Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

TIX. Den stygge andungen

Andreas Haukeland, Olav Brekke Mathisen Gyldendal Illustratør: Odin Helgheim 2022

 

 

TIX heter egentlig Andreas Haukeland og er en av Norges mest populære artister. Men slik har det ikke alltid vært. Da han vokste opp kjente han seg både ensom og annerledes.

I denne boka får du historien til TIX før han ble kjendis og artist.

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

653 anmeldelser av “TIX. Den stygge andungen

 1. Jeg synes denne boka var veldig gøy og jeg kan tenke meg å lese den. Jeg synes denne boka passer bra for de som liker sånn. Jeg synes at denne boken passer bra for aldersgruppen 9-13. Jeg gir terning kast 5/6.

 2. Jeg synes boken var veldig bra jeg er den personen som liker mye spenning og denne boken var det ikke mye spenning i men jeg likte boken jeg fekk lyst til og lese hele boken

 3. Jeg likte boka den var for mye tekst men spennende jeg gir terning kast 4/6
  Jeg likte boka litt da 🙂

 4. Jeg syntes denne var ganske gøy jeg har lest masse av disse kjendis bøkene men har blitt ikke så interessert i de men denne kunne jeg lese hele boken terningkast 5/6

 5. Denne boken var god men det er ikke helt min type bok. Jeg gir denne boken 4,5 av 6.
  Dette er en bok alle bar kan lese.

 6. Så utdraget handler om den ganske populære artisten TIX sin livs historie. Så TIX (a.k.a Andreas Haukeland) forklarer at når han var liten var han ikke som andre barn. Han hadde en sykdom som heter Tourettes (tror jeg).

  Så jeg syntes at utdraget er ganske så bra, fordi det viser at til å med folk som har sykdommer kan gjøre store ting. Jeg gir boka 8/10.

 7. Jeg synes boka er super fordi jeg lærer om tics. Og fordi det er modig av Andreas å fortelle om tics. Det var veldig tøft av han.

 8. TIX. Den styggle AGUGGEN!

  Boken handlet om TIX som barn!

  Denne boken var FANTASTISK!!

  Jeg synes denne boken var super fordi…den var bare kul. Mye kule tegninger i den, mye detaljer osv…

  Boken passer for 7 år og oppover
  9,9/10

 9. Det var ikke gøy å lese om barndommen hans og den mangla spenning så ganske kjedelig så den for en 1/5

 10. Denne boka er veldig bra og jeg anbefaler boka for alle som går i 5-8 trinn. Boka handler om Andreas som blir mobbet fordi han har tix dette blir bare verre på ungdomsskolen. Det handler om Andreas som blir til musikkstjernen TIX. Andreas forsvinner mer og mer og TIX blir bare større og større. Jeg anbefaler å låne eller kjøpe boka og lese hele boka for det er en veldig bra bok.

 11. Jeg syns boka var bra fordi at det er veldig modig og snakke om det, jeg ville aldri snakket om det vist det var meg, og jeg har lært mye om TIX.

 12. boken var passe bra fordi den hadde ikke så mye spenning. men fortsatt en ganske bra bok . Jeg gir den en 4/6

 13. Boka var litt dårlig fordi det var litt trist barndom. Og jeg håper han hadde det bedre på ungdom skolen.

 14. Det var trist 🙁 fordi det var trist at han ble mobba av elever hvis det var meg hadde jeg ikke kommet på skolen å. Andreas er flink til og synge og skrive bok jeg er en stor fan av Tix. Jeg likte boka var passe bra fordi det var ikke så gøy

 15. Jeg syntes at boka var passebra fordi det var ikke noe spenning. Jeg lærte mye om tics. Jeg synes det var litt kjedelig å lese om barndommen hans.

 16. Jeg syntes det er bra at han har turt skrive en bok om at han ble mobba. Jeg syntes også det er bra at han lærer andre folk om hvordan det er å ha tics, og at han føler seg annerledes.

 17. Jeg syntes boka var MEGA bra, men den var veldig skummel og trist 😥fordi TIX ble moba på skulen. Å jeg syntes den var skummel når Ola bana det syntes jeg var litt drøyt, siden det skulle være en barne familie boooooooooooook. Taaaaaaaaaaak foooooor meeeeeeg!!🤙🤙PS gleder meg lit HALLOWEN💩💩

 18. Jeg liker og høre på folk sin historie bak f.eks. Hvordan de hadde det som barn. Men det var litt lite med bilder i boka. Så jeg gir denne boka terningkast 5/6.🎲

 19. JEG SYNTES BOKA VAR FIN, AT HAN FORTELLER HISTORIEN SIN ER JO BRA, MEN JEG ER IKKE SÅ GLAD I DENNE SJAGEREN, JEG LIKER ACTION OG SÅNNE TING. 7/10.

 20. Jeg og Robert syntes at boken var kjedelig og litt spennende. Boka kunne vert for 4-5 klasse. Kanskje litt flere bilder men ok bok. Derfor gir vi boken 4 av 6.

 21. Jeg og Robert syntes at boken var kjedelig og litt spennende. Boka kunne vert for 4-5 klasse. Kanskje litt flere bilder men ok bok. Derfor gir vi boken 3 av 6.

 22. Jeg syntes det var en fin bok. Den fortalte litt om tourettes syndrom og om hvordan det er og være annerledes. Jeg vil annbefale denne boken til 8-14 åringer.

 23. Jeg syntes det var en fin bok. Den viser at ikke alle altid har det så lett. Den lerer oss også mere om tourettes syndrom. Man for høre om hvordan bardommen til den kjente artisten TIX. Og at man av og til må jobbe for å nå målet. Og den viser at bak skyene finnes det altid blå himmel. Jeg gir boken 8/10.

 24. Jeg gir den 3/6 Det var litt kjedelig fordi det bare handlet om at han hadde tics. Men det var litt spennende når de ropte opp navnene til klasse 8A.

 25. Jeg syntes den var lit kjedelig fordi det var for lite spenning.
  Jeg likte den lit fordi det var lit spennende å få høre om barndommen til TIX.
  Jeg gir dene boken 6/10

 26. Jeg synes denne boken var veldig bra. Jeg har lest denne boken før og likte den veldig veldig godt. Jeg gir den 6/6.

 27. Boka var ganske bra han forklarte om barndommen sinn at han måtte gjøre alt helt perfekt, på grunnen av at han har tix. han sa det var noe oppi hodet hans, at han får en stemme som sier hva han skal gjøre, og at han får vondt i hode vis han ikke hører på stemmen.

  Han hadde der ikke så veldig bra på skolen siden han måtte gjøre alt perfekt, vis ikke så kom den stemmen, han hadde ikke så veldig mange venner heller, så han hadde ingen og være med på skolen, de andre kikket på han når han legde lyder i klasse rommet på grunn av tixen.

  Jeg likte boken fordi jeg syntes det er tøft at han tør og snakke om barndommen, hans, og at han har tix.

 28. Super duper luper 9/10 bare fodi Ola banna banning er ikke bra😡😡😡😡😡😡

 29. TIX .
  Boka var helt ok . Det forteller litt. Om at man kan være forskjellig og at man ikke burde være redd får å være annerledes .
  Boka handler om Andreas Haukeland som fant ut når han var 5 år at han hadde fått TIX .
  Det var vanskelig får Andreas å ikke lage proppfull av lyder , grimaser, rykninger,vridninger , gurglelyder , hostelyder , harking og kremting .
  Andreas sleit med mye ting i barndomen .
  Det var vanskelig for han å få venner .

  Jeg gir boka 6/ 10

 30. En gange når Andreas 5år så gikk han til legen og så fike han vite at han har TiX .TiX er boken om Andreas han hadde noe som heter TiX det er at man gjøre forskjellige grimaser og hoster og alt annet mulig. Han ble kalt den stygge andungen.
  Jeg gjer den 3/10 jeg likte den ikke så mye fordi den var for lang

 31. TIX den stygge andungen

  Den handler om at TIX forteller om seg selv når han var liten. Når Andreas var 5 år gammel så tok moren hans tok han med til legen og da fikk han vite at han hadde fått Tourettes syndrom. Han følte seg veldig andelenes.
  Han hadde en venn han fikk i barnehagen og han het Ola han var et år yngre en han.
  Han hadde også en venn han likte veldig gått men de var ikke hele tiden sammen fordi han hadde menge venner å velge mellom. Og han het Sebastian.

  Jeg synes at den var litt spennende og litt kjedelig, jeg gir den 6/10 jeg likte den ikke så mye. Jeg synes ikke at den var så spennende fordi at jeg ikke skjønnet så mye av den.

  jeg synes at 8 – 14 år kan lese den.

 32. Boka handlet om Andreas men navene Sebastian, lillebroren til Andreas, moren til Andreas og Ole ble nevn i teksten. Den var helt ok egentlig. Jeg liker den litt fordi det var spennende. Jeg gir den 5/10. den handler også om at Andreas har en sykdom kalt tics som gjør at han lager rare grimaser og blunker veldig ofte. Han fikk sitt eget rom han kunne lese i fordi han ville ikke bli flau fordi hvis han lagde rare grimaser eller lyder i klasserommet med ett uhell.

  Han har tvangstanker som er veldig slitsomt. Han vil at alt skal være perfekt fordi han er redd for hva som skjer his det ikke er perfekt. Hvis du liker spennende bøker burde du lese den. Jeg føler at folk kanskje kan kjenne seg igjen etter teksten det med Ole og Sebastian. Den var ikke kjedelig men den var ikke liksom spennende heller.

  Hvem som helst kan egentlig lese den så den passer for alle. Jeg opplevde teksten helt ok. Jeg tror teksten handler om barndommen hans. Jeg tror Andreas som er personen i boka skrev det selv fordi det handler jo om han sitt liv da som ett barn og hvordan det var for han å finere ut at han har fått tics og hvordan han føler om akkurat det.

 33. Den stygge andungen

  Boka handler om Andreas. Andreas lagde masse rare grimaser og mye annet uten at han kunne styre det. Så moren tok han med til legen å legen fortalte at han hadde tics. Han følte seg ganske alene gjennom barneskolen. Han hadde to venner som han var veldig nær med, Ola og Sebastian.
  Ola var et år mindre en han, ingen turte å kødde med Andreas når han var der. Når han skulle begynne på ungdomsskolen var han veldig nervøs og han ville kom i klasse med Sebastian.

  Boken var litt kjedelig men den var litt bra også. Den var ikke så spennende fordi det ble litt mye tekst på engang sp skjønte ikke alltid hva de mente.

  Vil si denne boken passer til folk som er 9-13 år.

  Gir den 6-10.

 34. Boka handlet om en artist som heter tix, han har en sykdom som heter tics. Han går på barneskolen og får tics i midten av klassen, han har to venner, Sebastian og Ola. Når han kom til ungdomsskolen så ble han mobbet fordi han har tics.

  Den stygge andungen er en ok bok, men den er ikke den beste, det handler om en ekte historie, historien er ganske spende, men passer ikke det jeg liker med bøker, fordi den har ikke mye aksjon.

  Jeg gir boka en 5/10 fordi den ikke passet for meg, det var ikke mye aksjon og den hadde veldig lite bilder

 35. Boka handler om hvordan tixs hadde det før han ble kjent. Når han var fem år han gikk til legen med moren sin og fant ut at han hadde touretts syndrom. Legen prøvde å forklare, det er en slags sykdom som gjør at du helt plutselig lager bevegelser eller lyder ungen at du kan kontrollere det. Boka også handlet om Andreas/ tixs, Sebastian, moren til Andreas og Ola, Andreas var venner med Ola og Sebastian, men sebastian var så populær at han hadde ikke nok tid tik å snakke ikke sammen.
  det er tøft å skrive om hvordan han hadde det når han var barn og hvordan det er å ha tics. Boka var ganske bra skrivet fordi det var lett å forstå hvordan han hadde det når han var liten.
  Jeg gir den boken en 5/10 Ikke så bra men også ikke dårlig.

 36. TIX
  (Den stygge andungen)

  Boka handlet om Andreas Haukeland som syntes at det var tøft å starte på ungdomsskolen fordi han har TIX. Andreas hadde to kompiser som heter Ola og Sebastian. Ola var den tøffe og Sebastian han var en dud som alle likte å henge med. TIX har en lille bror som heter Mathias.
  Andreas var stresse for å begynne på ungdomsskolen han følte at han skulle hoppe fra ti meteren, men angrer med en gang man går opp trappa
  Jeg syntes boka var helt ok
  ⭐️⭐️⭐️

 37. DEN STYGGE ANDEUNGEN
  Jeg likte at Andreas ikke prøvde å skule tics.
  Jeg likte at han i hvert fall fikk en venn.
  Jeg likte at boka handler om han selv.
  Jeg likte at han kom i klasse med den han ville på ungdomsskolen.
  Jeg likte at moren alltid var der for han.
  jeg likte ikke at han måtte bli satt på eget rom i når de skulle gjøre noe i klassen.
  jeg gir terningkast 5/6

 38. Jeg synes boka var bra og fin, men jeg synes mer bilder
  Den handler om et viktig tema. Jeg gir terning kast 4 fordi den var kul men liker ikke så mye tekst og jeg synes den passer 10-14 år.

 39. Jeg synes at boka var bra fordi det er tøft å skrive om hvordan han hadde det når han var barn og hvordan det er å ha tics. Boka var ganske bra skrivet fordi det var lett å forstå hvordan han hadde det når han var liten og forstå boka. Jeg gir den terningkast 4/6

 40. Denne boka var helt grei. Jeg syntes den var litt dårlig fordi de snakka bare om ticsene og nesten ikke noe annet. Den var også litt bra fordi de fikk fram syndromen veldig bra.
  terning kast 4 jeg annbefaler den for folk som liker tix 🙂 ha det brahhhhh🫡

 41. TIX, den stygge andungen
  Jeg synes boka var Veldig bra.
  Jeg gir terningkast 5.
  ——————————————————–
  -Jeg synes det var bra at han tok opp hvordan han hadde det med tourettes syndrom som barn.
  -Jeg likte hvordan han forklarte historien hans.
  -Jeg likte spenningen han la til med «kommer jeg i samme klasse som Sebastian» problemet.
  -Jeg likte når Ola kantet på sykkelen og bannet, når han var 4 år!😂
  -Jeg likte delen med når han mjauet i klasserommet.
  ———————————————————————————————————–
  -Jeg likte ikke han han prøvde å lage en rømmningsplan fra ungdomskolen, det får andre til å grue seg.

