Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Bare Victor

Victor Sotberg og Erik Eikehaug Gyldendal Illustratør: Charlotte Sandmæl 2020

 

Mye i livet til Victor Sotberg har vært fint: Forholdet til familien, storesøster Amanda, katten Prins og bestevennen Maren. Men han har ikke alltid vært den glade og spinnville Victor som er kjent i offentligheten. En lang periode var det rett og slett ganske vanskelig å være Victor.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Tips til å skrive anmeldelse

4 149 anmeldelser av “Bare Victor

 1. Jeg likte Victor Sotberg sin bok fordi at den tar opp et tema som er viktig. Også er det sikkert folk som har opplevd det samme og at de kanskje føler seg litt bedre når de vet at det er fler som opplever/har opplevet det samme. Jeg syntes at det er viktig at han tar opp ting som er vanlig for folk og kalle hverandre, og at han på en måte viser at folk blir lei seg. Og at han viser hvordan ting plutselig bare blir snudd på hodet.

 2. Jeg likte den fordi den har ett bra budskap om ett veldig Viktig teama som er viktig å høre fordi det er flere som har det sånn som han hadde det. folk kan bli bevist på det å kanskje gjøre noe med det hvis de ser noe lignende som for eksempel å si «hei det der er ikke greit å si» hvis noen sier det samme de sa til Victor altså «jævla homo». Hvis alle hjelper til når de hører/ser noe lignede og gjør noe med det så blir livet enklere for de som blir utsatt for det og andre.

 3. Jeg syntes utdraget var spennende, det var interresant å lese om noens oppvekst. Tvisten hadde også en god oppbygging. Jeg mener at dette er en bok som er viktig, fordi at det er barn som har opplevd eller opplever slike ting. Slik hat er idiotisk og blir oversett for mye. Derfor mener jeg personlig at det er bra at barn og unge leser denne boken, skrivingen var bra og innholdet er viktig. Takk for meg, terningskast 4/6.

 4. jeg synes boka var lit trist og synes syn på han
  Jeg synes det var trist fordi han ble kalt for jævla homo
  Jeg synes det var lit rart fordi en dag likte folk ham og nå liker ingen han han
  Den var morsom og lit rart.
  Han var jo klassens klovn
  Men nå liker ingen han
  Han var jo snill med andre han jobber nå i narkå
  Å Ningen vil si hei til han og nå så kom det en åtene klasseinndeling
  Liker ikke du å gamme jo sa han
  So ble han kalt det i jen jævla homo.

 5. Jeg likte denne boken fordi den hadde en god historie om Viktor sin liv og at han ble mobbet og tør å si det i en bok og dele budskapet sit med oss og vise va han mote gå gjennom noe han et barn.

 6. Jeg likte boken fordi den var overraskende og viser hva folk som er med i Lgbtq+ opplever / har opplevd. Jeg syntes at den var overraskende pga at de kalte han for «jævla homo» og at folk i klassen likte han når han først startet, og etter hvert så var alle mot han, også at de populære guttene kalte han for «jævla homse» osv. Jeg syntes det kunne ha vært bedre hvis Viktor sto opp for seg selv og turte å si noe tilbake til dem.

 7. Jeg likte boken fordi mange barn kan lære om dette fordi det et viktig ting og lære om, fordi det skjer med mange personer.

  Jeg syntes tekste er god fordi boken basert på en real historie som er realistisk som halser om Victor.

  Man kan lære at det kan være vanskelig og starte på ny skole med få venner.

  Man kan lese boken her fordi man kan lære mye om hvordan mange har det.

  Terningkast 4

 8. Jeg syntes at denne boken er et godt eksempel på hva man ikke skal gjøre.
  Tøft å dele alt man har opplevd og folk bør syntes at det er ikke bare de det skjer med.
  Jeg mener at denne er en bok man alle kan lære av.

 9. Bok anmeldelse «Bare Victor»

  Jeg likte boken fordi den var lett å relatere til, siden den handler om noe mange går igjennom. Boken hadde et viktig budskap om hvordan det er og være annerledes.

  Det jeg likte med utdraget var at jeg fikk innblikk når vi leste det i hvordan det var og starte på ungdomsskolen, hvordan sommeren var før han begynte der og hvordan ting endret seg raskt.

 10. Noe jeg likte med utdragene var at man kan relatere til den og kjenne seg igjen i ting. Som f.eks å bli mobba.
  Jeg synes det var fint at han tok med vær minste detalj om livet hans.
  Det ble også mye spennene når det tok en så brå vending i livet hans, det var først sånn at alle likte han og han hadde det bra. Men så plutselig ble han ganske ensom. Fordi han ble mobba.

 11. Teksten var ganske spennene, Også kom det en uventet vending som var sjokkerende
  Jeg synes teksten er bra fordi andre kan lære hvordan det føles å være annerledes.
  Andre bør lese boka fordi den er spennene, og man kan lære nye ting. Jeg anbefaler den.

 12. Bare Viktor, jeg syntes boken var kjempe fin, jeg mener at mange folk kan kjenne seg igjen i det Viktor har skrevet i boken sin. Jeg har jo ikke lest hele boken men jeg tror at den har en fin slutt som kan kanskje hjelpe folk med å komme ut av skapet og ikke være redd for å være seg selv. Men i starten kan det kanskje også gjøre noen redd for å være seg selv man kan kanskje tenke at folk kommer til å tenke dumt om han og mobbe han for hvem han er, men jeg syntes det er en kjempe fin bok uansett, og det er tøft å gå gjennom en sånn periode. Jeg gir boken terningkast 5/6.

 13. Jeg opplevde boka var som en normal bok fordi jeg pleier å sånne bøker det som gjorde boka dårlig var at han ble mobba og de kalte han for mange dårlig ord . Men fordi jeg synes boka var dårlig betyr det ikke at andre ikke liker den kanskje det noen som liker å lese sånne bøker . Jeg gir den terningkast 3 🙂

 14. Jeg syntes boka var sånn passe. Den var litt spennende, men jeg leste ikke hele da. Teksten var skrevet bra. Jeg sytes andre burde lese boka fordi det var spennende tema. Jeg likte at han var seg selv. Jeg vil anbefale denne boken for barn mellom 10 og 13 år. Terningkast 4.

 15. Jeg opplevde at teksten var bra siden han viser at man skal være den man er selvom hva folk sier. Det som gjorde at teksten var bra at han skrev sine egne tanker og føleser. Også er det en blanding på fakta og litt oppdiktet. Jeg syns andre burde lese denne boken syns de er veldig inspirerende. Jeg gir denne boken en terning kast fire.

 16. Jeg syntes at teksten var spennende men litt kjedelig. Det var litt spennende da de skulle dra til den nye skolen. Jeg syntes teksten var dårlig fordi jeg ikke helt relaterte til den, og den hørtes ut som alle andre ungdomsskole bøker. Og boka får meg til å grue meg litt til jeg starter på ungdomskoleelever selv. Andre burde lese denne boka fordi de kan syntes at den er gøy og spennende.

 17. Han spiller fortnite og den var veldig mange fine sener, og jeg levde meg inn i den.

 18. Kjempe bra bok. Hallo ola din anmeldelse er over min. Det er kult jeg veit det er deg ola.

 19. Dete var en vedig go bok. Jeg gir dene boka 4.7 af 5. Jeg leser ikke sog ofte goe bøker men dete er en af de beste.

 20. Boken var forklart veldig godt og grundig. Den var ganske bra, men ikke akkurat min favoritt sjanger. Jeg kunne godt lest den ferdig. Terningkast 4/6

 21. Bare Victor er en finn bok og lese og sier mye om hvordan Victor Sotberg hadde det som barn.
  Denne boken får en 6/10

 22. denne boken var bra, men ikke min type. den var interessant og bra, men jeg likte ikke hvordan de behandlet victor. Jeg kaster terningen 4.

 23. Jeg likte denne boken, den var interessant og god, men jeg likte ikke hvordan de behandlet victor. Jeg gir den terningen 4.

 24. Jeg syntes at dette utdraget var ikke så veldig god fordi det kunne ha vert skrevet på en annen måte så hvis jeg skulle ha rater draget ville jeg sakt 3/6

 25. eeeeee jeg liker ikke så veldig sånne bøker, liker ikke sånn drama greier, men jeg tror at mange andre liker den så 2/10

 26. Likte den ikke så godt den var ok bare ikke hva jeg normalt liker og lese men den er godt skrevet og jeg kunne sikker ha likt den likte jeg denne type skrivemåte bedre.

 27. BARE VICTOR
  Forfatter: Victor
  Boka handler om Victor i barndommen. Victor er en veldig livlig gutt som liker å få andre til å le. Når Victor begynner på ungdomsskolen, blir han mobbet for å gå med fargerike klær.
  Jeg har lest boka og vill anbefale den sterkt. Terningkast: 5/6

 28. forfatter: Victor Sotberg
  sjanger: selvbiografi
  handling: boka handler om victor som blir mobbet på skolen.
  kommentar: fin bok og bra skrevet

 29. Jeg liker denne boken kjempe godt! Den er helt fantastisk og bringer fram et så viktig tema, nemlig at man ikke skal mobbe andre for hvilket kjønn de liker, jeg har denne boken hjemme (signert faktisk)😏😉. Jeg har lest denne boken mange ganger, og jeg elsker den! 100000000000000000000000000000000000000000000000/10!!!!!!!!!!!

 30. Boka er drit kul. Boka handler om Viktor Sotberg det er derfor boka er drit kul. Det er litt sykt språk i boka. Terningkast 9/10. det var nor han var i ongdom skola. De kuleste på skola kalla Viktor for jævela homo det er ikke fint sakt. Voktor ble mobba under oppveksten.

 31. Jeg syns den var veldig bra og den handler jo om livet til Victor, men jeg syns det er litt synd i ham siden han blir mobbet av noen av de andre på skolen, men han sier ikke noe om det så jeg gir den en 9/10

 32. Boka handler om en gutt som heter Charlie. Han har nettopp sovnet og er veldig god på å drømme, og i drømmen møter han en ulv kalt Gråbein. Sjangeren er fantasy.

  Jeg likte at det var veldig nifst med lyd, og musikken gjorde det veldig nifst. Teksten var veldig bra og spennende og fikk meg til å ville høre resten av den. Men det jeg ikke likte så veldig med den var at det hadde vært bedre å høre litt om ham. I terningkast gir jeg den en 4,2. Ville ha anbefalt den til 7 – 14 år.

 33. Boka handler om at Victor starter på ungdomsskolen. Sjangeren er selvbiografi og hovedkarakteren heter Victor. Jeg likte boka fordi det handler om ungdomsskolen og det er det mange som gruer seg til. Jeg likte måten den er skrevet på fordi man blir dratt inn i teksten. Jeg gir boka en femmer i terningkast og anbefaler boka fra 11 år og oppover.

 34. Jeg likte den veldig godt den veldig bra den forteller en historie om Viktor og det er sant så kansje at han skriver en bok om at han blir mobbet så skjøner flere folk a de ikke skal mobbe. Jeg gir denne boka 5/5 den passer forde fleste og er en fin forteling.

 35. Jeg synes bare victor er best fordi han er kul og er en snill fyr, jeg liker han også på grunn av at han er en youtuber

 36. Bare Victor
  Skrevet av: Victor Sotberg og Erik Eikehaug
  Illustrert av: Charlotte Sandmæl
  Sjanger: Selvbiografi

  Denne teksten handler om oppveksten til Victor sotberg. Viktor bodde på Egge i Steinkjer, der han gikk på Egge barne- og ungdomsskole. Victor er hovedpersonen i boka, han har en søster som heter Amanda, en venn som heter Maren, en katt som heter Prins og en mor og far han har et nært forhold til. I boken får vi høre om hvordan oppveksten til Victor har vært.

  Jeg leste denne boken i sommer og jeg synes den var veldig bra. Den var bra fordi jeg synes han er modig som tør å skrive om at han ble mobbet selv om han ikke hadde det bra. Andre som leser denne boken som kanskje har blitt mobbet e.l synes kanskje det er godt vite at de ikke er alene om å bli mobbet. Jeg likte når en av de populære gutta spør om han spiller World of warcraft. Da svarer victor at han ikke spiller World of warcraft istedenfor å lyve. Etter det begynte han i stedet å ramse opp spill han likte. Gutten syntes alle andre spill enn World of warcraft var døve og dro. Jeg synes det var overraskende at han ikke bare sa at han likte det. Siden utdraget starter ganske brått blir det liksom spennende med en gang, og det liker jeg. Jeg synes denne teksten er lett å leve seg inn i og den var spennende, selv om jeg vet hva som skjer siden jeg har lest den.

  Jeg synes dette utdraget var spennende, litt trist, kult og veldig bra. Jeg synes det var bra av Victor at han turte å være seg selv i starten av ungdomsskolen. Da kjente han jo nesten ingen, men likevel oppførte han seg som om han skulle kjent alle der. Jeg ville gitt denne boken en 5 av 6 fordi jeg likte boken veldig godt, men man burde alltid ha litt å gå på.

 37. Jeg likte at man fikk høre om hvordan Victor hadde det får han ble en kjent
  You tuber. Jeg likte det fordi da kunne jeg lære om hvordan han hadde det når han var barn. Jeg vil lese resten av boken fordi den var spennende og morsom. Jeg tror boka passer for barn som er 10 år.

 38. Jeg syntes det var en bra bok. Fordi jeg syntes det var et godt budskap og godt skrevet.

 39. Jeg synes boka var spennende fordi Victor er en kjent person og jeg fikk lese hvordan han hadde det da han var liten.
  Terningkast 5

 40. Jeg elsker boken fordi det sier hvordan Victor hadde det på ungdomskolen
  så jeg anbefaler boken!

 41. Jeg synes boken var veldig spennende og lærerik. Jeg har veldig lyst til og lese mer av den.

 42. Victor sotberg har i samarbeid med Erik Eikehaug skreve boka “Bare Viktor”. Sjangeren på boka er sjølvbiografi der det er Viktor Sotberg boka handler om. Utdraget handler om korleis det var for Viktor og begynne på ungdommskule, og korleis det føltest da han for første gong blei kalt “jævla homo”.

  Eg synest at utdraget var bra fordi at den var skreven på en måte som gjorde at den ga inntrykk på meg, eit eksempel på noko som ga inntrykk på meg var “For disse guttene var jeg ikke bare homo jeg var en jævla homo”. Eg vart litt irritert når Viktor blei kalt jævla homo bare fordi han “gjorde for mykje ut av seg”, i tillegg er det ikkje rettferdig at Viktor blei plaga så mykje bare fordi at gutane synest at han var homo. Visst eg var nokon av dei “populære” gutane hadde eg ikkje plagt Viktor. Eit anna element som gjorde boka fantastisk var måten følelsane blei skildra på. Måten følelsane blei skildra på var med “flaggermus og sommerfuglar” eit eksempel på bruk av “sommerfuglar og flaggermus i teksten var “Sommerfuglane og Flaggermusene hadde ærklert krig inni magen min. Vanligvis så synest ikkje bøker om mobbing er så kjekt, men denne boka fenga meg alikavel.

  Eg synest at denne boka passer for alle som interesserer seg i biografier uansett alder. Utdraget handla for det meste om korleis det var for viktor på ungdomskule og korleis alt endra seg når han blei kalt for homo. Eg synest at denne boka fortjener og gå videre til superfinalen. Eg gjer dette utdraget ternigkast 6.

 43. min lillebror fikk boken til jul å jeg har lest den mange ganger mer en han.
  elsker boken og gir den 10/10

 44. min lillebror fikk boken til jul å jeg har lest den mange ganger mer en han.
  elsker boken og gir den 10/10

 45. Vi synes dette var en veldig bra bok. Victor er tøff som tørr å fortelle om sin oppvekst, og at han føler seg annerledes. Veldig artig å lese om steder som vi kjenner godt til. Fint å lese om søsteren til Victor som tok så godt vare på han, selv om hun kanskje ikke var så grei med han på skolen.

 46. Veldig fint, inne holder humor, spenning, rart og får deg til å ha lyst til å lese videre! 😀

 47. Jeg gir boka terningkast 6 fordi jeg syntes den var veldig spennende og lærerikt. Jeg syntes synd på Victor for det er helt greit å være homo men de slemme guttene gjorde det som om det hørtes ut som om det var feil for de tok med et banneord på kjøpet. Jeg tror at de slemme guttene egentlig bare var sjalu på Victor fordi så mange likte han. Jeg syntes det var veldig tøft gjort av Victor å gi ut en sånn bok. Hvis jeg var Victor så ville jeg sagt ifra til mamma og pappa, men jeg forstår at det ikke er så lett. Men vis en av dere som leser denne anmeldelsen blir mobbet så si ifra til en du kjenner, og ikke tenk at det er ditt problem men deres. 😁

 48. Boka er super fordi den er lærerik, fordi du får vite korleis ein som blir mobba føler det.
  Boka er spennende. Boka lærer oss å tolerere at vi er forskjellige. Det er kule illustrasjonar.

 49. Boken handler om at Victor skal begynne å ungdomskolen, og han er veldig spent på hva som skal skje. Storesøsteren til Victor sier at bare skal være seg selv, så når han først kommer på skolen er han bare seg selv. I starten gå det helt bra å være seg selv, og han blir liksom klassens klovn, men engang kommer det to eldre gutter til han og kaller han jævla homo, da blir han veldig stressa.

  Boken er en selv biografi fra Victor Sotberg

  Jeg synes dette er en bra bok å lese fordi den handler om at man bare skal være seg selv og ikke bry seg om hva andre sier, men boka er også veldig trist å lese fordi Victor skriver om at han ble mobbet på ungdomskolen for å være seg selv.

  Jeg syne det beste med denne teksten er at det står at man bare skal være seg selv og ikke bry deg om hva andre sier om hva du har på deg og hvem du liker. Jeg synes at folk skal lese denne boken fordi den handler om et bra tema

 50. den var gøy og spennende den viser hva som kan skje vis du blir mobba så man må hjelpe de som blir mobba

 51. Det var spennende å høre Victor sin tid på barne og ungdomskolen fordi den handlet om hvordan enkelte skoler opplever mobbing. Jeg synes bildene i boka var fine og passet til teksten og jeg synes gutten med svart og grønt var litt skummel. Jeg har veldig lyst til å lese videre fordi jeg lurer på hvordan det går med Victor videre på ungdomskolen.

 52. Jeg syntes at det var bra at han fortalte hva som skjedde og jeg syntes oppførselen til de eldre guttene var forferdelig. Fordi det er diskriminering og homofobi. Og det er mobbing, ikke bra. Men ⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ «Veldig bra»

 53. Jeg synes den er veldig spennende og at han tør og fortelle følelse hans. Jeg har veldig lyst til å lese hele boken. Jeg gir den terningkast 10 /1o

 54. Boka bare Victor syns jeg var veldig bra fordi jeg syns at det er bra at han tør å vise følelser. For det var sikkert ganske tøft for han, det var mange gode beskrivelser i boken. Jeg gir boken 5,9/6 .

 55. Jeg syns boke var spennende trist og bra fordi Victor sier at man skal ikke gjøre dårlige ting og beskytte seg selv

 56. Boken var veldig bra! Victor var veldig flink på å si følesene sine og det var brae beskrivelser! Han er flink som skriver bok om alt det vonde han har gått igjenom.

