Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

På samme lag

Ada og Andrine Hegerberg, Harald Rosenløw Eeg Bonnier forlag Illustratør: Hans Jørgen Sandnes 2022

 

 

 

Ada og Andrine Hegerberg er profesjonelle fotballspillere. Denne boken er basert på fortellinger fra oppveksten deres, og handler om hvordan de to søstrene fikk slippe til på fotballbanen. I dette utdraget har søstrene nettopp flyttet til Sunndalsøra. Der møter de andre fotballspillere fra bygda. Får de være med å spille?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

4 542 anmeldelser av “På samme lag

 1. jeg synes at boka er veldig bra fordi den handler også om jente fottball og det synes jeg at er kosleig

 2. Boken handlet om to søstrer som elsket å spille fotball. De dro til fotballbingen for å spille fotball, men det var allerede opptatt. Jentene spurte om de kunne være med, men ble nektet. Gutter var skeptiske, men fikk lov til slutt. I spillet viste det seg at de er tøffe og god i å spille fotball.

 3. Denne boken er veldig spennende inspirerende og kul jeg syntes det var kult hvordan de tok 2 fotballstjerner i denne boka

 4. På Samme lag

  Forfatter: Harald Rosenløv Eeg.
  Illustratør: Hans Jørgen Sandness.
  Originalens tittel: På Samme lag.
  Utgitt: 2022

  De løper mot ballbingen

  Ada og Andrine er profesjonelle fotballspillere, Andrine blir født 6. Juli 1993 og Ada blir født 10.Juli 1995. Ada er 27 år, Andrine er 29 år. De er søsken.Ada og Adrine heter Hegerberg til etternavn. Harald Rosenløv EEG er forfatteren, han er født 18. august 1970. Og han er 52 år. Han kommer fra Tønsberg.

  Ada og Adrine møter en gjeng med bare gutter som spiller fotball. De spør om å bli med men guttene sier nei. Men plutselig før de bli med på fotball. Men de går på vert sitt lag. Ada skøyt på mål, og guttene sa Annullert.

  Jeg synes den var passe bra fordi den handler om fotball. Og det liker jeg ikke
  Jeg likte at det var bilder fordi da føler jeg mere med og jeg forstår bedere.

  Jeg synes denne boken passer for barn og ungdom og voksne mellom 7 til 20.

  Jeg gir terningkast 4.

 5. Tittel: På Samme Lag

  Forfatter: Harald RosenLøw Eeg, Ada og Andrine Hegerberg.

  Forlag: Ukjent

  Denne boken er en biografi av Ada og Andrine Hegerberg’s oppvekst. Boka handler for det meste om fotball.

  De to søstrene var profesjonelle fotballspillere, en dag bestemte de seg for å gå ned til fotballbanen. Der fikk de ikke lov og være med og spille fordi de var jenter, da blir Ada irritert….

  Jeg syns denne boken er spennende, men den er kanskje ikke så interessant for personer som ikke er glad i fotball. Boken er en bok med noen bilder og mye tekst Handlingen kan være enkel og leve seg inn i pga måten den er skrevet på.

  Teksten går rett inn i handlingen i starten, guttene som spiller virker ikke veldig overbevist og er litt overasket over at jentene var så gode. Boken minner meg om at alle må få lov til å være med og få lov til å gjøre hva dem vill.

  Dette er en fin bok og jeg vill anbefale denne boken til personer som er interesert i fotball og/eller Ada & Andrine Hegeberg.

  Denne boken syns jeg fortjener å bli superfinalist.

  Skrevet av Matilde Karlsen 6B

 6. jeg syntes den var dårlig
  fordi det var vanskelig og lese på nynorsk og ikke min type bok 2\10

 7. det var en veldig spennende bok På samme lag fordi jenter kan gjøre like mye gutter kan
  men jeg hadde en anmeldelse om boka men filen ble slettet det var forsatt veldig bra bok.

 8. Jeg synes boka er bra for den handla om lit forskjellige ting om fotball og sånt
  Jeg liker at den handler om fotball litt ikke så mye.
  Jeg liker og spille fotball.
  Jeg gir boka 8/10

  Tittel:Ada og Andrine Hegerberg på samme lag
  Forfatter:Harald Rosenløw Egg

 9. Jeg synes boka er bra for den handla om lit forskjellige ting om fotball og sånt

  Tittel:Ada og Andrine Hegerberg på samme lag
  Forfatter:Harald Rosenløw Egg

 10. Det var bra skrevet og vi kunne relatere oss til karakterene i fortellingen. På den andre siden var det for mange gjentakelser/lite variasjon når det kommer til hendelsene i boka.

 11. Forfatter Harald Rosenløw Eeg Ada og Andrine Hegerber.

  illustrert av Hans Jørgen Sandnes

  Forlag Bonnier

  Boka kom ut i 2022

  Det er 149 sider

  Jeg liker utdraget fordi det er spennende og fordi jeg liker fotball.
  Den var morsom fordi guttene slutta ikke og spille før ballen spretter ut.

  Den handler om at to søstere har flytta til Sunndalsøra.
  En dag da de skal til ballbingen så de fire gutter der.
  Spillerne blir stående andpusten og vente på at de skal gi ballen tilbake til dem.
  Bale gikk frem og tok fra Ada ballen også fortsetter de og spille.
  Også sa Ada vi kan spille begge to, en på vert lag.
  De fikk være med etter vært. Jeg ble irritert på Bale når han stengte jentene ute.
  Det var tøft av jentene og spørre om og være med. Også var Pogba på vei til Adas mål.
  Ada hadde ballen og dribla seg frem til mål og skårte. Også sa Pogba det var fri først. Det var rart av Pogba og si det var fri først. Jeg tror at guttene var sinte på jentene fordi jentene var med. Det var morsomt at jentene var like gode som guttene i fotball.

  Jeg liker boka fordi jeg liker fotball jeg gir boka en 5er

  Jente 5A

 12. Jeg liker boken fordi den handler om fotball og mange av favoritt spillerene min er i boka jeg anbefaler at 5 trinn og 4 trinn burde lese den.
  Boken handler om at to jenter som heter Ada og Andrine f nettopp flyttet til Sunndalsøra. Ada og Andrine var profesjonelle fotball spillere. De fikk slippe inn på en fotballbane, der det var mange fotball spillere for eksempel Ronaldo Messi Pogba Bale og noen andre, Ada og Andrine gikk for å spørre for å bli med, først ville de ikke at Jentene skulle bli med. men
  etter vært fikk Ada og Andrine bli med å spille.
  Bale sa til Ada at hun skulle i forsvar. Da så de at hun var kanskje god i forsvar.

 13. Boka På samme lag likte jeg godt fordi det handler om at alle kan gjøre alle ting og at alle kan klare alt. Det jeg ikke likte var at det var ikke så my spenning og at alt handler om fotball. Jeg anbefaler denne boken for noen som er 7-13 år.

 14. Tittel: Ada og Andrine Hegerberg på samme lag
  Forfatter: Harald Rosenløw Eeg
  Illustrert av HansJørgen Sandnes

  De hører lyden av fotballen som smeller mot veggen i bingen.

  Hovedpersonen i boka er Ada og Andrine Hegerberg. Ada og Andrine er søstere og de har akkurat flyttet til Sunndalsøra. De elsker fotball.

  Jeg synes boka var spennende! Fordi de som spilte fotball i boka kalte seg kjente fotballspillere som for eksempel Ronaldo , Messi, Salah osv. Men det var ingenting jeg savnet.

  Boka var helt perfekt. Jegg synes denne boka hadde passet bra til det som liker fotball for denne boka handler nesten bare om fotball. Denne boka manglet ingen ting synes jeg der for gir jeg terningkast 6.
  Jeg har så lyst til og lese fortsettelsen. Jeg elsker fotball og Ada Hegreberg er en av favoritt spillerene mine så jeg elsket boka⚽️😀

 15. Jeg synes boka var super siden det det handla om fotball og siden Ronaldo, Pogba, Messi, Salah, Ada og Andrine er med siden de er fotballspillere.jeg synes boka prøver og fortelle at jenter kan også spille fotball med gutter og at jenter kan være like gode som gutter eller bedre en gutter og at alle kan bli verdens beste fotballspillere.

 16. 32 % av klassen syntes utdraget var supert, 5% syntes det var veldig bra, 27% syntes det var bra, 14% passe bra og dårlig 23%. Grunnen til at noen syntes utdraget var dårlig er at de ikke er så glad i fotball. Fordi vi ikke hadde så gode kunnskaper var det vanskelig å følge med i teksten og se for seg hva som skjedde. De som ikke likte utdraget så godt synes at boka passer for litt yngre barn, kanskje 8 år. Men da måtte en voksen kanskje ha lest boka høyt for dem, da det hadde vært litt vanskelig å forstå. Det var bra at det var noen bilder i boka. Andre synes den passer for mellomtrinnet. De som likte utdraget syntes boka har et viktig budskap om at jenter skal få være med og ikke bli diskriminert.

 17. På samme lag jeg likere denne boken fordi jeg liker å spille fotball. Jeg synes alle som liker fotball bør lese denne boken. Jeg liker at de hadde mange skjente fotball spillere og son som Shala,Messi,Pogba,Ronaldo og Bale jeg gir den terning kast 5️⃣ og en halv av 6️⃣

 18. PÅ SAMME LAG
  Jeg likte denne boka sånn passe bra fordi jeg liker å spille fotball, og denne boka vil jeg gi terning kast 6🎲.

 19. Den boka er veldig bra. Den passer både for små og store barn, og for gammel. Den handler om at Ada og Andrine ikke får lov til å være med i ballbingen av guttene som er der dem mener at det bare at det kan være gutter der, men jentene viser guttene som er der. Degge jentene går på fotball. En av jentene skårer mål, men det likte ikke guttene. Hvis jeg skulle gi den terningkast ville det ha vært 5 av 6. Den er kjempebra. 😀

 20. Jeg synes boken var veldig bra fordi jeg liker fotball og det var folk som på seg drakter som for eksempel Ronaldo pogba messi

 21. Jeg liker denne boka veldig godt fordi det er gøy å spille fotball. Denne boka var egt ganske spennende jeg likte at jentene turte å spørre om å være med å spille men jeg syntes det var dårlig gjort at jentene ikke fikk være med med en gang.

 22. Jeg liker boken godt fordi det er jenter som spiller fotball for det er jo ikke bare gutter som kan spille fotball. Å fordi til slutt lar guttene Ida og Ada være med å spille med og at de turte å spørre dem.

 23. Jeg liker denne boka veldig bra fordi det er gøy å spille fotball. Denne boka var egt ganske spennende jeg likte at jentene turte å spørre om å være med å spille men jeg syntes det var dårlig gjort at jentene ikke fikk være med med en gang.

 24. På sammen lag heter boka. Jeg likte den fordi jeg liker å spille fotball.
  Jeg syns den var spennende fordi guttene lot ikke jentene spille med dem.
  Det var kult at Ada Hegeberg og Andrine Hegeberg var der.
  Det handlet om jentene som hadde lyst til å være med å spille fotball.
  Det handlet om fotball.

 25. Jeg liker boka fordi jeg syntes den var bra og det er bra at de fikk over talt guttene til og få være med og at ikke bare guttene skal spille fotball jeg syntes boken var bra fordi det er ikke så mange jenter som spiller fotball lurer på hvordan det gikk videre og jeg syntes det var kult at den handler om noen som finnes på ekte
  Jeg gir boka terningkast: 4
  Tittel: på samme lag
  Forfatter: Harald roseløw eeg
  Jeg syntes boka passer for barn mellom 9 og 13 år

 26. På samme lag. handler om Ada og Andrine som vil være med og spille fotball med proffe fotballspillere, fotballspillerne er frekke mot Ada og Andrine. Jeg syntes boka var ganske bra og spennende fordi fotball er kult tema, jeg gir boka terningkast 4,5, og anbefaler denne boka til 8-14 år. I boka syntes jeg Ada og Andrine burde forklare litt mer om seg selv. Boka

 27. På samme lag.Jeg synes at boken var bra fordi den handler om fotball. Den handler om Ada og Andrine
  De ville være med å spille fotball med guttene men de sa nei. Da sa Ada at de var pyser fordi de ikke ville ha med noen jenter. Etter det fikk de lov til å være med også blir guttene overrasket over at jente er bedre en det de tenkte. Jeg gir boka en 6/6

 28. På samme lag

  Harald Rosenløw Eeg. Dette utdraget handler om to profesjonelle fotballspillere, Ada Hegeberg og Andrine Hegeberg som hovedkarakter. De har flyttet til Sunndalsøra hvor de møter noen andre fotballspillere derifra i en ballbinge. Sjangeren er biografi.
  Jeg likte boka veldig fordi temaet er fotball og det er jeg veldig glad i. Jeg likte at det var ekte fotballspillere i den. Jeg likte ikke så godt at Ada og Andrine ikke var så veldig involvert i kampen. Jeg liker da Ada er i 1 mot 1 mot Pogba. Jeg liker da Ada scorer i slutten. Styrken til teksten synes jeg er at det er ekte profesjonelle fotballspillere i teksten. Det som irriterte meg var at de utestengte Ada og Andrine.

  Jeg synes andre som liker fotball burde lese denne boka.

  Jeg gir boka terning kast 5/6.

 29. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg som vil spille fotball i bingen. Hoved personene er Ada, Andrine, Salah, Pogba, Messi, Ronaldo, Bale. Jeg gir denne boka terningkast 6. Jeg anbefaler den til alle, men mest til barn på 8-13 år. Det jeg likte var at det var fotballspillere fra utlandet.

 30. Tittelen på boken er På samme lag.
  Forfatteren heter Harald Rosenløw Eeg.

  Utdraget handler om to Jenter som heter Ada og Andrine Hegerberg. De er helt hekta på fotball og vill helst spille fotball dagen lang. Jentene har lyst til å bli med å spille i bingen. Men det er ikke alltid det er så lett å få bli med. Jeg syntes bokser er veldig bra fordi det er ikke mange bøker der jenter spiller fotball. Det som er spennende er når de faktisk får være med å spille. Jeg syntes teksten var grei fordi den var lett å lese. Men det var litt vanskelig å huske på hvilket lag alle spillerne vår på. Det som gjorde boken mer unik er det at Ada Hegerberg og Andrine Hegerberg faktisk er kjente fotball spillere. Det som er så bra med at det er Jenter som spiller er at kanskje flere Jenter blir inspirert til å spille fotball. Jeg skulle ønske jeg fikk vite mer om hvordan kampen gikk siden det var så spennende.

  Jeg synes boken passer bra for barn fra 8-14 år.
  Jeg gir boken terning kast 5.

 31. Dette er ei bok som er moro for de som liker fotball, men det kan være litt vanskelig å følge med for de som ikke kan så mye om fotball. Det var mange detaljer rundt sentringer og hendelser i kampen, og så var det morsomt at de brukte navnene på kjendis spillerne som sto på trøyene i stedet for guttenes egentlige navn.

 32. jeg syns denne boka var veldig bra fordi den handlet om fotball norske og gode fotballspillere. jeg syns heller ikke at det var noe dårlig med boka.
  den beviser at ikke bare gutter kan vere god og spille fotball men jenter også.
  jeg syns det var spennende og høre om når ada og andrine var små.
  Terningkast 6/6😁

 33. jeg syns denne boka var veldig bra fordi den handlet om fotball norske og gode fotballspillere. jeg syns heller ikke at det var noe dårlig med boka.
  den beviser at ikke bare gutter kan vere god og spille fotball men jenter også.
  jeg syns det var spennende og høre om når ada og andrine var små.
  jeg syns boka var helt SUPER. Terningkast 6/6😁

 34. Jeg syntes det var en gøy bok. Jeg lite at den handlet om jenter og fotball.
  Den var enkel og lese og jeg forsto hva som sto

 35. Jeg syntes at boken var gøy og spennende. Jeg anbefaler boken for de som liker fotball eller de som syntes at fotball er gøy. Jeg hadde lest boken igjen.

 36. Jeg syns den var bra fordi den handla om fotball.
  Og jeg likte at det var ekte fotball spillere på draktene.
  Den var bra

 37. Jeg likte godt boka fordi den sluttet på en veldig spennende måte for da kan du tenke selv hva som kan skje videre. Jeg likte Ada best fordi hun er god i fotball, men det ikke det helt selv. Jeg likte godt at man fikk høre tankende til Ada, kanskje det er derfor det enklest å like henne best. Jeg likte også teksten fordi jeg er veldig interessert i fotball kanskje de som ikke liker fotball så godt synes noe annet. Terningkast 5/6

 38. Jeg har valgt PÅ SAMME LAG som handler om Ada og Andrine Hegeberg. Forfatter Harald Rosenløv eeg. Den ble illustrert av Hans Jørgen Sandnes. Forlag bonnier. Den ble utgitt 13 januar 2022. Den har 149 sider. Det var spennende da Ada fikk ballen i beina, Ada tar ett skritt fram og skyter, går den i mål? Det var overraskende da Ada tok ballen i henda og ga ikke den tilbake til guttene. Noen ord jeg lå merke til: Bale, Ronaldo, Salah, Messi, Totti, Cantona, pogba, Ada, Andrine, Hegeberg, fotball og frispark. Ada og Andrine er hovedpersonene i Boka. Ada skorte mål men Pogba sa att det var annulert, han ville ha frispark. Jeg misliker guttene fordi de egentlig ikke ville ha med jentene, alle bør få være med å spille. Boka var bra fordi den handlet om fotball og jeg elsker fotball. Jeg likte godt da Ada skulle skyte fordi det var spennende om den gikk i mål eller ikke. Jeg ble irritert da Bale sa at de ikke fikk bli med. Slutten var. Jeg likte boka fordi den handlet om fotball og den var spennende.

 39. Jeg synes boka var bra fordi jeg er en fotball supporter. Jeg ser masse på fotball og jeg spiller fotball.Jeg likte boka fordi jeg har aldri hørt den eller lest den. Men jeg likte den fordi Den var bra, litt morsom og spennene. Jeg liker Pogba, Messi, Cantona, Gerard, Ada Hegerberg og Bale.Jeg liker best Messi i boka. Jeg liker han best i boka fordi han er en legende for Barcelona og at jeg er Barcelona supporter.

 40. Forfatter: Harald Rosenløw Eeg

  Illustrert av Hans Jørgen Sandnes

  Boka ble utgitt 13. Januar 2022

  Jeg leste boka På samme lag jeg likte den veldig godt fordi den var spennende og jeg vil gjerne lese den igjen. Den var gøy morsom og spennende. Første gang jeg leste den syntes jeg den var kjedelig men jo lenger jeg kom i boka jo gøyere ble det.

  Boka handler om to jenter som er søstre og de heter Ada og Andrine. De ble mobbet av noen gutter fordi de var jenter å likte fotball. Salah mister ballen og ballen går rett til Andrine. Andrine spør om hun og Ada kunne bli med. Alle guttene står helt stivt og venter for at noen skal svare nei men til slutt fikk de bli med. Ada kom på lag med Bale Messi og Ronaldo. Bale sier at Ada skal gå i forsvar det er den dårligste plassen. Pogba har starta spillet men ingen sentrer til Andrine. Salah og Pogba har ballen hele tiden. Andrine viser tegn at de skal sentre men det virker ikke. Salah skal til å skyte i Adas mål. Han er i full fart. Ada gjør seg klar å konsentrerer på Salah og ballen. Ada treffer foten til Bale og Bale roper fri. Det er frispark. Bale tar frisparket men han traff ikke. Andrine skyter ballen fint men Bale faller med vilje.

