Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Krypto: Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes Gyldendal 2022

 

 

Krypto-organisasjonen trenger hjelp fra Ophelia igjen, for å redde et sjømonster de tror sitter fast i den Arktiske isen. De må være raske, for det er flere som vil ha kloa i den gedigne, livsfarlige skapningen.

 

 

Utdrag og lydfil er nå slettet på grunn av rettigheter.

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

2 240 anmeldelser av “Krypto: Dypfryst

 1. Denne boka høres spennende ut. Den er lett å lese og både kjedelig, spennende og morsom. Det er positivt med tegneserie, men vi kunne tenkt oss litt mer tekst. Vi skulle ønske vi kunne lest hele.

 2. Jeg likte at det var tegneserie og mye bilder, fordi at det er noe av det jeg liker og lese.
  Den er fin for første til femte klassinger, terningkast 4,5.

 3. Anmeldelse av boka: Krypto Dypfryst
  Dette er bok 5 i serien, etter denne har det kommet ein til.
  Handling
  Boka handlar om ei jente som heiter Ophelia. Ophelia bur i ein fosterfamilie og har alltid lurt på kor dei ekte foreldrene hennas er. Plutseleg kjem det nokon frå organisasjonen Krypto. Ho og vennen hennas, Bernard har hjelpt folka frå Krypto før. No trenger dei hjelp. Dalis jobbar i Krypto, dei bur utpå ei lita øy langt ut i havet. Krypto prøver og verne og passe på sjømonster og no har dei fått inn signal om at et sjømonster sitter fast i isen i Arktis! Når Ophelia og Bernard blir med Dalis til Arktis så kommer dei bort frå kvarandre og Ophelia finner ut noko om faren hennar.
  Min meining
  Sjangeren er tegneserie. Det er fine tydelige bilder. Boka er skrevet på ein enkel måte som gjer at du bare vil lese videre og finne ut kva som skjer videre. Utdraget seier ikkje veldig masse om kva som skjer videre i boka, men den er fortsatt lett og bli engasjert og dratt inn i.
  Eg har lest boka og anbefaler den veldig. Boka er nok best viss du har lest dei andre bøkene i serien.
  Eg er stor fan av boka og har gleda meg til at den skulle komme ut. Boka passer til både jenter og gutter, det kommer litt ann på kva personen liker og lese men den passer nok til alderen 7-13 år.
  Terningkast
  Viss eg skal gi terningkast til boka gir eg den nok enten ein sterk femmer eller ein stødig sekser. Den er lett og lese, og trur dei fleste ville likt den. Eg har lest boka og anbefaler den veldig. Boka er nok best viss du har lest ivertfall ein av dei andre bøkene i serien, men det går sikkert heilt fint og lese den utan og ha lest nokon av dei andre bøkene.
  Det er bra at boka fekk ein plass i superfinalen, og eg håper den vinner. Eg håper virkelig at du fekk lyst til og lese boka etter du har lest denne anmeldelsen.

 4. Krypto: dypfryst handlar om ei jente som heiter Opelia. Det er folk som jobbar i krypto og Opelia kjenner dei. Dei har funne ut at det er eit sjømonster under isen. Opelia må hjelpe krypto. Eg syns den var veldig bra fordi den var veldig spenanes.

 5. Teksten handler om Ophelia som må hjelpe Krypto som har høyrt rare og mistenkelige lyder langt nedi havet og de trenger hjelp av Ophelia. Det eg syntest var bra med boka det var at det var at eg følte at eg sjølv om eg ikkje hadde høyrt eller lest bok serien så følte eg at eg forstod kva som hadde skjedd før. Eg er veldig glad i teikne seriar fordi da føler eg at eg klarer eg og få med meg tingene som skjedde. Eg snytes det var ein av de mest gøyste og den mest fantasifulle boka i bok sluker prisen og eg har skikkeleg lyst til og lese heile serien. Eg anbefaler den hundre prosent.

 6. Boka var ok men ikke helt min smak. Den var mye farger i og litt for lite tekst. Jeg tror at boka er best for 1-4 klasse, men kanskje 5-7 klasse vis de liker tegneserier.

 7. Jeg syns krypto utdraget var veldig lite spennende, der det var spennende kunne man skrevet mer om hva som skjedde, hvor det skjedde og når det skjedde. Hadde du fått med mer av det ville den vært bra.
  Det var veldig kort og dermed ble det veldig forvirrende.
  Jeg har jo lest boka og det ble valgt ut et veldig kjedelig utdrag.
  Boka er egentlig utrolig spennende men dette utdraget var en skuffelse.
  Jeg anbefaler jo boka på det sterkeste, men etter folk har lest dette utdraget er det ingen som vil lese den. Jeg anbefaler boka til de fra 8 til 12 år.
  Boka gir jeg terningkast 5, men utdraget gir jeg terningkast 1 til 2.

 8. Krypto: Jeg synes ikke utdraget var så veldig spennende, det var så kort at hele utdraget bare ble forvirrende. Dette utdraget hadde jeg gledet meg til og lese, men dette var bare en skuffelse. Jeg slet med og forså hva det handlet om. I dette utdraget syns jeg man skulle valgt en mer spennende del av boka.🎓📖

 9. Jeg synes at bok utdraget til krypto var veldig gøy og litt spennende og lese. Fargene og de forskjellige farge tonene er helt fantastiske og går ekstremt bra sammen. Jeg likte hvordan de startet utdraget og hvordan den sluttet men det var veldig lite tekst og lett leselig. Den får terning kast 5/6 jeg hadde lest denne boken.

 10. Jeg likte ikke boka så mye fordi det var ikke så spennende og jeg gir terningkast 1/6. Jeg syntes ikke at det var min type bok.

 11. Syns utdraget var spennende, men veldig kort. Så kort at jeg syns det ble vanskelig å lage noen tanker om hva den kanskje handler om, eller kommer til å handle om.

 12. Boka var kjempe dårlig. Det var veldig lite som skjedde, jeg gir denne boka 0/6. pga det ikke handlet om noe spennende. Vil ikke lese denne boka igjen…🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🧌🧌

 13. Denne buken virker spennende, Men det er lite info om denne boken i
  utdraget. Utdraget slutter med at den damen sier at de har oppdaget ukjente lyder i
  Arktis, noe som jeg syns er spennende, men jeg hadde ikke brukt 300kr eller noe på boken. Terningkast 3 (midt på treet)

 14. Veldig bra. Jeg elsker denne serien og har lest den den før. Historiene er bra og spennende. Min favoritt bok i denne serien er definitivt bok 2. Dette er min favoritt bok i serien.👍

 15. roser er røde og fioler er blå, denne boka var supert og det var den som laget den å!
  Terningkast 6, men in my opinion 1000000000

 16. Handling
  Boken handler om et
  Sjømonster som er fanget i Arktis isen.
  Og Ophelia og Bernard.
  At de må ut på eventyr ut på Arktis isen.

  Min mening.
  Jeg syns at boken er var spennende og veldig bra
  Jeg liker bildene fordi de er fargerike og fine.

  Terningkast
  6 av 6

 17. I denne boka får vi høre om Ophelia. Hun sitter ilag med en gammel mann. De mater et sjødyr som bor på isen. Det kommer en båt fra Krypto. Det kommer en person roende – Ophelia kjenner henne igjen. Hun heter Dalis. Dalis sier at de har fått advarsel om at det er et sjømonster som kanskje sitter fast i farvannet og at noen jakter på det. De trenger hjelp.

  Jeg likte boka fordi den var spennende. De fortalte spennende om at noen var i fare. Båten kom fra et sted som heter Krypto; et litt mystisk navn. Tegningene er bra. Vi får se fra ulike perspektiver – f.eks. gjennom kikkerten. Fargene er sterke og fine. Vi bor ved Polarsirkelen og kan kjenne oss litt igjen i landskapet. Det gjør at vi liker boka ekstra godt tenker vi.
  Vi syns det skulle skjedd litt mer, men det skjer sikkert mer etterhvert. Selv om det er få sider får vi vite mye på disse sidene. Mange fikk lyst til å lese boka.
  Terningkast 4/5

 18. Jeg synes dette utraget var enklere å lese enn de andre utdragene. Jeg likte boken litt, men jeg er ikke så glad i tegneserier.

 19. Da jeg leste teksten la jeg merke til at den var veldig spennende og jeg fikk lyst til å lese den boken.
  Jeg syntes at boken var gøy fordi det var tegneserie og det var mye som skjedde.
  Vis jeg var lille-krako ville jeg ha likt meg veldig godt å det hørtes ut som om hann hadde te bra liv.
  Jeg syntes at slutten var spennende og gøy

 20. Da jeg leste la jeg merke til at teksten handler om Ophelia og Bernard.
  Jeg likte godt at det var tegneserie å ikke så mye tekst.
  Slutten var spennende fordi det kom en dame fra en liten båt.
  Jeg ble overrasket over at de hadde en fisk under isen.

 21. Jeg likte ikke boken, den var veldig kjedelig. Jeg synes andre kunne ha lest den. Jeg ble overrasket over skipet som kom. Jeg gir terning kast 2, fordi den var kjedelig.

 22. Jeg likte at det ikke var så mye tekst.
  Jeg likte at det var tegneserie.
  Jeg lurer på hva som skjer videre i boken for det var jo noe rart i vannet.
  Det vart spennenede når Dalis kom for å advare de om skjømonstret.

 23. Denne boken var helt utrolig!!! OG JEG ELSKER TEGNESERIER, denne fikk meg spesielt lyst til å ha! Jeg gir den en 6!!

 24. Anmeldelse
  Navn på bok: Krypto
  Navn på forfatter/illustratør: Hans Jørgen Sandnes

  Handling
  Boken handler om at noe har kommet i antarktis og kan være farlig får mennesker

  Min mening
  Jeg synes boken er bra fordi den er spennende og vi kommer rett inn i spenningen

  Boken passer for
  Boken passer for 9-11 år fordi jeg tror de synes det er mest spennende

  Terningkast
  4/5

 25. Boka handler om Ophelia og sjømonstre. hun må finne og redde sjømonstrert. Jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig.

 26. boken var ganske fin og eg likte at det var ein tegneserie bok og det at den ikkje startet veldig sakte. Eg trur at det kan bli ein spennende historie og eg trur at det vil bli ein bok som kan bli ganske populær for folk mellom 6-12 år.

 27. Eg likte boken passe bra 4/10. Men syntes andre kunne lest den. Boken handlet om Ophelia, Bernard og lille Krako. Dei så ei kano som kom inn på land det var ei jente som het Dalias.

 28. Den var ikkje så spenende eg har ikkje lest boken før og har ikkje tenkt til det.
  Det er ein tegneserie og eg liker veldig mye men eg likte ikkje denne boken den kunne ha meir skrift bildene var bra da. Terningkast 2/6.

 29. Den var sakte og rolig, eg liker rolige bøker. Eg likte designet på karakterene, det var ikke noe dårlig om boken og eg vedder på at, eg liker tegneserier, det er min favoritt
  bok-sjanger. Og som alltid er det 100% tegneserien som er best, eg gir boken en 8,6/10, solid men kunne vært bedre.

 30. Jeg syntes boka var sånn passe, det var ein bok som var lett og lese og passer for de aller fleste. Boka Krypto handlet om eit monster under isen som de prøver og få tak i og ei jente som heiter Ophelia. Gir den terningskast 2/6 fordi det kunne vært litt meire tekst så vi fikk vite litt mere om hva som skjedde i den lille delen av boka vi fikk lese. Og teikneserie er egentlig ikke helt min greie.

 31. Eg likte boken litt, men eg er ikkje så glad i teikneseriebøker. Eg syntes at den var litt spennande mot slutten av utdraget. Den handler om Ophelia og Bernard som lekte med lille-krako, men då så dei eit skip fra krypto. Fra det skipet kom Dalis og sa at det var kanskje eit havmonster mitt i isen på arktis.

 32. eg likte boka veldig godt og eg er ganske glad i teikneserier også, så eg har ganske lyst til å lese boken så eg gir den en 4/5

 33. Var litte og lese det var litt synd men eg veit ikkje kva eg skal skrive men den får 4/10
  Den kunne vere bra vist den var litt lenger men ok.

 34. Eg synest at boka hørtes veldig bra ut fa utdraget og eg leser teikneserier 24 timer i døgnet 7 dager i veka så eg syntest at boka var vedig bra så eg gir boka treningkast 6.

 35. Jeg liker boka veldig godt fordi det er bra bilder og man skjønner teksten. Jeg har lest den flere ganger og de andre bøkene i serien. Og jeg kommer til å lese den flere ganger jeg gir terningkast 5

 36. Bokanmeldelse til Krypto

  Krypto er en ok bok
  bokslukeren forklarte ikke så mye.

  Min mening

  selve boka høres bra ut og hvis jeg får tak i boka så skal jeg lese den.

  Terningkast 4
  fordi den var ok men den var ikke det beste utdraget i Bokslukerprisen

 37. Vi synes denne boken var helt grei. Flere synes den var spennende og noen synes denne kunne ha vært mer spennende. Vi gir i gjennomsnitt terningkast 3.

 38. Tittel:krypto
  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes
  Jeg synes bildene i boka er spennene boka ble lagt i 2022 og Gyldendal var di som solgt den hovedpersonen i boka er ophelia i boka er di på isen
  Dalis kommer tilbake og trenger ophelia og bernad i boka er det noen slemme personer som prøver å dreppe sjømonster og ophelia og bernad og dalis prøver å redde dem jeg synes at boka er veldig spennende jeg vil anbefale boka til folk som liker tegneserier og spennene bøker jeg synes at boken passer mere for barn men boken er til alle

 39. Bokanmeldelse
  Innledning

  Tittelen er krypto dypfrys, forfatteren er Hansen Jørgen sandnes, illustrert av Hansen jørgen Sandnes, den ble ut gitt 2022 og den som leverte den ut er Hansen Jørgen Sandnes.

  Hoveddel

  Hovedpersonene er ophelia, bernard og dalis.Det skjer på et sted som er en del av et hav som er fryst. Det foregår sent på året eller starten fordi det er kaldt. De må fange et sjømonster det var spennende. Også er det en liten fisk tror jeg men den ser ikke ut som en fisk men den er så så så søt.

  Avslutning

  Jeg syntes boka var spennende men du vet hvorfor men jeg sier det igjen jeg syntes den er spennende fordi de må fange et sjømonster, jeg anbefaler den fordi den er spennende og hvis du syntes det jeg sa om boka hørtes kult ut så tror jeg du burde lese den og jeg syntes at boka passer for barn og ungdommer men hvis du er voksen og den høres spennende ut så kan du lese den jeg bare syntes at den passer best til barn og ungdom men mest barn.

 40. Tittel: Krypto: Dypfryst.
  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes
  Illustratør: Hans jørgen Sandnes
  Utgivelsesår: 2022
  Forlag: Gyldendal

  Jeg syns at krypto dypfryst var ikke så spennende det var lite tekst men masse tegning denne boken passer for folk som leser lite tekst og liker tegneserier.

  Det er en jente og en man som heter bernard de er i en is sted og gjemmer en sjømonster den heter lille-krako. De hjemmer han fra en sted som heter krypto de hjemmer han fordi de dreper sjømonster hvis de ser lille-krako kommer de å drepe han. Bernard og jenta så en ship fra krypto bernard og jenta gjemmer lille-krako shipen gått vekk og en gammel venn av bernard og jenta.

 41. Jeg likte dette her uansett jeg har ikke lest alt. Jeg føles ut som det passer for meg. Det er liksom amuletten. Jeg skal kanskje lese hele boken hvis jeg finner det

 42. Jeg likte boka fordi jeg liker spenning og monstre og sånt. De fant akkuratt ut at det var et sjømonster under isen når utdraget slutter. Jeg hadde likt å lest boka og jeg anbefaler boka til andre.

 43. den var forferdelig den verste utdrage i hele verden ingen spenning 1/10

 44. jeg synes at krypto er en kjekke bok fordi den er en tegne serie og det handler om monster og spennende, jeg anbefaler boka til andre.

 45. Jeg syns den var veldig bra pga den var tegneserie og det er mange folk som liker tegneserie blad/bøker fordi mange syns det er enklere med lite tekst en mye tekst.

 46. Jeg liket den fordi den var spennende og jeg har lest hele boken fordi at jenta fant en liten hytte og de var det bilde såm så ut sån henne og jeg tor at det var faren hennes.