 57. bare victor er en av de bedre bedre bøkene jeg noen gang er lest og jeg har lest veldig mye løpe av mitt live og jeg lest mye søppel og jeg følte meg faktiske nærmest i boka jeg elsker den og jeg gir den terning kast 9/10

 58. Bare Victor, er en bra bok for den viser hvordan det var i ungdoms livet til Victor. Jeg anbefaler den for den er ganske gøy. Jeg gir den 9,7 av 10. Den kan være litt vanskelig å skjønne for barn under 6 år. Den var litt spennende syntes jeg. Terning kast 5.

 59. Boken «Bare Victor» var bra, spennende og trist. Jeg synes den var bra fordi han forteller hva som har skjedd i livet sitt selv og hvor mye forskjellige kjipe ting som har skjedd med han. Mobbingen og kommentarene han fikk var slemme og ikke fortjent. Jeg synes at han skulle sagt ifra jeg vil gi denne boken terningskast 5. Fordi folk har kanskje følt på det samme og har vært lei seg for det samme og da kan de få følelsen av at de ikke er alene og faktisk lese en bok om noen som har følt det samme som dem.

 60. jeg likte den velig godt den var super. 10/10. Den manglet litt spennding ellers var den bra🥰 Mange flere burde lese denne👍

 61. jeg likte den velig godt den var super. det var fint at han fikk være seg selv han fikk ha masse venner. Store søstra støttet han. Det var fint jeg kjøne nesten alt. 10/10, Den manglet litt spennding ellers var den bra🥰 Mange flere burde lese denne.

 62. Den er bra for han er modig . Dumt at han ble mobbet . Han er veldig tøff. Anbefaler denne boken. Jeg liker at han er veldig åpen om ting som har skjedd.

 63. jeg synes boken var bra fordi han var veldig åpen om ting som hadde skjedd. Han er veldig tøff og modig som forteller det. Jeg anbefaler denne boken.

 64. Boka var veldig bra jeg visste ikke at en kjendis skulle skrive en bok den var mosrom. Det var bra at han kunne være seg selv at han hadde mange venner . Det var også trist at de fra barne skolen var redd. Fro han hadde jo opplevd det selv. Jeg oppdaget at noen av gutene i klassen ikke likte victor. Men det er ingenting og være redd for. Jeg gir den 10/10

 65. Jeg liker denne boka veldig godt innholdet er bra😃. Og det at han er homo gjør ingen ting jeg mener at mobberne burde støtte han isteden eller ikke bry seg om det☁️.

 66. Det handler om victor som ble kald hjevla homo og jeg syntes at det var slem og jeg ville bekyte han

 67. Denne boken handlet om barndommen til Victor. Han ble mobbet på skolen. Jeg er glad for at han har glemt det, og blitt youtuber. Jeg syns at den var bra, men det var litt mye banning. Jeg gir den terningkast 3.

 68. Veldig bra bok fordi jeg kjenner meg veldig igjen på å bli mobbet likte boka har den signert 100/10

 69. Bare Victor

  Eg synest boka var litt spennandes men oh litt trist siden han blei mobba, den handlar om Victor sotberg sin barndom. Victor og vennane skulle begynne på ungdomskulen og var nervøse, når dei begynte var alle sjenerte og nervøse. Etterkvart blei det bedre og bedre men så kom Victor ut som gay/homofil og blei mobbet for det.

 70. Jeg er ikke så glad i sånne bøker der man forteller om mobbing for det er bare trist.

 71. TITTEL: BARE VICTOR. FORFATTER: VICTOR

  Bokens sjanger er selvbiografi, men jeg synes det også er litt drama.
  I teksten møter man: Victor, Amanda, Maren, og en gutte gjeng.
  Jeg synes denne boken er veldig bra fordi han får fram noe veldig viktig. Det er IKKE greit at noen mobber din legning.
  Denne boka passer kanskje for 9 og oppøve.

  Terningkast 5 anbefales!

 72. Eg synest utdraget var gøy. Eg likte måten han har skreve på. Det var veldeg gøy å lese om ein ekte person og at han fortel om livet sitt. eg har lyst til å lese heile boka.

 73. Den er kjempebra. Trist at han ble mobbet. Trist at prins døde. Men sånn er det. Og eg støtter lgbtq+🏳️‍🌈🏳️‍⚧️. eg gir den 10 av 10 og eg er så stor fan av Victor.

 74. I denne boka møter man Viktor sotberg. Og storesøsteren Amanda og vennen ti Viktor Maren.
  Viktor går på barneskolen men så blir han storunge sel. På skolen blir han kalt stygge ting.
  For de store guttene mobber han veldig mye. Jeg synes at denne boka er veldig bra frordi
  Forfatteren klarer å dra meg inn i handlingen. det er tydelig at forfatteren har lagt arbeid i det.
  Jeg gir terning kast 6/6.

 75. Eg synest at denne boka var fin. Den handlar om mobbing og om indentitet og livet til Victor sotberg
  Eg er stor fan av Victor sotberg og flippklipp. Eg gir denne boka 10\10.😄
  Eg synest mobbing ikkje er bra og at eg vil at det skal bli stoppa.
  Eg støtter lgbtq+🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

 76. denne boke er veldig bra eg har lest den 8 ganger før og det tar opp veldig viktige tema
  boka tar ikkje så mye tid å lese.den er veldig spenende.

 77. det handler om Victor Sotberg fra NRK flippklipp som barn i nærheten av Trondheim der han ble mobba på skolen og det er jo ikke noe gøy når man går fra å være klassens klovn til å være den homoe ingen liker. når han var med Bestevennen sin følte han seg alltid bra eller nesten noen ganger kan det stikke litt i magen. les denne boka hvis du liker drama og følelser, LES DENNE BOKA!

 78. bare victor

  Vi møter Victor,Amanda og en gutte gjeng.
  Bare Victor synes jeg er et kjekk å lese fordi temaet er viktig.
  Det handler jo om barndommens hans og at han ble mobbet av en gutte gjeng.
  Jeg synes så synd på han fordi det er sant.
  Jeg synes den er bra fordi andre kan lære av han og lære om det tema.
  Og han har en søster som heter Amanda.
  Den er lett og lese.
  Andre bør lese den fordi det er et viktig tema som alle må kunne synes jeg.

 79. Bare Victor

  Boka handler om Victor sitt liv, i boka møter vi Victor, Amanda (Søsteren til Victor), Maren og mobberne. Da jeg leste, la jeg merke til at Victor ikke alltid var den glade Victor.
  Jeg ble overrasket at Victor ble mobbet for den han var. Hvis jeg var Victor hadde jeg sagt ifra til en voksen. Jeg likte dette utdraget fordi han forklarte livet sitt veldig bra og at han beskrev personene godt. Jeg anbefaler denne boka fra 6-12 år. Jeg gir boka terningkast 6.

 80. Jeg synes boka er veldig fin bok, den vekket gode, fine, hyggelig, sure, triste minner som jeg kjenner meg igjen i. den boka har inspirert meg til masse ting. etter jeg leste boka ble han mitt forbilde. ikke som YouTube kanalen hans men, åssen han levde på. det ble jeg inspirert over. han er en av veldig få som deler livet sitt med hele landet. det er synd ikke alle har det så bra hjemme, på skolen eller på jobb.

 81. Dette er min favoritt bok noen sinne! Boka handler om mobbing og at det ikke alltid har vert så lett og være Viktor. Jeg gir denne boka 10\10.

 82. boka var kjempe gøy på grunn av det va så mye spenning men jeg syntes bra på grunn av at jeg levde meg inn i boka men det var litt synd på grunn av at Victor ble mobbet men inlevelsen syntes jeg gir ternings kast 6

 83. • Boka var spennende og kul. Terning kast
  • Teksten var gøy og samtidig mobbete så jeg synes boka var gøy jeg.
  • Pågrunna då kan du se barnedomen til Victor og hvordan det er å bli mobbet

 84. Det er trist at Victor ble mobbet han fortjener det ikke.
  Victor er best.
  Hi Hi Hi Hi

 85. Litt mer bilder så blir den drit bra
  Men den var drit bra bok lag en bok om Chris og Tonje.
  Blir drit bra😎😎🤣✔Jeg er best

 86. • Boka var spennende og kul.
  • Teksten var gøy og samtidig mobbete så jeg synes boka var gøy jeg.
  • Pågrunna då kan du se barnedomen til Victor og hvordan det er å bli mobbet

 87. 1. At noen tør og fortelle om når han var barn
  2. Den er gøy å lese og jeg gir den terning kast 5
  3. Andre bør lese denne boka for de den er gøy og bra

 88. JEG SYNEST BARE VICTOR ER SUPER FORDI DET SIER OM BANDOMMEN HANS OG HVORDAN DET VAR OG VÆRE BIFIL. DA KAN FOLK LÆRE. 10/10 ELSKER FLIPPKLIPP

 89. Jeg syns denne boken var bra. Handlet om et viktig tema. Var kanskje ikke så spennende.

 90. 1. At noen tør og fortelle om når han var barn
  2. Den er gøy å lese og jeg gir den terning kast 5
  3. Andre bør lese denne boka for de den er gøy og bra

 91. Hyggelig bok stas 100/100 🙈😎🎶👻👾😻🦶🫁🫂🧒💂🧶🥿🪖🦇🐧🦖

 92. elsker victor sin bok jeg har lest den 23 ganger elsker boka denne boka rater jeg10\10ezzzzz
  ser på flipp klipp hele tida

 93. Det er en bok som viser virkeligheten fra den dålige siden men det er virklighet fordi sånt skjer med mange

 94. Det var intresangt å lære så mye om fortiden hanes.
  gir den 6/6.
  Har den hjemme.

 95. Bare Victor.

  Bare Victor er en selvbiografi bok som handler om hvordan han hadde det på ungdoms- skolen, om mobbing og hvordan han fant ut for første gang at han kan like gutter også. Victor har en storesøster som er litt større enn han og hadde en katt han var veldig glad i.
  Victor hadde en bestevenn som het Maren som han hadde vært venn med veldig lenge. De skulle gå på samme ungdom skole og de er så heldige som kom i samme klasse.

  Jeg synes at målet/poenget med teksten er veldig bra og det er et viktig tema det handler om. Hvordan man kan ha det som et mobbeoffer og hvordan det kan gjøre med deg.
  Jeg synes at teksten er veldig enkel å leve seg inn i. Det er mange gode beskrivelser Beskrivelsene på tankene hans og hvordan det lukter, ser ut og følelser er det mye av i denne boken og det synes jeg er bra fordi det er ikke alle som klarer å sette ord på hvordan man føler seg og det gjør at teksten henger godt sammen, derfor er det lett å henge med og leve seg inn i teksten. Teksten starter veldig enkelt og du detter fort inn. Denne teksten minner meg litt om skolen vår. Jeg liker personligheten til Victor og han har en veldig god bestevenn sommer snill mot han.

  Siden vi leste bare en liten del/ et lite utdrag av boken kan vi ikke skrive hvordan den slutter, men jeg har veldig lyst til å lese videre i boken og jeg kan anbefale den til alle som kan lese!

 96. Det var spennende å høre Victor sin tid på barne og ungdomskolen fordi den handlet om hvordan enkelte skoler opplever mobbing. Det var fine bilder som passet til teksten og jeg synes han ene gutten med svart og grønnt hår var litt skummel. Jeg har veldig lyst til å lese mer fordi jeg lurer på hvordan det går med Victor videre på ungdomskolen.

 97. Bokanmeldelse «Bare Victor»

  Når han gikk på barneskolen var det en dag han virkelig ikke likte….
  Ikke bare «homo» men «jævla homo»!
  Det er noe av det man får vite i utdraget til Victor Sotberg sin bok.
  Nå driver han med YouTube, og er et idol for mange unge. Han har det veldig trygt og godt. Men sånn har det ikke alltid vært.
  Boken «Bare Victor» er en selvbiografi, der han forteller om den vanskelige ungdomstiden mobbingen, og både før og etter tiden på Egge ungdomsskole.

  Han hadde vært der før, når han en gang i uka måtte ned i den mørke kjelleren til Egge ungdomsskole.
  De store ungdommene eller storungene som man kalte dem, hadde Victor og de andre barna ikke sjanse til å si i mot. Han fortalte også at jo nærmere de kom ungdomsskolen jo større ble flaggermusene i magen. Og når han begynte på ungdomsskolen ble plutselig de yngre barna plutselig redde for han og sprang når de gikk forbi han. Han? Som kanskje var den snilleste av alle på skolen, eller ungdomsskolen. Han likte/liker å kle seg i fargerike klær og det var det personer rundt han som reagerte på. Men ikke på en bra måte. Det var sånn han ble den «homoen, den «jævla homoen».

  Selv synes jeg utdraget var godt skrevet og veldig bra forklart.
  Han får også fram et godt budskap om at man ikke skal dømme folk etter utseendet og at man skal tørre og være seg selv. Som er veldig viktig. Denne boken passer for de barn helt nede i sjuårsalderen fordi den er lett å lese, og tar opp et veldig viktig tema! Men den passer også for barn opp til fjorten år fordi det handler om overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen og litt om at man kanskje ikke skal være for rask med å dømme folk. Jeg synes denne boken fortjener terningkast 5!

 98. Eg likte ikkje så godt boka men det er litt bra at den handle om mobing att folk kan lære at det er ikkje greit med mobing 3/6
  eg elsker godteri skule er kjedeleg åååååååå

 99. Det var ein bra bok fordi den var litt spennade og victor burde vere stolt over seg sjølv fordi han tør og snakke om seg sjølv og livet hans.

 100. Eg likte boka Bare Victor fordi han var tøff og fortalte om seg og turdte det.
  Eg gjer den terningkast 3/5

 101. BARE VICTOR

  SJANGER:SELVBIOGRAFI
  FORFATTER:VICTOR SOTBERG
  ILLUSTRERT AV:CHARLOTTE SANDMÆL

  Bare Victor handler om en gutt som heter Victor og skal begynne på ungdomsskolen. Victor hadde ikke særlig lyst til og begynne på den skolen.
  Før når klassen til Victor skulle på svømming måtte de gå igjennom den skumle skolegården.
  Guttene slenger stygge ord til klassen hans. Sommerferien var ferdig og Victor var veldig nervøs.De første dagene var veldig fine, han begynte å få venner og det virket som klassen hadde litt samme interesser som han.
  Klassen og trinnet likte Victor godt. En dag får Victor høre at en av de eldre guttene ikke liker Victor særlig godt. En dag kommer de eldre guttene bort til han for å…….

  MIN OPPLEVELSE OG VURDERING:

  Jeg synes denne boken var veldig bra. Boken har et veldig viktig tema, som handle om hvordan det er å være litt annerledes.Jeg tror denne boken er en bok som kanskje mange kjenner seg godt igjen i. Boken er fengene og vanskelig å legge i fra seg.
  Victor virker som en veldig kul fyr som kan være seg selv. De eldre guttene som slengte de ordene misliker jeg fordi det er veldig unødvendig. Jeg tror kanskje de guttene bare er sjalu fordi Victor begynte å bli populær og godt likt.

  Jeg anbefaler denne til mange. Målgruppen er kanskje 8-13 år.

  Ja! Jeg synes denne boken fortjener å vinne bokslukerprisen.

 102. Bare Victor.

  Bare Victor er en selvbiografi bok som handler om hvordan han hadde det på ungdom skolen, mobbing og hvordan han fant ut for første gang at han kan like gutter også. Den er jo selvfølgelig da skrevet av Victor Salberg. Victor har en storesøster som er litt større enn han og hadde en katt han er veldig glad i.
  Victor hadde en bestevenn som hett maren som han hadde vært venn med veldig lenge, de skulle gå på samme ungdom skole og de er så heldige som kom i samme klasse.

  Jeg synes at målet/poenget med teksten er veldig bra og det er et viktig tema det handler om. Hvordan man kan ha det som et mobbeoffer og hvordan det kan gjøre med deg.
  Jeg synes at teksten er veldig enkel å leve seg inn i. Det er mange gode beskrivelser og teksten sitter og henger godt sammen, derfor er det lett å henge med og leve seg inn i teksten. Teksten starter med at han forklarer om at barneskolen er snart ferdig, hvordan det snart er ungdomsskole og de skumle eldre ungene på ungdomsskolen som ser surt mot de da de gikk gjennom skolen på veg til svømming. Teksten starter veldig enkelt og du detter fort inn. Denne teksten minner meg litt om skolen vår. Jeg liker personligheten til Victor og han har en veldig god bestevenn sommer snill mot han.

  Siden vi leste bare en liten del/ et lite utdrag av boken kan vi ikke skrive hvordan den slutter, men jeg har veldig lyst til å lese videre i boken og jeg kan anbefale den til alle som kan lese!

 103. Sier litt for mellomtrinnet om hvordan det er å begynne på ungdomskole. Gir boken 3/6

 104. jeg likt ikke boka. fordi jeg lik ikke sånn type boka tærne kast 2. ikke hate på min komtentar pls pls

 105. æ likt ikkje boka den var ok men æ likt den ikkje særlige godt. fordi dæ var ikkje min typ boka. tærne kast 2

 106. Det var en ok bok,men litt mange beskrivelser. Den var ikke dårlig, men den kunne vært bedre.

 107. Jeg likte boka og det var modig og lage en bok om livet hans.
  Det var kult at han turte å være seg selv.
  7/10

 108. Den boka gir eg 5 \ 6 fordi den lærer deg mye og han ble mobbet på skolen og prøvde ikke høre på de som snakket dritt om han.

 109. Eg likte ikkje denne boka fordi eg liker meire spennende bøker.

 110. Bare Victor handler om Victor Solberg og hans historie og er en selvbiografi jeg syntes utdraget var veldig bra og han får fram mye fra barndommen sin jeg liker egentlig alt med utdraget og jeg syntes også det var bra at han snakker vis man skal høre på sånn greie håper du skjønner men ihvertfall jeg syntes boka var bra og ville lest den jeg syntes den passer til 9 til 12 år mest fordi det er litt banneord i den jeg gir den 9/10 i score🎲 og jeg anbefaler den på det sterkeste

 111. Jeg elsker boka jeg syns Victor er flink til og skrive bok. Den er veldig bra. Victor får meg med inn i boka. Jeg vil lese den tusen ganger.

 112. Terning kast 6✔👍👌😊 jeg liker måten du skriver på og det er en veldig bra og en bok og forstå

 113. Jeg liker denne boka veldig godt fordi den er om den populære Victor som hadde noen oppturer og nedturer. Når vi leser denne boka kan vi forstå hvordan andre har det.😊👍🚜🚲 Terningkast seks

 114. Jeg likte ikke denne boken fordi den var uinterresang og kjedelig. Det var ikke en bok for meg.

 115. Jeg likte ikke denne boken så godt fordi det var nesten ingen ting spennende eller morsomt som skjedde. Jeg synes at den rett og slett var kjedelig og uinteressant.
  Jeg tror denne boken kunne ha blitt bedre om det var mer humor og komedie.

 116. Bare Victor
  Boken handler om programmlederen i flipp klipp.Han forteller hva han har opplevd i livet og som barn.Barne skolen var helt vanlig,venner,mange venner.Men så kom ungdomskolen,nye venner,nye lærere og en ny skole.Victor gru-gleder seg,han og søsteren hans drar sammen.Victor så noen gamle venner fra barne skolen.Han fikk mange venner det synes Victor det er bra.Det er også noen eldre gutta som likte ikke han så mye,de syns han er jævla homo.

