Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Det første oppdraget. Portalpilotene

Stian Gulli Aschehoug Illustratør: Sigbjørn Lilleeng 2022

 

 

Melvin er en helt vanlig gutt, og Adi er bestevennen hans.

En dag de rømmer fra skolens bølle, havner de ved en gammel hoppbakke i skogen.

Her finner de et skjelett. Skjelettet er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merke PP på brystet. De ser også noe blankt som ligger i hånda til skjelettet. En nøkkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

389 anmeldelser av “Det første oppdraget. Portalpilotene

 1. Jeg syntes den var bra og spennene. Jeg anbefaler til de som liker spenning.
  Men den var ikke så bra men ikke så dårlig heller. Jeg gir den 4av10.

 2. Utdraget var veldig bra, kunne hjerne lest mer. Spennende og passende for de fleste. Handler om en gutt og en jente som snubler over noe veldig kult. Jeg gir den en 8/10. passer for de fleste, men vis jeg skulle anbefalt den for noen hadde det vært 8-12år.

 3. Boka jeg leste bokanmeldelse om heter Det første oppdraget Portalpilotene. Den handlet om en gutt som het Melvin og vennen Adi som er tøff og Melvin er ikke like tøff, men de er fortsatt bestevenner. Plutselig rømmer de fra skolens bølle og havner inn i skogen og der finner de et stort skjelett som har en type duk over seg, det er også noe skinnende i skjelettet. Det er en nøkkelknippe som det er kjempe mange nøkler i. Jeg gir denne boka en 5/10. jeg likte den, men jeg elsket den ikke så den var helt ok. Jeg ville ha anbefalt denne boka til personer i alderen av 8 til 12.

 4. Jeg likte ikke boken fordi det bare ikke er min type bok da. Men du kan godt lese den hvis du vil assa… men jeg synes at hoved karakteren så ut som en jwla nerd, navnet også egt.
  Men jaja løp og kjøp, jeg gir den en 0 / 10😍😍🥰🫰🫶🤞🤞

 5. Portal pilotene

  Melvin er en helt vanlig gutt, og Adi er bestevennen hans. En dag de rømmer fra skolens bølle, havner de ved en gammel hoppbakke i skogen. Jeg syns ikke dette var en så spennende utdrag så kanskje 3/10

 6. Jeg syntes dette var en 2/10, ikke min stil men kan være bra for folk rundt 7-11. Jeg har lyst til at den beste boka skal vinne ikke denne boka, dessuten syntes jeg tegneserier er bedre. Jeg anbefaler at du skal prøve den men jeg forventer ikke bra. Jeg syntes denne var dårlig fordi de tok med alt for mye dritt. Men den var bra på noen måter da, det har ikke vært den verste. Den som var verst var den første.

 7. Boka handlet om Adi og Melvin, de var ved en hoppbakke hvor de fant et skjellet med en nøkkel i hånda. De fant nøkkelhullet og Adi opnet mer stod det ikke.

  Jeg gir boka en 4/10 og jeg synes den passer for 7-10år

 8. Boka handler om Melvin som er en vanlig gutt og Adi som er bestevennen hans. En dag de rømmer fra skolens tulling, så havner de ved en gammel hoppbakke i skogen. Der finner de et skjellet. Skjelettet er dekket av merkelig drakt i sølv. De ser også noe blankt som ligger i hånda til skjelettet så drar de til et sted Der skal de slåss mot en drage som heter Oga. Adi og Melov krangler så drar Melvin opp for å slåss mot den alene og sånt. Boka er passe bra jeg gir den 3/10 boken passer for barn 9-12år

 9. Portal pilotene

  Boken handler om to gutter som heter Adi og Melvin de var helt vanlig gutter som var venner, de hadde nettop rømt fra skolens bølle så snublet de over en gammel hoppbakke i skogen der de finner et skjellet og i hånda hadde skjellete en nøkkel.

  Boka var veldig bra synes jeg den var veldig gøy og spennende. Jeg ville anbefale dem til folk som liker spenning. 9/10

 10. Portal pilotene.
  Jeg synes boken høres helt grei ut. De 2 guttene har funnet ett skjelett ute i skogen med noen rare nøkler. Det var litt rare bilder og ikke helt min smak på bøker. Jeg synes barn fra 8-13 år kanskje passer denne boken. Jeg gir denne boken en solid 4/10.

 11. Det handler om Melvin og bestevennen hans Adi de rømmer fra en bølle og havner i en skog og finner et skjellet som ligner på en ridder og han har en nøkkel i hånda.
  1/10
  Ikke noe for meg.
  8-11 år

 12. Hei! ☆ Boka portalpilotene handler om at det er to venner som finner et skjellet med en nøkkel i hånda. De finner også et nøkkelhull.

  Jeg syns boka var litt vanskelig å forstå men, den var passe bra.
  Jeg gir den 5,5/10 ☆〜(ゝ。∂)

 13. Bokanmeldelse av portal pilotene.

  Det handler om en person som heter Melvin og en person som heter Adi. De er i en gammel hoppbakke i skogen. Der finner de er skjelett, og skjelettet har nøkler i hånda. Så etterpå fant de et nøkkelhull, og så var det en av nøklene som begynte å lyse grønt. Så de låste opp døra.

  Jeg synes boka var litt kjedelig, så jeg ville gitt den 3/10.
  Også ville jeg anbefalt den for 9-11 år tror jeg.

 14. Denne boken var jo grei. Den handler om nonstop neida. Den handler om to mennesker som finner et skjellet ved en gammel hoppbakke.

  Jeg vil befale deg mellom 69 og 70 og lese den. Kanskje dere finner ut av drapet på den gamle vennen deres. Selv er jeg 79 år og syntes den er litt barnslig. Jeg vil rate boken 5/10 takk for meg

 15. Boka handler om Melvin og Adi og de er bestevenner . Jeg likte ikke boka så mye jeg syntes den er 5/10 og 6 til 12 år kan lese det.

 16. jeg likte ikke boka så veldig. Den handler om to barn som finner et skjelett i en hule. I hånden til skjelettet var det en nøkkelknippe med 50 nøkler. Å bak hode til skjelletet var det en luke med et nøkkelhull. Jeg annbelfaler denne boken til 6 år og høyere. Gir boka 3/10

 17. Bok høres helt ok jeg tror ikke at jeg skal lese den boka . Jeg gir boka en 5 av 10. denne boka er nom for folk som er 8 til 12 år. Jeg syntes at det var et litt rart navn på hun ene. Den så litt spenndene ut da.

 18. Det første oppdraget portalpilotene.

  Denne boken handler om en vanlig gutt som heter Melvin og bestevennen Adi. De to hat funnet et skjelett i skogen med noen mystiske nøkler.
  Denne boken er ikke noe for meg og jeg gir den en 3 av 10
  Passer for barn under 13år.

 19. Den var ganske dårlig likte den ikke men jeg tror at små barn ikke liker heller
  Gir den 2/10
  Jeg gir alderen

 20. Den var grei. Teksten var egentlig ganske bra. Men forsiden var litt gammeldags. Det burde vært bedre bilder. 6/10 Anbefaler 9 til 13 jeg vet ikke.

 21. Den handler om Melvin og Adi som går inn i en portal å kommer til en by som er litt gammel dag å rar, jeg har lest boka før å jeg syntes den er bra👍
  Anbefales: til folk som liker fantasy
  Jeg gir den en 7/10

 22. Melvin er en helt vanelig gutt, og Adi er bestevennen hans. En dag de rømmer fra skolens bølle havner de ved en gammel hoppbakke i skogen. Her finner de et skjellet. Skjelettet er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merke PP på brystet. De ser også noe blankt i hånda til skjelettet. En nøkkel.

 23. Portalpilotene

  Boka er fin ganske mye spenning og et bra tema. Jeg gir boka 6/10 anbefaler den får 8-10 åringer.
  Boka handler om noen gutter som løpte fra en bølle men kom til en Bakke og så et skjellet med nøkler og klær under skjellete var det en dør med et nøkkel hul

 24. Jeg gir boka en solid 4 av 10. Den var veldig rar og surrete. Noen deler var bra men andre deler var super dårlige. Jeg ambefaler den ikke. Også var det litt rart med den hunden. Jeg synes også at navnet på boka var litt nei veldig dårlig. Så den var ikke noe bra og tegningene var vertfall dårlig.

