Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Trivselslederen

Marianne Kaurin Aschehoug 2024


Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder. Læreren hennes, «Kong Harald», vil arrangere valgkamp. Det begynner en ny jente i klassen, Alba. De stiller til valg mot hverandre, og begge vil ha Leos oppmerksomhet. I utdraget møter vi Inken første skoledag i 7.klasse og Alba kommer inn i livet hennes.

 

 

Frøken engasjert

Kong Harald står ute i gangen og venter på oss. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli glad for å se ham igjen, men han smiler og sier at han har savna klassen skikkelig i ferien. Det er ikke vi som har gitt ham kallenavnet Kong Harald, det har han funnet på helt selv. Hvorfor han vil kalle seg det samme som en gammel konge, vet jeg ikke, for han er typ trettito og går med bukser som sagger og pene skjorter. Han vil liksom være ung og gammel samtidig.

Harald har gjort klar en YouTube-video som viser en amerikansk klasse der hver elev har laget en egen klappehåndhilsing med læreren sin. Det ser skikkelig kult ut.

-Sånn tenkte jeg denne klassen skulle bli også, roper Harald over den kjempehøye musikken og danser rundt mens han vifter med armene og hopper klønete opp og ned. Det er skikkelig flaut å se på, for Harald er veldig langt unna den kule amerikanske læreren. Likevel holder han på kjempelenge, for han tror sikkert at vi ler fordi han er morsom og ikke pinlig. Da han endelig skrur av musikken, har han svettemerker på den blå skjorta under begge armene. Han tørker seg i panna og ser utover klassen, gjengen han er satt til å være konge over.

-Det kommer til å bli et veldig spennende år, sier han andpustent og entusiastisk. -For i høst skal vi jobbe med valgkamp og nettvett, folkens!

Han lanserer det som om dette er noe alle har drømt om i hele sommer.

-Men aller først og aller viktigst: Vi har en ny elev i klassen!

Jeg ser meg rundt. Hva da ny elev? Oppe ved tavla, på første rad, rett ved siden av Leo, ser jeg et bakhode med langt, brunt og flokete hår, som et teppe noen har vevd sammen veldig kjapt. Harald holder hånda si ut mot flokehåret, og en jente med smilehull snur seg og ser utover klassen.

-Dette er Alba. Henne må dere ta godt imot. Vil du fortelle litt om deg selv, kanskje?

-Det gjør jeg veldig gjerne, Harald, sier hun, og høres ut som en voksen som skal være vikar.  Hun går fram og stiller seg ved siden av Harald, trekker pusten og begynner å snakke. Det virker som hun har øvd inn alt hun skal si, akkurat som pappa, men hun har ganske mye mer på hjertet enn faren min. Utrolig mange ord kommer fort ut av munnen hennes, og det er tydelig at hun er veldig glad i ordet «engasjert». Klimasaken, dyrevelferd, antimobbing, netthets. Alba er engasjert. Hun er Miljøagent og skriver ofte i Aftenposten Junior, har gått på Steinerskolen tidligere, og hun spiller fiolin. Elsker fiolin. Stemmen er høy og tydelig. Hun flyttet hit i sommerferien. Jasmin snur seg, og vi ser på hverandre mens vi himler med øynene. My God, liksom. Frøken engasjert!

Harald ser imponert ut da Alba endelig er ferdig og går tilbake til plassen sin igjen. Jeg ser at hun smiler mot Leo da hun setter seg, og enda verre: Han smiler mot henne.

-For et engasjement! sier Harald ivrig. -Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg, Alba! Du er en sånn type som denne klassen trenger.

Harald snur seg og skriver et ord på tavla. Trivselsleder. Det brer seg en summing i klasserommet.

-Dere husker kanskje at vi i fjor hadde et prøveprosjekt med trivselsledere? Skolen har bestemt seg for å fortsette med det. Ordet er vel selvforklarende, sier Harald og slår ut med armene.

-En trivselsleder skal kort og godt sørge for at folk trives. Sette i gang trivselsfremmende tiltak, som det så fint heter. Vi trenger én jente og én gutt fra denne klassen. De to kandidatene skal gå på kurs for å lære å bli trivselsledere. Kurset er med overnatting, og da får de heldig utvalgte fri fra skolen.

Iselin var trivselsleder i fjor. Hun gikk rundt i en selvlysende vest som det sto Trivselsleder på og så helt amazing ut. Alle gjorde som hun sa. Hun skapte skikkelig mye trivsel. Leo kommer sikkert til å bli trivselsleder, for det er typisk at de populære får sånne jobber. Men fra jentene? Hvis Victoria hadde gått i klassen, ville svaret gitt seg selv. Leo og Victoria. Men nå som hun ikke er her? Leo snur seg plutselig og ser rett på meg. Eller er det meg han ser på? Jeg ser fra side til side, men da jeg ser bort på Leo igjen, har han fortsatt øyekontakt med meg. Mener han at det er jeg som skal bli trivselsleder? Jeg kjenner en merkelig iling i magen. Leo og meg med selvlysende vester. Leo og meg som må på kurs! Med overnatting. Hva som helst kan skje. Først da han snur seg tilbake igjen, merker jeg at jeg sitter med munnen åpen, som en fisk på land.

Summingen blir høyere, folk vrir seg på stolene. Harald slår hendene mot hverandre og ser spent utover klasserommet.

-Ettersom det er valg i år, så har jeg fått en genial idé. I høst skal det velges ny regjering, og fram mot valget må politikerne drive det vi kaller for valgkamp.

Harald smiler entusiastisk.

-Nøyaktig det samme skal vi gjøre her! De som stiller til valg som trivselsledere, må også drive valgkamp. Altså blir det å velge trivselsleder på Heiabakken litt som å velge politikere til å styre samfunnet.

Kong Harald ser bitte litt skuffet ut over at klassen ikke synes ideen hans er like genial som han synes selv. Men så høres en stemme.

-Skal vi velge demokratisk?

Alba har armen strukket rett opp i været og tar den ikke ned, selv om hun allerede har stilt spørsmålet sitt.

-Skal vi ha avstemning? Er det bare å si at man vil? Eller må man gjøre noe spesielt for å stille til valg?

Harald lyser opp. Han elsker sånne spørsmål. Alba kommer til å bli skikkelig gullunge.

-Fint at du spør og viser interesse, Alba, sier han og ser litt overrasket på armen hennes som fortsatt står opp som et utropstegn. -Var det noe mer?

-Ja, sier Alba, og nå tar hun endelig ned armen. -Jeg er veldig engasjert i politikk, sier hun.

Engasjert. Igjen.

-Og jeg var faktisk elevrådsleder på den gamle skolen min i fjor. Det var en veldig fin mulighet til å gjøre meningsfylte ting. Jeg satte i gang en strandryddeaksjon, vi hadde fiolinkonsert, og vi samlet inn penger til en antimobbekampanje, sier hun veslevoksent.

-Da har du jo fått en kjempefin erfaring, sier Harald. Verdens beste lærer med verdens mest engasjerte elev.

Det lyser av øynene hans.

-Valget blir selvsagt demokratisk, sier han og ser på Alba.  -Men de som stiller til valg, må kjempe om de andres stemmer, akkurat som politikerne må. Nå vil jeg at hver og en av dere skal vurdere om nettopp du har lyst til å bli trivselsleder. Og så må kandidatene som stiller til valg, presentere seg for resten av klassen og si hva akkurat de kan bidra med. Og da er det jo fint om man legger litt flid i det, ikke sant? Det handler om å kjempe for å få denne muligheten.

Harald ser utover klassen.

-Dette blir gøy, folkens! sier han og slår hendene mot hverandre med en tørr lyd. -Kjempegøy!

 

En jobb man kan bli populær av å ha

Etter skolen spør jeg om jeg kan bli med hjem til Jasmin. Det er ikke noe jeg vanligvis spør om, vi pleier bare å gå sammen hjemover, og vips er jeg hjemme hos henne eller hun hjemme hos meg. Nå som jeg bor hos pappa, er det plutselig annerledes, for han bor i en helt annen retning enn Jasmin.

-Det passer egentlig ikke så veldig bra akkurat i dag, sier Jasmin.

-Hva er det du skal? spør jeg.

Jasmin drar på det.

-Ikke noe spesielt, egentlig, men jeg har avtalt med Sonya at vi skal facetime, sier hun og ser usikkert på meg. -Det er liksom en del å catche up på, legger hun til.

Jasmin har vært uten kusina si i tre dager, og plutselig er det mye å catche up på. Men hun kunne være borte fra meg i ukevis uten at hun hadde det samme behovet.

-Men skal dere facetime i absolutt hele ettermiddag?

-Nei, sikkert ikke, men jeg vet ikke akkurat når det passer for henne å ringe, så da er det greit å ikke ha noen andre planer akkurat i dag.

-Okei, sier jeg skuffet.

Hjemme hos pappa er det mørkt og stille. Det ligger en lapp på kjøkkenbordet om at pappa er på et møte om utbygging av riksvei 22, som om jeg skal ha noe som helst interesse av det. Det som imidlertid er interessant, er at jeg kan spise pizza i dag også, og at pappa kommer seint hjem. Hvorfor skriver han ikke bare en sms? Alt er gammeldags med pappa.

Jeg ser på Cora & Caitlin mens jeg stapper i meg pizza. De har på seg røde T-skjorter, det står Sisters med store bokstaver på brystet. De ler og tuller og klemmer og er verdens beste venner. Jeg kan ikke tro at de noensinne har kranglet eller vært irriterte på hverandre. Jasmin og jeg har planer om å legge ut videoer. Jeg må bare overtale mamma og pappa om at det er en god idé. De vet jo ikke hvor mye penger man kan tjene på å sminke seg på nettet, selv om jeg har prøvd å forklare at det sikkert er mange ganger dobbelt så mye som hvis man jobber med vei i kommunen eller driver med forskning. Men det virker det ikke som de tror på. Typisk at jeg har foreldre som driver med skikkelig treige ting og tror det er kjempeviktig. De skjønner liksom ikke at man kan leve av noe som er gøy.

-Hey, guys, sier Cora og holder fram en kjempestor pudderkost. -Today we’re gonna talk about powder.

Jeg sitter i sofaen og følger med på pudderet samtidig som jeg prøver å notere i den grønne boka.

HVORFOR JEG BØR STILLE TIL VALG SOM TRIVSELSLEDER:

Statsministeren er sikkert den mest populære på Stortinget, og å være trivselsleder er en jobb du kan bli ganske populær av å ha. Det er bare å se på Iselin, så skjønner man at dette stemmer. Jeg tenker lenge før jeg skriver:

-trivselsleder = populær person

-folk ser opp til deg, og du kan være med på å bestemme ganske mye

-får gå rundt i selvlysende trivselsledervest

-kan dra på kurs sammen med Leo!! Med overnatting!!

-aller viktigst: kan kanskje bli sammen med Leo

Jeg kan ikke se for meg at Iselin måtte kjempe om makten i fjor. Hun rakk sikkert bare opp hånda, og så var alle enige om at det var en god idé at akkurat hun ble trivselsleder. Typisk at Harald skal gjøre det til et prosjekt, at det må være valgkamp og masse styr.

En tanke slår ned i meg. Jasmin. Kommer hun til å stille til valg? Tenk hvis jeg må konkurrere mot Jasmin, min beste venn. Søsteren min.

Har du tenkt å stille til valg som trivselsleder? tekster jeg Jasmin. Jeg sitter med mobilen i hånda og venter og venter på et svar, men ingenting skjer. Hvorfor svarer ikke Jasmin?

Jeg sitter fortsatt med Cora & Caitlin da pappa kommer hjem seint om kvelden. Han kler av seg ute i gangen  og kommer inn i stua mens han plystrer lavt og muntert.

-Hei, du, sier han overrasket da han får øye på meg i sofaen. Som om han plutselig har glemt at jeg bor hos ham. Hvorfor er han rød i trynet? Og hvorfor har han på seg rare, fargerike klær?

-Er du ikke trøtt? spør han uten å se på meg.

-Det er jo vanlig skoledag i morgen.

En søtlig lukt fyller stua. Har han kjøpt blomster? Har han på seg dameparfyme?

-Hvorfor har du på deg det der? sier jeg og forsøker å møte blikket hans.

Pappa blir enda rødere. Han matcher nesten den burgunderrøde og gule stripete genseren. Hvor har han fått tak i den? På loppemarked? Han ser ut som en forvokst femåring. Og buksa er en slags jeans som klistrer seg inntil lårene og går ut nederst. Har han vært på hippieparty?

-Er det noe feil med klærne? mumler han, og nå ser han endelig på meg.

-Eh, ja! sier jeg høyt. -Hva slags møte er det du har vært på i de klærne der?

Pappa drar en hånd over ansiktet, og jeg angrer med det samme. Han pleier alltid å gå i superkjedelige klær, grå skjorter og dressbukse, det er bare uvant å se ham i noe annet.

-Nei, det var et møte med, med, med prosjekt- gruppa for utvikling av …

Han stopper midt i setningen, ser på meg og smiler. -Det er kanskje ikke så interessant for deg?

Jeg rister på hodet. Det plinger i mobilen hans, og han fisker den opp av lomma. Smiler mot meldingen han har fått og bruker en evighet på å svare.

