Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Gutta krutt og gledesdreperen

Alexander Istad Cappelen Damm Illustratør: Espen Meling Sele 2023


Den glade rektoren på skolen til brødrene Alex, Nikk og Proffen drar på ferie, og det kommer inn en vikar. Merkelige ting begynner å skje og de tre gutta krutt skal til bunns i saken. Har den nye rektoren lumske planer? I utdraget møter vi brødrene i en tunell under byen, og skolen. De har nemlig funnet et mystisk kart og i tunellen ser de skygger som truer. 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

461 anmeldelser av “Gutta krutt og gledesdreperen

  1. Jeg syntes denne var bra. Det var spennende og morsomt. Jeg likte også at det var masse bilder.

  2. Gutta krutt var en bra bok men jeg skulle gjerne lest litt til og jeg tror jeg skal låne den på biblioteket.🤪🤪

  3. Den er kul og spennende jeg likte mysterium og oppdraget
    Lurer på hvem som er den skygge personen

  4. Jeg syns at boka var litt kjedelig siden det er ikke helt min type bøker som jeg liker og lese det skjedde ikke så mye på de sidene jeg leste.
    Jeg skjønte ikke så mye de starta midt i boka og det hjalp ikke meg så veldig mye.
    boken gidde ikke mening de møtte et monster under jorda som de kunne se men monstret kunne ikke se dem men det var egt et speil.
    Etter mine meninger anbefaler jeg ikke denne boka jeg gir boka 4/10.

  5. Gutta krutt handler om tre brødre som går på en skole der rektoren er på ferie, på grunn av rektoren er på ferie må det komme en vikar. Etter at den nye vikaren kom begynte det å skje merkelige ting. Det gjør at brødrene begynner å bli litt mistenkelig om den nye rektoren og tror at han har noen lure planer.

    Etter det begynte det å bli litt mer spennende brødrene skal prøve å finne ut om rektoren prøver å gjøre noe, de kommer i en tunnel under byen og finner en mystisk kart.
    De må finne en utgang, men det var mange blindveier. Etter en liten stund fikk de komme seg ut og endelig få bruke karten. De få komme seg inn på skolen, men etter det skjer det mye rare og litt skumle ting.

    Denne boken er en spenning bok og det kan jeg se, det syns jeg bra.
    Men det skjer også ting som ikke gir helt mening det var litt forvirrende, ellers så var den ganske bra. Det er ikke akkurat en bok jeg hadde hat lyst til å lese, men jeg sikker på at andre kommer til å like den hvis de liker spenning og mystiske ting.

    Jeg gir denne boken en terningkast 3/6.

  6. Boken gutta krutt og gledesdreperen handler om tre brødre som heter Alex, Nikk og Proffen. De finner et kart en tunell som går under byen, de prøver og begynne å følge det.
    De går igjennom en lang tunell og proffen går først med lommelykten å lyser innover den mørke tunnelen, men det er vanskelig å orientere seg når de ikke vet hvor de er. De går innover og plutselig hører de noen snakke. De tror det er ordføreren og da må de være under rådhuset! Da blir det lettere å orientere seg. Så åpner de en dør og den går inn på skolen der hvor ordenselevene henter skolemelk til de andre elevene. De prøver å gå videre til neste dør. De kommer til et stort rom. De ser en skygge som sitter på en stol og holder på med en maskin. De blir redde og ser en dør, de snubler inn døren også…..var utdraget slutt.

    Jeg synes boken begynte spennende, men litt senere begynte jeg å miste interessen litt fordi jeg synes det ble litt mindre spennende, men på slutten synes jeg det ble spennende igjen når de kom inn i det store rommet. Jeg synes slutten var spennende fordi jeg lurte på hva den skyggen var, hva slags maskin det var og ikke minst hva som var bak den døren de falt inn i på slutten.

    Denne boken var i kategorien spennende og jeg liker spenning. Jeg gir boken terningkast 4.

  7. Gutta krutt: Det starter med 3 gutter i en underjordisk tunnel. Net første de så nor de kom inne i rommet var det noen rotter, så begynte de å gå opp en mystisk trapp. Når de har kommet opp hører de noen skjente stemmer. Jeg syns den var veldig spennende jeg anbefaler. Terning kast 4,5

  8. Gutta krutt
    Jeg syntes at utdraget var helt ok. Det hadde ikke mye action og var ikke så spennende. Det eneste som skjedde var at de gikk under bakken og så en man gjennom et speil. Personlig anbefaler jeg ikke denne boka. Terning kast 10/10 #sigma#bokslukerpris#hvasigmaen

  9. Utdrag:Gutta Krutt og Gledesdreperen.
    Jeg leste boka før jeg leste utdraget og utdraget starter på slutten derfor anbefaler jeg og lese boka for den er bedre enn utdraget. Terningkast 1.

  10. den var passe bra men, jeg er litt av en spenne person og jeg faller fort for ting som jeg syntes er spenne.

  11. Bokanmeldelse om Gutta krutt
    Jeg syndes at utdraget var veldig kjedelig fordi de hoppet over til midten av boka der hvor man ikke kan virkelig skjønne boken, eller hva som skjer. Jeg synes at boken hadde også veldig lite tekst i seg. I boken så var det også veldig lite spenning som skjedde.
    3/10

  12. Bokanmeldelse om gutta krutt
    Boka var ikke akkurat min favoritt og jeg likte ikke at de starta utdraget i midt i boka, men at de bare plutselig var i en hule var kanskje verst av utdraget fordi jeg liker ikke at de bare starta mitt i boka. Da vet man jo ikke hvorfor de var der i utgangspunket. Boka hadde ikke vært så dårlig vis de ikke hadde bare tatt det spennende sånn man kunne forstå litt bedre. jeg gir boka 4/10

  13. Gutta krutt
    Jeg likte boka fordi jeg syntes den var spennende. Jeg synes det ble spennende når de gikk in i skolen og fant en skummel man i speilet og så tror jeg de løpte ut av døra eller in i døra. Jeg hadde sikkert kjøpt den boka vis jeg så den ute i butikken. Jeg gir den terningkast 5 =)

  14. Gutta krutt
    Jeg likte boka fordi jeg syntes den var spennende. Jeg synes det ble spennende når de gikk in i skolen og fant en skummel man i speilet og så tror jeg de løpte ut av døra eller in i døra. Jeg hadde sikkert kjøpt den boka vis jeg så den ute i butikken. Jeg gir den terningkast 5 =)

  15. Den var spennende og jeg likte at den hadde litt bilder og da kom jeg litt inni boken og det var gøy at de var i en tunnel men jeg ville lest mer av boken det var kule figurer, men jeg viste ikke helt hva som hadde skjedd og hva de skulle, og jeg lurer på hvem som var skyggen.den var veldig veldig bra.

  16. Den snille rektoren til Alex, Nikk og Proffen drar på ferie og de får inn en vikar. Den nye rektoren oppfører seg rart, og de tre guttene må til bunns i saken. Guttene er i en tunnel under byen. De fant et mystisk kart, og i tunnelen ser de skygger.

    De gikk inn en dør… «blindvei» sier Nikk. De gikk inn i et annet rom og lyste med lommelykten, der lå det mye ting fra krigen blant annet en hjelm, en sabel og bilder av kong Haakon den 7.
    De gikk inn i et nytt rom der de så at det gikk en trapp over hodet på dem, de hørte stemmer…
    Det var en kjent stemme.
    Skolen ligger på en øy utenfor Ålesund som heter Aspøya.
    Ting på skolen og i tunnelen ble bare rarere og rarere…

    Jeg liker ikke spenning, men denne boken gjorde meg mer oppmerksom på hva det ble skrevet om. Fordi at den var vekkende ved at f.eks den nye rektoren var litt hemmelighet full og mystisk
    Jeg vil anbefale denne boken, i hvert fall så vil jeg anbefale utdraget hvis du er usikker på om du liker den eller ikke.

  17. Jeg syntes utdraget var helt ok fordi Man liksom teleporterte under bakken, man viste liksom ikke hvor man kom fra så det var litt rart. Men hvis man leser boka fra starten av så tror jeg det er litt enklere og forstå. Og på slutten av utdraget så kom det en veldig skummel mann som ikke var veldig snill. Jeg gir boka et terningkast 4/6

  18. Gutta Krutt.
    Jeg likte ikke utdraget så mye, det var ikke min type bok.
    Den var ikke så spennende for meg og vekket ikke min interesse i det hele tatt, hadde anbefalt den hvis du liker mange bilder.
    Nesten ingenting skjedde, de bare gikk under skolen og rundt i tunneler og så en mann bak et speil.
    Terningkast 2/6.

  19. Boken gutta krutt og gledesdreperen handler om tre brødre som heter Alex, Nikk og Proffen. De finner et kart en tunell som går under byen, de prøver og begynne å følge det.
    De går igjennom en lang tunell og proffen går først med lommelykten å lyser innover den mørke tunnelen, men det er vanskelig å orientere seg når de ikke vet hvor de er. De går innover og plutselig hører de noen snakke. De tror det er ordføreren og da må de være under rådhuset! Da blir det lettere å orientere seg. Så åpner de en dør og den går inn på skolen der hvor ordenselevene henter skolemelk til de andre elevene. De prøver å gå videre til neste dør. De kommer til et stort rom. De ser en skygge som sitter på en stol og holder på med en maskin. De blir redde og ser en dør, de snubler inn døren også……var utdraget slutt.

    Jeg synes boken begynte spennende, men litt senere begynte jeg å miste interessen litt fordi jeg synes det ble litt mindre spennende, men på slutten synes jeg det ble spennende igjen når de kom inn i det store rommet. Jeg synes slutten var spennende fordi jeg lurte på hva den skyggen var, hva slags maskin det var og ikke minst hva som var bak den døren de falt inn i på slutten.

    Denne boken var i kategorien spennende og jeg liker spenning. Jeg gir boken terningkast 4.

  20. Gutta krutt utdrag anmeldelse
    Jeg synes at utdraget var dårlig fordi de startet utdraget midt i boka. Det var litt rart fordi de gikk rundt under bakken og sånne greier. Det var veldig rart. Jeg syntes utdraget var helt forferdelig. Jeg gir den 0/10. Jeg håper boka er bedre.