  Jeg syns boken er spennede,hvis jeg finner boken så har jeg lyst og lese videre på den.Terning kast 4/6

  Boken passer til 10-14 år,til de som liker drama,dagbok og selvbiografi,fant jeg en bok for deg som du kunne lese flere enn 1 gang.

 117. Jeg Synnes boka er kjempe spennene.men den er også ganske trist fordi man får hvite at Victor er homofil og det er ikke så mange som takler at for eksempel foreldrene eller beste foreldrene ikke liker de.

 118. Denne boka er viktig! Vi skjønner ikke hvorfor Victor ble mobbet. Det er fint at det blir skrevet om vanskelige tema. Klassen likte boka veldig godt!

 119. denne boken virker så bra, jeg er fan av victor og det er kult at man får høre om livet hans! denne boken kan også hjelpe andre, både de som blir mobbet, de som mobber og for oss andre å forstå hvordan de som blir mobbet kan ha det! terningkast 6/6!!!! 🙂 :):) 😀

 120. Jeg syntes at boken bare Victor var Spennende og lærerik. Jeg fikk lyst til og lese resten.

 121. jeg synes boka var bra. ikke bry deg om hva folk synes er dumt om deg. jeg synes boka var kul men kunne vært tøffere.

 122. jeg synes den ikke var så gøy. for å være helt erlig synes jeg ikke boken var så spennende.

 123. Eg synest boka var instresant fordi eg liker sånne bøker. Og lese om andre sine liv. Eg synest boka bør lest av 5 til 7 klasse. Eg gir boka 7 av 10. eg likte boka fordi den var spennende og bra.

 124. Boken handlet om Victors barndom og oppvekst. Jeg liket boken sånn passe bra. Jeg likte ikke så mye at de bannet og sånne ting ellers så var den bra så det blir 4 av 6. Jeg likte også boken fordi man fikk vite hva Victor følte da han ble mobbet.

 125. Jeg likte boken mye fordi jeg liker selvbiografibøker den forklarte mye om livet hans og hvordan det var selvbiografi er en bok skrevet av deg og en biografi er skrevet om livet ditt, men noen andre har skrevet den. Dette er en fantastisk bok. det jeg virkelig ikke likte var at han ble mobbet fordi han var populær i klassen Jeg vil gi det terningkast 99999 fordi jeg liker selvbiografi og biografi

 126. Dette er en veldig bra bok, og det er trist å høre hvordan Victor har hatt det, men samtidig modig av han å skrive en bok om det. Hundre klemmer til deg, Victor!

 127. Jeg synes det var en bra tekst.

  Det handler om da victor begynte på ungdomskolen og den vanskelige tiden.
  Første dag i 8 trinn får victor han Fikk mange venner i starten men etter hvert begynte Han og bli mobbet og han ble mobbet av de populere guttene I klassen.
  Han ble sjokkert av å bli kalte får mange stygge ord.

  Jeg syns det er synd for han at han har gått gjennom dette og ganske modig at han forteller om dette.

  4/6 terning kast

 128. Jeg liker bare Victor fordi det er en bra og spennende biografi og en bok med masse fakta om Victor Sotbrg som kan være nyttig å vite hvis du er Victor Sotbergs STØRSTE fan❤️.

 129. anmeldelse til: bare Victor. Jeg opplevde med at jeg ble litt trist når Victor ble mobbet 🙁 og litt happy når boka ikke var trist 😀 Dette er en VELDIG bra bok som jeg anbefaler!
  Det som gjør den VELDIG bra er vi får lisom en reise igjennom Victors liv. og jeg liker selvbiografier :D. Victor Sotberg er jo forbildet mitt da.
  andre bør lese denne boka fordi den er beroligende og lese og fordi den er lærerik. ANBEFALES 😀

 130. Denne boken handler om en gutt som begynte på ungdomskolen han var veldig spent men det var ganske bra første dager helt til andre gutter begynte å mobbe han.

  det var en veldig bra bok anbefaler denjeg gir den en 6/6 🎲.

 131. Jeg synes boken var bra på grunn av at det er et viktig tema som kanskje ikke så mange tenker på. Den får deg til å ville lese mer hele tiden
  Terningkast 5/6

 132. Jeg opplevde teksten som Trist viktig lærerik. Jeg har lest hele boka den er fantastisk.

  Teksten er god fordi den lærer oss at vi ikke skal mobbe.

  Andre burde lese boka fordi det er så viktig å skjønne at du er bra som du er.

 133. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 134. jeg liker denne boka fordi den handler hvordan man har det.
  og jeg syntest denne boka er kul.

 135. Bare Victor er spennande siden det er noko som har skjedd når han var liten, men eg likar ikkje at det er eit bann ord i boka. Eg ammbefaler og lesa boka men ver klar over at det er eit bann i boka. Terningkast 5/6🎲

 136. Denne boken er ganske bra men er litt kjedelig men jeg anbefaler den til alle som er interisert i livet til Viktor Sotbærg

 137. Senne boken er ganske bra men er litt kjedelig men jeg anbefaler den til alle som er interisert i livet til Viktor Sotbærg

 138. Jeg syntes boka var bra, den handler om et viktig tema og jeg syntes det er kult at Victor tør å være seg selv. Jeg anbefaler boka for alle, jeg gir den terningkast 5 av 6.

 139. Utdraget fra Bare Victor handler om at Victor blir mobbet for han er ulik som de andre. Det er litt trist fordi han ikke er likt og blir mobbet.

  Victor vokste opp på Egge sammen med moren, faren, søsteren og katten. Han hadde det godt med familien sin og en god barndom. Men når han begynte på ungdomsskolen ble han mobbet fordi han hadde en annerledes stil og de trodde han var homo.

  Boka handler om mobbing og det å være annerledes, og at det er viktig og prate med noen du stoler på. Forfatteren skiver en selvbiografi. Han gir også råd om det å være redd, ensom og føle seg utafor.

  Forfatter: Victor Sotberg, illustrert av: Victor Sotberg.

 140. jeg synes denne boka var veldig bra fordi at det er et viktig teama og men er tøff som klarer å skrive en bom som dette karninkg kast 1007/ 10

 141. Den var kjempe bra jeg elsket temaet men litt synd at de kalte han det stygge navnet men den beste boken av alle skulle ønske at jeg kunne lese hele 10/10❤️❤️❤️❤️❤️

 142. Bare Victor
  Victor er en kul fyr som jobber i FlippKlipp og Youtube-kanalen hans.
  Han har det bra nå, men han har ikke hatt det alltid bra i det siste.
  Teksten handler om at Victor har hatt det vanskelig i Egge ungdomsskole

  Victor Sotberg er 30 år gammel mann som jobber i NRK.
  Han liker blant annet å game.

  I Bokslukerpris-utdraget så har han nylig begynt på Egge ungdomsskole.
  Jeg har lest hele Victor-boka og den er veldig bra.

  Victor har en storesøster som heter for Amanda.
  Han har hatt katter som heter for Buster og katten prins. Buster døde før katten prins.
  I ungdomsskolen var det mange som likte Victor. Mange. Ikke alle. En venn sa til Victor at de populæreste guttene i klassen hatet dem. Det var de som var best på idretter og langrenn. Bokslukerpris-utdraget slutter med at de guttene kaller han for en jævla homo. Victor kunne ikke la være med det, selv om Maren, bestevennina hans prøvde å trøste ham.
  Dette er en vanskelig å leve inne i denne boka fordi at Victor blir mobbet over 10 ganger i løpet av boka. Om det er vanskelig å legge fra seg boka er avhengig av hvilken leser det er. De som strever med å lese er jeg usikker på fordi at det er mye tekst i, for lesere som strever litt med lesing, kan det hende at det irriterer pga mangel på bilder. Teksten er for gode, flytende leser fordi at den har veldig få bilder. Denne boka kan være din egen verden.
  Jeg synes at Victor er snill, og at han ikke har i det hele tatt overdrevet eller noe lignende.
  Guttene som mobber ham synes jeg at de kanskje er sjalu på at Victor viser mye når han har bar vært seg selv. Maren synes jeg er veldig snill som hjelper han, uansett. Boka synes jeg tar opp en viktig tema som å mobbe og følelser. Det kan hende at leserne mobber, så da kan de tenke over hvorfor det gjør det. Denne teksten slutter veldig dumt. Det som gjør at det er spennende for meg det er at om mobberne vil påvirke følelsene deres.

  Denne boka er en super og samtidig alvorlig. Det som var best med boka var at Victor hadde det bra i starten. Jeg likte ikke at de sa jævla homo til ham. Mobbeofrene kan lese denne boka som er veldig fin og lærerik. Det er ingenting som irriterer meg i teksten, men for lesere som strever litt med lesing, kan det hende at det irriterer pga mangel på bilder. Denne boka vil jeg skal vinne i Bokslukerprisen. Jeg anbefaler at denne boka til gode lesere fra 5.trinn og oppover.

  Terningkast 6

 143. Den handler om han var først kul i 8. klasse men etter noen dager ble han mobba av noen 10. klassinger. Boken var helt ok.👏👏

 144. Den handler om en gutt som blir kalla for noe stygt å blir mobbet av di eldre elevene så eg Synnes den er passe bra 5/10

 145. Det var veldig bra🍀 det var spennende og at det er veldig teit at han ble mobba på ungdoms skulle

 146. Den boken handler om ein gutt som skal begyne på ungdom skule og han var litt nærvøs
  Men etter kvart gikk det heilt fint neste alle sammen synest at han var morsom
  Også hørte ham at noen ikke likte ham og det var gutter og dei guttene gikk i 10 klasse.🐤

  Denne boka var bra synest jeg 🦋

 147. Det handler om en kjent person som heter victor, han begynte på en Ungdomskole, han hadde det fint helt til det var en som gikk i 10.klasse som begynte å gjøre narr av han. Eg syntest det var ett greit utdrag👍

 148. Eg synst at den var ganske spennende og fikk lyst til og lese videre.😁🧋

 149. Boka heiter bare Victor.
  Forfattaren heiter Victor.
  Eg syntest boka er superbra, det handla om mobbing.
  Han trudde han var den kulaste.

 150. Jeg har lest boken før så jeg viste hva det kom til å stå men jeg likte boken og den var intressant bok. Jeg kommer ikke til å lese den men det er fordi jeg har lest den men hvis jeg ikke hadde lest den så ville jeg garantert ha lest den.
  Jeg gir boka terningkast 4 og en halv.

 151. Jeg synes utdraget var bra.
  Det er veldig dumt at Victor måtte gå igjennom dette og jeg skulle ønske at mobberen ikke så de ordende med så mye hat.
  Jeg synes at boka var fint skrevet fordi det gjorde at jeg følte på de følelsene som Victor hadde på ungdomskolen.
  Boka var bra tegnet og det var fint at forfatteren beskrev hvordan det var å være Victor.
  Jeg gir boka terningkast 6.
  Dette er en av de nye favorittbøkene mine.

 152. Jeg synes denne boka var fin å høre på og lese. Den beskriver så bra at jeg kan forestille meg bilder og den handler om livet og hvordan det føles. Jeg anbefaler denne boken til andre unge.

 153. Jeg synes boken var bra, for den viser hvorfor han er som han er i dag. Hvordan han utviklet sin personlighet, og hvordan det kan være vanskelig å være annerledes (og litt fordi han er Trønder). Jeg anbefaler boken.

 154. Denne boka er Super, fordi det er Victor som har laget den og at man hører hvordan livet hans har vært. Jeg tror at denne boka kommer på topp 5 av alle.
  Denne boka får terningkast 6👍🎲😃📖

 155. Denne boken er en av de bedre bøkene i bokslukerprisen. Jeg likte den veldig godt, fordi man fikk vite hvordan mobbeoffere har det. Jeg har lest hele boken og vet at den er bra.👍🎲 6

 156. Jeg syntes denne boka var veldig bra.
  Det er mange som blir mobbet og det er mange som føler seg annerledes så denne boka kan inspirere andre til å være seg selv.

 157. Den var bra fordi han utrykker følelsene sine og er veldig modig. Jeg anbefaler boka og Jeg gir den terningkast 6 av 6

 158. Bare Victor er en fantastisk og spennende bok om livet til Victor . Boken har jeg lest og synnes att den er helt spesiel fordi alle de spenende hendelsene Victor gikk gjenom .De som letter etter en dramatisk spennende og følsom Bok er Bare Victor boken for deg .Den lille snutten av boken var veldig bra men det manglet noe fra den hele boken som ett lite gnist men de er en rullebane av følelser man blir veldig ingasjert i boken .Jeg håper att dene andmelelsen var nytig for den som skule lese den 🙂

 159. Jeg synes at denne boken er en bra bok fordi jeg liker selve personen som har laget den og jeg liker tegningene. Jeg syntes det er bra at Victor for frem mye av livet sitt. Jeg mener at bare Victor er en ganske bra bok.

 160. Jeg likte boken veldig godt. Skulle ønske jeg kunne ha lest resten av boken med en gang.🤩🤩🤩😀😀

 161. Jeg likte boken veldig godt. Skulle ønske jeg kunne ha lest resten av boken med en gang.den beste boken som finnes🤩🤩🤩😀😀

 162. Jeg likte boken veldig godt. Skulle ønske jeg kunne ha lest resten av boken med en gang. Jeg har sett på Victor på YouTube og på NRK Super. den beste boken som finnes🤩🤩🤩😀😀

 163. Jeg likte boken veldig godt. Skulle ønske jeg kunne ha lest resten av boken med en gang. Jeg har sett på Victor på YouTube og på NRK Super. den beste boken som finnes

 164. I dette utdraget hører vi om Victor Sotberg og slutten på barneskolen. Blant annet så gruer han seg litt til å dra i svømmebassenget i kjelleren til ungdomsskolen, fordi han er redd for at stor ungene skal erte ham. Starten av ungdomsskolen gikk bra, nesten altfor bra. Han ble klassens klovn, men noen av de eldre guttene brukte å rope etter han: Jævla homo! Femi >:( og jentete! Da våknet flaggermusene til live igjen og livet ble bare vanskeligere og vanskeligere.
  Jeg har lest denne boka før og jeg ELSKER den! Den er så godt beskrevet og skrevet. Den er skrevet så bra at man har lyst til å hoppe inn i boka og hjelpe Victor der han har det vanskelig, for å være enn god venn for han som stiller opp <3. Det er litt vanlig tekst, litt tegneserie og litt bilder på slutten. Jeg anbefaler denne boka for 10 år og oppover og gir den terningkast 6!

 165. Victor gleder seg og gruer til han begynner på ungdomskolen. Først er han klassens klovn men så blir han ertet. Boken høres spennende ut. Terningkast 5. 🙂

 166. Den boka var bra men litt trist. På grunn av at han ble mobbet av stor guttene og at han ble mobbet fordi han ikke spilte Word of War Craft. Jeg har lyst til å hjelpe han Hvis jeg har vært vennen hans.
  .10/10. .Terning kast 6/6.

 167. Jeg har lest boka og jeg synes den er bra fordi den var spennenes. Men jeg synes synd på Victor fordi han ble mobbet og ikke fikk hjelpen han trengte. jeg gir boka 9/10

 168. Jeg liker boka, fordi jeg liker noen selvbiografier. jeg gir boka terningkast 5.

 169. Jeg synes den var bra fordi han vise at man kan være seg selv. Den var gøy og spennende og jeg likte at det er bilder også.

 170. Jeg liker og se på han på youtube. Jeg gir den 10 av 10, men litt trist at Victor ble mobbet da♑😥^o^

 171. jeg elsker boka. jeg har boken hjemme og jeg har lest den veldig mange ganger
  jeg gir den en 10\10 og jeg liker at den handler om live hans.
  men litt trist at Victor blir mobbet😥♌

 172. Jeg liker boken veldig godt fordi den er bra og handler om Victor og jeg liker og se på han, jeg har også boken hjemme. Jeg gir den 10 av 10

 173. Jeg elsker boka! jeg har lest hele. Den er superbra og jeg liker at den handler om livet hans. og at det innimellom kan være vanskelig og være seg selv. Den handler også om vennskap. jeg gir den terningkast 6

 174. Jeg likte ikke den her boka så veldig mye
  Jeg gir den terningkast 3.
  Jeg anbefaler den for barn 10-13 år.
  Grunnen til at jeg ikke likte den er at det ikke er min type bok

 175. Jeg likte ikke den her boka så veldig mye
  Jeg gir den terningkast 3.
  Jeg anbefaler den for barn 10-13 år

 176. Jeg synes boka var bra fordi de tar opp et veldig viktig tema i boka.
  Jeg gir boka terningkast 4

 177. Boka handlar om ein som heiter Viktor og hans sitt liv I barndomen. Han hadde det ikkje så gøy da han var i barneskulen men da han var ein anna plass så følte han seg så bra at han kunne vere seg sjølv Det var veldig bra på starten fordi at han hadde mange venner og var klassens klovn han fekk alle til å le til å le. Men han kjende litt rart ut fordi at det var 3 gutar som så på Viktor heile tida det var dei populære, han tenkte ikkje så mye på det .Plutseleg så kom dei populære gutane sa til Viktor eg har høyrt at du liker å game sa de, Viktor sa ja. Da liker du World of Warcraft ikkje sant sa dei til Viktor, han ville si at han elska det spile, men han har ikkje spilt det fordi at han måte betale for spillet kvar månad

  Eg syns at bare Viktor var ein bra bok fordi at eg likar bøker som hørest ut som ar det er ein sann historie og boka hadde mange bildar og eg liker bøker med bildar.

  Eg gir terning kast 6\6 til boka og eg vil at Viktor Sotberg skal skrive fleir bøker

  Eg vil anbefale den til dei som liker bøker som hørest ut som ein det er ein sann historie.

 178. Eg synest boken var SUPER! Eg fikk veldig lyst til og lese den. Den var veldig spennende da eg fikk høyre den. Vis denne anmeldelsen kommer til Victor sotberg så vil eg bare sei at eg elsker FLIPPKLIPP og kan FLIPPKLIPP begynne og lage FARMING SIMULATOR 19 videoer.

 179. Me likte boka fordi me fekk vita litt meir om livet til Victor. Kjekt å lesa om korleis livet er når ein blir eldre.

 180. jeg syns at boka var dålig fordi det var så ikke gøy og lese det🥸🥸🥸😑😑😑😐😐😐

 181. Jeg synes utdraget var bra spennende men det var mobbing og hat men ellers var det veldig bra terningkast 7/10

 182. Jeg synes utdraget var bra spennende men det var mobbing og hat men ellers var det veldig bra

 183. denne boka er min favoritt bok i bokslukerprisen jeg gir den en 10000000000000000000000000/10

 184. fin bok denne kan hjelpe andre å være seg selv og ikke skjule hvem mann egentlig er

 185. denne boka min var favoritten min. Det som var dumt her var at de sa jævlig homo. Det dom var bra søsteren hjalp henne

 186. Jeg synes det er en veldig bra bok og kanskje den kan hjelpe andre? jeg fikk lyst til og lese hele boken.

 187. Jeg synes att denne boka var super. Jeg ser mye på flippklipp Victor og cris hemmelig
  tegn👌alle mot en

 188. Jeg synes boka var veldig bra. Det var en veldig fin bok å jeg liker å lese sånne bøker om andre som tør å si hvordan de hadde det før. Den var veldig spennende. Jeg skal få til å lese den en gang.

