Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

På samme lag

Ada og Andrine Hegerberg, Harald Rosenløw Eeg Bonnier forlag Illustratør: Hans Jørgen Sandnes 2022

 

 

 

Ada og Andrine Hegerberg er profesjonelle fotballspillere. Denne boken er basert på fortellinger fra oppveksten deres, og handler om hvordan de to søstrene fikk slippe til på fotballbanen. I dette utdraget har søstrene nettopp flyttet til Sunndalsøra. Der møter de andre fotballspillere fra bygda. Får de være med å spille?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

3 998 anmeldelser av “På samme lag

 1. Jeg gir boken en 5/6 fordi det var spennende og høre på hvordan kampen gikk. De jeg likte når jeg leste boken var hvordan det var bodde spennende fakta og hvordan de klarte og forklare nesten alt som skjede. Det var kult når Ada og Andrine sa at de ikke alltid var perfekt og ikke alltid var den beste.

 2. Jeg syntes boka var litt bra. Siden den viser jo at jenter også kan spille fotball og ikke bare gutter. Men jeg syntes at den var litt kjedelig også siden den handla mest om fotball og jeg er ikke så interessert fotball, men om du er det så liker du nok denne.

 3. Jeg syntes at utdraget var bra, og at det var gøy å lese om fotball! Jeg likte hvordan Andrine gikk mot en hel gjeng av gutter bare for å spille. Og hvordan hun viste at gutter at jenter også kan være litt tøffe. Men jeg ble litt overrasket av at Ada ikke var så opptatt med fotball når hun var liten, siden hun er jo profesjonell nå! Jeg gir utdraget et terningkast 5/6!

 4. Jeg synes teksten var helt passe😐. I tillegg er ikke fotball heller min sport ,men det var heller ikke veldig kjedelig. Det var bra hvordan fikk med hvordan jenter noen ganger ikke får være med like mye som gutter. Om du liker fotball er boka sikkert noe for deg ,men ikke noe særlig for meg. Det var bra at forfatteren fikk med at fotball er for både gutter og jenter. Jeg gir den en 2,5 av 6 fordi jeg ikke er så glad i fotball og den var litt kjedelig så det er min mening.

 5. Jeg syntes den var helt ok litt kjedelig .men boka viser også hvor viktig det er å inkludere andre. Jeg gir den en 3/6.

 6. Denne boken var litt spennende, men det var ikke helt min type.
  Det var grei, og jeg hadde gjerne lyst til og lese hele boka, fordi jeg har lyst til, og vite hvordan de ble så gode som de er i dag.

 7. Jeg gir boken en 4/6. Jeg synes det var kjempe bra skriv, og den var spennende. Men jeg synes kanskje den ble litt kjedelig og, men det er fordi jeg ikke liker fotball. Jeg synes også at det var litt vanskelig å skjønne hvem som snakker innimellom, siden det var så mange navn.

 8. Jeg synes boken var litt bra fordi jeg er ikke så glad i fotball selv, men den viser at jenter og gutter kan være like gode i fotball. Og at det ikke bare er guttene som alltid er best, fordi ofte er jenter bedre en gutter i fotball, men denne boken kan vise at man kan være like gode. Og du burde lese boken hvis du er glad i fotball. Jeg gir den 4/6.

 9. Boken var veldig bra jeg likte den men det var urettferdig at jenten ikke Kunne bli med og hvorfor ble Ada sit mål annulerte men jeg gir boka 5 av 6

 10. Jeg synest boken var litt bra siden den viser at jenter kan også spille fotball, men synest også at den var litt kjedelig siden jeg er ikke så interessert i fotball. Vis du liker fotball synest du sikkert at boken er spennende og bra skrevet.

 11. Jeg likte denne boken fordi den handler om likestilling. Jenter skal alltid ha tilgang til og gjøre det gutter kan. Jenter kan gjøre det gutter kan, om ikke bedre.

 12. Jeg synes denne boka var passe bra det var ikke min favoritt for de jeg liker ikke fotball men jeg synes boka var lærerik og passer for mange barn. Det beste jeg synes var med denne boka var at de hadde med jentene i spile. Men det var fint at man for viste lit om de som ikke for være i bingen bare for de de er jenter og om bordan de føler seg. Dette er og en fin bok for barn og de som liker fotball. Jeg vil gi denne boka terning kast 3 det var en fin bok.

 13. Jeg syntes at boken var overaskende bra fordi jeg egentlig ikke liker fotball.
  Jeg syntes det er dumt av guttene og tro at jentene er dårligere en dem.
  Jeg syntes det var tøft av Andrine og motsi guttene

 14. Jeg synes boken var grei for de jeg synes ALLE jenter sal få spille fotball å ikke bare gutter. boken handler om at Ada og Andrine ikke får være med å spille men di gir seg ikke.
  Jeg liker boken!!!! Jeg gir den 5/6

 15. Jeg syntes at boken var spennende! Jeg håper at jeg finner boken et sted for jeg har veldig lyst til å lese den! En av grunnene til at jeg syns boka var bra er at jeg kan leve meg inn i den.

  Jeg gir boken 8/10

 16. Jeg synes boka var bra fordi jeg kunne leve meg litt inn i den. Jeg synes det var spennende når gutta ikke ville ha dem med, og når Ada skårer et mål må man jo bare lese videre. Jeg synes dette var et bra utdrag.

  Jeg gir boka 8 av 10.

 17. Sara- Jeg synes boken var oppslukene, som var rart fordi jeg ikke er så dilla på fotball. \^o^/
  Elise-den var overaskende fordi jeg ikke liker fotball. (⌐■_■)
  Sara- Det var liksom en kamp om liv og død, det ble liksom veldig spennende av den. grunn.(●’◡’●)
  Elise- jeg syntes det var bra og viktig at jenter skal få spille fotball sammen med gutta.

 18. Jeg syntes at utdraget fra boka På Samme Lag. Ada og Andrine1 Var Veldig Bra⚽ Jeg får virkelig lyst til å lese mer, fordi boka viser at jenter også kan spille fotball, jeg gir terningkast 5/6⚽😜😉😊

 19. Boka handler om Ada og Andrine Hegerberk. De er proppe fotballspiller idag. Forfatteren er Harald Rosenløw Eeg og illurtrert av Hans Jørgen Sandnes. Jeg syntes boka passer for alle. Boka heter PÅ samme lag. Andrine og Ada spør om de kan spille fotball med kutta.Jeg syntes teksten var veldig bra. Jeg likte ekstra godt att Andrine er så tøff. Fotball livet for Jenter.

 20. Eg synst teksten var gøy fordi eg likar fotball og eg er opptat av fotball.
  Eg likte got da Andrine skårte mål og lerte gutane ein lerepenge.
  Dei er gode i fotball.
  Eg vart sint då det blei forsjelsbehandling mellom gutter og jenter
  Eg vil andbefale denne boka fordi den har eit got budskap.
  Boka passar for dei som likar fotball.
  Terningkast 4

 21. PÅ SAMME LAG
  Eg synest den var litt kjedelig og veldig vanskelig og forstå for dei som ikkje kan som mykje om fotball.
  Eg synest det var litt vanskelig og leve seg inn i teksten. Eg synest at den var litt tung og lese, men for dei som liker fotball og kan en del om sporten er det sikkert ei gøy bok. TERNINGKAST: 3

 22. Samme Lag er en god bok. Eg liker ikke at Haaland ikke var med. Litt for detaljert men kan leses. Eg liker at salah er med. Den er passe bra. Den er lett å lese. Eg vil ikke lese hele boka men eg kan. Eg liker fotball men gir Terningkast 3/6.

 23. Jeg syntes boka er veldig bra. Jeg likte veldig godt att Andrine og Ada spilte fotball med guttene. Jeg har lest hele boka,og skal begynne på nr.2 snart. Jeg gir boka 9,5/10. Jeg ELSKER fotball selv og syntes att den passer for alle!⚽🤍🖤 GIRL POWER!

 24. Jeg syntes boka er veldig bra. Jeg likte veldig godt att Andrine og Ada spilte fotball med guttene. Jeg har lest hele boka,og skal begynne på nr.2 snart. Jeg gir boka 9,5/10. Jeg ELSKER fotball selv og syntes att den passer for alle!⚽🤍🖤

 25. Jeg syntes boka er veldig bra. Jeg likte veldig godt att Andrine og Ada spilte fotball med guttene. Jeg har lest hele boka,og skal begynne på nr.2 snart. Jeg gir boka 9,5/10.

 26. Jeg synes boken var veldig bra/supert. Jeg gir den ikke supert på grunn av det var litt mye detaljer så det kunne bli litt sånn at det ble litt kjedelig noen ganger, men likevel så handlet den om et tema jeg likte så derfor gir jeg boken veldig bra/supert👌⚽️

 27. Jeg synes boka var bra,og at den handler om at jener også kan spille fotball og ikke bare gutter.⚽❤️Den handler om at Ada og Andrine flytter til Sundalsøra,en dag så de noen gutter i en foballbinge og de spørr om de kan få være med en av guttene skyter ballen og Andrine for den kapslende i hendene,så sier en av guttene at de ikke for være med.Da sier Andrine at de ikke for tilbake ballen medmindre de for være med og spille,så for de det da.De spiller en liten stund og Andrine dribles seg forbi en av guttene og han mener det er fri sprk,Ada står bare og ser på elt til hun for en trillende ball mot seg og hun tar ballen og skyter i mål.

  Jeg synes boka passer for alle.

  Og jenter ikke gi dere før dere for være med og spille,sånn som Ada og Andrine.

  ELSKER FOTBALL!!!!!!!

 28. Jeg synes det var en veldig spennende bok og gleder meg til å lese neste bok av Ada og Andrine.
  Den handler om to søstre Ada og Andrine som flytter til Sunndalsøra og der møter de noen gutter på fotballbanen som spiller kamp. Plutselig får jentene ballen og spør om de kan være med, da sier de nei, men Andrine sier at om de ikke får være med får de ikke ballen tilbake. Til slutt får de være med og så spiller de litt. Andrine driblet Bale og da mener han at det er frispark, ballen ruller mot Ada og hun skyter ballen hardt i mål.

  Jeg synes jentene var tøffe som ikke ga seg før de fikk være med og spille.

  Jeg synes boken passer for alle.
  Terningkast 6\6

  FOTBALLJENTENE!!!!!

 29. Jeg syntes det var en spennende bok.
  Det var mye man kunne kjenne seg igjen i fra fotball med klassen når alle guttene roper ut masse frispark osv.
  Jeg syntes at det er viktig at jenter står opp for seg slev.
  Jeg syntes det var en bra bok og vil gi den terningkast 4:)
  Det var litt vanskelig å skjønne hvem som var hvem, men man kom fort inn i det.
  GIRL POWER!!

 30. Jeg leste ett utdrag fra boken Ada og Andrine Hegerberg.
  Det handler om to jenter som vil bli med og spille fotball i en ballbinge.
  Men der er det noen gutter som blir sure for at jentene skal bli med.
  Jentene blir med til slutt og er flinke.
  Jeg personlig syntes boken er bra og får frem fint tema nemlig at jenter kan være like gode som gutter.
  Terning kast 4/6🎲

 31. Jeg vil gi denne boka terningkast 4/6.
  Boka var spennende, og er fin for alle alder egentlig.
  Det fine var at Ada og Andrine ikke bare ga opp.
  Da guttene sa nei til å spille med dem bare fordi de var jenter da skulle de hvertfall ikke gå!

 32. Flere synes utdraget var litt rotete, kjedelig, rart og meningsløst.

 33. Jeg synes boka var gøy fordi de to jentene var så tøffe som turte snakke i mot en hel gjeng med gutter. Jeg synes det beviser også at jenter også kan spille fotball og ikke bare gutter. Boka viser at sporten er for alle, uansett hvem du er. Jeg synes boka var veldig spennende og jeg fikk lyst til å lese videre.

 34. Jeg synes at boken «På samme lag» er utrolig gøy fordi den handler om fotball og at det er en litt sann bok fordi gutter sier en del at jenter ikke kan spille fotball. Jeg synes at både jenter og gutter kan spille fotball.

 35. Jeg syntes den ble veldig gøy fordi jeg liker fotball. Ada har blitt kåret til verdens beste fotballspiller. Andrine (f. 1993) og Ada stolsmo Hegerberg (f. 1995) kommer fra Sundal og er blant Norges mest kjente kvinnelige fotballspillere gjennom tidene. Både Ada og Andrine har spilt for det norske landslaget. Jeg likte at det handla om fotball og at den var veldig gøy.

 36. Jeg elsket denne boka fordi jeg elsker fotball. Denne var veldig bra og spennende. Jeg vil anbefale denne boka til folk som elsker fotball. I tillegg var det veldig bra tegninger. Denne boka vil jeg lese videre.

 37. Jeg likte denne boka fordi den handler om to jenter som liker å spille fotball.
  Og at Andrine vil spille og noen fotball gutter sier nei, men Andrine gir seg ikke, og får lov til å være med til slutt. Jeg gir boka 6/7

 38. Jeg likte denne boka fordi den handler mye om fotball og jeg liker fotball. Boka handler om Ada og Andrine som er søstre og elsker fotball, de flytta just til Sunndalsøra og skal bo der. Andrine og Ada kjørte buss til en fotball binge og der møtte de mange andre spillere og alle var gutter. Guttene ville ikke spiller med dem men Andrine overtalte de. Jeg synnes boka var veldig spennende jeg gir terning kast 9\10.

 39. Boka var spennende jeg kunne anbefalt den til noen som kanskje kunne likt den!
  Men jeg er ikke så interessert i fotball selv.

 40. Eg tenker det er ein fin bok med eit fint poeng, men eg hadde desvere ikke lest den. Det er ikke heilt min stil eg ville gjitt den terning kast 3/6. Eg hvile likt om det kom en utgave i tegneserie 🙂

 41. Jeg synes boka var gøy og spennende. Det jeg likte med boka var at jentene fikk lov til å være med på fotballen. Det jeg ikke likte med boka var at jentene ikke fikk lov til å skyte på mål, bare fordi de var jenter. Jeg gir boken 8/10.

 42. boken er helt grei. syntes boken er ganske detaltjert og det er ofte gøy når de er det, men dette ble litt for mye, syntes boken mister spenningen pga det er for detaljert, synes ting gå litt for fort altsa det med at hun blir mobba også slår hun bare hun sånn randomly hun andre,

  gir den 3/10

  hihi

 43. Ada og Andrine liker å spille fotball. De vil spille sammen med guttene. I starten får de ikke lov men etter en stund klarer de å overtale dem. Anbefales til de som liker fotball. Terningkast 0

 44. Jeg syntes at boka var helt ok. Jeg likte ikke helt hvordan de kalte guttene etter draktene.
  Men den var ok

 45. Jeg synes denne boka var bra fordi jenter også kan være gode i fotball.
  Jeg synes også det var spennende bok. Det var gøy at Ada skåret og jeg synes den ble spennende da mål ble annullert. For da blir det litt mer gøy.
  Jeg synes boka var 5\6

 46. Jeg synes boka var veldig gøy siden det handler om fotball og jeg elsker fotball. Og så var den gøy fordi det var jenter og gutter med i boka. Ofte så er det sånn i fotballbøker at det bare er gutter eller bare jenter, men nå var det både jenter og gutter. Og det likte jeg veldig godt. Så jeg gir terningkast 5 av 6.

 47. Mitt første uttrykk er at denne boken er mer for de som er glad i fotball. Det var en spennende bok, og den var godt skrevet, bare ikke helt min type bok. Jeg vil tippe at denne boken vil passe fra 1. (de som kan lese) til 5. klasse. Jeg vil gi denne boken 7/10, og terning kast 4. 🙂

 48. Jeg synes boka var bra,og at den handler om at jener også kan spille fotball og ikke bare gutter.Og jeg liker fotball veldig godt⚽❤️

 49. Jeg syntes boken var godt skrevet og hadde gode illustrasjoner som passet godt til teksten. Denne boken passer nok bra for de som er glade i fotball.

 50. Forfatter:Harald Rosenløw Eeg
  Tittel:På samme lag
  Fakta
  1.Ada og Andrine har flytta.
  2.De går bort til en ballbinge for og spille fotball.
  3.I ballbingen var det noen gutter som ikke ville spille fotball med de.
  4.Men de fikk bli med til slutt.
  5.De sentret ikke til Ada og Andrine bare til de andre.

 51. På samma lag

  Denne boka var spennende.
  Det var lett å lese å fine bilder.
  Men jeg er ikke så interessert i å lese fotball bøker men denne var grei.
  Terningkast 3/6

 52. Tøffe jenter!

  Bokanmeldelse av «På samme lag » av Harald Rosenløw Eeg. Boka handler om søstrene Ada og Andrine Hegerberg som flytter til Sunndalsøra og opplever at de ikke får være med å spille fotball med guttene. Etterhvert viser det seg at de er veldig flinke og i dag har de blitt utrolige gode og dyktige fotballspillere. Boka er også basert på oppveksten til de to jentene. Jeg likte boka veldig godt og kunne tenkt meg å lese hele. Jeg synes at boken passer for jenter og gutter som er interessert i fotball.

 53. Jeg gir boken 3 av 6 fordi de bare spilte fotball, og jeg liker ikke fotball så godt.
  Jeg ga den en tre fordi jeg likte at andrine nesten vant. 🙂

 54. Denne boken handler om Ada og Andrine som vil inn i ballbingen men guttene inni ballbingen sier nei. Jeg synes at den var godt skrevet, men jeg er ikke interessert i temaet så den traff ikke. Anbefales for de som liker fotball.

 55. Den handler om fotball den er helt grei men den var boken var ikke bra men det er sikkert mange som synes den er bra
  Hadet bra 🚀🚀🚀🚢🚢🛫

 56. Det handler om at de var i et ballbingen og de så to gutter som spilla . De ville også spille men . De fikk ikke lov av guttene jeg tror at boken var veldig spennene. Og ville jeg lesten igjen ja jeg ville ha gjort det . Fordi den var sikkelig bra jeg gir terning kast 5/5 .

 57. Denne boken var bra syntes jeg fordi det er to jenter som vil være med på fotball, men det er bare gutter der, men de vil fortsatt være med.

 58. Jeg likte samme lag 5\6 for jeg har alltid likt fotball og det var spennende at en jente var god i fotball og spilte med guttene så jeg liker veldig boka og kunne lest den når som helst. Jeg anbefaler å vise den til venner og familie vis dem liker fotball. jeg føler meg som en bigfan. Klassen min tok passe bra, men jeg tenker veldig bra og den boka er så gøy klarer ikke stoppe tenke på den.

 59. denne boka er kul. og syntes det er bra handler om at det er to jenter som tør og bli med på fotball og gå til hvert sitt lag selv om det ikke er med noen jenter på lagene.

 60. Jeg synes den var helt passe den kunne hatt flere bilder, men boka var bra likevel ,men jeg tror ikke den skal være vinneren.

 61. Historien handler om Ada og Andrine Hegerberg som nettop har flyttet til Sunndalsøra.
  Ada og Andrine har lyst til å spille fotball så de går mot ballbingen, men der ser de at det er noen store gutter som spiller der.
  De 2 jentene går og spør om de får lov til å få være med, men guttene sier først nei og sier at de skal finne seg noen jenter å spille med.
  Da er Andrine modig og sier imot dem og spør om de er redde for at hun skulle være for god for dem.
  Da lar guttene dem bli med, men guttene behandler fortsatt ikke jentene som de behandler de andre guttene.
  Selv om guttene visste Ada eller Andrine var ledige og kunne ha skåret mål hvis de fikk ballen så fortsatte de bare å ignorere dem pga de var jenter.

 62. Utdraget var bra jeg fikk lyst til og lese mer av den.
  Den handler om to jenter som ville bli med i en fotballkamp. Det var bare gutter der og de sa nei. Men de fikk være med til slutt.😁
  2/5

 63. Denne boksa synes jeg var bra. Jeg liker fotball veldig godt å det jeg likte mest var at det var kjente fotball spillere med. Denne boka får en 5/6

 64. Boken var spennende, men også lit kjedelig. Jeg er ikke så glad i fotball bøker. Jag vil i denne boka en 4:)

 65. Boka var bra og og jeg likte den godt, men jeg har lest hele boka og jeg mener at dette utdraget var det utdraget det ikke skjedde så mye.
  Terning kast 4

 66. Jeg syntes ikke boka var veldig bra, men jeg syntes ikke at den var kjempe dårlig heller. Jeg er egentlig ikke så glad i fotball-bøker men det er jo ikke bare fotball, det handlet også litt om Ada og Andrine. Jeg vil ha gitt boka et terningkast 4.

 67. Jeg syntes boken var bra.Boka handler om Ada og Andrine Hegeberg og noen gutter. Det var gutter som ikke ville la dem være med på kampen dems.
  Terning kast 4/6

 68. Jeg synes boken var veldig bra fordi det var en ekte fortelling og boken handler om hvordan det er å komme til en ny plass, og at jenter kan være like gode som gutter i fotball.

 69. veldig bra jeg synes at denne boka var bra fordi det var spennende. jeg synes også at flere enn bare de som liker fotball kan lese boka

 70. Jeg synes boka er veldig bra fordig jeg liker og se at det finnes bøker om dame fotball. Og ikke bare manne fotball. Jeg ser så mye hate til dame fotball så jeg liker og se bøker som faktisk har det med. Det er kanskje ikke like gøy for folk som ikke liker fotball men kan være interessant.

 71. jeg synes den paser til di som liker fotball for di di som ikke spiller fotball ikke vet vem di fotball spilerne er

 72. jeg synes den var bra fordi jeg liker fotball men det kan være spennende for de som ikke liker å. fordi boka kan være spennende likevel om du ikke er interessert i fotball.

 73. jeg synes boken er for alle som ikke liker fotball og de som liker fotball fordi jeg synes den var veldig bra og spennende så den kan være for alle.

 74. Jeg synes den er helt grei fordi jeg liker fotball men jeg er ikke super fan.

 75. Jeg likte boken veldig godt fordi jeg føler at det er en bok jeg kunne lest fordi jeg er en som ikke liker å lese bøker så godt. Så dette er en veldig fin bok og dette er en bok som kan inspirere barn og voksne, Og jeg liker boken fordi dette har skjedd på ekte

 76. Jeg synes at dette utdraget var definitift spennende. Men han Pogba virkelig gikk på nervene mine, og denne boken kan ikke bli likt så veldig godt fra folk som ikke liker fotball, og kanskje litt forvirrende for de som ikke forstår fotball, men definitift sjekk den ut:)

 77. den var veldig bra fordi den som liker fotball kommer til å like boken men den som ikke liker fotball skal ikke like denne boken

 78. veldig bra fordi jeg elsker fotball og denne boka er veldig bra og selv om det ikke er folk som liker fotball kan de lese den.