  21. Jeg syntes utdraget var helt ok fordi Man liksom teleporterte under bakken, man viste liksom ikke hvor man kom fra så det var litt rart. Men hvis man leser boka fra starten av så tror jeg det er litt enklere og forstå. Og på slutten av utdraget så kom det en veldig skummel mann som ikke var veldig snill. Jeg gir boka et terningkast 4/6

  22. Jeg har lest denne boka får jeg synes den er kjempe bra og anbefales fra folk fra tredje og opp til åttende klasse, terning kast 6/6

  23. Jeg syntes utdraget var helt ok fordi Man liksom teleporterte under bakken, man viste liksom ikke hvor man kom fra så det var litt rart. Men hvis man leser boka fra starten av så tror jeg det er litt enklere og forstå. Og på slutten av utdraget så kom det en veldig skummel mann som ikke var veldig snill. Jeg gir boka et terningkast 4/6

  24. Jeg synes Gutta krutt er en bra bok. det er spennende og det var morsomme stemmer osv.
    Jeg boka en 5/6

  25. Jeg synes Gutta Krutt utdraget var litt forvirrende og kjedelig.
    Utdraget startet med at de var under skolen, men det synes jeg var en rar måte å starte utdraget på, for hvordan skal vi skjønne hvorfor de var der. Ellers var boken ganske kjedelig fordi det ikke skjedde noe som gjorde at jeg ville lese videre. Jeg synes også at det var dumt at det var så lite tekst for da får man mye mindre informasjon. Jeg gir den 3/10.

  26. Den var ikke så bra jeg likte ikke den så mye det var litt kjedelig det er ikke min type
    det var rart når de gikk til det kamera rommet mannen var 10000x større en dem det var alt.

  27. Jeg syntes at utraget av gutta krutt var dårlig fordi når jeg begynte å lese så skjønte jeg jo ingenting. Det skjedde noe nytt vært sekund som bare gjorde meg forvirra fordi jeg fikk ingen tid til å forstå hva som skjedde, de startet også i midten av boken som ikke hjalp meg med å forstå. Jeg har ikke tenkt til å lese boken og jeg gir den en 3/10.

  28. Jeg syntes at den var ganske bra.Jeg liker spenning og jeg liker at den er spennende,så jeg vil anbefale den for folk som liker spenning.Jeg gir den en terning kast 5/6

  29. Jeg likte boken siden jeg likte at det var litt action i boka som når de så han mannen i speilet. Det var ganske gøy å lese, og jeg syntes det var gøy da de var i forskjellige rom og når utforska rommene 10/10 den var ganske skibiti

  30. Jeg likte boken ganske bra, fordi det var ganske kult at de var i kjelleren under skolen, og at de utforsket mange steder. Og da de var bak speilet, og det var også spennende og se hvilket rom det kom inn i på slutten, men vi fikk ikke se de så det fikk meg til og lese mer. 9:10 😃den var ganske sigma

  31. Jeg syntes dette utdraget ikke var så bra, fordi jeg skjønte det ikke. Grunnen er fordi vi startet midt i boka. Det var bare litt spennende pga. mannen, men ellers så skjedde det ikke så mye. Morsomme tegninger skal de få da. Ikke så sigma😐 7/10

  32. eg syns den var Drit bra. Jeg har Hele boken den var veldig gøy du kan ikke sei
    at den er Kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelig Du er KJedelig

  33. I utdraget av «Gutta krutt og gledesdreperen» møter vi brødrene Alex, Nikk og Proffen som befinner seg i en tunell under byen og skolen. De har funnet et mystisk kart, de ser også mange skygger der. Jeg gir denne boken terningkast 4, og anbefaler den for barn fra 8-12 år.

  34. Jeg synes boka far veldig bra og spennende, og det som skjedde i boka var veldig kult og gøy. Jeg fikk veldig lyst til å lese hele bok p.g.a dette utdraget. Anbefaler for folk i 9-13års alderen. Terningkast 6.

  35. Jeg syntes boka var litt gøy sia jeg levde meg litt inn i boka og fordi den var spennende. Jeg gir den terningskast 4 av 6

  36. Jeg syntes boka var litt gøy sia jeg levde meg litt inn i boka og fordi den var spennende. Jeg gir den terningskast 4

  37. Boken var kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelig jeg skjønte ingenting av boken jeg liker ikke spenning.

  38. Den glade rektoren på skolen til brødrene Alex, Nikk og Proffen drar på ferie, og det kommer inn en vikar. Merkelige ting begynner å skje og de tre gutta krutt skal til bunns i saken. Har den nye rektoren lumske planer? I utdraget møter vi brødrene i en tunell under byen, og skolen. De har nemlig funnet et mystisk kart og i tunellen ser de skygger som truer.

    Den glade rektoren på skolen til brødrene Alex, Nikk og Proffen drar på ferie, og det kommer inn en vikar. Merkelige ting begynner å skje og de tre gutta krutt skal til bunns i saken. Har den nye rektoren lumske planer? I utdraget møter vi brødrene i en tunell under byen, og skolen. De har nemlig funnet et mystisk kart og i tunellen ser de skygger som truer.

  39. jeg syntes at den var veldig god det er mere min type bok med masse spening og det er gøy nar jeg ser/leser f.eks nåe jeg ser på sosiale medier så ser jeg noen vidioer at noen gjør det samme som de gjør i boka.. Jeg gir den terning kast 5,5/6

  40. Jeg syntes den boken her var helt strålende og kjempe spennende. Og lurer på hva som er bak den siste døra døra Ternigkast5\6

  41. Jeg syntes den boken her var helt strålende og kjempe spennende. Og lurer på hva som er bak den døra Ternigkast5\6

  42. Jeg syntes det var en bra bok som var spenning. Det var også kult hvordan de gikk ut av en dør og kom til skolemelk og der di så ordføreren. jeg gir den terning kast 4.

  43. Hva jeg trur av bokken at det hva bra men ikke den best nor gutten hva i at tunell og dem finner masse tinger som et sverd fra krigen.

  44. Veldig bra spennende bok gøy å det skjedde mye mange bilder jeg er lit nysgjerrig jeg lurer på hva som skjer da de går inn døra.9/10

  45. jeg likte at det var lite tekst på sidene og at det var gode beskrivelses bilder. jeg synes også at boken var veldig spennende. 10/10

  46. jeg syntes boka var bra.
    jeg likte at den hadde med bilder og ikke stappfull med tekst.
    den var spenene og gøy med krutt.
    Jeg syntes forsiden av boka er veldig kul med litt sånn bombe i bakgrunnen.
    Jeg syntes navnet på boka var kul, gutta krutt.
    om jeg hadde sett denne boken på biblioteket ville jeg ha lånet den med en gang!

  47. Den er gøy og spennende. Den har mange fine og beskrivende bilder og jeg likte at det ikke er så mye tekst. Det er synt at den er skrevet uten så mange nyanser.
    6/10

  48. Den var grei og gøy jeg fikk ikke med alt ,men det jeg fikk med var gøy. 5/10 rater jeg boka . Det var gøye bilder.

  49. den var vldi gåy og spanan og veldi go bilde 🤯🤯🤯🔥🔥👌👌👌
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💯🔥🔥🔥🔥🔥💯💯💯💯💯💯💯 7/10

  50. Jeg synes boka var bra fordi det var gode å spennende bilder det var gøy å se de forske rundt på skolen jeg synes boka av 6 av 10 terning kast 4 . . . . 🙊

  51. Jeg synns boka var veldi spenans. og det var gøy at den hadde mange bilder og den. var veldi skibedi .den var min type den er en 9/10 UWU

  52. 10/10 jeg syns den var spennende og gøy den hadde mange bilder og forklaring.
    det var bra at det ikke var så mye tekst. jeg kommer til å lese hele boken.

  53. Jeg likte den fordi den var litt åpen og lett og lese. Den hadde et kult navn(Gutta krut)
    Den var bra skrevet. Jeg gir den en 8.4/10. Det var et gøy tema.

  54. Den var veldig bra men den var ikke helt min bok. Jeg tror mange andre kan elske denne boken. Den var veldig bra for det skjedde veldig mye bra. Jeg likte at det var mange bilder i boken og at den var lett å lese av. Det var også veldig spennende

  55. Jeg syntes at boken var ganske kjedlig og det var veldig kjedelige bilder.
    Noen folk syntes sikkert at den er Grei med den er ikke noe for meg.
    Terningkast (2/10)

  56. Jeg synes at Boken var litt bra fordi den kunne bli mere spennende å lese. Den var litt bedre å lese boken fordi det var ikke så mange vanskelige ord å lese. Også likte jeg at det var ikke så mase tekst å ikke lite tekst det var perfekt. Handlinga var ganske bra fordi det var bare kerakrera.

  57. Jeg likte Gutta krutt fordi den var morsom.
    Jeg likte at de gikk under skolen og de syntes skolen så ut som et slott.
    Jeg anbefaler å lese den fordi den var morsom.

  58. Jeg synes den er bra fordi jeg liker at det er litt spenning og den skumle skyggen ved symaskinen det ser ut som skyggen følger dem ned til døra. Jeg synes folk burde prøve den fordi den er spennende.

  59. Jeg synes boka var bra fordi personene I boka var morsome og det var kule og morsome Bilder. Jeg synes den var ganske spenende men jeg synes det burde være litt mere tekst. Andre burde lese boka fordig den var morsom og bra.

  60. Jeg syntes at boka var spennende.Men hvis boka hadde farger hadde boka vært mye bedre en den allerede er nå.teksten er bra dem snakker om å finne ut ting og i starten at dem var under råd huset.så jeg anbefaler den for mange terning kast 5.det hadde vært bedre at dem hadde laget mere såne bøker.

  61. Jeg synes at den var veldig bra fordi de var på et oppdrag i kloakken også var de i hemmelige rom og da var det en person som så gjennom et vindu også så personen dem men faktisk så var det et speil.

  62. Jeg synes ikke boka var så god fordi jeg liker ikke temaet. Temaet handlet om at guttene var i en tunnel og prøvde å finne vikaren ville gjøre og hvor de var. Jeg synes ikke det ga så mye mening . Handlingen var ganske spennende så det kan hende du liker det

  63. Jeg synes den var bra og ikke bra.
    Jeg trur den var spennende og ikke spennende.
    Jeg synes den var god men i samme plassen ikke god

  64. Jeg syntes at boka var bra fordi da Jenny hun lå ansiktet nedi katte drit på grunn av at det er litt morsomt, jeg gir terningkast 3 og passer for 11 åringer.

  65. Jeg synes boken var helt ok fordi at den kunne gjerne ha vært litt skumlere og jeg synes at boka kunne vært litt bedre hvis skyggen så Alex Nikk og Proffen men jeg anbefaler boken til folk som er 6 år og eldre,

  66. Boken var bra den var ganske bra den var interessant det var en rar rektor med en rar maskin som en man prøvde å bruke. Den er spende morsom og er bra for folk som liker interessant boker. Over alt 7/10

  67.  Det som skjer i utdraget er at rektoren til Alex, Nikk og Proffen skal til ferie og det kommer in en vikar. Axel, Nikk og Proffen fant en mystisk kart de følget kartet og etter at de kom fram åpnet de en tilfeldig dør gjennom den lange rekken av dører. Det viste ikke at skygger truer. Proffen lyste in med lommelykten han så bare noen murvegger og rotter. De trodde det var en blindvei. Det forsettet gjennom den lange gange. Alt var dekket gjennom et tykt lag av støv. Det gikk vider ned en mørkt korridor da det åpnet neste dør så det en trapp opp. Det hørte at noen snakket de sa at den stemmen hørtes kjent ut de trodde det var ordføreren det forsettet. Enda en blindvei sier Nikk. Men det viste at det ikke var en blindvei fordi det trodde det var under rådhuset. Skolen det går i er i Ålesund og det i en øy som heter Asp øya. Det gikk ned i kjelleren. De bestemte seg for å føle kartet til neste dør der de fant et stort speil det kunne se ett skygge. Skyggen kunne ikke se dem men de kunne se skyggen. Skyggen gikk ut en dør. Det løp ut. Det var så nysgjerrig på hvem skyggen var.
    Jeg syns at utdraget var spennende fordi det er mange ting som skjer.