-Hva er det du sitter oppe for? spør han da han endelig har trykket på send.

Jeg forteller pappa om det med trivselsleder, at det er som å være en slags statsminister, og at jeg tror jeg skal stille til valg.

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

416 anmeldelser av “Trivselslederen

  1. Denne boka var mellom passe bra og bra. Jeg skulle ønske at det skulle være litt mindre tekst. Men samtidig jeg likte litt måten den skrevet på. Jeg gir den 5.5 av 10

  2. Den var sån passe ikke den beste men ikke den verste.
    Jeg hadde ikke så mye håp for denne boka men jeg ble imponert.
    No Sigma. 🥱🥱

  3. den var ganske dårlig vil jeg si den var ganske kjedelig en beskjed til forfatteren lag en bedre bok sånn helt ærlig

  4. boka var ikke noe for meg for lite spenning å lite humor ville ikke lånt den i gjen kjanse noe for deg men ikke for meg boka=👎

  5. Jeg synes denne boken var relativt bra det var litt drama og på en måte politikk som er veldig spennende synes jeg

  6. Hei jeg synes ikke denne boka var så bra det var ikke så mye spenning eller drama så den var ikke så bra.😊😊

  7. Jeg synes at boka var passe bra. Den var ikke dårlig, den klarte og fange interessen min, men jeg syntes ikke den var helt topp fordig det skjedde ikke så mye, mesteparten var bare prat. 🗣️👁️👅👁️

  8. Boken var passe bra den var litt kjedelig og det var nesten ingen drama. Men den er perfekt for meg fordi jeg er jo TL , og den var litt bra! Yaaaasss💅

  9. Boka var veldig bra for det var mye drama og mye tekst📚📚📚📚📚📚📚📚📚💎💎💎💎💎💎🤩🤩🤩🤩

  10. Denne boken litt kjedelig. Jeg gir den 2 av 6. Den handler om Inken som vil bli TL fordi hun tror hun blir populær av det. Alba er ny i klassen og vil og bli TL.

  11. Jeg syns boka var bra
    Jeg kan skjenne meg veldig igjen
    Jeg syns ikke den fortjener å vinne men det er fordi jeg liker vildyr bedre
    Terningkast 5/6

  12. Denne boken er så sykt kul, jeg har vært trivselsleder selv når jeg gikk i 5,klasse. Så denne boken skjønte jeg lett. Terningkast 5

  13. Boken var helt grei, men det var en veldig kjedelig historie.
    Boken handler om en jente som heter Inken.
    Historien begynner med at Inken kommer tilbake til skolen etter sommerferien.
    Når de kommer venter læreren som kaller seg selv for Kong Harald på dem.
    Inne i klasserommet sier «kong Harald» at de skal ha valg om hvem som skal bli trivselsledere.
    Han sier også at det har begynt en ny jente i klassen deres som heter Alba.
    Han spør om Alba kan komme frem.
    Når Alba skal fortelle om seg selv sier hun at hun er en klima agent og at hun gikk på Steinerskole før hun begynte på denne skolen.
    Det eneste Inken tenker er at hun er veldig opptatt av ordet engasjert.
    Inken har lyst til å bli Trivselsleder, men Alba stiller også til valg.
    Han som Inken er forelsket i gir henne et blikk som sier til Inken at han skal stemme på henne.
    Når Inken kommer hjem er det ingen hjemme, så da setter hun seg ned og begynner å se på sminkevideoer.
    Når faren kommer hjem ser Inken at han har på seg veldig rare klær, så da tenker Inken at
    han har vært på date.
    Jeg tror at hun faren til Inken dater egentlig er moren til Alba.
    Jeg gir boken terningkast 3/6

  14. Det er siste året på barneskolen og Inken begynner i syvende.Og Jenny hadde veldig lyst til og prøve å bli en populær trivselsleder. Sånn at Leo blir litt mer interessert også da kunne Inken og Leo blitt sammen.Men plutselig så skulle det begynne en ny jente i klassen og hun heter Alba. Og Alba liker Leo også.Så da stiller Inken og Alba til valg mot hverandre fordi de begge har lyst på Leo sin oppmerksomhet.
    Jeg gir denne boken en 8/10 . Det er en veldig god bok og jeg syntes at andre burde lese den. Og jeg kunne gjerne lest boken igjen

  15. Jeg syntes den var bra. jeg likte at teksten var morsom og lett og kjenne seg igjen i. Jeg gir den stjerne kast 3/6

  16. Jeg likte ikke boken så godt. boken er forsat litt god. 😛
    Boken handler om at det er valgkamp om å være TL. skibidy
    Det kom en ny i klassen som heter Alba.
    Inken og Alba har lyst til å være TL. blah blah.
    Begge prøver å få oppmerksomhet fra en gutt som heter Leo.
    Jeg synes at denne boken ikke var noe for meg, fordi at den var en drama bok.
    Jeg liker spennende og action bøker, men ikke drama fordi at jeg synes at drama bøker er ikke noe for meg forsat god for andre.
    Jeg gir boken terningkast 2\6. yay jeg er ferdig me dumme boken.

  17. Boka var ikke så spenene ikke så morsom lit drama men ikke noe for meg kjanse noe for deg 😐😒😒😐😐👋Haddet

  18. Boken handler omen ny jente i klassen som er vedig engasjert,det skal være valg for trivselleder på skolen.Helt grei bok med jeg synes det er litt lite spenning.jeg gir boken terninkast 4\6

  19. Den var ok, jeg gir den 3\6 i terning kast.
    lykke til med å høre på den neste gang.
    roses r red, voilets r blue, jesus made u beautiful, ig he forgot about u.

  20. Den var ok, jeg gir den 3\6 i terning kast.
    lykke til med å høre på den neste gang

  21. Jeg elsket boken! Den var super spennende. Boken handlet om at det er første dag i 7 klasse og det har begynt en ny jente som heter Alba. Hun er milijøagent og er interessert i fag ting og sånt. Inken og Jasmin syntes hun høres kjedelig ut. » kong Harald » læreren deres forteller klassen om at de skal ha Trivselsleder valg. Inken har lyst og bli for da blir hun nok populær. Og hun får dra på kurs med Leo vis de to blir valgt, og det er overnatting!

    Jeg likte boken så jeg gir den et solid terningkast 6/6.

    Vil også få sagt gratulerer så mye til måndens anmelder Sofie Estelle. Anmeldelsen hennes var til boka gutta krutt og gledesdreperen.

    En siste ting… Takk for og lage bokslukerprisen det er så gøy og få være med og si hva vi syntes om bøkene og å få lese nye bøker og kanskje finne nye favoritter.

  22. Jeg elsket boken! Den var super spennende. Boken handlet om at det er første dag i 7 klasse og det har begynt en ny jente som heter Alba. Hun er milijøagent og er interessert i fag ting og sånt. Inken og Jasmin syntes hun høres kjedelig ut. » kong Harald » læreren deres forteller klassen om at de skal ha Trivselsleder valg. Inken har lyst og bli for da blir hun nok populær. Og hun får dra på kurs med Leo vis de to blir valgt, og det er overnatting!

    Jeg likte boken så jeg gir den et solid terningkast 6/6.

    Vil også få sagt gratulerer så mye til måndens anmelder Sofie Estelle. Anmeldelsen hennes var til boka gutta krutt og gledesdreperen.

    En siste ting… Takk for og lage bokslukerprisen det er så gøy og få være med og si hva vi syntes om bøkene og å få lese nye bøker og kanskje finne nye favoritter.

  23. denne boken handler om en jente som heter Inken og har veldig lyst til og bli populær hun er lyst til og bli sammen med leo som er veldig populeær jeg gir den 4\6

  24. Denne boka handler om at det kommer en ny jente til klassen. Og hun er skikkelig pen, og hun ser på Leo. Inken blir da mesunnelig. Det skal være trivselsledervalg i klassen og Inken har skikkelig lyst å bli trivselsleder. Leo ser på hun og hun tror hun har lyst å bli trivselsleder med Leo. Jeg syntes denne boken var veldig bra, og hadde mye bra innhold. Jeg syntes at denne passer for alle. Jeg velger å gi den terningkast 6 av 6. Siden jeg syntes den var skikkelig bra, anbefaler den virkelig for alle.

  25. i utdraget er det en jente som vil bli trivsels leder.Jeg syntes at boken er passe bra . Fordi jeg er egentlig ikke så glad i drama bøker. men det er ikke den verste boken jeg har lest.
    jeg gir den terningkast 4

  26. Jeg likte ikke denne boken så godt fordi det handlet litt om kjæreste ting og sånn kjærlighet. Jeg liker ikke sånn type bøker akkurat men det var litt gøy at læreren het Kong Harald. Passer for de som liker drama og kjærlighets bøker. Boken passer og for litt eldre barn. Jeg gir boken en terningkast 3/5

  27. Boka handler om en jente som vil bli Trivselsleder i klassen
    og når hunn kommer hjem så har pappaen hennes på seg en fargerik bokse
    og en farge rik genser og fargerike sko og han lukter dame parfyme. Og det begynner en ny jente i klassen
    Boka passer for barn til 12-14 synes jeg
    grunnen til det er på grunn av at jeg ikke likte boka så mye.
    På grunn av at det handler også litt om forelskelse og kjærlighet
    og jeg er ikke så veldig begeistra på bøker med det og jeg er en gutt og det var bare jente prat og jeg bryr meg ikke om sminke eller om jenter som vil bli sammen med Leo. for å vere helt ærlig liker jeg ikke boka.

  28. Jeg synes denne boken var ikke helt for meg jeg hadde kanskje synes det var mer spennende hvis vi hadde komet til selve valget og hvordan det gikk på kurset

  29. Jeg synes boka var passe bra. I noen avsnitt var den litt gøy, i andre var den ikke like gøy.
    Hvis jeg skulle ha gitt den terning kast ville jeg ha tatt den på 3 av 6 fordi den var litt kjedelig fordi den var litt lang så den ble litt kjedelig etter vært da. Jeg synes det var litt mye prat om TL greier og sånt men den var helt grei i starten og jeg ville kanskje hatt litt mer drama med den nye jenta fordi hun var på en måte litt unødvendig siden hun bare snakket om politikk og sånne greier på starten.

  30. Jeg gir denne boka en 5 av 6 fordi boka var basert på en vanelig skoledag g det som kjer i boka kan kje med alle.
    boka er spennende og jeg elsker at det er litt romanse i boka

  31. Boken handler om en jente som har veldig lyst til å bli Trivselsleder. Jeg gir boken terning kast 3/6 fordi den passet ikke helt til meg.

  32. jeg synes den ikke var min type og det var litt rart at faren kom hjem i jente klær
    og at han ikke viste hva han skulle si når hun spurte hvor han hadde hvert jeg gir den terninkast 1

  33. Denne boken var ikke så god den var passe bra jeg gir den 2/6.
    Men jeg anbefaler den.

  34. Den var ikke min type de snakket veldig mye så det ble veldig kjedelig
    og så var det litt rart da faren kom hjem i jente klær og viste ikke hva han skulle si når hun spurte hvor han hadde vært.

  35. Jeg var ikke så veldig glad i den fordi de bare snakket om jente ting.
    Det var ikke så mye spenning, så….det var kjedelig.
    det var gøy at de sa «oh my gaaahd»….det var gøy……..dårlig
    (Ann Tove hvis du leser dette da ser du at jeg skrev en ordentlig annmelelse)

  36. Jeg likte da de kalte ho Alba for Frøken engasjert.
    Og hvorfor må det være litt romanse i slike bøker egentlig?
    Det hørtes litt rart ut da faren hennes komt hjem i fargerike klær.

    Boka er Bra

  37. Jeg liker at teksten er lang.
    Jeg likte at boka var på bokmål.
    Jeg likte ikke at boka var litt om forelskelse
    Jeg gir den 5\10

  38. Jeg synes at boken var ganske bra og spennende, Jeg likte måten hovedpersonen skrev på og hvordan hun forklarte ting.

  39. Denne boka var en veldig bra bok og veldig bra skrevet denne boken handler om Inken som vil bli populær jeg gir den terningkast 4 av 6

  40. Jeg syns det var litt spennende når hun sa at hun var forelska i Leo.og når Victoria skulle dra til Frankrike får et år.jeg likte når hun var forelska.

  41. Den var litt kjedelig jeg var ikke så veldig glad i denne boka den hadde litt cringe moments om du skjønner. Men uansett den var litt bra terning kast 3,5

  42. Den var ganske grei men den var altfor lang! jeg så ikke det komme. Så ja den var grei så terning kast 3

  43. Jeg synes at boka var litt kjedelig. Den handler om en jente som vil bli trivselsleder. Jeg vil ikke anbefale boka. Jeg gir boka terningkast 2.

  44. Jeg synes boka var litt kjedelig det var liksom ikke noe annet en bla bla bla
    Jeg tror den passer bedre for jenter. Men jeg gir den 4 av 10

  45. Trivselsleder var ikke så ille jeg likte boka ganske godt jeg kunne ha lest mer av den!
    Terningkast 4 midt i mellom

  46. Denne boka var spennende, jeg er ikke så glad i å lese bøker med denne boka kunne jeg tenke meg å lese!.

  47. To the screen to the ring to the pen to the KING! where's my crown that's my bling always drama when i reign. sier:

    Boken er ikke for meg, men kan bli bra for andre folk med forskjellige interesser.