 79. Jeg tror boken blir bedre jo mer du leser og jeg tror du ikke må like fotball for å lese denne boken.

 80. den er veldig bra for dem som liker fotball men den er bra for dem som ikke liker fotball og. men det som er dumt fordi de vet ikke vem fotball spillerne er.

 81. Jeg har lest et utdrag fra boka Samme Lag skrevet av forfatteren Harald Rosenlow Eeg.
  Boka handler om Ada og Andrine Hegeberg og noen gutter. De spurte noen av guttene og bli med, men de sa nei og til slutt fikk de bli med.
  Det som er bra med utdraget er at det var spennende og gøy.
  Jeg likte boka fordi den var gøy.

 82. Eg synest teksten var passe for di at eg likar ikkje sanne tekstar so godt. Eg fore trekkar andre ting å lese. Eg like godt då Andrine slåtte mål. Andrine er modig. Eg vart glad då eg leste utdraget då Andrine viste guttane ein lære penge. Eg vil anbefale fordi den er bra. Boka passar for folk som likar fotball. Terningkast 3.

 83. æ syns it akurat boka va no bra, fårdi æ hare fotball.
  men får dåkk såm like fotball vil æ ambefal boka hær.
  tærningkasr 1/6 fra mæ

 84. Jeg syntes boken var bra.Boka handler om Ada og Andrine Hegeberg og noen gutter.Fordi det var fine bilder den var lett og lese og at du lærer at du ikke skal forskjellsbehandle andre.

 85. på september 24, 2022 på 1:50 pm sier:
  Historien handler om Ada og Andrine Hegerberg som nettop har flyttet til Sunndalsøra.
  Ada og Andrine har lyst til å spille fotball så de går mot ballbingen, men der ser de at det er noen store gutter som spiller der.
  De 2 jentene går og spør om de får lov til å få være med, men guttene sier først nei og sier at de skal finne seg noen jenter å spille med.
  Da er Andrine modig og sier imot dem og spør om de er redde for at hun skulle være for god for dem.
  Da lar guttene dem bli med, men guttene behandler fortsatt ikke jentene som de behandler de andre guttene.
  Selv om guttene visste Ada eller Andrine var ledige og kunne ha skåret mål hvis de fikk ballen så fortsatte de bare å ignorere dem pga de var jenter.

  Denne boka viser hvor viktig likestilling er og hva jenter kan gjøre.
  Jenter kan være sterkere enn gutter.
  Jenter kan være bedre enn gutter i sport.

  Jenter og Gutter skal alltid ha samme rettigheter og de skal få lov til å gjøre det samme.

  Denne boka er basert på de 2 jentenes barndom altså hvordan de hadde det når de var barn så dette viser at jenter kan gjøre mye for idag ser vi at Ada og Andrine begge 2 har blitt kjente fotballspillere.

  Jeg vil si at sjangeren til boka kanskje kunna ha vært drama og en bitte liten blanding av fantasy.

  Teksten bygger seg gradvis oppover.
  For det blir mer og mer spennende.
  Det overraska meg at Ada og Andrine faktisk fikk lov til å spille med de store guttene.

  Favoritt personene mine i denne boka er jo selvfølgelig Ada og Andrine fordi de viser hvor modige de var og ikke bare gikk hjem med en gang guttene sa nei til at de ikke fikk være med å spille.

  Teksten slutter med at en som heter Pogba sa at han ble takla og da skulle de diskutere om det ble frispark eller ikke, men før de bestemmer seg triller ballen mot Ada og Ada skårer, men da sier Pogba at målet blir annullert fordi det skulle vært frispark først og det sier Pogba bare fordi at Ada er en jente.

  For at utdraget kunne ha blitt bedre kunne de hatt noen snille fotballspillere og noen slemme.
  Det hadde også vært bedre om de kanskje tok med Erling Braut Haaland eller Martin Ødegaard siden hendelsen skjer i Norge.

  Anbefaler denne boka for elever på alderen 8 – 11 år og gir boka en skala på 8,5/10.
  Har ikke lest alle de andre utdragene så jeg kan ikke si at jeg mener at den kunne kommet på 1,2,3 plass osv.

 86. Jeg likte at det var jenter som spiller og at ikke alt handler om gutter og hvordan de spiller.
  Og at de snakket om Liverpool og ronaldo

 87. Jeg har lest et utdrag fra boka Samme Lag skrevet av forfatteren Harald Rosenlow Eeg.
  Boka handler om Ada og Andrine Hegeberg og noen gutter. De spurte noen av guttene og bli med, men de sa nei og til slutt fikk de bli med.
  Det som er bra med utdraget er at det var spennende og gøy.
  Jeg likte boka fordi den var gøy.
  Jeg synes boka passer for 3-5trinn fordi.
  Jeg vil gi dette utdraget terningkast 2/6

 88. DEN BESTE BOKA EVER TERNINGKAST 1000000000 av 6

 89. Boken var gøy og spennende samtidig. Boken var gøy fordi det var endel spenning og gøy tema. Terningkast 4/6 🤩☺️

 90. Bra og spennende start på boksluker bøkene, passer bra for dem som liker fotball. God moral med å ikke gi opp drømmen om fotball, selv om andre mener det. Bra og enkelt tekst som passer for alle.

 91. Jeg synes boka var ok. Det er ikke en bok som jeg ville valgt å lede selv men jeg synes den er bra.

 92. Historien handler om to jenter, Ada og Andrine som begge liker fotball. De har flyttet slik at Andrine skal få spille på et bedre lag. Vi syns det er bra å vise at jenter også kan spille fotball og satse på det. For oss handlet det om likestilling og at alle må få følge sine drømmer uansett hva det er.

 93. Sangeren på boka er fotball. Den er skrevet av Andrine og Ada Hegeberg.I denne boka møter du to fremtidige fotballspillere som er søsken de heter Ada og Andrine Hegeberg. De drar i en ballbinge og
  at de ikke er like velkommen som guttene. mener de er dårlige og sjefer.
  Jeg synes anmeldelsen er bra vil veldig gjerne lese hele boka den virker veldig morsom.
  Jeg synes det var gøy at de brukte navn på ekte spillere å kjente meg igjen i det.
  Det var fint mål av Andrine og det må du lese om lover det er fint.
  Jeg synes at det var lett for meg å leve meg inn i boka men det er ikke det for alle.
  Jeg tror at det er lettere å leve seg inn i boka hvis du er interessert i fotball.
  Min favoritt i utdraget var Andrine. Den mener mye at jenter og gutter er like gode i fotball.
  Jeg ville hørt mer av boka hvis jeg kunne. Jeg tror den er grei å lese fordi den har ikke så mye tekst å mye bilder.

  Jeg vil anbefale denne boka for de som liker fotball. Jeg syns det var dumt at de hadde feil lag på Messi, bale og Pogba. Jeg synes at denne boka burde vinne bokslukerprisen 2022.

 94. Jeg synes at teksten var bra fordi det var ikke så vanskelig tekst og det handlet om fotball.
  Bildene synes at jeg gjorde teksten dårlig fordi bildene synes jeg at bildene ikke passet.Andre burde lese boken fordi det er en bok ikke er vanskelig og lese og hvis du er interessert i fotball så er dette en bok for deg

 95. Jeg opplevde teksten veldig kjedelig fordi den handlet om fotball.
  Det som gjør teksten dårlig er at den handler om fotball.
  Du burde ikke lese boken fordi den er kjedelig.

 96. Jeg synes boka var spennede og gøy.
  Anbefales fordi man får lyst til å lese resten av boka.
  Terningkast 5.

 97. Jeg synes boka var spennede og gøy.
  Anbefales fordi man får lyst til å lese resten av boka
  Terningkast 5.

 98. Det jeg opplevde i boken: jeg opplevde ingenting, fordi det var kjedelig.
  Dette gjør teksten god eller dårlig: Den er god, bare ikke min type.
  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være): Jeg sier ikke at noen bør fordi den er kjedelig.

 99. Sånn opplevde jeg teksten:Jeg syns teksten var bra fordi du måtte ikke vente på at spenningen kom den kommer liksom i starten.

  Dette gjør teksten god eller dårlig:At du kommer til poenget med en gang i teksten at du ikke må vente og være veldig tålmodig.

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være):Jeg syns folk bør lese boka fordi den var spennende og jeg tror at de som liker fotball vil like den.

 100. Nesten ikke noe spennende og ikke noe interessant unntatt når Andrine eller Ada klarer å sparke gutten og ballen to ganger. Det som gjør teksten dårlig er at jeg ikke er så interessert i fotball og bryr meg ikke så mye om det heller ( Inkludert bøker om fotball ) Grunnen til at andre skal la være å lese boka er at hvis du ikke er så interessert i fotball, er dette ikke en bok for deg.

 101. Jeg opplevde det som en spennende bok. Siden det viser at jenter også kan spille fotball det er ikke bare gutter som spiller fotball.

 102. Jeg opplevde teksten kjedelig fordi fotball er kjedelig.
  Teksten var god med bilder og hadde kjedelig tekst.
  Du burde lese teksten hvis du liker fotball hvis du ikke liker fotball så kan du la være.

 103. Jeg synes at boka var veldig kjedelig.Teksten var veldig dårlig fordi det handlet bare om fotball og jeg liker ikke fotball.

 104. Boka er bra, men ikke den beste. Den var spennene på starten men videre i boka begynte den og bli litt kjedelig.Jeg liker fotball men boka var bare ikke spennene. Terning kast 2⚽️

 105. Jeg syntes boka var ok. Jeg liker ingen fotball lag men, jeg liker og spille fotball. Den var litt kjedelig fordi jeg likte ikke helt handlingen. Jeg liker historier som har romantikk og venskap, krim og er skumle. Jeg gir terningkast 3.☺️

 106. Jeg opplevde teksten som litt kjedelig fordi jeg sytes det ikke var så mye morsomt eller spennende. Jeg syns at den var dårlig fordi at det var litt vanskelig tekst.Hvis du ikke er interessert i fotball og er under 10 år la vær.

 107. jeg opplevde at boka var litt forvirrende og og jeg forsto ikke det som sto i boka det var litt for mye “fotball ord”

 108. Litt kjedelig fordi jeg synes den ikke var så spennendes og ikke så gøy. For meg trenger den bare mer spenning og være mer gøy.

 109. Jeg opplevde teksten kjedelig fordi den hadde ingen spenning og var ikke bra.

  Teksten er dårlig fordi det er ingen spenning og det skjedde aldri noe kult.

  Du bør ikke lese denne boka fordi den var ikke bra og du blir fort lei av å lese den.

 110. Jeg syns at boka var kjedelig. Det verste med boka var at det var fotball. Les boka hvis du liker fotball og vil vite mer om Ada og Andrine.

 111. Sånn opplevde jeg teksten:
  Jeg opplevde teksten bra fordi den handlet og fotball og at den handlet om “profesjonelle spillere”.

  Dette gjør teksten god eller dårlig:
  Guttene tålte ikke å slippe inn mål og at Ada og Andrine spilte bedre enn de var litt morsomt

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være):
  Andre bør lese denne boka hvis du er fotballfan eller hvis du liker å spille sport generelt

 112. Sånn opplevde jeg teksten:

  Jeg opplevde utdraget fra boka “På samme lag” som et amatørmessig satt sammen tekst med dårlig skriving og komposisjon

  Dette gjør teksten god eller dårlig:

  Teksten er kjedelig.

 113. Historien handler om Ada og Andrine Hegerberg som nettop har flyttet til Sunndalsøra.
  Ada og Andrine har lyst til å spille fotball så de går mot ballbingen, men der ser de at det er noen store gutter som spiller der.
  De 2 jentene går og spør om de får lov til å få være med, men guttene sier først nei og sier at de skal finne seg noen jenter å spille med.
  Da er Andrine modig og sier imot dem og spør om de er redde for at hun skulle være for god for dem.
  Da lar guttene dem bli med, men guttene behandler fortsatt ikke jentene som de behandler de andre guttene.
  Selv om guttene visste Ada eller Andrine var ledige og kunne ha skåret mål hvis de fikk ballen så fortsatte de bare å ignorere dem pga de var jenter.

  Denne boka viser hvor viktig likestilling er og hva jenter kan gjøre.
  Jenter kan være sterkere enn gutter.
  Jenter kan være bedre enn gutter i sport.

  Jenter og Gutter skal alltid ha samme rettigheter og de skal få lov til å gjøre det samme.

  Denne boka er basert på de 2 jentenes barndom altså hvordan de hadde det når de var barn så dette viser at jenter kan gjøre mye for idag ser vi at Ada og Andrine begge 2 har blitt kjente fotballspillere.

  Jeg vil si at sjangeren til boka kanskje kunna ha vært drama og en bitte liten blanding av fantasy.

  Teksten bygger seg gradvis oppover.
  For det blir mer og mer spennende.
  Det overraska meg at Ada og Andrine faktisk fikk lov til å spille med de store guttene.

  Favoritt personene mine i denne boka er jo selvfølgelig Ada og Andrine fordi de viser hvor modige de var og ikke bare gikk hjem med en gang guttene sa nei til at de ikke fikk være med å spille.

  Teksten slutter med at en som heter Pogba sa at han ble takla og da skulle de diskutere om det ble frispark eller ikke, men før de bestemmer seg triller ballen mot Ada og Ada skårer, men da sier Pogba at målet blir annullert fordi det skulle vært frispark først og det sier Pogba bare fordi at Ada er en jente.

  For at utdraget kunne ha blitt bedre kunne de hatt noen snille fotballspillere og noen slemme.
  Det hadde også vært bedre om de kanskje tok med Erling Braut Haaland eller Martin Ødegaard siden hendelsen skjer i Norge.

  Anbefaler denne boka for elever på alderen 8 – 11 år og gir boka en skala på 8,5/10.
  Har ikke lest alle de andre utdragene så jeg kan ikke si at jeg mener at den kunne kommet på 1,2,3 plass osv.

 114. Jeg synes at boken var litt forvirrende på grund av alle navnene man må huske på for å få med seg hva boken handler om. Jeg synes også at boken er litt kul fordi de jentene i boken sto opp for seg selv. Selv om guttene sa de ikke kunne være med. GIRL POWER. Terningkast 3/10.

 115. Jeg personelig skjønner ikke fotball og er ikke så interesert i fotball, men jeg kan forestille meg at for noen som liker fotball og/ eller Ada og Andrine Hegerberg.

 116. Boka var veldig bra eg vil anbelfale den for 8-9 år eg vil gi den en 9 av 10 fordi eg synest at det var kult at det var to jenter som spillte fotball og at det ikkje var to gutter foreksempel og så var det kult at dei tørte å spele med dei mykje større gutane.😊😁

 117. Eg syns at boka var supper fordi eg liker fotball. Det var bra at Ada og Andrine turte og spelle fotball med gutane. So det var eit bra utrag.

 118. Eg syns at boka var supper fordi eg liker fotball. Det var bra at Ada og Andrine turte og spelle fotball med gutane.

 119. eg synest boka var super fordi den handla om fotball og eg speler fotball. Eg anbefaler boka til dei som liker fotball. eg gjer den eit ternings kast 5!

 120. jeg synes boka var spenene og et fint tema om fotball og velig fin bok jeg anbefaler boken får folk som ser på fotball.

 121. Jeg synes at det var bra gjort av Ada og Andrine at de turte å spørre om å bli med å spille, men det var også dårlig gjort av de guttene å ikke la jentene bli med å spille ordentlig,
  fordi de gadd ikke å gi ballen til dem og de sier hele tiden at det er frispark!
  Men jeg synes fortsatt at boken er veldig bra. Terningkast 5 av 6.

 122. Jeg synes at det var bra gjort av Ada og Andrine at de turte å spørre om å bli med å spille, men det var også dårlig gjort av de guttene å ikke la jentene bli med å spille ordentlig,
  fordi de gadd ikke å gi ballen til dem og de sier hele tiden at det er frispark!
  Men jeg synes fortsatt at boken er veldig bra. Terningkast 5 av 6.

 123. Jeg synes at den boka var spennende og bra fordi at jentene viste liksom at jenter kan også gå på fotball og spille fotball.

 124. jeg synes boka var spenene og et fint tema om fotball og velig fin bok jeg anbefaler boken får folk som ser på fotball. (:

 125. Jeg synes at boka var spennende og kul. Fordi at jeg synes at gøy at jentene ble med og at Ada skåret mål.

 126. jeg hater denne boken. æsj det er veldig dårlig fisk på samme lag. eller den er ikke så dårlig da men fortsatt bare tulla den er sykt dårlig

 127. Jeg synes boka var spennende min ikke helt meg. Det var kult at jentene var med når guttene spilte og at de viste at jenter også kan spille fotball

 128. Jeg synes den var gøy fordi jeg spiler fotball og fordi det er så gøy og høre
  på boka er så intens og så spenene.

 129. Jeg synes boken var litt kjedelig og sånn passe bra. Jeg tror boken passer bedre for de som fotball som interesse.

 130. Jeg synes den boka var litt mer spene for de som spiler fotball, fordi jeg synes den var litt kjedelig.

 131. Jeg likte ikke den boka så mye fordi jeg synes at det var litt vanskelige navn. Og jeg synes at det var sånn passe.

 132. Jeg syns utdraget var spennende, men siden jeg ikke er så interessert i fotball så tror jeg ikke denne boken er noe for meg. Jeg anbefaler de som liker fotball å lese denne boken. Jeg gir dette utdraget terningkast 5. Det var veldig spennende å lese videre og se hva som skjedde med Ada og Andrine. Om guttene blir snille eller ikke forandrer seg. Håper at de skjønner at det ikke har noe å si om Andrine og Ada er jenter!

 133. Jeg syntes at den var ok den er mest sannsynlig bedre får de som liker fotball. navnene er lit forivrene siden jeg vet ikke noe om fotballspillere anbefales for de som liker fotball men det var ikke noe får meg. 3/6

 134. Jeg likte boken fordi liksom det er ikke bare gutter som kan spille fotball-__-
  Og fordi Andrine og Ada er MATIRIOL GURLLL.

 135. jeg synes den var spennende og jeg synes at den er en 7 av 10 og jeg liker fotball jeg trener 5 ganger i uka 👍

 136. Jeg synes denne boken var spennende og lese og jeg ville sikkert lest den igjen. #Girlpower jeg synes det var kult at Andrine og Ada turte og spille mot kjente fotball spillere som er veldig flinke.

 137. Jeg synes denne boken var spennende og lese og jeg ville sikkert lest den igjen. #Girlpower jeg synes det var kult at Andrine og Ada turte og spille mot kjente fotball spillere som er veldig flinke. Den boken var spennende og gøyal.

 138. Jeg syntes boka var spennende og kul. Fordi jeg likte at jentene ble med å spille fotball og at Ada skåret mål. Jeg hadde bare håpet at guttene hadde sagt ja fra starten av.

 139. På samme lag

  Utdraget handler om Ada og Andrine Hegerberg. De har akkurat flyttet til Sunndalsøra, og liker fotball. Ada og Andrine drar til ballbingen for å spille fotball. Der møter de noen gutter som de har lyst til å spille sammen med, men det får de ikke lov til. Andrine klarer til slutt å overtale guttene om å bli med, og det ender med at Ada scorer mål. Målet blir annullert.

  Jeg synes utdraget var helt ok fordi det ikke hadde så mye spenning. Jeg tror boka passer best for de som liker fotball. Terningkast 3.

 140. jeg syntes boken var passe bra jeg tror den er bedre for de som spiller fotball jeg syntes også det var vanskelige navn jeg gir den et terningkast 3 🎲3️⃣

 141. Denne boka var ganske bra. Jeg foretrekker skumle bøker med action, men det den handler om er veldig viktig. Jenter får lov å spille fotball 7.5/10

 142. jeg syntes boken var bra for det var mye og som skjedde i boken og fordi jeg liker fotball mye, og at det ikke bare var gutter som var i boken. jeg likte at det var proffe fotballspillere. jeg gir boken en 7/10 fordi jeg likte boken men kunne vært bedre men jeg har lyst til og lese hele boken sikkert om og om igjen,,,,,,,,,,,,,..,.,.,,..,,.,.,..,.,.,,.,.,

 143. den var veldig bra fordi det er mange jenter som ikke fått lov å spille fotball, som i denne boken. Boka viser at fotball ikke bare er får jenter.
  Den var ikke så spenene. Men motivet er veldig viktig.
  terning kast 5.

 144. dette var veldig kjedelig fordi jeg ikke er så interesert i fotball, men hvis jeg hadde vært interesert i det så hadde det sikkert vært gøy. 4/10 fordi jeg ikke skjønner så mye av de tingene som står.

 145. jeg syntes boken var bra for det var mye og som skjedde i boken og fordi jeg liker fotball mye, og at det ikke bare var gutter som var i boken. jeg gir boken en 7/10

 146. Boken var bra, men utdraget hadde litt lite spenning, er fan av fotball og er glad for å høre på historien de har å fortelle, likte ikke at guttene ikke ladde de spille fotball. syns at dette var et bra utdrag for å vise at jenter kan og spille fotball. det er ikke mange jenter som får lov til å spille fotball(kanskje og i andre land at det er forbudt) men på min skole kan både jenter og gutter spille fotball som jeg er veldig glad for.

 147. jeg liker sport og denne var anneledes fordi alle er nesten om den samme så derfor var dette 99% beste fotball bok og jeg elsker fotball søstrene Anne og Adrine Hegerberg beste jenter

 148. på samme lag

  Jeg likte denne boka veldig godt. Fordi det var fine bilder den var lett og lese og at du lærer at du ikke skal forskjellsbehandle andre. Det jeg liker og så med den er at selv om du ikke liker fotball som meg. Må du ikke like fotball for og like denne boken. også er de litt kult at dere har skjedd i virkeligheten. og det er to av
  verdens beste fotballspillere som har skrevet boken. Hovedtema er jo fotball men til dere som ikke liker fotball dette høres ut som en veldig gøy bok. jeg tror at Ada og Andrine følte seg litt lei seg når guttene sa nei til dem det eneste jeg ikke likte med denne bokanmeldelsen er at den er litt kort jeg vil høre mer om denne boken. men det jeg likte om teksten var at den var spennende. jeg har lyst til og lese resten av boken.

 149. Jeg synes boka var litt forvirrende på grund av alle navnene man måtte følge med på for å få med hva boka handler om. Jeg synes også at boka var litt kul fordi de jentene i boka sto opp for seg selv. Selv om guttene sa at de ikke kunne være med. GIRL POWER. Terningkast 3/10.