  68. jeg syns den var litt spennende👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👻👻👻👻👻👻👽👽👽👽👽👽👽👽

  69. Jeg synes boka var spennende også likte jeg at det var lite tekst og mye bilder så jeg kunne ha lest resten av boka. Jeg anbefaler denne boka for de som liker spenning og mye bilder i boka. 7/10

  70. den var kjedelig og lit liten tekst hele boka er gøyere en bare et utdrag fra i mitt en av boka.
    jeg gir den terning kast 3 av seks terningkast

  71. jeg likte da han ene tok selfi med det svarte monsteret og den var veldig spenende jeg likte spesielt da de gikk inn i rotterommet.

  72. Jeg likte den fordi det var veldig spennende med den skyggen og at de var i tunneler.
    Jeg lurer på hva skyggen drev å lagde.

  73. jeg syntes den var veldig morsom og spenene fordi de var nede i en hule også var det en mann nede i den hulen også inne i et mørkt rom.

  74. jeg syntes boken var veldig morssom og spennende fordi, de var nedi en hule eller noe og så var det en mann inne på et rom.

  75.  Det som skjer i utdraget er at rektoren til Alex, Nikk og Proffen skal til ferie og det kommer in en vikar. Axel, Nikk og Proffen fant en mystisk kart de følget kartet og etter at de kom fram åpnet de en tilfeldig dør gjennom den lange rekken av dører. Det viste ikke at skygger truer. Proffen lyste in med lommelykten han så bare noen murvegger og rotter. De trodde det var en blindvei. Det forsettet gjennom den lange gange. Alt var dekket gjennom et tykt lag av støv. Det gikk vider ned en mørkt korridor da det åpnet neste dør så det en trapp opp. Det hørte at noen snakket de sa at den stemmen hørtes kjent ut de trodde det var ordføreren det forsettet. Enda en blindvei sier Nikk. Men det viste at det ikke var en blindvei fordi det trodde det var under rådhuset. Skolen det går i er i Ålesund og det i en øy som heter Asp øya. Det gikk ned i kjelleren. De bestemte seg for å føle kartet til neste dør der de fant et stort speil det kunne se ett skygge. Skyggen kunne ikke se dem men de kunne se skyggen. Skyggen gikk ut en dør. Det løp ut. Det var så nysgjerrig på hvem skyggen var.
    Jeg syns at utdraget var spennende fordi det er mange ting som skjer.

    Utdraget passer for de som liker action.
    Jeg gir terning kast 4

  76. Gutta krutt og gledesdreperen
    Skrevet av: Alexander Istad.
    Illustrert av: Espen Meling Sele.

    Det starter midt i boken hvor vi ikke vet noe.
    Det åpnes en dør som er en blindvei.
    Guttene går videre gjennom en mørk korridor og går opp noen trappetrinn.
    Skolen ligger på Aspøya utenfor Ålesund.
    Guttene blir sett av noe.
    De finner og åpner en dør med navnet Morgendagen.

    Utdraget passer for de som liker spenning.
    Terningkast 3

    Hilsen Dasspapiret.

  77. Anmeldelse av Gutta krutt og gledesdreperen
    Det som skjede var at tre gutter var i under jordiske ganger under skolen og rådhuset.Så fant de en person som jorde noe med en data maskin de trodde at de ble set men det ble de ikke.
    Vi møter Proffen Nikk og Hans.?
    Jeg syner at boka var ok jeg har lit lyst til mer av boka.
    Terning kast 5

  78. Gutta krutt og gledesdreperen anmeldelse

    De gikk inn i en hule og hørte ordføreren snakke og tenkte at de var under rådhuset. Proffen ville gå men Alex var uenig. Han ville orientere kartet, men da lyste Proffen opp. Det var en god ide og nå er det ikke langt igjen.

    Det er brødrene Alex og Nikk og Proffen.

    Jeg synes boken var ok for meg var det ikke så fristene og lese den men noen andre ville sikkert ha likt den, jeg tror at jeg ikke vil fortsette og lese på den. Den får terningkast 3 fordi den var ikke helt min type bok.

    Hilsen Jusra 5C

  79. Jeg synes at boka var veldig gøy fordi det var veldig mye spenning og at denne boka passer barn på alder 7 – 12 år gammel. Jeg gir denne boka terning kast 5😆.

  80. Eg har lest hele boken fra før av og eg synes starten er humor midten er spennende og slutten er gøy.
    utdraget var spenndene fordi de gikk steder under bakken og de gikk inn i en dør og vi vet forsatt ikkje hva

  81. denne boken var spenende men lit lite informasjon om hva som sjedde men det e rbra med mye bilde men eg synes og att det skulle ha litt mere texst på sidene men jeg er 12 år gammel og for meg vill eg gjerne lese mer av denne

  82. Dette er hva jeg syntes om den:
    SUPER spennende.
    Passer for 12års alderen.
    Enkel å lese.
    Kule tegninger.
    Og MYE MYE mer.
    terningkast 5.

  83. Jeg synts boka var bra ,men ikke min favoritt. Jeg synts den var bra fordi det var mye spenning og guttene var veldig nysjerrig. Anbefaler fra 9-13 år

  84. Jeg syntes at den var spennende og gøy. Jeg likte at det var masse spenning men jeg ønsker at de ville ha hat litt mer fra boka. Jeg gir den terningkast 5. Jeg anbefaler dette til barn fra 9 til 13 år.

  85. den var veldig spennende, ganske mystisk med den mørke skyggen. bra bok for folk som liker spenning. vurderer sikkert å lese hele denne boka. bra bok.

  86. jeg syns det var litt lite informasjon i utdraget
    jeg anbelfaler boken for 7-12 år
    jeg likte ikke noken

  87. jeg synes at det var spennende siden de var i en tunnel og de tre guttene var inni en gruve under hele byen og skolen.
    og jeg likte det at det sto noen på andre siden av speile under bakken. men jeg synes at de kunne hat litt mere av boka med så jeg gir den 8|15. Jeg annbefaler boka for barn i alderen 10 til 14.

  88. bra med spenning å bra med bilder å bra forklart har savnet spenning bøker i bokslugerprise boken bar superbra

  89. Jeg syntes boken var veldig bra så jeg tror noen fra kanskje 9 til 13 kunne lest denne og likt den så ut ifra det jeg har lest nå så likte jeg den.

  90. jeg syntes den var spendene og gøy. jeg syntes den passer for alle mellom 10 til 14 år. jeg gir den 6 av 6

  91. Jeg ELSKER boka jeg ble revet med for en gang skyld liker jeg og, lese boka. Boka har over 300 sider da kan jeg ha en bok jeg liker LENGE.

  92. Gutta Krutt & Gledesdreperen

    Boken handler om tre gutter som er under jorda.
    De startet under skolen, og kom til et speil.
    Det sto noen i speilet, men de så ikke hvem.
    Det er tre hovedpersoner: Nikki, Proffen og Alex.
    Sjangeret er Spenning.
    Jeg gir terningkast 5.
    Jeg syns boken var morsom, rar, spennende og kul, men ikke helt min stil.
    Jeg syns denne boken passer for 9-16 åringer.
    Jeg vil kanskje ikke kjøpe denne boken selv, men jeg anbefaler den for andre.👍🏻
    Jeg syn den var bra.

  93. Jeg sins at denne boken var bra og spennende men jeg tror at boken hadde vert mer interessant vis de hadde litt mer av boken i utragen. Jeg gir boken 7/10

  94. Jeg syntes den var rar og spennende. 🙂
    Jeg anbefaler den til 7 og 12 år. 🙂
    Jeg syntes den er en terningkast 3 🙂

  95. Gutta krut og gledesdreperen

    Den var veldig spennende for det var en skole som hadde en veldig snill, Rektor men så fikk de en ny en og hun var litt mystisk. Guttenene fant et rom så da gikk de inn dit så var det et monster,menneske vet ikke helt men det var litt skummelt synest jeg fine bilder og bra forklaring jeg gir den ternings kast 5 for jeg liktet denne boken veldig godt.

  96. Den handler om tre personer som går ned i noen gruver under byen. Der finner de gamle ting fra krigen. Plutselig ser de en person som jobber med en merkelig maskin. Jeg synes ikke det er så spennende. Den passer for alle mellom 8 og 11 år. Jeg gir den terningkast 3 av 6.

  97. Jeg synes utdraget fra Gutta Krutt er en ganske bra og spennande, men den gav ikke 100% meining og det var litt vanskeleg å forstå hva den handlet om. Jeg anbefaler den fra alderen 7-13.

  98. jeg likte svart hvit stilen og den var spennende, i tillegg så likte jeg at det var veldig mange bilder. anmeldelse av bob.

  99. Jeg syntes det var spennende og det var bra at det var bilder fordi da fikk man hvite litt mer og det ble litt mer spennende.😊 Jeg anbefaler denne boken for 6 år til 12 år. jeg gir den terningkast 5.

  100. Den var veldig spennende! Boka passer for folk som liker spennende bøker. Selv om det var svarte og hvite tegninger så var tegningene fortsatt veldig gode! Man skjønte veldig mye! Den var også lett å lese. Anbefaler barn fra 9-14 år. Terningkast 5 av 6

  101. Gutta krutt og gledesdreperen😍
    De åpnet en dør men det var en blindvei vi prøver en annen dør sier Nikk😊
    De åpnet en ny dør og oppdaget en trapp oppover😮
    En skygge som skrudde på en maskin.
    Karakter
    Nikk,proffen og Alex.🙅🏼‍♂️🙅🏽‍♂️🙅🏻‍♂️
    Jeg syns boken var ganske kjedelig og jeg har ikke noe lyst til å lese mer😘😘
    Terning kast 1/6🎲

  102. Den var gøy men også helt ok. Det var bra at det var tegninger i den. Den passer bra for gutter og jenter. Jeg anbefaler den.

