Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Hilda Humlevik og folka som forsvant

Irmelin Persdatter Gustavsen Cappelen Damm 2022

 

Hilda og moren bor i en helt vanlig blokk. Det er sommerferie, og Hilda gleder seg til den årlige mamma- og Hilda-turen. Men når mamma forteller at de skal flytte til mystiske Søderdal sammen med hennes nye kjæreste, Timian, får hun en dårlig følelse. I utdraget møter vi Hilda og mamma dagen før «ferien» begynner for alvor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

102 anmeldelser av “Hilda Humlevik og folka som forsvant

 1. jeg elsker denne boka liggevel jeg har bare lest 15 sider. hopper at andre liker den og:D
  les boka veldig bra.

 2. jeg elsker denne boka liggevel jeg har bare lest 15 sider. hopper at andre liker den og:D
  les boka veldig bra.

 3. Hilda Humlevik og folka som forsvant
  Av Irmelin Persdatter Gustaven
  Sjanger: mysterier
  Historien handler om en jente som bor med moren sin, men så flytter de til kjæresten til moren og hun vill gjøre det motsatte av det moren sier ikke ta på solkrem spise sjokolade pålegg med skiver hun går ut med sol briller og hodetelefonen huns så hun ikke skal se ensom ut hun ser solbrune bein spille fotball i fotball bingen ute og de skyter ballen i nesen huns og hun faller guttene kommer og spør om det går bra moren har tannlege kontor nærme g ser hendelsen og løper og sier* og nei vennen går det bra * men hun blir flau siden hun liker en av guttene og moren tar opp hansker og sjekker munnen huns og nesen hun hun blir flau og de går inn i kontoret til moren og hun sjekker nesen og begynner å snakke med en rar stemme og spør o hun liker gutten men hun sier nei moren er litt annerledes etter at hun fikk kjæreste hun bruker sminke de går hjem siden de skal snart på ferie og noen banker på det er en man som ser ut som han er 25 og har blomster med moren sitt navn hun tror han prøver seg på moren og sier at han er ung og hun er tatt men han er egentlig bare en blomster man .
  Jeg likte boken den hadde mye drama
  Jeg likte ikke at den ikke handlet om mysterier og forsiden gir ikke mening, men kanskje det kommer til og gi mer mening seinere i boka
  Jeg anbefaler boken til de som liker drama
  4-6 siden den ikke var så dårlig.

 4. Bokslukerprisen
  Hilda Humlevik og folka som forsvant
  Forfatteren heter Irmelin Persdatter Gustavsen. Sjangeren er mysterier. Boka handler om Hilda. Hun er tolv år og har en veldig beskyttende mor en dag gikk hun hjem fra skolen også så hun guttene spille fotball. Hun tok på seg hedsette og late som ingenting da noen skjøt en straffe og traff mitt i ansiktet til Hilda da kom moren til Hilda og ble veldig stressa.
  Hoved atraksjon
  Jeg syns boka var veldig detaljert ob bra. Jeg syns den var også egentlig litt morsom fordi de brukte masse utrykk i boka den var veldig bra men jeg syns ikke utraget handla så mye om mysterier men boka var fortsatt valdig detaljert og fin
  Anbefaler 100 prosent
  Rakk ikke mer!
  Terningkast 6

 5. Hilda Humlevik
  Og folka som forsvant:

  Informasjon:
  Sjangeren på denne boka er mysterier
  Boka heter Hilda Hummervik og folka som forsvant.
  Forfatteren er Irmelin Persdatter Gustavsen
  Denne boka handler om en jente som heter Hilda Som bor med moren sin,
  Det er sommerferie og hilda gleder seg til hilda og moren hennes årlige sommerferie.
  Men Mammaen til Hilda har fått seg en ny kjæreste som heter Timian og de skall flytte til mystiske Sørdal. Mammaen til Hilda jobber litt etter skolen stenger så hilda har sin egen aleneferie og da trenger hun ikke å smøre på seg solkrem fordi moren hennes alltid er så nøye med solkrem.

