Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Sommer med Jo

Kristine Rui Slettebakken Gyldendal 2022

 

 

 

Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo!

Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne, blir det etter hvert vanskelig å la være å si noe. I dette utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom. Vi møter også Lars, gutten i nabohytta.

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Tips til å skrive anmeldelse

4 252 anmeldelser av “Sommer med Jo

 1. jeg synes at boka var veldig bra, men boka er ikke min type, men den er veldig bra skrevet, det er koselig og dra til hytta med andre

 2. Jeg synes at det var en litt sånn forelskelse bok, og jeg tenkte at hun kom ikke til å tenke på noe annet enn den krangelen.

  Jeg tror hun kommer til å spørre om det med Geggen og fengselet.

  Jeg har litt lyst til å lese boken, og finne ut hvorfor Geggen sitter i fengsel og om de kommer til å overnatte i den hulen.

  Det med den hulen minnet meg om NRKs julekalender; Julekongen.

  Jeg vet at julekongen er en spennende fortelling, så det hjelper på.

  Jeg vil lese denne boken.

 3. Det var bra skrevet fordi den hadde store bokstaver i de ordene som var viktige. Setningene var ikke for lange, men heller ikke for korte. God setningsoppbygning. På den andre siden var det en uforutsigbar tekst, fordi i begynnelsen våkner Jo, også hører han krangel mellom Geggen og Tom, og tenker; når ble de venner? Ble de venner i fengsel? Også kommer Lars, og da tror man kanskje at Lars skal ta dem, men så skjer det ikke. De bare blir venner og det gir ikke mening. Boken er tung å lese. Kanskje den kunne inneholdt flere bilder/illustrasjoner?

 4. Boka var bra anbefaler og lese det utdraget spennende jegsynttes Lars var lit mistenkelig tom også. LaRs virket lit keen på frida. Men vi får ikke vite hvorfor faren til jo var i fengsel.
  Det lurer jeg på men den var bra det utdraget.

 5. Den var skjedelig. Men kanskje noe mere kult skjer. Men det får jeg aldring vite fordi jeg kommer aldring til å lese hele.

 6. SOMMER MED JO
  Sommer med Jo er en vennskapsroman som handler om Frida, som er ny i klassen, og har fått seg en venn. Frida besøker Jo’s hytte. Frida vil at Jo skal ha den beste sommeren han har hatt, fordi hun vil gjøre et godt førsteinntrykk. En natt hører Frida at faren til Jo og vennen hans krangler, hun blir redd men tørr ikke å si noe til Jo. Neste dag på morgenen møter de vennen til Jo som heter Lars, og han tar med Frida og Jo inn i en hule. Lars blir stupforelska i Frida.

  Jeg syns denne boken fortjener å vinne bokslukerprisen. Fordi den er bra skrevet og jeg kan leve meg inn i teksten fordi den har masse mysterier, spenning og en bra roman. Jeg kan kjenne meg igjen i noen situasjoner.

  Jeg anbefaler denne boken for barn som er 9 og oppover.

 7. Sommer med Jo

  Boka handler om en jente som heter Frida. Hun besøker Jo sin hytte. Frida er ny i klassen og er nå bestevennen til Jo. Frida vil at Jo skal ha den beste sommerferien som går an. Faren til jo kaller seg selv for Geggen. Han har sittet i fengsel å Frida lurer på hvorfor. Geggen tar med kompisen Tom på hytta si. En natt krangler Tom og Geggen. Frida lytter å hører at noe knuser. Frida lurer skikkelig på hva som skjer og lurer på om Jo hører det også. Etter den natten møter de en som heter Lars. Han er vennen til Jo. Han er naboen til Jo. Lars blir veldig forelska i Frida.

  Det er en vennskapsroman.

  Forfatteren: Kristine Rui Slettebakken.
  Forlag: Gyldendal

  Jeg syntes at denne boka er veldig bra. Og jeg ambefaler den til de som liker mysterier og vennskap.
  Den er spennende og passer til 8-16 år.

  Det beste med teksten er når de er i hula til Lars.

  Jeg syntes at andre burde lese den.

  Jeg syntes Sommer med Jo fortjener å være superfinalist og vinne Bokslukerprisen

  Sommer med Jo

  Boka handler om en jente som heter Frida. Hun besøker Jo sin hytte. Frida er ny i klassen og er nå bestevennen til Jo. Frida vil at Jo skal ha den beste sommerferien som går an. Faren til jo kaller seg selv for Geggen. Han har sittet i fengsel å Frida lurer på hvorfor. Geggen tar med kompisen Tom på hytta si. En natt krangler Tom og Geggen. Frida lytter å hører at noe knuser. Frida lurer skikkelig på hva som skjer og lurer på om Jo hører det også. Etter den natten møter de en som heter Lars. Han er vennen til Jo. Han er naboen til Jo. Lars blir veldig forelska i Frida.

  Det er en vennskapsroman.

  Forfatteren: Kristine Rui Slettebakken.
  Forlag: Gyldendal

  Jeg syntes at denne boka er veldig bra. Og jeg ambefaler den til de som liker mysterier og vennskap.
  Den er spennende og passer til 8-16 år.

  Det beste med teksten er når de er i hula til Lars.

  Jeg syntes at andre burde lese den.

  Jeg syntes Sommer med Jo fortjener å være superfinalist og vinne Bokslukerprisen.

 8. Sommer med Jo

  Sommer med Jo er en vennskapsroman som handler om Frida som besøker Jo sin hytte. Frida er ny i klassen og de skal begynne på fotball sammen etter sommerferien. Frida vil at Jo skal få den beste sommeren ever fordi hun vil gjøre et godt førsteinntrykk. En natt hører Frida Jo sin far, Geggen at han og Tom, vennen til Geggen som krangler. Hun blir redd men tør ikke si noe til Jo. Om morgenen møter de vennen til Jo som heter Lars og han tar med Frida og Jo til hulen sin. Lars er ekstra snill mot Frida og Frida syntes at han er ganske teit.

  Jeg syntes denne boken fortjener å vinne Bokslukerprisen fordi den er veldig fin og kul å lese og har gode beskrivelser. Vi får vite veldig mye om hva som skjer og alt er bare veldig spennende.

  Jeg vil anbefale denne boken for barn som er 9 år og oppover.

 9. Den handler om en jente og gut som heter Jo og Frida.
  Frida her blir med bestevennen Jo på ferie.
  Hun oppdager hvorfor greggen har hvert i fengsel.
  Og den er spendende. Og tom er mystisk.

 10. Den handler om en jente og gut som heter Jo og Frida.
  Frida her blir med bestevennen Jo på ferie.
  Hun oppdager hvorfor greggen har hvert i fengsel

 11. Jeg har valgt sommeren med Jo

  Forfatter Kristine Rui Slettbakken

  Forlag: Gyldendal

  Utgitt: 2021

  Sider: 192
  Jeg har nettop lest sommer med Jo. Jeg synes boken var spennene og veldig fin, jeg anbefaler denne boken. Jeg gir boken ett terning—kast fire.

  Jeg hører Tom og Geggen krangle ute på verandaen. Så ser jeg Tom spretter ut armen nesten litt som om han var veldig sint å frustrert.
  Når de står opp dagen etter så kommer Lars og spør om dem hvil være med i hulen hans.

  Frida hørte Tom å Geggen kranglet.
  Jo å Frida skulle overnatte på hytta til Jo.
  Tom slo ut armene i frustrasjon, når han å Geggen kranglet.
  Jeg hørte att Tom hadde sittet i fengsel. Men. Jeg turte ikke å spørre får om da Jo kanskje kunne bli lei seg å jeg ville lage den beste ferien for Jo.

  I fortellingen var det Frida, Jo, Tom og Geggen som var med. Den jeg liker beste er Jo for han er liksom hen boken handler om.

  De jeg leste boken la jeg merke til att Frida var litt oppgitt over att Lars spurte om så mye rart, som om hun bodde i Oslo å om hva hun likte å gjøre på fritiden.
  Jeg synes boken var veldig spennende, siden den var fin spennende og koselig. Jeg gir boken ett terning kast fire.
  Jeg likte godt når de fikk tilbud om å overnatte i hytta til Lars, da trur jeg Frida og Jo synes var hyggelig.
  Det gjorde inntrykk på meg att Frida ved litt oppgitt i teksten noen ganger siden Lars spurte/å maste så mye.
  Hvis jeg hadde vært Tom ville jeg unngått å sitte i fengsel siden det er ikke lurt å gjøre dumme ting.
  Slutten var veldig spennende når jeg fikk høre att de skulle overnatte i hulen til Lars

  Jeg likte veldig godt utdraget siden det var spennende når Tom å Geggen kranglet, også like jeg når de skulle overnatte i hulen til Lars
  Det var koselig når Frida ville lage den beste ferien for Jo

  Jeg gir boken ett terning kast fire

 12. (Sommer med jo) syntes den var ganske dårlig. Boka handler om frida som skal på ferie med jo og farren til jo sammendrage handlet om vennen til geggen farren til lars.
  Anbefaler den ikke

 13. Jeg likte boka men den var ikke noe for meg. Boka var jo spennende jeg er bare ikke så glad i bøker som handler om folk som ikke tør å spørre folk om hvorfor har du sittet i fengsel det er fordi jeg liker å få vite hvorfor. Jeg gir ternings kast 2/6 ikke noe for meg.

 14. Jeg likte denne boka den var morsom og spennene og lit rar men jaja det er bare kult. Jeg syntes det var gøy å høre på. Jeg vet egt ikke hva mer jeg skal skrive om den. Ternings kast 5/6

 15. Dette var ei gøy bok. Her får vi veldig godt innblikk i tankene til hovedpersonen. Veldig spennende at faren hadde vært i fengsel.
  Trioen boka handler om var litt spesiell.
  Det var veldig spennende med den hula de dro til, og vi lurer på hva som kommer til å skje videre der.
  Alt i alt ei bra bok.

 16. sommeren med jo
  det handler om Frida som blir med jo og pappaen hans på hyttetur en sommer dag i sommerferien dag på kvelden begynte jo sin pappa og onkelen til jo viss jeg husker det riktig.
  jeg synes den ikke var så veldig bra fordi det var ikke så mye spenning som jeg er vant til og like i bøker og den er så lang at jeg ikke vil lese den ikke for å være slem.
  jeg rater denne boken 2\6

 17. jeg synes den er dårlig. den passer ikke for meg. jeg synes slike historier er tonge og lese. den handler om frida og jo skal på hyte tur med pappaen til jo som har vært i fengsel.

 18. Jeg syntes boka var spennende på slutten, å jeg fikk opp bilder og tanker som liksom kunne kjed videre etter boka sluttet. Boka hadde mye humor i seg å det var morsomt da han ene begynte å synge. Å når pappaen grillet og kranglet med den andre mannen var det spennende og fikk masse ideer om hva det kunne ha snakket om og jeg fikk masse bilder i hodet av en hytte inni skogen. Jeg tar terning kast 5 og anbefaler boka fra 8-11

 19. Denne boken ble skrevet av Kristine Rui Slettebakken. Forlage er Gyldendal og er gitt ut i 2021, antall sider er 1821.

  Frida sov helt Magisk godt den første natta på hytta til Jo, de som er med på hytteturen er faren til Jo som blir kalt Geggen, vennen til Geggen, Jo og Frida.
  De som er viktige i utdraget er Jo som har dratt på hyttetur med familien og bestevennen Frida, de møter også en gutt som heter Lars som de blir venn med, Lars burde også bli bedre til og flørte med Frida han har også en hule.

  jeg likte da Lars, Frida og Jo ble venner,
  Det gjorde inntrykk på meg at Lars hadde en hule, han burde bli mye bedre til å flørte.
  De viktigste grunnene til at likte utdrage er at det er vennskap, hopper ikke alt for langt mellom vært sted.

 20. Eg syns boken var litt kjedelig. Det kom vertfall ikkje fram noko spennande i det utraget syns eg. Boka handler om at Frida er med Jo på hytta si. Der krangler faren til Jo og ein kompis om noko og Frida vil finne ut kva dei snakker om.

 21. den er ikke bra terningkast,1 fordi den var ikke så spenende.
  en jente som heter frida blir med bestevennen jo og familien på hyta

 22. det er en spenende bok om hva som kjer i mellom tom og gegen. jeg gir den terningkast 4 for jeg syntes den var sånn passe bra

 23. jeg syntes at det var litt kjedelig. jeg liker bare ikke denne boken. jeg gir denne boken en 3. for jeg syntes dette var kjedelig at de kranglet.

 24. Denne boken ble skrevet av Kristine Rui Slettebakken. Jeg syns denne boken var bra. Den handler om Frida som er med Jo på hytta si. Der møter hun på flere personer.

 25. Jeg syntes at SOMMER MED JO var en spennende bok. Jeg har litt lyst til å lese boken. Jeg tenker at boken passer for jenter og gutter for alle aldere som kan lese nøye og ikke bare slumrer i gjennom den. Terningkast: 4 hittil🙂

 26. Jeg syntes denne boken var bra! Jeg syntes teksten var bra, og fin og lese. Teksten var bra fordi den var fin å lese, også hadde den litt ungdommelige ord. Utdraget handler om Frida som er veldig nysgjerrig på faren til Jo som har vært i fengsel. Hun blir med Jo på hytta i sommerferien, med faren og farmoren. Jeg anbefaler boken for både gutter og jenter, og fra kanskje 10-14 år. Terningkast/ 4/6

 27. Dette utdraget virket som det er en kul bok. Skulle ønske jeg kunne lest den, men jeg leser altfor mange bøker akkurat nå. Kanskje senere. Denne boken handler om Jo og Frida. Frida vil at Jo skal ha den beste sommeren. De møter også Lars. Terningkast 4, fordi den er litt kjedelig og spennende.

 28. Det handler om eg jente og en gutt jenta heter Frida og gutten Jo
  Frida ville at Jo skulle få den beste sommeren i livet.En natt hører hun at faren og en vee
  nn krangler åhun blir litt redd siden faren til Jo har vert i fengsel og hun trur at de er venner fra fengselet
  den var bra
  den får en 3/6

 29. Boka handler om Frida som er med Jo og faren , Geggen på hytte tur. Midt på natta hører hun at Geggen og vennen hans, Tom krangler. Frida lurer veldig på hvorfor faren til Jo sitter i fengsel, men hun tørr ikke spørre Jo, fordi hun er redd for å ødelegge vennskapet.

  Jeg syntes boka var veldig bra og jeg har veldig lyst til å lese hele.

  Denne boken passer for barn fra 7 år og oppover. Jeg gir den terning kast 5!

 30. Jeg har allerede lest boken fra før, pluss første bok i serien, så jeg vet hva som skjedde, men utdraget var veldig bra! Hun som leste inn var flink å lese inn, og utdraget gjør at man får lyst til å lese boken. Det handler om Frida som er på hytta sammen med vennen sin Jo, og faren til Jo, bestemoren til Jo, og i starten Tom, en venn av faren til Jo. Lars, som er en gutt som bor ved hytta er også med, han har en hule i skogen, som de avtaler å overnatte i.
  Boka gir jeg terningkast 6, for den er spennede, og en koselig fortelling, selv om faren til Jo har vært i fengsel, og har hemmeligheter det ikke er meningen at Frida skal vite. Anbefales for 6 år og oppover 😀

 31. Sommer med jo skrevet av Kristine Rui Slettebakken. Boka handler om Frida som er med Jo på hyttetur, faren til Jo har vært i fengsel Frida er veldig nysgjerrig og vil vite hvorfor faren til Jo har vært i fengsel men hun tør ikke spørre for å kanskje ødelegge vennskapet. Jeg synes denne boka var passe bra ikke egentlig noe jeg ville lest jeg gir den en 7/10 og anbefaler 8+

 32. Sommer med Jo
  Den handler om Frida som er med til Jo sin hytte. Der hører hun at faren til Jo og vennen hans blir irriterte på hverandre.
  Jeg synes at den ser spennende ut men jeg synes også at den ser ut som en bok jeg ikke kommer til å lese.
  Terningkast 4.

 33. Utdraget handlet om Frida som var med vennen Jo på hytta. På kvelden hører hun faren til Jo krangle med vennen Tom. Vi møter også Lars i nabohytta som Frida blir bedre kjent med. Jeg syns utdraget var litt kjedelig og gir den terningkast 3. Jeg anbefaler den for 7+.

 34. Jeg synes utdraget er supert. Jeg har lest første boken og er en stor fan av den. Utdraget sommer med jo handler om frida som ble med jo på hytta. På natten våkner hun av at noen ropte. Det var tom, vennen til faren til jo, Geggen. Tom dro og neste dag sa Geggen bare at han måtte dra for å fikse sykler. Hva var det de kranglet om, og hvorfor var Geggen i fengsel, og var det der han traff tom?

  Jeg gir boken terningkast 5,
  og 6+.

 35. Boka er skrevet av Kristine Rui Slettebakken. Den handler om Frida som er med Jo på hyttetur. Jo har en far som har sittet i fengsel. Frida oppdager at det er noe rart med faren til Jo men hun sier ingenting.

  Jeg synes boken virket helt grei. Dette var ikke helt den typen bok som interesserer meg. Jeg gir boken terningkast 3.

 36. Frida har sommerferie og er med Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo har vært i fengsel og Frida lurer på hvorfor, faren var i fengsel. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg. Vi møter også en nabogutten som heter Lars, han bor i nabohytten.

  Terningkast: 4
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
  Karakterer: Frida og faren, Lars og Jo

 37. Boka heter Sommer med Jo og forfatteren er Kristine Rui Slettebakken.
  Sjangeren er drama.

  Boka handler om Frida som er på hyttetur sammen med familien til Jo. Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo. Det skjer noe skummelt på hytta som gjør Frida litt engstelig.

  Jeg synes boka var litt skummel. Jeg liker ikke skumle bøker så godt og derfor gir jeg boka terningkast 4.

 38. Boken handlet om frida som er med jo på hytta. Hun overhører faren til jo og vennen hans tom krangle før tom drar. Jeg synes boken var litt kjedelig. Synes ikke den var noe får meg. Boken paser får sånn 7+ Jeg gjir den terningkast 3

 39. boken handlet om frida og jo som er på hytten til jo, faren til jo som har vert i fengsel og krangler med vennen sin på natten, de møter en fyr som he
  ter lars som er litt rar.

  jeg syntes boken var ganske kjedelig og klissete, ikke min type bok.

  anbefaler får folk som liker roman
  tikk.

 40. Denne boken handler om to barn, Frida og Jo, det er også en side person som heter Lars som oppfører seg veldig rart rundt Frida,Uansett. Frida er på besølk hos Jo i sommer ferien.
  Anbefaler boken for barn fra 11 til 14
  Terningkast 4

 41. Jeg likte denne boken veldig godt. jeg liker hvordan det er noe litt sånn rart med at han Lars stirrer sånn på Frida og hva som skjer videre. Fortellingen handler om at Frida skall bli med Jo på sommerhytta hannes,den andre våkner hun brått av en rar lyd. Hun sjekker hva det er men legger seg fort igjen og tenker ikke mer på det. Dagen etter møter de på gutten i nabohytta, han spør de om å bli med til hulen hans i skogen men han stirrer rart mye på Frida og hun blir veldig irritert. Jeg gir boken terningkast 5/6 fordi jeg likte den veldig godt. Jeg anbefaler boken for 9-13 kanskje.

