Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Kampen

Geir Egil Eiksund Samlaget 2022

 

 

Andreas og Sara skal spele fotball heile sommaren.

Ein ny gut har flytta til bygda. Han heiter Viljar.

Vil han vere med å spele fotball? Og kvifor slår hjartet til Andreas fortare enn vanleg når Viljar er i nærleiken?

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive ei bokmelding

276 anmeldelser av “Kampen

 1. Spennande men ikkje skummelt spennande. Det handler om ein gutt Andreas som er
  Liverpool fan, det kommer ein ny gutt som er United fan men i stedenfor og krangle om hvilket lag som er best er den nye gutten berre snill. Andreas for ein rar kribling i magen etter at gutten har gått.

 2. Eg synest boken var spennende og har lyst til å lese heile boka den var veldig gøy og lese eg anbefaler folk og lese den. Det eg likte med boka var at den var lett å lese, eg liker også og lese bøker som handler om fotball.

 3. Eg synest boken var spennende og har lyst til å lese heile boka den var veldig gøy og lese eg anbefaler folk og lese den. Det eg likte med boka var at den var lett å lese, eg liker også og lese bøker som halndler om fotball.

 4. enne bok hander om Andreas og Sara som skulle spille fotball hele sommerferien. Andreas pleide og høre masse stygge kommentarer siden han heide å liverpool. så starter det en ny gutt i kassen. Han brydde seg ikke hvilket lag Andreas heide på. Han het Viljar. Andreas likte Viljar godt. Sjangeren på denne boka er Forelskning.

  Denne boka synes jeg var bra fordi den viser at gutter kan like gutter. Jeg synes også denne boka var bra fordi det skjedde mye.

  Denne boka vil jeg anbefale for 1-7 klasse.

  Den passer godt for folk som liker fotball og romanse.

  Jeg gir boka terningkast 3

 5. KAMPEN

  Bokanmeldelse
  Forfatter: Geir Egil Eiksund.

  INNLEDNING:

  Boken handler om Andreas og Viljar. Andreas er den eneste i klassen som liker Liverpool, alle i klassen gjør narr av han fordi han like laget. De ler av ham i skolegården når Liverpool taper i en kamp og sier det var ren flaks når Liverpool vinner. Litt senere kommer det en ny gutt i klassen som heter Viljar, han liker Manchester United akkurat som alle andre i klassen. Andreas tipper at han kommer til å le og gjør narr av han som resten av klassen. Men vil han gjøre narr? Og hvorfor slår hjertet til Andreas når Viljar er i nærheten?

  MIN VURDERING:

  Jeg synes boka var helt passe, den var god og lett å lese og man kom inn i hva som har skjedd veldig fort. Men jeg synes også at den ikke var helt min stil i type bøker.
  Den handler om romantikk, fotball og det meste. Jeg gir boken en 4 i terningkast.
  Denne boken er perfekt for de som liker romantikk og fotball.
  Jeg ville ha anbefalt denne for 10+ siden den er nynorsk og har kanskje litt vanskelige ord i seg for de som er mindre.

 6. Elevene i 7B på Åkra skole hadde følgende kommentarer om boka:
  – Kjekt at det handlet om fotball
  – Bra skrevet
  – Lett å forstå handlingen
  – Helt ok bok
  – Litt kjedelig handling
  – Manglet spenning
  – Kjedelig for de som ikke liker fotball
  – Savner bilder

 7. Tilttel: Kampen
  Jeg gir dette uttdraget terningkast 3
  Jeg syntes utdraget var bra men det var ikke helt sånne bøker som jeg liker å lese.

 8. Boken var grei, men ikke noe jeg ville valgt. Derfor gir jeg den terningkast 3, den passer bra for fotball elskere

 9. Kampen.Av Geir Egil Eiksund.
  Jeg likte bokutdrage sånn passe.Boka handler om en gutt som heier på Liverpool mens nesten alle guttene i klassen heier på Mancester United.En dag begyner det en ny gutt i klassen som heter Viljar.Andreas ser denn nye gutten på veg hjem fra buttikken.Han går bort til gutten og spør om han liker fotball.Selvfølgelig heier de på to forskjelige lag. Det virker som om de bllir venner og kanskje at Andreas får følesel for Viljar.Jeg anbefaler denne boka for 7 år og oppover.Jeg gir boka terning kast 3.

 10. boken handler om en gutt som er liverpool fan og alle andre er united fan og de blir venner, den nye vennen er fra bergen. jeg synes boken var ganske br så jeg gir den terningkast 4/6. boken passer for 8-13 år. Det som kunne vært bedre med boken er at det hadde vært litt mer chelsea og city fans

 11. han pratet bare nesten om united og liverpool og da vart den kjedelig men gir boka 5/10

 12. jeg er Liverpool fan men denne boka var ikke så ikke så bra det er ikke den beste boka men helt ok.