 42. Jeg synes boka var bra. Jeg synes den var bra fordi han snakka om noe som er ekte, så det er en sann historie om TIX/Andreas Haukland. 4/6

 43. Jeg syntes det er bra at han forklarer hvordan det er å ha tourrets syndrom fordi da vet andre barn som har venner med tourrets å ikke plage eller noe annent fordi de kan ikke styre det men jeg gir den 6/2

 44. Jeg gir den terning kast 4. Den var litt trist og gøy. Og kul jeg fikk lyst til og lese videre.
  det var dumt at han skulte ticsene, og det var dumt at han ble mobba.

 45. Jeg gir den terning kast 4. Den var litt trist og gøy. Og kul jeg fikk lyst til og lese videre.
  det var dumt at han skulte ticsene, og det var dumt at han ble mobba.

 46. Denne boka var veldig bra. Jeg gir terning kast 5. Den var lærerik og veldig spennende men det var veldig dumt at han ble mobbet på grunn av tiksen. Jeg vil lese boka videre.

 47. Den stygge andungen. Jeg syns boka var passe bra, jeg gir den terningkast 3. Jeg syns den var litt kjedelig, det skjedde ikke så mye. Jeg likte ikke at han fortellte så mye, jeg syns vi burde få mer fra når det skjedde. Jeg syns det var litte detalier. Jeg likte at det handla om at noen som hadde tix. Jeg likte at han forklarte om hvordan tix funker. Jeg likte at han fikk komme i samme klasse som Sebastian.

 48. Det var en bra bok. Man fikk vite om TIX sin barndom og hvordan det var å vokse opp med sykdommen tics. Han forklarte barndommen sin på en lett måte å forstå. Det var en bra bok men ikke min type. Det var ingen spenning i boka. Jeg gir boka 4/6

 49. Jeg gir denne boka terning kast fire.
  Jeg likte at Andreas sier følelsene sine og er åpen om hva han føler.
  Det er bra at han hadde venner da han var mindre.
  Jeg syntes det var bra at vennen ikke brydde seg om lydene eller tinga Andreas gjøre.
  jeg likte at Ola kanta på sykkelen
  Jeg likte ikke at han prøvde å skjule tics
  Jeg likte ikke at Sebastian ikke ville være med Andreas når andre var rundt/nær.

 50. jeg synes boka var bra, jeg gir den terningkast 4, jeg fikk lyst til og lese hele boka med det som var lit domt var at det var så mye tekst på alle sidene og ikke bilder på alle sidene. jeg synes boka var trist

 51. Jeg synes den var veldig lærerik.
  Jeg gir den terning kast 5. Jeg synes det var bra at han hadde venner. den var så bra at jeg fikk lyst til å lese hele. Denne boka tar opp noe som kanskje mang opplever. Den var veldig bra. Den var lærerik. Jeg likte ikke at han prøvde å skjule TICSEN.

 52. Jeg synes boken var veldig bra.
  Jeg gir terningkast 4.
  Jeg synes det var en veldig gøy bok og at han fortalte litt fra barndommen sin.
  Det var litt spennende og jeg fikk lyst til å lese videre. Jeg synes de burde ta med litt mer innhold fra boken.

 53. DEN SDYGGE ANDUNGEN
  Jeg likte boka bra.
  Jeg gir boka terningkast 4.
  Jeg likte at jeg fikk lyst til å lese videre.
  Jeg syntes det kunne være mere bilder.
  Det var litt inntresant å lære litt om den sykdommen.

 54. Det var en ganske bra bok. Det var liksom ganske enkelt å forstå hva de mente og sa. Man fikk også vite mye mer av tix sitt liv. Men sellom det var en god bok så var det ikke helt min type bok. Det var ikke noe spenning i boken. Jeg gir den 4/6

 55. denne boken var en veldig trist også litt rar bok men i det hele en veldig fin bok.
  Det jeg syntes at var så fint med denne boken er at Andreas/TIX er så åpen og jeg tror det var veldig vanskelig for han å skrive om det. Ellers er det en veldig fin og kreativ bor som alle som vil lære litt mere om burde lese.
  T

 56. Jeg elsker denne boka. Min mormor ga den til meg til jul og jeg bar lest den sånn 5/6 ganger. Jeg liker tegningene i den og måten alt er skrevet på. Du kjenner virkelig hva han gikk gjennom. Som en jente som liker musikken til TIX så hjelp dette meg virkelig i og forstå hvorfor han lager de sangene han lager og hvordan. Mange ble ganges sure på han når han lage så ikke barnevennlige sanger men grunnen til at han ble så flink og så bra og sånn at han fikk så mye penger er for den russelåtene. Han fortjener virkelig dette. SPOILER: Når katten til Adreas(TIX) døde så følte jeg han virkelig i måten han hadde skjelver det på. Terningkast 100/6

 57. Veldig bra du får vite hvordan Tix hadde det med problemene sine han er et stort idol, veldig bra bok

 58. Jeg synes boka var ikke så bra. Jeg er ikke så glad i tix. Boka var samme tid kjedelig. Jeg synes kanskje de som blir mobba kunne lese boka. Fordi de kan lære kanskje litt mer av den. Terning kast 3/6

 59. Denne boka handler om TIX som egentlig heter Andreas Haukeland.
  Da han var fem år da mammaen hans tok han med til legen, hun trodde han hadde noe allergi eller noe men det var det ikke, det var en sykdom som heter tics.
  Når han startet på skolen så hadde han en venn som heter Ola og Sebastian. Men når han startet på ungdomsskolen så kom han i klasse med Sebastian men han ble mobbet for det. Jeg syntes boka var Super bra men veldig trist for TIX. Stakkar TIX!! Jeg anbefaler denne boka for noen som føler det samme og som ikke har det bra på skolen og blir mobbet.❤️

 60. — ˚• t i x
  Dette bøken handler om en gutt som heter Andreas Haukeland ! , han forklarer hans barndom. Om at han hadde ikke venner og lekte ne ingen i friminutte og hadde tix. Etter en stund fant han Ola en tøff sterk snill gutt. Når Andreas var mobbet i barneskole Ola alltid sto opp får Andreas. Etter en annet liten stund så fant han en annen venn som heter Sebastian han var en populær gutt og når det var tid til ungdomsskolen så ønsket , Andreas å være samme klasse som Sebastian. Det var det viktigste til Ola , når de var tidd å si hvilken klasse alle i ungdomsskolen er så sa det først som var. Marianne,Christian, Cecilie,Silje,Nikolai,Sebastian…. I hodet til Ola sa han PLEASE SI NAVNET MITT , også faktisk skjedde det men han fikk det ikke gøy i ungdomsskolen allikavel. Jeg syns boka var bra fordi han tørte å si historien hans. Jeg anbefaler bøken til folk som liker barndom historier.

 61. Det hander om Tix sin bardom. Han ble mobbet av mange i klassen på bare skolen og på ungdom skolen han fik en venn som het Ola og Sebastian.Han må gjøre alt perfekt siden stemmen i hodet sier det.Tix har en sykdom som heter Tics.
  Jeg syns at den er bra fordi han snakker om han da han var liten og ikke var en kjent.
  Jeg anbefaler boka til den som føler seg alene.

 62. Boka handler om en artist som heter Tix og han har en sykdom som heter tics han ble mobbet på barneskolen og ungdomskolenn Jeg liker boka fordi den er kul morsom og trist.jeg ambefaler boka til alle som liker triste historier

 63. Boken handler om Andreas Haukeland da han var liten. Da han var 5 år gammel så fant han ut at hadde en sykdom som het Tourettes syndrom eller tics. Det gjorde at han ikke fikk bestemme hvordan han ville bevege seg. Han måtte også ha alt perfekt. Han kunne også mjaue som en katt og herme etter andre som en papegøye. På skolen hadde Andreas det ikke så veldig bra. Han hadde to venner som het Sebastian og Ola.
  Når han starta på ungdomsskolen ville han gå i klasse med Sebastian. Men i klassen hans gikk det ikke bra. Han ble ertet etter ticsene sine.
  Jeg liker denne boka fordi den er spennende og andre som har det vanskelig på skolen ikke føler seg alene. Jeg anbefaler boka til en som liker ekte historier og triste bøker.

 64. Det handler om en gutt som heter Andreas som har sykdommen Tourettes syndrom, kortere sagt Tics som gjør at han ikke kan kontrollere hva han selv gjør. Hvis han ikke gjør det /stemmen/ sier i hodet så kan det begynne å klø på kroppen, eller begynne å svi i hodet. Jeg likte denne boka fordi den handla om en veldig flink artist. 9/10. Jeg føler VELDIG synd på Andreas / Tix han hadde en hard oppvekst. Jeg anbelfalr boka til folk som lider av en sykdom som Andreas og de som liker artisten Tix!😀

 65. Bokanmeldelse av «TIX»

  En berømt skuespiller forteller om barndomen sin med sykdommen Tics.
  Boka forteller om hvordan han hadde det fra barnehagen til ungdomsskolen. Han hadde det vanskelig fordi han ble mobbet på grunn av Tics.

  Jeg likte boka fordi det skjedde i ekte liv. Det er en spennende bok 😃.
  Jeg anbefaler boka for die som ikke har det så lett på skolen eller for die som også har tics🥺.

 66. Den handler om en gut som har en syke dom som heter thx den gjøre at man grimaser
  Den boken gjøre deg bedre og den kom til barnehagen til barne skolen til omdomskolen
  Jeg ambefaller den til noen som har det ikke så bra på skolen

 67. Dene boka handler om Tix. Jeg synes at tix har en sykdom at han lager rare lyder er han ikke skal gjøre. Så han gikk til lagen for å se på hva er galt med Tix. Tix har en sykdom som heter Tics. Han hadet veldig dårlig fordi at klassen hans mobbet han.
  Jeg synes at boka var fordi han deler om det vonde han opplevde i oppveksten. Jeg anbefaler til alle barna

 68. Det boka handlet om var Tix sin barndom å hvordan han hadde det. Barndomen til Tix var ikke så bra han ble mobbet mye i livet hans som barn.
  Jeg synes boka var super bra! Det var gøy å lese den😃
  Jeg anbefaler boka til noen som har tics selv.

 69. Boka handler om en gutt som heter Andreas. Han har en sykdom som gjør at du ikke kontrollerer hva du gjør. Som for eksempler og skrike uten at du vi, være trist, tenke på ting du ikke må tenke på engang og alt. Han har to venner. En heter Sebastian og den andre heter Olga. Nå skulle Andreas begynne på ungdomsskolen! Hen ville skikkelig bli i en klasse med Sebastian, og han ble det! Men når de gikk i klasserommet begynner alle å erte han. Jeg synes boka er super! Jeg anbefaler denne boka til alle.

 70. Denne boka handler om at Tix har en sykdom og sykdomen heter tics og alle var frekke mot Tix.
  Jeg syns boken var trist fordi alle mobbet Tix.
  Jeg anbefaler boken til de som liker triste bøker og de som ikke har det så bra på skolen.

 71. Denne boka handler om en gutt som heter Andreas. Han har en sykdom som heter tics og han dro til legen når han var en liten gutt. Når han var ved legen så tok de noen tester også fan de ut at Andreas hadde tics det er en sykdom så dro de hjem, så neste dag dro tics til barnehagen og så mange begynte å kalle Andreas for Tix og Andreas hatet det når han startet på barne skolen så ble han mer mobba og man var veldig skinert og såmåtte jobbe alene og når han måtte ha noen venner så han lagde en venn som het Sebastian de ble beste venner og så var det en poupuler gutt som het Ola og Andreas ville leke med Ola men Ola hadde ikke mye tid også når han starta på ungedommsskolen så ville han veldig bli i klassen til Sebastian så elevene skrev på et ark vem de ville være med så Andreas skrev Sebastian så ropte de op Sebastian og Andreas i 8A. Jeg elsket denne boka fordi det var mye drama og spennende jeg anbefaler denne boka til noen som har en sykdom.

 72. Jeg syntes boka var super fordi han sann historie og at han tørr og fortelle hvor vanskelig han hadde det med tics på ungdommsskolen. Jeg anbefaler boka til noen som også har tics.

 73. Jeg syntes boka var super fordi han sann historie og at han tørr og fortelle hvor vanskelig han hadde det med tics på ungdommsskolen. Jeg anbefaler boka til noen jeg kjenner.

 74. Det handler om Andreas som har en sykdom som heter tics.
  Det er vanskelig for han å få venner.
  Når han skulle begynne på ungdomsskolen så ville han gjerne begynne med en venn som heter Sebastian.
  Han kom i klassen med han! Men på det siste bildet fikk man se at han ikke hadde det så bra på ungdomsskolen allikevel.
  Jeg likte denne boka fordi jeg fikk lære om folk som har det vanskelig og sånt.
  Jeg syntes synd på Andreas.
  Jeg likte ikke at de mobbet han.
  Jeg anbefaler boka til folk som vil lese om sakprosa og folk som ikke har det så bra på skolen eller hjemme
  Jeg syntes denne boka burde vinne!!! Som beste bok!

 75. Dette er om Andreas han fant ut at han hadde tics det er en sykdom som gjør at du ikke kan kontrollere noen bevegelser. Han ble mobbet i skolen. Han hadde to venner som ikke mobbet han

  En ting jeg liker om denne boka er at Andreas er veldig modig for å lage denne boka og kanskje det hjelper noen som blir mobbet for det👍😁

 76. Jeg synes boka var ikke så bra. Jeg er ikke så glad i tix. Boka var samme tid kjedelig. Jeg synes kanskje de som blir mobba kunne lese boka. Fordi de kan lære kanskje litt mer av den.

 77. Jeg syns at boka var ganske grei, den var om hvordan TIX hadde det i barneskolen og ungdomsskolen. Han ble mobbet, pga han hadde tics. Det er kult at han skrev hvordan han hadde det når han var liten. Den var ikke spenndene, men fortalte en historie, så jeg gir den 7/10. Hvis du liker bøker som beskriver noen sin historie, er denne boka for deg.

 78. Den stygge andungen

  Teksten handler om Andreas (TIX) og barndommen hans. Når han var fem år tok moren hans Andreas med til legen siden han lagde rare grimaser og lyder da fant de ut at han hadde tourettes syndrom og tvangstanker.

  Jeg syntes boka var helt ok, den var bedre en de andre vi har lest. Det tok 10 min før vi faktisk begynte å lese da. Anbefaler til 9-13 og TIX fans. 5/10 fordi den ikke var så spennende🫶😽

 79. Jeg likte boken sånn passe bra, fordi den var veldig spennende men det var litt trist også fordi Tix hadde det litt dårlig når han var yngre. Ikke helt min type men jeg gir den 4,5/6

 80. Jeg likte boken ganske godt,men den var ikke helt min type. Han fortalte mye om barndommen hans og mye om livet hans. Jeg gir den terningkast 3/6.