  48. Jeg syntes at boka er OK, slett fordi det var ikke så mye det som skjedde der og da. Jeg hadde vel ikke lest denne boka hvis jeg ville. 3/6

    (Jeg liker ikke at folk prøver mye, MYE for å bli kjæreste med noen, det er ikke min greie)

  49. Den var ikke som jeg trodde den skulle være, den var mye om og være populær som det ikke er her. Bok.

  50. boken var ikke for meg men den for en 2/10 🐱‍👤🐱‍👤💀👽🤑🤑🗣🗣🗣👴🏿👨🏿‍🦰

  51. Jeg synes boka var gøy og spennende, og jeg likte boka veldig godt.
    Det var drama og jeg elsker drama.
    Min mening er at boka ikke er så spennende for gutter.
    terningkast 5.

  52. Boken er skrevet av forfatter Marianne Kaurin Aschehoug boken er skrevet I 2024

    Boka handler om en klasse der læreren Harald prøver å gjøre skolen kulere. Det er også en ny jente i klassen som heter Alba, og hun er veldig opptatt av miljø og andre viktige ting. Fortellingen viser hvordan det er å være i en klasse, med vennskap, litt konkurranse og noen flaue situasjoner. Boka kan være litt morsom og er lett å lese. Boken passer for barn som liker å lese om skole og venner. Den handler også om å bli likt og få nye oppgaver i klassen.

    Terningkast 4

  53. Boken er laget av Marianne Kaurin.
    Marianne ble født i 1974 og er 50 år.
    Sjanger er: Drama.

    Trivselslederen handler om en Jente som heter Inken.
    Inken har begynt på skolen igjen. Nå har det siste året på barneskolen kommet.
    Læreren «Kong Harald» sier at de har fått en ny elev i klassen.
    Inken ser ingen som ikke ser kjent ut, så får hun øye på en jente med langt folkete hår. Det så nesten ut som om at det var knyter i håret hennes!
    Kong Harald seier at hun heter Alba og spør om hun vil komme opp og introdusere seg selv.
    Hun snakker bare om at hun liker fag og at hun er Miljøagent og skriver ofte i Aftenposten junior.
    Inken syntes allerede at Alba er irriterende men, det ser ut som om at alle de andre liker Alba til å med Leo.
    Kong Harald sier at det skal ha utvalg av Trivselsledere. De som blir valgt skal på kurs med overnatting.
    Inken er forelsket i en gutt som heter Leo.
    Og Inken har veldig lyst til å være trivselsleder med han.
    Kanskje de skal sove ved siden av hverandre eller kanskje kysser de?
    Men Alba vil også være trivselsleder.
    Nå blir det krig!

    Denne boken passer får de som liker Drama, Kleinhet, kjærlighet eller hvis du har vært trivselsleder før/har lyst.

    Boken passer til alder 10-13 år fordi det er ikke bilder i boken og jeg tror at de som er under 10 år liker bilder isteden får (bare) tekst.

    Jeg har lest denne boken før og jeg likte den veldig godt.

    Jeg gir ternings kast 6/6

  54. I denne boka møter vi Inken. Det er første dag i 7 trinn. Det har begynt en ny elev i klassen som heter Alba. Alba er veldig engasjert. De skal velg nye trivselsleder og Inken vil være trivselsleder sammen med Leo. Hun liker Leo godt.

    Jeg synes boka var dårlig Forde det var litt for mye drama og jeg likte ikke! At det var forelskelse 🤮

    Den passer til 10/14 år og gir den terningkast 2.

  55. Jeg heter Håvard og skriver en bokanmeldelse om boka «trivselslederen», det er en bok som går inn i sjangeren drama. Den handler om en jente som heter Inken og er tilbake fra sommerferien. Hun har et ønske om å bli trivselsleder så hun blir populær og får være med å bestemme på skolen sin. Det er også får å komme nærmere en som heter Leo! Alt det blir ganske innviklet når det kommer en ny elev i klassen! Og hun er ikke lite engasjert!

    Jeg synes boken virker veldig bra, med mye drama som lovet! Dette gjorde at boka ble full av både dramatiske og mystiske hendelser som var veldig positivt. Noe jeg synes manglet i boka var at det kunne trengs
    mer forklaring på det som skjedde i utdraget.

    Jeg synes denne boka passer for de som liker drama (så klart!) og romantikk. Jeg synes den passer for aldersgruppa 11-13. Jeg synes den var veldig bra.

  56. Trivselslederen handler om Inken som starter i 7.klasse etter sommerferien, Alba er ny i klassen og viser seg og være veldig engasjert i politikk og sånt. «Kong Harald» er læreren og sier at de skal ha valg om hvem som skal være trivselsledere, 1 gutt og 1 jente. Kong Harald liker Alba veldig godt og det viser seg at hun kan bli lærerens gullunge. Inken tror hun vil være trivselsleder, og kanskje Leo også kan bli, men hun frykter at Alba blir.

    Jeg syntes dette utdraget var veldig spennende og fikk veldig lyst til og lese hele boka.

    Jeg syntes den passer til 8-12 åringer. Og gir den terningkast seks!

  57. Boka handler om en jente som heter Inken. Inken vil veldig gjerne bli populær TL-Leder. Men så begynner det en ny jente. Jenta har flokkete hår. Jenta heter Alba. Alba har gått på Steinerskolen tidligere. Inken mener at hun skal bli TL, men så kommer Alba inn. Inken liker ikke Alba, hun tror at Alba skal stille til valg. Når skolen er over så spør Inken, Jasmin om hun vil finne på noe i ettermiddag. Men Jasmin svarte, jeg kan ikke jeg skal FaceTime med Sonya…
    Inken spør, skal du gjøre det hele ettermiddagen?
    Jasmin svarer, Nei men jeg vet ikke når hun skal ringe, så det er best jeg ikke har andre planer.
    Inken svarer, Å ok 😢.

    Jeg likte denne boken veldig godt. Så jeg sier at boken er veldig bra.
    Jeg anbefaler denne boken til de som liker Drama og Spenning.
    Alder: 5-12 år

    Jeg er TL-Leder selv, det er veldig gøy 😛

    Jeg gir denne boken terningkast 8

  58. Boka handler om en jente som heter Inken. Det kommer en ny jente til skolen, men hun skaper problemer for Inken. Kong Harald(læreren) sier at det skal bli et valg om å bli trivselsleder. Alba(hun nye) har lyst til å stille til valg, Inken vil også stille, hun kaller alba frøken engasjert. Hun er veldig pratsom og er gullungen til læreren. mest av alt vil Inken på overnatting med Leo, det blir overnatting for de som blir trivelsleder. Alba vil også på overnatting med Leo. Å de vil bli populær. Det blir full debatt.

    Jeg likte den veldig godt. Den var sykt bra!!!!!! greit med drama og spenning! Det som var dumt var at vi ikke fikk vite så mye om Alba og veldig mye om Inken. Men alt annet var bra.
    Jeg synes den passer for 11 år og eldre. Jeg gir den 6/6!!!! Denne boken bør vinne🏅

  59. Denne boken handler om Inken. Det er skolestart og det er en ny jente i klassen, Alba. Hun er veldig engasjert. De skal velge trivselsleder. Inken er forelska i Leo og vil stille, hun har lyst til å være på kurs med Leo. Læreren (kong Harald) vil at de skal presentere seg for klassen og si hvorfor de vil være trivselsledere. Når Inken kommer hjem er det en lapp på kjøleskapet der det står at faren er på møte og at han kommer sent hjem. Inken tar litt pizza og setter seg for å skrive hvorfor hun vil bli trivselsleder.

    Denne boken var bra. Jeg vil lese mer. Det er en drama bok. Jeg synes den passer for de som liker drama og vennskap. For de som er fra 8-12 år.
    Det var litt dårlig med bilder og jeg kunne ønske det var flere bilder.
    Terningkast 4/6

  60. Hoved personen er Inken. Og beste vennen er Jasmin.
    Det er første skoledag i 7 klasse. Det begyner en ny jente Alba hun er veldig glad i ordet engasjert.
    Også skal de velge trivsel leder. Læreren kong Harald (han kaller seg det) sier at de skal ha et demokrati med å velge trifselsleder. Inken vil bli populær trivselsleder. Alba vil også det…

    Jeg syntes at denne boken ikke var noe bra. Jeg syntes at den var kjedelig. Jeg ville anbefalt denne boken for 7-10 år.

    Jeg rater denne boken 2/6. jeg ville ikke anbefalt denne boken.

  61. Boka handler om en jente som heter Inken. Læreren deres heter Harald (men de kaller han kong Harald) Kong Harald forteller elevene at det skal bli valg om hvem som skal bli trivselvslederen. Inken ska stille til valg til trivselslederen, men det starter en ny jente i klassen og hun heter Alba og hun vil også stille til valg som trivselslederen. Begge stiller til valg og de blir kandidater. Begge har lyst på Leos oppmerksomhet. Inken tenker at hun kan bli populær hvis hun blir trivselslederen. De går på siste året på barneskolen.

    Jeg syns ikke boka var så spennedes fordi det var litt lite drama og spenning.
    ternigskast 4.
    Jeg syntes den passer for 11år.

  62. Teksten handler om en jente som kalles Inken som går siste året på barneskolen. Harald, læreren deres (som de kaller Kong Harald) sier at i år skal de drive valgkamp for å velge hvem som skal dra videre på kurs for å lære å bli trivselsleder. Så snart Inken hører dette blir hun kjempe glad for hun vet at Leo hennes store forelskese (den mest populære gutten på trinnet) kommer nok til og bli valgt å vis hun også blir valgt med til og dra på kurset med Leo kommer de til å ha det så gøy sammen og hvem vet, kanskje de kan bli kjærester? Men hun skjønner snart at det kan komme har motstand fra en ny elev. Den nye eleven heter Alba, selv om hun er helt ny blir hun gulleleven i klassen. Inken skjønner straks at hun må jobbe hardt for og vinne den valgkampen. Jeg elsker spenningen i denne boken! Denne type bøker liker jeg veldig og vil anbefale den for andre. Jeg tror at det er større sjanse for at en jente kunne ha likt denne boken, grunnen til at jeg tror det er fordi den har ganske mye drama og handler om en jente som er forelska. Min mening er at denne boken ikke er så spennende for gutter. Jeg syntes den passer for alderen 10-12 år. Jeg vil gi den terninkast 6/6 fordi jeg synes denne typen bøker er veldig gøye og lese.

  63. Hovedperson heter Inken. Det er siste året på barneskolen og Inken vil bli populær, Det begynner en ny elev som heter alba og er veldig engasjert, Inken vil være Trivselsleder med Leo som hun liker veldig godt.

    Jeg syntes boken ikke var min stil likte den ikke så mye, Teksten er for kjedelig og lang.
    Men jeg syntes boken er mest for jenter for den har mye drama.

    Denne boken passer til 8 til 10 år, Jeg gir boken en 2/6

  64. Den handler om Inken, hun har startet i siste år i barneskolen, og da begynner en ny jente som heter Alba der. Læreren kaller seg for «Kong Harald», og han forteller klassen etter hvert at de skal ha trivselsledere, en gutt og en jente, og Inken er usikker på om hun skal prøve å bli trivselsleder eller ikke. Men så legger hun merke til sjansen sin til at hun kan dra på overnatting med Leo, siden de skal sove over på kurset.

    Den var ikke så ille, men jeg tenker ikke at jeg er så interessert i den. Det var ingen bilder, og det er ikke noe for meg. Teksten synes jeg var litt kjedelig siden ikke så mye skjedde. Den anbefales for de som kanskje liker litt drama. Den anbefales også for alderen 9-11.

    Terningkast 3/6.

  65. Trivselslederen Av Marianne Kaurin.

    Utdraget handler om en jente som heter Inken. Hun har nettopp hatt sommerferie og er tilbake på skolen i 7. klasse.
    «Kong Harald» som læreren kaller seg, forteller at en ny jente har startet i klassen, og en jente med bustete, brunt hår kommer frem. «Dette er Alba» sier han. Etter at hun har sagt litt om seg selv, sier kong Harald at vi skal stille til valg. Hvem som skal bli trivselsleder. En gutt og en jente. Alba er veldig engasjert og har mange bra spørsmål, som Kong Harald ser ut til å like veldig godt. Alba smiler til Leo og Leo smiler tilbake! Det liker ikke Inken, for hun er forelsket i Leo, og håper at de to skal bli trivselsedere sammen.
    Hun kommer hjem og noterer ned det viktigste med å være trivselsleder. Hun lurer på om hun vil stille til valg…

    Jeg syns utdraget var bra fordi jeg lurer på hva som skjer videre. Hvem som blir trivselsleder, og om det blir noe drama mellom Inken og den nye Alba. Det var ikke så mye spenning, og det syns jeg var dumt. For jeg liker spenning fordi da er det ofte ting som skjer hele tiden. Men jeg gir utdraget 3/6

    Boken passer for barn fra 8-11. Boken passer for de som liker drama, for den er en drama sjanger. Du lurer kanskje på hvorfor det er drama, og hva som skjer, så lån boken og begynn å les!