 47. Dette her er en så gøy bok! Boken er om Ophelia som vil redde alle sjømonster.
  Selv om jeg har lest denne boken alt for mye ganger, er det forsatt en god bok. Jeg blir aldri lei av denne boken.

  Terningkast: 6

 48. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst
  Teksten handler om en jente og en man og enda flere som reddet sjømonstre når de var i fare.

  Jeg vil si at Opheliia\jenta er kjempe snill synes jeg og mannen\bernard er kjempe snill de har et godt forhold

  Sjangeren er en tegneserie.

  Teksten er bra, men ikke så bra at jeg kommer på noe.

  Det som ikke er så bra med teksten er litt for korte setninger, det sto heller ikke så mye, så man fikk seg liksom ikke inn i boken.

  Jeg kunne lest boken, men det hadde ikke vært min favorittbok.

  Jeg vil anbefale boken til de som liker tegneserier og ikke så mye tekst.

  Jeg vil gi terningkast 4\6

 49. Eg synest Krypto burde vinne fordi den var sikkeleg bra. Den hadde god historie og den har flere bøker som også har god historie.

 50. Krypto

  Jeg synes at den var litt kort men helt ok.
  Hvis jeg var han mannen ville jeg tat en båt å gå ut på Atlanterhavet.
  Jeg ble skuffet over at de gjorte ingenting med sjømonsteret.
  Slutten var helt ok egentlig.
  Fordi jeg synes den kunne vert litt lenger.
  Jeg likte godt da de snakket om sjømonsteret.
  Da jeg leste la jeg merke til at den var veldig kort.
  Det gjorte inntrykk på meg at de brukte så sterke farger på bildene.
  Jeg ble overrasket over at hun ikke ville ha cacao.
  Jeg ble irritert over at ikke nesten noe var så spennendes.

 51. Navn på bok: Krypto dypfryst
  Navn på forfatter/illustratør:Hans Jørgen sandnes

  Handling: En jente som heter Ophelia og en gammel mann får et oppdrag om å redde et sjømonster

  Min mening: Bra bok har vurdert og lese den lenge men nå tror jeg jeg skal lese den siden denne var bra

  Boken passer for : De fleste som kan lese

  Terningkast:6

 52. Anmeldelse
  Navn på bok:Krypto dypfryst
  Navn på forfatter/illustratør:Hans jørgen sandnes

  Handling: En jente som heter Ophelia og en gammel mann får et oppdrag om å redde et sjømonster

  Min mening: Bra bok har vurdert og lese den lenge men nå tror jeg jeg skal lese den siden dene var bra

  Boken passer for : De fleste som kan lese

  Terningkast:6

 53. Navn på bok:krypto Dypfryst
  Navn på forfatter/illustratør: Hans Jørgen sandnes

  Handling Boken handler om en man og en jente som fisker og så sitter de seg ned med kakao og slapper av med gode klær på og så kommer det en liten båt med en jente som heter Dalis som har funnet ut at det er et sjømonster i nærheten og resten må du finne ut av sjøl.

  Min mening Jeg mener at denne boken er veldig god fordi jeg er en som liker tegneserier og den var spennende og med at det er et sjømonster.

  Boken passer for Denne boken og passer for de som liker tegneserier og som liker spenning.

  Terningkast: Jeg gir den et terningkast 6 fordi den er spennende og det er en lett bok å lese.

 54. Anmeldelse
  Navn på bok: Krypto:Dypfrys
  Navn på forfatter/illustratør: hans jørgen sandnes

  Noen sitter på isen og gir en skapning mat.

  Det er en gammel man og en jente.
  Plutselig kommer det en båt
  person som kommer kjenner de.

  Min mening Den virket greit

  Boken passer for barn på 10 år

  Terningkast 4

 55. 1. Bokas tittel: Krypto

  2. forfatter: Hans Jørgen Sandnes

  3. Handling -peson: Ophelia -plass: Antarstist- Problem: Ingenting eller det skipet.

  4. Likte at det var tegneserie fordi jeg liker tegneserier , likte ikke at det var litt like tekst fordi det var spennende .

  5. Hovedperson: Ophelia og Dals

  6. Ternings kast om 6 er høyest så 5,5 om eller 6.

 56. 1. Bokas tittel: Krypto

  2. forfatter: Hans Jørgen Sandnes

  3. Handling -peson: Ophelia -plass: Antarstist- Problem: Ingenting eller det skipet.

  4. Likte at det var tegneserie fordi jeg liker tegneserier , likte ikke at det var litt like tekst fordi det var spennende .

  5. Hovedperson: Ophelia og Dals

  6. Ternings kast om 6 er høyest så 5,5 om eller 6.

 57. Bokomtale

  Tittel: Krypto.
  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes.
  Hovedpersonen er Dalis og ei jente til.
  Jeg likte boka fordi den var spennende å lett å lese, den var også veldig kul og jeg vil veldig gjerne låne den.
  Det jeg ikke likte så godt var at den hadde litt lite tekst. Men ellers var den bra.

  Handling: Du får vite at det er ei jente som kommer til Ophelia og trenger hjelp. Jenta som kommer heter Dalis og hun viser Bernard og jenta en aquator. Aquatoren viser dem når monstere beveger seg i farlig farvann.

  Terning kast 6 av 6 🙂

 58. Bokomtale

  Krypto
  Hans Jørgen Sandnes

  Boka handler om en jente og en mann og mange sjømonster som de må redde sann verden ikke får vite om dem. En gang fikk en organisasjon som heter krypto et signal fra under antarktis og der er det et sjømonster under isen. Da skulle de prøve og redde den men så kom Ophelia over en hytta hun gikk inn der var det en kniv som tilhørte faren hennes som de trodde var død de fant også mange bøker.

  Hoved personen er Ophelia aka jenta Bernad aka mannen.
  Jeg likte boka veldig jeg likte den fordi det er mange sjømonster og den er spennende. Det jeg IKKE likte var at man starta på bok 6 isteden for en. Boka passer for barn fra 10 til 13.
  Jeg gir den 6 stjerner

  Av Edvard Johan.

 59. Bokas tittle:Krypto
  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes
  Ppp Handlings referat: jeg liker boka fordi det stanser i det spennende, det for folk til å lese den.
  Problemet er vel at det kommer kommer et skip fra krypto
  Personer: hovedpersonen er vel:Ophelia, Dals og Bernard
  Plass: fortellingen var på isen
  Likte du boka?likte du ikke.
  Jeg liker boka veldig mye fordi den har spenninga i historia

 60. KRYPTO

  Hans Jørgen Sandnes

  Krypto handler om havdyr og et firma som hjelper dem. Bernart skjuler et lite monster.
  Hovedpersonene er: Bernart, Dalis, lille Krako og en jente.
  Jeg likte boka siden den handlet om hav monster.
  Jeg likte ikke at de ikke kom til sak med en gang.
  Jeg syns boka bør fortelle mer om personene.
  Jeg gir boka terningkast 5 siden den var ganske spennende, men dem burde ha mer handling.

 61. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om Ophelia, Bernard og Dalis.
  De kommer fra et sted som heter Krypto.
  De må redde et sjømonster som er under isen.

  sjangeren er tegneserie, det var veldig bra tegnet og var bra for teksten fordi det er en sjømonster som er i boken som er veldig vanskelig og beskrive.

  Ophelia er en som er veldig snill og hyggelig og bryr seg om folk, for eksempel da hun droppa å se ferdig ishockey i stedet ville hun snakke med Bernar
  Forholdet mellom dem er at de er veldig hyggelige og hjelper hverandre.

  Tegningene var veldig bra tegnet, det er et monster i boken som er veldig å beskrive så det passet veldig bra med tegninger.
  Stemningene er veldig bra, de er hyggelige til hverandre, helt til slutten da kommer Dalis og sier noe spennende.

  Jeg likte tegneserie som sjanger, fordi det er veldig vanskelig å beskrive tingene i utdraget.

  Det som var mest spennende var da Dalis kom, da utbrøt hun hyggeligheten og snakket om noe som var veldig spennende.

  Slutten var veldig irriterende fordi den sluttet rett på spenningen og det liker jeg veldig dårlig.

  Jeg fikk veldig lyst til å lese ferdig slutten, fordi den var veldig spennende på slutten.’

  Det som var det beste med boken var at den var tegneserier fordi det hadde vært veldig vanskelig å beskrive hvis det bare var tekst.

  Jeg vil anbefale boken til dem som liker tegneserie og spenning.

  Jeg gir terningkast 4 fordi den er en tegneserie som passer for boken.

 62. Tittel krypto

  Organisasjonen KRYPto trenger hjelp av Ophelia igjen med et sjø monster i antarktisk.
  Jeg synes boka var veldig gøy fordi den var spennende.

 63. Jeg elsket denne tegneserien !!!!!! Den var SYKTTTTT god, jeg anbefaler den så SYKT !! fastcandylagunen !! Terningkast 6 ut av 10 !!! Tusen takk for meg.

 64. Handling
  Ophelia har flyttet til en utrolig sporty fosterfamilie, som alltid driver med en eller slags idrett, men Ophelia er ikke veldig interessert i sport og foretrekker å tilbringe tid med sin venn Bernard, men en dag ser hun en båt fra krypt, som er et selskap hun har jobbet for en gang før.
  Min mening
  Jeg hadde store forventninger til boka, når jeg så tittelen og omslaget, men når vi begynte å lese ble jeg skuffet. Dette var delvis på grunn av innlevelsen til han som leste, men jeg var også overrasket over hvor kort utdraget var. Jeg føler dere har gjort det vanskelig å skrive en god anmeldelse. Det var litt unaturlig dialog, men jeg er sikker på at det var fordi vi hørte på utdraget, og ikke leste det inni vårt eget hode. Det var ting jeg likte bra med boken også: En tegneserie trenger bra illustrasjoner, og det har denne boken har definitivt det, selv om jeg bare fikk sett noen få fra utdraget.

  Denne boken virker bra og har definitivt flotte illustrasjoner, og jeg er redd jeg har vært litt slem mot forfatteren, men utdraget etter min mening fortjener terningkast 3.

 65. Krypto var ganske bra jeg skjønte ikke helt hva som skjedde. Det er gøy å lese tegneserier men det var et litt dårlig utdrag 5/10. 🐸

 66. Krypto Forfatter: Hans Jørgen Sandnes KRYPTO

  Jeg liker krypto fordi det er et tegneserien og det er ikke mye tekst. Krypto handler om et monster som satt fast i isen. Ophelia er en jente. Krypto organisasjonen må hjelp fra henne. Jeg anbefaler den boka fordi det er et tegneserien. 4/6 😊

 67. boken er for lett lest og det er lite tekst per side. litt spennende og jeg kommer sikkert til og lese boken fordi jeg er nysgjerrig om mysteriet unner isen.

 68. Jeg liker som regel tegneserier, men jeg synes ikke denne var noe bra. De forklarte ikke så mye. Det skjedde lite og da ble den veldig kjedelig. Men det er ikke den verste boken akkurat. Den er lett å lese og lite tekst. For min del så er det litt tungvint å lese når det er så lite tekst. Konseptet er helt greit, det kunne skjedd mer. Den passer for alderen 7-11 år. Anbefaler den til folk som liker lite tekst og mye bilder. Terningkast 2/6,

 69. Jeg synes boken var bra fordi det var tegne serie og lett og lese. den hadde bare bilder og bobler med tekst. Det ble litt spennende da de så skipet og jeg likte Krako 🤗. Boken var bra terning kast 36/39 🎲

 70. Det verste boka eg har hørt på. De forklarte ingenting og bare veldig kjedelig, eg kjønte ingenting. Ja det verste boka jeg har hørt på ternings kast 1/6. 😡😡😡😡😡

 71. Dette var en kjempe kjedelig bok, det var den dårligste boken jeg har lest noen gang. E likte den ikke fordi den ga INGEN mening å de forklarte ikke noe bra og handlinga i historien fenga meg ikke så e skjønt INGENTING. Jeg gir den en 0/6

 72. Jeg syntes boken var veldig kjedelig fordi det var dårlige beskrivelser, å det var ikke noe spenning i den fordi det var en veldig rolig stemme og jeg er ikke så interrisert i sånne type bøker. Jeg gir boken 1/6.

 73. Jeg elsket denne boka. Den var mystisk. Jeg synes alle burde lese denne boka fordi den var en tegneserie, skjønnlitteratur, og hadde en cliffhanger på slutten. Det var morsom. Jeg likte best Dalis fordi hun var på et oppdrag .

 74. jeg synes denne boka var den dårligste boken jeg har lest de forklarte det ikke noe bra og ikke det var ikke noe spennende og de lydan liker ikke jeg dette er en av de verste boken jeg har lest jeg gir den terning kast 1/6. 🙁

 75. Den var bra liksom men ikke så men det hadde vert bedre å lest den selv i stede å høre dem på lydbok for de «splasj» lydene hørtes ikke bra ut på lydbok, men den hadde sikkert vert bedre å lest den selv, og det var ikke så mye tekst så det var ikke så mye som skjedde , jeg gir den sånn 1/6 den var ikke helt min liksom stil i bøker.

 76. denne boka var ganske bra fordi den hadde mye bilder og den var spenennde fordi det var monster under havet jeg ville ha lest den på skolen og kansje i fritiden. jeg gir den en 5/6 den er veldig bra men den er veldig kort. så jeg håper at den boka er lenger fordi jeg vil se hva som er under havet. men jeg trur at det er bare han lille-krako og leg håper at det er meir en 1 book.

 77. Jeg synes boka var bra, men utragete var for kort og litt kjedelig så jeg skjønte ikke hva denne boka skal egentlig handlet om.
  Jeg synes at det skulle ha laget utdraget lenger.
  Boka sin forside ser egentlig veldig spennende den hadde mye farge og sånt, men jeg var litt skuffet av den korte utdraget. Jeg likte boka litt, men jeg blir sikkert og gi boka terning kast 2/6.

 78. Den er bra, illustrasjonene er også fine. Den er lett å lese, så de fleste kan lese den.
  Jeg vill gi denne boken 7/10

 79. Jeg liker boka veldig på grunna det er en tegneserier fordi heg liker bilde bøker veldig mye. og den er veldig bra på grunna krypto er der! Jeg tar terning kast 5/6! Jeg liker mest enkle bøker.

 80. Jeg likte boka veldig mye mest fordi den var tegne serie, men jeg har også lest boka fra før av så jeg vet hva som skjer. Liker boken mye gir den terning kast 5/6🎲🤯

 81. Jeg liker boka veldig på grunna det er en tegneserier fordi heg liker bilde bøker veldig mye. og den er veldig bra på grunna krypto er der! Jeg tar terning kast 5/6!

 82. Jeg synes den var sånn passe bra. den var ikke så spennende og ikke så bra heller. Dette er ikke en type bok for meg. Jeg gir den terningskast 2/6 🙁

 83. Det er en av de få som jeg faktisk husker, men liker den fortsatt ikke særlig mye. 4/10 jeg likte den litt fordi den minner om manga som basically er japanske tegneserier, og jeg ELSKER manga og liker også tegneserier. Noen av grunnene til at jeg ikke likte den var at den var ikke særlig spennende, veldig lite tekst og ikke så mye som skjedde, ganske kjedelig egentlig litt som dette føltes det å lese den: 🫤💀👎. Dette var anmeldelse, håper den var bra og takk for meg.

 84. Jeg synes at boken var kjedelig fordi den er for 2-5 pr gammel
  Jeg likte ikke boken fordi det var ikke noe morsom
  Denne boken var dead💀
  Denne var ikke noe bra fordi de snakket så treigt
  Denne boken har ingen gode ting med seg så jeg gir den 2/6
  Den er ikke god nok til å bli kalt MID
  Den handler om (jeg husker ikke navn jeg sovnet fordi det var så kjedelig så jeg lager navn
  Kaia har fått en foster familie en gammel mann spør om henne vil ha kakao
  Så kommer noen fra krypto og snakker om noe dyr under isen

 85. Jeg synes boka var dårlig ut av det utdraget vi fikk fordi den var altfor kort, vi fikk nesten ikke vite noen ting ut ifra boka og den som leser har absolutt ingen innlevelse og var irriterende å høre på.

  Forsiden a boka var kul og hadde masse farger som sto ut. Jeg fikk lyst til å lese den, men etter utdraget hadde jeg ikke lyst lenger.
  En av vennene mine sa at den var veldig bra fordi han hadde lest den så jeg tror dere bare må gjøre utdraget bedre

 86. Jeg syns utdraget var litt kjedelig fordi det ikke var så mye som skjedde. Det kan være at det hadde vært litt mer spennende om det hadde vært et annet utdrag fra boka, men vi likte bok-coveret var bra og det var bra illustrasjoner.