 42. Jeg likte denne boken veldig godt faktisk. jeg liker hvordan det er litt sånn mystisk med han Lars stirrer sånn på Frida og hva som skjer videre. Det handler om at Frida skall bli med Jo på sommerhytta hannes, en av kvelden våkner hun brått av en rar lyd. Hun sjekker va det er men legger seg fort igjen og tenker ikke mer på det. Dagen etter møter de på gutten i nabohytta, han spør de om å bli med til hulen hans i skogen men han stirrer rart mye på Frida og hun blir veldig irritert. Jeg gir boken terningkast 5/6 fordi jeg likte den veldig godt. Jeg anbefaler boken for 9-13 kanskje.

 43. Det er sommerferie. Frida Jo og familien hans er på hyttetur. Faren til jo kaller seg Geggen, Frida hører hemmeligheter som ikke er ment for henne. Jeg synes boks var bra fordi jeg har lest den første boka, men jeg synes boks var litt rart terning kast 3/6❤️ Anbefaler for 9-14 år🫶

 44. Boka handlet om at Frida, jo, Lars og familien var på hytte tur i sommerferie. Den var bra men den kunne har vært super. Den passer til 7-13 år jeg gir den terning kast 4 av 6

 45. Boka handler om Frida som er med Jo og familien hans på hytta i sommerferien. Frida hører pappaen til Jo og en annen person krangle i løpet av natta. Morgenen etter er Frida sammen Jo og Lars, en person fra nabohytta, i skogen. Lars viser de ei hule. Jeg synes ikke dette utdraget var bra. Det var vanskelig å skjønne hva boka egentlig handler om. Jeg tror ikke jeg kommer til å lese boka. Terningkast 3/6

 46. Sommer med Jo er skrevet av Kristine Rui Slettebakken og handler om at Frida er på hytta med Jo og at de møter en gutt som heter Lars. Pappaen til Jo er i fengsel men har fått ferie så han er der også men en natt skjer det litt rare ting som frida ikke vil fortelle Jo om. Jeg synes boken virker ganske bra og spennende. jeg gir den et terningkast på 4/6 fordi den virker som litt min stil. Jeg anbefaler den til barn som er 9 til 13 år fordi jeg tror at barn under 9 år ikke forstår boken helt. det kommer ann på barnet.

 47. Jeg synes dette utdraget var ganske bra. Jeg tror ikke dette er helt det jeg kommer til å lese, men den var bra og jeg tror mange kommer til å lese den. Den var skrevet på en bra måtte og jeg forsto mye. Terningkast 3/6

 48. Jeg synes boka var bra og spenende. Det hangler om Frida er på hyttetur Hos Jo i sommerferien. Det kommer en mann som heter lars som spør dem om å se hule hans og han spurt om å vær der i natt og så på Frida lenge. Boka e sus!!!

 49. Kristine Rui Slettbakken.
  Boka handler om Frida og Jo som er på sommerferie sammen.Faren til Jo kalles Giggen han har ittet i fengsel det vet Frida.Etter vært skjer det rare ting som hun ikke vil fortelle til Jo,fordi hun vil lage verdens beste sommerferie for Jo. Jeg synes att boka virker spennende.Jeg gir denn en solid 3.

 50. Denne boken handler om en jente som heter Frida, hun er på sommerferie på hytta til vennen sin Jo. Hun har lyst til lage den beste sommerferien som mulig for Jo, men hun får vite et par ting hun ikke burde fått vite om, så det blir kanskje litt vanskelig..
  Jeg synes «Sommer med Jo» er ganske spennende, men mest godt skrevet. Jeg anbefaler denne boken for barn fra 9 – 13.
  Terningkast: En sterk 4/6.

 51. Sommer med Jo

  Boka heter Sommer med Jo og forfatteren er Kristine Rui Slettebakken. Boka handler om Frida som har sommerferie og er med bestevenn Jo og faren hans på hyttetur. Faren til Jo kalles Geggen. Frida lurer på hvorfor faren til Jo har sittet i fengsel. Det skjer litt mystiske ting på hytta og Frida lurer på hva faren til Jo har gjort. Frida lurer på hva faren til Jo har gjort, men hun vil ikke spørre Jo om det. Fordi Frida vil at Jo får en fin ferie.

  Jeg synes at boka var litt skummel.

  Boka virker spennende, så jeg gir den terningkast 6.

 52. boka var kul. Den handla om Frida og Jo som er på hytta til Jo. Det skjer noen ting på natta som Frida holder hemmelig for Jo. Den enne dagen kommer en gutt som heter Lars som spør om de vil se hula hans. Jeg anbefaler denne boka for folk som er 12 år og eldre fordi det kan handle litt om kjærester og sånn. Jeg gir boka terningkast 4/6.

 53. Jeg syns dette utdraget var ganske bra jeg tror ikke dette er helt det jeg kommer til å lese, men den var bra og jeg tror mange kommer til å lese den. Den var skrevet på en bra måtte og jeg forsto mye. Terningkast 3/6

 54. Jeg likte boken passe bra.
  Den handler om Frida som er med Jo på hytta hanes.
  Om natten hører frida at Pannaen til jo krangler med vennnen sin.
  Terningkast 5,436738

 55. Jeg synes boka var helt ok. Det er ikke helt min type bok.
  Boka handler om Frida som skal være med på hytta til Jo på sommeren. Hun bestemer seg for å gjøre denne sommeren den beste sommeren for Jo. Hun våkner av att noen som krangler, det var faren til Jo og kompisen hans, hvorfor krangler de..?
  Jeg gir denne boka 3/10 og anbefaler den til barn fra 8-11 år.

 56. Utdraget handler om at Frida skal overnatte på hytten til vennen sin, Jo. Den første natten sover hun godt, men den andre blir hun vekket av faren til Jo som kaller seg Geggen og vennen hans, Tom som krangler. Geggen har sittet i fengsel, og Frida begynner å lure på om han og Tom har møttes der…

  Jeg synes utdraget virker passe bra, men ikke helt min smak. Jeg anbefaler denne for barn fra åtte til tretten år, som liker drama. Terningkast 3.

 57. jeg synes den var veldig bra! jeg likte at det var litt opp og ned med stevningen. pappan til Jo (en av hovedpersonene) hadde vært i fengsel. pappan heter Giggen. De skule på hyttetur. De var bestevenner. Jeg gir den en 4/6. Anbefaler den får 8-80 år!

 58. Dry handelen om at Frida so skal på sommerferie med kompisen jo på hita hans hun våkne av en rop i midten av nata hon har bestemt at det skal bli den beste sommerferien til jo. De vokser de møter vennen til jo
  Lars.

 59. Den handlet om en hyttetur der Frida og Jo lekte og fikk nye venner. Jeg likte boken og den hadde mye spenning så jeg gir den 6/10.

 60. jeg syntes denne boka var sånn passe. jeg ville ikke kjøpt den fodi jeg liker bedre bøker med litt mere spenning.det er kristine Rui slettbakken som har skrevt sommer med Jo.
  Jeg ambefaler denne boka til alle. denne passer for de som liker litt sånn koselige bøker uten så mye spenning.
  jeg gir denne boka en 3 og en havl/10

 61. Jeg synes boka var grei, men det er ikke akkurat boka for meg.
  Boka handler om en jente som heter Frida, som blir med kompisen Jo på hyttetur.
  Frida våkner midt på natta, og hører noen som krangler.
  Det viser seg og være faren til Jo og kompisen hans. Hvorfor krangler de?

  Boka er anbefalt for barn fra 10-13
  Terningkast 3/6

 62. Jeg synes denne boken var ganske helt ok. Jeg liker hvordan den er skrevet på, men denne passer best for kanskje 9-13. Terningskast 4.

 63. Herlig utdrag! Bra fortalt og mange mysterier jeg har lyst på svar på! Noen av delene er litt sånn cheesy, men det meste er ganske bra med en passiv spenningskurve! 😀

  Jeg har egentlig ganske lyst til å lese resten av historien!

  jeg gir Sommer med Jo en terningkast 9 av 10!!!

 64. Jeg likte ikke boken super mye fordi den er ikke helt meg. Det virker som pappaen til jo har kranglet sammen. Pappaen til jo er kriminel virker det som,siden de sa i boken at han satt i fengsel. Lars som er nabo gutten tar med seg Frida og Jo til en hytte der de skal overnatte. Forfatter er Kristine rui Slettebakken. Jeg anbefaler boken for de som er 9 til 12 år gammel. Og gir den terningkast 2/6

 65. Jeg syntes sommer med Jo var det beste fordi den var spennene samtidig som den var gøy og høre på.

  Sommer med Jo handler om at frida skal på hytta til bestevennen hennes jo. Faren til jo har sittet i fengsel og frida vi spørre men hun tør ikke fordi hun vil ikke at Jo skal bil lei seg.

 66. Jeg synes denne boken var helt okå, jeg hadde ikke lånt den. Denne boken anbefaler jeg for alle. Terningkast 2

 67. forfatter:Kristine Rui Slettebakken
  Boken handler om at frida får høre noe noe på natten av pappaen til Jo og vennen kranglet.
  Etter det kommer det en gutt som heter Lars, han viser de en hule og spør om de vil overnatte de er litt skeptiske.

  jeg tenker at denne boken og denne serien er for de som er litt yngre, men det er min mening. den kan for all del bli lest av folk i 40 åra.
  Terninkast: 🎲C:

 68. Jeg synes utdraget var kjedelig, jeg liker ikke så godt båker uten spenning ved mindre det er faktabøker. Jeg anbefaler bokenfor de som er 8-11 år

  Terningkast 1

 69. Utdraget handler om Frida og Jo som er på hyttetur, hos familien til Jo. En morgen skulle de ned til stranden og fiske krabber. De møter kompisen til faren til Jo. Han tar de med til en hule.
  Det virker ut som om Frida for en dårlig følelse…
  Jeg synes boken virket helt grei kunne lest den.
  Terningkast 4

 70. Jeg synes boka var bra fordi den handler om vennskap, men jeg ville ikke vert Frida fordi da hadde jeg hørt noe jeg ikke skulle høre. Jeg gir boka terningkast 4. 7 -14 år.

 71. Jeg synes boka var fin fordi det er fint og morsom å lese bøker! Og det ser ut som at faren til jo er sur på en venn?

  Terningkast 3 veldig bra.

 72. Jeg synes boka fin og lese fordi det var mye vennskap i boken og boken var veldig fin fordi det var en fin historie:) Boken var kul,morsom og fin.

 73. Jeg synes at boka var ikke så gøy og det er ikke min type bok fordi det var ikke så mye krim og jeg er glad i litt krim.

  Terningkast 3

 74. Hei✨Jeg liker denne boken fordi at den er spennene og gøy.Jeg vil anbefale boken til de som liker spenning og Action.Jeg vil gi den terningkast 6.

 75. Jeg syntes boka var kjedelig men på slutten ble den mer spennende fordi jeg lurte på hvorfor vennen til jo sin pappa måtte dra mitt på natta etter de hadde krangla veldig høyt og hvorfor han hadde vært i fengsel veldig lenge.

 76. Den hvor helt super fordi jeg elsker sommer og den hvar spennende og lese fordi de gikk og sån rundt om kring.

 77. Jeg likte den fordi den sier litt onm slik livet mitt har vert og korleis venner ofte hjelper i tridte situasjoner

 78. Boken heter «Sommer med Jo». Den er skrevet av Kristine Rui Slettebakken. Boka er utgitt av Gyldendal forlag. Den kom ut i 2021. Den handler om vennskap. Og er ikke en del av en serie.

  Boken handler om Frida og Jo. De er på hytta til familien til Jo. Faren til Jo, Geggen og farmora er der også. Frida og Jo dro på stranda for og fiske krabber. Der møtte de Lars fra nabohytta.

  Her er et utdrag fra boka:

  -Er du også fra Oslo? spør Lars når vi har kommet et stykke inn på stien. -Seriøst? sier jeg og sender mitt hardeste blikk. -Frida går i den nye klassen min, sier Jo kjapt. -Skjønner, sier Lars. Men selv om jeg går på og ikke ser på han, merker jeg at han ser på meg. Det virker som om han skal til å spørre om noe mer. Og så gjør han det: -Hva driver du med på fritida, da, Frida? Stemmen hans er glad og litt for hyggelig. Jeg får lyst til å si noe strengt, men jeg klarer å holde meg. -Litt forskjellig, mumler jeg bare og fortsetter å gå uten å se på han.

  Jeg likte godt at boka handlet om vennskap. Det var veldig spennende at vi ikke fikk vite hvorfor faren til Jo hadde vert i fengsel. Hvis jeg hadde funnet boka hadde jeg helt klart lest den. Terningkast 5.

 79. Sommer med jo var sånn ok det kunne vært litt bedre jeg skjønte den ikke så bra men den var ok jeg gir den 2 av 6.

 80. sommer med Jo, jeg sytes utdraget var lit kjedelig. Jeg sytes det var lit lite handling. det kunne ha vert lit mer detaljer. trenings kast 2 av 6

 81. Denne boka handler om Frida og bestevennen hennes Jo som er på hyttetur med familien til Jo. Faren to Jo kaller seg selv geggen, han har sittet i fengsel. Frida lurer på hvorfor.
  Etter litt tid kommer vennen til geggen, Lars. Det ser ut til at dette blir den verste sommeren for Frida men det blir hun ikke så sikker på etter…

  Anbefalt: 6 år og opp.
  Rating:4 av 6.

 82. Sommer med Jo

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken.

  Forlag: Gyldendal 2021

  Boken er spennende, litt skummel og morsom.

  Frida skal bli med jo og hans familie på hyttetur.

  Faren til jo har også vært i fengsel så Frida lurer så mye på hvorfor men henne tør ikke å spørre ,henne er også redd for at jo skal bli lei seg for at henne spør.

  Det jeg likte med Boka er vennskapet til Jo og Frida.

  Jeg har ingenting jeg ikke likte med boka.

  Jeg synes boka passer for 9 – 11 åringer.

  Boka passer for jenter og gutter.

  Boka passer også for folk som liker bøker som handler om vennskap, og bøker som er morsomme.

 83. Sommer med jo, var jo egentlig ganske spennende, men jeg føler at det mangler litt mer drama, sånn som at de krangler eller noe. Men teksten var ganske bra

  Slutten var litt kjedelig, jeg hadde mye heller blitt hengt på en henge-nål på slutten av utdraget, sånn at jeg kanskje kunne fått lyst på å låne boka og lese den.

  Jeg ble overasket over at Jo sin far har sittet i fengsel, fordi da skjønner jeg hvorfor Frida skal passe ekstra på ham.

  terningkast 4\6

 84. Frida har blitt gode venner med en gutt som heter Jo. Hun blir med han på hyttetur og hører ting hun egentlig ikke skal høre men skal hun si det til Jo? For hun vil jo lage den beste ferien for Jo.

  Teksten var spennende og morsom og litt koselig.
  Det var litt lite som skjedde så jeg gir den terningkast 4.

 85. Sommer med jo var bra .Jeg likte den men teksten jeg skjønner ikke.

  Sommer med jo handle om en en jente som fike en venne. men de var noe rart far til jo var i fengsel . Jo vil spørre hvorforHan dro til fengsel men han var red. får at faren skul ble lesingen eller sina so venne til jo vil at han skal få de best sommeren. så han prøver å la jo ha de beste sommern.

  Min opplevelse Var bra men kun ha lite mer detaljer Men alt til alt var den bra super.🙂🙂🙂

 86. Sommer med Jo

  1. Sommer med Jo var spennende og veldig interessant.
  2. Jeg opplevde teksten på en interessant måte og jeg synes at boken var 10 av 10 for meg.
  3.Det som gjør teksten mest interessant var at det var lit drama i teksten.
  4. Jeg synes at andre burde lese boken fordi den er barnevennlig og gøy

  Terningkast
  10 av 10
  Alder
  6 til 11

 87. Sommer med jo
  Den var ganske spennende, jeg likte at den var litt nifs.
  Jeg vil gjerne lese resten.

  Det handlet om jo, Frida, Lars og faren til jo.
  De var på ferie .
  Faren til Lars og tom krangler midt på natten
  Så kom Lars og tok dem med i skogen

 88. FRIDA SOM ER NYSGJERRIG KRISTNE RUI SLETTEBAKKEN

  Boka handler om at Frida som er bestevennen til Jo. Hun blir med han og familien på hyttetur. faren til Jo har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor? samtidig våger hun ikke og spørre Jo. Han kan jo bli lei seg. Frida har lyst å lage den beste ferien til Jo.

  Jeg opplevde boka som veldig bra. Det som gjør boka bra er at den var spennende på grunn av at jeg lurer på hvorfor faren til Jo har sittet i fengsel. Den gjør meg nysgjerrig så jeg vil gjerne lese mer.

  Jeg synes andre barn bør lese boka fordi den er veldig bra.

  Jeg synes boka er skrevet for barn som går på barneskolen.

  Jeg synes boka er bra så jeg gir terningkast 5/5.

  Åse Skole

 89. En spennende bok

  Jeg synes Sommer med jo var veldig gøy. Den er skrevet av Kristine Rui Slettebakken

  Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo på hyttetur. Faren til Jo har vært i fengsel og kaller seg for Geggen. Frida og lurer veldig på hvorfor faren til Jo har vært i fengsel men sammtidig tør hun ikke å spørre Jo. han kan bli lei seg og Frida har lyst til å lage den beste sommeren for Jo. Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne blir det vanskelig å ikke si noe
  I utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom. vi for også møte gutten i nabohytta, Lars
  Jeg synes boka var gøy og spennende fordi faren til jo har vært i fengsel og har hemmeligheter som gjør det spennende og interessant jeg gir terning kast 5-6 fordi den var så spennende.
  Jeg synes boken passer fra 7-12

  – Lizzy, Åse Skole

 90. Utdraget var spennende på starten når Tom og Geggen krangla. Jeg hadde lest hele boka hvis man fikk vite om Tom ble drept av Geggen og ikke bare dro på jobb. Gir boka terning kast 5/6 🎲.

 91. Forfatteren til boken Sommer med Jo er Kristine Rui Slettebakken. Jeg synes boken passer til folk som liker vennskap. boken handler om at Frida vil lage den beste sommeren til Jo. Faren til Jo har sittet i fengsel Frida lurer på hvorfor men hun tør ikke og spørre.

 92. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ sier:

  Terningkast: 5
  Boken handler om venskap, to bestevenner som har sommerferie. De møter en ny gutt.
  Sjanger: vennskap

  Hva som skjer☺
  Bestevenene sine navn er Frida og Jo.☺
  Det som skjer er at Frida har hørt at faren til Jo har vært i fengsel, hun har lyst til og spørre ham hvorfor faren hans har gått i fengsel men vil at Ja skal ha den beste ferien.
  Frida hører at faren til Jo snakker med noen, de krangler.
  De møter en ny gutt på hytta, så da leker de med ham.
  Frida vet ikke hvordan den nye gutten er, så hun vet ikke hva å snakke om.☺

  Hva jeg anbefaler
  Jeg anbefaler at du bør lese denne boka, hvis du liker venskap og litt drama bøker.
  Fordi det er en veldig bra bok, men hvis du ikke liker drama så bør du ikke lese den.

  Hva jeg synes
  Jeg synes utdraget er bra fordi jeg liker Jo og Fridas vennskap.
  Det er Fint at Frida bryr seg om Jo å vil at sommeren skal være bra for ham.
  Jeg synes delen der Jos far og han andre krangler er spendene
  Liker hvordan Frida liksom ikke vet hva hun skal si til han nye, men er der for Jo.

  Avslutting med en oppsummering
  Boken var veldig bra for det handlet om venskap og litt drama.
  Det var litt spennende deler som jeg likte veldig godt.
  Lars er en ny gutt som jeg syntes var morsom.