 81. Den var god. Jeg syntes den var litt kjedelig, Fordi det skjedde ingen ting. Det var bare sakk om TIX og vennene hans.
  1,3/6(●’◡’●)

 82. Jeg syntes den var passe bra fordi man får vite om barndommen hans.
  Jeg syntes det var litt rart at han måtte sjekke om døra var låst 5 ganger.
  Andreas hadde flaks da han kom i den klassen som Sebastian.
  Jeg ville gitt boka terning kast 3 1/2 av 6.

 83. Jeg synes den var bra fordi den var lit spenene og morsom .
  Men det er ikke den beste boka jeg har lest.
  Det hjelper sikkert andre som har TIX. terning kast 6.

 84. Jeg likte den boka fordi den handla om sangeren TIX.
  Jeg likte den også fordi den handla om barndommen til TIX.
  Jeg gir denne boka terningkast 5.

 85. TIX den stygge andungen:
  I denne boka får du høre litt om TIX/Andreas. Når han går på bårne skolen og litt når han skal gå på ungdomskolen. Denne boka anbefaler veldig vis du vil høre litt om Når TIX var litt mindre. Og hva han gjorde på skolen. Jeg Gir denne boka terning kast 4.

 86. Jeg likte den sånn passe fordi den boken handler om at TIX hadde en venn.
  Jeg likte ikke så gått at de andre mobba TIX.
  Jeg syntes at det var litt vanskelig å lese når teksten har så mange bokstaver i teksten.

 87. Jeg syntes den var en bra bok. Tegningen på slutten av boka. jeg likte og lese om TIX.
  Den var spennende. terningkast 5/6

 88. Jeg sines boka var bra. det var bra at TIX fortalte om barndommen hans. Den var litt spennene. Jeg sines at det var fint at han tør å skrive når han var yngre. Jeg tar terning kast 4/6.

 89. Jeg syns boka var passe bra fordi jeg syns den var litt kjedelig fordi jeg syns ikke det var så mye spenning. Jeg syns boka passer til barn på 8-10 år. Det jeg syns var bra var at man kan jo lære av boka man kan jo lære at folk er ikke like og at man respektere hverandre.
  jeg gir denne boka terning kast 4/6

 90. Tix den stygge andungen. Jeg syntes den var bra nok.
  Fordi og snakke om barndommen sin er ganske tøft av han og innrømmer at han ikke har hatt en dårlig barndom. Den er litt sånn passe bra.
  jeg gir boka en 4\6
  Litt flere bilder hadde hjort det bare litt bedre.

 91. Den er litt bra den er ikke den beste boka.
  Den har ikke det beste navne (den stygge andungen).
  Boka er helt ok den handler om Tix når han var barn tror jeg.

 92. Jeg syntes den var en bra bok. Tegningen på slutten av boka. jeg likte og lese om TIX.
  Den var spennende. terningkast 5

 93. Den var ganske bra.😀👍
  Får det var ganske spenene.😎
  Og det var ganske bra får han hadde 2 venner🐱‍👤
  Men di andre var ganske slemme.

 94. Tix den stygge andungen. jeg syntes boka var veldig bra 🙂
  det var bare at jeg syntes de burde tatt med det som var litt mer spenene.
  den var trist og morsom til samme tid.
  Jeg sytes de som har laget boka har gjort en superbra jobb!
  men alt i alt var det et bra utdrag:)

 95. Jeg synnes boken var veldig bra.
  jeg synnes det er bra at han sikriver at han har tics.
  Jeg synnes det er dumt at han ble mobbet på barneskolen.

 96. Boken var veldig bra og er sikkert veldig inspirerende,
  for de som har tics viss de leser den.

 97. jeg syns boka var ok fordi han turte å fortele om hvordan han hadde det bnår han var ong. 5/10

 98. Jeg synes denne boken var sånn helt grei men den var litt gøy. Men det var bra at TIX fortalte om barndommen hans. Så jeg gir boken 4/6.

 99. jeg synes at den var veldig bra den forklarer veldig bra hvordan ticks er jeg har det sevl så jeg hvett om det er sant eller ikke den har ikke så mye spenning men den har bra tekst den får en 4 av 6

 100. Jeg likte ikke denne boken jeg viste ikke hvem tix var før vi hørte han på skolen
  jeg bryr meg ikke hva som kjede med han andre folk har hat det mye verre
  btw jeg liker mcflurry

 101. Jeg syntes denne boken var bra, og at det er fint at han tør å si hvordan han hadde det når han var yngre. 5/6.

 102. Jeg syns at boka var bra og spennende. Det var spennende å lese utdraget om hvordan TIX hadde det.

 103. Jeg syntes den hvar bra den hvar litt spenndene ikke hgelt for meg. jeg gjir boke en 4,5/6

 104. Navn på bok:Tix (Den stygge andungen) Navn på forfatter heter Andreas Haukland
  Jeg syntes det var veldig tøft av Andreas/Tix at han skriver hva som har skjedd i barndommen og at han har hatt det kjempe tøft!:) Jeg anbefaler denne til 8+fordi han er så tøff og fordi det handler om mobbing så er det kanskje ikke noe for alle. Terningkast 5/6:)

 105. Jeg syns det var veldig tøft av Andreas å laga en bok om hvor tøft han hadde det i barndommen, det jeg liker med den er at han sier åssen han hadde det og kanskje andre kan lære av det.
  Navn på forfatter Andreas haukland.
  Navn på boka Tix (den stygge andungen )
  Terningkast 5/6. Jeg vil anbefale denne til andre frodi han er så tøff og fordi det handler om mobbing å de som er mobbere kan kanskje lære.

 106. Den stygge andungen Laget av Andreas Haukeland.
  Jeg synes boken var litt gøy.
  Boken handler om en gutt som har en sykdom og sier litt om hvordan det er å ha tiks.
  Jeg gir boken 3/6.

 107. Den stygge Andungen av Andreas Haukland
  Boken handler om en gutt som har en sykdom som heter tiks, i boken driver han og forklarer hvordan det var og ha tiks,
  Jeg gir boken 4/6. Jeg anbefaler boken hvis du liker Fakta bøker.

 108. Tix: Den stygge andungen.
  Andreas Haukeland
  Det er ikke egentlig min type bok, men den var helt okay, jeg syns det er terningkast 6/10. Jeg syns ikke den passer for de yngre, for den er litt vanskelig og forstå, men den kan for eks passe til ungdommene og mellomtrinnet, fordi den tross alt handlet om ungdoms livet og sånt. Den var sånn passe bra. Siden det var en selvbiografi om et menneskets liv, så er det vel en ganske viktig bok, den var også veldig lærerik.

 109. Tix den stygge andungen.
  Andreas haukeland.
  Jeg likte boka passe bra fordi enn forklarer åssen det er og ha tix og hvordan han ble mobba. Så alt i alt liker jeg denne boka passe bra.

 110. Boken Tix var veldig fin og man kan lære fine ting. Det jeg liker med den er at den er sann og det sier hvor vanskelig det er med touretts syndrom eller og ha tix.
  Trenings kast 4/6

 111. Dette utdraget var bra. Han skriver mye om hvordan han hadde det og følte seg når han var barn. Dette utdraget var bra fordi han klarte og skrive om hvordan han hadde det. Han hadde masse detaljer og beskrev masse følelser. Jeg anbefaler boken og gir den 5/6.

 112. Jeg synes den var bra, men hadde ikke lest den i min fridid for at jeg kan gjlre ting som er gøjere så….Jeg vet hvor vansklig det er og lage en bra bok,så bra jobba.👍

 113. Jeg syntes boka var veldig bra og det må være vanskelig og gå gjennom alt det Andreas gikk gjenom

 114. Jeg syns boka er helt fantastisk jeg anbefaler boka 100%
  Jeg syns boka var spennene gleder meg til og lese boka videre.
  Jeg gir boka en10/10 elsker boka

 115. Jeg synes boka var helt super.Jeg synes det er bra at artister lager bok om at de også har det vanskelig av og til.

 116. Jeg synes den er helt super. Det er kult at han tør å si hvordan han har det. Og at han tør å være seg selv.

 117. bra bok jeg valgte passe bra for den var jo bra selvfølgelig kjempe bra/spenndene ønsker å lese resten.

 118. Jeg syntes at boka var veldig bra. Jeg likte også å høre om hvordan han hadde det når han gikk på skolen fordi dette var jo basert på en ekte historie.

 119. Boka var ikke som jeg forventet og den er faktisk mye bedre en jeg hadde trodd, jeg liker egentlig ikke bøker som forteller om en person, men denne boka er bra. jeg anbefaler den. jeg gir den 5/10

 120. Jeg synes boken av Andreas var veldig bra men litt trist fordi han blir mobba av og ha tics.

  Litt om boken: Når Andreas var 5 år gammel så tok moren has han til Legen. Moren trodde det var noe galt med Andreas siden han lagde rare grimaser og var veldig nøyaktig på at alt skulle være riktig. Legen fortalte moren og Andreas at Andreas hadde noe som het tics. Andreas vokste opp med tics. På barneskolen så hadde han ikke så mange venner eller ingen bare en som het Sebastian de var ikke så gode venner men de var vert fall noen ganger sammen. En dag så var Andreas invitert på Nødt eller sannhet hos en i klassen. Når det var Andreas sin tur så sa han nødt, de andre sa at han måtte kysse Stine en av de peneste jentene i klassen, Andreas var nervøs og ville på en måte ikke gjøre det, men før Andres fikk tid til og kysse henne så gikk hun og sa Æsj. Andreas skulle starte på ungdom skolen og håpet på og komme i A klassen som Sebastian

 121. Jeg synes at boka var veldig spendende og viste at alle som har tix ikke skulle bli redd for at dem ikke skal få venner men her beviser det at alle som har sykdommer kan få fanastiske venner. jeg gir den en 9/10

 122. Denne boken var jo basert på en sann historie. så jeg finner det mer interessant å lese det. jeg gir denne boken en sterk 9 av 10.

 123. Jeg syntes boken til Andreas var veldig bra. Boken var også litt trist. Jeg likte boken veldig godt. Jeg vil gjerne lese hele boken når jeg får sjansen.

  Litt om boken: Andreas Haukeland er født med sykdommen tics. Det får han til å lage lyder og bevegelser i for eksempel ansiktet. Av disse bevegelsene ble han mobbet på barneskolen.

  Jeg likte boken veldig godt. Gleder meg til å lese mer av den.
  Jeg gir den terningkast 6/6!

 124. Denne boken handler om en gutt som ble mobba av å ha tix. Denne boken er ikke den boken jeg pleier å lese men ikke den verste. Denne boken inspirerte meg om at det ikke er så lurt å mobbe en person som har blitt født med sykdommer som er normal å ha i livet. Denne boken gir jeg en 4/6 fordi det ga meg inspirasjon om hvordan det er å ha tix men jeg pleier ikke å lese sånn bøker.😍😊 Takk for meg👍

 125. Jeg likte ikke boken.
  jeg likte den ikke fordi det var bare ikke min type bok.
  Det er et viktig tema sikkert noe andre liker å lese.
  Jeg gir boken et terningkast 3 fordi det var litt kjedelig. for meg så var det nesten ingenting som var spennende å høre på.
  Jeg anbefaler ikke boken

 126. Jeg likte boken fordi det var spennende å lese om livet til TIX før han ble populær. Det var også veldig trist at TIX ble mobba når han var yngre. Jeg gir boka 4/6 fordi den var litt kjedelig men meste parten var gøy.

 127. Jeg elsket ikke denne boka men syntes den var bra.
  Jeg synes det var trist at Tix ble mobbet, ingen burde bli mobbet for noe de ikke kan kontrollere.
  det var trist å høre hva Tix gikk gjennom. Men jeg var ikke så fan av denne boken.
  Jeg gir den terningkast 3/6

 128. Boka handler om TIX sin barndom, han ble mobbet og fikk Tourettes syndrom da han var liten. Når han begynte på skolen fikk han OCD altså tvangstanker.
  Jeg synes at boka passer for gutter og jenter mellom 9 år og 13. Den var helt grei, men ble litt kjedelig til tider. Jeg gir boka terningkast 3.

 129. Det var en passe bra bok og bare litt spennende. Jeg viste bare ikke at Tix ble mobbet.
  Terning kast 4/6.

 130. Denne boken er litt bra jeg synes ikke at den er så bra Men den er bra for 9 og oppover Jeg ville ha git den 2 av 6

 131. Andreas Haukland også kalt TIX har tourett syndrom. han har lagd lyder hostet i barnehagen. Når han begynte på skolen så ble ting vanskeligere med lyder og hosting så han fikk jobbe på sitt eget rom. Når han begynte på ungdomsskolen ville han begynne i klasse med Sebastian og det fikk han.

  Jeg anbefaler boken

  8/10

 132. Boka handler om Andreas eller Tix. Da han var fem år tok moren han med til legen siden han lagde rare grimaser og lyder da fant han ut at han hadde tourettes syndrom og tvangstanker. Utdraget handler om hvordan det var for han og ha tourettes syndrom og tvangstanker helt fra barneskolen til starten av ungdomsskolen.

  Jeg gir boka en 6/10 det er det beste utdraget til nå, synes boka passer for 7-13år.

 133. Syntes at denne boka var veldig bra! Jeg likte at han fortalte om mange historier fra da han var yngre. Andreas følte seg annerledes og folk merket at han ikke var som alle andre. Han forteller om at han og moren hans dro til legen, deretter fikk han vite om at han hadde tvangstanker (OCD) og tourettes syndrom også kalt tix. Andreas sa at han ikke hadde så mange å være med, men de få vennene ha hadde alltid var der for han. Jeg syntes boka var bra fordi han fortalte historier helt fra han var liten til han ble eldre. Han følte seg veldig annerledes. Jeg gir boka en 10/10. boken passer for 9+.

 134. Boka handler om TIX og historien om han og hvordan han opplevende å vokse opp men TIX og tvangstanker. Tittelen på boka heter ‘ Den stygge andungen’ jeg tror han kalte boka for det fordi det er kanskje noe som han kjenner seg igjen i. Boka er 9/10 det er jo TIX.
  Passer for 9-13 eller mer, det er jo sikkert mange som kjenner seg igjen i boka og andre som kanskje lære litt mer om folk som sliter med det samme som TIX gjorde.

 135. Den stygge andungen.

  Jeg synes den var helt ok. Jeg kunna ha lest den men ikke noe jeg hadde valgt ut. Jeg synes den passer for 7-8 åringer. Den handler om når han fikk vite at han hadde tix og før han var famous. Han hadde ocd og at han ikke hadde så mange venner. Han heter Andreas Haukeland. 5/10.