 25. Portal Pilotene.

  Boka handler om Melvin som er en helt vanlig gutt, og Adi er bestevennen hans. En dag de rømmer fra skolens tulling, så havner de ved en gammel hoppbakke i skogen. Her finner de et skjellet. Skjelettet er dekket av merkelig drakt i sølv. De ser også noe blankt som ligger i hånda til skjelettet.

 26. Bokanmeldelse: portalpilotene, Melvin er en helt vanlig gutt,og Adi er bestevennen hans.

  En dag de rømmer fra skolens bølle, havner de ved en gammel hoppbakke i skogen.

  Her finner de et skjelett. Skjellet er dekket av en merkelig drakt i støv og har merke PP på bryste. De ser også noe blankt som ligger i hånden til skjellet.en nøkkel.

  Jeg syntes boken var bra jeg gir den 7/10 og 8-11 år

 27. Jeg syntes boken var kjedelig go jeg likte den ikke. Men jeg vil gi boken 2/10.
  Jeg vil også annbefale denne boken til 4-6 klasse.

 28. Boken handler om Adi og MELVIN😎
  De finner et skjellet og så drar de til et sted som jeg ikke husker hva het…
  Der skal de slåss mot en drage som heter Oga. Adi og Melov krangler så drar Melvin opp for å slåss mot den alene og sånt. Boka er passe bra jeg gir den 4/10 boken passer for barn 9-12år🗿

 29. Jeg likte boken så den blir 5 av 6 det er ikke en 6 fordi den var gøy og spennende men litt kjedelig.
  ha det !!! 🥝🥝🥝🥝🍟🍔🍩🍩🍩🍩🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌😀😀😀🍄🍄🍄🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽 its corn !!!!!!!!!!!!!!!🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽

 30. Melvin er en helt vanlig gutt, og Adi er bestevennen hans.
  En dag de rømmer fra skolens bølle, havner de ved en gammel hoppbakke i skogen.
  Her finner de et skjelett. Skjelettet er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merke PP på brystet. De ser også noe blankt som ligger i hånda til skjelettet. En nøkkel.

 31. Jeg likte ikke boken! Det var litt for kjedelig og det kunne vært mere spenning, jeg kommer ikke til og lese den igjen. Jeg gir boken 0/6.
  :((((((

 32. Jeg synes denne boken er ganske gøy. Det var litt gøy at Adi er den som blir surest.

  Det dumme med buken var jo litt fordi det sluttet mitt oppi det gøye. Man får jo bare
  vite han gutten heter Melvin helt på slutten av utdraget, det er litt dumt.

  Siden jeg likte den ganske godt (den var jo spennende) gir jeg den terningkast 4.

 33. Jeg synes den var kjedelig på grunn av at det var lite spenning å ikke helt min smak i bøker egentlig 3 av 10

 34. Jeg likte den sånn passe pga det var liksom kjedelig men samtidig gøy men den gidde ikke så mye menig 2/5

 35. Jeg synes boken var spennende, det var gøy når de to kranglet og at han ene fikk et nytt
  og gøyt liv. Jeg gir boken terningkast 3/6.

 36. 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
  Var ikke så god var veldig kjedelig vet ikke hvorfor den,den bare er lit kjedelig.

 37. Jeg gir den 5/10. Den var spennende men det gidde ingen mening at det var et hunde hode skalle og en menneske kropp.

 38. Boka ser no vældi kul ut, e hakke læst den sian e va borte dessverre. Men ifra forsiden så no boka kul ut. Takk får meg.

 39. Jeg synes boken var litt gøy og litt kjedelig, dette er den gøyeste av bøkene som har vert men det var ikke en så gøy bok jeg gir den terningkast 4/6 jeg kommer ikke til å lese denne igjen

 40. Jeg syntes den var gøy det var litt spenning og jeg ville låny den på biblioteket 🙂

  Jeg gir den 5/6 fordi jeg har lest gøyere bøker.

 41. Jeg gir den en 4-10 fordi det var litt gøy og se på den og det var litt gøy at de prøvde og
  finne nøkkler.

 42. Jeg gir boken 5 av 6 den var veldig spennende og gøy men det var ikke en 6. Jeg likte boken og den var veldig gøy. hadde !!!!!

 43. Denne boka var spennende og ganske bra fordi jeg elsker spennende bøker. Det var veldig spennende at de fant en nøkkel.

 44. jeg syns den var passe bra den kunne hat litt mer spenning har egentlig ikke mer og se for jeg husker ikke så mye.

 45. denne var ganske bra den var spennene og jeg likte den så denne for en 3/5 jeg lærte ingen ting men gøy.

 46. denne boken var litt kort utdrag. Jeg likte i slutten når di finner like også må den ene hjem så krangler di. Jeg gir den 4/6

 47. Jeg likte denne boka men det kunne vært litt mer spenning . Jeg skjønte heller ikke alt de mente å boka var litt komplisert å det skjedde masse på en gang.

 48. Jeg syntes denne boka var helt ok. Det var egentlig fordi jeg syntes ikke den var så spennende men mer kjedelig. Jeg er heller ikke så veldig glad i ting som er alt for mye overtroisk, og det syntes jeg den her var.

 49. Denne teksten handler om en person som heter Melvin og vennen Adi som en dag rømte fra skolens bølle. Så fant de skjelett som er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merket PP på brystet. Så fant de en nøkkel.

  Jeg synes denne teksten startet litt for kjapt. Jeg synes at denne teksten er litt vanskelig og forstå (for meg) fordi det skjer litt for mye om gangen.

  Jeg synes dette var en passe bra tekst terningkast 3/6 Jeg anbefaler denne teksten til barn fra 9 til 12.

 50. Dette utdraget startet rett på spenning. Jeg vet at det kanskje ikke hadde startet med spenning i boka men hadde fortsatt lest denne boka til den var ferdig. Det var alltid spennende men da den sluttet hadde jeg lyst til å lese mer. Terningkast 4/6🎲

 51. Den boka var passe bra. Jeg er ikke så glad i sånne bøker. Jeg tror kanskje de som liker magi eller noe sånt kunne lese boka! Jeg gir terning kast 3/6

 52. Eg synest boka var veldig bra har lest den 4 eller 5 ganger håper at det andre oppdrage kommer i bokslukerprisen til neste år uansett eg har lyst og gi boken mer en terningkast 6 ogboken handler om adi og Melvin som finner en nøkkel og blir sent tegn en annen verden der de må drepe menneskeslakteren oga

 53. Denne boka handler om nokon som fant eit hundehovus-skjellet og eit menneskekropp skjellet. Dei fant nokon nøklar til eit nøkkelhol uten dør. Ein nøkkel begynte å gløde opp, og lyse grønn. Den var litt kjedelig og føltes ikkje ut som om det skjedde så mykje, den var mest spennande på slutten når dei skulle opne med nøkkelen. Eg gir denne boka terningkast 2

 54. Eg synest boka var ok. Liker ikkje denne sjangeren så veldig, men den var heilt grei for meg. Kunne eigentlig lest vidare:) Terningkast: 4-👍

 55. Boka handler om Melvin og adi.det var et skjelett men det var ikke så skummel .jeg synes den var kul litt kjedelig litt skummel.jeg anbefaler den fra 6 til eldre.

 56. Den ene tingen som jeg likte var at han eller hun var som en forelder og jeg likte nøklene men den var ikke en tegneserie så jeg liker ikke den

 57. Denne boka er bra, men det er irriterende at han maser om å komme hjem.
  7,6 av 10 poeng anbefaler for alle.

 58. Jeg syntes at den var en 4/6 jeg skjønner ikke hvorfor den heter portalpilotene det henger ikke sammen med teksten!

 59. Jeg ville gi den terningkast 4/6.
  Boken passer fint for 6 år, og oppover.
  Utdraget var veldig bra, men synes det kunne vært litt mer om skole bøllen de rømte fra!

 60. Det var en spennende bok😄, men ikke helt min type. Passer bedre for noen litt yngre som er glad i fantasi. Men en bra bok og bra skrevet😁 jeg vil gi den 7/10😊

 61. dette er den kjedeligste boken jeg har LEST!!!!!!!!! jeg ANBEFALER!!! ikke denne boken her til noen SÅ KJEDELIG !!!!!!!!