 93. Jeg synes den var veldig bra og spennende. Jeg fikk lyst til og lese mer, og jeg håper det kommer en hel bok av boken ut. Jeg gir den terningkast 6\6.

 94. Bokanmeldelsen sommer med jo synes jeg var passe bra. Det var spenning når Greggen og Tom kranglet ute på verandaen. Jeg gir den terning kast 4

 95. jeg synes denne boka var kjedelig. Det var ikke spennende og det traff ikke min smak. jeg gir den en 2/6

 96. Den var ganske greit, men er ikke for meg. For mye tekst ,men den var ganske spennende.
  Jeg liker ikke så godt kjærlighet og sånn, For meg så er denne kjedelig 4/6

 97. Bokanmeldelse Sommer med Jo, VENNSKAPSTUREN.
  Teksten handler om at Frida ville lage den beste sommeren for Jo,
  de som er hovedrollene i boka er Frida og Jo, Jo boken handler om venskap mellom Frida og Jo.

  Jeg syntes boka var spennene fordi det var kult det som skjedde med Greggen og Tom som kranglet ute på verandaen, også var det noe som knuste det var spennene med boka.
  Teksten starter som att Frida sier at hun skal bli med Jo og familien hans på hytte tur, så det jeg syntes er at teksten starter ikke rett på handlingen.
  Jeg er fornøyd med personene de har tatt inn i boka, men de kunne nok ha nevnt på flere av familien som moren til Jo.
  Historien var veldig lett og lese, seg inn i, så boka hørtes veldig morsom ut så jeg fikk veldig lyst på boken og det er jo ett bra tegn som andre også har lyst på boka.
  Jeg syntes den var noen ganger lett og lese og noen ganger litt vannsklier men den var mest lett.
  Den hadde noen viktige temaer der som da Lars så veldig mye på Frida så kunne nok Frida sakt, kan du stoppe og se på meg Lars
  Den slutter ganske brått, det var jo ikke så moro men jeg fikk lyst til og lese mere av den, men hvis jeg leser den hele så kan det hende at hele boken slutter veldig brått.

  Avslutning
  Det beste med teksten var at det var litt drama mellom Greggen og Tom, og det med Lars og Frida.Det som irriterte meg var at Lars begynte og skryte veldig av seg selv. Jeg vill veldig gjerne at andre skal få lyst til å lese denne boken.

 98. Innledning
  Jeg kommer til og fortelle om hva som har skjedd i boka og hvordan den var.

  Hoveddelen
  Den var ganske kul og morsom, og faren hadde vært i fengsel. og det var ganske spennende.
  Og faren og vennen hans tom kranglet.og etterpå hadde tom fingrene tett oppi henda til faren litt som truing.og Frida var med jo på ferie hytta og overnatta der.og det var sommerferie.

  Avslutning
  Det beste med teksten var at faren var i fengsel.
  Det som trekker ned for meg at jeg ikke fikk vite hvorfor faren var i fengsel.
  Jeg anbefaler 9-15 åringer å lese denne boken.

 99. Den mystiske sommeren med jo
  Anmeldelse

  Teksten handler om Frida, vennen til Jo som er med på hyttetur.Faren til Jo har vært i fengslet og Frida lurer på hvorfor. Hun tørr ikke å spørre om årsaken. Frida forteller om Lars og faren til Jo, Geggen. Hovedpersonene i teksten er vennene Frida og Jo nabogutten Lars og pappaen til Jo, Geggen. Mesteparten av handlingen var i hula til Lars.
  Sjangeren i boka er vennskap.

  Lars vil vise Frida og Jo en hule han har i skogen. Lars fortalte om skriveboka si. Der skriver han ned viktige ting som kan ha skjedd i skogen. Et eksempel er når han fant en vaskemaskin i skogen. Eller når han fant en fugleunge og tok den med hjem, også ga den mat og drikke.
  Teksten starter når alle sover å Frida hører rare lyder, men hun ville ikke si noe til de andre. Jeg syns at handlingen og spenningen starter når de er i hula, fordi her snakker Lars om hva han gjorde i hula, også begynte Jo og Lars å tenke at han var en skrytepave. Jeg er litt overrasket over hvorfor Geggen har vært i fengsel. Jeg vet ikke så mye om personene ennå men jeg tror de kommer til å lage spenning i boka. Jeg begynte å leve meg inn i boka først når Lars sa at han fant en vaskemaskin.Boka kan ikke gi så mye råd til barn, men hvis man liker spenning så er nok dette den rette boka.Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka fordi det sluttet så brått.

  Den beste delen er når de var i skogen. Det som er bra med boka er at man lever seg veldig inn når man starter å lese. Jeg føler at teksten ikke har noen svakheter.
  Jeg anbefaler denne boka til deg som liker spenning.Jeg tror boka passer bedre til folk som er i 11-12 alderen.Håper du liker boken!

 100. Jeg liker boka, og jeg syns at den er skrevet bra.
  Og jeg vil gjerne lese leke boka!
  Den handler om Frida som er på hytta til Jo
  , Jo’s far har vært i fengsel og en kveld hører Frida at Geggen(faren til Jo) krangler

 101. Jeg liker boka, og jeg syns at den er skrevet bra.
  Og jeg vil gjerne lese leke boka!
  Den handler om Frida som er på hytta til Jo
  , Jo’s far har vært i fengsel og en kveld hører Frida at Geggen(faren til Jo) krangler

 102. Sommer med to bestevenner
  Terningkast: 4
  Boken handler om venskap, to bestevenner som har sommerferie. De møter en ny gutt.
  Sjanger: venskap

  Hva som skjer
  Bestevenene sine navn er Frida og Jo.
  Det som skjer er at Frida har hørt at faren til Jo har vært i fengsel, hun har lyst til og spørre ham hvorfor faren hans har gått i fengsel men vil at Ja skal ha den beste ferien.
  Frida hører at faren til Jo snakker med noen, de krangler.
  De møter en ny gutt på hytta, så da leker de med ham.
  Frida vet ikke hvordan den nye gutten er, så hun vet ikke hva å snakke om.

  Hva jeg anbefaler
  Jeg anbefaler at du bør lese denne boka, hvis du liker venskap og litt drama bøker.
  Fordi det er en veldig bra bok, men hvis du ikke liker drama så bør du ikke lese den.

  Hva jeg synes
  Jeg synes utdraget er bra fordi jeg liker Jo og Fridas vennskap.
  Det er Fint at Frida bryr seg om Jo å vil at sommeren skal være bra for ham.
  Jeg synes delen der Jos far og han andre krangler er inersangt.
  Liker hvordan Frida liksom ikke vet hva hun skal si til han nye, men er der for Jo.

  Avslutting med en oppsummering
  Boken var veldig bra for det handlet om venskap og litt drama.
  Det var litt spennende deler som jeg likte veldig godt.
  Lars er en ny gutt som jeg syntes var morsom.

 103. Sommer med jo

  Sommer med Jo handler om vennskap.boken er skrevet av Kristine Rui Slettebakken
  Frida skal være med på hytta til Jo.Frida Gleder seg veldig hun vil lage den beste sommer ferien.Geggen og kompisen krangler.
  Det kommer en gutt som tydelig hvis er hyttenaboene til Jo.
  Han tar med oss i en hule. Han sier han skal sove der han vil at vi også skal sove der.
  Han har funnet masse skrot i skogen som han bruker i hula.

  Jeg Synnes teksten var veldig fin og spennende. jeg har lyst til å lese hele boken. Fordi det var krangel og det var rart at naboen-Lars ville sove i hulen. Og at han ville at vi også skulle sove der Lars er samme alder som Frida og Jo.

  Jeg Synnes den var spennende fordi det var litt drama.
  Og jeg Synnes det var morsomt når Lars sang love sombody, set them free og mer.

  Hvorfor jeg Synnes det var morsomt at han Lars sang den love sombody og mer fordi jeg føler at han synger på en måte jeg har hørt før så derfor syntes jeg det var morsomt og gøy. Og det som var drama var at Geggen og kompisen hans krangla og det var også spenndene samtidig.

  Så dette handler om at Frida skal være med Jo på hytta til Jo. Frida har gledet seg. Hun vil lage den beste sommerferien med Jo. Den andre natten hører hun noe falle på bakken og knuse det høres ut som Geggen/pappaen til Jo krangler med kompisen sin.
  På dagen kommer en som heter Lars som er hyttenaboene til Jo. Frida finner ut at de er venner. Lars tar de med til en hule han skal nemlig overnatte der. Han vil at Frida og Jo skal være med.slutt:)

 104. Jeg vil skrive om «sommer med Jo» fordi det var en av bøkene jeg likte. Derfor har jeg lyst til og gi den en «bra» fordi den var spennene og morsom. Sommer med Jo er sjangeren var vennskap. Og det er Kristine Rui Slettbakken som har skrevet boken.

  Jeg syns det var spennene når hun våknet midt på natten selv om det var litt skummelt på en måte fordi jeg lurte på hva som hadde skjedd og om noen hadde kranglet og slått hverandre eller noe og hørte ett smell fordi jeg lurte på hva som hadde skjedd. Teksten handlet om en person som het Frida at hun skulle være med på hytten til Jo. Hun hadde lyst til og lage den beste sommeren for Jo, hun ville lage den beste sommeren for han fordi faren hans satt i fengsel men hun ville ikke spørre hvorfor fordi hun var redd for at han skulle bli lei seg. Det boken handlet mest om var at hun skulle legge seg og at hun våknet midt på natten av et smell og lurte på hva som hadde skjedd. Og at hun, Jo og Lars hadde vært i hulen til Jo. Og hovedpersonene er Frida og Jo, men det er også mye om Lars (nabogutten) og Geggen (som er faren)

  Så det som skjedde var at Jo og Frida er på hytta og Frida hører et smell og våknet om natten og at de var i hulen til Jo og lekte. Og jeg vil lese boken fordi jeg lurte på hva som skjedd videre i boka.

 105. Sommer med Jo
  En spennende bok om en hyttetur

  Sommer med Jo er en bok som handler om vennskap og en som heter Frida som ble med Jo på hytten hans. Boken er skrevet av en norsk forfatter som heter: Kristine Rui Slettebakken. Boken er en veldig spennende bok. Sommer med Jo er en spennende bok men det er ikke en krim bok, den er i sjangeren vennskap.

  Faren til Jo har vært i fengsel, og Frida lurer veldig på hvorfor faren til Jo har vært i fengsel men hun tør ikke å spørre om hvorfor. De møter også hyttenaboen som heter Lars. Og Frida klarer å sovne fort på hytten til Jo, for når hun overnatter pleier hun ikke og sovne.
  Jeg syns at Sommer med Jo er en veldig bra og spennende bok, fordi faren til Jo som heter Geggen har jo vært i fengsel og han står ute om natten og snakker med kompisen sin som heter Tom, Frida tror at de krangler.

  Jeg syns at sommer med Jo er en veldig bra barnebok og den er spennende, fordi Lars spør om Frida og Jo vil være med å overnatte i hulen, men jeg tror Jo er litt skeptisks. Det var også spennende at Geggen nesten kranglet litt med tom og Frida ville jo ikke si noe om det til Jo eller noen andre, Frida spør Geggen neste dag om hvor Tom er, Geggen sier at Tom har sagt at han måtte dra tidlig til sykkelverksted sitt og at hadde mange sykler på reparasjon.

  Så jeg syns den boken er bra. Jeg har lyst til og lese den boken, og jeg håper den er på biblioteket her på skolen. Jeg likte boken godt, jeg liker denne boken best hittil i bokslukerprisen.
  Jeg gir Sommer med Jo 6, en og halv av 10. Jeg likte den boken og jeg gleder meg til og lese flere av bokslukerprisen bøkene

  Skrevet av: Emilie Marie.

 106. Sommer med Jo

  Boken er en barnebok.
  Boken handler om en gutt som heter Jo og venninna hans Frida.
  Frida lurer på hvorfor faren til Jo har vært i fengsel, men tørr ikke å spørre.
  De møter en gutt som heter Lars.
  Lars viser Jo og Frida hula si i skogen.
  De sitter litt inni hula og snakker helt til Lars spør om å overnatta i hula?
  Frida og Jo lurer på hvordan de skal få plass.
  Lars sier at de må bare ligge litt tett (han sier det på en rar måte).
  Frida blir litt stressa og ser på Jo.
  Jo ser på Frida også.

  Av: Kristine Rui Slettbakken
  ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
  Min anmeldelse

  Jeg synes boken var passe bra.
  Den var litt kjedelig.
  Det skjedde liksom ingenting.
  Jeg skulle ønske det var litt mer spenning i boka.
  ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

 107. Hei,denne var litt sånn som grøss og gro det var lit kjedelig og tok langt til poenge, og jeg hadde gitt den en 3 ut av 10

 108. Boken handler om noen som heter Frida og Jo. Frida er på hyttetur med Jo.
  Faren til Jo har sittet i fengsel men Frida tør ikke spørre hvorfor, fordi Jo kan bli lei seg.
  jeg likte boken godt Den var morsom og ganske lett å lese.
  Så veldig bra bok jeg likte den. 5
  Terningkast 5.

 109. Sommer med Jo

  Tittel: Sommer med Jo
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sitter i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo.

  Jeg likte humoren
  Boken var litt kjedelig, hadde ikke ekte spenning.

  Jeg synes den passer for alle kjønn, kanskje 8-9 år og med folk som liker spenning.

 110. sommer med jo
  Forfatteren heter Kristine Rui Slettebakken og den er illustratøren vet vi ikke hvem som er det står ikke på boka det kan hende at det var henne også som tegnet det.
  Jeg tror men ikke helt sikker at det er en serie men den er en veldig bra bok hvis du vil føle hvordan vennskap er. De som Gidd den ut er Gyldendal. Boka har veldig mye vennskap i.

  Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg. Og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo! Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne, blir det etter hvert vanskelig å la være å si noe. en dag har Geggen besøk av en kompisen Tom. De møter også en gutt som heter Lars, Gutten bor i nabo hytta.

  Boka var ganske spennende, men det var litt vanskelig å finne ut hvem som var hvem, men den var fortsatt ganske bra.
  jeg anbefaler den hvis du liker vennskap bøker og har lyst til å føle hvordan det er å ha en spesielt venn å ha ved din side.

 111. Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo!
  Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne, blir det etter hvert vanskelig å la være å si noe. I dette utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom. Vi møter også Lars, gutten i nabohytta.

  Jeg sov helt magisk godt første natta, og det er nesten litt vanvittig, siden jeg noen ganger ikke klarer å sovne når jeg overnatter hos noen andre. så da jeg står og pusser tenna og kjenner nesa gløde, gleder jeg meg faktisk til å krype ned under den letter sommerdyna igjen. Min andre natt på hytta til Jo! Jo og farmora skal også legge seg, mens Geggen og Tom sitter og prater. og jeg tror det er det siste jeg hører før jeg sovner. Jeg synes boka var gøy terning kast 4 av 6

 112. Det første oppdraget Portalpilotene – Stian Gull –Spenning

  «Melvin er en helt vanlig gutt, og Adi er bestevennen hans. En dag de rømmer fra skolens bølle, havner de ved en gammel hoppbakke i skogen. Her finner de et slags skjelett. Og det har et merke på brystet, og det er noe i hånda. En nøkkel.» Utdraget handler om personene Melvin og Adi nevnt som bestevenner. De finner et skjelett vedsiden av en hoppbakke i skogen. Dem undersøkte det og da eskalerer det, fort.

  Jeg synes boken var veldig spennende og mye humor inkludert samtidig. Veldig passende for meg! Men siden det er bokslukerprisen versjonen så inkluderer den ikke mye av historien, så jeg lurer veldig på hva som skjer etterpå.

  Teksten sin sterkhet må være at den inkluderer mye humor, samtidig er den veldig spennende og har detaljer! Jeg liker veldig hvor mye detaljert boken er, det er ikke for mye, men heller ikke for lite. Den er akkurat passe til å skjønne alle sider av utdraget.

  Teksten sin svakhet må være at den ikke fortsetter på bokslukerprisen versjonen, men på hovedboken så fortsetter den. Men hvis jeg skulle ekskludere det så må det være at tegningene ikke hadde farger, ikke et stort problem, men jeg er ikke en særlig beundrer av det.

  Teksten kunne vært bedre hvis den hadde farger inni tegningene og at det skjedde mer problemer underveis. Ikke et særlig stort problem, men det hadde jeg endret på hvis jeg kunne endre på boken.

  Jeg anbefaler denne boken til de som meg! De som liker å lese i et veldig fint og passe tempo, liker spenning, litt action og humor!

  Terningkast: 6

 113. Sommer med jo
  Denne boken handler om Frida, Jo og Lars. Frida ble med Jo på hytta. Faren til Jo har sittet i fengsel. Frida luren på hvorfor men hun tør ikke å spørre Jo. Jeg synes boka var passe bra fordi det var ikke så mye spenning. Jeg anbefaler denne boken for de som liker å lese om vennskap.

 114. Sommer med Jo
  Denne boka handler om Jo, Frida, og Lars, . Frida skal bli med Jo på hytta .Pappaen til Jo har sittet i fengsel. Jeg synes at boka var litt kjedelig fordi at det var litt lite spenning .Jeg anbefaler denne boka til de som liker vennskap.

 115. Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo kaller seg for Geggen.Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne, blir det etter hvert vanskelig å la være å si noe. I dette utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom. Vi møter også Lars, gutten i nabohytta. eg synes at boka var dårlig eg gir terningkas 0

 116. den var ok det var sånn akkurat at jeg ville lese utdraget så jeg gir den terningkast 2 og synes at den burde komme til finalen men ikke og vinne.

 117. Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo!

  Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne, blir det etter hvert vanskelig å la være å si noe. I dette utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom. Vi møter også Lars, gutten i nabohytta. eg synes at boka var dårlig eg gir terningkas 0

 118. Jeg syns boka var bra fordi den hadde mye forsjelig fra krim til spening og vennskap, jeg syns kansje det skule vert lit mer bilder siden det er gøy og se på bilder ellers så var den bra.Den var koselig den er nok gøy og lese for de som elsker sommeren jeg liker også sommeren.☀️

 119. Boka var helt grei.Boka passet ikke meg fordi den hadde ikke grøss i seg men jeg kommer sikert og lese den en anen gang.

 120. boka var ikke noe for meg fordi den var ikke så mye spenning og ikke så mye blider. jeg synes bøker med blider er lit gøire.

 121. bra bok jeg likte boka på gruna den var spenene og gøy å lese det som var gøy med boka var at den er spendene og gøy

 122. Boka handler om ei jente som heter Frida og en gutt som heter Jo. Jo har en pappa som har vært i fengsel, han heter Geggen. Frida har aldri spurt, men lurer på hvorfor han satt i fengsel. Midt på natta hører hun Geggen og kompisen Tom som krangler. Hun vet ikke hva de krangler om. Frida har lyst og gjøre sånn at Jo får den beste ferien han noen gang har hatt.

  Jeg synes boka var helt grei, men jeg synes dessverre ikke den burde vinne. jeg gir den et terningkast 2.

