Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Trollheim: Kråkeslottets hemmelighet

2022 14 anmeldelser

Av Arne Lindmo. Illustrert av Ida Skjelbakken.   Adam og moren hans flytter fra Oslo og til det lille tettstedet Trollheim. Det som er litt merkelig og skummelt, er at det har forsvunnet mange barn fra akkurat dette stedet. Faktisk Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Kasper

Kasper

Skrevet 21. mars 2023 av Kasper

Boka «Trollheim: Kråkeslottets hemmelighet» er skrevet av Arne Lindmo. Boka handler om Adam. Han har nettopp flyttet til en ny by. På veien til skolen møter han Tara og Tobias. De blir veldig gode venner. På veien får Tara en skrudd idé, hun vil gå inn i kråkeslottet, et falleferdig, stort og skummelt hus! Tobias og Adam venter utenfor, men Tara kommer ikke ut igjen! Hva som kommer til å skje videre i boka må du finne ut selv.

Jeg synes boka var spennende fordi det hele tiden skjer noe uventet. Når jeg leser boka klarer jeg ikke å legge den fra meg fordi jeg vil vite hvordan det går på neste side. Jeg gir boka terningkast 6, og jeg synes den passer for både jenter og gutter i alderen 9-13. Du som liker spenning, fantasy og kjenner til litt fra norrøn mytologi kommer til å like boka.

Boka har noen bilder som gjør innholdet mer levende. Prøv boka og hold ut til den virkelige spenningen begynner da Tara møter uventede skapninger i Kråkeslottet.


Martin

Martin

Skrevet 20. mars 2023 av Martin

Boka handler om Adam, tara og Tobias. Adam hadde nettopp flytta til trollheim og hadde ingen venner. På vei til skolen en dag gikk tara inn i et gigantisk hus og hun kom ikke ut igjen så de gikk videre. Etter skolen gikk di inn i huset får og Leite etter Tarald plutselig hørte de et stort brakk. Jeg likte boka veldig godt fordi det skjedde alltid noe nytt og det var veldig spennende. Jeg gir den terning kast 6. jeg anbefaler boka til bokslukerprisen.


Madeleine

Madeleine

Skrevet 13. mars 2023 av Madeleine

trollheim handler om en gutt som flytter og for to nye venner . som går inn i spøkelses huset. og blir kidnappet av et svært troll.


svampebob

svampebob

Skrevet 13. mars 2023 av svampebob

boka var veldig spennende fordi det skjedde alltid noe nytt den var veldig morsom og litt trist jeg gir de en terningkast 5


Leha

Leha

Skrevet 13. mars 2023 av Leha

den er bra og den handler om tre stykk som heter Adam, Tobias, og Tara. Og jeg ir den terningkast 6

Vis flere anmeldelser

Til toppen