 189. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrivet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Jeg syntes boka er veldig morsom men også trist fordi liksom jeg kjenner ikke hvorfor folk skal mobbe. Jeg ble irritert da det er dumt at folk bare mobber for eksempel fordi noen liker samme kjønn eller begge kjønn. Jeg syntes at starten på boken var veldig bra. Jeg likte at dem fortalte mye om Victor.De som er med i boka er bestevennen Maren, katten prins og storesøster Amanda.Jeg ble irritert over at det er slemt at det rommet i kjelleren blir han stengt inne og det var vått der. Jeg likte godt at Victor hadde mange venner.

  Jeg likte godt at Victor hadde en beste venn fordi alle skal ha en bestevenn.Jeg ble skuffet over at klassen til Victor ble kalt drittunger og de store ble kalt stor unger. Jeg likte godt at han da han var under vann så følte han at det var sommer og han var på stranden.Jeg likere veldig godt at han følte at sola lyste gjennom vannflaten.Jeg likte at han savnet barneskolen fordi barne skolen er morsom.Jeg ble overrasket over at han savnet barneskolen også.Hvis jeg var med i boka ville jeg vært venn med Victor. Jeg likte godt at Victor lekte med katten prins.

  Jeg opplevde teksten på en veldig ekte barndom og historie og jeg opplevde boka bra.det som gjør teksten god er at den er ekte og veldig spennende og jeg hadde liksom lyst til og lese videre i boka.
  Det som gjør teksten dårlig er egentlig ingenting. Folk burde lese boka fordi den er spennende og morsom og kul og mer og bokas var liksom skrevet på en veldig ekte historie og jeg hadde lyst til og lese videre. Det er egentlig ingen grunn for at folk ikke skal lese boka.

 190. Jeg synes boken var bra fordi den handlet om et viktig tema. Jeg synes folk som forteller sånne ting er tøffe. Jeg gir boken 5/6 fordi den var ganske bra.

 191. Victor har skrevet om tøffe opplevelser og vanskeligheter i barndommen sin. Jeg synes det var veldig bra skrevet og det handlet om et viktig tema. Det er veldig bra at noen har skrevet en sånn bok, for det er nok mange som kan kjenne seg igjen og få mye ut av denne boken. Jeg synes synd på Victor og alle som har har eller har hatt det sånn. 9/10!

 192. Veldig dårlig og dårlig språkbruk. Ikke bra bok, aldri les den da kommer du til og🤢🤮

 193. Ei likte boka godt. Eg synst de var dommt at Victor blei mobba. Eg gir den 7/10

 194. Boka var veldig bra
  10/////////10 lissom
  Sander shyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysh
  Nice 👌
  Nice bok

 195. Den boka var veldig bra og spenande.😂☺️😊😏🥶🤬🙄😈 Dårleg at dei mobba Victor.

 196. Denne boken er VELDIG GØYYYY! jeg anbefaler og lese den:3 MEN! hvis du er kristen så hadde jeg valgt og hoppe over banninga! så jeg gir den 9/10

 197. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om Victor sin barndom og om hva han tenkte og hvordan han hadde det på på ungdomsskolen når han var 12-13 år gammel. Han forteller sin historie og hvordan det var å bli mobbet nesten hele tiden på ungdomsskolen.

  Jeg synes at boka har et viktig tema og at Victor er veldig tøff som tør og skrive om dette her.
  Jeg liker at Victor har et viktig budskap som skrives på en morsom og lettlest måte. Han forklarer godt følelsene sine gjennom boka med og skrive at han har sommerfugler og flaggermus i magen, sånn at leserne kan skjønne hvordan han følte det. Jeg liker at Victor forklarer så mye om alt som skjer i boka sånn at vi kan forestille oss mye mer om hva som skjer i boka, som mange andre forfattere ikke gjør. Det blir morsomt og nesten litt spennende og lese boka når de skal gå inn på ungdomsskolen siden Victor skriver at hjertene til elevene banker så hardt at dem nesten kan høre det i asfalten og at de tror at storungene skal ta dem. Jeg opplever boka trist men samtidig morsom siden som jeg skrev skriver Victor på en morsom måte men det er trist at han blir mobbet. Jeg syntes at denne boka bør leses siden den kan lære folk masse om mobbing og hvordan det er og bli mobbet som er veldig viktig. Jeg gir denne boka terningkast 5.

 198. Jeg syns boka er ganske bra, den er spennene, trist og morsom.
  Jeg skulle ønske jeg kunne lese den videre. Jeg liker at han tør og skrive om livet og at han ble mobbet. Denne boken kan hjelpe mange som er i samme situasjon på skolen.
  Jeg opplevde boken som en trist og spennene bok med en gang. Andre bør lese denne boka for se hvordan det er og bli mobbet.

 199. Jeg synes det var litt for lite spenning men det kan hjelpe folk igjennom barneskolen og ungdomsskolen viss noe lignene skal skje med andre

 200. Jeg Synnes dennne boka er veldig bra fordi denne boka lærer barn å ikke banne eller
  Si stygge ord

 201. Jeg synes det var en Veldig bra og spennende liker boka👍
  Jeg synes den bør få 9/10 det var litt trist 👍👍👍👍

 202. Jeg synes den var bra og spennende👍😁
  Kunne ønske boka var lengre 9/10 men det var trist😥😎👍

 203. Jeg Synnes Victor har kjempe kul tegne stil🤩 jeg Synnes den var litt kjedelig 😅 men forsida var kjempe kul👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Jeg gir den 5/10

 204. jeg synes det var spennende å høre om livet til Victor, men de som mobbet han var ganske slemme.

 205. Det jeg likte med boken var at han var seg selv og ikke latet som han var noen andre. Jeg likte boken og synes andre bør lese den også.

 206. Jeg gir boken en 5/6 siden den var godt skrevet og den passet bra til barn. Jeg gir den også en 5/6 fordi det var et veldig viktig tema siden det er mange som har det sånn og som har gått gjennom noe sånt. Den var også godt illustrert og det er en bok jeg har lyst til og lese. De kunne kanskje ha beskrevet noen av ordene siden for eksempel det er mange som ikke hvert hva homo og femi betyr.

 207. Jeg syns denne boken er veldig bra og at den handler om et viktig tema. Jeg synes synd på Victor på det som skjedde men at det er bra at han prøver å ikke bry seg om det. Jeg rater denne boken 9.5/10!;) og jeg anbefaler denne boken til egentlig de fleste spesielt til du som kanskje er i en sånn situasjon???

 208. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selv biografi.

  Boka handler om Victor som har en vanskelig barndom der han blir mobbet. Victor gruer seg for snart skal han begynne på ungdomsskolen. Han får tips av søstera til Victor om at han skal fikse håret og bare være seg selv.

  Jeg likte boka fordi at det var spennende. Den var spennende fordi jeg vil vite hva som skjer videre med Victor. Når Victor fortalte om at han glede seg til å bade og at han følte seg fri i vannet så minte det meg om når jeg svømmer. Når jeg leste Følte jeg som jeg var en del av boka jeg kunne tenke meg hvordan Victor hadde det. Jeg synes boka er bra fordi Victor forteller om et veldig viktig tema. Og klarer å forklare så godt hvordan det er å bli mobba. Jeg ble veldig sint av at mobberne mobbet Victor og Kalte han stygge ting. De kalte en Jævla homo fordi han gikk med fargerike klær. Heldigvis så har han en god venn som heter Maren. Jeg anbefaler denne boka fordi boka er veldig godt skrevet. Og fordi den har et veldig viktig tema. 🎲6

 209. Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om en gutt som heter Victor og som går på 7.trinn. Han har en storesøster og katt.
  Han må på svømming sammen med klassen på ungdomsskolen til søsteren. En storeunge kaller han og vennene hans for «en flokk drittunger». Snart skulle Victor og klassen være storeunger. Da de begynte på ungdomsskolen var Victor bra likt, men det var en gutt som syntes han gjøre for mye ut av seg selv. Den natten klarte han ikke sove. For de hadde kalt han for en «jævla homo».

  Jeg likte ikke denne boka. Den var kjedelig og ikke min sjanger. Det jeg ikke likte var at han plutselig gikk på ungdomsskole i mindre enn fem sider av boka. Nesten alt var kort og ikke bra beskrevet og jeg kunne ikke forestille meg alt.
  Da jeg leste boka var jeg spent og tittel og illustrasjonen på framsida hjalp meg litt meg å skjønne hva denne boka handlet om. Siden det var så raskt og kort forklart var det litt vanskelig å forstå alt som skjedde i boka. Jeg anbefaler ikke denne boka, men hvis du ikke trenger mye informasjon til å forstå alt og liker biografi så er dette en bok for deg. Hvis du trenger mye informasjon for å skjønne så er ikke dette boka den beste å lese. Jeg likte godt at Victor trøstet Maren da hun gruet seg til ungdomsskolen. Jeg ble overrasket da de slemme guttene kalte han for en jævla homo, fordi han var egentlig så bra likt.
  «De synes at du tar for mye plass, at du gjør for mye ut av deg» denne setningen overrasket meg og gjorde meg sur, ingen burde si noe sånt til noen som helst. «jeg lå våken og følte flaggermusene i magen vokse seg store og skarpe. Utenfor vinduet skimtet jeg den store skyggen til Hufsa bevege seg over lekeplassen. Jeg knep igjen øynene og gjentok setningen» jeg syntes dette ar en god beskrivelse av handlingen, fordi den forteller hvordan han følte seg inni og hvordan det var ute.
  Denne boka ga meg mange følelser, glad, trist og sint. Jeg hadde ikke kjøpt resten av boka, men anbefales for de som liker biografi. Jeg håper det går fint med Victor nå og håper han har det bra!

 210. det vi fikk lese var ganske spennende, men eg har ikke lest hele boken, så kan liksom ikke dømme

 211. Jeg elsker denne boka jeg har lest denne boka 5 ganger å den bare er topp!!
  TERNE KAST:6 av 6

 212. Jeg synes den virker veldig spennene og jeg har veldig lyst til å lese denne boken.

 213. Jeg likte denne boka veldig godt mest fordi jeg synes at Victor er kul. Men jeg likte den også fordi den viser at man må være seg selv. Den var spennende og jeg kommer til og lese hele boka. Men det kunne ha skjedd litt mer. Terningkast 5/6.

 214. Boka er en bra bok, den er både lærerik for barn som kanskje kjenner seg igjen i det Victor opplevde. Boka er veldig spennende og lett og drømme seg bort i. Det er en bok som det er skjer mye i. Terningkast: 6

 215. Dette er en typisk bok som får folk til å begynne og lese vanlige selvbiografi bøker. Denne boken kan jeg godt forstå fordi når jeg går forbi ungdommer da føler jeg meg også liten og litt teit. Ingen skal og kan mobbe eller erte folk. Hvis du faktisk gjør det, skal det være hvis du har sagt noe dumt eller hvordan du oppfører deg, og det er fortsatt ikke greit. Siden jeg kan forstå han, så skjønner jeg at dette ikke var den beste starten. Terningkast 4,5. (aner ikke hvorfor jeg fortsetter med terningkast som ikke finnes).😅

 216. Jeg likte denne boken veldig godt.
  Jeg synes det er modig av Victor og skrive om da han ble mobbet.
  Jeg prøvde og lese boken, men når det kom til at han ble skikkelig mobbet da sluttet jeg får jeg likte ikke at han ble mobbet.
  Men ellers så likte jeg den veldig godt. Og anbefaler boken til 9 – 18

 217. Jeg synes boka var veldig bra.
  Jeg fik lyst til og lese den mere.
  Det er gøy å lese om hele liver han istedenfor bare en ting den handler også om noe veldig viktig . Jeg gir den 8/10

 218. Jeg synds boken var helt passe fordi de snakka nesten bare om flaggermus. Terningkast 3

 219. Det var veldig bra men ikke den beste boka som finnes fordi den beste boka som finnes er peppa gris 5,6/10

 220. Jeg syntes at boken var super bra for jeg syntes at victor er kul og jeg lærte mye om mobbing osv 🙂

 221. Jeg syntes den var litt bra fordi han forteller hva han gjorde når han var barn⭐️

 222. Kul bok litt rar med storunger men Bra🙃6/10 Jeg likte at de skrev mye om følelser.

 223. Jeg synes boken var bra, den forteller om andres liv og hvordan de har det. Det er bra at de tar opp mobbing, for mobbing er ikke bra. Jeg gir boken 6/10.

 224. Jeg synes boken var bra, og at den forteller om hvordan Viktor hadde det før, og at det er ikke alltid så lett som det ser ut. Det handler også om at alle er forskjellig, og det søsteren sa var riktig. Jeg gir boken 5/6

 225. Jeg synes denne boken var interessant fordi det er selvbiografi bok der du kan få inspirasjon om hvordan du kan være eller ikke skal være. Denne bokens sjanger selvbiografi og det var det. Denne boken var spennende og fikk lyst til å lese denne boken derfor gir jeg den terningkast 6.

 226. Bare Victor
  Jeg opplever teksten som trist og fin. Den var trist fordi noen kalte Victor for en jævla homo og han sa det det ikke til noen, han trodde at det ikke kom til å skje ingen. Den var fin fordi det var fint å høre om barndommen hans. Jeg har sett mye på YouTube kanalen hans og det var interessant å høre om barndommen hans, selv om det var trist at han ble mobbet. Jeg synes at andre burde lese boken fordi det er viktig å lære å ikke mobbe. Selv om han ble mobbet har han klart seg fint og blitt ett godt forbilde.

 227. Jeg liker utdraget veldig godt. Fordi jeg liker selvbiografier. Det forteller hvordan livet til en for eksempel en kjendis er. Jeg synes at Victor er ganske kul, derfor likte jeg boken ekstra godt. Jeg gir boka 8/10. Det var bra tegninger:)

 228. jeg syntes at alle bør lese denne boken fordi at viktor sotberg
  tar opp ett viktig tema.
  han tok opp ett viktig tema som heter mobbing.
  dette må vi få slutt på.
  folk må ikke mobbe andre fordi at de er anderledes

 229. Boken var bra den hadde mye fakta om Victor. Jeg har også lyst til å lese mer av boken. Jeg anbefaler den boken til andre og som har hørt om Victor. Jeg gir boken 9/10

 230. Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om hvordan Victor hadde det fra 7.klasse til han begynner ungdomsskolen. Victor forteller om at han har elleville sommerfugler i magen og et par flaggermus. Victor forteller også at han elsket å svømme og han følte seg trygg når han stuper i vannet. Storesøsteren hans Amanda forteller Victor at han ikke burde ha flaggermus i magen og han trenger bare å være seg selv. Den første dagen på ungdomsskolen hadde kommet, og Victor var veldig spent. Han hadde et par flaggermus, men spent var han mest av alt. Han møtte bestevennen hans Maren ved lekeplassen og sammen gikk de til ungdomsskolen. Victor forteller at hadde på en fargerik genser på den dagen. De andre på skolen synes at Victor var kul, morsom og de synes at han virket som en hyggelig fyr, men de som var de mest populære guttene på skolen var ikke no særlig glade. De tenkte at Victor tok altfor mye plass på skolen. Det ble verre og verre forteller Victor. Etterhvert så begynner de å mobbe han og de kaller han blant annet for en «Jævla Homo».

  Jeg synes at denne boka er en bra bok. Jeg likte godt da Victor forteller at han gruer seg. I boka sier han «I magene hadde vi elleville sommerfugler og et par flaggermus», og jeg fikk lære et nytt utrykk også. Det gjorde inntrykk på meg på måten Victor beskriver at han var trygg når han stuper og når han er i vannet. Jeg ble overrasket over at Victor sa det som var sant til de populære guttene på skolen. Det står i boka at «Det var for risikabelt å lyve, så jeg sa det som det var». Hvis jeg var i situasjonen Victor, hadde jeg mest sannsynligvis sagt en hvit løgn fordi jeg blir nervøs foran sånne populære folk som Victor møtte. Og det er veldig godt gjort av Victor at han sa sannheten istedenfor å si noe som ikke var sant. Her er Victor, Maren og andre folk i klasse 8D på lag, mens de eldste og de mest populære guttene er på et annet lag. Jeg likte godt at Victor beskriver storungene og ungdomsskole som om de var skumle, annerledes, farlige, klump i magen, farefull ekspedisjon, fengsel og nervøs. I illustrasjonen kan man se at storungene ser ganske frustrerte ut. Det ser ut som de ikke liker at det er barn på område dems og de vil tydeligvis ikke ha besøk. Det var en ting jeg ikke likte så godt med denne boka, og det var at i side 55 så forteller Victor om at han skal til ungdomsskolen for å bade med klassen sin. Og det var ganske vanskelig og forstå at de skulle bade i en ungdomsskole. Som f.eks når han sier «De siste årene av barneskolen måtte vi hver uke ut på en farefull ekspedisjon til ungdomsskolen». Det er litt vanskelig å forstå at en klasse med sjuendeklassinger skal til en ungdomsskole for å bade fordi det ikke finnes andre badebassenger i Egge kommune. Så jeg skjønte ikke akkurat hva han mente, men etter at jeg hadde lest mange ganger så klarte jeg og forstå teksten bedre enn det jeg gjorde tidligere. Jeg gir denne boka terningkast 3. Jeg synes at denne boka var en fin bok for de som liker selvbiografier.

 231. Jeg syntes at denne boken var veldig bra. Personlig er jeg en stor fan av Viktor og jeg syntes at det var veldig kult å kunne få lære litt om barndommen hans. Han var veldig god til å forklare små detaljer og hvordan han følte seg der og da. Han skrev det som om det var igår. Totalt syntes jeg at utdraget var veldig bra og jeg fikk veldig lyst til å lese boken. Fra en sum fra 1-10 vil jeg gi den en solid 8,7’er.

 232. Jeg syns boken var veldig bra fordi den var spennende og jeg liker hva dere gjorde med når Victor forestilte seg at han var en prins.

 233. Sjukt slemme «Storunger». Utdraget var kult. Blablabla. OK, eg er trøtt ikkje hør på hva eg sier. ( Liker egentlig best tyske bøker, er halvt tysk) Feiret FN-dagen på skolen, Hurra. Eg skreiv dårlig anmeldelse, vet det, vet det. Skal skrive skikkelig. (ikke bry dere med overdrivelser, eg overdriver ALLTID. ) Boka handler om livet til Victor Sotberg. På barneskolen var klassen hans nødt til å bade i bassenget på UNGDOMSKOLEN!!!!(Skrekk og gru! 😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰) ( Her kom overdrivelsen dere har ventet så tålmodig på!!!!!!!! (Hahaha, tror eg er morsom) ) Ihvertfall, Så starter de på ungdomskolen selv, og Victor blir superpopulær, Noen teite populære gutter som alle guttene vil være kompis med og alle jentene er «Forelska i» (Jeg er en JENTE, jeg blir ikke FORELSKA i idioter for det) Misunnelige på Victor og mobber ham.

 234. Jeg synes utdraget fra denne boken var veldig bra fordi det er et viktig tema og det kan hjelpe andre hvis de blir mobba eller har det vanskelig. Jeg mener denne boken er bra da og kan hjelpe.