  Opplevelser:
  Jeg synes boka var ok, den levde ikke opp til forventningene mine fordi jeg trodde det skulle være et hjemsøkt hus og mysterier, men det var jo blod da!(:
  Og når man ser på forsiden så ser det ut som om det skall være litt skummelt og mysterier, men det handler bare om at Hilda er veldig u-forskitig og skader seg alltid, at mammaen hennes jobbet som tannlege og hun var alene hjemme, og at hun fikk en ball mitt i ansiktet.
  Det beste med boka:
  Det beste med boka var at det var blod i boka/utdraget og at den hadde en bra forside.
  Det verste med boka:
  Det verste med boka er at jeg føler den hadde en litt feil forside, fordi når man ser på forsiden så tror man det er litt skumle hus og mysterier. Men boka hadde bare et helt vanlig hverdagstema synes jeg.
  Og litt av overskriften er (og folka som forsvant, og da burde det være litt om folk som forsvinner og i denne boka hadde det ikke det.

  Vurdering:
  Jeg anbefaler denne boka til barn på rundt 8-11 som liker litt rolige bøker fordi jeg føler at den ikke hadde noe action eller noe mysterier i denne boka.
  Jeg gir terningkast 3:

 6. Hilda Humlevik Og folka som forsvant
  Irmelin Persdatter Gustavsen
  Informasjon om boka
  Sjangeren på boken er mysterier.
  Utdraget handler om en Jente som heter Hilda som har flyttet fra hjemmet sitt til et annet sted, med moen hennes og kjæresten til moren til et sted i huttiheita. Det var sommerferie og moren og Kjæresten til moren jobbet. Hilda skulle gå ut en tur, men da hun gikk ut så hun noen gutter spille i en balling, og han ene skjøt kjempehardt, og den ballen traff dessverre i fjeset hennes.

  Min opplevelse og vurdering
  Jeg syntes boken var helt passe. Den hadde liksom ikke noe mysterium i den, men det skjer sikkert senere i historien. Jeg bare syntes den ikke hadde like mye spenning som jeg trodde. Jeg håpet på litt mere! Liksom noe gøy, ikke noe flaut.
  Det beste ved teksten var når moren sa sånn «Neimenn hei Peder, hvordan går det med reguleringen»?
  Det verste med teksten var når moren gjorde alle så flaue.

  Min anbefaling og terningkast
  Jeg syntes boken var bare mye kjedeligere enn det jeg trodde, jeg trodde den skulle ha mere drama eller mysterier. Men det var jo ikke noe av det! Hun ble jo bare sparket en ball på og ble flau!
  Jeg gir denne boken terningkast 3!

 7. Hilda Humlevik (Bokslukerprisen)
  Tittelen på boka er Hilda Humlevik.
  Forfatteren i boka er Irmelin Persdatter Gustavsen.
  Sjangeren i boka er Mysterier.
  Boka handler om at Hilda Humlevik har en mor som liker å ha kontroll for å si det sånn. Hilda og moren bor i en helt vanlig blokk. Hilda skulle ut en dag. Hun tokk på seg solbriller og hodetelefoner så hun ikke skulle se så alene ut. Hun gikk til fotballbingen. Der var det mange gutter som spilte fotball. En av guttene sparket ballen kjempehard med uhel i fjeset til Hilda.

  Jeg synes at fortellingen var veldig morsom. Og at det var ganske lett å lese boka. De klarte å få frem detaljer i teksten veldig bra sånn at man kunne se for seg hva som skjedde, og hvordan hun så ut.
  Styrken til boka er at det er veldig morsomt de sier veldig morsomme ting. Også er det jo litt sånn at når man liksom blir litt eldre som Hilda er da kan man føle at mødre gjør ganske mange flaue ting.
  Svakheten til boka var egentlig ingenting føler jeg. Den var veldig bra.
  Jeg anbefaler denne boken sterkt. Den er morsom handler om noe troverdig og jeg fin å lese.
  TERNINKAST: 5 og en halv/6

 8. Hilda humlevik
  Forfatteren er Irmelin persdatter
  Sjanger er mysterium

  «Hilda har en utrolig overbeskyttene mor. Henne skal nå ha hjemmealene ferie. Lurer på hvordan det går når jobben til moren er rett under. Og hvem er den hemmelige kjæresten til mamma???