 13. den var bra men va ikke så fan av den men jeg er liverpool. den var litt vanskelig og fårstå men den var bra
  terningkast 3/6
  Aldersgrense 8

 14. Jeg syntes ikke boka var så bra men den var helt grei men ikke helt min type.det er en ny gutt som har flyttet til bygda som heter Viljar. Jeg anbefaler boka for de som er fra 7-12 kanskje. Jeg gir den terningkast 3/6

 15. Boken handler om Fotball og forelskelse blant to gutter.
  Aldersgrense: 9 og oppover.
  Terningkast: 3

 16. Jeg synes boken var helt grei og utdraget var tatt på et bra tidspunkt sånn at det ikke er alt for langt inn i historien.
  Boken handler om en gutt som heter Andreas han liker å spille fotball og spiller også orgel og piano. En sommer flytter det inn en ny gutt i nabolaget hans og de spiller fotball sammen en dag og Andreas blir forelska i den nye gutten.
  Denne boka er ikke den sjangeren jeg vanligvis leser men jeg synes boka er godt skrevet allikevel.
  Terningkast: 4

 17. Dette var ikke en bok for meg. Jeg synnes at den var litt kjedelig. Denne boken ambefaler jeg for alderen 10 til 13 år.

 18. Boka heter Kampen og er skrevet av forfatteren Geir Egil Eiksund.

  Boken handler om forelskelse.

  Boka handler om en gutt som heter Andreas. Andreas liker å spille fotball. Den sommeren blir han kjent med en gutt som heter Viljar. Viljar har nettopp flyttet til bygda. Viljar er med og spiller fotball sammen med Andreas. Andreas har en rar følelse i kroppen når Viljar er i nærheten. Kanskje er Andreas forelsket eller kanskje er han ikke.

  Jeg synes at boken var litt vanskelig fordi den var på nynorsk. Jeg synes at historien var bra.

  Terningkast: 4

 19. Boken var veldig fin, og jeg tror jeg vil låne den på biblioteket i ettertid for å lese hele boken, selv om jeg egentlig ikke liker kjærlighetsfortellinger, eller fotballbøker. Boken er skrevet på en bra måte, og jeg liker at den er på nynorsk. Boken handler om Andreas som er den eneste i klassen som heier på Liverpool. Så kommer det en ny gutt som heter Viljar, og Andreas liker Viljar. Anbefales for seks år og oppover, og terningkast seks!

 20. den var bra, men litt kjedelig. Denne boken handler om en gutt som heter Andreas han heier på liverpool. I klassen heier alle på united, Andreas er den enest som heier liverpool. En dag kommer det en gutt som heter viljar som skal bor der. De begge liker og spille fotball. De planlegger de skal dra på banen med noen jenter fra klassen. Etter vært så blir Andreas forelsket i viljar… Jeg anbefaler denne boken fra 6 år og oppåver. Jeg gir boken terningkast 3/6

 21. Likte boken godt. Liker at han som skrev boken inkluderer kjønn som liker samme kjønn. Er ikke så glad i fotball men fin for de som er det eller ikke. Boken var bra Men ikke 100% for meg.

 22. Likte boken godt. Liker at han som skrev boken inkluderer kjønn som liker samme kjønn. Men ikke 100% for meg.

 23. Jeg Synnes boken var bra. Hadde kanskje ikke lest hele boken, fordi dem var ikke noe for meg. Terningkast 3

 24. Boken har et viktig tema. Den handler om en gutt som heter Andreas som liker liverpool og spiller orgel og piano. Foreldrene var kristne.
  Det starter en ny gutt som heter Viljar. Jeg tror kanskje Andreas likte Viljar, for det står at hjertet hams banket fortere når han var med Viljar og sjangeren er forelskelse.

  Jeg gir utdraget terningkast 4

 25. Den var ganske bra! Jeg likte den men igjen ikke helt type bøker jeg liker, men det var bra alikavell. Det handler om en gutt som elsker å spille fotball men sier sjølv at han ikke er så god. Han snakket om at han var den eneste i klassen som likte liverpool og at han kun ønske at det var noen andre som også gjorde det. Det hadde kommet en ny gutt i klassen og hav syns andres om det..?

 26. Boken handler om to gutter som liker fotball, men han ene er forelska i han andre, Den handler om at det er en kamp… tror jeg. Ja ja uansett jeg anbefaler denne boken for 10 til 13 åringer som liker fotball og kjerlighet. Terning kast 2.

 27. Boken Kampen handler om en gutt som heter Andreas. Andreas heier på Liverpool og er veldig glad i å spille fotball selv. En sommer flytter det en ny gutt til bygda som heter Viljar. Andreas merker at han begynner å oppføre seg annerledes enn vanlig når han er med Viljar. Hjertet slår hardere når de er sammen…
  Boken handler om kjærlighet, vennskap og sjalusi. Andreas blir kjent med seg selv på nytt etter Viljar flyttet til bygda.
  Jeg gir den terningkast 3/6 fordi den var ganske kjedelig men samtidig litt spennende. Ble litt nysgjerrig med hvordan det kommer til å gå med Andreas og Viljar tilslutt. Passer fint fra åtte til tolv år.