 87. Jeg synes boka var dårlig ut av det utdraget vi fikk fordi den var altfor kort, vi fikk nesten ikke vite noen ting ut ifra boka og den som leser har absolutt ingen innlevelse og var irriterende å høre på.

  Forsiden a boka var kul og hadde masse farger som sto ut. Jeg fikk lyst til å lese den, men etter utdraget hadde jeg ikke lyst lenger.
  En av vennene mine sa at den var veldig bra fordi han hadde lest den så jeg tror dere bare må gjøre utdraget bedre.

 88. Den var helt jwl kjempe kjedelig og kort. Det er sånn man leser til barnet sitt når de er ny født. De leste kjempe rolig og sakte. Terning kast 0/1000

 89. Jeg synes boken var veldig dårlig og jeg synes boken var dårlig det de kunne gjort bedre var å ta med flere sider av utdraget jeg gir boken terning kast 1

 90. Jeg syntes denne boken var dårlig og ikke noe for meg. Jeg vil aldri lese den og jeg den en sterk 0 av 100000

 91. Den var litt kjedelig pogrun av den var ganske kort den handlet bare om noen ting og den hadet veldig lite info om teksten den burde hat mer info

 92. Jeg syntes at boken var veldig dårlig og jeg kommer aldri til og lese den, mest siden han ene heter bernad.

 93. Jeg syntes det var veldig kjedelig fordi det var et kort utdrag og ikke mye info.
  Jeg kunne ønske det var mer action.

 94. Jeg synes utdraget var kort. Jeg hadde ikke lest denne her før så jeg skjønte ikke så mye. Den personen som leste teksten hadde ikke så mye energi så det ble ikke så spennene, jeg hadde forventet mer fra boken fordi forsiden var veldig fin. Jeg tror den kunne vært veldig spennene og bra vis utdraget hadde vært litt lenger. Terningskast 3.

 95. Jeg har lest boken og jeg syntes den får et dårlig rykte av utdraget. Utdraget var kort og det var kjedelig lest opp.

 96. Jeg likte krypto fordi den har tegninger og den har ikke så mye tekst.
  Å at den er spennende fordi det er sjømonster.

 97. Jeg likte Krypto veldig godt fordi det var ikke for mye tekst og den var VELDIGGG spennende, når jeg leste den og den ble ferdig jeg ble litt irritert fordi det var så kort fra bokslukerprisen, den boka var veldig bra 11/10 Jeg anbefaler den til alle sammen det er en bok man kan kose seg med i vinteren og i sommeren.

 98. Jeg synes boken var litt kjedelig fordi den hadde ikke så mye action og jeg liker ikke humor bøker. Alle aldersgruppa kan lese den boken synes jeg og jeg gir den 2/6. 💀💀💀

 99. Jeg syntes boka virket bra. Den viste at hun var del av en organisasjon som het krypto. Krypto var en hemmelig organisasjon. De ville ha hennes hjelp med og finne et sjømonster som satt fast unner isen i Arktis. Jeg skal lese den.

 100. Jeg syntes denne boka var veldig spennene og bra bok. Når man først startar å lese vil man lese mer og mer. Den virker mystisk og spennene. Det var fine tegninger. De forskjellige karakterene var veldig morsomme. Jeg har ikke lest helle boken, men den virker veldig gøy å lese.

 101. Jeg synes at denne boka høres spennende ut. Den gir inntrykk av at enten så skjer noe helt forferdelig eller så klarer de å redde dette sjømonsteret. Jeg er ganske glad i tegneserier, jeg synes at tegneserier gir mer informasjon om hva som faktisk skjer. Det jeg ikke synes at var så bra med dette utdraget var at det var så kort, kanskje det ikke var så kort, men fordi det var tegneserie følte jeg at det var litt kort. Jeg føler heller ikke at jeg får så mye informasjon om de ulike karakterene.

 102. Boka virker mystisk og spennende, men jeg bet ikke helt om boka er noe for meg. Hvis du er en person som elsker tegneserier og oppdrag og sånne ting så passer denne boka veldig godt for deg. Utdraget var også veldig kort så jeg fikk ikke vite så mye.

 103. Jeg pleier å like tegneserier men denne er ikke helt for meg. Utdraget var ganske bra og jeg er sikker på at andre vil like det

 104. Jeg syntes at selve utdraget ikke ga meg en sånn gnist som fikk meg til å lese den. Jeg syntes også at utdraget sluttet litt brått og at det kunne vært litt mer mysterium på slutten. Ellers så hørtes det ut som en koselig mysterie bok jeg godt kunne lest. Det var litt kjedelig utdrag.

 105. Jeg syntes at det var bra at de lagde et mini mysterium. Med det mener jeg at det er bra at vi ikke fikk se va de så i kikkerten før eter noen ruter. Det skapte en liten spennings sene. Jeg elsket tegningene! De var helt nydelige. Jeg syntes også at handlingen virket veldig kul og spennende. Jeg ville takket ja til å lese denne boken hvis jeg hadde fått muligheten!

 106. Hei. Jeg synes at utdraget var litt kort så jeg har liksom ikke så mye å ta etter, men jeg kan si at jeg likte tegningene og historien. Den sluttet jo ganske brått og jeg fikk jo lyst til å lese mer, men jeg følte meg ikke sånn at jeg måtte lese boken fordi den var så bra. Jeg gir terningkast 4 på utdraget Krypto.

 107. Jeg liker veldig tegneserier og dette ser ut som en bok jeg skal lese. Jeg likte den fordi den ser spennende og jeg vil veldig vite hav slags monster som er så farlig . Tegninger var veldig fine. Jeg gir den 10 av 10

 108. Boken er basert på at det er et sjømonster i nærheten og da ble krypto varslet. De fra krypto kom men de tror at det under isen.

 109. Utdraget var veldig kort og det skjedde ikke så mye. De endte utdraget med at noe spennende kom til å skje. Det gjør at man får lyst til å lese mere.

 110. Jeg synes utdraget var spennende og jeg vil gjerne lese hele boka. Det var kult at det var med sjømonster og et «selskap» som het krypto

 111. Jeg syntes at utdraget var litt lite så man fikk ikke så mye ut av det. Den hårets ut som en ganske spennende bok. Jeg likte også bildene

 112. Jeg synes at dette virket som en bra bok, men jeg synes utdraget var for kort. Det gikk veldig fort å lese og man fikk ganske lite informasjon. Det kan være en veldig spennende bok, men utdraget var for kort og ikke veldig spennende.

 113. Jeg syntes dette utdraget var litt kort og kjedelig. Det var ikke så mye som skjedde så du leste det bare for å lese det. Ikke noe for meg

 114. Jeg synes den var bra, men ikke noe for meg. Jeg liker ikke at det er så få setninger og så mange bilder. Da blir det litt slitsomt. Det er sikkert noen dette er helt perfekt for, da!

 115. Jeg synes den var helt grei, men det var veldig lite tekst for å være tegneserie.
  Jeg gir boken en 3️⃣

 116. Teksten handler om Ophelia som må hjelpe en organisasjon som heter Krypto. Det kommer en person til Saltvik for å advare om at det er et sjømonster som sitter fast under isen i Antarktis. Ophelia skal hjelpe krypto om å få den sjømonstre fri før andre organisasjoner får tak i den.

  Det er tre personer i boka som heter Benard, Dalis og Ophelia. Forholdet er veldig bra mellom de tre.

  Sjangeren er en tegneserie.

  Jeg synes at den personen som tegnet boken er veldig flink til å tegne. Jeg synes at stemninga i tegningene var veldig bra. Det jeg synes er bra er at Dalis kom for å spørre om Ophelia kunne hjelpe. Jeg synes at denne boka burde ikke forandre seg på grunn av jeg synes at den er bra som sånn den er. Jeg synes at bildene i teksten er veldig tydelig.

  Jeg likte at sjangeren er tegneserie og at det var enkle bilder. Jeg synes ikke at det er noe som er dårlig i boka.

  Det som er det mest spennende er når Dalis sier at det er et sjømonster.

  Jeg synes at slutten var veldig bra.

  Jeg fikk kjempe lyst til å lese resten av boka.

  Det beste med boken er at Ophelia hjelper Krypto med sjømonster.

  Jeg synes at den ikke burde forandre seg fordi jeg liker den sånn den er.

  Jeg vil anbefale denne boka til de som er 7 til 11.

  Jeg synes at denne boka er veldig bra, så jeg gir terningkast 5-6.

 117. Teksten handler om Jack,Bishan, og Anker som drar ut kl 02.00 hver natt for å bryte seg inn i hus, det er ikke for å stjele som mange tror, men det er fordi de ommøblerer for å forvirre andre.
  En natt da de brøt seg inn i et hus som vanlig så Jack noe skummelt han ikke ville si til de andre. Dagen etter dro Bishan og Anker tilbake til huset, brøyt seg inn igjen og så skulle de gå og lete etter det Jack syntes var så skummelt. Etter hvert så de en mann som satt i sofaen med et balltre i fange.
  Men heldigvis sov han.
  De sto helt stille en liten stund så lista de seg ut igjen.
  Så så anker en blomst og plutselig traff Bishan den svakt med foten sånn at blomsten datt ned i mannens hus.
  Mannen våkna og de hørte noen svake skritt bak seg. Anker hoppet kjapt ut av vinduet. Men Bishan kom ikke etter, så hørte Anker fotskritt på andre siden av hekken.

  Sjangern er spenning som jeg synes er veldig fint fordi jeg liker spenningsbøker.

  Jeg likte veldig godt når de brøt seg inn i huset og så de en mannen i sofaen med et balltre på fange. Jeg synes det er spennende fordi du vet ikke hva som kommer til å skje, om de blir tatt eller ikke.

  Denne teksten var veldig bra, fordi den var bra skrevet og bra forklart.
  Det var noen enkle og korte setninger som jeg synes er fint innimellom.

  Når boken sluttet ble jeg skuffa fordi den endte med fotskritt på andre siden av hekken, jeg fikk bare lyst å vite mer og mer av boken.

  Jeg ville anbefalt denne boken i mellom 10 og 12 år.

  Jeg vil gi denne boken en klar 6èr og fra min mening synes jeg denne boken skal vinne Bokslukerprisen.

 118. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om Ophelia som fisker også noen.
  Bernard og Ophelia jobber sammen. En av de andre som jobber der

  Sjangeren er en tegneserie fordi det er masse bilder og snakkebobler. Det er heller ikke så mye skrift

  Det er veldig bra imellom dem fordi de blir glad når de ser hverandre.

  Tegningene var bra, men jeg liker ikke så gode tegneserier, men denne var ganske bra.
  Jeg har lest noen andre krypto bøker og jeg liker dem bedre enn denne.

  Det mest spennende var sikkert når damen fikk et nødanrop.

  Slutten gjorde at jeg ville lese mer og mer.

  Jeg fikk veldig lyst til og lese videre selv om jeg ikke likte det så godt så vil jeg lese mer.

  Det beste med teksten var at tegningene var som at hvis jeg ikke greide å forestille det i hodet så har jeg bilder.

  Det jeg ikke likte så godt med teksten var at bildene ikke passet, men teksten.

  Jeg ville ha anbefalt boken til folk som er 8/11.

  Jeg gir boken et terningkast 3 av 6.

 119. Teksten handlet om en jente som heter Ophelia og en venn som heter Bernhard. De har funnet ut av at det er et sjømonster under Antarktis. Det befinner seg under isen og de må redde Antarktis, klarer de det? Sjanger er tegneserie, jeg liker tegneserier så den teksten var overraskende gøy! De i historien er venner og har et godt forhold, og krangler så mye. Jeg likte at det var mange tegninger og de var superduper kule! Det kunne kanskje vært litt mer tekst fordi teksten var bare 10 sider og det var mest bilder og ganske lite tekst. Jeg synes at det er et ok forhold mellom tekst og bilder, det var litt mer bilder og det tok litt over. Sjangeren var bra og dårlig fordi bildene var det flere av og nesten ingen setninger, men det var ok. slutten var litt skuffende, man blir bare ikke så drat in i den som i hvert fall jeg vil ha i en bok . Jeg vil ikke fortsette med boken, den er bare ikke noe for meg, men det kan kanskje være noe for deg?Det beste med teksten var at det var en spenningsbok og det liker jeg. Noen ting med teksten som kunne vært bedre var at det var lite drama, det syntes jeg kunne vært bedre … Jeg anbefaler boka til folk som er interessert i tegneserier og spenningsbøker!
  Jeg gir utdraget terningkast 3. Den var en bra bok, men ikke min type bok .

  Natasha, 5C

 120. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om krypto, som er en organisasjon som hjelper dyr i havet. Krypto er et skip.

  Sjangeren er en tegneserie. Jeg synes sjangeren er bra fordi jeg liker tegneserier.

  Ophelia har blått hår. Ophelia heter jenta og Bernard heter mannen. Forholdet er bra.

  Jeg likte tegningene godt fordi det var tegnet bra, morsomme og fine tegninger.

  Det var passe mye tekst for meg. Den var enkel og lese, og det var spennende.

  Det som kunne vært litt bedre med utdraget var at man kunne få vite litt mer om monsteret som lagde lydene på slutten.

  Det var helt perfekt med tekst og bilder fordi det gjorde at jeg ville fortsette å lese.

  Jeg liker tegneserier som sjangeren fordi det ikke bare er tekst, men også bilder.

  På slutten av teksten kommer det noen skumle lyder under isen og det var et monster!

  Jeg synes slutten var kjempe spennende og ville ikke slutte å lese.

  Jeg vil lese boka fordi det var så spennende

  Det beste med boka var slutten, og at det var lett å lese fordi det ikke var så mye tekst.

  Jeg ville anbefalt boken til alle som liker spenning

  Jeg gir utdraget terningkast 6 av 6

 121. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Tegneserien handler om at Bernard og Ophelia sitter på isen en kald vinterdag. De hilser på Krakow. Også kommer det et skip. Dalis kommer roende ut fra skipet og hun har med seg en alarm som sier at det er oppdaget ukjente lyder. Ophelia spør om det finnes sjømonster under isen.

  Personene i teksten er Ophelia, Dalis, Bernard og det lille sjømonstre Krakow. Tegningene er helt perfekte fordi det er veldig lett å leve seg inn i den. Når de brukte teksten kunne de ha beskrevet litt mer. Bildene passer veldig bra til teksten fordi da klarer jeg å leve meg inn i bildene det ekstra godt.

  Jeg har lest hele boken, den er så spennende, så denne boken vil jeg anbefale.
  Det beste med teksten var da det lille røde dyret kom opp fra vannet fordi det var veldig søtt. Det kunne ha vært litt mer tekst, da ville jeg ha skjønt litt mer.

  Jeg anbefaler denne til de som er 6-15 år
  Jeg vil gi terningkast 4

 122. TEKSTEN
  Teksten handler om Ophelia som må hjelpe Krypto-organisasjonen med å fange et sjømonster. Sjangeren er tegneserie og det er en tegneserie jeg synes burde komme høyt på tabellen. Jeg får lyst til å lese boka. Det er veldig spennende om hun og Krypto-organisasjonen vil finne sjømonstre før de andre som vil bruke den til noe dumt.
  Personene i teksten heter Ophelia, Bernard og Dalis, i selve boken er det nok flere. Personene er bra tegnet samme med alt det andre som er i tegneserien.
  Jeg liker veldig godt at det er spenning med om de klarer å redde sjømonstre.
  Det kunne vært litt mer av historien i teksten, det ble ganske lite å lese. Tegningene forteller historien godt. Bildene og teksten passer veldig bra sammen.

  MIN MENING
  Jeg liker veldig godt tegneserier, så denne sjangeren passer meg fint. Det jeg ikke liker med tegneserier er at det kan bli for lite å lese. Det var spennende da man fikk vite at det var et sjømonster under isen, og grunnen til at boken heter (Krypto- DYPFRYST). Det var spennende fordi jeg liker spenning og det er det som er spenningen i boka. Jeg synes de stoppet på et spennende sted og det er bra, men jeg synes det kunne vært mer å lese av boka i utdraget. Jeg fikk veldig lyst til å bare bla om å lese mer, men så var det slutten av utdraget. Jeg likte veldig godt med teksten var da Krypto-organisasjonen kom med oppdraget. Jeg likte også at det var store detaljer som vises tydelig, men at det ikke er en så spesiell detalj. Feks: Lille-krako. Jeg vil anbefale boken hvis du liker spenning, lettlest og tegneserie. Jeg vil gi boken terningkast 5-6.