  Jeg likte denne boka for den var veldig morsom og jeg likte moren veldig godt. Syntes ikke den gikk for fort eller for sakte. Jeg likte at moren var veldig overbeskyttene og at Hilda var litt sånn kul og veldig ungdom! Og den er godt skrevet.
  Det beste med teksten er jo når hun får ballen i ansiktet og det er veldig morsomt.
  Det dårlige er at det ikke var noe mysterium som skjedde.
  Jeg anbefaler denne boken. Fordi jeg tror mange vil finne interesse av denne her. Men det tar nok litt tid før du kommer godt inn i boken.
  En sterk 4

 9. Hilda Humlevik
  Anmeldelse
  Forfatteren på boken er Irmelin Persdatter Gustavsen.
  Sjangeren på boken er Mysterier.
  Boken handler om en jente som heter Hilda og hun bor med moren hennes. Det er sommerferie og hilda gleder seg å reise med moren sin på en spesiell tur de har vært år. Men moren fikk en ny kjæreste så de kommer til å flytte til et sted som heter Søderdal sammen med den nye kjæresten.

  Min opplevelse og vurdering
  Jeg synes at fortellingen/ utdraget er ganske godt skrevet men fortsatt veldig kjedelig. Det er ingenting som skjer i utdraget. I selve boken er det mest sannsynlig at det er ett mysterium, men for utdraget var det eneste som skjedde at Hilda ble truffet i fjeset med en ball og så sjekka Moren til hilda om hun var ok.
  Det beste med teksten er at den er ganske godt skrevet, men utdraget var jo kjedelig fordi ingenting skjedde.
  Bokens svakhet er at fortellingen går veldig sakte og det tar lang tid å lese den selv om ingenting skjer i utdraget.

  Avslutning
  Jeg anbefaler denne boken til de som liker litt humor og litt mysterier fordi man for ikke vite hvem han mannen er og hva han gjør der på slutten.
  Jeg gir denne boken en terning kast 1/6 fordi den er kjedelig og jeg holte på å sove imens jeg leste den.

 10. HILDA HUMLEVIK OG FOLKA SOM FORSVANT
  Forfatter: Irmelin Persdatter Gustavsen
  Sjanger: mysterier
  Boka handler om Hilda og moren hennes. Hun og moren har flytta til en annet by og det liker hilda ikke fordi hun vet at hun kommer ikke til å få venner.
  Jeg liker ikke boka fordi det stå at noen forsvant, men ingen forsvant.
  Jeg likte ikke noe med boka på.
  Det jeg ikke likte med boka er at den er ikke spenne.
  Jeg anbefaler deg å ikke lese den fordi den handler om at alle blir borte men den handler ikke om det den handler om hverdagen til noen.
  Terningkast: 1

 11. Hilda Hummelvik
  Forfatter: Irmelin Persdatter Gustavsen
  Sjanger: Mysterier
  Boken handler om en jente som heter hilda som har en mor som er veldig over beskyttende (hilda blir skutt en ball i fjeset od ligger på bakken som hun er lam)
  Jeg syntes teksten var ok fordi det var en kjedelig bok med null action og null drama.
  Det som var bra med boken var at det var litt drama.
  Det som var dårlig er at det ikke var not action.
  Jeg anbefaler boken til de som ilker bøker som ikke er så spennende.
  Terning kast 2

 12. Hilda Humlevik og folka som forsvant
  Litt om boken
  Tittelen på boken er Hilda Humlevik og folka som forsvant
  Forfatteren av boken er Irmelin Persdatter Gustavsen
  Sjangeren er Mysterier
  Hilda og moren bor i en litt rar blokk, Hilda gleder seg til en fin ferie med moren sin, men så forteller moren til Hilda at de skal flytte. De skal flytte til mystiske Søderdal med den nye kjæresten til moren til Hilda, men Hilda får en litt rar følelse når moren sier det.