  Jeg gir denne boka 9/10

  Jente. 5.trinn

 41. Forfatter: HARALD ROSENLØW EEG
  Illustratør: Hans Jørgen Sandnes
  Forlag: Bonnier
  Utgitt: 13 januar 2022

  Jeg har lest boka på samme lag.
  Jeg liker boka veldig men den var ikke den beste boka
  jeg har lest.
  Jeg syntes at boka var spennende og morsom.

  Denne handler om to jenter som hadde flytta.
  Disse jentene liker fotball. En gang skulle de til ballbingen.
  Der var det mange gutter. De guttene utestengte jentene.
  Det var ganske mange gutter der.

  Men det var en veldig fin bok.
  Jeg liker boka fordi den var spennende.
  Jeg liker boka fordi den handler om fotball.
  Jeg liker boka fordi den viser at jenter og gutter er like gode i fotball.
  Så jeg gir denne boka en 8/10.

  jente 5 trinn.

 42. Boken handler om to jenter som elsker fotball som heter Ada og Andrine og de drar til en fotballbinge. Men det er noen gutter som spiller der de spør så krangler de så får de være med til slutt. Sjangeren er Drama. Det er veldig mye bra og jeg mener at det er ikke noe dårlig med boken. Det som er bra er det er fotball, det er gøy at det er en fotball bok med jenter og gutter og Det er bra og se gutter og jenter spiller sammen. Folk burde lese den som liker fotball og den burde vinne bokslukerprisen.

 43. Boken handler om to jenter som elsker fotball som heter Ada og Andrine og de drar til en fotballbinge. Men det er noen gutter som spiller der de spør så krangler de så får de være med til slutt. Sjangeren er Drama. Det er veldig mye bra og jeg mener at det er ikke noe dårlig med boken. Det som er bra er det er fotball, det er gøy at det er en fotball bok med jenter og gutter og Det er bra og se gutter og jenter spiller sammen. Folk burde lese den som liker fotball og den burde vinne bokslukerprisen.

 44. PÅ SAMME LAG
  Forfatteren Harald Rosenløw EEG.
  Boken handler om to jenter som spiller fotball som heter Ada og Andrine og det er mye kjente fotball spillere som Salah,Mané,Pogba, bale,Totti,Ronaldo,Messi. Boken handle også Ha sine egne meninger og at jenter kan spille fotball og erting.
  Ada og Andrine gikk for å spille fotball på fotball banen, men de hørte lyder på ballbingen som smeler mot vegen i bingen. Stemmene som runger under flomlyset. Alle roper på pasning. Alle roper på ballen Andrine og Ada ser på gjengen som spiller der var det Pogba Salah og Mané. Ada og Andrine spurte om at de kan være med på å spille fotball. Salah sa Nei! Ada sa hvorfor så sa Pogba ja men dere er jenter å jenter kan ikke spille fotball. Ada og Andrine sa ja men Hvorfor, ingen svarte. Ja men dere kan ikke være med sa Salah. NEI!!! Sa Mané, Nei? Sa Salah.de kan være med sier Mané. Da får de være med. Ada snur ryggen mot Bale og Pogba Totti.? Italiener verdens mester i fotball. Som Salah i Liverpool Bale i Real Madrid Pogba i Manchester United Messi i Barcelona og Ronaldo i Real Madrid. De spiller Salah dribler å Ada tar ballen hun dribler Pogba og hun løper til måle og Skårer.

  Jeg blandet hele teksten får å kjøne litt bedre. Jeg likte boken fordi det var mye bilder og mye tekst og jeg liker at Og selv om de som spiller ikke fotball kan kjøne hva boken handler om. Jeg gir terning kast 6 fordi den var spennene.

 45. jeg synte denne boken er en spennende bok og dette er min type bok, fordi den handler om fotball. Derfor gir jeg den terningkast 6. baibai

 46. jeg synte denne boken er en spennende bok og dette er min type bok, fordi den handler om fotball. Derfor gir jeg den terningkast 6.

 47. Jeg synes det høres ut som om det er en kul bok, for de som liker fotball.
  Jeg liker ikke fotball.
  Men, boka handler om Andrine og Ada Hegerberg.
  De vil være med å spille fotball, men de andre tror at de ikke kan spille bare fordi de er jenter.
  Andrine og Ada beviser at jenter også kan spille fotball.
  Terningkast 4 fordi den er bra og handler om at menn og kvinner er like mye verdt.

 48. Jeg synes det var en bra bok. Den var enkelt fortalt og det var i en kategori som jeg likte.
  Den passer bra til de fleste aldersgrupper og. Terningkast 5.

 49. På samme lag. Jeg liker denne boka veldig godt siden jeg liker å spille fotball. Så denne her er veldig bra for de som liker fotball. Men nå skal jeg snakke litt mer om boka. Jeg synes at denne boka var drittbra!! Jeg vil at alle der ut skal prøve denne boka. Så jeg gir denne boka 6/6 nydelig!!! Salah, Pogba, Ronaldo, Bale, messi, Ada og Andrine hegerberg er hovedkarakterene. De møter hverandre i ballbingen.

 50. På samme lag. Jeg liker denne boka veldig godt siden jeg liker å spille fotball. Så denne her er veldig bra for de som liker fotball. Men nå skal jeg snakke litt mer om boka. Jeg synes at denne boka var drittbra!!! Jeg vil at alle der ut skal prøve denne boka. Så jeg gir denne boka 6/6 nydelig!!! Salah, Pogba, Ronaldo, Bale, messi, Ada og Andrine hegerberg er hovedkarakterene. De møter hverandre i ballbingen.

 51. Jeg opplevelse teksten som bra fordi den var interessant og handlet om jente-fotball. Jeg anbefaler boken til jenter og gutter mellom 8 og 14 år. Jeg likte boken ekstra mye fordi jeg viste hvem Ada hegeberg var fra før av.

 52. jeg syntes denne boken var ganske bra, den handler om at to jenter som flytter og liker fotball og går til en fotballbane men der var det noen andre men de får være med å spille fotball.
  denne boken får terning5, jeg likte denne boken.

 53. Andrine og Ada ville være med å spille fotball med de større guttene. når de fikk vøre med ble folk skadet av å spille! på slutten ble det straffe til Andrine sitt lag. jeg gir boka terningkast 3, det var ikke helt min smak av fotball.

 54. jeg liker boken veldig godt fordi den er spennende og den handler om fotball. Det var fotballspillere som spilte fotball, de spiller i en ballbinge. Det er en person som ser på og spør om hun kan være med. Jeg gir den terning kast 6.

 55. denne boken er både morsom, spenning ful og litt kjedelig. denne får ternings kast 4.
  jeg vil anbefale denne boka får de som liker fot ball. jeg gir den en tommel opp👍✌

 56. Jeg syntes det var en spendende og bra bok. jeg liker ikke så gott fotball . jeg gir denne boken terning kast 4

 57. jeg synes dette er en litt bra bokk. fordi jeg likte at det var fotball i bokken. jeg likte at guttene hadde fotballspillere sine navn. og at det var om to gode jente spillere. denne bokken får 5.

 58. Jeg likte denne boken skikkelig bra, og jeg elsket temaet som er fotball. Men jeg likte ikke de to fotballguttene. De var slemme fordi de holt ute Ada å Andrine.
  jeg gir denne boken terning kast 5\6. 🇧🇻🕶️🕶️🇧🇻

 59. jeg likte denne boken sånn passe.jeg likte at de tok med jenter og gutter ikke bare gutter.
  jeg gir denne en 4/6. jeg ambefaler den fra 7-13

 60. Jeg syntes boka på samme lag er en veldig bra bok. Det handler om karrieren til Andrine og Ada og om at de prøver å passe inn på den nye skolen. Denne boka er min favoritt fordi den var veldig spennende og jeg er også en fotballfan så de som liker fotball prøv å les denne.

 61. jeg likte boken fordi det handlet om fotball og litt spennende.
  det gjør den bra på grunn av at det er fotball.
  den anbefales for folk som liker fotball

 62. Jeg likte denne boken fordi den handler om fotball og jeg liker fotball. Du bør lese denne boka viss du liker fotball. Jeg gir terningkast 5.

 63. På sammelag

  Teksten handler om at søstrene Ada og Andrine er veldig opptatt av fotball. Da drar de til en ballbinge hvor det er noen gutter som spiller fotball som Ada og Andrine vil møte. De guttene vil ikke spille fotball med jentene og sentrer ikke ballen når de får være med.

  Sjanger

  “På samme lag” er en sann tekst som handler om ting Ada og Andrine opplevde da de var barn.

  Vurdering

  Jeg synes at teksten var bra fordi jeg er veldig glad i fotball og fordi jeg synes teksten var ganske spennende. Men jeg synes de burde ha skrevet hva som skjedde etter det siste av utdraget, „Annullert, roper Pogba. – det var fri først.” Det var lett å leve seg inn i teksten fordi det var bra forklart, og både tekst og bilder. Det overrasket meg at Andrine var modig. Personene var kule. Avslutningen var litt brå så jeg fikk lyst til å lese boken. Teksten var lett å lese fordi det var passe skrift og det var bilder i boken. Teksten viser at jenter å gutter kan spille fotball uten å få et nei.

  Det beste ved teksten var da Ada og Andrine fikk være med på fotball i ballbingen.

  Det dumme med teksten var den bråe slutten på utdraget.

  Jeg synes boken passer til 5.-7. trinn hvis du er interessert i fotball.

  Jeg synes boken burde være superfinalist fordi den viser at ikke bare gutter kan spille fotball.

 64. Boka heter På samme lag og forfatteren er Harald Rosenløw Eeg.
  Sjangeren er biografi. Det handler om Ada og Andrine Hegerberg som i dag er profesjonelle fotballspillere. Boka handler om oppveksten til Ada og Andrine og hvordan de fikk slippe til på fotballbanen.

  I utdraget har søstrene nettopp flyttet til Sunndalsøra. De er ute for å sjekke fotballbanen, hvor det er mange gutter som spiller. De spør om de kan få være med og spille. Noen av guttene vil ikke at de skal være med fordi de mener at jenter ikke er flinke nok til å spille fotball. Til slutt får de likevel være med, men noen av guttene tror fortsatt ikke at Ada og Andrine er gode til å spille. Men mens spiller skjønner guttene at de to jentene er like gode som dem

  Jeg liker boka fordi jeg liker å spille fotball i friminuttene.

  Jeg gir boka terningkast 4.

 65. Bokanmeldelse skrevet av jente i 7. klasse på Knarrlagsund oppvekstsenter

  Bokanmeldelse: «På samme lag»

  Hovedpersonene: Ada og Andrine.

  Handler om: Ada og Andrine dro til ballbingen, der var det mange gutter som er drit god i fotball. Ada og Andrine spurte om å være med. Først sa de nei, men til slutt fikk de bli med. Ada og Andrine ble på forskjellige lag. De sa Ada du er forsvar, Ada tenkte selvfølgelig de dårligste blir satt baki. Men man må å være god får å være baki hvis ikke får keeperen mye å gjøre. De spilte og Ada og Andrine fikk tak i ballen noen ganger de og. Det ble en del straffer og sånt.

  Jeg mener at denne boka er ganske bra fordi jeg tenker å at både jenter og gutter kan være sykt gode i fotball. Og den er spennende fordi det er kamp og Ada og Andrine er på forskjellige lag.

  Boka handler om litt om urettferdighet litt drama å at gutter og jenter kan spille fotball.

  Jeg synes at teksten var bra, fordi det handler om fotball, og at både jenter å gutter kan spille fotball. Og jeg anbefaler boken veldig.

  Teksten var ikke så vanskelig å legge ifra seg. Det jeg likte best med teksten var at de spilte fotball å at jenter og var med. Det irriterte meg at guttene mente at jentene ikke kan spille med de fordi Ada og Andrine var jenter, at de ikke kunne spille med gutter.

  Jeg synes denne boken kan være superfinalist og vinne Bokslukerprisen.

 66. Boka handler om to jenter som ville spille fotball, men når de kom var det to store gutter der som ikke ville ha med to jenter på laget sitt. Men så fikk de lov til slutt. Når de spilte skorte guttene mange mål, men eller vært skorte jentene mål med et helt fantastisk spark. Jeg likte boken fordi den var spennende og litt morsom. Det var kul jeg gir den terningkast 6/10 🙂

 67. Boka handler om to jenter som ville spille fotball, men når de kom var det to store gutter der som ikke ville ha med to jenter på laget sitt. Men så fikk de lov til slutt. Når de spilte skorte guttene mange mål, men eller vært skorte jentene mål med et helt fantastisk spark. Jeg likte boken fordi den var spennende og litt morsom. Det var kul jeg gir den terningkast 6/10 🙂

 68. På samme lag

  Boka heter På samme lag. Forfatteren er Harald Rosenløw Eeg. Sjangeren er selvbiografi. Boka handler om to jenter som heter Ada og Andrine Hegerberg som har nettopp flyttet til Sunndalsøra. En dag går Ada og Andrine ned til fotballbanen. Der er det fem gutter som spiller fotball og da en av de skyter ballen over gjerdet tar Ada tar i mot ballen. Ada og Andrine spør om de kan få være med å spille fotball. Først sier en av guttene med Pogba-drakt nei. Guttene tror at jenter er dårlige til å spille fotball. Men de får lov til å være med til slutt.

  I dag er Ada og Andrine Hegerberg er profesjoneller fotballspillere. Boka handler om oppveksten deres.

  Jeg synes at boka var bra fordi at jeg å se på fotballkamper.

  Jeg gir boka terningkast 6.

 69. På samme lag skrevet av Harald Rosenløw Eeg. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg og hvordan oppveksten deres var. Utdraget starter med at Ada og Andrine har gått ut for å spille fotball på ballbingen, når de snart er framme så hører de en smellende
  lyd som kommer fra veggen på bingen.
  Når de er fremme møter de en gjeng med gutter som spiller fotball.Ada og Andrine spør om å få bli med men guttene sier nei.
  Jentene får bli med etterhvert selv om guttene er skeptiske.
  Jeg likte dette utdraget fordi jeg elsker fotball og jeg synes Ada og Andrine er gode fotballspillere og det er kult og få vite hvordan de klarte og komme til der de nå er. Jeg gir dette utdraget en 5/6 fordi jeg synes det var bra skrevet og spennende, jeg anbefaler boka for de som liker fotball og fra 9+

 70. På samme lag skrevet av Harald Rosenløw Eeg. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg og hvordan oppveksten deres var. Utdraget starter med at Ada og Andrine har gått ut for å spille fotball på ballbingen, når de snart er framme så hører de en smellende
  lyd som kommer fra veggen på bingen.
  Når de er fremme møter de en gjeng med gutter som spiller fotball.Ada og Andrine spør om å få bli med men guttene sier nei.
  Jentene får bli med etterhvert selv om guttene er skeptiske.
  Jeg likte dette utdraget fordi jeg elsker fotball og jeg synes Ada og Andrine er gode fotballspillere og det er kult og få vite hvordan de klarte og komme til der de nå er. Jeg gir dette utdraget en 5/6 fordi jeg synes det var bra skrevet og spennende, jeg anbefaler boka for de som liker fotball og fra 8+

 71. Utdraget handlet om Ada og Andrine Hegeberg sin barndom og at det ikke var like lett og spille fotball som jente. Jeg syntes boken var ok fordi jeg ikke er så interessert i fotball og at jeg ikke skjønte helt hva de snakket om, men det var bra at de ikke ga seg. Jeg gir utdraget/boken terningkast 2/6.

 72. På samme lag
  Utdraget handler om Ada og Andrine Hegerberg sin barndom.
  Jeg gir utdraget terningkast 3 fordi det var mange navn som jeg ikke husket og fordi det ikke er en sånn type bok som jeg ville lest. Men den hørest veldig inntresang ut.

 73. Denne boken handler om to søstre som elsker fotball, som nå er kjent som Ada og Andrine Hegerberg. nå er de proffe fotball spillere.
  Jeg synes boken var ganske bra skrevet, selv om jeg ikke liker fotball var den fortsatt spennende.
  Terningkast 5, anbefaler denne for folk som liker fotball i alle aldere

 74. Forfatter: Harald rosenløw eeg
  Boken hanlder om Ada og Andrine som spør om å få spille fotball i ballbingen men får først ikke lov men etterhvert får de lov.
  Jeg ville anbefalt boken til de som synes fotball er gøy og mellom 8 -10, så jeg kan ikke se meg selv lese denne boken men som sagt 8 – 10 kunne passet bra.
  Terningkast 2.

 75. Boken er skrevet av Harald rosenløw eeg. Og den handler om. De to jentene Ada og Andrine hegerberg. De er to jenter som liker og spille fotball og i utdraget vil de to jentene være med på fotball med noen andre gutter men de får ikke lov fordi de er små og de er jenter. Jeg liker boken Fordi den minner meg om at jenter klarer også like mye som gutter kan. Jeg gir boken terning kast 4 av 6 og anbefaler en får de som er 9 til 13 år hvis man er mindre kan det være litt vanskelig og forstå temaet tenker jeg. Men jeg syntes den var ganske bra

 76. Den var bra den kunnet være bedre og dem kunne har sakt mere men det var bra men det boka paser til 8 til 12 men jeg gir den terning kast 4 av 6

 77. Jeg syntes boken var bra. Jeg liker den fordi den minner om at jenter av og til kan være bedre en gutter, senv om mange ikke tror det. Boken handler om noen vrdendskjente fotballstjerner. To jenter ser på de, den ene gutten skyter ballen over gjærdet, og en av jentene tar imot ballen med henndene. Guttene roper «hey! få tilbake ballen!» Den ene jenta sa «Kan vi få være med å spille?»…

  Jeg vil anbefale denne boken (på samme lag) til de som liker fotball, og er 9-16 år.
  Jeg gir boken terningskast 4.
  Men jeg håper du liker boken!

 78. Boken er skrevet av Harald Rosenløw Eeg ved hjelp av Andrine og Ada Hegerberg. Den handlet om to jenter som het Ada og Andrine som nå er profesjonelle fotball spillere. Men før, da de gikk på skolen og ville spille fotball med guttene fikk de alltid svaret «nei» men en dag fikk de lov til å bli med og så klart det gikk bra. De skårte mål mot den flinkeste gutten. Jeg synes boken var sånn passe bra fordi jeg er egentlig ikke SÅ interessert i fotball. Så jeg gir denne boken et terningkast med 2/6. Og anbefaler denne boken for de som er 7 år til 13 år.

 79. Denne boken handler litt om Ada og Andrine Hegerberg. Det handler om begge søstrene, det handler også litt om hva de opplevde som barn. Tydeligvis likte de veldig godt fptball og elsket og spille det. I denne boken for vi høre litt om hvordan det var for to søstre å bli inkludert med i fotball, den sier litt om at de bled forskjellsbehandlet og utestengt. Dette var en passe bok, jeg er ikke særlig interessert i fotball men boken var bra skrevet.
  Terningkast 3/6. Jeg anbefaler denne boken for 8-15 og personer som liker fotball.