 150. Jeg synes boka var litt forvirrende på grund av alle navnene man måtte huske på for å få med seg hva boka handlet om. Også synes jeg den var litt bra fordi de jentene i boken sto opp for seg selv. Selv om guttene sa de ikke kunne være med. GIRL POWER. Terningkast 3/10.

 151. Dette er en viktig bok for å få alle til å skjønne at jenter kan bli skikkelige gode fotballspillere og at det ikke skal være noe forskjell mellom gutter og jenter.
  Allikevel syns mange at boken ble litt ensformig og fenget ikke så veldig. De som liker fotball, likte boken bedre enn de andre i klassen vår.

 152. Boken imponerte meg fordi jeg er ikke så interessert i fotball, men synes fortsatt at den var spennende. Jeg fikk lyst til og lese videre i boken.
  Jeg synes det var og kult at de hadde navn på spillerne, for eksempel Messi, det hjalp til å skjønne hva som skjedde og hvem som hadde ballen.
  Boka viser at jenter og gutter kan begge være gode på fotball.
  jeg likte at de sto opp for seg selv.

 153. Jeg likte ikke boken så godt, men det er fordi jeg ikke er fan av den typen fotballbøker.

 154. Jeg likte ikke boken så godt, men det er fordi jeg ikke er fan av fotballbøker.

 155. Boken imponerte meg fordi jeg er ikke så interessert i fotball, men synes fortsatt at den var spennende. Jeg fikk lyst til og lese videre i boken.
  Jeg synes det var og kult at de hadde navn på spillerne, for eksempel Messi, det hjalp til å skjønne hva som skjedde og hvem som hadde ballen.
  Boka tar og opp noe viktig, at jenter og gutter kan begge være gode på fotball.
  Jeg likte at de sto opp for seg selv.

 156. Jeg synes boken var litt forvirrende på grund av alle navnene man måtte følge med på for å få med seg hva boka handlet om. Også synes jeg den var litt bra fordi de jentene sto opp for seg selv. selv om de guttene sa at de ikke kunne være med. GIRL POWER. Terningkast 3/10.

 157. Jeg liker denne boken fordi Ada og Andrine sto opp for seg selv. Og nor gutene sa at de ikke fik være med så sporte de hvorfor de ikke fik være med og da fik di til slut bli med uansett.

 158. Jeg synes boken var bra fordi jentene sto opp for seg selv når guttene sa at de ikke kunne være med å spille. GIRL POWER. Men den var litt forvirrende på grunn av alle navnene man måtte få med seg for å skjønne hva som skjedde. Terningkast 3.

 159. Jeg synes boken var litt forvirrende på grund av alle navnene man måtte få med seg for å skjønne hva som skjedde. Også synes jeg den var litt kul fordi de jentene i boka sto opp for seg selv. Selv om guttene sa at de ikke kunne være med. GIRL POWER. Terningkast 3.

 160. Bokanmeldelse til Ada og Andrine Hegerberg På Samme Lag
  Forfatteren er Harald Roseløw Eeg
  Sjangeren er fotball
  Hovedpersonene er Ada og Andrine

  Boka handler om en familie som nettopp har flyttet til Sunndalsøra . Andrine liker å spille fotball men får ikke lov til og være med gutta i ballingen å spille. De skal snart spille en viktig kamp mot Rival men får Andrine lov å spille? Ada lillesøsteren til Andrine liker også fotball men veldig mye andre ting også sånn som hund og riding. Hva skall hun velge? Ada harr veldig lyst på hund men får hun det?
  Jeg synes boka er veldig bra.
  Terningkast 5

 161. Jeg likte boka sånn passe fordi, det var spennende bok og fordi jeg er veldig interessert i fotball. Jeg synes at det var bra at det var med jenter og ikke bare gutter. 4/6

 162. Utdraget handlet om at Ada og Andrine ikke fikk være med å spille fotball, og det var urettferdig. Jeg likte ikke utdraget så godt, fordi det ikke var så spennende.

 163. det var en gutt som het jo og han hadde tatt med bestevennen hannes på hytta hannes bestevennen til jo heter frida. og pappaen til jo var i fengsel. og frida lurte på hvofor. men hun ville ikke spørre fordi hun ville lage den beste turen for Jo. men det jeg syntes er at det burde være mere action og de burde si hvorfor jo sin pappa var i fengsel.

 164. Den er bra fordi den er ganske spennende og den passer sikkert for noen som er 11-13 år som liker fotball

 165. Den var verken bra eller dårlig, jeg synes den var litt bra fordi derfor de turt å bli med å hadde lyst, derfor jeg synes at den var litt dårlig var at det tok alt for lang tid til å komme til poenget, det var min begrunnelse😁😁

 166. Jeg synes den var bra fordi det var jenter som var med og spilte, og guttene trodde de var dårlige men de var gode. Det var veldig spennende og høre om fotballkampen.

 167. denne boka var kjempe bra, helt ærlig er jeg ikke så glad i fotball, men denne boka fikk meg til å like den på en måte, denne boka viser også at jenter kan være god i sport.

 168. jeg syntes at boken var ganske kjedelig for det var ikke så intresangt for meg vile ikke leste denne boken vis jeg fikk sjangsen

 169. Jeg synes boka var spennende fordi det blir litt krangling på en måte.
  Jeg synes det var litt dumt at guttene satte Ada og Andrine i forsvar bare fordi de er jenter og at de antar at de er dårlige.
  Håper at guttene blir litt snillere videre i boka.
  Jeg synes bok passer for 8 til 12 år.
  Jeg gir boken en terningkast 5.🎲5️⃣

 170. jeg syntes at boken var ganske kjedelig for det var ikke så intresangt for meg villee ikke leste denne boken vis jeg fikk sjangsen

 171. Anmeldse: på samme lag.
  Jeg likte boka veldig godt fordi det handlet om at to jenter som nettopp flyttet til Sundal. Det var gutter som ikke ville la dem være med på kampen dems. Da bare blei de med på vært sitt lag. Jeg likte boka fordi Andrine var tøff og det var bra. For det er ikke mange som sier ifra om at de vil være med på å spille. Jeg gir boka terning kast 5/6.

 172. Jeg syntes denne boken var veldig bra, men ikke så spennende.
  terning kast 5.
  Menn gud kommer sikkert til å like det.

 173. Den var litt bra, fordi jeg liker å spille football. Det er artig å lese om football.

  9

 174. Jeg syntes at boka var som basse men leste hele men kommer til og kjøpe boken, kommer til og lese boka igjen 🙂 Det er bra at Ada og Andrine spiller fotball selv om De er jenter.

 175. denne boken syntes jeg var veldig god og anbefales for de som er mellom ca. 9-13
  fordi den var passe spendene. ._.

 176. Jeg syntes boken va bra siden de viser at jenter kan være god i fotball de også, og jeg syntes det var veldig spennende og lese.

 177. Jeg syntes at boken var bra fordi jeg er veldig glad i fotball og jeg syntes det var bra at jenter kan være med og spille fotball.

 178. Anmeldelse til «På samme lag»
  -Jeg syntes det var spennende da jentene gikk til fotball banene og spurte om og kunne bli med fordi de ga ikke opp når de spurte så de fikk være med og spille.
  -Det vår dårlig gjort av guttene og plassere Ada i forsvar fordi de mente at hun var dårlig i fotball når hun var kjempe god.
  -Det var kult at Andrine og Ada viste guttene hvor flinke de var fordi guttene sa de ikke var gode når de var kjempe gode til og spille.
  -Jeg likte da Ada og Andrine fikk ballen de få gangene fordi da fikk de vise fram skilsa sine.
  -Da jeg leste syntes jeg at det var bra at det var så mange brae adjektiv i teksten og jeg likte boka veldig godt og syntes den var kul. Jeg ville absolutt ha lest den.

 179. Jeg syntes at boken var kjedelig. Jeg syntes at den var kjedelig fordi at det ikke skjedde noe som jeg syntes var spennende. Anbefales ikke.

 180. Boken var veldig kjedlig. på en måte det samme som skjer igjen og igjen. Pogba dribler, Pogba skårer (Neste side) Bale dribler, Bale skårer. Det var ganske kjedlige punkt. Det var jo ganske unødvendige punk som foreksempel då ballen for over gjerde, greitt nok men veldig unødvendig og lage eit heilt avsnitt om det, skriv heller: Ballen for over gjerde, Andrine går og hentar den og spelet startar igjen. Terningkast 1/10

 181. Boka var bra, men det var litt vanskelig og forstå mens de spilte kampen, men den var gøy og høre på, fordi jeg syntes fotball er gøy, og jeg syntes det er bra at jenter også kan spille fotball. Terningkast 4/6🎲

 182. Jeg synes at denne boken er bra fordi jeg er glad i fotball selv. Det er spennende å se hvordan en proff fotball spiller blir en god spiller. denne boken skal jeg anbefale sterkt
  for fotball spillere.

 183. De fleste i klassen syns boken var bra. Flere syns den var veldig bra. Det er de som liker fotball.

 184. Eg likte den veldig fordi det er en fotballbok og fordi Salah er favorittspilleren min og han er nemnt i boka. Den var veldig bra. Eg likte at dei brukte navn på mange fotballspelarar som eg visste kven var.

 185. Jeg syntes boka var bra. Boka var lett og forstå og at det var bilder i boka. Boka var spennende. Så jeg syntes det er godkjent for meg.

 186. jeg synes boka var passe bra. jeg synes ikke fotball er gøy a lese om til vanlig men denne boka var grei

 187. Eg synst boka var helt grei. Eg synst boka også var litt kjedelig fordi eg hadde forventa meir spenning i utdraget.

 188. På samme lag

  Det er en sann bok om da Ada og Andrine Hegerberg var barn og hvordan dem opplevde litt av sin barndom i sammenhengen med fotball.
  de to søstrene er voksne i dag og er blitt kjente fotball spillere, men det er ganske rart at gutter tror at jenter ikke kan spille fotball og kan være like gode som dem.
  Jeg syns boken var sånn passe bra.

 189. På samme lag jeg synes det var kult at mange populære fotballspillere. men litt kort bok men også litt spennende og rar

 190. På samme lag

  Boken på samme lag handler om søstrene Andrine og Ada som nettopp har flyttet til Sunndalsøra. Handlingen i boka er om fotball. Andrine og Ada har lyst og være med og spille fotball, men de får ikke lov av guttene. Sjangeren til denne boka er Drama, og den er basert på fortellinger om fra når de vokste opp, og det er sanne historier.

  Boka synes jeg var helt grei, men det er ikke så veldig interessant for meg når det handler om fotball som jeg ikke synes er så gøy og lese om, og fordi jeg ikke er så interessert i fotball.

  Boken handler litt om forskjellsbehandling, og om at guttene skal være bedre enn jenter i fotball. Det synes jeg er dumt og urettferdig, fordi alle kan ha like interesser, å alle har rett til og bli behandlet likt.

  Jeg mener at denne boken passer best for de som er interessert i fotball. Og den passer nok best for både jenter og gutter i alderen 10-13 år.

 191. Eg likte den ikkje så bra, det var mange fremmed ord så det er ikkje så enkel å lese, men ellers var den bra. 4/10

 192. Jeg synes ad denne boken var bra. Det var ikke den beste boken jeg har lest, men den var bra. Det er ikke akkurat en sånn bok som jeg liker så veldig godt.
  Jeg synes at det var dårlig gjort av guttene å undervurdere de kun fordi de er jenter, men det er bra at de fikk være med til slutt😊

 193. På Samme Lag:

  Dette var en veldig kul bok! jeg likte boken godt og bare leste den igjen, og igjen, og igjen. jeg fikk også veldig lyst til å lese resten av boka.

  Det var gøyest når jentene kom til ball bingen og skulle spille med guttene. de gjorde det veldig bra, i hvert fall mot de eldre guttene.

  Denne boka passer for barn, 5-12 år syns jeg. de passer i hvert fall til de som liker å spille Fotball.

  Terningkast 5/6 av meg 😀

 194. Boka var veldig bra jeg synes den kunne vært litt bedre hvis den hadde tatt med Haaland men ellers synes jeg den var veldig bra og ganske spennende. Så boka var super for meg😁😊:D

 195. På samme lag

  Boken på samme lag handler om søstrene Andrine og Ada som nettopp har flyttet til Sunndalsøra. Handlingen i boka er om fotball. Andrine og Ada har lyst og være med og spille fotball, men de får ikke lov av guttene. Sjangeren til denne boka er Drama, og den er basert på fortellinger om fra når de vokste opp, og det er sanne historier.

  Boka synes jeg var helt grei, men det er ikke så veldig interessant for meg når det handler om fotball som jeg ikke synes er så gøy og lese om, og fordi jeg ikke er så interessert i fotball.

  Boken handler litt om forskjellsbehandling, og om at guttene skal være bedre enn jenter i fotball. Det synes jeg er dumt og urettferdig, fordi alle kan ha like interesser, å alle har rett til og bli behandlet likt.

  Jeg mener at denne boken passer best for de som er interessert i fotball. Og den passer nok best for både jenter og gutter i alderen 10-13 år.

 196. jeg synes at denne boken var grei. Kanskje ikke helt min smak. Det var dumt at Ada og Andrine ikke fikk være med å spille fotball i starten.

 197. Boka var bra skrevet, bra at han får frem at jenter og er god i fotball og sånn. Men fotball er ikke helt min stil så jeg vil gi denne boken en 6/10🙂

 198. Jeg synes det er bra at Andrine og Ada Hegeberg fikk være med i ballbingen jeg synes at denne boka var veldig bra.

 199. Jeg synes den var spennende. Det er nok fordi, jeg elsker Fotball. Jeg spiller fotball hele tiden. Jeg tror at de som liker fotball kommer til å like denne boken og de som ikke liker fotball kommer nok til å synes at den er helt ok.

 200. Jeg liker fotball så jeg likte den veldig godt, men den er ikke så bra for dem som ikke liker fotball. Jeg håper det kommer en bok til.

 201. Jeg liker fotball så jeg likte den veldig godt men den er ikke så bra for dem som ikke liker fotball. håper det kommer en til bok om det.

 202. Den va veldig bra, men det kunne ha vært litt morsommere.
  Æ e ikke akkurat en fan av fotball men ja.

 203. På samme lag

  Boken på samme lag handler om søstrene Andrine og Ada som nettopp har flyttet til Sunndalsøra. Handlingen i boka er om fotball. Andrine og Ada har lyst og være med og spille fotball, men de får ikke lov av guttene. Sjangeren til denne boka er Drama, og den er basert på fortellinger om fra når de vokste opp, og det er sanne historier.

  Boka synes jeg var helt grei, men det er ikke så veldig interessant for meg når det handler om fotball som jeg ikke synes er så gøy og lese om, og fordi jeg ikke er så interessert i fotball.

  Boken handler litt om forskjellsbehandling, og om at guttene skal være bedre enn jenter i fotball. Det synes jeg er dumt og urettferdig, fordi alle kan ha like interesser, å alle har rett til og bli behandlet likt.

  Jeg mener at denne boken passer best for de som er interessert i fotball. Og den passer nok best for både jenter og gutter i alderen 10-13 år.

 204. Jeg synes boken var bra. Jeg likte at det var bilder. Og at det var jenter spilte fotball.😁

 205. Dette er boka til Ada og Andrine Hegerberg.
  Boka handler om Ada Og Andrine som nettopp har flytta og har lyst og prøve seg på football. Til slutt får de spille kamp med guttene og Jentene er på hvert sitt lag.
  Boken imponerte meg fordi jeg er ikke interessert i fotball , men synes fortsatt at denne boken var spennende. Jeg fikk lyst til og lese videre i boken.
  Jeg synes det var og kult at de hadde navn på spillerne for eksempel Bale og Messi, det hjalp med og fylle med på hva som skjedde og hvem som hadde ballen.
  Boka tar og opp noe viktig, at jenter og gutter kan begge være gode på fotball.
  Boken var bra skrevet.

  Det som kunne vært bedre var kanskje mer bilder for og se litt mer hva som skjer.
  Jeg gir denne boka terningkast 4.5. Jeg anbefaler boka for de som liker spenning og fotball.

 206. Jeg syns dette utdraget ganske bra, jeg vil gi det terning kast 4 fordi jeg syns den ikke var så spennene.

 207. På samme lag skrevet av : Harald Rosenløw Eeg.
  Boka handler om de to søstrene Ada og Andrine Hegerberg.
  Søstrene vil spille med de kjente fotballspillerne.
  Først så får de ikke lov til og spille med de men etter noen minutter får de lov.
  De spiller fotball i ballbingen. Ada kom på lag med Bale, Messi og Ronaldo og Andrine kom på lag med Pogba, Salah og Gerrard. Ada skårte mål til sist. Jeg syntes boka var helt ok. Boka passer best til de som liker fotball.

 208. På samme lag skrevet av : Harald Rosenløw Eeg.
  Boka handler om de to søstrene Ada og Andrine Hegerberg.
  Søstrene vil spille med de kjente fotballspillerne.
  Først så får de ikke lov til og spille med de men etter noen minutter får de lov.
  De spiller fotball i ballbingen. Ada kom på lag med Bale, Messi og Ronaldo og Andrine kom på lag med Pogba, Salah og Gerrard. Ada skårte mål til sist.

 209. Jeg synes boken var veldig god fordi det viser at jenter er like gode som gutter i å spille fotball.

 210. Synes det kunne vært litt mindre avslørelse men ellers veldig bra!!! Den var veldig gøy og lese!!!! Og fikk lyst til og kjøpe boken!!!!!!

 211. På samme lag

  Boken handler om Ada og Andrine som nettopp har flyttet til Sunndalsøra, og har lyst og være med å spille fotball med noen gutter. Men guttene vil ikke at jentene skal være med å spille fotball.
  Sjangere er fotball. Forfatterne er Ada og Andrine Hegerberg. Boken minner meg ikke om en film eller bok.
  Jeg synes at boken var veldig bra fordi den var bra skrevet og spennende.
  Boken var spennende fordi jeg liker fordi jeg liker fotball. Den var veldig lett å leve seg inn i fordi den var gøy og spennende å lese.
  Avsluttningen var som forvente og det er bra.
  Jeg synes at folk bør lese denne boken fordi den er veldig bra og kanskje bedre enn folk tror at den skal være.

 212. Teksten handler om Ada og Andrine Hegerberg som har nettopp flyttet til Sunndalsøra og skal prøve å spille fotball i ballbingen, men noen gutter er der og det blir problemer. Sjangeren er fotball.

  Min mening om denne boka er at det er et eksempel på likestilling, guttene tror at jentene er bare dårlig men de egentlig ikke er det. Det er et godt forbilde for barn med at alle kan være like gode uavhengig av kjønn. Mange kan se opp til Andrine og Ada Hegerberg for deres historie om fotball. Teksten sluttet uventet. Ada gikk fra å nesten bare stå på banen til å skåre et kjempe fint mål, men så sier guttene at det ble annullert. Teksten kan være litt vanskelig å lese for de som ikke spiller fotball eller vet så mye om det. Andre bør lese denne, uansett om du spiller fotball eller ikke, fordi du forstår hovedpoenget med boka veldig lett.

 213. Det jeg synes om boken til Ada Hegerberg, Jeg synes boken var veldig gøy å lese, Fordi boken hadde fotball i seg. Boken var veldig spennende fordi du kunne ikke helt skjønne når noe spennende skulle skje. Jeg likte veldig godt at de forklarte veldig godt hvordan karakterene så ut og sånn. Jeg synes det var veldig kult at de hadde på seg footballdrakter med ekte footballspillere bakpå. Sånn som Pogba foreksempel.

  Boken handler om to jenter Ada og søstern hennes Andrine. Jentene ville spille football sammen med noen gutter i en binge. Jentene fikk ikke låv i starten men litt etter fikk de lov til slutt. Boken ender med at Ada scoorer mål og at Jenter også kan spille football.
  Jeg synes denne boken var veldig gøy å lese fordi den hadde masse spenning så jeg hadde gitt boken terning kast 5/6.

 214. På samme lag
  Teksten handler om at Ada og Andrine har flyttet til Sunndalsøra, der de ser noen spille fotball i en ballbinge. Hovedpersonene er Ada og Andrine. Handlingen er lett å leve seg inn i fordi det er en rød tråd.
  Teksten starter med beskrivelse. Det som overrasker meg er at de andre guttene ikke sentrer ballen til jentene. Jeg misliker han som kaller seg for Bale fordi han bryr seg bare om seg selv. Boken tar opp et viktig emne og det er at jenter er like mye verdt som gutter. Jeg får lyst til å lese mer fordi boken handler om fotball. Teksten var veldig vanskelig å legge fra seg fordi det handlet om fotball og jeg liker fotball. Det beste ved teksten var at den handlet om fotball og gode fotballspillere. jeg gir denne boka terningkast 6. Jeg anbefaler denne for de som liker fotball.

 215. Den var ganske flaut på starten, men den ble bedre etter hvert hvis jeg kunne lese hele boka hadde jeg gjort det 7 av 10

 216. Jeg syntes boken var bra fordi den var spennende og kul med popband og messi greiene .
  Men det var litt vanskelig å se hvem som var hvem, men alt unntatt det var det bra og en kul bok 🙂

 217. Jeg Synes boka var helt ok, men boka kunne vært litt mer morsommere og spennendene.
  Jeg gir denne boka 6/10.

 218. Boka var bra. Jeg syntes det var dårlig gjort av guttene for å behandle jentene sånn.

 219. Jeg syntes at boken var bra. Men viss de kunne forklart litt bedre hvem som var hvem, hvis de hadde f.eks forklart hvordan alle så ut føre vi starter og lese boken.

  Ettersom jeg heller ikke kan så mye om fotball så hadde jeg også problemer med og forstå hva som skjedde.

  Så jeg vil si at jeg syntes at denne boken ikke passet meg. Men hvis det hadde blitt bedre forklaring på ting så hadde jeg kanskje prøvd og få lest resten av boka.

 220. Boka var bra men det var litt rart at guttene het fotball spillere ikke dens ekte navn, ellers så syntes jeg at den var veldig bra 😀

 221. Jeg likte ikke boken fordi det er 2 jenter. Og fordi de brukte ikke guttenes ekte navn de brukte fotball spillerne sine navn. Jeg gir terning kast 3 av 6. Jeg anbefaler boken til de som liker dame fotball.

 222. Jeg synes boka var veldig bra, fordi jeg selv er veldig glad i fotball. Jeg har også følt meg noen ganger litt utafor. Jeg gir den et terningkast 4/6 fordi jeg er glad i fotball, men de kunne legge litt mer spennende ting. Jeg anbefaler denne til folk som forstår fotball.