 28. Jeg vet ikke helt om denne boken var noe for meg. Den handlet om en gutt som het Andreas og på skolen Hannes var det en ny gutt som hadde startet på skolen. Andreas og Sara skal spille fotball med viljar som er den nye gutten. Viljar tar i hånden til Andreas. Andreas blir helt varm i kroppen og det føles ut som han nå svever. Jeg gir boken 2/6

 29. Kampen

  Boka heter Kampen og er skrevet av Geir Egil Eiksund.
  Boka handler om forelskelse. Andreas og Sara skal spille fotball hele sommeren. En ny gutt har flyttet til bygda. Han heter Viljar. Andreas ser på Viljar og lurer på hva som skjer. Han blir varm i kroppen og det føles ut som om han svever.

  Jeg synes at boka var bra, og jeg lurer på hva som skjer videre. Kanskje blir de kjærester?

  Jeg gir denne boka terningkast 6.

 30. Jeg synes at boken var ok, jeg synes at hovedpersonen ble skrevet fint men jeg liker ikke fotball og den hadde ikke så mye spenning terningkast 3. boken passer for de som er 8 eller 9

 31. Jeg synes boken var helt ok. Den handlet om en gutt som het Andreas og en gutt som het Viljar de ble forelska i hverandre. Jeg synes dette er fint men jeg syntes også den var kjedelig, så jeg gir den et terningkast 2/6 og synes denne boken passer for de som er 8 år og over.

 32. Jeg synes at Sjangeren er litt dårlig og jeg forsto absolutt ingenting av hva som skjedde,
  Avsnittet hadde ingenting med selve sjangeret og jeg synes at dere kunne i det minste legge en bedre avsnitt av boken.
  Jeg gir terningkast 0/10

 33. Jeg likte ikke boken så godt den ver kjedelig og dratt ut, jeg liker dedre drama, den handlet som en gutt som får en klassevenn og forlersker seg i han.

  jeg annbefaler boken får 5-9 åringer

 34. Forfatter:Geir egil eiksund
  Jeg synes at dette utdraget ikke var noe bra fordi fotball er ikke mitt tema, og ikke forelskelse heller, også synes jeg at nynorsk ikke er noe fint å høre på eller lese.Terningkast:1 (7-10år)

 35. jeg synnes at boka var bra jeg likte den litt det handlet om en gutt som heit Andreas og en jente som heit Sara og det kom en ny gutt. jeg synnes at over 8 år kan lese dene boka og jeg hir den tenig kast 4 av 6

 36. Jeg synes boka var ganske bra. Historien har bra tema og teksten er skrevet bra. Denne boka virker bra og jeg anbefaler den til de som er fra 9-11 år. Terningkast 3,5. 🙂

 37. Jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig hadde ikke noe spenning og jeg liker ikke fotball.
  jeg anbefaler denne boken for 4-8 åringer terningkast 1.

 38. Jeg syntes boken var bra😀 Jeg likte at den handlet om to gutter som liker hverandre. Det voser at man kan forelske seg i den man vil. Jeg vil anbefale denne boken til folk som er over 9 år, det er fordi ikke alle 3 klassinger forstår det helt. Jeg gir boken terningskast 4/6😀🎲

 39. Jeg syntes boka var kjempebra, den handlet om en gutt som het Andreas som fikk en ny klasse venn som het Viljar. Jeg gir boken terningkast 5/6

 40. Jeg har ikke vært så veldig glad i sjangeren forelskelse, men denne var egentlig ganske bra. Jeg likte boken og jeg vil anbefale denne boken til de som er mellom 8- 12 år. Jeg vil gi denne boken et terning kast 4

 41. Jeg synes boka var passe bra. Hvis du lurer på hva passe bra betyr så er det sånn 3 av 10
  dette er ikke den beste boka jeg har lest var litt kjedelig

 42. passe bok. den var litt kjedelig og den hadde lite spenning jeg vet at det ikke skal være så mye spenning i en slik bok men fortsatt. jeg gir boken 4,5/10

 43. Jeg synes boken er litt kjedelig kunne vært bedre. Den e ikke helt min type bok men dem som like dettet type sjanger kan lese den.

