Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Filmbulvinter. Ragnarok 2

Odin Helgheim Egmont Illustratør: Odin Helgheim 2022

 

 

 

Ubbe er en vikinggutt. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

Tips til å skrive anmeldelse

2 246 anmeldelser av “Filmbulvinter. Ragnarok 2

 1. Boka handler om en gutt og en jente og en ravn.
  Den var bra fordi den var spennende .
  Den var bra fordi det er mye som skjer.

 2. Boka var👻:
  Skdiamdiamejslamdj🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

 3. Boka handler om Ubbe og Loke og Tyra som skal dra på en lang tur.
  Boka var spennende. Kult at boka handler om en viking.
  Anbefales.

 4. Ubbe er en vikinggutt. Den boka handler om en gutt som skulle finne en ravn.
  Jeg synes boka var passe bra. Den var litt vanskelig å lese, men fint at det ikke var så mye tekst.

 5. Den handler om to personer som rir på en hest med guden Loke som kan bli til en ravn. Jeg syntes boken var litt dårlig og ganske bra. Jeg syntes den var litt dårlig fordi jeg liker ikke tegneserier så veldig. 5/10

 6. Boken handler om en vikinggutt og en kråke som slåss mot en ulv.
  Jeg syntes boken var ganske kjedelig.
  Jeg syntes boken var kjedelig fordi det var om norønn mytologi og ikke helt min type.

 7. Tittelen på boka er Fimbulvinter.
  Forfatter: Odin Helgheim.
  Den handler om ein vikinggutt som skal finne Fenrisulven, og det er mye slossing i den og det er ganske spennande bok, men det var ikke helt for meg, men boka passer til de som liker animasjonsfilmer og teikneserier. Du bør lese boka fordi det er ganske spennande. Eg gir terningkast 2.

 8. Eg liker teikneserier. Eg synst boka er super 10/10.
  Boka handler om vikingene, monster og guder.
  Kanskje jeg skal lese neste boka Ragnarok 3.

 9. Ein som heiter Ubbe som vil drepe Fenrisulven.
  Fenrisulven drepte moren til Ubbe. Eg gir terningkast 5.

 10. Boka handler om Ubbe, Tyra og Loke. Dei gjekk i skogen og støtte på ein bjørn og Ubbe prøvde å redde dei fra den. Boka passer for folk som liker action og teikneserier. Du bør lese boka fordi den var gøy. Eg gir boka terningkast 4.

 11. Boka handlar om mellom anna Ubbe, Tyra og Loke. De var i skogen då ei bjørn kom! De var på vei til å lete etter Fenrisulven.
  Boka passar deg som liker spenning og action. Den er veldig spennande!!!
  Eg gir terning kast 5 🎲

  PS: Eg fikk lese veldig lite😅

 12. Vikinggutten ubbes mor blir drept av ein ulv. 4 år senere dukker gutten Loke opp, han overtaler Ubbe og Thyra til å bli med å fange beiste. Mot ein stor belønning. Boka fassar for deg som liker teikneseriar. Du bør lese boka fordi den er gøy og veldig spennande. Eg gir boka terningkast 4

 13. boka handlar om to personer som drar på en lang reise

  boka passar for de som er glad i teikneserier

  eg gir boka terningkast 5

 14. Det handlar om to personer som drar på en lang reise.

  Boka passar for deg som liker teineserier

  Du bør lese boka fordi tegningane er bra og har god handling

  Eg gir boka terningskast 5

 15. Den høres veldig gøy og spennande ut. Eg skulle ønske det var litt mer tekst i boken men ellers var den bra. Eg gir terningskast 4.

 16. hei ville bare si at din bok er veldig kul eg lurer om du kan lagge en ny en fordi eg liker boken din

 17. Jeg likte egentlig ikke denne den var bare dum og merkelig, dialogen var rar kanskje den gir mer mening på engelsk 2/10

 18. Den var lit bra og lit Spennende og jeg likte historien og fantasien men det var ikke helt min stil så jeg gir den 5\10

 19. Det var morsomt at dei som lagde boka inkluderte Lokes dumskap.
  Det var bra at det var masse fantasy .

 20. RAGNAROK
  Hva handler boken om.
  Jeg syns at denne boken ikke var så bra men var den beste boken jeg har lest av bokslukerprisen. Men denne boken var sånn passe bra og den var ikke så spennende.
  Denne boken er ikke så bra i følge meg den var vanskelig å leve seg inn i og den bare er ikke helt for meg den heller og den er bare ikke så spennende og den har jeg ikke så lyst til lese igjen. Den kan ikke bare være rolig den må ha litt mere action i den boka den må ha litt mere action i følge meg.

  Er handlingene lett og handle seg inn i.
  Nei jeg syns ikke den er lett å leve seg inn i den bare er kjedelig og er bare noe jeg bare leser uten å skjønne hva jeg leser. Den boka er ikke så spennende og den kan ikke bare være sånn den må ha litt mere action og mere spennende handlinger som kan være litt mere spennende og lettere å leve seg inn i og den er litt bra men ikke så bra det er ikke en eneste sjanse at den boken er den beste boken jeg har lest den tror ikke jeg att vinner og den tror jeg kanskje kommer ganske langt oppe på tabellen og den tror jeg at kan kanskje vinne hele greia.

  Hvordan starter teksten.
  Jeg syns teksten starter ganske dårlig og den blir litt mere spennende som jeg liker men den blir bare aldri spennende nok og den blir aldri morsom eller noe action og den bare er ikke bra nokk syns jeg den er ikke spennende nok og den har nesten ingen av de tingene som gjør at en bok kan bli en bra bok.

 21. Jeg gir denne boka en 3/6 fordi jeg synes at var lit kjedelig og at drit. helvete nei vet du hva 0/6 f»***’n ta. hilsen lorik/lo lo.

 22. Jeg synes ragnarok var ganske bra, men jeg er ikke så glad i å lese tegneserier. Jeg synes norrøn mytologi er ganske interessant, så jeg liker konseptet. Jeg har ikke tenkt og lese hele fordi den var ikke min type bok, men den selve handlingen var bra.

 23. Dette her er litt uten for plasen den gir ikke helt mening min option jeg. Har lest manga for flere år men dette er ikke noe for meg ¯\_(ツ)_/¯

 24. Boka passar for deg som liker teineserie, vigings tida, aksjon og lit drama.
  Difor bør du lese boka får di det er ganske spennande bok og det er veldig fine bilder.

 25. Ragnarok Fimbulvinter boken var veldig kul! Boken handler om voksen gutt som heter Ubbe, og Ubbe er en viking gutt. Boken passer for deg som liker spenning, kule ting, og å lese bok. Du bør lese boken fordi den er ganske spennende, kul og fin. Jeg gir terningkast 4 fordi den er veldig spennende. P.S.: Denne boken er sykt kul!

 26. Eg synest det er ein veldig spennande boken er veldig spennande, har ein bra historie og eg liker at boka handler om ekete viking mytoligi men også om historie.
  eg gjir denne boka ein 9/10

 27. hei jeg heter Zahra og er fra Jeriko skole, jeg synes at boka er utmerket. jeg liker at boka har anime. jeg gir boka 10/10. kan dere lage flere anime eller manga bøker.

 28. Boka handler om en viking gutt som heter Ubbe som fikk huset sitt ødelagt av Fenris ulven. Ubbe og noen venner prøver å finne ulven for å drepe den.
  Jeg synes at boka var litt bra og litt kjedelig.

  Jeg gir boka 3/6

 29. Eg synes at boka var gøy der vi kom til vi leste ikke så myke så eg veit ikke så myke av boka : eg gir terningkast :2: så langt man eg trur vist eg leser mer kommer eg til å like boka.

 30. den var ikke for meg. Den var merkelig og kjedelig. ikke så interessert i vikingtiden. Jeg gir den terningkast 2

 31. 1 fimbulvinter ragnarok 2.
  2 Odin Helgheim.
  3 det handler om Ubbe som er på en lang reise sammen med Thyra de skulle fange udyret.
  4 jeg synes det var for lite action.
  5 jeg synes dem burde ikke være med i finalen.

 32. Boka handler om ein viking gutt som mister moren sin når den fryktelige Fenrisulven angriper landsbyen. Fire år senere dukker guden Loke opp i raineskrkkelsen. Eg synest det var ein veldig bra bok og eg gir den terningkast 6

 33. Boka handler om vinter, kalt, historie og vikingtiden. Eg gir terningast 1/6, eg liker tegneserier men eg syntest den var litt kjedelig🙂

 34. Jeg synes ikke at det var noe så særlig interessant med boka. Den kråka elr hva det er var litt morsom. Terningkast 4/6

 35. Jeg liker denne boken fordi den har fine farger, jeg liker å tegne og eg er glad i vikings tidene. Og jeg er glad i tegneserier. Jeg syns boken var en spennende bok!

 36. Denne boka er ok, ikke akkurat min type i bøker men den er passe bra.
  Jeg syntes at det er litt spennende å få vite hva som foregår. Kunne ha hvert mer spennende men kanskje det er mer som foregår i boka videre.
  3/6

 37. Boka var bra men ikkje heilt min type tekneseriar men for dei som er intresert i viking tiden kunne lest boka eg gir boka terningkast 3.

 38. Hei, jeg heter Fatima og har lest boka «Ragnarok» den var spennende og jeg ønsket at jeg kunne lese mer av den. Jeg synes at de som liker anime burde lese den.

  Forfatter: Odin Helgheim

  Antall sider i bokslukerprisen: 13….

  Terningkast: 4/6

 39. Boken har bra tekst og bra bilde. Men dette er ikke min type bok så jeg gir den terningskast 4

 40. Eg syntes den var sånn passe fordi at meg og klassen min fikk ikke lest så mye men vi fikk lest litt og ut i fra det var den ganske gøy.

  Eg syntes at de som liker eventyr og fantasi burde lese denne.
  Eg gir den terningkast 4/6.

 41. Det er litt rart at Fenris i andre klasse angriper mammaen til Ubbe jeg tror Fenris må skamme seg💏

 42. Jeg synes boken var bra fordi jeg liker tegneserier. den var litt kjedelig men vis jeg hadde lest boken ferdig så kunne den kansje vært bedre. terning 4

 43. Jeg syntes at denne boken hadde gode tegninger og god tekst og den fikk meg til å ville lese mer. Den er fin og lese i høsten eller vinteren. Det eneste som jeg følte var feil var at jeg følte at den manglet noe.
  Bortsett fra det likte jeg boken egentlig veldig godt!
  Ville anbefalt den til de som liker og lese tegneserier og spenning.
  Jeg ville ha gitt den en 4/6.

 44. Jeg liker Ragnarok veldig bra, den har spenning og er morsom. Den handler om to gutter og en ravn som går i skogen også kommer en stor bjørn. Jeg syns boken passer for folk som liker spenning og tegneserie. Forfatteren heter Odin Helgheim.

 45. Jeg opplevde teksten spennende. Teksten er bra for de som liker lite tekst og mange bilder. Den er også bra for de som liker tegneserie og viking. Teksten er dårlig for de som ikke liker tegneserie og liker andre sjanger enn tegneserie. De som liker tegneserie bør lese boken. De som ikke liker tegneserie og bøker som har mye tekst og ingen bilder bør la være.

 46. Boken var en veldig spennende bok å lese og gøy, boken hander om en viking gutt som heter Ubbe og vennen hans som reiser med guden loke. Så slåss de mot en bjørn, så dør bjønen, og de går videre

 47. Denne boken var den beste og mest spennende boken jeg noen gang har lest.
  Ikke noe dårlig men litt lite tekst. eg klarar ikke og skrive noe mer men dette var en supar bok🏅

 48. Jeg likte boken fordi den hadde noe humor og action samtidig som er bra. Og en annen grunn hvorfor jeg likte den var fordi det var tegneserie. 3/5👍

 49. Jeg synes boken var veldig spennende fordi det var tegneserie og det var spennende. Utdraget var spennende fordi de var alene med en ravn som påsto at han var Loke. Den var også morsom når ravnen sa stygge ting om gudene.

 50. Den er 8/10 pågrunn av at jeg elsker myter om de norøne gudene,men jeg er litt sint over at loke sa at tyr ikke fantes pågrunn av han er ynglins guden min.

 51. Jeg synes boken var litt merkelig, Det kan hende at jeg hadde forstått mer hvis jeg hadde lest mer, men utifra utdraget, gir jeg den 2/6 ikke helt min type bok.

