Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Nordlys – Mot og mysterier 7

2024 5 anmeldelser

Av Dag Otto Lauritzen & Frode Eie Larsen I Nordlys finner Hannah og Turbo en forslått dame, og de kastes ut i et nytt mysterium. Gamle hemmeligheter kommer til overflaten, og endelig er Einar klar til å fortelle hvem foreldrene hans er. Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Natalie

Natalie

Skrevet 2. mai 2024 av Natalie

Hei, har hørt at denne boka er bra og spennende! Håper denne blir valgt så vi kan lese den.


Elea

Elea

Skrevet 2. mai 2024 av Elea

Jeg har hørt at denne boka er bra så kunne gjerne tenkt meg å lese den i klasserommet.


Herman

Herman

Skrevet 23. april 2024 av Herman

Den er best


Eline 7C, Aronsløkka skole

Eline 7C, Aronsløkka skole

Skrevet 12. april 2024 av Eline 7C, Aronsløkka skole

Bokanmeldelse om Nordlys
Navn på boka: Nordlys
Forfatter: Dag Otto Lauritzen og Frode Eie Larsen
Kort om boken
Denne boken er en krim bok og handler om Hannah, Einar, Karoline, Faren til Hannah, Moren til Hannah, Luring av unge syklister, Foreldrene til Einar og masse masse mer.
Hannah er en veldig flink syklist og hun er datteren til politisjefen i byen, sammen med Einar, Karoline og hunden, Turbo, kommer de i flere farlige og spennende situasjoner, og mange mystiske mysterier de må finne ut av.
For to år siden havnet mammaen til Hannah i koma, fordi Kurt Egger hadde dyttet henne utfor et stup, men ingen visste hva som hadde skjedd, men det fant Hannah og vennene hennes ut av, nå er mammaen til Hannah frisk og skal snart flytte hjem igjen.
Men det er et lite problem, nemlig det at en dag når Hannah går på en tur med Turbo, hunden hennes, ser hun en dame som sitter på stranda og når hun går bort å spør om det går bra.
Snur en dame seg med masse sår og blod på hele kroppen sin og sier «Hjelp». Og Hannah så at det kom en mann mot dem og sa at hun bare skulle ligge unna og dra hjem, men Hannah sa at de måtte hjelpe den stakkars damen, men han sa at han kunne ta seg av det.
Og slo Hannah i fjeset og Hannah falt om og våknet med et blodig hode og liggende på et svalbard. Dette var starten på et sikkelig stort mysterie.
Min mening om boken
Jeg syntes at handlingen er lett å leve seg inn i fordi forfatterne har skrevet boken på en bra måte som gjør at også yngre lesere kan forstå hva de leser om.
Boken starter ikke rett i spenning, men spenningen bygger seg gradvis opp jo lengre inn i boka du kommer.
Jeg tror at boken tar opp at man bør være modig noen ganger, å gjøre det som er skummelt eller ekkelt.
Boken slutter ikke brått, men det var sånn jeg hadde forventet at den skulle slutte. Den slutter med at Hannah og vennene hennes har oppklart saken og ser ut på Nordlyset.
Jeg syntes at boken var litt vanskelig å legge fra meg når jeg var midt i den spennende delen av boka.
Boken var veldig lett å lese fordi den var skrevet på en veldig bra og spennende måte som gjorde at jeg ville lese mer.
Avslutning
Det beste med boken var nok at den var veldig spennende og at spenningen sluttet ikke før slutten av boken, men ingenting med boken irriterte meg.
Jeg anbefaler denne boken for alle som liker krim, mysterier og spennende bøker. Jeg gir den terningkast 4/6, fordi boken var veldig spennende, og veldig bra skrevet av forfatterne.


Aylinnn

Aylinnn

Skrevet 7. mars 2024 av Aylinnn

boka er bedre en stjerneskudd. denne boka er passe bra.
terningkast 5,5/6

Til toppen