 235. Boken er veldig bra. Den er spennende og gøy å vite hvordan barndommen hans var. Terningkast 5.

 236. Jeg synes denne boken var veldig bra. Den var veldig bra, fordi den var veldig spennende. Jeg anbefaler denne boken. Jeg fikk lyst til å lese resten av boken. Det var ikke noe jeg ikke likte i boken. Så jeg gir den terningkast seks.

 237. Jeg synes denne boken var veldig bra! Den er veldig gøy og spennende. Jeg vil virkelig anbefale denne boken. Du får høre om livet til Victor og hvordan han har hatt det. Jeg gir boken 9/10!

 238. Jeg synes denne boken var veldig bra! Den er veldig gøy og spennende. Jeg vil virkelig anbefale denne boken. Du får høre om livet til Victor og hvordan han har hatt det. Jeg gir boken 9/10👍😁

 239. Det er en gøy bok, den er spennende og handler om livet til Victor Sotberg.
  Det er bra at deg bra med han selv om han ble mobbet.
  Nå er han kjent YouTuber.

 240. Jeg synes boken Bare Victor var bra fordi den var spennende og jeg fikk lyst til å lese resten av boken.
  Jeg likte boken fordi Victor fortalte om barndommen sin. Boken var også interessant.
  Det var ingenting dumt med boken så terningkast 6.

 241. Jeg synes boken Bare Victor var bra fordi boken var spennende og jeg fikk lyst til å lese resten av boken.
  Jeg likte boken fordi Victor fortalte om barndommen sin. Boken var også interessant .
  Det var ikke så mye dårlig med den så Terningkast 6.

 242. jeg likte at boken var lett lest men jeg mislikte at han ikke likte de på ungdomsskolen

 243. Jeg likte utdraget veldig godt, jeg får lyst til å lese boken. Jeg likte hvordan han forklarte det, han brukte gode ord. Du bør lese den.

 244. Viktor er en kul man og lagde en fin bok.😎

  Jeg har sett Viktor på flipp klipp og digger han.🎬👍😂

  PS: Viktor er best.😁

 245. Eg synes boka var bra, men litt trist. Eg liker at de tar med at dei det Victor kaler drittunger er rede for Victor. Eg synes det er trist at Victor blir mobbet

 246. Det var ein kul bok, eg synes det er tøft at Victor tørr å fortelle så mye om seg sølv det synes eg er bra, og det er kjipt og bli kalla jevla homo

 247. Den var bra den viste føleser og viser kor ille det er å bli mobbet. 5/6 og viser at vi skal vere oss sjøl

 248. handler om Viktor Sotberg sin barndom. Han skal begynne på den skumle ungdomsskolen alle barneskolebarn er redde for og han gleder seg mest men gruer seg også litt. Når han begynner på ungdomsskolen har han, de første ukene det veldig fint der. Han er klassens klovn som på barneskolen, men en dag kommer en venn fra klassen bort og sier til Viktor at noen av de store guttene ikke liker han og ar han tar for mye plass der. Viktor blir litt redd og nervøs av dette og får ikke sove den natten. Dagen etter begynner noen av de kule store guttene å kalle ham homo, jente og femi og etterhvert også jævla homo. Disse ordene fester seg litt inni hodet hans.
  Jeg har lest hele boken og jeg liker den og synes den er bra fordi den har en viktig handling og det er kult at han tør å fortelle historien sin i en bok som mange leser. Boken er også bra fordi at den er skrevet på en god og beskrivende måte og den kan inspirere barn og være et bra forbilde.
  Terningkast 5

 249. jeg synes det er veldig fint at han skriver om seg selv fordi det kan hjelpe folk med å gå på ungdomskolen den er også bra fordi man kan lære hvorfor home er et fint ord ikke vis man sier det på feil måte. Den er også bra fordi han snakker om følsenne hans jeg anbefaler den. Jeg synes boken er spennende og morsom terning kast 5🤓.

 250. Jeg synes denne boken var veldig bra og jeg synes det var et viktig budskap. denne boken handler om at Viktor skal starte på ungdomsskolen, men det er noen store gutter som ikke liker viktor og di kaller han femi, homo og jente og de orene er jo ikke dårlige i seg selv men måten de sier det på er ikke bra. det er ikke greit å mobbe og jeg synes at de store guttene var veldig slemme mot Viktor. jeg gir boken terningkast 6/6🥳

 251. Jeg liker boken for Victor viser at man burde alltid være seg selv og det synes jeg at er bra. 10/10.

 252. Jeg syntes at utdraget er bra og at det forklarer barndommen til Victor veldig bra.
  Jeg syntes også det var veldig slemt av guttene å kalle Victor j###a homo.
  Terningskast 6

 253. Boken handler om Victor og hvordan han har det når han er liten. På ungdomsskolen blir han mobbet. Han later som ingen ting og det er heller ingen som merker det.
  Jeg liker boken fordi jeg liker og høre om

 254. Jeg synes boken var bra. Jeg synes han var veldig tøff, fordi han ikke brydde seg så veldig og han gikk på skolen hver dag. Det burde blitt en film. Jeg gir boka ternings kast 5/6.🧋🦋✨🍄🐾💜🌸🌊🌈🌊💗🤍

 255. Jeg syns denne boken var skikkelig bra🌟 Jeg syns litt synd på Victor og jeg lærte litt👍 At selv om man ikke sier slemme ting så er det måten man sier det på som sårer. Jeg anbefaler deg og lese denne boken🙈 Jeg likte ærligheten til Victor. Dette utdraget gir jeg terningkast 6🎲 Du burde lese den😊🌟👌

 256. Jeg synes utdraget burde hvert litt lengre sånn at man hadde hatt mere og skrive om ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  5/10

 257. Jeg syntes boken var bra fordi den er spennende og handler om noe viktig. Det handler om mobbing, venner og det og begynne på ungdomsskolen.

 258. Bare Victor er en bra bok som handler om hans ungdomstid, og livet når han var yngre. Det er bra innledning som forklarer hvordan han føler seg. Det er en ekte historie som reflekterer over hvordan et menneske kan utvikle seg når man starter på ny skole, med nye folk. Han prøvde å være seg selv, men storguttene liker det ikke. Jeg hadde anbefalt denne boken til 9-13 år. Det er en veldig bra bok. Terning kast 5/6

 259. Jeg synes at utdrage var helt ok det var ikke så spennene men boka er sikker bedre vis man leser mer av boka.

 260. Den var bra jeg likte sjangeren. Jeg synes det var dumt at de guttene var slemme mot Victor gir den terningkast 5 😜😎👍

 261. Jeg syns boken var veldig bra den hadde et bra budskap og var spennende
  Det er syne at det er mange barn som opplever mobbing derfor er det bra at det er en bok som handler om det.

 262. Den var grei men det var lit trist at de store guttene mobbet han

  Ternings kast 3

 263. Victor skal begynne på ungdomsskolen. Han har litt sommerfugler og flaggermus, men han har fått hørt av storesøsteren Amanda at han bare må være seg selv. Han prøver å være seg selv på ungdomsskolen men han får høre at storguttene ikke liker han. Jeg liker dette utdraget veldig godt fordi den har god innledning og innlevelse. Det er både spennende og lærerikt. Jeg blir veldig nyskjerrig på hva som kommer til å skje så jeg har veldig lyst til å lese hele boken. Jeg syntes boka passer for 8år og oppover. Jeg gir utdraget teringkast 5

 264. jeg liker boken fordig kanjske noen kan lære at det er ikke bra å mobbe eller bli slemm
  e mot andre 10/10 🎃happy Halloween 🎃

 265. Jeg syntes boken var bra fordi det et spennene å høre litt hvordan andre har det og den har et viktig tema som kan være lurt å ta opp for å vise at det er mye mobbing og det er ikke snilt.

 266. Jeg synes at utdrage var helt ok det var ikke så spennene men boka er sikker bedre vis man lester mer av boka.

 267. Jeg heter Viktor sotberg og jeg har et ganske bra liv, men livet mitt har ikke alltid vært så bra som nå.
  Vær uke så drar jeg og klassen min til egg ungdomsskole og bader, alle er glade og vi ler og tuller på vei til skolen, men jo nærmere vi kommer jo stillere blir vi, når vi er på skolen så sier vi ikke et eneste pip. sommerferien gikk kjempe fort og nå skal jeg starte på ungdomsskolen. Jeg fikk meg fort venner og jeg ble klassens klovn, men de store guttene likte meg ikke og de kalte meg femi, jente og homo, de orene er jo ikke dårlig i seg selv, men måten de sa det på fikk meg til å føle meg dårlig.
  Jeg synes denne boken er kjempebra og jeg vil ambefale den. Jeg gir den terningkast 6/6🥳

 268. Bare Victor

  Denne boken handler om Victor Sotberg som jobber i Flipp klipp og denne boken syntes jeg var 10 av 10😁 Det er bra at han kan å tør og være seg selv fordi det er ikke alle som tørr det. Derre som ser denne anmeldelsen LES DENNE BOKEN!!!! Jeg syntes synd på Victor

 269. Veldig spennende bok, boken viser både gode og dårlige sider om hvordan Victor har det på ungdomsskolen. Bare Victor er en skikkelig tiltrekkende bok synes jeg. Boken viser hvordan Victor ble mobbet og hvordan det føltes. Det er veldig fint og vite at han ikke ble veldig påvirket av hva som skjedde men kanskje det sitter bedre enn vi vet? Boka handler om hvor mye han gruet seg til ungdomsskolen og hvordan det var å begynne der. Det var en litt rar start på utdraget, det at de var på vei til et slags bade fengsel som Victor opplyste, eller mere det at han liker å bade. Det var antagelig svømming Victor skulle på etter beskrivelsene men jeg liker veldig godt at det er en god beskrivelse av alt sammen! Det gjør det veldig realistisk! Maren høres ut som en støttende venn og Amanda er en hyggelig storesøster. Jeg likte ikke måten guttene oppførte seg sjalu mener jeg at de var. Av å til var det noen litt dårlige beskrivelser av hva som skjedde, det var litt irriterende og ikke vite alt som skjedde helt detaljert men ellers var boken SYKT BRA, KUL, WOW, AMAZING OG KJEMPE BRA!!!🤩 Hilsen Sara som vil vinne😜

 270. Jeg synes at denne boken var ganske bra fordi den handler om livet hans og hvordan han hadde det på ungdomsskolen. Denne boken viser at folk mobber og banner, noe som IKKE er bra.
  Det er trist og lese om at Victor ble mobbet og det er fint at det ikke er som lengre.
  Jeg liker måten Victor forteller dette på og derfor vil jeg fortsette og lese denne boken.
  Jeg har sett Victor på flippklipp og nrk og derfor vet jeg hvem han er fra før av.
  Victor burde fortsette og lage bøker der han forteller om forskjellige ting og fortsette og være glad og morsom. Jeg HATER mobbing og håper at alt er bra nå. Boken var veldig bra og derfor gir jeg boken terningkast 6. Fantastisk bok!

 271. Jeg synes boka virket fin, jeg likte at han fortalte om hvor han var og det virket som om han fortalte det akkurat som det skjedde nå. Det var morsomt at det var Vicktor som leste inn boka. Han visste liksom at homo ikke er et stygt ord. Man får liksom et inntrykk på hvordan Vicktor hadde det.
  Jeg synes at denne boka var spennende å høre om og at hvis man liker litt spenning og man synes at bøker som er en type dagbok burde man prøve denne boka.

 272. Jeg likte den veldig bra.
  Boken er veldig bra fordi de er det er ikke bra at han blir måba
  Victor blir båba og han må vere i en sjeler i 2 timer

 273. Det var spennende å kult og få høre om Victor sit liv.10/10( ͡° ͜ʖ ͡°)UwU. OwO

 274. boken var bra men jeg føler ikke alle små barn er redde for ungdomsskole elever men jeg syntes ikke det var snilt at storguttene kalte Victor for femi jente homo på en så slem måte men ellers var boken morsom og interresant. jeg likte at Victor var seg selv

 275. Jeg likte boken veldig mye jeg vil sette den på super og hvis jeg kunne sette mere ville jeg Den var veldig spennene og kul. Jeg kommer til å kjøpe den når jeg ser den i en bokhandel og hvis jeg ikke finner en der kommer jeg til å låne den. 10000 stjerner. Når jeg hørte utdraget så fikk jeg en følelse av at jeg må lese den så jeg skal prøve å finne den.God bok😁😁😁😁😁😁😆😎😎. PLUS ANBEFALER.

 276. dette skjedde i boka.
  han skal bade og han har mange sommerfugler i maggen.
  i sommer ferien tenkte han på at han skal begynne på ungdomsskolen.
  Victor startet på ungdomsskolen.
  han blir klassen klovn.
  han blir skjent.
  de kule guttene liker han ikke.
  de store sier stygge ting til Victor.
  ————————————————————————————————————————
  dette likte jeg.

  jeg likte at man fikk vite alt som skjedde som han likte og game.
  man fikk vitte hvem som er hvem.
  og de greide og gjøre som jeg forstå alt som skjedde.
  ________________________________________________________________________________________________
  jeg gir den en 92 av 100.
  jeg liker alt den er super bra jeg anbefaler boka, til 9 til 14.

 277. Jeg likte boken veldig mye jeg vil sette den på super og hvis jeg kunne sette mere ville jeg Den var veldig spennene og kul. Jeg kommer til å kjøpe den når jeg ser den i en bokhandel og hvis jeg ikke finner en der kommer jeg til å låne den. 10000 stjerner. Når jeg hørte utdraget så fikk jeg en følelse av at jeg må lese den så jeg skal prøve å finne den.God bok😁😁😁😁😁😁😆😎😎. PLUS ANBEFALER.

 278. Jeg syns at boken var passe bra fordi jeg synes at den er kjedelig men også spendene. Jegliker den fordi han er homo og han prøver å vere seg selv også blir han mobbaav større gutter. Victor sotberg er nervøs får å gå på ungdomsskolen. Terning kast 4🙂

 279. Boka var veldig spennende å kult å få vite om Victor sit liv.( ͡° ͜ʖ ͡°).Det er ikke på no

 280. Boka til Victor er SYKT BRA
  Jeg vil lese mere av boken.Han var tøff som ikke brydde seg om guttene.Det er greit og være spent, når jeg starta på skolen var jeg også spent VELDIG SPENT.Jeg ville ikke på skolen første skole dagen min i første klasse

 281. Jeg like boka veldig og jeg gir den 10/10. Jeg like boka fordi den var spennene og man fikk lyst til å vite mer.
  Håper denne boka vinner det er den beste boka jeg har lest på bokslikerprisen

 282. Jeg syntes boka er spennende også syntes jeg at det var en god bok (utdrag) å lese. Jeg syntes også at Victor forklarte veldig godt hvordan han følte det når han fikk kommentarer som: Jævela Homo, Homo, Jente og Femi. Jeg syntes boka hadde ganske mange detaljer om hvordan Victor har det. Når jeg leste utdraget så fikk jeg veldig lyst til å finne boka og lese den, den virket rett og slett ganske spennende! Jeg syntes at boka kunne hatt litt mer detaljer som foreksempel hva ‘’de kule guttene’’ het, men den var veldig bra. Men en siste ting, jeg syntes at det virket ganske sårende for Victor å få sånne komentarer.

 283. Bare Victor er en bra bok, den forteller om livet til Victor som ikke har vært så bra. Han ble mobbet og kalt for homo, femi og jente som ikke er dårlige ord men måten de sa det gjorde Victor trist. Han hatet ungdomsskolen. Så for den spinnville Victor som vi kjenner har det vært vanskelig å være Victor. Denne boken er veldig bra fordi den har et viktig tema og er veldig interessant. Jeg vil gi den en 8/10.

 284. Jeg synes det var kjempe spennende allerede lest den 7 ganger, Kan du lage flere vær så snill, jeg gir boka10/10✌︎(‘ω’✌︎ )

 285. Veldig bra bok. Godt skrevet. Sterk historie. Jeg liker at Victor er så personlig. Jeg liker at Victor har så bra fantasi. Anbefales på det sterkeste. 8/10.

 286. Jeg syntes at utdraget fra boka var spennende og bra og jeg får lyst til å lese resten, men den kunne hatt litt flere detaljer men alt i alt var det en veldig bra bok! Jeg syntes at det var litt dårlig gjort av de kule guttene og kalle Victor for en jævla Homo, men Jeg syntes også at det er tøft å skrive om seg selv👏. Bra bok!

 287. Jeg syntes boka var bra jeg likte det og vil gjerne lese resten 😁 jeg syntes det er tøft av Viktor og skrive om dette. Jeg syntes det var bra budskap det gjør sånn at mange tør å være seg selv.

 288. Jeg syntes boken er spenende og kul fordi jeg er glad i fakta bøker og jeg tror Victor hadde dumt på skolen og jeg syntes syn på han hvorfor du burde lese boken for den som liker fakta bøker

 289. Jeg synes det var kjempespennende og få vite om Victor sit liv✌︎(‘ω’✌︎ )

 290. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Handlingen starter når Victor er liten og går på barneskolen. Han går i 7 klasse og gruer seg til å starte på ungdomsskolen. Det er fordi det er noen storunger som han kaller det, som er frekke og uhyggelige mot de mindre barna. Han tenker på hvordan det kommer til å bli når han skal starte på ungdomsskolen selv og bli en storunge etter sommerferien. Etter sommerferien så hadde Victor gruet seg litt til å dra på skolen. Når han kom på skolen så hadde hann det veldig fint med de vennene han kjente fra før. Men det var noen andre på ungdomsskolen som begynte mobbe han og kalle han stygge ting. Så han hadde det ikke helt fint.

  Jeg likte godt da Victor beskrev at de hadde sommerfugl og flaggermus i magen. Jeg likte godt da Victor hadde det så bra først på ungdomsskolen. Jeg likte ikke når de større barna mobbet han på ungdomsskolen. Jeg synes at det var tøft av Victor å skrive om dette som hadde skjedd med han. Victor og Maren var på lag. Jeg synes at Victor var helt normal som bare var seg selv. Mobberne var på lag. De var slemme og frekke mot Victor. Jeg ble litt trist når Victor ble mobbet fordi ingen fortjener å bli mobbet. Jeg ble overrasket da mobberne kalte Victor stygge og frekke ting. Jeg synes at andre burde lese teksten fordi da kan man lære å ikke mobbe og se hvordan de som blir mobbet har det. Man kan også lære å bare være seg selv hvis man er nervøs. Jeg gir den en terningkast 4.

 291. Bokanmeldelse til «BARE VICTOR»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg
  Og er en selvbiografi.

  «Bare Victor» handler om Victor sitt liv. Victor blir likt av så si alle sammen på ungdomsskolen, men noen tenker ikke det samme. Victor sier at han ikke liker samme spill som de andre kule gutta. Det liker ikke de andre, de begynner og kalle han stygge ting, de kaller han «homo» «jente» og «femi» på en stygg måte . Victor prøver og si til seg selv at det går bra, men innerst inne vet han at dette ikke er greit.