  103. Gutta krutt og gledesdreperen
    De åpnet en dør men det var en blindvei. I tunnelene fant gutta et rom med en skygge og ble ganske skremt.
    Alex, Nikk og proffen
    Den var litt kjedelig. Jeg fikk ikke så list til å lese mer.
    Terning kast 1/6

  104. Gutta krutt & gledesdreperen

    De gikk inn i en hule så så de en skygge. Denne boken er perfekt for folk som liker kjedelige bøker.
    Vi møter tre brødre som heter Alex, Nikk og Proffen.
    Jeg sytes boka var drit kjedelig og jeg skal alldri lese den igjen.
    Terningskast -100/6

  105. Gutta krutt 🩵
    Den handlet om tre gutter som kom til en gruve .
    Jeg synes boka var litt kjedelig .
    Derfor gir den terning kast 3 .
    Jeg ville anbefalt denne boka for jenter og gutter fara alder 7-12 år 😘

  106. Den handler om tre personer som har godt ned under byen inne noen gruver. De ser gamle ting fra krigen.
    Plutselig ser det en person som holder på og skru på en slags maskin.
    Den er ikke så gøy synes jeg.
    Den passe for alle som er 8-11
    Jeg vil gi den terningkast 2/6

  107. Guttakrutt

    Da jeg leste la jeg merke til at det ikke skjedde så mye.

    Jeg synes at boken var litt kjedelig når de bare gikk i tunnel og sånt.

    Jeg likte godt da en av guttene sparket en stein og det lagde mye lyd og så kom skyggen løpende ett sted.

    Jeg ble irritert over da de bare opnet dører og egentlig gjorde ingenting.

    Hvis jeg var skyggen hadde jeg knust speilet.

    Slutten var helt grei, men til sammen hele boken var den terningskast 3.

  108. Boken handler om at tre gutter Alex, Nikk og Proffen. De går i en mørk korridor og åpner en av dørene, der ser de noen rotter, en hjelm, en sabel og masse annet rart. De går ut av rommet og fortsetter nedover den mørke korridoren. De kommer til en trapp som fører til skolen, den er på en øy utenfor Ålesund og heter Aspøya. Ettervert kommer de til et stort rom, på den ene siden av rommet er det en kontorplass med speil. De tror først at det er et vindu. Inne i rommet kan de skimte en skygge som driver og jobber med noe stort. Jeg syns denne boken var ganske bra kunne tenkt meg å lese videre i boken!
    Jeg anbefaler denne boken til barn mellom 8-12 år

  109. Boka handler om tre gutter som heter Alex, Nikk og Proffen.
    De gikk ned en lang gang med mange dører.
    De går inn en av dørene, opp en trapp og stopper med et vindu.
    I vinduet ser de et monster.
    Monsteret kommer mot dem, stopper å går tilbake.
    Var det et speil?

    Jeg gir boka terningkast 4/6
    Jeg anbefaler denne boka for barn mellom 8-12 år fordi den er spennende.

  110. Boken handler om 3 gutter som heter Alex, Nikk og Proffen. De er i en mørk korridor, og går inn en dør. Der ser de noen rotter, en hjelm, en sabel og litt forskjellig. De fortskjetter nedover korridoren og opp en trapp. De kommer til skolen, den er på en øy utenfor Ålesund som heter Aspøya. De kommer inn et stort rom, og det er et stort vindu. Der er det et monster, det kommer mot dem. Er det er vindu? Nei, det er et speil! De kjapper seg videre og ser en dør som der står MORGENDAGEN.

    Jeg anbefaler denne boka for barn fra 8 til 13 år

  111. Jeg synes ikke at denne boka var helt min smak. Jeg liker ikke så godt bøker som denne, jeg er mer glad i bøker man kan le av, dermed falt ikke denne helt i smak. Jeg er en jente på snart 12 år og jeg synes denne boka passer for noen som er litt yngre enn meg og folk som liker bøker som bygger opp spenning. Denne boka handler om 3 brødre som går gjennom kloakken og plutselig finner de mange mystiske rom. De finner ut at flere bygninger (Som rådhuset) har en egen gang ned til kloakken. Jeg ville anbefalt boka til barn mellom 8 og 10 år.

  112. Den hanler om 3 gutter som fant en dør og gikk inn døra for å få seg til skole dem hørt at nånn snakka og fant ut at det hva ordføreren dem gikk litt lengere å så en man og han reist seg å begynt å gå mot dem dem fant ut at det hvar en speil mannen så seg i.

  113. Boken handler om tre gutter som finnner et kart over Ålesund de havner i tuneller unner ålesund å ser en skygge.
    Jeg rater den 4/10
    den passer 9-11 år
    sjangeren på denne boken er spenning.

  114. Jeg synes gutta krutt og gledesdreperen var en ganske god bok som jeg har lyst til å lese ferdig. Det handler om 3 gutter under byen som prøver å finne skolen sin. Men der finner de en mystisk skygge.

  115. Ikke helt for meg. Boken handler om tre brødre som fant et kart over tunneler under bakken i Ålesund. Anbefaler den for 8-10 åringer, hvis du liker Mystiske og spennende bøker kan denne være for deg.

  116. Denne boken handler om 3 gutter i Ålesund som fant et kart under byen i en mørk tunnel å prøver å komme seg til skolen. På vegen merker de en mistenkelig person som sitter å styrer på en maskin av noe slag. Jeg synes boken hva veldig morsom og jeg kunne gledelig lese videre. Jeg anbefaler boken til alle barn i hele Norge uansett hvor gammel du er. Takk for meg 🙂

  117. Jeg synes boken var litt kjedelig, men det var litt spennende når de så skyggen gjennom speilet. Jeg trodde de skulle bli spist opp. Slutten på boken kunne vært litt annerledes.
    Jeg lurer på hva som er i de andre tunnelene.

  118. Bra nok, ville ikke ha lest den frivillig fordi jeg liker egenklig ikke tegneserier men denne boken var fin å lese.

  119. Denne boken handler om tre brødre som finner et mystisk kart over Ålesund. Boken var bra synes jeg. Jeg ville ha lest resten av boken.

  120. I det avsnittet av boka vi leste handler det om tre gutter som har funnet en tunnel under bakken og prøver å komme seg fram til skolen, undenfra. Jeg likte boka fordi jeg liker å lese spenningsbøker som denne, men jeg syntes det var litt lite skrift i forhold til vår aldersgruppe. Så boken var ikke den beste. Jeg kunne tenkt meg å lese resten men det er ikke sikkert. Sjangeren er ikke helt hva jeg synes er gøyest å lese,men den var ganske bra. jeg ville anbefalt boken til en litt yngre aldersgruppe enn meg selv, så 8-10 år tror jeg vil passe best. Terningkast 4.

  121. Ikke helt for meg. ambefales for 9 år. boka handler om tre brødre som finner et kart over tunneler i Ålesund. jeg tror for de som liker mysterie bøker og spenende bøker er denne for de.

  122. jeg syntes den var bra! jeg likte at de gikk i tunneler, boken var veldig spennende. jeg ville ha gitt den terning kast 4/6

  123. Jeg syntes boka var ganske kul fordi jeg liker veldig godt krim bøker. Det får meg til og få gåsehud og det er skikkelig spennende og lese.

  124. Jeg syntes at Boken var mystisk og spennende. Den er også lett og lese
    Jeg anbefaler boken fra og folk som liker spenning.

  125. Boka handler om tre gutter som har funnet et gammelt kart, og en gang med mange dører. Gangen går blant annet under skolen og rådhuset. Jeg synes boka spennende og jeg fikk litt lyst til å lese videre. Jeg vi anbefale boka for de som er 9-12.

  126. Boken var ganske bra fordi der var veldig sånn krim på en måte greier for gutter.
    Også er det en gutte bok og Benny (venn) liker gutta krutt navne, sååå ja.
    Jeg anbefaler for gutter som liker tyve bøker og kødde bøker. Og det er mange fantasi greier som er veldig gøy, og vis man liker tegneserier eller bilde bøker det her er perfekt for deg!

  127. jeg likte boken fordi den var spennene og lit rar.
    jeg hadde lest denne boka videre. jeg likte det fordi det var fantasifull. jeg anbefaler som dem som liker fantasifull og eventyrer.

  128. Boken var ganske bra fordi der var veldig sånn krim på en måte greier for gutter.
    Også er det en gutte bok og Benny (venn) liker gutta krutt navne, sååå ja.
    Jeg anbefaler for gutter som liker tyve bøker og kødde bøker. Og det er mange fantasi greier som er veldig gøy, og vis man liker tegneserier eller bilde bøker det her er perfekt for deg!

  129. Jeg synes denne boken var helt ok, jeg ville ikke lest denne videre men jeg anbefaler denne boken for folk som liker litt mer spenning i hva de leser.

  130. veldig spennende og gøy å høre på.
    kansjke jeg leser boka. anbefales for 4. til 7. klasse 🙂
    7,8 av 10

  131. Jeg syns boken var veldig spennende og det er noe jeg kunne lest, jeg syns barn som er 10-12 år kommer til å like dette.

  132. Jeg synes at gutta krutt boka var ganske mystisk og spennende. Den var ganske morsom og kul å lese jeg anbefales folk og lese hvis dem liker spennende bøker!
    Terning kast: 5

  133. Jeg syntes boka var bra og dårlig fordi jeg skjønte ikke alt i boka men den hørtes litt spennende ut. Jeg gir den 5/10

  134. Jeg vet ikke hva jeg synes om denne boken, jeg ville ikke lest denne boken videre men anbefaler den til folk som liker litt spenning.

  135. Jeg syntes den var spennende, det var mest spennende når de så han mannen i speilet. Anbefales for de som er 10-12.

  136. jeg synes at boka var veldig gøy men den var lit sedelig til slut men dere budde lese den boka fordi på starten er det veldig gøy jeg hir den bok 10/100%

  137. Boken var bra, den var spennende, og det var mye action, men tror ikke vi kommer til å lese boka igjen, men veldig fin bok

  138. boka var spenene og jeg ville høre mer av boka. det kunne være litt mer spenning, men den var gøy og høre. jeg tror skyggen var vikaren😊

  139. Jeg synes boka var veldig spennende og gøy, men den hadde litt action og var mye mysterier. Jeg rater den 9,8 av 10 anbefaler å lese den.

  140. jeg likte den godt, jeg synes den var bra når de gikk ned tunellen og fan skygge det var spennen.de. jeg anbefaler den

  141. Jeg syntes den var litt kjedelig, jeg anbefaler boken for folk som liker litt spenning. Terningkast 3/6

  142. Jeg likte boka godt fordi det var skikkelig spennende så jeg vil lese resten av boka. Slutten på utdraget var skikkelig spennende. Jeg ble overrasket over at den var mye bedre enn jeg trodde. Det var akkurat passe tekst for meg. Jeg synes det var spennende når den skyggen kom. Jeg synes den var actionfylt. Denne boka burde bli lest fordi det er ikke mye tekst, den er morsom og den er spennende så jeg gir denne boka terningkast 6.