 52. Jeg syntes boken var kjedelig å lese og det var litt vanskelig å se hvilke bobler jeg skulle lese først. Jeg liker ikke så godt tegneserier så jeg gir denne boken 4/10.
  Jeg anbefaler boken for de som går i 1-4 klasse.

 53. 🥇Odin Helgheim har skrevet ragnarok. Jeg likte boken godt og ravnen er min favoritt. 🥇
  illustrasjonen var fin og morsom.🥇🤩😘🤣😁Og boken var fin

 54. jeg likte ikke boka fordi jeg er ikke så veldig glad i tegneserier og hadde ittje mye spenning i seg synes æ..
  terningkast 2..

 55. jeg gir terning kast 6 for jeg liker tegneserier og spending. 😊jeg syntes ravnen var artig. de snakket mest om forskjellige guder. og det var spennende når det kom en bjørn og så er det en bok for folk som liker tegneserier.

 56. Jeg synes at man lærte litt av den for eksempel hvis du skal drepe en stor bjørn med en pil må du treffe begge lungene sånn at bjørnen ikke får puste.
  Terningkast 5/6

 57. Jeg synes boken var passe bra fordi jeg liker ikke så veldig godt tegneserier,
  jeg gir boken 4/10.

 58. Jeg liker Ragnarok veldig bra, den har spenning og er morsom. Den handler om to gutter og en ravn som går i skogen også kommer en stor bjørn. Jeg syns boken passer for folk som liker spenning og tegneserie. Forfateren heter Odin Helgheim

 59. Jeg likte ikke helt boken, den var ikke helt min favoritt.
  den var spennende og morsom men jeg syns det er litt vanskelig å lese
  tegneserier, sånn å finne riktig rekkefølge på ordboksene når de snakker, såm »hvem er det» »se der» eller »ja, hvem er det» da syns jeg det er vanskelig å vite hvilken rekkefølge det går i.
  jeg leste tegneserier før men nå leser jeg mer bøker uten bilder eller t
  et lite bilde på siden og resten tekst.
  så jeg er litt usikker men ellers var den ganske bra til og begynne med, så den var ikke så verst.
  Jeg kunne kanskje lest hele boken ferdig og jeg kunne annbefalt den til andre som er tegneserie-inntresert som lillesøsteren min, så den får 4/6.

 60. Jeg synes den var super fordi den var spenene fordi at jeg vil vite hva som kommer etter Ubbe dreper bjørnen. Ubbe og en venn går på en reise for og drepe Fenrisulven med en Ravn som heter Loke.

 61. Jeg elsker tegneseriebøker og Ragnarok er fett. Jeg synes det er veldig kult at det er basert på vikingtiden!

 62. Æ synes at dæn var dårlig for at jeg er ittje så glad i tegneserie

 63. Ragnarok får terning kast tre🎲før de att de var inte riktigt sån serie jag gilar.💖

 64. Jeg gir boken et terningkast 3/6 begrunn av. Jeg synes den boken var litt rar men kanskje hvis jeg hadde fått lest mer så hadde jeg kanskje skjønt mer av boken. For jeg liker veldig godt tegneserier. Men hvis dere hadde forklart mer og hadde hat mer tiltaljer hadde det blitt enklere. Og jeg synes også at det skulle vært litt mer spenning. Men jeg tror at andre kommer til og like boken men det var ikke helt meg. Men det var en veldig bra bok!

 65. elsker den dem e sååå bra eg har lest 2 og 1 over 5 ganger eg vil ha all bra tengna bra ilustrert

 66. Filmbulvinter: Ragnarok 2. Skrevet av Odin Helgheim

  Det handler om Ubbe, en vikinggutt som fikk hjemme sitt ødelagt av Fenris ulven. Han og en jente skulle ut på en lang tur for og drepe ulven for en god belønning. De møtter en ravn som egentlig er guden Loke. De møter på en bjørn og dreper den. Den var litt kjedelig og lite tekst.

 67. Ragnarok
  En kul og morsom bok laget av
  Odin Helgheim

  Boken Ragnarok handler noen som er i skogen og det er vinter. Det er to personer som rir en merkelig skapning med en type fugl, som kan forandre form, men den sier at den har kjent noen guder. Han sier at noen er ekte og noen er falske og noen rykter er ikke sant. Men plutselig mens de snakker ser de plutselig at de er på vei mot en bjørn. Noen får panikk mens noen får ikke en forsøker å skyte den, fuglen prøver å skifte form eller å avlede bjørnen mens han andre prøver å skyte fuglen. Det tar han to forsøk før bjørnen ligger ned på bakken. Boken er en tegneserie, som jeg tror mange barn kan like. Jeg har lest en bok som minner meg veldig om denne boken her.

  Handlingen er veldig lett å leve seg inn i fordi den har bilder som beskriver det meste som skjer og det er ikke mye å lese, men det er mye å få med seg selv om det ikke er så veldig mye tekst. Jeg liker hvordan de har skrevet den med teksten som ikke er så lang, men mye man kan tenke på. Teksten starter ganske bra for å starte rett inn i teksten. Den blir litt mer spennende for hver setning og snakkeboble mann leser, og jeg liker hvordan de har tegnet den fordi tegningene kan ha ganske mye å si for noen, men ikke får andre, men spesielt barn. Teksten blir bare mer og mer spennende før mer man leser, men man kan bli overasket noen gang som hva de gjør med bjørnen. Personene er det ikke så mye spessielt med, men de er spennende og litt kule, så man kan mene forskjellige ting om personene, men får meg så er det helt greit for hvordan de har beskrevet de og får hva de har skrevte får å få de til å gjøre de tingene de gjør. Jeg synes ikke boken har noe å si til barn. Det er ikke noe spesielt i teksten som gjør at jeg tenker på noe så veldig mye. Teksten slutter bra, spennende og brått sånn at man får lyst til å lese mer e eller å tenke i hodet hva som kan skje videre. Teksten er lett å vanskelig legge fra seg, men de har noe å si om hvor langt du har kommet deg i lesingen, er det veldig tidlig på starten i teksten kan det være lett for meg å legge den fra meg, men om det er nesten på slutten så kan være litt vanskeligere for meg. Boken er lett å lese fordi den er skrevet med små setninger med gode beskrivelser sånn at man får med seg veldig mye fra snakkeboblene og bildene uten å ikke skjønne alt som skjer i teksten.

  Det beste med teksten var når de møtte på bjørnen fordi da var spennende og morsomt, fordi fuglen hadde problemer med å forandre form, og ha andre skulle skyte en bjørn. Det var ingenting spesielt med teksten som irriterte meg så den var bare helt grei egentlig. Jeg anbefaler boken til andre som liker bøker med mye spenning, litt komedie og mange bilder, men jeg anbefaler den mest til barn som liker tegneserier. Jeg synes boken var bra nok til å vinne bokslukerprisen eller å være superfinalist fordi det var litt bedre spenning i den enn de andre tekstene.

 68. Boken ragnarok er en tegneserie som handler om norrøn gudene. Den handlet om norrøne gudene og at en ravn med navn Loke som fortalte om dem.
  Boken var litt forvirrende. Den var vanskelig å skjønne hva boken handlet om. Likte ikke denne så godt.
  Ambefaler for de som liker eventyr og tegneserie.

 69. terningkast 6 en av de beste serie av bøker noen gang, kjempe bra illustrert og fantastisk
  skrevet

 70. Sjanger: Tegneserie
  Jeg synes boken var veldig gøy fordi jeg liker tegneserier og jeg liker norrøn mytologi.
  Jeg synes det var en god tekst og lett å lese.
  Det handlet om to personer som heter Ubbe og Thyra og skal fange fenrisulven.
  Jeg synes boken var 8/10

 71. Navn: Ragnarok 2
  Jeg likte ikke boken noe spesielt godt for den var ganske useriøs men den er i tegneserie så det er et pluss. Men over til hva den handler om den handler om to folk fra langt bak i tid som tror på norrøne guder, de møter guden Loke som er veldig nedlatende mot de andre gudene og forteller om hvordan de egentlig er som ikke er så heroisk som ryktene sier. 1/10

 72. Den var litt vanskelig å vite hva man skulle lese når det var tegneserie, men den passer bra til de som liker tegneserier så derfor gir jeg 5/10 ( ;

 73. Ragnarok
  Jeg tror denne boken kan være god. Fordi jeg tror ikke de valgte den beste delen av tegneserien. De viste nesten bare snakking. Den var nesten ikke noe spennende i dette utdraget. Men boken er sikkert god, jeg synes det er litt irriterende at de ikke viste høydepunktet i boken. Jeg gir utdraget 3/10. Men boken er sikkert 7/10.

 74. Forfatter: Odin Helgheim
  Sjanger: Tegneserie
  Aldersgruppe: Cirka åtte til tretten
  Hovedpersoner: Ubbe og Thyra og Loke
  Boken får en 6/10 fra meg.
  Tekst: De forteller mye om Norrøne Guder, de møter en bjørn på veien og skyter den ned
  samtidig som Loke avleder bjørnen.

 75. Den var litt kjedelig, jeg liker ikke tegneserier så jeg ambefaler den ikke for folksom ikke liker tegneserier.boken var het grei, så jeg gir den 3/10

 76. Denne boken er en medium-slags bok. Den har gode og dårlige ting. Det gode er at boken har en historie om vikinggutten Ubbe, som går på tur med en kråke, og en jente, (Jeg glemte navnet hennes). Ubbe og jenten får lære om noen guder. Så ser de en bjørn. Kråken tar av seg noe på nakken og skremmer vekk bjørnen. Det dårlige er at boken føles litt får enkel å lese. Boken er en 6/10.

 77. Boken handler om Loke, Tor og Odin. Jeg synes boken var litt forvirrede siden jeg skjønte ikke så mye. Jeg gir boken 4\10. Sjangeren til boken er tegneserie. Forfatteren er Odin Helgheim.

 78. Jeg likte boken litt, men jeg synes at det burde vært litt flere sider fordi det var mange sider med ingen tekst. Ellers var boken bra jeg gir den terningkast 4

 79. boken er skrevet av Odin Helgheim.
  Boken handler om Loke, Thyra og en vikinggutt som heter Ubbe som mast moren sin av en fenrisul som angrep landsbyen di bodde i. Loke, Thyra og Ubbe går på et oppdrag for å drepe fenrisulven. Jeg synes boken var helt passe bra, kanskje terningkast 3. Den hadde humor og litt spenning.

 80. Jeg likte ikke denne boken. Jeg syns den var kjedelig og forvirrende. Jeg skjønte ikke handlingen, jeg fikk med meg at de snakket om norrøn guder og alt det der men skjønte ikke det andre. Jeg vil ikke lese hele boken. Jeg gir denne en 3/6.

 81. Jeg skjønte ikke så mye av denne boken. Men jeg skjønte at det handlet om Loke og de gudene. Det Var to gutter der som skulle møte disse gudene med Loke, men på veien møtte de en bjørn. De var på jakt etter et dyr som heter fenrisulven, som drepte moren til en av guttene. Jeg gi boken en 4 av 10 fordi jeg ikke skjønte dette utdraget helt.

 82. Boken handler om at viking gutten Ubbe og Tyr ble med Loke på en reise til Åsgard. På turen forteller Loke dem om de norrøne gudene. Ettervert møter de en bjørn og tyr dreper den med pil og bue.
  Alders gruppe: til alle
  terning kast 2/6

 83. Boken handler om 2 gutter og guden loke, gunden loke er i en ravn form og ber de 2 guttene bli med han på en reise og som beløning skal de drepe fenrisulven, og på reisen bynner de og tvile på den store mektige guden loke.
  Jeg synes boken ikke var så bra fordi det var dorlig og ga ikke mening.

 84. Likte den ikke egentlig det var litt for mye fantasi og vanskelig å få med seg hva som skjedde

 85. Boken var helt grei, men det er den beste jeg har lest av de utvalgte så langt
  Tegneserie er ikke helt min stil, så for å være helt ærlig synes jeg den hadde vært bedre hvis det ikke var en tegneserie.
  Jeg rater den 4/10 <3

 86. Jeg likte ikke denne boken. Jeg syns den var kjedelig og forvirrende. Jeg skjønte ikke handlingen, jeg fikk med meg at de snakket om norrøn guder og alt det der men skjønte ikke det andre. Jeg vil ikke lese hele boken. Jeg gir denne en 1/6.