 62. Jeg vil gi denne boka terningkast 4/6.
  Det er en veldig spennende bok og ganske interessant, men jeg synes kanskje at det burde vært litt mer informasjon 🙂

 63. denne boka er for kjedelig og den som liksom skal være en spennende bok!!!!! det er den ikke!!!!!!!! for den som liker denne boken du har dårlig smak på bøker. men jeg ville anbefale boken til de som liker ikke spennende bøker.

 64. jeg syndes at den starta veldig intenst på første side, jeg liker best når det går sakte utover så de blir mer spendene når vi kommer lagt i bok, men vist ikke det så var den velig artig. jeg gir den en 7/10

 65. Dette er min antennelsen den falt ikke helt i min smak men jeg anbefaler den for noen som liker fanatasy

 66. Jeg synes at denne boken var kul, Og det er kanskje den beste boken.
  Men de kunne kanskje de burde hatt en litt mer unik personlighet.
  men jeg er ikke en profesjonell, Så kanskje Melvin kunne ha gjort litt mer.
  Eller kanskje Adi kunne gjort det litt bedre? men det var en bra bok.
  Jeg likte apeburet, det var ganske morsomt. så jeg gir den en 9/10.

 67. Passe bra bok. Den ga ikke så mye info så det ble litt vanskelig å forstå hva som skjer.
  6/10

 68. jeg synes boken var litt rar og litt usannsynlig hvis noen hadde funnet et skjellet med hundehode hadde de jo ringt politiet. og de hadde blitt redd. jeg gir den 2/6

 69. Jeg synes denne boken var litt rar, den var litt uforståelig. Men den var litt morsom og.
  Jeg gir denne boken 4/10

 70. Den var veldig bra, forsiden var bra.
  Den hadde spennig og jeg likte veldig godt å lese den.
  Den er veldig bra og jeg tror andre også burde lese den.

 71. boken er helt ok, men det var fantasi og spenning i samme bok for meg. terning kast 5/10

 72. Jeg syntes utdraget fra boka var veldig spennende og at det var en veldig bra bok og at jeg har lyst til å lese den. Jeg gir boka 7/10

 73. Denne boken var helt ok, den var ikke så veldig spennende men ikke så kjedelig heller. Hvis du liker og lese om oppdagelser og mysterier er denne boken noe for deg. jeg likte ikke denne boka så veldig godt. Terningkast 2/6

 74. Jeg elsket boka for den var veldig bra for det var spennende og mosom jeg liket 10/10😉

 75. Boka var morsom og kul og det var litt lite sider i boka det kunne ha vært mere sider så vi kunne ha hørt mere og denne boka var veldig gøy og høre på vi ble overrasket av at boka var så bra

 76. Jeg likte boka den var veldig spennende . Jeg hadde lest hele boka hvis jeg hadde hatt den.den hvor morsom,spennende oh litt skummel.jeg gjir boka 10/10

 77. Den var helt ok👍 Men jeg er ikke så glad😃 i sånne bøker jeg ville ha gitt den en 6/10👍

 78. Hei! Jeg er veldig glad i boka🫡 jeg skrev på feil ting tang så jeg vill ikke skrive mer en at jeg vil lese den.
  Det var alt jeg ville si.
  Jeg bruker ikke tia mi på å skrive mer.
  HADDE!😎🤓🫣

  Å ja foresten terning kast 5.. tror jeg.

 79. Jeg syntes boka var spenne.
  Jeg syntes boka var spennene fordi jeg kunne se for meg hva som skjedde 😊
  Jeg gi terningkast 3
  🙂

 80. Jeg synes utdraget var bra, det var veldig spennende og litt morsomt.
  Veldig fengende utdrag jeg gir den en 7/10.

 81. Den var litt bra synes jeg, men det er ikke helt min type mak når det kommer til bøker.
  Den handler om to gutter som rømmer fra skolen og langt borte finner de en hoppbake.
  Ved hoppbakken finner de noe mystisk..

  Personelig hadde jeg gitt den 3/6 men siden den var litt spennende gir jeg den 4/6

 82. Den var bra! Det var spendende når de rømte fra skolen og kom plutselig ved en hoppbakke.Det var litt ekkelt når de fant ut at det va en hund.
  Jeg gir den en 3/6. Den er ment for 6/14

 83. jeg likte boka men ikke helt den beste boka for meg. Den handler om to barn som finner et skjelett i en hule. I hånden til skjelettet var det en nøkkelknippe med 50 nøkler. Å bak hode til skjelletet var det en luke med et nøkkelhull. Jeg annbelfaler denne boken til 6 år og høyere. gir den terningkast 3/6.

 84. Boken handler om bestevennene Adi og Melvin, som ramler over et skjellet i skogen.
  Ved skjelettet ligger det et stort nøkkelknippe, hvor det er en nøkkel som på et punkt begynner å lyse grønt.
  De finner en luke som de prøver å låse opp.
  Jeg gir den terningkast 4/6. Boken passer for 6 år og oppover.

 85. Portal pilotene

  Jeg synes at utdraget var morsomt og utdraget sluttet på en spenende måte og jeg fikk lyst til å lese boka for å finne ut om hva som skjer videre.
  8\10 terningkast 5

 86. Jeg synes denne boken var helt ok men ikke helt den typen bok som jeg vanligvis leser. Jeg synes utdraget var tatt fra et bra tidspunkt i boken og var spennende på slutten så du får lyst til å lese mer. Boken var spennende og karakterene hadde tydelige personligheter…
  Terningkast: 4/6

 87. Boken handler om noen som finner et skjellet og en grønnlysende nøkkel og på slutten finner de en port.
  Jeg syntes den var litt kjedelig men den kan være passende for 5-8 åringer. Jeg gir den en 2/6

 88. Jeg personlig synes ikke utdraget var så bra. Man fikk ikke vite så mye at det er så veldig lett å gi en anbefaling for alder. Men jeg synes den er terningkast to.

 89. Jeg synnes den var helt ok, men jeg synnes denne passer bra for 9+. Den var litt spennede, men mest kjedelig…

 90. Jeg likte boka men ikke helt min favoritt sp ikke helt for meg.Den handlet om to personer som finner et skjellet og et nøkkel knipe med rundt 50 nøkler de finner en luke som de antar at de kan opne den med en av de nøklene de vet ikke helt hvilken men de prøver de fleste før de vrir om. Jeg anbefaler den og bu liker litt sånn spenning og litt sånn. Jeg anbefaler den fra 7 år og oppover.jeg gir den terningkast 3/6:)

 91. Jeg likte ikke denne boken særlig godt, så det er tydelig at den ikke var helt min smak. Jeg gir denne boken et terningkast 1/6 fordi jeg synes ikke den var så spennende og jeg liker tegneserier mye bedre.

 92. Jeg syntes boken var litt kjedelig. Den handlet om Melvin og Adi som er under en gammel hoppbakke. Så finner de et skjelett og mange nøkler. Den gidde meg liksom ikke følelsen av at jeg vil lese videre, men jeg anbefaler den mere til de som er 8-11 år. Så jeg gir den terningkast to.

 93. Jeg synes boka var veldig bra og utdraget var sluttet på perfekt tidspunkt i fortellingen son at andre har lyst å lese hele boka. Jeg likte karakterene og jeg er litt kresen på bøker men denne boka virker veldig bra, så derfor har jeg veldig lyst og lese hele boka. Jeg gir den terningkast 5/6 og ambefaler den sterkt.

 94. Denne boken handler om en gutt og en jente som helt ut av det blå finnner et skjelett med et stort nøkkel bond, dette nøkkelbonde hadde rundt 50 nøkler. Men rett bak skjelettet var det en grind med et nøkkel hull. Så plutselig lyste en av nøklene opp å så prøvde de å åpne grinden, å det gikk, der sluttet utdraget. Denne boken anbefaler jeg til alle fra 12 til 15. Terning kast 5.

 95. jeg synes at det var bra og lit dårlig bok. det handlet om at Melivin og adi de rømmt fra skolen. de havner ved en gammel hoppbakke og fant en nøkkel. jeg gir den 7 av 10.

 96. Jeg synes den er litt spennende og litt kjedelig. Den er ikke akkurat mitt top valg. Passer for de som er 10 år. Jeg gir den terning kast 3

 97. Det var en veldig gøy bok og jeg fikk veldig lyst til og lese mere og jeg anbefaler boken til 6-12 åringer så jeg gir den 5 av 6.