 223. Jeg synes boken var bra, men kanskje den kunne ha litt mer spenning men ellers så var den bra. Jeg gir boken 4/6

 224. Jeg syntes boka var passe. Det jeg likte med boka var at den handla om fotball. Boka var ikke helt sant fordi de spillet ikke med Bale, Ronaldo, salah og pogba. Ellers var boka bra, Jeg anbefaler denne boka til de som like fotball og de som liker dame fotball

 225. Boken er bra men ikke min smak jeg gir den 4 av 10 den var ikke så dårlig jeg Synnes den burde være 9 års grense jenter kan være bedre en gutter i fotball ingen vet 🤷🏻‍♀️

 226. Jeg synes at boken egentlig ikke var så spennende fordi jeg liker ikke fotball så godt. Jeg synes at det var dårlig gjort av guttene å ikke la jentene være med. Hoved personene heter Ada og Andrine hegerberg. Jeg gir boken 3/6🎲

 227. Anmeldelse=
  Jeg syns denne boken «på samme lag» var ganske bra, fordi det handler om at noen jenter blir med å spille fotball fordi det er ikke så veldig mange jenter som liker fotball og det syns jeg er veldig kult når jenter spiller fotball, særlig om de vinner over guttene. 😃
  Og det er veldig kult at de nå er veldig kjente da! Det er jo ekstra stas.
  Vil gi denne boken en terningkast 5 🎲

 228. SKALLEN

  Skallen handler om to gutter som er på fisketur. Jeg syntes ikke at den var så veldig bra, fordi at historien slutter når det skumle begynner. Jeg anbefaler boken til de som er glad i litt spenning men ikke så mye av det skumle. Forfatteren heter: Harald Nortun
  Jeg gir boken terningkast 4

 229. Skallen
  Denne boken handlar om to venner som drar på telttur og fisker og så finn dei knoklar. Eg synest denne boken ikkje var særleg skummel. Den hadde en dårleg slutt som før meg til a villa lesa meir om denne boken. Den var spennande og gøy å lese.

 230. På Samme Lag
  Denne boken er laget av Harald Rosenløw Eeg og denne boken handler om fotball

  Eg likte ikkje boken for den var ikkje så spennande og eg synes den var rar
  Men den er sikkert gøy for folk som ser på fotball.

  Terning kast 2/6

 231. På same lag
  Eg likte boke fordi: eg like fotball for fotball er gøy og eg spille fotball
  Eg likte ikkje boke fordi: da var lite billde og masse tekst terning kast 4.

 232. Denne boken handler om to fotball jenter som har lyst til å spille med noen profesjonelle gutter. Noen sier nei, men Pogba sier Ok. Spillet er i gang og Ada blir sendt i forsvar med en gang. Hun vet at de dårligste er forsvar.

  Salah får ballen og finter bale, som gir han sjansen til å sentre til Pogba. Pogba kommer mot Ada i full fart. Hun hopper ut fra mål og treffer ballen sånn at den spretter tilbake på Pogba. Pogba krasjer inn i henne og hun mister pusten.

  Litt spilling senere stormer Ada mot fiendens mål og dryler ballen i mål da Salah plutselig sier at målet er annullert.

  Jeg ville kalt dette en action bok.

  Jeg likte IKKE denne boken fordi jeg syntes det var vanskelig å skjønne hvem som var på lag og vanskelig å huske hva som skjedde. ( Jeg måtte lese sider om igjen for å huske hva som skjedde når jeg skrev anmeldelsen)

  Jeg fant det også vanskelig å leve meg inn i boken. Jeg ble ikke egentlig overrasket av noe siden jeg fant det ikke spennende egentlig.

  Jeg likte noen av personene som for eks. Salah siden han spiller for favorittlaget mitt.

  Den tar opp Mot fordi de tør å spør om de kan bli med. Alle burde gjøre det.

  Teksten slutter veldig brått.

  Den var lett å lese.
  Det beste var når hun redder ballen.
  Det irriterte meg at jeg glemte hva som skjedde.
  Den fortjener IKKE å vinne boksluker prisen.
  2/6

 233. Jeg vår depresjon av denne boka.

  Denne boken handler om to fotball jenter som har lyst til å spille med noen profesjonelle gutter. Noen sier nei, men Pogba sier Ok. Spillet er i gang og Ada blir sendt i forsvar med en gang. Hun vet at de dårligste er forsvar.

  Salah får ballen og finter bale, som gir han sjansen til å sentre til Pogba. Pogba kommer mot Ada i full fart. Hun hopper ut fra mål og treffer ballen sånn at den spretter tilbake på Pogba. Pogba krasjer inn i henne og hun mister pusten.

  Litt spilling senere stormer Ada mot fiendens mål og dryler ballen i mål da Salah plutselig sier at målet er annullert.

  Jeg ville kalt dette en action bok.

  Jeg likte IKKE denne boken fordi jeg syntes det var vanskelig å skjønne hvem som var på lag og vanskelig å huske hva som skjedde. ( Jeg måtte lese sider om igjen for å huske hva som skjedde når jeg skrev anmeldelsen)

  Jeg fant det også vanskelig å leve meg inn i boken. Jeg ble ikke egentlig overrasket av noe siden jeg fant det ikke spennende egentlig.

  Jeg likte noen av personene som for eks. Salah siden han spiller for favorittlaget mitt.

  Den tar opp Mot fordi de tør å spør om de kan bli med. Alle burde gjøre det.

  Teksten slutter veldig brått.

  Den var lett å lese.
  Det beste var når hun redder ballen.
  Det irriterte meg at jeg glemte hva som skjedde.
  Den fortjener IKKE å vinne boksluker prisen.
  2/6
  -Gunnar

 234. PÅ SAMME LAG

  På Same lag handler om to jenter som har lyst til å spille fotball med noen eldre gutter i ballbingen. Disse guttene kaller seg for: Ronaldo, Messi, Pogba osv. Jeg syntes boken var helt grei. Den var ikke for kjedelig og heller ikke for gøy. Jeg anbefaler den til folk som er interesserer seg for fotball. Den er sikkert ikke like gøy for folk som ikke er så glad i fotball. Forfatteren til denne boken heter: Harald Rosenløw Eeg.
  Jeg gir den terningkast 3

 235. Det denne boken handler om er to jenter som nettopp har flyttet inn som heter Ada og Andrine Hegerberg. De så noen gutter som spilte fotball, men det var ikke så enkelt å få bli med. Men til slutt får lov til og bli med av guttene. Jeg synes boken var veldig bra, jeg likte at boken hadde ekte fotballspillere i seg som f.eks M. Salah, Gareth bale, cantona og mange andre. Jeg synes boka var veldig gøy og lese det var passe tekst passe bilder. Sjanger er Fantasi . Det beste med teksten var at jentene spilte fotball med guttene. Styrken til teksten er at den får meg hektet på å lese den med en gang, jeg ble lei meg når boken var ferdig. Hvis du liker football burde du lese denne boka.
  Jeg synes ikke boken fortjener å være superfinalist. Boken var veldig gøy og les, alle fra 6-15 år burde lese boka.

 236. På Samme Lag

  Denne fotballbaserte boken skrevet av Harald Rosenløw Eeg og er illustrert av Hans Jørgen Sandnes.

  Harald virker som en god forfatter, og han vil nok skrive mange gode bøker fremover.
  Jeg likte teksten fordi jeg liker fotball og det å få lese og høre om gode kamper.
  Denne boken virker som vil bli lest av mangen barn, både gutter og jenter.
  Den virker spennende, og man får lære at likestilling er viktig.
  Jeg vil gjerne lese resten av boka.
  Fotball er både gøy å lese om, og å spille selv.

 237. Jeg gir den terningkast 4 ut av 5 fordrei jeg likker fotball og det er spilllere jeg likker.
  Og at boken handler om to jenter som spiller med gutter.

  Det var kult at Andrine og Ada spilte så bra sammen med guttene fordi de viser at jenter kan være like gode som gutter til å spille fotball.
  Jeg synes guttene er slemme og sier at de må gå vekk å spille med jenter.
  Jeg synes det er frekt at guttene lar dem ikke bli med.
  Det beste med boka er at de t jentene viser at jenter også er gode til å spille fotbal.
  Og at de er nye til det stede og vet ikke mye om det stede.
  Men til slutt fikk jo dem bli med å spille med guttene det var snillt men jeg trodde det ikke skule ta så lang til til dem å bli med.

 238. jeg rater den 3/6 jeg likte den lit fordi det var fotball men det var og for mye detaljer og at det er trist at dere sier at messi er på barca og at ronaldo er på real madrid det er de ikke men det er greit at salah er på liverpool fordi jeg heier på liverpool så vis salah ikke hadde vært med da hadde det blit 2/6 men siden salah er med for han spiller jo på liverpool og de profe som var med har ikke tid til og spille i en ballbinge de må bruke tid på mange andre ting en og spille i en ballbinge

 239. Jeg likte ikke boka så Mye fordi den handla om folk som tror di er bedre en alle de 6 fotball spillerne og di tror de kan komme seg unna de 6 gode spillerne i boka
  Og fordi Mohammed salah og ronaldo CR7 og messi bale og popband er ikke i en tilfeldig fotballbane i boka
  Jeg likte ikke boka så mye så jeg gir den 2/10

 240. Anmeldelse
  Jeg gir boka terningkast 6 fordi at boken var veldig bra, og selv og den ikke var helt min stil så er den sikkert en ny favoritt til noen andre.
  Jeg likte spesielt at Andrine var så selvsikker og at Ada tok risken med å skåre mål. Det hadde i hvert fall ikke jeg turt, fordi at når de fleste jenter spiller fotball med gutter, vil guttene at vi skal sentre til dem fordi de tror at de er best men så vil du skåre selv så du tar sjansen. Og tenk om du bommer! Da blir gutta rasende! Så selv om Andrine er tøff i tryne, synes jeg at det er Ada som er den tøffe.

 241. Den er bra jeg Synnes det burde være 7-12 års bok elr noe jeg gir den 4/10

 242. Jeg likte ikke boka, fordi den handla om folk som trodde de var like gode som Messi, salah, ronaldo, gerrard, bale og pogba. Det eneste som var bra med den var at den handla om fotball. Den var rar fordi det bare var en forteller som snakka og ikke folka. Jeg gir den 6 av 10 fordi den handlet om fotball.

 243. Jeg syntes den var bra fordi jeg liker fotball så jeg gir den 9.5/10

 244. Æ syns den va kjedelig og dårlig fordi æ spille ikke fotball og æ forsto ikke så mye av den.
  Den kunna ha vært bedre hvis den ikke va om fotball å hvis de forklart ber.

 245. Jeg likte den ikke fordi den hadde et
  Kjedelig tema og de sa mange ord
  Som bare var på en måte fotball ord
  som jeg ikke Forsto så jeg ville ikke ha
  Lest hale boken

 246. Jeg likte den ikke så godt, fordi det handler bare om at en gutt skårer mål og jeg synges det er kjedelig å lese om fotball.

 247. Jeg syns boken var kjedelig og litt dårlig. Jeg liker ikke fotball så mye. Jeg holte nesten på å sovne. Jeg syns det var kjedelig fordi de var altfor mye tekst om hva som skjedde mens de spilte, det ga ikke så mye mening til meg og jeg har glemt absolutt alt sammen.

 248. Jeg likte ikke boka, fordi den handla om folk som trodde de var like gode som Messi, salah, ronaldo, gerrard, bale og pogba. Det eneste som var bra med den var at den handla om fotball. Den var rar fordi det bare var en forteller som snakka og ikke folka. Jeg gir den 3 av 10 fordi den handlet om fotball.

 249. Jeg likte den ikke så godt fordi det var om fotball å den var ganske kjedelig jeg holdte på å sovne fordi de snakka bare om sånn dribling osv, jeg gir den 1/10 fordi den var uintresang.

 250. Boken var dårlig fordi jeg ikke liker fotball. Jeg tror at om du ikke liker fotball er det noen ting du kanskje ikke hadde fått med deg. Men det føltes ut som om jeg skulle sovne, det var lite spenning og ikke mye egentlig som interesserte meg.

 251. den er ikke så bra som det ser ut. visste ikke hvem som snakket, men den er ok bok.

 252. På Samme lag: bok anmeldelse
  Jeg syntes boka var helt ok. Altså jeg hadde nok ikke valgt den ut av andre bøker, fordi jeg liker bedre tegneserier og fantasi bøker. Av den grunn viss jeg måtte gi den et terning kast (fra 1 til 6) så hadde jeg gitt den 3, fordi jeg syntes det var litt vanskelig å leve meg in i boka, men jeg kunne godt hatt lest den viss jeg måtte. Jeg er også ikke så glad i fotball, som kan ha mye å si for å like boka.

 253. Boka er veldig bra men den gjorde meg ikke så inspirert men den er bra hvis noen liker fotball

 254. Jeg likte boken passe bra den var spennende å jeg fikk lyst til å lese videre men jeg synes det burde være tydligere på hvem som er hvem.

 255. Jeg likte boken og sånne greier men det var litt vanskelig å se hvem som er hvem.
  So den er passe bra og det er også sikkert fordi jeg ikke liker fotball så mye 🙂

 256. Jeg syntes det burde være litt mere tydeligere tegninger det burde også vært mere tidligere hvem som er hvem og litt om de og mere beskrivelse

 257. Jeg gir denne boken en terningkast 3 ut av 5 fordi jeg liker fotball og det er spillere som jeg liker masse.Og at de
  Denne boken handler om to jenter som heter Ada og Andrine og de har lyst til å bli med å spille fotball i bingen med Pogba, Gerrard, Ronaldo, Salah, Bale og Totti.
  Guttene mener at de er ikke gode så de kan ikke spille med de, og at de må finne noen andre jenter å spille med, de er for dårlig for disse guttene fordi hun er en Jente.Du går i forsvar sier bale til Ada, Det er man man sier til de dårligste.La de gode skåre mål og de dårlige være det stedet på bane hvor de er minst dårlige.Ada tar et par skritt fram hun skyter foten hennes treffer akkurat slik den skal. skuddet går hardt i en bue, MÅL! Annulert roper Pogba. Det var fri først.

 258. En bok for fotballfolk

  Boken handler om Ada og Andrine som vil være med guttene og spille fotball. De har akkurat flytta til et nytt sted som heter Sunndalsøra. Boken er basert på en sann historie og tilhører sjangeren drama.

  Jeg syns teksten var helt ok, men ikke noe særlig får meg fordi jeg er ikke så fan av fotballbøker. Guttene i boken ble kalt for navnene til kjente fotballspillere. Så det er vanskelig og henge med hvis man ikke vet hvem de er eller er så interessert i fotball.

  Jeg kjente meg igjen i boka fordi i friminuttene er det sånn at hvis jeg er med guttene så ender jeg alltid opp med og være keeper eller forsvar. Jeg syns ikke det er noe rettferdig at jentene alltid må være keepere eller forsvar. Når dette blir tatt opp i boka er det viktig og si noe om at gutter og jenter må behandles like bra når det kommer til fotball.

  Teksten var litt tung og lese fordi det så mye tekst på hver side og fordi jeg ikke er så interessert i tema. Jeg får ikke så lyst og lese mer.

  Det beste med boka er at den tar opp viktige tema, som likestilling mellom gutter og jenter innenfor fotball. Det var litt irriterende at den brukte så mange fotballnavn. Man bør lese boka hvis man er interessert i fotball og kanskje særlig jentefotball.

 259. På samme lag
  Sjanger: Spenning action og humor.
  Jeg synes boken var veldig bra fordi den gidde mye mening og var om likestilling. Jeg liker fotball veldig mye så jeg forsto hva som skjedde i teksten. Denne boken skjønner jeg at kom på bokslukerprisen fordi den var god og hadde mye mening.

  Boken var veldig spennende, jeg kommer sikkert til å lese hele hvis jeg finner den.
  Jeg anbefaler boken til de som liker fotball. Jeg fikk med meg boken, det var sånn at 2 jenter hadde flyttet til et sted og gikk for å spille fotball. Der fikk de litt trøbbel med gutter som sa at jenter ikke kan spille fotball. Ada Og Andrine ville virkelig vise at de klarte å spille fotball og sa til gutten er du redd for å tape og da fikk de spille.
  Boken ble mer og mer spennende til hvor mye jeg leste den.

  Jeg levde meg ikke helt inn i boken men jeg synes fortsatt at den var spennende.
  Jeg gir terningkast 5 av 6 fordi den var spennende, jeg synes den gidde mening, den hadde likestilling som vi trenger i denne verden, de som skrev den er proffe fotballspillere som bruker tiden sin på dette, Jeg var veldig nærme til å leve meg inn i boken, men det skjedde ikke så derfor gir jeg den 5 av 6. Boken er veldig bra fordi den kan få andre jenter som har opplevd dette til å begynne å spille fotball. Boken sier hvordan Ada og Andrine hadde det når de var yngre.

 260. På samme lag
  Sjanger: Spenning action og humor.
  Jeg synes boken var veldig bra fordi den gidde mye mening og var om likestilling. Jeg liker fotball veldig mye så jeg forsto hva som skjedde i teksten. Denne boken skjønner jeg at kom på bokslukerprisen fordi den var god og hadde mye mening.

  Boken var veldig spennende, jeg kommer sikkert til å lese hele hvis jeg finner den.
  Jeg anbefaler boken til de som liker fotball. Jeg fikk med meg boken, det var sånn at 2 jenter hadde flyttet til et sted og gikk for å spille fotball. Der fikk de litt trøbbel med gutter som sa at jenter ikke kan spille fotball. Ada Og Andrine ville virkelig vise at de klarte å spille fotball og sa til gutten er du redd for å tape og da fikk de spille.
  Boken ble mer og mer spennende til hvor mye jeg leste den.

  Jeg levde meg ikke helt inn i boken men jeg synes fortsatt at den var spennende.
  Jeg gir terningkast 5 av 6 fordi den var spennende, jeg synes den gidde mening, den hadde likestilling som vi trenger i denne verden, de som skrev den er proffe fotballspillere som bruker tiden sin på dette, Jeg var veldig nærme til å leve meg inn i boken, men det skjedde ikke så derfor gir jeg den 5 av 6. Boken er veldig bra fordi den kan få andre jenter som har opplevd dette til å begynne å spille fotball. Boken sier hvordan Ada og Andrine hadde det når de var yngre. Folk burde virkelig lese denne.

 261. På samme lag
  Forfatteren er Harald Rosenløw.
  Forlaget heter Bonnier forlag.
  På samme lag handler om Ada og Andrine Hegerberg som er nye i ei bygd og ikke får lov til å spille med guttene. Jeg mener at sjangeren er fotball.

  Jeg liker boken fordi den handler om likestilling og utestenging som fler inkludert jeg kjenner meg igjen i. Det er bra at det er likestilling med i boken da skjønner andre barn at de ikke er alene og at det er flere som blir forskjell behandlet. Jeg synes bildene sammen med teksten har en god sammenheng jeg synes derfor boken er lett og forstå. Jeg liker at det er en godt beskrevet tekst om hva de føler og tenker derfor syntes jeg den er enkel og leve seg inn i den og jeg får lyst til og lese mer. Jeg liker også at det er gode personer som lett kan bli gode forbilder og at barn da blir modigere og tørr enklere og si ifra om de blir forskjellsbehandlet.På samme lag

 262. På samme lag
  Sjanger: Spenning action og humor.
  Jeg synes boken var veldig bra fordi den gidde mye mening og var om likestilling. Jeg liker fotball veldig mye så jeg forsto hva som skjedde i teksten. Denne boken skjønner jeg at kom på bokslukerprisen fordi den var god og hadde mye mening.

  Boken var veldig spennende, jeg kommer sikkert til å lese hele hvis jeg finner den.
  Jeg anbefaler boken til de som liker fotball. Jeg fikk med meg boken, det var sånn at 2 jenter hadde flyttet til et sted og gikk for å spille fotball. Der fikk de litt trøbbel med gutter som sa at jenter ikke kan spille fotball. Ada Og Andrine ville virkelig vise at de klarte å spille fotball og sa til gutten er du redd for å tape og da fikk de spille.
  Boken ble mer og mer spennende til hvor mye jeg leste den.

  Jeg levde meg ikke helt inn i boken men jeg synes fortsatt at den var spennende.
  Jeg gir terningkast 5 av 6 fordi den var spennende, jeg synes den gidde mening, den hadde likestilling som vi trenger i denne verden, de som skrev den er proffe fotballspillere som bruker tiden sin på dette, Jeg var veldig nærme til å leve meg inn i boken, men det skjedde ikke så derfor gir jeg den 5 av 6. Boken er veldig bra fordi den kan få andre jenter som har opplevd dette til å begynne å spille fotball. Boken sier hvordan Ada og Andrine hadde det når de var yngre, jeg synes at dette er veldig bra og skrive om.

 263. På samme lag
  Forfatteren er Harald Rosenløw.
  Forlaget heter Bonnier forlag.
  På samme lag handler om Ada og Andrine Hegerberg som er nye i ei bygd og ikke får lov til å spille med guttene. Jeg mener at sjangeren er fotball.

  Jeg liker boken fordi den handler om likestilling og utestenging som fler inkludert jeg kjenner meg igjen i. Det er bra at det er likestilling med i boken da skjønner andre barn at de ikke er alene og at det er flere som blir forskjell behandlet. Jeg synes bildene sammen med teksten har en god sammenheng jeg synes derfor boken er lett og forstå. Jeg liker at det er en godt beskrevet tekst om hva de føler og tenker derfor syntes jeg den er enkel og leve seg inn i den og jeg får lyst til og lese mer. Jeg liker også at det er gode personer som lett kan bli gode forbilder og at barn da blir modigere og tørr enklere og si ifra om de blir forskjellsbehandlet.

 264. Det denne boken handler om er to jenter som nettopp har flyttet inn som heter Ada og Andrine Hegerberg. De så noen gutter som spilte fotball, men det var ikke så enkelt å få bli med. Men til slutt får lov til og bli med av guttene. Jeg synes boken var veldig bra, jeg likte at boken hadde ekte fotballspillere i seg som f.eks M. Salah, Gareth bale, cantona og mange andre. Jeg synes boka var veldig gøy og lese det var passe tekst passe bilder. Sjanger er Fantasi . Det beste med teksten var at jentene spilte fotball med guttene. Styrken til teksten er at den får meg hektet på å lese den med en gang, jeg ble lei meg når boken var ferdig. Hvis du liker football burde du lese denne boka.
  Jeg synes ikke boken fortjener å være superfinalist. Boken var veldig gøy og les, alle fra 6-15 år burde lese boka.

