Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Yggdrasil – Ragnarok 4

2023 14 anmeldelser

Av Odin Helgheim   Ubbes liv henger i en tynn tråd, siden han drakk av Idunns magiske eliksir, en drikk kun guder kan tåle. Samtidig angriper Loke gudenes rike med full styrke - og han gjør det ikke alene! Vis hele forlagsteksten

Av Odin Helgheim

 

Ubbes liv henger i en tynn tråd, siden han drakk av Idunns magiske eliksir, en drikk kun guder kan tåle. Samtidig angriper Loke gudenes rike med full styrke – og han gjør det ikke alene!

Last ned undervisningsopplegg

Noah SG

Noah SG

Skrevet 20. februar 2024 av Noah SG

Navn: Ragnarok Yggdrasil

Teksten handler om en gutt som heter Ubbe som søker hevn på en ulv som blir kalt Fenrisulven og på veien har han fått hjelp av noen som heter Loke, men det Ubbe fikk vite av Idunn er at Loke er Fenrisulven og nå er Ubbe ute etter hevn.

Sjangeren til boken er Fantasy og den minner meg om andre Fantasy-bøker som nordlys. Det er lett å leve seg inn i denne boken. Den er spennende, og det var nesten alltid noe som skjedde selv om det bare var forklaring som skjedde når jeg leste denne boken hadde jeg ikke lyst til og stoppe. Det var som jeg måtte lese ferdig så vis noen leter etter en spennende bok er dette noe for alle som like Fantasy og spenning.

Teksten starter med å forklare hvorfor Loke/Fenrisulven hadde lyst til og drepe alle de gudene og de uskyldige. Og det syntes jeg var veldig bra siden selv om jeg bare hadde lest den første boka og dette var den fjerde skjønte jeg nesten alt som skjedde siden det var så bra forklaring på starten av boka.

Personene det handlet om i denne boken var veldig kule med god personalitet siden alle gjorde noe for en grunn Fenrisulven gjorde det siden han syntes at det var urettferdig det som skjedde mot de små misfostrene Ubbe ville ta Fenrisulven siden han hadde skadet så mange og de var bare så masse bra med personene med mange gode personaliteter.

Jeg syntes ikke boken ga ut et viktig emne i boka siden jeg tror ikke det er det de prøver på jeg tror at det hadde vært litt rart med et sånt emne i boka og at det ikke hadde passa inn.

Boka slutter på et dårlig tidspunkt for de som leser, men ganske smart fra de som lagde den siden boka stoppet midt i en viktig kamp som akkurat ble når mye mer spennende, men det var ikke så uventet siden det skjer nesten i alle ragnarok bøkene de slutter rett ved det spennende sånn at man må kjøpe den nye boka, men det er veldig lurt siden det fikk meg veldig lyst til og lese mer og kjøpe den nyeste som kommer ut og det skal jeg nok siden det var en så spennende bok.

Teksten var umulig å legge fra seg siden den var så bra og spennende det var alltid noe som skjedde og hvis ikke det skjedde noe så var det spennende forklaring fra ting som har skjedd jeg tror grunnen til at det var så spennende for meg var siden det var kanskje forklaring og oppsummering fra alle bøkene som gjorde at jeg fikk spenningen fra alle de andre bøkene også derfor far dette en av de vanskeligste bøkene og legge ned og ta en pause fra.

For meg var dette en av de letteste bøkene jeg har lest siden jeg hadde lyst til å lese meg ferdig jeg måtte vite hva som skulle skje videre og om hva som skulle skje på slutten og hvem som vant så for meg var dette en av de letteste bøkene og lese.

Det beste med hele denne teksten må være at den var så spennende at det var umulig og legge den fra seg

Det verste med denne teksten må være at den slutta midt i det spennende eller at den ikke var nok og lese siden når jeg leste ble jeg ferdig på bare 30min av og lese som jeg syntes er alt for lite for en bok.

Jeg gir denne boken 6/6 terningkast


en person i verden

en person i verden

Skrevet 6. februar 2024 av en person i verden

Denne boka handler om Ubbe og at hans liv henger i en tynn tråd fordi at han drakk av Idunns eliksir som bare guder tåler. Ved gudenes rike så angriper Loke med alt den kraften han har. Men Ubbe fikk ikke sine krefter uten noe igjen gjeld. Jeg gir denne boka 5/6 og jeg anbefaler den til folk som liker guder og tegneserier jeg anbefaler boken til folk fra 10-14 år.👏. Jeg håper den blir med i bokslukerprisen ✨👍


no sir

no sir

Skrevet 1. februar 2024 av no sir

Jeg synes boka var veldig lett og lese fordi det er en tegneserie og bildene var veldig bra tegnet. sjangere til Ragnarok er fantasy-dramaserie hoved personen er Ubbe. Denne boka er bra for deg som liker tegneserier. den er lit kjedelig i starten men mitten ig slutten er veldig bra. Odin helgheim er så utrolig god på å tegne og det er derfor boka er så bra.

Jeg anbefaler denne boka for barn/ungdomer som liker tegneserier.


burde være i Silver i fortnite foristeden for Dimond

burde være i Silver i fortnite foristeden for Dimond

Skrevet 1. februar 2024 av burde være i Silver i fortnite foristeden for Dimond

Bokanmeldelse av Ragnarok Yggdrasil

Boka var en bra og veldig kul bok å det vare en tegne serie bok så jeg likte den ekstra bra. Boka var spennende og lett å lese.

Boken ligner litt på Amuletten. Og Nordlys. Det er veldig mange som liker Ragnarok som jeg også liker.

Opplevelsen av boka var kult og gøy, men boka var bitte litt rar noen ganger.

Dem som har lagd boka heter Odin helgheim å har lagd mange brae boker som Ragnarok 1, 2, 3, og Edelmot.

Total vurderingen av boka er 9/10 men ellers boka er veldig bra.


acousticpotato

acousticpotato

Skrevet 1. februar 2024 av acousticpotato

Ragnarok bok nr 4

Boka handler om at Ubbe har fått krefter fra guden Idun. Med de kreftene skal han drepe Loke. Dette er fordi Loke gjorde mange i landsbyen til Ubbe døde eller syke. I belønning skal han få gul epler som kan helbrede folk.

Boken var veldig lett å lese. Boken var veldig spennende. Denne boka er veldig orginal å jeg ikke lest noe lignende.

Boka er mest spennende på slutten. Boken slutter med en åpen slutt. Jeg syns at denne boka er veldig bra lagd.

Jeg anbefaler boken.

Vis flere anmeldelser

Til toppen