  143. Den var veldig bokete og den var ganske bra, grunnene til at den var bra var at den var litt spennene, jeg er ikke god til og skrive

  144. Det var spennene jeg trodde at speile var en glass med en stor monster fra 1709.
    Også trodde jeg at det skule være noe spennene på skolen men det var bare ordenselev som henta melk og juice. Og nå skal jeg gå på biblioteket og låne boken fordi jeg vil vite hva som skjer. Også tenk og ha en skole som er nesten som en slott.

  145. jeg har lest hele boka før og jeg likte den veldig den får en 5 av 6

    Jeg er en bråkete løve

  146. Denne boken har jeg lest 4 ganger før vi leste utdraget men det spiller ingen rolle fordi den er like fantastisk hver gang, rett og slett en kjempebra bok jeg elsker den den er så actionfylt og så spennende så jeg skal lese hele boken igjen den er helt nydelig
    TERNINGKAST: 6. likte den SYKT godt. Takk gud for at denne boken ble laget.

  147. Den var helt ok, skjønte ikke så veldig mye men den har potensial.

  148. JEG SYNTES DET VAR EN GANSKE BRA.TERNING KAST 7.DET VAR LITT SYND AT DET VAR ET SPEIL DEN SYGGEN BURDE KOMME ETTER DEM.SÅ NESTE BOK SÅ HÅPER JEG DET BLIR NOEN SOM BLIR JAGET AV EN MYSTISK MEN RESTEN VAR BRA.

  149. Boken var helt grei, det er ikke helt min type bok men for de som liker sånne bøker så er nok denne boken kjempe bra!

  150. Da jeg leste la jeg merke til at den var spennende og skummel og super bra det er den beste boka jeg har lest.

  151. Den var gøy ikke super gøy men gøy den var veldig spennende når han mystiske mannen sto ved speilet og da tenkte jeg å nei blir de oppdaget. Men gøy. (Roverud skole) 5.klasse

  152. jeg synes boka er passe fordi når «skygge/monster» parten kom i en dør da synes jeg var kjedelig fordi jeg trodde skyggen skule komme.

  153. Jeg syntest denne boken var helt grei jeg lurer på ka som ska skje videre.den var spennende denne er ikke for meg anbefaler denne il folk som liker spenning 4/10

  154. 😄😙😄😁😃😚😗😆😊🥲😁😗😃😚😙😙😗🙂😙😗😄😚🙃😄😁🥲🥲😙😄🙃💁🧑‍🦼🧖💁🍋‍🟩🍏🫚🧖🚶🧖🏃🧑‍🦽💇💇💆🌺🌺🥀🌵🌺🌺🌼🍁🌶️🫚🍏🍏🍎🍅🛻⛽⛽🚥🚐🚥⛽🛢️🎃🎐🪩🥈🎐🪩🎂 jeg likte denne boken så mye 8/10🥹😙😃🙂😊😘🥹😗😙🙂🫠🥹😘🥰🛌🛀⛹️🧖💇🙋🚶🤷🛌⛹️💇🍄🌸🌲🌾🌺🌾🍄🌸🦽🚥🛻🦽🦼🚦🚗🚥🦽🦼🚛⌨️⌨️💰📀💻⌨️💰💾💿💴🎏🎎🎗️🎏🏅🎇🎄den er veldig spennende

  155. er spennene gøy 😀🤔🤔🤔😀😀🤔🤔😀😀🤔🤔🤔🤔🤔🤔😀😀😀😀🤔🤔

  156. Jeg synes boka var veldig bra faktisk. Jeg anbefaler boka den er ganske spenenne. jeg håper andre liker den også fordi den er gøy og veldig kul.

  157. Denne Boka passer bra for de som liker spennding og dektevtiv arbeidt denne boka passer bra for de til 7-12 år

  158. Det var ikke helt min type bok men jeg tipper noen andre vil like denne
    Jeg vil anbefale denne boka til alderen 8-12 år

  159. boken handler om 3 kompiser som er i en tunell og finner ut at di er under rådhuset når de hører statsministeren snakke. anbefaler boken for folk mellom 8-12 og liker spenning

  160. Gutta krutt og gledesdreperen er en bok som handler om 3 brødre som går på en skole på en øy utenfor Ålesund. De går inn i en tunnel hvor de ser en mann som driver med noe på en maskin. Denne boken passer best for de som er 9-13 år, jeg gir den 4/10.

  161. Jeg syntes boka var spennende og gøy,det var litt lite tekst på sidene så det var lett og lese.Det handler om tre gutter som finner noe mystisk under skolen.Jeg vil gi boka en 5 av 6

  162. Denne boken var urealistisk
    Jeg gir den terningkast 3.
    Jeg hadde ikke valgt denne boken vis jeg skulle velge en bok men den var litt bra.

  163. jeg syntes boka var gøy ,den handler om tre gutter som bor på en øy utenfor Ålesund
    de er i en slags tunnel da de ser en mann som driver å tukler med en maskin

  164. Spennende bok, ikke helt for meg da. Jeg syntes det var morsomme illustrasjoner da.
    Passer for barn mellom 7 og 10 år. Terningkast 3.

  165. Noen i klassen syntes boka var så bra at de ønsket seg mer. Andre syntes den var fin og veldig kul og spennende å lese. De synes tegningene var var fine og morsomme. Noen fikk lyst til å lese videre.

  166. Denne boken virker spennende, actionfylt, rar, ulikt annet jeg har lest.

    Jeg liker ikke bokomslaget fordi det er lite spenning.

    Hovedkarakterene i boka er Proffen, Alex og Nikk.
    Sjangeren på denne boka er action.
    Denne boka passer best til barn i alderen 7-12 Det hadde en bra start med skyggen og sånt, men ettervært ble det kjedelig. Kule tegninger og artig at rottene spiller poker. Jeg gir det terning kast 4/6

  167. Denne boken virker kjedelig.
    Jeg syns den virker kjedelig fordi de gikk bare rundt i en kjeller.
    Jeg tror den handler om spenning.
    Hovedkarakterene i boka er Proffen, Alex og Nikk.
    Sjangeren på denne boka er spenning.
    Denne boka passer best til barn i alderen 10 til 15.
    Boken er 3 av 10.

  168. Denne boken virker rar
    Jeg syns den virker spennende fordi jeg trodde skyggen kommer til og ta guttene.
    Jeg tror det er en illustrert bok av tegneserie.
    Jeg liker ikke bokomslaget fordi dessverre jeg likte ikke boka. Jeg er glad i andre type bøker men for de som liker disse slags bøker er den bra:)
    Jeg er nysgjerrig på å lese denne fordi jeg vet ikke hva som skjedde etter at de datt i dørene.
    Jeg tror den handler om gutta som må finne noe.
    Hovedkarakterene i boka er guttene.
    Sjangeren på denne boka er krim.
    Denne boka passer best til barn i alderen 10/11 år.
    terning kast er 2/6

  169. Hovedkarakterene i boka er Alex, Nikk og Proffen.

    Det var en bok med lite farger. Jeg ville hatt mer farge på bildene. Det kunne ha vært mer tekst.

    Jeg ville ikke ha lest den, fordi den virker kjedelig. Jeg har ikke lest hele boka, men det er sikkert noen som liker den. Men ikke jeg.

    Boka handler om litt krim, men den er ikke så skummel og ikke så spennende.

    Jeg gir den 2/10.

  170. Denne boken virker spennende fordi det skjedde mye i den.
    Jeg tror det er en illustrert bok fordi …
    Jeg synes bokomslaget er helt greit.
    Jeg er nysgjerrig på å lese denne fordi den virker spennende.
    Jeg tror den handler om 3 gutter som er under jorda og leter etter noe.
    Hovedkarakterene i boka er proffen nikk Alex.
    Sjangeren på denne boka er spenning.
    Denne boka passer best til barn i alderen 10.

  171. Denne boken var bare litt spennende.
    Det var var en illustrert bok.
    Jeg gir den en terningkast 3.
    Jeg hadde ikke valgt denne boken vis jeg skulle velge en bok men den var litt bra.
    Jeg tror den handler om tre gutter som dro igjennom en dør for og finne ut noe.
    Hovedkarakterene heter Alex, Nikk og proffen.
    Sjangeren er spennende.
    Den passer best til alderen 7 til 10.

  172. Denne boken virker spennende og skummel og har masse action.
    Jeg syns den virker spennende fordi at de kunne se gjennom det speilet men det kunne ikke skyggen på andre siden.
    Dette er en illustrert bok fordi den har masse bilder.
    Jeg likte denne boken fordi det var passe mye tekst og fine bilder.
    Hovedkarakterene i boka er Alex, Nikk, Proffen
    Sjangeren på denne boka er action
    Denne boka passer best til barn i alderen 8-13 år.
    Terningkast 3/6

  173. Jeg er nysgjerrig på å lese denne fordi den ser spennende ut og den skyggen sprang bort
    Jeg tror den handler om krim.
    Hovedkarakterene i boka er nikk.
    Sjangeren på denne boka er krim.
    Denne boka passer best til barn i alderen 10.
    Den var litt gøy men også litt kjedelig rater den 6/10.

  174. Denne boken virker spennende og litt skummel.
    Jeg syns den virker spennende fordi skyggen var mystisk og de var under jorda.

    Jeg tror det er en illustrert bok fordi den var ikke så lang
    Jeg liker bokomslaget fordi det var spennende og mystisk
    Jeg er nysgjerrig på å lese denne fordi den var veldig spennende og jeg har lyst til å finne ut mere
    Jeg tror den handler veldig mye om skyggen og under jorda
    Hovedkarakterene i boka er Alex, Nikk og Proffen
    Sjangeren på denne boka er spenning
    Denne boka passer best til barn i alderen 7 til 15 år.
    Jeg gjir denne boka rating at 8,5 av 10

  175. Den var ikke bra men ikke dårlig.
    Det går ikke an å lese den, hvis jeg hadde lest den hadde jeg død før jeg hadde starta på den. Veldig veldig kjedelig🥱🥱🥱
    rater den 0/10.

  176. den var bra fordi bilde være fin og kul og den historiene vare bedre den det andre men ulv ulv vare mye bedre den gutta krutt og glededreperen

  177. Den var dårlig fordi den var veldig kjedelig.
    Guttta Krutt er ikke ambefalt.
    Jeg rater den 2/10.

  178. Boken handler om tre brødre som finner en tunnel med mange dører med forskjellige ting inni. I en var det noen tinger fra krigen og mange rotter i. det var en som hadde et speil eller vindu jeg er litt usikker med et slags skygge monster på andre siden. Den siste døra sto det morgendagen og mer enn det fikk vi egentlig ikke vite. Jeg syntes boken var bra og ganske spennende. jeg syntes skyggene var veldig kule og litt nifse. Det er litt vanskelig og forstå hva som skjer når man bare leser litt mitt i boken, men av det vi leste var boken ganske bra.