 265. Jeg likte boka ganske godt. Jeg likte at det fortalte om barndommen til kjente personer fordi da får man vite mer om hvem de egentlig er og hvordan de bygget opp karrieren deres. Jeg likte at boka ble mer og mer spennende fordi da får man lyst til å lese mer. Jeg likte veldig godt Andrine fordi hun var modig som spurte om å få være med å spille. Boka handlet jo om likestilling og det synes jeg er bra fordi det kan gjøre folk mer oppmerksomme på at frem til barn er 14-15 år så er det ikke noe som stopper jenter fra å være like gode som gutter i fotball eller andre idretter. Jeg vet ikke om boka fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen, men det var en bra bok og jeg kunne tenke meg å lese den.

 266. Jeg likte boken, men vi fikk ikke lese så mye av den. 10 sider er ikke mye. Så de som liker og lese om fotball burde lese den. Den heter på samme lag.

 267. Jeg synes boka var kjempe dårlig fordi jeg ikke liker og lese det er det verste jeg vet, så ja. Men jeg liker fotball veldig godt, men bøker med mye tekst hater jeg. Jeg gir den boken 2 av 10 fordi det er en bok, alle bøker er 2 av 10. Men jeg anbefaler Den store boken om Norge. Den gir jeg 10 av 10. og ark er godt og spise med kniv og telefon

 268. Jeg opplevde teksten litt kjedelig, dårlig, og ikke så gøy.
  Teksten er passe. Det handlet om barndommen til Ada og Andrine. De fikk være med og spille med Salah, Ronaldo, Pogba, Bale og Cantona. Jeg vet ikke om folk bør lese den. Den er bra, men ikke den beste boken.

  Jeg gir den terningkast 4/10

 269. Jeg synes andre bør lese boka fordi boka var egentlig veldig bra den handler om litt av det som kan skje på ekte også og fordi boka handler om en ekte historie så kan de som og er jenter kanskje ikke får være på samme lag med guttene føle på at det ikke bare er dem som føle det. Jeg anbefaler denne boka til alle!!

  terningkast 5/6

 270. boka handler om to jenter som heter Andrine og Ada. de har lyst til og bli med kjente fotballspillere og spille fotball ball. men det har ikke de lyst til. De starter og krangle litt men så blir Ada og Andrine med avlike vel. Jeg synes denne boka var litt kjedelig fordi jeg ikke kan så mye om fotball og kjente fotball spillere. Og jeg er ikke serlig glad I fotball heler. Jeg vil ikke andefalle boken men hvis du er glad I fotball og mange kjente spillere burde du kjøpe denne boka.

 271. Boka handler om 2 jenter som heter Ada og andrine, som har flyttet til et nytt sted. En dag går de til ballbingen for og spille fotball, men der er guttene og spiller. Jentene spørr om og bli med , men de sier nei. De spørr så mange ganger helt til de sier ja. De to jentene kom på forskjellige lag.

  Når jeg leste lå jeg merke til at jeg likte boka veldig godt så jeg kommer til og lese den igjen.

  Jeg vil andbefale boka for alle fra 1. til 7. klasse.

 272. Jeg likte godt da Ada sytet et mål 😀 . Jeg ble irritert over når bale sa fri spark når Ada skorte 🙁 . Boka handler om to jenter som heter Ada og Andrine de ville spille fotball med guttene med de sa de ville ikke spille med jentene og sa nei Ada og Andrine er søsken de flyttet 😖 . Jeg ble overrasket nor Andrine as at er du redd for å tape til bale 😮 . Slutten var ikke så bra fordi de sluttet når bale sa fri det var litt irriterende 😶 .

  Jeg vil anbefale boka fordi den er spenene fordi jeg

  Likte den delen nor Ada skåret den delen var spenene😀 .

 273. Boka handler om to jenter som nettopp har flytta til en nytt sted. De to jentene heter Andrine å Ada de likte å spille fotball så de dro til en fotball binge. Men så møter de noen gutter som ikke ville ha dem der men dem hørte ikke på dem også ble dem me å spille fotball.

  Jeg likte denne som passe egentlig. Jeg syntes den var litt kjedelig men også ganske spenndene så det er liksom en 6/10. Hvis jeg var Ada hadde jeg bare gått ett annet sted å spilt fotball.

  Jeg hørte når jeg leste at det var god beskrivelser på personene I teksten. Boken var veldig godt skrevet. Men det var noen sentinger jeg ikke forsto som: dribleraid, flomlyset. Men det er fordi jeg ikke driver så mye med fotball. Jeg hadde anbefalt denne boken for folk som liker fotball og liker spennding og sånt.

 274. Boka handler om fotball. Den handlet om to jenter som het Ada og andrine. Ada og Andrine prøvde å få bli med på fotball men fikk ikke lov fordi det bare skulle være gutter i bingen. Da jeg leste så merket jeg at det var kjempe kjedelig. Jeg likte godt da boka var over.

 275. Eg syntest teksten var god fordi eg likar fotball sjølv.
  Eg likte godt då Ada skårte.
  Dei var veldig gode i fotball.
  Eg vart overraskan då guttane var ego.
  Eg vil anbefale boka fordi ho er spenande.
  Boka passar for folk som likar fotball.
  Terning kast 4.

 276. Tittel på boka.
  På samme lag.
  Forfatter
  Harald Rosenløw Eeg.
  Antall Sider.
  10
  Hvor godt likte du boka.
  Boka fikk 5 stjerner fordi det handlet om fotball.
  Hvem handler boka om.
  Boka handlet om Ada Hegerberg og Andrine Hegerberg.
  Hvor er De.
  Ada og Andrine er i Sunndalsøra.
  Hva skjer i boka.
  Ada Hegerberg og Andrine hegerberg Spiller med Kjente fotballspillere.

 277. Teksten handler om to jenter som vil bli med å spille fotball i bingen med noen gutter. Guttene vil ikke ha dem med, men de får bli med likevel. Ingen gutter sentrer til dem. De var motstandere, de satt Ada Hegeberg I forsvar.

  Boka var litt spennende i starten når Andrine tok ballen i henda og spurte om å bli med. Boka var overaskende fordi jentene burde få være med uansett. Det er litt morsomt fordi guttene tror at jenter ikke kan spille fotball.

  Jeg syntes at teksten var helt ok fordi guttene var veldig idiotiske, men jeg liker også fotball. Og guttene gadd ikke å sentre til jente. Så jeg syntes teksten var helt passe.

  Jeg syntes andre burde lese den fordi den var spennende, overasende og litt morsom

 278. Teksten handler om at det er to jenter som ser på en fotballkamp. Etter i ha sett på kampen lenge har de lyst å være med. De syntes det er urettferdig at det bare er gutter som spiller. De fikk lov å være med, og de spilte ganske lenge og det var teksten var godt beskrevet. Jeg syntes at teksten var ganske kjedelig etter å måtte høre på den. Jeg ble irritert over at jentene ville være med å spille, guttene hadde det sikkert det gøy før de kom. Hvis jeg var en av guttene hadde jeg bare sagt at det er min ball og jeg må få den tilbake. Jeg ble skuffet over at teksten handlet om fotball. Slutten var ganske vanlig. Jeg vil ikke anbefale denne boka fordi den var kort og kjedelig, med det er sikkert bare det fordi jeg ikke liker fotball så mye.

 279. Teksten handlet om fotball. Teksten hander om to jenter som heter Ada og Andrine som liker fotball. Ada og Andrine blir utestangt av Ronaldo,Salah og Pogba. Ronaldo, Salah og Pogba er proffe I fotball de alle tre er kompiser og elsker fotball.Teksten handler om Ronaldo, Salah og Pogba.

  Jeg synes boka er ok men det var litt kult at Ronaldo og Salah og Pogba var I boka.

 280. Samme lag
  forfatter Harald Rosenløw EEg

  Jeg likte den boken fordi jeg liker fotball og jeg syntes det var spennende den burde få 5 stjerner. Boken handler om Ada og Andrine og Pogba og Salah, Messi og bale og Ronaldo.
  De spilte i en binge i sunndalsøra. Det som skjedde var at ada fikk ikke lov til å spille men hun fikk lov likevel men hun måtte spille forsvar men så fikk hun en frispark og hun scoret.

 281. Tittel:På samme lag
  Forfatter:Harald Rosenløw Eeg
  Antall sider:10

  Hvor godt likte du boka? Jeg likte boka 5 stjerner fordi den handla om at jenter ikke kan spille fotball.

  Hvem handler boka om? Ada og Andrine Hegerberg.
  Hvor er de? De er i en ballbinge i Sunndalsøra.
  Hva skjer i boka? To jenter får ikke lov og spille med guttene.

 282. Terningkast 3🧠. boka var bra fordi det ikkje var vanskelege ord. Men messi som er verdens beste fotballspelar er nesten ikkje med i booka.💄

 283. på samme lag

  Forfatter:
  harald rosenløw

  Antall sider:
  5

  Jeg gir boka en 3 fordi det var litt vanskelig og skjønne ka de sier i boka men det var egentlig en veldig bra bok til de som liker fotball og sånt fordi det er typisk det.Men jeg kunne lest den.

 284. Samme lag .
  Harald Rosenløw Eeg.
  10 s.
  5 stjerner.
  Jeg likte boken fordi det handlet om fotball.
  Boken handlet om to jenter som spiller fotball.
  De er i en ballbinge
  Det som skjer er at guttene ikke lar jentene bli med å spille fotball

 285. boka var litt kjedeleg fordi eg ikkje likar så godt fottballbøker boka passar for folk mellom 6 og 10 år eg gir den terningkast 2

 286. Eg synest at boka “På samme lag” var bra fordi den handla om fotball. Eg likte ikkje at Ada og Andrine ikkje fekk vere med å spele fotball. Ada og Andrine er tøffe, og dei viser eigenskapen mot. Eg vart trist då dei ikkje fekk vere med å spele fotball. Eg vil anbefale andre å lese denne boka fordi eg synest den var bra. Boka passar for dei som likar fotball. Eg gir boka terningkast 4.

 287. 1.Jeg ble overrasket at guttene oppmerka sånn da dem er gamle nok til og forstå

  2.jeg syntes at det var rart at dem guttene reagerte på en så idiotisk måte som gutt eller jente.

  3. jeg skjønte ikke helt at dte var ingen voksne der.

  4. da jeg leste syntes jeg at det var rart at hun jenta merka så sur ut da hun fikk ballen fordig hvis hun vil bli med ikke ver som en baby for da ville ingenm ha med hun.

 288. Den er spennande eg likte godt då ho scora.
  Hovudpersonane er supergode i fotball.
  Eg blei glad då ho scora. Boka passar får dei som likar fotball.
  Eigenvurdering: bra. Terningkast: 4

 289. Da jeg leste boka syntes jeg at det var dårlig gjort av guttene å ikke sentre ballen til jentene , Fordi alle må få lov til å være med å prøve seg å spille fotball. Det var kult at Andrine og Ada spilte så bra sammen med guttene, fordi de viser at jenter kan være like gode som gutter til å spille fotball.

 290. Det virket urettferdig at Balle sa nei til jentene bare fordi de er jenter. jeg mener dette fordi alle er like mye vært.

 291. Jeg syns boka var litt bra og litt dårlig. Den var dårlig fordi jentene ikke fikk være med.

 292. Denne boka handler om to søsken hun eldste heter Andrine, og hun yngste heter Ada.
  Det var dårlig gjort at Andrine og Ada ikke fikk bli med fra starten av.
  Begge søsknene er proffe fotballspillere.
  Det var spennene da Andrine tok ballen og sa til guttene, guttene er også proffe fotball spillere.
  Guttene har på fotball drakter det har Andrine også, men det har ikke Ada.
  Jeg synes boka får terning kast 5.
  Jeg syntes boka var veldig bra.

 293. Jeg synes boka var kjedelig, jeg synes det burde ha vert litt mer jenter å det suten så liker jeg ikke fotball, så det blir et pass for meg

 294. det var dårlig gjort av guttene å ikke senter fordi da kan ikke jentene ha ballen.
  det virket urettferdig at jentene først ikke fikk bli med fordi ale er like mye vert.

 295. Eg synst at teksten var bra fordig eg likar fotball.Eg likte godt då Ada skåra,eg likte ikkje då dei ikkje sentra. Eit typisk trekk fra hovudpersonane er at dei er gode i fotball .Eg vart glad når Ada skåra.Eg vil ambefale boka fordig det var ei bra bok.Boka passar for alle.Terning kast 3

 296. Det var dårlig gjort av Bale å si nei til Andrine om de kunne være med på fotball, jeg skjønte ikke hvorfor Bale sa nei til jentene. jeg gir boka 4/6 fordi jeg skjønte nesten ingen ting, men boka var bra.

 297. Jeg synes at boka var litt kjedelig fordi jeg er ikke så interessert i fotball, men den hadde et godt budskap. Jeg likte godt da de ikke bryr seg når de blir forskjellsbehandla. Når jeg leste teksten blei jeg sint og overraska da de blir forskjellsbehandla bare på grunn av kjønn! Jeg vil anbefale boka hvis du er interessert i fotball, men den kan også vere god selv om du ikke er så interessert i fotball. Boka kan passe for alle aldre og kjønn. Jeg gir den terningkast 3.

 298. jeg likte denne boka for di jeg elsker fotball. Jeg likte da ada og hun andre spilte mot ronaldo og messi og dem det var kjempe gøy og lese. Terning kast 10/10. Jeg syns denne boka er for alle.

 299. Jeg synes boka var dårlig og ikke spennende, og jeg har ikke interesse for boka, men hvis jeg skulle valgt en ting som var urettferdig, var det at gutta ikke lot jentene være med, og det er forskjellsbehandling, men kanskje boka kunne ha mer forklaring og spenning. Jeg gir terning kast 2.

 300. Jeg synes boka var kjedelig for meg, jeg skulle ønske det hadde vært krim i den. Og jeg er ikke glad i football, så det var et nei for meg.

 301. 1. Jeg ble overrasket over at guttene var sånn fordig dem er jo gamle nok til og forstå at gutt og jente gjeller ikke.

  2.
  Jeg syntes at det var rart att dem guttene reagerte på en så idiotisk ting som gutt eller jente.

  3.
  Jeg skjønte ikkke hvorfor det var ingen voksne der?

  4.
  Da jeg leste syntes jeg at det var rart at Andrie oppmerka så sinna da hun fikk ballen liksom hvis hun hvil spille med dem liksom så skal man ikke opppføre seg så sur ut for ingen hvil da ville spille med hun så jeg tror at hvis hun ville ikke oppmerka så sinna ut så hville dem sagt ja.

 302. Helt grei bok. Jeg synes det var uretferdig at Andrine ikke ville være med. Hun eldste heter Andrine, hun yngste heter Ada.

 303. Jeg synes den var veldig bra fordi, den hadde Ronaldo, Bale, Messi, Pogba og Mo. shala.
  Jeg synse også guttene var ikke så snille fordi dem lot ikke jentene hveme og dem sentra ikke en enste pasning. Men boka var veldig spendene

 304. Boka handler om to jenter som har lyst til å spille fotball med noen gutter som ikke lar dem være med i starten, men de får lov å være med til slutt, og da er de mye bedre en guttene. Jeg har ingen interesse for boka, men hvis jeg skulle si noe som var urettferdig, så var det at jentene ikke fikk være med å spille i starten.

 305. Den var bra . fordi den handlet om Fotball. Jeg syns det var kult at de brukte ekte navn på proffe fotballspillere.

 306. Eg synest at teksten var bra fordi eg spelar fotball. Eg likte godt då Ada skåra. Eg likte ikkje då dei andre var frekke. Dei var gode på fotball. Eg vart glad da Ada skåra. Eg vil kanskje anbefale denne boka. Boka passar dor alle. Terningkast 3.

 307. Det virket urettferdig at gutene fik være med men ikke jentene. Fordi alle er like mye vært.

 308. Denne boka handler om to søstre som nettopp har flyttet til Sunndal. Søstrene heter Ada og Andrine. De er glade i fotball, men guttene sier at jenter ikke skal spille fotball. Heldigvis får de spille, men bare i forsvar.
  Jeg likte at det var fine bilder og teksten var sånn passe.
  Jeg likte også at det handlet om fotball fordi jeg spiller fotball selv.
  Jeg likte at boken kan leses av flere aldersgrupper.

  Jeg likte ikke at det var sånn at jentene ikke fikk spille så mye.
  Jeg anbefaler boka, men jeg anbefaler den mest for de som liker fotball. Jeg synes at det er en perfekt bok for 7-12 åringer.
  Jeg gir boken terningkast: 3

 309. Jeg syntes boken var kul og spennende,Jeg syntes den var spennende fordi det var mye som skjedde.

  Jeg synes at det som gjør teksten god er at det var mye som skjedde.

  Jeg synes andre burde lese denne fordi den viser hvorfor det er ikke bare gutter som kan spille fotball.

 310. Den var spennende. Siden det er fotball.

  Det er fotball, det gjør alt bra.

  Andre bør lese siden du lærer at det er ikke bare gutter som kan spille fotball.

 311. Jeg synes boken gikk veldig tregt🙃 Det var bare at to jenter som var søsken og hadde akkurat flyttet inn, de gikk i en ballbinge og der var det noen gutter som spilte fotball, så ville de være med! Jeg gir denne boken en 5/10.

 312. Mange fotball gutter eller jenter bør lese boka på grunn av at da får de vite om livet til Ada og Andrine.

 313. Jeg opplevde teksten som veldig spennende og urettferdig.
  Jeg syns teksten var god fordi jeg på en måte levde meg inn i boka

  De som liker godt og spille fotball burde lese denne boka.

 314. Jeg synes den ikke var så kjekk

  Den var ikke så spennendes

  Jeg synes du bør la ver og lese den fordi den er ikke så spennende.

 315. Jeg synes ikke denne teksten var så veldig bra, fordi jeg er ikke så veldig interessert i fotball.

  Jeg syns barn/ungdommer som ikke liker fotball ikke bør lese den, men de som liker fotball bør lese den.

 316. Sånn opplevde jeg teksten:
  Jeg opplevde teksten spennende og kul.

  Dette gjør teksten god eller dårlig:
  Teksten var god fordi den handler om fotball

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være):

  andre burde lese denne boka fordi den handler om fotball

 317. DE SOM VIL KAN LESE DENNE BOKA MEN JEG SYNES DEN VAR IKKE SÅ SPENNENDE.
  JEG SYNES BOKA VAR IKKE SÅ GØY!
  JEG SYNES DEN IKKE VAR SÅ SPENNENDE.

 318. Sånn opplevde jeg teksten:
  Jeg opplevde teksten bra og litt dårlig fordi den var litt spennende og ikke.

  Dette gjør teksten god eller dårlig:
  Det var litt dumt når Andrine og Ada ikke fikk hver med og spille fotball i starten.

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være):
  Andre bør lese boka fordi den er spennende.

 319. Boka handler om flere fotballspillere Sala på liverpool, Pogba på united, Messi på barca og Ronaldo på manchester united. Boka var bra og spennede .

 320. Sånn opplevde jeg teksten: Jeg synes at den var kjedelig fordi jeg er ikke særlig interessert i fotball

  Dette gjør teksten god eller dårlig: Den var dårlig fordi guttene utestengte jente i stad

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være): Hvis du like fotball bør du lese denne boka, men hvis ikke så bør du la være

 321. 😶innledning🐱‍🐉

  denne boka handler om at det er 2 søstere som heter Ada og søsteren andrine hegerberg som har lyst til å bli proffe fotballspillere de spille forball på skolen med guttene som har på seg drakter som liksom poga messi ronaldo ada og søstera er gode og spiller bra.

  👺konklusjon🐊

  boka er bra siden jeg likte fotball før så jeg syntes den er litt bra

  terningkast: 4

 322. Sånn opplevde jeg teksten:
  Jeg synes boka var litt kjedelig, fordi jeg ikke liker så godt fotball så derfor forstår jeg ikke handlingen så godt.

  Dette gjør teksten god eller dårlig:
  Jeg synes teksten var dårlig, fordi jeg ikke forstår handlingen så godt.

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være):
  Jeg synes folk bør lese den hvis de er interessert i fotball.

 323. Sånn opplevde jeg teksten: jeg synes denne boka var kjedelig

  Dette gjør teksten god eller dårlig: bare tekst

  Hvorfor andre bør lese boka (eller la være): hvis du er en fotball guy les denne

 324. den var bra på grunn av de tok med bale, Messi og Ronaldo og pogba og Salah og totti og de spilte fotball kampe og tok med spillere fra real madrid og barcelona

 325. Min opplevelse av boka er veldig god det er en fotball bok om to jenter som vil spille fotball med gutta i kjente fotball drakter: Salah, Pogba, Messi, Ronaldo og Bale jeg ville anbefalt denne boka kjempe mye til fotballfans hoved karakterene er Ada og Andrine og de liker og spille fotball

 326. Jeg syntes boka ikke er noe for meg fordi jeg skjønner ikke så mye om fotball og det er vanskelig forstårelse.

 327. Jeg likte boken, men vi fikk ikke lese så mye av den. 10 sider er ikke mye. Så de som liker og lese om fotball burde lese den.

 328. Jeg likte boka veldig godt! Den var kjempe kul! Jeg liker at boka mener at jenter kan spille fotball like bra som gutter.

 329. Denne boka anbefaler jeg til alle som liker fotball. Den har 2 hoved karakterer som er jenter. Boka starter med at de går til fotball bingen nærmest dem. De så 6 ungdommer med fotball drakter som ronaldo salah osv. Først for de ikke bli med inn men så for de være i forsvar (Som er for de dårlige) Men så er de gode likevel hva skjer nå da Les og finn ut.

 330. Denne boka anbefaler jeg til alle som liker fotball. Den har 2 hoved karakterer som er jenter. Boka starter med at de går til fotball bingen nærmest dem. De så 6 ungdommer med fotball drakter som ronaldo salah osv. Først for de ikke bli med inn men så for de være i forsvar (Som er for de dårlige) Men så er de gode likevel hva skjer nå da… Abc for barn

 331. Denne boka anbefaler jeg til alle som liker fotball. Den har 2 hoved karakterer som er jenter. Boka starter med at de går til fotball bingen nærmest dem. De så 6 ungdommer med fotball drakter som ronaldo salah osv. Først for de ikke bli med inn men så for de være i forsvar (Som er for de dårlige) Men så er de gode likevel hva skjer nå da…

 332. Ada og Andrine elsker og spillefotball og løper rett bort til ballbingen. De hører skriksin og baller som treffer veggen. Ada og Andrine ser på gjengen. Alle spillerne har forsjellige drakter og det er europeiske fotballlag. Det er Salha, Pogba, Messi, Marca, Bale og Ronaldo. Salha løper med ballen. han er rett forran mål og kyeter over gjerde rett mot Andrine. spillerne venter ampustene på at de skal få ballen tilbake, men hun hålder hart iden.-kan vi bli med spør Andrine? En på vært lag sier Pogba.

