Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Skallen

2022 255 anmeldelser

Nokon ser deg i mørkret. To kameratar er på fisketur på fjellet. Dei ligg i telt ved Reinsvatnet. Her er det ingen mobildekning, og ingen veit kor dei er. Trur dei. For midt på natta får dei nokre mystiske meldingar. Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive melding

7A Liland

7A Liland

Skrevet 16. september 2022 av 7A Liland på 7A Liland

Boken handler om to gutter Eirik og Ben de er på fisketur og de skal også sove i telt. Når Ben og Eirik kommer i land ser de at det er har vært noen der før dem det er noen som har brent bål. Morgenen etter våkner Eirik han har fått en melding med et hodeskalle ikon , først trodde han at det var Ben som tullet med han men Ben hadde iekke dekining. Jeg opplevde boken som litt skummel og spennende, så jeg syntes boken var bra. Jeg gir den en 7/10


Emma

Emma

Skrevet 9. september 2022 av Emma på Os barneskule

To kamerater som skal på fjell tur. Men det dei ikkje veit er at nokon spionerer på dei og plutseleg kjem det ei melding midt på kvelden. Det er eit ikon av ein skalle.
Kan du skrive part to av skallen, Harald Nortun! Eg gir terningkast fire.


David

David

Skrevet 9. september 2022 av David på Greverud skole

Jeg synes denne boka var bra jeg likte den jeg har lyst til og lese hele boka men det er lit dårlig fordi de slutter rett i spenninga jeg gir denne boka 7/10.


Leon

Leon

Skrevet 9. september 2022 av Leon på Os barneskule

Eg mener at denne boka er veldig bra fordi den har masse spenning, gjør at du vil lese mer og mer og har en åpen slutt slik at du må prøve å tenke gjennom hele boken for å finne en logisk slutt som passer til historien.


Damian

Damian

Skrevet 9. september 2022 av Damian på Greverud skole

Jeg sintes på starten at den ikke var så skumel men etter på ble den litt skumlere og den var vanskelig å lese på grunn av nynorsk, men jeg gir den 5 av 10.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Melina

Melina

Skrevet 7. april 2022 av Melina på bø skule

Skallen
Boka handler om to gutter (Erik og Ben) De dro på fisketur til en plass som heter Reinsvattene, det har ikke lov til og reise dit, og derfor sa de at de skulle til en annen god fiskeplass, på vegen kjenner de en sterk røyklukt, når de skal legge seg får de begge en hver sin melling, eit bilde av en skalle, fra anonym, men det som var så rart var at det ikke var dekning der. Erik og ben var redde, de hadde følelsen av at nokon spionerte på dem.
Eg likte boka, den har mykje spenning. Eg syns at det var passe tekst og at det forklarte mye, eg syns at det er fint når det ikke er bilder, får da kan du tenke deg hvordan de ser ut selv.
Eg syns at boka fortjener en femmer (5) Eg anbefaler den til folk som liker grøss, og spenning. Eg anbefaler boken til 10-13,
Eg syns at boka fortjener en plass i bokslukerprisen.

Til toppen