 123. den handler om at det er en jente som skal være med jo i sommer ferier også kom det en gutt nor di skulle ta et morgen bad han sa at han spurte om de ville være med å se på hule han hadde funnet den den var i et berg det var et tre ved siden av inngangen så man så nesten ikke at det var en hule inne i hulen var det to stubber til å sitte på det var en stein hylle der sto det ting han hadde samlet på hun tok et blad som lå der hun så i det jo måtte sitte på bakken han som hadde hvit dem hulen sa at han hadde tungt for å sove der han spurte om de ville være med de hadde lyst de plan la. jeg synes boka ikke fortjener å vinne så jeg gir den terningkast 1 den var veldig kjedelig

 124. Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo! Frida får vite om hemmeligheter som hun ikke skulle høre. Frida synes det er vanskelig å ikke si noe. I dette utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom. Vi møter også Lars, gutten i nabohytta. Jeg synses at boka ikke burde vinne. Jeg gir den terningkast 3

 125. Denne boken handler om at Frida ble med Jo på hytta, Og Frida vil gi Jo den beste ferien. Frida lurer på om at Tom og Geggen ble venner i fengselet siden de kranglet midt på natta.
  Dag nummer tre kom Lars og viste Frida og Jo en hule i skogen.
  Lars er litt rar fordi han stirret på Frida mye. Frida ville si noe frekt til han men hun holdte det får seg selv. boka var bra synes jeg. terningkast 7/10 denne boka anbefales for de som liker å lese. og boka passer for nesten alle.

 126. Boka var ganske spennende fordi den handlet om litt skumle følelser (f.eks angst). Vi savnet litt flere bilder til teksten. Men den var ganske morsom uansett. Det var gøy å lese om at da Lars møtte Frida så var det litt kleint/flaut for Jo.

 127. Denne boken handler om at Frida ble med Jo på hytta, Og Frida vil gi Jo den beste ferien siden faren til Jo altså Geggen har sittet i fengsel, Frida lurer på om at Tom og Geggen ble venner i fengselet siden de kranglet midt på natta.
  Dag nummer tre kom Lars og viste Frida og Jo en hule i skogen.
  Lars er litt rar fordi han stirret på Frida mye. Frida ville si noe frekt til han men hun holdte det får seg selv. boka var bra synes jeg. terningkast 7/10 denne boka anbefales for de som liker å lese. og boka passer for nesten alle.

 128. Anmeldelse fra:
  Sommer med Jo
  Denne boken handler om at Frida ble med Jo på hytta, Og Frida vil gi Jo den beste ferien siden faren til Jo altså Geggen har sittet i fengsel, Frida lurer på om at Tom og Geggen ble venner i fengselet siden de kranglet midt på natta.
  Dag nummer tre kom Lars og viste Frida og Jo en hule i skogen.
  Jeg syns boken var bra fordi:
  Det var litt slossing i starten av utdraget
  terning kast 3/10

 129. Jeg synes at denne boken er veldig bra. Den var veldig spennende og det var ganske kult at Lars hadde en hule. De hadde planlagt en overnatting, men vi fikk ikke lest helt til slutten på gunn av det var et lite utdrag. Jeg skulle ønske at vi hadde lest alt siden boken var ganske spennende og artig. Jeg synes at det var ganske rart at Lars så veldig mye på Frida men sånn er det.
  Jeg gir denne boka et ternings kast 5/6. Det var en veldig bra bok.

 130. Anmeldelse til Sommer med Jo.
  Boken var helt grei. Den var litt kjedelig så ville ikke ha lest hele boka.
  Det skjedde ikke så mye i utdraget.
  Den handler om ei Jente som heter Frida som prøver å lage den beste sommeren ever til Jo. Pappaen til Jo har vært i fengsel, men Frida tør ikke å spørre Jo hvorfor, for Jo kan jo bli lei seg.
  Jeg synes ikke boken fortjener en plass i finalen.
  Terningkast 2.

 131. Boken handler om noen som heter Frida og Jo. Frida er på hyttetur med Jo.
  Faren til Jo har sittet i fengsel men Frida tør ikke spørre hvorfor, fordi Jo kan bli lei seg.
  jeg likte boken godt Den var morsom og ganske lett å lese.
  Så veldig bra bok jeg likte den.
  Terningkast 5.

 132. Boka handler om ei jente som er med bestevennen sin Jo på hyttetur. Pappaen til jo
  hadde også med seg en kompis. Da hun og jo hadde lagt seg våknet Frida igjen og hørte krangling ute på verandaen. Det var pappaen til jo og kompisen.
  Jeg syntes ikke boka var så bra men det var lett å forstå hva de sa og hva det handlet om. Så jeg gir terningkast 2.
  Jeg tror ikke at denne boka kommer til å vinne.

 133. Dette er en bok som handler om at Frida prøver å gjøre sommerferien til Jo den beste noen sinne. På natten våkner Frida av at noen roper. Neste dag blir Frida og Jo invitert i hula til Lars. Jeg synes boken var bra skrevet. Jeg liker bøker med mer spenning, men hvis du liker vennskaps-bøker er denne boken for deg.

 134. Jeg vil ha mere, jeg vet at dere kan gjør bedre! Så kjerp dere og vær kreativ. Denne boken er kjedelig å lese på grunn….! Ok jeg vet at jeg er hard men det er sånn dere blir bedre.
  Og terning kast 1/6 og ikke bli lei deg jeg gidde Vulkanar Vakner en…0! Vær fornøyd!

 135. Boka handler om Jo og Frida som har sommerferie og drar til hytta til Jo. På natta hører Frida noe.
  Jeg synes boka ikke var så bra for jeg liker mer spennende bøker. Jeg gir boka terningkast 2.

 136. Boka handler om Jo og Frida som har sommerferie og drar til hytta til Jo. På natta hører Frida noe.
  Jeg synes boka ikke var så bra for jeg liker mer spennende bøker.

 137. Sommer med jo, jeg synes boka er bra spennende og veldig mystisk. Den handler om at Jo finner en hule og skal overnatte i. Der jeg lurer på hva som skjer etterpå. Jeg gir boka terningkast 3.Den fortjener ikke å vinne denne Bokslukerprisen.

 138. Sommer med Jo

  Sommer med Jo handler om ei jente som heter Frida og hun er med på hytta til bestevennen sin som heter Jo og familien hans. Frida vil så gjerne at Jo skal få den beste ferien noensinne! Men det blir visst vanskeligere enn hun hadde trodd. Jo har en far som kaller seg Geggen og han har sittet i fengsel. Hun blir mer og mer nysgjerrig på hva faren til Jo pønsker på. Hvis jeg hadde bestemt så ville jeg ikke latt denne boka vinne, så terningkast vil jeg gi denne boka 3 stjerner siden den virker mer og mer spennende, men ikke nok til å vinne.

 139. Denne boken synes jeg var litt kjedelig fordi jeg klarte ikke helt og forstå hva det stod der fordi det var så vanskelige ord. Og det var veldig mye å lese, det kunne vært lettere og mindre skrift, og mer mellomrom mellom avsnittene.
  Jeg gir denne boken 3\10

 140. Jeg syntes boken var ganske bra men, den kunne vært bedre. Det var ganske bye og skrive og vanskelige ord og det var veldig mye og lese på samme tid

 141. Jeg synes boken var kjedelig vanskelig og følge med på syns IKKE den var noe serllig spennende jeg liker mer spennende bøker jeg gir den 3/10.

 142. Etter min smak likte jeg ikke boken så men den var ok Den kan være litt skummel og redd for barn som er mindre hvis man ikke liker og høre på at det er krangel mellom to venner som er voksne og høres ut som de slåss litt og de kan være redd for å føle det sånn som hvordan hørte hvordan de hadde det i lag de to vennene ute mot kvelden Men etter min mening synes jeg det var bra at ingen blir skadet og Ungene neste morgen ikke hvis noen der og koste seg ned ved Bryggen og i hulen de skulle sove.

  terningkast 2,5

 143. Jeg syntes at utdraget var litt spennende, og litt rar. Fordi Lars var litt rar mot Frida, og fordi man fikk ikke vita alt som skjedde. Jeg skulle ønske man kunne lese litt mer, og gir utdraget et terningdkast 4/6!

 144. Jeg synes boka var fin og jeg likte ikke at Lars så hele tiden på Frida det var litt rart og jeg gir boka 5 av 6

 145. Jeg synes boken var sånn passe bra, jeg synes ikke at det var helt min type men du burde lese boken hvis du liker sånne bøker fordi den er litt spennende.

 146. Jeg synest boken var veldig bra fordi fordi den var spennende og gøy. Jeg anbefaler lese boken siden den var bra og mange likte den.

 147. Jeg syns denne boken er helt passe bra, men jeg føler den handler om mye av det samme flere ganger i boka. Jeg syns den passer fra alderen 10 – 13. Jeg kunne ønske at i boken fikk vi mer info om krangelen. Jeg gir boka en 6,5 av 10.

 148. Jeg synes denne boka var litt bra! Og litt spennende Jeg anbefaler at du burde lese denne boka, men det var ikke helt min type.

 149. Boken var pitelit bra men den kune vere lit mer trøk i fintellingen men jeg liker kordan du tenker.

 150. Boka var passe bra fordi den var litt spennende men den var ikke den beste boka eg ville ha lest.

 151. Eg likte ikkje boka fordi eg liker mer spennig og det var ingen bilder så det er eit minus og innholdet var ikkje så veldig fengende for meg men det kan hende at andre liker den så eg gir boka 3/10.

 152. Eg synest at den var bra men eg synest ikke den var veldig bra fordi eg synest det kunne vere bilder inni i boken eg tror at den hade vert mye bedre vis den hade bildere eg gir den terningkast 5/10

 153. Er ikke en fan av disse type bøker og den ikke for meg.
  Eg syntes den var litt kjedelig.
  Eg anbefaler den til folk som liker bøker med litt spenning, men dette er ikke for meg,
  3/10

 154. Boken handler om Jo og Frida som er på hyttetur men midt på natten våkner Frida til et skrik og at Greggen og Tom krongler skal hun vekke Jo men neste dag møter de Lars som viser de grotten hans og etter vert så bestemmer de seg for og overnatte i grotten til Lars
  (Eg liker mer tegneserie og fantasi no får tiden men eg anbefaler den til de som liker mysterier og masse spenning)

 155. Eg likte den ikkje så mykje på grunn av eg liker helst morsome eller skumle bøker

 156. Denne boken likte ikke eg så godt. Men andre kan like den. Den handler om en jente som heter Frida. Frida er på ferie med jo og faren hanes Geggen. Geggen har vert i fengsel.
  eg gir boken terningkast 3/6

 157. Boken var ok den var lit kjedelig fordi det tokk så langt ti før ting kjedde men eg kunne lest hele eg vil gi den en nesten bra 🙂

 158. Jeg syntes boka var bra og veldig spennende. Den var sånn passe bra jeg gir den terningkast 5\10

 159. Bokanmeldelse

  Tittel: Sommer med Jo

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Utgivelsesår: 2021

  Forlag: ukjent

  Terningkast: 2

  Anmelder: Abel

  Boken.

  I denne boken er Frida på hyttetur med Jo. Geggen er faren til Jo han har sittet i fengsel. hun vil spørre jo, men han kan bli lei seg. En kveld oppfører Geggen og Tom seg rart på balkongen Frida blir nysgjerrig. De møter også nabogutten Lars. Lars har funnet masse rare ting i skogen. Frida begynner å tro noe er på gang.

  Bra\ikke bra
  Boka er ikke min type. Jeg fikk ikke så mye spenning. Det er ingen bilder som gjør sånn man ikke vet hvordan de ser ut. Spenningen økte ikke så mye. Jeg følte ikke så mye innlevelse. Jeg vet ikke hva som var så bra med boka. Boka var litt morsom. Jeg synes det var lite action.

 160. boken hendler om Jo og Feida som er på hytta til Jo. De møte Lars og blir med han til en hule i skogen. Jeg synes boken var passe bra fordi det var ikke min type bok. Jeg anbefaler boken til folk som liker mysterier

 161. Boka handler om ei jente som heter Frida og en gutt som heter Jo som skal på hyttetur sammen. Den andre natta Frida overnatter hører hun faren til Jo (Geggen) krangle med vennen sin (Tom) over noe. Bør hun fortelle det til Jo?

  Hva syntes jeg om boka?

  Jeg synes forfatteren har skrevet boken veldig bra men boken er ikke for meg.

  Jeg anbefaler den til ikke alle men halvparten av alle 🙂

 162. Boka handler om Frida og Jo. De er på hytta til Jo. Frida ønsker at ferien blir «rimelig-fenomenalt-fett» fordi at pappaen til Jo har vært i fengsel. De møter en person som heter Lars, og drar til en hule i skogen. Jeg synes at boken var passe bra. Jeg anbefaler boken til folk som liker vennskap.

 163. Denne boken handler om sommer med Jo. De som er med er Frida, Geggen, Jo, Tom og Lars. Frida har sommerferie og skal prøve å lage en fantastisk ferie for Jo. De er bestevenner. Jeg synes at denne boken ikke er helt for meg, men jeg gir terning kast 5.

 164. Sommer med Jo
  Boken handler om at Frida er på besøk hos Jo i sommerferien. Faren til Jo heter Geggen. Geggen krangler med vennen sin Tom, og det er bare Frida som vet det. De møter Lars, og han viser dem en hule i skogen, hvor han gjør notater om hva som skjer i skogen. Jeg syns boken er passe bra for det skjer ingenting gøy i den. Jeg vil anbefale boken for de som liker vennskap. Jeg gir den 4/10.

 165. Elevene på Liknes skole synes denne boka var passe bra. De savnet litt handling og synes det ble mye prat, samtidig som det var spennende med han som hadde vært i fengsel. De synes også at det var noe rart med Lars og klarte ikke helt å ble enige om han var en venn eller uvenn.

 166. «Sommer med Jo» handler om Frida som blir med Jo og familien på hyttetur. Faren til Jo har sittet i fengsel og Frida lurer på hvorfor. Faren til Jo får besøk av kompisen Tom. De er ute på verandaen å prater når Frida og Jo skal legge seg. Det siste Frida hører før hun sovner er Tom som ler høyt utenfor vinduet hennes. Midt på natta våkner hun av at noen roper, hun setter seg opp i senga og lytter. Det blir stille, men plutselig hører hun at noe faller i bakken, kanskje er det noe som knuser? Hva skjer videre?- Det får du vite hvis du leser denne boken. Jeg anbefaler denne boken til deg som liker litt spenning og drama. Gled deg.

 167. Sommer med Jo

  Frida har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo og familien hans på hyttetur. Faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg, og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo!

  Jeg syntes at boka ikke var så veldig bra men den var helt ok. Det synes jeg fordi at jeg liker veldig godt tegneserier og her var det bare tekst. Men
  Boka handler om Frida og Jo. det er ikke noen spenningstopper i utdraget synes jeg. I dette utdraget møter vi Frida, Jo Geggen, kameraten hans og Lars fra nabohytta. Jeg tror at jeg ikke likte boka på grunn av at jeg ikke skjønte den så veldig godt. Så jeg synes at det var vanskelig å leve seg inn i boka. Boka passer til 11 og oppover til kanskje 14 år.

 168. Sommer med jo

  Boka handler om at Frida Jo Lars og Geggen er på hyttetur
  så legger Frida seg men hører lyder hun går for og kjekke
  så ser hun at Lars og Geggen krangler, Frida går og legger seg men
  hun hører at de krangler enda men hun tenker bare på noe bra.

  Neste dag er de på brygga jo spør Geggen hvor Lars er men Geggen svarer han
  måtte gå tidligere på jobb, så ser Jo Lars og sier halla Lars hei
  komm jeg skal vise dere en hulla ok svarer Jo og Frida de blir med
  Lars til hulla og han Lars skryter om at han har reddet en fugl,
  Frida har veldig lyst til og si at hun hørte Geggen og Lars krangla,
  men hun sier ikke noe, så spør Lars om at de vil overnatte i Hulla ja sier de.

  Jeg synes boka var veldig gjø og spennende.

 169. Jeg synes boka var passe bra fordi det ikke aciton og spenning. Jeg gir terninkast 2 av 6

 170. Den var søkt kjedelig den handla bare med en hule og den var bare kjedelig så kjedelig at jeg nesten sovnet🥱😴 terningkast🎲 1/10 eller 0/10

 171. Jeg syns boka var litt dårlig fordi den var så lang og det var ikke aksjon eller noe nesten

 172. Jeg likte ikke boken!!! Den skulle jo liksom handle om at faren hadde vært i fengsel og sånn men det handlet jo og alt annet enn det😡
  Han Lars fyren var litt irriterende og ekstremt rar
  1/10

 173. Jeg syntes at utdraget fra boken ikke var så spennende fordi det sto jo at det skulle handle om at Frida fikk vite om noen hemmeligheter og sånt. Det startet jo med at Geggen og en annen kranglet men så bare plutselig byttet de tema så jeg gir den 2/6

 174. (Skrev litt feil på den forgie) Eg synes boka var helt ok. Den var litt spennende når Tom og Geggen kranglet og det med at Geggen var i fengsel, men spenningen forsvant. Det er sikkert mer om det i boken men ikke i utdraget. Eg synes de burde forklart mer om hvordan personene så ut og hvor gamle de var. Den var litt kjedelig. 4/10

 175. jeg likte den ikke så godt fordi den nesten ikke hadde noe aksjon derfor gir jeg den en 2 av 6

 176. Jeg synes boken var ok. Den virker spennende men på sånn andre siden så dropper de det spennende å går til en hule. Det med hulen var spennende men ville gjerne vite hva som skjedde med faren til Jo. Gir den 5/6:) Kanskje jeg kommer til å lese den engang:)

 177. Jeg syntes den var ganske kjedelig trodde den skulle handle om faren som var i fengsel og de byttet tema med en gang jeg syntes at den ikke ga ikke så mye mening ble veldig forvirret, syntes at den passer for barn som er sånn 8-10 år, gir den en 2/6

 178. Boken startet greit med at de kranglet og at faren har vert i fengsel, men så begynner de bare og snakke om og ha overnatting og godteri. De burde hatt mer om fengsel og krangling og litt mindre annet. 2/6

 179. jeg gir 2 av 6

  jeg syntes det var litt kjedelig for det skjedde noe som var litt spenene i begynnelsen men de snakker ikke noe mer om det etter på

 180. Jeg synes boken var helt ok. Den var litt spennende når Tom og Geggen kranglet og det med at, men spenningen bare forsvant. Det er sikkert mer om det i boken men ikke i utdraget. Eg synes de burde forklart mer om hvordan personene så ut og hvor gamle de var. Den var litt kjedelig. 4/10.

 181. Jeg syntes at boken passer for 8 åringer
  Det skjede ikke noe med faren og Tom og han Lars var rar med og se på hun og oppdra
  fugl. Jeg syntes 2/6

 182. Jeg syntes boken ikke var så veldig gøy. Det var litt dumt at vi ikke fikk vite mer om faren som hadde vært i fengsel 🥹.

 183. Boken var helt grei, jeg synes den var litt morsom ihvertfall det med at Lars hadde døpt en fugleunge som han hadde gikk navnet Frode og at han begynne og synge på den sangen. Det var litt sus da Lars sa at de måtte ligge litt tett hvis de skulle få plass i hulen. Hvis jeg skulle ha beskrivet de barna ville jeg beskrivet Jo og Frida som vanlige personer og Lars som litt rar og spesiell. Men jeg synes det var en okei bok ikke akkurat favoritt boken min men den var helt grei . Jeg rater den 2/6 .

 184. Boken var ganske kjedelig.

  Det begynner litt spennende med han som var i fengsel og så blir det bare mer og mer kjedelig. Lars er rar som bare begynner å synge når ingen spurte han om å synge.
  2/6

 185. Jeg synes boken var kjedelig fordi jeg håpet at den skulle handle om faren og hvordan han kom i fengsel. Og om den krangelen men den handlet bare om kjedelige ting. Og de tok vekk spenningen med å ikke si noe mer om den krangelen eller hvordan faren kom i fengsel. Jeg gir den en 3/10

 186. Kjedelig.Det skjer ingen til spesielt eller interessant enn at Tom og Geggen krangler.
  Hulen høres litt kul ut,men ingen til annet.Vi får vite at Faren til Jo(Geggen) har vært i fengsel og ikke noe mer om det.