  179. Jeg synes at den var spennende å gøy. Jeg lurer på hva som var inn på det rommet og om det var glass eller et speil. Og hva var det den personen gjordet inn der eller om han så gutta når han stakk nesa helt opp i speilet/glasset. Det var veldig gøy å jeg liker at de er veldig nysgjerrig! De hadde det sikkert veldig gøy når de gikk i de tunnelene. Jeg tror at det var en morder inn på det rommet eller en spion. Jeg synes den var veldig spennende å jeg vil lese mer av den.

  180. Gutta krutt boken syntes jeg var veldig spennende med at de tre brødrene gikk i tunneler under skolen deres og at de fant noe rart også fant de en dør og dyttet døren åpen og snublet over dør stopperen.Jeg gir den et terning kast 4 den var spennende.Jeg håper at skolen min kjøper denne boken for jeg vil vite hvordan den startet og hvordan den sluttet. om de fant det ut eller ikke.

  181. Gutta krutt

    Boken handler om de tre brødrene krutt som gikk seg vill under byen.

    Sjangeren var spenning men utdraget var ganske kjedelig og tomt det skjedde veldig lite. Jeg synes det var en veldig dårlig bok ville ikke anbefalt denne boken den er dårlig

    terningkast 1 ut av 2

  182. Jeg er ikke så glad i spenningsbøker som denne, men jeg kunne ha lest den.
    Denne boken hadde passet en som liker å lese mystiske og spennende bøker. Alt kom så fort så jeg forsto ikke helt først, men så ga det litt mer mening etterhvert. Det var også en eksplosiv forside som kanskje kan få folk til å vil lese den. Boken handler om tre brødre som prøver å finne ut av hvorfor det skjer mystiske ting. Den fanget dessverre ikke interessenten min. Terningkast: 3

  183. Jeg synes ikke at den var noe bra, jeg er mer glad i fantasy, som Harry Potter og
    The Hunger Games. Jeg er heller ikke noe glad i bildebøker, og ikke så glad i denne typen sjanger. Så, denne boken var ikke noe for meg, jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommmer til lese denne boken. Jeg vil ikke anbefale den.

  184. Boken handler om tre gutter som åpnet en tilfeldig dør.

    Sjangeren er spenning.

    Jeg synes ikke at boken var noe særlig spennende.

  185. Jeg synes boka var helt grei. Jeg synes action er den beste boka jeg vet men dette var ikke action synes jeg. jeg gir boka en terningskast 3

  186. Gutta krutt

    Boken handler om tre gutter som åpnet en tilfeldig dør.
    Inni det rommet var det helt mørkt, men guttene gikk inn likevel.

    Boken hører til sjangeren spenning, men jeg syntes ikke boken var så veldig spennende.

    Boken var ikke så gøy å lese fordi det var ikke noe spennende som skjedde.
    De var bare en gjeng med gutter som var i en mørk kjeller og fant noen ting her og der. Jeg gir denne boken terning kast 2

  187. Teksten handler om brødrene Alex, Nikk og Proffen når de prøver å finne ut hvorfor merkelige ting skjer når læreren går på ferie.

    Boken er en krimbok.

    Jeg synes teksten var bra, men den var for kort og ble ikke spennende i det de hadde i teksten.

  188. Det første jeg så da jeg leste var at Alex, Nikki og Proffen fant en hemmelig dør.
    Jeg synes at det var litt rart å begynne teksten med at de åpnet døren, men at det også var litt spennende fordi de gikk rett inn i døren uten å tenke seg om.

    Jeg likte godt da de gikk inn i døren fordi at det var spennende at de var under jorden.
    Jeg ble irritert over at skyggen løp vekk med en gang han så guttene fordi da kunne vi ikke se hvem det var.

    Jeg ble skuffet over at guttene ikke løp etter skyggen fordi at det hadde vært mye gøyere hvis de løp etter ham, men hvis jeg hadde vært guttene hadde jeg løpt etter skyggen for å ta han.

    Jeg ble overrasket over at guttene snublet inn i døren der det sto “MORGENDAGEN”, så slutten var at guttene snublet inn i døren der det sto “MORGENDAGEN”.

    Boken var litt mid 3/10

  189. Utdraget av Gutta Krutt var ikke så veldig spennende, fordi de overdrev veldig mye med reaksjonene og det var ikke så mye spenning i utdraget. Det kan være at jeg hadde likt boken hvis vi hadde lest hele istedenfor bare utdraget. Jeg gir terning kast tre.

  190. Det første jeg så da jeg leste var at Alex, Nikki og Proffen fant en hemmelig dør.
    Jeg synes at det var litt rart å begynne teksten med at de åpnet døren, men at det også var litt spennende fordi de gikk rett inn i døren uten å tenke seg om.

    Jeg likte godt da de gikk inn i døren fordi at det var spennende at de var under jorden.
    Jeg ble irritert over at skyggen løp vekk med en gang han så guttene fordi da kunne vi ikke se hvem det var.

    Jeg ble skuffet over at guttene ikke løp etter skyggen fordi at det hadde vært mye gøyere hvis de løp etter ham, men hvis jeg hadde vært guttene hadde jeg løpt etter skyggen for å ta han.

    Jeg ble overrasket over at guttene snublet inn i døren der det sto “MORGENDAGEN”, så slutten var at guttene snublet inn i døren der det sto “MORGENDAGEN”.

  191. Jeg syntes utdraget var gripende, du ble tatt med rett med inn i handlingen noe som gjorde at du fulgte ekstra godt med. Den delen av boken som gjorde mest inntrykk på meg var når de var utenfor datarommet, og han mannen som styrte datamaskinene kom mot dem. Utdraget fikk meg til å ville lese boken, så jeg gir utdraget en terningkast seks.

  192. Jeg synes at boka var dårlig fordi at den var skikkelig tilfeldig. Det var nesten ingenting spennende med den, det eneste som var i det minste spennende var slutten hvor han mannen løp ut av rommet. Jeg trodde han skulle komme etter dem, det hadde vært litt mer spennende enn de løper gjennom en dør med ingenting som skjer, de er bare redde. Men over til det som er bra ved boka, det er masse bilder som forklarer hva som skjer, man må liksom ikke tenke hva som skjer. Jeg har ikke lest hele boka, men jeg har lest dette utdraget. Terningkast 2.

  193. Vi i 5A likte boken veldig godt fordi den var spennende og morsom.
    Vi likte også spesielt godt at det var en bildebok.

  194. Lucas the pro🏀🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇 sier:

    Jag syns teksten var super fordi eventyret var super spennende. Forfatteren laget at jeg kunne ikke stoppe og lese den han brukte mange gode ord og lagt historien mye mer spennende. Jeg hadde likt at jeg kunne lest hele historien. Jeg liket hvordan de fant den tunnelen det var super.

  195. Jeg likte boken den var spennende og jeg likte personen som drev med data maskinene for han var litt skummel og jeg liker proffen best og di andre er bra di også men jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor di var i kjelleren?👑😀

  196. Jeg syntes at boka var bra.Det var ikke så spennende fordi jeg skjønte ikke mye av hva de sa i boka,men boka var bra å gøy å lese.Den kan være bedre hvis den hadde hatt noen flere beskrivelser.Jeg gir den terningskast

  197. Boka kunna ha litt mer spenning. Boka var bra fordi den har litt spenning, fordi når dem åpner døra så blir det spennende

  198. Hockey boy theodor 🏒🏒🏒🏒🏒💀💀😂🏒🏒🏒🏒🏒😎😎😎💕💕💕💕💕💕✌️🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈👍☠️☠️💀💀☠️💀☠️☠️💀☠️☠️ sier:

    Jeg synes at denne historien var veldig bra og den hadde veldig mye mysterie tinger. Men jeg ville hadde vite hva den søker etter. Den var veldig bra det passer for de som liker kule ting.

  199. Jeg synes at boken er super spennende. Boken hadde masse spenning som gjorde at den ikke ble kjedelig. Utdraget gjorde at jeg nesten ikke klarte å legge den ifra meg! Jeg mener at den fortjener en super og 10/10 fra meg. Jeg anbefaler den høyt til alle som har lyst på en bok med masse spenning

  200. Boka var veldig bra den var spennende boka hadde mange beskrivelser som laggde at jet kunne oppleve boka bedre en andre.Jeg mener at andre burde lese boka fordi den var fint skrevet og har masse spenning og beskrivelser jeg gir boka 9.8 ut av 10.🤩

  201. Jeg synes boken var veldig bra!!!!! Det var spennende fordi den var litt skummel å det liker jeg. Det var mye spenning. Jeg ville lese mye mere men jeg kunne ikke:(. Jeg kan skjønne at folk liker å lese den. Jeg synes det er ternings kast 5😁

  202. Jeg synes boken passer ikke for meg fordi var kjedelig og.Må ha mer
    Spenning .jeg tror hvis det hadde mer farge og beskrivelser da kunne det hvert bedre ,tegneserien så 2/10 😛

  203. Jeg synes boken var bra men den kunne hatt mere beskrivelser. Men jeg likte at det var en tegneseriebok sånn at vi kunne også få noen ideer av hvordan det så ut i de forsjellige stedene.

  204. Boka var ikke bra og ikke dritt 5/10 også den er kulere hvis den er mye spenning

  205. Jeg syntes at boken var bra fordi den hadde my spenning og jeg følte vibben boken hadde. Jeg fikk også følelse av mysterie og grøsser, men også litt humor eller komedie. Jeg har lyst til å lese resten av boken. 10/10!

  206. Jeg syntes at boken var passe bra fordi den kunne hatt noen flere beskrivelser. Jeg skjønte ikke helt hva som skjedde i historien og Jeg syntes at det finnes bedre bøker, men den var ikke så ille.

  207. Jeg Synes boken var good. Det som det kunne ha vært litt mere av er beskrivelser!Jeg synes at tegningene var artig og navnene også!

  208. Jeg likte utdraget mye og synes den var veldig spennende. Jeg lurer på vem den personen var. Jeg synes at du kunne gi litt mere beskrivelser til den personen. Terning kast 5/6. jeg anbefaler denne boka til barn som liker spenning og mysterie

  209. Jeg likte utdraget mye og synes den var veldig spennende. Jeg lurer på vem den personen var. Jeg synes at du kunne gi litt mere beskrivelser til den personen. Terning kast 5/6. jeg anbefaler denne boka til barn som liker spenning og mysterie.

  210. wow!!!!!!! boka var super bra.
    jeg syns at boka var super spennende fordi den personen som drev med datamaskinene var lit skummel så jeg gir boka 9,7/10.