  66. Trivselslederen
    Marianne Kaurin

    Boka handler om en som heter Inken.
    Hun går i 7 klasse det er en ny elev i klassen.
    Hun heter Alaba.
    Læreren sier at det er valg om trivselsleder.
    Innken stiler til valg.
    Men hun nye gjør det samme hun er veldig engasjert.
    Beste vennen Jasmine brøker mer tid på cousin en henne.
    Inken er litt irritert.
    Hun sitter oppe sent å finner grunner til å bli valgt.
    Det er en gutt som hetter Leo som hun liker.
    Han skal bli trifsels leder for guttene.
    Faren hennes kommer sent å er litt crazy.

    Jeg synes boka var veldig interessant.
    Det var mye drama.
    Den var litt vanskelig å forstå å det var mye frem å tilbake.
    Men det jeg kjønte var bra.
    Jeg gir boka 5av6.
    Boka passer til 4til7trinn.

  67. Denne boka handler om en jente som heter Inken som vil bli populær Trivselsleder, og fordi hun vil være TL med Leo. Men så kommer en ny jente som heter Alba inn i klassen. Og hun var irriterende, og engasjert.

    Det er mye mer irriterende når alba smiler mot Leo, og Leo smiler tilbake!
    Og når hun kommer hjem, så har faren vært på ‘møte’ og er rarere enn før.

    Inken er da sjalu på alba, og de stiller valg mot hverandre og begge liker Leo.
    Og bestevennen til inken, jasmin ville ikke henge med henne, så ja denne sjangeren er nok drama.

    Jeg anbefaler for folk som liker drama og sånt, og litt spenning. Utdraget var veldig langt, bare sier det.

    Jeg tror jeg gir den terningskast 4. og 7/10.
    Hadeett
    👍🏽

  68. Denne boka handler om en jente som heter Inken som vil bli populær Trivselsleder, og fordi hun vil være TL med Leo. Men så kommer en ny jente som heter Alba inn i klassen. Og hun var irriterende, og engasjert.

    Det er mye mer irriterende når alba smiler mot Leo, og Leo smiler tilbake!
    Og når hun kommer hjem, så har faren vært på ‘møte’ og er rarere enn før.

    Inken er da sjalu på alba, og de stiller valg mot hverandre og begge liker Leo.
    Og bestevennen til inken, jasmin ville ikke henge med henne, så ja denne sjangeren er nok drama.

    Jeg anbefaler for folk som liker drama og sånt, og litt spenning. Utdraget var veldig langt, bare sier det.

    Jeg tror jeg gir den terningskast 4. og 7/10.
    Hadeett
    👍🏽

  69. Denne boken er dårlig jeg håper forfatteren skriver en bedre bok neste gang
    Og bilde på forsiden er litt Rar 3/10

  70. Boken handler en ny jente som skal begynne i klassen som er veldig engasjert i politikk, de skal velge trivselsleder og denne gangen skal de ha et ordentlig på en måte politisk valg. Jeg synes at boken var helt grei, jeg tror jeg gir den 3,5 av 6.

  71. Boken handler om en jente som er forelsket. En ny jente begyner i klassen og ting blir mer komplisert. Det er ikke noe for meg men jeg vil anbefale den til noen som liker drama.
    2/10

  72. Boken handler om en jente som er forelsket. En ny jente begyner i klassen og ting blir mer komplisert. Det er ikke noe for meg men jeg vil anbefale den til noen som liker drama.
    3/10

  73. Boken handler om en jente som er forelsket. En ny jente begyner i klassen og ting blir mer komplisert. Det er ikke noe for meg men jeg vil anbefale den til noen som liker drama.
    3/10

  74. boken er mid jeg kjeda meg kanskje litt men jeg vill kanskje ambefale den for en 10-12 år rate: 4/10

  75. Denne jenten skal bli TL leden men vis hun ikke blir idk 0/10

  76. Boka var bra, men det skjedde ikke så mye. Det handlet om en jente som kalles Inken. Inken vil bli trivselsleder, men det har kommet en ny jente i klassen og hun vil og bli trivselsleder. jeg liker best denne boken fordi det er drama, men kjedelig. Jeg vil gi denne tjerningekast 4.

  77. Denne boken var helt passe, den var liksom ikke helt forferdelig men ikke den beste heller. Ikke så mye spenning heller ikke noe mye drama men vil gi den 4/6.

  78. Jeg likte ikke boken så godt.
    Boken handler om at det er valgkamp om å være TL.
    Det kom en ny i klassen som heter Alba.
    Inken og Alba har lyst til å være TL.
    Begge prøver å få oppmerksomhet fra en gutt som heter Leo.
    Jeg synes at denne boken ikke var noe for meg, fordi at den var en drama bok.
    Jeg liker spennende og action bøker, men ikke drama fordi at jeg synes at drama bøker er ikke noe for meg.
    Jeg gir boken terningkast 2.

  79. Noelia og Vilde på oktober 3, 2024 på 6:55 am sier:
    Din kommentar venter på godkjenning
    Bok: Trivsels-lederen

    Lest av: Helene Vibran

    Skrevet av: Marianne Kaurin

    Aldersgruppe: 9-13 år

    Terningkast: 3/6

    Sammendrag:Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder. Læreren hennes, «Kong Harald», vil arrangere valgkamp. Det begynner en ny jente i klassen, Alba. De stiller til valg mot hverandre, og begge vil ha Leos oppmerksomhet. I utdraget møter vi Inken første skoledag i 7.klasse og Alba kommer inn i livet hennes.

  80. Bok: Trivsels-lederen

    Lest av: Helene Vibran

    Skrevet av: Marianne Kaurin

    Aldersgruppe: 9-13 år

    Terningkast: 3/6

    Sammendrag:Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder. Læreren hennes, «Kong Harald», vil arrangere valgkamp. Det begynner en ny jente i klassen, Alba. De stiller til valg mot hverandre, og begge vil ha Leos oppmerksomhet. I utdraget møter vi Inken første skoledag i 7.klasse og Alba kommer inn i livet hennes.

  81. Jeg synes ikke den var så bra. Den var ikke helt for meg men en ganske fin bok. Jeg gir den en 3 av 10.

  82. Tittel: Trivselslederen
    Forfatter: Marianne Kaurin
    Ternigkast: 5/6
    Jeg syntes at denne boken var veldig spennende. Boken handler om en jente som heter Alba som en dag begynner på en ny skole.

  83. Det var en ok bok. Altså den var ikke for meg men det var ikke helt det verste 4,5/10. Det er sikket noen som kommer til å like boken mye.

  84. Jeg synes den var ganske spendene og gøy men når det blir lest opp blir det litt kjedeligere og det tar lengre tid, jeg gir den en 5 av 6 i ternignkast.

  85. Trivselsleder

    Det handler om en jente som heter Inken hun har lyst til og bli en populær trivselsleder
    Det begynner en ny i klassen. Læreren vil ha en valgkamp. Jeg synes at boken var helt grei.
    Jeg gir den terningkast 4

  86. ABCDEFG GUMMYBEARS ARE CASEING ME, ONE IS RED ONE IS BLUE ONE IS TRYING TO STEEL MY SHOE. NOW IM RUNNING FOR MY LIFE PLUSS THE RED ONE HAS A KNIFE sier:

    Likte ikke boken! Den var kjedelig, for de snakket bare. Det kunne skjedd noe spennende. Det var en litt dårlig bok så jeg gir den 1/10 . Jeg liker ikke så godt denne type bøker med bare snakking.

  87. Denne boken var veldig gøy. Det gikk ikke for fort og det var spennende. Aldri lest en bok om trivselsledere, men denne var veldig gøy. Det kan være jeg kjøper denne så jeg kan lese hele boken. Dette kunne liksom skjedd på ekte så det var liksom realistisk. 8/10 kul bok.

  88. Jeg synes denne boken var helt ok. Den var litt enkelt å vite hva som skulle skje, fordi den er som de fleste bøker. Men jeg likte delen der faren kom hjem med de rare klærne.
    Jeg gir den en 6 av 10

  89. Eg synest boka ikke passar bra for meg.
    Men for andre er boka sikkert gøy.
    terning kast 4

  90. den va ganske dårlig. Den bere klika ikkje med meg. Eg synest ikkje det var nok spennig teringkast 3\6

  91. Eg synest boken ikke var så bra fordi at teksten ikke var så spennende. Eg gir den terningkast 2/6

  92. Hei eg likte ikke boka så mye eg syns at Trivselslederen ikke er noe for meg trening kast 4/10. Eg vil foreslå Jenny fender.

  93. Denne boka er litt rar, men også noen få vrier, men der igjen er det litt kleint.
    Selv om det er det så gir jeg boka 9,5/10

  94. Eg syntes at denne boken var bra men litt kjedelig. Og det eg likte med denne boken er at den var lit drama i og eg elsker drama!

  95. Den boka var ikkje noe særleg bok for meg,fordi teksten var litt dårlig for en bok.Terningkast 1/6

  96. Jeg syntes at boka var gøy, fordi det var spennende, og ett mysterie om faren på slutten.
    terningkast 5. 🙂 :D.

  97. Jeg har lest Trivsels- Lederen. Jeg likte ikke boken så godt boken fordi jeg syntes det var veldig skjedelig da alle bare satt i klasse rommet og snakket om hvem som kule være trivsels leder. Jeg gir boken 4/10.

  98. Teksten handler om en jente som kalles Inken som går siste året på barneskolen. Harald, læreren deres (som de kaller Kong Harald) sier at i år skal de drive valgkamp for å velge hvem som skal dra videre på kurs for å lære å bli trivselsleder. Så snart Inken hører dette blir hun kjempe glad for hun vet at Leo hennes store forelskese (den mest populære gutten på trinnet) kommer nok til og bli valgt å vis hun også blir valgt med til og dra på kurset med Leo kommer de til å ha det så gøy sammen og hvem vet, kanskje de kan bli kjærester? Men hun skjønner snart at det kan komme har motstand fra en ny elev. Den nye eleven heter Alba, selv om hun er helt ny blir hun gulleleven i klassen. Inken skjønner straks at hun må jobbe hardt for og vinne den valgkampen. Jeg elsker spenningen i denne boken! Denne type bøker liker jeg veldig og vil anbefale den for andre. Jeg tror at det er større sjanse for at en jente kunne ha likt denne boken, grunnen til at jeg tror det er fordi den har ganske mye drama og handler om en jente som er forelska. Min mening er at denne boken ikke er så spennende for gutter. Jeg syntes den passer for alderen 10-12 år. Jeg vil gi den terninkast 6/6 fordi jeg synes denne typen bøker er veldig gøye og lese.
    🥇jeg synes at denne boken burde vinne🥇

  99. det kom ei ny jente i klassen alba og læraren heite kong harald hoved personen heter inken. ville jerne være trivsels leder og det ville og den nye jenten alba. leo skule og stille op til trivels leder inken vile bare vere det på grun av leo skule det

  100. J-k-b532 the g 😶‍🌫️😡🤬🤬🤯🥸🤡🤡😈👿🥶🥵👽🤖🎃👺👹☠️💀👻👾 sier:

    boka var litt bra men og litt dårlig ikkje helt min stil. hovudperson er inken
    forfater er marianne kaurin. den nye eleven heter alba og ho vil stile som trivselsleder.
    inken vile og bli trivselsleder for bege vile ha leos oppmerksomhet

  101. eg likte ikkje boken fordi eg liker ikkje drama så ja men eg likte når han stape pizza og hoved personen hadde litt rart navn inken seriøst ja menn boken handler om at læreren
    kong harald » sa til klassen at di skal ha trivsels leder

  102. boka handler om at det er det siste åre på barneskolen og det begynner ein elev på skolen som heiter Alba høyers ut som ein voksen. hovetperson er heiter inken .
    læren heiter kong harald det er kulet og ha kongen som lære. dei prøvdet og lag handshake . alba prøvedt og rizze Leo hun ga et smil . Eg synes at boka er bra fordi at den er morsom men den parten eg ikke liker er det eg liker ikke drama eg gir boka 6\10.

  103. det veals on det buss gos roundt and roundt round and roundt aaaalll dddaaayyyyy loooooonnnggg fra emil sier:

    det handler om at det kom ein jente so skal bejune i skulen og en gut synest at ho har øved seg som pappaen hans og meir finnere ord som berre en pappaen hans og det er allt eg husker elle went ee so handler det og om triverslærar og thing tusen tak for meg og den va gøy ja gøy takk takk tusen tak for meg:)

  104. Eg synes boke var heilt passe.
    Boke handler om ein ny elev som heiter Alba.
    Klassen skal besteme kvem som skal bli trivsels leder.
    Læreren vil lage ein hånd hilsen med ver elev.
    Inken vil bli med Jasmin hjem men det passet ikkje.

    Når Inken kom hjem lagg det en lapp på gulvet fra faren som det sto på at faren kommer seint heim og at det sto en pitzza på bore.