  2/6

 187. Jeg syntes boken var litt kjedelig for det var ikke så mye spenning, det var litt spenning i begynnelsen men så snakket de bare og det var ikke så gøy, jeg gir boken 2/6

 188. Jeg synes boken var ganske grei i starten for da var det litt spennende, men så ble det bare mer og mer kjedelig.
  De skrev ikke noe mer i utdraget om det som skjedde om natten.
  Det var litt morsomt med Lars og Jo i hulen da når Lars begynte å synge og sånt,
  Jeg tror 10 åringer kunne likt boken, 3/6

 189. jeg synes boken var helt grei men jeg vet ikke om jeg ville ha lest den. jeg gir den en 3 av 6

 190. Boken var ok men den kunne ha hvert bedre fordi de skjer noe kult og spenndene også bara tar de det vekk men at de sitter i en hule, men jeg tror at hvis du leser boken får du hvite men her får du ikke hvite siden du får bare hvite litt men 3/10

 191. Jeg synes boken var ganske grei i starten for da var det litt spennende, men så ble det bare mer og mer kjedelig.
  De skrev ikke noe mer i utdraget om det som skjedde om natten.
  Det var litt morsomt med Lars og Jo i hulen da.
  Jeg tror 10 åringer kunne likt boken, 3/6

 192. Jeg likte det ikke i det hele tatt, det starter sånn ok med en litt spennende konflikt mellom Geggen og Tom. Og så blir det bare «tre folk snakker» Jo og Frida er kjedelige karakterer mens Lars er kjempe irriterende hver gang han sier noe. Ingenting gøy skjer annet enn helt på begynnelsen. Jeg har sånn ingenting mer å snakke om, det er bare kjedelig bortsett fra begynnelsen. 2/10

 193. Jeg syntes boken var ganske kjedelig, det skjedde ikke noe spesielt. Jeg trodde krangelen mellom mennene skulle bli fulgt opp. Boken passer bedre til yngre folk.
  Gir den 2/6

  • kjedelig
   Lurer på om personen som skrev denne boken drikket lit mye vin
   1/10
   Mente ikke å været slem

 194. Den var veldig interesserende på den første siden
  men så dråper de alt sammen av tre folk som er veldig rar
  Gir boken 6/10

 195. Jeg syntes boka var kjedelig fordi det var ikke så mye spennende som skjedde. Jeg likte bare delen hvor Tom og Geggen kranglet, men den hadde nok vært litt bedre hvis de sa hvorfor han var i fengsel.

 196. Hei, Jeg heter Musab og jeg synes Boka var litt spennende fordi sjanger passet in på den første setningen da Frida sa »har sommerferie og har blitt med bestevennen Jo» og det passet in fordi sjanger heter vennskap og den første setningen er jo vennskap. Da Frida fikk vite om hemmeligheten da gikk det litt galt fordi Frida var ikke ment til og vite om Geggen (Faren til Jo. og jeg ville vite om hvorfor han var i fengsel jeg gir den 7/10.

 197. Boka var ikke bra i det halle tatt fordi jeg ikke kjønte noen ting og det var vansklig og følge med fordi den var kjedelg og fikk ikke helt med meg hva den handla om 2/10 likte du denne boka anbefaler jeg deg å skjekke deg hos legen😊

 198. Jeg syntes boken var helt grei, vill gjerne at spenningen kunne holdt seg lenger i teksten og at de kunne brukt litt mer tid på å forklare da Tom og Geggen krangla. Jeg syntes forfatteren forklarte veldig godt hva Frida følte å tenkte men kunne fortalt mer om rollene for eksempel hvordan de så ut eller hvor gamle de er. Boka var ikke helt for meg og jeg satt meg ikke helt inn i historien men gir den fortsatt 5/10 jeg kunne gjerne prøvd å lese videre og tror også jeg da kunne interessert meg mer i boka.

 199. Jeg syntes boken var veldig kjedelig. fordi det skjedde ikke så mye.
  Vi fikk vite at faren til jo var i fengsel men skulle ønske vi fikk vite hvorfor.
  Jeg syntes det var litt bra at hun var litt frekk mot Lars.
  Den ambefales for aldersgruppe8-10
  Jeg vil ha is
  Jeg rater boken 3/10
  Boken likte ikke.

 200. Jeg syntes boken var veldig kjedelig. fordi det skjedde ikke så mye.
  Vi fikk vite at faren til jo var i fengsel men skulle ønske vi fikk vite hvorfor.
  Jeg syntes det var litt bra at hun var litt frekk mot Lars.
  Den ambefales for aldersgruppe8-10
  Jeg rater boken 3/10
  Boken likte ikke.

 201. Jeg syntes boken var veldig kjedelig. fordi det skjedde ikke så mye.
  Vi fikk vite at faren til jo var i fengsel men skulle ønske vi fikk vite hvorfor.
  Jeg syntes det var litt bra at hun var litt frekk mot Lars.
  Den ambefales for aldersgruppe8-10
  Jeg rater boken 3/10

 202. Jeg synes boka var grei, men litt kjedelig iblant når jeg leste. Det var ellers veldig bra beskrivelser av følelser/tanker og jeg fikk innlevelse når jeg leste den. Jeg vil høre mer av hemmeligheten til Geggen, og hvordan Tom og Geggen kjente hverandre da. Boken var egentlig ikke noe for meg, og jeg tror ikke at jeg hadde lest den frivillig, men den var ok. Jeg hadde likt den mye bedre om vi hadde fått hørt mer om hemmeligheten og Tom da. De kunne også beskrevet personene i boka fordi vi fikk egentlig ikke noe bra beskrivelse av de, sånn som jeg vet bare at hovedpersonen heter Frida ikke hvordan hun så ut eller hvor gammel hun var. Så derfor var det litt vanskelig å forestille seg hvordan personene i boka så ut. Boka var ikke generelt noe for meg så jeg gir den 4.5/10.

 203. Jeg synes at den ikke var så bra, jeg personlig synes den var ganske kjedelig men jeg vil høre mer av hva de snakket om i krangelen men det var liksom det eneste spennende. Og det var litt rart at Lars alltid skulle vise seg frem og sånn, og de sa ikke så mye om Tom så jeg vet ikke helt hvem han var så de kunne kanskje ha beskrevet han litt bedre og hvem han var. De beskrev heller ikke hovedpersonene så godt, bare hva de het. De kunne beskrevet dem litt mer fordi jeg kunne ikke innbille meg mye fordi jeg visste ikke hvordan de så ut eller hvor gamle de var, det eneste jeg visste var navnene og ikke noe mer. Boka var ikke noe for meg. Jeg gir den 4.5/10

 204. Jeg syns man kommer litt for rett inn i historien, fordi man vet jo ikke jo ikke hvorfor Frida plutselig er så sur på Lars for eksempel. Jeg fikk litt lyst til å lese boka, og finne ut av hva det var som skjedde før og etter det som stod i utdraget. Jeg syns det var litt rart skrevet, spesielt da forfatteren skrev «og jeg bare, med nesa ned i Asterix: – Ok.» Det ga liksom ikke så mye mening for meg. Historien var bra, men jeg vil gi den kanskje sånn 4/10, selv om jeg har litt lyst til å lese den selv.

 205. Jeg likte ikke boka, jeg syntes den var tørr og ganske treg til å komme til poenget og det er ikke min type bok.

 206. Jeg syntes boka var ok fordi jeg ikke liker sånne bøker jeg synes de er lit sedelig. Men jeg likte at boka handlet om noe som skjer i virkeligheten. Det er en 3 av 6 for meg.

 207. Hei, jeg syntes at selve tekstutdraget var litt tørt og kjedelig. Det skjedde ikke noe veldig spennende. Og skulle ønske vi fikk lese noe mer om hemmelighetene Frida ikke skulle høre. Men jeg liker hvordan Geggen og Tom krangler om noe mystisk og dagen etter er ikke Tom på hytta lenger. Syntes nabogutten var veldig rar og jeg likte ikke han. Det var noe med han som ikke er normalt. Likte også flere av reaksjonene til Frida, for eksempel når hun vil himle med øyene men overalt hadde jeg ikke lest boken dessverre, den virket ikke spennende og den var ikke min type bok. Boken var passe.

 208. Jeg gir denne boken 4 av 10. Den hadde noen spennende setninger og deler men jeg synes ikke den var så bra. Jeg liker spennende bøker men denne synes jeg bare var kjedelig. Jeg likte bare delen hvor Geggen og Tom kranglet. Så jeg synes egentlig det bare var spennende på starten men resten var ganske kjedelig.

 209. den er ikke min type bok men viss du liker vennskap sommerferier og familie så er denne boken veldig bra for deg men jeg gir den 0/10
  sorry :I

 210. jeg opplevde boka som en ganske rolig og litt drama på begynnelsen. jeg syntes boka kunne få mer drama i midten og ikke bare på begynnelsen. jeg syntes den passer deg hvis du liker rolige bøker. denne er ikke noe for meg men hvis du liker rolige bøker med lite drama kan den være noe for deg. jeg gir den 3,5/10.

 211. Hei, jeg syntes at selve tekstutdraget var litt tørt og kjedelig. Det skjedde ikke noe veldig spennende. Og skulle ønske vi fikk lese noe mer om hemmelighetene Frid ikke skulle høre. Men jeg liker hvordan Geggen og Tom krangler om noe mystisk og dagen etter er ikke Tom på hytta lenger. Syntes nabogutten var veldig rar og jeg likte ikke han. Det var noe med han som ikke er normalt. Likte også flere av reaksjonene til Frid, for eksempel når hun vil himle med øyene men overalt hadde jeg ikke lest boken dessverre, den virket ikke spennende og den var ikke min type bok. Boken var passe.

 212. Jeg gir boka en 3/10 fordi, på starten så var det litt spennende men så gikk det til at de plutselig våknet opp og møtet Lars, på slutten da de snakket med Lars så var det kjedelig synes jeg. Vi fikk ikke vite hva som skjedde med Tom. Vi fikk ikke vite hemmelighetene heller.

 213. Jeg syntes den var litt kjedelig. Jeg kommer nok ikke til å lese den igjen, jeg hadde nok likt den bedre hvis de sa hvorfor han var i fengsel. Jeg gir den 3\10

 214. boka sugde og den ga ingen mening. den var veldig forvirende og det var ofte jeg måtte lese om igjen for å skjønne noen ting. hvis du er glad i kjedelige bøker er denne veldig for deg.

 215. jeg gir den 2/10 fordi jeg er ikke en sånn person som leser sånne her type bøker så det eneste jeg syntes var gøy var når lars begynte å synge.

  hehe du skvatt

 216. Boken var ikke så veldig gøy. Det sto at den skulle handlet om noen som hadde vært i fengsel og masse mørket hemmeligheter. Men det var nesten ingenting av dette i utdraget. I utdraget syntes jeg ikke det skjedde noe spennende , og det var litt lite detaljer. Jeg syntes den passer for barn mellom 8 og 10.
  Jeg gir den 2 av 10

 217. Jeg synes boken er helt ok, ønsket bare at spenningen fra begynnelsen hadde forsettet (da Tom og Geggen krangla). men en ting jeg syntes var bra er beskrivelsene av hva Frida tenkte og følte, så jeg gir boken en 3,5 ut av 6

 218. Boken var bra men det var litt lite spenning, de burde tatt ett utdrag der det skjedde litt mer spenning. Det var også lite detaljer plutselig var det dag og de skulle gå til hulen til Lars, alt gikk så fort.
  Boken bær være for folk som er cirka 8-10 år ikke 12. Boken får 2/6

 219. Jeg synes denne boken passer for 9 åringer, den var ikke så lett og forstå.
  Det hadde vært gøyere om vi fikk vite mer om faren til Jo og han andre.
  Det var litt rart hvor mye Lars skulle vise seg frem.

 220. Denne boken syntes ikke jeg var noe bra. I innledningen sto det at faren hadde vært i fengsel og fått besøk av vennen. I selve boken var det ingenting om det, liksom bare en krangel. Vi fikk ikke vite hva krangelen handlet om engang. Det ble forvirrende og det skiftet emne, det gikk fra litt spennende til at de sitter i en hule og at Lars skrøt av seg selv. Jeg ble irritert av alle 3. Hvorfor fikk vi ikke vite mer om krangelen? Det var liksom 2 setninger om krangelen og resten var om en hule? Det var også altfor lite forklaring på hvordan de så ut og hvor gammel de var. Det ble for vanskelig og klare og innbille seg hvordan de var til enhver tid. Denne boken var ikke noe for meg. 1/6

 221. Jeg syns boken var kjedelig fordi det skjedde ingenting og det gikk så sakte frem derfor gir jeg den terningkast 2.

 222. Det utdraget jeg leste av boken var ikke så spennende. Når det ikke skjer noe spesielt får jeg ikke lyst til å lese ferdig boken. Hvis man hadde valgt en annen del av boken som var spennende og gøy som utdraget ville jeg hatt lyst å lese mer av den. jeg gir boken terningkast 3 av 6

 223. den var kjedelig, og det var ikke nok spenning.😝

  ville vite hvorfor faren var i fengsel og ikke at de driver og bader og skal overnatte i en hule 🏊
  anbefalt alder 1-3 år 🧑‍🍼
  my rating is 1/10
  😘

 224. Veldig litte som skjer og de starter med å snake om faren til Jo som har vert i fengsel men vi fikk ikke vite så mye om hvordan han kom i fengsel og lite om han. Likte ikke boken solid
  1av 100 :\

 225. Jeg trodde boken skulle handle om at hvordan faren kom i fengsel, men det handlet mange ting. Jeg ble irritert hvor mye Lars skulle vise seg fram. 2/10

 226. Jeg synes denne boken var helt grei. Men jeg ble litt forvirret og sånn. Så jeg gir boken terningkast 3/6

 227. Jeg syntes at de snakket for mye om ting som vi egentlig ikke trengte å vite, og litt lite om hoved tingen i boken.. Men Lars var litt morsom en eller to ganger. Så jeg gir den en 3/10.

 228. Jeg syns at denne boken passer best for 8-9-10 åringer. Den var kjedelig og ikke så spennende. Hadde den handlet mer om krangelen de to mennene hadde ville boken kanskje blitt litt mer gøy. Jeg gir denne boken 2/6.

 229. Den var litt kjedelig, men jeg begynte å lure litt på hvorfor faren var i fengsel. Gir den 3/10

 230. boken var veldig forvirrende. jeg visste aldrid hvem det handlet om. jeg likte ikke boka så 2/6

 231. Dårlig bok burde ikke eksistert. Ingen informsjon om figurene og Frid sine tanker var ganske…

 232. Boken var ok i starten men så ble litt formye simping fra lars og litt forlitte spenning.

 233. Jeg synes boken var litt vanskelig å forstå fordi jeg ble litt forvirret da jeg liste. De snakket om mye forskjellig som for eksempel fengsel, venner, hytte og mer. Jeg ble forvirret så jeg gir denne boken terningkast 3/6.

 234. Jeg synes boken var helt grei. Jeg ble litt forvirret fordi jeg trodde Lars var han som kranglet på altanen og at han var mye eldre enn de andre så det virket som han prøvde seg på hun Frida. Gir den 1/2

 235. Jeg syns boken var litt vanskelig å forstå fordi jeg ble litt forvirret da jeg liste. De snakket om mye forskjellig som for eksempel fengsel, venner, hytte og mer. Jeg ble forvirret så jeg gir denne boken terningkast 3/6.

 236. Jeg syntes at i denne boken så snakket de for mye om ikke så veldig viktige ting, men så hvitt om det så var hoved tingen, noen av tingene var morsom da så jeg tror jeg gir den

 237. Jeg synes at boken ikke hadde noen spesielt mål eller mening.
  Den handlet ikke liksom om noe.
  Den kunne hatt mer spenning og informasjon om forklaringen av boken.
  Jeg gir boken 1/6

 238. boken er dritt og fortjener ikke å vere på boksluker prisen eg mener hvem sin ide var det of ha den med. 0,1/10

 239. Jeg synes boka var veldig gøy og spennende ihvertfall den sida når di skulle i en slags hytte i skogen

 240. Utdrag fra Sommer Med Jo

  Denne teksten handler om en jente som heter Frida som har blitt med bestevennen Jo
  på hytten. Jeg gir terningkast 3 siden jeg forsto ikke så mye av meningen i teksten’
  . Teksten starter rett inn i handling. Det var ganske lett og leve seg inn siden jeg hadde en hytte før så jeg hadde med venner og familie.

  Denne teksten har en spenningstopp når Tom og Geggen krangler.
  Sjangeret til denne teksten er vennskap.

 241. Veldig kjedelig bok jeg fikk ikke lyst til å lese mer av denne boken. Boken var altfor treig og ikke spennende i det hele tatt jeg gir den 2/10

 242. Jeg syntes boken var litt spennende, men det gikk litt fort frem. Jeg gir boken terningkast 3 av 6

 243. Jeg synes boka var bra fordi den var litt spennende og man kunne sette seg litt inn i rollene, f.eks når Frida ble litt irritert på Lars.
  Jeg gir den 8/10

 244. Bra bok 📘
  Jeg gir den 5/10
  Den var litt kjedelig men den var helt ok.

  Jeg vil ha is🍦

 245. Jeg synes at boka er helt grei å lese, kan godt lese mer av den😉😄✨. Jeg gir terning kast 4/6

 246. Den var veldig bra. Jeg elsket denne boka. den var dramatisk, morsom og spennene.
  det var meget tydelig at Lars likte Frida. Jeg skjønner ikke hvordan Frida ikke skjønner det. Ekstremt bra bok anbefales for alle.

  10/10

 247. Jeg syntes utdraget av Sommer med Jo var ganske bra😊 Jeg får veldig lyst til å vite hva som skjer videre i boka 🙂
  Jeg gir terningkast 5/6😁😃

 248. Velig SUS bok🤨 Super duper sus🤨Men burde vært på forelskelse! Vi ledde i klassen.

 249. Jeg syntes boka kunne hvert mye bedre siden den var ikke så morsom og jeg fikk ikke så lyst til å lese mer siden den var ikke nok spennende. Men jeg klarte å se for meg noe av historien 3/10

 250. jeg synes teksten var gøy det var eksen hele tiden.
  Det var litt irriterende at vi ikke fikk høre hvordan det gjekk på overnattingen men det gjekk bra.
  Det var litt rart at han skulle bade med en gang han våknet.

 251. jeg synes den var bra og jeg likte tegningene så jeg gir den terningkast 5 jeg ambefaler den fra 8-12 år.😊

 252. Jeg likte ikke den siden den var ikke skummel eller spennende jeg anbefaler å ikke lese denne boka til de som liker skummel og spennende

 253. Boken var gøy fordi selv om det ikke var action så var den spennende.

  Tergnigkast 5

 254. Jeg syntes boka var grei fordi det var kjedelig at den ikke hadde noe action i seg. Terningkast 3,5.

 255. Jeg synes at boka var pase bra fordi det far ikke spening. Doka handlet om Frida og jo og Lars.

 256. Boka var bra men den skulle ha vert litt mer spennende det var ikke veldig spennene det må være mer gøy.

 257. Boka var bra men den skulle ha vert litt mer spennende det var ikke veldig spennene det må være mer gøy.

 258. Jeg har ikke sett denne boka før eller lest så mye om temaet vennskap før men når jeg først leste den syntes jeg det var en passe bra bok.Jeg liker at de er på hytta når dette skjer fordi da syns jeg boka ble litt mer spennende. Syntes ellers boka var litt kjedelig fordi det var litt lite handlinger i boka. Jeg føler litt romantikk inni meg når jeg leser boka for eksempel når det er litt romantikk når Lars plutselig er kjempesnill med Frida. Syntes slutten var litt dårlig fordi jeg syntes at det var litt for lite som skjedde mot slutten av boka.Vet ikke om dette er en av de første bøkene på lista jeg vil anbefale men vis du liker spenning og romantikk vil jeg si at denne boka kanskje er noe for deg.