 44. Jeg synes denne boka var ganske grei, men det er ikke helt min type. Noen ganger blir det bare litt mye kjærlighet. Men boka var fortsatt ganske bra skrevet, og jeg kunne ha lest resten. terningkast 3/6

 45. Utdraget handler om at Andreas spiller fotball. En ny gutt har også flyttet til nabolaget, og Andreas oppfører seg merkelig når han er i nerheten…
  Jeg liker at boken handler om forelskelse mellom samme kjønn, men det var ikke helt min smak. Jeg anbefaler boken for folk som ikke liker action så godt, og gir terningkast 3

 46. Boken handler om en gutt som heter Andreas. Det begynner en ny gutt i klassen og Andreas forelsker seg i han.

  Jeg synes boken var litt kjedelig. Det var ikke så mye som skjedde. Jeg anbefaler boken for folk mellom 9 og 11 år. Jeg gir boken terningkast 2

 47. jeg synes den var sykt bra! temae var forelskelse. jeg vil gi den en 5/6 sinnsykt bra! anbefaler den får 8 og oppover

 48. Jeg synes boken var kjedelig, fordi det ikke skjedde så mye. boken passer for 9-12 åringer som liker kjærlighetsbøker
  Terningkast 1

 49. Jeg syntes boken var litt kjedelig fordi den var på nynorsk og jeg skjønte ikke hvem som sa hva, og de snakket bare om ulike fotballag. Den handlet om Andreas som blir forelsket i Viljar og Viljar er god i fotball. Jeg anbefaler denne for de som går i femte eller sjette. Jeg gir den terningkast 2.

 50. Han er Liverpool fan og han sier alle på trinnen er Manju fan. Mamma’n vil han skal kjøpe sopp. Med resten av pengene får han kjøpe det han vil så han kjøpt sjokolade. Han møtte den nye personen på skolen . Han var lei seg så han ga han sjokolade. De snakka om fotball ting. Neste dag er det fotball. Han tregner Vilja. De spiller fotball med gutten Vilja og Sara. Han,Sara og Vilja skjøt straffa fordi da ble det kamp han ble takla. Det ble mål.

 51. Jeg synes den var ganske kjedelig, det er fordi jeg stort sett ikke liker bøker om sport eller kjærlighet. Det var fortsatt bra skrevet og kan sikkert være en veldig fin bok for andre folk å lese. Jeg anbefaler denne boken til 8 – 11 år ca. Terningkast 3/6

 52. Dette utdraget handlet om Andreas. Han elsker å spille fotball, og heier på Liverpool. Han er den eneste i klassen som heier på Liverpool, som han syns er litt kjipt. Det har flyttet en ny gutt til bygda. Han liker også fotball og heier på United. Andreas spør om han vil bli med å spille fotball dagen etter. Han kjenner at det kribler i magen når han er rundt han.

  Jeg syns utdraget var litt dårlig, jeg er ikke så interessert i fotball. Det var litt kjedelig og jeg syns ikke det skjedde så mye, tror ikke jeg ville ha lest videre. Vil anbefale det til barn fra åtte år. Jeg gir det 3/10 .

 53. Dette utdraget handlet om Andreas. Han elsker å spille fotball, og heier på Liverpool. Han er den eneste i klassen som heier på Liverpool, som han syns er litt kjipt. Det har flyttet en ny gutt til bygda. Han liker også fotball og heier på United. Andreas spør om han vil bli med å spille fotball dagen etter. Han kjenner at det kribler i magen når han er rundt han.

  Jeg syns utdraget var litt dårlig, jeg er ikke så interessert i fotball. Det var litt kjedelig og jeg syns ikke det skjedde så mye, tror ikke jeg ville ha lest videre. Vil anbefale det til barn fra åtte år. 3/10

 54. Jeg synes den var bra men jeg synes den kanse hadde vet lit vanskelig til og lese så jeg gir den 7\10

 55. Jeg likte boken son passe📔
  Jeg likte at det handler om united og liverpool siden de er veldig gode lag.⚽
  men det var litt kjedelig også.🧡💩
  terningkasst 3/6

 56. Jeg syntes at den var bra fordi vi og i klassen vår er det også bare en som heier på liverpool. Mens alle andre heier på United og det var morsomt og høre på og den personen i klassen vår syntes akkurat det samme.

 57. Den var kul,fin og litt kjedelig jeg likte den ikke så mye den var basse bra det er ikke en bok for meg terning kast 3/10 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄Hadet

 58. Jeg synes den var 0 av 10 fordi den hadde navnet Liverpool i den og den var spennende men det ødelagt alt når det ulovlige orde Liverpool.

 59. Denne boka er bra, men det er litt irriterende at moren til Andreas snakker så mye.
  Jeg synes at de er bra at det er litt andre ting en bare jenter og gutter liker hverandre.
  8,9 av 10 poeng anbefalt for alle.

 60. Det var to gode ting med boka, den fyrste var Liverpool, den andre var kjempenoksomhelst det er eit ord

 61. denne boken var helt grei men litt kjedelig også. jeg vil anbefale boken til de som liker fotball siden jeg ikke liker fotball så likte jeg den ikke.