 123. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Hvilket terningkast vil du gi utdraget?

  Teksten handler om et barn som har en fisk som venn.
  Å at det er et sjømonster i vannet.

  Jeg synes at tegningene var veldig bra fordi han har tegnet slik at vi ser hva som skjer.
  Tegningene forteller når noen er glad og når de blir stresset. Det var passe mye tekst.

  Jeg liker at det er bilder i teksten, for da er det ikke så mye å lese og jeg forstår bedre det som skjer. Jeg synes at det var spennende. Ja, jeg ville ha lest videre i boka. Jeg ville gi denne boka til de som er over 8 år.

  Jeg vil gi denne boka terningkast
  4 av 6.

 124. Den var sykt bra og eg elsker tegneserier så eg gir den terning kast 10000/ 10
  det var også veldig bra tegna.
  🙂 🙂 🙂

 125. Jeg synes at den var bra fordi han manen så noe i sikeren og sa til jenta og se. Jenta sa det ser ut som et skip fra krypto hva gjør det her? Jeg likte måten de det prøvde og finne et musterium.

 126. Jeg synes boka er fin og den er veldig spennende. Jeg liker boka fordi den er en kul tegneserie bok. Jeg har lest andre bøker av krypto og den er passe bra for meg. Og jeg håper det kommer flere bøker av Krypto.

 127. hva jeg liker er at bildet sier mer enn teksten og at tegnigene er sikklig fine men ha jeg ikke liker er at det er

 128. jeg liker tegnigen og ogsån det ser ut. men ha jeg ikke liker er at det er sikklig lite spennede som sjer.

 129. Jeg synes den var bra og spennende. Jeg liker tegneserier med lite tekst og fantasi bøker.
  Jeg gir den terningkast 6/6.

 130. den var litt kjedelig i starten men sånn de fortalte det er den kanskje litt mer spenene resten av boken

 131. Den var kul og var veldig spennene. Jeg syntes at skolen bør kjøpe boka,folka som laget krypto er gode til å lage spennene bøker!

 132. Hei, vi likte boken😄den var gøy men litt kjedelig for oss. Men vi har forsatt lyst til og lese den, fordi den var ganske bra😉 Vi liker tegneserier fordi de er så fargerike og de har litt mindre tekst. Boken kunne trengt litt mer spenning. For da hadde den blitt litt mer spennende. 😎
  men vi har forsatt lyst til og lese den. vi har tengt til og låne den fra bibloteket.
  vi gir den terningkast 5 😏
  HADET!!!!!!!😎

 133. Denne boken er både spenene og morsom. Jeg likte den veldig godt fordi den har sånn akkurat passe mye tekst og leseren skjønner hva karakteren føler. Jeg vil gi den 4 av 6.🤣❤👌😁💖

 134. Jeg syntes denne boken hørtes ganske bra ut, jeg er ganske glad i bøker som har tegneserier så jeg gir boka 5/.

 135. Okei, jeg skjønte ikke helt historien ut ifra utdraget men jeg synes det var en fin tegneserie så jeg gir den kanskje 4/6 🙂

 136. Hei. jeg synes det jeg leste til nå har vært veldig bra!
  den handlet om krypto og at det var 2 folk som dro fra det stedet.
  også kom det en alarm og så ja
  jeg ville gitt den 7,4/10
  ha det😉

 137. DEN VAR SÅÅ SLAY det så sjukt spennende ut og jeg kommer til å kjøpe boka nå 💋👏👏🌹😜✨✨✨

 138. Jeg syntes at denne boken var helt oki, jeg liker tegneserier men det var så lite utdrag men ellers var boken fin.

 139. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om en liten jente som het Ophelia som gikk for å møte bernard.Da hun kom matet bernard fisken krako.Da hun kom var det en båt som hadde navnet krypto ute på syn.

  Sjangeren er tegneserie.
  Jeg synes sjangeren er veldig kul fordi jeg har lest veldig mange tegneserier.

  Jeg vil beskrive personene veldig bra. Navnene til dem var Bernard,Ophelia og Dalis.

  Jeg liker tegningene fordi det er fylt inn helt perfekt.

  Det som er bra er den delen da dalis kom med det kompasset.

  Jeg synes bildene forteller historien overraskende bra.

  Jeg synes bildet mellom bildet og teksten er veldig bra.

  Jeg synes slutten var spennende.

  Jeg fikk veldig lyst til å lese mer.

  Teksten kunne vært bedre hvis setningene var lengre fordi det var veldig lite å lese

  Jeg vil anbefale boken til de som er litt ny på å lese

  Jeg gir utdraget en 7/10

 140. Teksten handler om en jente som skal redde et sjømonster som sitter fast i isen.
  Jenta heter Ophelia, hun skal hjelpe krypto. Greier de å redde sjømonstre?

  Sjangern er en tegne serie, Jeg likte sagnern fordi jeg liker tegneserier og tegneserier pleier å ikke ha så mye tekst.

  Personene heter Ophelia og Bernard. Forholdet mellom Ophelia og Bernard er bra.

  Jeg liker ikke så godt utdrag fordi det hadde lite tekst.

  Jeg fikk lyst til å lese boken fordi vi ikke fikk vite så mye som skjedde.

  Det beste med boken er at bildene sier mer enn teksten.

  Teksten kunne ha vært bedre fordi språket var litt kjedelig. Språket kunne vært bedre

  Jeg vil anbefale boken til 7-11

  Hvilket terningkast vil du gi utdraget?

  Jeg gir boka 8/10

 141. Bokanmeldelse til Krypto- Dypfryst

  Teksten handler om ofelia og en fisker som heter Bernhard som sammen har et lite sjødyr som heter lille krako.

  Sjangeren er tegneserie og det likte jeg fordi da blir det ofte flere bilder.Men en ting jeg ikke liker er at jeg synes det ble lite tekst.

  I teksten synes jeg de virker ganske gode venner alle som er med i fortellingen.

  Jeg likte tegningene veldig godt og jeg synes de var veldig fine, så det gjorde at jeg skjønte mye mer fordi hvis det hadde vært helt grå bakgrunn tror ikke jeg at jeg hadde skjønt så mye.

  Det mest spennende i teksten er når det kommer en person i en kajakk, da ble jeg litt nervøs.

  Jeg fikk lyst til å lese ferdig boka fordi jeg vil vite om de finner det sjødyre.

  Det beste med teksten mener jeg er alle bildene som gjorde at jeg forstod mye mer.

  De jeg synes boka passer til er alt fra 8-12 års alderen.

  Jeg gir terningkast 3/6

 142. Teksten handler om en jente som skal redde et sjømonster som sitter fast i isen.
  Jenta heter Ophelia, hun skal hjelpe krypto. Greier de å redde sjømonstre?

  Sjangern er en tegne serie, Jeg likte sagnern fordi jeg liker tegneserier og tegneserier pleier å ikke ha så mye tekst.

  Personene heter Ophelia og Bernard. Forholdet mellom Ophelia og Bernard er bra.

  Jeg liker ikke så godt utdrag fordi det hadde lite tekst.

  Jeg fikk lyst til å lese boken fordi vi ikke fikk vite så mye som skjedde.

  Det beste med boken er at bildene sier mer enn teksten.

  Teksten kunne ha vært bedre fordi språket var litt kjedelig. Språket kunne vært bedre

  Jeg vil anbefale boken til 7-11

  Hvilket terningkast vil du gi utdraget?

  Jeg gir boka 8/10

 143. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om ofelia og en fisker som heter Bernhard som sammen har et lite sjødyr som heter lille krako.

  Sjangeren er tegneserie og det likte jeg fordi da blir det ofte flere bilder.Men en ting jeg ikke liker er at jeg synes det ble lite tekst.

  I teksten synes jeg de virker ganske gode venner alle som er med i fortellingen.

  Jeg likte tegningene veldig godt og jeg synes de var veldig fine, så det gjorde at jeg skjønte mye mer fordi hvis det hadde vært helt grå bakgrunn tror ikke jeg at jeg hadde skjønt så mye.

  Hva liker du med tegneserien som sjanger? Hva er ikke så bra?
  Det mest spennende i teksten er når det kommer en person i en kajakk, da ble jeg litt nervøs.

  Fikk du lyst til å lese videre?Jeg fikk lyst til å lese ferdig boka fordi jeg vil vite om de finner det sjødyre.

  Det beste med teksten mener jeg er alle bildene som gjorde at jeg forstod mye mer.

  De jeg synes boka passer til er alt fra 8-12 års alderen.

  jeg gir terningkast 3/6

 144. Teksten handler om en jente som skal redde et sjømonster som sitter fast i isen.
  Jenta heter Ophelia, hun skal hjelpe krypto. Greier de å redde sjømonstre?

  Sjangern er en tegne serie, Jeg likte sagnern fordi jeg liker tegneserier og tegneserier pleier å ikke ha så mye tekst.

  Personene heter Ophelia og Bernard. Forholdet mellom Ophelia og Bernard er bra.

  Jeg liker ikke så godt utdrag fordi det hadde lite tekst.

  Jeg fikk lyst til å lese boken fordi vi ikke fikk vite så mye som skjedde.

  Det beste med boken er at bildene sier mer enn teksten.

  Teksten kunne ha vært bedre fordi språket var litt kjedelig. Språket kunne vært bedre

  Jeg vil anbefale boken til 7-11

  Hvilket terningkast vil du gi utdraget?

  Jeg gir boka 8/10

 145. Tittel: Krypto, Dypfryst.
  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes.

  Teksten handler om Ophelia som møter vennen sin, Bernard ute på isen som sitter og mater en skapning som heter Krako. Når de sitter og drikker kakao får de øye på et skip nærme seg der de sitter. Det kommer en person roende fra skipet på vei mot dem, det viser seg å være en som heter Dalis som jobber i krypto, hun forteller at de har hørt rare lyder fra polhavet og tror det er en skapning som sitter fast under isen.

  Boken er en tegneserie, jeg synes det er bra og passer til handlingen fordi det er mye ting som skjer hvor det er best og ha bilder, men det er mange bilder og det er ikke på alle bildene at det er tekst så jeg synes at det blir brukt mange sider, men ikke så mye som skjer.

  Hovedpersonen heter Ophelia, en venn av Ophelia heter Bernard, og Dalis er en som jobber i krypto.

  Jeg synes det er litt forvirrende at på noen bilder er munnen lukket, men det er en snakkeboble ved siden av ansiktet deres. Det er fine farger på bildene og gode detaljer.

  Jeg synes det mest spennende er når Dalis kommer roende og de ikke vet hvem det er.

  Jeg synes slutten er spennende og gjør at jeg får litt lyst til å lese mer av boken.

  Det beste med teksten er at det er en spennende handling og morsomme bilder.

  Det som kunne vært bedre med teksten er at det er litt lite tekst for meg.

  Jeg vil anbefale boken til de som liker litt lite tekst og tegneserie.

  Jeg vil gi boken terningkast 4/6

 146. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om Ophelia som er med Bernard. Plutselig ser de en båt som ser ut til å komme fra Krypto. Ut av båten kommer en kano og når kanoen kommer nærmere ser de at det er Dalis som kommer. Hun har oppdaget reaksjoner under isen i Arktis som kan være et sjømonster som sitter fast.

  Dette er en tegneserie som har fantastiske tegninger og bilder.
  Personene i teksten heter Ophelia og Bernard. Bernard er en gammel mann som fisker.

  Jeg liker ikke så veldig bra tegneserier fordi det er så lite som skjer på mange av sidene.
  Det mest spennende i teksten er når Dalis kommer i en kano.

  Jeg synes slutten var ganske bra siden du vet at de kommer til å dra på oppdrag og redde sjømonsteret.

  Jeg har lyst til å lese videre. Jeg synes det beste med teksten var spenning, men det kunne ha vært litt mer tekst.

  Jeg vil anbefale å lese boken for de som liker tegneserier med lite tekst.

  Jeg vil gi utdraget en 6/10

 147. Tittel: Krypto, Dypfryst.
  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes.

  Teksten handler om Ophelia som møter vennen sin, Bernard ute på isen som sitter og mater en skapning som heter Krako. Når de sitter og drikker kakao får de øye på et skip nærme seg der de sitter. Det kommer en person roende fra skipet på vei mot dem, det viser seg å være en som heter Dalis som jobber i krypto, hun forteller at de har hørt rare lyder fra polhavet og tror det er en skapning som sitter fast under isen.

  Boken er en tegneserie, jeg synes det er bra og passer til handlingen fordi det er mye ting som skjer hvor det er best og ha bilder, men det er mange bilder og det er ikke på alle bildene at det er tekst så jeg synes at det blir brukt mange sider, men ikke så mye som skjer.

  Hovedpersonen heter Ophelia, en venn av Ophelia heter Bernard, og Dalis er en som jobber i krypto.

  Jeg synes det er litt forvirrende at på noen bilder er munnen lukket, men det er en snakkeboble ved siden av ansiktet deres. Det er fine farger på bildene og gode detaljer.

  Jeg synes det mest spennende er når Dalis kommer roende og de ikke vet hvem det er.

  Jeg synes slutten er spennende og gjør at jeg får litt lyst til å lese mer av boken.

  Det beste med teksten er at det er en spennende handling og morsomme bilder.

  Det som kunne vært bedre med teksten er at det er litt lite tekst for meg.

  Jeg vil anbefale boken til de som liker litt lite tekst og tegneserie.

  Jeg vil gi boken terningkast 4/6

 148. Boken handler om ei jente som heter Ofelia og en fisker som heter Bernhard og de finner sjømonstre.

  Sjangeren er tegneserie.

  Ofelia ville jeg beskrevet som en ung jente som klarer å passe på seg selv. Bernard ville jeg beskrive som en fisker med masse kunnskap om sjømonstre .

  Jeg synes boken var veldig bra, jeg likte å lese den og jeg fikk lyst til å lese hele boken. Det var passe tekst og bra setninger til og forklare, ved hjelp av bildene var de en fantastisk bok.

  Det mest spennende med boken var historien og alt med kryptologi .

  Jeg synes slutten var bra, men jeg skulle ønske at de var mer og lese.

  Det beste med teksten synes jeg er om sjømonstre.

  Jeg ville anbefalt boken til alle som liker mysterier og spenning.

  Jeg gir den terningkast 6/6.

 149. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om en jente som heter Ophelia og vennen hennes Bernard.

  Sangeren er en tegneserie. Jeg synes sangeren var bra fordi det var mange fine tegninger som passet til teksten. Men det var lite med tekst, og det var ikke så bra.

  Ophelia er en tøff og hyggelig jente, men også veldig glad i sjødyr. Bernard er vennen til Ophelia. Bernard er en gammel mann, men er glad i sjødyr. Han er også en god fisker. Ophelia og Bernhard er gode venner og liker de samme interessene.

  Jeg likte tegningene veldig godt fordi de passet til teksten og var veldig fine, de hjalp meg også med å komme meg i boken. Tegningene gjorde meg ganske glad i hvert fall på starten av boken. Det jeg synes var best med boken var at det var spennende og at tegningene var veldig bra. Det som var litt dumt var at det var litt lite med tekst fordi da var det litt vanskelig å få med seg hva som skjedde. Jeg synes bildene fortalte historien godt fordi fjesene passet til teksten og at de var bra.

  Jeg liker tegneserie fordi det er lettere å skjønne hva teksten handler om. Det som ikke er bra med tegneserien er at det kan være litt lite tekst.

  Jeg synes det var spennende når Ophelia og Bernard ser et skip utpå vannet som ser mistenkelig ut fordi da visste jeg ikke om det var ondt eller snilt.

  Jeg synes slutten var spennende fordi da var det et sjømonster som var under isen de stod på.

  Jeg fikk lyst til å lese resten av boken fordi den var veldig spennende og var veldig fin.

  Det jeg synes var best med teksten var at den var spennende og at størrelsen på teksten var bra.

  Det jeg synes kunne vært bedre med teksten var hvis det kunne vært litt mer tekst på sidene, men ellers var det veldig bra.

  Jeg vil anbefale denne teksten til de som liker litt med tekst som er cirka 7 åringer.

  Jeg vil gi boken terningkast 4 av 6.

 150. Teksten handler om tre folk som heter Bernard, Ophelia og Dalis. De prøver å redde sjømonstre, for eksempel.

  Denne sjangeren er tegneserie, og tegneserie er mitt andre favoritt sjanger.