 259. Flere av elevene syntes den var gøy og spennende. Noen ville til og med ha lest hele boken. Andre elever syntes det skjedde lite, og at den ble litt kjedelig.

 260. Tittel:sommer mad jo
  Forfatter:Kristine Rui Slettbakken
  Tema:venskap
  Jeg syns sammendraget var spennende og det hørtes ut som en spennende bok denne boken passet ikke helt for meg men jeg vet at det er mange som ville likt denne boken.det var mange hemmeligheter og det er en av tingene som jorde den spennende jeg tror denne boken passer for alderen 10-15.

 261. Tittel. Sommer med Jo.
  Kristine Rui.
  Personlig så er jeg ikke en så stor fan av boken og jeg hadde aldri fått barne mitt till og lese denne boken

 262. Tittel: Sommer med Jo. Forfatteren heter Kristine Rui Slettebakken. Tema: vennskap.
  Jeg heter Frida og er 11år.
  Jeg syntes boken var veldig bra fordi jeg syntes det vart så spennene og det skjedde ikke så mye men mye og det syntes jeg var bra.
  Boken handler om Frida og bestevennen til Frida som heter Jo og Jo har en pappa som heter Geggen og han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor men hun tør ikke og spørre. Frida skal bli med Jo på hytta som bil super gøy. Og første natta til Frida var hel super. Men neste natt var ikke like bra fordi Frida hører noen som snakker og ler men så var det krangling og hun hørte noen som ble kastes i bakken. Og da ble hun redd for at Jo hørte det! Fordi at Jo ikke skulle ha en dårlig sommer.
  Så jeg syntes boken var veldig bra.
  Terning kast 5/6👍🏻

 263. Tittel: sommer med Jo. Forfatter: Kristine Rui Slettebakken. Tema venskap
  Jeg synes den er litt bra
  Terning kast 3/6.
  Jeg synes den burde være 7-14 år

 264. Sommer med Jo forfatter Kristine Rui Slettebakken. tema venner boka var litt kjedelig. men jeg Synnes den er 1/10 jeg Synnes den passe til 12+ Men den er sikkert bra for dem som ikke er meg.

 265. Jeg synes at den var veldig spennende med mange hemmeligheter og når jeg leste utdraget for jeg lyst til og lese mer så den var veldig bra.

 266. Sommer med Jo.
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken.
  Tema: vennskap.
  Boka handler om Frida som overnatter på hytta Jo. Faren til Jo kaller seg selv for Geggen og har sittet i fengsel. Frida våknet på natta og hørte at noen ropte, og hørte noe som ikke var ment for henne.
  Boka var litt kjedelig
  Jeg syns boka passer til alderen 9-12

 267. Sommer med jo. Forfatter Kristine rui Slettebakken. Tema: Vennskap
  Boken er bra men Den var litt lang.
  Terning kast 3/6👍

 268. Sommer med Jo. Skrevet av Kristine Rui Slettebakken. Temaet er vennskap.

  Boken handler om at Frida er på hytta til Jo. Faren til Jo kaller seg selv for Geggen. Geggen har også med seg en kompis som heter Tom. Faren til Jo har vært i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor. Midt på natten våkner hun av at noen roper og kjefter. Når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne blir det etter vært vanskeligere og holde på dem.
  Boken var litt kjedelig. Jeg synes at denne boken passer fra alderen 9-13 år.

 269. Sommer med Jo. Kristine Rui Slettebakken. Tema: Vennskap.
  Jeg liker ikke sånne bøker de er litt kjedelig.
  Terningkast: 2

 270. Sommer med Jo.
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken.
  Tema: Vennskap.
  Boka handler om Frida som skal sove på hytten Jo, da Frida sover våkner hun av at det høres ut at pappaen til Jo og Tom kompisen til pappaen kranglet. Neste dag møtte Frida og Jo nabogutten Lars. Lars viser Frida og Jo en hemmelig hule. Og jeg tror Lars er forelsker i Frida.
  Jeg syntes boken var ganske bra men litt kjedelig. Jeg syntes denne boken passer fra alderen 9-12 år.

 271. Tittel : Sommer med Jo. Forfatter : Kristine Rui Slettebakken . tema : vennskap.
  Jeg synes den var ganske bra. Boken handler om Frida som skal sove på hytta til Jo, og faren til Jo har sittet i fengsel , Frida lurer på hvorfor ,men hun tørr ikke og spørre Jo.Hun er redd for at han skal bli lei seg . Frida vil lage den beste sommerferien til Jo i historien

  Jeg gir boken 8/10 . Boken passer for barn fra 8 år

 272. Sommer med Jo. Forfatter: Kristine Rui Slettbakken. Tema:vennskap. Jeg synes at boken var helt grei, kanskje litt kjedelig og jeg synes at det var lite spenning. Jeg liker best bøker med action. Jeg anbefaler boken til barn som er 8-12 år.
  Jeg gir gir boken et terningkast 2🎲

 273. Tittel: Sommer med Jo
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
  Tema: Vennskap
  Jeg liker denne boken! Og jeg likte når de satt i hula! Jeg synes denne boken er for de som er 7-11 år! Jeg oppfordrer alle å lese denne boken😀 den var spennende og gøy og kreativ! Og det hadde vært gøy hvis alle leste denne boken😊

 274. Jeg har lest utdraget «sommer med jo.» Forfatteren heter Kristine Rui Slettebakken. Boken handler om vennskap. Bok var litt kjedelig, men også spennende samtidig. Boken handler om en jente som heter Frida. Hun har sommerferie med Jo og pappaen hans. Pappaen til Jo, kaller jeg for Geggen. Geggen har sitter i fengsel og Frida lurer på hvorfor, men tørr ikke å spørre Jo. Frida er redd han vil bli lei seg. Hun bestemmer seg å lage den beste sommerfeiren for Jo! Boken passer til 8-13 år. Jeg gir den terning kast 4!

 275. Sommer med jo. Kristine Slettebakken . Den va veldig morsom innimellom va den også lit spennene jeg gir den terning kast 4.Og jeg synes at den er lettlest så til 8-11år kan lese den

 276. Tittel: Sommer med jo
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
  Tema: Vennskap
  Frida ble med bestevennen Jo på hytten hanes. Faren til Jo har med kompisen sin. Boka var spennende fordi det var litt sånn hemmelig koffer faren til Jo har sittet i fengsel. Jeg ville lest hele boken. Den var veldig Jeg anbefaler denne boken fra 8-12 år. Terningkast 4.

 277. Tittel: sommer med jo
  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
  Tema: Vennskap
  Denne boka var gøy Og spennende! Jeg likte når de var i hula! Jeg synes denne boka er for de som er 7-11 år😀 jeg oppfordrer at alle leser denne boken😊

 278. den var spennene på slutten, men den var så spennen på starten. jeg gir den 5 av 10.

 279. Boken handler om Frida, som er med bestevennen hennes Jo på hytta. Om natta hører Frida bråk fra hytta. Så møter de Lars, som har en hytte i skogen og nå skal de overnatte der.

  Jeg synes boka er bra, fordi det ikke er så mye action, heller ikke kjedelig.
  terningkast 4.

 280. Boken handler om Frida og Jo. Frida blir med Jo på hytta og skal lage den beste ferien for Jo. Pappaen til Jo heter Geggen. Han har kompisen Tom på besøk. Om natten hører Frida på Geggen og Tom som krangler. På grunn av det dro Tom. Dagen etter kom nabogutten Lars og spurte om de ville bli med ham til hulen.

  Jeg opplevde at boken var spennende fordi Geggen har sittet i fengsel og Frida skal finne ut hvorfor og også fordi jeg vil finne hvordan det gikk når de overnatta i hulen. Det som gjør boken bra er at den er lett å lese men den har ingen bilder. Jeg anbefaler boka til alle!!

 281. Den var son passe likte at det var litt humor ikke bare seriøse ting. Gir den terning kast 3:)

 282. Jeg syns utdraget var bra, men litt kjedelig. Dette er en bok jeg hadde lest, men ikke likt så godt 6/10

 283. Jeg leste sommer med Jo. Forfatter: Kristine Rui Slettebakken, boka handler om vennskap, Frida har sommerferie med Jo og faren til Jo kaller seg for Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer på hvorfor. Men hun tør ikke å spørre fordi hun er redd for at Jo skal bli lei seg.

 284. Jeg leste sommer med Jo. Forfatter: Kristine Rui Slettebakken. Boka handler om vennskap.
  Frida har sommerferie med Jo og faren til Jo kaller seg fot Geggen. Han har sittet i fengsel og Frida lurer veldig på hvorfor, men hun tørr ikke og spørre Jo. Hun er redd fot at han skal bli lei seg, Frida har tenkt til og lage verdens beste sommerferie fot Jo!!

 285. Boken var litt spennene i starten og i slutten ,men det er ikke den beste boken jeg har lest.
  Ganske bra

 286. Vi synes at boka var bra fordi den var spennende. Etterpå ble vi sittende å lure på hvorfor Tom og pappaen til Jo kranglet/diskuterte. Det gjorde oss nysgjerrige og vi ville lese mer enn bare utdraget.

 287. Jeg synes boken var kjedelig, men det var litt spennende når de skulle overnatte i en hule.

 288. er ikke så veldig glad i sånne bøker, så synes ikke den var så bra.
  Passe bra

 289. Hei dette er den beste boken jeg har lest denne boken var spennde, kul og en fantastisk bok jeg elsker denne boken. Terningkast 6

 290. Jeg likte ikke boken fordi den var dårlig og ikke spennende.
  Passer til folk som liker vennskap.
  Terningkast:1

 291. Jeg synes boka dårlig fordi den var kjedelig.
  Boka passer best for 10-14år.
  Terningkast: 1

 292. Jeg syntes boka var spenene fordi jeg syntes boka var spenene
  Boka passer for 8 til 13 år
  Terningkast : 5

 293. Jeg synes boka var spennende fordi man vet jo ikke va som skjer videre.
  Boka passer for alderen 8+
  Terningkast 5.

 294. Jeg synes boka var ganske bra fordi den var spennende og kul. Jeg likte da de var inni hula.
  Jeg synes boka passer for de som er 8-12 år.
  Terningkast:5

 295. Jeg synes boka var bra, fordi jeg synes den var spennende.
  Jeg synes boka passer for de som er ni til tolv år.
  Terningkast: 4

 296. Jeg syns boka var litt kjedelig fordi jeg syns ikke det skjedde så mye. Boka passer for barn fra 7 til 11 år. Terningkast 3.

 297. Jeg syntes a boken var bra fordi den hørtes velidg spennene ut og den motiverer meg til at jeg vil lese resten. den passer for kanskje barn og ungdom men kanskje +9 til 15! terningkast:5

 298. Jeg synes boka var veldig bra, fordi den var spennende og var min type bok smak. Det eneste som var dumt var det at noen deler var ganske kjedelig. Så alt i alt var den veldig bra! Bare litt dumt at noen av delene var litt kjedelig. Jeg synes boka passer for de som er 8-12 år gamle. Terningkast: 5.

 299. Jeg synes boka var veldig bra, fordi jeg liker sommeren og venner.
  Jeg tror den passer for 8-11.
  Terningkast: 5

 300. Jeg synes boka er bra, fordi den handler om venner.
  Den passer til 10 til 12 år.
  Terningkast: 4

 301. Jeg syntes boka var veldig bra fordi jeg skjønte mye av den. Den var veldig spennende og jeg likte at det var flere hovedroller og ikke en bestemt. Jeg likte boka veldig godt💕☺️⚡️

 302. Jeg syns boka var gøy, morsom og spennende. Jeg synes at folk burde lese denne.
  Jeg gir den terningkast 6

 303. Dette kunne vært en hendelse fra virkeligheten. Det var mange nye, fine ord i boka som vi ikke hadde hørt før. De beskrev noe på en annerledes og morsom måte. Vi anbefaler boka til de som har god fantasi og kanskje til de som er litt yngre enn oss.

 304. Jeg synes boka var ganske spennende, men jeg syntes også at den var kanskje littegranne rart skrevet. Virker som en ganske bra bok.

 305. Sånn passe for meg . Det handler om denne utdrag at Sommer med jo og de er gode venner , de skulle overnatte i hula og de skulle spisse godteri og fortelle spøkelseshistorier. Det var ok.

 306. Jeg syns boken var passe bra fordi jeg syns ikke at det skjedde så mye så den ble litt kjedelig 2/6

 307. Solvorn skule sin anmeldelse: Me tykte det var ei bra bok, men me føler me må lese heile for å forstå kva den handlar om. Boka var spennande og rar, me ville lese meir. Den hadde vore betre med fleire illustasjonar.

 308. Bokanmendelse

  sommer med Jo
  forfatter: Kristine Rui Slettebakken
  Forlag: Gyldendal
  Sjanger: vennskap, grøss.

  Jeg synes at de som har skrevet teksten gjør den spennende og litt skummelt.
  Jeg synes at personene er bra, de skaper litt handling og spenning.
  Tema er at Frida er på sommerferie med Jo på en hytte.
  Det er mye tekst, den er kanskje ikke så lett å lese fordi det er tekst på alle sidene.

  Andre bør lese den fordi den handler om sommer og overnatting og ting som kan skje på en overnatting hos en venn.
  Boken fortjener og være superfinalisten, og litt og vinne bokslukerprisen.

 309. Jeg syns den var litt bra fordi det er ikke helt sånne bøker jeg leser, men den var litt bra.

 310. Jeg synes at den var dårlig fordi jeg forsto egentlig ingenting jeg gir den en 2/10

 311. Jeg synes boken var kjedelig, men det var litt spennende når de skulle overnatte i en hule. 2/6

 312. Jeg syns utdraget var litt bra fordi det er ikke sånn type bok jeg leser, men den var litt bra.

 313. den var sån ok men et av tingene jug likte var det med hulen så jeg velger en 4 av 10

 314. Jeg likte den litt fordig den var enkel å forstå men ikke så bra. den var litt kjedeli.

 315. Jeg likte ikke denne boka fordi jeg likte ikke at noen hadde hvert i fengsel
  Og den var bare ikke meg …

 316. Jeg synes den var sedelig for at jeg stønte den ikke og hadde mye tekst å litte bilder

 317. Sommer med Jo

  Utdraget starter med at frida har sommerferie og har blitt bestevenn med Jo og familien hans på hyttetur. Hun våkner av et hyl. Midt på natta våkner hun av at noen roper. Hun setter seg opp av senga og går inntil døra for å lytte. etterhvert åpner hun døren og ser ut på dem. Da ser hun at Tom holder fingeren sin langt opp i fjeset på Giggen, som er navnet Til Jo sin far. Etter den hendelsen går hun og legger seg hun får så vidt sove. Neste morgen vekker Jo frida og spør om et morgenbad og der møter de Lars. Han spør om de vil se på hulen hans og det vil de så de drar de til hulen. Da de ankommer hulen synes de den var ganske liten, men de synes den er kul.

  Handlingen foregår på hytta til Jo, Dette er sjanger spenning. Jeg synes teksten ikke var bra fordi den var kjedelig og jeg skjønte den ikke. Hovedpersonene er Lars, Jo Geggen og Frida. Jeg ble glad når jeg leste ferdig siden det ikke er min type bok.

  Jeg gir boken en Terningkast 1/6 fordi jeg skjønte lite av boken hadde lite spenning på utdraget selv om det var en av sjangrene. Kunne vært bedre hadde vi fått vite mer.

 318. sommeren med jo

  Jeg likte denne bokanmeldelsen veldig godt fordi den var litt rar litt mistenksom.
  Bokanmeldelsen var veldig gøy og lese den var speidernes så det ikke ble kjedelig og lese bokanmeldelsen var også veldig lett og lese det var ikke noe problem og lese bokanmeldelsen eller å glemme av det du har lest i boka.
  En annen ting som jeg likte med bokanmeldelsen er at det er åpen slut. som gjør at det blir fristende til og lese resten av boken. Jeg selv har veldig lyst til og lese resten av sommeren med Jo. Men jeg synes at dette er en veldig bra bokanmeldelse. Jeg har i iallefall veldig lyst til og lese resten av sommeren sammen med jo. jeg vil gi denne bokanmeldelsen syv og en halv av ti. igjen jeg har veldig lyst til og lese boken.

 319. Sommer med Jo.

  Boka handler om Frida som skal på hyttetur til bestevennen hennes Jo og familien hans. Hovedpersonene er Frida og Jo. Den første natten sover Frida helt magisk. Hun gleder seg til å sove igjen. Den neste natten våkner Frida midt på natten på grunn av at hun hører en lyd. Frida ble nysgjerrig og lytter. Hun hørte at noe eller noen falt i bakken. Frida får en kvalm bølge i magen og kryper ut av sengen. Der hører noen som roper. Hun lurer på om Jo våknet så hun åpner døra litt. Der hører hun Geggen og Tom som krangler. Hun prøver å se for seg alle de fine tingene som venter, de morsomme tingene de gjør i morgen.

  Neste dag vekker Jo Frida, og de går på morgenbad. Sjangeren til boka er Vennskap. Den minner meg om en bok jeg har lest. Jeg synes teksten var bra fordi det skjedde mye som for eksempel når Geggen og Tom kranglet. Jeg synes at handlingen var lett å leve seg inn i fordi jeg kunne se meg for hva som kunne skje. Det som gjorde at jeg levde meg inn i teksten, var handlingen. Teksten starter med beskrivelser. Jeg synes at boken ikke var vanskelig å legge fra seg. Det overrasket meg litt at Geggen og Tom var fortsatt på verandaen og kranglet midt på natta.

  Teksten slutter ikke brått, men den gjør at jeg har lyst å lese boka. Den var lett å lese fordi det ikke var mye tekst, og det var lett å forstå hva som skjedde. Det som gjorde at den var spennende, var at den hadde mange detaljer og det forklarte hva som skjedde. Jeg synes at andre burde lese den hvis de liker spenning og vennskap. Jeg synes at boken kanskje burde være en superfinalist.

 320. Den var sånn passe, fordi den var litt uinteressant og litt lite spenning. Men helt greit.
  Terningkast: 2/6

 321. Jeg synes at det var mye som skjedde men ingenting unntatt at når Geggen krangla med Tom men ellers var alt ganske .

 322. Jeg synes boka var dårlig fordi det var ikke noe action i den eller spenning bare en
  hyttetur/kjedelig. Jeg gir boka terningkast 1.

 323. Den var dårlig fordig ingenting skjedde og den var ikke morsom og lese. Jeg gir den terningkast 2/6

 324. Jeg syntes ikke utdraget var så bra fordi de bare gikk rundt ved hytta, og det skjedde ingen verdens ting. Ternings kast 0/6

 325. Jeg syntes at boka var litt kjedelig fordi jeg er mest interessert i andre bøker. Den er kanskje litt morsommere for de som er litt yngre. Jeg gir terningkast 2/6.