 62. Jeg leste denne på sommerles, så jeg viste hva som kom til å skje så det var en bra bok man jeg er ikke så mye in i forelsking eller andre greier så det var litt kjedelig så jeg gir den en 3/10

 63. jeg synes boken var ganske bra. den var veldig brra skrevet og jeg føler det kommer til å bli veldig mye drama etter hvert. jeg gir den 8/10

 64. Jeg er egentlig ikke interessert i romantisk, men denne boken er bra, jeg vil gi den en 4/10

 65. denne boken var nok ikke noe for meg men hvis du liker fotball så kan denne passe bra til deg, jeg synes boken var litt kjedelig og den var på dialekt så litt vanskelig og forstå så jeg gir den 2/10

 66. Jeg syntes ikke bøker med dialekt er så bra men denne var litt bedre for den handla om fotball, jeg gir boka 5/10

 67. Jeg synes ikke denne boken var noe bra fordi den var på nynorsk å den handler om fotball å jeg er ikke noe fan av fotball å det er ikke noe spening i den å jeg er veldig gald i grøssere så fra meg så får den 1/10

 68. Jeg syntes ikke dette var helt min boksmak. Og den var vanskelig og lese fordi den er skrevet på dialekt. 5/10.

 69. Denne boken syntes jeg var helt ok, jeg er ikke så veldig interessert i fotball så det var ikke så gøy å lese. den var og på nynorsk som kan gjøre det litt vannskelig og forstå. jeg gir boken 4/10

 70. det var en litt kjedelig. jeg er ikke den som leser forelskelse bøker… terning kast 2/10…

 71. Hei, jeg synes denne boken var sånn passe bra . jeg vil anbefalt denne boken til de som kan ny norsk og som liker fotball. jeg vil også gi den 2/6.

 72. Jeg syntes boken var dårlig altså 1/5. Jeg tror den passer godt for 2. klasse eller 3. klasse

 73. Jeg synes denne boka var dårlig fordi jeg liker ikke nynorsk tekst.Den får 1/5 fra meg.
  Anbefales for 2.klasse hvis det hadde vert bokmål og ikke ny norsk.Kunne lest den igjen viss den hadde vert på bokmål.

 74. Jeg synes den var dårlig fordi jeg ikke liker
  romantiske bøker.
  Men jeg synes den passer til folk som liker romantiske bøker og som kan ny norsk bedre en jeg kan.

 75. Boka var dritt dårlig siden den var på ny norsk og jeg synes det forelskelse tingen var og dårlig. Så tok jeg 0/5

 76. Jeg syns boka var dårlig. Jeg syns den var kjedelig men det hjalp litt at det var nynorsk. Jeg syns det er gøyere å lese nynorsk men det veide ikke opp for en så kjedelig bok.

 77. Terningkast: 5 (5,1)

  Vi likte utdraget fordi det handler om fotball. I klassen vår er mange interessert i fotball. Det var spennende å følge med på kampen og straffesparket.

  Dette var et utdrag som nok passer godt for de fleste. Anbefales.

 78. jeg tror at det er ikke so gøy og bra so dorlig son pase og vorfor stor det en jente kysing en gut på bilde

 79. Dårlig bok, Jeg er en fotball Fan og spiller Fotball men denne boka var bare ikke for meg. boka var ikke fristende eller nærme bra, jeg skjønte nesten aldri hva de sa med en ny-norsk dialekt (ikke vondt ment) men i min mening gir jeg den en svak, 2/10

 80. Boken var ikke helt for meg siden jeg ikke er så glad i fotball. Boken passer nok bedre til de som liker fotball.

 81. Det var litt vanskelig og lese siden det var dialekt men det gikk bedre jo mer du leste! ikke helt min type bok men anbefaler og lese den! boka handler om at Andreas og Sara skal spille fotball hele sommeren helt til flytter en ny gutt til byen dems!

 82. Jeg syntes at det var en bra bok, jeg likte budskapet om at man kan heie på forskjellige lag, men også være venner anbefaler den får folk som liker fotball 4/10

 83. Dårlig bok, Jeg er en fotball Fan og spiller Fotball men denne boka var bare ikke for meg. boka var ikke fristende eller nærme bra, jeg gir den en svak, 2/10

 84. Jeg synes ikke den var så bra men for dem som liker fotball og innstrumenter så er den sikkert bra, Jeg sjønte ikke så mye fordi den forklarte ikke så veldig bra.

 85. Denne boka var ikke min stil fordi jeg ikke er så gira i fotball fint og ta med Liverpool da
  7/10

 86. likte ikke boka så mye fordi jeg er ikke så stor fan av fotball, og den var litt vanskelig å lese.
  terningkast: 3

 87. Boken falt ikke helt i min smak fordi det blir en slags kjærlighets historie og det er ikke min stil. Ellers var boken helt ok.

 88. den var bra, men denne boka vær i den bokslukerprisen 2021. dette er velding lat å bærre ta den samme boka i den neste boka, vent litt dette er jo på en mårte smart. hvis du ta en andrels kapittel kommer noen folk å tror at det en andrles bok.