 87. Navn på boken: Ragnarok, Fimbulvinter
  Forfatter: Det er Odin Helgheim
  Sjanger: Det er tegneserie.
  Hva den handler om: Den handler om to vikinggutter som er på tur med en ravn får å finne, og drepe Fenrisulven, som drepte en av guttene sin mor. Ravnen er en gud som kan forvandle seg til dyr.
  Terningkast: 4

 88. Ragnarok er en tegneserie
  Den handler om de norrønt gudene som er for eksempel Loke Tor Odin Frøya og noen andre jeg forsto ikke så veldig mye men jeg likte den
  Loke som var kråken kan skifte form
  Terningkast: 4
  Og boken er skrevet av Odin Helgheim

 89. Denne boken handlet om norrøne guder for eksempel Odin, Tor og Loke og om vikingtiden. Jeg likte denne boken jeg vil gjerne lese mer av den. Jeg gir boken terningkast 6/6.

 90. Skjønte ikke helt hva boken handlet om. Synes ikke den var så spennende. Skjønte bare at den handlet om noe fra Norrøn mytologi.

 91. Ragnarok
  En kul og morsom bok laget av
  Odin Helgheim

  Boken Ragnarok handler noen som er i skogen og det er vinter. Det er to personer som rir en merkelig skapning med en type fugl, som kan forandre form, men den sier at den har kjent noen guder. Han sier at noen er ekte og noen er falske og noen rykter er ikke sant. Men plutselig mens de snakker ser de plutselig at de er på vei mot en bjørn. Noen får panikk mens noen får ikke en forsøker å skyte den, fuglen prøver å skifte form eller å avlede bjørnen mens han andre prøver å skyte fuglen. Det tar han to forsøk før bjørnen ligger ned på bakken. Boken er en tegneserie, som jeg tror mange barn kan like. Jeg har lest en bok som minner meg veldig om denne boken her.

  Handlingen er veldig lett å leve seg inn i fordi den har bilder som beskriver det meste som skjer og det er ikke mye å lese, men det er mye å få med seg selv om det ikke er så veldig mye tekst. Jeg liker hvordan de har skrevet den med teksten som ikke er så lang, men mye man kan tenke på. Teksten starter ganske bra for å starte rett inn i teksten. Den blir litt mer spennende for hver setning og snakkeboble mann leser, og jeg liker hvordan de har tegnet den fordi tegningene kan ha ganske mye å si for noen, men ikke får andre, men spesielt barn. Teksten blir bare mer og mer spennende før mer man leser, men man kan bli overasket noen gang som hva de gjør med bjørnen. Personene er det ikke så mye spessielt med, men de er spennende og litt kule, så man kan mene forskjellige ting om personene, men får meg så er det helt greit for hvordan de har beskrevet de og får hva de har skrevte får å få de til å gjøre de tingene de gjør. Jeg synes ikke boken har noe å si til barn. Det er ikke noe spesielt i teksten som gjør at jeg tenker på noe så veldig mye. Teksten slutter bra, spennende og brått sånn at man får lyst til å lese mer e eller å tenke i hodet hva som kan skje videre. Teksten er lett å vanskelig legge fra seg, men de har noe å si om hvor langt du har kommet deg i lesingen, er det veldig tidlig på starten i teksten kan det være lett for meg å legge den fra meg, men om det er nesten på slutten så kan være litt vanskeligere for meg. Boken er lett å lese fordi den er skrevet med små setninger med gode beskrivelser sånn at man får med seg veldig mye fra snakkeboblene og bildene uten å ikke skjønne alt som skjer i teksten.

  Det beste med teksten var når de møtte på bjørnen fordi da var spennende og morsomt, fordi fuglen hadde problemer med å forandre form, og ha andre skulle skyte en bjørn. Det var ingenting spesielt med teksten som irriterte meg så den var bare helt grei egentlig. Jeg anbefaler boken til andre som liker bøker med mye spenning, litt komedie og mange bilder, men jeg anbefaler den mest til barn som liker tegneserier. Jeg synes boken var bra nok til å vinne bokslukerprisen eller å være superfinalist fordi det var litt bedre spenning i den enn de andre tekstene.

 92. Bok om tegneserie
  Forfatter av boken: Odin Helgheim

  Ragnarok Er en bok som handler ikke om så veldig mye det er egentlig bare en sjanger i boken. Boken har en ganske bra sjanger. Boken har mye spenning i seg som er det en bok skal egentlig ha for å være en god bok.
  Sjangeren i boken er tegneserie, det er en bra tegneserie. Og jeg har ikke lest noen bøker som dette før.

  Jeg synes teksten er god fordi det er mye gode ting som skjer i teksten, og det er mye spenning i teksten som jeg liker. Jeg liker hele boken fordi at Det er alltid noe bra som skjer i teksten. Teksten slutter egentlig bra fordi at det er ingenting sjokkerende som skjer på slutten. Og det som er bra med teksten er at det er en tegneserie, og det jeg liker med en sånn tegneserie er at det forteller hele boken på bobler som er bedre fordi da er det litt mindre tekst på hver. Handlingen er lett å leve seg inn i fordi at det er mye spenning i boken og da synes jeg det er lettere å leve seg inn i handlingen. Det er lett å lese denne boken fordi den er god å lese.

  Det beste med teksten er nok at det er tegneserie sjanger. Styrken av teksten er nok det samme, at det er tegneserie sjanger. Teksten sin svakhet er nok ingenting fordi det er ingenting som er dårlig. jeg anbefaler boken til andre som vil lese den. jeg vil at boken vil være finalist i bokslukerprisen.

 93. ragnarok

  innledning
  Ragnarok er skrevet av Odin Helgheim. Boka er en tegneserie.
  Odin Helgheim har vært med å skrev boka om tix- den stygge andungen.
  Og han har skreve ragnarok den første boka. Den jeg skriver om nå er ragnarok den nyeste boka. Jeg syntes den var bra fordi det var masse bilder og den var veldig lett å leve seg inn i . å det var lett å vite hvor de var å hvem som var hovedperson fordi det var så mye bilder. Og jeg skjønte teksten. Teksten var veldig lett å lese.

  hoveddel
  boka handler om to personer som rir på hest de personene heter ubbe og thyra. Ubbe er en viking etter hvert så møter de en fugl som heter loke han er en gud. De begynner å snakke om guder etter hvert så møter de en bjørn da sier loke at han kan forvandle seg til hva som helst å distrahere bjørnen mens thyra tar en bue å sikter mot bjørnen og skyter rett i lungene til bjørnen og bjørnen dør. uansett hvilken størrelse på et dyr må de puste sier thyra.

  avslutning
  boken var veldig bra jeg synes den var bra jeg synes den er anbefalt for alle som kan lese den

 94. RAGNAROK
  av Odin Helgeim

  INNLEDNING
  Boka av Odin Helgeim, altså Ragnarok har jeg lest et utdrag av. Denne boken handler om en gutt som heter ubbe, og han mistet moren sin da den farlige fenrisulven angrep landsbyen de bodde i. Noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise for å prøve å ta dette udyret. Jeg synes at starten på dette utdraget synes jeg var litt spennende men litt kjedelig og, når jeg km lenger inn så ble den mer spennende

  MIN OPPLEVELSE OG VURDERING
  Jeg synes at dette utdraget av boken var ganske bra, fordi jeg liker tegneserier og den var morsom, og jeg kunne godt ha selve boka. Jeg synes at den var bra fordi den hadde spenning i seg og jeg er litt nysgjerrig på hvordan denne boken ender. Jeg likte en del i boken som var når Ubbe skulle skyte en bjørn med pil og bue og gjør sånn at loke må forandre seg til en elg, men den får litt mange øyer. Jeg likte den delen fordi den var litt morsom, og fordi Thyra friket ut. Handlingen her er ganske lett å leve seg inn i, fordi den som sagt har spenning og er litt morsom.

  AVSLUTTNING MED OPPSUMMERING
  Det beste med denne teksten var at den var spennende og litt morsom. Det var ikke noe som irriterte meg i dette utdraget. Jeg vil si at jeg faktisk anbefaler denne boken til de fra 7-14.
  Jeg har ikke lest alle utdragene men dette var den beste så langt. Hvis jeg skal gi dette utdraget et terningkast så blir det 3-4.

 95. Ragnarok
  2
  Ubbe er en viking gutt. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden loke opp i ravne skikkelse. Han overtaler Ubbe og stav mesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret. Forfatteren som har skrevet boken heter Odin Helgheim han er født i 1996 og er den dag i dag 26 år. Han publiserte ragnarok i 2021, han har også skrevet den stygge andungen. Boken ragnarok handler om en gutt som heter Ubbe og en gud som heter Loke.

  Boken ragnarok handler om en gutt som heter Ubbe som ikke har foreldre, og en gud som heter Loke. Ubbe bodde i en landsby som ble angrepet av en ulv får lenge siden daa misten Ubbe moren sin. Boken er skrevet av en forfatter som heter Odin Helgheim han er født i 1996 og er den dag i dag 26 år gammel. Han publiserte ragnarok i 2021, og har også skrevet den stygge andungen. Thyra kan veldig masse om gudene og krangler veldig ofte med Loke om hva som er rett og ikke.

  Boken er skrevet av Odin Helgheim han er født i 1996 og er 26 år gammel. Han har også skrevet den stygge andungen. Boken handler om en vikinggutt som heter Ubbe, han har en venn som heter Thyra hun diskuterer alltid med guden Loke.

 96. RAGNAROK 2

  i denne uken så har vi lest et utdrag av ragnarok.Odin helgheim er forfatter og illustratør. I 2020 publiserte han første bok i Ragnarok serien, Ragnarok Fenrisulven som vant ARKs Barnebokpris samme år. Andre boken ble gitt ut i 2021, Ragnarok Fimbulvinter. Andre bøker han har vært med på å lage er TIX Den stygge andungen i 2021.Odin helgheim vart født 1996 og er 26 år den dag i dag han bodde til et lite par i usa.der han fattet en enorm interesse av tegneserier og bøker.

  Teksten handler om at ubbe er en vikinggutt. da den farlige fenrisulven angrep landsbyen de bodde i mistet han moren sin noen år senere dukker guden loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler ubbe og stavmesteren thyra til å bli med på en lang reise.Mot en god
  belønning skal de to vennene fange udyret.jeg synes denne boka er ganske bra og det var bra start tekst. jeg synes det var en bra tekst og at det var bra fantasi på boka og det gjør til at boka blir bra jeg synes. dette utdraget var ganske lett og leve seg inn i siden den var så bra.Hvordan jeg klarte og leve meg inn i den var og konsentrer meg og lese så klarte jeg å leve meg inn i det.

  jeg synes denne teksten var bar og kanskje fortjener en plass i bokslukerprisen siden den her hadde veldig bra fantasi og da vart den veldig bra

 97. Bokanmeldelse

  Odin Helgheim som har laget boken

  Innledning
  Teksten handler om en gutt som heter Ubbe og en jente som heter Thyra. Ubbe er en vikinggutt og Thyra er stavmester. Det var en fenrisulven som angrep landsbyen de bodde i mistet han moren sin etter det. Og det er en Fugl som heter Loke og han kan snakke. Ubbe spør loke om tinger så sier loke om han vet om dem. Så ser de en bjørn som går mot de så Ubbe tar fram pil a buen sin og Treffer bjørnen så bjørnen falte på bakken. Teksten er en Tegneserie og er spennende å lese. Jeg likte boken siden det var en bra tegneserie tekst og det var ganske spennende å lese.

  Hoveddel
  Jeg likte når de møtte på en bjørn siden bjørnen kom mot dem og begynte å bråle mot dem men Ubbe tok fram pil a buen sin og traff bjørnen. Jeg likte også når de sto og snakket om gudene og om fugl sa noe om gudene Men han visste ikke noe om Tyr. Handlingen var ganske lett og leve seg inn i og Historien er ganske bra så det var også lett og leve seg inn i. Personene i teksten er ganske gode og det var ganske spennende så jeg likte personene i teksten. Teksten er lett å lese og den er en bra bok. Jeg fikk lyst til og lese mer av teksten

  Avslutning
  Jeg likte boken og jeg synes at andre burde lese teksten siden den var spennende morsom og de snakker om guder. Jeg synes også den skal vinne i bokslukerprisen eller og komme i superfinalist.