  Jeg beskriver dem som snille og ansvarsfulle fordi de hjelper de monstrene å sånt.

  Tegningene er bra, det er det som forteller historien bedre, men de kunne ha gjort det litt bedre fordi de har nesten ingen tekst.

  Jeg liker at det er Tegneserie, men det som er bra med denne boken er tegningene. Det som ikke er bra er lite tekst og lite forklaringer.

  Det som er spennende er slutten, jeg vil lese mer av boken fordi utdraget er kort.

  Slutten var passe, det var der det kom litt tekst.

  Jeg fikk lyst til å lese mer fordi slutten var fortsatt litt kjedelig, så jeg vil se hva skjer etter.

  Det beste med teksten er da Dalis kom, det var litt spennende å se på for meg fordi at jeg ikke har lest noen av Krypto-bøkene.

  Teksten kunne være bedre, det er det samme er det med innledningen og forklaringer.

  Jeg anbefaler boken til unge folk som er kanskje 6/7 år.

  Hvilket terningkast vil du gi utdraget Jeg gir utdraget 3/6

 151. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst
  Teksten handler om en jente og en man og enda flere som reddet sjømonstre når de var i fare.

  Jeg vil si at Opheliia\jenta er kjempe snill synes jeg og mannen\bernard er kjempe snill de har et godt forhold

  Sjangeren er en tegneserie.

  Teksten er bra, men ikke så bra at jeg kommer på noe.

  Det som ikke er så bra med teksten er litt for korte setninger, det sto heller ikke så mye, så man fikk seg liksom ikke inn i boken.

  Jeg kunne lest boken, men det hadde ikke vært min favorittbok.

  Jeg vil anbefale boken til de som liker tegneserier og ikke så mye tekst.

  Jeg vil gi terningkast 4\6

 152. Teksten handler om en jente som heter Ophelia som må redde krypto, vil hun klare det?

  Sjangeren er tegneserie, jeg leser mye tegneserie og jeg likte denne boka, men det var litt lite tekst på sidene.

  Jeg vil beskrive folkene i teksten snille.Personene i teksten heter Ophelia,Bernard og Dalis. Forholdet med dem er fint, alle er venner og liker hverandre.

  Hvordan liker du tegningene? Hvilken stemning gir tegningene? Hva er bra? Hva kunne vært bedre? Forteller bildene historien godt? Hva synes du om forholdet mellom bilder og tekst?

  Jeg fikk litt lyst til å høre hva de skulle gjøre med sjømonstre.Så jeg fikk lyst til å lese videre.

  Jeg synes det beste med teksten var at det var bra holdning og fine bilder.

  Jeg synes egentlig at teksten var fin å lese. Men det kunne vært litt mer tekst på sidene.

  Jeg anbefaler denne boka til de som liker tegneserier og litt mindre tekst på hver side.

  Jeg vil gi denne boka terningkast 4.

 153. Bokanmeldelse til Krypto- dypfryst

  Teksten handler om Ophelia som bor i Saltvik.

  Sjangeren er en tegneserie.
  Jeg synes sjangeren var helt topp fordi jeg elsker tegneserie.

  Ifølge teksten høres alle personene hyggelige ut og jeg kunne vært venn med Ophelia. Personene vi møter i utdraget heter ophelia bernard og Dalis

  Tegningene var bra og de passet til teksten, når jeg ser på bildene tenker jeg spenning,
  men det kunne vært mere tekst i teksten

  Hva er ikke så bra?Jeg elsker tegneserie, det er en veldig bra sjanger, alt med sjangeren var bra.

  Det mest spennende var når det kom en dame ut av en båt og de visste ikke hvem det var før hun tok av seg hetta.

  Slutten var veldig spennende fordi det var liksom om og gjøre og komme seg først til polhavet fordi det er et monster der.

  Jeg liker jo veldig godt tegneserier, så jeg ville lest hele boka.

  Det beste med teksten var at det var mange bra bilder som forklarte mye.

  Det kunne vært mer tekst fordi da hadde vi fått vite mer på en side.

  Kanskje 8 og oppover.

  Jeg gir boken en sterk 5/6

 154. Det er fine tegninger og godt skrevet. Serien «krypto» er en lettlest og fin tegnserie. Jeg har lest første og andre boka men ikke mer enn det. Jeg er egentlig ikke så glad i tegneserier men jeg gir den 7/10 Jeg anbefaler boka til barn/unge som er 7 til 12 år 🙂

 155. dette er en nydelig tegneserie for alle barn fra 1 klasse til 7 klasse og det var veldig bra innhold

 156. Jeg synes boka var bra fordi jeg liker tegneserie og den var spennende og den ga meg følelser fra når jeg var på båten i sommerferien.Tegningene var supre og det var bra tekst. Den ga meg vinter følelser.

 157. Jeg likte han lille røde og gamlingen jeg syns 5 av 6. jeg liker ikke småe tekst .men de andre var bra fin bok .

 158. den er en sterk terningkast 3/6
  han lille krako var kul. Det var bra om et det hva bilde. litt lite tekst.🎃🎃🍦🍦🍦

 159. Bra, men litt kjedelig. Jeg gir den 3/5 terning kast🎲, Fordi jeg like ikke vinter❄, Også tegneserier, men bra at det var masse bilder og lite tekst.🙄🐱‍🐉👌

 160. Jeg syns boka var bra for de jeg elsker tegneserier, men den var kul. og gidde oss masse informasjon. men det var lite tekst men jeg gir den en ternings kast 5🎲

 161. Jeg syns denne boken var spennende og var veldig bra denne boken hadde mase bilder og jeg har lyst og lese hele boken. TERNINGKAST 4!

 162. Jeg syner det er en veldig spennene bok og jeg kunne tenkt meg å lese hele boka, men jeg synes det kunne vært litt mer tekst. og lille Krako er veldig søt.

  jeg gir denne boken terningkast 4

 163. Jeg synes den var grei, men den var litt kort. Den kunne være litt lenger en ti sider så jeg gir den terningkast 3
  Jeg synes den var lett og lese, og den var bra.👍

 164. Jeg synes det var en spennende bok og jeg liker at det er tegneserie med masse bilder, men jeg skulle ønske at det var litt mer tekst. Terningkast 4

 165. jeg syns at boka er bra for at det er en tegneserie og den er lett og lese, derfor får den terningkast 4

 166. jeg syns at boka er bra for at det er en tegneserie og den er lett og lese, derfor får den terningkast 4

 167. jeg sytes at denne boken er lit kjedelig men den er fortsatt litt interessant konsept og jeg skal være ærlig det er ikke den første ganen jeg har lest en sånn historie men den er fortsatt veldig gøy

 168. Jeg synes at den var bra. lille-karako var kul. Det var bra at det var bilder.
  jeg gir 4/5🐱‍🐉😎🐱‍🐉😎🥐🥨🥯🍞🥪🥟🥩🍗😎🙂

 169. det er en sterk firer👍👍👍👍👍👍👍👍
  Monsteret var spenende
  lille Krako var kul
  Det er bra det er bilder

 170. Boken var BRA fordi når de så det skipe fikk man bare lyst til å lese mer og den var spennende! Jeg likte at det var tegneserie fordi jeg er glad i at det er mange bilder så man ser hvor de er og hva som skjer. Men jeg liker at det er mye mer tekst på hver side sånn at de sier litt mer om hva som skjer og detaljer. TERNINGKAST 4👏

 171. Boken var BRA fordi når de så det skipe fikk man bare lyst til å lese mer og den var spennende! Jeg likte at det var tegneserie fordi jeg er glad i at det er mange bilder så man ser hvor de er og hva som skjer. Men jeg liker at det er mye mer tekst på hver side sånn at de sier litt mer om hva som skjer og detaljer. TERNINGKAST 4

 172. Boken var BRA fordi når de så det skipe fikk man bare lyst til å lese mer og den var spennende! Jeg likte at det var tegneserie fordi jeg er glad i at det er mange bilder så man ser hvor de er og hva som skjer og snakkebobler. Men jeg liker at det er mye mer tekst på hver side sånn at de sier litt mer om hva som skjer og detaljer. TERNINGKAST 4

 173. Jeg synes den var bra, men jeg synes ikke det passer til et monster. lille Krako var veldig kul😎, det var kule bilder.
  En sterk firer.

 174. Krypto høres veldig spennende ut, jeg liker tegneserier fordi det er alltid så gøy og lese dem.
  Slutten fikk meg til og ville lese mer og vite mer om hva som skjer😊
  Jeg gir den terningkast 5 🎲, fordi den høre spennende og gøy ut fra utdraget.
  Jeg liker at

 175. Dette var en god bok, jeg likte den fordi jeg liker tegneserier jeg har lest denne boken før, det er en veldig bra bok jeg gir den en 4er!

 176. Litt spennende, liker at det er mye bilder, kul og spennende, veldig kort utdrag, liker at det var tegneserie, tegneserier passer ikke for alle, kjempebra.

 177. Jeg elsket boken virkelig! Kryptobøkene syntes jeg er så bra! Det er fint at Ophelia bryr seg så mye om alle disse dyrene/Sjømonstrene. Det er flere dyr og folk i verden som kanskje trenger mer kjærlighet enn det man tror. Hans Jørgen Sandnes har virkelig gjort en bra jobb her. Han engasjerer leserne virkelig. Etter at jeg leste dette utdraget får jeg bare lyst til å lese mer!! Jeg syns boken passer for de som liker spenning og tegneserier. Jeg gir terningkast 6/6

 178. jeg så ikke sjømonsteren🤫🤫🥳🥳👍😎🐱‍👤🐱‍👤🐱‍👤🐱‍🏍☪♾🥵🥶😈🤓💮🉐🉐🉐🉐🈸🈸🈸🈚🈚🈶🈶😈😈😈😈😈😳📷🤨😡😡😡🥵🥵🥶🥶🥶🥶

 179. jeg synes den var veldig bra og kul fordi jeg liker monstre jeg har lyst på den boken og den hadde god beskrivelse

 180. jeg synes den var litt kjedelig men også lit spennende anbefales hvis man kjeder seg . jeg gjir den en 7.4 av 10

 181. jeg synes den var litt bra og spennende😊
  men den hadde blitt bedre viss jeg kunne lest helle boken,😘 jeg gir boken tærne kast 6,5/10 👍😁

 182. Hei, utdraget av boken vår gøy. Vi har lyst til og lese den og få den på skolen.
  Lilli – Krako var veldig søt(❁´◡`❁) 😛 Vi fikk veldig lyst til og lese videre fordi den sluttet på en spennende måte. Neste gang i drar på bibloteket så låner vi den. forsiden på boken så veldig kul ut og da fikk vi lyst til og lese den. 😊
  Vi gir den 8/10😝 HADET!!!!!!

 183. Krypto.Det var en far og sønn som var på isen fordi sønnen hadde kamp så ville sønnen møte på lille kakao å ga den mat så so de en båt som de trodde var fra krypto å det var en jente som de kjente,hun viste dem et kompass med røde streker.det var en type spenning. Jeg likte at det var mye spennende å høre på jeg ville anbefaler boken til 8-9 år gamle barn så jeg gir denne boken en 8/10😇 jeg likte ikke at det var så kort bok

 184. Jeg likte denne boken så mye at jeg lånte den og nå har jeg lest hele boken og det var litt spenning. Så jeg gir den 5/6

 185. Det var vanskelig å skjønne noe, fordi det var lite tekst. Jeg likte ikke boken fordi Jeg synes at den ikke er noe spennende eller morsom. Men litt morsomt bilde. Terningkast 1

 186. Din kommentar venter på godkjenning
  Jeg elsker å lese tegneserier så det er bare gøy å lese krypto.
  Jeg har lest hele serien så jeg hvet hva som skjer videre i boka.
  Terningskast10/10

 187. Det er en god bok, men har lite tekst på de tolv sidene og historie var det lite av, men det er også ganske bra fordi da slipper vi å ha så mye å måtte tenke på historien. Det er en tegneserie så det er mye tegning og mindre tekst, men det gjør det enklere å lese og det er ganske bra. Teksten er ikke noe komplisert og det samme kan sies for tegne stilen, den er veldig bra, men ikke noe rart eller sånt.
  Den er sikkert bedre visst man har lest hele serien, men det har vi ikke.
  Ganske bra bok 8/10

 188. Din kommentar venter på godkjenning
  Jeg elsker å lese tegneserier så det er bare gøy å lese krypto.
  Jeg har lest hele serien så jeg hvet hva som skjer videre i boka.
  Terningskast10/10

 189. Jeg synes denne krypto boken er en veldig bra bok. Jeg har lest hele denne boken før og jeg synes den er helt fantastisk. Dette er en bok for meg. Og grunnen til at jeg liker denne boken så mye er fordi det er mye fantasi og monstre men monstrene er ikke slemme og vil ikke egentlig skade noen de prøver egentlig bare å beskytte seg selv.

 190. Jeg skjønte ikke helt hva utdraget handlet om og jeg syntes det var litt for lite tekst.
  jeg liker tegneserier , men jeg tror ikke dette er boken for meg.

 191. Jeg syntes utdraget til denne boka var veldig kort og jeg rakk ikke å leve meg inn i boka.
  Denne boka passer for 7-13. Jeg likte den ikke siden det var så lite informasjon.
  Jeg gir den terningskast 2🎲

 192. Jeg elsker å lese tegneserier så det er bare gøy å lese krypto.
  Jeg har lest hele serien så jeg hvet hva som skjer videre i boka.
  Terningskast10/10

 193. jeg syntes denne boken var helt ok. Den handlet om en mann som gav en jente kakao, så kom det et skip fra krypto, så kom en jente i en båt som hadde et akvator.

 194. Boken handler om en jente og en man som ser et skip fra krypto.Jeg vet ikke helt om hva jeg syns fordi fra utdraget er det vanskelig å skjønne hva boken handler om, jeg synes det burde være mer tekst og i forhold til det synes jeg boken er passe bra terning kast 2\6.

 195. Jeg syns ikke denne boka var noe får meg fordi det skjedde ganske lite i boka, og jeg liker mer spennende bøker.

 196. Den var helt ok, liker å lese tegneserier men den burde hvert litt lengre og litt mer tekst. Burde også vært litt mer spenning.

 197. Boka virket ok men det var ikke nok i utdraget. De ti sidene av krypto var som en side av de andre. Så jeg skulle ha lest mer for å se om den var bra.

 198. Jeg synes ikke boken var så spennende siden jeg er ikke så glad i tegneserier. Men den var helt grei, jeg gir den en 3/6.

 199. Jeg har lest boken å synes den er litt kjedelig fordi jeg er ikke så glad i tegneserier. Men litt spennende, terningkast 3/6.

 200. Jeg synes den var passe bra, fikk ikke vite så mye om boken, men jeg ville anbefalt den hvis du liker tegneserier.

 201. Jeg synes den var passe bra, ikke helt det jeg liker å lese men den var grei. Den hadde vært litt bedre hvis den var litt lengre.

 202. Jeg synes denne boka var passe bra, men tegneserie er ikke helt min type bok. Historien var bra, men det går for fort å lese ut. Terningkast 3/6

 203. Jeg synes boken var helt grei jeg liker veldig godt tegneserier men denne var ikke helt for meg. Jeg synes ikke den var så spennende.

 204. Jeg synes boken var helt grei jeg liker veldig godt tegneserier men denne var ikke helt for meg. Jeg synes ikke den var så spennende.

 205. Jeg synes det var en bra bok. Det hadde vært fint om det kunne stått litt mer da. Jeg har lyst til å lese boken for å vite hva som skjer med sjø monsteret. Jeg vil anbefale boken til de som liker lettleste bøker som er spennende og som liker at det skjer mye i bøker.

 206. Jeg syntes den var 3 av 5, fordi det skjedde ikke så mye. Jeg skulle ønske det var et litt lenger utdrag. Men jeg fikk fortsatt lyst til å lese den. 🙂

 207. Jeg synes den var midt i mellom passe bra og bra fordi det skjedde ikke så mye, men det hadde kanskje vært bedre med flere sider.

 208. Jeg syntes boka var midt mellom passe bra og bra siden det skjedde ikke så mye i det lille utdraget .Vi burde fått hørt litt mer av boka. Men jeg har litt lyst til å prøve å lese boka.

 209. Jeg synes boken var sånn passe. Det er ikke helt min type bok, men absolutt helt ok.
  Utraget var litt kort.

 210. Jeg synes ikke utdraget var så bra fordi det var veldig kort og ikke så mye tekst. Men det er litt gøy å lese tegneserie.