 333. På samme lag
  Av Harald Rosenløw, Ada og Andrine Hegerberg.

  Illustrert av Hans Jørgen Sandnes.

  Andrine og Ada har flyttet til et nytt sted som heter Sunndalsøra. Begge to er veldig glade i fotball så de bestemmer seg til å gå og spille i en ballbinge.
  I ballbingen møter de noen gutter. De spør om de kan være med. Først ville guttene
  ikke ha de med fordi de er jenter. Men til slutt sier Pogba at kan bli med. Ada og Andrine havner på forskjellige lag. Ingen av guttene sentrer til dem. Etter hvert får Ada sin tur å vise hva hun kan. Hun får ballen og skyter så hardt som hun kan. Ballen går hardt inn i krysset, men målet ble Annullert.

  Utdraget handler om likestilling og at jenter kan også spille fotball. Jeg synes det er en viktig emne å ta opp. Boken er godt skrevet og var enkel å forstå. Den hadde en del tekst og noen bilder. Bildene viste hvordan det egentlig så ut som. Det synes jeg er bra. Jeg likte at forfatterne tok med navn på profesjonelle fotballspillere og brukte det på barn.
  Jeg synes teksten er godt skrevet men det var vanskelig å leve seg inn i boka. Jeg fikk ikke lyst til helt lyst å lese utdraget igjen. Det er kanskje bare ikke en emne jeg har interesse for. Det er fremdeles viktig at vi bryr oss og snakker om likestilling for både gutter og jenter. Jeg tenker at hovedpoenget i denne boka var at jenter også kan spille fotball med gutter. Jeg er enig med det, helt til vi nærmer oss slutten av ungdomsskolen. Der blir guttene mye sterkere og raskere som gjør det litt vanskelig for jenter å spille på samme nivå som gutter. Men det er fortsatt mulig for det om. Boka hadde en spennende cliffhanger på slutten.

  Terningkast 3

  Jeg anbefaler denne boka til folk som er interessert i likestilling i sport.

 334. En bok for fotballfolk

  Boken handler om Ada og Andrine som vil være med guttene og spille fotball. De har akkurat flytta til et nytt sted som heter Sunndalsøra. Boken er basert på en sann historie og tilhører sjangeren drama.

  Jeg syns teksten var helt ok, men ikke noe særlig får meg fordi jeg er ikke så fan av fotballbøker. Guttene i boken ble kalt for navnene til kjente fotballspillere. Så det er vanskelig og henge med hvis man ikke vet hvem de er eller er så interessert i fotball.

  Jeg kjente meg igjen i boka fordi i friminuttene er det sånn at hvis jeg er med guttene så ender jeg alltid opp med og være keeper eller forsvar. Jeg syns ikke det er noe rettferdig at jentene alltid må være keepere eller forsvar. Når dette blir tatt opp i boka er det viktig og si noe om at gutter og jenter må behandles like bra når det kommer til fotball.

  Teksten var litt tung og lese fordi det så mye tekst på hver side og fordi jeg ikke er så interessert i tema. Jeg får ikke så lyst og lese mer.

  Det beste med boka er at den tar opp viktige tema, som likestilling mellom gutter og jenter innenfor fotball. Det var litt irriterende at den brukte så mange fotballnavn. Man bør lese boka hvis man er interessert i fotball og kanskje særlig jentefotball.

 335. på samme lag
  19.9.2022
  Innledning
  Teksten handler om Ada og søsteren Andrine Hegerberg. De er profesjonelle fotballspillere begge to, de har lyst til å bli med noen kjente guttefotball stjerner for eksempel
  Sala på liverpool, pogba på United, Messi på Barca Bale og ronaldo på Real Madrid. De har akkurat flyttet til Sunndalsøra. Sjangeren er spenning og drama synes jeg.Jeg kan ikke sammenligne denne boken med andre bøker jeg har lest fordi jeg har ikke lest mye fotballbøker før nå.

  2.Min opplevelse og vurdering av boka:
  Jeg synes teksten er god men jeg levde ikke helt inn i boken som jeg ønsker. Men det kan være for jeg er ikke så stor fan av fotball.
  Men jeg ville anbefale denne boken til folk som er fan av fotball. Boken var godt skrevet fordi det var lett å lese. Jeg likte veldig godt da Ada og Andrine Hegerberg spurte guttene om de fikk lov til å bli med og de gidde seg ikke etter guttene sa nei og Ada og Andrine ga seg lkke før de fikk lovt å bli med. Jeg tenker at hovedpoenget i boka var at jenter og gutter kan spille fotball sammen. Det som jeg likte ikke så godt var at teksten slutter brått. Handlingen syntes jeg var ikke så lett til å leve seg. Det jeg syntes var overraskende var at Alle fotballstjernene som vi kjenner igjen møttes i en ballbinge. Personene i teksten er gode men jeg likte veldig godt Andrine Hegerberg fordi hun er tøff med å spørre de andre fotballstjernene om hun og søsteren kan bli med kan bli med!!!Jeg synes at Det var et viktig emne og det var at jenter og gutter må være likestilt!!!!!!!!!!!!!!!!.som jeg tenker at alle barn bør vite om det!!Jeg begynner å tenke på når jeg leste teksten at det kan hende at de har følt på at det er ikke likestilling mellom jente og guttelagene for eksempel ulike garderober ulike lønn priser osv. Nei jeg tenker at det er ikke boken jeg ville ha lest men hvis jeg hadde vært interessert i fotball ville jeg sikkert lese mer.
  3. Avslutning.
  Det beste med teksten er at det handler om likestilling med jenter og gutter, som styrke viktigheten av boken. Svakheten om boken er at det handler om fotball og det interesserer ikke de som er ikke interessert av fotball, som irriterer meg. jenter og gutter som driver med fotball bør lese den fordi den handler om likestilling i fotball.Jeg synes at denne boken trenger ikke å vinne i Bokslukerprisen fordi jeg er ikke glad i fotball.

 336. Boken var bra der var det gutter som hadde fotballdrakt som, Messi, Pogba, Ronaldo, Salah og Bale.

 337. Jeg opplevde boken som en ganske usannsynlig bok fordi mange av de beste fotballspillerne er samlet i en liten ballbinge. Jeg er heller ikke særlig opptatt av fotball så den slo liksom ikke i klaff for meg. Jeg synes den var helt ok, den var ganske usannsynlig som jeg har sagt og jeg forsto nesten ingenting av hva som skjedde. Jeg ville anbefalt denne boken vis du liker fotball men utenom det, nei egentlig ikke.

 338. Boka er bra for de som liker fotball og den er bra skrevet, men er kanskje ikke like interessant for de som ikke liker fotball, og ikke noe for meg i det hele tatt.

 339. jeg likte boka for den handler om fotball jeg vil gi terning kast 10/10
  jeg vil anbefale boka for dem som liker fotball

 340. Boka handler om Ada og Andrine som nettopp er flyttet til et nytt sted. De går nedover til ballbingen, der ser de noen gutter som spiller fotball. Der ser de Ronaldo, Messi, Pogba og Salah. Ada og Andrine spør om de får være med, men de store guttene vil ikke ha de med.
  Jeg likte boka veldig godt fordi den handler om fotball, noe jeg også liker. Det var artig at guttene hadde skjorter med spillernavn på. Jeg kjente igjen alle navnene. Det var passe lang tekst og korte kapitler. Jeg likte bildene i boka. Jeg vil anbefale boken!
  Terning kast 6\6

 341. Boka handler om Ada og Andrine som nettopp er flyttet til et nytt sted. De liker fotball. Ada og Andrine er søstre. Jentene vil bli med og spille med guttene, men de får ikke lov på grunn av de er jenter. Men til slutt får de bli med.
  Jeg tror at mange som liker fotball kommer til å like denne. Jeg liker ikke fotball så godt så derfor gir jeg terningkast 3 av 6.

 342. Boken handler om Ada og Andrine som nettopp er flyttet til Sunndal og ser på fotballkamp. Jeg gir boken ‘På samme lag’ et terningkast 2 fordi jeg ikke liker fotball så mye, og at denne boken ikke er noe for meg. Men det er bare min mening, de som liker disse typene bøker kan lese dem. Anbefaler ikke for folk som ikke liker fotball og sånt. Det jeg liker med boken er at Ada og Andrine scoret mål. Jeg har ikke lyst og lese hele boken men utdraget var greit. Boken er bra skrevet men fotball er ikke noe for meg. Det er mange gutter som ikke liker at jentene blir med å spille fotball. Men jeg tror det blir en god slutt på denne historien.

 343. Denne boka handler om to jenter som vil være med på fotball, men guttene vil ikke at de skal være med. Jentene fikk være med. Det ble kamp. Jeg likte bare hvordan boka var laget, men ikke innholdet. Jeg likte en ting av denne boken. Jeg likte ikke denne boka fordi den handler om fotball og jeg liker ikke fotball. Jeg anbefaler denne boka for de som liker fotball. Terningkast: 1

 344. Denne boka handler om fotball og om to jenter som nettopp har flyttet. De går til ballbingen. De spør om å bli med men guttene som er der bare flirer. Til slutt får de lov og Ada skårer. Jeg likte boka litt kanskje jeg skal lese den i framtiden. Den handler om at guttene sier at jentene er dårlige og gjør narr av de, men da viser de at de kan også spille fotball. Jeg liker den litt for jeg går på fotball. Terning kast 4

 345. Tittel: På samme lag. Forfatter: Harald Rosenløw Eeg

  – Den handler om Ada og Andrine som nettopp har flyttet inn, de liker
  fotball og prøver å bli med guttene å spille i bingen, men guttene vil ikke
  ha dem med. Etter hvert får de bli med, selv om guttene er litt skeptiske.

  – Jeg tror det er en faktabok siden den handler om fortiden
  til Ada og Andrine Hegerberg.
  – Den har en rolig start siden Jentene nettopp har flyttet inn.
  – Høydepunktet i teksten er kanskje når Ada scorer mål.
  – Temaet i boken er kanskje at jenter kan være like gode som
  gutter i, for eksempel fotball.
  – Teksten var ganske kort, så ikke så vanskelig å legge fra seg.
  – Jeg hørte på lydboken, så jeg vet ikke helt om den var lett
  eller vanskelig å lese.
  – Jeg, personlig, ville ikke ha lest hele boka, men jeg anbefaler
  den for folk som liker fotball.

  Anmeldelse av: Helene, jente i 6C, Tårnåsen skole.

 346. På samme lag 🙂

  Ada og Andrine spør om å bli med å spille fotball med noen eldre gutter. Når de får et ja til svar blir de veldig glade men Ada må stå i mål og Andrine er på det andre laget. Det handler om at jentene har flyttet til et nytt nabolag å vil bli med å spille fotball men guttene er kjipe med dem.
  Jeg synes den var bra fordi det var spenning og at jentene var så bestemte på hva de ville. For eksempel da de ville spille fotball. Måten den er skrevet på liker jeg veldig godt.
  Jeg levde meg veldig inn i boka fordi det er lett å kjenne seg igjen i hva som skjer.

  Spenningen bygger seg gradvis opp, det likte jeg. Da utdraget var slutt hadde jeg så lyst til å lese mer. Jeg liker ikke fotball men elsker boka. Boka var spennende og veldig bra.
  Jeg synes at boka kunne vært en superfinalist. Jeg anbefaler boka for alle over syv år og oppover.

  • Jeg opplevde teksten som en tekst om likestilling og om at de mener gutter bår la jenter være med. Og når de ble med så var alle i mot dem og det var ikke greit.

   Det var helt greit at at de sa at det at de sa at Ada så ut som Cantona fordi han er bedre enn bale pogba og salah hvertfall. Og totti er en ingen har hørt om.

   Andre bør lese boka fordi den handler om likestilling og om at jenter og gutter må få like bra utstyr lønn stadioner og like mye oppmerksom.
   Jenter får alt dårligere og det er ikke greit.

  • Sånn opplevde jeg teksten:
   Jeg opplevde teksten som en tekst om likestilling og om at de mener gutter bår la jenter være med. Og når de ble med så var alle i mot dem og det var ikke greit.

   Dette gjør teksten god eller dårlig: Det var helt greit at at de sa at det at de sa at Ada så ut som Cantona fordi han er bedre enn bale pogba og salah hvertfall. Og totti er en ingen har hørt om.

   Hvorfor andre bør lese boka (eller la være):
   Andre bør lese boka fordi den handler om likestilling og om at jenter og gutter må få like bra utstyr lønn stadioner og like mye oppmerksom.
   Jenter får alt dårligere og det er ikke greit…………….

 347. Jeg leste en bok som handler om mangen proffe fotballspilleren
  det handler om at noen gutter spiller fotball så, kommer to jenter
  som heter Ada og Andrine og spør om og bli med, men guttene svarer nei dere er jenter, men de får lov senere, guttene sier at de må stå forsvar fordi de er så dårlige, men Ada skyter ballen i mål, men
  guttene sier at det ble annullert.

  Jeg synes boka var veldig spennende, og den viser at jenter kan være veldig gode de også, jeg gir terningkast 5 fordi den inspirerer for mange
  andre jenter til å spille fotball, den har passe tekst, jeg synes boka passer til 8-12 år, jeg synes den var litt kjedelig fordi jeg ikke liker fotball
  det er noen bilder i den, jeg synes teksten var bra og inspirerende til folk som spiller fotball jeg håper det går bra til slutt med dem, og at Ada og Andrine for spillet litt lengre framme, dette er på en ballbinge der
  Ada og Andrine bor de er to søstre.

 348. Det var fin bok og at de kan være motivasjon til andre som ikke har har noe med fottball • Di var modige som turte og spørre omgå få bli med å spille. Jeg gir boka terningkast 5

 349. Jeg likte boka til Ada Hegerberg fordi den hadde mye spenning og den handler om Ada og søsteren hennes Andrine som ville spille fotball. Boka handler også om likestilling og at jenter også kan spille fotball.
  Jeg ville ha lest resten av boka fordi jeg synes den var spennende og den handler om likestilling og at både gutter og jenter kan være på sammen lag.
  Boken er lett å leve seg inn i fordi det er godt forklart hva som skjer i boken.
  Jeg anbefaler og lese denne boken til de som liker å spille fotball og som er opptatt av likestilling.

  Jeg vil anbefale denne boka til til de som er 9 år og oppover.
  Jeg vil gi denne boka terningkast 4 fordi den har mye spenning.
  Det som var bra med boka det var at den handler om likestilling.
  Det jeg synes var litt negativt med boka var at det blir litt forvirrende med alle de navnene på fotballspillerne.
  Jeg synes de burde brukt helt vanlige navn sånn at de som ikke er så interessert i fotball også kan lese boka og forstå den.

 350. Jeg syntes boken er interessant, den handler om at to dame fotball når de var yngre og at de ikke fikk være med på fotball, jeg liker ikke at det er ganske urelististisk

 351. Boken handler om to jenter som ville spille fotball med guttene. Jeg gir den terningkast 8 av 10. Fordi jeg liker fotball og fordi jeg syntes likestiling er viktig og guttene var slemme mot jentene og mente at jenter ikke skal spille fotball.

 352. Boken handler om jenter som liker å spille fotball
  men hun gikk til fotballbingen til å spille og da var det gutter som sa nei til at hun skal bli med. Etterpå fikk hun lov
  men hun ble fortsatt mobbet og da sa guttene
  at hun måtte gå i forsvar der hun var minst god.
  Hun sa okay men hun gikk fortsatt fram og scoret et mål.
  Guttene var helt shockert og jeg tror at de kanskje tenkte at det er bare gutter som er gode i fotball men det er ikke sant.
  Hvis du vil vite hva som skjedde må du lese boken.
  jeg anbefaler boken for gutter og jenter, fordi da kan gutter lære at jenter kan også spille fotball og da kan jentene tro på seg selv og gjør hva de mener er rett. Terningkast er 5 fordi du kan lære ting av den og kanskje ikke være så slem mot jenter eller gutter.

 353. Jeg synes at den er dårlig fordi fake messi og fake Ronaldo lar ikke jenter spille fotball fordi guttespillerne tror at jenter dårlige og at gutter er god og jeg gir 6.2 av 10 🎲

 354. Det er 10 av 10 og anbefales og den er for alle som kan lese og det er for folk om liker fotball og for de som liker og lese gode tekster og det er kule fotball spillere der messi Ronaldo og mange bare og kule fotball spillere men de kunne jo lat Erling brut halaand og Martin Ødegård være med i teksten og det er den beste boka som jeg har lest det er ikke tull og det kan ikke finnes bedre bøker en denne her og det er ikke sant at Ronaldo og messi kom til Norge men tenk bare at når du leser boken så er de i Norge ikke tenk at de ikke har drat helt til Norge bare tenk at de er her i Norge.😜✌️

 355. Jeg syntes boka var veldig bra siden de fikk være med til slutt.jeg syntes også at det var kult at de hadde med ekte fotball spillere og fortalte om livet de hadde før de ble berømte.

 356. Ada og Andrine vil være med guttene å spille fotball. Guttene vil først ikke la de bli med men så får de lov. JEG likte ikke boka så godt det kan være fordi jeg ikke liker fotball. Boka hadde ikke så mye action og spenning. Jeg syntes boken passer best i alder 7-11 år. Spesielt for de som liker fotball. Jeg gir boka terning kast 3/10 fordi jeg er ikke så glad i fotball, jeg leser ikke sånne type bøker og jeg liker ikke at det er proff spillere som liksom er i Norge som egentlig spiller på andre land og i andre klubber.

 357. Jeg syntes at det vi fikk lese var ganske spennende fordi at det handler om at noen jenter vil spille fotball med noen gutter men de fikk ikke lov at guttene men til slutt fikk de lov. Også virket det som at guttene ikke likte at jentene ble med å spille fotball. Men jeg er ikke så veldig glad i fotball men denne boka virket ganske spennende. Jeg tenker at denne boka kan passe folk som ikke liker og liker fotball. Jeg gir den 3/6 er ikke den beste boka men ikke den verste.

 358. Hei jeg syns at boka er interessant og spennene fordi Ada har fått gullballen og litt urettferdig at de kunne ikke spille men etter på så sa Ada at de har rett til alt og jeg gir 10/10 hvorfor fordi der masse spenning.

 359. Denne suger fordi jentene fikk plutselig være med på en proffosjonell fotball kamp, det hadde vært bedre hvis de hadde vært noen få bilder å hvis jentene kanskje hadde gjort brasse i mål å fått proff kontrakt, det er min mening. jeg gir denne en 3/10

 360. Forfatten er Harald R. Eeg
  Illustrert er Hans J. Sandnes
  Tittel er på samme lag (ada og Andrine hegerberg) Denne boken er bra fordi den har mye tekst og denne boken er spennende. Ada og Andrine spirte om de fikk være med først sa di nei også sa de ja. Denne boken er gøy jeg anbefaler deg denne boken hvis du liker fotball😁 terningkast 7/10 fordi den var bra. Hadet🥰🥰

 361. Jeg syntes boka på samme lag var en interessant bok fordi at forfatteren skriver en historie som faktisk er basert på det ekte livet til Ada og Andrine Hegerberg.
  De viser også hvor viktig likestilling mellom kjønn er og det syntes jeg er veldig viktig.
  Jeg likte ganske godt at de ga gode eksempler for de viste store fotballstjerner som sa at de skulle finne seg noen jenter å spille med, men så gikk Andrine og turte å si imot å spurte om de var redde for at hun var for god for dem.
  Jeg vil gi den en skala av 9/10

 362. Jeg syntes denne boken var veldig bra denne boken er en fin intresang for 8-12 år den boka.Boka handlet om to jenter Ada og Andrine hegeberg som møter noen veldig gode spillere.De andre spillerne gir dem en sjanse til og blime. Jeg likte temat veldig godt jeg syntest den var insperende og hat man kan lære en ting eller to. Jeg likte den godt terningkast 8-10🎲.

 363. Hei! Jeg tenker boken var ganske fin! Den handlet masse om fotball og at jenter kan spille fotball! Jeg synes den var fin og handlet masse av Ada og Andrine! Jeg gir den en 8/10. Ganske fin bok! Rekommanderer til 7-16 år. Men Ada og Andrine spilte ikke faktisk med de spillerne. Jeg hadde gitt den en 9/10 men de kunne ha tatt andre navn og ikke navn av populære fotball spillerne. Men etter alt er boken ganske fin. Mvh Dania.

 364. Denne teksten var helt passe fordi det er ikke så realistisk siden ronaldo er ikke på real Madrid og messi er på Barcelona. Den var ikke spendene og at det er lite tekst5/10.

 365. Jeg syntes at den er passe fordi at jeg er mer inn til håndball, men den er god så jeg anbefaler den til folk som vet litt mer om fotball enn meg.
  Jeg gir den en 4.5 ut av 10

 366. Denne teksten var helt passe fordi det er ikke så realistisk siden ronaldo er ikke på real Madrid og messi er på Barcelona. Den var ikke spendene og at det er lite tekst

 367. Teksten handlar om 2 kjente fotballspelarar, begge er jenter. Dei har akkurat flytta til Sunndalsøra. I teksten er det også andre kjente fotballspelarar som for eksempel Messi og Ronaldo . Dei går in i ballbingen og prøver og bli med. Dei får til slutt lov. Men dei blir ikkje sentra til.
  Fantasy, humor.
  Eg likte teksten veldig godt,
  Det viser at jenter kan også få spille fotball, ikkje berre guter.
  Den var veldig spennande.
  Eg liker Ada og Andrine veldig godt, eg synest dei er veldig modig. Teksten var ganske lett å lese. Eg blei litt overraska når han andre guten datt også. Eg trur ikkje at det var så lett og leve i handlinga, fordi at dei blei sikkert litt sint/sur eller lei. Eg levde liksom meg inni boka, fordi at det var veldig spennande og ekte.
  Teksten startar med at dei flytta til Sunndalsøra, Og så gjkk dei til ballbingen og møtte på nokon andre fotballspelarar frå bydga. Dei lurer på om dei kan spele med dei. Historia bygger seg gradvis opp. Boka her ei viktig emne, den fortel at jenter kan og kan få spele fotball! Teksten sin slutt var til uventa for meg, men boka var bra!
  – Beste ved teksten er at jentene fekk også lov til å spele.
  – Svakheita er at dei hadde ikkje den beste tida når dei spelte med gutane.
  – Det som irriterte meg var at sjølv om dei fikk spela, blei dei ikkje sentra til. Og dei blei liksom litt ignorert, kanskje gutane trudde dei ikkje kunne spele?
  – Alle burde lese den, den er veldig bra, og god! Eg anbefaler den til alle.

