Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Proffdrømmen – Girlskate 3

2023 4 anmeldelser

Av Steffen R Marandon Sørum, Eldrid Johansen Illustrert av Ingrid dos Santos   Molly har hun vunnet det som er å vinne av skatekonkurranser i Norge, og har fått sponsorer i USA. Dit drar hun med hele familien for det som Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

egefhgeauuuendARONgegfyfgygrfgrrftryegfyaehehehhehehehhehehhehehehehehhehehehehehehhehehehheh

egefhgeauuuendARONgegfyfgygrfgrrftryegfyaehehehhehehehhehehhehehehehehhehehehehehehhehehehheh

Skrevet 29. april 2024 av egefhgeauuuendARONgegfyfgygrfgrrftryegfyaehehehhehehehhehehhehehehehehhehehehehehehhehehehheh

denne boka er en veldig fin og spennende bok


Gakori

Gakori

Skrevet 11. april 2024 av Gakori

Boka heter «Girlskate proffdrømmen» jeg ble ikke ferdig og jeg likte den IKKE fordi jeg syntes den var veldig skjedelig. Boka var egentlig bare om en jente som vil bli proff i skating.


Aylinnn

Aylinnn

Skrevet 14. mars 2024 av Aylinnn

boka er ganske bra, jg leste bok 1 og 2. den er bra, men for noen som har null interesse i skating, så er ikke boka så bra.
3/6


5A Høvik skole Nora🤗🐱🍱🥰

5A Høvik skole Nora🤗🐱🍱🥰

Skrevet 28. februar 2024 av 5A Høvik skole Nora🤗🐱🍱🥰

Jeg synes at denne boka var kjempe morsom å lese, og den hadde masse tekst og bilder. Denne boken er min type fordi den hadde litt av tekst og bilder. Jeg tror at for de som er i 3. klasse maks klarer å lese denne boken. Denne boken er en fantasibok ikke en faktabok. Denne boken handler veldig mye om skating og fotball og morsomme ting og jeg anbefaler denne boken. Jeg gir en 9/10 den var en fantastisk bok for meg og kanskje for deg også hvis du leser denne boken.

Til toppen