 98. Ragnarok

  Innledning:
  I denne teksten skal jeg skrive om utdraget jeg har lest om ragnarok. Denne boken handler om en viking gutt som mistet moren sin, og guden Loke overtalte viking gutten og Thyra på en lang reise. Jeg synes at utdraget har litt mye drama. Jeg synes at utdraget er veldig bra fordi utdraget er veldig spennende å lese.

  hoveddel:
  Jeg synes at teksten er lett å leve seg inn i fordi den er bra skrevet, spennende og morsom. teksten er spennende og morsom å lese fordi teksten er skrevet veldig bra som gjorde til at jeg levde meg inn i teksten var at teksten var så spennende og det var gøy å lese teksten. Jeg synes at teksten starter bra fordi teksten starter med å fortelle hva de heter og hva de gjør å det synes jeg var en bra start, jeg synes at personene i teksten er kule og tøffe. Jeg synes at teksten var veldig bra fordi at det var bilder i teksten å da kan man se hva som skjer og hvor det skjer, teksten sluttet litt brått å det ble spennende på slutten, jeg fikk lyst til å lese mere, teksten var vanskelig å legge fra seg fordi det var en så spennende tekst å jeg fikk lyst til å lese mer. Jeg synes at teksten er lett å lese fordi teksten er bra skrevet.

  Avsluttning:
  Jeg mener at teksten er veldig bra fordi det var ganske spennende å lese teksten, jeg synes at andre burde lese denne teksten. Jeg synes at boken burde være superfinalist på bokslukerprisen. Jeg gir boken en 5/6.

 99. Jeg syntes boken var en bra bok og en lett bok og lese. Jeg likte boken fordi den er spennende og er litt mer forskjellig enn de andre tegneseriene som finnes.
  Det jeg ikke likte med boken er at den startet midt i og at det var litt vanskelig og forstå.
  Boken passer for barn rundt 9 til 10 år. Jeg gir den terning kast 4/6.

 100. Ragnarok

  RAGNAROK 2 er skrevet av Odin Helgheim og i denne teksten skal jeg skrive min mening om boka Ragnarok.

  Jeg synes boka ble litt mere spennende på grunn av at de skulle finne udyret sammen med en ravne gud. Og Ubbe er en vikinggutt, som skulle være med på reisen. Det var en farlig Fenrisulv som angrep landsbyen de bodde i, da mistet han moren sin. Men noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelse.
  Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.

  Ubbe er en foreldreløs viking gutt som kan masse av det han gjør som er pil og bue. Thyra er en jente som kan masse om gudene, og er en viktig person i denne tegneserien. Loke er en gud som dukket opp i en ravneskikkelse noen år etter Ubbe mistet moren sin.

  Thyra virket som en person som liker og stille spørsmål, for og få svar til og vite mer enn det hun allerede kan, samtidig som Ubbe er en person som er litt mer stille men får fortsatt med seg masse som skjer. Loke var litt sånn at han ville være den smarteste og ingen var smarter og kulere enn han. Og Thyra og Loke virket ikke som om at de var bestevenner. Imens Thyra og Loke kranglet kom det en bjørn så Ubbe tok fram pil og buen sin og skjøt, han traff helt perfekt og sa “Får man ikke puste, så er det over. Uansett størrelse”

  Jeg har nå lest og skrevet om utdraget fra boka RAGNAROK.
  Det var en bra tegneserie men usikker på om jeg hadde lest hele boka eller tegneserien. Jeg hadde ikke lest den fordi det var litt vanskelig og
  vite hvem som var hvem helt til jeg hadde lest den fire ganger, da visste
  jeg hvem som var hvem.

 101. Spennende utdrag av Odin Helgheim

  Innledning

  Denne teksten er skrevet av Odin Helgheim. Odin Helgheim er forfatter og illustratør. I 2020 publiserte han første bok i Ragnarok serien, Ragnarok Fenrisulven. Ragnarok Fenrisulven vant ARKs Barnebokpris. Andre boken ble gitt ut i 2021, Ragnarok Fimbulvinter. Andre bøker han har vært med på å lage er TIX Den stygge andungen, i 2021. Teksten handler om Ubbe. Ubbe er en vikinggutt. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise.

  Hoveddel

  Jeg synes teksten var spennende. Jeg likte utdraget mer og mer. Jeg syns dem siste få sider i utdraget var mest spennende fordi bjørnen kom og fordi Loke ble til et hemmelig dyr fordi han skiftet ikke form på lang tid.

  Avsluttning

  Utdraget minner meg om noe fordi jeg så en snakkende kråke lenge siden. Utdraget heter Ragnarok Fimbulvinter og jeg gir den 7/10.

 102. Jeg likte denne boken veldig godt, fordi jeg elsker norrøn mytologi. Så jeg synes det var gøy. Kunne gjerne tatt med litt , mere informasjon i utdraget og hatt od fetere guder som:
  Hell, Thor, Odin, frøya, cevs og heimdal. Jeg har også lest hele boken.☺️

 103. Jeg syntes boka var super duper buper bra fordi det var tegneserie og jeg elsker tegne serier og fordi jeg ELSKER anime. Terningkast 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10

 104. Jeg synes boken var dårlig fordi det var ikke så spennende og det skjedde ikke så mye. Jeg gir boka terningkast 2.

 105. Jeg elsket denne boka. Den var kjempe spennende. Jeg anbefaler å lese dennne boka.
  Utdrag:Ubbe er en vikinggutt. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen han bodde i mistet han moren sin. Noen år senere dukkerguden Loke opp i ravnesikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyratil å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennende fange udyret.

 106. Jeg likte denne boken veldig godt, fordi jeg elsker norrøn mytologi. Så jeg synes det var gøy. Kunne gjerne tatt med litt , mere informasjon i utdraget og hatt od fetere guder som:
  Hell, Thor, Odin frøya, cevs og heimdal. Jeg har også lest hele boken.☺️

 107. Jeg syns boka var bra fordi jeg liker tegneserie ,men jeg syns den var ikke helt meg. Terningkast 3/5

 108. Jeg synes boka var veldig bra fordi jeg liker å lese tegneserier og fordi den var morsom og kul å lese. Veldig bra 4/5

 109. Denne boken var bra jeg liker at det handler om guder som Loke men kunne vært litt bedre men jeg har ikke lest hele boka.
  3/5

 110. Boken er spennende, den passer til folk som liker bilder, som meg😎😎😎😰😰😰😢🤬🤬😢😢😢😦😴😴😴😴🤖🤖🤖👹👿👹👾👾👾🙌🏿🙌🏿🙌🏿👊🏽👊🏽✌🏼✌🏼✌🏼
  67/84

 111. Jeg sunes at dene boken var veldig bra for de den var veig spenede.og morsom så dene boken vil jeg ambefale til andre og den var en tegneserie.og men lærte om guder.

 112. Jeg leste boken ragnarok og jeg syntes den var ganske kjedelig trodde ikke den var sånn, likte den ikke, anbefaler den for 8-10 åringer!

 113. Jeg synes at boken var veldig bra, fordi at jeg ELSKER historier om norske guder og sånn. Den var super! 5️⃣/5️⃣

 114. Jeg syns boken var passe bra, jeg syns det var bra at det var tegneserie, men jeg syns ikke den var så veldig spennende

 115. Denne boken var veldig bra og jeg hadde mindre forventninger for boka men den var bra. Illustrasjonene var morsomme og godt lagd. Denne boken er for folk som liker action blandet med humor og kan forstå tekster godt. 7/10

 116. Jeg syns boka ved helt passe fordi den var litt spennende, men jeg vet ikke så mye om sånt så jeg skjønte ikke helt hva som skjedde. 3/5

 117. Jeg syntes at boken var litt bra men ikke helt noe for meg…
  Jeg syntes at de kunne forklart litt bedre☺️
  Jeg gir den en 3/5

 118. Jeg syntes at boka var bra fordi det var litt spennene å lese og jeg likte at det var tegneserie og at det ikke var så krevende å lese.

 119. Jeg synes det var veldig bra frodig jeg liker tegneserier. Og jeg synes det var ganske kult når den bjørnen kom jeg gir den 4/5👍

 120. Eg syntes at boka ar passe bra for eg liker tegneserie men ikkje akkurat den typen.
  Abefaler denne boka til dem som liker tegneserie
  7/10

 121. Denne boka er så MID den er ikke så spennene og sånt 5/100000000000000000000000😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

 122. Denne boka handler om vikinger. Jeg syntes den ikke var så spennende fordi jeg er ikke så glad i tegneserier. Denne boka passer for de som ikke vil leste bøker med så mye tekst. Kanskje sånn 8-12 i aldersgruppe men det kommer an på om du liker og lese tegneserier med mange bilder og lite tekst. Jeg gir boka en 2 av 6. Jeg kommer aldri til og lese denne boka vil jeg gjette.

 123. Jeg syntes at boka var veldig gøy. Det var super gøy å lese og veldig god animasjon. Jeg liker egentlig ikke å lese om vikinger men denne boka gjorde det mye gøyere. Jeg gir den 9/10.

 124. Jeg likte ikke denne boka fordi den er en tegneserie, den var litt kjedelig, jeg synest denne boka kunne passet for 9-13 siden det er litt vold å blod . Jeg gir denne boka ternings kast 3

 125. Jeg syntes at boka var bra men den var ikke så lang så det hjelper ikke så mye men jeg ville valgt å lese mer av den. Den passer fra 12 og opp. Og at det var tegneserie var veldig bra og at de hadde så mange guder med og at ravnen var så rar.

 126. Eg gir denne boka 9/10. Fordi at dennne boka var veldig spennene og kul. Eg ambefaler denne boka til di som liker tegneserie.

 127. Denne boken likte jeg veldig godt fordi den var morsom og spennende. Dette er en bok som ikke er så vanskelig å lese så jeg ville anbefalt denne boka til barn som liker humor og spennende. 8-15 år

 128. Jeg likte denne boken veldig godt den var spennende og veldig lett å lese for meg iallfall jeg likte også at den var mye bilder og at det var en tegne serie. Jeg likte også hvordan den handlet om guder og at de måtte slåss mot en Bjørn selvom jeg syns synd på bjørnen. Jeg gir den fra 1-10 en 9

 129. Boka er morsomt og spennende. Jeg anbefaler boka til folk som liker tegneserier og fantasi 10/10.

 130. Eg synest boka var litt rar på noen av bildene fordi det bildet med seidgunninen frøys var litt rart, men den var også litt morsom fordi når ravna blei tiltet alt mulig dyr det var litt morsomt så anbefaler denne boka til dei som liker norrøne guder teine serie. Eg synes boka skal få 2/6 i terning kast.

 131. Den var bra, men ikke helt min stil i bøker så falt ikke helt i smak. Jeg tror boken kunne passet noen fra 8-13 år gammel. Terning kast 3

 132. 1. tittel på boke er Ragnarok.
  2. Forfatter er odin Helgheim.
  3. Det handler om Ubbe er en vikinggutt. Da den farlig Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin.
  4. Den er bra fordi den boka snakker hvordan man kan være en vikinggutt og være sterk i hard live.
  Jeg synes boken fortjener å være med i finalen.

 133. Ragnarøk
  Odin helghei
  Det handler om guder og gudinner
  Boka er bra
  Ja boka burde være med i finalen

 134. Den heter Ragnarok
  Odin helgheim har skrevet den.
  Moren til ubbe døde så kom guden Loke å fikk ubbe og stavmesteren thyra med på en reise lang reise.
  Jeg syntes det er bra tekst og bra funnet opp.
  Jeg syntes den fortjener å være i finalen.

 135. Jeg synes Ragnarok var super! Jeg liker alle bøkene. anbefaler alle bøkene. Det blir bare gøyere og gøyere og man klarer ikke å slutte å lese. Terningkast 6!🎉💖

 136. – Fimbulvinter
  – Odin Helgeim
  – Ubbe er en vikinggutt. Da den farlige fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp i Ravneskikkelse. Han overtale A mesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.

  – Jeg likte ikke teksten på grunn av den var ikke så veldig spennende.
  – Nei

 137. Den handler om to personer som driver å hører på Loke i en kroke form han driver å saker drit om Tor og frøya og Odin og Balder og om heimdal og de blir angrepet av en bjørn men en av dem skyter bjørner.

 138. Tittelen på boka er Ragnarok.
  Forfatteren heter Odin Helgheim.

  Det handler om en gutt som heter Ubbe han er en vikingutt. og den farlige Fenrisulven angrep landsbyen hans og noen år senere dukket opp guden Loke opp. Han sa til Ubbe og Thyra til å bli med på en lang reise.

  Alt er bra og ingenting er dårlig.
  Boke fortjener å være med i finalen.

 139. Boken heter ragnarok.

  Forfatter er OdinHelgeim.