  Jeg synes denne boken er veldig bra. Man får et godt innblikk i livet til Victor, hvordan han tenker og hva han føler. Jeg blir revet med og lever meg inn i historien. Det er så godt beskrevet så jeg nesten føler at jeg står og ser på. Jeg blir veldig sur på de guttene som sa de tingene til han, Victor hadde ikke gjort noen ting galt, han bare sa sine meninger og sprede glede. Jeg synes synd på Victor, jeg får nesten bare lyst til og gå inn i boken og gi han en klem. Jeg synes også illustrasjonene er veldig godt tegnet.

  Jeg synes alle burde lese denne boken. Mobbing er et viktig tema som mange dessverre kanskje kan kjenne seg igjen i. Jeg har lest boken før og det er en av mine favoritt bøker. Jeg gir denne boken terningkast 6.

 292. Jeg likte boken fordi den er spennende. Jeg likte boken fordi han lærer seg å se lyst på livet selv om man har det dårlig. Det synes jeg alle bør gjøre. Den er en lærerik bok og den er veldig kul fordi han forteller mange detaljer om det son skjedde. Jeg vil gi den en 10/10

 293. Jeg likte denne boken fordi Victor forteller at man skal være seg seg uansett og at alt løser seg til slutt, og at man må se lyst på livet. Jeg mener at alle burde lese denne boken fordi det var en lærerik bok og det er mange som kanskje vil kjenne seg igjen i det han forteller om. Terningkast 6!!

 294. Jeg synes at boka var veldig bra. Jeg ble drevet inn i boka. Jeg synes også at den var trist. Jeg anbefaler boka til alle som liker å lese. Jeg synes at den også er skrevet veldig bra. Jeg gir den terningkast 6.

 295. Boka «Bare Victor» handler om Victor då han var 13 år. Han blei mobba og følte seg utestengt. Mobbarane likte ikkje at Victor var seg sjølv. Han gjekk med fargerike klede og var klassen sin klovn. Det gjekk betre då han byrja på vidaregåande skule.

 296. Bare Victor jeg syns den er veldig bra og det er bare bra. Den var veldig spennene den var gøy og trist. Terningkast a100000000000/6

 297. Jeg syndes boka var veldig bra, fordi jeg syndes det var spennende å håre om livet til Viktor og hvordan han hadde det på ungdomsskolen. Jeg gir boka terningkast 5 av 6 fordi boka var bra, jeg anbefaler boka til de som vil høre om livet til Viktor🤓

 298. Jeg syntes den var veldig bra fordi de forklarer hvordan andre har det og det er veldig fint. Jeg syntes det er fint at det er noen bøker som handler om hvordan folk har eller har hatt det. Og jeg syntes Viktor er tøff som forteller om ting han har opplevd. Jeg syntes det er dumt at man blir mobbet for og være homofil, lesbisk, bifil osv.

 299. Jeg syntes boken er veldig bra. Men jeg likte ikke at de kalte han for så stygge ting! Boka er veldig spennende og lærerik, jeg anbefaler folk å lese den.

 300. Bokanmeldelse til «Bare Victor»
  Boka «Bare Viktor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om livet til Victor. Hoved temaet i den delen vi leste av boka var da Victor skulle begynne på ungdomsskolen. Han har alltid vært redd for de som går på ungdomsskolen. Han var veldig spent, men søstera Amanda hadde lært han og style håret og hun sa at det viktigste var og være seg selv.Viktor likte seg de første ukene, men så var det ett par gutter som begynte og erte Viktor. Han trodde det bare var en engangs greie, men det var ikke det de bare fortsatte og Viktor ble mer usikker. Han begynte og bli kalt «jente» og «jævla homo» han begynte og game mer, når han spilte var det bare det han trengte og tenke på. Vi fikk dessverre ikke lese hele boken og det var litt dumt siden kunne ha lest hele. Jeg vil anbefale denne boken hvis du liker og lese en selvbiografi, jeg vil nok anbefale denne boka til åtte til tretten år. Når man leser denne boka kan du også tenke på hvordan du snakker til andre og hva du gjør .

 301. Bokandmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Victor gikk siste året på barneskolen. Han hadde sommerfugler og noen flaggermuser i magen til han skulle begynne på ungdomsskolen. Alle i familien til Victor var opptatt av at Victor skulle begynne på ungdomsskolen, men ikke Victor. Han tenkte for seg, bare vær deg selv så går alt bra. Så kom dagen han skulle begynne på ungdomsskolen. De første ukene likte han ikke å være med de han ikke kjente, men etter noen uker ble han plutselig klassens klovn og alle lo av han. Men noen av de eldre guttene likte ikke Victor, de syntes han tok for mye plass og ikke passet inn her.

  Det jeg liker med boka er at han er ærlig. Fordi han forteller hvordan han har opplevd livet sitt, og at det ikke er lett å være den morsomme og glade Victor hele tiden. Han er også detaljert så vi får vite akkurat det han tenker og føler. Han er veldig flink som tørr å si snille ting andre selv om han er litt redd selv. Jeg syntes alle burde lese denne boken fordi den kan være ganske inspirerende for barn og unge fordi den kan hjelpe mange i hverdagen eller, at det ikke er feil å like det samme kjønn. Det er også mange bra illustrasjoner så jeg gir terningkast: 6

 302. Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om barndommen til Victor og hvordan han hadde det som barn.
  Han fortalte om siste året på barneskolen. De gikk på svømming i kjelleren på ungdomsskolen. Han syns det var skummelt og gå dit. Han grua seg til og begynne på ungdomsskolen siden de som gikk der mobba han. Storungene som han kalte de. Victor var en person som turte og være seg selv. Det syns de andre var fint, men ikke alle likte det. De på ungdomsskolen likte ikke det og bestemte seg da for og mobbe Victor.

  Det som gjør teksten bra er at den forteller en ekte historie og jeg liker det veldig godt. Jeg syns det var veldig trist det som ble fortalt her. Jeg ble sint av og lese at de kalte han jævla homo. Jeg likte godt da Victor var åpen om hans historie og barndom. Victor og maren var på lag, mens Victor og storungene var ikke på lag. Jeg anbefaler denne boka, fordi jeg syns den var veldig spennende og vi kan lære veldig mye av den. Vi kan lære hvordan vi skal oppføre oss mot andre rundt oss, og ikke mobbe. Jeg gir denne boka terningkast 4/5. Jeg syns den var veldig bra og godt skrevet. Jeg liker godt å lese da det er selvbiografier.

 303. Bokanmeldelse til “Bare victor”

  Boka Bare Victor er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om en gutt som skal begynne på ungdomsskolen og han heter Victor. har en katt som heter prins, en storesøster som heter Amanda og en bestevenn som heter Maren. De dro til ungdomsskolen hver uke for å svømme. Men når de dro dit var storbarna frekke mot dem. Når han begynte på ungdomsskolen kom han I samme klasse som Maren.

  Jeg syntes boka var bra, jeg ble litt sur fordi storungene var veldig frekke mot han og kalte han stygge ting. Det var veldig bra at Victor kom i samme klasserom som Maren. Boka handler om mobbing, og hva som skjedde da han gikk på ungdomsskolen. Jeg syntes at Victor er veldig tøff som skriver om hva som skjedde da han gikk på ungdomsskolen. Jeg gir terningkast fire.

 304. Bokanmeldelse til «Bare Victor»
  Boka «Bare Viktor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om livet til Victor. Hoved temaet i den delen vi leste av boka var da Victor skulle begynne på ungdomsskolen. Han har alltid vært redd for de som går på ungdomsskolen. Han var veldig spent, men søstera Amanda hadde lært han og style håret og hun sa at det viktigste var og være seg selv.Viktor likte seg de første ukene, men så var det ett par gutter som begynte og erte Viktor. Han trodde det bare var en engangs greie, men det var ikke det de bare fortsatte og Viktor ble mer usikker. Han begynte og bli kalt «jente» og «jævla homo» han begynte og game mer, når han spilte var det bare det han trengte og tenke på. Vi fikk dessverre ikke lese hele boken og det var litt dumt siden kunne ha lest hele. Jeg vil anbefale denne boken hvis du liker og lese en selvbiografi, jeg vil nok anbefale denne boka til åtte til tretten år. Når man leser denne boka kan du også tenke på hvordan du snakker til andre og hva du gjør .

 305. Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er i samarbeid med Erik Eikehaug. Det er en
  selvbiografi.
  Handlingen handler om livet og følelsene til Victor før sommerferien og da han begynner på
  ungdomsskolen. Og om hvordan han takler og bli mobbet på ungdomsskolen.
  Jeg fikk veldig lyst til og lese boka allerede etter jeg leste ingressen fordi den virket spennende og
  interessant. Denne boka er min smak siden jeg liker at han forteller om følelser, opplevelsene og
  generelt om livet sitt. Det vi hører fra boka er jo livet til Victor siste ukene på barneskolen og et lite
  stykke ut i ungdomsskolen. Jeg liker at Victor forteller om følelsene når han blir kalt féks «jente» og
  «jævla homo». Jeg syntes det er tøft gjort av han og holde ut på den skolen hver dag og takle og få
  sånne kommentarer. Jeg lever meg virkelig inn i boka siden han forklarer handlingene så godt. Samtidig
  som når jeg lever meg inn i handlingene blir jeg jo litt små irritert på de dumme folka som kaller Victor
  får stygge ting. Og irriterte på meg selv ikke minst siden jeg ikke får gjort noe. Jeg anbefaler denne
  boka til alle og har veldig lyst til og lese resten av boka. Så jeg gir terningkast 5/6. Tusen takk for en fin leseopplevelse!

 306. Bokanmeldelse til «Bare Viktor»
  Bare Victor er skrevet av Victor Solberg i samarbeid med Erik Eikehaug.

  Bare Victor er en selvbiografi. Det handler om Victor og om fortiden hans. Victor skal begynne på 8.trinn. Han føler at han passer inn helt til de store er slemme mot han. I klasse 8D var det noen kjente folk. Det var de han var med de først ukene. Helt til noen begynte å snakke sammen. Etter noen dager var alle sammen kjent med hverandre. Victor var den i klassen som var flinkest til å spørre de andre om hva de likte. Mammaen hadde alltid spurt om dagen var bra etter han kom hjem. Victor svarte alltid han hadde hatt en helt super dag.

  Det er overraskende at de store var plutselig var slemme mot han. Jeg synes at det er litt morsomt de er så redde for de som er større, fordi de er jo egentlig ikke skumle. Jeg synes at de har fått frem ganske masse om handlingen på forsiden av boka om at han liker katter, mobberne i bakgrunnen og at han er glad å liker farger. Det er veldig trist at han blir mobba og blir kalt homo. Han har jo bare vært snill og har ikke gjort eller sagt noe til de store. Jeg synes Victor er veldig tøff som tørr å være seg selv å bruke fargerike klær. Jeg skulle ønske vi hadde fått vite litt mer om bestevennen Maren. Jeg tror at 8D er på lag og at de støtter hverandre. Også tror jeg de stor er et lag. Victor er ganske tøff som tørr å skrive en bok om det han har vært igjennom. Jeg tror at Victor fikser opp i det til slutt med hjelp av venner og kanskje familie. Jeg likte godt hvordan teksten ble skrevet, den er veldig enkel å lese. Det beste med teksten er at han foklarer så godt om alt. Jeg synes boka passer til de som er 8-15 år

 307. Bare Victor.

  Bare Victor handler om at Victor skal begynne på ungdomsskolen i 8B. Og han hadde det tøft. Og at han gruet seg. Men han begynte i klassen kom han i klasse med noen han kjente godt.

  Jeg synes at boka var passe. Fordi det var
  litt banneord i teksten det var f.eks jævlig.
  Men ellers var det er bra bok.

  Jeg tenker at de som er over 7 år
  kan lese denne boka, fordi det var litt banneord
  i teksten. Det var ordet jævlig.

 308. Bare Victor,

  Jeg syntes boka var passe bra fordi det var litt kjedelig og lese om. Jeg vurderer at barn over 5 år kan lese den. Boken handler om at Viktor forklarer hvordan barndommen hans var når han gikk på ungdomsskolen. Når han gikk på ungdomsskolen var det mange som mobbet han fordi han hang med jenter og var litt annerledes en det andre gutter er.

 309. Bare Viktor

  Bare Viktor er en bok om Viktor Sotberg som begynner på ungdom skolen men ting går ikke som han håpet. 😭🙃

  ❤️🧡💛💚💙🏳️‍🌈

  Det var en kul bok og den var kul. Boken var bra fordi den er spennene og har et bra budskap.

  Les denne boken !!! Jeg anbefaler boken til over 8 år.

 310. Jeg likte denne boken den har veldig mye fantasi det er veldig kult at han klarer og ha så god hukommelse. Den var veldig gøy jeg hadde lyst til og lese resten av boka den var veldig bra.
  Alder 7 år.

 311. Bare Victor,

  Jeg syntes boka var passe bra fordi det var litt kjedelig og lese om. Jeg vurderer at barn over 5 år kan lese den. Boken handler om at Viktor forklarer hvordan barndommen hans var når han gikk på ungdomsskolen

 312. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor selv i samarbeid med Erik Eikehaug og er en selvbiografi. Boka ble lansert i 2020, og handler om at victor starter på ungdomsskolen, der han forteller om at han blir mobbet av noen eldre gutter og blir kalt homo, femi og jente, disse ordene bryr han seg ikke så mye om, men dagen han ble kallt jævla homo fikk han til å skjelve og til å med bli litt kvalm. Venninna hans Maren og storesøster Amanda støtter han og hjelper han å komme seg igjennom ungdomsskolen ved å tenke positivt og være seg selv. Jeg opplevde denne selvbiografien som en veldig bra og spennende bok og viser personer som har det vanskelig at de ikke er alene om det. Nettopp derfor ville jeg anbefalt denne boka for barn og ungdom. Og jeg kunne gjerne lest boken selv og finner ingen negative sider av det jeg har lest så langt så jeg gir boka terningkast 6/6.

 313. Bare Victor

  Dette utdraget handler om Victor og barndommen hans og hvordan han hadde det. Utdraget er akkurat fra den perioden hvor han skal begynne på ungdomsskolen.

  Da han begynte så hadde storesøsteren Amanda nettopp slutta. Han har også en venn som heter Maren som gikk på barneskolen med han. Da han starta på ungdomsskolen så lekte han med vennene sine og hadde det gøy, men så syntes de andre som var eldre at han tok for mye plass så de var veldig slemme mot han. De kalte han jævla homo jente og femi.

  Jeg synest at utdraget var veldig bra fordi den handlet om barndommen hans. Jeg Synnes boka passer for de som liker Victor og de som er 8-13

  Og jeg gir terning kast 6

 314. Bare Viktor
  Dette utdraget handler om Viktor som snart skal starte på ungdomsskolen. Viktor har vært på ungdomsskolen før fordi han svømmer der. Nå er det hans tur til å bli ungdomsskoleelev, og han både gruer og gleder seg. Storesøsteren til Viktor sier at han bare må være seg selv. Når Viktor starter på ungdomsskolen følger han rådet til storesøsteren. Viktor får mange gode venner og trives på ungdomsskolen.
  En dag får Viktor vite at de eldre guttene ikke liker han. De eldre guttene syntes at Viktor tar for mye plass. En av de eldre guttene kom bort til han og spurte om han likte å game. Viktor nikket. Liker du World of Warcraft spurte den eldre gutten. Nei, jeg spiller ikke World of Warcraft men jeg spiller mye annet. Alt annet enn World of Warcraft er døvt svarte den eldre gutten og gikk. Viktor fikk en urolig følelse. Viktor fikk ikke sove den natta han hadde flaggermus i magen. Neste dag da Viktor passerte den populære guttegjengen var det en av dem som ropte homo til han på en stygg måte. Neste dag kalte de han jævla homo. Viktor fikk tilbake flaggermusene som klorte seg fast i magen hans.
  Jeg likte ikke utdraget fordi det ikke var så spennende. Utdraget handler om noe viktig men jeg skulle ønske at det skjedde noe mer.

 315. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Solberg og er en selvbiografi.

  Victor er en veldig glad gutt som er morsom og livlig, men det var en ting han var veldig redd for.
  Storungene. Det var de store barna som gikk på ungdomsskolen ved siden av barneskolen han gikk på. Hver uke måtte han gå forbi ungdomsskolen når han og resten av klassen skulle ha svømming i det eneste badebassenget i byen han bodde i. Dagene på barneskolen gikk så fort som bare det og det var bra det, men det var en ting han fortsatt ikke klarte å komme over. Han ble snart Storunge selv.

  Det er en spennende bok som får deg til å tenke på hvordan andre kanskje har det og hvordan du oppfører deg rundt andre. Det var et bra utdrag fordi det var godt beskrevet og et viktig tema for de han skrev om. Det var også en spennende tekst som drar deg inn i den verdenen Victor var i på den alderen. Jeg kommer til å anbefale denne boka til andre fordi det er en bok som de fleste kan lese.
  Da jeg leste begynte jeg å tenke på hvordan det hadde vært i situasjonen hans og hva andre kunne gjort for han. Det gjorde også inntrykk på meg når de mobberne kalte han stygge ting uten at han hadde gjorte noe mot dem. Slutten var spennende fordi man for lyst til å finne ut hva som skjer med han senere.

 316. Jeg elsker Bare Victor boken. Bare Victor handler om barndommen til Victor Sotberg, også kjent som FlippklippVictor. Eg anbefaler den ikke for barn under 8 år. Eg gir den en solid 9.5/10. Hadde de ikke banna så mye ville jeg gitt den en 10/10.

 317. Boken bare Viktor handler om Victor som starter på ungdom skolen. I starten er han ikke så nervøs, men desto nærmere han kommer slutten på ferien, blir han mer og mer nervøs. Å da han kommer dit. Går det ganske bra helt til han begynner å bli kaldt homo fra de ledere på skolen.

  Jeg syntes boken er ganske bra fordi den får inn et viktig tema og viser litt om hvordan det er å starte på ungdomsskolen. Jeg syntes boken passer best for 7 klassinger fordi da kan de få vite litt on hvordan det er og starte på ungdomsskolen. terningkast: 4

 318. Bare Victor
  Jeg opplevde Bare Victor boken som egentlig ganske bra den tar jo opp et veldig viktig tema, mobbing. Jeg følte at boken var ganske bra skrevet men jeg tror jeg ikke ville lest hele boken fordi det bare ikke er helt innen for min interesse i bøker, men den virker ganske bra. Den er godt skrevet å den forteller sikkert følelsen til mange som skal starte på ungdomsskolen. Victor går gjennom puberteten og starter å finne ut om hvem han er og ikke hvordan folk vil at han skal være. Samtidig er det mange eldre gutter som prøver å undertrykke hvem han etterligne har lyst til å være. Han blir mobbet men prøver fortsatt å være positiv. Jeg vil gi boken terningkast 3/6.

 319. Bare Victor
  Bare Victor handler om den kjente NRK og Youtube kjendisen som skriver om sin vanskelige barndom. Han hadde det ikke noe bra fordi han ble mobba.
  Victor bodde på egge. Det var en fin by der han og familien koste seg. Victor og bestevennen Maren har vert bestevenner fra han var liten.
  Det som var bra, var at de gikk i samme klasse! De hadde det masse gøy sammen på skolen og utafor skolen.
  Nå Victor ble større var de ikke så mye på skolen sammen. Det var fordi mobberne hadde begynt. De kalte han (Jævla homo og homse gå tilbake der du kom fra.)
  Maren ville være med han utafor skolen, men ikke inne på skolen.
  Det var like før de skulle begynne på den skumle ungdomskolen alt skjedde.