 80. Den var bra fordi den handler om fotball og forteller om ada om adrine hegeberg sin barndommen demmers jeg gir den 8/10 ambefalt for 10-16

 81. Dette utrdaget handler om Ada og Andrine. Det handlet litt om begge søstre, det handler også litt om hva de opplevde som barn. Tydeligvis likte de veldig godt fptball og elsket og spille det. I denne boken for vi høre litt om hvordan det var for to søstre å bli inkludert med i fotball, den sier litt om at de bled forskjellsbehandlet og utestengt. Dette var en passe bok, jeg er ikke særlig interessert i fotball men boken var bra skrevet.
  Terningkast 3/6. Jeg anbefaler denne boken for 8-15 og personer som liker fotball.

 82. Jeg synes utdraget var ganske bra, det var bra skrevet og det er en viktig historie. Det var mye beskrivelser og det er veldig bra. Jeg kommer nok ikke til å lese selve boka. Jeg gir den terningskast 4 og anbefaler den til barn mellom 10 til 12 år.

 83. Utdraget handler om Ada og Andrine Hegerberg som barn, før de ble fotballspillere.

  Jeg personlig liker ikke fotball, så dette er ikke noe særlig for meg. Men jeg synes det er bra at jenter fikk bli med. Jeg liker også måten det er skrevet på.

  Jeg vil anbefale denne for folk fra 9 – 15 år som liker fotball.

 84. Boken «På samme lag» er Skrevet av Harald Rosenløw Eeg med hjelp av Ada og Andrine Hegerberg.

  Boken handler litt om hvordan oppveksten til Ada og Andrine var.
  De var spesielt interresert i fotball, men siden de var jenter ønsket ikke guttene og ha de med i spillet.
  Boka vil oppleves forskjellig om man liker fotball eller ikke, men den anbefales likevel for alle. Det er en veldig viktig bok med tanke på at Jenter kan gjøre akkurat det samme som gutter bare om de får lov.
  Jeg gir boka en anbefaling for barn fra 8-13
  Og terningkast 5/6

 85. det var en bra bok. det handlet om Ada og Andrine som var søsken og ville bli fotball spillere. Jeg gir den terningkast 4,5. Anbefaler den til folk som er 10 og oppover

 86. Grutan spiller fotball fotballen fløy over jæren Andrine tar imot ballen hun surt om hun kun bli med men han sa nei da så er du re for at Andrine er bedre en deg de fikk låv. Det så ut som Ada og Andrine var mye bedre enn de trod.

  jeg gir boka her en terningkast: 5. 🙂

 87. Jeg synes boken var passe bra den var bra skrevet men det passet ikke helt meg jeg liker best spennings bøker

  Jeg anbefaler boken for de som er 7-12 år

 88. Jeg synes boken var ganske bra. Jeg likte den selv om den handlet ganske mye om fotball, jeg er nemmlig ikke så glad i fotball. Utdraget handlet om Ada og Andrine Hegerberg. De ser noen som spiller fotball. De spør om de får være med men de sier nei. Andrine overtaler dem til at de får være med og spille men de gjør nesten ingenting.
  Jeg gir boken terningkast 4 og anbefaler den for 7+ =)

 89. Denne boken handler om to søstre som flytter til et nytt hus. De liker å spille fotball, og de er veldig gode i det. Jeg synes denne boken var veldig godt skrevet og det var veldig lett å leve seg inn i det. Men, jeg personlig er ikke så interessert i fotball. Derfor gir jeg denne boken terningkast 5/6. Jeg anbefaler denne boken for folk som liker fotball og bøker.

 90. Jeg er ikke noe opptatt av fotball, så jeg synes ikke dette utdraget var noe særlig spennende. I tillegg hadde hun som leste inn en litt irriterende stemme, men bortsett fra alt det, så var boka godt skrevet og lærerik. De brukte mange ord som jeg ikke forsto, men jeg kan tenke meg at den er veldig interressant for de som er opptatt av fotball. Terningkast 1.

 91. Jeg synes boka var fin fordi jeg liker fotball, og man bør ha mer av jenter!
  Man bør la jenter å få bære med!:)

  Terningkast 2

 92. Boka {samme lag} syntes jeg var kul men jeg skjønte ikke hvorfor de kalte noen gutter salha og pogba så jeg gir terning kast 4

 93. Det er to jenter som vil spille med guttene guttene kaller seg salah pogba messi bale og Ronaldo det er en kjempe kul bok elsker det vil ha litt flere sånne bøker elsker de bøkene hilsen mattis på fredheim

 94. Boka starter med at Ada og Andrine løper ned til fottballbanen. Når Andrine spør om de kan være med blir laget helt stille. Den ene gutten svarer at de ikke kan få være med og prøver å ta ballen fra Andrine, som hadde fanget den med hendene. Til slutt får Ada og Andrine lov til å være med. Utdraget slutter med at Ada skårer, men han ene gutten annulerer det og sier: «Det var frispark først!».

 95. Jeg synes boka var litt spennende og litt kjedelig. Jeg synes boka var litt spennende fordi det var lag mot lag. Jeg synes boka var litt kjedelig fordi jeg er ikke så glad i fotball.

 96. Jeg synes boka var bra fordi den handler om fotball. Den passer for barn fra 7-12 år. Jeg gir terningkast 4 av 5

 97. Selvom jeg ikke liker fotball er denne boka veldig bra det viser at jenter også bør bli inkludert på fotball

 98. på samme lag
  boka handler om Ada,Andrine og noen fotballgutter. jentene har lyst å spille med fotballguttene ballen går høyt over gjære og Andrine som er rask tar ballen spillerne blir stående og holder pusten men så kommer Bale til jentene og jentene spør om de kan være med bale kommer fram til jentene og sier nei. men det er en ting at i ballbingen er det bare gutter bale kommer nærmere gjære for og ta ballen andrine tar et skritt bak og sier hvorfor det? bale svarer, her er det bare verdensstjerner andrine sier er du redd for at vi er for for deg? Ada og Andrine er på forskjellige lag guttene ser skeptisk på de. du går forsvar sier bale til Ada. forsvar er for de dårligste tenker ada for seg selv .

  jeg synes denne boken passer for barn fra 6-200 år jeg anbefaler boka til de som liker fotball
  terningkast 4.

 99. Jeg synes boka var spenene på grunn av at den handlet om fotball og jeg liker fotball

  Jeg gir terningkast 3

 100. Jeg syntes boka hvar super fordi jeg elsker fotball og den hadde med profosjonelle fotball spillere med i boka

 101. Jeg synes boka var bra fordi den handler om fotball. Og den passer for barn fra 7-12 år. Jeg gir terningkast 4 av 5.

 102. Jeg synes denne boka var grei men også litt under bra pga at boka handlet om fotball og det er jeg ikke så intresert i men også helt super pga bilder,tekst,innhold og sjanger❤️Jeg gir boka terningkast 5. Jeg synes boka passer barn 8-11

 103. Jeg syntes boken var helt ok,boken var ikke helt min smak,og hadde litt myr krangling og røsk.

  Jeg gir boken terning kast 3

 104. Boka var fin for den hadde bra bilder jeg liker fotball det er gøy at dem nevner proffe fotballspillere og jeg vil lese hele boka

 105. boka heter: på samme lag, jeg likte ikke boken så godt for jeg liker ikke fotball, men jeg liker bøker med JENTER, elsker jentebøker kan også være for gutter, men anbefaler for jenter. Terningkast 4/6.

 106. boken heter: på samme lag, jeg likte boken godt selv om jeg ikke er så glad i fotball, men jeg spiller ikke fotball eller leker med det så det er veldig rart, jeg synes den var bra for det var bra tekst og det var JENTER I BOKA ( elsker jentebøker ) terningkast 4/6

 107. Denne boken var ganske kjedelig og passer best for små barn som liker fotball. Denne boken er ikkje heilt min stil og ikkje veldig spennende. Den handler bare om fotball. Passer best for aldersgruppe 7-9. Eg gir terningkast 1 av 6.

 108. Boka starter med at Ada og Andrine løper ned til fottballbanen. Når Andrine spør om de kan være med blir laget helt stille. Den ene gutten svarer at de ikke kan få være med og prøver å ta ballen fra Andrine, som hadde fanget den med hendene. Til slutt får Ada og Andrine lov til å være med. Utdraget slutter med at Ada skårer, men han ene gutten annulerer det og sier: «Det var frispark først!».

  Jeg synes at boken passer for barn fra 9 år og oppover. Jeg er ikke så glad i fotball, men jeg fikk en god innlevelse i fortellingen. Jeg gir denne boken terningkast 2.

 109. Boka heter «På samme lag». Boka er skrevet av Harald Rosenløw Eeg. Illustrert av Hans Jørgen Sandnes. Det er ikke en del av en serie. Den handler om fotball.

  Boka handler om to jenter, Ada og Andrine, som har flyttet til Sunndalsøra. Ada liker å spille fotball. Jentene møter to gutter, og da ble jentene med å spille.

  Jeg likte boka veldig godt fordi den handlet om fotball og det liker jeg. Jeg liker fotball for det er lagspill.

  Jeg syntes at boka passer for både jenter og gutter, 9-10 år. Jeg anbefaler boka til de som liker fotball. Jeg gir boka 9/10.

 110. Boka heter «På samme lag». Boka er skrevet av Harald Rosenløw Eeg. Illustrert av Hans Jørgen Sandnes. Det er ikke en del av en serie. Den handler om fotball.

  Boka handler om to jenter, Ada og Andrine, som har flyttet til Sunndalsøra. Ada liker å spille fotball. Jentene møter to gutter, og da ble jentene med å spille.

  Jeg likte boka veldig godt fordi den handlet om fotball og det liker jeg. Jeg liker fotball for det er lagspill.

  Jeg syntes at boka passer for både jenter og gutter, 9-10 år. Jeg anbefaler boka til de som liker fotball. Jeg gir boka 9/10.

 111. Boka heter «På samme lag». Boka er skrevet av Harald Rosenløw Eeg. Illustrert av Hans Jørgen Sandnes. Det er ikke en del av en serie. Den handler om fotball.

  Boka handler om to jenter, Ada og Andrine, som har flyttet til Sunndalsøra. Ada liker å spille fotball. Jentene møter to gutter, og da ble jentene med å spille.

  Jeg likte boka veldig godt fordi den handlet om fotball og det liker jeg. Jeg liker fotball for det er lagspill.

  Jeg syntes at boka passer for både jenter og gutter, 9-10 år. Jeg anbefaler boka til de som liker fotball. Jeg gir boka 9/10.

 112. PÅ SAMME LAG
  Forfatteren heter Harald Rosenløw Eeg.
  På samme lag handler om to søstre som heter Ada og Andrine Hegerberg.
  De flytta just til Sunndalsøra. Ada og Andrine liker fotball, men meste Andrine, hun er storesøstera til Ada. Jeg synes boka var bra fordi den handlet om fotball, og at det handlet om at jenter spilte fotball og ikke så mye om gutter som spilte fotball. Jeg likte ikke at guttene sier at de er bedre en jenter i fotball. Jeg anbefaler boka for de som liker fotball. Terningkast 6.

 113. PÅ SAMME LAG: Harald Rosenløw Eeg.
  PÅ samme lag handler det om to søstre som heter Ada og Andrine Hegerberg.
  Begge to elsker fotball men mest Andrine, hun er storesøstren til Ada. De flytta just til Sunndalsøra og der er det mange som liker fotball. Jeg synes boken var bra fordi de har jenter som spiller fotball og ikke alltid gutter. Boken var så bra at det ikke var noe dårlig. Jeg anbefaler boken til noen som liker fotball. Terningkast 6

 114. Denne boken heter ANDRINE & ADA HEGERBERG. Forfatter Harald Rosenløw.
  Denne boken var helt super strålende fordi det var om to fotballspillere Andrine & Ada Hegerberg.

 115. denne boka handlet om to jenter som heter Ada og Andrine Hegerberg. Ada og Andrine hadde lys til og spiller fotball, men så var det noen gutter som var der de skulle spille. de fikk lov til å spille med dem men de var veldig ego. men helt til slutt så setter Ada et kjempe fint straffe mål.

  jeg syntes a dette utdraget var bra siden de turte forsatt å spille med de guttene som allerede var på banen for de kom, og at de ikke brydde seg av det de sa og ikke brydde seg om de de sa.

  jeg syntes at

 116. Det er om to jenter som heter Ada og Andrine som ser på en kamp og ballen går over gjære og de tar den imot også spør de om de kan bli med, han ene sa nei fordi han mener fotball ikke er for jenter. Men de fikk bli med allikevel, og de knuser dem. Jeg gir den en tærne tre.

 117. På samme lag .
  Skrevet av Harald Rosenløw Eeg
  Ada og Andrine er glad i å spille fotball. En dag ser de noen gutter som spiller fotball, Får de være med å spille? Jeg likte boka fordi den handlet om fotball og jeg syntes at det var gøy at det var kjente spillernavn med i boka. jeg gir boka terning kast fem av seks.

 118. Denne boka var ok men den kunne ha hatt litt men spenning i den, fordi det kan være litt kjedelig med bare fotball. Men det jeg ikke likte med boka var at bildene var ikke så tydelige. Men det jeg likte med boka var at de brukte noen ekte fotballspillere med i boka. Så jeg gir boken terningkast 5. Og det var domt at de ble mobbet av de andre bare fordi de var jenter. det var gøy at de tok med ADA OG ANDRINE

 119. det handlet om fotball og venner.
  jeg opplevde at det var en jente som ville være keeper.
  jeg syntes at boken var dårlig og jeg likte ikke boken så ja.
  jeg gir boken 2 av 6
  den passer for alle

 120. Boka handler om Ada og Andrine som har lyst til å spille fotball men de får ikke lov til det av noen gutter på banen fordi de var jenter.
  det var litt trist at de måtte bli utestengt fordi de var jenter.
  det var bra at de viste at de kunne spille fotball foran alle de andre.
  at alle kan spille fotball.
  jeg gir den boka terningkast 4 av 6

 121. Boka handler om Ada og Andrine Hageberg sine fortellinger fra barndommen. Da de ble undertrykt på fotballbanen bare fordi de var jenter.
  Jeg syntes boka var godt skrevet og at det var bra at de tok opp et viktig tema.
  Jeg likte at den ble skrevet sånn at den er enkel og forstå, men samtidig kan man finne mye imellom linjene. Det var litt forvirrende at boka begynte rett på, hadde de kanskje hatt en bakgrunnshistorie så kanskje jeg hadde likt den bedre.
  Boka passer bra for 7 og oppover og jeg gir den terningkast 3 av 6:

 122. Utdraget handler om fotballsøstrene Ada og Andrine Hege Berg. De har akkurat flyttet til sunndalsøra og kaster seg med på en fotballkamp med noen lokale gutter. Det virker ikke ut som guttene har så lyst til å spille med de. Men de får bli med…
  Jeg synes utdraget virket helt greit men litt mye detaljer om spill.
  Den er skrevet av Harald Rosenløv Eeg.

  Terningkast: 4

 123. På samme lag handler om ada og andrine som liker å spille fotball. Jeg likte boken fordi den var godt skrevet, men jeg tror den passer best for barn sm er 10-1 år gamle. Jeg vil gi boken terningkast 5

 124. Denne boken er fin for de som liker fotball. Jeg spiller fotball noen ganger og likte boken ganske godt. Boken er også skrevet av 2 kjente dame fotballspillere fra Norge. <3 <3 <3

 125. Utdraget handlet om Ada og Andrine Hegeberg. De har nettopp flyttet til bygda. De blir ikke tatt imot så godt av de andre guttene på fotballbanen.

  Jeg likte utdraget ganske godt. Jeg gir det terningkast 3/4 av 6.

 126. Utdraget handler om Ada og Andrine Hegeberg. De har nettopp flyttet til bygda. Men de blir ikke tatt så veldig godt i mot av guttene på fotballbanen.

  Jeg likte utdraget ganske godt. Jeg gir det terningkast 3/4.

 127. Jeg likte ikke denne boken fordi det var vanskelig og forstå hva de snaket om og jeg er ikke så glad i fotball. Jeg gir den terningkast 2 av 6.

 128. Illustrert: Hans Jørgen Sandnes
  Orginalens tittel: På samme lag.
  Gitt ut i 2022.
  22-31
  18. August 1970.
  Mest kjent for: foratter.
  Ternings kast: 5

 129. Boken heter «På samme lag». Forfatteren heter Harald rosenløw eeg. Illustratøren heter Hans Jørgen Sandnes. Forlaget er Bonnier forlag. Harald rosenløw eeg er 52 år. Boken han er mest kjent for heter «Glasskår». Denne boken handler om Ada og Andrine Hegerberg, de er profesjonelle fotballspillere. Denne boken er basert på oppveksten deres.

  Søstrene har nettopp flyttet til Sunndalsøra. I dette utdraget skal Ada og Andrine spille fotball. Når de kommer nærmere ballbingen hører de at noen er der. De hører stemmer, roping og fotballer som smeller i veggen. De ser gjengen som spiller fotball, det er bare gutter i fotballtøy og kunstgressko. De spiller, men ballen skytes over gjerdet, Andrine tar imot ballen kjapt. De spør om de kan bli med, et på hvert lag. Spillerne ser på hverandre, men ender opp med å si nei. En av guttene tar ballen ut av Andrine sine hender og skal starte å spille igjen, men jentene overbeviser guttene om å få bli med å spille. Andrine sitt lag starter med ballen og de starter å spille. De spiller et helt fint spill.

  Jeg likte at de viser at ikke bare gutter kan spille fotball, men også jenter. De har også beskrivet boken veldig bra, brukt gode beskrielser. Det er mye spenning i boken om noen klarer og skåre mål eller om det er fri spark. I boken er det en bra illustrasjoner, men det var litt vanskelig å skjønne når de kalate guttene “Salah, Ronaldo” osv.

  Jeg synes det var litt vanskelig å forstå hva som skjedde hele tide og hvem som var hvem. Det var også noen ganger der hvor jeg ikke skjønte hvem som snakket på grunn av de kalte dem “Pogba, Silas” og sånt. Det passer for folk som liker fotball og 9-12 år.

  Jeg vil anbefale boken ikke til alle, men til folk som liker fotball, enten spille det eller se på det. Det er fordi det er mye fotball i det og det er ikke sikkert man skjønner så mye hvis man ikke vet mye om fotball. Den passer for 9-12 år. Jeg synes boka var bra, men ikke kjempebra. Jeg gir boka terningkast 4/6.

 130. Jeg synes boka er veldig bra men jeg synes guttene ikke burde si at jentene ikke kan spille fotball. jeg gir terning kast 6

 131. Boka var ganske bra og jeg ville lest mer a boka og det var bra at jentene viste seg frem.
  Og det var morsomt at Ada taklet Pogba og at Andrine taklet Bale. Og at Andrine sparket Bale og ballen og det var bra at de viste at de også kunne spille fotball. Det var bra at Ada skorte. 4,5 til 5

 132. Tittel: På samme lag

  Forfatter: Harald Rosenløw Eeg, Ada og Andrine Hegerberg.

  Illustratør: Hans Jørgen Sandnes.

  Sidetall: 149

  Forfatteren Harald Rosenløw Eeg ble født den 18. August (1970) i Tønsberg. Ada Hegerberg ble født den 10. Juli (1995) i Molde. Ada er mest kjent for fotball. Andrine Hegerberg ble født den 6. Juni (1993) i Sunndalsøra. Andrine er søsteren til Ada.