  Boken handler om at Ubbe er en Vikinggutt. Da den farlige Fenrisulven angrep de bodde i. mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelsen. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.
  Nei, jeg syntes ikke den burde være med i finalen den var kjedelig.

 140. Fimbulvinter

  Odin Helgheim.

  Det handler om en vikinggutt som mister moren sin, han heter Ubbe. Noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret. Så snakker Ubbe å Thyra om gudene. De snakker om Tordenguden Tor. Han kan kontrollere lynet med hammeren Mjølner. Så snakker de om den allvitende kongen Odin Allfar. Spydet hans treffer alt han sikter på, Han har bare ett øye. Så snakker de om Seidgudinnen Frøya. Hun har hundrevis av katter. Så snakker de om Balder den lysende. Han er så pen så det blender de rundt han. Så snakker de om krigsguden Tyr. Den modigste av alle gudene. Det er guden Thyra er oppkalt etter. Loke trodde ikke på noe av det de snakka om.

  Jeg syntes at den er spennende fordi det handler om norrøne guder.

  Ja jeg syntes at den burde være med i finalen.

 141. boken heter Ragnarok
  Odin Helgheim har skrevet den
  Ubbe er en vikinggutt. Da den farlige fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp i Ravneskikkelse. Han overtale Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.
  Jeg likte ikke teksten fordi den var ikke så spennende.
  Nei den fortjener ikke å være med i finalen.

 142. 1. Boka heter Fimbulvinter.
  2. Den er skrevet av Odin Helgheim.
  3. Den handler om Loke, en jente heter Thyra og en gutt som heter Ubbe, som er i skogen og møter en bjørn. Loke blir til en elg og prøver å skremme bjørnen men, han har ikke hamskiftet på lenge så han blir veldig rar så Ubbe må skyte bjørnen med pil å bue.
  4. Det er bra fordi det var bilder og tegneserie.
  5. Ja, jeg syns den bør være med i finalen fordi det var en veldig morsom tekst.

 143. 1. Boka heter Rangnarok .

  2. Odin Helgheim har skrevet boken.

  3. Boken handlet om at to personer snakket med en kroke. En gutt og en jente.
  De snakka om Loke, Frøya, Seis, Tor, Odin. Jenta snakket og forklarte om dem. Mitt i når jenta snakka så sa kroka: Æh! S-se! En BJØRN! Gutten sa: Ingen grunn til bekymring. Jeg tar’n lett! Jenta sa: Nei! Vi snur og finner en annen vei. Gutten skulle kaste pil på bjørnen, jenta ville ikke at gutten skulle kaste pilen på bjørnen men han gjorde det. Bjørnen brølte så høyt som den kunne.

  4. Det som var bra med teksten var egentlig alt. Det som var dårlig med teksten var ingen ting.

  5. Nei, jeg synes ikke at boken skal være med i finalen.

 144. Denne boka var gøy men skjønte ikke så mye pga det var rett på toeren.dette er boken til de som liker tegneserier. 8/10

 145. Jeg syntes at boka var grei, men jeg er ikke helt oppi norrøn mytologi og sånt så det ble litt feil for meg. Det jeg syntes var litt dårlig med boka var at det var en historie som man ikke helt fikk starta på. Jeg gir boka en 5/10. Jeg tror at denne boka passer for barn fra 8-12 år som er interessert i norrøn mytologi.

 146. Eg likte ikkje boka så godt fordi teikneserier fenger ikkje meg så bra. Men eg likte at det handla om nokre av dei norrøne gudane. Teikneserien passar kanskje for dei som er 10 års alderen.

 147. Jeg synes den var sånn passe bra. Den var liksom ikke dårlig men den var ikke så bra heller. jeg likte at det var en tegneserie og på bokmål, mens det var litt vanskelig å skjønne siden man begynte mist i boken. jeg gir boken 4/10. Anbefaler den til over 7 år eller hvis du skal lære å lese eller lese litt mer så er denne boken passelig for deg.

 148. Boka heter Ragnarok og den er laget av Odin Helgheim. Ubbe er en vikingsgutt. Da fenrisulven angrep landsbyen sin døde moren hans. Etter noen år dukket guden som het loke opp ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren på en reise. den var gøy så jeg gir boka 8\10. Jeg syntes den passer fra 7-13 år.

 149. jeg syntes den var morsom
  men jeg har allerede sett filmen men er fortsattgøy
  passer for folk fra 7-12

 150. Boka heter Ragnarok og den er laget av Odin Helgheim.
  Ubbe er en vikingsgutt. Da fenrisulven angrep landsbyen sin døde moren hans.
  Etter noen år dukket guden som het loke opp ravneskikkelse.
  Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til og bli med på en langreise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret. Jeg syntes boka var bra men litt kjedelig kanskje, så jeg gir boka 6\10.
  Jeg syntes den passer fra 9-13 år.

 151. Jeg syntes boka var bra. Men jeg likte ikke så godt at det var tegneserie, og jeg liker best og lese en vanlig tekst uten at teksten har så mye bilder rundt. Men alt det andre var bra. Jeg gir boka 6\10

 152. Dette utdraget synes jeg var både litt morsomt og i hvert fall litt spennende. Det var kult å høre om guder og sånt, synes utdraget hadde vart litt lengre sånn at vi fikk vite litt mer om gudene. Fra hva vi fikk lest i dette utdraget, anbefaler jeg 8 og eldre kan lese den. Terningkast 5/6

 153. Ragnarok 2 Fimbulvinter – Odin Helgheim

  Ubbe er en vikinggutt . Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i mistet han moren sin.
  Noen år senere dukket guden Loke opp i ravneskikkese. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å være med på en lang reise.
  Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.

  Jeg synes boken var bra fordi det var morsomme bilder og mye spenning.
  Boken egner seg for barn fra 9-12 år.

 154. Den var ok men det skjedde ikke så mye i den delen av boka og den var ikke så spennende men på slutten så ble det litt mer spennende.Men det er handle mye om guder og sånt.

 155. 5.klasse ved Kaldfjord skole var litt delt i sine meninger om utdraget. Noen synes det var veldig bra og har også lest bok 1 og 2. Andre var ikke like positive. Total karakter ble derfor passe bra. Det var ganske spennende, både tekst og ikke minst bilder. Det som mange ikke likte var at ravnen var så negativ ovenfor andre. Dessuten er nok kjennskapen til norrøn mytologi liten, noe som gjorde at enkelte synes det var litt vanskelig.

 156. Boka heter ragnarok. forfatteren er Odin helgheim.

  Ubbe er en vikinggutt. da den farlige fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren thyra til og bli med på en langreise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.
  Jeg syntes boka var spennende og litt mystisk og jeg syntes den var bra så jeg gir den 8\10
  Jeg syntes den passer fra 9-14.

 157. Vi synest boka var super, fordi:
  -Den var morosam.
  -Den var spenndande, har action.
  -Vi får lyst til å lese meir.
  -Vi likte å lese teikneserie.

 158. jeg syntes boken var veldig bra og den var også litt morsom med den kråken som sa morsomme ting om ulike gudene.

  terningkast 5

 159. Rangnarok 2 er en tegneserie som er laget av Odin Helgheim. Den handler om en vikinggutt som heter Ubbe. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet Ubbe moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret. Jeg synes den var helt passe fordi det ikke er så mye tekst og da synes jeg boken blir litt kjedelig, men det var mange fine bilder. Jeg tror denne passer for barn som er 7-9 år. Terningkast: 2/6

 160. Den var helt super de var tegneserie og action og guder og til og med fenrisulven jeg vil så gjerne lese mer 10/10

 161. eg likte boken lit de var en kul bok litt vanskeleg og for stå men va en grei bok. bra vis noen andre liker boka da

 162. Eg syntest at det var litt vanskeleg og forstå kva som skjedde. Det gjekk på ein måte for kjapt. Og eg forsto ikkje heilt det som blei snakka om. Så eg tenkjer at denne boka er meir ei bok for dei som er interssert i norrøn mytologi. Gir boka 2/6

 163. jeg har lest den før og den er helt super. jeg har lest hele boken. det er litt trist etter inslaget er det trist fordi vi ser en baby bjørn som ser trist ut. jeg forstår meg på den. og miste moren er ganske tøft. men boken er morsom, aktiv og spennende. jeg elsker tegneserier fordi de er litt enkle og lese. og denne er ganske bra, og jeg liker at Tyra kan lage masse helbredende ting. og jeg ambefaler denne boka for alle som liker spenning og tegneserier. og i slutten av innslaget når Ubbe sier fenris ulven har ingen sjangse så møter du den i bok en. den drepte mange jegere og moren hans og når han blir eldre finner han en snakkende ravn som sier at han vet om et sted hvor det er helbredende epler så de drar ut for og prøve og finne og hente de eplene og for og drepe fenris ulven

 164. Den var gøy å lese, men på utdraget så hoppet de rett inn i teksten så var litt vanskelig å skjønne hva som skjedde. Jeg synes tegneserier er gøy å lese, men det var ikke helt min type bok å lese så jeg gir den 5/10

 165. Jeg likte at det handlet om vikingtiden og at det var tegneserie men siden det var kjedelig i starten så ville jeg sikkert ikke orket å lese resten. Ville gitt boka 3/6🎲

 166. Den var bra. Men den trente lit spene. Den vas ikke så gøy å lese. Men lit lettere å lese på tegneserie for meg. Vet du hvorfor. Fordi jeg kan lag mine egen lid fra hvem som er på bilde🌹

 167. Den var bra for de den handlet om at de skulle til et sted husker ikke hva det het men de skulle i vartfall til et sted. Og ikke baere det det handler om at de skal drepe den ulven som drepte mora hanes❤️

 168. Jeg syntes boka var sånn passe bra fordi jeg liker ikke så godt tegneserier. Jeg gir den en 2,5/10

 169. Jeg syntes boka var bra, jeg gir den terningkast 4.✅
  Fordi jeg syntes tegneserier er bra, men jeg syntes Donald duck er bedre.

 170. Jeg synes boken var spennende etter å lest innledningen og alt action bra kult så jeg elsket den😇

 171. Teksten var sånn helt ok. Det jeg ikke liker med den er at de snakker skikkelig mye om guder, det er litt kjedelig å snakke om liksom. Men det jeg likte var at den bjørnen kom sånn at det ble litt spenning i den boka. Den var sånn passe bra.

 172. Boken var veldig bra. Den var noe for meg. Ravnen( loke) var kjempemorsom. Men jeg lurer på… Hvorfor var Loke så slem mot de gudene? Det han sa om Frøya var litte granne over grensa for meg. Jeg vil gi den en 8/10

 173. Jeg likte den ikke men jeg liker ikke tegneserier men kan være bra for de som liker tegneserie og vikingtiden. den er lissom litt rar men hele boka kan være bra.

 174. ☆Jeg syntes denne boken er passe bra, fordi jeg er ikke så veldig glad i sånne type bøker.
  ☆Og jeg syntes den ikke var så spennende.☆

 175. jeg syntes den var bra, det var mange kule bilder.
  og at det var en tegneserie med et bildet til hver tekst.

 176. Jeg syns den boka her var bra fordi jeg liker å høre om hvordan gudene var i den tiden og hva de gjorde i den tiden.

 177. Boken var relativt bra men jeg skulle ønske at vi visste mer om alt egentlig.
  Det var ganske spennende, grei og lese og forstå hva som skjer eller hadde skjedd.
  Hvis jeg hadde sjansen til å lese hele boken hadde jeg med glede gjort det.
  Med andre ord så anbefaler jeg den, men mest til folk som liker og vet om vikinger og sånne ting.
  Jeg synes det er bra at den er en tegneserie fordi yngre folk kan forstå mer og man har mer oversikt hvor karakterene er eller situasjonen.

 178. Jeg synes boka var dårlig. Det er tegne serien og jeg liker ikke det, men de som liker tegneserie ambefaler jeg den til. Jeg synes den passer til 3-klassinger til 7_klassinger. Det er en 2/10 for meg. Den var litt for lett lest.

 179. Jeg synes den var super siden jeg liker tegneserier og den var spennende.
  Jeg gir den terningkast 6

 180. Jeg synes boken var litt spenene men det hadde vært lettere og lese den vis det ikke var tegneserie. Og det var vannskelig og forstå hva som skjede.

 181. Boka handler om Ubbe og Thyra som møter en gud i ravneform.
  Jeg opplevde boka litt kjedelig jeg skjønte ikke så mye av boka.