 89. Dette utdraget av kampen er ikke helt min type, fordi fotball bøker er ikke helt min type. Jeg syntes det er vanskelig å lese nynorsk.
  2/6

 90. Denne boken var kjedelig. Jeg liker den ikke. Det jeg likte var ingenting. Og skrifta og dialækten var forfærdelig.terningkast 1/6🎲

 91. Jeg synes utdraget fra boka kampen ikke var så bra, det var fordi jeg skjønte nesten aldri hvem som sa hva og det var bare babling om fotball lag å kamper å jeg er ikke såå interessert i fotball. Der var egentlig bare en kjedelig bok synses jeg, det kunne ha vert litt mere spenning i utdraget/boken så har den kanskje blitt litt mere spennende. Jeg tror ikke jeg ville ha lest hele denne boken, fordi jeg ikke synes den var spennende å den var ikke for meg. Jeg vil gi boken her terningkast 1,5/6

  Jente, 12 år

 92. Den var litt rar, jeg liker fotball, men ikke så mye. Den kunne være på bokmål syns jeg, den ver vanskelig og lese fordi jeg ikke er vant til nynorsk.kanskje andre som forstår nynorsk liker den.

 93. Jeg likte ikke boka så godt, fordi jeg forsto ikke noe av dialekta, innholdet var litt kjedelig den får en 2/10.

 94. Jeg likte ikke boka så godt, fordi jeg forsto ikke noe av dialekta, innholdet var litt kjedelig den får en 2/10

 95. Jeg Synnes den var bra men det var lit rar dialekt jeg er ganske intresert i fotball men det ble veldig mye fotball. Terningkast 3/6

 96. Jeg syntes den var bra og jeg vill lese resten av boken.
  Jeg ville lest den enda bedre vis den var på bokmål det har vert mye bedre.
  Jeg ville lest resten av boka fordi den har ganske mye aksjen og den var veldig morsom.
  Jeg ville anbefale denne til 11.år
  Terninkast 3/6

 97. Jeg syntes boka var bra, men jeg bryr meg ikke så mye om fotball.
  Jeg likte ikke at den var på nynorsk, og de snakket nynorsk når de skulle snakke bergensk noen ganger, men jeg syntes det den handlet om var bra så den får en
  ✌️/6

 98. Jeg synes ikke boken var så bra jeg liker og se på fotballkamper og jeg tror han ene gutten liker han andre jeg gir den terningkast 2 og jeg anbefaler den for de som elsker fotball🙂

 99. Jeg syns boka va veldig bra. jeg vil gjærne lese denne boka det e ikke den beste boka men den er veldig bra.jeg syns det burde være litt spening kanskje.Boka for terning kast 4/6

 100. Dette utdraget av Kampen var litt kjedelig. Jeg likte ikke boken fordi det var litt på nynorsk og det var litt rare ord med. Jeg er ikke noe glad i fotball denne kunne vert bedere vis det hadde vert med Håndball.
  Boken passer til 8-10 år

  Terningkast 1/6

 101. Jeg synes boka var litt spennende men den var ikke helt min type, men hvis boken kommer ut i en lydbok engang så kommer jeg sikkert til å høre på den som natt bok.

 102. Dene boka var fantastisk. Liker veldig at forfateren skriver veldig nøye. En ganske intresang bok synes jeg. Sånne bøker burde det være flere av.

 103. Jeg syntes boken var kjedelig også var det litt vanskelig og forstå siden det var på nynorsk så jeg gir den 4/10

 104. Jeg synes kampen var bra. Fordi den er ikke veldig bra eller super. Men den var ikke dårlig eller passe bra heller. Så den er bra. Grunnen til at jeg synes at den er bra er at Andreas tror at Viljar er frekk men så er han egentlig veldig hyggelig.

 105. beste boken det året her fordi: LIVERPOOL❤️❤️❤️😍🙌🙌👍👍😁😁😊👌👌👌(❁´◡`❁)(❁´◡`❁)(❁´◡`❁) ^_^ 😛 😀 uwu

 106. Jeg syntes at boken var fin, og den passet bra fordi det er skeiv uke og det er snart Pride.
  jeg er er ikke kristen eller heier på liverpool men likte boken a like veld

 107. Jeg syns boka var bra,😊for det var bra skrevet og funnet på.👍Jeg synes den kunne ha vert lit mer spennende,😀sa jeg ir den terningkast 4🎲

 108. Den var litt bra, for det handlet om fotball og at det er greit å være forskjellig fra hverandre. Men teksten var litt vanskelig, fordi den hadde noen ukjente ord på nynorsk.

 109. Jeg syntes bok var bra👍 det er mange som syntes det er rart at jenter liker jenter og gutter liker gutter men det handler ikke om hvordan kjønn man er det handler om hvem som gjør deg glad😊

 110. Jeg synes dette var et spennende utdrag. Jeg vil anbefale denne boken selv om jeg har lest den.

 111. Jeg synes boka var veldig bra fordi at det handlet om at gutter kan like gutter og at jenter kan like jenter, men jeg synes å det var litt vanskelig å forstå på nynorsk.

 112. jeg synes den var veldig gøy men kansje litt mye text men ellers så synes jeg den var bra😍❤️❤️😊

 113. Boka var ganske spennende men ogsp ikke, fordi sånn jeg trodde det kommer til å være mer sånn… forelskelse men det var det ikke så jeg er litt sånn skuffet.