 98. de fant en skjelett med et nøkel hun had en han på kjeler. han ropte hund han så» det er et hund skal han så jeg må dra, hun var så sur de krangla om nøkkelen hun så» velkommen til dit fete liv.

 99. Boka handler om en gutt og en jente somm konmer til en gamel hopp bakke. Der finer de et skjelett.Skjelette er et menske skjelett og skallen er fra en hund.Skjelette har et stort nøkke knippe.Det var over 50 nøkler der.Denn ene nøkelen gløder.De får ikke gjort no siden gutten må hjem.Jeg synes ikke boka var spesielt bra.Jeg gir terning kast 2.

 100. Boka heter Det første oppdraget. Portalpilotene. og forfatteren er Stian Gulli. Boka handler om en jente som heter Adi og en gutt som heter Melvin. De rømmer fra skolens bøller, og gjemmer seg under en hoppbakke i skogen. Der finner de en hank med mange nøkler med merkelige symboler på. Under hoppbakken er det en dør hvor en av nøklene passer. Nøkkelen virker å være magisk.

  Boka er en spenningsbok. Jeg liker spenningsbøker og synes derfor boka var veldig bra. Jeg gir denne boka terningkast 6.

 101. Forfatter: Stian Gulli
  Jeg synes den var bra men ikke helt mitt tema, men helt grei jeg anbefaler denne boken til 8-14 år terningskast:3

 102. Jeg synes den var bra! jeg skulle ønske den hadde mer lukket slutt enn open. men jegvil ji den en passe bra! jeg ville sagt til 7-99 😀 Jeg anbefaler den!! terningkast 6/6. kos deg

 103. Jeg synes boken var sånn passe bra den var spennende og fikk meg til å ville lese mere av denne boken anbefaler jeg til 6-11 år terningkast 3.

 104. Boka heter «Den første oppdraget. Portalpilotene».Forfatteren heter Stian Gull. Sjangeren er spenning.

  Boka handler om en gutt som heter Melvin og en jente som heter Adi. De rømmer fra skolen bøller og løper in i skogen og gjemmer seg under hoppbakken . Der finner de en nøkkelhank med mange nøkler med rare symboler. De finner en vegg som har med en lås og vrir om nøklene. Hva er innenfor?

  Jeg synes boka virker være kjempespennende! Terningkast 5

 105. Utdraget handler om at Melvin og veninnen Adi finner et skjellet som holder en nøkkel. Jeg synes boken virket ganske kjedelig, og anbefaler den for folk fra 7 til 9 år. Noe jeg syntes var bra er at forfatteren liksom har laget personligheten til de forskjellige karakterene, selv om det bare var to stykker i utdraget. Jeg gir terningkast 3.

 106. jeg synes at det var en veldig bra bok både bra humor og spennende jeg gir den 8,5/10

 107. Jeg syns denne boken er fin og den er spennende. Jeg vil ambefale denne boken til de som er 7-10 år. Jeg syns den er bra. terning kast 4

 108. Den er OK, det er det som er så irriterende med den, ingenting er bra, ingenting er dårlig, alt er bare OK! Det blir nok en terningkast 3 på den.

 109. boken var dårlig jeg likte den ikke den var absolutt ikke noe for meg. Den hørtes ikke bra ut jeg gir boken -3/10
  Den var om noen venner som var på tur så fant de en nøkkel som begynte og lyse så åpnet de en dør og så ja det var utdraget kort fortalt.

 110. Jeg likte ikke bok hadde dårlig humor og det er ikke min smak

  Det går ikke an å gi munus tall så jeg sier 0,00000000001 av 10

 111. Dette er verdens værste bok!!! 🙄😮‍💨😡😵‍💫🥶👺🕳️
  -Skrevet dårlig
  -dårlige karakterer med dårlige personligheter
  -DÅRLIG ALT
  Jeg gir boken en 0/10 men bare fordig det ikke går ann å gi minus tall…
  .

 112. Dette er verdens værste bok!!! 🙄😮‍💨😡😵‍💫🥶👺🕳️
  -Skrevet dårlig
  -dårlige karakterer med dårlige personligheter
  -DÅRLIG ALT
  Jeg gir boken en 0/10 men bare fordig det ikke går ann å gi minus tall

 113. Tittel:Portal pilotene
  Forfatter: Stian gulli

  Referat:
  Utdraget handlet om en gutt og jente som var i skogen og kom over et skjelett
  de fant, skjelettet hadde en nøkkel som glødet.

  Boken var ganske bra og morsom, kanskje jeg skal låne den,
  jeg gir boken en 4,5 av 6, anbefaler boken for folk som like humor og spenning.

 114. Jeg synes boken var ok, den var spennende jeg fikk lyst til og lese mer.
  Jeg synes Melvin og Adi høres ut som noen som er morsomme og lese om.
  Jeg synes boken passer for de som er 7-10 år
  Jeg gir boken terningkast 4

 115. Jeg synes boka var passe bra, jeg føler den hadde vært veldig fin i filmversjon med tanke på måten de sier ting osv osv. Derfor får den terningkast 3/6

 116. Jeg likte boka veldig godt. Den var spennende og jeg fikk veldig lyst til og lese resten. Boka var rett og slett veldig bra, og jeg vil anbefale den for barn som er rundt 7-13 Jeg vil gi den terningkast: 8,5.

 117. Jeg syns at boken var veldig bra fordi at det er noe som skjer sånn at du får lyst til å lese boken. Dessuten er hendelsene godt beskrevet sånn at jeg faktisk ser hva som skjer.

 118. I boka møter vi Melvin og Adi. Det hele starter med at de rømmer fra skolens bølle, de drar til en gammel hoppbakke i skogen, der ser et skjellet med en merkelig drakt i sølv med merke PP på brystet. Jeg synes at det er spennende og gøy, jeg lo godt da Adi sa at « Du er den største pysa jeg vet om, Melvin.» Jeg vil anbefale denne boka for barn fra 7-13, den var bra. Jeg gir terningkast 4/5.

 119. Jeg synes denne boken virket spennende og ny, det jeg mener med ny er at jeg aldri har hørt om noe sånt før. Ja, jeg har hørt om portaler til andre verdener, men dette var bare litt annerledes føler jeg. Jeg likte det veldig godt og så tror jeg at navnet på boken virkelig får deg til å fantasere om hva som skjer når de vrir om nøkkelen. (jeg gjorde i hvertfall det) Jeg anbefaler denne boken for 8 – 11 år gamle barn som liker litt spenning, og å fantasere.
  Terningkast 4/6.

 120. Boken portalpilotene handler om Melvin og vennen Adi.
  Etter å ha rømt fra skolens bølle, havner de inni skogen der de finner et skjelett med gamle nøkler i hånda. Adi er uheldig og klarer å dette oppå skjelettet. Skjelettet knekker og under hodet viser det seg å være et nøkkelhull.

  Jeg syns boken virker litt spennende men ikke helt så ekte som jeg liker det det blir litt for masse fantasi for min del.
  Tror boken kan passe til barn fra 8-11år.
  Terningkast: 3

 121. Utdraget handlet om Melvin. En dag sikker Melvin og bestevennen Adi av fra skolens bølle, og løper inn i skogen der de finner et skjellet med et kjempesvært nøkkelknipe. Adi detter oppå skjelettet og den ramler fra hverandre. Under hodet finner de et nøkkelhull.

  Jeg syns utdraget var passe bra. Det var litt kjedelig. Tror det hadde passet for barn som er 7-10 år. Var ikke helt for meg, men de som liker spenning kan sikkert syns det er bra. Terningkast: 2

 122. Boken handler om Melvin og Adi. De snubler over et skjelett mens de rømmer fra skolens bølle. Skjelettet har et nøkkelknipe i hånden. De finner et nøkkelhull, men er ikke sikre på hvilken nøkkel de skal bruke.

  Boken virket helt grei, men ikke helt min smak. Personlig synes jeg utdraget virket litt kjedelig. Jeg gir den terningkast to. Jeg anbefaler den til folk som er 7-11 år, og interessert i denne typen fantasy.

 123. Boka var litt rar og lese siden teksten i utdraget ikke har noe med tittelen og gjøre!
  Boka var veldig spennende men det hadde vært bedre om det var mer skrekk!
  i boka finner de ett skjelett dekket i sølv med et merke på bryste der det står PP, de finner også en nøkkel i hånda til skjelettet. Jeg syntes boka passer til de som liker mer skrekk.