 182. Jeg likte boka, men utdraget var ganske kort så jeg fikk ikke så mye informasjon, men det jeg fikk tyder på at den er både spennende, morsom og full av historie. Jeg anbefaler og kommer kanskje til å kjøpe den!

 183. den var kjempe bra jeg har lyst til og lese den ferdig. Den var spennende og kreativ og bra tekst. den boka er den best i bokslukerprise så langt. jeg gleder meg til og lese den ferdig. den var bra fordi det var bilde og spennende tekst. passer til 8-12

 184. Jeg synes det var en veldig bra bok jeg syntes det var veldig spennende og jeg pleier ofte å lese tegneserier og lit manga jeg kommer til å lese resten av bok serien også.<3
  Jeg har for eksempel lest nordlys donald og så leser jeg nemi…….
  Jeg syntes den var bra fordi det var spennende med bjørnen og gudene som tydelig vis ikke er helt som folk har set for seg jeg gleder meg også til å lese om den fenrisulven.

 185. Jeg synes boken var bra fordi den hadde kule figurer og var litt spennende. Jeg gir den terningkast 4 og synes den passer for barn fra 9 til 13

 186. Ragnarok er en interessant bok som er i vikingtida. Boka er ganske bra. Den handler om Ubbe han vil hevne moren sin. Moren ble drept av Fenrisulven noen år tilbake. Guden Loke kommer som en ravn til Ubbe. Loke forteller at alle gudene vår dårlige men det var en gud han ikke om visste Tyr. Ubbe er på eventyr for å drepe udyret Fenrisulven. Boka hadde for lite tekst men alle tegningene var fine. Jeg gir terningkast 5.

 187. Jeg likte boka kjempe mye teksten var spennende alt var bra og jeg likte komedien og aksjon. Denne boka er den beste boken så langt i bokslukeprisen. :3

 188. Det hvar gøy og se va skal skje med dem når bjørnen kom. Gøy bok men det hvar litt vanskelig og forstor va handler boka om fordi det hvar bare en litten del av boka terining kast 7/10

 189. Boka het Ragnarok Fimbulvinter

  Boka handlet om at en gutt som het Ubbe som er en viking gutt.når han var liten ble landsbyen han angrepet av Fenrisulven og han mistet moren sin . Da skulle Thyra og ubbe til en lang reise for å fange udyret . Da kom ravnen til reisen med dem .Og da kunne ravnen om alle gudene uten en gud som het tyr. Så ble de angrepet av en stor bjørn et sted i snø skogen.Og da skulle Ubbe ta ut pilen og buen og skyte bjørnen.

  Jeg anbefaler for folk som liker tegneserier og rater den 10/10
  Den var veldig spennende.

 190. Jeg syntes boken var passe bra, den var litt kjedelig men helt ok.
  Jeg syntes at den passer for 7 – 11 år.
  Terning kast 3

 191. Hei! jeg synes boka var veldig spennende fordi jeg liker tegneserier, men det hadde vært fint om man hadde vite litt mer! 🙂 men hade jeg vet ikke mer å skrive såå ja ;-;

 192. Jeg syntes boken var passe bra, den var litt kjedelig men helt ok.
  Jeg syntes at den passer for 7 – 11 år.
  Terning kast : 3.

 193. Ubbe er en vikinggutt. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Ubbe og thyra var i skogen med hesten sin og loke de fant en bjørn. Ubbe sa at han skal drepe bjørnen. Det er alt jeg vet om jeg gir den en 9,9/10 den var veldig spennende👍

 194. Denne boka var ikkje eg så glad i. Det er bare på måten den er som irriterer meg. Innhaldet i boka var kjedelig. Så dette er ein bok eg satt på passe bra.

 195. Ragnarok fimbulvinter
  Denne boka handlet om en gutt som het Ubbe. Han er en viking. Thyra og Ubbe drar på en reise for å fange et udyr. De ridde på en hest og det var en ravn som skulle snakke. Han latet som han kunne alt om gudene men det var en han ikke viste om Tyr. Også kom det en stor bjørn også hoppa Ubbe av hesten og tok fram pil og bue og skyter han rett på han også døde han.
  Denne boka er spennende og kul jeg kunne lest mer av den.
  Jeg syns boka var bra fordi jeg elsker tegneserier og denne boka var veldig spennende.
  10/10 anbefaler for alle!

 196. Det handler om en ravn som kunne snakke. Og det var 2 personer som skulle fange et dyr. Også kom det en stor bjørn som dem skjøt.
  Jeg opplevde boka spennende siden det skjedde litt.
  Jeg syns boka var god .

 197. Jeg syns boka var litt kjedelig.Vi fikk ikke vite så mye om boka.Det handlet om guder egentlig.Gir boka 3/10 ikke min type.

 198. Hei! Jeg synes denne boken var veldig bra fordi jeg liker tegne serier med boble tekst! Og jeg liker også eldig godt animasjons figurer!! jeg synes denne boken passer til de som liker animasjons figurer og de passer til 8-11!

 199. Den handler om en ravn som kan endre sin form og om guder og om en gutt og en jente. Jeg synes den var ganske bra. Den er bra fordi den var litt spennende. Jeg for den 7 av 10.

 200. Jeg likte boken men jeg skjønte ikke så mye fordi jeg ikke har lest eneren men jeg likte den for det.Jeg har ikke så mye og si om denne det var ganske kort.Men jeg likte at når man så vidt kunne se dem var det en kråke ikon så man viste hva de sa.

 201. Denne boka handlet om en gutt som het Ubbe. Han var en vikinggutt og på slutten så drepte han en bjørn.

  Denne boken var bra men de drepte en bjørn.

  Det som gjør denne boken bra er at det er spennende å lese det.
  Det som gjør denne boken er at dem drepte en bjørn.

  Terning kast: 4/10

 202. Boken handler om en vikinggutt som heter Ubbe.
  Jeg skjønte egentlig ikke noe av boken.
  Boken er ikke bra men den er ikke dårlig heller.
  Jeg liker tegneserier men ikke denne.
  2/10

 203. Jeg syns ikke boken var så bra. Men den høres lit bra ut for folk som liker spenning mye fordi det skjer ganske mye i boken.

 204. Jeg synes boken var bra. Boken handler om Ubbe en vikinggutt som har mistet moren sin, noen år senere dukker guden Loke opp som overtaler Ubbe og Thyra stavmesteren til å bli med på en reise til de andre gudene. Det er vinter og de er nå i en skog. Og komme seg til de andre gudene er ikke helt lett. Thyra er litt usikker om de kan stole på Loke, men det er Loke som skal vise dem veien så de MÅ stole ham like vel. Boken er skrevet fint og den er lett og leve seg inn i og jeg tror den er fin å lese for 6, 5 og 4. Han som har skrevet denne boken er flink for han gjør det spennene og har skrevet denne boken bra. Jeg likte boken.

 205. Jeg likte ikke så godt denne boken fordi jeg liker best bøker som ikke er tegneserier.
  Men den hørtes spennende ut. Jeg tror denne boka passer bra for 8-12 år fordi den kan være spennene for små og store.

 206. Jeg likte boka, men det var ikke veldig spennende fordi de bare drepte et dyr i utdraget og han ene sa ting som han hadde hørt om guder og han ravnen sa «ikke tro på alt du hører» HELE tiden, det var litt kjedelig. Jeg tror det hadde blitt mer spennende hvis jeg hadde lest hele boka. Jeg likte ikke utdraget så fordi jeg skjønte ikke helt hva det handlet om. 6/10

 207. Jeg synes boka var bra, jeg vil lese videre.
  Jeg vil gi boka 7/10😜😁
  Jeg likte når ravne skulle forvandle seg til en elg.😎😜

 208. De som liker denne boka er en liten unge. Boka heter Ragnarok, men det var ikke noen som heter Ragnarok. Det var en gutt som het Ubbe og Thyra, og en kråke eller en ravn eller hva den hete. og da blir den kråke-tingen til en rare hjort, og etter det så ble den kråka en rar hest😅

 209. Jeg likte den veldig godt jeg elsker at det er en tegne serie. Jeg likte også den delen der bjørnen angriper. Men det var veldig morsomt da Loke sa rare ting om gudene. Jeg likte at det var veldig kule bilder. Men Loke er en av de morsomste karakterene. Men jeg gir boken ti av ti ut ifra det jeg har lest.

 210. Alt i alt likte jeg utdraget fordi jeg likte den scenen med bjørnen og jeg liker at det var tilbake i tid da de trodde på Odin og sånt. Jeg kommer til å anbefale denne boken fordi jeg tenker at den var bra og fordi jeg tenker at mange andre vil like den. Jeg gir den terningskast 5/6

 211. Alt i alt så var boka helt grei, jeg er ikke en person som pleier å lese tegneserier. Jeg syntes at det var spennende når bjørnen kom og når de prøvde å ta bjørnen. Boka hadde mye spenning og det liker jeg. Jeg anbefaler denne boka til de som liker tegneserier og spenning. Jeg gir den terningkast 4

 212. Jeg likte boken godt fordi jeg liker tegneserier men, Jeg ble irritert over at det var så mange vanskelige ord. Jeg likte godt at det var mange bilder og se på og ikke alt for mye tekst.

 213. Denne boka er spenne for alle alder.boka er morsom for Loke tuller hele tiden dene boka fortenner ok vinne det er min mening den er på en måtte en bok som kan få dagen bedre
  Jeg gir boka 9/10 fra Mathias på vesiden skole

 214. Jeg likte godt da han punkterte lungene til bjørnen. Jeg ble irritert over Loke han var så irriterende fordi han bare lyver. Alt i alt likte jeg utdraget fordi den handler om vikingtiden og jeg syns det er litt interessant. Jeg kommer til og anbefale den til andre fordi den var bra. Jeg gir den terning kast 5 ut ifra utdraget som er lest.

 215. Jeg likte godt da de møtte på de bjørnen. Jeg ble overrasket for lite tekst det var der.
  Slutten var bra fordi det slutta litt rolig. Jeg likte utdraget fordi det var litt varierende med tekst og bilder. Jeg kommer til og anbefale denne boka til noen fordi den var veldig gøy å lese og masse annet.

 216. Jeg liker tegneserier, men jeg likte ikke så godt denne. boken var bra bare ikke helt min type bok. 🎲 3/6. jeg anbefaler den til 7-10 fordi det var ikke så mye tekst.

 217. Jeg likte ikke denne boka
  Jeg tror boka var dårlig
  Men, noen jeg tror ville ha likt boka er folk som liker å lese om vikinger.

 218. Jeg likte veldig godt at det var masse bilder. Jeg kommer garantert til om anbefale den.
  Jeg ble overrasket over at var morsom samtidig som action. Alt i alt jeg likte utdraget veldig godt. Jeg ble litt skuffet over at det ikke var så mye tekst. Jeg gir den terning kast 5 fordi jeg synes den var morsom og spennende.

 219. Jeg likte boka fordi jeg liker tegneserier og manga og fordi det var action.
  Jeg anbefaler boka ut ifra det jeg har lest fordi jeg syntes den var bra.
  Jeg gir den terningkast 5/6 ut ifra det jeg har lest.

 220. Jeg likte godt da fuglen tok feil når han skulle forvandle seg. Slutten var veldig spennende fordi de slutten med at ulven ikke hadde en sjanse. Alt i alt likte jeg utdraget fordi karakterene så veldig kule ut og det var spennende og gøy! Jeg gir boke terningkast 6.

 221. Jeg synes at boken var passe bra og passe dårlig. Boka handler om Ubbe og Thyra som er vikinger. Boka handler og om guder.😊 jeg gir den terning kast 3/6.

 222. Den var veldig artig og den var litt magisk. Jeg synes den var passe for meg. For meg den var 9-10. Det var masse action og masse spenning. Min mening er at den var veldig bra. Jeg tror at alders gruppa 9-16 ,men du kan lese den når du er mindre eller større.😊👍😉

 223. Jeg syntes boka var passe bra, jeg gir den terningkast 4/6.
  Den passer for folk som liker tegneserier.

 224. Den var sånn passe var bra med spenning med så stoppet det i det bjørne beboende skulle komme. Tyr og Ubbe rir på hest i skogen med kråka Loke som blir til en rar elg litt rart. Ragnarok tittelen på boka er en historie som handler om når jorda nesten ble ødelakt

 225. Jeg syns den var helt passe bra det var en kul bok og kunne ha lest mer💀
  den får 7/10😶.

 226. den var veldig bra. den var spennene. dem lagde boken er veldig flinke du har gjort en bra jobb.