  Boken handler om Ada og Andrine når de var barn. De hadde nettopp flyttet til et nytt sted. De var veldig ivrige på fotball. De hadde funnet en fotballbane som det var noen gutter som spilte på. Ada og Andrine får ikke egentlig lov til å være med av guttene, men de får en sjanse til og være med.

  Jeg likte boken, fordi det var ganske mye som skjedde og jeg synes den var spennende.

 133. Jeg synes denne boka var veldig bra fordi jeg som spiller fotball kjenner meg litt igjen som forfatteren skriver. Jeg liker teksten fordi det var enkel å lese fordi de ikke brukte så mange vanskelige ord, men det var litt vanskelige navn. Tema i boken handlet om likestilling mellom gutter og jenter som jeg syntes er viktig. Jeg likte boken veldig, men jeg tror den ikke kommer til topp.bæsj er best

 134. I dette utdraget møter vi Ada og Andrine som nettopp har flyttet til Sunndalsøra. De er interessent i fotball. De møter noen gutter på fotballbanen og spør om de kan bli med. Dessverre så sier de «Nei», da ble jentene sure.

 135. I dette utdraget møter vi Ada og Andrine som nettopp har flyttet til Sunndalsøra. De er interessent i fotball. De møter noen gutter på fotballbanen og spør om de kan bli med. Dessverre så sier de «Nei», da ble jentene sure.

 136. Jeg synes ‘ På samme lag’ har en veldig god likhet til virkeligheten, gutter blir oftest behandlet bedre på trening enn jenter gjør, som jeg føler er veldig nærme ekte liv.

  hovedpersonene er Ada og Andrine Hederberg, de begge liker å spille fotball, men de er ganske forskjellige fra hverandre

  Boken hadde et avdeles lett språk , som er lett å forstå. Som gjør det gøyere å lese.,

 137. Ada og Andrine Hegerberg er profesjonelle fotballspillere. Boken er basert på fortellinger fra oppveksten deres, og handler om hvordan de to søstrene fikk slippe til på fotballbanen. De nettopp flyttet til Sunndalsøra. Der møter de andre fotballspillere fra bygda. Får de være med å spille?

  Jeg syns den var ganske kjedelig.
  Jeg liker forsiden men boka var ikke så bra.

  Jeg gir den terningkast 2.

 138. Jeg likte ikke boka. Det var et veldig enkelt språk. Men det er kansje fordi jeg ikke er så intrisert i fotball.

 139. Jeg liker denne boken godt fordi jeg er fotballinteressert,og ja den handler om fotball:) Det er også gøy å lese om barndommen til store norsk fotballstjerner. Handlingene virker ekte og man kan lettere forstå og kjenne deg/Meg i det. Det er et lett språk å forstå, særlig for 8+ alderen. Man lærer godt fra en så god bok,og det er mange fine utdrag der også.

 140. I dette utdraget møter vi Ada og Andrine som nettopp har flyttet til Sunndalsøra. De er to jenter som er interessert fotball. Vi møter de på fotball banen i det de skal til å spørre noen gutter om de kan få lov å bli med å spille. Guttene tror at ingen jenter er gode i fotball så de svarer «nei», da blir jentene irritert.

  Jeg vil si boken hører til sjangeren biografi og drama. Jeg anbefaler denne boken for jenter og gutter som liker fotball, men jeg som egentlig ikke liker fotball selv syntes også at den er gøy å lese.

  Jeg levde meg inn i boka fordi jeg også har følt på at gutter blir bedre behandlet enn jenter gjør. Men jeg tror ikke den vil vinne.

  Jeg anbefaler denne boken til alders gruppen 9-14 og de som er interessert i like stilling.

  Jeg liker teksten fordi det var enkel å lese fordi de ikke brukte så mange vanskelige ord. Vis du liker spenning anbefaler jeg ikke denne boken her. Men det jeg ikke likte var at det var så mange detaljer når de spilte fotball.

  Tema i boken er likestilling mellom gutter og jenter og at begge er verdt like mye og kan få til like mye.

  Jeg liker Ada og Andrine fordi de står opp for seg selv og tørr å spørre guttene om å bli med. Utdraget startet med in media res.Begynnelsen var ikke så tiltrekkende det var litt kjedelig på en måte. Men kanskje den er mer interessant for fotball interesserte.

  Utdraget slutter med «Ballen freser inn i nettmaskene så hele målet liksom danser, annullert roper Pogba det var fri først» jeg tror at han annullerte målet fordi han ikke ville at Ada skulle skåre.

 141. Samme lag handler om at Ada Hegerberg og Andrine Hegerberg spilte fotball mot Cristiano Ronaldo Aveiro dos Santos og Lionel andres messi og Paul pogba jeg synes boken var virkelig bra men litt kjedelig fordi det var ikke så mye spennende fordi paul pogba og de andre aldri Passna ballen til Ada og Andrine Hegerberg

 142. Det handler om at de bare ler av ada og Andrine .Det handler om at en jente og gutt flyttet til en ny by.De spurte på fotballbanen og de sa først nei men så.Sa de til jenta finn noen jenter og spille med.
  Hun spørte hvorfor men også bare lo de.De sentra ikke til Andrine og Ada.
  Så hun måtte ta ballen selv og hun traff mål.
  Det handler om fotball.

  Ada og Andrine hegerberg
  Illustrert av hans jørgen Sandnes.
  Harald Rosenløw Eeg.

  Jeg synes at den boksen var veldig bra.
  Boka handlet om 2 jenter som ville være med og spille fotball.
  De lo og sa Finn noen jenter og snakk med.
  Den er bra fordi den handler om at jenter og gutter er like mye vert.

  • Denne boken var litt kjedelig men også litt gøy men for og være ærlig var den ærlig tat veldig veldig veldig veldig veldig kjedelig

 143. For dem som elsker fotball!
  Jeg har lest en bok som heter på samme lag av Harald Rosenløw Eeg, Ada og Andrine Hegeberg.

  Jeg syns boka var spennende fordi at jeg spiller fotball også og det er spennende å høre om to av verdens beste fotballspillere. Og en annen grunn er at jeg også får høre om barndommen demmes og hvordan de har det og jeg får bare mere lyst til å spille fotball.

  Boka passer for de som elsker fotball jeg vil gi 10/10.

 144. Jeg likte ikke boken så godt. Fordi at det var litt for vanskelig og forstå.
  Men det jeg likte var at andre kan lese og vite hvordan de med Tics har det.
  Jeg ville anbefalt boken fra 9 eller 10 og oppover. Jeg gir terning kast 3,5 av 6.

 145. Jeg syns ikke boken var bra. Jeg skjønte ikke hvorfor de spilte med proffspillere og jeg skjønte heller ikke handlingen. Jeg gir boka terningskast 2

 146. Jeg likte boken godt fordi jeg liker fotball og boken handlet mye om fotball og jeg likte den fordi den var spennende og kul.

 147. Jeg likte boken godt fordi jeg liker fotball og boken handlet mye om fotball og jeg likte den fordi den var spennende og kul.

 148. Jeg synes boka var bra, og jeg synes at jentene var tøffe som turte å spørre guttene om å få bli med. Jeg synes at boka var litt kjedelig i starten, men ble bedre etter vært. Terningkast 4 av 6.

 149. På samme lag
  Forfatteren er Harald Rosenløw.
  Forlaget heter Bonnier forlag.
  På samme lag handler om Ada og Andrine Hegerberg som er nye i ei bygd og ikke får lov til å spille med guttene. Jeg mener at sjangeren er fotball.

  Jeg liker boken fordi den handler om likestilling og utestenging som fler inkludert jeg kjenner meg igjen i. Det er bra at det er likestilling med i boken da skjønner andre barn at de ikke er alene, og at det er flere som blir forskjell behandlet. Jeg synes bildene sammen med teksten har en god sammenheng. Jeg synes derfor boken er lett å forstå. Jeg liker at det er en godt beskrevet tekst om hva de føler og tenker. Derfor synes jeg den er enkel å leve seg inn i den, og jeg får lyst til å lese mer. Jeg liker også at det er gode personer som lett kan bli gode forbilder, og at barn da blir modigere og tørr enklere og si ifra om de blir forskjellsbehandlet.

 150. Jeg synes boka var bra, og jeg synes at jentene var tøffe som turte å spørre guttene om å få bli med. Litt kjedelig i starten men gøyere etter vært. Terningkast 4 av 6.

 151. Jeg synes utdraget var ganske bra. Anbefaler for de som liker fotball. Det var litt kjedelig i starten, men det ble bedre etter hvert. Terningkast 5 av 6

 152. Det var en bra bok den var litt kjedelig på starten men bedre etter vært når de spilte kamp mot guttene. Jeg gir boken terningkast 5😁

 153. Jeg synes boka var litt kjedelig i starten men den ble gøyere etter vært. Jentene var tøffe som turte og spørre om og være med. Først fikk de et nei og så fikk de et ja. Jeg synes at alle kjønn skal bli behandlet likt. Jeg gir boka 4 av 6

 154. Boka var kul og bra. Boken var ikke så spennende på starten men den var ganske bra. Jeg gir boken terningkast 4 av 6

 155. Jeg synes at utdraget fra boken var kul. Det jeg likte best var at jentene turte å utfordre.
  Boken viser at jenter også kan være sta og er like god som gutter i sport. Terningkast 5/6

 156. Jeg synes boken var ganske så bra. Jeg synes at det var dumt at guttene sa nei aller først men så sa de ja heldig vis. De var tøffe som turte og være med. Alle kjønn burde bli behandlet likt. Jeg gir boka 4 av 6

 157. Dette er en veldig bra bok.
  Jeg syns den var kul fordi jentene turte og spørre om å være med og spille med de store guttene.terningkast 8/10

 158. Jeg synes at utdraget av boka var ganske bra. Det var litt kjedelig i starten, men når fotball spillet startet ble det bedre. Det var kult at jentene turte å utfordre de store guttene. Den var ganske bra, avslørte ikke for mye. Terningkast 5 av 6.😁

 159. Jeg likte ikke den fordi fotball er kjedelig og jeg liker ikke fotball jeg kommer ikke til å ta noe punktom fordi ingen trenger å puste

 160. Jeg synes denne boken «på samme lag» fortjener en god ternings kast 4. Starten var litt kjedelig, men når du først kom inn i utdraget ble den mye bedre! Jeg synes man skal respektere kjønnuansett i foreksempel en sport/hobby. Jeg synes det er veldig fine utdrag fra bøker i bokslukerpris boka! Takk for fine utdrag!

 161. Jeg synes denne boken er gøy fordi det handler om fotball å at det var to jenter som spurte å bli med å de guttene sa nei men jentene var bedre uansett.

 162. tittel: på samme lag. forfatter: Harald Rosenløw, Ada og Andrine Hegerberg.
  boken handler om mange forskjellige fotballstjerner, fotballproffene lot ikke Ada og Andrine være med å spille fotball, men etter vert som de hadde kranglet seg fram til at de burde få være med så fikk de lov. fotballproffene var ikke så snille mot de når de spilte kamp , men Ada eller Andrine klarte å skåre i alle fall.
  jeg syntes boken passer for de som er fotballinteresserte.

 163. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg. Når de spør om å få bli med får de bli med men får nesten ikke spille. På samme lag passer får 8-9 år.

 164. Boka handler om Ada Hegerberg og Andrine Hegerberg. Når de spør om å få bli med får de bli med men får nesten ikke spille. På samme lag passer får 8-9 år.

 165. Boka handler om to jenter som spiller fotball og guttene utestenger de og sier at de er best i fotball men jentene er egentlig mye bedre.

 166. Boka handler om Ada og Andrine som ikke for være med de andre gutene og spille fotball
  det jeg syntes om boka er at det den er gøy og kul

  jeg gir terningkast 3/6

 167. Boka handler om to jenter som spiller fotball og guttene utestenger de og sier at de er bedre enn de i fotball men de er egentli mye bedre.

 168. TITTEL : på samme lag
  denne boka handler om to jenter som spør om å spille fotball med noen gutter men guttene sier at de ikke kan bli med å spille men de blir med å spille like vell. men når alle er voksene så er det jentene som blir fotball proffe. jeg tror at boka passer for de som er fotball intreserte

 169. Ada og Andrine har nettop flyttet. De går for å spille fotball, men noen gutter er der allerede. de spør om å være med men guttene sier nei! hva gjør de da? 5 stjerner

 170. Boka handler om Ada og Andrine som ikke for være med de andre gutene og spille fotball

  Hovedrollene er Ada og Andrine Hegeberg

  det jeg syntes om boka er at det den er gøy og kul

  jeg gir terningkast 3/6

 171. Boka handler om at to søstre flytter til et nytt sted. Når de spør guttene om å få bli med å spille fotball blir de undervurdert. På samme lag passer for åtteåringer.

 172. boka handler om fotball og om hvordan to stykker ble proffe i fotball. boka handler om Ada og Andrine Hegerberg og jeg syns boka passer for barn som liker fotball.

 173. Boken handler om fotball. Boka var bra men vi fikk ikke vite hva skjer på slutten.
  Forfatter Ada Hegerberg, Andrine Hegerberg.

 174. Boka handler om to jenter som spiller fotball men det er noen gutter som sier at de er jenter de kan ikke være gode.
  Boka passer for folk som liker fotball.

 175. Jeg synes boka er kul fordi det handler om fotball å det var morsomt at jentene var bedre en guttene å at når jentene spurte om å bli med så sa de nei som var ikke rettferdig.

 176. den var bra men hvorfor hadde han gutten på starten så lang hals?????🤔🤔🤔🤔🤔🤔

 177. Boka handler om fotball og om hvordan to stykker ble proffe i fotball. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg og jeg syns at boka passer for barn som liker fotball.

 178. jeg synes at boka er kjedelig fordi jeg ikke liker fotball, men den passer sikkert for folk som liker fotball. den passer for barn mellom 9-12 år og handler om livet til Ada og Andrine Hegerberg

 179. Tittelen på boka er, på samme lag. og forfatterne heter, Harald Rosenløw Eeg, Ada Hegerberg og Andrine Hegerberg. Boka handler om fotball og om hvordan to stykker ble proffe i fotball. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg og jeg syns at boka passer for barn som liker fotball.

 180. På Samme Lag

  På Samme Lag Harald Rosenløw Eeg Ada og Andrine Hegerberg, Og illustrert av Hans Jørgen Sandnes.
  Det er ikke en del av en serie det er en del av boka som heter På Samme Lag.

  Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg.
  De skulle til bingen men det var bare gutter de tvang guttene til og si ja og det sa de men Andrine og Ada Hegerberg de skulle spile mot hverandre de ble ikke sentret til heller som guttene lovde de de ble bare stående og fulgte etter fotballen.

  jeg likte godt at noen av guttene aksepterte at de jentene kunne spile kamp.
  Det jeg ikke likte det var at noen gutter ikke aksepterte de in i bingen.

  Jeg syntes at boka passer for de som liker og spile fotball og for de som liker litt drama for de som er på alder 10 og oppover jeg gir den et terning kast 5 fordi jeg ikke liker drama i det helle tattPå Samme Lag

  På Samme Lag Harald Rosenløw Eeg Ada og Andrine Hegerberg, Og illustrert av Hans Jørgen Sandnes.
  Det er ikke en del av en serie det er en del av boka som heter På Samme Lag.

  Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg.
  De skulle til bingen men det var bare gutter de tvang guttene til og si ja og det sa de men Andrine og Ada Hegerberg de skulle spile mot hverandre de ble ikke sentret til heller som guttene lovde de de ble bare stående og fulgte etter fotballen.

  jeg likte godt at noen av guttene aksepterte at de jentene kunne spile kamp.
  Det jeg ikke likte det var at noen gutter ikke aksepterte de in i bingen.

  Jeg syntes at boka passer for de som liker og spile fotball og for de som liker litt drama for de som er på alder 10 og oppover jeg gir den et terning kast 5 fordi jeg ikke liker drama i det helle tatt

 181. På Samme Lag

  På Samme Lag Harald Rosenløw Eeg Ada og Andrine Hegerberg, Og illustrert av Hans Jørgen Sandnes.
  Det er ikke en del av en serie det er en del av boka som heter På Samme Lag.

  Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg.
  De skulle til bingen men det var bare gutter de tvang guttene til og si ja og det sa de men Andrine og Ada Hegerberg de skulle spile mot hverandre de ble ikke sentret til heller som guttene lovde de de ble bare stående og fulgte etter fotballen.

  jeg likte godt at noen av guttene aksepterte at de jentene kunne spile kamp.
  Det jeg ikke likte det var at noen gutter ikke aksepterte de in i bingen.

  Jeg syntes at boka passer for de som liker og spile fotball og for de som liker litt drama for de som er på alder 10 og oppover jeg gir den et terning kast 5 fordi jeg ikke liker drama i det helle tatt

 182. På samme lag
  På samme lag er en fin bok som handler om Ada og Andrine Hegerberg sin barndom. Det er en ordentlig bra fotballbok. Den er skrevet av Harald Rosenløw Eeg og illustrert av Hans Jørgen Sandenes. Visste du at Andrine klippet håret kort får å få spille fotball med guttene fordi hun trodde hun måtte se ut som en gutt for å kunne spille fotball.
  Den Handler om Ada og Andrine Hegerberg og om barndommen deres. En dag skal de spille fotball i ballbingen, men der er det noen gutter, Ada spør: Kan vi være med å spille fotball. Guttene sier ja. Ada blir ikke sentret til, da blir Ada irritert hun tar fotballen å skyter den i mål.
  Jeg likte boka veldig godt fordi den handler om fotball og likestilling mellom jenter og gutter. Jeg synes den er veldig bra og også veldig lærerik. Det er ingenting jeg ikke liker om denne fantastiske boka. Terningkast 6!
  Den passer veldig bra for de som er glad i fotball men også liker fakta, Den passer mest for jenter i alderen 9-13.

 183. Ada og Andrine Hegerberg er profesjonelle fotballspillere . Denne boken er basert på fortellinger fr oppveksten deres, og handler om hvordan de to søstrene fik slippe til på fotballbanen. i dette utdraget har søstrene nettopp flyttet til Sunndalsøra der møter de andre fotball jeg synes den var bra for den handler om fotball terning kast: 3

 184. Ada og Andrine Hegerberger profesjonelle fotball spillere. Denne boken er basert på fortellinger fra oppveksten deres, og handler om hvordan de to søstrene fikk slippe til på fotballbanen. I dette utdraget har søstrene nettopp flyttet til Sunndalsøra. Der møter de andre fotballspillere fra bygda. Får de være med og spille? jeg synes den var dårlig det handlet bare om fotball spillere jeg liker ikke og lese om fotball spillere terningkast :2

 185. Den handler om fotball og den kan være bra. Fotball er kjedelig. Jeg anbefaler denne ikke for den handler om fotball og jeg liker ikke Fotball. Jeg hater dette utraget for det er fotball.
  Terningkast 0/0. BYE BYE!!!

 186. jeg synes at den var lit bra for den handlet om fotball. Ada og Andrine er hovedpersonene. jeg synes man burde lese den bok. jeg gyir den terningskast 5. kanskje noen syns kanskje den var for gutter men alle som vil kan lese boka.

 187. jeg synes at den var lit bra for den handlet om fotball. Ada og Andrine er hovedpersonene. jeg synes man burde lese den bok. jeg gyir den terningskast 5. kanskje noen syns kanskje den var for gutter men alle som vil kan lese boka.