  Jeg syns at boka er utrolig bra! Han får fram følelsene hans veldig bra. Han hadde det ikke bra s jeg syns han er drittøff som tørr å fortelle dette nå som han er så kjent!! Jeg syns at boka burde vinne bokslukerprisen 2021 fordi den får fram følelsene at det er som om jeg lever inne i boka. Som om jeg er Maren fordi han forklarer så bra hvordan hun ser det.
  Den er lett å lese for de som liker å lese litt intense bøker.
  Jeg syns at boka passer for de som liker bøker som er tegneserie og de med vanlig skrift og bilder. Jeg syns også at boka passer for de som går i 4 – 8 trinn.

  Gi boka en sjanse fordi den er verdt det. Den er utrolig bra og den kan gjenskape livet til andre og vise at alt går bra tilslutt og at man bare må prate om det!
  Maren. Godlia skolen, 7B

 320. God bok med viktig tema. Elevane syanst det var kjekt at Victor las sjølv. Det var med å gjere boka meir «ekte».

 321. Jeg opplevde det så bra fordi det var så gøy å lese om hva som har skjedd meg Victor.
  Jeg synes at det var grei å lese fordi den er som min type bok fordi han er ærlig og stoler på deg selv og er enig på de han gjør.
  Jeg synes at det er fint at han har gjort det fordi han er flink til å beskrive det og forklare mye om det han har levd. Jeg synes at det var litt trist for at Victor ville holde henne i hånda og han kunne det ikke.

  Det jeg synes at det var dårlig for at når de store ungene har sagt til den drittunger.
  Ser synes at det er litt trist å hørte at de guttene sier til den at de lukter dritt og det er ikke noe å si fordi alle lukter det de lukter.

  Denne boka vil jeg gi tegning kast 5.

 322. BARE VICTOR
  Bokanmeldelse til «Bare Victor».
  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  I boka så får vi først vite at han hadde et sterkt bånd med familien. Han hadde det veldig bra på barneskolen. Han var seg selv og var klassens klovn. Han gikk til Egge ungdomsskole en gang i uka for og gå på svømming med klassen. De våger ikke å snakke med hverandre før de var i garderoben og storungene kunne ikke høre dem. Victor elsket og være under vann. Han følte seg trygg i vannet. Når de gikk tilbake trengte han ikke å bekymre seg for å komme tilbake til storungene før om en uke. Han la igjen flaggermusene til neste gang. Men han fikk flere flaggermusen fordi han var på vei til å bli en storunge selv. Feriedagene gikk fort. Han gjorde masse moro, han bada med Maren og gamet med Amanda. En dag viste Amanda Victor hvordan man styler håret. Han liker seg på ungdomsskolen, men etter noen uker begynner noen mobbere og kalle han stygge ting. Etter hvert blir det så ille og de kaller han homo.

  Jeg likte boka for han er ærlig og han har kommet veldig langt i livet. Han hadde det så vanskelig, men lot ikke det stoppe han fra å være en morsom og glad Victor. Boka er bra illustrert og han har vært veldig flink til å skrive. Han er også veldig modig. Han har masse detaljer. Det er masse vi får vite om han i et kapittel. I hvert kapittel så kan man også se for seg situasjonen. Hvert kapittel har også mye og si. Han har vært flink til å ta med alt de sier og gjør. Boka har en fin og enkel tittel. På forsiden av boka får vi også en veldig god beskrivelse av hva som skjer. Han hadde tydelige farger på forsiden, blå på mobberne, og varme farger som oransje på de glade tingene. Personlig syntes jeg at jeg at det var litt mye tekst og lite bilder. Jeg likte boka veldig mye. Jeg anbefaler boka til alle, men spesielt de som har eller har hatt det vanskelig, siden da vet de at de ikke er alene. Jeg tror ikke at barn under 7 år burde lese den fordi det er litt mye tekst. Jeg gir den terningkast 5.

 323. BARE VICTOR

  Dette utdraget handler om Victor som jobber i flipp-klipp/NRK
  Han forteller om barndommen sin, når han skulle begynne på ungdomsskolen så hadde han det fint sikkert de 1-2 første ukene, helt til da de større guttene begynte å plage han.

  De likte ikke at han tok så mye plass.’SIDEN HAN VAR GANSKE POPULAR BLANT DE FLESTE PÅ 8 TRINN’En av dagene han kom på skolen så sa de noe med homo til han men han hørte ikke alt de sa, han bare prøvde å ikke bry seg. Men dagen etter så kalte de han jente, å dagen etter kalte de han Jævla homo.
  Når han da kom hjem så hadde han flaggermus i magen’ALTSÅ DET MOTSATTE EN SOMMERFUGLER I MAGEN’ han fikk ikke sove! Han burde jo sagt i fra så kunne de hjelper han.

  Jeg syns denne boka var sånn passe bra, jeg syns det var litt mye stygge ord som man kanskje ikke trenger å få vite hva betyr/mener før man blir litt eldre. Det kan jo godt hende at det er flere som nå går rundt å tenker at homo er et vanlig ord å si!’SOM DET IKKE ER’
  Så hvis jeg kunne gjort om på boka så kanskje brukt litt andre ord.
  Men det som var bra var jo at han forteller at det er viktig å være seg selv å ikke være så lik som mulig som alle andre.

  Jeg anbefaler denne boka for barn over 10 år, det er fordi de skjønner at man ikke skal si ord som homo til andre. Men hvis man skjønner at man ikke skal si slike ord så kanskje for de over 9-8?

  Jeg gir boka terningkast 4,5 av 6

 324. Bare Victor

  Dette utdraget handler om Victor. Han er en vanlig gutt som både gleder og gruer seg til å begynne på ungdomsskolen. Amanda som er søsteren til Victor hun rådet han til og være seg selv. Det er Victor. Han har på seg litt rare og fargerike klær, snakker mye, er morsom og får mange venner. Alt er kjempebra. Men en dag kommer noen enda større gutter og kaller han for stygge ting. Egentlig er ikke ordene så stygge, men måten de sier dem på. De kaller han jævla homo og femi og da fikk han store flaggermusen med hoggtenner og han fikk ikke sove han var leiseg men han holte det inne de var jo mye Støre en han så han kunne. Ikke jøre så mye de jalp veldig mye og bare være seg sel jeg syntes utdraget var veldig spennene de var bra fordi han turte og være seg sel de som var dårlig jeg syntes det var litt rar bok terning kast 4.5

 325. Bare Victor

  Jeg syntes at boken var veldig bra. Det var gøy og bli litt kjent med Victor og vorden han hadde det når han var liten.

  Dette utdraget handler om når Victor var liten, når Victor skulle begynne på ongdomskolen gikk alt fint i starten, helt til en dag hvor de eldre guttene begynte og si stygge ord til han. I starten så bare så han vekk og ignorere dem, men når de ga han flere kallenavn ble det verre. Victor følte at det var mange flagermus i magen hans med skarpe klør og lange hoggtenner, i tillegg var det som om han ikke kunne være seg selv lenger. Victor hadde fått en del venner som var gutter og jenter, men de som mobbet Victor var de populære guttene på skolen som alle jentene like og var forelsket i.

  Jeg anbefaler boken for folk mellom åtte og fjorten år. Jeg gir terningkast 6.

 326. Jeg syns den var bra. Teksten var veldig fin. Og den var også ganske trist.
  Jeg synes den var god fordi den forteller hvordan Viktor har det, og at hvis man blir mobbet så kommer det til å gå bra til sist.
  Jeg synes at andre burde lese boka på grunn av at man lærer av den. Man kan lære at at det ikke er bra å mobbe og at det går bra til sist UANSETT HVA. Teksten traff meg virkelig, og jeg kunne føle hvordan Victor hadde det. Jeg synes virkelig synd på han.

 327. Bare Victor var en super bra bok. Nor jeg leste den sat jeg med en stor klump i magen. Den var så bra skrevet jeg følte at jeg var inni boka sjøl og so på alt som skjede. Tegningene var super fine og jeg likte at de små overskriftene var skrivet med annerledes skrift . Jeg følte meg trist nor de kalte han jævla homo. Jeg ble også sint på dem for de burde bare bli skjent med Victor så hadde de forstod var snill og kul Victor var. Jeg likte så gått boka at jeg fant den fram på fabel og hørte resten. Hvis jeg kunne bestemt hadde boka allerede vunnet. Alle må lese den boka det er den beste boka jeg har lest noen sine.

  🥇Heia bare Victor heia🥇

 328. Hei jeg liker denne boka. Fordi det samme har skjedd med meg. Så jeg er glad jeg ikke er alene. Så jeg synes det er morsomt at Victor skriver fordi jeg ser på FLIPPKLIPP!!! Hills fra deres største fan heia Chris og Victor

 329. Dette synes jeg om boka BARE VICTOR. Jeg kjente at jeg ble overrasket over at Victor hadde det sånn på ungdomsskolen altså at han ble erta for å være seg selv. Jeg kjente at jeg ble litt trist over at han har det sånn så det kom mange følelser. Det jeg synes var bra med denne boka var Victor klarte og skrive om det vanskelig live hans. Det var trist og sitte der og tenke at folk som Victor har det dårlig på skolen. Jeg klarte og kjenne smaken av boka, om det her som faktisk har skjedd, noe trist som faktisk har skjedd. Jeg har veldig lyst til å lese hele boka og kjenne mer av det triste som har skjedd med Victor. Jeg vil anbefale boka til andre som vil like og høre om ungdomslivet til Victor, jeg synes at mobbing er et viktig tema og lære om og da er det virkelig lurt og lese denne boka, for jeg kjente at jeg lærte mye av denne boka. Dette var min mening om den praktfulle boka.

 330. Det var en veldig bra og fint utdrag. Jeg gjetter det er sånn det blir å starte på ungdom skolen. Det var trist at de kalte han «Jævla homo» og «femi» og «jente» bare fordi han liker gutter. Det er helt vanlig.. Og folk burde absolutt lese den fordi Viktor, en av Norges mest kjente personer og sikkert en av de gladeste også, ble mobbet og ertet når han var liten, og nå er han det han er i dag. En av de kuleste personene i Norge. Det er inspirerende. Kanskje det gir folk håp eller inspirasjon. Kanskje verden blir bedre på grunn av denne boka. 9,45/10.

 331. Jeg opplevde at teksten handlet om deg selv.og at jeg synes at det var 8/10. Og jeg følte at jeg du hadde det bra i begyningen og dårlig på slutten men så ble det bedre til slutt. Og jeg syns at det er bra og være og fargerik og jeg liker også og være fargerik.😀🥳🤩🙂

 332. Bare Victor var superbra, men det var trist og høre hvordan Victor egentlig hadde det. Jeg fikk en klump i magen da jeg hørte de andre guttene kalle Victor FEMI, JENTE OG HOMO. Da jeg fikk høre at han var klassens klovn ble jeg glad, men da jeg skjønte hva boka egentlig skulle handle om ble jeg trist. Folk bør lese den, for temaet i boken er viktig, dette er et tema folk bør vite om. Jeg gir BARE VICTOR terning kast 6️⃣.

 333. Verden beste bok den er så kule bare Victor hvem vil trodde han kunne lage en så bra bok all budde lese den boken den er for 4-20 år gamle boken er bra siden viser hvordan han levde litt triste siden han blir mobbet og svømming i en kjeller. Hadde lese boken

 334. Dette er en skikkelig fin bok om Victor sin oppvekst. Og han viser at selv om man er annerledes så er man ikke mindre vært. Jeg syns at man burde lese boken fordi man lærer at man ikke skal mobbe. Jeg følte meg trist inni meg da jeg leste utdraget fordi at det er ikke rettferdig å bli mobbet for å bare være seg selv. Så ikke mobb folkens!

 335. Jeg synes den var trist men også veldig spennende.Ingen skal bli ertet for å være seg selv.Jeg håper ingen andre opplever å bli ertet for å være seg selv.Alle er unike og det må de være lov til å være.9 av 10

 336. Jeg opplevde teksten ganske trist, men veldig bra. Teksten var veldig bra, fordi den viser at noen kan være ganske slemme og den viser en annen side av Victor. Andre burde lese denne boka fordi den var veldig bra, og jeg syntes at ingen skal bli mobbet sånn.😁

 337. Det var en veldig god bok. Jeg så for meg det den var bra men og trist å jeg syns det er mode av Victor og vise barn domen sin til folk. Jeg ville gjerne at det skule verre et bildet eler to. Jeg syns alle bør lese denne for å vite at ikke alle har en så bra barn dom. Takk for mei

 338. Dette er en skikkelig fin bok om Victor sin oppvekst. Og han viser at selv om man er annerledes så er man ikke mindre vært. Jeg syns at man burde lese boken fordi man lærer at man ikke skal mobbe. Jeg følte meg trist inni meg da jeg leste utdraget fordi at det er ikke rettferdig å bli mobbet for å bare være seg selv. Så ikke mobb folkens! Tenk dere om!

 339. Jeg syns jo at den var trist og etter jeg leste den syns jeg ganske syn på Victor og at han ble etert for og like gutter også det er ikke greit men han var veldig flink med boka fordi den sier jo mye om han og det er kult at han
  tør og si alt det der og jeg likte den ganske godt så jeg hvil gji den en 7 av 10👌

 340. Det var gøy å lese den det var bra å fortelle hvordan livet har vært å hvordan du hadde det.

 341. .Bare Victor.
  Utdraget var bra og spennende og boka var bra fordi de tok med mye følelser. Han snakker om at han hadde en veldig snill familie og et veldig godt forhold til store søsteren sin.
  Utdraget handlet om at Victor skulle starte på ungdomsskolen men han gruet seg litt men gledet seg mest. Victor skulle på svømming med klassen sin og den nærmeste svømmehallen i stænsjer var i kjelleren på ungdomsskolen og hver gang Victor og klassen hans gikk gjennom der så hadde Victor flaggermus i magen og han gruet seg.
  Men sommeren etter alt det begynte han på ungdomsskolen selv, og da hadde han både sommerfugler og flaggermus i magen, men når han startet så gjorde han som storesøsteren hadde sagt og det var og være seg selv. Når Victor og vennen hans gikk til skolen så så de noen mindre barn og det virket ut som de var redde for dem først skjønte ikke Victor hvorfor men så kom han på at nå var de stor barn som småbarna var redde for.
  Først fikk Victor mange venner fordi han var snill, og morsom han fikk venner uavhengig skjønn altså han ble venn med både jenter og gutter. Etter vært var Victor veldig populær men noen eldre gutter ble misunnelig. Og begynte og mobbe Victor.
  Jeg synes boka var bar og jeg gir den en 6 🙂

 342. Bare Viktor

  Det er Viktor som går på barneskolen og går på ungdomsskole fordi det svømmer der. Han har en storesøster som heter Amanda og en lillebror. Når han går på ungdomsskolen har han sommerfugler og flaggemus i magen. Det har en kjeller som de bruker for det som ikke fører på lærerne. 1 dag før han begynner på ungdomsskolen sier søsteren hans a han skal være hvordan han er på hans første dagen på ungdomsskolene.

  Jeg anbefaler denne boken for åtte åringer og mere. Jeg likte denne boken på grunna av jeg likte boken veldig gått, det var spennende og det var lett å forstå.

  Jeg gir denne boken terning kast 5 av 6! Jeg anbefaler at du leser boken!!!

 343. Bare Victor
  Victor var 11-12 år i starten av boka. Han gikk til ungdomsskolen for å ha svømmetimer. Han gikk med vennene sine. Da han kom in sa noen «åh hva er den drit lukten å det er drit ungene». Han gikk ned til den våte og fuktige kjelleren og kjente at det var noen store, skumle flaggermus i magen. Heldigvis forsvant de da han hoppet ut i vannet.

  Nå er det snart Viktors tur til å bli «storunge». Han skal begynne på ungdomsskolen. Han gru gledet seg til å begynne i 8D. Første dag gikk han til skolen med de fargerikeste klærne han kunne finne. Viktor var halv veis på vei til skolen barn som var bak han løp så fort de kunne fra Viktor han lurte på hvorfor de løp forbi han kom akkurat på hvorfor han var sikker på at de løp fordi han var storunge. Han gikk inn i klasse 8D han møtte folk han kjente og ikke kjente. Viktor snakke med vennene sine og syntes ungdomsskolen var kjempe gøy. Neste dag snakket han med vennene sine og ble veldig godt kjent med de andre folka i klassen hans. Så kom de populære guttene og spurte om han likte å spille Word of Warcraft.

  Jeg likte ikke dette utdraget om boken så god jeg gir terning kast 3.

 344. Bare Viktor

  Det er Viktor som går på barneskolen og går på ungdomsskole fordi det svømmer der. Han har en storesøster som heter Amanda og en lillebror. Når han går på ungdomsskolen har han sommerfugler og flaggemus i magen. Det har en kjeller som de bruker for det som ikke fører på lærerne. 1 dag før han begynner på ungdomsskolen sier søsteren hans a han skal være hvordan han er på hans første dagen på ungdomsskolene.

  Jeg anbefaler denne boken for åtte åringer og mere. Jeg likte denne boken på grunna av jeg likte boken veldig gått, det var spennende og det var lett å forstå.

  Jeg gir denne boken terning kast 5 av 6! Jeg anbefaler at du leser boken!!!

 345. Han begynte sammen med Maren, Tanja, Stine og noen fler av gutta fra barneskolen i 8D. I starten var alle i klassen sjenerte, før de sendte ut agne og ble venner med veldig mange, så ble han som før klassens klovn : ) Han gikk i de mest fargerike klærne. Livet kunne ikke blitt bedre. Men noen av de eldste, kuleste, fotballguttene, de alle jentene ville bli med og de alle guttene ville bli venner med. De likte ikke at Victor tok så mye plass. Så spurte en av guttene hva spill han spilte og Victor begynte å ramse opp, så sa gutten alt annet en WOW er døvt, så fikk Victor tanken om å lyve å si at han spilte det, men sannheten var at han ikke kunne spille det fordi foreldrene lot han ikke siden det var interaktivt og man måtte betale vær måned. Så når han gikk i skole gården begynte de og rope ord etter han som homo, femi og jente ordene var ikke slemme i seg selv men det var måten de sa det på som skar. Så som om jeg ikke hadde forstått det sa de det med et banneord jævla homo.

  Jeg syns det er en veldig bra bok som alle burde lese. Den er skrevet på en lett måtte å forstå. Den kunne ikke ha vært noe bedre. Den er perfekt. Victor forklarer følser på en bra måtte. Jeg gir den en terningkast 6.

 346. Jeg likte boken men det var litt trist når han ble mobbet men ellers var den bra og jeg vil vite hva som skjer videre.

 347. Jeg synes boka var grei fordi han tørr å være seg selv og det handler om livet hans. Jeg synes boka ikke var spennende. jeg gir boka 4/10.

 348. Jeg synes boken var ok.
  Boken hadde mye detaljer og det tok litt tid for å forstå hele greia.
  Jeg gir den en 3.9 terningkast.
  Q ~ Q

 349. Jeg synes boka var dårlig fordi det handla veldig mye om han og livet hans, og det likte jeg ikke så godt. Men jeg likte boka også litt fordi det handla om noe viktig. Jeg gir boka 1,5 av 6.