 227. Boka var ganske bra og jeg likte at det var tegneserie.
  Jeg synes at det var ganske kult at det var guder og tegnestilen var ganske bra. 8/10

 228. I starter trodde jeg det var en kjedelig bok fordi jeg ikke er så glad i å lese om vikingtiden, men jeg synes denne boken var veldig morsom og spennende spesielt fordi det er en tegneserie.
  Jeg gir boka 9/10🎲

 229. Jeg synes boka Ragnarok var veldig bra. Boka handlet om norøne guder, det synes jeg var spennende. Veldig bra bok. Jeg anbefaler den for alle. Forfatteren er Odin Helgheim. Veldig bra bok. Elsker boka. Kult.

 230. Den var sånn passe var bra med spenning med så stoppet det i det bjørne beboende skulle komme. Tyr og Ubbe rir på hest i skogen med kråka Loke som blir til en rar elg litt rart. Ragnarok tittelen på boka

 231. den er veldig bra bok en av de beste bøkene jeg har lest jeg synes den er den beste bokslukerprisen bok 10000000/10

 232. Det var kult at den snakket om guder fra nordisk mytologi. Det var litt vanskelig å forstå hvem som var hvem men fant det ut etterhvert👍 Den var ganske bra:)

 233. Jeg synes boka Ragnarok var veldig bra. Boka handlet om norøne guder, det synes jeg var spennende. Veldig bra bok. Jeg anbefaler den for alle. Forfatteren er Odin Helgheim. Veldig bra bok.

 234. For å være ærlig er denne boken er BEST!! For det første jeg ELSKER tegneserier, for det andre jeg ser synd på bjørnen R.I.P😭😭 men boka var herlig da ternigkast 6🎲🎲

 235. omg den var helt super duper bra.jeg elsker den og den var morsom.jeg har veldig lyst til å lese hele boka

 236. Jeg likte ikke boken fordi jeg synes den virket litt mer einet for mindre barn.
  Boken handler om nordiskmytologi,
  Boken var fortsett morsom men ikke noe for
  Terning kast: 3/6

 237. Den var bra, men ikke helt den boken jeg ville krøllet meg under dyna, og lest i flere timer, så jeg tror jeg gir den 6/10

 238. jeg likte den veldig fordi den hadde mye action og det virker veldig spennende
  så jeg gir den 9/10

 239. Jeg likte godt da Ubbe absolutt måtte ta den bjørnen og treffer da. Jeg ble litt irritert over at det var litt vanskelig og forstå dette utdrage sånn at det blir litt vanskelig og skrive en anmeldelse. Jeg ble litt skuffet da jeg forsiden av boka og når jeg leste så var det ikke så kult som jeg trodde. Jeg likte ikke slutten helt fordi jeg ikke helt skjønner boka helt. Alt de alt likte jeg boka fordi det var en tegne serie fordi jeg er veldig glad i tegne serier. Jeg kommer ikke til og anbefale boka og jeg gir den en trening kast 1 fordi jeg ikke likte boka og bedt er ikke min type bok.

 240. Jeg likte ikke teksten fordi jeg syns ikke at tegneserie er så gøy det er veldig kjedelig. Jeg syns bare begynnelsen var litt bra. Jeg anbefaler og ikke lage flere tegneserier. Fordi veldig mange i klassen min liker ikke tegneserier.

 241. Jeg mener at boken var passe bra fordi den var ikke så spennende å jeg liker ikke akkurat tegneserier så mye men det jeg likte god var at når den kråka kom så var den ganske morsom.
  Jeg ble litt irritert og skuffa når de hadde tatt et utdrag fra boken som ikke var spennende.
  J

 242. Jeg ble litt irritert over at de hadde tatt et utdrag fra boken som ikke var spennende. Jeg synes også vi ikke fikk vite så mye om hva som hadde skjedd før utdraget. Så alt i alt så synes jeg boken ikke var så veldig bra så jeg gir den terningkast 3.

 243. Jeg synes at denne boka ikke er dårlig eller bra jeg synes begge. Og grunnene til det er at jeg synses den var litt kjedelig med handlingen, men jeg likte godt at det var morsomt jeg likte den kråka den fikk meg til og le og jeg likte tegne måten pluss at det handlet om viking tida. Det de eller han eller hun burde jobbe mere med og gjøre det spennene siden jeg orket ikke og lese den en gang.

 244. Det var den BESTE BOKA hittil.
  Jeg gir denne boka 9/10.
  Pga det er tegneserie,
  Jeg eeeeeeelsker tegneserie det er min favoritt.
  Mega bra bok👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍

 245. Jeg syntes at boken var litt kjedelig, fordi jeg forstod ikke så mye av poenget i teksten. Jeg syntes at det kanskje burde være mer tekst. Da hadde jeg kanskje forstått litt mer.

 246. Jeg liker denne boken passe. Det var også litt spennende, men det kunne kanskje ha vært lit mere her. Jeg har lest den litt hjemme og, jeg synes den er bra. Jeg gjør denne boken en ternings kast 5.

 247. Boka var veldig spennene. Jeg fikk lyst til å lese mer. Jeg fikk ikke høre så mye av boka så det var vanskelig å forstå handlingen. Jeg gir 9/10.

 248. Den var litt kjedelig.
  Og det var ikke så mye som skjedde.
  Men jeg likte at det var tegneserie.
  Men det var litt lite tekst som gjorde det gjorde det Kjedelig.
  4/10

 249. Den var dårlig, kjedelig og ingenting skjedde.
  Jeg syns den passer for 7-8 åringer som liker at ingen ting skjer og at det som skjer er kjedelig.
  Den er veldig kjedelig for folk som er 10-11 og liker at noe skjer og liker spennende. Jeg rater den 1/10
  #BORING

 250. Den var litt kjedelig fordi det ikke så mye som skjedde.
  Og det var ikke så mye som skjedde.
  Men jeg likte at det var tegneserie.
  4/10

 251. jeg synes at den er kjempespennende, jeg elsker tegneserier og det er kanskje derfor jeg liker den. den var ikke så morsom, men litt morsom. jeg rekommenderer og lese den hvis du liker tegneserier, så er den fortsatt ganske bra. Terningkast 5/6

 252. Den var Dårlig, fordi den var veldig kjedelig og lite tekst å jeg liker ikke tegneserier så godt.
  Og skjønte ikke så mye. Jeg gir den terningkast 1/6.

 253. jeg synes at den er kjempespennende, jeg elsker tegneserier og det er kanskje derfor jeg liker den. den var ikke så morsom, men litt morsom. jeg rekommenderer og lese den hvis du liker tegneserier, så er den fortsatt ganske bra. Terningkast 5/6

 254. Jeg syns den var veldig dårlig fordi at jeg skjønte ingen ting om den og at den var veldig kjedelig og ikke noe spennende.

 255. Jeg syntes boken var ganske bra. Jeg liker tegneserier og dette var en bra en og jeg har eneren hjemme og ville lese neste.

 256. Det var en ganske bra bok det var den beste hitt til jeg gir den 7/10
  HILSEN VR TIKTOK NAME VET JEG IKKE

 257. Jeg synest boka var bra fordi jeg liker tegneserie og det var humor i boka jeg ville anbefalt deg å lese boka jeg gir boka 8/10.

 258. Utdraget fra tegneserien «Fimbulvinter Ragnarok 2» handler om Tyr og vennen hans som treffer ravnen Loke. De skulle til Valhall fordi de skulle finne mange guder. Fuglen Loke sier mye tøys om gudene. På veien forvandler Loke seg til en elg når de treffer på en bjørn.

  Jeg syntes boka var bra og spennende, men litt vanskelige ord.
  Jeg gir boka terningkast 5/6.

 259. Jeg likte denne boken veldig godt selvom jeg ikke leste hele boken men den var veldig spennende og det skjedde kule å spennende ting. Jeg synes flere burde lese denne boken og jeg gir den 6/6.

 260. Bokanmeldelse: Ragnarok

  Jeg syns at boka var ganske spennende, kul og hadde mye action. Det var ganske lett og leve seg inn i boka. Boka var nesten lik som jeg forventet, fordi det var like spennende som jeg trodde det skulle være. Hvis du liker action og morsomme bøker, ville jeg lest denne boken. Jeg gir boken terningkast 4/6.

 261. Boken handlet om to personer Thyra og Ubbe. Det var også med en ravn som het Loke.
  Loke kunne tydeligvis alt.

  Jeg syntes denne boken var ganske spennende fordi det var en del slåssing og litt drama på en måte. Det er ikke den beste boken jeg har lest, men den var ganske bra.
  Hvis jeg skulle gitt den et terningkast så ville jeg gitt terningkast 5 av 10. Jeg anbefaler denne boken fra 9 til 12 år.

 262. Jeg syns boken er veldig spennende fordi det var mye action.
  Jeg syns boka også er veldig morsom, og den var også noen ganger litt skummel.
  Jeg liker hovedpersonen veldig godt fordi han er tøff og morsom.
  Jeg synes også Loke er morsom.
  Jeg gleder med til å lese bok nummer 3.

  Jeg gir boken terning kast 6 fordi jeg likte den veldig godt.

 263. Jeg synes boken var ganske bra fordi jeg liker veldig godt tegneserier. Og jeg synes Loke var ganske morsom og jeg ønsker å lese den i fremtiden, jeg tror det hadde vært gøy. Jeg synes det var ganske opp til forventningene. Terning kast: 5.

 264. Jeg forventet at den skulle være mer action. Men jeg likte boka selv om det ikke var så mye action. Jeg ville gi denne boka 4/6 Andre kunne lest boka men jeg anbefaler ikke den i min mening. Jeg forventet litt mer tekst fordi det var veldig mye bilder og lite tekst. Jeg hadde kanskje lest den boka men jeg er ikke kjempe gira på og få tak i den.

 265. Utdraget fra tegneserien «Fimbulvinter Ragnarok 2» handler om Tyr og vennen hans som treffer ravnen Loke. De skulle til Valhall fordi de skulle finne mange guder. Fuglen Loke sier mye tøys om gudene. På veien forvandler Loke seg til en elg når de treffer på en bjørn.

  Jeg syntes boka var bra og spennende, men litt vanskelige ord.
  Jeg gir boka terningkast 5/6.

 266. Vi rir på en elg gjennom skogen. Plutselig kommer det en ravn ned fra himmelen og begynner å prate om gudene.

  Jeg har lest boka og jeg synes at den var helt Ok. Fordi jeg er ikke så glad i tegneserier. Det jeg likte med boka var at de pratet om gamle guder fordi det synes jeg er spennende og gøy.
  En annen ting jeg likte med boka var at tegningene de var kule kreative og tøffe.

  Jeg anbefaler denne boka til til ALLE som liker å lese om guder gamle og historier. Til du som liker å se på masse kule kreative og tøffe bilder burde lese denne boka syntes jeg.

 267. Denne boken er super bra den har fantasi spenning og alt en bra barne bok/9-12 åringer. Denne er grunnen til at jeg gir terning kast 6.

 268. Forfatteren heter Odin Helgheim
  Denne boken handler om tre mennesker en jente en gutt og en kråke de hetter Ubbe Thyra og Loke de snakket med Loke og snakket om gudene men plutselig kom det en stor og kraftig Bjørn de skytet den men den var veldig stor Ubbe forvandlet Loke til en elg for å bruke den til å distrahere den til slutt så traff de Bjørnen.
  Jeg synes boka var bra men jeg likte den ikke veldig godt men den var litt morsom jeg gir den en 3

 269. Utdraget handlar om to vikingar som heiter Thyra og Ubbe. Ein dag kjem den farlege fenrisulven og angrip landsbyen deira. Fenrisulven drep mora til Ubbe. Noken år seinare møter Tyra og Ubbe guden Loke i ravneskikkelse. Han kan nemlig bytta form. Loke sender Thyra og Ubbe ut på ein lang reise for å drepe ulven. Plutseleg kjem ein kjempestor bjørn. Loke prøvar å bytte form slik at han kan drepe ulven men det vert berre rot. Så treff Ubbe bjørnen mitt i lungene noke som resulterer i at bjørne døyr. Eg synest at utdraget var spennandes fordi det skjedde ganske mykje på slutten. Det var også litt morosamt når Loke snakka om dei andre gudane. Eg synest boka passar for folk som er interesserte i norrøn mytologi og er mellom 9-13 år. Eg gir boka terningkast 5.

 270. Utdraget handler om at Ubbe, Thyra og loke, Loke var ein fugl. Dei spurte loke spørsmål om Gudane og Åsgard, plutseleg kom det ein bjørn.