 124. Boken var veldig bra jeg synes den var helt super men den var litt kort
  men den var egentlig veldig bra

 125. Melvin er en helt vanlig gutt, og Adi Er bestevennen hans. en dag rømmer de fra skolens Bølle, de havner ved en gammel hoppebakke i Skogen. her finner de et skjellet. Skjelett et er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merke «PP» på brystet. De ser også noe blankt som ligger i hånda til skjelettet, En Nøkkel.

  Boka Var Passe bra, barn fra 6 – 12 Hadde likt boka, jeg Skjønner Hva De Går for men Det Er ikke Veldig Fristende for meg, Jeg gir den en Sterk, (4/10.)

 126. Denne boka var ganske gøy men ikke helt for meg. Jeg liker mer krim bøker.
  4/10

 127. jeg synes boken var bra jeg synes at noen andre synes den boken er bedre en det jeg synes

 128. Hei! Synes den boka var bitte litt spennede men jeg gir den av 3/10 (sikkert det høyeste jeg har gitt) Boka handler om Melvin og Adi som er bestevenner men en dag jager bøllen dems de! Helt ned til skogen og etterpå falt de ned i en grøftkant! Melvin og Adi finner mange ting men boka ender opp med at Adi holder en nøkkel og Melvin for ikke puste!

 129. det var gøy ikke skjedelig og ikke for mye gøy det er passe forgrun av det er nøkler mysterie som er gøy va er det bak doren og sont

 130. Jeg syns boken var bra, men ikke helt min stil. Jeg kunne ha lest hele boken fordi jeg liker spennings bøker.

 131. Jeg syntes det var en bra bok den var veldig mye spenning, jeg anbefaler den for 7-12 åringer men ikke helt min type bok 4/10

 132. boka var litt bra fordi jeg skjønte ikke helt hva som kjedde så jeg gir den 6/10
  litt bra bok 😀

 133. Jeg liker ikke bøker med drager, trolldom eller unødvendig magi. Boken er min type og har aldri vært. Jeg anbefaler boken til andre som liker det. Det var også dårlig forklart. Terning kast 2/10

 134. den var litt dårlig i mitt POV men det kan hende mange andre lesere liker den kansje kansje ikke

 135. Jeg synes at boka var litt bra men den var så liten så den virka ikke så veldig spennende men jeg likte boka litt

 136. Boka handler om Adi og Melvin som rømte fra skolen og Melvin er en gutt og Adi er en jente. Melvin og Adi fant en skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

 137. Terningkast 4 (4,33).

  Det var gøy når Adi ble hissig på Melvin. Utdraget var spennende. Det var artig at at nøkkelen fikk magiske egenskaper – at den begynte å lyse.

  Alt i alt en bok som passer for de som er glad i spenning, magi og krefter.

 138. Den var spennende og jeg syntes den var morsom det var en bok man fikk lyst til og lese mer av så jeg gir den terningkast5/6😛

 139. Jeg likte spenningen i boka og vil lese hele boka for å se hva som skjer. Jeg syntes det var spennende at de fant et skjellet med en hunde skalle og et nøkkelknippe. 6/6

 140. Jeg synes den var veldig bra for at den hadde noe med et skjelet og et nøkkel hul og en nøkkel og en dør uten dør terningkast 5/6

 141. Jeg syntes dette utdraget var skrevet på en bra og gøy måte. Det var ikke for mye eller for lite som skjedde om gangen, og det er bra.
  4/6

 142. En gutt og en jente de gikk i skogen. De fant en skatt de hadde ikke nøkkelen så de gikk og lete og de snubblet over et meneske skjellet det var noen rare nøkkeler.

  Det var ikke så spendende men ok det var litt bra jeg syntes boken var kjedelig men jeg syntes texten var bra

 143. Det var veldig mye spenning i boken syntes jeg, men jeg er ikke den som liker sone bøker med skjelett og såne type ting, men jeg likte denne.
  Det var ikke så mye skrift i dette utdraget og det likte jeg
  4/6

 144. Denne boken var ikke bra og ikke dårlig.den var serka mitt på treet den var litt bra for at den var spennende og litt dårlig for at jeg ikke liker innholdet viss dere kjønner. Jeg vill ikke si at den er dårlig me jeg gir den terningkast 3/6🎲

 145. Jeg synes den var ganske bra jeg synes den var bra fordi det var med et skjelett med og som var veldig spennende jeg vil gi den 6/10 og hovedpersonene er adi og melvin veldig spennede slutten

 146. Jeg har ikke lest hele boken, men leste litt av den. Jeg syntes boken hørtes litt spennende, men litt som alle andre bøker. Men den var litt morsom i det lille jeg leste, i det jeg leste så finner Melvin å Adi et skjellet som Melvin syntes ser ut som hund. Adi ser at i hånden til skjellete er det en nøkkel, å under skjellete er den en dør med et nøkkel hull. Men plutselig må Melvin gå hjem. Adi blir rå sur når hun hører det, å sier ‘’ER DU TJUKK I HUE’’ Det syntes jeg var litt morsomt. Denne boken høres spennende men jeg vet ikke mer om den, men jeg anbefaler vis du vil ha en overaskene bok. Aldersgruppe forslag, 8-12.

 147. Vi møter Adi og Melvin som har løpt fra skolens bølle, inn i skogen. Der finner de et skjellet med masse nøkler. De finner også en liten luke med en nøkkelås. Melvin må hjem og Adi blir kjempesur, de krangler men så begynner plutselig en av nøklene å lyse. Adi så lurt på Melvin og kjapt som et lyn hadde hun puttet nøkkelen i nøkkelhullet og åpnet.

  Jeg synes at boka var veldig spennende og litt morsom.
  Jeg anbefaler den til de som liker eventyr og spenning, kanskje mellom 7-11 år

 148. I boka møter vi Melvin og Adi og det handler om at Adi og Melvin og fant en portal og så ville Adi gå in i portalen og jeg opplevde den historien morsom noe som gjorde teksten god var at Melvin var en Harry Potter be alike

 149. Melvin og Adi fant et de fann et skjelett og i skjelettet var det en nøkkel.
  Jeg syns den var litt kjedelig. Men også litt gøy når de krangler.
  Vil anbefale den for de mellom 7 og 9.

 150. Boken er veldig spennende.og lit skummelt. I boken er Melvin og adi. Og jeg synes at boken er er kul og spendene Den passer for de til 8/13.

 151. Portal pilotene er skrevet av Stian Gulli og illustrert av Sigbjørn Lilleeng.
  Boka handler om Melvin og Adi som er bestevenner. En dag rømmer de fra skolens bølle og havner ved en gammel hoppbakke i skogen. Der finner de et skjelett med hodeskalle av en hund. I skjeletthånda er det et kjempestort nøkkelknippe.

  Jeg synes boka høres spennende ut og har lyst lese hele. Folk som liker spenning burde lese boka. Jeg anbefaler den for alderen 9 – 13.

 152. Boken er veldig spennene og litt skummel .i boken så er det Melvin og adi.man burde ikke lese den fordi den er kjedelig boken passer til de som liker eventyr passer for de som er 18+.

 153. I denne boka møter vi Melvin og vennen hans Adi.
  De finner et skjellet med hundeskalle skjellete er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merket på brystet.
  De ser også noe blankt som ligger i hånda til skjellete. En nøkkel.

  Jeg synes du burde lese boka fordi den er ganske spennende.

 154. Boka handler om Adi og Malvin,de løper fra skolen og finner et skjellet med hundehodet å noen nøkler og Adi vil teste de men så må Malvin hjem og Adi klikker.
  Jeg synes boka var helt oK. Det var morsomt da Adi ble sint på Malvin.
  Jeg personelig synes boka var kjedelig, men boka passer bra for deg som liker eventyr og sånt. Den passer kanskje for folk mellom 7-11.

 155. Boka handler om Melvin og Adi . De fant et skjelett med noen nøkler. Og en port.Adi hadde lyst til og gå in i porten men Melvin måtte dra Hjem.Jeg syntes at den var morsom og spendende.Den passer for 5 til 12 år. Jeg gir den terningkast 3.