 350. Jeg synes at den var skjedelig fordi den var ikke noe action og den var treig 🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟🧟👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯👩🏼‍🦯

 351. Boken var dårlig, selv om den handlet om hvordan livet er når man er litt annerledes. Jeg tror den hadde kanskje vært bedre om man hadde vært litt mer inni boken.

 352. Jeg synes at boka var litt mye mobbing av Viktor. Jeg ville ikke anbefalte boka av dette utdraget men vis jeg hadde viset mer da ville jeg ha gitt den mer en 2/6

 353. Boken var veldig bra
  Jeg synes boken var bra fordi du lærer at mobbing ikke er noe kult for den som blir mobba.
  Jeg tenker at den er fin for de som kanskje blir mobba sånn at de ikke tenker at de er alene med mobbing .
  Og at de som mobber andre kanskje stopper med det

 354. denne boka var veldig bra og jeg anbefaler den til alle aldre.
  jeg har ikke lest boka selv men fikk veldig lyst til å lese resten av den.
  jeg gir denne boken 9/10 pga den var litt kjedelig i starten men ble mer og mer spennende! (ikke vondt ment)jeg er egentlig ikke så glad i å lese bøker men noen bøker for eksempel denne er jeg veldig glad i å lese

 355. Boken var bra fordi den handler om mobbing og hvordan man ikke skal oppføre seg. Den er også bra fordi den er skrevet av Victor som er Norges kuleste fyr, synes jeg. Han er god på gaming og til å lage videoer. Han spiller kule spill og Flipp Klipp er best på NRK! Håper boka får andre til å tenke seg om før de oppfører seg like dårlig som guttene i boka og at han koser seg med Chris.

 356. Jeg syntes boken er veldig bra og
  jeg syntes at Victor er veldig tøff som tørr og
  skrive om seg selv og livet sitt. og alle skal få lov til og
  være hvem man vil, og Victor gjør så mye bra for barna siden han
  er seg selv og stoler på seg selv.

 357. God bok han viser hvordan han hadde det i livet sitt og jeg synes at det er bra å vere seg selv så rating 10000000000/10

 358. Den var bra og spennende
  Og det er viktig at man hører om sånne ting for å lære om det.

 359. Bokanmeldelse av «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er en selvbiografi som er skrevet av Victor Sotberg.

  Boka handler om Victor som går siste året på barneskolen og skal starte på ungdomsskolen etter sommerferien. Da Victor skulle starte på ungdomsskolen hadde han flaggermus og sommerfugler i magen! Han kalte de som gikk på ungdomsskolen for storunger. Når Victor skulle begynne på skolen tok han på seg en fargerik genser og sa til seg selv at han skulle være seg selv. Når Victor gikk på skolen syntes de fleste at han var kul, men de kule store guttene likte han ikke. De syntes at han tok for mye plass og at Victor gjorde for mye ut av seg.

  Jeg syntes at det var veldig tøft av Victor som tar på seg en fargerik genser, begynner på ungdomskolen og er seg selv. Jeg skulle ønske at det ikke var noen gutter som ikke likte han og var slemme mot han. Jeg tror at de guttene som var slemme mot han bare var misunnelige på Victor fordi han turte å være seg selv og ble veldig godt likt i klassen sin. Det at Victor ble kaldt homo og femi kan ha gjort noe med den han er i dag, og jeg tror at han har lært å ikke høre på haterne og være seg selv. Jeg syntes at barn mellom 10 og 14 år bør lese denne boken for den handler om at det er viktig å være seg selv og ikke høre på mobberne. Jeg gleder meg til å lese fortsettelsen og se hvordan det går med Victor.

  Terningkast 5

 360. Bokandmeldese til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er en selvbiografi. Som er skrevet av Victor Sotberg.

  Boka handler on Victor som går på barneskolen. Å begynner på ungdomsskolen.Han ble mobbet . Blit kalt jævela homo. De største liker ikke Victor. De i klassen til Victor er på lag med han. Men, de gjør ikke noe med det. De bare går vidre. Men, vennen til Victor som heter Maren står allti med han. Etterpå begynner de største på på videregående. Da begynte de i klassen. Under Victor. De mobbet han for å være klue med hverandre. Jeg syns at. Det var dårlig gjort å mobbe Victor. Det var spennende når Victor begynte på ungdomsskolen. Jeg ble onkelig trist når. De kalte han jævela homo.
  Get gir boka terningkast 6. Fordi den var spenende og litt trist. Den var trist. Fordi det var syn når Victor ble mobbet. Jeg ble onkelig lei meg inni meg. Det var spenende at Victor. Prøvde å bare gå forbi. Jeg likte hvordan han skrev. Fordi det var lett og lese. Og var fint. Jeg kjente meg igjen I teksten. Fordi jeg har hat det helt likt. Når jeg var ungre.

 361. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Boka handler om Victor Sotberg som begynner på ungdomsskole. Han tok på sin favorittgenser ordnet håret og tenkte han skal være seg selv. Han gikk på skolen alle likte ham bortsett fra de store guttene på skolen. De synes han tok for mye plass.

  Jeg opplevde det litt trist at han blir mobbet. Jeg likte boken fordi det har et viktig innhold og tema som mange kan oppleve, og Victor er god til og beskrive hvordan han hadde det. Jeg synes andre bør lese boka fordi den har et bra budskap. Jeg likte slutten fordi jeg fikk lyst til og vite mer om hvordan Victor takler at de store kaller han homo.

  Jeg gir boka terningkast 4

 362. Bokanmeldelse.
  Bare Victor

  jeg synes at denne boken handler om hvordan det er og bli mobbet.
  Og den handler litt om og vokse opp.
  Voktor og Amanda er noen gode venner i syvende trinn.

  jeg synes at denne boken er god fordi du får med deg mye og den er spennende. den er spennende fordi at de slemme gutta snakket mye stygt om viktor og du visste ikke hva som kom etter det.
  Jeg synes at Viktor burde si ifra til lærerne.

  Det som var bra med denne boken var innlevelsen og privatlivet fordi han tok med små detaljer.

  Det dårlige var at teksten ikke var så fyldig.

  Jeg syns man burde lese den hvis man ikke allerede har

 363. Bokanmeldelse til «Bare Victor»

  Boka «bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.
  Boka handler blant annet om livet til Victor også hvordan han har hatt det på ungdomsskolen.
  Victor ble mobbet på ungdomsskolen å ble kalt masse stygge og fæle ord.
  Mens dette skjedde hadde mange venner men da de store gutte kom så mista han nesten alen vennene hans , men det var en jente som var snill å det var Maren.
  De var bestevenner å det har verdt kjempe viktig for Victor som har hatt det tøft.De mobberne Sa stygge ting til ham hver dag.De sa at han ikke kunne gå i det og det hvis han hadde på en rosa genser så sa mobberne at han var en jente, men han kan jo gå med det han vill.

  Jeg syns den var trist fordi Victor ble mobbet. Det syns jeg var slemt. Det er mange barn og ungdom som blir mobbet, så det og lese denne teksten syns jeg at det ble sterkt.

  Jeg syns at den var bra fordi jeg fikk lære mye mere om Victor og hvordan han har hatt det gjennom barndomen. Det jeg syns var bra var at jeg fikk masse informasjon om han og hans familie og venner.

  Jeg syns den var ærlig fordi Victor prata om seg selv og var ærlig å hvordan han har klart seg på alle skolene som han har gått på.Jeg syns at det var tøft at han holdt det inni seg kjempe lenge. Jeg liker boka fordi det er en selvbiografi å jeg liker selvbiografi fordi da får man vite mer om personen. De mobberne og Victor er ikke på lag, men Maren og Victor og de andre barna på skolen er venner.

  Jeg gir boka terningkast 6 fordi den er bra fordi han er ærlig og morsom å se på. Så det det lese boka er kjempespennende. Victor må ha vært kjempe tøft å skrive dette i en bok som mange skal lese.

 364. Bokanmeldelse til «Bare Victor»
  Boka «Bare Victor» er skrevet av Victor Sotberg og er en selvbiografi.

  Denne boka handler om Victor og hans liv. Utdraget er fra Victor sitt liv i 7.trinn-8.trinn. Boka handler om at han skal starte på ungdomsskolen. Det er nytt og spesielt, derfor har han litt blandede følelser. Han er redd for og bli sett på som taper, og derfor prøver han og virke avslappet og kul. Det var fint på ungdomsskolen og han fikk mange nye venner. Han hadde mange medspillere, som storesøster Amanda og venninne Maren. Han ble populær og livet var fint, men en dag kom det noen og sa at de eldste likte ikke Victor. Han fikk høre stygge ting som egentlig ikke var stygt, men måten de sa gjorde vondt. Ordene stakk, og han fikk ikke sove om nettende. I denne selv biografien er det en moral. Mobbing gjør ting med folk, det sitter inne i kroppen lenge etterpå. Jeg syntes det er en lærerik bok og det er en bra lærepenge.

  Jeg ble trist da Victor fikk høre de stygge tingene, men jeg ble glad at det gikk fint med da han starta på skolen.
  Jeg ble glad over at han var seg selv og ikke var noen andre.
  Denne boka gjør meg sint på mobberne fordi de er så slemme uten grunn.
  Jeg blir overrasket over at victor får høre sånn, han er jo bare seg selv.

  Dette er en bra bok som jeg likte godt, og jeg syntes Victor var så åpen om hva han har gått igjennom. Den hadde fine illustrasjoner og bra skrevet. På grunn av alt det fine innholdet og måten han åpnet seg om barndommen, gir jeg denne boka en sekser.

 365. Jeg synes boken var gøy, Men det hva litt dumt det som skjede med han. Eg har veldig lust og lese den boken. Jeg gir den terningkast 5.

 366. Jeg det føles kanskje litt trist eller bryr jeg meg ikke jeg vet ikke jeg kan ikke huske at jeg har blitt mobbet før. jeg synes det er domt at han blir mobbet og han kanskje før en lei følelse i seg. Ja jeg vil lese resten av boka fordi den var litt spennende.5

 367. Vi synes det var en bra bok fordi det handlet om mobbing som er en veldig viktig sak.
  Vi synes det er dumt at han blir mobbet fordi at han er annerledes når han bare prøver å være seg selv.
  Vi fikk lyst til å lese videre, fordi det var spennene.
  Terningkast 4

 368. Jeg likte ikke at Victor ble mobbet fordi han var annerledes han var seg selv og det er bare bra. Jeg ville lest resten av boka den var kul og får fram et poeng. Jeg gir boka terning kast 6/6👍

 369. Jeg syntes det er dumt at Victor ble mobbet fordi han var annerledes liksom det er jo lov å ha på fargerike klær det er jo lov å være høylytt men det er uansett ikke greit å mobbe.
  Jeg kunne godt ha lest hele boka fordi den var spennende og fordi det var kult at han turte å skrive om noe som hadde kjede med han når han var ung.
  Terning kast 5/6

 370. Jeg synes det ikke var greit at ban ble mobbet bare fordi han var seg selv. Jeg kunne lest mer fordi den var bra men litt stygge ord. Terning kast 5 av 10

 371. Jeg er ikke en stor fan av å lese men vis det var en film ville jeg ha lest den vidre vis jeg hadde gitt booka en terningkast hadde det4-5🥈🥉🥇

 372. Jeg anbefaler denne boken 10 av 10 for den kan hjelpe andre vis det er andre som har det litt likt som Victor. MOBBING ER IKKE BRA. Så ikke mobb!

 373. jeg synes at det er ikke bra og ikke nødvendig å mobb folk bare begrunna de er annerledes.
  jeg ville ikke ha lest den videre fordi det er ikke min type bok unnskyld.
  4,5/10

 374. Jeg anbefaler denne boken 10 av 10 for den kan både hjelpe andre vis det er noen som har det litt likt som Victor. MOBBING ER IKKE BRA. Så ikke mobb!

 375. Jeg syntes boka var god så jeg ville forsett å lest den om jeg hadde mulighet.
  Den var spennende.

 376. Boken var bra men litt trist. Boken hville ha vært mye bedre hvis Victor sparket de mobberne😏

 377. Denne boken synes jeg var bra siden Victor viser at man bør være seg selv og ikke la andre dømme deg og den du er. Boken handler og om familien hans og vennen sin og katten prins.

 378. Boka bare Victor « er skrevet av Victor Sotberg og egen biografi.

  Bok handler det var siste årene av barneskole de måtte vi hver uke ut til ungdomsskole for å svømme.
  Victor synes at ungdomsskolelærer var litt skumle.
  Victor ble mobba av noen gutter de kallet han homo.
  Victor har en bestevennen som heter maren.

  Jeg syns den var veldig bra og litt morsom og jeg syns det er tøft at Victor tør å innrømme de dårlige og skumle tingene som skjedde men jeg syns ordet homo var litt for mye å tenke på.
  Det er trist å høre det.
  Terningkast 4/6

 379. Jeg likte boka. Jeg syntes det var fint at det kom med noe om mobbing. For det er jo ikke greit å mobbe. Jeg har veldig lyst til å lytte/ lese videre!Jeg gir den terningkast 5 og en halv. 🎲

 380. Jeg synes boken var bra, fordi jeg liker måten han har vist følelsene sine fra barndommen
  Jeg kunne lest boken fordi jeg vil vite hvordan det går med Victor og de slemme folkene,
  Jeg liker også måten han er seg selv på😊
  Jeg gir boken terningkast 4/6

 381. Ganske bra bok jeg kunne lest mer den. var bra fordi vi for vite om hvordan Viktor hadde det før terning kast 7

 382. Den var bra syns jeg, fordi den hadde et viktig tema og jeg ville ha fortsatte å lese den.

 383. Jeg synes boka var bra og jeg synes det er bra at han tør å si vor dårlig han ble behandlet.
  Jeg gir den terning kast 4 av 6

 384. Boka var bra. Vir den 6 av 10. livet til Victor var bra, men det var noen ganger da han hadde det vanskelig. Jeg syns mobberene brukte litt sterke ord. Hvis jeg kunne lese hele boka hadde jeg kanskje gjort det.

 385. Jeg likte boken men det var litt trist når han ble mobbet men ellers var den bra og jeg vil vite hva som skjer vidre

 386. Jeg synes boka er ganske bra fordi den for litt press og mye spenning og gruing og han lyver ikke og bøllene de synes jeg er slemme men jeg gir boka 9/10

 387. Jeg likte boka veldig godt den er bra og jeg har vært på den skolen mange ganger.🥰❤️

 388. Jeg syntes at boka var veldig bra, men samtidig ganske trist fordi det som han sier er sant. Men dette er på en måte min type bok, så jeg hadde gitt denne boken et terning kast 6/6 😊

 389. VERDENS BESTE BOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!passer for alle aldere!
  Victor du burde bli forfatter! du er mitt forbilde. Jeg merker at teksten er litt mørk.PS:Jeg har lest hele boka

 390. Jeg syns boka var bra! ganske god egenskap 🙂 og den var fantastisk! og jeg kan ikke tro at denne boka bare ble lagd av en person! det er ganske imponerende! du er fantastisk på å lage bøker! fortsett med det du gjør! 😀 Terningkast 1000000/10 :O

 391. Til Victor: Jeg synes boken er veldig bra! 🙂 Den viste meg at du har hatt det litt vanskelig når du var mindre, Du er veldig tøff som vil dele dette med oss. Jeg synes boken var terning kast 6! Og anbefales for barn som kanskje 8-15 og til barn som kanskje har hatt en ganske lik barndom som deg, som kanskje kan lese litt om hvordan du hadde det. Klem fra Ramona! 🙂

 392. Jeg synes denne boken tar opp et viktig tema som må snakkes mer om.Jeg synes mobberen(e) må prøve og forstå hvordan de som blir mobbet har det.Jeg gir denne boken 10/10

 393. Det er en veldig bra bok det er favoritt boken min. Jeg anbefaler denne boken for 8-15 år.

 394. Den var litt trist, men en bra bok, det er fint at Victor Sotberg vill fortelle hvor vanskelig livet hans var, jeg syntes denne boken burde være 9+. Terningkast 8/10

 395. Den er lit frekk ellers er den grei jeg vil si at den er grei får 9 åringer

 396. Denne boka anbefales for barn som er over 8 år. For de sier banneord. Men ellers alt spennene og kanskje litt dramatisk

 397. Jeg synes at boken var bra.
  Men på grunn av diverse anbefaler jeg den for 10+.

 398. Bare Victor
  Mye i livet til Victor Sotberg har vært fint: forholdet til familien og storesøsteren Amanda, katten Prins og bestevennen
  Maren. Men han har ikke alltid vært den glade og spinnville Victor
  som er kjent i offentligheten. En lang periode var det rett og slett ganske vanskelig å være Victor. Sjanger: selvbiografi.
  Jeg synes boken er veldig bra fordi han forteller veldig mye om sin tid på barneskolen. Det beste med teksten er at vi får høre mye om Victor Sotberg og sin barndom. 😀😀

 399. Bare Victor
  Mye i livet til Victor Sotberg har vært fint: forholdet til familien og storesøsteren Amanda, katten Prins og bestevennen
  Maren. Men han har ikke alltid vært den glade og spinnville Victor
  som er kjent i offentligheten. En lang periode var det rett og slett ganske vanskelig å være Victor. Sjanger: selvbiografi.
  Jeg synes boken er veldig bra fordi han forteller veldig mye om sin tid på barneskolen. Det beste med teksten er at vi får høre mye om Victor Sotberg og sin barndom.

 400. Den var ikke så bra bok for de det var lit frekt så jeg anbefaler å ikke lese så mye av dene boken.

 401. Nice bok elsker Victor fra flippklipp men jeg syntes det var en kul bok.
  Jeg anbefaler den.

 402. Bare Victor:
  Sjanger: Selvbiografi
  Forfatter: Victor Sotberg
  Boken Bare Victor handler om Victor og livet hans på ungdomsskolen og hvordan han opplevde det. Det skjer mange spennende ting i boka. De som er de viktigste personene i boka er Victor og bestevennen Maren.
  Jeg har lest både boka og utdraget og syns det var en veldig bra bok, fordi den var spennende og man kan lære av boka. Det er sikkert mange som har hatt den samme følelsen eller har opplevd det samme eller noe som ligner. Og jeg syns boka tar opp et viktig emne om mobbing og hvordan folk kan føle seg. Og det kan påvirke dem til å kanskje begynne og mobbe andre eller gjøre sånn at andre folk føler seg dårlig. Jeg syns på en måte det var lett å leve seg inn i handlingen, siden man fikk på en måte bare lyst til å lese videre. Og det jeg likte med boka var at det var litt bilder og tegneserier i boka sånn at det ikke bare ble tekst. Boka var veldig spennende, og det er overaskende ting som skjer. Og når jeg leste boka så fikk jeg litt forskjellige følelser som for eksempel trist eller følte meg dårlig.

  Jeg syns boka var en ganske bra bok og den fortjener å være en av de fem finalistene, fordi man kan få vite hvordan man kan føle seg hvis man blir mobba eller at flere folk kjenner seg igjen, og at man kan være hvem man vil. Jeg anbefaler mange folk å lese den. Jeg syns boka kanskje var litt kjedelig i starten, men ellers var det en veldig bra bok syns jeg.

 403. Denne boka er så bra! Jeg har boka hjem men når jeg kommer hjem så skal jeg lese den igjen!