 326. Jeg synes boka var kjedelig og det var ikke noe spenning i boka. Det er en bok jeg ikke hadde lest.

 327. Jeg syns boka var bra, spennende og litt mystisk. Det var spennende at Lars oppførte seg så rart. Og helle greia med moren til Jo er ukjent samtidig som noe mystisk skjer med faren hans. Jeg gir den 4/6 i terningkast 🎲 Foresten unnskyld for alle de tullete anmeldelsene fra resten av klassa mi. 😅

 328. Jeg syntes boken var ok. Det var spennende at det var krangling og kjærlighet. Og så var det litt spennende at Geggen hadde vært i fengsel. Jeg lurer virkelig på hvorfor! Det var kult at han Lars fant en hule. Og at han på en måte hadde lagd det til sin hule. Jeg likte boken og jeg ville hørt den på lydbok.

 329. Jeg synes boka er bra! Den har dramatikk, den er interessant og bare god å lese! Men den var litt lang, så jeg gir den en 6/10 terningkast!

 330. Jeg syns boken var sånn passe fordi jeg liker best tegneserie bøker og den var kjedelig.😐
  Terningkast 2/6🎲

 331. Jeg syns boka var kjedelig. Det skjedde ingenting og det var ingen spenning i den. Ikke en bok jeg ville lånt.

 332. Jeg synes boka ikke var så spennende fordi det ikke skjedde så mye.
  Gir boka terning kast 2.

 333. Jeg synes denne boka er passe bra fordi den er litt rar og spennende👍🏼!!!! Jeg liker ikke å lese selv men det blir bedre da noen leser det for meg👍🏼

 334. Jeg syntes at boken var litt spennende. jeg gir den en 3/6. Det var litt spennende når Frida og vennene til Frida skulle overnatte i en hule.

 335. jeg syntes den var ok fordi det var ikke helt min stil. den var ikke så spennende sånn jeg likte.

 336. den var litt bra for de den var litt spennende når greggen og tom krangla og greggen men, den var lit kjedelig når den slutta så bratt og når vi ikke fikk vite krim saken.3 av 10

 337. Jeg husker ikke masse, men boken var kul, kanskje mer action da, men bra.
  terningkast 4.

 338. jeg syntes ikke boka var så bra, føltes ikke så spennende ut, å det var veldig brå slutt, ikke min stil, jeg syntes ikke at det var så bra forklart, Jo og Frida er to venner som er på hytta til jo

 339. Boka var ikke helt min type på grunn av at jeg Liker mer tegneserie bøker. Men det jeg likte med boka er at de er på en hytte det jeg ikke likte med boka var at den var lit rolig. Menn jeg ble lit nysgjerrig nor begge voksene sto oppreist nor den ene holte fingeren opp for en grunn mot den andre .Og den får 3.

 340. jeg likte ikke boken for di de var ikke en bok for meg så jeg gir den en terning kast 2/6 🎲

 341. Jeg syntes den var ok fordi den handler om rare ting som er morsomt. Så jeg kunne har lest den. Jeg gir den 5/10.

 342. Boken var bra fordi den var litt om kjærlighet og gøy at gutten hadde et hule i skogen med så mye tegneserier

 343. Jeg syntes boka ikke var bra for de jeg syntes den var kjedelig og var ikke noe for meg så kommer ikke til og kjøpe den terning kast 3,6. 🙂

 344. -sommer med Jo-
  Boken var sånn passe,
  den var litt kjedelig, men bra innlevelse
  syntes jeg, den var grei.
  Terningkast 3 av 6🎲🎲🎲

 345. Boka var ikke så bra fordi det var ikke så veldig spennende. Ville nok ikke lest hele. Men anbefaler den for di som liker sånne bøker. Terningkast 3/10

 346. Jeg synes at boka var helt grei, jeg kunne ha lest boken, men det kunne vært mer spennende ting som hadde skjedd og de burde sakt noe mer om faren og hvorfor han var i fengsel
  Boka får 3,5/10

 347. Jeg synes boka var dårlig fordi den var ikke så spennende. Dette er en bok for de som liker vennskap og uvennskap. Jeg gir boka terningkast 2/6

 348. boka var helt grei. ikke fantastisk, men ikke dårlig heller, fordi det aldri var noe spenning.. boka handler om at Frida er med jo på hytta og at Greggen og tom kranglet, så Frida blir nysgjerrig.

 349. Boken var gøy :anbefales terning kast 6/6🎲🎲🎲🎲🎲🎲,
  Boken var litt om kjærlighet men det hadde vært også gøy vis de hadde overnattet i hula.

 350. Jeg synes boka var ganske kjedelig fordi den det eneste spennende var når Frida hørte Geggen og Tom krangle. Det er ikke en type bok jeg liker å lese derfor gir jeg denne boka terningkast 1.

 351. Den var bra, den var morsom og litt rar! Det hadde vært kult å få vite hvorfor han har vært i fengsel. Gir den terningkast 5/10.

 352. Jeg synes at boken er litt mystisk med faren til jo som har hvert i fengsel. Men ellers så skjedde ingenting spennende uten fra det.

  Terning kast 1.5/6

 353. Jeg syntes ikke boka var så bra fordi det skjedde ikke noe spennende og jeg syntes boka var kjedelig. Jeg gir boka terningkast 2/6

 354. Jeg synes boka var spennende men rar, fordi det var som at Frida var sur for noe. Jeg vet at hun hørte krangelen men det foklarer ikke tekster som «Selv om jeg er enig irriterer det meg at Lars er så skrytete i stemmen.» og «Det er noe i meg som får lyst til og riste på hodet eller himle med øynene.» Jeg tror ikke jeg kommer til å lese boken på grunn at det var vanskelig å følge med.

 355. Jeg syntes at den var litt kjedelig fordi det kjedede ikke så mye i denne boken, men det var er en bok får de som er chill.

 356. Jeg synes boka var ganske bra fordi det var lett å leve seg inn i boka. Den hadde bra beskrivelser, men det var ikke så mye som skjedde, men det skjer sikkert andre steder i boka da. Jeg gir denne boka terningkast 4.

 357. Jeg synes boka var kjedelig den var ikke no spennende gir terningkast 1/6
  Pga det var ikke spennende
  Pga den er mer for 6-7 åringer
  Det høres ut som en 5 åring hadde skrivin

 358. Jeg likte ikke boken så veldig mye, men den var bedre en noen andre bøker jeg har lest
  Terningkast 2/6

 359. Jeg synes det var en bra bok fordi det var spennende og jeg synes den var litt dårlig fordi vennen hans heter Tom.
  Jeg gir boka 7/10

 360. Den bra å jeg liker den . Jeg gir kennegkast 5 .og jeg liker den fordi kult og spennene men de som jeg liker ikke er at det er igjen sommer men det heter sommer med Jo .men andre burde få boka fordi den er velde kult og spennnene.

 361. boken var ganske kjedelig og den var ikke så gøy som jeg hadde trodd fordi det var ikke gøy å lese boken så derfor gir jeg den terning kast 1/6. og jeg anbefaler alle kan leseden.
  Den hadde vært litt bedre vis den hadde vært litt mer spenning og litt gøyere å lese*?=?=?.

 362. Sommer med Jo.
  Denne boka handler om En gutt som heter Jo så går på hytta hans med en venn som heter Frida.
  Det første natten sover frida godt men våkner til at faren til Jo og bestevennen hans krangler, Frida ble nysgjerrig men gikk tilbake til senga.
  Neste morning kommer faren ut og sa at vennen hadde gått til sykkelverkstedet tidlig i dag.
  Plutselig så såg det Lars som er en gutt som har hytta like ved. Lars ville at de skulle gå og se på hullen han hadde funnet ut i skogen, de kom til hullen og så begynte Lars og tenke på og overnatte alle de 3 i hulla. Frida vet ikke om hun vil bli med eller ikke men tørr ikke og si nei.

  Sjangeren på denne boka vil jeg si er spenning eller drama fordi , det er spenning om de skal sove i hulla og hva som skjer men det er og drama fordi Frida tørr ikke og si nei.

  Jeg synes boken var grei
  Det kunne være litt mer spenning ette ka som skjer i boka. Det kunne også være litt mer bakgrunn f eks hvem var egentlig faren , jeg vet de forklarte det men kanskje litt mer? Også kunne det stått ka vær det var var det tåkete regnte det var det sol?
  Jeg gir boka terningkast 4/6

 363. Sommer med Jo

  Denne boken handler om Frida og Jo, Frida er med Jo og Familien hans på hyttetur. Faren til Jo har vært i fengsel, Frida lurer på hvorfor. Men hun tør ikke og spørre Jo, for hun vil ha den beste sommeren for Jo.
  Frida hører noen utenfor som snakker. Det er Geggen og Tom, men nå står de ovenfor hverandre. Og hun hører at de krangler.

  Jeg synes det var litt dumt at de ikke fortalte noe om faren og fengsel, det hadde vært mye mer spennende.

  Sjangeren til Boken er Vennskap

  Det jeg likte med denne boken er at den var spennende å lese, fordi det var mye som skjedde. Det er en betydning på å ha en god venn, som du vil bringe mye tid med. Jeg er ikke så interessert i sånne bøker som dette, men den er bra for de som liker mye tekst om huler osv. Ellers synes jeg boken var bra.

 364. Sommer med jo.

  Denne boka handler om jo og vennen hans frida som er på hyttetur hos jo og faren hans geggen.
  Geggen har vært i fengsel men frida vet ikke hvorfor men hun har veldig lyst til å spørre jo om hvorfor faren hans var i fengsel men er redd for at jo skal bli lei seg.
  Frida har lyst til å lage en super ferie til jo.
  Faren til jo har også tatt med en kompis som heter Tom.
  Men når de sov så våknet Frida av at han hørte Tom og Geggen krangle og det var en av de som ropte OG NÅR SKAL DET SKJE DA.
  De møtter også på en som heter Lars som tar de med inn i skogen til hulen sin.
  Frida har ikke lyst til å fortelle det hun har hørt til jo men hun vil at han skal få en super ferie også så hun velger å ikke si det.

  Sjangeren til denne boka er Vennskap.
  Jeg synes teksten er bra fordi den er forståelse full og jeg skjønner hva den handler om den er også spennende siden jeg vil vite hva som kommer til å skje med geggen og Tom.
  Jeg synes handlingen er lett å leve seg inn i siden den er detaljert og det skjer ikke for mye og ikke for litte siden hvis det hadde skjedd for mye hadde det vært vanskeligt å henge med.
  Teksten starter ganske brått synes jeg.
  Det overrasket meg litt når geggen og Tom kranglet.
  Jeg tenker at kanskje boken kan bety litt for barn som har eller som har hatt foreldre i fengsel. Boken slutter ikke så veldig brått men jeg får lyst til å lese mer.
  Jeg syntes ikke at boken var vanskelig å legge fra seg.
  Den er lett å lese siden det er ikke for mye tekst og ikke så vanskelige ord.

  Bokens beste styrke er at det skjer spennende ting og ikke at det bare er det somme som gjentar seg.
  Jeg synes at andre burde lese den.
  Jeg syntes ikke at denne boka fortjener å vinne bokslukerprisen.
  jeg gir terningkast 3 av 6.

 365. Sommer med Jo

  Av Kristine Rui Slettebakken

  Frida har sommerferie og har blitt bestevenn med Jo. Frida skal på hyttetur med familien hans. Frida finner ut at faren til Jo har vært i fengsel. Men vet ikke hvorfor. Hun vil spørre Jo men vil ikke være frekk eller såre han. Første natten går bra for Frida. Men hun våknet opp til Greggen og Tom som kranglet. Hun lurer på om det er en venn Greggen lagde i fengselet. Men hun dropper den tanken. Etter hvert får familien besøk av en venn av Greggen som heter Lars.
  Lars sier at han et hul han vil vise til Frida og Jo. De blir med. Lars virker ganske snill i stemmen men litt skeptisk fordi Frida merker at Lars ser ofte veldig lenge på Frida. Og er ganske rar. Jo sier han må på do. Nå er Frida alene med Lars. Utdraget slutter med en bra cliffhanger. Det spørs liksom, hva skal skjer videre?

  Utdraget hadde litt drama og sånn men kvaliteten på den var lav. Det var ikke spennende i det hele tatt. Den eneste “spennende” handlingen i boka var når Jo måtte gå på do og Lars og Frida var alene i hullet. Ellers var det bare at Lars så på Frida og den lille krangelen Greggen og Tom hadde. Det jeg synes var bra med utdraget var når leseren ikke visste hvorfor Greggen var i fengsel, og når Jo måtte på do så Lars og Frida var alene i hullet. Jeg gir boka terningkast to.

  Utdraget kunne ha vært bedre hvis den hadde mer spenningstopper. Som den på slutten da Lars og Frida var alene. Det fikk meg til å tenke, hva skjer nå?

  Jeg synes ikke dette utdraget burde være en finalist, men jeg anbefaler boka til de som ikke liker action og spenning, eller til de som har lyst til å sove.

 366. Handling
  Hoved ersonen er Frida.
  Frida er på tur med Jo og familien hans.
  Faren til jo kalles Geggen.
  Frida våkner midt på natta av et rope

  Begrunnelse for terningkast
  Man føler ikke at man lever seg inn i det.
  Forfatteren beskriver passe om personen i historia.
  Teksten var ganske passe å forstå.
  Teksten vekker ingen følelser.
  Man blir litt nysgjerrig og har lyst til finne ut mer.

 367. I denne boken er Frida på hyttetur med jo. Geggen er faren til jo han har sittet i fengsel. hun vil spørre jo, men han kan bli lei seg. En kveld oppfører geggen og Tom seg rart på balkongen Frida blir nysserig. De møter også nabogutten lars. Lars har funnet masse rare ting i skogen. Frida begynner å tro noe er på gang.

  Bra\ikke bra

  Boka er ikke min type. Jeg fikk ikke så mye spenning. Det er ingen bilder som gjør sånn man ikke vet hvordan de ser ut. Spenningen økte ikke så mye. Jeg følte ikke så mye innlevelse. Jeg vet ikke hva som var så bra med boka. Boka var litt morsom. Jeg synes det var litte action.

 368. Terningkasta mitt er: 4
  Hovedpersonen er en jente som heter Frida, Jo og Lars. De er på hyttetur. Frida har lyst til å lage den beste ferien til Jo. Jo har en far som kaller seg for Geggen. Geggen har vært i fengsel og Frida tror at Tom også har vært i fengsel. Før henne begynner å sove hører henne at Tom ler høyt i verandaen. Geggen var også der. Frida for en kvalm bølge i magen og kryper ut av senga, bort til døra.
  Jeg syns at boka er bra. Det jeg liker med boka er spenningen og hva som skjer. Det jeg ikke likte med boka er størrelsen på teksten er litt liten og litt for mye å lese og ingen bilder. De forteller lit for mye om seg selv. Jeg syntes at boka er ikke helt for meg. Jeg liker tegneserier bedre. Men kanskje andre likte denne boka. Den passer for 8-11 år.

 369. Bokanmeldelse

  Tittel: Sommer med Jo

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Illustratør: Gyldendal

  Sjanger: drama, tegneserie og fantasi

  Frida skulle på hytta til Jo vennen hennes. Der skulle henne overnatte. Vi møter også gutten i nabohytta han heter Lars. På kvelden hører Frida noen som roper også noe som knuser.

  Jeg gir terning kast 6 fordi:

  Når jeg leste teksten kunne jeg se for meg bildene. Jeg fikk også vite hva de tenkte som gjorde det mye mer spennende. Man fikk også lese om lyder og andre ting som gjorde det spennende. Det var også aldri spenning hele tiden som gjorde boka mye bedre. Du fikk også kjenne deg igjen i noen av følelsene. Det var en bra bok til å ikke ha bilder. Teksten klarte å forklare hvordan noen barn har det i dag. Teksten tankene bra tingene bra.

 370. Frida er hovedpersonen i boka. Jo er med i boka sammen med Lars og Geggen. Geggen er pappen til Jo. Geggen har også vært i fengsel. De er på hyttetur. Når Frida skal legge seg den andre natten sovnet hun godt. Så plutselig hører Frida. Geggen skrike på en venn.

  Terningkast 3

  Jeg synes at det var litt kjedelig fordi det var ikke noe spenning. Hun forklarer bra om alle som er med og man skjønner hva hun mener. Det er litt lett å skjønne hva de skriver. Forfatteren er god til og fine på ting. Jeg synes at forfatteren skrev ikke sånn at jeg følte at jeg ble med. De kunne ha med bilder da hadde boka hvert bedre. Den er også litt morsom iblant. Denne boka passer for 7-10 år.

 371. Tittel: Sommer med Jo

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Forlag: Gyldendal

  Utgivelse år: 2021

  Terningkast: 3

  Av: Olle Gradin

  Sammendrag:

  Frida, Jo, Lars, Geggen og farmoren til Jo er på hytta. Geggen har vært i fengsel og Frida lurer på hvorfor. Frida vil gjøre den beste sommerferien noensinne. Men under en natt våkner hun av at noe knuser, hun går og ser hva som har skjedd. Hun ser Geggen og Tom en som er på besøk, men de er ikke glade sammen akkurat, de roper og nesten slåss. De har vel ikke gjort noe galt eller noe? Er Tom den som gjorde han kom i fengslet? Nei, men det kan vel ikke være sant eller.

  Jeg synes at boken var ganske bra. Jeg synes at forfatteren fortalte bra om personene og stedene, men kunne hatt litt mer humor. Jeg synes at boka var litt kjedelig for at det er bare spennende en liten stund og så er det en god stund før det skjer noe. Jeg synes at personene hadde en god personalitet og var litt kule. I noen deler fikk jeg bilder i hodet og kunne se for meg dette. Jeg fikk en følelse. Jeg ble flau: Det var når Lars flørtet med Frida. Boka synes jeg hadde veldig få personer og jeg kunne tenkt at det var en til person F.eks Lars kunne hatt en morsom lillesøster.

  Blir sikkert mer spennende etter tid.

  Passer til aldrene 9-12

 372. Frida har sommerferie og har blitt med Jo på hyttetur. Faren til Jo har vært i fengsel og kaller seg for Geggen som får besøk av Tom og Lars som har hytte. En kveld krangler Tom og Geggen og man kan høre at noe knuses.

  Man føler seg ikke inn i boka, men den er litt spennende. Man kan ikke kjenne seg igjen i boka. Teksten var ikke lett å forstå. Det var litt lite bilder. Boka vekket ingen følelser i meg. Det er ingenting som gjør meg nysgjerrig i boka. Teksten er veldig forutsigbar, og jeg blir ikke nysgjerrig på fortsettelsen. Boka passer til jenter og gutter mellom 7-9 år.

 373. Sammendrag:

  Frida er på sommerferie og er med vennen Jo på hyttetur. Faren til Jo kalles Geggen og har sittet i fengsel. Frida lurer på hvorfor men tør ikke å spørre. Da de lå og sov ble Frida vekket av at noen ropte. Hun lå og lyttet men senere gikk hun og åpnet døra og da så hun at Geggen og Tom som bor i nabohytta sto og snakket.

  Jeg gir boka terningkast fire fordi det ikke er noen bilder og at boka ikke er noe spennende. Jeg føler egentlig ikke at jeg er med i boka. Den forteller for mye om personen og den har for lite detaljer på ting. Det er derfor jeg gir den terningkast 3.