 156. Adi og Melvin rømmer fra skolens bølle og finner en gammel hoppbakke. Ved hoppbakken finner de et skjelett som holder et nøkkelknippe. En av nøklene lyser opp og er til noe…
  Jeg ambefaler 5,6,og7. Jeg synes at teksten var bra.

 157. Vi møter adi og malvin.det var kjedelig ingenting var bra i boka.teksen er dålig fordi det er ingenting i boka som er spende.ikke les boka fordi det er ingen spenning.

 158. I boka så møter vi Melvin og Adi. Handlingen foregår i skogen. Det starter med at de finner et skjelet med nøkler i hånda. Det fører til at Adi vil åpne noe med en grønn nøkkel.

  Teksten var morsom fordi han hadde morsome tanker og likte måten det ble skrevet på.

  Den passer for barn fra 6 til 9. jeg anbefaler den fordi den er morsom og spennene. Terning kast 3/4.

 159. I boka så møter vi Melvin og Adi. Handlingen foregår i skogen. Det starter med at de finner et skjellet meg løkker i hånda. Det fører til at Adi vil åpne noe med en lysende grønn nøkkel. Det er ekstra dramatisk når Adi finner den nøkkelen.

  Jeg synes at synes teksten var sånn passe bra. Og at handlingene var morsomme. Jeg lo litt da Melvin ikke ville bli truffet av hundeskallen. Det var spennende da Adi fant nøkkelen.
  Teksten er litt god fordi den kan være gøy for kanskje litt mindre barn.

  Denne boka passer bra for aldere fra 6 til 12. Hvis du liker spenning og humor vil jeg anbefale den til deg. Terningkast 4.

 160. Jeg synes boken var dårlig fordi jeg bare likte ikke hvordan karakterene var skrevet og den var bare ikke noe spenning som boken sa

 161. I boka møter vi Melvin og Adi. Det hele starter med at Adi og Melvin rømmer fra skolens bølle og havner ved en gammel hoppbakke i skogen. Der fant de et skjelett. Skjelettet er dekket med en merkelig drakt av sølv og har merket PP på brystet. I hånda til skjelettet ligger det noe blankt. En nøkkel.

  Jeg synes at boka er spennende og morsom. Den er skrevet av Stian Gulli og illustrert av Sigbjørn Lilleeng . Jeg anbefaler boka til alle mellom 7 og 13 som liker spenning og morsomme bøker.

 162. Portal Pilotene 2. Hovedpersonene er Melvin og Adi. (Adi er jente og Melvin er gutt.) De er begge 2 helt vanlige mennesker. En dag på skolen, så valgte de å rømme fra skolens bølle. Imens de løp så kom de fram til en gammel hoppbakke i skogen, der så fant de et skjellet som var formet litt som et menneske med hundeskalle. Skjelletet hadde en drakt i sølv hvor det sto PP (Portal Pilotene.) I hånda til skjelletet er det en lysende nøkkler, nøkklene hadde rare tegn på.

  Vurdering: Boken var en halv ts skummel, og spennende. Den spennende delen er hvor de finner et skjellet med en hundeformet hodeskalle, hvis vi bruker hjernen vår, finner vi ut: dette er ikke normalt, så da tar vi en hel ts rar. Melvin ser akkurat ut som karakteren han er, veldig smart og litt red. (en halv ts.)
  Jeg gir den terningkast 3,5 og syntes at den passer til barn som ikke kan lese til 15.

 163. Boka ville ha vært god hvis jeg likte spenning men jeg liker ikke å lese det. Jeg tror boka burde ha en alders grense fra 6 til 13 år. Jeg gir terning kast 2/6.

 164. Denne boken er litt spennende, men kjedelig. Det var ikke så spennende fordi det er så masse skriking i den boka, så jeg syns det er litt dramatisk bok. Jeg tror denne serien passer til folk mellom 5-10 år gammel. Men den var ganske bra. Den er en bra bok får å lese vis du er mellom 5-10 år gammel som jeg sa.

 165. Jeg synes den er litt spennende og litt kjedelig. Den er ikke akkurat mitt top valg. Passer for de som er 6-13. jeg synes den var litt morsom også den passer til de som liker litt grøss og spenning. Jeg gir den terning kast 2 helt ok liksom.

 166. Jeg tror at boken er ikke kjempe bra men det er bra . Jeg tror boken er veldig spennende . Og det er veldig morsom det passer for folk som liker eventyr, trolldom ,magi .
  Jeg gir terningkast 8/10 .

 167. Boka handler om Melvin og venninen adi. Det starter med at de klarer å slippe unna skolens bølle og løper inn i skogen. Plutselig ser de et skjelett som ligger på bakken. Og i hånda på skjelettet ligger det en nøkkelknippe…

  Jeg synes det jeg leste var ok. Jeg fikk jo ikke vite så mye av boka med det utdraget. Men ellers virka den ganske spennende. Jeg ville gitt den terningkast 3,5.

  Jeg vet jo ikke så mye om boka, men jeg tror den passer for barn fra 7 til 11 år.

 168. I boka møter vi Melvin og adi, jeg syntes den er spenne fordi sted Finder nogen gløden nøkler, Jeg syntes at det ble dramatisk når Melvin skulle hjem jeg anbefaler den til barn som liker fantasy og spenning.

 169. Det var litt kjedelig fordi jeg liker ikke sånne book, jeg likte ikke Adi og Melvin det er bare ikke min type book fordi det var ikke so spennende som jeg trodde det skulle være handlingen er bra men. Jeg lo godt da når Melvin var sån AU DUNK å sånne ting.

  Hadet

 170. Portalpilotene er skrevet av Stian Gulli og er illustrert av Sigbjørn Lilleeng.

  Jeg synes at den var litt kjedelig og at den passer til 7-9 år.

  Den handler om Melvin og Adi som er bestevenner finner et skjelett med hundehode som holdt i nøkler og bak skjelettet var det et nøkkelhull.

 171. jeg synes utdraget fra portalpilotene var ganske bra, fordi det var spenning å det liker jeg det var som om jeg var der. jeg likte at det var en spenning i boken å du føler at du bare er der i virkeligheten å det med de nøklene å den døde kroppen, det bare var en såå bra bok. det jeg ikke likte var at jeg ikke forsto helt om det var et dødt menneske lik eller en død hunden, men ellers så var boken veldig bra. jeg fikk definitivt lyst til å lese hele boken fordi det var en hel opplevelse å lese utdraget. jeg vil gi boken her terningkast 5,5/6.

  jente, 12 år:)

 172. Jeg synes boka var ganske bra fordi det var spennende med det skjelettet de fant bak den gamle hoppbakken som hadde et hundehode med en kropp. Så jeg gir boka terningkast 6/10.

 173. Jeg liker boken og synes den er bra det eneste jeg ikke liker ær at man ikke starter på side en. Jeg synes boken er 7/10. Jeg synes det er en bra spenning bok.

 174. Dette utdraget av Portal Pilotene var passe bra. Jeg likte at det var spenning og mye som skjedde. Jeg fikk nesten lyst til å lese resten. Men det manglet en ting litt farger og bilder.
  Denne boken passer til 9-12 år

 175. boken var veldig spennende men jeg skjønte ikke hvorfor boken begynte med at de sto over et skjelett.

 176. boken var ganske kjedelig og det var ganske kort.
  boken var ikke så spennende som det kunne ha vært.
  Det burde ha vært mer personer i boka.
  boka hadde i vært for bilder og var ikke nynorsk.
  boka kunne ha mer bilder i boka.
  jeg gir boka 4/10

 177. i synes det var passe som er 5/10 fordi på starten var det spenene fordi da bygge det seg opp med spenning men slutten var det kjedelig fordi da øgla de spenningen

 178. Jeg likte ikke boken fordi dett var litt vansklig og skjønne hva som skjedde.
  Jeg vill gi boka 3/10.
  Boka var ikke for meg jeg liker ikke sånne type bøker.
  Jeg liker at det er om og finne ut hvor nøklene hører til.
  I boka så synes jjeg at det var litt dårlig forklart.

 179. Boka var ok likte det ikke veldig.
  Boka var ikke så spennende.
  jeg anbefaler ikke boka den er kjedelig og har ikke noe bilder.
  jeg gir den terningkast 2.