  105. Dei har ein veldig veldig RAR lærer som heter harald men dei måtte kalde han kong harald. Den handler om ein jente som het Inken hun var forelska i ein gutt som het Leo men den nye jenta Alba var og forelska i Leo, og dei stiller til valg for oppmerksomheten til Leo, på første skole dag i 7. klasse

    men eg synes den var litt gøy når dei sa jeg stappte i meg pizza. Men eg synes den var litt kjedelig

  106. Den var dårlig.Inken går i 7.klasse.Hun har lyst å bli trivselsleder.Sammen med Leo.Så begynner Alba i klassen hennes,første skoledag i 7.klasse.Og di stiller til valg mot hverandre.Alba er veldig glad i ordet engasjert.Terningkast 1.

  107. de kom en ny jente i klasenn hoeren eg likte boka den var gøj
    hejte alba ho går i 7 klasse sin første dag
    ho hade lankt hår og mørkt
    hovar ilev råd presantant på sin gamle skule ho vile stile til valg ho vile vere trivselsled

  108. Boka hetter Trivselslederen
    boka handla om ei ny jente som kom i klassen som heter alba.
    læraren heter kong harald.
    di konkurerer om a vera trivselslederen.
    jasmin skal facetime med sonya.
    hjemme hos faren er det trist.
    eg likte no hun kalte læraren kong haraldt
    men boka var ikke helt for meg terning kast 4
    hovudpdersonn er hovudpersonen

  109. eg synest den var kjedlig eg likte ikkje at læraren var kalla kong harald men forsat kjedelig likte litt nor alva komm og nor ho var på sofaen og faren komm in
    men den kunne våre bedre enklig vist dei hadde litt meir son morsome ting inni der
    eg den tinngen ho såg på og trivsel lederen skal liksom passa på at folk har den bra og finne på leikar og gå rundt i friminute og sjø om folk vill ha nye leikar på skulen
    og gå på møter trur eg

  110. Me synest den var litt gøy.
    Den var litt spenennes nor dei hadde trivselsleder og kem det blei.
    og det me ikkje likte var at det stoppa midt i utdraget.
    den nye jenta Alba og var intresert i klima og miljø.
    Hovud personen var jente og likte ein gutt
    7/10 BYE BYE SLAY

  111. den var kjedelig fordi eg liker ikkje drama så ja men veldig bra bok for dem som liker drama eg gjir den 4 av 10

  112. denne historien handler om ein lærere som ikkje er så rolig. og et klasse rom som skal ha trivsels lederen. og de fek ein ny elev som heite alba og var veldig snakkete.
    og alle trodde at hun kommer til og bli trivsels lederen. og mange tror at leo kommer også til og bli trivsels lederen fordi han er populær. eg likte denne boken litt fordi læreren heiter kong harald, 4|10

  113. eg synes den var kjedelig fordi eg liker ikkje drama eg liker humor så eg gjir denne 4 av 10

  114. den vat kjedelig veldig kjedelig eg synest at nor faren hennes kom heim blei den veldig kjedelig eg likte litt av den den tingen så var gøy er nor alva komm!!! det som gjor det kjedelig var nor dei var på skulen !

  115. Den var veldi kul eg synast at den var bra
    den var morsom.
    lit rar.det var morsomt med slengbokso.

  116. BOKANNMELDELSE AV «TRIVSELSLEDEREN»
    Det er siste året på barneskolen og hovedpersonen Inken vil bli TL (trivselsleder). Hennes lærer, «Kong Harald» som har selv valgte det kallenavnet, vil ha en valgkamp for hvem som skal bli trivselsleder. Men så begynner det en ny jente som heter Alba i klassen. De vil tydeligvis begge bli TL så de stiller begge i valgkamp for TL. De liker begge en gutt som heter Leo og vil ha oppmerksomheten hans. Hvem vil vinne Leos kjærlighet og hvordan kommer det til å gå mellom de to jentene.

    Utdraget var helt ok. Det var bra skrevet men det ble litt vanskelig å skjønne så jeg måtte lese alt en gang til. Boka hadde mye fakta om livene deres og jeg likte at de tok med tankene deres også. Jeg elsket at «Kong Harald» hadde gitt seg selv det kallenavnet og de forklarte bra hvorfor han ville bli kalt det. Det var en fin og velskrevet bok men jeg personlig likte ikke helt boka. Selv om den var ganske bra så er det ikke noe helt ment for meg. Men, hvis vi tenker på den gode siden var det mye bra og jeg kan skjønne at forfatteren er stolt over boka. Men fortsatt, selv om det er mye man kan skjønne er det fortsatt mye jeg ikke skjønte. Jeg syntes at det er kanskje 7 andre bøker i BOKSLUKERPRISEN som er sånn her så jeg har troa på at de andre bøkene kan være bedre enn denne.
    Derfor syntes jeg boka var OK men det er ikke noe for meg. Derfor vil jeg vi boka terningkast 1.

  117. Bokanmeldelse av «Trivselslederen»
    Det handler om en jente med navn Inken. Hun er forelsket i en som heter Leo. I klassen til Inken forteller kong Harald om et nytt prosjekt de skal jobbe med. Harald læreren ville selv bli kalt Kong Harald etter en gammel konge. Kong Harald forteller om det nye prosjektet de skal jobbe med, men klassen virker ikke særlig engasjert. Kong Harald forteller om en ny elev som starter i klassen. Den nye eleven begynner å snakke. I fortellingen får vi høre at den nye eleven er veldig engasjert. Vil denne nye jenta få oppmerksomheten til Leo. Hvem vil vinne Leos kjærlighet blir det den nye eleven eller blir det Inken?
    Mine tanker om Trivselslederen er at det er en ikke så spennende bok syntes jeg. For de som liker drama vil jeg kanskje anbefale denne boka. Det jeg ikke liker med boka er at det ikke skjer så mye som er spennende. Terning kast (1)
    Matheo 12 år

  118. Bokanmeldelse av «Trivselslederen».
    Boken handler om at det er første skoledag og at det begynner en ny i klassen. Harald står den inngangen til klasserommet og venter til at alle har kommet inn. Da alle har kommet inn til klasserommet og at lærerne sier «det er så godt å se dere igjen». Alba er den nye eleven i klassen som viser seg å være veldig engasjert i mange saker. Hun ønsker også å bli trivselsleder og det ønsker Inken også. Hvordan vil deg gå?

    Jeg syntes at boken er litt spennene når jeg leser ingressen men når jeg leser den videre så syntes jeg at drama er ikke helt min sjanger. Hvis DU liker drama så kan du kanskje like denne boken.

    Jeg anbefaler boken for de som liker drama og krangling er nok denne boken her for deg, men hvis du hater eller liker ikke drama og krangling så anbefaler jeg ikke boken til deg .

    Jeg gir boken «Trivselslederen» terning kast 3

  119. Jeg Synnes at boka var litt kjedelig fordi jeg liker ikke jente bøker. Jeg gir en terningkast 3/6.

  120. Lucas the pro🏀🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇 sier:

    Jeg likte ikke boken fordi den parten at de skulle stemme om hvem som skal bli trivselsleder var litt dårlig fordi jeg syntes det var masse kaos og sont. Jeg likte den ikke så mye fordi den var ikke mye action og liker mer bøker som er med action.

  121. Boken var ikke min stil. Den kunne ha hat my mere beskrivelser og aksjon. Boken passer veldig bra til noen folk trur jeg siden den har en interresant spice. Jeg Synnes boken er 2/10

  122. Jeg syntes boken var litt kjedelig og ikke hva jeg liker. Jeg trur at det burdet være mer action og mer beskrivelser. Jeg visste ikke hva som skjedde og det var ingen spenning. Jeg syntes den var dårlig.

  123. Jeg syntes at boken var bra fordi det var spennende og det var gode beskrivelser. Det Var veldig gjenkjennelig bok fordi det var litt klasse drama og det var sikkert mange folk som ville være trivselsleder. 7/10

  124. Jeg likte boken lit men den var også kjedelig.boken kan kanskje ha bilder til å gjøre de mer gøyere for personen som lesse den. Jeg liker ikke boker uten bilder så jeg anbefaler boken til noen som liker en bok uten bilder. terning kast 1/6.

  125. Jeg synes at boken ikke var så interessant og jeg ble fort lei. Den var ikke så gjenkjennelig som jeg trodde at den skulle være. Jeg synes og at det ble veldig dramatisk med tanken på detaljer. Jeg anbefaler denne boken til de som liker å lese om skole drama.

  126. Den var ikke så spennende det var litt kjedelig. For meg var den ikke bra men andre folk kanskje kommer til å like den.

  127. Jeg synes boken ikke var for meg siden jeg forsto ikke egentlig konseptet. Men det var bra at de prøvde å lære oss mere om trivselsledere da. Det var bra med beskrivelser også så jeg gir boken 6/10

  128. Jeg syntes at boken var bra og hadde bra beskrivelser. Og det var også kult at boka snakket om TL som ikke så mange bøker gjør. Jeg ambefaler boka til folk som liker drama og spenning.

  129. Jeg synes at boken her var veldig bra fordi jeg elsker drama så jeg synes at boka her var veldig bra for meg til å lese terning kast 9.5

  130. Jeg synes at boka var veldig interessant og spennende. Jeg synes at du kunne ha brukt litt mer beskrivelser. Jeg anbefaler boka til folk som vill eller har vert trivsels leder. Terning kast 5.

  131. Trivsellsleder er en bok som handler om en jente som vil bli trivsellsleder fordi da kan hun få oppmerksomheten til Leo men det starter en ny jente i klassen som også vil bli trivsellsleder hun er en nerd og har gått på steiner skolen og sikker fingermalt steinene hele dag og blitt fortalt om at elbiler er bra, jeg likte ikke denne boka så mye på grund av at det bare er drama hele tiden, jeg hadde ikke lest denne vis jeg ikke ble tvunget.
    Terningkast -11 selvmords tanker etter og ha lest denne

  132. Jeg liker ikke drama og sånt men den var litt spennende i grunn.
    Jeg anbefaler den til de som er 9-12 år.
    Terningkast 3,5/6 Inken er en jente som vil bli trivselsleder på trinnet hennes.
    Hun vil bli sammen med en som heter Leo.
    Imens er det en jente som heter Alba som er ny på trinnet.
    Hun må kjempe mot Alba om å bli trivselsleder…

  133. Når elevene kommer inn i klasserommet så setter læreren kong Harald på en video i klasserommet om en amerikansk klasse som vær elev har laget en klappe lek. Så sa han, at son skal vi også gjøre. Vi har fått en n elev i klassen. Vil du introdusere deg selv for klassen Alba. Da sa Alba, det kan jeg gjerne gjøre. Hun sa det på en veldig voksen måtte. Jeg liker politikk, klimasaker, dyrevelferd og antimobbing.

  134. Denne boka var ganske dårlig synes Jeg. Jeg er en gutt. Denne boka passer bedere til jenter den handler om en jente som heter inken hun er forelsket i Leo. Hun har lust til og vere trifselsleder som også er titelen på boka. Jeg gir terning kast 2/6.

  135. Trivselslederen handler om Inken som vil trivselsleder. Fordi man blir alltid så populær når man blir det man får gå med selvlysende vester og dra på kurs med overnatting. Inken tenker tenk om Leo og henne blir trivselsledere og drar på overnattings kurs og kanskje blir sammen. Jeg synes boken var bra på grunn av mye drama👍terningkast 5🎲

  136. Jeg liker ikke drama og sånt men den var litt spennende i grunn.
    Jeg anbefaler den til de som er 9-12 år.
    Terningkast 3,5/6 Inken er en jente som vil bli trivselsleder på trinnet hennes.
    Hun vil bli sammen med en som heter Leo.
    Imens er det en nerd som heter Alba som er ny på trinnet.
    Hun må kjempe mot Alba om å bli trivselsleder…

  137. Bokanmeldelse av «Trivselslederen»
    Teksten handler om en jente som heter Inken. Det begynner en ny jente i klassen hennes, hun heter Alba, som Inken kaller for frøken engasjert. Hun var veldig engasjert i veldig mange ting så det er kanskje derfor. Begge vil bli trivselsledere og vil være med i dette valget. Det er en gutt i klassen som begge er ute etter. Hvordan vil det her gå ?Jeg anbefaler denne boka for de som liker sjangeren drama. Jeg tenker denne boka er for barn mellom 9-14 år. Jeg syntes denne boka var bra. Jeg gir den terningkast 4.

  138. Jeg liker ikke drama og sånt men den var litt spennende i grunn.
    Jeg anbefaler den til de som er 9-12 år.
    Terningkast 3,5/6 Inken er en jente som vil bli trivselsleder på trinnet hennes.
    Hun vil bli sammen med en som heter Leo.
    Imens er det en nerd som heter Alba som er ny på trinnet.
    Hun må kjempe mot Alba om å bli trivselsleder.

  139. Jeg liker ikke drama og sånt men den var litt spennende i grunn.
    Jeg anbefaler den til de som er 9-12 år.
    Terningkast 3,5/6 Inken er en jente som vil bli trivselsleder på trinnet hennes.
    Hun vil bli sammen med en som heter Leo.
    Imens er det en nerd som heter Alba som er ny på trinnet.
    Hun må kjempe mot Alba om å bli trivselsleder.