 188. I utdraget møter vi Andrine og Ada.
  De er interessert i fotball så boka skjer på fotballbanen.
  På fotballbanen er det gutter som spiller fotball å Ada og Andrine spør om de får være med, men det likte ikke guttene…

  Jeg vil si at sjangeren til denne boka er biografi og drama.
  Jeg synes at det var enkelt å leve seg inn i teksten/boka fordi jeg har selv kjent på at folk sier at jeg ikke får bli med å spille fotball bare fordi jeg er en jente.

  Jeg misliker guttene på fotballbanen fordi de antar at jentene ( Ada og Andrine) er dårlige. Jeg ble glad i Andrine å Ada fordi de turte å bli me guttene å spille.

  Utdraget begynner med pangstart. Jeg likte at boken starte med pangstart fordi jeg synes det er litt mer spennene i teksten.

  Jeg synes denne boka viser et viktig tema fordi de viser at jenter kan også være god i fotball. Jeg synes at de som vil spille fotball skal få lov til å spille fotball uansett om de er gutt eller jente.

  Utdraget slutter med at Ada skårer mål og Pogba annullere målet. Jeg tror Pogba annullerer målet fordi han sa at jentene er dårlige så han ville ikke at jentene skulle skåre. Jeg fikk lyst til å lese videre fordi jeg vil vite om hva som skjedde etter Pogba sa at de ville annullerte målet.

  Jeg synes det beste med teksten var at jentene turte å være med spille fotball selv om guttene sa at de kunne finne noen andre jenter å spille med. Det som irriterte meg var guttene, det sier jo egentlig seg selv. Guttene tror at de er så mye bedre bare fordi de er gutter.

  Jeg synes folk som liker fotball absolutt må lese den, men denne boka er bra til andre også.

  Jeg vil si at aldersgruppa til boka er ca 8-14. Jeg synes at boka fortjener å være superfinalist å vinne Bokslukerprisen fordi dette er ett viktig tema.

  Terningkast 6/6

 189. jeg hatet denne boken den var veldig kjedelig
  det var ikke noe som var spennende og jeg er ikke så veldig glad i lange tekster
  jeg er såååååååå fan av tegneserier wow jeg likte ikke Ada og Andrine 🙁 terningkast:1

 190. I utdraget møter vi Andrine og Ada.
  De er interessert i fotball så boka skjer på fotballbanen.
  På fotballbanen er det gutter som spiller fotball å Ada og Andrine spør om de får være med, men det likte ikke guttene…

  Jeg vil si at sjangeren til denne boka er biografi og drama.
  Jeg synes at det var enkelt å leve seg inn i teksten/boka fordi jeg har selv kjent på at folk sier at jeg ikke får bli med å spille fotball bare fordi jeg er en jente.

  Jeg misliker guttene på fotballbanen fordi de antar at jentene ( Ada og Andrine) er dårlige. Jeg ble glad i Andrine å Ada fordi de turte å bli me guttene å spille.

  Utdraget begynner med pangstart. Jeg likte at boken starte med pangstart fordi jeg synes det er litt mer spennene i teksten.

  Jeg synes denne boka viser et viktig tema fordi de viser at jenter kan også være god i fotball. Jeg synes at de som vil spille fotball skal få lov til å spille fotball uansett om de er gutt eller jente.

  Utdraget slutter med at Ada skårer mål og Pogba annullere målet. Jeg tror Pogba annullerer målet fordi han sa at jentene er dårlige så han ville ikke at jentene skulle skåre. Jeg fikk lyst til å lese videre fordi jeg vil vite om hva som skjedde etter Pogba sa at de ville annullerte målet.

  Jeg synes det beste med teksten var at jentene turte å være med spille fotball selv om guttene sa at de kunne finne noen andre jenter å spille med. Det som irriterte meg var guttene, det sier jo egentlig seg selv. Guttene tror at de er så mye bedre bare fordi de er gutter.

  Jeg synes folk som liker fotball absolutt må lese den, men denne boka er bra til andre også.

  Jeg vil si at aldersgruppa til boka er ca 8-14. Jeg synes at boka fortjener å være superfinalist å vinne Bokslukerprisen fordi dette er ett viktig tema.

  Terningkast 6/6

 191. På samme lag lagget av Harald Rosenløw

  Jeg levde meg ikke inni i denne boken fordi jeg ikke liker fotball.
  Jeg likte ikke denne boken fordi jeg ikke liker fotball
  Utdraget starter med in medias res, men jeg fikk ikke lyst til og lese mer

  Boken er lett og leve seg inni vis du liker fotball den var litt bra, men ikke den beste.
  Den beste setningen var « Du bør gå med fotballsko du også.»

  Teksten slutter uventet, teksten var ikke vanskelig og legge fra meg fordi den var ikke så bra.
  Den er lett og lese fordi det er ikke så vanskelig tekst og den er på bokmål.
  Det beste med denne teksten var at de hadde kjente fotballspillere som for eksempel, Pogba, Messi, Bale og Ronaldo.

  Det som irriterte meg var at det tok veldig lang tid og la jentene bli med og spille fotball.
  De som liker fotball bor lese denne boken fordi den handler om fotball.
  Jeg syntes ikke denne boken bør være en superfinalist fordi jeg ikke likte den. Den var litt kjedelig. Terningkast 3.

 192. Eg synest at boka var litt gøy men også litt kjedelig. Eg likte ikkje at guttene var slem mot Ada og Adrine fordi de var jente. Eg synest at boka var spennanes, men også ikkje for masse. Eg gir den terning kast 4.
  Eg likte hvordan de viste Ada og Adrine det var veldig inspirerande.

 193. På same lag, Boka handlar om to søstrer Ada og Andrine Hegerberg. Ada og Andrine elskar fotball dei speler dagen lang men dei har nettopp flytta til Sunndalsøra. Eg likte ikkje boka så veldig den kunne vert betre, Donald er mykje bedre.

 194. Fotball Terningkast 5!

  Dem som har fortalt: Ada og Andrine Hegeberg.
  Overskrift: På samme lag
  Forfatter: Harald Rosenløw Eeg.
  Den handler om noen gutter som tror de er mye bedre enn jentene så de tøffer seg mye foran de. Og de guttene gir seg navn på fotballspillere f.eks. Pogba. Og de spiller kamp Ada gir engentlig opp men, Andrine gir ikke opp så hun springer og springer så gir hun Ada håp også. Det var litt vanskelig og vite hvem som var hvem men, jeg likte veldig godt alt annet f.eks. Når Ada gidd opp men, Andrine prøvde fortsatt.

  Jeg anbefaler den hvis du liker fotball. Og den passer for alle kjønn bare hvis du liker fotball så er den mye bedre.

 195. JEG GIR DENNE 8/10

  Forfatteren som har skrevet boken heter Harald Rosenløw Eeg.
  Denne boken handler om to jenter som vil spille fotball men noen hindrer dem.
  Jeg synes denne er bra fordi det viser at jenter kan spille fotball også. Men det er lit vanskelig på starten og forstå va som skjer og hvem er hvem. Denne boken passer bra for de som liker fotball, Men jeg tror denne passer best til jenter som spiller fotball.
  Jeg tror de som ikke liker fotball kanskje ikke vil like den men det gjør jeg 8/10.

 196. Terningkast 6!

  Denne boka er lagd av Harald Rosenløw Eeg og illustrert av Hans Jørgen Sandnes . Jeg likte boka veldig godt den handlet om to søstre som flyttet. Søstrene var veldig glad i fotball. Andrine er eldst og også mest fotballgæren. Andrine er ikke redd av seg mens Ada er litt mer forsiktig. Den var veldig gøy og lese og og masse spenning og humor.
  Den var super gøy fordi den handler om fotball og de tar med mye fotballsnakk i boka hvis du liker fotball er denne perfekt for deg. Du lærer om nye Fotball-spillere som jeg likte veldig godt terningkast 6.

  Denne boka kan passe for gutter og jenter. Hvis du liker fotball er denne noe for deg. Den passer kanskje best for 9-11 år.

 197. Terninkast 8/10 for dem som elsker fotball!

  Forfatteren er Harald Rosenløw Eeg og er illustrert av Hans Jørgen Sandnes.
  På samme lag handler om to jenter Ada og Andrine Hegerberg som vil spille fotball men guttene sier at fotball er for gutter. Andrine bare går inn. De spiller. Andrine var på topp og Ada var baki. Ada som var flau og var litt redd endte opp med å bli den beste.

  Jeg likte boka siden den handler om at jenter kan spille fotball og at jenter kan være gode. Jeg gir terningkast 8/10!

  Den passer for alle som liker fotball liten og stor!

 198. Denne boka var bra. Det beste i boken var at den handlet om fotball. Andre burde lese den, hvis di er glad og liker fotball. Terningkast: 6.

 199. På samme lag handler om Ada og Andrine Hegerberg. De vil være med på fotball sammen med guttene. Først fikk de ikke være med, men til slutt klarer de og overbevise guttene om at jenter også kan spille fotball. Jeg synes at» på samme lag» var veldig gøy fordi guttene syntes at jenter ikke var gode i fotball, men de jentene ble verdens beste kvinnelige fotballspillere. Når jeg blir stor vil jeg bli like god som Ada Hegerberg. Jeg anbefaler boka 6/6:)

 200. Denne boka var bra. Det beste i boken var at de hanglet om fotball. Andre burde lese den, vis di liker fotball. Terningkast 6.

 201. På samme lag handler om Ada og Andrine Hegerberg. De vil være med på fotball sammen med guttene. Først fikk de ikke være med, men til slutt klarer de og overbevise guttene om at jenter også kan spille fotball. Jeg synes at» på samme lag» var veldig gøy fordi guttene syntes at jenter ikke var gode i fotball, men de jentene ble verdens beste kvinnelige fotballspillere. Når jeg blir stor vil jeg bli like god som Ada Hegerberg. Jeg anbefaler boka 6/6:)

 202. Denne boka var bra. Det beste i boken var at de hanglet om fotball. Andre burde lese den vis dem liker fotball. Terningkast 6

 203. Den handler om fotball og Andrine, Ada , Bale og Totti. Jeg skriver om Ada og Andrine Hegerberg: De fleste har stillongs under shortsen, pannebånd og kunstgress sko, Salah, Pogba, Messi, Bale og Ronaldo var med i den, Andrine får ikke tak i ballen Ada synes det ser ut som om de ikke ser henne, det var mest Pogba og Salah som fikk tak i ballen, Alle spiller i forskjellige fotballdrakter. Jeg likte boken fordi jeg ELSKER fotball og fordi den var kjempe bra. jeg elsket boken så sykt sykt mye. terning kast 6/6

 204. jeg syns at boka passer bra for små og de som liker og lese om fotball. Den handler om fotball og Andrine, Ada og superstjerner. den handler om hvordan søsknene kunne slippe fotballbanen fordi de fikk ikke lov til og bli med fordi de var jenter.

 205. Kjempe bra bok!
  Morsom og spennende og lese

  Kjempe bra bra bok!
  Morsom og spennende
  Er fotballinteressert ⚽

 206. Jeg liker den handler om at jenter også kan være god i fotball og det ikke bare er gutter som kan bli fotball proff.

 207. Jeg likte boka veldig godt! Det jeg likte ved den var at de beviste at jenter kan være bedre enn gutter i ting, og at gutter ikke innrømmer det. Den var veldig enkel å lese så den passer best for 4 trinn og nedover.

 208. skedelig kunne vårt om turn eller alpin jeg synntes den er sedelig fordi jeg liker ike forttbal og jeg tror ikke to jenter er så gode

 209. Denne boken var kjedelig jeg trenger fantasi, jeg liker ikke bøker uten fantasi og magisk, unskjuld men jeg skribver også bøker men aldri uten fantasi og magisk.
  Derfor gir jeg denne boken en 0/6

 210. Hei,jeg syntes denne boken var ok men jeg liker hvordan de skriver hva som skjer det gir en på en måte spenning. De er en 5 ut av 10 for meg, over alt den boken være litt bedre men er ok.

 211. Jeg synes boka var veldig bra, men de fleste i klassen likte den ikke.
  Den handler om at jenter kan også spille fotball.
  jeg gir den terning kast 7/10

 212. tittel: på samme lag.
  forfatter: Harald Rosenløw Eeg, Ada og Andrine Hegeberg .
  sjanger: Biografi .
  Hovedperson: Ada og Andrine Hegeberg .
  Hva synte om utdraget: jeg syntes den er veldig bra fordi det er fotball i den .og så er det morsomt og les en kamp som skjer i boka .
  boka\utdrag\handle om: boka handler om to jenter som er fotball gærne .De gikk til en ballbinge der var det noen gutter Ada og Andrine spurte om de kunne være med og spile. Guttene var litt usikre men til slutt fikk de være med. De spilte en god kamp til slutt skorte Ada på et frispark .
  hva jeg syntes om boka : Det jeg syntes er at boka er bra fordi det er fotball og jeg elsker fotball.
  ternigskast: 6

 213. bokanmeldelse: Ada og Andrine Hegeberg på samme lag.
  tittel Ada og andrine Hegeberg på samme lag.
  forfatter:Harald rosenløw eeg.
  sjanger: fotball
  hovedperson:Ada og andrine.
  hva handlet utraget om: denne boka er basert på fortelinger fra oppveksten til ada og andrine hegeberg som er fotball spillere de får ikke låv til og spille fotball sammens med
  ronaldo pogba salah gerarg bale.

 214. Bokanmeldelse: På samme lag
  Tittel: På samme lag
  Forfatter: Harald Rosenløw Eeg, Ada og Andrine Hegerberg
  Sjanger: Fotball
  Hovedperson(er): Ada og Andrine Hegerberg
  Hva handlet utdraget om: Ada og Andrine Flytter til et nytt sted, Begge elsker å spille
  fotball dem spiller mot noen som ikke har så lyst men lar dem være med.
  Hva syns du om utdraget: Jeg syns det var veldig bra, Jeg er egentlig ikke glad i fotball
  men denne boka var veldig bra
  Terningkast: 6/6

 215. Bokanmeldelse: På samme lag
  Tittel: Ada og Andrine på samme lag.
  Forfattere: Harald Rosenløw Eeg.
  Sjanger: Fotball
  Hovedpersoner: Ada og Andrine
  Boka/utdraget handlet om: Det handlet om fotball, Messi-Barea-Bale og Ronaldo og at Ada og Andrine ikke får lov til og være med på og spille fotball med guttene men så fikk de lov.
  Hva jeg syntes om boka: Jeg syntes boka var spennende men ikke rettferdig fordi jentene fikk ikke lov og fikk beskjed om at de skulle spille fotball med jentene.
  Terningkast: 6

 216. Jeg syntes den var litt dårlig fordi jeg syntes at det var litt vanskelig og få med alt.

 217. «PÅ SAMME LAG»

  På samme lag handler om Ada og Andrine Hegerberg. De vil være med på fotball sammen med guttene. Først fikk de ikke være med, men til slutt klarer de og overbevise guttene om at jenter også kan spille fotball. Jeg synes at» på samme lag» var veldig gøy fordi guttene syntes at jenter ikke var gode i fotball, men de jentene ble verdens beste kvinnelige fotballspillere. Når jeg blir stor vil jeg bli like god som Ada Hegerberg.
  Jeg gir terningkast 6/6 (:

 218. Den var veldig kul og jeg synes at den var bra fordi den forklarte at jenter også kan være interessert i fotball. Jeg synes du burde prøve og lese boken fordi den er kjempe kjempe bra jeg elsket den. Den handler om fotball og Andrine, Ada , Bale og Totti og Salah, Pogba, Messi, og Ronaldo var med i den. terningkast 6/6

 219. Utdraget var fint også selvom man ikke liker fotball. Vi fik gode diskusjoner om kjønnsroller og om hvordan jenter og gutter bør være mere likestilt. At det faktisk er dem selv om må jobbe for dette ved å inkludere alle i leken uansett kjønn. Det er jo heller ikke bare jenter og gutter, noen kjenner at de er noe annet og om man inkluderer alle i leken så vil det bli likeverd uansett.

 220. jeg synes at boka passer bra for de små og de som liker og lese om fotball. Den handler om fotball og Andrine, Ada , Bale og Totti. Den handler om hvordan søsknene kunne slippe fotball banen fordi de fikk ikke lov til og bli med fordi de var jenter.

 221. Elevene i klassen synes boka var passe bra. De likte at det ble fokus på at jenter også kan spille fotball og at jentene ikke ga opp, selv om det var vanskelig å få innpass hos guttene. Det ble litt for mange navn og detaljer for at de fikk med seg hele sammenhengen og de som ikke liker fotball synes ikke temaet var så spennende

 222. Den var veldig kul og jeg synes at den var bra fordi den forklarte at jenter også kan være intressert i fotball. Jeg er veldig intressert i fotball, liker og spille det og gir denne boka terningkast 5.⚽️

 223. boka handler om fotball og at kanskje ikke alle tenker at gutter og jenter kan leke sammen. Den handler også om Ada Og Andrine hegeberg sin historie fra barndommen. Jeg syntes at den var kul og bra. Jeg liker at den bygger seg oppover og det er masse spenning i den. Jeg driver ikke med fotball men syntes den var kjempebra! Og så syntes jeg det er litt gøy at ekte fotballspillere har skrevet denne boka. Det blir kanskje ikke en 6 men det blir 4 eller 5 som terningskast.

 224. Boken beviser at jenter også kan spille fotball og at Ada og Andrine er
  gode fotballspillere 4/6

 225. Boken handlet om at jenter også kan spille fotball, og at jetene kan være like gode som
  Gutter! Jeg gir terning kast 5!

 226. På samme lag er en veldig bra bok, den forteller historier fra Ada og Andrines fortid. De er jo profesjonelle fotballspillere i dag nå blir de godkjent på fotballbanen, men ble de det da de var yngere? Fikk de lov til og spille med guttene? Det finner du ut om du leser boka da vel. Mitt største råd er bli med og spill med guttene.✨

 227. Den er bra fordi de nevner Ronaldo da goat ma G. Ok så den ene Jenta er Ronaldo… gir ikke mening fordi en jente kan ikke plutselig bli en gutt og i værtfall ikke Ronaldo 0 av 100 millioner🤨📸🌶

 228. Jeg likte boken veldig godt og synes det er bra og vise at jenter også kan være intressert i fotball. Jeg liker og spille fotball veldig godt og vil gi denne boken 9/10.

 229. Det er to jenter Ada og Andrine Hegerberg de skule spille fotball der de skule spille spillte noen gutter de fikk ikke lov til og bli med men til slutt fikk de lov til og spille de visste seg og vere veldig gode jeg gir boka terning kast 5.

 230. Jeg gir den terning kast.1 av 6 den var kjedelig og en av søstrene latet som om hun var ronaldo men hun var faktisk en jente ja derfor gir jeg den 1 av 6 den var veldig weird🥸🌶

 231. Jeg synes boken var veldig bra. Jeg er intressert i fotball selv og likte denne godt. 5/6.

 232. Jeg gir den terningskast 1 av 6 fordi det var en jente som latet som hun var Ronaldo men egentlig var hun trash🤨📸

 233. den var bra fordi den handla om at jenter kan væte like gode i fotball som gutter

 234. Boka var spennende fordi det handlet om fotball en anen ting var når de spilte kamp.

 235. Jeg synes boken var spennende fordi Ada scorte mål. Og jeg synes det var morsomt at de kalte hverandre kjente fotballspillere.