 211. Passe bra; Men jeg syns at karko er bra. Boken høres bra. Men Den kunne hadde vært bedre vis det hadde vært lenger, Hadde det vært bedre.

 212. Den boken virker egentlig veldig spennende, men den kunne kanskje vært litt lenger. Man fikk ikke vite så mye så jeg gir den en 4/10.

 213. Jeg syntes at boka var for kort og det kjede ikke så mye. Hvis utdraget var lenger så kunne kanskje boka ha fristet lidt mer. Derfor gir jeg den 3.

 214. Jeg synes boka var interessant fordi det ser spennenes ut at de kan spore sjølmonstre under isen med en aquator. Det var passe mye fantasi, det var ikke for mye men det var heller ikke for lite. Det virker som en spennende, gøy og mystisk bok, jeg gir boka terningkast 4/6

 215. Denne boka handler om en jente og bestefaren hennes de satt og snakket til bestefaren så et skip fra krypto og så en person ro bort til isen som de var på så sa hun til de at det kanskje er et sjø-monster under isen

  terningkast:4/6

 216. Veldig gøy tegneserie bok
  Jeg har en annen bok i serien men denne høres gøyere ut d:
  Gode bilder og sånt (terning kast 9/10)
  Jeg mener at denne boka er veldig gøy og bør anbefales opp til 16 år og ned til alle som kan lese. Mvh Jesper 7A (7A er best)

 217. Krypto dypfryst har bra bilder og tekst. Jeg klarte å leve meg inn i boka. Jeg likte fantasien i boka. Jeg anbefaler boka til de som liker tegneserier. Jeg gir boka terningkast 5.

 218. Jeg likte boka veldig bra kunne ønske at jeg kunne hatt den. Jeg liker veldig tegne serier. vil veldig lese den hvis jeg kunne få en sånn. 😃 Jeg gir den 9/10.

 219. Tegneserien er veldig gøy fordi det har litt mer fantasi og jeg ser framover om eventyret, så jeg gi den 7/10.

 220. Jeg synes ikke boken var så veldig bra fordi jeg liker ikke tegneserier og jeg synes ikke den var så veldig bra fordi den var ikke så spennende. Hvis det ikke var en tegneserie og hadde litt mer beskrivelser så hadde den kanskje vært litt spennende.
  Gir den 5/10

 221. Jeg er egentlig ikke så glad i tegneserier men denne syntes jeg var bra og kunne sikkert lest hele boka. Jeg vi da gi den en 8\10 fordi den var spennende.

 222. Bra bok.
  Jeg har en bok fra denne serien men, denne boka ser spennende ut!
  #SPOILERS!
  Det ser ut til at de har et kjeledyr så det bil spennnende hvor det fører.

 223. Den var passe,
  jeg synes den var kjedelig.
  Men likte at det var mye bilder.
  Jeg synes den kunne vært mye bedre.
  Kult med tegneserie.

 224. Jeg synes den kunne ha vært bedre og at den var ikke en bra bok for meg fordi at jeg liker boker som er fotball bøker.

 225. Jeg synes den var passe bra fordi det er ikke akkurat min type tema, men den var litt bra likevel. Jeg likte ikke at at var tegneserie.

 226. Jeg syntes at boken var passe bra, ikke særlig spennende men gode bilder. Jeg er ikke så glad i tegneserier. 5/10.

 227. Spennende. De hadde funnet et nytt monster. Kort. Utdraget stoppet akkurat det spennende begynte. Får lyst til å lese boka. De fleste av oss har lest Krypto-serien, så det har nok også litt å si. VI liker bøkene.

 228. jeg syntes boka var bra fordi det er enkelt og lese tegneserier. det er mange som ikke kan lese norsk helt og da er tegneserier lettere og lese for de som kommer fra utlandet og lærer seg norsk. bra bok synes jeg og kunne ha lest videre i boken. Hilsen Izzy.011

 229. Krypto. Jeg syntes boka var gøy men det kunne vært litt mer spenning. Jeg skulle ønske at utdraget var litt lengre for jeg rakk ikke å komme helt in i den. Jeg gir den 3 av 5 stjerner ⭐⭐⭐

 230. Eg synest boka er veldig gøy fordi det er litt fantasi i boka. Teksten var veldig god for at eg synest at veldig mange bøker er det lite fantasi i. Men i Krypto er de veldig passe bra fantasi.

 231. Eg opplevde teksten bra, eg synest den var spennande og gøy.
  Det som gjer teksten bra er at det var mystisk, spennande og gøy.
  Eg synest folk bør lese boka, fordi den var mystisk, gøy og kul.

 232. Eg opplevde teksten som fantasy og uekte, men også ekta.
  Det som gjer teksten så god er at det er teikneserie og masse innhald, dei forklarar kva som skjer bra.
  Andre bør lese boka fordi det er teikneserie og bra innhald for barn.

 233. Eg opplevde at Ophelia var ven med Bernard og dei hadde funne eit lite sjømonster under isen som dei tok vare på og heldt hemmeleg. Dalis kom og ho fortalde at dei trudde det var eit svært sjømonster under isen i Arktis. Eg trur teksten er god fordi eg trur dei får eit spennande oppdrag. Eg synest andre bør lese boka fordi det virkar spennande med sjømonster.

 234. Teksten verker litt spennande siden vi fekk den spennande delen og det får meg til å ha lyst til å lese den.

 235. Eg opplevde teksten som rar fordi det var rart at et sjømonster sat fast i isen på Antarktisk.

  Eg syntes at teksten blei dårleg av at det var sjømonster med.

  Eg syntes andre bør la vere å lese boka fordi det var ikkje noko spenning i boka.

 236. .Eg synes boka var kjekk fordi det høyrest kul ut å forsette på boka, av det som har kjedd til nå. Boka får ein sterke firer av meg og eg synes boka passer fra 7-11 år. Den var lett å lese og ikkje mye vanskelege ord så det passer bra for folk som liker lite tekst og teikneserier.

 237. Jeg trur folk over 12 ikkje ville hatt så mykje interesse, dette er for boka handlar om urealistiske ting.
  Samtidig trur eg folk som er mindre ville syns det var spenndene med sjømonster. Små har jo litt meir fantasi og synest jo enhjørninger og dragar er meir spennande ein store.

  Så viss du er glad i sjømonster, oppdrag, fantasi, teikneseriar, passar denne boka for deg.

  Jeg ville gitt den ein solid 6/10.

 238. Eg opplevde teksten bra og eg blei veldig tatt inni teksten eg følte og at det var veldig gøy å lese denne boka

  Det som gjer teksten god er at den var spennande og godt skrive.

  Eg anbefaler boka og eg tipper det skjer mykje anna gøy i boka.

 239. den var passe for meg. men det er ikke noe jeg ville kjøpt fra en bok butikk. jeg gir den terning kast 3 av 6.

 240. jeg har ikke lest noen krypto bøker så jeg forsto ikke hva som kjede. men den var spenne og hvis jeg hadde lest de andre bøkene hadde jeg kjønt mer og hadde syntes den hadde vært mer spenne.

 241. Jeg synes boka var litt sendende fordi jeg liker at tekster er kort og ar det er tegneserie så jeg gir et terningkast 4

 242. Krypto trenger hjelp fra Opelia med å redde et monster som har satt seg fast under arktis-isen. De må redde monsteret før det går tom får luft! Jeg liker tegningene og historien så jeg gir bok en terningkast 4. Det er ikke helt mi type bok men tegningene liker jeg. Jeg synes det kunne vært flere sider det ble litt kort men det jeg fikk lese så var det ganske lett og lese.

 243. Jeg gir den 5/6 fordi det var fine illustrasjoner og sammenheng.
  Jeg fikk lyst å lese den etter denne anmeldelsen.
  Den var bra fordi den hadde gode tegninger.
  Den var spennende.

 244. Jeg synes boken er litt spenene fordi hun lille jenta så et sjømonster under isen også syns jeg den var litt kjedelig fordi det er litt lite spenning i boka og jeg har lest boka flere ganger før så jeg er litt lei av den så jeg gir terningkast 3.

 245. Boken hørtes morsom ut i utraget, men jeg fikk ikke vite nok. Jeg fikk på en måte ikke vite hva den handlet om. Det eneste jeg fikk vite var at det var et farlig sjømonster i Arktis. Jeg gir utraget terningkast 3, men hvis det hadde vært lenger tror jeg at jeg hadde gitt det mer.

 246. Boka var om en jente Ophelia og bestefaren Bernard. Det som skjedde var at en venn med et navn av Dalis fra Krypto kom for og få hjelp fra Ophelia, for de så at AQUATOR maskinen så at det er sjømonsteret under isen. Den boken er veldig kort men viss jeg har lest videre så hadde jeg sikkert lagt en veldig god kommentar. Boka var spennende og gøy. Terningkastet blir sikkert 5.

 247. beklager, men den var litt kjedelig. den var veldig kort og skummel stemme… også var det litt vanskelig å følge med. har les den før så vet hva den hanler om. også gikk det lit sakte i lesinga.

 248. Boken hørtes morsom ut i utraget, men jeg fikk ikke vite nok. Jeg fikk på en måte ikke vite hva den handlet om. Det eneste jeg fikk vite var at det var et farlig sjømonster i Arktis. Jeg gir utraget terningkast 3, men hvis det hadde vært lenger tror jeg at jeg hadde gitt det mer.

 249. Jeg synes at denne boken var veldig kjedelig.
  Jeg ble irritert da jeg skjønte at denne boken var verre enn verre eneste bok jeg noensine har lest
  Det er helt galskap at denne boken skal være i bokslukerprisen.
  For meg så virker det som om forfatteren har prøvd gjøre denne så kjedelig som mulig.
  Terningkast 1/6

 250. Krypto-organisasjonen trenger hjelp fra en som heter Ophelia. Krypto-organisasjonen er på oppdrag for og redde en sjømonster som de tror sitter fast i den arktiske isen. De må være raske og få reddet sjømonsteret som de tror sitter fast under isen på grunn av det er flere som vil ha i den livsfarlige skapningen.
  Jeg syntes fortellingen var spennende men, også litt kjedelig med så lite tekst, jeg syntes det kunne vært en lengre fortelling og mye mer tekst som gjør fortellingen spennende og at flere folk får lyst til og lese boka. Jeg syntes boka passer til barn fra 7-11 år gamle. jeg gir boken en terningkast enten 4 eller 5, boken kunne gjerne hatt mye mer tekst som gir fortellingen en god tilbakemelding.

 251. Boken var morsom fordi stemmen til gammel mannen på lydbok.
  Det var litt kjedelig på starten men halvveis ble det litt bra enn starten.
  Hadde ikke sagt til folk å lese dette fordi det er så kort.
  Men om du liker korte ting så kan du lese hvis du hvil.

 252. Jeg syntes boka var veldig kjedelig. Jeg hater bøker. Jeg gir terningkast 3. Annbefales bare for folk som elsker og lese. MVH EMMA:))))

 253. Denne boken var dårlig.
  Bildene var helt ok.
  Jeg gir boken terningkast 4 fordi den var litt spennende.
  Jeg anbefalere.

 254. Eg opplevde teksten underhaldande. Teksten er så god at den er gøy, morosam, spennande og super. Du bør lesa boka fordi at den er lettlest, spennande, underhaldande og overraskande

 255. Jeg synes utdraget var litt for kort, Skulle ønske det var litt lenger. Det var fine illustrasjoner og farger. Jeg tror tegneserie elskere hadde likt dette. Jeg har aldri lest den før den så spennende ut. Jeg gir boken 4/6 en ekstra for fine illustrasjon. Jeg anbefaler den for tegneserie elskere.

 256. Eg opplevde at ho fekk ta ein pause frå kampen og gjekk for å sjå vennene sin som var monsteret.

  Det som gjorde teksten god var fordi dei tok monsteret godt imot.

  Dei som liker monster, spenning og ishockey bør lesa boka.

 257. Jeg syntes at utdraget var lit kort, så jeg kjønte ikke helt hva som skule she og hva som hadde shed. Jeg liker veldig godt tegneserier, så Jeg likte at det hvar farger påbildene.
  Jeg amefaler alle som liker tegneserier til og lese dene boken. Ternigskastet mit blir nåk
  5/6.

 258. Jeg har lest serien før så jeg visste at den var bra, men jeg syntes utdraget var litt kort og var ikke så spennende i utdraget. Hvis man ikke hadde lest alt før så hadde man nok syntes det ikke var så spennende. Det skjer mye spennende i bøkene og det er veldig bra tegneserie. Den passer for både gutt og jenter i 8 til 13 årsalderen, og jeg gir den terningkast 6! Kjempebra bok som passer for alle!

 259. Eg opplever teksten veldig spennende og unik. Boka er gøy og eg synest alle kan lesa boka. Bernad ophelia delis lille-krako .

 260. Grei forklaring også spennende for de som elsker tegneserier. Jeg som er en tegneserie-elsker selv syntes dette var gøy og interessant.

  Det var litt lite avsnitt av boka, burde vært lengre sånn jeg kunne skjønne litt bedre.

  Hvis ikke er dette gull! Terningkast 5/6

 261. Eg likte teksten fordi den var spennande og det er ikkje så mykje tekst.

  Folk burde lesa boka, den var veldig gøy og det er jo ikkje så mykje tekst.

 262. Eg synest teksten er god fordi at eg likar teikneseriar. Eg las noko morosamt så eg gir terningkast 5/6. Eg anbefaler boka frå 6-12 år.

 263. 1. Eg opplevde boka heilt ok på grunn av det var ikke så mykje som skjedde. Det som gjer teksten bra var at det var eit lite sjømonster der.

 264. jeg synes boka var passe bra. det var alt for lite skrift og for kort utdrag. jeg har lest en annen krypto bok før og den var bedre. jeg gir den terning kast 3 den passer for litt mindre barn. vis det hadde vært mer skrift hadde den vært bedre.

 265. Eg synses at utdraget var ok fordi det ikkje var spenning, men eg veit at det blir bedre.

  Eg synest det er urealistisk at det finnes så mange rare fiskar som ikkje har blitt oppdaga av forskara.

 266. Jeg synts boka er super bra fordi jeg har lest nesten alle bøkene dises, jeg fant engang en bok inne på rommet til søstera mi og det var krypto en boka, jeg ble kjempe glad i den så jeg lånt alle skolen hadde og de vi hadde hjemme og så ambefalte jeg du til en i klassen og etter det ble de sikkelig populære i klassen, jeg leser de ikke så mye lenger men jeg synts fortsatt de er kjempe bra fordi de har ikke så mye takst og har bilder og er spenende.

 267. Jeg synes boka var bra, jeg har lest noen av krypto bøkene før.
  Det er spennende, og det skjer mye gøy. Jeg gir terningkast 4/6.
  Jeg liker at det er mange bilder og ikke så mye tekst.

 268. den var veldig bra, jeg vet det er flere bøker i serien og jeg kommer til å lese dem så fort jeg er ferdig med boken jeg leser nå, jeg gir den 8/10 fordi det er mange fine bilder og den er spennende, men litt kort.😁

 269. Denne boka er spennende, og er ikke så vanskelig å lese. Det er fine tegninger.
  Jeg syntes boka var bra:) Jeg gir den terningkast 4.

 270. Jeg synes boka er litt spennende. Det er ikke for lite skrift og ikke for mye skrift. Jeg gir boken 5/10 poeng. Jeg liker at det er mye bilder.

 271. Dette er den beste boka jeg har lest hittil bortsett fra Udyr er også en bra bok. jeg gir begge bøkene en 10000000/10

 272. Jeg syns ikke denne boka var noe får meg fordi det skjedde ganske lite i boka, og jeg liker mer spennende bøker.

 273. Denne boka var dårlig.
  Det var lite tekst
  Lite som skjedde
  Det var tegneserie, som jeg ikke liker
  For mange bilder uten tekst
  Det var bare et dårlig utdrag.
  Terningkast 2, en ekstra for bra tegninger.

 274. Jeg syntes boka var spennende og er lett å forstå, jeg har lest alle de andre krypto bøkene så jeg er ganske sikker på at jeg vil like denne også. Jeg gir den terningkast 5/6

 275. Jeg synes den er kjedelig, virket ikke som det var så mye spenning ikke helt min type bok, men jeg likte at den var kort. Jeg gir den terningkast 🎲1🎲

 276. Jeg hvet ikke helt hva jeg synes om krypto. Boka var kort og ikke lang. Var bare sånn 5 sider med lite texts i vært bildet. Boka var ok 4/10

 277. Denne boka var ikke bra. Syntes at det ikke ga meg noe spening eller følser ovenfor boka!, dårlig slutt veldig litte skjedde i de 3 sidene som ga meg noe over skudd over hvordan boka skal bli. 3 av 10.