  Min opplevelse og vurdering
  Jeg synes at boken er sånn passe boken er ikke særlig interessant, men den kan være ett fint valg for noen. Som trenger å bruke opp litt grann tid. I utdraget får vi ikke vite om noen som forsvant eller noe som ga mening i forhold til forsiden, så jeg synes at det var litt merkelig. Vi fikk bare vite om hverdagen til hilda og ikke om ne mysisk.
  Det beste med teksten er nokk når hilda får en ball midt i fjeset, det var litt gøy.
  Det dårlige med boken er at vi bare fikk vite om hverdagen til Hilda, jeg trodde liksom at noen hadde forsvunnet også måtte Hilda finne ut av det.

  Min anbefaling
  Jeg anbefaler boken til folk som liker spennende men ikke så raske bøker. Denne boken passer også fint til folk som liker at man får er god beskrivelse om personene i boken.
  Jeg gir denne boken terningkast 4/6

 13. Hva som skjedde i boken.
  – Tittelen er hilda og Hulmevik og folka som forsvant og forfatteren er Persdatter Gustavsen.
  – Sjangeren er mysterier
  – Historien handler om at hilda og moren bor i en helt vanlig blokk. Og det er mer ferie det er derfor hilda gleder seg til den årlig mamma. Og det handler at moren sier til hilda at de skal flytte til mystiske søderdal fordi henne fik seg ny kjæreste også for hilda velig dårlig følelse at de skal fylte og hun var veldig trist. Og noen sa det er en blodflekk i asfalten og det ser ut som bæsj og det har hvert der i elleve dager.
  Hvar fortellingen bra eller dårlig.
  – Jeg synes at fortellingen er bra fordi det handler om at moren skal flyte. Fordi den nye kjæresten henne fikk og at de skulle flytte til det mystiske sørdelen. Og det var noen som fant blodflekk i asfalten og henne sa det har vært i elleve dager. Og moren hennes sjekket inni nese hennes sier henne.
  Anbefaler jeg folk og lese den
  – Ja jeg anbefaler folk og lese den fordi det handler om at det er noen som flytter. Til en mystisk søderdal. Og at det handler om a hilda er forelska i en gutt.
  – Jeg gir boka 7.5-10

 14. Jeg gir boka terningkast 0 som ikke er et terningkast men det er fordi den var veldig kjedelig anbefales ikke synes jeg.

 15. Boka handler om en jente som heter hilda som øver på langboard. Men en dag da Hu gikk ut hva det en gutt fra 7de klasse som syta en ball i tryne. Hun fal ned på baken og hu følte at ansiktet hennes var flat. Da gikk alle gutta rundt henne.og da kom mora ut og sprang til henne. Mora puta handa rundt naken hennes og spurte om det gjør ondt og klemte nakken hennes hardere. Hun gleder seg til sommer ferie for de hun vil gro håret og neglene og bli brun i huden. Så ingen ser at det er ho når hun skal tilbake til skolen og mora sjekka en gutt som heta Petter for de han hadde tannregulering. terning kast.5 jeg likte boka den var bra og spennende.😁🫶🏻

 16. Denne boka handler om en jente som heter hilda som har hjemme alene ferie og moren er veldig over beskytende. Moren henger opp masse gule lapper der det står alt henne skal gjøre. Hilda drat ut hun drar fobi fotballbanen hun får en ball i tryne hun blir lamm i tryne. Moren kommer hun er sur. Hilda blir flau. Jeg likte boka fordig den mora var artig jeg gir boka 4,5/6…

 17. Jeg likte den veldig mye fordi den handla om flauhet og ball i fjeset
  Jeg gir den 5 ut av 6
  Den var veldig bra Fordi humoren

 18. Jeg syntes at denne boka er den verste boka jeg har lest. Fordi a jeg hater blod jeg blir kvalm og kan ikke gå. Boka handlet om en jente som heter hilda, hilda er en jente med en mor som har en bolle klipp og Bolle kinner. En dag blir det en ulykke med en ball rett i fjeset da får hun neseblod. Mora kjekker inni munnen til hilda og det er et sår i tannkjøttet. Terning kast 2,1/6