 236. Boken var spennende og gøy det var morsomt å få vite om oppveksten til Ada Hegeberg og Andrine Hegeberg det var spennende da Andrine og Ada spilte med guttene.

 237. Boken var spennende fordi jentene ikke fikk være med men at når de fikk være med og spille så scorte Ada mål

 238. Jeg synes at denne boka var veldig bra fordi den viser at jenter også kan bli gode i fotball.

 239. vi syntes at denne boken ikke var så bra og det handlet bare om fotball og vi liker ikke fotball. Og vi gir boka 2/10

 240. Jeg syntes at boka var kjedelig fordi den handlet om fotball og at jenter ikke får være med på laget, men at de måtte bevise det at de var god på fotball før de fikk med på laget, og jeg syntes det var liten skrift.

 241. Denne boken handler om Ada og Andrine Hegerberg.
  Jentene for ikke lov til og være med å spille fotball fordi de er jenter.
  Andrine og Ada ser noen gutter som spiller, de vil være med.
  Når jentene kommer fyker en ball opp i været og Andrine får tak i den.
  Andrine holder ballen sånn at de må få lov til og være med. Andrine og Ada gir ballen og blir med, men de for ikke så mye oppmerksomhet på banen.
  Alt i alt kan man kan jo si at boken handler om Ada og Andrine sin oppvekst og hvordan de hadde det som jente på fotballbanen.
  Jeg syntes utdraget av boka er litt rett inn, vi får ikke vite noe om personene fra før men vi hopper inn i boka.
  Det var ett kort utdrag med fine bilder og jeg fikk litt lyst til å høre på resten av boka😁
  Alle kan lese boka, den har fine bilder og denne boka er en bok om jentene, men det er jo en fakta bok.
  Jeg syntes boken var bra jeg gir den en 6/10

 242. Jeg syntes denne boka ikke var så bar men den passer sikkert for de som liker fotball, den passer for de som er 9-12. den handler om Ada og Andrine. De så på noen som spilte fotball også fløy ballen ut til Andrine og så spurte de om å være med. først sa de nei og så fikk de være med. Jeg gir denne boka en solid 4/10

 243. Boka handler om at Ada og Andrine som har nettopp flytta til Sunndalsøra.
  Boka er basert på deres oppvekst, og hvordan det var og være jente og spille fotball og slippe til. Jeg synes boka passa for barn mellom 9-13, særlig jenter som spiller fotball.
  Jeg selv spiller fotball og likte boka godt jeg kunne gjerne tenkt meg og lese den jeg gir terningkast 5.

 244. Boka handlet om fotball jenter som ikke fikk være med guttene og spille bare fordi de var jenter. Jeg ville ikke anbefalt boken til noen som ikke liker fotball son som meg jeg hater fotball jeg har ikke lyst te og ha noe med fotball bøker og gjøre. jeg gir boka -5/10

 245. boka var ikke så bra liker best di andre i boka når man ikke liker fotball så burde ikke lese.
  gir den en 1/100 fordi den ble for mye tekst og får mye bra for jentene og dårlig får guttene.
  les heller noen av di andre bøkene i boka enn denne her ikke les hvis du er gutt,
  jenter liker de sikkert men får meg så gidder jeg ikke.

 246. Jeg syntes denne boka ikke var så bar men den passer sikkert for de som liker fotball, den passer for de som er 9-12. den handler om Ada og Andrine. De så på noen som spilte fotball også fløy ballen ut til Andrine og så spurte de om å være med. først sa de nei og så fikk de være med. Jeg gir denne boka en solid 4/10

 247. Jeg syntes denne her boka var litt bra men ikke så veldig. Jeg tror de som liker fotball kommer til å like denne boka. Den handler om Ada og Andrine. De så på noen som spilte fotball som trente for å bli verdenskjente. En gang så fløy ballen ut så spurte de om å være med. Jeg syntes denne boka passer for 9-12 og gir den en solid 4/10…

 248. Jeg syntes denne her boka var litt bra men ikke så veldig. Jeg tror de som liker fotball kommer til å like denne boka. Den handler om Ada og Andrine. De så på noen som spilte fotball som trente for å bli verdenskjente. En gang så fløy ballen ut så spurte de om å være med. Jeg syntes denne boka passer for 9-12 og gir den en solid 4/10…

 249. Jeg syntes denne her boka var litt bra men ikke så veldig. Jeg tror de som liker fotball kommer til å like denne boka. Den handler om Ada og Andrine. De så på noen som spilte fotball som trente for å bli verdenskjente. En gang så fløy ballen ut så spurte de om å være med. Jeg syntes denne boka passer for 9-12 og gir den en solid 4/10

 250. Jeg liker boka veldig godt fordi det handler om to folk jeg vet hvem er og fotball. boka passer får alle mellom 7 og 12 år. Jeg gir terningkast 6.

 251. Det var spennene at Andrine og Hegerberg var tøffe å spille med guttene.
  Og selv om de sa nei ga henne ikke opp å spille med guttene.
  Og jeg har lyst selv å lese hele boka!
  Hun var modig , og når gutta spilte og Andrine og Hegerberg var med så prøvde de å spille det beste de klarer å gjøre, og når de spiller kamp med eldre så blir man bedre og bedre.
  Det er første gangen jeg har lest i en så spennene og beste boka noe sine, og jeg driver med fotball selv så jeg leser om fakta bøker om fotball.
  Jeg vil gi den…… jeg vet ikke den er bare så må si 30/30
  Men det er spennene om de vinner, så jeg har ikke lest hele boka bare fra bokslukerprisen. Så jeg vil at denne boka skal gå videre.

 252. Det var spennene at Andrine og Hegerberg var tøffe å spille med guttene.
  Og selv om de sa nei ga henne ikke opp å spille med guttene.

 253. Jeg syntes den var bra fordi den viser at jenter er like gode å spille fotball som gutter.

 254. Jeg synes boka var gøy og spennende ihvertfall med di beste fotball spillerne Cristiano Ronaldo Messi og mange andre terning kast 6 ut av 6

 255. Jeg syntes denne boka er bra fordi den viser at jenter kan bli like flinke i fotball, som guttene jeg vil gi denne boka en 7/10

 256. på samme lag var en fin bok å lese det handler om fotball det var veldig mye spenning i boka ⚽😁

 257. Jeg har lyst til at denne boken skal gå videre fordi det var gøy at Ada var flink på fotball og det var spennende å lese. Jeg vil lese hele denne boken!🤩🫶🏼
  Det var veldig kule bilder.

 258. Jeg liker denne boka fordi den var om fotball og denne boka passer perfekt for folk som liker fotball. den har et bra tema.⚽ Jeg gir denne boken en 7/10 jeg syntes boka bør gå videre

 259. på samme lag var en fin bok å lese det handler om fotball det var veldig mye spenning i boka

 260. jeg syntes at boken bør komme videre i boksluker prisen fordi jeg syntes at boken er veldig bra og den snakker om at jenter kan være like gode i fotball som gutter og det var ganske spennende.

 261. Jeg synes på samme lag boka er veldig bra og jeg syntes det bra at denne boka viser at jenter også kan spille fotball. Jeg syntes at de guttene i ballbingen var lit slemme. Jeg synes at denne boka bør gå videre og jeg syntes dette er en fin bok og jeg anbefaler å lese denne boka.

 262. Grazyna (Skole: I enbjoy reawding throough ann articlle that can mzke menn aand women think. Also, thgank youu for permitting mme to comment!) sier:

  I enjoy readding through ann artocle that cann
  mae menn andd women think. Also, thaank you forr permitting mee too comment!

  Check out my blog post: rxk

 263. Jeg synes boken var helt ok. Den passer bra til de som liker fotball, og jeg liker ikke fotball så veldig godt så jeg synes boken var helt ok.
  Jeg gir boken 5\10

 264. Jeg syntes boken var bra, fordi den handlet om litt av barndommen til noen veldig gode fotballspillere som er fra Norge. Det eneste er at jeg ikke er så fan av fotball. Jeg gir boken en 5/10

 265. Jeg syntes den var ganske bra siden den handler litt om likestiling og jeg gir den 6/10

 266. Jeg syntes boken var helt ok. Det hadde et veldig bra tema og den passer godt får folk som er interessert i fotball. Det var også bra at de viste at jenter kan også spille fotball.
  Så jeg gir den 5/2

 267. Jeg synes denne boken var veldig bra, fordi den handlet om litt av barndommen til noen veldig fotballspillere som er fra Norge.
  Denne boken vil jeg gitt 6/10

 268. Jeg synes denne boken var veldig bra, fordi den handlet om litt av barndommen til noen veldig gode fotballspillere som er fra Norge.
  Denne boken vil jeg gi en 6 av 10.

 269. Jeg synes boken ikke var morsom, fordi jeg ikke liker fotball. Og fordi den var kjedelig innimellom, men for de som liker fotball er nok boka bra.

 270. Elevene syntes det ikke skjedde så mye i utdraget av boken, og dermed var det ikke så spennende og interessant. Flere syntes utdraget er litt rart, og noen hadde litt høyere forventninger siden det er en bok om fotball.

 271. Jeg synes at boken var bra fordi jeg liker fotball og fordi boken var bra. Jeg gir den 6/10 fordi den var litt kjedelig innimellom. Boken er på en måte litt morsom.

 272. Vi likte boken fordi det handler om fotball! Den var spennende og det er flere som står i kø for å låne hele boka.

 273. Vi gir den 10/10 vi liker den fordi vi liker fotball og vi syntes at jenter burde få lov til og spille fotball med guttene,vi syntes at denne boka burde vinne bokslukerprisen fordi det er et viktig tema, og er morsom fordi jentene er bedre enn det guttene trodde, så derfor gir vi den 10/10

 274. Jeg like boka fordi den var morsom og fikk meg til å tenke. Men det jeg like best med den var at den var gøy å lese.

 275. Vi gir den 10/10 Vi liker den fordi vi liker fotball og vi syntes at jenter burde få lov til og spille fotball med guttene vi syntes at denne burde vinne bokslukerprisen fordi det er et viktig tema og er morsom fordi jentene er bedre enn det guttene trodde så derfor gir vi den 10/10

 276. Boken er ganske bra å jeg liker den fordi det er fotball og fotballdrakter og det er hvordan Ada og Andrine Hegerberg ble sluppet inn på fotballbanen. Jeg gir boka 7/10

 277. Boken er meh og jeg er ikke så fan av fotball men jeg syntes terningkast 5/10

 278. Vi syns boken var spennene fordi vi liker fotball. Vi syntes den var bra fordi Andrine og Ada viser at jenter også er like gode i fotball som gutter. Vi gir 8/10.

 279. Boken er meh og jeg er ikke så fan av fotball men jeg syntes terningkast 5/10 🦍

 280. Vi syntes den var bra fordi den viser at jenter også må få være med å spille fotball⚽️

 281. Vi syns at boka var kul fordi at den ikke direkte handler om fotball mer at den handler om at jenter også kan være gode i fotball

 282. Det var en spennende bok .Det var en bra bok det var en lærerik bok som viste at jenter også kan spille fotball.Den var kul og de fikk fram mange detaljer.

 283. Vi likte utdragene fordi det handlet om fotball. Det var ingenting vi ikke likte med utdraget. Vi vil anbefale utdraget til de som liker fotball. Boken får terningkast 5.

 284. Jeg synes at den er så kjedelig fordi jeg hater fotball å det var så dørlig forklaring

 285. Jeg syns boka er bra jeg gir den 10 av 10 fordi at guttene er frek mot Ada og Andrine og Ada scorte mål og lit dårlig fordi guttene skrek helle tiden fri spark

 286. Jeg er ikke så glad i fotball men synes at boken var spennende. Jeg gir den 8/10.

 287. hei jeg heter sara jeg syns at boka er kult og at de var spenene mest når guttene sa av sine navne var Ronaldo,Messi og mer navne jeg gir boka 6/10 hade!!!!!!!!

 288. jeg likte boka fordi den var veldig bra og jeg spiller veldig mye fotball så den her var perfekt til meg. og den var også veldig spennede.10/10

 289. Leon joe mama 🐱‍🚀🐱‍👓👀🐱‍👤🐱‍🏍🐱‍🐉🐱‍💻 (Skole: Mauraskole) sier:

  Jeg er ikke den som er den som elsker fotball, men den er grei.
  4/10
  2 Ternings kast
  Den handler om at alle kan spille fotball, og det de vil.
  Den anbefales sterkt for de som liker fotball.

  10/10
  Hvis jeg likte fotball

 290. Vi syntes den var uforståelig fordi vi ikke skjønte hvem som snakket når og hvem som var på lag. Den var ikke så veldig spennende. Vi syntes også det var gøy fordi det var om fotball, men det er ikke alle av oss som liker fotball. Det var for lite bilder. Det var noen vanskelige ord. Det var ikke så spennende handling i boken. Det var vanskelige navn på spillerene. Det var ikke lett å vite hvem som sa hva.

  Terningkast: 1/6

 291. Jeg liker ikke fotball. Boken handler om fotball , så den var ikke så bra. Hadde boken handlet om noe annet, som gaming, hadde jeg nok lest den hjemme. Jeg gir den en 4/10. Folk som liker fotball liker boken da.

 292. Vi synes at boka var bra fordi den var morsom samtidig som at den handlet om fotball som de fleste i klassen også har som interesse. Den holdt et visst spenningsnivå fordi det skjedde mye. I tillegg synes vi at temaet i boka var bra fordi alle jenter må få lov til å spille fotball på samme måte som guttene.

 293. jeg synes den var bra fordi det er bra at jenter og gutter kan spille fotball fordi gutter er ikke bedre en jenter.

 294. Jeg liker boka pga jeg liker fotball…Vi møter Ada og Andrine som støtter på noe gutter som spiller fotball, Ada og Andrine har lyst til og være med.. Guttene har egentlig ikke lyst men de får være med allikevel.. På slutten klarer Ada og skåre et mål.. Den er også fin pga det handler om jentefotball og viser miljøet hvordan det var i fortiden…⚽🇧🇻😃

 295. Den var ganske bra, men jeg er ikke den som elsker fotball mest så 8/10.
  Den viser at alle kan spille fotball, men kanskje ikke favoritt boken min.

 296. Jeg synes boken var helt ok fordi det handler om fotball og jeg er ikke så glad i fotball.Men det kunne vært bedre.Men det var nytt fotball spiller som jeg visste ikke om så det var kult.Men terning kast er 3/5

 297. Jeg syntes den var bra. Den var bra fordi den handla om ting jeg er interessert i. Jeg synes
  den var veldig spennende og lese den. Det var litt kult at de snakka om populære fotball spillere. Jeg gir en terningkast 5

 298. Jeg digga boka, jeg gir «på samme lag» 5,8 av 6 Jeg anbefaler boka for alle som liker fotball.

 299. Jeg liker egentlig ikke fotball men jeg syntes den var bra fordi den viser på en måte at jenter også kan spille fotball så 6/10

 300. jeg likte dessverre ikke boken jeg liker ikke football men den var litt bra men jeg liker mer fantasy bøker jeg hadde ikke lest denne hvis ikke det var skole arbeid

 301. Terningkast 6. Jeg synes boka var veldig bra fordi det er helt riktig at både jenter og gutter kan være gode i fotball.

 302. Jeg liker ikke fotball boken handler om fotball den var ikke så bra hadde nok ikke lest den hjemme jeg gir den en 4/10

 303. Jeg syntes boka var bra fordi at det er fotball og fordi den var litt spennende men ellers syntes jeg det ikke var en så bra bok som jeg trodde da jeg så bilde.

 304. jeg synes den hadde et bra tema, men jeg liker ikke fotball så den var ikke så spennende

 305. jeg synes den hadde et bra tema, men jeg liker ikke fotball så godt så den var ikke så spennende 🙂

 306. Jeg syns den var litt kjedelig fordi jeg ikke er en fotball gutt jeg gir den terningkast 3,5

 307. Jeg syntes boka var bra siden den var spennende på grunn av at det handla om fotball/fotballspillere.

 308. jeg syntes at boken var spennene og kul jeg er ikke så glad i fotball men jeg likte denne boka

 309. Jeg syntes boka var litt gøy jeg er ikke så glad i fotball men den er helt perfekt for de som liker fotball anbefales. Terningkast 3,5

 310. Jeg syns boka var gøy fordi det handlet om fotball og det er gøy. Jeg syntes boka skal få terningkast 3,5

 311. Jeg syns den var gøy men jeg skjønte ikke om det var ronaldo og bogba og salla når de var barn.
  Terningkast 5

 312. Jeg syntes den var helt grei terningkast 3 fordi jeg er ikke så intrigert i fotball men den var bra.

 313. Det var en bra bok jeg er ikke en fan av fotball men vist du liker fotball så kan du like bok men jeg synes at det var ok terningkast 3/6

 314. Den var kjedelig fordi jeg hater fotball og den var ikke så spennene men terning kast 1 av 10 den var kjedelig fordi jeg liker mer sån skrekk bok.

 315. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg og den er basert på oppveksten dems. De hadde lyst til å bli med på fotball med noen gutter, men guttene hadde ikke så lyst at de skulle bli med. Men de fikk bli med likevel, også helt på slutten skårte Ada et mål. 🙂

  Jeg synes boka var litt kjedelig, men jeg er ikke noe fotballperson. Jeg vil gi boka terning kast 2/6. 🙂

 316. Jeg synes at boka var lit kjedelig fordi den handla mye om fotball og jeg synes det er kjedelig hvis du liker fotball da er det en bok du kan prøve jeg synes at den hadde bilt bedre hvis den hadde lit mer spenning terningkast 2 av 6

 317. jeg synes det var en bra bok jeg liker fotball så jeg likte at jentene bare ble med selv om guttene ikke likte det *girlpower* 7/10 (først så trodde jeg at det ar de ekte fotballspillerne)

 318. 3/6 ikke bra veldig kjedelig jeg synes ikke fotball er gøy og jeg likker ihvertfall ikke at folk går crazy at damer ikke har like mange rettheier assa jeg synes ikke at det er greit at det ikke er likestilig men folk trenerer ikke å POV «DETTE HER ER IKKE LOV SKJERP DERE!» og siden kvinnene har stått opp for seg selv så isteden for og være mer populær så kan de jobbe for og få likestilig hvis de ikke gjør det, liksom hvor er mennene sin feire dag OG ikke si farsdag eller hva-noe enn det er fordi men har bare farsdag og menn/gutter og kvinner/jenter har pride dag så jeg sier det igjen 3/6

 319. Jeg synes at boka var lit kjedelig fordi den handla mye om fotball og jeg synes det er kjedelig hvis du liker fotball da er det en bok du kan prøve terning kast 3/4

 320. Andrine vil være med å spille fotball med guttene å bestevennen Ada ville bli med fordi Andrine synes det ar gøy. Andrine tok i mot ballen da den ble skutt utenfor gjerde på ballbingen. Hun spurte om de kunne være med å alle guttene holdt pusten til slutt gikk en fram å sa nei å da pusta de andre ut. Hvorfor ikke sier Andrine fordi vi er gutter dere kan finne noen jenter og spille med. Til slutt får de være med å Ada og Andrine kommer på forskjellig lag. Ada er forsvar og lager frispark flere ganger men til slutt når det virkelig gjelder klarer hun å score helt derfra. Ada er Ada hegeberg.