 136. Han hadde ocd men han lærte seg masse nye ting
  Han måte sitte i et eget rom for og jobb med skole oppgaver
  Jeg gir den 5/10 fordi jeg likte den bare litt 🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻
  Alder burde være 9-11

 137. Tourettes syndrom tvangstanker

  TIX heter egentlig Andreas Haukeland og er en av Norges mest populære artister. Men slik har det ikke alltid vært. Da han vokste opp kjente han seg både ensom og annerledes

 138. Boka handler om historien til Tix/Andreas Haukeland. Om hvordan han har hatt det og hva han har opplevd før han ble kjent. Vi får vite mye om tourettes syndromene og tvangstankene hans.
  Jeg synes boka var bra, fordi vi får masse informasjon om fortiden hans. Anbefales til 9-14. terningkast 8/10.

 139. Halloyen. Nei ikke det ok. Så jeg har nettop lest den stygge andungen og for og være ærlig og det skal man jo være så er dette den beste boken jeg har lest fra bokslukerprisen hittil.

  Den handler jo om et viktig tema og sånne ting. Ok så Andreas/Tix ble diagnosert med Touretts syndrom og OCD når han var 5 år. At han fikk disse diagnosene hjalp han ikke akkurat med skolen.

  Jaja du kan lese boken selv om du syntes den hørtes bra ut. Jeg vil anbefale boken fra folk som er 9+ ykyk. I tillegg vil jeg gi boken 899/999

 140. Tix den stygge Andungen.

  Boka handler om historien til Tix. Det handle om det som skjedde før han ble kjent. Han fikk vite at han hadde touretts syndrom, så han do sammen med moren sin til legen og skule sjekke hva han har. Da fikk han vite at han hadde touretts syndrom, legen prøvde og forklare dem hva det er. Legen forklarte at touretts syndromen gjør at han kan komme med masse rare lyder og får tvangstanker. Tix forklarte at når moren låse døra da må han sjekke 5 ganger presis at henne har låst den. Jeg gir denne boken en 5/10 denne boken er fin for alle aldere.

 141. Tix er legende
  1000/10
  👑👑👑
  Keep up the good work
  Synes synd på han da.
  LEGENDE
  Det handler om hvordan han var som barn og at han var litt annerledes.
  Han hadde OCD og tourettes syndrom. OCD er tvangstanker. Denne boken er det nok mange som kan kjenne seg igjen i. Jeg anbefaler denne til 10/13 år.
  Alt i alt en bra bok.

 142. Jeg synes at den var passe bra. Anbefaler 8 til 14. Den handler bare om livet hans når han var 5 så gikk han till legen og fant ut at han hadde Tourette syndrom. Vi får vite litt om hvordan han hadde det når han var liten, og når han kom til ungdomsskolen. Han hadde også tvangstanker. Tvangstanker er tanker som kommer i hodet ditt som vil at du skal gjøre noe .Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den.
  Jeg gir den 7/10.

 143. Den stygge andungen

  Dette er i hvert fall det beste utdraget syns jeg. Litt kjedelig, men helt grei gir den 8/10.

 144. Den stygge andungen

  Dette var en veldig fin bok som viser veldig hvordan Andreas har hatt det igjennom livet. Han forteller at han har vokst opp med tourettes syndrom helt fra han var liten og har også blitt mye mobbet for det. I denne boken forteller han om hvordan han følte og hadde det igjennom skole tiden.

  Boken hadde veldig fin forklaring på hvordan han hadde det og har lyst til å lese mere.
  Anbefales for folk fra 9år og oppover.
  Totalt er boken en 8 av 10.

 145. Boka handler om Andreas som er tix og hva han opplevde med touretts syndrom og tvangstanker/ocd og forteller mye om han og hvordan han hadde det på skolen.jeg syntes boka var bra og jeg anbefaler den, og at 6-12 år kan lese det, jeg syntes at boka er 8/10

 146. Hei! ☆ boka «TIX den stygge andungen» er om hvordan TIX (Andreas) hadde det før karrieren hans som artist.

  Jeg syns boka var ok, bitte litt kjedelig å lese. Anbefaler for folk som er interessert i TIX sin fortid.

  Jeg gir boka 5/10. ☆〜(ゝ。∂)

 147. Boka handler om TIX og historien om han👑
  Boka er 10/10 TIX er jo legende
  Passer for 9-14 elr mer.

 148. Tix er legende
  1000/10
  👑👑👑
  Keep up the good work
  Synes synd på han da.
  LEGENDE
  Det handler om hvordan han var som barn og at han var litt annerledes.
  LEGENDEEEEEEEE

 149. Jeg vil gi denne boka 5/10 fordi den var ok men jeg ville nok ikke lese boken selv. Hvis du liker bøker som handler om mobbing og Andreas så ville jeg anbefalt denne boken til deg, men hvis du ikke liker sånt så ville jeg ikke lest den. Jeg syntes at denne boken passer til en alder fra 9-11 år.

 150. «Den stygge andungen»

  Jeg syntes boka var helt grei. Den var ikke så veldig spennene men det var gøy og høre om hvordan Andreas eller «Tix» hadde det når han var liten og hvordan det var for han og gå på barneskolen og ungdom skolen. Det som ikke var så bra var ar det ikke var sp mange bilder. Jeg syntes boka var 6/10. Jeg anbefaler boka til barn mellom 10-13 år gammel som liker fakta tekster.

 151. det er en bra bok ikke akkurat min smak. jeg skulle ønske jeg fikk vite hvor vennen hans ola er. ternings kast 5/10

 152. TIX

  Jeg gir boka 5/10 fordi den var ok men jeg syntes så synd på han. Og dette er basert på en ekte historie som gjør det mer depressing. Jeg syntes det er ett godt bok materiale men jeg liker mer fantasy og magi. Boka handlet om artisten TIX som barn som ble mobbet for å ha tourettes syndrom og er veldig ensom.

 153. 9.7/10. jeg har lest denne boken så mange ganger hjemme og jeg liker den veldig godt. Jeg fikk den av bestemoren min i 2021 tror jeg. Jeg liker veldig hvor detaljert boken er og hvor mye liv det er i den. Denne boken har jeg hjemme så det kan hende at grunnen for at jeg gir denne boken en så høy og bra anmeldelse er fordi jeg faktisk har lest hele boken og ikke bare et utdrag. Hvis jeg bare hadde lest utdraget hadde jeg gitt den 9.1/10 fortsatt veldig høyt men det viser hvor viktig det er å lese hele boken og ikke bare et utdrag. Derfor er jeg ikke så veldig kritisk i bokanmeldelsene mine. Jeg ville anbefalt den veldig, spesielt til de som faktisk har tourets-syndrom. Jeg har altfor mye å si om denne boken men det rekker jeg ikke så jeg bare ramser opp mesteparten av tingene veldig kjapt. kreativ, bra tegninger, god til å vise hvordan Andreas føler i bildene via atmosfæren, bra detaljert, inspirerende for unger med tics og folk som er interesert i historien til Andreas Haukeland, som sagt jeg ville anbefale den veldig til mange folk som liker Andreas sin musikk.

 154. Jeg syntes boka er en av de beste jeg gir den 8/10. Den er litt trist, men ganske morsom-ish. Jeg syntes boka passer for 11-14år fordi barn under greier ikke å forstå handlingen i sånne bøker, det er liksom vanskelig å forklare(T_T) boka er bra les den. Boken handler om Andreas også kjent som tixs. Når han var 5 år be han diagnosert med tics og tvangstanker. Han blir venn med Olav som er en gigachad, og Sebastian som er litt skecty. Så starter han på ungdomsskolen og der vill jeg ikke spoile noe.

 155. Den stygge andungen

  Den var bra men ikke den beste men den var lærerik. Den handlet om tix som hadet sykdom og fikk hvite det av legen når han var 5år. Og at ingen ville leke med han og at alle syntes han var rar og ikke ville leke med han. Jeg gir den 7av10. Det handler om sakprosa.

 156. Jeg syntes den var ok👍
  Den handler om tix som blir mobbet å sånt👎
  5/10
  Anbefales til tix fans

 157. Den stygge anne ungen.
  Det var helt ok. Denne boka er nok for folk som er 9 til 14. jeg gir boka terningkast 4 av 10. jeg vet ikke om jeg ville lest hele boka.
  Den er litt trist men litt morsom. Jeg er glad for at jeg ikke har TIX. Han hadde jo en venn.

 158. Den stygge andungen

  Denne boka handler om TIX / Andreas Haukeland som forteller litt om hans barndom.
  Han har en syndrom som heter tourettes syndrom / tics, det er et syndrom som gjør at du lager grimaser eller lager lyder helt ut av det blå. Jeg syntes boka hørtes bra ut så jeg tror jeg vil lese den. Jeg gir den en 8/10. løp og kjøp.

 159. jeg håper jeg får lest boken. den var spennene og litt trist. Er det en sann bok? Vis den er sann så er det helt sykt! (på en dårlig måte) lurer på hva som skjer videre.

 160. TIX boka

  Den handler om livet til den norske stjerne-artisten TIX og alt det krevende han er vert gjennom. Jeg syntes boka var en solid 7/10. den var spennende og jeg ville lest mer av den.

 161. Jeg anbefaler denne, 9/10, jeg syntes denne var bra. Jeg som ikke liker bøker en gang syntes denne var spennende. Jeg fikk lyst til å lese den for å være helt ærlig. Jeg skjønner ikke hvordan han klarte å huske så mye. Men jeg anbefaler denne boka til en som liker bøker og sånn. Det som gjorde teksten bra var at de nok med nok detaljer for at jeg hadde lyst til å lese den. Jeg syntes denne fortjener en andre plass 100%, jeg syntes bare ragnarok burde vinne fordi den var litt bedre. Jeg tror ikke jeg hadde hadde hatt lyst til å på ungdomsskolen med tics. Jeg tror det ikke hadde vært så kult.

 162. Jeg synes boka var bra så jeg gir den en solid 7 av 10. Men den var litt rar fordi det skjedde veldig mye på en måte men det skjedde ganske lite også.
  Jeg synes boka var bra fordi den var gøy og lese og det handlet om mobbing og tics og sånt.

 163. TIX: den stygge andungen

  Boka handler om Andreas Haukeland som har tics og vil passe inn. Det klarer han ikke (i det lille avsnittet). Hvordan skal det gå på ungdomsskolen?
  Jeg gir boka 8/10 fordi den var spennende, men ikke den beste boka jeg har lest.👍

 164. Jeg gir den 6/10

  Jeg likte ideen at den handlet om TIX før han ble TIX
  Likte ikke at den var sånn syte historie å en mobbe historie.
  Anbefaler å lese hvis du liker syte å mobbe historier
  Men jeg hadde ikke lest 50/50 bok den er bra men, ikke for barn.

 165. Jeg synes denne boken er veldig bra, den får frem et viktig tema. Jeg likte denne boken veldig godt og har lyst til og lese resten. 9/10

 166. Jeg synes at boken er bra og det er sikkert mange som kjenner seg igjen av noe av det.
  Jeg gir den en terningkast 5.

 167. Jeg har også Tics noen ganger og det irritere andre veldig my inkludert min familien som er rundt meg. Leste den her boka jeg meg litt verre men bedre fordi nå vet jeg at det er ikke bare meg som har den, men jeg bare dritt i med det. 7/10

 168. Jeg syntes boka var veldig bra. Jeg liker mange av sangene til TIX og historien var veldig bra
  Jeg gir boka 8/10

 169. Jeg likte denne boken, jeg syntes teksten også var bra. Det er leit at han hadde det slik. 9/10.

 170. Denne boken syns jeg er veldig bra. Den kan hjelpe andre som sliter med Tourettes syndrom og vite at de ikke er alene. Boka kan også hjelpe andre med og vite at alle kjendiser ikke var populære da de var mindre, jeg gir denne boken 8/10

 171. Bra men jeg liker ikke sånne bøker som er så veldig trist og jeg liker mer sånne morsomme og vitsete bøker. Og jeg heter Andreas akkurat som Tix

 172. Hei jeg likte boken for jeg lerte vordan det er å ha Tics jeg er også fan av tics den boka er 9/10 😉

 173. jeg syns boka er veldig bra dett er favoritt boka mi og jeg ble glad når den var med i bok sluke prisen, boka handler om Andreas som ble mobbet fra barndommen mend det snudde på ungdom skolen med når mobberne fortalte de andre om at han hadde TIX
  grunnen til at artist navnet er TIX er fordi når Andreas var mindre ble han kalt for Tics på grunngav i barndommen så ble han kalt Tics han likte det ikke i starten mend når han ble edlere så ville han ha det som artist navn. den er veldig bra, den er ambefalt for barn 9-13 år boka er spennende og viser mobbing og hvordan det er og ha tvangs tanker og tics.
  jeg gir den en terningkast 6.

 174. Bra bok noe du kan lese på fritiden 10/10
  Du kan liksom lese den mange ganger og nesten aldri bli lei av den.

 175. Jeg synes at boken var bra og den handlet om et viktig tema.
  Jeg har mye mer forståelse for folk som har tourettes etter bare å ha lest det lille utdraget.
  Det er veldig modig av Tix å skrive om noe så personlig.
  Jeg vil anbefale boken til 9/13 åringer.
  Terningkast 5/6

 176. (osch is used a lot also Slombogos friendosch da SlomBog anda Slimebug yotob)

  Da slomBogos laika da vedo gem moiskc anda noit da fan of da traditional moiskc, bot da bokc veri guud so da slombogos gib da bonk 5/6.
  yu bedahappi anda watchi slimebug yotob. :))

 177. Jeg synes at boken var veldig meningsfull og at den vises hvordan det er å ha tics. Og det vises at man skal ha venner selom de er anderledes.5/6

 178. Veldig gøy bok kunne lest den 100 ganger på rad.
  10/10 veldig annbefalt.
  noe du kan lese og aldri bli leig av.

 179. Jeg likte den, jeg selv kan gjenkjenne meg litt i det Tix snakker om. Bare at jeg ikke har hatt det som et like stort problem. Jeg syntes greia med Sebastian og hvordan han vil være med Tix alene men ikke rundt folk er fortalt flott. Og tegningene er veldig bra tegnet.
  Jeg gir boken en 8/10

 180. jeg likte ikke helt boken den ga ikke så mye mening eller spenning og var heller litt kjedelig. 1/10

 181. Boka var ganske bra! Det er interessant å høre om åssen TIX hadde det på barneskolen. Navnet mitt var også i boka! :>

 182. den var ganske bra fordi jeg liker spenningen og at hele boken handlet om en ting og ikke altfor mye men den var også litt for kjedelig for meg

 183. Den var litt kjedelig………………………………………………………… Men også litt gøy………….

 184. Jeg syntes denne boka var veldig spennende og gøy og jeg kan anbefale denne boka til mange.

 185. Jeg elsker boken fordi den handler om sara pga at ho også har en sykdom som gjør ho stygg

 186. Jeg synes at det er en bra bok. Du får vite litt om hvordan han har det i barndommen.
  Vi fik vite hvordan han hadde det på skolen og hvordan det var og ha tix

 187. Jeg syntes boken er bra.
  Det er en bok sikkert mange kan kjenne seg igjen i. Jeg syntes det er vedlig trist å høre om alt Tix har måtte gått gjennom, og hvor mye tourettes og tvangstanker har tatt over livet til Tix. Jeg gir boken 5 av 6

 188. Jeg likte boken. Jeg synes at den var lærerik. Den forklarte mye om hvordan det er å ha tics.

 189. passe bok du kunne ha beskrive vennene og de du tokk med i boken som hvordan de så ut og andre ting om de

 190. Jeg liker boken fordi vi før høre hvordan han har hat det i livet og jeg kan kjenne meg igjen i noe. terning kast 5/6

 191. Jeg likte boken litt, men den var ikke så gøy i starten. Jeg likte at han var så erling hvordan han hadde det. Boken var spenne og gøy, men jeg liker bøker med litt mer fantasi. Jeg liker ikke og høre om folk som blir mobbet siden jeg får vondt inni meg.