  211. Den handler om tre gutter som het Proffen, Nikk og Alex. De utforsket en kloakktunnel. Til slutt kom de til et sted der de så en lang svart rar person. Anbefaler IKKE denne boka fordi den ikke var morsom og ikke så veldig spennende.

  212. Gutta krutt handler om tre gutter som heter Alex, Proffen og Nikk. De kom til et rom der det var en skygge. Den var bra, men den kunne vært bedre. terningkast 3.

  213. Boka handler om tre gutter som undersøker tunneler under byen. Jeg likte ikke boka fordi jeg ikke liker å lese. Syns heller ikke det var noe spennende. Terningkast 2.

  214. Gutta krutt handle om at det er tre gutter i tunnelen massevis med dører..Inn i et rom a et vindu inn til ett annet rom der mørk skygge sitter vedsiden av en rar maskin og så ser den mørke skyggen rett på dem og så sjønner de at det bare er et veis speil.
    Jeg likte den boken fordi det var spennende.

  215. Boka var litt spenene men jeg likte ikke den så godt fordi jeg leser ikke så mye bøker men den hadde litt spenning. Boka handlet om tre gutter som var i en tunnel unner skolen og rådhuset, de gikk i gjennom mange dører og de kom tel et rom med et stort vindu men de så en skygge som skrudde på en maskin. Men den var kjedelig og ville ikke lese mer

  216. Den handler om 3 gutter som gikk i tuneller under skolen. I tunnelen så de flere dører. De gikk inn i en dør og da så guttene en trapp. Og da så de en mann bak et vindu som viste seg å være et speil. Jeg likte ikke boka fordi det ikke var så spennende og heller ikke så skummel. Jeg gir den terningkast 4.

  217. Boka handler om tre gutter som var i kjelleren og der var det mange dører som de prøvde og åpne. Jeg syntes boka er litt spennende og bra på grunn starten av boka hva skummel og jeg liker skumle bøker. Terning kast 3

  218. Boka handler om tre gutter som var i en tunnel under skolen der de fant en mystisk dør der det sto morgendagen, skolen ser ut som et slott utenfra.
    Den var bra for den hadde litt spenning og det var masse bilder i boka. Terning kast 4.

  219. Det handler om at 3 gutter går under en tunnel under skoen og det var mange så de gikk in i en dør og da va det en man som stirret på den og da ble de musestille og da ble manen ble bort da gikk de 3 barna ut så sto det morgendagen på døra. Det var spennende men ønsket mere spenning. Og den får 4 terningkast

  220. Den handler om tre gutter, som er under skolen i mange forskjellige tunneler. De ser mange gamle ting, for eksempel ting fra verdenskrigene. De går og går og ser en skygge gjennom et vindu. Men vent… det er ikke et vindu. Det er en speil! Lidt senere finner de en dør, hvor der stod «Morgendagen» på.

    Jeg synes den var bra, men det er lidt dumt, at det kun handler om gutter.

    Terningkast: 4

  221. Boken handler om 3 gutter som gikk i en tunnel under skolen. da såg de en skygge som satt på en stol.

    Den var bra, fordi den var skummel og spennende. Terning kast 3\6

  222. Jeg syns boka var kjedelig og ikke spennende.boka handler om 3 gutter som fått en ny rektor og de gjør eksplosive ting.

  223. Jeg har lest hele boken Synnes at starten var litt bra når de fikk den nye læreren. Og når de skjøt nikk ut av den store kanonen. Jeg gir den 1/6, ikke for og være slem MEN boken bar sykt kjedelig.

  224. Boka handlet om 3 brødre som het Alex , Nikk og Proffen. De gikk i tuneller under byen. Det var en rar rektor. Jeg mener den er dårlig fordi den er kjedelig og ikke noe spennende. Terning kast 1.

  225. Boka handlet om tre gutter som fant en tunnel under skolen som de gikk i gjennom
    Boka var son passe bra men e ville ikke ha lest hele boka
    terning kast 2/6

  226. Det var tre gutter som hadde et kart over tunneler under byen. Der så de mange dører og rare ting bak dem. Jeg likte utdraget fordi det var spennende og morsomt og gir den terningkast 5

  227. Den handlet om 3 gutter som gikk under skolen.
    Boken var bra men kunne vært litt mer spennende.
    Slutten på utdraget kunne vært bedre.
    Terningkast 5

  228. Det handler om 3 gutter som gikk under skolen i tunnelen. Og de kom inn i en stort rom med et digert vindu på den ene veggen.jeg likte ikke boken fordi jeg liker ikke bøker.
    Terningkast er3.

  229. Boka handlet om tre gutter som hadde et kart over kloakktunellene under byen. Der oppdager de mye spennende. Jeg likte boka fordi den var spennende og gir den terningkast 6

  230. Denne handler om tre gutter som gikk på en skole med en vikar rektor.
    De fant en tunell under Ålesund.
    Jeg Synnes den var litt kjedelig men den var spennende men den traff meg ikke så mye.

  231. Den handler om 3 brødre som går i en tunnel under skolen. Når de har gått en liten stund så kommer de på en blindvei også finner de en til vei og de møter på en skygge. Jeg synes det egentlig bare handlet om Nikk så boka traff meg ikke, men det var bra med spenning. Terningkast 3.

  232. Gutta krutt og gledesdreperen handler om 3 gutter. Vi møter gutta krutt i en tunnel under bakkken i første side av utdraget. De skal til skolen men møter en person i et rom. Personen pirker tennene med en pinset og ser gjennom «vinduet.» de oppdager at det er et speil og er ikke redde noe lenger. Når en av dem skal til å filme sparker en annen borti en stein de løper ut og finner en dør der det står morgendagen og ovner den.

    Den var helt ok men får terningkast 4

  233. Bokutdraget handlet om at de var i en tunnel under byen, og at de fant en dør som det sto morgendagen på. Jeg synes boka var spennende pågrunn av at de var i en mørk tunnel. Jeg gir den terningkast 3.

  234. Utdraget handlet om tre gutter som var i en tunnel under skolen. Så kom de inn på et mørkt rom, de så en skygge. De gikk inn en mystisk dør som det sto «morgendagen» på.
    Jeg syntes den var bra fordi den hadde mye spenning og den var morsom. Terning kast 5.

  235. Den handlet om at det var tre gutter som var i kjelleren på skolen og der var det mange dører som de ville åpne.
    Den passet ikke meg helt. For den hadde litt lite spenning. Terning kast 4

  236. Denne boken handler om tre gutter som som var i ett rør under skolen å de gikk in en dør der det var en mann med en maskin, også laget barnene en lyd å fyren spurter ut å ungene fikk panikk å gikk ut en dør der det sto morgendagen.
    Jeg er ikke så glad i bøker å denne traff meg ikke helt,

  237. Den handlet om at det var 3 unger som utforsket i en tunnel under skolen. Der så de en mann som satt ved mange datamaskiner og plutselig sparket Proffen en stein og da oppdaget mannen ungene.Den var bra og hadde mye spenning. Jeg likte at han ene het Proffen. terningkast 4 av 6.

  238. Boken handler om 3 gutter som finner en tunnel under byen sin og møter på en skummel man ,Jeg syntes at boken var bra men hadde lite spenning

  239. Jeg liker den ikke så godt for den var ikke så spennende men jeg liker ikke bøker til vanlig, Så det var ikke en dårlig bok.
    Den handler om at tre gutter er i en tunnel under byen og skolen, og at de prøver å komme til bunns i en sak

  240. Boka handler om 3 gutter som gikk i ganger under skolen sin. Jeg synes den var bra, men den traff meg ikke så bra. Dette merker jeg ved at jeg ikke husker handlingen så godt etter lesing. Terningkast 3 av 6

  241. Dette synest vi var bra:
    At det var bak eit speil og såg ein mørk skygge.
    Var spennande og morsom.
    Likte korleis figurane såg ut. Bra at det var morosame bilete.
    Bokutdraget var bra, og eg vil lese meir. Eg likte teikningane/illustrasjonane.
    Eg likte når dei fann gjenstandar frå andre verdskrigen. Gode beskrivelsar.
    Gøy å lytte til. Kjekt med bilete på kvar side, spesielt der rottene spelar poker.

    Dette kunne vore annleis:
    Kanskje kunne det vore noko farge på bileta?

    Vi synest boka var super!

  242. Jeg synes den var helt ok, den var ikke den baste boken jeg har lest, men jeg synes den var litt spennene. Jeg luer på kem skyggen var og har lyst til å vite mer om den. Jeg gir den terning kast 3/6 og anbefaler den for 10 til 13

  243. jeg likte ikke utdraget fordi den vår forferdelig skrevet og det skjede allllllt for mye på får litte tid og sist men ikke minst så fikk man 0 interse i karakterende de var 2 dimensjonelle og skjedelige og boken er for 4 klasse guller
    ternings kast 2

  244. Forfatter: Alexander Istad
    Illustatør: Espen Meling sele
    forfatter: Alexander
    Utgitt: 2023

    Boken handler tre brødre som heter Nikk alex og Proffen går rundt i en tunnel under byen der de bor i og kommer inn i mange forskjellige rom og oppdager ting i forkjellige rom

    Boken er ganske kjedelig syns jeg, for det skjer liksom bare det samme om igjen og alt skje r for kjapt. Det eneste som var gøy var navnene dies. men den passer sikkert for mange ande. jeg ville anbefalt den for folk som er 6-10 år gamle. terningkast 2/6

    utgitt: 2023

  245. Forfarrer:Alexander Istad Cappelen Damm
    Illustratør: Espen Meling Sele
    utgivelsesår:2023
    Boka er en god spennningsbok forfatteren har en skikkelig god tolkning på hva action er og det starter med i utdraget at de har funnet et kart også går de i kloakkanlegget.
    Den er ikke den beste men heller ikke den verste jeg har lest. Ser ut som at den har et interessant plott, humor og en god porsjon spenning. Terningkast 5

  246. Boka»Guttakrutt» denne boka handler om tre gutter som går inn i en tunell.boka var bra den var interessant og spennende kunne hatt mere spenning. Terning kast 3.

  247. Gutta krutt handler om Proffen, Alex og Nikk som utforsker kloakken.
    Jeg synes boken hadde litt lite spenning.
    Jeg fikk liksom ikke lyst til å lese mer.
    Den får terningkast 3.

  248. Gutta krutt handler om 3 gutter er i kloakken under byen. De har funnet et rart kart.
    Jeg synes boka ikke virket så veldig spennende, jeg fikk ikke lyst til å lese videre. 3 av 10

  249. Gutta krutt å Gledesdreperen handler om tre gutter som lusker rundt i kloakkrørene på skolen og prøver og finne ut noe. Jeg anbefaler ikke denne boken.
    Terningkast 2.