 180. Jeg synes den var bra men ikke min type bok den hadde litt spenning men ikke mye.
  Boka var kort den kunne vært bedre.
  Jeg ville ikke anbefalt boka vis du liker bøker med mye spenning og action.
  Jeg syns den burde hatt mer bilder.
  Derfor gir jeg den 5/10.

 181. Jeg synes boka var litt spennende men ikke så bra, den var helt ok. Jeg gir den 5/10. Den handlet om Adi og Melvin som løp fra en bølle. De løp til en gammel hoppbakke i skogen. De fant et skjelettet. Skjelettet er dekket av en merkelig drakt i sølv og har merke PP på brystet.

 182. Jeg likte boken fordi det var gøy.
  i bokeslukerprisen var det en gutt som heter Melvin han er en helt vanlig gutt og Adie.
  bestevennen hans.

 183. Jeg skjønte ikke så mye av boka.
  Den var ikke helt min type bok.
  Boka var bedre enn de andre.
  Boka var helt grei egentlig.
  Jeg gir boka 4\10

 184. Jeg synes ikke boka var så spennende, den var litt kjedelig.
  Det var ikke min type bok.
  Den kunne vært litt mer spennende.
  Jeg ville ikke anbefalt den til personer som liker bøker med mye action og spenning.
  Jeg gir boka 2/10

 185. Jeg likte boken fordi det var spenene å lese den.
  i bokeslukerprisen var det en gutt som heter Melvin han er en helt vanlig gutt og Adier bestevennen hans.

 186. Jeg likte boka for de det var kult at nøklende glødet og at de var i skogen og var noen bildet i boken.

 187. Jeg synes boka var litt spennende men ikke så bra, jeg gir den 5/10. Den handlet om Adi og Melvin som fant et skjelett men PP på brystet, de fant en mystisk nøkkel som glødet.

 188. Jeg synes at boken var ok.
  Jeg synes at boken var ganske spennende.
  Boken hadde hvert litt bedre hvis den hadde flere sider.
  Boken hadde også hvert litt bedre hvis det var litt flere bilder i den.
  Jeg synes at boken var gøy.

  • Jeg syntes boka var ganske kjedelig.
   Den hadde litt spenning også men ikke så mye.
   Boka hadde vert bedre hvis den hadde mer spenning og mer tekst.
   3/10

 189. Jeg synes at boken var ok.
  Jeg synes at boken var ganske spennende.
  Boken hadde hvert litt bedre hvis den hadde flere sider.
  Boken hadde også hvert litt bedre hvis det var litt flere bilder i den.
  Jeg synes at boken var gøy, spennende og litt morsom.

 190. Jeg glemte og lese den men jeg har hørt at den er dårlig så jeg syntes at den var dårlig men jeg liker engentlig ikke bøker så jeg vet ikke.

 191. boken var passe, mest kjedelig. det var lite spenning i boka, og er ikke så glad i trolldom bøker. 4/10

 192. Boka var bra fordi det var litt krangel og spennende. Bare at tekst utdraget slutta midt i spenninga. Jeg hadde lest hele boka for å vite hva som skjer videre og se om det er en gøy bok. Det var litt kjedelig i starten, men ble bedre mot slutten. 7/10.

 193. Boka var spennende å lese men, jeg skulle ønske at det var en eller to sider flere som vi kunne lese for å forstå den bedre jeg gir 6/10

 194. Ikke helt min type bok og pluss at jeg ikke skjønte helt hva den handlet om men den var litt bedre enn de andre 3\10

 195. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!jeg skal så sykt lese hele boken den var så spennende at jeg ville lese hele nå med en gang jeg gir boken en 10++\10.

 196. Jeg syns det var en helt grei bok. jeg vet ikke helt om jeg ville lest boka men det var en spennende bok. 🎲: 4

 197. Jeg synes boka var passe. Hadde sikkert vært bedre vis vi fikk høre mer om va som skjedde. Jeg skjønte ikke helt handlingen med boka fordi de ikke fortalte så mye, de sa liksom bare hvordan det var så kult at de fant skjellet å fikk boka til å høre spennendes ut men ikke min type bok. Anbefalt for : 6-10 åringer. 🎲 2/6

 198. Boken er skrevet av Stian Gulli, og illustrert av Sigbjørn Lilleeng. Sjangeren er spenning. Hovedpersonene er Adi og Melvin som er venner.

  Historien handler om to venner som rømmer fra skolens bølle og ender opp i en gammel hoppbakke i skogen. Der finner de et skjelett, og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns av boken var helt passe fordi den handler om spenning. Jeg likte at det er fantasi. Jeg anbefaler boken til deg som liker spenning.
  Den beste delen var når de fant nøkkelen til portalen. Jeg gir boken terningkast 1/6

 199. Skjønte ikke boken, var ikke så gøy. Boken passer ikke meg så godt. Jeg gir den 2/10.

 200. Jeg syntes denne var gøy på begynnelsen var gøy men slutten var litt kjedelig. Terningkast 3.

 201. Melvin og Adi er bestevenner og pluselig er de i skogen den var helt ok jeg gir den 6,3/10

 202. Boken var veldig bra! Jeg skulle så gjerne ønske at de fullførte siden, men sån er det bare. Jeg lurer på om det gikk bra med Adi siden det var en grønn røyk som kom ut av munnen hennes. Jeg likte den fordi det var spenning i slutten!

 203. Fakta
  Boken heter Portalpilotene. forfatteren er Stian Gulli og Sigbjørn Lilleeng har illustrert.
  Sjangeren er spenning.

  Handling
  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystik
  nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Egen mening
  Jeg syns at boka var kjedelig fordi at jeg liker ikke spennende bøker.
  Jeg likte at boka var spennende.
  Anbefaler boken til deg som er 12 til 13 år

 204. Boken heter Portalpoliotene.Forfatteren er Stian Gulli og Sigbjørn Lilleeng har illustrert. Sjangeren er spenning.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg likte ikke boken så godt,fordi jeg liker mer krimbøker.
  Men anbefaler boken til folk som liker spenning.
  Boken passer til alle.

 205. Boken heter portalpilotene.Forfatter er stian gulli og Stigbjørn Lilleeng har illustrert Sjanger spenning.

  Melvin og Ali fant et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg og være en portal.

  jeg likte boken ganske godt og vil låne den.Jeg vil anbefale denne boken til noen som liker spenning. Det var kult da de fant plutselig en portal. Denne boken er perfekt hvis du er glad i tegneserier.

 206. Boken heter portalpilotene. Forfatteren heter Stian Gulli,og illustrert av Sigbjørn Lilleeng.
  Sjangeren er spenning .

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg til å være til en portal.

  Jeg syns at den høres veldig gøy og spennende. Anbefaler til de som liker spenning og fantasi.
  Boken høres veldig gøy og jeg vil lese mer av den. Jeg gir den en terning kast 6!

 207. Boken heter Portalpilotene.Forfatteren er Stian
  Gulli og Sigbjørn Lilleeng har illustrert.
  Sjangere er spenning.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk
  nøkkel.Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns at boken var spennende og
  veldig gøy!
  Jeg likte at de fant nøkkelen.
  Anbefaler boken til deg som liker mystiske
  ting og spenning.
  Den beste delen var at de fant nøkkelen
  og skjelett.

 208. Boken heter Portalpilotene. Forfatterne er Stian Gulli og Sigbjørn Lilleeng har illustrert. Sjangeren er spenning.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns boken var gøy og spennende.
  Jeg likte at det er fantasy.
  Anbefaler boken til deg som liker fantasy og spenning eller er 7 til 11 år.
  Jeg gir boka 3 av 5.

 209. Tittelen på boken er Portalpilotene. Forfatteren av boken er Stian Gulli og ilustratøren er Sigbjørn Lilleeng. Spenning er sjangeren

  Melvin og Adi blir jaget av skolens bølle inn i en grotte, i grotten finner de et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være veien inn i en portal.

  Jeg syntes boken var spennende og litt mystisk. Jeg likte at det var to litt forskjellige karakterer som man kan kjenne seg igjen i. Anbefaler boken til deg som er mellom 7-12 år og liker spennende bøker med gåter. Det er en bok du får lyst til og lese mer av.

 210. 1-Fakta
  Boken heter PortalPilotene. Forfatteren er Stian Gulli. Han som har laget tegningene heter Sigbjørn Lilleeng. Hovedpersonene i boken er Melvin.