 19. Boka var spennene og artig. Boka handler om Hilda som skader seg hele tiden. En gang får hun en ball i tryne.de som skøyt ballen i tryne på hilda kom løpene mot henne. De spurte går det bra og masse sånt helt til mora kom. Hun hadde bolle sveis og bolle kinn. Hun begynte å kjekke ut Hilda og en som heter Petter. Mora tok Hilda inn på kontoret hennes .ternigkast 3/6

 20. Boka handlet om hilda, bollehår, gutter, Peder, tannregulering og solbriller.
  Den var litt artig og bra, men den var litt kjedelig på begynnelsen.
  Jeg den en terningkast 3/6🎲
  Jeg likte veldig gått boken fordi jeg liker fotball.

 21. Boka handla om hilda ho trynte på long board etter 11 dager så gikk ho og ble truffet av en ball mora så det og kom og gjorde ho flau
  Boka va bra fordi den va lit artig
  4

 22. Jeg syntes boka var helt grei fordi det var kanskje ikke helt min type bok. Den handler om Hilda om mammaen hennes, mammaen til Hilda var veldig redd for hun og da ble det plutselig mange flaue øyeblikk for Hilda. Jeg anbefaler boken til folk i mellom 9 og 10 år. Jeg gir boken terningkast 4,6/6.

 23. Denne boka handler om hilda og mora som bor i en leilighet rett over tannlegekontore til mora. Men i dag så gikk ho ut så fikk ho en fotball i fjese men ho ville ikke skrike for det var guttene fra 7,klasse så kom mora ut fra tannlegekontoret å ropte HILDA HILDA går det bra.terning kast 0/0 fordig den var dårlig men det var for jeg ikke like sånne bøker.

 24. Denne boken handler om en jente som heter hilde som ble flau fordi hun fikk en ball i tryne foran guttene i 7 klasse da kom moren å gjorde hun flau Fordi hun sa mye rare ting til hilde jeg synes boken var litt artig fordi hun ble så flau over seg selv å sånt å jeg trur hun likte noen av de 7 klasse guttene terning kast 3/6

 25. boka handler om Hilden og moren bor i en blokk og det er sommerferie og så sier Hilden ikke gjør som moren din sier , og den var veldig bra bok fordi jeg likte stilen av teksten.
  5/6

 26. Boka er skrevet i mysteriesjangeren, men var morsom fordi i en side i boka var det minst 20 gule lapper der det står hva han skal gjøre og ikke gjøre. Den var også spennende, men det skjer nesten ingenting i boka det skjedde mye i starten da . jeg ville anbefale denne boka for andre som leter etter en fin bok. Jeg gir terning kast 4/6.

 27. Dennne boken handler om en jente som heter Hilda og hun og moren bor i en leilighet rett over jobben til moren som er tannlege. Plutselig en dag må hun flytte til enn mystisk by som heter sødedal med moren og hennes nye kjæresten til moren. De flytter in i et hus som moren til Timian eide rett før hun døde. De må naturligvis pusse det opp, men i prosessen må de også bo der. Hilda fikk rommet til den døde damen og det føltes bare ikke riktig for henne. Hun hadde også hørt at det var et gammelt nedlagt mentaltsykehus i nærheten. Hun tenkte på at det kunne være at dennne dame hadde dødd i dennne sengen. Hun hadde heller ikke noe gardiner hva hvis det var enn gammel mann som stirret på henne. Det hele var bare rart. Denne boken var litt tung og lese men den var morsom, men jeg anbefaler og lese den.

 28. Hilden og moren bor i en blokk og det er sommerferie og så sier Hilden ikke gjør som moren din sier , og den var veldig bra bok

 29. Boken hørtes veldig bra ut. Hilda bryr seg bare om å se kul ut og hun vil reise til Afrika som er der hun kommer fra. Hilda er veldig gofy.