 278. Jeg var ikke helt glad i denne boken. Den kunne ha mer spenning. Passer for 9-11 åringer. Terning kast 3 fordi jeg hater den ikke men jeg liker den heller ikke 🌟

 279. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om boka siden innledningen var veldig kort. Men av det jeg så syntes jeg at det var veldig tomt å veldig Litte tekst.2/10

 280. KRYPTO

  Denne boka var ikke helt for meg. Jeg er ikke så fan av tegneserie bøker, og jeg syntes det var litt for lite tekst. Jeg skulle ønske at de kunne lagt litt mer inni boka, både tekst, spenning og gjort den litt mer spennende for flere aldersgrupper! De hadde jo noe litt spennende i boka som de kunne ha tatt videre til noe mer, derfor syntes jeg boka ble litt kjedelig! Siden denne boka hadde lite tekst og var litt vennlig anbefaler jeg boka for 7-10 åringer! Jeg gir boka en 4/6. Skulle ønske det var mer spenning og tekst, men det var kanskje meningen, hvis den er laga for mindre barn.

 281. KRYPTO

  Denne boka var ikke helt for meg. Jeg er ikke så fan av tegneserie bøker, og jeg syntes det var litt for lite tekst. Jeg skulle ønske at de kunne lagt litt mer inni boka, både tekst, spenning og gjort den litt mer spennende for flere aldersgrupper! De hadde jo noe litt spennende i boka som de kunne ha tatt videre til noe mer, derfor syntes jeg boka ble litt kjedelig! Siden denne boka hadde lite tekst og var litt vennlig anbefaler jeg boka for 7-10 åringer! Jeg gir boka en 4/6. Skulle ønske det var mer spenning og tekst, men det var kanskje meningen, hvis den er laga for mindre barn.

 282. Jeg syntes at boken var bra i seg selv men utdraget var VELDIG VELDIG VELDIG VELDIGT kort men boken var spennende og bra:) jeg gir den 4/6⭐️⭐️

 283. KRYPTO

  Denne boka var ikke helt for meg. Jeg er ikke så fan av tegneserie bøker, og jeg syntes det var litt for lite tekst. Jeg skulle ønske at de kunne lagt litt mer inni boka, både tekst, spenning og gjort den litt mer spennende for flere aldersgrupper! De hadde jo noe litt spennende i boka som de kunne ha tatt videre til noe mer, derfor syntes jeg boka ble litt kjedelig! Siden denne boka hadde lite tekst og var litt vennlig anbefaler jeg boka for 7-10 åringer! Jeg gir boka en 3/6. Skulle ønske det var mer spenning og tekst, men det var kanskje meningen, hvis den er laga for mindre barn.

 284. Jeg likte ikke boken fordi jeg syns ikke den var spennende også syns jeg ikke den ga så mye mening. Den var også veldig kort

 285. Det kunne godt vært litt mer tekst og litt mer spenning. Den var litt kjedelig fordi det ikke skjedde så mye og var ikke så spennende. Men kan jo hende den blir mer spennende etterhvert. Jeg gir den en 3,5/6🎲

 286. Jeg syntes boka var veldig dårlig siden man fikk så mye unyttig informasjon så jeg skjønte nesten ingenting annet en at det er et monster under isen i Antarktis. Jeg anbefaler boka til folk som er 7-9 år og gir den terningkast 2😕

 287. KRYPTO

  Denne boka var ikke helt for meg. Jeg er ikke så fan av tegneserie bøker, og jeg syntes det var litt for lite tekst. Jeg skulle ønske at de kunne lagt litt mer inni boka, både tekst, spenning og gjort den litt mer spennende for flere aldersgrupper! De hadde jo noe litt spennende i boka som de kunne ha tatt videre til noe mer, derfor syntes jeg boka ble litt kjedelig! Siden denne boka hadde lite tekst og var litt vennlig anbefaler jeg boka for 7-10 åringer! Jeg gir boka en 4/6. Skulle ønske det var mer spenning og tekst, men det var kanskje meningen, hvis den er laga for mindre barn.

 288. Denne boka var veldig kort og ikke helt for meg. Den er sikkert litt spennende videre i boka, men jeg likte den ikke så godt. Jeg syntes den passe bra for 9-11 åringer kanskje. Jeg gir den terning kast 2 Den kunne vært bedre men ikke så bra.

 289. Jeg er ikke så glad i tegneserier. Så fir mon del var den kjedelig. Sikkert gøy for de som liker tegneserie. Terningkast 2/6🎲

 290. Jeg syntes denne boka/ tegneserie var veldig dårlig, de som snakket snakket tregt og det var veldig kort utdrag. Den var ikkeno spennende å den var kjempe dårlig 1/6

 291. Jeg synes boka var kjedelig og kort det hørtes ut som den hadde en bra spenning men ellers så får den Terningkast 1/6

 292. Boken var spennende… eller det var veldig kort den så passe gøy ut men jeg fiske ikke helt vite det. Terningkast 3/6

 293. Krypto

  Forfatter: Hans Jørgen Sandnes.

  Illustratør: Hans Jørgen Sandnes.

  Boka handler om. Krypto Organisasjonen som trenger hjelp fra Ophelia for å redde et sjømonster de tror sitter fast i den Arktiske isen.

  Jeg mener at boka passer til begge kjønn. Boka som jeg mener passer til barn som er 5 til 11 år. Så jeg gir terningkast 7 av 10

 294. Jeg synes Krypto boken var helt ok, jeg synes utdraget burde være litt lengre så vi får vite mer om boken.
  Jeg liker litt bedre bøker med mye tekst og litt mindre bilder så man må lage bildene selv i hodet. Det var fine tegninger, og alt i alt gir jeg boken 3/6.
  Jeg synes kanskje denne boken passer best til 7-10 åringer, den virket spennende, men var ikke helt min type bok.😊

 295. Jeg syntes at utdraget helt ok. Men Jeg syntes den var litt kjedelig fordi det var litt lite tekst og litt mye bilder og utdraget var litt kort . Jeg syntes boken passer best for barn som er 7-10 år. Men det virker som en litt spennende bok så jeg gir terningkast 4/6.😁

 296. jeg syne denne boka var het passe jeg vile kansje ha lest den hvist den hvar litt mer spenene, men det hvar en gøy bok så jeg ville ta 😊4/6. 😄

 297. Jeg syns boka var spennene og gøy, det var litt kjedelig at den sluttet litt kjapt men hvis jeg hadde hatt hele boken ville jeg lest den. Jeg syns denne boken passer bra for 7 – 10 år og de som liker tegneserier med litt spenning.

 298. Jeg synes boka var helt grei, men litt kjedelig i starten fordi det ikke var så mye som skjedde og den ikke varte så lenge, men jeg håper den blir gøyere utover i boken.
  Så jeg gir boka terningkast 3/6

 299. Jeg synes boka virket veldig bra men vi fikk vite veldig lite av handelen så jeg tar
  🎲5/6🎲

 300. Eg opplevde teksten som at det handla om folk som prøvde å redde sjømonstre. Det som gjer denne teksten god er at det er teikneserie og at det er spennande. Andre bør lese denne boka fordi den er veldig kul og spennande.

 301. Det var en veldig spennande bok, men eg skulle ønske at det var fleire sider av boka. Eg trur at flere folk har kjempelyst til å lese boka.

 302. Eg opplevde at teksten var spennande fordi det handla om at eit skip frå Krypto og at dei hadde eit “kompass” som viste om det var monster som beveger seg i farleg farvatn.
  Det som gjorde teksten bra var at den hadde mykje spenning og at eg fekk lyst til å lese boka på grunn av det monsteret.
  Eg synest at folk burde prøve å lese boka fordi den verkar spennande. Eg har ikkje lese boka så eg kan ikkje sei at dei skal, men dei kan prøva å lesa den.

 303. Eg opplevde teksten som starten på action eller eventyr. Eg syntas at det var passeleg med tekst og det gjorde det bra. Andre bør lesa boka fordi det er spennande ( starten av ein spennande eventyr).

 304. Eg opplevde teksten spennande.
  Eg synest at teksten var god fordi dei skal på oppdrag.
  Eg synest at boka passar for ungar som er 9-13 fordi det er spennande.

 305. Eg synes boka var veldig spennande og gøy fordi dei leita etter eit sjømonster.

  Det som gjer boka gøy er at det er ikkje bare er tekst men den har bilde i kvar side som gjer boka mykje gøyare og ikkje så kjedeleg.

  Eg synest dei som burde lese boka er personar som liker spenning og lite tekst og mange bilder.

 306. Eg synest boka var spennende fordi det er mysterie, monster og klubber. Les boka viss du liker aciton, monster og spenning.

 307. Eg opplevde teksten som litt spennande og mystisk. Eg synast at teksten var god fordi det var mykje spenning og kult at den handlar om sjømonster. Eg synast at andre burde lese boka fordi den var veldig kjekk og spennande.

 308. Det som gjorde teksten god var at den var spennende og eg fekk lyst til å lese den.

  Andre bør lese den fordi den er spennande.

 309. Jeg synes den var litt kjedelig på grunn av vi ikke viste noe om hendelsen.
  Jeg gir den terningkast 2.

 310. Jeg likte den siden det var kort tekst, men man skjønner ikke så mye hva som skjer når det ikke er så mye. Terningkast 5/6

 311. Jeg hadde gitt boka 6/6. Den er Super den er bra den er perfekt jeg hadde sagt at den er for alle aldere. Først les 1 2 3 4 for denne den er lagt av Hans Jørgen Sandnes. Boka er spennende hadde anbefalt boka.

 312. Jeg syns den var morsom, pga den jenta fra Krypto og det monsteret i havet. Skulle bare ønske det var litt mer i utdraget

 313. Bokanmeldelse av Teodor Peric, Godlia Skole, 6A

  Tittel: Krypto (Dypfryst)

  Forfatter og illustratør: Hans Jørgen Sandenes

  Forlag: Gyldendal 2022

  Sjanger: Tegneserie

  Antall sider: 125

  Handling

  Boken «Dypfryst», er den femte boken i bokserien Krypto. Boken handler om en jente som heter Ophelia. Hun hjelper Krypto-organisasjonen når de trenger det, og i denne boken trenger organisasjonen Ophelia sin hjelp med å redde et sjømonster de tror ligger under isen i Arktis. De må være raske fordi hvis den gedigne og livsfarlige skapningen havner i feil hender kan det gå veldig galt.

  Min mening

  Jeg mener at denne boken er veldig god fordi det er er en tegneserie med helt fantastiske bilder. Bildene er veldig detaljerte med fine farger og masse skygger som får dem til og se veldig levende og fine ut. Jeg har ikke mye å si om teksten fordi det er en tegneserie, og den inneholder ikke mye tekst, men det som står der er skrevet ordentlig. Selv om det ikke er mye tekst i boken, forteller bildene oss veldig mye om det som skjer, og det er enkelt å få det med seg. Det at det handler om at de skal redde et sjømonster som ligger fryst under isen i Arktis, synes jeg er ganske uvanlig som gjør at den skiller seg fra andre bøker. Jeg likte denne

  boken spesielt godt fordi jeg elsker å lese tengneserier, og handlingen høres ganske spennende ut. Bare når du ser på forsiden av boken blir du tiltrukket av de fine tegningene og fargene, og det synes jeg er ganske fascinerende og kult.

  Hvem passer boken for?

  Etter min mening, passer boken for alle som liker tegneserier, fantasi og mye spenning. Hvis man ønsker en tegneserie med veldig fine bilder som gir deg mye informasjon om handlingen, er dette en veldig bra bok for deg. Jeg anbefaler at man leser de fire bøkene som ligger før denne i bokserien fordi da er det lettere å forstå, og man er litt kjent fra før. Boken kan passe for nesten alle aldre, men jeg anbefaler den mest til barn og ungdom. Jeg synes at forfatteren (Hans Jørgen Sandenes) har gjort en fantastisk jobb med å skrive og illustrere denne boken, og den fortjener en plass i superfinalen.

 314. Jeg synes denne boka var kjempebra! Jeg synes den var litt kort da. Men jeg har lest hele boken før, så jeg gir den terningkast 5/6.

 315. Jeg likte den, men den var litt kort også da, men jeg er en litt «Krypto» fan så jeg synes den boka var ganske bra jeg.

 316. Dette utdraget er èin skikkelig gøy og spennandes!

  Eg synest denne boka passer perfekt for barn med alder 9-13! (-:

  Det eg likte med boka var at det var veldig mykje som skjedde heile tida!
  (Som gjorde boka meir spennandes!) derfor burde andre lesa dette. 5/6

 317. Jeg synes boken var inetressant og var ganske god. Det er litt synd at utdraget var litt kort.
  8/10 anbefales for barn fra 7-11 år.

 318. Jeg likte boka litt, starten var litt kjedelig. Grunnen til at den var litt kjedelig var fordi det kjede ikke så mye. Håper boka blir mere spennende utover. Boka passer til de som liker tegneserier og passer til barn mellom 7-10. Jeg gir boka 3/6

 319. Jeg er ikke så glad i tegneserier. Jeg syntes det kanskje burde vært litt mer tekst og litt mindre bilder. Jeg følte det ikke skjedde noe i utraget, det hadde vært mer gøy å lese den vis det hadde skjedd noe mer i starten. Jeg gir boka 2,5/6.

 320. Jeg likte boken og syns den var lettlest. men hver side hadde lite tekst sku ønske det var litt mer tekst. Men alt i alt er boken grei men er ment for mindre åringer etter min mening. Boken var litt kjedelig også. boken får en 2
  /6

 321. Krypto utdraget var ganske bra fordi den ga ett lite inntrykk av hva boken handler om og ga meg en ide til hva som kan hende. Den høres ganske spennende ut og jeg har definitivt lyst til å lese den. jeg har lest andre krypto bøker og de er helt topp! jeg gir utdraget 4,5 av 5.

 322. dette utdraget var ikke så gøy siden det var så lite tekst men en ting jeg syntes var spennende var at det var et lys som blinket rødt jeg ville gjærne vite hvordan sjømonster det var

 323. hei jeg er veldig glad i krypto serien.💕 og synes den er veldig spennende og gøy å lese.✌ jeg gir den 10/10 ha det vi ses👍

 324. hei jeg heter Milla, jeg syntes boka er passe ok jeg er ikke så fan av tegneserie bøker derfor er ikke denne boken så gøy for meg å lese. jeg vil gjerne hatt mer tekst og mindre bilder pluss denne boken var ikke så spennende, jeg som person ville nok ikke kjøpt boken og syntes den var spennende og lese. det var for lite detaljer og de kunne fått til mer hvis de ikke hadde brukt så lang tid på tegningene. altså jeg vet den er lett å lese på grunn av forfatteren ville sikkert at boken skulle passe til en aldersgruppe. jeg gir denne boken 3 av 10.

 325. Jeg synes boka var bra jeg liker tegneserier veldig godt, men den skulle vart litt lengere jeg gir den terning kast 5/6

 326. Boken handler om en jente som leter etter sjø monsteret. plutselig en dag leger de merke til at et sjø monter har satt seg fast i isen så de drar for å kjekke. Jeg syntes boka var spennende og gøy. Jeg gir boka terning kast 3.

 327. det ver en god bok jeg jeg liker at historien endret seg veldig raskt jeg vil anbefale denne boken til en person med mye kreativitet

 328. Jeg synes krypto var en bra tegneserie og jeg ble engasjert i boka når jeg leste. Det var vanskelig å dømme boka utfra det lille utdraget men jeg gir boka 7/10.

 329. Jeg synes at boken veldig kjedelig fordi den handlet bare om en båt som de så også ble det bare kjedeligere og kjedeligere. Men den kan jo være gøy for folk som kanskje liker båter og tegneserier.

 330. Det er en tegneserie om en person som kommer til en gammel mann og spør hvordan det går med et sjøuhyret til den gamle mannen da kommer det et stort skip da kommer det en ro båt fra den store og det var en person de kjente den personen sa at det var en krise situasjon i et område jeg synets den var ok

 331. Jeg syns boka ikke var så spendene. Det skjedde
  ikke så mye i boken liksom. Jeg ville ha gitt den
  terninkast 3/6.