 192. WOW det siste bildet i boken var litt… ja du vet. Men nok om det jeg syntes at boken var grei, og jeg gir en 7/10

 193. Boken var bra, den forteller om hvordan det er å ha tics og tvangstanker. Kanskje litt kjedelig i begynnelsen. Bra selvbiografi. Anbefaler alder 9-13

 194. Boken var bra. Fordi den visste historien til TIX/Andreas og det hjelper kanskje andre som har sånne problemer, fordi de for vite at andre og har problemer og ikke bare de. Men boken var og trist og litt spennende.

 195. Jeg syntes boken var bra fordi vi fikk vite hvordan han ble mobet og vite hva som skjedde
  bra bok men det var ikke min type bok
  Terninkast 4

 196. Denne boken syntes jeg var lærerik, bra og litt rørende.Det en bra bok med tanke på mobbig, tix og tvangstanker. Og høre om hvordan tix har hatt det under oppveksten syntes jeg var bra. At man fikk se hvor mye tvangstanker og tix kan ta over livet ditt. Jeg gir boken en 5/6

 197. Denneboken var gøy og kanskje litt trist, men det var ikke noe for meg. Jeg syntes den burde hatt mer ting som skjedde. Så trening kast blir 2/6 eller 3/6!

 198. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice bok😸
  DEn var spenene. Ignorer skrivefeil.
  Boken varv meningsfull. Bye.

 199. WOW det siste bilde i boken var litt usunt å se på, men nok om det. Boken var grei jeg fikk vite mer om tix og jeg gir boken en 3/6

 200. Boken var bra. Fint, men også trist å få vite hvordan barndommen til en person som har tics har vært. fikk lyst å lese mer av den, så terningkast 4,9 av 6

 201. Jeg syntes boken er god. Er ikke en bok person så de fleste bøkene er bare kjedelig. Men denne var iallefall lit gøy. Så for en person som hater bøker er denne ganske god. 8/10.

 202. WOW det siste bilde var litt usunt å se på, men nok om det. Denne boken var grei de hadde masse detaljer og jeg fikk vite mye mer om tix

 203. Jeg synes boken var ganske bra fordi vi får både høre om oppveksten hans og hvordan han hadde det da han var liten. Dette vi får høre om er ett veldig viktig tema (mobbing) man kan også lære mye av boken.

 204. Jeg syntes att boken til tix/Andreas var ganske bra og virket litt spendene og trist. Mange kan sikkert lære ting utover boka om hvordan man oppfører seg mot andre. Jeg syntes att mange burde lese den fordi da kan de kanskje få vite hvordan det føles å være han og når de ser/hører noe Likt så kan de kan hjelpe den personen som blir utsatt for noe lignede.

  Terningkast 6/6

 205. Jeg syntes den er spennede fordi noe man man lære av hvordan folk har det med tix.
  Ikke noe dårlig med boken.

  Man burde lese Denne boken fordi man kan lære om folk som har tix og hvordan det er.

 206. Jeg syntes det var veldig bra bok fordi han Er veldig tøff og tør og fortelle at han ikke hadde det så veldig bra på barneskolen. Det er sikkert noen barn her ute som har de samme problemene som TIX har, da kan det hende at noen barn ikke føler seg så alene. Så derfor gir jeg boken en Solid 5er.

 207. Jeg syntes boken var ganske bra fordi den gir forskjellige følelser! Jeg føreslår denne boken til andre barn på kanskje alderen 7 – 14? Det var veldig kult å få vite om barndommen til TIX og hvordan han hadde det før. Den var veldig hyggelig å lese men også litt trist. Denne boken var spennende, jeg foreslår denne boken hvis du leter etter en god bok å lese! Terning kast 4.

 208. Tix den stygge andungen

  Jeg syns att tix/Andreas sin bok var bra og det er fint at han viser hvordan det var og ha tics. Det virker som at boka har et bra budskap som er bra for barn og unge og få med seg, jeg syns at boken virket trist men samtidig spennende. Det var også bra at han liksom sa hva slaks tvangstanker/tics han hadde.

 209. Teksten var bra, men det var ganske mye mobbing ogsånnt og det er veldig trist for tix
  Men ellers synetes jeg den var bra

 210. Bokanmeldelse «TIX den stygge andungen»

  Jeg syns utdraget var fint og spennende og høre på, fordi den var relaterbar og handler om noe som ikke snakkes så mye om. Jeg syns det er bra at boken får fram hvordan det var får Andreas og ha tics gjennom barneskolen.

  Terningkast 4

 211. Jeg synes boka var spennende, litt kjip og trist. Personelig likte jeg utdraget. Det ga mye informasjon, men samtidig får meg til å ville lese mer. Den viste Andreas’ perspektiv på en ganske real måte. På slutten av kapittel 2 bygget boken opp mye spenning. Dette likte jeg spesielt godt. Boken virket veldig bra.

 212. Teksten var bra den var spennende, man lærte mye om tourens syndrom og tvangstanker. Man burde lese denne boken fordi den er spennende og man lærer ting om tvangtanker og tics.

 213. Det jeg synes er bra med denne boken er at man kan relatere til masse.
  Han forklarer detaljert og nøye. Og den er skrevet ganske bra.
  Alt med denne boken var topp, jeg kommer ikke på noe spesielt som var dårlig.
  Han forklart seg selv og ande bra. Det var spennene og være med på litt av hans reise med

 214. Jeg syntes boken var spennende og bra, fordi vi fikk vite mye om oppveksten hans og hvordan han vokste opp. Vi fikk vite hvordan tiden hans var på skolen og hvordan det var å ha TIX.
  Så jeg syntes dette er en kjempe bra bok.

 215. Jeg synes boken var spennende og overraskende fordi, han hadde tix da han var liten.det var litt spennende hva folka reagerte på skolen om tixen hans.

  Terning kast 5

 216. Jeg syntes det er en veldig fin bok, mange kan kjenne seg igjen i det tix opplevde i barndommen sin. Boken kan sikkert hjelpe folk med å tenke de ikke er alene om det, og at det er mange folk som går gjennom sånt. Tix gikk gjennom masse tøffe ting ensomhet, tvangstanker, stress osv. jeg eg gir boken et terning kast 6/6.

 217. Jeg syntes at boka var veldig bra og at han tør å fortelle lit av budskapet hans og hvordan han hadde det i skolen i sin alder. Han var ikke så kul i sin alder og at han ble Norge sin mest kjente artist. Jeg gir denne boken 4 av 6 på terning kast.

 218. Jeg synes at boken var ganske bra fordi at den handler om en person og vi får vite hva personen føler. Vi fikk også vite om noe av det som skjedde og det likte jeg også.

 219. Boka handler om barndommen til tix han ble mye mobba og hadde det ganske fælt når han var fem år fikk han Tourettes syndrom som gjør at han lager masse rare lyder og grimaser. Tix hadde ikke så mange venner på skolen ettervert lærte han seg å spillle gitar og lage musikk og folk synes det var veldig bra men han bld fortsatt mye mobba han. beggynte å bli veldig god på å lage musiik så begynnte han å lage russelåter. Dden førsta låta het agrabah og ble lansert i 2014 og den sangen som fikk han populær var sjeiken i

  Terningkast:6

 220. Bokanmeldelse Tix Den stygge andungen

  Denne boken handler om en gutt som heter Andreas som har en sykdom som heter Tourettsykdom. Han har også tvangstanker. Han forteller om hvordan livet var når han var i barneskolen. Og han forteller også om hvordan det var når han skulle starte på ungdomsskolen.
  Denne boken er en selvbiografi bok.

  Jeg synes det var en OK bok fordi den var litt spennende og fordi det var en gutt som hadde en sykdom som klarte å overleve på barneskolen. Jeg anbefaler denne boken til folk som liker selvbiografi og som liker Tix fordi da får de vite om hvordan han hadde det når han var liten. Jeg synes denne handlingen er lett å handle/leve seg inn i fordi denne boken er veldig lett å forstå og veldig enkel tekst.

  Det beste med teksten var at Andreas klarte å overleve barneskolen. «En unik bok!» terningkast 4.

 221. Bokanmeldelse TIX DEN STYGGE AND UNGEN

  Denne boken handler om TIX når han var barn/før han ble kjendis.

  Så da han gikk i barnehagen så var han anderledes enn de fleste barna rundt han. Hans mor tok han med seg til sykehuset. Legen sa at han hadde en sykdom som het tourettsykdom litt rart ord men, basically tics.
  Kan være rare lyder eller bevegelser som man kan lage uten å kontrollere det. Men så kom barne skolen, og sånn begynner alle utfordringene som han støtte på veldig mye i hans barndom.

  Terning kast 4,5

 222. Denne boka er en selvbiografi om Tix. Boka handler om hvordan han gikk gjennom ungdomsskolen med tics. Jeg synes at den er bra fordi at den viser livet til en annerledes person og hvordan det er for folk som har tics. Jeg synes også den ikke er så bra fordi at den ikke er så spennende. Jeg opplevde teksten som ganske kjedelig. Det er ikke noe action, men bare en kjedelig tekst om noen som blir mobbet på skolen. Jeg anbefaler boka til folk som ikke har noe annet å gjøre i livet. Den burde ikke vinne bokslukerprisen. Terningkast 2.

 223. Noe som var trist var at han plutselig lager rare lyder med munnen . Ting som jeg likte var at. Han hadde venner som kunne trøste han . Jeg synes at boken er inspirerende og at folk som føler seg som Andreas kan vite at de ikke er alene. Veldig bra bok hvor artisten TIX forteller om barndommen sin og forteller om hvordan det var for han å vokse opp med sykdommen tics, Dette er en trist bok men også en bra bok. jeg vill gi den en 4/6 og anbefale den til folk som liker bare .

 224. Min anmeldelse er at jeg Synnes boken var barnslig og for kjedelig, jeg er ikke fan av TIX,
  Og Synnes det car kjedelig når han snakker om livet.

 225. TIX-den stygge andungen

  I denne boka var det en gutt som het Andreas. Når han var 5 år gammel fikk han tics. Ingen i barnehagen skjønte noe han var bare annerledes han lagde grimaser og rare lyder bare plutselig og han ikke kontrollere den en gang. Han kom på barneskolen og fikk seg en venn som heter Sebastian. Han var et av de populæreste på skolen og han var med på alle leker og inkluderte Andreas. Andreas fikk ikke vært med på mye leker fordi han hadde tics. Ungdom skolen var bare verre han ville komme med en person det var Sebastian vis han ikke kom med han var det game over.

  Jeg syns denne boka er litt trist fordi han ikke hadde mange venner og det er trist. Han fikk tics og fikk problemer med seg selv. Han fikk også tvangstanker og det er ikke gøy. Denne boka var trist og at en liten gutt blir til en populær artist. Jeg anbefaler den til den som liker han og har lyst til og lære om han. Jeg liker ikke tix så godt så jeg gir den 3/6

 226. Denne boka var egentlig ganske grei, ikke akkurat en bok for meg. Boken var litt trist. Jeg liker mer spenning og drama bøker. Anbefaler boka for folk som liker triste (og greie) bøker. Gir den 4/6

 227. Jeg synes boken tix den stygge andeungen var fin, rørene, hjelpsom, overraskende og trist , jeg liker at man lever seg inn i historien. jeg synes det var trist at hans eneste venn hadde mange andre venner enn han. noe mer bra er at han vil dele dette med oss. Og at folk kan skjenne seg igjen i boken osv, jeg synes at den var ikke sånn veldig spennende men ellers var det eget greit, jeg synes det var veldig rørene bok generelt,, og måten han hvertfall hadde 2 venner var bra da, men skulle ønske han hadde det bedre. Jeg synes det var bra at han fikkoppfyllt ønsket sitt med og komme i klasse med han han ville altså Sebastian det var en opprørende bok kan hjelpe mange og viser at det Ann og ha en fin barndom selvom man har tix eller feks noen andre sykdomer. Til min tanke vil jeg si at det var en fin bok som vekket mange følelser og rett og slett musikk i mine ører til min omsorgsfulle tanke vil jeg si at jeg gir boken terningkast 4, var fin men var nok ikke den rette boken for meg jeg personlig syenes at den var bra men at noen andre kan ha mer nytte for den enn meg. Og jeg relaterte ikke helt til tix (den stygge andeungen boken). Som jeg har oppfattet. Denne boken altså tix (den stygge andeungen) virker det so om tix har hatt det ganske tøft og ikke så br virker det som, utifrå min tanke. Jeg synes tittelen (tix den stygge andeungen) er avslørende og ikke noe pent sagt om en sånn flott fyr. Nå til tider virker det som han har det greit. Alt i altvar dette en ganske fin bok som kan vekke mange forskjellige følelser og være hjelpsom for folk som har det sånn med samme sykdom eller andre forskjellige sykdommer takk for meg. Emma 12.

 228. Jeg likte at det er en faktabok, jeg likte at han prater om barndommen sin, jeg synes det er positivt at man kan prate fritt om tix osv.
  Jeg likte ikke hvordan boka er lagd/skrevet, den var også kjedelig, det var veldig lite snakk om familien hans.

 229. Jeg likte boka fordi den var spennende og han hadde en venn som het Sebastian
  Jeg likte at hun hadde en venn som het Sebastian jeg likte ikke at hun ble mobba

 230. Tix
  Den stygge andungen

  Når jeg leste første kapittel av denne bok kjente jeg meg igjen i mye han skrev. Som å være stressa for ungdomsskolen. Detter er ikke min type bok og jeg er heller ikke sånn mega fan av Tix så jeg er ikke den beste dommeren av denne boka. Men den var overraskende nok spennene. Han forklarte godt hvordan det var å ha tix på min alder. Men jeg ville ikke lest denne på min fritid mest fordi den visker litt barnslig. Jeg skjønner det må virke rart siden boka er for min aldersgruppe og skriver om mange ting som jeg kjenner meg igjen i, men legger til spenningsmomentet med at han har tix. Men jeg leser sjeldent bøker for min aldersgruppe, derfor frykter jeg at hvis jeg hadde lest denne boka ville jeg kjedet meg.
  Jeg gir denne boka terningkast tre.