  140. Boka handler om inken og første dag i 7. klasse. Hun kom på skolen og læreren hennes Harald sto ute på gangen og sa at han hadde savnet dem. Han forteller de skal jobbe med valg kamp og forteller at det er en ny elev i klassen hun ser seg rundt men hun ser ingen nye men når hun ser i tavla ser hun noen hun går fram og forteller litt om seg selv inken tenker at hun elsker ordet engasjert Harald sier at alba er en son person de trenger i klassen. Harald skriver trivselsleder på tavla inken sier at Leo kommer til og bli fordi de populære alltid blir. Hun vil bli tenk overnatting med Leo men hemmes eneste konkurrent er alba hvem vil bli. Jeg likte boka fordi det var bare gøy og lese 5/6

  141. Trivselslederen
    Klassen skal stemme om hvem som skal bli trivselsleder men Alba den nye i klassen er en vanskelig person å slå men Inken som også stiller til valg tror at det her er muligheten til å bli populær jeg syntes den boka ikke er bra derfor gir jeg den terningkast 1

  142. Trivselslederen
    Klassen skal stemme om hvem som skal bli trivselsleder men Alba den nye i klassen er en vanskelig person å slå men Inken som også stiller til valg tror at det her er muligheten til å bli populær jeg syntes den boka ikke er bra derfor gir jeg den terningkast 1

  143. Trivselslederen
    Klassen skal stemme om hvem som skal bli trivselsleder men Alba den nye i klassen er en vanskelig person å slå men Inken som også stiller til valg tror at det her er muligheten til å bli populær jeg syntes den boka ikke er bra derfor gir jeg den terningkast 1

  144. Trivselslederen
    Klassen skal stemme om hvem som skal bli trivselsleder men Alba den nye i klassen er en vanskelig person å slå men Inken som også stiller til valg tror at det her er muligheten til å bli populær jeg syntes den boka ikke er bra derfor gir jeg den terningkast 1

  145. Trivselsleder handler om en jente som heter Inken det er første skoledag i 7.klasse. Det har kommet en ny elev i klassen hennes hun heter Alba og hun presenterer seg foran klassen å hun er veldig engasjert. Så sier kong Harald det er læreren hennes sitt kallenavn han fant det opp at vi skal ha valgkamp om å være trivselsleder og Inken og Alba må stiller til valg og begge må konkurere om og bli trivselsleder men ikke minst om Leos oppmerksomhet.

    Jeg syntes boka var sikkelig bra jeg likte den var morsom og det var mye drama og jeg liker bøker med drama. Jeg vil sikkert låne boka selv.

    Jeg gir boka terningkast 6. Jeg elsket boka

  146. Inken har begynt i syvende klasse. Når Inken og klassen hennes setter seg ned på plassene sine så sier læreren at det skal bli et spennende år. I høst skal vi begynne med nettvett og valgkamp sier læreren. Men så sier læreren vi har fått en ny elev i klassen. Hva en ny elev tenker Inken. Inken ser oppe ved tavla og der står det en jente med brunt flokete hår. Dette er Alba. Alba forklarer om seg selv hun er en miljøagent og har skriver ofte i Aftenposten junior. Hun har gått på Steinerskolen og elsker fiolin. Så setter Alba seg på plass og smiler til Leo og verst med det Leo smiler tilbake! Så skriver læreren noe på tavla Trivselsleder. Læreren sier til klassen skolen har bestemt seg får at vi skal begynne med trivselsleder det er lekekurs med overnatting . Så hører jeg en stemme som sier, skal vi velge demokratisk ? Det var Alba. Laget blir demokratisk sier læreren. Så ser Leo på meg. Mener Leo at jeg skal bli trivselsleder med han tenk Leo på lekekurs med meg og overnatting alt kan skje. Jeg synes at boka kunne vært litt mer spennende men den var bra og jeg tror at Inken er litt forelska i Leo. Jeg gir terningkast 4

  147. Inken vill bli trivselsleder med Leo så kommer frøken engasjert og ødelegger alt

    Jeg likte boken fordi det var drama

    Terningkast 4

  148. Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder. Læreren hennes, (Kong Harald), vil arrangere valgkamp. Det begyner en ny jente i klassen, Alba. De stiller til valg mot hverandre, og begge vil ha Leos oppmerksom. I utdraget møter vi Inken første skoledag i 7.klasse og Alba kommer in i livet hennes.

  149. Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder. Lærern hennes, KongHarald vil arrangere valgkamp. Det begynner en ny jente i klassen dems,som heter Alba. De stiler til valg mot hverandre , og begge vil ha Leos oppmerksomhet . I utdraget møter vi Inken første skoledag I 7. klasse og Alba kommer inn i livet hennes.

  150. Denne boka handler om at en jente begynner i en ny klasse og heter Alba. Inken og Jasmin sier som at hun er «frøken engasjert» liksom. Og den er også som at inken og Alba er forelsket av Leo. Og Inken tror at hun og han kommer til å bli trivselsleder og gå på kurs sammen og overnatte!! Og denne boka handler litt om drama. Jeg likte de litt på grunn av humøret for meg og den er veldig morsomt der hvor læreren deres hopper og vifter med armene sine. Terning kast 7

  151. Denne boka handler om at en ny jente begynner i klassen hun heter alba og liker miljø og sånt hun sier at hun var trivselslederen på den forrige skolen. Jeg likte ikke denne boka så mye. Men jeg gir ternings kast 3

  152. Den var ikke gøy litt masse drama og, den handler om en ny jente som begynner i klassen og hun vil bli sammen med en i klassen,men hun vill bli politiker og hun vil være trivsels leder.

  153. Jeg synes det var passe bra på grunn av den var en erlig tema drama, som full bajas jeg synes den var ikke erlig tema og at det var om en jente som var sjalu om den nye eleven og at de fighte om en gutt. Terningkast 3

  154. Jeg synes denne at denne boka var ikke så gøy å lese i fordi jeg liker ikke drama men det er sikkert noen andre som liker denne boka så jeg gir den terningkast 2/10

  155. Denne boken handler om trivsels leder. Det var kommet en ny elev Alba. Hun fortalte alt om seg selv. Det skulle være trivsels valg. Alba fortalte at hun hadde vært trivsels leder i den forrige skolen. Inken ville være med Jasmin men jasmin skulle snakke med cusinen som hun ikke hadde sett på tre dager. Det var sent Pappaen til Inken kom når det var mørkt. Pappaen kom inn med jente klær. Hva gjorde faren med blomster og jente klær.
    Jeg likte boken spennende og mye action. Gir den ternings kast 5.

  156. Bokanmeldelse av «Trivselslederen»
    Teksten handler om en jente som heter Inken. Det begynner en ny jente i klassen hennes, hun heter Alba, som Inken kaller for frøken engasjert. Hun var veldig engasjert i veldig mange ting så det er kanskje derfor. Begge vil bli trivselsledere og vil være med i dette valget. Det er en gutt i klassen som begge er ute etter. Hvordan vil det her gå?

    Jeg likte boka fordi den var spennende og morsom. Jeg likte da læreren hadde funnet den videoen som var en klasse der hver elev hadde en klappehåndhilsning med læreren, da sa læreren «Sånn tenkte jeg denne klassen skulle bli også.» Jeg likte at forfatteren beskreiv mye av teksten og hva den handlet om. Som f.eks «Oppe ved tavla, på første rad, rett ved siden av Leo, ser jeg et bakhode med langt, brunt og flokete hår, som et teppe noen har vevd sammen veldig kjapt.» Dette gjør at jeg kan se for meg hvordan personene ser ut.

    Jeg anbefaler denne boka for de som liker sjangeren drama. Jeg tenker denne boka er for barn mellom 9-14 år. Jeg syntes denne boka var bra. Jeg vil gi denne boka terningskast 5.

    Molly, 12 år.

  157. Bokanmeldelse av «Trivselslederen»
    Inken vil bli populær trivselsleder og hun tenker kjempe for det. Klassen hennes skal ha valgkamp, men plutselig kommer det en ny elev som heter Alba. Alba blir kalt Frøken engasjert. Inken har siste sjansen, siden det er siste året på Heiabakken barneskole. En dag skulle faren til Inken på et møte, men var det sant at han skulle på møte? Når faren hennes kom hjem så var Inken fortsatt opp hun drev å skrev en liste. Han kom hjem med fargerike klær og han lukta dameparfyme. Men han pleier å ha på grå skjorter og dressbukse. Hvorfor har han på fargerike klær i dag og han lukter dameparfyme? Har han vært på date? Skal Inken få stemor? Det er mye som jeg lurer på.

    Jeg likte boka kjempegodt. Forfatteren var veldig flink til å beskrive som «Det var en veldig fin mulighet til å gjøre meningsfylte ting» og «rett ved siden av Leo, ser jeg et bakhode med langt, brunt og flokete hår, som et teppe noen har vevd sammen veldig kjapt». Forfatteren beskrev det veldig godt og forklarende. Det er kanskje en av de beste bokene jeg har lest. Jeg levde meg virkelig i boka.

    Jeg vil anbefale boka til de som liker å lese sjangeren drama. Jeg anbefaler boka til de som er 9 til 13 år. Jeg utfordrer alle til å lese boka. Jeg gir terningkast 5.

    Farid, 12 år

  158. Boka handler om en jente som heter Inken. Hun vil bli trivselsleder, men da skjer det noe. En ny jente skulle starte i klassen hun heter Alba. Hun elsker å drive med ting om naturen og klimaendringer. Alba var engasjert i mye ting og hun vil bli trivselsleder som Inken.
    Jeg likte at Inken ville bli trivselsleder. Det er fint å være trivselsleder fordi det er gøy og du kan bli kjent med mange nye personer på skolen din. Jeg liker ikke drama så mye jeg synes det ikke er min sjanger.

    Jeg synes det her er en bra bok og jeg anbefaler den jeg gir den terningkast 5. Det er fordi det er spennende og jeg liker drama litt.
    Martin 12år

  159. Det er en jente som heter Inken. Hun har veldig lyst til og bli trivselsleder på barneskolen. Læreren til Inken som heter Kong Harald har veldig lyst til å arrangere valgkamp til de som vil være trivselsleder på skolen. Det er en ny jente i klassen som heter Alba. Hun har veldig lyst til og bli trivselsleder. Det står mellom Inken og Alba.

    Jeg likte når Inken ville være trivselsleder på skolen fordi da kan hun hjelpe andre til de som trenger det. Boka var veldig innholdsrik bok fordi forfatteren gjør en god jobb på å skrive og fortelle boka. Jeg likte også da Kong Harald sa Harald har gjort klar en YouTube-video som viser en amerikansk klasse der hver elev har laget en egen klappehåndhilsing med læreren sin. Jeg likte det fordi da man kommer til skolen så kan man ta en handshake med Kong Harald.

    Det var en grei bok, men sjangeren Drama er ikke helt min type bok. Jeg gir boka terning kast 4.

    Alden, 12år

  160. Trivselslederen
    Boka handla om en jente som het Inken som gikk i 7.trinn. Læreren hennes «Kong Harald» skal arrangere valgkamp. Det kom en ny jente i klassen som het Alba som var miljøagentene og veldig opptatt av klima og sånne ting. Inken hadde nemlig lyset til å bli trivselsleder og det ville Alba også. Alle elvene som ville bli TL stilte til valg mot hverandre. Inken var forelsket i en gutt som het Leo og hun ville ha oppmerksomheten hans, men det var det flere som ville.

    Jeg synes boka var helt passe. Jentedrama er ikke helt min sjanger derfor likte jeg ikke boka så godt, men den var litt morsom og hadde noen morsomme setninger i seg. For eks. «Pappa blir enda rødere.» og «Han ser ut som en forvokst femåring.». Jeg synes forfatteren var god til å beskrive ting slik at jeg kan se for meg de ulike situasjonene. For eks. «En søtlig lukt fyller stua» «Har han på seg dameparfyme?». Boka handler også en del om kjærlighet med tanke på at Inken liker Leo og at faren antakeligvis hadde vært på date så jeg tror forfatteren prøver å putte inn litt kjærlighet. Jeg liker egentlig ikke sjangeren kjærlighet så det er ikke akkurat min favorittbok.

    Det beste med teksten var at den var litt morsom og at forfatteren var så god til å beskrive. Jeg anbefaler denne boka for de som liker drama og som er i alderen 10-13 år. Jeg synes boka var helt passe og gir boka terningkast 3.

  161. Bokanndmeldelsde av «Trivselslederen»
    Denne boka handler om en jente som heter Inken. Hun vil bli populær og bli trivselsleder. Det starter en ny i klassen som heter Alba. Hun er «frøken engasjert». Og hun vill også bli trivselsleder. De skal ha valgkamp om hvem som blir trivselsleder. Begge vil ha alt av opperksomhet av Leo. Hvem blir trivselsleder og hvem får Leo si oppmerksomhet?

    Jeg synes trivselslederen ikke akkurat er den beste boka. Fordi i dette utdraget var det ikke så mye drama. Det handlet bare om at Inken startet i 7 klasse og møtte Alba. Det var ikke det mest spennende utdraget. Det hadde vert bedre om de tok ut da det faktisk skjedde noe drama og ikke bare at vi får høre om at det skal være valgkamp og at Inken møtte sin konkurrent. De burde hatt litt mere om Alba og Inken var forelsket eller bare synes Leo var søt. Fordi det nesten ikke var noe drama. Det som forfatteren prøvde å få litt dramatisk var da Inken fikk høre at Alba hadde startet i klassen. Og da faren sa at han hadde vert på jobb møte, men isteden hadde vert et annet sted.