  Jeg synes boka var veldig bra den hadde noen punkter som folk liker for eks likestilling, at det var spennende og fotball. Jeg gir boken terningkast 6 å jeg har lyst til å lese den. Den viser på en måte at det er ikke bare gutter som kan spille fotball.

 321. jeg synenes at boken var ganske bra veldig kult tema og viktig jenter kan jo være bedre en gutter på fotball det er jo ikke bare gutter som trenger det ganske spennende men kunne vært mer spennende . Terningkast: 9/10

 322. jeg synes boken var helt grei fordi den handla om fotball Men det var ikke så spenende så terningkast 4,2325

 323. Jeg synes at boka hvar lit kjedelig fordi den handla my om football og jeg synes det er kjedelig hvis du liker fotbal,l da er det en bok du kan prøve

 324. Jeg synes at boka hvar lit kjedelig fordi den handla my om football og jeg synes det er kjedelig

 325. Jeg synes at boka hvar lit kjedelig fordi den handla my om football og jeg sunes det er kjedelig

 326. Hei dette utrage av boken var helt fantastisk bra. Jeg liker ar alle guttene ikke likte at Andrine og Ada var med og spille fotball. De er sikkelig bra spillere idag ikke tvil på at jenter ikke er like gode som gutter fordi noen ganger er de mye bedre enn dere gutter så ikke tvil jenter kan også bli verdens mestre i fotball:)

 327. Jeg synes boken var veldig bra og jeg ikke er en fotball fan så gir jeg denne boken 3,6/6😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😶😐😐😐😐😐😐😱😱😱😱😱😐lol

 328. Denne boken er bra fordi de viser at jenter kan bli bedre en gutter
  men jeg synes boken var kjedelig men helt ok.

 329. Det var veldig bra jeg likte den veldig bra! Og det viser at både gutter og jenter kan spille fotball🥰💐🫶🏼🎃

 330. Jeg synes boken var veldig bra og den viser at både jenter og gutter kan spille fotball og jenter kan være like gode til å spille som gutter så jeg gir det 8 av 10🫶🏼☁️🪷

 331. Jeg synes boka ikke var så spennende. Fordi fotball synes jeg er ganske kjedelig.
  Delen der hun måtte ta ballen for å bli med gjorde med lit irritert inni meg og når de «dårlige» måtte spille forsvar. Denne boka for terningkast. : 3

 332. Jeg syntes boka var litt kjedelig fordi den handla om fotball og jeg liker ikke fotball. Det handla også om at mange gutter ikke liker at jenter spiller fotball, å det syntes jeg er velidg dumt, det er dumt at fotball har blitt en sport som ikke så mange jenter spiller mer. terningkast 2/6🎲

 333. Jeg syns denne boken var bra med og vise forskjells behandling på gutter og jenter på sport som fotball. Boken var ganske spennende, jeg syns guttene var litt overdramatiske. Boken var også ganske morsom. Jeg gir boken et terningkast 3,5/6.

 334. jeg synes boka var helt passe fordi det er ikke helt min type. Det var litt rart fordi fotball spilerne som ikke var fra samme land å som ikke har spilt med værandre før. Jeg synes det var rart at målet til Andrine i teltet.

 335. Det var to søstre som hadde friminut og dro til balbingen for og spille fotball da de kom dit hørte dem baler smele i vegene, da sprat balen ut til Ada da spørte Ada og søsteren henes om di kune bli med da sa guttene bare nei. Ada hadde mer og si er dere rede for og tape. lit eter på fik dem lov til og bli med Ada skorte et mål.

 336. Hoved karakterene Heter Ada og Andrine og de vill spille fotball, de går mot en fotball bane med bare gutter de guttene er ganske slemme de lar de ikke bli med og spille først, men etterhvært lar de de få være med, De er på vær deres lag. Bale kommer mot Ada og Ada stopper Bale, men Bale og Ada faller på bakken. De skårer mål. 8/10

 337. Jeg syntes boka var 2\6👎.
  Fordi jeg er ikke en fotballjente. Men det er kanskje til noen som liker fotball
  og da er denne boka kanskje til deg. Men jeg vil ikke anbefale denne
  boka.🙊

 338. jeg syntes at boka var super bra fordi den handlet om at jenter fikk lov til å bli med å spille fotball og det er en bra ting fordi det er mange jenter som blir ute stengt av gutter i fotball. Jeg hadde 100 prosent lyst til å lese hele denne boka fordi den hørtes spennende ut og bra ut.

 339. Jeg syns utdraget var bra, det tar opp litt av hvordan det, er ganger når jenter vil bli med på fotball. Det viser litt av den dårlige likestillingen. Jeg gir den 8/10. 🙂

 340. Jeg synes boka var litt bra men også ikke fordi det handlet om fotball men den var også bra fordi den viser at det ikke er så mye likestilling mot jenter og gutter i fotball fordi guttene sa nei men jeg anbefaler boka til folk som liker fotball.

 341. Jeg synes boken var spennende. Jeg liker fotball så jeg skjønte hva boken handlet om. Jeg skulle ønske jeg kunne lese mer av den. Jeg anbefaler boken for de som liker fotball, men spenningen er for alle! Jeg gir den terningkast 5!:)

 342. Jeg synes at boka var bra pga det var om fotball. Jeg likte da han sparket ballen over mål det er som meg på banen. Jeg gir den 4/6

 343. Jeg synes boken var spennende. Jeg liker fotball så jeg skjønte hva boken handlet om. Jeg skulle ønske jeg kunne lese mer av den. Jeg anbefaler boken for de som liker fotball, men spenningen er for alle! Jeg gir den terningkast 5!:)

 344. jeg likte den men den stoppa for tidlig!!! kunne ønske jeg kunne lese mer 🙂

 345. Jeg synes boken er veldig bra ,og spennende.For hun prøver selv om ingen vil at hun skal være med.10/10

 346. Jeg synes boka var bra, selv om jeg ikke er så fan av fotball.🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿

 347. Ada og Andrine Hegeberg- På samme lag:
  Boken er skrevet av Ada og Andrine- som sier seg selv, men de har fått god hjelp av forfatteren Harald Rosenløw Eeg og illustratøren Hans Jørgen Sandnes.
  Den gjenforteller historien til to Fotballengasjerte jenter når de flytter til Sunndal. Her vil de blant annet være med å spille fotball med guttene, noe guttene er svært skeptiske til. Når de endelig får være med blir de aldri sentret til og aldri får de skåre mål blir det ikke godttatt.

  Jeg likte boken godt fordi den gjenforteller godt hvordan jenter ikke får være med i fotballen og hvordan likestillingen på fotballbanen ikke er helt lik… Jeg kunne godt tenke meg å lese resten av boken, for å se hvordan det går. Dessuten var den godt skrevet og med fine illustrasjoner. Det eneste jeg synes var litt dumt var at illustratøren ikke var skrevet opp på forsiden. Det kan jo selvfølgelig hende at han ikke ville stå der, men jeg synes han kunne fått sjansen. Men det hadde jo ikke noe med boka å gjøre… Jeg vil anbefale boka for aldersgruppen åtte til tolv år, men kanskje litt oppover etter det også. Det var en bra bok og jeg vil si jeg gir den en femmer i terningkast. Jeg håper boken kommer på biblioteket og/eller skolebiblioteket. Jeg er glad i bøker, så… 🙂

 348. Jeg syntes at boka var bra fordi at jentene ble med å spile fotball og jenten bør for lov til å være med uansett! Noen ganger kan vi oppleve det samme.

 349. Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende og det er mange som opplever det samme. Jeg syntes at det er bra at de tar opp dette temaet med jentefotball. 4/6

 350. jeg synes boka var helt ok det er ikke første valget mitt men kan lese den uten problemer
  .Men liker ganske godt at de tok med at jentene ikke fikk bli med med en gang for det er noe som er ganske sant.

 351. Jeg syns boken var litt kjedelig, men også litt bra. Det var dumt at guttene ikke ville ha med jentene. Jeg gir den terningkast #4

 352. Det er bra bok for det viser at jenter også kan bli tatt alvorlig når det gjelder fotball. Det spiller ingen rolle om kjønn.

 353. Jeg synes boka var bra fordi de har med jenter og viser at jenter er like gode i fotball som gutter.

 354. Jeg synes boka var gøy fordi det var fotball. Men jeg har lest bedre bøker før.

 355. Jeg syns denne boka er gøy fordi jeg spiller fotball og jeg liker å lese fotball bøker.

 356. Jeg syntes denne boka var litt skjedelig fordig den var litt rar siden Messi var med vanlige fotball jenter. er ikke han på verdens kamp?

 357. Solvorn skule sin anmeldelse: Me likar å lese om fotball. Me likte at det var mange forskjellige spelarar. Me tykte boka hadde bra forklaring. Den var litt spennande.

  Det kunne bli litt mange å lese om. Det kunne bli litt forvirrande. Boka kunne hatt litt meir spenning.

 358. Bokanmeldelse
  på samme lag
  Forfatter: Ada og Andrine Hegerberg.
  Forlag: Bonnier forlag.
  Teksten handler om: Ada og Andrine har nettopp flyttet til Sunndalsøra de går til fotballbanen der er noen gutter og behandler jentene dårlig, sjefen av guttene er Pogba. denne boken handler om fotball og forskjellsbehandling.
  Sjanger: spenning, forskjellsbehandling
  Jeg anbefaler denne boken og den fortjener å vinne bokslukerprisen.

 359. Jeg likte boka fordi den var bra og morsom. Kanskje den er den beste jeg har lest i bokslukerprisen. Og fordi jeg går på fotball.

  • jeg liker ikke boken men hvis man er intresert i football så er dette noe og kjekke ut jeg liker fantasy men ikke sånn her type jeg gir den 4/10

 360. Jeg synes boka var bra fordi den handlet om jenter også kan spille fotball og ikke bare gutter og den hadde bilder og var lett å lese. Boka var også bra fordi den var skrevet på en ekte historie.

 361. Den handlet om to jenter som likte å spille fotball. De så en fotball bane. Der var det gutter. De spurte om de fikk være med, men guttene sa nei. De gikk noen skritt bak og når ballen for ut tok de den for å tvinge guttene for å kunne være med.
  Jeg syns at den var sånn passe siden det var gutter som heter navnene til kjente fotballspillere. Jeg gir den 5/10

 362. Jeg synes den var bra fordi jeg liker fotball , at de fikk lov til å være med å spille til slutt og at de var veldig god

 363. Jeg synes boka var kjedelig fordi den handler om fotball og jeg synes det er kjedelig.
  Boka hadde litt lite tekst og mye bilder.

 364. Jeg synes den var bre for at den handler om fotball og jenter som spiler og at det er basert på en sand historie

 365. Jeg syntes den var dårlig og kjedelig siden jeg liker ikke fotball ferdig snakka

 366. den var bra, fordi jeg har lest hele boken og den var bra, den handlet litt om fotball og jeg liker fotball

 367. Jeg synes boka var litt kjedelig men jeg skjønte litt av hva som skjedde. De i boka var veldig urettferdige mot Ada bare fordi hun ikke hadde fotballdrakt..

 368. Jeg synes boka var litt kjedelig men jeg skjønte litt av hva som skjedde. De i boka var veldig urettferdige mot Ada bare fordi hun ikke hadde fotballdrakt.

 369. De som ikke er interessert i fotball synes den var litt kjedelig. Ellers synes de andre at den var interessant og fint at det handlet om virkelige personer, og at det handlet om jenter som spiller fotball.

 370. Det var en god historie om Ada og adrine hegeberg jeg sunnes den var en god fotball bok.

 371. Boka var veldig bra, fordi den viser at jentene kan være like god i fotball sånn som guttene.
  Jeg synes de kunne ha forklart litt mer om hovedpersonene, ellers veldig bra bok:)
  5/6

 372. denne boken syntes jeg var litt kjedelig.
  det skjedde ikke noe spennende og var ikke min favoritt bok vet ikke så mye å skrive siden det var ikke så mye å lese.

 373. Jeg syntes ikke den var morsom. fordi jeg liker ikke fotball
  men det er bra de inkluderer henne da til slutt .

 374. Jeg syntes ikke at boka var så bra fordi at jeg syntes at det var vanskelig og følge med.
  Den var ikke noe for meg.
  Terningkast 2/6

 375. Boka var litt dårlig fordi den var ganske rotete. den passer for de som liker fotball, og andre men jeg likte ikke denne boken.

 376. Jeg synes boka var bra. Den var bra fordi at jeg liker fotball, men jeg synes det var litt vanskelig å henge med pga. alle navnene. Jeg synes også at de forskjellsbehandlet jentene. Boka passer til personer som er halvveis glad i fotball. Terningkast 4/6.

 377. Denne boken handler om Ada og Andrine Hegerberg sin oppvekst om hvordan de blir sett på som dårlige fotballspillere fordi de er jenter.
  Jeg synes boken er bra fordi det har et viktig tema og fordi jeg liker fotball.

 378. jeg syntes denne boka var bra fordi de tok med alle navnene til populære fotball spillere og sånn, men jeg er ikke helt fotball type så jeg gir den 3/6

 379. Eg synes boka var kjekk fordi den handla om fotball og den viser at jenter kan være like gode som gutter.

 380. På samme lag
  av Harald Rosenløw Eeg

  Teksten handler om Ada og søsteren Andrine Hegerberg. De er profesjonelle fotballspillere og har lyst til å bli kjente med noen fotballgutter som er stjerner for eksempel
  Sala som spiller for liverpool, pogba for United, Messi for Barca Bale og Ronaldo for Real Madrid. De har akkurat flyttet til Sunndalsøra.
  Jeg synes teksten er god men jeg levde ikke helt inn i boken som jeg ønsker. Men det kan være for jeg er ikke så stor fan av fotball.Men jeg ville anbefale denne boken til folk som er fan av fotball. Boken var godt skrevet fordi det var lett å lese. Jeg likte veldig godt da Ada og Andrine Hegerberg spurte guttene om de fikk lov til å bli med og de gidde seg ikke etter guttene sa nei og Ada og Andrine ga seg lkke før de fikk lovt å bli med. Jeg tenker at hovedpoenget i boka var at jenter og gutter kan spille fotball sammen. Det som jeg likte ikke så godt var at teksten slutter brått. Handlingen syntes jeg var ikke så lett til å leve seg. Det jeg syntes var overraskende var at Alle fotballstjernene som vi kjenner igjen møttes i en ballbinge. Personene i teksten er gode men jeg likte veldig godt Andrine Hegerberg fordi hun er tøff med å spørre de andre fotballstjernene om hun og søsteren kan bli med kan bli med!!!Jeg synes at Det var et viktig emne og det var at jenter og gutter må være likestilt!!!!!!!!!!!!!!!!.som jeg tenker at alle barn bør vite om det!!Jeg begynner å tenke på når jeg leste teksten at det kan hende at de har følt på at det er ikke likestilling mellom jente og guttelagene for eksempel ulike garderober ulike lønn priser osv. Nei jeg tenker at det er ikke boken jeg ville ha lest men hvis jeg hadde vært interessert i fotball ville jeg sikkert lese mer.

  Det beste med teksten er at det handler om likestilling med jenter og gutter, som styrke viktigheten av boken. Svakheten om boken er at det handler om fotball og det interesserer ikke de som er ikke interessert av fotball, som irriterer meg. jenter og gutter som driver med fotball bør lese den fordi den handler om likestilling i fotball.Jeg synes at denne boken trenger ikke å vinne i Bokslukerprisen fordi jeg er ikke glad i fotball.

  Takk for å lese amdelsen min

 381. boka handler om Ada og Andrine og om Fotball
  Denne boka var kjedelig men samtidig litt artig
  anbefaler for fotball gutter/jenter
  terningkast: 3/5

 382. Jeg gir boken en 5/6 fordi det var spennende og høre på hvordan kampen gikk. De jeg likte når jeg leste boken var hvordan det var bodde spennende fakta og hvordan de klarte og forklare nesten alt som skjede. Det var kult når Ada og Andrine sa at de ikke alltid var perfekt og ikke alltid var den beste.

 383. På samme lag
  Dokke må lese den den e so bra.
  Eg kunna lest den om igjen og om om igjen.
  So bra e den.
  Terning kast 6 av 6.
  Venelig helsing Sofie😊.

 384. Dine boka elsker eg det er kult med football spelerane sine navn og gutane og jir På same lag 999999/10🥳

 385. Oh my god.
  Denne boka var like som interessant som å se maling tørke.
  Amy Schumer er mer morsomt enn denne boka.
  Amongus jokes er mer dypt enn denne boka.
  smh.

 386. Jeg syntes boka var litt bra. Siden den viser jo at jenter også kan spille fotball og ikke bare gutter. Men jeg syntes at den var litt kjedelig også siden den handla mest om fotball og jeg er ikke så interessert fotball, men om du er det så liker du nok denne.

 387. Jeg synes boken er helt ok så langt. Det var ikke så mye humor i utdraget, men jentene viser seg å være ganske gode. En del jeg likte var at Bale-karen ble truffet i leggen og foten og ropte «Friiiii!». Jeg er ikke noe særlig interessert i fotball heller, så det har kanskje noe med saken å gjøre. Boken er bra skrevet og har en innlevelse som jeg liker. Jeg gir boken terningkast 3/6

 388. Jeg syntes at utdraget var bra, og at det var gøy å lese om fotball! Jeg likte hvordan Andrine gikk mot en hel gjeng av gutter bare for å spille. Og hvordan hun viste at gutter at jenter også kan være litt tøffe. Men jeg ble litt overrasket av at Ada ikke var så opptatt med fotball når hun var liten, siden hun er jo profesjonell nå! Jeg gir utdraget et terningkast 5/6!

 389. Jeg gir boka en 4/6 fordi jeg synes ikke at det er min type, fordi jeg er ikke så interessert i historien av Ada Hegerberg, og jeg synes at de forklarte noen ganger for fort, men det er fortsatt en bra bok, for å vite at alle fotballstjerner hadde det ikke så bra når de var ung. Viss du liker Ada Hegerberg så er dette en skikkelig bra bok for deg, det var ganske mye spenning.

 390. Jeg synes teksten var helt passe😐. I tillegg er ikke fotball heller min sport ,men det var heller ikke veldig kjedelig. Det var bra hvordan fikk med hvordan jenter noen ganger ikke får være med like mye som gutter. Om du liker fotball er boka sikkert noe for deg ,men ikke noe særlig for meg. Det var bra at forfatteren fikk med at fotball er for både gutter og jenter. Jeg gir den en 2,5 av 6 fordi jeg ikke er så glad i fotball og den var litt kjedelig så det er min mening.

 391. Jeg syntes den var helt ok litt kjedelig .men boka viser også hvor viktig det er å inkludere andre. Jeg gir den en 3/6.

 392. Denne boken var litt spennende, men det var ikke helt min type.
  Det var grei, og jeg hadde gjerne lyst til og lese hele boka, fordi jeg har lyst til, og vite hvordan de ble så gode som de er i dag.

 393. Jeg gir boken en 4/6. Jeg synes det var kjempe bra skriv, og den var spennende. Men jeg synes kanskje den ble litt kjedelig og, men det er fordi jeg ikke liker fotball. Jeg synes også at det var litt vanskelig å skjønne hvem som snakker innimellom, siden det var så mange navn.

 394. Jeg synes boken var litt bra fordi jeg er ikke så glad i fotball selv, men den viser at jenter og gutter kan være like gode i fotball. Og at det ikke bare er guttene som alltid er best, fordi ofte er jenter bedre en gutter i fotball, men denne boken kan vise at man kan være like gode. Og du burde lese boken hvis du er glad i fotball. Jeg gir den 4/6.