 231. Jeg likte at han hadde en venn.
  Jeg liker at han nå i voksen alder ikke er skammet over tixen sin.
  Jeg likte også at læreren var så snill å viste hensyn til han.
  Jeg likte ikke at han ble mobba.
  Jeg likte hvertfall ikke at han var flau over tixen sin.
  Jeg syntes synd på at han hadde tvangstanker.

 232. Jeg liker at han forteller helt ærlig hva han har opplevd gjennom barneskolen og ungdomsskolen. Jeg liker at han tør å fortelle det, og jeg liker at han forteller mye. Jeg likte ikke at han ikke nevnte nødt eller sannhet hendelsen før lenge etter det hadde skjedd virker det som. Det passet heller ikke så bra for meg at han ikke fortalte så mange av tvangstankene for det ville jeg høre mer om, og jeg likte ikke at han fortalte så mye av skolen. Jeg syns det er rart hvordan touretts syndrom og tvangstanker funker, om det er noe som er medfødt eller om det er noe som har trigget det. Jeg syns ganske synd på tix i denne boken, men det er en veldig fin bok. Terningkast 4/6

 233. Jeg syns at var boka bra. Bare utdraget gjorde meg engasjert og hekta. Etter jeg hadde lest utdraget fikk jeg mer forståelse om Tix – anfall. Det jeg likte med boka at han delte sine egne tanker og forklarer på en måte som alle skjønner. Det jeg syntes var unikt med han var at han måtte sjekke døren fremganger før de gikk og hvordan tix anfallene kunne stoppe for måneder. Han viste også selvom man har en annerledes sykdom så kan man forsatt gjøre ting man liker som han likte å synge. Det jeg syntes var litt trist var at folk ikke ville være med han siden han hadde tix og at han følte press mot seg selv. Det som også var litt rart at han bare begynte og lagde grimaser. Jeg gir boka terningkast 4/6

 234. Jeg likte at han fortalte nøye, at det var en fakta bok og at det var om en ekte person. Det var tøft av han og fortelle om alt det, fordi det er mange som holder det hemmelig. Jeg syntes det var trist at han hadde tix og tvangstanker. Det var ikke en spennende bok. Jeg skjønner ikke hvorfor han syntes det var skummelt med leker, og jeg liker ikke TIX sin personlighet og sanger:) Anbefaler ikke boka, den er veldig kjedelig:D Terningkast 2.

 235. Jeg syntes at boken var kul og spennene, men boken ga meg ikke akkurat den motivasjonen til å lese den. Noen ting jeg likte om denne boken var at det handlet om noen som har sykdommer, de var gode på å detaljer i boken, at det handlet om første skole dag og at han kom i samme klasse som vennen hans. Ting jeg ikke likte så mye var at det skjedde dårlige ting med med han og at han ikke klarte å gjøre leksene kjapt fordi han ikke kunne fokusere. Terningkast: 3,5

 236. Tix er en kjent artist nå i Norge. Men han var ikke alltid kjent. Når han var liten ble behandlet annerledes fordi han hadde tics. Han hadde mange tanker i hodet hans som ofte tok over. Han måtte gjøre alt riktig. Boken er bra og det er sikkert mange som vil lese for å vite hvordan en kjent person hadde det når de var liten. Boken er veldig lik som bare victor, hvis du likte den boken så bør du lese denne boken. Jeg synes den var bra 4/6

 237. Min anmeldelse!! Jeg syntes boka hørtes fin ut, jeg tror det er en bra bok. Og jeg syntes det er greit å lese om ting som har skjedd i virkeligheten. Jeg likte forsiden litt men det kunne kanskje ha vært noen andre farger en bare rød? Eller noe sånt. jeg likte hvordan boka ble skrivet og tegningen foran. Men jeg vet liksom ikke helst om boka er noe får meg. Jeg har liksom ikke lest hele boka så det er litt vanskelig og si om jeg skal anbefale boka. Men så langt jeg har lest så høres den faktisk ganske bra ut.!! Men jeg liker ikke TIX så bra men boka er nok bra da.

 238. Hva jeg syntes om boka tix (den stygge andeungen). Jeg liker at det er spennende og at han kom i sammen klasse som han han ville komme sammen med. Jeg likte at boka handlet om en sykdom som mange sliter med. Jeg syntes boka var litt trist fordi han ikke hadde så mange venner og han hadde det vanskelig. Det hadde jo sikkert ikke vært så gøy å bruke flere timer på lekser. Jeg gir boka ternig kast 3. Jeg syntes det var en spennende bok men hadde nok ikke lest den selv. Den får meg til å grue meg litt til ungdomsskolen men også glede meg litt. Det var også litt gøy med de mjau lydene. Det var enkelt å se får seg bilder og fantasere når man leste denne boka.

 239. Jeg synes boken var interessant. Boka er lærerik. Og spennende. Jeg fikk vite om Touretts syndrom.

 240. Boka var bra fordi den kan hjelpe andre som har tics. Ellers synes vi boka var sånn passe bra, kanskje den hadde blitt bedre om vi hadde lest hele.

 241. Den handler om Andreas (TIX) sin barndom, og den heter den stygge andungen.
  Jeg vet egentlig ikke hva den handler om fordi jeg ikke har lest den🤩. Gir den 5 av 10. anbefaler til tix fans.

 242. Super bok. jeg syntes boka vare spennene og kul, men jeg likte ikke orde ass.
  men den vare trist trist trist trist. jeg gir den 10/10.

 243. Jeg syntes denne boken var veldig veldig veldig kul fordi han fortalte om da han var liten, jeg gir den 10 av 10.😍🤩😍🤩😍🤩😍😍🤩🤩🤩🤩🤩😜😗😋🤩😘🥲😍🥲🥰🥲🤩🥲😘🙂😍🥲😘😙

 244. Jeg syntes den var bra og jeg likte den veldig godt.💜Jeg har hørt alle sangene til Andreas/TIX den jeg liker best er Engel ikke dra fra meg.💚Så jeg rater den 8,3/10.💙Det verste med den var at den ikke hadde noe bilder i seg.💛Men den var fortset bra da.Men jeg syntes ikke det er noe snilt å mobbe. ❤️😄

 245. Jeg synes den var ganske bra og spennende og litt trist.og en veldig følsom bok, men den var ganske bra.så jeg gir den en 10 av 10.

 246. Jeg synes at den var bra fordi man kan lere om tics. Jeg synes at det var modi av tix å fortelle barndomen sin.

  Terning kast 4

 247. Jeg synes det er den beste boken jeg har lest i 2022 jeg gir den 10 av 10.
  Det jeg synes var så spennende var at den fortalte alt om TIX før han ble kjent.
  Den forteller også om en person som har tics, så jeg synes det er ganske bra og spennende

 248. Den var veldig spenene men lit kjedelig den var ikke så gøy. Jeg holte på og sovne den var den kjedeligste bok .Jeg likte den ikke den den boken er ikke for meg terning kast 5/10😁😁😁😁😁😁😁😁😁

 249. Jeg syntes boken var veldig bra,🧡 ikke bare fordi han er artist men den var spendene.
  Jeg syntes det var spendene fordi jeg kunne ikke så mye om Tics.
  Jeg har hørt alle sangene til Andreas/TIX de syntes jeg er veldig bra
  ternungkasst 5,5🎲

 250. Jeg syntes boka var dritbra.Det er bra at han fikk men hva som skjedde på skolen, og hva læreren gjorde for at han skulle ha det bra.Og det er synd og høre om at han har/hadde det så vondt.Det er fint at han har lagd en son bok,både for alle som leser boka og for de som har tics så er det trykt å høre at det ikke bare er dem som har det sånn.Jeg gir boka 6/6

 251. Denne boka startet dårlig og ble bedre etter tiden som gikk.
  Jeg skal kanskje høre denne på lydbok jeg får se.
  Jeg synes at denne boka er anbefalt 9 år og oppover.
  Jeg gir boka 8/10 poeng.

 252. jeg synes synd på Andreas fordi han har en sykdom men den var bra og gøy å lese og høre på boka 😁 jeg gir den 5/6 😃

 253. Den er bra fordi den hadde litt forklaring på hva tiks er og den hadde farger på bildene og det var bra at Andreas hadde venner selv om han hadde tiks. Terningkast 10/10🎀

 254. Jeg likte denne boken men slutten kunne ha vært litt bedre fordi de fortalte ikke slutten så bra denne boken er en bra bok fordi man får vite mer om livet til til og denne boken viser at alle er like mye verdt

 255. Har lest boken et par ganger og jeg synes den er veldig bra. Jeg kjenner meg litt igjen at Tix/Andreas har Tourettes syndrom og hadde en vanskelig oppvekst. Jeg selv har Aspergers og ADHD, og har hatt litt vanskelig oppvekst, så dette skjønner jeg. Fikk også høre en del av navnet mitt, som er kult😎. Jeg gir boken terningkast 6/6.

 256. Jeg synets boka er spennene og bra og gir den en 8 eller 7 av 10
  innholdet var også veldig bra og detaljert og jeg vil anbefale den for andre.

 257. Jeg synes boken var bra siden det var en fakta tekst som handlet om en ekte sykdom sykdommen tics, det er også fint at han tør å skrive en bok om barndommen sin som kan ha vært ganske vanskelig for han.

 258. Jeg syntes boken var interresant og spennende. Den passer flere aldere og det er en bok ganske mange kommer til å like. 100% vært å lese. Jeg gir boka en solid 5/6. Det var ingenting spesielt jeg ville endret på boka. Anbefales!

 259. Jeg likte denne boken fordi den viser at alle kan være forskjellige, og den viser hvordan han hadde det i oppveksten sin.

 260. Jeg syntes den var ganske bra og spennende og vil anbefale den til veldig mange selv om den ikke ser bra ut

 261. Tix er en veldig bra bok den er veldig like boken om Victor.
  Jeg synes Tix er veldig tøff og modig og forteller om hvor vanskelig livet hans har vært.
  Jeg gir boken Super bra😊 Altså 6/6.
  Passer bra får barn på alder 9 til 12 år😀 Tix er en veldig god sanger da😊

 262. Jeg syns boken var veldig bra. Fordi den handler om livet til Andreas Haukeland.
  Og det er veldig bra at han har lagd sin egen bok om livet sit.

 263. Likte den spennene og høre om live hans. Ville anbefale.😁 terningkast 5.🎲 litt lang bok😀

 264. Jeg syntes at denne boken var lærerik og kan sikkert lære noen å ikke mobbe andre selvom de er forskjellige

 265. Jeg syntes at denne boken er en god bok, den viser hvor bra og populær vi kan være selv om vi har sykdommer, og at vi kan holde ut til enden uansett😎 gir boken terningskast 6️⃣😎☺️

 266. jeg liker boken jeg gir 20 av 10 fordi jeg elsket boken den var fin jeg synes det var en fin historien boken gjorde meg glad

 267. Jeg synes det var en dårlig fordi det handlet bare om Andreas haukeland sin tics som startet i barnehagen og repeterer i barneskolen og repeterer i ungdomskolen og plaget i barne hagen skolen og ungdomskolen også videre det er hvorfor eg likte den ikke.
  3/10

 268. jeg syntes boka var veldig fin. jeg gir den 1000 av 10.jeg syntes boken passer fra folk som er 9 til 30 år.boken er veldig kul.

 269. Jeg synes boken var kjempe bra og jeg anberfaler den. Boken handler om Andreas som fikk tics og ble mobbet for det. Han likte ikke og ha tics og var redd for og vise det. Han prøvde og skjule det så godt han kunne. Jeg gir boken terningkast 6/6 fordi det er et bra budskap. Og andre barn med tics lærer at det ikke er så farlig og ha tics. Og at man kan fortsatt følge drømmene sine selv om man har tics.

 270. Jeg synes at denne boka var veldig inspirerende og en fin bok. jeg gir den boka en 11 av 10. Jeg anbefaler boka til barn over 9 ÅR for det er lit banne or i boka. Jeg syns grunnen boka ble 11 av 10 er for historien.

 271. Jeg liker boken fordi jeg synes boken var spennende, unik og interessant. Boken handler om en som heter Andreas og at han har et syndrom som heter Tortureres syndrom.
  Det handler også om at han ble litt plaget og at han måtte gjøre ting helt perfekt. Jeg gir boken stjernekast 5/6.

 272. Jeg likte boken veldig mye fordi… ja en jeg kjenner som er (22) år har også hatt tics. og ja jeg vet hvordan det føles at folk holder seg unna deg. men til boken igjen, den var spennende kul gøy og ja gøy. en jeg kjenner fik tics av medisiner men den personen har det ikke nå lengre❤️❤️❤️

 273. Jeg likte denne boken fordi den var gøy og spennende. Jeg gir den en 5\6 terning kast.
  Håper Tix har en bedre framtid en da han var liten. Tix du er veldig kul. Og jeg vet hvordan det er når man blir mobbet.🤙🤩

 274. Jeg synes at boken er bra fordi den forklarer hvordan TIX hadde det i barndommen hans den er veldig gøy og jeg anbefaler det for barn som er 8 ti 14 år jeg gir den terningkast 4/6.🫠

 275. Jeg likte boken veldig godt. Før visste jeg ikke at han ble kalt den stygge andungen. Det var en fin historien bak Tix og hva som skjedde når han var liten Jeg vil gi den terningkast
  4 av 6

 276. Jeg synes boken var en god bok fordi det var passelig med tekst for meg og jeg synes boken burde få en 5/6 fordi det var en god bok men kanskje bitte litt mer bilder for de som er litt yngre, takk for meg.😊😀🇧🇻🇧🇻

 277. Jeg synes boken var veldig bra fordi jeg sytes det er spennende og se hvordan andre hadde det når de var liten. Jeg synes det er bra at du skriver om det fordi det kan hjelpe andre barn som opplever litt det samme. Jeg synes boken ble spennene bare av å lese den lille delen av boken. Jeg gir den terningkast 5 av 6.

 278. Jeg synes at boken var veldig gøy og spennende fordi Tix/Andreas forteller hvordan han hadde det i barndommen før han ble kjendis,Jeg gir denne boken terningskast 6 av 6

 279. Jeg syntes boken var bra fordi den handlet om livet han og man for vite om sykdommen hans og at jeg fikk vite mer om tics.
  Jeg gir boken terningkast 4.