 368. Teksten handlar om to jenter som heiter Ada og Andrine. Dei likar fotball men gutane vil eigentleg ikkje la dei få bli med.
  Men dei klarte å overbevise gutane.
  Det er fantasy og fakta.

  Eg liker ikkje boka så godt fordi eg ikkje likar fotball.

  Teksten er bra men det er berre ikkje for meg.
  Eg likte at dei oppdikta litt.
  Eg likte boka fordi det betyr at man skal aldri utestenge noen.
  Boka handlar om hvordan de små søstrene begynte å spille på fotballbanen.
  Eg meiner at boka er bra, men bør ikkje vinne bokslukarprisen.
  Det beste ved tekste er at det er ein dårlig slutt.
  Det irriterte meg at guttane var slemme.

 369. Det handlar om to jenter og nokon guter. Jentene spør om og få være med men dei får ikkje lov først når dem spør men så får dei bli med i fotball. Og dei spiller mot Ronaldo, Pogba, Bale, og Messi.
  Eg liker teksten fordi det handler om fotball. Og at jenter har rett til å spille fotball vist dei vil.
  Og dei seier Ronaldo og Messi og Bale. Og jentene for lov og bli med i spille og Andrine skorer mål for lage sitt og det er bra.

  Ja den er lett og leve sei inn i bok fordi eg liker fotball, og det er jenter som spiller og er gode.
  Og Andrine scorte mål på fotballtrenig. Teksten starta da ballen kom over gjære og da sa dei få ballen dei sa kan vi bli med.
  Ja eg vil gripe boka fast fordi den er spennene.
  Og kul bok å bra.
  Den boka overaskar meg fordi den er med verdens beste spiller i Norge nesten Ada og Andrine
  Dei må få lov å bli med i spele og dei har rett til å være med i fotball. Og gutane får ikkje lov til å bestemme over jentene.
  Den var veldig bra fordi dei fekk bli med til slutt og Andrine scora mål til slutt.
  Teksten var enkel. Men litt vanskeleg og.
  Den var litt vanskeleg fordi det var litt mykje.
  Det beste med teksten var at jentene fekk være med i fotball.
  Det som irriterte meg var at gutane sa nei.
  Andre bør lese den synest eg.

 370. Jeg syns boka var helt grei, men jeg er ikke så stor fan av og lese fotballbøker.
  Jeg syns det ble litt for mye tekst på hver side og litt for lite spenning.
  Men jeg anbefaler denne boka for noen som liker og lese fotballbøker.

  Jeg gir denne boka terningkast 3/5.

 371. Historia handlar om Ada og Andrine Hegerberg.
  Den handlar om at jente får også lov til og spille fotball.
  Det som skjer er at Ada og Andrine fekk love og spille fotball med dei andre store gutane men gutane behandla dei ikkje fint.
  Alt dette skjer i Sunndalen.

  Det er ei fotball bok og litt fantasi. Faktisk kanskje litt drama.

  Eg synes teksten var bra og viktig.
  Det som var bra med boka er at eg liker litt fotball og at Jentene fekk lov og spille med dei store gutane.
  Det som er viktig med denne teksten er at den fortel at jenter får også lov og spille fotball.
  Boka er også litt spennande fordi at på slutten så blei det litt krangel så det var ganske spennande
  Det er ganske lett og leve seg inn i boka fordi man føler at det er så ekte.
  Man føler at man er der liksom at man er der på ekte og ser på.
  Teksten startar at vi blir fortalt at Ada og Andrine er nokre kjente fotballspelarar.
  Og at denne boka er basert på barndommen til dei.
  Vi fekk også vite at dei hadde nettopp flytta til Sunndalsøra.
  Og så får vi eit spørsmål: Får dei bli med og spille?

  Teksten bygger seg gradvis oppover.
  For det blir meir og meir spennande.
  Det overraska meg at Ada og Andrine faktisk fekk lov til å spille med dei store gutane.
  Det overraska meg og at Ada og Andrine var så flink i fotball.
  Mine favoritt personar i teksten er så klart Ada og Andrine. Fordi dei sto på og ikkje berre ga opp.
  Eg likte ikkje så godt dei store gutane for dei var veldig frekke mot Ada og Andrine.
  Eg synest mange bør lese denne boka og lære at jenter får og lov og spille fotball.
  I mens eg leser boka så får eg så veldig lyst og spille fotball!!
  Teksten slutar at ein fotball spiller som heiter Pogba seier at Andrine takla og at når Andrine får ballen i mål roper Pogba: FRI SPARK!!
  Teksten var lett og lese for meg men kanskje litt vanskeleg for dei som ikkje klarar og lese så godt.
  The beste ved teksten er at Andrine og Ada ikkje gir opp.
  Svakheita til teksten er litt at Fotballspelarane er sikkert veldig snille i verkelegheita og når dei er i denne boka er dei plutseleg veldig slemme.
  Det var eigentleg ingenting som irriterte meg i boka.
  Eg synest ikkje boka skal vinne men den fortenar ein 2 eller 3 plass.

 372. Jeg syns boka var veldig bra,, fordi det er en bra tekst og den er spennende.
  Det var en bra innledning og når jeg leste utdraget så var det som å være i virkeligheten fordi gutter pleier å si nei til at jenter kan få være med å spille.
  Men bortsett fra det var det en bra tekst og det var bra setninger.

 373. Det var en realistisk bok fordi jenter ikke alltid får være med på alt. Også var det bra at det var Ronaldo på Real og Messi på barca fordi det var der de spilte når ada og andrine var små. Jeg gir den terningkast 6

 374. Teksten handlar om to jenter som heter Ada og Andrine som har flytta, og for til ein ballbinge, men fekk ikkje lov til og spille med gutane. Men dei fekk bli med til slutt, men dei fekk aldri ballen. Gutane hadde på seg Bale og Ronaldo drakter frå Real Madrid, Salah på Liverpool, Pogba på United og Messi på Barca. Pogba og Salah hadde ballen mest.

  Det minner meg på Filmen Jag ar Zlatan men berre litt av Filmen

  Teksten var bra fordi dei for bli med og spille til slutt. Dei spiller fotball, Ada og Andrine er gode i fotball. Eg synes Ada og Andrine burde ha fått ballen meir
  sån at dei blir involvert i spillet.
  Eg misliker den fordi gutane ikkje lar dei blir med og spille.
  Eg liker den fordi dei la dei bli med til slutt.

  Det er lett og leve seg inn i boka fordi den er veldig spennenes.
  Da di fekk bli med og spille var de beste av alt.
  Den startar med en skildring men kom fort inni handlinga.
  Historia bygger seg gradvis
  Den utviklar seg veldig kjapt og kommer inni handlinga nesten med en gang.
  Det er ingenting som overraska meg i denne boka. .
  Eg ser ikkje opp til nokon fordi gutane er slemme
  mot Ada og Andrine.
  Eg misliker Salah og Pogba.
  Boka tek opp ein viktig emne.
  Eg har veldig løst og lese meir.
  Den var lett og lese fordi eg elsker fotball.
  Alle burde lese den
  Eg trur Den fortener en topp 6 garantert.

 375. Jeg likte boka Pga at den handlet om fotball,
  Med jeg synes at det er dårlig gjort av guttene og dømme frispark når Ada og Andrine gjør noe bra.
  Og jeg synes at den er bra at Ada scoret mål.

 376. Boka var helt grei, jeg liker fotball men er ikke en super stor fan av å lese om det.
  Jeg syns det var litt for mye tekst på hver side og litt for lite spenning, så den ble veldig fort kjedelig. Men for de som elsker og lese fotballbøker så anbefaler jeg denne boka

  Jeg gir denne boka terningkast 3/5

 377. Det var en bra bok. Morsomt at det handlet om fotball.
  Det ble en 8-10 fra meg 🙂

 378. jeg liker denne boka fordi den er veldig spennende. Og forfatteren har gjort at man venter i spenning på hva som kommer til og skje etter hvert. Det jeg ikke liker med boka er at det er litt urealistisk men det er jo lov og drømme seg bort. Jeg gir terningkast 5/6

 379. Jeg mener at boka ikke var så bra som jeg for venta, men jeg liker fotball så 3 av 6.

 380. Jeg synes denne boken var veldig bra, og jeg likte handlingen veldig bra. Og jeg er på en måte enig med boken om at det ikke er likestilling og at guttene sier at fotball ikke er en jente sport osv. Så denne boken hadde bra budskap, og var skrivet på en god måte (så mye jeg leser) Jeg rater denne 5/6..

 381. En veldig bra bok, kunne vært litt mer fakta om ada og andrine men ellers en veldig fin bok med passe bra med tekst.

 382. Jeg synes boken var veldig bra fordi den hadde mye spennende som skjedde og forfatteren var god til og gjøre teksten spennende. Det jeg synes var dårlig med boken er at det er veldig mye som ikke kunne ha skjedd i virkeligheten men det er lov til og drømme.

 383. Jeg synes utdraget fra boka var bra fordi Andrine og Ada. Andrine vil spille med noen eldre gutter. De får først ikke lov, men Andrine krangler seg til at de får bli med. De blir ikke så mye involvert i spille, men Andrine lager to frispark og Ada scorer, men målet blir annullert.
  Jeg synes boka passer for fotball interesserte mellom 9-12 år. terningkast: 5

 384. Jeg synes boka var bra fordi Ada og Andrine Hegeberg turte og spørre om og få bli med, men jeg synes det var mange vanskelige navn. Jeg synes den passer for de som er fotball interesserte og rundt 12 år. Jeg gir den terningkast 4.

 385. Jeg syntes utdraget fra boka var litt bra fordi den hørtes spene ut .Boka passer for fotball intereserte
  Terningkast 4

 386. Jeg synes ikke boka var noe bra, fordi jeg ikke er noe glad i fotball.
  Jeg synes boka passer for de som er åtte til tolv år.
  Terningkast: 2

 387. Jeg synes den hva ok fordi jeg liker ikke så mye fotball men jeg liker at de bruker jenter sånn hovedperson
  Jeg synes at det er 8-13
  Terningkast: 5

 388. Jeg synes den var bra, fordi den var ganske spennende og hadde noen litt dramatiske scener. Jeg synes det var veldig spennende når de spilte kamper. Hvis du liker fotball, bøker med noen dramatiske scener, litt spenning eller du bare vil lære litt mer om Ada og Andrine Hegerberg sin oppvekst og hvordan de ble så gode i fotball, er dette boka for deg. Jeg vil si den passer alders gruppen 8-13 år.
  Terningkast: 5

 389. Jeg syns boka var bra. Fordi de tok med såpass mye om fotball og det er kult. Og de tok med mange kjente fotballstjerner. Jeg syns boka passer for fotballinteresserte mellom 9 til 12 år. Terningkast 5.

 390. Jeg syntes boken var bra fordi den var skrivet bra og jeg liker fotball.
  Jeg tror denne boken passer for 8-10 år og for de som liker fotball.

  Terningkast: 5

 391. Jeg syntes den er bra og fin. Jeg likte den men ikke så mye fordi jeg er ikke så glad i fotball
  jeg synes den passer til 8 til 12 år 🙂
  Terningkast: 4

 392. Jeg synes den hva ok fordi jeg liker ikke så mye fotball men jeg liker at de bruker jenter sånn hovedperson
  jeg synes at det er 8-13
  Terningkast: 4.9

 393. Den var ikke så bra fordi liker ikke fotball. folk som liker fotball hadde likt den bedre en folk som ikke liker fotball. Den passer best til de som er i aldern 10-13, jeg gir den en 2 av 6.

 394. Jeg synes boka var dårlig fordi dette var ikke noe spenning eller så mye som skjedde og det var ikke så realistisk med at Cristiano ronaldo gikk på real madrid og at messi gikk på på bacalona og videre, og de møtte de ikke i ekte liv, men det er fotball så 3/6

 395. Boka handler om Ada og Andrine som vil spille fotball med noen andre gutter i ballbingen men får ikke lov.

  Det er en god bok og jeg ville ha lest det men jeg er ikke så interessert i fotball.
  Jeg gir en trening kast 4.

 396. Utdraget handlet om to jenter som har lyst til å spille fotball med guttene, men de for ikke lov så etter en stund får de lov. Jeg likte boken fordi man for vite livet til Ada og Andrine Hegeberg som er kult.
  Jeg syntes den passer for barn som er 10-13 år og dere bør lese den fordi den er spennende. 8.7/10

 397. Jeg syntes boken var ganske så grei siden den handlet om att en jente
  ville bli med på fotball og alle guttene sa nei men senere i fortellingen viser hun
  alle guttene hvor god hun er.

  Jeg ville ha sagt att den passer best for jenter som spiller fotball eller
  noen som er interessert i det, boken hadde også ganske forståelig tekst
  så den var lett og lese.

  Terning kast 🎲3,5

 398. Den her boka var dårlig synes jeg fordi de spilte ikke med de der fotball spillerne på ekte
  og det var kjedelig. Det er ingen sted i teksten som jeg liker. Handlingen er ikke dårlig.
  Jentene ville spille fotball med guttene og guttene ville ikke de tror de er dårlig fordi de er jenter sånne ting. Vis du liker fotball les den.

 399. Ada og Andrine har lyst til å spille fotball og spør guttene om de kan bli med.
  Men guttene syns det er teit, de mener at jenter ikke skal spille fotball og at det er bare gutter som kan spille. Men det syns jentene er teit og prøver å bevise at jenter også kan spille fotball. Jeg liker tema og hvordan de beskriver det. Jeg likte boka og syns dere bør lese den. Jeg gir den 5 av 6. Jeg anbefaler den for 7 til 10 år.
  Vil også si at den passer til dere som liker fotball som meg😊

 400. Jeg likte boka fordi at den handla om at jenter også kan spille fotball.
  I denne boka møter vi Ada og Andrine som nettopp har flytta til Sunndalsøra.
  Handlingen foregår i en ballbinge hvor noen store gutter spiller fotball.det hele startet med at en av fotball spillerene skyter ballen ut av bingen og Andrine tar den i mot med henna etter det spør Andrine om hun og Ada kan være med og spille kort og enkelt sakt svare var nei. Jeg synes at boken var bra og passa for barn mellom 8-11. det var litt det samme som skjedde men det er jo litt vanskelig og kunne presse så mye i et så lite utdrag. Jeg gir boka terningkast 4.

 401. Jeg synes at boka var litt kjedelig fordi jeg liker ikke så mye fotball, men jeg synes at det var bra at boka handler om likestilling og at jenter og gutter kan spille fotball sammen. Til de som liker fotball kan jeg anbefale den men til de som ikke liker fotball så mye så kan den være litt kjedelig. Jeg rater den 6/10 fordi jeg likte at det var likestilling og at jenter og gutter kan spille fotball sammen, men jeg likte ikke den pga den var litt kjedelig liksom det skjedde ikke så mye og jeg liker ikke fotball.

 402. Jeg synes den var litt sjedlig. jeg elsker fotball og jeg synet at den var sjedelig. den var ikke ekte og den var ikke morsomte. Deg er to jenter som vil spille fotball men di får ikke lov av guttene

 403. Boka var litt bra, men det var veldig mye filming av gutta men den var bra for de som liker fotball
  Jeg tror den ikke passer meg helt så jeg gir den 3 av 6 for den var passe bra og dårlig, men jeg tror mange andre vil like boka kanskje de som vill lære fotball og kanskje de som ikke tør å spørre de store som spiller fotball kanskje tør etter den hat lest boka.

 404. Jeg synes boken var veldig urealistisk fordi den hadde spillere som messi, og Ronaldo og sånn så jeg likte ikke boken veldig godt. Ada og Andrine ville spille med de spillerne som messi og ronaldo og det er enda mer urealistisk at de spilte i Norge. Jeg synes visst andre liker sånne bøker kan de lese den. Ada og Andrine ville spille men de fikk ikke lov, men så etter det så fikk Ada og Andrine spille på forskjellige lag mot hverandre og de spilte med messi, ronaldo, pogba, bale, og noen få mer.

 405. I boka møter vi fotballspillerene Ada og Andrine hegeberg. Det handler om oppveksten dems. Handlingen foregår i ballbingen, Andrine og Ada har nettop flytta til bygda. Det helle starter med at de møter noen store gutter. Jeg syntes handlingen var veldig realistisk og bra! Andre burde lese denne fordi den er veldig motiverende syntes jeg og litt spennene.

 406. Teksten handler om Ada og Andrine Hegerberg. Teksten er fra oppveksten deres og handler om en fotballkamp. Jentene hadde nettopp flyttet til Sunndalsøra. De fikk først ikke lov til å bli med å spille fotball av andre lokale fotballspillere. Etter en stund fikk de lov til å bli med likevel. Sjangeren til boken er om fotball.

  Jeg synes at teksten er god fordi Ada og Andrine viser at jenter også kan være gode i fotball. Jeg tenker at det er litt lett å leve seg inn i historien fordi du får oppleve hvordan det er i fotballkamp. Teksten var spennende fordi leseren fikk vite om jentene fikk lov til å bli med eller ikke. Teksten var litt vanskelig å legge fra seg. Teksten starter rett inn i handlingen. Den var lett å lese fordi den har passe skrift og tekst på alle sidene og ikke så mange bilder. Leseren kan kanskje tenke at jenter kan også bli med å spille fotball uansett om de er gode eller ikke.
  Det som irriterte meg mest var når Bale sa til Ada at hun skulle gå i forsvar bare fordi hun var dårlig. Jeg synes at andre burde lese boka hvis de er interessert i fotball. Jeg synes at boka fortjener å være en superfinalist.

 407. Jeg synes boka er ganske bra, men den passer kanskje mer til fotball interesserte folk, men den er fortsatt bra fordi det er gode beskrivelser og handlingene er gøye. Ada og Andrine Hegeberg har nettopp flyttet til en ny bygd som heter Sunndalsøra, de vil være med og spille fotball sammen med guttene i ballbingen. Guttene ville ikke det først, men de fikk lov like vel. Det var teit, men også morsomt at de andre guttene ville ha fri.

  Jeg anbefaler boka for folk som liker fotball og synes jenter skal få lov til å spille. Kanskje 6-11 er bra alder. Ternings kast 5 fordi den var ikke så gøy, men jeg liker fotball og synes jenter burde få lov til å spille fotball.

 408. Boka handler om Ada og Andrine som er søstre og elsker og spille fotball. De synes det er dumt at det nesten ikke er noen jenter ut på banen. Det har de lyst å gjøre noe med. Sjangeren er fotball.

  Jeg liker boka fordi det har et bra budskap om at jenter er like gode som gutter og at bare fordi jenter er jenter betyr det ikke at de ikke er like mye verdt som gutter. Jeg likte også boka fordi de var vanskelig å legge den fra seg når jeg først hadde begynt. Jeg synes Samme lag var bra, fordi det bygde seg litt opp til en spenningstopp på slutten. Jeg fikk litt lyst til å lese videre, fordi det sluttet så brått og uventet.

  Jeg synes boka var litt spennende, ihvertfall når de spilte fotballkamp med guttene. Den får terningkast 4 av meg, fordi fotball er egentlig ikke en av interessene mine. Hvis det var det hadde denne boken fått terningkast 6.

 409. Jeg likte ikke boka fordi jeg bare liker ikke fotball så jeg forsto ikke noe og navnene på karakterene var ikke engang orginale 0.00000000000000000000.1 av 10000000000000

 410. Jeg likte ikke boka fordi jeg bare liker ikke fotball så jeg forsto ikke noe og navnene på karakterene var ikke engang orginale 0.00000000000000000000.1 av 10000000000000

 411. Dette var ikke favoritt boken min. Jeg kommer nok ikke til å lese resten av boka fordi jeg ikke likte den særlig godt. Men man kan jo ikke lage en bok som alle liker uansett da. Men jeg synes det er fint at boka viser at jenter også kan spille fotball. Terningkast 3 eller 4.

 412. På samme lag er en bok som handler om Ada og Andrine Hegerberg sin oppvekst hvor de møter Salah, Pogba, Messi, Bale, Ronaldo og Gerrard. Den handler også lit om at jentefotball ikke var så godt akseptert før fordi jentene ikke fikk være med i starten, når de fikk være med så sa guttene det var frispark når det ikke burde vært og sentra ikke de andre så ofte til Ada og Andrine. Jeg synes den passer til barn fra 6-12 fordi den er lett og lese og viser litt hvordan jentefotball ikke var like akseptert før.
  Den får terning kast 3

 413. Jeg synnes at boken vår bra. det var and gutt og en jente som heter ada og adrine.
  de spilte fotball med gutter som mobba de. men de spilte bra i fotball og ada scørte men de så fri. det var ikke så snillt jeg villet ha ta en terningkast 5.

 414. Den var kjempebra, fordi den handler om at ikke bare gutter kan spille fotball.Jentene var veldig tøffe som turte å bli med, jeg tør også det.

 415. Boken var helt OK. Klassen plasserer den på «passe bra», men den er ikke langt unna å være bra.

 416. Jeg synes at på samme lag var en god bok fordi den viser at alle kan bli behandlet urettferdig. Jeg synes også at det var kult at de brukte navnene på draktene til guttene i stedet for deres faktiske navn. Jeg synes boka passer for barn rundt 8-13 år. Jeg ville gitt boka en 7\10 fordi jeg føller ikke så mye med på fotball, men kjenner meg godt igjen.

 417. Boka er ikke helt for meg fordi jeg ikke liker fotballbøker.
  De som liker fotball vil like denne boka fordi det er mange kule fotballuttrykk.

 418. Boka var veldig bra fordi jeg er opptatt av fotball og er fan av Messi. Det er veldig mange fine fotballuttrykk i leseutdraget.

 419. Teksten handler om oppveksten til Ada og Andrine Hegerberg. Jentene hadde nettopp flyttet til Sunndalsøra. Så ville jentene spille i bingen, men så lot ikke guttene at de skulle være med, og etter vert så de at det ikke var noen jenter i bingen bare gutter. Ada ble så irritert at hun fortsatte å protestere om at de skulle være med å spille. Jeg syntes boka er veldig bra fordi den viser at jenter også kan spille fotball, og at guttene trodde at jenter ikke kan spille fotball, men så ble jo de jentene profesjonelle, og de guttene ble jo sikkert ikke profesjonelle selv.
  Jeg gir terningkast 4,5.

 420. Jeg synes det var en spennende bok, og det var fint med så mye actionscener. Det var et veldig fint tema på boken om likestilling og at jenter ikke blir like mye inkludert i sporten. Det var en bok som det var lett og sette seg inn i selv om man kanskje ikke er så glad i fotball.

  Det var en bra bok så jeg gir den terningkast 5.

