Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Yggdrasil – Ragnarok 4

2023 59 anmeldelser

Av Odin Helgheim   Ubbes liv henger i en tynn tråd, siden han drakk av Idunns magiske eliksir, en drikk kun guder kan tåle. Samtidig angriper Loke gudenes rike med full styrke - og han gjør det ikke alene! Vis hele forlagsteksten

Av Odin Helgheim

 

Ubbes liv henger i en tynn tråd, siden han drakk av Idunns magiske eliksir, en drikk kun guder kan tåle. Samtidig angriper Loke gudenes rike med full styrke – og han gjør det ikke alene!

Last ned undervisningsopplegg

Kalle navn

Kalle navn

Skrevet 2. mai 2024 av Kalle navn

Dette er en skikkelig bra bok jeg ville ha rekomendert den til alle sammen som liker og lese bøker.

Jeg gir boka en 6/6


Linni pinni skinni

Linni pinni skinni

Skrevet 29. april 2024 av Linni pinni skinni

denne boka er en veldig bra bok


Mathias

Mathias

Skrevet 11. april 2024 av Mathias

RAGNAROK YGGRASIL

Boken handler om Ubbe. Ubbe er i hagen til Idun og de har en avtale. Ubbe hadde en avtale med Idun at han skal ødlege en Runestein og hvis han gjør sin avtale så får broren hans syne tilbake. Vil Ubbe klare og knuse Runesteinen sånn at broren får tilbake syne?
Boka er skrevet som en tegneseriebok.Boka er spennene, det er mye action og morsomt og det er mye morsomt i boka. Boka har mye norrønt mytologi.

Boka var bra og den hadde veldig kule bilder og morsom og man kan leve seg inn i denne boka. Man kan ha lyst til og lese mer. Det er spesielt spennende når Ubbe får kreftene sine av Idun.
Fint! Da gjør jeg deg mektig Ubbe Odinsson. Og så sender jeg deg tilbake til de andre.Mulig Dette kommer til å svi Lit. Men det tåler du! Er du klar?

Det beste med boka var at det var spenning. Det eneste som var dumt er at man må kunne mye om norrønt mytologi får å forstå boka. Jeg vil anbefale den til elever fra 3. til 5. trinn. Jeg synes at denne boka bør være superfinalist.

Terningkast 5


Boklesere

Boklesere

Skrevet 11. april 2024 av Boklesere

RAGNAROK 4
Boka handler om en gutt og en jente som heter Ubbe og Thyra, og en kråke som heter Loke. Loke kan forvandle seg til dyr. Han drepte Vidar, sin bror, og Vidar vil få revansje på Loke. Ubbe prøver å beskyte Loke, men Ubbe blir skada. Så flyr de til Åsgard og Ubbe spiser gudenes eple fra gudinnen Idun. Ubbe får vite at Loke drepte moren til Ubbe. Boka er bra for folk som liker tegneserier. Den handler om norrøn mytologi.

Jeg synes at boka var superbra, og det beste med boka synes jeg er bildene. De gir masse forklaring, og hjelper leseren til å forstå hva som skjer. Jeg gir boka 6 av 6.

Hvis du ikke har lest de andre bøkene i serien, så anbefaler å lese de tre andre først. Det er spennende å lese boka!

Terningkast 6


Aymen

Aymen

Skrevet 11. april 2024 av Aymen

RAGNAROK 4
Den handler om en gutt som heter Ubbe. Han er modig, snill og sterk.
Han har også venn som heter Thyra. Hun mistet noe, men jeg kan ikke si hva. Og det skjedde i bok 1. Thyra er snill og modig. Å det blir spennende jo mer du leser. Hvis du er ny, i denne serien så er det masse å lese.

Det som er meningen med Ragnarok er f.eks norrønt mytologi. Som inneholder masse guder som er i denne serien. Men det er ikke. akkurat samme som norrønt mytologi. Serien har masse action og slåsse scener. Og masse andre ting.

Det er den beste action boken jeg har lest.
Den sykt bra synes jeg. Jeg anbefaler den for barn som liker action.
Terning kast 6

Vis flere anmeldelser

Til toppen