 280. Jeg syntes at denne boken var veldig bra. Det var spennende å få vite hvordan TIX hadde det før han begynte å skrive sanger. Jeg gir boken 4/6 og den passer best til barn fra 9 år.
  Anbefaler den!

 281. Jeg synes boken var bra. Den handler om barndommen til tix en kjent artist og hvordan det var bli mobbet fordi han hadde en diagnose. Jeg gir den terningkast 4/6

 282. Jeg synes boken var veldig bra og jeg liker litt fakta bøker og jeg lærte litt om tics så det er bra så jeg vil gi den terning kast 5 av 6

 283. Jeg syntes at denne boken var veldig bra. Den var veldig spennende og gøy. TIX forteller om barndommen sin og jeg viste ikke så mye om han men nå vet jeg ganske mye. Denne boken gir jeg terning kast 6/6. Denne boken er for 7-12 åringer.

 284. Jeg syntes denne boken var veldig bra for han skriver om hvordan han hadde det da han var liten. Jeg gir denne boken terning kast 5-6.

 285. Denne boken var veldig intrasang og vekket litt min intrest i biografi.
  Jeg likte at Tix fortalte om hva »tics» var.
  Jeg gir en 3/6 fordi den var litt kjedelig i begynnelsen

 286. Jeg synes det var en dårlig bok for meg. Fordi jeg synes det handlet bare om det samme og det samme bare om tix og bare at han ble plaget i barnehagen og på barneskolen skolen og på ungdomsskolen og det var nesten ingen ting som var bra for tix. Det er ikke en bok for meg. jeg gir det en 4/10.

 287. jeg syntes boka var veldig fasinerende og bra. Den var litt trist fordi han ble mobbet. Jeg gir boka terning kast 9/10😊✨

 288. Jeg synes det var en dårlig bok for meg. Fordi jeg synes det handlet bare om det samme og det samme bare om tix og bare at han ble plaget i barnehagen og på skolen og på ungdomsskolen og det var nesten ingen ting som var bra for tix. Det er ikke en bok for meg.

 289. Boken er kjedelig fordi det snakker bare om det samme og det er ikke så spennende
  Jeg gir den 4/10 :)))

 290. Boken er kjedelig fordi det snakker bare om det samme og det er ikke så spennende
  Jeg gir den 4/10

 291. jeg synes boken var kjedelige fordi det var det samme som kjede igjen og igjen.
  Det var kjedelig fordi det kjede aldri noe.
  Jeg gir den 2\10

 292. Jeg syntes boka var veldig bra, og jeg likte og lese den! Jeg gir terningkast 8\10😊

 293. Denne boken er veldig kjedelig fordi jeg synes at sånne bøker er kjedelig. I boken sier de egentlig det samme om og omigen. Jeg gir den en 1 av 100

 294. Jeg synes boken var litt trist og bra.
  Jeg anbefaler den for de som liker Tix.🎤
  Jeg gir den en 7/10😉

 295. Den var helt ok jeg synes det sluttet litt bra og litt dårlig.
  Jeg skjønte med en gang at det var en biografi jeg gir den terningkast 4/6

 296. Jeg syntes boken var passe bra. Jeg likte boken, men den var ikke helt min stil. Men jeg kunne gjerne ha lest boken.

 297. Jeg synes boka var passe bra. Den var litt spennende og jeg har lyst til å lese hele boken og, det var veldig tøft at han hadde lyst til å ordne en bok om barndommen hans. Det var veldig dumt måten han ble behandlet. Jeg syntes denne boken så jeg gir den terning kast 4/6 🙂

 298. Jeg synes boka var passe bra. Den var litt spennende og jeg har lyst til å lese hele boken og, det var veldig tøft at han hadde lyst til å ordne en bok om barndommen hans. Det var veldig dumt måten han ble behandlet. Jeg syntes denne boken så jeg gir den terning kast 4/6

 299. Jeg likte boka veldig godt jeg kunne absolutt tenkt meg og lese resten av boka. Jeg syns boka er passelig størrelse og tykkelse, og passelig med tekst. Jeg synes det er fint at boka ikke har så mange bilder, men at den har noen iblant. Jeg likte også boka fordi jeg liker å lese selvbiografier. Jeg synes boka har et omslag som får meg til å ha lyst til å lese boka. Boka passer til aldersgruppen 8-13 år. Jeg vil anbefale boka til de som liker å lese selvbiografier, eller hvis du liker artisten Tix, men jeg tror det er også mange flere som liker den. Jeg vil gi boka terning kast 5/6 den er super.

 300. Dette utdraget av Tix var bra, fordi det var et viktig tema og den var skrevet med mange detaljer. Jeg syntes han var tøff som turte å skrive om den tøffe barndommen sin. 4/6

 301. Den var litt kjedelig men det var bra så jeg vet ikke helt fordi boken var litt tam, men den har et godt og viktig innhold! terning kast 3/6

 302. Jeg synes boka var veldig bra og at den er basert på en san historie jeg gir den jeg syns han var flink med tix terningkast 6/6

 303. Dette utdraget spennende at han forteller om livet sitt, at han tørr å være seg selv. Jeg likte denne boken litt. Den var sånn passe for meg. Denne boken passer til 10-13

  Terningkast 3/6

 304. Jeg likte boka veldig mye. og den er spennende jeg kunne gjerne lest hele boka. Jeg syntes det var spennende fordi det er en kjent pensjons historie. 5/6

 305. Jeg synes utdraget fra den stygge andungen var suuuuper bra, det var fordi han er ærlig å tørr å skrive om hvordan han har hadd det i barndommen. Det var egentlig ingen ting jeg syntes var dårlig med utdraget, så jeg vil absolutt lese hele boken en gang. Jeg vil gi terningkast 6/6. 🙂

  Jente, 12år

 306. Jeg syntes boka var bra, den handlet om et veldig viktig tema.
  Jeg syntes det er et veldig viktig tema, han ble mobba og det er ikke greit, han er tøff som tørr og skrive en bok mo det som har skjedd i livet hans.
  4/6

 307. Jeg synes det var litt mye tekst men eller var det bra jeg likte alt annet jeg ville lest hele boken vis den hadde lit mindre tekst.
  Jeg anbefaler denne til 12.år
  Jeg gir denne boken 6/6

 308. Denne boken var veldig bra det var ingenting dårlig med den alt var bra. Jeg fikk bare lyst til og høre mer. Den var så bra!!!!!!! Terningkast 6/6🎲

 309. Jeg syns denne boka va veldig bra.Jeg syns det va spennende og høre om live hanes.
  Jeg ville gjærne ha vist kor gammel han var nor han fan ut at han fikk tix.Jeg syns boka burde ha litt mer detaljer.Ellers syns jeg boka fortjener terning kast 3/6✌️

 310. jeg synes den var kjempebra jeg har lest hele boken før og jeg synes synd på at Andreas ble behandlet på den måten. jeg synes bare det er så iriterende at folk skal mobbe noen bare på grunn av at de har en sykdom som gjør at man gjør litt rare ting og derfor har jeg veldig lyst til og bekjempe mobbing. Tusen Takk for meg

 311. Denne boken lærte oss mer om det å ha tiks. Den forklarte om hvordan det er å være ensom. Vi i 5B skal være flinkere til å ta med andre i lek og inkludere hverandre. Vi skal ikke utestenge noen. Det var mange elever i klassen som syntes utdraget var bra og kan tenke seg å lese boken.
  Anmeldelse: 10/10.

 312. denne var veldig god siden denne historien er på en måte sant og artist navnet hans er tix som ligner veldig på syndromen han har og det er så kult at han ikke er flau over det og har det som artist navn!

 313. Jeg syntes boka var bra vis du vil lære mer om Tourettes syndrom og bakgrunnen til Andreas/Tix! boka handlet om hva som skjedde i hodet hans med alle tvangstankene og tics gjennom barndommen hans! han fortalte om at han ikke hadde mange venner og følte seg ensom under oppveksten hans!

 314. Det er bra at de snakker om «tourettes» og hvordan det er å leve med det. Men ikke alle som har «tourettes» lever sånn. Jeg liker boka litt fordi den har en viktig tema , men ikke min type. Jeg syns det er lite tekst og lite forklaring. Terning kast: 4/10

 315. Boka var ikke dårlig men Jeg Syntes Boka var passe bra, Ikke så dårlig og ikke så bra, litt trist også. kunne vært bedre men jeg gir den en sterk 5/10.

 316. Jeg syntes boken var veldig bra, jeg likte budskapet av å lage en bok om hvordan det er og ha Tix jeg tror folk som også har Tix kjenner seg igjen.

 317. Jeg gir boka passe bra fordi det er litt kult å høre hvordan tix hadde det i barndommen hans.

 318. denne boken er både bra og ikke minst veldig viktig, den lærer oss om at en stygg kommentar fort kan bli til mobbing, og at dette kan ødelegge en person helt. vi må huske at ingen kan noe for kroppen sin, uansett. veldig viktig bok, 6/6

 319. jeg synes den var ikke så dårlig men den var litt bra og det var ganske lett og skrive
  rating 6/10

 320. dette er er bok jeg likte veldig godt og har den hjemme. jeg har lest denne boken veldig mange ganger og har den hjemme. jeg og hele nesten hele familien min elsker musikken til Andreas haukeland/TIX. jeg vil anbefale denne boken til alle som skulle komme over den. vis jeg skulle gitt boken en score ville jeg gitt den 20/10. det var en super bok!!

 321. veldig bra og fin bok litt kjedelig det føltes ut som det jeg leste det samme hele tiden men veldig fin bok så det blir en 7 av 10

 322. Jeg synes det var en veldig gøy bok, og det er ikke så veldig mange bøker sånn som dette, og et ganske viktig tema.

 323. Boka var litt godt, fordi sånn den handlet (kanskje) om en ekte historie(?) og fortelingen og forklaringen var godt skrevd…

 324. Boka var litt godt, fordi sånn den handlet (kanskje) om en ekte historie(?) og fortelingen var også godt…

 325. JEG ELSKET BOKEN MEST FORDI JEG HAR LESTEEN TUSEEN GANGER Å JEG ER STOR FAN AV TIX Å BOKEN HANS ER SÅ FIN JEG GIR DENNE BOKEN EN 1000000000000000000\10

 326. Jeg syntes boka var helt grei. Det jeg ikke likte så veldig godt var at når jeg allerede hadde lest litt så ville jeg lese mer og mer av boka. Den var fin å lese siden den forklarte om hvordan Tourettes Syndrome kan være og om hva som skjer når du har det. Jeg visste at «Tix» hadde Tourettes men jeg visste ikke at han hadde tvangstanker. Jeg gir boka en 5/6!

 327. Jeg synes boka var kjedelig fordi jeg ikke liker sånne bøker.
  Jeg vill ikke anbefale boka til noen som liker action bøker.
  Jeg gir den 3/10.

 328. Utdraget var grei, jeg syntes at den var litt spennende, men også litt kjedelig. Grunnen til at den var litt spennende var fordi utdraget fikk opp spenninga til leseren hele veien til slutten som fikk dem til å ville lese mer. Jeg synes den også er kjedelig siden de samme punktene gjentar seg hele tiden og at den fokuserte bare på en type ting. Jeg gir den en 5/10 og anbefaler den for folk som syntes TIX er interessant.

 329. Jeg syntes boka var helt grei. Det var fint å lese om barndommen til en kjent musiker her i Norge.
  Jeg viste at han hadde tics, Men ikke tvangstanker. 6/10

 330. Jeg syns boka var helt grei. Det var fint å Lese om barndommen til en kjent musiker her i Norge. Jeg viste at han hadde tics men jeg viste ikke noe om tvangs tankene. 6/10

 331. Jeg syntes at boken hadde veldigt mye tekst og lite bilder så jeg syntes den var helt ok.

 332. Jeg synes boka var helt ok de forteller om Andreas Haukeland som er kjent for Tix sin barndom jeg synes den var ok fordi den hadde litt detaljer men den var litt trist men den hadde ikke så mye spenning jeg ville anbefalt denne boka jeg gir den terningkast 5/10.

 333. Jeg syntes boka var kul.
  Nå skjønner jeg litt mer om hva tics er.
  Jeg syntes også at det var litt dumt at Andreas blei mobbet på skolen.
  Det var også litt dumt an Sebastian viste at Andreas hadde tics fordi han begynte og gjøre narr av Andreas på ungdomskolen.
  Det var bra at Andreas fikk sitte på eget rom på barneskolen.

 334. Jeg synes at boken var ganske bra.
  Det hadde vert bra hvis det var flere bilder i boken.
  Jeg likte at det var litt mye tekst.
  Boken kunne også ha vært litt lenger.
  Jeg likte også at boken forklarte mye eller at boken beskriver ganske mye.

 335. Boka var litt kjedelig fordi det ikke var spenning i den, men den var litt bra siden en var om barndommen til Tix og om hvordan han opplevde det.
  2/10

 336. Det er ikke min type bok, men jeg kunne ha lest den.
  Det jeg likte var at tics fortalte om barndommen sin og om hvordan han har hatt det.
  Boka er 5/10

 337. Jeg synes boka var helt ok jeg synes den var ok fordi den hadde litt detaljer men den hadde ikke så mye spenning jeg ville ikke anbefalt denne boka jeg gir den terningkast 4/10

 338. Jeg syns boka var grei. Den handler jo om noe som faktisk har skjedd så det var bra. Den var litt kjedelig men litt gøy å vite om hans barndom også. Man lærer også hvordan tics er og hvordan det er å ha det. Gir den 6/10.

 339. Jeg synes boken var litt trist fordi han hadde ikke så mange venner og klarte ikke å konsentrere seg så godt. Men den var også litt bra syntes jeg. Jeg gir boken 5/10.

 340. Bra bok hvor artisten TIX forteller om barndommen sin og forteller om hvordan det var for han å vokse opp med sykdommen tics jeg gir den 6 av 10

 341. Den var spennende. Den var litt gøy å høre på. men det er ikke den beste 5/10. Den Kunne ha brukt mer bilder i boka.

 342. Jeg synes boka var litt kjedelig fordi det var ikke så mye spenning, men jeg synes den var litt bra siden den var basert på hvordan TIX opplevde barndommen. Jeg gir den 5/10

 343. Ikke noe spesielt bra… 3\10 fordi den var ikke noe spenning eller action i boka. Og jeg liker best at den har litt action eller spenning.

 344. Jeg syntes boka var sånn passe. jeg gir den 4/10 fordi det var ikke så mye bilder men den var grei.

 345. jeg synes at boka var kjedelig, fordi at jeg ikke liker sånne bøker.
  Så denne boka er ikke helt for meg, jeg vill gi den en 3/10.