 374. Den var fin og litt rar. Lurer på hva som har skjedd.

 375. Denne boka var helt innmari trash. Jeg mistet de få hjernecellene jeg hadde igjen etter «skallen». Er det den første boka som ble skrevet av en murvegg? Forlaget som sa ja til denne boka kommer til å gå konkurs fortere enn forfatteren slutter karrieren sinn.
  Dette er en fornærmelse til søppel.
  (Dette er en ærlig annmeldelse, ikke saksøk meg.)

 376. Ikke noe gøy. «sommer med jo» det der er det kjedligste navna jeg har hørt. Anbefaler å lese en gode avis på do istede. Hvis noen liker boka så har dere bodd under en stein.

  Terning kast : ingen

 377. den var gørrkjedelig jeg ville aldri ha lest denne frivillig eneste grunn til jeg leste denne boka var på grunn av skolen den var rett og slett forferdelig hadde likt bedre og lest og lest baksiden av blekemiddel, boka suger kuk i følge meg.

 378. Jeg likte ikke denne boken jeg ville heller ikke kunne lest en å lest denne boken det er som å dø den boken var bæsj drittdårlig
  Terningkast -11111111111111111111111111111111111111

 379. Veldig dårlig bok. Jeg er 120 år gammel og dette er den værste noen sinne. Gamle bærta berit out!

 380. den var kjedelig i mine øyne kunne vært mye kjekkere hadde det skjedd mer

 381. Det var en god og koselig bok og har lyst til og lese mye mer jeg har lyst til og vite hvorfor faren til jo var i fengsel anbefaler litt fra 5-7 klasse😁 og terning kast 5.5/6

 382. Jeg synes boken var kjempekjedelig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dette er ikke en bok jeg anbefaler!!!!!!!!!!!!!!!!!

 383. Boka var gøy, spennende jeg kunne lest mer av den, men jeg er ikke egentlig så glad i og lese, men den var veldig bra, og den var skikkelig gøy så jeg anbefaler denne til egentlig alle fra 4-7 klasse og oppover.😀
  terningkast 5,5

 384. boken var ganske kjedelig og den var ikke så gøy som jeg hadde trodd fordi det var ikke gøy å lese boken så derfor gir jeg den terning kast 1/6. og jeg anbefaler alle kan lese den.
  Den hadde vært litt bedre vis den hadde vært litt mer spenning og litt gøyere å lese*.

 385. boken var ganske kjedelig og den var ikke så gøy som jeg hadde trodd fordi det var ikke gøy å lese boken så derfor gir jeg den terning kast 1/6. og jeg anbefaler alle kan lese den.
  Den hadde vært litt bedre vis den hadde vært litt mer spenning og litt gøyere å leseboken var ganske kjedelig og den var ikke så gøy som jeg hadde trodd fordi det var ikke gøy å lese boken så derfor gir jeg den terning kast 1/6. og jeg anbefaler alle kan lese den.
  Den hadde vært litt bedre vis den hadde vært litt mer spenning og litt gøyere å lese

 386. Jeg syns boka var kjedelig fordi den var ikke spennende eller gøy og lese.
  Jeg gir terning kast 3/10

 387. Boka handler om Frida som har sommerferie og er med Jo og familien på hyttetur.
  Jo har en far som kaller seg selv geggen og har sittet i fengsel frida lurer på hvorfor men tør ikke og spørre Jo siden hun vil lage den beste ferien for Jo!
  Frida sov helt magisk den første natta.
  Men en annen natt sov hun ikke like godt, hun våknet midt på natten og hørte faren til jo og kompisen hans krangle.
  Neste morgen spurte faren til jo: har dere sovet godt.
  Frida svarte raskt: som en stein, før jo rakk og si det.
  Faren virket lettet.
  Så kom Lars som bor i nabohytta til dem , han spurte om de ville se hula hans de sa: ok.
  På skogstien spør Lars om frida også kommer fra Oslo også spør han om mye annet også.
  Når de er fremme i hula synnes Frida at den var liten.

  Lars hadde lyst til og overnatte inne i hytta men han synes det var skummelt så spurte han om Frida og Jo ville være med og de sa ja.

  jeg syntes boka var sån pase
  5/100

 388. Denne boka suger ingen les denne boka. Hville heller mistet synet eller lest baksiden av en tomatsuppe boks enn å lese denne boka. Hvem tenker en dag «Å idag vil jeg lesse sommer med Jo» Liksom bare ikke les denne boka. Hvis denne boka vinner bokslukerprisen saksøker jeg dere alle!

 389. Den boka var ikke noe kjekt og ser ut som den var skrevet av en 5 åring jeg hadde ikke gitt denne boka til mine unger.

 390. Jeg synes at utdraget fra boka var ikke så spennende og var veldig kjedelig, det var ikke noe interessant som skjedde unntatt at pappaen til Jo sa utenfor vinduet: når skal DET skje da?. Ingenting var noe spennende og langt ifra den beste boken i verden.

 391. Den var grei ikke så veldig spennende men litt mystisk men ikke så mye.
  Jeg tror ikke boken var for meg
  4/10

 392. Jeg synes boken var kjempekjedelig. Jeg anbefaler den ikke fordi det var ingenting spenning. Dette er ikke boken for meg. det skjedde ikke mye i boken.

  Dette er ikke en bok jeg anbefaler!!!!!!!!!!!!!!!!!

 393. Sommeren med jo var ikke så gøy som jeg trode fordi den hadde ikke så mye spenning og
  gøyhet å lese. Så jeg gir den en toer fordi den var ganske kjedlig å lese. Den passer for 8-11 år.

 394. Denne boken var ikke så spenende, men det er sikkert andre folk som synes den er interesang å lese

 395. Frida skal dra til hytta med Jo. Farmora til Jo er der og faren til Jo som har vært i fengsel og blir kalt Geggen. Vennen til Geggen til Tom er der og. Frida lurer veldig mye på hvorfor Geggen har vært i fengsel, men sier ikke noe fordi Jo kan bli såra. En natt hører Frida knusing, roping og skrik utenfor.

  Hvorfor jeg tok ett terningkast 4 er pga den er spennende. Boken er også lett å lese, fordi det er tydelig skrift. Teksten beskriver godt hva de føler hører osv. Hvorfor jeg tok terningkastet litt ned er pga det er ingen bilder. Hvorfor jeg synes det er dårlig med ingen bilder er fordi bilder gjør at jeg er blir med teksten. Boken gjorde sånn at jeg ville lese mer av boka. Jeg er veldig nysgjerrig på hva som kommer til å skje videre.
  Alder:9-13
  terningkast 4

 396. Anmeldelse

  Tittel pAnmeldelse

  Tittel på boka: Sommer med Jo

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Terningkast: 2

  Om handlingen:

  Boka handler om at Fride er på hyttetur med bestevennen sin, Jo. Geggen er onkelen til Jo, han er også på hytta. En natt hører Fride lyder når hun prøver å sove. Hun tror at Geggen krangler med en kamerat om en hemmelighet.

  Begrunnelse for terningkast:

  Jeg gir boka terningkast 2 fordi jeg ikke synes at den er så spennende. Jeg skulle også ønske at det var flere bilder i boka. Det som er bra med Sommer med Jo er at den er lettlest.

  Hvem kan boka passe til?

  Jeg tror at boka passer til gutter og jenter i alderen seks til ti år.

  Anmeldt av Ragnar boka: Sommer med Jo

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Terningkast: 2

  Om handlingen:

  Boka handler om at Fride er på hyttetur med bestevennen sin, Jo. Geggen er onkelen til Jo, han er også på hytta. En natt hører Fride lyder når hun prøver å sove. Hun tror at Geggen krangler med en kamerat om en hemmelighet.

  Begrunnelse for terningkast:

  Jeg gir boka terningkast 2 fordi jeg ikke synes at den er så spennende. Jeg skulle også ønske at det var flere bilder i boka. Det som er bra med Sommer med Jo er at den er lettlest.

  Hvem kan boka passe til?

  Jeg tror at boka passer til gutter og jenter i alderen seks til ti år.

  Anmeldt av Ragnar

 397. Bokanmeldelse

  Terningkast: Den får en 5/6. Jeg syntes at den var lett å forstå. Den er spennende. Man kan kjenne seg igjen i handelingen. Den kunne vært bedre vis det var bilder i den. Den fikk meg til å ville lese mer av boken. Teksten er ikke forutsigbar. Forfatteren forteller tankene og hvordan det er rundt personene. Boka passer for både gutter og jenter( 9-12 år)

  Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

  Utgivelsesår: 2021

  Forlag: Gyldendal

  Sammendrag:

  Hovedpersonen Fride skal på sommerferie med Jo. Om natta så våkner hun av att noen roper.

  Hun lurer på hvem det var. Hun husker at Faren til Jo Geggen har vært i fengsel.

 398. Frida er med på hyttetur med Jo. Pappaen og bestemoren til Jo er også med. Pappaen til Jo, Geggen får besøk av kompisen Tom. En natt våkner Frida av at Tom og Geggen krangler, kanskje de møttes i fenskjel.

  Terningkast 4 fordi

  Jeg synes boka kunne hatt med litt mer detaljer om hvor de var og hvordan det så ut der. Den var lett å forstå. Kunne godt hatt med noen bilder. Jeg liker litt mysterier\gåter. De kunne også forklart litt mer om personene. Litt hvordan de ser ut, litt interesser, osv. Boka passer for barn i alderen i 12-15år. Spesielt hvis man liker å lese en del.

 399. Jeg syntes denne boken var kjedelig.Det var 3 sider som handlet om at de såv.
  Jeg gir denne boken terning kast 2.

 400. Jeg synes boka var passe bra, men den passer kanskje litt bedre for de som er litt mindre kanskje de som er 9 -10 år.

 401. Jeg syns boken var dårlig fordi det skjedde ingenting
  Og at jeg skjønte ikke hvorfor hun Frida bare tenkte på Geggen hele tiden

 402. Jeg synes boken ikke var bra på grunn av at den stoppet rett etter de skulle overnatte ute.
  Og at hun frida lurte på om geggen hadde sådde i fengsel men så sto det ikke noe mer om det.

 403. Boka handler om at Frida er med på hytta til Jo, og Frida lurer på hvorfor faren til Jo har sittet i fengsel. Men samtidig tør hun ikke, og hvis hun spør Jo kan han bli lei seg. Hun har lyst å lage den beste ferien til Jo.
  Sjangeren er litt krim og drama. Jeg likte boka fordi den har en rød tråd.
  Handlingen er lett og leve seg inn i fordi teksten er bra. Det som gjorde at jeg levde meg inn i fra utdraget var Handlingen. Teksten starter med at Jo, Frida og Farmoren til Jo skulle legge seg. Teksten starter rett i handling. Det overrasker meg at Lars har en hule. Teksten sluttet litt som forventet. Jeg får lyst til og lese mer. Teksten var var vanskelig å legge fra seg. Boka er lett og lese fordi den har en råd tråd. Det beste ved teksten var når de gikk ned ved sjøen for å bade, fordi jeg liker å bade.
  De som liker drama og litt spenning bør lese denne boka. jeg gir terningkast 5. Jeg synes denne boka ikke burde vinne bokslukerprisen.

 404. Jeg symes den var…ok. Jeg har ikke tenkt å lese den selv, men den er litt spennende. Jeg lurer på hva som skjer. Jeg gir den en 6/10

 405. Sommer med Jo

  Teksten handler om Frida som skal på tur i sommerferien hun skal bli med Jo på tur og faren som kaller seg selv Geggen. Faren har vært i fengsel og Frida lurer virkelig på hvorfor. Samtidig tør hun ikke å spørre Jo. Han kan bli lei seg og Frida har lyst til å lage den beste sommerferien hans.
  Hva slags sjanger denne boken er? Boken tror jeg er Action.

  Jeg synes teksten er helt ok fordi jeg ikke forsto delen med når Frida våknet på natten men så langt skjønte jeg det. Men sånn var boken faktisk ganske bra, Det var ikke særlig no jeg ble overrasket av. Teksten slutter som forventet, fordi Frida og Lars og Jo ble venner til slutt.
  Var teksten vanskelig å legge fra seg? Ja, Litt fordi det var veldig mye spenning på slutten.

  Det beste med teksten var sikkert at faren til Jo har vært i fengsel. Det som irriterer meg er at jeg ikke fikk høre om hvordan overnattingen sluttet. Ja andre burde lese boken fordi det var veldig spennende tekst.
  Jeg synes denne boken burde ikke vinne bokslukerprisen, Fordi jeg likte den ikke så særlig. (;

 406. Sommer med Jo

  Boka handler om en jente som heter frida og bestevennen hennes Jo.
  Jo prøver å gjør det Frida sin beste Sommerferie.
  Jo har en far som heter Geggen som har sittet i fengsel og Frida lurer på hvorfor.
  Samtidig tør hun ikke å spør Jo.
  han kan bli lei seg og hun har lyst til å lage den beste sommerferien for Jo.
  Når Frida få vite hemmeligheter som ikke er ment for henne blir det etter hvert vanskelig å la være å si noe.I dette utdraget har Geggen besøk av kompisen Tom.Vi møter også Lars, gutten i nabohytta.

 407. Denne boka var veldig spennende! Det var rart når det jo og han andre fyren sloss.
  Jo ser ut til å vere litt irriterende men det går bra 🙂

 408. Sommer med Jo
  Boka handler om Frida som har sommerferie og er med Jo og familien på hyttetur.
  Jo har en far som kaller seg selv geggen og har sittet i fengsel frida lurer på hvorfor men tør ikke og spørre Jo siden hun vil lage den beste ferien for Jo!
  Frida sov helt magisk den første natta.
  Men en annen natt sov hun ikke like godt, hun våknet midt på natten og hørte faren til jo og kompisen hans krangle.
  Neste morgen spurte faren til jo: har dere sovet godt.
  Frida svarte raskt: som en stein, før jo rakk og si det.
  Faren virket lettet.
  Så kom Lars som bor i nabohytta til dem , han spurte om de ville se hula hans de sa: ok.
  På skogstien spør Lars om frida også kommer fra Oslo også spør han om mye annet også.
  Når de er fremme i hula synnes Frida at den var liten.

  Lars hadde lyst til og overnatte inne i hytta men han synes det var skummelt så spurte han om Frida og Jo ville være med og de sa ja.

  Jeg likte boka litt men jeg skulle ønska at det var mer krim og mer bilder.
  Sjangeren til boka er vennskap.
  Jeg anbefale boka til 8-9 og oppover

 409. Sommer med Jo:

  Denne boka handler om ei jente som heter Frida og hun er på sommerferie og har blitt med bestevennen hennes, Jo og familien på hyttetur.
  Faren til Jo heter Geggen og han har vært i fengsel og Frida lurer på hvorfor.
  Men Frida tørr ikke å spør Jo fordi hun er redd for at han skal bli lei seg og hun har lyst til å lage den beste ferien for Jo.
  Og når Frida får vite om hemmeligheter som ikke er ment for henne kan det være vanskelig å la være å si noe.
  Geggen får også besøk av kompisen hans Tom og man møter også Lars, gutten i nabohytta.

  Sjangeren til denne boka er vennskap og litt spenning.

  Hovedpersonen i boka er Frida.

  Jeg synes boka var spennendes og det var gøy å lese fordi det skjedde masse.
  Jeg likte også boka fordi jeg likte at det var detaljert og det var også bra skrevet.
  Jeg hadde også lest videre i boka fordi jeg har lyst til å vite hvordan overnattingen i hula til Lars kommer til å gå.

 410. Teksten handler om en som etter Frida som har blitt venner med Jo og Familien hans på hytta. Faren til Jo har sittet i fengsel og Frida lurer på hvorfor men tørr ikke å spør Jo for hun tror han kommer til å bli lei seg.
  Sjangeren er vennskap. Jeg synes teksten er god fordi det er spenning i boka for at Faren til Jo har en venn med som heter Tom og de snakket langt ut på natt og så våkner Frida på natta av at noen roper og så ser hun i vinduet at de fortsatt snakker men hun kan ikke høre så godt hva de sier men hun hørte at en av de sa, Når skal DET skje da?. Den er lett å lese for det er enkelt og forstå hva de mener når de snakker om noe. Det beste ved teksten var spenningen fordi du blir veldig spent for å se hva som skjer. Andre bør lese den for å se hva som skjer videre i boka.

 411. Mange i klassen likte boka. De syntes den var bra skrevet. Noen andre mente den var kjedelig fordi de ikke liker den type bøker.

 412. jeg synes boka var god fordi jeg forsto boka. det var passe detaljert. det var rett og slett godt skrevet 6/6

 413. Jeg syntes boka var passebra fordi den var spennende men litt kjedelig 🙂 jeg anbefaler denne boka for 9-12\13🎲

 414. Jeg synes boken hørtes spennende ut. Fordi det handlet om sommerferie.

  Terning kast 4.

 415. Eg synest den var bra fordi den var litt spenning da de kranglet.
  Og at de skule spise godteri og ha overnatting i en hule.
  Eg gir terningkast 10/10

 416. Jeg synes boken var helt OK fordi den var litt kjedelig og litt spennene.
  Jeg ble fristet av godteri når de snakket om det. TERNINGKAST: SVAK 3

 417. Jeg synes boken hørtes helt grei ut
  Fordi det ikke var min sjanger så jeg likte ikke den så godt
  Jeg ble frista når de snakke om godteri i utdraget
  Jeg liker mer fotball bøker

 418. Jeg boken var sånn passe bra fordi den var ikke så spennende og det eneste som var gøy var at de skulle fortelle spøkelseshistorier. Jeg gir den terning kast 3.

 419. Jeg boken var sånn passe bra fordi den var ikke så spennende og det eneste som var gøy var at de skulle fortelle spøkelseshistorier. Jeg gir den terning kast 2.

 420. Jeg synes den ikke var så bra fordi den manglet spenning. Jeg synes det var gøy nor geggen og tom kranglet. Jeg gir den terningkast 2.

 421. Den var veldig bra fordi jeg liker og overnatte i hytter. Terningkast 4. Jeg liker når de forteller spøkelse historie.

 422. Jeg synes den ikke var så spennende fordi det var vanskelig for meg å følge med.
  Men det jeg likte var at de skulle fortelle spøkelseshistorier
  Terningkast: 3. 🧁☀️

 423. Jeg synes boken høres gøy ut fordi de dro til en hule, og de skule over natte der. Terning kast 6.

 424. Jeg synes boken hørtes gøy fordi det var veldig spennendene når de dro til hulen og når de fortalte spøkelseshistorier. 9/10

 425. Jeg synes boken var veldig bra fordi den var spennende, litt skummel, og bare super og den var bra.
  Terning kast 5 og en halv.

 426. Sommer med Jo.
  Laget av Kristine Rui Slettebaken.
  Boka handlar om Jo. Faren hans sitter i fengsel.
  Vennen til Jo heiter Frida.
  Frida er med familien til Jo på ferie.
  Eg likte ikkje boka så veldi godt for eg er bare interisert i skrekk og forball.
  Terningkast 2/6

 427. Sommar med Jo
  Av Kristine Rui Slettebaken
  Den hanler om Jo. Faren til jo har sittet i fengsel.
  Og jo sin venn heiter Frida og er med Jo sin familie Frida liker ikkje å sove vekke frå familien sin.Også ein kveld når Frida skulle legger seg så hørte han no på verandaen det var Tom og Geggen som snakka på. Boka ligner på ein film på teater. Tanken min blir at den kommer til å høres spennende. Omslaget viser at ein krabbe henger i ein trå ned frå sjøen. At den kommer til å bli bra og finne ut ka Jo gjer i sommeren sin. Det er Greggen, Froda, Jo og Tom. Stemninga er spennande. Terningkast 6