  Min mening boken var ok. Jeg likte at det var en nøkkel. Jeg synes boken var 3\5. Boken passer for meg. Jeg gir boken terningkast 3\5.

 211. Boken heter portalpilotene. Forftteren er stian
  Gulli og sigbjørn Lilleeng har illustrert.
  Sjangeren er Spenning

  Melvin og Adi finner et Skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns at boken var bra. Jeg likte nøkkelen. Anbefaler boken til Dream. Den beste delen var nøkkelen som passet til portalen.

 212. Boken heter Portalpilotene og er skrevet av Stian Gulli og illustrert av Sigbjørn Lilleeng.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk portal nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg synes at boken hørtes spennende ut. Jeg likte at det var et skjelett. Jeg anbefaler boken til deg som liker spenning. Boken får karakteren fem stjerner.

 213. Portal pilotene

  Fakta
  Forfatteren heter Stian Gulli og illustratøren heter Sigbjørn Lilleeng og har laget tegningene i boka. Sjangeren på denne boka er Spenning.

  Handlinger
  Boka handler om at Melvin og Adi som er bestevenner rømmer fra en bølle etter skolen og kommer til en gammel hoppbakke i skogen. Der ligger et skjelett som har en sølv rustning og en nøkkel i hånda. De plukker opp nøkkelen og den begynner og lyse grønt, så kommer Melvin på at han må hjem, og da blir Adi opprørt, men til slutt greier hun å overtale han til og bli. Det viser seg at nøkkelen er til en portal.

  Jeg synes at boken var oppslukende. Jeg likte at de finner en mystisk nøkkel og skjelett. Anbefaler boken til deg som liker fantasy og magi. Den beste delen var at Adi falt over skjelettet og at hodet falt av og viste seg å være et hundehode. Denne er en 10/10 absolutt.

 214. Forfatteren er Stian Gulli. Og illustratøren er Sigbjørn Lilleeng. Hovedpersonene er Melvin og Adi. Sjangeren er spenning.

  Melvin og Adi finner er skjelett i skogen skjelettet holder en nøkkel. Jeg synes at boken var spennende og gøy. Jeg likte at det var fantasy.

  Jeg anbefaler boken til deg som liker fantasy og mysterier. Den beste delen var når vi fant ut at nøkkelen passer til en portal. Jeg gir boken terningkast 4/6.

 215. Boken heter Portalpilotene. Stian Gulli er forfatter og Sigbjørn Lilleeng har illustrert. Sjangeren er spenning.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk
  nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg likte ikke boka den var ikke min type. Den passer nok godt for de som liker fantasi og drager. Jeg gir boken terningkast 2.

 216. Portalpilotene
  Boken heter Portalpilotene. Den er skrevet av Stian Gulli. Sigbjørn Lilleeng har tegnet illustrasjonene.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns at boken var spennende og kunne lest den.
  Jeg likte fortellingen. Anbefaler boken til deg som er 7-11 år som liker spenning. Jeg gir terningkast 4-10.

 217. Boken heter Portalpilotene. Forfatter er Stian Gulli. Boken er illustrert av Sigbjørn Lilleeng.
  Hovedpersonene er Melvin og Adi. Sjangeren er spenning.

  Melvin og Adi finner et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg liker fantasy men denne boken var litt kjedelig. Jeg likte at boken handlet litt om portaler. Jeg anbefaler boken til deg som liker fantasy. Den beste delen var når portalen kom. Jeg gir boken terningkast 2.

 218. Portalpilotene

  Boken heter Portalpiloten. Sjanger er spenning. Den som skriver boken er Stian Gulli. Den som tegner er Sigbjørn Lilleeng. Hovedpersonene i boken er Melvin og Adi, de er bestevenner.

  Melvin og Ali rømmer fra skolen, de havner i en gammel hoppbakke i skogen, de finner et skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen er til en portal.

  Jeg synes boken var bra, men det er ikke noe jeg vil lese.
  Jeg likte at de fant en nøkkel så måtte Melvin hjem.
  Anbefaler boken til deg som liker spenning, 7 til 11 år, terningkast 3. Den beste delen var at de fant en nøkkel og en dør, så måtte Melvin hjem.

 219. Portalpilotene

  Portalpilotene er ikke min favoritt bok,

  det var ganske forvirrende å lese når man startet på kap.7
  handlingen var ikke bra, men kanskje hvis vi ville ha kommet lengre vi ville ha forstått mer. :/

  forventninger: hva vi fikk: av bokslukerprisen ikke full bok

  3/10 1/10

  boken handler om Melvin og Adi rømmer fra skolen sin å finner en nøkkel.

  forfatter : Stian Gulli

  illustrert av: Sigbjørn Lilleeng

  jeg syns at boken var en 1/5

  anbefales for de som liker fantasy og barn som er 6 til 12 år.

  hovedpersonen:Adi og Melvind

  beste del av utdraget: vet ikke…

 220. Forfatter: Stian Gulli
  Illustratør: Sigbjørn Lilleeng
  Hovedpersoner: Adi og Melvind
  Sjanger:Spenning

  Historien handler om to venner som finner en magisk dør og et skjelett med hundehode. Jeg synes boken ikke var så gøy. Jeg likte at det var drager med og var litt spennende. Jeg anbefaler boka til deg som liker å lese om fantasi og drager og magiske vegger. Den beste delen var da de fant et skjelett med hundehode. Jeg gir boken terningkast 1.

 221. Portalpilotene
  Boken er skrevet av Stian Gulli, og illustrert av Sigbjørn Lilleeng. Sjangeren er spenning. Hovedpersonene er Adi og Melvin som er venner.

  Historien handler om to venner som rømmer fra skolens bølle og ender opp i en gammel hoppbakke i skogen. Der finner de et skjelett, og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns av boken var helt passe fordi den handler om spenning, og jeg kunne lest den. Jeg likte at det er fantasi. Jeg anbefaler boken til deg som liker spenning.
  Den beste delen var når de fant nøkkelen til portalen. Jeg gir boken terningkast 4.

 222. Portalpilotene
  Forfatteren er stian gulli og boken er illustrert av sigbjørn Lilleeng. Og Sjangeren er spenning. Hovedpersonene er Melvin og Adi.

  Melvin Og Adi rømmer fra skolens bølle. og finner et skjelett og en mystisk nøkkel som hører til en portal.

  Jeg synes at boken var passe bra. Jeg likte at boken var spennende. Anbefaler boken til deg som liker spenning og fantasy. Den beste delen var når de fant ut at nøkkelen hører til en portal. Jeg gir boken terningkast 4.

 223. Boka heter Portalpiloten. Boka er skrevet av Stian Gulli. Sigbjørn Lilleeng har
  tegnet illustrasjonene.Hovedpersonen er Adi og Melvin.

  Boka handler om Adi og Melvin som rømte fra skolen og Melvin er en gutt og Adi er en jente. Melvin og Adi fant en skjelett og en mystisk nøkkel. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg syns at boken var bra men det er ikke for meg fordi det er fantasi og jeg liker mer ekte.

  Jeg likte at det er en jente og en gutt som er venner siden det er ikke så ofte at en gutt og en jente er venner.

  Jeg anbefaler til de som liker fantasi og spill.
  Den beste delen var når Adi og Melvin fant skjelett.

 224. Bokanmeldelse Portalpilotene

  Stian gulli har laget boken. Den er illustrert av Sigbjørn Lilleeng. Hovedpersonene er Melvin og Adi.

  En dag så løper Melvin og Adi fra skolens bølle og så finner de et skjelett med en nøkkel i hånda. Nøkkelen viser seg å være til en portal.

  Jeg synes at boken var spennende og morsom.
  Jeg likte at den var spennende. Anbefaler boken til deg som liker spenning. Den beste delen var da de fant skjellete. Boken passer best til barn som er 7-10 år. Jeg gir terningkast tre til fire.

 225. Portalpilotene av Stian Gulli
  Boken er illustrert av Sigbjørn Lilleeng. Hovedpersonene er Adi og Melvin.

  Adi og Melvin rømmer fra skolens bølle og finner en gammel hoppbakke. Ved hoppbakken finner de et skjelett som holder et nøkkelknippe. En av nøklene lyser opp og er til noe…

  Jeg anbefaler boken til alderen 5 – 12 som liker spenning. Jeg likte boken fordi det var et skjelett.
  Jeg gir terningkast 3.

Til toppen