 332. Jeg syntes utdraget var bra fordi jeg liker tegneserier
  men den blir litt dårlig fordi det var lite tekst så jeg gir den 8/10

 333. Jeg syntes det var et ganske bra utdrag, men det var ganske kort og det skjedde ikke så mye. Jeg skulle ønske det var lengre og det skjedde mer.

 334. jeg elsker krypto bøkene .jeg syntes det er en kjempe bra bok .det er bra for al alder og den er lit mystisk men samtidig ikke jeg ambefaler bøkene.

 335. Boken var passe bra men den var litt kort syntes jeg, jeg syntes at boken var passe fordi man fikk ikke lære så mye om krypto eller sjømonsteret, det var litt som en tegneserie med kort.

 336. Denne boken like jeg godt jeg syntes den var veldig kort å lese men jeg er ikke glad i så mye teks så denne boken er den beste jeg har lest i hele boksluker prisen så langt.

 337. Jeg synes utdraget var passe bra fordi det var ganske morsomt å lese, men utdraget kunne være litt lengre.

 338. Jeg elsket den veldig. Jeg har lest den før, men det er min favoritt så veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldig bra. Jeg elsket beskrivelsene så veeeeeeeeeeeeeeeeeeldig bra som sagt.

 339. Jeg syntes boka var veldig bra jeg likte at det var tegneserie fordi da kan du se bildene som hører til teksten og det gjør det litt mer morsomt. Jeg syntes at de kunne vert en annen del av boka i bokslukerprisen siden det var litt skjedelig men resten av boka virker veldig gøy å lese. Jeg den terningkast 5/6

 340. Jeg likte ikke boka så mye den var litt kort å ikke så spendene men pls ta meg pls den var litt rart men den ekte boka var bedere å dan kune vært litt lenger unnskyld for at jeg ikke syntes at den var så bra men pls ta meg pls🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

 341. Jeg syns at den er passe bra, den er passe bra fordi jeg fikk ikke mye info om boka og det som skjer i boka men den ser spennende ut, Og den var kul men jeg syns at den burde være mer info om sjømonsteret og karakterene. Terning kast 5/6. 😀👍

 342. Jeg synes at Krypto var en helt ok bok fordi jeg synes at de kunne fortelt mer om sjømonsteret men jeg liker veldig godt tegneserier. Jeg gir boka en 4/6

 343. Jeg synes boka var veldig bra! Det var gøy at det var bilder og ikke bare så mye tekst.
  Jeg likte at det var tegneserie.
  Terningkast 4/6 🎲

 344. Jeg syntes boka var passe bra☺️ Det var lit vanskelige ord og vi kunne kanskje fått lit mer informasjon.👍🏻 Ellers synges jeg den var lit spennene og fine karakterer. Det var fint med en blanding av tekst og bilder💓🎃 4/6 !!!

 345. Jeg synes den var veldig spennende men men jeg hadde kanskje lest den men jeg gir den 5/6😊😊😊 jeg synes den passer for 6 til alle aldrene…..
  Jeg synes alle skal lese den eller men det ville jeg…😊😊😊😊

 346. Jeg syntes denne boka var gøy og jeg likte at det var bilder. Jeg gir den 10/10.
  Jeg håper denne boka vinner

 347. Jeg synes at den ikke var så bra fordi vi fikk ikke vite så mye om det. Jeg gir den terningkast 2 siden vi fikk vite altfor lite om sjømonsteret men hvis man elsker tegneserier er dette en bra bok og lese. Men det var litt lite tekst synes jeg.

 348. Jeg synes den var litt dårlig fordig jeg bare fikk vite at de skulle på eventyr, men fikk lite spenning i utdraget. Boken tror jeg passer for mange forskjellige aldere. Jeg gir terningkast 2.

 349. Jeg synes bok var passe bra👋😐😊 Grunnen til at jeg bare ga den passe bra er fordi man ikke fikk vite så mye om sjømonsteret eller om hva krypto er. Så jeg gir boken terningkast 3 siden boken var helt passe. Boken passer for folk som er mellom 7-13 år og for folk som liker tegneserier med mye bilder. Det var det jeg mente.👍

 350. Jeg elsker denne boken!! Den var morsom og gøy og spennende. Og vi leste jo bare starten!!!! Det fulgte med gøye aktiviteter!! For meg så vinner denne!!!! Terningkast 6 av 6!

 351. 😎😉✌✔✨😃🍌🍌Jeg syntes det var en veldig bra bok fordi det var mye bilder og lite tekst derfor synten jeg den bra. Så jeg gir den terningkast 5 av 6.🍌🍌🍌🍌🍌🍌

 352. Jeg syntes at boka ikke var så heftig gøy gir den 4,5 av 10🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴🛴

 353. Utdraget var ganske kort det handlet om noen som var på isen og snakka om et sjømonster unner isen. 5 av 10.

 354. Jeg synes denne boka er veldig bra fordi den er veldig gøy og spennende, jeg anbefaler denne boka for 8-12 år
  terning kast 5/6

 355. Jeg syntes boken var veldig gøy. Den handler om en jente som heter Ophelia, og igjen må hun ut og redde et sjømonster. Jeg gir boken terningkast 5, og anbefaler den for barn fra 8-12 år.

 356. Jeg syntes denne boka var veldig bra, fordi den var veldig spennende og det skjedde ting hele tiden. Jeg gir den 8,5/10

 357. Boka er super gøy. De reiser på eventyr hele tiden. Boka er mye bilder i så hvis ikke du liker å lese anbefaler jeg den. Jeg gir den terning kast 6av6.

 358. Jeg synes at boka var veldig gøy og spennenes fordi jeg liker action. jeg gir den 9/10 anbefaler veldig for 9-14 åringer.

 359. den var gøy og spenene. Men litt lite tekst. Jeg kan lese hele for den var gøy men skulle vært litt mere tekst. så jeg gir den er 4 av 6😉😃

 360. Boka handler om at en Ophelia som besøker Bernard som er ute på isen, hun vil hilse på lille-Krako, men så plutselig så kommer et skip fra Krypto. Dalis ror fra skipet og kommer opp på land og sier at de har oppdaget noe som ligner på et hamster som er i sjøen.
  Sjangeren til boka er spenning, fordi man kanskje lurer på hva som kommer til å skje.
  Det jeg liker med boka er at det var fantasi men også ekte på en måte, fordi hockey er ekte men lille-Krako er fantasi! Det som var dumt til boka var at den var at den var så kort.
  Jeg syntes boka passer til 8-11. Terningkast 4/6.

 361. Krypto Dypfryst
  Jeg synes boka var bra fordi at den var fengene og jeg liker sone type bøker.
  Den handlet om det va et sjømonster som kom mot der de bor.

  Denne type boken er en tegneserie og den var også fengene.

  Jeg likte boka fordi at det var lit spenene.

  Jeg ville anbefale denne boka til de som liker tegneserier og til de som ikke liker å ha lese mye tekst.

  Jeg gir terning kast 5 fordi at den var spenene men det var lit lite tekst.

 362. Boken handlet om en jente som kom for og mate det lille vesnnet. Hun snakket lit med Bernard , men så kom det en båt fra krypto. Det kom noen som rodde bak båten,personen gikk i land, og det , viste seg og være Dalias vennen til jenten. Dalias måtte på et opp drag og det hastet.
  Boken er en typ bok der det er mange vesen og monstre og en veldig
  Fengene bok. Det er en ganske stor cliffhanger
  Det jeg likte med boka var at det var mye spenning og den er veldig fengene. Men det var noe jeg ikke likte, det var at alt kjedde veldig på en gang
  Jeg vil anbefale boka til de som liker fantasi,magi og
  Spenning. Den er full av Fantasi og magi og spenning
  Jeg gir den terning kast 4. fordi den hva ganske bra men jeg har lest bedre

 363. Denne boka handlet om en jente som hat spilt hockey og møter en mann som har et form monster som kjæledyr. De snakker mye om krypto men så møter de en jente som de kjente fra før.
  Jeg syntes boka var ganske spennene og kul, Ville gjerne ha lest mer av boka.
  Men den kunne handla litt mer om hva som skjedde før utdraget av boka.
  Jeg gir den terning kast 5/6 den fortjener en plass i super finalen.

 364. Jeg syns at utraget var veldig kort og kjedelig. Det var kjedelig fordi det ikke skjedde kjempe så mye. Jeg likte tegningene veldig godt. Jeg gir den en 2

 365. Jeg gir den terning kast 2 fordi jeg Synnes boken var veldig kort og jeg skjønte ikke helt hva den handlet om jeg anbefaler boken for de som ikke liker lange bøker😅

 366. Boken»krypto» er en tegenserie bok.Den var veldig spennene jeg ville ha lest hele boka.
  Det var noe med den som jeg bare fikk lyst til å lese den på nytt. jeg vil rate den terningkast 5. jeg syntes den er for barn fra 10-14

 367. Boken handler om en jente og faren sin som var ute på sjøen om vinteren, før de fant ut at Dalis kom til de har hørt uvanlige lyder under isen nærme der de er.🗣️
  Sjangeren til boka er tegneserie. Den var veldig veldig spennende å lytte til. Jeg kunne gjærne lese hele boka hvis jeg hadde hatt den.☁️

  Jeg likte boka fordi den var veldig spennende og gøy, men den var veldig kort og den stoppet på et spennende punkt so den kunne ha godt være litt lenger men det var fortsatt gøy å lytte til den.🎧

  Jeg ville ha anbefalt boka til noen som liker spennende bøker og tegneserier.📚

  Jeg gir den terningkast 5.9/6 fordi den var veldig kul og gøy å lytte til.🎲

 368. Den var super kul morsomt det med familien birken jeg skal lese boka med en gang!!!!. Jeg elska den lurer på hvorfor jeg ikke har lest den før Jeg vil anbefale denne boka til alle 10/10.

 369. boken krypto er en tegneserie. den er veldig spenene, vis du liker sjømonstre, tegneserier og litt spenning er dette boka for deg! boken er skrevet av: Hans Jørgen Sandnes. denne boka anbefales av meg fra 10-13.

 370. Boka var veldig lettlest og det er ikke helt min type bok, men lillebrødrene mine syntes sikker boka er topp

 371. Boka handler om Ophelia og et sjømonster under isen som hun skal redde. Jeg liket boka veldig godt, den var enkel å lese. Jeg gir den terningkast 5

 372. Jeg syntes boken var bra. Den var kort og enkel og forstå. Det er en krim/spennings bok som jeg anbefaler 9/10 års alderen. Jeg likte boken fordi den var spennende og jeg hadde likt og lese den vidre. Det jeg ikke likte var at de kunne lagd litt mer tekst inni boblene ellers var det bra. Jeg gir boken terning kast 4 , fordi jeg liker tegneserier men den hadde lite tekst og den var veldig kort. Jeg hadde sikkert hatt lyst til og lese resten.⭐️

 373. Den var lit spenene på slutten. Og den var en kort jeg ville ønske at den var lengre altså
  anmeldelsen.

 374. Jeg syns den var ganske bra siden jeg har lest hele boka og det ble mye mer spenning i slutten av boka fordi da skjønte man mer av det som skjede og det var mer som skjede. jeg gir den en 7/10

 375. Boka Krypto handler om en jente som heter Ophelia og hun bor med en foster familie i Saltvik hun elsker sjø forskning om sjø monsteret krypto. Jeg likte veldig godt boken jeg syntes det var spenne fordi plutselig kommer det et sjømonster som er veldig farlig.

  terning kast 5 eller 6.

 376. Den var helt grei syntes jeg, tegneserier er gøye og lese, men det er nok ikke en bok som jeg ville ha lånt på Biblioteket, fordi jeg syntes at utdraget var kort og tynt. jeg syntes det stoppet litt for brått 🙁
  8/10

 377. Den var jo helt grei synes jeg. Fint for de som liker tegneserier. Jeg hadde lyst å lese videre altså. Egentlig ganske kult, den anmeldelsen kunne ha vert litt lengere. Men ikke akkurat den type bok jeg ville ha lånt på biblioteket da.
  8/10
  Selma

 378. Jeg syntes boka var veldig spennende fordi de skulle ut på eventyr for å finne et monster jeg vill gjerne lese hele boka. Den handler om en jente som heter Ophelia og en mann som heter Bernard det er kaldt ute og mange sto på skøyter så kom en fra KRYPTO som heter Dalis så de skal lete etter et monster.

 379. Jeg liker denne boka på grunn av det er en tegneserie og det liker jeg veldig, så liker jeg også at den er spennende og at det er fantasy. Jeg gir denne boka 10/10, Super.

 380. Skrevet av Hans Jørgen Sandnes

  Det var et bra utdrag fordi jeg liker tegneserier og for den lille fisken var så søt. Det var spennene når båten kom. Det var litt kjedelig når dem snakken men det var også interessant.

  Boken er en tegneserie.

  Jeg gir terningkast 4/6.

 381. Boken er skrevet av Hans Jørgen Sandnes. Jeg syns boka var spennende, men det skulle ha vært mere tekst på sidene. Tegningene var fine men jeg syns at det skulle ha vært mer farger. Men jeg synes boka var bra. Boka handlet jo om krypto og en jente som heter Ophelia og en man som heter Bernard og en fisk som het Lille-Krako og et skip som skal finne en skapning som er fanget under isen. Jeg gir terning kast 5\10.

 382. Krypto av Hans Jørgen Sandnes. Boken handler om Opelia .De skal til arktis å redde et sjømonster . Denne boka er en tegneserie. Jeg synes bildene og teksten passer sammen. Jeg synes boken var veldig bra, men jeg skulle likt å høre hele boken . Terningkast 6 av10

 383. Boken handler om en jente som heter Ophelia. Det kommer et skip med dame som forteller om et monster som er fanget under isen. Den som har skrevet boka er Hans Jørgen Sandnes. Jeg synes boka er veldig bra. Jeg likte når krypto skipe kom. Jeg kunne gjerne hørt mer. Terning kast 10\10

 384. Krypto er skrevet av Hans Jørgen Sandnes.
  Krypto trenger hjelp fra Ophelia og Bernard igjen for de har funnet et sjømonster
  i den arktiske isen.
  Jeg synes Krypto var bra fordi det er en tegneserie og det er fine bilder i boka og den ble fort veldig spennende.
  jeg anbefaler den til 7 år og oppover.
  og jeg gir den terningkast 6.

 385. Forfatteren er Hans Jørgen Sandnes og jeg liker tegningene veldig like de i detektivbyrå nr2 sikkert fordi det er samme forfatter.
  Den ble veldig fort spennende. Passer for 6 til 13 mener jeg fordi den er enkel og lese og spennende. Sjanger min personlige mening er fantasy.

  Terningkast 5

 386. Ophelia er hovedpersonen i denne boken, og hun skal hjelpe Krypto-organisasjonen med å redde et sjømonster.

  Sjangeren til denne boken er tegneserie, men jeg syntes det er en blanding av eventyr og tegneserie. Tror den er litt som bok serien amuletten. Så vist du er en person som liker sånne bøker så er nok denne boken for deg:)
  Jeg liker egentlig ikke å lese sånne bøker som denne, så den var ikke så interessant for meg.

  Jeg syns kanskje at denne boken passer til 8-12, siden den har litt unaturlige ting som eldre barn kanskje syntes er barnslig, og yngre barn kanskje ikke forstår. Hvis du er eldre eller yngre en det og fortsatt liker denne boken så er det helt ok:), jeg bare tok noe jeg trodde:).

  Jeg gir terningkast 3.

 387. Jeg likte godt de bra tegningene. Det var et litt for kort utdrag med det så ut til at den kunne bli spennende. Jeg likte fisken. Var litt spennende med det kompasset, som viste hvor kunne «monsteret» være. Tror jeg vil anbefale andre å lese boka. Liker denne type bøker.

 388. Jeg synes denne boka var sykt kjedelig og burde ikke være i bokslukkerprisen. Det lille røde krypdyret var ikke noe søt. Jeg gir den terningkast 1/6

 389. Jeg synes denne boken var ganske dårlig fordi alt skjedde så fort og de prøvde å få det til å bli litt mer spennende men det var egentlig ganske kjedelig. Men jeg likte at det var tegneserie som gjorde det litt bedre men fortsatt ganske dårlig.

 390. Jeg synes at denne boken var veldig kjedelig.
  Jeg ble irritert da jeg skjønte at denne boken var verre enn betongparken.
  Det er helt galskap at denne boken skal være i bokslukerprisen.
  For meg så virker det som om forfatteren har prøvd gjøre denne så kjedelig som mulig.
  Terningkast 1/6