    Jeg gir denne boka en 3/6 fordi denne boka var litt kjedelig. Fordi det var ikke helt min type bok. Men jeg vil anbefale denne boka til 10-12 år. Fordi det er noen ord som litt større barn forstår bedre enn let yngre. Helt til slutt gir jeg denne boka passe bra.

  162. Jeg elsker denne boka den var veldig spennende jeg gir den 8/10 så bra var den !!!!! Jeg likte at læreren kalte seg kong Harald og at faren oppførte seg litt rart og at han kom hjem med fargerike klær og at Inken ikke liker den nye jenta! Og at Inken tror at hvis man trivsels leder så blir man veldig populær og kul så kan hun liksom prøve seg på en gutt som heter Leo og at det er kult med selvledelse vester!!

  163. Jeg syntes denne boka var ok men det var gøy da faren kom hjem med de rare klærne fra jobb. Jeg vil lese boka for og finne ut hva faren holdt på med på jobb.

  164. Jeg syntes boka var helt ok men den var ikke helt for meg, men den var ikke dårlig.
    Den var litt rar men jeg likte den litt.
    Jeg gir den terningkast 3/10

  165. Jeg syntes boka er veldig bra, fordi alle kan lese den. Det er kult å ha litt drama og sånn. Jeg gir denne boka 9/10. Men jeg tror at noen av guttene ikke likte den så godt fordi det ble litt romantisk. Men jeg syntes den ble bra med litt av vært. Jeg syntes også at 2 av de andre bøkene var bra men jeg skrev på denne boka, de andre bøkene tror jeg ikke at jeg kommer til å lese til vanlig.

  166. Jeg synes den er passe bra den handler om en jente som har lyst til å bli trivselsleder for å bli populær og bli sammen med Leo

  167. Jeg Elsker Denne boken den var spennende bok ogjeg vil veldig gjerne låne den! Det jeg likte med denne boken var at det handler litt om kjærlighet og dram ( jeg elsker drama!) . Og at Inken ikke liker Alta og at læreren har et bra og morsomt navn akkurat som kongen!!! Og at faren liksom er litt rar og sånt da jeg synes den er morsom og bra!!! Jeg gir den 8/10 fordi jeg liker sånne drama bøker og hun vil bli populær og hun tror at hvis man blir populær så kan man bli sammen med den man liker (altså Leo) og hun tror også at å gå rundt med selvlysende vester er kult!! Den var bra!!!

  168. Jeg Elsker Denne boken den var spennende bok ogjeg vil veldig gjerne låne den! Det jeg likte med denne boken var at det handler litt om kjærlighet og dram ( jeg elsker drama!) . Og at Inken ikke liker Alta og at læreren har et bra og morsomt navn akkurat som kongen!!! Og at faren liksom er litt rar og sånt da jeg synes den er morsom og bra!!! Jeg gir den 8/10 fordi jeg liker sånne drama bøker og hun vil bli populær og hun tror at hvis man blir populær så kan man bli sammen med den man liker (altså Leo) og hun tror også at å gå rundt med selvlysende vester er kult!! Den var bra!!

  169. Jet Tror jeg synes denne boka var den beste boka i bokslukerprisen og jeg tror jeg skal lese resten av den.
    Dette var en fin bok og det er min smak på bøker

  170. Boken handler om en jente som heter Inken. Hun har lyst til å bli trivselsleder fordi da blir man garantert populær, og man kan kanskje bli sammen med en som heter Leo litt for mye romantikk for meg, og det var litt rart når faren kom med de fargerike klærne. Jeg gir den en 4/10 Litt for mye romantikk for meg og de fleste andre gutter.

  171. jeg syne at den var helt grei. Det gøyeste var når faren kom hjem med de rare klærne. Jeg kunne ha lest resten for å få vite hva faren drev med.

  172. Det er det siste året på barneskolen for Inken .De har en lærer som kaller seg Kong Harald.
    Han vil lage en valgkamp for at det skal bli en ny trivselsleder.
    Det har kommet ny jente i klassen og hun er engasjert i politikk.
    Jeg synes boken var passe og jeg gir boka terningkast 4.

  173. Jeg syntes denne boken var helt grei. Den var ikke så gøy siden jeg liker egentlig bøker med spenning eller action. En av grunnen til at jeg syntes dette er også at det er litt kjærlighet og. Jeg liker heller ikke kjærlighetsbøker. Jeg syntes at det er litt spennende på grunn av faren hadde på seg rare klær. Øynene hans var også veldig rare og rød. Jeg tror at kanskje faren var på fest og kanskje har drukket litt for mye, men jeg er ikke helt sikker. Jeg tror kanskje at faren kanskje dater moren til den nye i klassen.Jeg syntes denne boken var helt grei.

  174. Boken var litt gøy. Jeg likte det med valg kampen om trivselslederen og slutten var spennende. Det var rart at han hadde på seg andre klær. Jeg gir boken
    7/10 fordi den var gøy, men jeg fikk ikke vite så mye. Det kunne stått litt mer, men det jeg har lest var bra.

  175. Den var spennende spesielt når faren kommer med masse farger på seg.
    Jeg lurer på hva som kommer til å skje fremover i boken.
    Jeg liker at det handler om trivselsledere.
    Dette er min type bok.
    Anbefaler for 9-13 år.
    Jeg gir den en 8\10

  176. Jeg likte ikke så godt boken men jeg tror i boken at Faren til Inken og Moren til Alba har vært på fest og at de kommer til å bli kjærester. Jeg liker ikke boken jeg liker bare bøker som er tegneserier, og jenter. Jeg gir boken 2/10. Jeg liker ikke bøker som handler om trivsel og Det skjer nesten ingen ting. Jeg syntes det er lit rart at faren til Inken går i rare klær.

  177. Jeg synes at utdraget var lit kjedelig jeg trenger mer action og spennende bok jeg tror den passer mer for de unge folk jeg synes at det var noen gøye deler i boken.
    jeg anbefaler ikke boken til alle men mage kan like den men ikke jeg.

  178. Denne boka er ikke spesielt bra. Det handler om en jente som vil verre trifselsleder. Den var veldig dårlig. Jeg gir den 2/6. jeg mener den passer bedere til jenter fra 9-12.

  179. Boka handler om en jente som heter Inken og stiller til valg for å bli trivselsleder for å bli sammen med noen som heter Leo. Jeg liker dramaet. 4,5/10

  180. Det handler om to jenter som vil bli trivselsleder og vil bli populær. De må stille til valg kamp og vil ha Leos oppmerksomhet .
    Jeg syntes boka var veldig bra og har lyst til og låne hele boka.
    Jeg vil boka terning kast 6🎲

  181. Boka trivselsleder handler om en ny i klassen so heter Alba så skal de ha valg kamp om hvem som blir trivselsleder Inken føler at det her er veien til å bli populær som læreren kong Harald har gjort klart for dem så går Alba og stiller til valg samme med Inken hvem kommer til å vinne

  182. Boka handler om inken som har sin første dag på skolen og Athen vil bli trivselsleder. Læren til inken står ute på gangen og venter de går in og kong harlald sier at det er en ny ellev i klassen og hun presenterer seg hun snakkker om at hun liker klimaet og sånne ting inken synes hun er fru engasjert Harald sier at de skal stemme ut en trivselsleder alba alsa den nye spår om det skal være demonkrati og Harald sier ja.veldig bra bok 5/6

  183. Jeg synes den boka var ganske bra og litt dramatisk men det var også bra det var litt pinlig for læreren og faren til inken og Alba er ikke min type liksom omg what?? Folkete hår!

  184. Boka trivselsleder handler om en ny i klassen so heter Alba så skal de ha valg kamp om hvem som blir trivselsleder Inken føler at det her er veien til å bli populær som læreren kong Harald har gjort klart for dem så går Alba og stiller til valg samme med Inken hvem kommer til å vinne

  185. Boka handler om en jente som heter Alba og læreren kaller seg selv kong Harald. Og Alba vil stile til trivselsleder pågrunn av Leo er der og jeg gir boka 6 av 9

  186. Eg synes at denne boka var bra og spennende. Det var en jente som har begynt i en ny klasse og der ville ho bli en Trivselsleder.

  187. Boka handler om ei jente som vil ver med i valget til og bli trivsesledar og ho har ein venn som heiter Jasmin. Ho ville ikkje konkurere mot Jasmin. Eg likte boka litt, og eg gir den terninkast 4

  188. Eg likte ikkje so godt boka. Eg synest det var litt lite spenning. Eg likte ikkje at det var so masse om Jasmin, det burde vere meir om andre personar.
    Terningkast 3.

  189. Eg synest boka var litt kjedelig av og til. Men den var ikkje heilt min smak. Eg synst at boka kunne hatt litt mindre tekst og meir bilde. Men den var ok. Terningkast 3.

  190. Eg synst dinne boka var egentlig heilt ok. Eg var litt spent på kva som skulle skje vidare. Eg er også ganske spent på kven som blir valgt til trivselslederen. Eg lurer også på kvar faren hadde vore eller kva han hadde gjort som førte til at han lukta dame parfyme, og hadde på seg så spesielle klede. Det var litt rart. Ho hadde en bestevenn som heite Jasmine. Da ho sendte melding til Jasmine og lurte på om ho skulle stille til valg for trivsellederen. Svarte ho ikkje. Så det var litt dårlig gjort men det kan godt hende at ho bare ikkje såg meldinga. Eg gir den treningskast 3

  191. Eg likte når jenta ville bli leder.Der var litt myke kjærlighet. Der var ikkje så mykje spenning og eg liker masse spenning. Den er litt grei men ikkje for meg. 🙂 . Eg villa ikkje lest den igjen fordi eg liker meir spenning. Terningkast 3.

  192. Eg synes at boka var litt dårlig fordi det handlet om kven som skulle bli ledar for andre og man skal helst gjer det man vil sjølv so eg gir den .Terningkast 3

  193. Boka handler om TL og hun ville en være TL. De som var TL var populære trodde hun. Det var en bra historie om hvorfor og hvordan bli TL.
    Boken får 7/10.

  194. Boka handler om at det er en jente som har lyst og bli trifselsleder og den andre trifsels lederen håper hun at blir en hun er litt forelska i. Jeg synes at boka var litt bra. Jeg synes at det var ternings kast 3 av 6. fordig det var litt mye av kjerlihet. Det jeg liker med boka var at det var litt spennene 1 gang i boka. Jeg kunne lest boka igjen vis jeg ville.

  195. Boka handler om TL og en jente som har lyst til og være TL med gutten leo. Men Boka synes Jeg er helt grei etter alt. Og jeg kan lese den igjen. Så 7/10!

  196. Boka handler Om flere jenter som ville være leder for å være populære.

    Jeg er en gutt så denne boka var ikke helt for meg men den var ikke så dårlig.

  197. boka handler om Trivsels lederen de fik en ny i klassen som het alba. læreren kong Harald vil arrangere ualgkamp i utdraget møter vi Inken første skoledag i 7 klasse de stiller til valg mot hverandre og begge vil ha Leos oppmerksomhet jeg gir 3 /10av boka

  198. Det handlet om en jente som heter Inken og hun vil bli populær og plutselig så kommer det en ny jente som heter Alba hun liker skole veldig godt og leæreren hennes må ha en trivselsleder og Inken vil bli trivselsleder.

    Den var ganske bra fordi det handlet om trivselsleder. Hvis jeg skal gi terning kast så gir jeg 4 det er ikke den beste jeg har lest men bra for det.

  199. Bøken handlet om at en ny jente startet i klassen alba og ingen ble sjalu så de har en kamp Den var rar jeg er ikke glad i kjærlighet bøker men ellers var den helt ok. Det var lit rart at kong Harald kom i boken

  200. Det handler om en klasse som fikk en ny jente i klassen hun heter alba de skulle velge trivselsleder. Inken ville bli trivselsleder sammen med Leo men alba var en stor konkurrent. Etter skolen så spurte hun jasmin om hun ville være med henne hjem men hun skulle face time kusina hennes da ble hun litt skuffet.
    Jeg synes den var helt grei, jeg gir terning kast 4 av 6

  201. Utdraget handlet om Inken som vil bli trivselsleder . Men så begynner det en ny jente i klassen som heter Alba, som hun vil også bli trivselsleder. Jeg synes den var sånn passe.😑 Terningkast 6 av 10🎲

  202. Den handler om inken som vil bli populær trivselsleder. Læreren hennes som de kaller kong harald vil arrangere valgkamp. Det begynner en ny jente i klassen som heter Alba de stiller til valg mot hverandre, Inken og Alba vil ha Leos oppmerksomhet. Jeg gir terningkast 4 av 6

  203. Jeg syntes boka var litt rar. det var ikke den beste jeg har lest langt ifra den beste. jeg likte den ikke så godt den var litt rar den burde vært litt lenger. Og vi fikk ikke vite hvem som HANDLINGS referat- det var en jente som het inken hun ble TL en gang så den var litt kjedelig burde vært litt mer drama og lenger. Det var ikke sånn mega dårlig jeg har lest en verre bok men jeg syntes fortsatt at den var ganske dårlig.🤫🧏‍♂️ #mewingRizz.com (all my friends they call me sigma but im on my mewing grind)

  204. Boka handlet om en lærer som kaller seg for kong Harald som får ideen om å stemme over hvem som skal være trivselsleder på samme måte som de stemmer som på Stortinget og en jente som får lyst til å være trivselsleder. Jeg synes boka var helt ok. Den var ikke den beste av alle bøkene i bokslukerprisen men den er heller ikke den verste. Jeg ville ikke ha lest hele boka men det er min mening.