 346. Jeg syntes utdraget fra boka jeg leste var veldig bra. Etter jeg har hørt/lest utdraget har jeg veldig lyst til og lese hele boka. Jeg har aldri vært en stor fan av TIX, men etter jeg har hørt utdraget har jeg hatt lyst til og lese boka. Det var veldig interessant og lese boka og jeg liker hvordan TIX eller Andreas Haukeland da har turt og skrive en hel bok om hvordan det er og ha ticks og hvordan man kan oppleve det.

 347. Boka handler om hva Andreas har måttet gå igjennom i livet med Ticks.
  Jeg opplevde utdraget interessant og litt spennene på en måte det må ha vært hardt for Tix å leve med dette.
  Jeg gir utdraget 6/10 fordi det var en fin bok men jeg er ikke så glad i sånne bøker.
  Anbefales for barn mellom 9 og 14år.

 348. jeg syntes den var helt grei fordi den var litt spennende og man får vite litt om hvordan han har hatt det når han var yngre og hvordan det var.

 349. Den var ikke bra siden jeg ikke liker sånn type bøker jeg liker ikke bøker heler men ikke den typen, jeg gir den 1/10 jeg syns den var kjedelig.
  Boka handler om TIX og hans oppvekst og hvordan han hadde det med Ticks.
  Vis du er sann 14 år liker du den mer en meg.

 350. Litt rar bok. Den handler om Tix som liten, han har tics og kun en god venn. Hvis du liker Tix kan du sikkert like denne boka, jeg anbefaler den for alder 8+. Jeg liker ikke helt historiene om kjendiser før de ble kjendiser. Ikke helt min sjanger. 2/5

 351. Boka var veldig fin fordi den fortalte hvordan Andreas hadde i barndommen og hvordan han måtte takle livet sitt, men heldig vis hadde han foreldrene sine, broren sin og vennene hans Ola og Sebastian. jeg anbefaler å lese boka fordi den er lærerik og den er veldig fint skrevet. Jeg gir den terningkast 5/6.

 352. Jeg synes utdraget var spennende og lærerikt. Jeg synes det er fint at kjendiser viser at de ikke er perfekte, og viser til blant annet barn hvordan barndommen kan være. Boken viser også hvordan man ikke burde være mot folk som ikke er helt like dem. For Andreas Haukeland var jo et helt vanlig barn, bare med en diagnose. Jeg likte boka fordi de som har skrevet den har klart å forklare ting på en måte som er lærerikt, spennende og leselystent. Jeg har lyst til å lese resten av boka, fordi jeg vil se hvordan det gikk videre, og hvordan han klarte å bli den han er i dag. Jeg gir den terningkast 5!

 353. Eg syntes faktisk att den var veldig gøy eg liker litt sånn drama sånn som skjedde m,ed han. Ja eg syntes den var veldig gøy:)

 354. Jeg likte boka fordi man kan kjenne seg igjen i boka, og det er så mange som føller det samme som han. Det er en helt fantastisk bok, jeg anbefaler så mange og lese denne boka! terningkast 6 av 6

 355. Jeg likte boken den var bra men jeg liker ikke at den sluttet sann.
  Jeg gir den en 6,8-10

 356. jeg har den hjemme og jeg syns det er gøy at i fjor var det bare viktor, og i år hadde vi tix

 357. Elsker boken kjenner meg igjen i det meste og tipper mange andre gjør det også. Dette er liksom ikke bare en historie om noe kjedelig eventyr dette som står i boken er ekte og vi trenger flere bøker som dette som viser at folk ikke er alene vis de har en tøff periode.

 358. Jeg er veldig glad i Tix sine sanger og har hørt nesten alle sangene. Det bra at vi får høre historien til Tix og for vite hvordan andre som har et kan føle det. jeg synes Tix er tøff og forteller hvordan hann har hatt det i barndommen.

 359. Den er veldig bra og jeg vil lese hele boken. Super bra! Burde lese den hvis du ikke har.

 360. Dette var en bok for meg. Den var spennende og interessant, Jeg fikk mye bedre forståelse på hvordan folk med tvangstanker og Tourettes syndrom. Den var veldig avslappende og fin å lese. Det var en skikkelig bra bok.

 361. Jeg syntes at boken var bra og litt kul fordi nå fikk vi vite litt mer om fortiden til Andreas så jeg håper at jeg kan få lese mere av boken her

 362. Jeg synes boken er veldig bra jeg har den hjemme og har lest den over 10 ganger.

 363. Eg likte den p.g.a den handlar om ein kjent person ja det er eigentlig alt den passer for cirka de som er 8-14

 364. Elsker boken! jeg er en fans av TIX, så liker boken veldig godt! Også har jo jeg blitt mobbet selv før, så jeg forstår litt av den følelsen han hadde. Jeg gir boken 11/10!

 365. Jeg syntes at den var super jeg har en venn som har tics og nå klarer jeg liksom og skjønne hva som skjer når hin har tics

 366. Jeg syntes at den var helt super jeg har en venn og hun har tics og nå klarer jeg liksom og skjønne lit bedre hva som egt skjer når hun hat tics 11/10 assa

 367. Jeg syntes denne boken var ganske bra. Jeg tror jeg vil lese hele denne boken. Terningkast 4.

 368. Jeg syntes boken var gøy og jeg likte at han fortalte om hvordan han hadde det da han var liten. terningkast 5

 369. Jeg elsker at han forteller om hans i storie den er trist men bra

 370. Ok jeg elsker denne boken som wow jeg er ikke så fan av tix men han har brae sanger jeg gir den 9,5/10

 371. Tix den styge andungen
  Andreas heukeland
  Boka handler om at tix blir erta på grun av han har tix.
  Boka var veldig spennende
  Terning kast 10

 372. Jeg likte boka fordi jeg liker og høre om live til folk.
  TIX er tøff som tør og snakke om livet sit.
  Terning kast 8.5/10

 373. Jeg liker utdraget fra boken, får lyst til å lese mer. Jeg synes synd på Andreas dom ble født med tics, det må være trist å ikke kunne styre lyder og bevegelser som man lager. Boken er bra men jeg synes ikke TIX lager bra musikk. Terningskast 4.

 374. Det var trist å høre hvordan Andreas har hatt det på skolen.
  Utdraget av boka var litt kjedelig, og ikke helt vår type bok.

 375. Denne boken var så bra jeg likte men stemmen i hode og leke om assing hørtes litt voldelig og hvordan gir lærerene dette tilatelse,Og Ola hørtes veldig kul og Sebastian var også litt kul.

 376. Jeg syntes at denne boken var veldig gøy siden vi fikk høre om en kjendis sin fortid

 377. Jeg syntes det hadde vært vanskelig og ha tix. men det er veldig kult hvordan han tør og gå på skolen og blir med og spille dibdab med de kule guttene og jeg syntes det er veldig dumt at han måte gjøre same type lekser som de andre i klassen fordi han skulle gjøre alt perfekt.
  Jeg syns han skriver veldig bra og lett og forstå.

 378. Jeg likte utdraget veldig godt fordi det var spennende å høre hvordan Andreas hadde det han var liten. Jeg ble overrasket over hvor personlig den var. Skal nok lese hele boken!

 379. Jeg likte ikke den boken veldig mye på grunn av du kjeder deg litt.

 380. Jeg syntes at boken var bra og jeg følte det litt ekstra fordi jeg har det ganske likt med følelser og instinkt og mye mer.
  Boken for meg: 8,5/10

 381. Det er alltid gøy at kjendiser skriver bøker om sin barndom og sine opplevelser og jeg liker at han forteller om tix til hele norge jeg gir denne boken en 5/6 veldig gøy bok.

 382. Jeg likte denne boken fordi den handlet om problemer folk kan ha og jeg syntes det var bra at Andreas hadde noen venner.

 383. Min anmeldelse er….Jeg liker sikkelig at de har med Tics så nå vet jeg flere grunner til forskjelige folk som oppfører seg rart og da vet jeg at de har tics og jeg viste ikke at Tix egentlig heter Andreas da fikk jeg lære nye ting det likte jeg.
  Jeg likte litt av boken der at det så mye mobbing jeg føler sikkelig synd siden jeg har også følt å bli mobbet🥹

 384. selvbiografi-utdraget var bra!
  Den var bra fordi det handler om å være annerledes og utenfor. Han forteller hvordan han hadde de da han var yngre. Jeg vet selv hvordan det er å være annerledes fordi jeg har dysleksi.

 385. Veldig spennende bok. Det er spennende og høre hvordan Tix sin barndom var.
  Og jeg tror jeg skal lese resten av boka. Bra bok.

 386. jeg likte boken på grunn av at jeg syntes det var tøft at Andreas/Tix turte og fortelle om barndommen sin så eg syntes teksten var veldig god. jeg anbefaler teksten får 8-14 ar ca på grunn av at teksten var lit trist.

 387. Jeg syntes boken var veldig spennende og at den var god på og forklare hvordan tix og tvangstanker er.

 388. 1. Jeg ville anbefalt denne boka hvis du vil vite mer om TIX.
  2. Jeg syntes boken var helt grei

 389. Den var bra fordi den handlet om sykdommen TIX. Og den handlet om da han var på barneskolen.

 390. jeg syndes det var bra at han hadde venner men, jeg syndes det var ikke bra at han ble mobbet for at han hadde tics, jeg håper at han for det bedre videre i boken

 391. Boken var bra fordi det handlet om sykdommer TIX. Og den handlet om da han var på barneskolen.

 392. Jeg liker den fordi den har bra ending. gøy. Den handlet om en som har tiks og om livet Hannes.

 393. Jeg synest det var en bra bok pga det er veldig viktig tema og det er spenndene pga vi får vite litt mer om livet til tix. Det var dårlig pga noen ganger var det litt kjedlig. Jeg gir boken 6/5 og jeg likte at det gikk bra til slutt.

 394. Jeg synes teksten var helt ok, og vil gi den en 4/6. Det var ikke helt min stil, men den var fortsatt ganske bra. Man kan lese den men jeg prioriterer litt mer spenning.

 395. Jeg syntes at det var en bra tekst men
  lit trist. Og så syntes jeg at det føles ut som ganske
  trist å ha tix. Og så virket det ganske vanskelig å ha tix på skolen.

 396. Jeg like boken fordi den var veldig spennende og han sa liksom veldig mye om seg sjøl og det var gøy syns jeg. Det jeg ikke likte var at eller jeg liksom likte ikke ingen ting men jeg bare var irritert at det var mange som liksom ikke likte TIX. Jeg har ikke så lyst å låne boken men de var gøy da, hadde ikke lest den siden jeg føler den er liksom ikke en sånn bok for meg liksom.

 397. Boken er bra og gøy, og jeg liker den. Jeg synes at det var trist at Andreas hadde Tics og at noen lo av han fordi han hadde det. Jeg gir boken 5/6.

 398. Jeg likte utdraget veldig godt! Kan gjerne tenke meg og lese den. Den handler om og være forskjellig.

 399. Den er morsom, gøy og bra.Den handler om en kjendis som er populær.Den var godt skrevet.Sangene hans er bra og jeg liker de.boken var bra skrevet jeg Anbefaler den
  7 av 10

 400. jeg liker ikke de slemme fordi de er slemme og jeg likte det når han fikk venner fordi de er snille

 401. Denne boken virker veldig spennede! Jeg kommer nok til å lese den. Anbefaler den til folk i 8-13 alderen.

 402. Den var bra men jeg syntes at det var litt dumt at han hadde tics.
  Men det var litt trist at han ikke hadde så mange venner på grunn av tics.
  Jeg lærte litt mer om tics. Jeg gir boken en 2.7/6

 403. den var bra at det gikk bra til slutt. men det var synd at han ikke hadde så mange venner jeg gir boken 2/6 men dumt at han har tics jeg liker best slutten

 404. Bra bok, den var gøy og spennende. Jeg likte boken fordi den handlet om mobbing og at han følte seg litt utenfor når han var liten og at vi for vite litt om barndommen hans. Har bare lest 12 sider så jeg vet ikke helt hva annet jeg skal skrive enn at den var veldig god.
  Det er dumt at folk blir mobbet fordi de ikke er lik som alle andre men ingen er jo like.

 405. Jeg likte boken den var spennende og jeg vil lese den.
  Jeg likte boken den var dumt at han ble mobbet men det var spennene og høre om hvordan Andreas sin barndom var.
  Jeg syns det er dumt at noen blir mobbet fordi de er forskjellige.

 406. Det var en bra bok og det var gøy og få vite hvordan han hadde det når ha var liten

 407. Boken den morsom, gøy og bra. Den handler om en som har en sykdom. Han er en kjendis. Jeg likte den fordi boken er gøy. Jeg anbefaler den. Jeg gir en 6 av 6. Boken var bra skrevet.

 408. Denne boken høres veldig gøy ut så langt, jeg har tenkt å lese ferdig boken .Den var spennene fordi, den handler om noe som har hent i barndommen til Andreas noe jeg vil lære mer om.
  Den passer fra 7-12 år gir den 5 stjerner

 409. Utdraget fra TIX Den Stygge Andungen var en ganske grei bok. Det ser ut som en spennende bok, og jeg får litt lyst til å lese denne boken. Jeg syntes synd på Andreas som må vokse opp med disse syndromene. Problemet er at jeg syntes at TIX lager ikke så bra musikk, men jeg vil fortsatt lese boken. Jeg gir boken 4/6.

 410. jeg synes den er bra fordi det er mye sant i fortellingen og det skjedde mye ting i den det var liksom aldri kjedelig

 411. jeg synes det virket som kul bok, det er veldig tøft at han tørr å skrive om noe så personlig å at han tørr å stå opp for den han er. Jeg fikk lyst til å lese resten av boken.

 412. Elsket den! Bare utdraget av boka fikk meg hekta, terningkast 6. Vil anbefale til lesere mellom 7/13.

 413. Jeg synes at boken er inspirerende og at folk som føler seg som Andreas kan vite at de ikke er alene. Jeg gir boken 5 stjerner.

 414. Jeg syns boken var god og jeg skjønte litt mer hva tics er nå så nå har jeg mer forståelse for de som har det. jeg gir boka en solid 5/6.

 415. den handler om en gutt som heter Andreas som ble mobbet på skolen fordi han har en
  sykdom som gjør at han lager rare grimaser. man han fant noe som han likte og det var musikk. og eg esker den den boken fordi da kan andre vite at hvis man har en sykdom. da vet man at man ikke er stygg.

 416. kjempe flott bok jeg vill gi den en 4/6 og anbefale den til folk som liker bare viktor

 417. Veldig bra bok hvor artisten TIX forteller om barndommen sin og forteller om hvordan det var for han å vokse opp med sykdommen tics, Dette er en trist bok men også en bra bok.
  Anmendelse:7/10

Til toppen