 114. Boken handler om fotball, eg er egentlig ikkje glad i fotball, men den var overraskende gøy og høre på. Vist man er ein som liker fotball eg vil anbefale denne til deg

 115. Den var ikke gøy å høre på og den var ikke spennende.
  Den var ikke å gøy å høre på fordi den var nynorsk.
  Den var ikke spennende fordi den handler om forelskelse og de snakket bare om fotball nesten.
  3/10

 116. Jeg syntes denne boken er veldig kjedelig.
  En av grunnene er at den er på nynorsk.
  Jeg liker heller ikke fotball temaet så mye som fikk meg til å like denne boken mindre.
  Alt de romantiske greiene med to gutter i denne boken fikk meg til å like den enda mindre.
  Så i oppsummering så syntes jeg denne boken er kjedelig, uinteressant og rar (på en dårlig måte)
  Jeg gir denne boken en -1/10 og anbefaler den absolutt ikke.

 117. Jeg syntes boken var grei, og det er bra med litt mer og lese, men det dårlige med boken var at det var nynorsk så det ble litt vanskeligere og lese, jeg syntes boken var litt spennende også, fordi det var kule ting i boken, men det var litt kjedelig med ingen bilder.

 118. Jeg synes denne boken var litt kjedelig og litt vanskelig og forstå fordi den var på nynorsk .

 119. Jeg syntes boka var 1\10 fordi den var nynorsk og at jeg ikke forsto helt handlingen. Denne boka var ikke helt min type bok den var ikke morsom eller spennende og hadde ikke noen bilder heller derfor er den en av 1\10

 120. Jeg syns boka var grei å kjedelig. den var på nynorsk og det var ingen bilder.
  Jeg er Liverpool supporter selv så jeg vet hvordan det føles å ha mange man u Venner.
  3/10

 121. Det jeg synes om boka var at det var ingen bilder i boka.
  boken var ikke så bra fordi det er på nynorsk, det er ingen bilder og det kunne bli bedre.
  jeg gir boka 4/10

 122. Jeg syntes denne boka var litt dårlig. Den var litt kjedelig, og jeg likte at den var nynorsk. Boka handlet også om kjærlighet og jeg synes ikke det er noe gøy eller spennende å lese. Jeg hadde ikke lest den igjen. Jeg gir boka 4/10.Det hadde også hvert bra hvis boken hadde bilder.
  Jeg synes at det var litt vanskelig å lese teksten fordi det var nynorsk.
  Men boka var fin.

 123. Boka var kjedelig men det var litt spenning etter hvert så ble den borte.
  Det var forelskelse i boken og jeg liker ikke sånne bøker.
  Den burde hatt litt mer spenning og litt mindre forelskelse.
  Boken hadde ikke bilder og den var på nynorsk den burde være på norsk.
  Men jeg ville ikke anbefalt denne boken jeg gir den 3/10.

 124. Jeg likte ikke boken så mye, den var ikke helt for meg, og den var ikke så spennende, jeg likte ikke at den var på nynorsk heller. Den passer mer for folk som liker fotball og kjærlighet, jeg gir den 1/10.

 125. Jeg synes ikke boka var så bra.
  Fotball er gøy, men jeg synes boka var kjedelig.
  Jeg skulle ønske det var noe action eller spenning i boka.
  Det var dumt at de snakket nynorsk.
  Jeg gir boka 1/10.

 126. Jeg syns boka var helt grei å litt kjedelig. Den var nynorsk og ingen bilder men det var jo noe fotball. Jeg heier på Liverpool selv og er venn med mange man u supportere så jeg vet hvordan det føles.4/10

 127. Jeg syntes den var ok fordi jeg liker ikke helt fotball bøker men jeg anbefaler den til folk som liker fotball.

 128. boken var om kjærlighet, og man forstod ikke masse siden det var nynorsk,
  den kunne vært bedre, ble også fort lei av å lese, den var ikke det verste men ikke bra heller 3,5/10

 129. boken var litt kjedelig fordi det var nesten helt umulig og lese den, men den var litt gøy også. Jeg gir den terningskast 4

 130. Boka var sånn passe jeg syns den var litt spennede men ikke at den var på Nynorsk jeg gir den 4/10.

 131. Jeg likte ikke boken så godt men den var helt grei. Jeg er ikke så glad i kjærlighet bøker og det var litt vanskelig å lese på nynorsk. Jeg gir boken 4/10

 132. Jeg synes at boken var ganske grei fordi den forklarte ganske mange ting.
  Det hadde hvert bra hvis Boken hadde flere sider.
  Det hadde også hvert bra hvis boken hadde bilder.
  Jeg synes at det var litt vanskelig å lese teksten fordi det var nynorsk.
  Boken var også ganske fin fordi boken var ganske romantisk.

 133. Jeg syntes boka var helt ok.
  Den var litt kjedelig fordi det var ikke spenning i den.
  Og jeg liker spenning.
  Boka var også på nynorsk.
  Jeg gir boka 3/10.