 421. Boka handler om Ada og Andrine hegeberg og at guttene ikke tror at de kan være like gode som gutter, men de var like gode som guttene og kanskje litt bedre. Denne boka var gøy å lese, men den ble litt kjedelig underveis så jeg gir den terningkast 3/6

 422. Jeg synes boken var ganske bra fordi den starta med en gang men jeg syntes det ikke skjedde nok. Terningkast 4/6

 423. Jeg syntes at teksten var bra fordi den hadde lett språk og ikke så mang vanskelige ord, og den viser at jenter også kan være gode i fotball.

  Boka handler om oppveksten til Ada og Andrine Hegerberg, og en fotballkamp, de har nettopp flyttet til Sunndalsøra, og de har lyst til og spille fotball med noen andre gutter som er eldre enn dem.

  Jeg syntes boka var spennende så jeg gir den en 4 av 6

 424. Jeg syntes at boka var grei nokk. Det handler jo om fotball og noen jenter som det et fotball lag egentlig ikke vil ha på laget. Men jeg syntes det var kjedelig og minte meg egentlig bare om en bok læreren leser får første-klassinger. Det var jo et bra tema men rett og slett ikke noe for meg… jeg er jo egentlig fotball interessert men denne boka ble på en måte litt vannet ut. Jeg gir en terning kast 2,5/6

 425. Jeg syntes boka var interessant og spennende. Jeg likte boka veldig godt fordi boka viser at jenter også er veldig flinke i fotball, og jeg følte at jeg kunne leve meg inn i dem sin historie. Boka har passe skrift og bra bilder som også passer til teksten. Og den hadde bra detaljer og masse som skjedde i boka. Det jeg ikke likte med boka var at det starta for fort på det som var på en måte dramaet. Men boka var fortsatt veldig interessant og spennende.

  Jeg gir boka terningkast 5/6.

 426. Jeg syntes boka var passe bra fordi fotball er ikke helt min ting, men jeg syntes den var spennene fordi boka kom rett i handlingen og jeg likte at boka viser hva som blir sakt og liksom hva guttene sier og tenker om at jentene skal få være med.

  Jeg ble også litt irritert når jeg leste den fordi de fant alltid unnskylding på at det ikke ble mål når jentene skårte.

  Jeg syntes det var enkelt å leve seg inn i boka å føle at man er der.

  Jeg vill gi den terning kast 4 av 6

 427. Det er en bra bok, men jeg er ikke så intersert i fotball. Den er bra skrivd masse detaljer og ikke så mange vanskelige ord. Veldig bra bok for de som er interisert i fotball.
  Hvis jeg måtte gi den et terningkast hadde jeg gitt den 3,5 av 6.

 428. Boken handler om Ada og Andrine hegeberg.
  De er gode i fotball men guttene lar dem ikke spille med dem.
  Tilslutt for de lov til å bli med å de for vise hva de er gode til.
  Jeg syntes den var bra fordi den handlet om fotball og at den var lett og lese.
  Jeg anbefaler denne boken vis du liker fotball.
  Jeg gir denne boken terningkast 4.
  Jeg syntes den var bra og hadde gjerne lest den igjen

 429. Jeg syns boka var bra og litt spennende. Teksten var spennende fordi det tok litt tid før vi fikk vite om Ada og Andrine fikk lov til å bli med å spille fotball.
  Så syns jeg det var kult at boka viser at jenter kan også spille fotball og ikke bare gutter.
  Jeg tror at boka ikke var helt for meg fordi jeg er ikke så veldig fotballfan og det handlet jo egentlig bare om fotball, men de som er fotballfan tror jeg ville likt denne boka veldig godt.
  Også syns jeg boka ble litt kjedelig etter hvert siden de bare snakket om fotball.
  Så jeg gir boka en 4/6

 430. Boka handler om Ada og Andrine Hegeberg. De er glad i fotball og har lyst til å spille sammen med guttene. Men guttene syns det er rart og har ikke noe tro på dem. Men til slutt får de vist at jenter også kan spille football bra. Jeg er egentlig veldig glad i fotball men, jeg synes boka var ble kjedelig fordi det skjedde ikke så mye. Og så er jeg ikke så glad I å lease on football, jeg syncs set Blair litt for lite informasjon og litt lite spenning. Det som var bra var at det var mye detaljer og stedsbeskrivelser. Men i følge meg så var den litt kjedelig. Hvis du er glad i fotball og liker å lese om det er dette den perfekte boka for deg. Terningkast 2/3.

 431. Jeg syntes boka var spennende, men jeg er ikke så interessert i fotball. Boka var gøy å lese og sånn, og det var irriterende når de andre guttene i fotballbingen sa at en av jentene skulle stå i forsvar fordi hun var dårlig.

  Terningkast 3 eller 4/6

 432. Jeg syntes boka var grei, men jeg er ikke en fotball person så jeg var ikke veldig interessert. Den hadde bra innhold og det var lett å følge med. Det var litt vanskelig å huske alle navna og hvilket lag de var på.
  Jeg gir boka terning kast 4/6

 433. Fotball er ikke for meg men den er en fin bok å lese og litt spennende.De som liker heller fotball og kanskje vil bli en dag profesjonell burde lese den siden den gir inspirasjon til å ikke gi opp uansett hvor god du er eller hvilket kjønn du er.

 434. Jeg syntes at denne boken var spennende og jeg likte den fordi Ada og Andrine hegeberg viser at jenter kan også spille fotball akkurat som gutter jeg likte boken fordi den handler om fotball boken var lett og lese det var noen vanskelige ord og den handler om en sann historie om oppveksten til Ada og Andrine hegeberg. Jeg syntes at boken er sånn bra.

 435. Jeg syntes denne boka var sånn passe, det var på en måtte litt surr hvor folk var og hvem som var hvem.den var ikke så spenendene heller. Jeg er ikke intriger i fotball lenger så også litt derfor jeg ikke helt likte boka. Denne boka tror jeg hadde hvert noe for folk som går på fotball og har tenkt til og forsette. Jeg syntes det var litt dumt at guttene var sånn fordi de er eget ikke sånn i virkeligheten. Terningkast 3

 436. Jeg syntes boken hadde en god historie fordi den viser at det ikke bare er gutter som spiller fotball og det er basert på en sann historie. Selvom den har en bra historie så er det ikke helt min smak. Det er ikke min smak for jeg er ikke veldig glad i bøker som handler om fotball. Mitt terningkast er 2/6

 437. Jeg synes boka vår god. De to jentene vår tøffe som ble med gutte fotball. Jeg vill gjerne lese hele boka.

 438. Jeg synes denne boken var veldig bra. Den hadde et fint budskap. Veldig bra jentene fikk være med til slutt. Veldig bra tegninger. Boken passet fra 9-13 år.

 439. Jeg syntes den var grei og sånn men det er ikke min type bok jeg syntes ikke det var så spennene. Takk for meg det var en 3 for meg.🤡

  • 1. jeg synes at dette var en 3👌🏻
   2. det rare jeg syntes med den var ikke spenne.
   3.det som kunne være bedre var at den kunne hat mere innlevelse.
   4.den var litt morsom.
   5. jeg syntes at dere burde lese den.☺️😏👍🏻🫦

 440. Teksten handler om Ada og Andrine Hegerberg. Teksten er fra oppveksten deres og handler om en fotballkamp. Jentene hadde nettopp flyttet til Sunndalsøra. De fikk først ikke lov til å bli med å spille fotball av andre lokale fotballspillere. Etter en stund fikk de lov til å bli med likevel. Sjangeren til boken er om fotball.

  Jeg synes at teksten er god fordi Ada og Andrine viser at jenter også kan være gode i fotball. Jeg tenker at det er litt lett å leve seg inn i historien fordi du får oppleve hvordan det er i fotballkamp. Teksten var spennende fordi leseren fikk vite om jentene fikk lov til å bli med eller ikke. Teksten var litt vanskelig å legge fra seg. Teksten starter rett inn i handlingen. Den var lett å lese fordi den har passe skrift og tekst på alle sidene og ikke så mange bilder. Leseren kan kanskje tenke at jenter kan også bli med å spille fotball uansett om de er gode eller ikke.

  Det som irriterte meg mest var når Bale sa til Ada at hun skulle gå i forsvar bare fordi hun var dårlig. Jeg synes at andre burde lese boka hvis de er interessert i fotball. Jeg synes at boka fortjener å være en superfinalist.

 441. Jeg likte ikke denne boka fordi den handler om fotball og jeg liker ikke fotball.
  Terningkast 2/6

 442. Jeg er ikke så stor fan av fotball men jeg synes fortsatt at det var en god bok.
  Jeg synes og at det var bra at det var mye detaljer.

 443. jeg syntes denne boka var veldig bra og du bør lese den hvis du liker fotball. den handler også at jenter også kan spille fotball og det kan hende at det kommer til å bli flere og flere jenter som har lyst til å gå på fotball. hvis du leser boka kan du få høre bakhistorien til Ada Hegeberg.

 444. På samme lag
  Jeg likte den fordi den beviser at gutter og jenter kan spille fotball sammen.
  Andre burde lese den fordi andre kan ha problemer med å la jenter leke men en gjeng gutter.

 445. Boken handler om Ada og Andrine Hegerberg sin oppvekst og drømmen om å bli fotballproff.
  Ada og Andrine var ved ballbingen og så at noen spilte fotball i ballbingen de bestemte seg for å spørre om å være med ada er ikke like fotballgal som resten av familie men hun syntes det er gøy først får de ikke lov av guttene som er der men så blir fikk de lov.
  denne boka sin sjangeren er er Fotball siden de spiller fotball og det er det teksten handler om.

  Jeg syntes teksten var bra og spennende siden det var en rød tråd
  Jeg likte når det sto mellom om de kunne få bli med eller ikke for eksempel når de sa nei og så gikk det en stund og så sa de ja.
  Jeg synes handlingen er lett å leve seg inn i siden det er bilder og forklarende og en detaljert tekst.
  Jeg synes at handlingen begynner med en gang.
  Jeg ser opp til personene for de er annerledes på en kul måte.
  Teksten slutter ikke så brått men jeg får lyst til å lese videre.
  Jeg synes at teksten var vanskelig å legge fra seg.
  Jeg synes at teksten er lett å lese siden det ikke er noen særlig vanskelige ord.
  Det beste med teksten er at den er innholdsrik og spennende.
  Det jeg syntes at var litt irriterende var at den sluttet så spennende.
  Jeg synes andre burde lese denne boka.
  Jeg syntes at denne boka fortjener å vinne bokslukereprisen 2022.

 446. Jeg syntes det er bra at de viser at jenter kan spille fotball like mye som guttene kan. Bra bok

 447. Jeg synes boken var morsom fordi det var med mange proff fotballspillere, men det kunne ha verdt litt mindre beskrivelse av ting.

 448. Forfatteren heter Harald R. Eeg. Illustrert av hans j. Sandnes. Tittel på samme lag er Ada og Andrine Hegeberg. Boken handler om Ada og Andrine hegeberg som er profesjonelle fotball spillere. Denne boken handler om oppveksten deres , og handler om de to søstrene fikk slippe til på fotballbanen.

  Jeg er ikke en fotball jente men den var spennene å lese. Terning kast 4. Anbefaler boken

 449. Bra bok. Bra att i boken var det !!!spoilers!!! til denne som ikke har lest boka.
  I boka var det Messi, Ronaldo, Bale, Poga og Salah.

 450. boken var bra men ikke helt min type bok. men det som var bra i boken var at jentene fikk prøve seg

 451. boken var bra men ikke helt min type bok. men det som var bra i boken var at jentene fikk prøve seg

 452. Vi synes det var fint å høre om barndommen til Ada og Andrine. Det var bra at guttene lot Ada og Andrine bli med på fotball. Noen liker ikke fotball så godt. Derfor kan det være en kjedelig bok å lese. Selv om noen synes det var en bok som var «bedre enn bra».

 453. Jeg synes boken er passe bra fordi jeg spiller og ser ikke så mye på fotball så jeg skjønner ikke så veldig mye av boken.
  Boken handler om hvordan Ada og Andrine Hegerberg vokste opp.
  I utdraget fra boken så har de akkurat flyttet til Sunndalsøra. De vil spille fotball med Salah som spiller for Liverpool, Pogba som spiller på Manchester United, Messi på Barcelona og Bale og Ronaldo på Real Madrid, men fikk først ikke lov litt senere spilte de fotball. Guttene trodde at de skulle være dårlige og bomme, men de klarte faktisk å skore.

 454. Jeg synes boka var sånn passe bra. den hadde fotball i seg så jeg gir den terning kast 4/6
  manchester united <3

 455. Jeg likte ikke boka så veldig, fordi jeg likte ikke at de jentene ikke fikk lov til å være med å spille, og at boka handlet om fotball.

 456. Jeg synes den var bra men ikke best dessverre. Jeg likte delen da de latet som at de spilte fotball med kjendiser.
  terning kast 4

 457. Tittel: På samme lag.
  Dette synes jeg var en helt ok bok. Jeg liker fotball veldig godt og anbefaler også den til alle som liker fotball. Jeg synes også dette utdraget var et fint eksempel på hvordan det noen ganger kan skje.

 458. På samme lag.
  jeg syntes denne boka var kul fordi den har fotball i seg og at jeg liker fotball derfor liker jeg boka. Boka er kul fordi jentene turte og snakke med guttene sånn at de fikk lov til og være med. Jeg anbefaler denne for folk som liker fotball og som ikke utestenger andre.

 459. Det er en kjempe fin bok om barndommen til Ada og Andrine Hegerberg. Jeg har alltid likt disse type bøker men jeg synes de trenger noe mer. Jeg likte når Andrine scorte. Jeg likte ikke når guttene ikke lot jentene bli med. Man burde lese boka om man liker: fotball,

 460. på samme lag
  den var grei men en ting som var kult var at de har folk i teksten som faktisk spiller fotball
  på ongertlig som Ronaldo, Salah, Bale og Pogba jeg syntest at man bør lese den for den
  og hvis man likker fotball så er denne for deg

 461. På samme lag.
  Jeg syntes denne boken var veldig kul fordi :
  1. Jeg liker fotball.
  2. Jeg liker at det er jenter som liker fotball i den.
  3. Jeg liker hvordan den er skrevet.
  Jeg anbefaler den for de som liker fotball.

 462. På samme lag.
  Det som gjør dette utdraget så bra er at det er: Spennene man får lyst til og lese helle boka. Det er veldig fint at det er to jenter som er hovedpersonene. Å at boka er basert på ting som faktisk har skjede.

  Andre bør lese denne boka hvis: en liker fotball. En liker rettigheter for jenter.

  Jeg anbefaler dette fordi det er en fin, interessant og den vil gjøre så du får lyst til og lese mer.

 463. På samme lag.
  Jeg likte denne teksten fordi den var spennende og når Ada score og jentene er bedre en guttene.

  Jeg likte ikke da han ene gutten sier alltid fri når jentene gjør det bra og når jentene ikke fikk lov til bli med.

  Hvorfor bør andre lese denne boka?
  Jeg synes folk bør lese den fordi den er spennende handler litt om fotball

 464. Jeg opplevde at boken ikke var noe for meg fordi jeg er ikke interessert i fotball.
  Jeg likte når jenta skorte det gjør teksten bra, men at den ble annullert gjør sånn at den ble dårlig igjen.
  Andre bør lese den fordi den handler om fotball og de fleste folka er interessert i fotball.

 465. På samme lag.
  Jeg likte denne teksten fordi den er veldig bra .Det jeg synes var bra i teksten var at de klarte å score. Jeg synes alle burde lese denne fordi den er gøy og spenene. Den gjør boka bra fordi den handler om fotball og så lærer man litt av den. Det jeg ikke likte med denne siden var at han ene gutten sa at det var kort helle tiden. Jeg anbefaler denne boka fordi som liker fotball

 466. På samme lag

  Jeg opplevde teksten som Urettferdig fordi Ada og Adrine fikk ikke være med fordi de var jenter.
  Boken gjør den god fordi han som skrev den viser at ikke bare gutter kan spille fotball.

  Andre bør lese denne boken fordi den viser hvordan det ikke handler om hvilket kjønn man er eller hvordan man ser ut.

 467. På samme lag.
  Jeg synes teksten var bra. Jeg likte at jentene var like god som guttene i fotball.
  Jeg likte ikke at jentene ikke fikk være med i starten.
  Jeg synes alle burdet lese denne boka fordi den er bra og viser at jenter også kan spille lika bra fotball som guttene

 468. på samme lag
  den var grei men en ting jeg likte er at det er folk som spiller fotball som bale,ronaldo,
  pogba og salah

 469. Den er helt grei ikke noe jeg ville les hjemme eller på skolen frivillig. Jeg vill gitt denne en 6/10 .

 470. Jeg likte ikke denne boken fordi det var for mange detaljer og alle de har ikke tid til og spille samtidig i en ballbinge.
  1/6

 471. jeg rater den 3/6 jeg likte den lit fordi det var fotball men det var og for mye detaljer og at det er trist at dere sier at messi er på barca og at ronaldo er på real madrid det er de ikke men det er greit at salah er på liverpool fordi jeg heier på liverpool så vis salah ikke hadde vært med da hadde det blit 2/6 men siden salah er med for han spiller jo på liverpool og de profe som var med har ikke tid til og spille i en ballbinge de må bruke tid på mange andre ting en og spille i en ballbinge

 472. Boka var litt bra, men det var veldig mye filming av gutta men den var bra for de som liker fotball

  Jeg tror den ikke passer meg helt så jeg gir den 3 av 6 for den var passe bra og dårlig, men jeg tror mange andre vil like boka kanskje de som vill lære fotball og kanskje de som ikke tør å spørre de store som spiller fotball kanskje tør etter den hat lest boka.

 473. Forfatten er Harald R. Eeg
  Illustrert er Hans J. Sandnes
  Tittel er på samme lag (ada og Andrine hegerberg)

  Forfatten er født i 1970, han er norsk, han bor i Tønsberg

  Boken handler om Ada og Andrine hegerberg som liker fotball de har nettopp flyttet til Sunndalsøra, de løper til ball bingen fordi at de vil gjerne spille fotball men de hører at det er nogen i ballbinge

  Det jeg syntes at det er en spenne bok og jeg anbefalaer til folk som liker fotball

 474. Jeg anbefaler denne boken til de som liker fotball.

  Jeg gir terningkast 2\6 fordi jeg synes den er litt kjedelig.

  Jeg kommer ikke til å lese den.

 475. Forfatter: Harald R. Eeg.
  Illustratør: Hans J. Sandnes.
  Tittel: På samme lag ( Ada og Andrine Hegerberg )

  Forfatteren ble født 18.august 1970 i Tønsberg, han er norsk og den mest kjente boka han har skrevet heter Karmakongen og kom ut i 2000.

  Boka handler om Ada og Andrine Hegerberg som liker fotball. De har nettopp flyttet til Sunndalsøra. De løper til fotballbingen, og der kommer ballen utenfor gjerdet og Andrine er rask å tar tak i ballen. Andrine spør om de kan bli med og spille fotball, guttene sier nei, men jentene gir seg ikke, og til slutt så får de være med å spille fotball.

  Det jeg syns det er bra at de får spille

  Jeg syntes det ikke er bra at de ikke får spille i begynnelsen

  Jeg anbefaler boka for de som liker fotball.

 476. Forfatteren er :Harald R. Eeg
  Illustratøren er : hans J. Sandnes
  Tittel: på samme lag/ Ada og Andrine Hegerberg
  Lit om forfatteren han ble født i 1970 , han har ikke dø, nasjonaliteten hans er Norsk og han er mest kjent for å være en forfatter. Verker : karmakongen
  Boken handler om Ada og Andrine Hegerberg. De elsker fotball/de er lit fotball gal, de er søstre . Handlingen foregår i fotball bingen, det er høst. Probleme er at guttene vil ikke at jentene skal vøre med . Det positive var at jentene ikke ga sei og det negative var at det ikke var likestilling , guttene sentra ikke til jentene . Jeg vil anbefale boka fordi jeg vil at hele Norge skal få se at det burde være likestilling

 477. Forfatter: Harald Rosenløw Eeg
  Illustratør: Hans Jørgen Sandnes
  Tittel: På samme lag

  Boka handler om Ada og Andrine Hegerbergs oppvekst. De har nettop flyttet til Sunndalsøra og vil spille fotball med noen gutter, og guttene sier at de ikke får være med. Men så sier Andrine «Er du redd for at Totti (navnet på Andrines drakt) er for god for deg?». Og da får de være med. Så starter de å spille.

  Jeg er ikke veldig glad i fotball men anbefaler til dem som liker fotball. Den var ikke veldig spennende så jeg tror jeg gir den terningkast 3. 🎲 Det var positivt at de fikk være med til slutt. Det var negativt at jentene ikke fikk være med i starten.

 478. Forfatteren heter Harald Rosenløw Eeg.
  Illustratøren heter Hans Jørgen Sandnes.
  Tittelen heter På samme lag.

  Forfatteren ble født i 1970.
  Nasjonaliteten hans er Norsk.

  Denne boken handler om Ada og Andrine Hegerberg.
  Ada og Andrine liker og spille fotball, begge er søstre.
  Handlingen foregår i fotballbingen, problemet er at guttene ikke ville involvere jentene.

  Jeg synes at denne boken er spennende og det som var positivt var at jentene aldri ga opp.

  Det jeg ikke likte var at jentene fikk ikke bli med.

  Jeg anbefaler for barn fra 8-12.
  Jeg gir terningkast 4.

 479. Forfatter heter Harald r Eeg. illustrert av hans jørgen s. Tittelen er på samme lag. Forfatteren ble født 1970 å han heter Harald. Han er norsk. Han bor i Tønsberg. Boka handler om Ada og Andrine hegerberg. Det var positivt at jentene ikke ga seg. Jeg synes at det var ingenting som var negativt. Jeg anbefaler hvis du liker fotball.

 480. Forfatter heter Harald R.

  Det er en ok bok jeg liker fotball men ikke denne boken så mye.
  Det hanldller om Ada og Andrine Hegberg.de liker fotball og de er søstre det var bra at jentene ikke ga seg. Jeg likte ikke boka

 481. Forfatteren heter Harald R .Eeg. Titlen heter på samme lag illustratøren heter Hans j sanders. Boken handler om ada og andrine de får ikke spille fotball fordi de er jenter. Jeg sintest at boken sier at gutter er dumme på en måte liksom det finnes bra gutter også de er ikke som de er på banen det var det negative det som er positive er at begge spiller sammen til slutt.

 482. Forfatteren heter Harald R .Eeg. Titlen heter på samme lag illustratøren heter Hans j sanders

 483. Jeg likte starten fordi vi ble intdresert til søstrene jeg liker boka fordi det er spenens og
  Misliker den fordi den slutter mit oppi