  250. Boken «Guttakrutt» handler om tre gutter som heter, Alex, Nikk og Proffen. De åpner en dør som sender dem inn i kloakken. Det var mange dører så de sjekker alle dørene. Den første var en blindvei, men den andre døren var under rådhuset. Ordføreren snakket om ting.

    Boken hadde ikke så mye spenning som jeg trodde. Terningkast : 2 av 6.

  251. Denne boka handla om tre brødre som gikk i kloakken får og finne noe. Denne boka var ikke noe får meg får det er får lite spenning. så denne boka får terningkast

  252. Gutta krutt og gledesdreperen handler om tre gutter som lusker rundt i kloakken. De finner en mann som de ser på gjennom et speil som står og fikser på noe…

    Den er ikke den beste men heller ikke den verste jeg har lest. Ser ut som at den har et interessant plott, humor og en god porsjon spenning. Terningkast 4!

  253. Gutta krutt handler om tre gutter som gikk i en kloakk for å finne ut noe. Denne boka var noe for meg. Jeg leser ikke mye men denne boken gjør sånn at jeg vil lese mer den var bra men litt mer spenning synes jeg terningkast 5 av 6.

  254. Boka er en god spennningsbok forfatteren har en skikkelig god tolkning på hva action er og det starter med i utdraget at de har funnet et kart også går de i kloakkanlegget, de passerer råd huset, skolen og på nesten siste side så er det noe med det at boka liksom tar resten av spenningen i en kiste og kaster det til de neste sidene når de for eksempel når de møter han fyren eller ser han da bak det speilet eller vinduet. Boka er bra jeg vil gi den terningkast 5

  255. Jeg synnes at den boka handler om tre gutture Alex nitt og proffen som finne en mappe og drar på en ferie in på en tunnel som går under hele byen. Jeg sinnes at den boka
    er bra menn de er ikke min type

  256. Gutta krutt handler om tre gutter som finner et kart og en kloakk, de kommer inn på skolen, så finner de mange rare rom. Til passerer en skummel skygge.. denne boka var helt ok. Terning kast 3

  257. Gutta krutt handler om de tre brødrene som går in i en kloakk fordi det skjer merkelige ting. Jeg synes at det var passe bra fordi det var ikke så spennende og det var litt kjedelig fordi det var lite farge. Terning kast 3.

  258. Gutta Krutt handler om tre gutter som heter Alex, Nikk og Proffen, i utdraget er de i kloakkanlegget som skal lede dem til rådhuset. Men de kommer til noe som ser ut som et vindu der det er en mørk skikkelse som ser rett mot dem men ikke ser dem, da skjønner de at det er et speil! Jeg syns at boka var ok fordi det var ikke mye spenning. Den får terningkast 2 av 10.

  259. Boka gutta krutt handler om tre gutter som utforsker rådhuset kjeller.
    Gutta krutt eller de tre guttene utforsker i kloakken også.
    Jeg gir terningkast 3 fordi den hadde ikke så mye spenning.

  260. Gutta krutt handler om de tre brødrene som går in i en kloakk fordi det skjer merkelige ting. Jeg synes at det var passe bra fordi det var ikke så spennende og det var litt kjedelig fordi det var lite farge. Terning kast 3.

  261. Jeg leser ikke så mye bøker så dette er ikke akkurat min stil.

    PS-det handler om 3 gutter i kloakken.
    Terningkast 1

  262. Boka Gutta krutt handlet om tre gutter som var på skolen og var bak et speil.
    Men det var en maskin som hadde skrud seg på og Alex , Nikk og Proffen hørte rektor rope. Jeg likte denne boken litt for det var litt spenning å den var gøy jeg gir denne boken terningkast 4.

  263. Boka gutta krutt handlet om Alex, Nikk og Proffen som gikk i kloakken under rådhuset. Jeg synes den ikke var så spennende og jeg fikk ikke nok informasjon i utdraget, jeg tar terningkast 3.

  264. Boka, Gutta krutt, handler om tre gutter som er under skolen og går inn i forskjellige dører. En dør går opp til skolen, og en dør går til et kontor der det sitter en skygge. Så jeg lurer på hva som skjer etter det, de tre guttene heter, Alex, Nikk, og Proffen. Jeg syntes det var litt lite spenning og skule ha vært litt mer morsommere. Men jeg vil gjerne lese videre.
    Jeg gir den en 4.

  265. Jeg synes boka var helt grei. Kanskje manglet litt spenning men skulle gjerne ha lest videre, terningkast 3. Den handler om 3 gutter som gikk i tunneler under byen som gjør at du kan spionere.

  266. Gutta krutt handler om tre gutter som er i underjordiske tuneller under byen. Der leter de etter noe og finner mye rart på veien.
    Jeg syns at boka var grei og at den var fin å lese i.Jeg likte boka fordi den var spennende.
    Jeg gir den terningkast 5.

  267. Denne boka var ikke noe for meg.
    Den handlet om Alex, Proffen og Nikk som utforsket kloakken, De kom til et slags speil som det var en rar person som holdt på med en slags maskin.
    Og det var litt lite spenning, Terning kast 2.

  268. Jeg synnes at den boka handler om tre gutture Alex nitt og proffen som finne en mappe og drar på en ferie in på en tunnel som går under hele byen. Jeg sinnes at den boka
    er bra menn de er ikke min type

  269. Det handla om tre gutter som gikk i kloakken under byen og lette etter noe. På veien fant de mange ledetråder. Jeg likte boka fordi at den var spennene å morsom å gøyal. Jeg gir terning kast 5.

  270. Boka handler om gutta krutt. De hadde et kart over kloakksystemet under byen og gikk rundt der for å lete etter noe. Jeg syns boka virker veldig bra fordi den var spennende og morsom. Jeg gir den terningkast 6.

  271. Denne boka er bedere enn de to andre bøkene.
    Jeg syns at denne boka er litt spennende når de trodde det var noen som var bak dem.
    jeg gir dem terningkast 7 eller 8.

  272. jeg forsto ingenting. jeg forsto ikke hvorfor de gikk inni den tunnelen. vist jeg hadde vist ka som hadde skjedd i boken sa hadde den vært bedre

  273. den var egt ikke så ille den var passe bra for den var spendene så i gjir en fem eller seks av ti

  274. Denne boken handlet om nown gutter som var i en tunnel med massevis av dører. Da di går inn i et rom så er det et vindu med ett annet rom på den andre siden. Inne i det andre rommet så de en sikkelse som prøvde å slå på en rar maskin men så så den mørke sikkelsen rett på. Det er da de kjønte at det var et speil. Men da sparket en an vennene hans en stein som lagde en sikkelig høy lud og så løp sikkelsen ut og de løp til et annet rom der det sto MORGENDAGEN. Jeg synes denne boken var ikke helt min stil men den kan passe perfekt for andre lesere.

  275. Jeg likte boka fordi den var spennende. Den var også morsom, «mystisk» og bare skikkelig litt skummelt. Men boka kunne ha startet med en liten beskrivelse fordi jeg forsto ikke helt hvem «Proffen» og «jeg» er. Den var også bra fordi den på en måte dro meg inn i boka som at jeg må lese ferdig boka. Hvis jeg hadde boka så ville jeg lese den ferdig. Jeg anbefaler boka.
    Jeg vurderer den 9/10.

  276. Gutta krutt og gledesdreperen

    Boken var om tre gutter som gikk i en skummel undergang. og de skulle prøve og komme seg til rådhuset, da de kom til rådhuset så d en skummel skygge som de trodde var ordføreren. Det jeg likte om boka var når de kom til døren som det sto morgendagen på, fordi jeg følte en følelse på at jeg hadde lyst til å lese mer. Mitt favorittøyeblikk var når de kom til den skyggen som luktet på guttene. Hvis jeg kunne gjøre denne skibidi boka bedre så ville jeg ha gjort den mer spennene, skummel, og mer creepy. Jeg gir denne. Boka terningkast 3

  277. Gutta Krutt

    De gikk i en mørk korridor til å finne Aspøya skole. Karakterene fant mange ting som, en hjelm, en sabel, og noen bilder av Kong Haakon den sjuende. I en speil kunne de se en mørk skygge på andre siden av speilet.

    Jeg likte at denne boken var veldig spennene. Det er fordi jeg liker å lese spennene bøker.

    Mitt favorit øyeblikk var når rotene spilte kort. Det var veldig morsomt.

    Jeg skulle ønske at den ´skygge – mannen´ skulle komme ut, og at de skulle se han.

    Jeg syns forfatteren skulle si hvilken krig det var.

    Terningkast: 4 ut av 6

  278. They enter a door find a dark corridor they find out they were under the school then they go through a tunnel and find a scary shadow man.

    I like when the mice were playing cards.

    Because mice don’t usually play cards.

    My favorite part was when the were running away from the man.

    I wish the man caught them it would have been more exiting.

    3

  279. Jeg likte at det var masse spenning og at han der slender man fyren var så skibidi LOL. det er skikeligt morsomt å skrive dette. Nå hvor var jeg. ååååååååå jaaaaa jeg liker slender man fyren fordi han er en slender man så LOL dette er sååååååååååååååååååååååååååååååååååååå sigma
    terning kast 5

  280. Gutta Krutt

    Gutta krutt var inne i en hemmelig tunnel under skolen og utforsket. De fant rotter i et rom (som spilte kort) og noen gamle ting fra krigen. I et annet rom kunne de høre ordføreren ha en tale. Et annet rom var det et stort vindu foran dem, og bak vinduet så de en skygge som kom mot dem og så på dem. De skjønne det var bare et speil.

    Jeg likte at boken var en mix av bilder og ord.
    Pga da kan skjønne bedre va de snakke om i boka.

    Mitt favoritt øyeblikk var når de fant rottene og i bilde spilte de kort.

    Jeg ville likt viss de hadde stjålet pengene til rottene.

    Terning kast: 5/6

  281. Gutta krutt oppsumering

    De er i en tunell med massevis med dører og så kommer de. Inn i et rom med et vindu inn til ett annet rom der em mørk skygge sitter vedsiden av av en rar maskin og så ser den mørke skyggen rett på dem og så sjønner de at det bare er et en veis speil.

    Den mørke skyggen.
    Pga Den mørke skyggen.
    Når noen rotter spilte poker.
    At guttene gikk in i rommet der den mørke skyggen satt.
    Terning kast 4.

  282. Utdraget handlet om tre brødre, som gikk i en skummel undergang. Undergangen gikk til Rådhuset. De tror de ser ordføreren. Det er en historie man vil høre mer av. Det var kult at når de fortsatte å gå havnet de bak et speil. Boken anbefales til de som liker spenning og vil ha lettleste bøker med bilder i.

    • Jeg har lest hele boken Synnes at starten var litt bra når de fikk den nye læreren. Og når de skjøt nikk ut av den store kanonen. Jeg gir den 1/6, ikke for og være slem MEN boken bar sykt kjedelig

Til toppen