  205. Denne boka handler om TL. Denne boka er ikke for meg den var ok. Denne boka synes jeg var dårlig. 3/10 den var ok

  206. Boka handler om en klasse som skall ha trifselsleder å så bile en jente være trifselleder.jeg synes boka var bra å jeg synes det var lit drama jeg gir terningkast 5/6

  207. Jeg liker ikke boka.fordi jeg ikke syntes det er spenen det burdet være litt mer dram.og det burdet kanskje blitt litt mere drama

  208. Boken handler om at det kommer en ny i klassen,og det kommer en ny person i klassen å hun er veldig engasjert. Og det være valg kamp og de som vinner skal overnatte og få fri fra skolen. Jeg gir terning kast 4/6

  209. Det handla om en jente som vill bli trivselsledern og er fårelska i en gutt.
    Boka var mid syntes det var kjedelig og idiotisk.

  210. Det handla om en jente som var forelska i en gutt og hun ville bli trivselsleder. Jeg likte ikke boka så godt så 3/10.

  211. Hva handler boka om? Boken handler om inken som går siste år. Skolen har et prosjekt der de velger to trifselsledere. De som stiler til valg må kjempe om de andre elevenes stemmer. Inken er forelska i Leo. Hun ønsker å dra på kurs og overnatting sammen med Leo.

    Hva synes du om boka og hvorfor? Jeg synes at boken var passe bra passet ikke meg .

    Hvem passer boka for? Jeg synes at boken passer for 1 til 4.

  212. Jeg liker/liker ikke bokomslaget fordi … Jeg har ikke noe imot bokomslaget.
    Jeg tror den handler om en som vil bli populær og en rar jente.
    Hovedkarakterene i boka er inken, ny jente, Leo, Jasmine og kong Harald.
    Sjangeren på denne boka er… drama.
    Denne boka passer best til barn i alderen… 12 og opp.

  213. boka handler om en jente som heter Inken og hun vil bli trivselsleder og det kommer en ny jente i klassen som heter alba og hun har vert i masse ting som elevråd og masse rart.
    den var dårlig fordi jeg syns det var lite artige ting. denne boka passer til folk som liker politikk terning kast 1.

  214. Dette boken er om en jente som skal bjeggne på skolen etter sommerferien
    det va en jente eller gutt fikk ikke med meg om ho va en gutt eller en jente men ho kalte jeg selv for kong Harald elevene forsto ikke koffer ho ville kalte jeg for en gamel konge

  215. boka handler om en jente som heter Inken og hun vil bli trivselsleder og det kommer en ny jente i klassen som heter alba og hun har vert i masse ting som elevråd og masse rart.
    den var dårlig fordi jeg syns det var lite artige ting. denne boka passer til folk som liker politikk terning kast 1.

  216. Boka hangler om en jente som strata på skolen igjen etter sommerferien
    det va en jente eller gutt fikk ikke med meg om ho va en gutt eller en jente men ho kalte jeg selv for kong Harald elevene forsto ikke koffer ho ville kalte jeg for en gamel konge
    jeg synes boka va gangske lett og den passe til di småe elevene siden det va bare jente prant

    boka va bra 4 av 6

  217. hei jeg gleder meg til og se mer… den var ganske bra når det kom til kong harrald, og ho jasmine tror jeg ditcher henne. jeg har fått boka på skolen, før jeg leste boksluker, men jeg har ikke lest den så… ja 6 av 10 terningkast:)) boka passer for en elev med dette her. ikke så sykt for meg. (DOBBEL HAKE SMILEY :))!!!!)
    kinda bra fordeom da, jeg er totaly intresert… i trommer!!!!! ok jeg viste ikke det selv før skolen… :O :0 😮 fredag 13 sep :3
    (^-^)
    sendt av not Lilly from Berlevåg:))

    fra not Lilly from berlevåg:))
    :))

  218. Jeg synes boka var ok fordi det er ikke helt min type bok. Og jeg synes boka passer til folk som liker kjærlighet bøker og drama bøker. Og boka handler noen som skal bli trivselsleder og noen jenter som liker en gutt som henter Leo. Terningkast: 3/6

  219. Boka handler om en jente som vil bli trivselsleder, men så kommer det en ny jente som heter alba. jeg synes boka at var veldig kjedelig, det var bare jente prat. boka passer for små unger, fordi den har ikke noe vold eller noe moro
    ternings kast 0 av 6

  220. det handler om en person som ønsker og bli trivsels leder som hun kan bli populær.
    boken var ok men jeg tror en vanlig person kan like den fordi det var for lite spenning.
    3/6

  221. Det var litt artig bok det var mye som skjedde og det var 2 jenter som prøvde å bli trivsels leder. Og ville bli populære sånn at en gutt som het Leo sku legge merke til de. Men det var liksom krig fordi
    Alba å Inken fordi ville bli sammen med Leo. Jeg gir boka 3/6
    boka passer 10 åringer

  222. Jeg syns at denne boka var bra, jeg kunne lest den selv. Boka handler om valget om hvem som skal være trivselsleder. Jeg vil anbefale denne boka til aldersgruppen mellom 9-12.
    Alt i alt så gir jeg denne boka en 4 av 6.

  223. boka handeler om en jente som heter Ambla og pappaen var ikke på jobb pappaen kom hjem og lukta jente parfyme og han hade dress på . jeg syns boka paser til hvem som helst .boka var litt bra. 6

  224. Jeg syntes boka var lett å forstå siden de hadde konkrete meninger. Men jeg syntes ikke boka var særlig gøy, Fordi det skjedde ikke så mye. Handlingene kom ikke så raskt i gang, Så den var ikke spennene . Jeg ble heller ikke glad i hoved personen, hun var merkelig og rar. Slutten overraska meg ikke, fordi det var akkurat det jeg hadde forventet. Kjedelig bok ternings kast -3.

  225. Tittel: Trivselslederen
    Forfatter: Marianne Kaurin
    Forlag: Aschehoug
    Utgivelsesår: 2024

    Boken trivselslederen handler om en jente som heter Inken, som kommer på skolen etter sommerferie. Når Inken kommer på skolen sier læreren at det kommer en ny elev i klassen. Hun heter Alba og er veldig interessert i politikk. Både Inken og Alba vil stille til valg som trivselsleder for og få oppmerksomheten til Leo, som er en populær gutt i klassen, Når Alba kommer inn i klassen så stemmer de på hvem som skal bli trivselsleder.

    Jeg synes boken var kjedelig og den falt ikke helt i min smak. Det var lite spenning og action i boken. Terning kast 2

  226. Straumen skole, 7.klasse:
    Vi lyttet til utdraget og synes at innholdet var lett å forstå. Vi har vært trivselsledere i mange år og vet hva det vil si å stille til valg.
    Trodde kanskje det skulle være mer kjærlighet og sånn, litt spennende med denne Leo.
    Boka var interessant, særlig når faren kom hjem med fargerike klær…
    Kunne vært spennende å høre hvordan det gikk på fritiden!

  227. Tittel: Trivselslederen
    Forfatter: Marianne Kaurin
    Forlag: Aschehoug
    Utgivelsesår: 2024

    Denne boken handler om en jente som heter Inken. Hun vil veldig gjærne bli populer trivselsleder. Fordi det er en gutt og en jente som skal på en overnattings leri for og lære seg og bli trivselsleder. Og da kan hun og Leo vere på camp sammen.

    Jeg likte denne boken fordi den var gøy.
    Boken passer for 8-13 åringer. Jeg gir denne boken terningkast 4/6

  228. Forfatter: Marianne Kaurin
    Forlag: Aschehoug
    Utgitt: 2024

    Boken handlet om Inken som kom tilbake på skolen etter sommerferien, da forteller læreren at det er en ny elev, så forteller han at de må velge en ny trivselsleder. Inken har lyst til å stille, men det har nok den nye jenten og. Og Inken har og lyst til og bli populær.

    Jeg likte utdraget for det var ganske bra skrevet og gøy og lese. Jeg synes det passer for folk som er 10-14 år gammel. terningkast 4/6

  229. jeg likte utdraget fordi det var litt drama.
    jeg likte ikke utdraget fordi slutten var litt dårlig, utdraget burde bare vært litt lengre.
    jeg likte utdraget fordi at det var ganske god ide at en jente og en gutt skulle være sammen på overnatting trivselslederkurs og at det gjør utdraget mer spennende og gjør sånn at man har lyst til å lese mer.

  230. Min mening var at den var morsom og gøy, jeg vil gi den terning kast 3/6. Og anbefaler den for 10 til 14 år.

  231. Boken var ok, men den var ganske kjedelig fordi det var kjedelig temma.
    terning kast 2/6
    ambefaes for 7-10år

  232. Jeg synes denne boka var veldig fin spesielt fordi det er drama jeg liker sånne bøker. Denne handler om trivselsledere og det er ganske fint og sant. Jeg synes andre burde lese denne boka fordi den er veldig fin og den handler om ting som kan skje i virkeligheten.
    Terningkast 5.

  233. Tittel: Trivselslederen
    Forfatter:Marianne Kaurin
    Utgivelseår: 2024
    Boka er veldig bra og forfatteren er god til å skrive.
    Boka handler om å bli trivselsleder
    2 jenter som prøver å bli trivselsleder.
    Kort oppsummering av boka:
    Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder, men så begynner Alba i klassen hennes og begge liker Leo.
    Jeg likte boken ganske ra men jeg likte ikke at nesten at skjedde på en gang.
    Jeg gir den terningskast 4

  234. Tittel: Trivselslederen
    Forfatter:Marianne Kaurin
    Utgivelseår: 2024
    Boka er veldig bra og forfateren er god til å skrive.
    Boka handler om å bli trifselsleder
    2 jenter som prøver å bli trifselsleder.
    Jeg ambefarer boka veldig.
    Aldersgruppe: 7-13

  235. Denne boka var litt gøy det skjedde ikke så mye.
    Jeg er ikke så interessert i forelskelse og skole.
    Terningkast 3

  236. jeg syntes boken er bra og hadler om trivselsleder,jeg anbefaler boka for en jente mellom 10-13. terningkast 6

  237. Tittel: Trivselslederen
    Forfatter: Marianne Kaurin
    Utgivelsesår: 2024

    Kort om boka:
    Boken handler om en jente som har går i syvende klasse og vil bli trivselsleder.

    Kort oppsummering av boka:
    Det er siste året på barneskolen, og Inken vil bli populær trivselsleder, men så begynner Alba i klassen hennes og begge liker Leo. Faren er også gay

    Hva synes jeg:
    Boka er så kjedelig og handler bare om drama og kjedelige ting pluss at faren er gay.

    Jeg vil ikke anbefale den. Boka passer for 10-14 år

    Terningkast 1 av 6.

  238. jeg syntes boken er bra og hadler om trivselsleder,jeg anbefaler boka for en jente mellom 10-13. tterningkast 6

  239. Det begynner en ny jente i klassen som heter Alba. Læreren Harald som kaller ser Kong Harald tror han veldig kul, men ikke så mange syns det samme.
    Jeg syns boka er sånn passe bra, jeg gir terningkast 3-4

  240. Trivselslederen

    Denne boken handler om en jente som heter Inken og hun har en lærer som kaller seg selv for kong Harald, men så kommer det en annen ny i klassen som heter Alba den passer til barn fra 9 til 13 år.

  241. Trivselslederen av Marianne Kaurin, gitt ut i 2024 er en bok som handler om Inken som vil bli trivselsleder men så begynner det en ny elev i klassen, og det blir valgkamp. Jeg likte boka fordi det er så mye som skjer og mye drama, men den handlet ikke om selve valgkampen. Jeg anbefaler denne boka men den passer best for 10-15 åringer.
    Terning kast 5

  242. Kjempe bra, det skjer så mykje, har mykje spennede og drama. eg håpar den blir valgt til vinner av boksluker prisen.

      • Boka handler om en jente som vil bli Trivselsleder i klassen
        og når hunn kommer hjem så har pappaen hennes på seg en fargerik bokse
        og en farge rik genser og fargerike sko og han lukter dame parfyme. Og det begynner en ny jente i klassen
        Boka passer for barn til 12-14 synes jeg
        grunnen til det er på grunn av at jeg ikke likte boka så mye.
        På grunn av at det handler også litt om forelskelse og kjærlighet
        og jeg er ikke så veldig begeistra på bøker med det og jeg er en gutt og det var bare jente prat og jeg bryr meg ikke om sminke eller om jenter som vil bli sammen med Leo. for å vere helt ærlig liker jeg ikke boka.
        terning kast 1/6

Til toppen