 30. (Hilda Humlevik og folka som forsvant)

  Hilda må flytte til mystiske Sødedal med den nye kjæresten til mamma , Timian. Dette gir Hilda en dårlig følelse. På gangfeltet ligger det en blod flekk som ligner en liten bæsj. Nora piller på den tykke skorpa på haka. I ferien pleier alltid Hilda å sove til etter at mamma har gått på jobb. Mamma jobber som tannlege! Slik at hun ikke trenger å smøre seg med solkrem. På kjøleskapet henger det flere gule lapper. På den som mamma hang i morges står det, “ Husk solkrem”. Hele kjøkkenet er dekket med masse gule lapper. Hilda leser dem egentlig aldri. I ferien så spiser hun alltid brødskive med nugatti. En dag når Hilda er ute på lekeplassen så tar hun på seg solbriller og headsett. Så stikker hun forbi ballbingen så blir hun truffet av en hard fotball midt i ansiktet. “Sh!t går det bra?”, spurte en av guttene mens han kom mot Hilda. Mamma løper ut fra kontoret sitt. “Hilda!”, roper hun i en rasende fart. Flere av guttene kom bort for å se hva som foregikk. Mamma begynte å sjekke om alt gikk fint med Hilda.

  Jeg likte boka fordi den var spennende. Det kan jo godt være at det er slik som dette for noen folk. Det jeg også likte var at moren hadde kontor med lekeplassen. Jeg lurer på hva som hadde skjedd om hun ikke var til stede (moren altså)😀. Det som også var litt morsomt var at moren til Hilda visste hvem en av guttene var
  Jeg synes at denne boka definitivt burde bli superfinalist fordi den har god spenning som flere sikkert liker, den kan være noe å kjenne seg igjen i og den er morsom.

 31. den verste ut av avsnittene, jeg liker ikke boka i det hele tatt, jeg kan ikke tenke på noen positiv ting å si. på et terningkast på en terning med desimaltall 1,1 hadde ikke (vanligvis i vert fall) anbefalt.

 32. Jeg anbefaler boka fordi den var gøy men det kom ikke til noe spennene så jeg vil lese videre. Jeg gir boka terning kast 4

 33. den var litt spennende og ville gjerne ha lest mer fra boken. det får terningkast 5/6 fra meg det var en av de beste bøkene hittil, skule gjerne ønsket noen bilder i teksten.
  det var litt artig når moren kom springene ut som en supermann med den vite frakken eter .

 34. Eg synes den va ganske bra for at den va spennende gjer den terningkast 6/6 passer godt for de som er fra 9 til 14

 35. Eg synast at boka var passe grei og eg fikk ikkje høre så masse men den var jo grei da. Eg gir boka 4 terning kast

 36. Hei jeg synes denne boken er kjempegøy, jeg og klassen min har lest hele boken før og jeg anbefaler virkelig andre og gjøre det også! Jeg synes det var skikkelig spennende når De var på det sanatoriet. ( JEG TROR IKKE DET VAR MED I UTDRAGET). Hun dama med paraplyen er også skikkelig morsom. Jeg oppfordrer alle til og lese boken fordi det er den mest spennende boken jeg har lest noen gang:) 10 av 10. ELSKER DEN!

 37. Hei jeg synes denne boken er kjempegøy, jeg og klassen min har lest hele boken før og jeg anbefaler virkelig andre og gjøre det også! Jeg synes det var skikkelig spennende når De var på det sanatoriet. ( JEG TROR IKKE DET VAR MED I UTDRAGET). Hun dama med paraplyen er også skikkelig morsom. Jeg oppfordrer alle til og lese boken fordi det er den mest spennende boken jeg har lest noen gang:) 10 av 10

 38. Denne boka er super jeg gleder meg lese hele boken og se hvordan det er.
  Jeg håper jeg kan lese flere bøker fra deg, takk. Du er ei veldig bra forfatter.