 134. Jeg syntes boken var grei, og det er bra med litt mer og lese, men det dårlige med boken var at det var nynorsk så det ble litt vanskeligere og lese.

 135. Jeg likte ikke boka fordi den var ikke noe spennende, og den var kjedelig.
  Jeg likte ikke at den var på nynorsk, og det kunne vært flere bilder.
  jeg ville ikke lest boka selv. Terningkast 1.

 136. Utdraget var sånn passe. Nynorsk bok er ikke helt for meg og jeg klarer nesten ikke å lese det. Det er mange ord jeg ikke skjønner. Det som var bra er at den handler om en gutt som liker en gutt og ikke jente og gutt. Det er mange som kan ha det sånn som Andreas i boka. Jeg kunne ønske det var bilder også fordi en bok uten bilder er kjedelig. Jeg gir den terningkast 5/10.

 137. Jeg synes at boken var ganske grei.
  Det hadde hvert bra hvis Boken hadde flere sider.
  Det hadde også hvert bra hvis boken hadde bilder.
  Jeg synes at det var litt vanskelig å lese teksten fordi det var nynorsk.
  Boken var også ganske fin.

 138. Jeg elsket denne boka, men det ble litt vanskelig å lese den fordi den var på nynorsk.
  Jeg ble litt nysgjerrig om hva som skjedde i kirka. Håper at de ender opp sammen på slutten av boka!

 139. Jeg syntes denne boka var veldig dårlig. Den var veldig kjedelig, og jeg likte ikke at den var nynorsk. Boka handlet også om kjærlighet og jeg synes ikke det er noe gøy eller spennende å lese. Jeg hadde ikke lest den igjen. Jeg gir boka 1/10

 140. Boken var kjedelig og den var ikke bra eller spennende. Jeg liker ikke at den var på nynorsk jeg gir den 2/10

 141. Jeg likte ikke denne boka fordi det var ingen bilder, og at den var på nynorsk.
  Terningkast 1.

 142. Jeg synes boka var helt ok, jeg likte ikke at den var på nynorsk. Jeg synes også den kunne ha litt bilder med. Jeg gir boka 5/10. Den var ikke helt for meg. Den var litt kjedelig.

 143. Jeg synes at boka er bra skrevet men jeg synes historien er litt kjedelig.
  Så boka er ikke helt for meg.
  Jeg vill gi boka 5/10

 144. Jeg likte boken gått altså den var ok men det skulle ha vært litt mer tekst fordi vi skulle får vite hva som skjedde med Andres og Viljar.

  • Dårlig 1\10
   Den hadde dialekt
   og den mangler bilder og spenning
   og jeg skjønte ikke så mye om hva det handlet om
   Og den var kjedelig

  • Jeg syntes ikke boka var bra, mest fordi den var nynorsk og ikke er en bok jeg pleier eller vil lese mer av.

 145. Jeg syntes at det var et bra utdrag, men jeg syntess at det var litt dumt med nynorsk

  ternig kast: 4

 146. Jeg synes denne boken er ganske dårlig. Den hadde en gutt som var 11 år og det er litt for ung og være forelska, det er et problem for meg. 0,00001/10

 147. Jeg synes boka var ok fordi var kjedelig når de snakka så mye om fotball, men det var litt spennende med Andreas og Viljar. Jeg gir den 4/10.

 148. Jeg liker ikke denne boken fordi det ikke er min type bok jeg liker mer action bøker. Jeg gir den 2 av 10

 149. Jeg syntes den var likte den men jeg pleier ikke og lese sånne sånne bøker men den var litt spennene. 🎲= 5 eller 6

  • Jeg likte den sånn passe jeg pleier ikke å lese sånne bøker men den var litt spennene 5 eller 6 av 10

 150. Den var ikke heldt spennende og den hadde mest om forskjellige ting og at det ikke var så mye ting i den, den hadde litt kjedelige ting som om det var en normal dag

 151. Boken var helt grei, ikke min stil hvis jeg skulle ha lest en bok men den virka bra for andre hvis de liker sånn stil. Terningkast 4/10

 152. Dette er ein bok om fotball, eg er ikkje så serlig glad i fotball. Men vist man liker fotball så vil eg anbefale den.

 153. Kjedelig for det handla om fotball. Dei som liker fotball kan lesa boka. For eg likar ikkje fotball.

 154. den var veldig dårlig nynorsk er et veldig dårlig språk jeg ble lei meg når han ga sjokoladen sin til slemme viljar

 155. Hei jeg synes boken var passe bra ,den var litt vanskelig å lese siden den var på nordnorsk,jeg gir boken 5/10

 156. hei, jeg likte ikke så godt boka for de det handlet om kjælighet . Jeg vill gi denne 4/10!

 157. Kampen var veldig kul men vanskelig å lese siden det var nordnorsk.

 158. Denne her boken er så morsom og romantisk denne her boken anbefaler jeg sykt masse! Ternekast 6

Til toppen