 395. Boken var veldig bra jeg likte den men det var urettferdig at jenten ikke Kunne bli med og hvorfor ble Ada sit mål annulerte men jeg gir boka 5 av 6

 396. Jeg synest boken var litt bra siden den viser at jenter kan også spille fotball, men synest også at den var litt kjedelig siden jeg er ikke så interessert i fotball. Vis du liker fotball synest du sikkert at boken er spennende og bra skrevet.

 397. Jeg syntes det var lit rart at guttene ikke ville at jentene skulle spille. Jeg syntes den var bra men lit kjedelig også.

 398. Jeg likte denne boken fordi den handler om likestilling. Jenter skal alltid ha tilgang til og gjøre det gutter kan. Jenter kan gjøre det gutter kan, om ikke bedre.

 399. Jeg synes denne boka var passe bra det var ikke min favoritt for de jeg liker ikke fotball men jeg synes boka var lærerik og passer for mange barn. Det beste jeg synes var med denne boka var at de hadde med jentene i spile. Men det var fint at man for viste lit om de som ikke for være i bingen bare for de de er jenter og om bordan de føler seg. Dette er og en fin bok for barn og de som liker fotball. Jeg vil gi denne boka terning kast 3 det var en fin bok.

 400. Det jeg leste var ganske bra og jeg mener boka hørtes spenndene ut. Men jeg er ikke så glad i bøker om fotball så ja. Jeg liker at det er med litt spenning og jeg likte Andrine sin selvtillit in starten i hvert fall. Jeg kunne sikkert tenkt meg og lese den en gang., men som sagt jeg er ikke en så stor fotballfan. Hvis jeg skulle gitt et terningskast ville jeg gikk en sterk 4.

 401. denne boken likte jeg ikke så godt fordi jeg er ikke helt i football jeg ambefaler denne boken for de som liker football for meg er det 4/10.

 402. Bra bok jeg liker bøker som handler om kjendiser»s bakrun⚽👍😎✔ಥ_ಥ (╯°□°)ψψ
  ヾ(≧▽≦*)o

 403. Jeg syntes at boken var overaskende bra fordi jeg egentlig ikke liker fotball.
  Jeg syntes det er dumt av guttene og tro at jentene er dårligere en dem.
  Jeg syntes det var tøft av Andrine og motsi guttene

 404. jeg synes boka er bra på grunn av at de spiller fotball, og at de prøver og spille som andre populære fotball spillere.

 405. Den var kjempe gøy. Jeg liker fotball så det er bra. Jeg liker at det var jenter og at de blir inkludert.jeg gjir den 10 av 10

 406. jeg synes den er skjempe gøy. og at jeg går på fotball. jeg likte veldig gotd bildene og fotball spillerene.

 407. (På samme lag skrevet av Harald Rosenløw EEG)
  Jeg synes boken var veldig bra! Spiller fotball så er kanskje mest for de fotballinteresserte.
  Boken handler om to tøffe jenter som heter Ada og Andrine, de spiller fotball og Andrine spiller med guttene . Guttene på laget er ikke veldig fornøyde med det. Jeg ville gitt den en 10/10 💯elsker boka og har lest hele flere ganger🤩.

 408. Jeg synes boken var grei for de jeg synes ALLE jenter sal få spille fotball å ikke bare gutter. boken handler om at Ada og Andrine ikke får være med å spille men di gir seg ikke.
  Jeg liker boken!!!! Jeg gir den 5/6

 409. Jeg syntes at boken var spennende! Jeg håper at jeg finner boken et sted for jeg har veldig lyst til å lese den! En av grunnene til at jeg syns boka var bra er at jeg kan leve meg inn i den.

  Jeg gir boken 8/10

 410. Jeg synes boka var bra fordi jeg kunne leve meg litt inn i den. Jeg synes det var spennende når gutta ikke ville ha dem med, og når Ada skårer et mål må man jo bare lese videre. Jeg synes dette var et bra utdrag.

  Jeg gir boka 8 av 10.

 411. Sara- Jeg synes boken var oppslukene, som var rart fordi jeg ikke er så dilla på fotball. \^o^/
  Elise-den var overaskende fordi jeg ikke liker fotball. (⌐■_■)
  Sara- Det var liksom en kamp om liv og død, det ble liksom veldig spennende av den. grunn.(●’◡’●)
  Elise- jeg syntes det var bra og viktig at jenter skal få spille fotball sammen med gutta.

 412. Jeg syntes at utdraget fra boka På Samme Lag. Ada og Andrine1 Var Veldig Bra⚽ Jeg får virkelig lyst til å lese mer, fordi boka viser at jenter også kan spille fotball, jeg gir terningkast 5/6⚽😜😉😊

 413. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberk. De er proppe fotballspiller idag. Forfatteren er Harald Rosenløw Eeg og illurtrert av Hans Jørgen Sandnes. Jeg syntes boka passer for alle. Boka heter PÅ samme lag. Andrine og Ada spør om de kan spille fotball med kutta.Jeg syntes teksten var veldig bra. Jeg likte ekstra godt att Andrine er så tøff. Fotball livet for Jenter.

 414. Eg synst teksten var gøy fordi eg likar fotball og eg er opptat av fotball.
  Eg likte got da Andrine skårte mål og lerte gutane ein lerepenge.
  Dei er gode i fotball.
  Eg vart sint då det blei forsjelsbehandling mellom gutter og jenter
  Eg vil andbefale denne boka fordi den har eit got budskap.
  Boka passar for dei som likar fotball.
  Terningkast 4

 415. PÅ SAMME LAG
  Eg synest den var litt kjedelig og veldig vanskelig og forstå for dei som ikkje kan som mykje om fotball.
  Eg synest det var litt vanskelig og leve seg inn i teksten. Eg synest at den var litt tung og lese, men for dei som liker fotball og kan en del om sporten er det sikkert ei gøy bok. TERNINGKAST: 3

 416. Samme Lag er en god bok. Eg liker ikke at Haaland ikke var med. Litt for detaljert men kan leses. Eg liker at salah er med. Den er passe bra. Den er lett å lese. Eg vil ikke lese hele boka men eg kan. Eg liker fotball men gir Terningkast 3/6.

 417. Jeg syntes boka er veldig bra. Jeg likte veldig godt att Andrine og Ada spilte fotball med guttene. Jeg har lest hele boka,og skal begynne på nr.2 snart. Jeg gir boka 9,5/10. Jeg ELSKER fotball selv og syntes att den passer for alle!⚽🤍🖤 GIRL POWER!

 418. Jeg syntes boka er veldig bra. Jeg likte veldig godt att Andrine og Ada spilte fotball med guttene. Jeg har lest hele boka,og skal begynne på nr.2 snart. Jeg gir boka 9,5/10. Jeg ELSKER fotball selv og syntes att den passer for alle!⚽🤍🖤

 419. Jeg syntes boka er veldig bra. Jeg likte veldig godt att Andrine og Ada spilte fotball med guttene. Jeg har lest hele boka,og skal begynne på nr.2 snart. Jeg gir boka 9,5/10.

 420. Jeg synes boken var veldig bra/supert. Jeg gir den ikke supert på grunn av det var litt mye detaljer så det kunne bli litt sånn at det ble litt kjedelig noen ganger, men likevel så handlet den om et tema jeg likte så derfor gir jeg boken veldig bra/supert👌⚽️

 421. Jeg synes boka var bra,og at den handler om at jener også kan spille fotball og ikke bare gutter.⚽❤️Den handler om at Ada og Andrine flytter til Sundalsøra,en dag så de noen gutter i en foballbinge og de spørr om de kan få være med en av guttene skyter ballen og Andrine for den kapslende i hendene,så sier en av guttene at de ikke for være med.Da sier Andrine at de ikke for tilbake ballen medmindre de for være med og spille,så for de det da.De spiller en liten stund og Andrine dribles seg forbi en av guttene og han mener det er fri sprk,Ada står bare og ser på elt til hun for en trillende ball mot seg og hun tar ballen og skyter i mål.

  Jeg synes boka passer for alle.

  Og jenter ikke gi dere før dere for være med og spille,sånn som Ada og Andrine.

  ELSKER FOTBALL!!!!!!!

 422. Jeg synes det var en veldig spennende bok og gleder meg til å lese neste bok av Ada og Andrine.
  Den handler om to søstre Ada og Andrine som flytter til Sunndalsøra og der møter de noen gutter på fotballbanen som spiller kamp. Plutselig får jentene ballen og spør om de kan være med, da sier de nei, men Andrine sier at om de ikke får være med får de ikke ballen tilbake. Til slutt får de være med og så spiller de litt. Andrine driblet Bale og da mener han at det er frispark, ballen ruller mot Ada og hun skyter ballen hardt i mål.

  Jeg synes jentene var tøffe som ikke ga seg før de fikk være med og spille.

  Jeg synes boken passer for alle.
  Terningkast 6\6

  FOTBALLJENTENE!!!!!

 423. Jeg syntes det var en spennende bok.
  Det var mye man kunne kjenne seg igjen i fra fotball med klassen når alle guttene roper ut masse frispark osv.
  Jeg syntes at det er viktig at jenter står opp for seg slev.
  Jeg syntes det var en bra bok og vil gi den terningkast 4:)
  Det var litt vanskelig å skjønne hvem som var hvem, men man kom fort inn i det.
  GIRL POWER!!

 424. Jeg leste ett utdrag fra boken Ada og Andrine Hegerberg.
  Det handler om to jenter som vil bli med og spille fotball i en ballbinge.
  Men der er det noen gutter som blir sure for at jentene skal bli med.
  Jentene blir med til slutt og er flinke.
  Jeg personlig syntes boken er bra og får frem fint tema nemlig at jenter kan være like gode som gutter.
  Terning kast 4/6🎲

 425. Jeg vil gi denne boka terningkast 4/6.
  Boka var spennende, og er fin for alle alder egentlig.
  Det fine var at Ada og Andrine ikke bare ga opp.
  Da guttene sa nei til å spille med dem bare fordi de var jenter da skulle de hvertfall ikke gå!

 426. Flere synes utdraget var litt rotete, kjedelig, rart og meningsløst.

 427. Jeg synes boka var gøy fordi de to jentene var så tøffe som turte snakke i mot en hel gjeng med gutter. Jeg synes det beviser også at jenter også kan spille fotball og ikke bare gutter. Boka viser at sporten er for alle, uansett hvem du er. Jeg synes boka var veldig spennende og jeg fikk lyst til å lese videre.

 428. Jeg synes at boken «På samme lag» er utrolig gøy fordi den handler om fotball og at det er en litt sann bok fordi gutter sier en del at jenter ikke kan spille fotball. Jeg synes at både jenter og gutter kan spille fotball.

 429. Jeg syntes den ble veldig gøy fordi jeg liker fotball. Ada har blitt kåret til verdens beste fotballspiller. Andrine (f. 1993) og Ada stolsmo Hegerberg (f. 1995) kommer fra Sundal og er blant Norges mest kjente kvinnelige fotballspillere gjennom tidene. Både Ada og Andrine har spilt for det norske landslaget. Jeg likte at det handla om fotball og at den var veldig gøy.

 430. Jeg elsket denne boka fordi jeg elsker fotball. Denne var veldig bra og spennende. Jeg vil anbefale denne boka til folk som elsker fotball. I tillegg var det veldig bra tegninger. Denne boka vil jeg lese videre.

 431. Jeg likte denne boka fordi den handler om to jenter som liker å spille fotball.
  Og at Andrine vil spille og noen fotball gutter sier nei, men Andrine gir seg ikke, og får lov til å være med til slutt. Jeg gir boka 6/7

 432. Jeg likte denne boka fordi den handler mye om fotball og jeg liker fotball. Boka handler om Ada og Andrine som er søstre og elsker fotball, de flytta just til Sunndalsøra og skal bo der. Andrine og Ada kjørte buss til en fotball binge og der møtte de mange andre spillere og alle var gutter. Guttene ville ikke spiller med dem men Andrine overtalte de. Jeg synnes boka var veldig spennende jeg gir terning kast 9\10.

 433. Boka var spennende jeg kunne anbefalt den til noen som kanskje kunne likt den!
  Men jeg er ikke så interessert i fotball selv.

 434. Eg tenker det er ein fin bok med eit fint poeng, men eg hadde desvere ikke lest den. Det er ikke heilt min stil eg ville gjitt den terning kast 3/6. Eg hvile likt om det kom en utgave i tegneserie 🙂

 435. Jeg synes boka var gøy og spennende. Det jeg likte med boka var at jentene fikk lov til å være med på fotballen. Det jeg ikke likte med boka var at jentene ikke fikk lov til å skyte på mål, bare fordi de var jenter. Jeg gir boken 8/10.

 436. boken er helt grei. syntes boken er ganske detaltjert og det er ofte gøy når de er det, men dette ble litt for mye, syntes boken mister spenningen pga det er for detaljert, synes ting gå litt for fort altsa det med at hun blir mobba også slår hun bare hun sånn randomly hun andre,

  gir den 3/10

  hihi

 437. Ada og Andrine liker å spille fotball. De vil spille sammen med guttene. I starten får de ikke lov men etter en stund klarer de å overtale dem. Anbefales til de som liker fotball. Terningkast 0

 438. Jeg syntes at boka var helt ok. Jeg likte ikke helt hvordan de kalte guttene etter draktene.
  Men den var ok

 439. Jeg synes denne boka var bra fordi jenter også kan være gode i fotball.
  Jeg synes også det var spennende bok. Det var gøy at Ada skåret og jeg synes den ble spennende da mål ble annullert. For da blir det litt mer gøy.
  Jeg synes boka var 5\6

 440. Jeg synes boka var veldig gøy siden det handler om fotball og jeg elsker fotball. Og så var den gøy fordi det var jenter og gutter med i boka. Ofte så er det sånn i fotballbøker at det bare er gutter eller bare jenter, men nå var det både jenter og gutter. Og det likte jeg veldig godt. Så jeg gir terningkast 5 av 6.

 441. Mitt første uttrykk er at denne boken er mer for de som er glad i fotball. Det var en spennende bok, og den var godt skrevet, bare ikke helt min type bok. Jeg vil tippe at denne boken vil passe fra 1. (de som kan lese) til 5. klasse. Jeg vil gi denne boken 7/10, og terning kast 4. 🙂

 442. Jeg synes boka var bra,og at den handler om at jener også kan spille fotball og ikke bare gutter.Og jeg liker fotball veldig godt⚽❤️

 443. Jeg syntes boken var godt skrevet og hadde gode illustrasjoner som passet godt til teksten. Denne boken passer nok bra for de som er glade i fotball.

 444. Forfatter:Harald Rosenløw Eeg
  Tittel:På samme lag
  Fakta
  1.Ada og Andrine har flytta.
  2.De går bort til en ballbinge for og spille fotball.
  3.I ballbingen var det noen gutter som ikke ville spille fotball med de.
  4.Men de fikk bli med til slutt.
  5.De sentret ikke til Ada og Andrine bare til de andre.

 445. På samma lag

  Denne boka var spennende.
  Det var lett å lese å fine bilder.
  Men jeg er ikke så interessert i å lese fotball bøker men denne var grei.
  Terningkast 3/6

 446. Tøffe jenter!

  Bokanmeldelse av «På samme lag » av Harald Rosenløw Eeg. Boka handler om søstrene Ada og Andrine Hegerberg som flytter til Sunndalsøra og opplever at de ikke får være med å spille fotball med guttene. Etterhvert viser det seg at de er veldig flinke og i dag har de blitt utrolige gode og dyktige fotballspillere. Boka er også basert på oppveksten til de to jentene. Jeg likte boka veldig godt og kunne tenkt meg å lese hele. Jeg synes at boken passer for jenter og gutter som er interessert i fotball.

 447. Jeg gir boken 3 av 6 fordi de bare spilte fotball, og jeg liker ikke fotball så godt.
  Jeg ga den en tre fordi jeg likte at andrine nesten vant. 🙂

 448. Denne boken handler om Ada og Andrine som vil inn i ballbingen men guttene inni ballbingen sier nei. Jeg synes at den var godt skrevet, men jeg er ikke interessert i temaet så den traff ikke. Anbefales for de som liker fotball.

 449. Den handler om fotball den er helt grei men den var boken var ikke bra men det er sikkert mange som synes den er bra
  Hadet bra 🚀🚀🚀🚢🚢🛫

 450. Det handler om at de var i et ballbingen og de så to gutter som spilla . De ville også spille men . De fikk ikke lov av guttene jeg tror at boken var veldig spennene. Og ville jeg lesten igjen ja jeg ville ha gjort det . Fordi den var sikkelig bra jeg gir terning kast 5/5 .

 451. Denne boken var bra syntes jeg fordi det er to jenter som vil være med på fotball, men det er bare gutter der, men de vil fortsatt være med.

 452. Jeg likte samme lag 5\6 for jeg har alltid likt fotball og det var spennende at en jente var god i fotball og spilte med guttene så jeg liker veldig boka og kunne lest den når som helst. Jeg anbefaler å vise den til venner og familie vis dem liker fotball. jeg føler meg som en bigfan. Klassen min tok passe bra, men jeg tenker veldig bra og den boka er så gøy klarer ikke stoppe tenke på den.

 453. denne boka er kul. og syntes det er bra handler om at det er to jenter som tør og bli med på fotball og gå til hvert sitt lag selv om det ikke er med noen jenter på lagene.

 454. Jeg synes den var helt passe den kunne hatt flere bilder, men boka var bra likevel ,men jeg tror ikke den skal være vinneren.

 455. Historien handler om Ada og Andrine Hegerberg som nettop har flyttet til Sunndalsøra.
  Ada og Andrine har lyst til å spille fotball så de går mot ballbingen, men der ser de at det er noen store gutter som spiller der.
  De 2 jentene går og spør om de får lov til å få være med, men guttene sier først nei og sier at de skal finne seg noen jenter å spille med.
  Da er Andrine modig og sier imot dem og spør om de er redde for at hun skulle være for god for dem.
  Da lar guttene dem bli med, men guttene behandler fortsatt ikke jentene som de behandler de andre guttene.
  Selv om guttene visste Ada eller Andrine var ledige og kunne ha skåret mål hvis de fikk ballen så fortsatte de bare å ignorere dem pga de var jenter.

 456. Utdraget var bra jeg fikk lyst til og lese mer av den.
  Den handler om to jenter som ville bli med i en fotballkamp. Det var bare gutter der og de sa nei. Men de fikk være med til slutt.😁
  2/5

 457. Denne boksa synes jeg var bra. Jeg liker fotball veldig godt å det jeg likte mest var at det var kjente fotball spillere med. Denne boka får en 5/6

 458. Boken var spennende, men også lit kjedelig. Jeg er ikke så glad i fotball bøker. Jag vil i denne boka en 4:)

 459. Boka var bra og og jeg likte den godt, men jeg har lest hele boka og jeg mener at dette utdraget var det utdraget det ikke skjedde så mye.
  Terning kast 4

 460. Jeg syntes ikke boka var veldig bra, men jeg syntes ikke at den var kjempe dårlig heller. Jeg er egentlig ikke så glad i fotball-bøker men det er jo ikke bare fotball, det handlet også litt om Ada og Andrine. Jeg vil ha gitt boka et terningkast 4.