 39. jeg likte boka litt godt men den var ikke så bra men sån passe bra det var morsomt da hun fikk en ball i fjeset og mamma»n kom å var iriterene å kleint jeg gjir den en 5/10

 40. Jeg synes at boka var litt skjedelig for jeg kjønnte den ikke helt. Men den var bra bare litt bra da hadet på badet.😁

 41. Jeg syns boken var bra jeg syns den var bra fordi jeg likte hvordan de forklarte boken og jeg likte at det ikke var bilder og at det var fotball. En ting jeg ikke likte så mye var at det ikke handlet om folk som var forsvunnet

 42. then er ganske intresang det er fint at the ikke er så mye om spøkelser å sånt men det står ikke mye om ka boka handler det er mest bare at jenta har nese blod

 43. Så boken handler om en mamma og en jente som bor i en normal blokk. Men etter vært så måtte de flytte. De flyttet med nye kjæresten til mamma. Jenta fikk en dårlig følelse i magen. Hilda gleder seg til den årlige mamma- og hilda turen. Men når han mannen skulle flytte inn med mamma og jenta fikk henne en dårlig følelse. Dagen før ferien Hilda og mamma begynner for alvor. Dette syntes jeg om boken. Den var grei det sjelden mye greier i boken men jeg fant ikke noe spennande. Dette syntes jeg var bra om boken at jeg likte hvordan jenta fikk en dårlig følelse når har ikke møtet mannen på starten😂😂. Og den grei delen at jenta og mamma varsom beste venner og der koselig.

 44. Den var ikke verst. Kunne vær litt mer spennende. Den Hilda jenta skremt meg litt. Og den legen eller hva hun var skremte meg. Den Hilda jenta er en utakknemlig unge det måtte jeg bare si terningkast 1 den er ikke for meg.

 45. Jeg syntes man fikk vite for lite om hva boken handlet om i utdraget men det virker som en bok som kune blit bra eter vert, så jeg gjjr terning kast 4/6

 46. Den var bra men utdraget var litt langt så jeg mistet fokuset, men kunne vert litt mer spennende så gir den en bra så 4/6

 47. Utdraget var sykt dårlig. Jeg skal aldri lese boka. Utdraget var litt langt. Jeg gir utdraget terning kast 1/6

 48. Den var bra men utdraget var litt langt så jeg mistet fokuset, men jeg syntes den var bra men kunne vert litt mer spennende så gir den en bra så 4/6

 49. Den var bra men utdraget var litt langt så jeg mistet fokuset, men jeg syntes den var bra men kunne vert litt mer spennende så gir den en bra så 4/6

 50. Den var ikke verst. Kunne vær litt mer spennende. Den Hilda jenta skremt meg litt. Og den legen eller hva hun var skremte meg.

 51. Jeg syntes boken var bra, det handler om en mor som er tannlege og veldig bekymret for barne sitt Hilda Humlevik.

 52. BOKEN VAR SÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA !!!!!! JEG ELSKET DEN !!!!
  jeg gir terning kast 6!
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 53. Jeg syntes boka var bra. Den var spendene men jeg syntes ikke det var noe mysterier i utdraget og det syntes jeg er dumt når sjangeren er mysterier. Jeg syntes ikke tittelen passet så bra til utdraget. Men boka var ganske bra jeg gir den terningkast 3/6.

 54. Handler om en mamma og barnet hildet som bor i en helt vanlig blokk. Det er snart sommerferie og Hillda gleder seg til den årlige mor og datter turen men så rett før sommern skal de flytte med den nye kjeresten til mamma å det får hilda en dårlig magefølelse på….. spennende for de litt mindre og veldig mulig å lese for de eldre.

 55. den var lit kjedelig og lese.Den hadler om mamma og tilde er i en blokk.jeg gir den 1/10
  den er ikke helt for meg

 56. Jeg synes boka er skrevet på en humoristisk måte. Jeg tror denne boka blir spennende i fortsettelsen. Jeg er spent på moren sin mystiske kjæreste. Kanskje blir det både romantikk og spenning. Terningkast 5/6.

 57. Jeg synes boka virker spennende. Det var mye humor. Etter å ha lest utdraget har jeg lyst til å lese fortsettelsen. Anbefaler boka for de som liker spenning. Terningkast 4/6.

Til toppen