  Dei hadde dårlige skildringar og det var litt kjedelig. Dei var flinke til å teikne.
  Boka passar for 9 til 10 år og kanskje 11
  Eg gir boka terningkast: 2

 271. Utdraget handler om at Ubbe, Thyra og loke, Loke var ein fugl. Dei spurte loke spørsmål om Gudane og Åsgard, plutseleg kom det ein bjørn.

  Dei hadde dårlige skildringar og det var litt kjedelig. Dei ar flinke til å teikne. Boka passar for 9 til 10 år og kanskje 11
  Eg gir boka terningkast: 2

 272. Jeg synes boken var helt super. Den var veldig spennene og bra skrevet. Det kunne vært litt tekst på de første sidene

 273. Den var god men jeg trodde den skulle være bedre.
  6/10
  Burde lese hvis man liker tegneserie med lite tekst.

 274. Jeg syntes den var bedre enn de andre før denne men den passer bedre for gutter fra
  7-10 jeg gir den en 3/6 fordi jeg liker tegneserier men bare ikke denne typen. mæn nu må eg læge pu hadde 🙂

 275. Jeg syntes ikke boken var så veldig bra fordi jeg skjønte ikke helt hva som skjedde.
  Jeg tror at hvis du ikke liker liksom ting som ikke er ekte eller vanskelig å forstå burde du ikke lese denne.
  Terningkast: 2/6

 276. Den var veldig bra fordi at det var ganske mye spenning. Men den kunne starten litt mer med detaljer.

 277. Jeg synes den var bra fordi jeg synes sånn bilder med tekst i er spennende men jeg skjønte ikke helt. Terning kast 4.

 278. jeg synest boken var bra fordi ragnarok er en bra forteling og favorit perskjonen er odin eller thor. ragnarok er en mi favorit forteling

 279. jeg syntes det var spenndene og bra fordi at jeg likte når jeg fikk høre navnene på gudene, og det var morsomt med kråka.

 280. Hei jeg syns at boka var veldig bra fordi at det var veldig mye spenning og det var lit kult at han Ubbe drepte bjørnen med et spyd det syns jeg var veldig kult.

 281. Jeg syns boken var ganske bra men det er ikke den beste boken jeg har lest.
  jeg synes også at boken var ganske spenende selvlom det var en tegneserie og et uttrag.
  ;D

 282. jeg synest boken var bra fordi ragnarok er en bra forteling og favorit perskjonen er odin eller thor.

 283. Hei jeg syns at boka var veldig bra fordi at det var veldig mye spenning og det var lit kult at han Ubbe drepte bjørnen med et spyd.

 284. Den var spennende, bra og lærerik og kjekt at det var masse bilder og ikkje berre tekst. Og veldig bra at vi vikk lære namna på gudane og kor dei budde.

 285. Den var passe bra. jeg forsto ikke så mye som skjedde.
  Det eneste jeg fikk vite var at de skulle lete etter er gud.

 286. Eg synst boka var litt grei og spennande og eg likte at ravnen kunne snakke og den var lererik

 287. Eg synst utdraget frå boka var veldig bra! Eg synst det fordi eg får lære litt om dei ulike gudane i norrøn mytologi, sån som Thor og Odin. Eg synst og boka var ganske spennande og bildene var morosame og forklarte teksten litt meir. Eg synst andre burde lese den om ein likar norrøn mytologi/vil lære om det, eller berre vil lese ein god tegneserie!

 288. Eg synes den var bra og spennende , lærerik og kjekt med bilder.
  Det som gjør boka til eg god bok er at den er lærerik du får høre om forskjellige guder.
  Og andre bør lese boka vist dei liker tegneserier og spennende ting som skjer.

 289. Eg syns boka va lærerik og høre om dei forskjellige gudene. Det var kjekt og se på bildene fordi det var spennande og se ka som skulle skje videre.

 290. Eg likte boka fordi eg synest det er gøy med bilder.
  Og boka var veldig lærerik.
  Så eg vil gi boka 9/10

 291. Eg synest den var spennende eg liker å lese såne bøker eg anbefaler den for andre barn.

 292. Jeg syns at boken er morsom fordi loke er veldig sarkastisk.
  Jeg gir denne boken 6/10 fordi den kunne vært bedre.

 293. Ragnarok 2

  Ubbe er en viking gutt. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, mistet han moren sin. Noen år senere dukker guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret.

  Starten av boka handler om to mennesker som skal fange et udyr. Da de var på turen til å fange udyret gikk de med en hest eller en enhjørning. De måtte gå over en bro og når de hadde gått et lite stykke så de sollys. Nå var de i en skog som var mørkt og det var litt tåke den natta. Da de var i skogen møtte de Ravn som kunne snakke og den sa at de kunne kalle han LOKE DEN ÆRLIGE eller LOKE DEN VAKRE og at han kunne forvandle seg til forskjellige ting. Plutselig kom det en bjørn og den var stor.

  Jeg liker denne boka fordi at den er: Spennende, lite tekst fine tegninger og det skjer i naturen.

  Hvorfor liker jeg den ikke helt: liker ikke helt det blå som den ene vennen hadde i ansiktet. Likte heller ikke ravnen helt.

  Jeg anbefaler denne boka tilde som liker tegneserie, spennende bøker, natur og dyr.

  Ternekast 4/6

 294. Vi syntes utdraget var bra fordi det var litt spennende og morsomt. Det var kule illustrasjoner, som var en blanding av manga og tradisjonell tegnemåte. Det er kjekt når en vet lott om norrøne guder fra før. Det er spennende med norrøn mytologi. Vi gir boka 8/10.

 295. Denne boken handler om Ubbe som er Vikinggutt, Fenrisulven, Loke, Mjølner, Thyra og flere. Jeg gir boken et terningkast 3/6. Jeg liker tegneserier, de er spennende og gøy. Jeg liker at de er enkle å lese. Fenrisulven mistet moren sin. Ubbe har øvd på å felle store dyr. Jeg er ikke den personen som elsker tegneserier mest. Jeg har lest de fleste bøkene fra Hundemannen, de er spennende. Denne boken høres spennende ut, men jeg har ikke lyst til å lese den.

 296. Jeg opplevde teksten litt spennende.
  Jeg gir terning kast 4/6.
  Hvis du liker tegneserie og spenning burde du lese boka.
  Teksten var bra.

 297. Jeg opplevde teksten litt spennende.
  Jeg synes at boken var bra.
  Jeg synes at andre kan lese boken fordi den er kul.

 298. jeg synes at den var veldig bra fordi den var tegneserie og da er det enklere og forstå hva som skjer

 299. Boken handler om Ubbe, Thyra og Loke. Ubbe er en vikinggutt, Thyra er stavmester og guden Loke er en ravn. De gikk i skogen og stoppet opp. Ubbe og Thyra snakket til Loke om guder, Loke sa at alt det de hadde hørt om gudene var løgn. Plutselig kommer det en bjørn, Ubbe tar fram pil og buen sin og gjør den klar. Loke sier at Thyra må sette han fri fra tauet som at han kan forvandle seg til noe og skremme bort bjørnen. Thyra slipper han fri og han forvandler seg til en elg, men han forvandlet seg litt feil. Ubbe siktet og skjøt bjørnen rett i lungene.

  Hva jeg liker med boken:
  Jeg syns tegningene var bra.
  Jeg likte at det var litt humor i boken, når Loke skulle forvandle seg.
  Den var lett å lese fordi det er tegneserie.

  Hva jeg ikke liker med boken:
  Jeg syns ikke det var så spennende bok, fordi jeg er glad i spenning.
  Jeg liker ikke denne type bok, fordi jeg er mer glad i drama og mer spenning.
  Jeg likte ikke at utdraget ble så brått fordi jeg skjønte ingenting i starten.

  Jeg gir boken terningkast 3

 300. Jeg opplevde teksten som veldig spennende.
  Teksten er veldig bra fordi det er en tegneserie og den er veldig gøy å lese.
  Man bør lese boken fordi du blir litt sånn hekta på teksten og det er en bok man får lyst til å lese mer av, men det burde være litt mer humor. Jeg gir boken en 5 av 6

 301. Jeg synes den var helt OK fordi den var litt spennende men jeg skjønte ikke hvorfor alt det som skjedde skjedde og jeg hadde en del spørsmål igjen etter og ha lest avsnittet. Men alikevel så var den ganske bra. 6-8 av ti.

 302. Jeg synes utdraget var kjedelig å lese, og det var bare ikke morsomt. Jeg er egentlig ganske kresen på bøker. Andre burde egentlig ikke prøve å lese den ifølge meg.

 303. Jeg synes den var veldig bra fordi det var veldig mye spenning i den, men det kunne ha vert litt mer humor i den

  Terningkast 5 av 6

 304. Denne boken var kjedelig.Jeg likte den absolutt ikke.Beklager men den var uinterresant.Jupp.

 305. Denne boka handler om en gutt som heter Ubbe som mistet moren sin. En veldig stor ulv drepte henne da han angrep landsbyen. Nå har Gude Loke spurt om han ville bli med på en lang reise for å fange udyret. Han tok med vennene sine og de ble angrepet av en bjørn på turen men ubbe drepte bjørnen. Boka er ganske bra. Gode tegninger.

  Terningkast 4

 306. Det er en veldig rar bok som starter på en oppdrag som jeg ikke vet hvorfor skjer unntatt for a drepe en eller annen gud jeg trodde var morsomt og tullete.

  Boken handler om to personer en som heter ubbe og en som jeg ikke kan finne ut hva hun/han heter siden jeg ikke kan finne det ut det er en veldig bra bok basert på det utdraget vi fikk lese men jeg ville onsket at det utdraget hadde vist navnet på vennen til ubbe.

  Jeg har ikke lest den forstå boken så jeg skjønte nesten ingenting men det var et veldig bra utdrag og jeg synes jeg burde lese denne boken etter jeg har lest den første jeg synes også at tegningene i boken var veldig kul og morsomt og passer til 6-12år hvis man er interessert i guder og sånt så 4/6.

 307. Denne boken handler om en gutt som er en viking. Ravn Loke den ærlige. Det er også en annen gutt som jeg ikke vet navnet på. De snakker om guder og andre forskjellige ting. Jeg anbefaler boken til alle som vil lese boken. Boken er bra det er gode tegninger ikke for mye og ikke for lite tekst. Terningkast 6/6 🙂🙂😊😊

 308. jeg synes boka var bra jeg anbefaler den til de som liker spenning 5/6

 309. jeg syntes boka var bra og spennende jeg anbefaler den til alle som liker tegneserier.jeg grir boka terningkast 5/6

 310. Ragnarok
  Boken handler om at en gutt må finne personen som drepte moren sin. Han går ut med vennene sine får å finne personen moren hans. Jeg likte boken veldig godt fordi jeg liker tegneserier og de som har krig i seg så jeg gir den 9/10. Det beste jeg likte med det var at han har selvsikker. Det best avsnittet var «får man ikke puste så er det over, uansett størrelse». Den personen jeg likte mest på boken var kråken ravn han var også selvsikker og trodde han visste alt. Teksten sluttet med at han drepte bjørnen og sa også «får man ikke puste så er det over uansett».

 311. Boken handlet om en gutt og en jente som het ubbe thyra de dro på tur og møtte en kråke som var ganske slem. jeg synntes boken var bra fordi den var gøy og handlet om vikinger.

 312. Jeg synes at den var greit men det var ikke særlig noe spennende i teksten den var også ganske kort så jeg synes at de burde lage den lengere og siden jeg likte best er side 61. Sjangere er tegneserie og personene var litt rare teksten sluttet brått så jeg gir den 5/10

 313. Ragnarok handler om en viking gutt som heter Ubbe. Ubbe gikk ut for å drepe et udyr med hjelp av vennen sin Thyra. De var også med en kråka som kunne forvandle seg til andre skapninger. Kråka var også ganske slem å avbrøyt det mest av hva de to vennene sa. Ubbe drepte en bjørn med en pil me d å skytte hull på lungen til bjørnen. Jeg gir tegneserien en 5/6 å kan anbefales il de fleste. Passer fjor folk fra 9-13 år.

 314. Jeg mener at den får 10 av 10. Spenning er gøy og denne har mye spenning. det handler litt om guder som odin.

 315. Ragnarok handler om en viking gutt som heter Ubbe. Ubbe gikk ut for å drepe et udyr med hjelp av vennen sin Thyra. De var også med en kråka som kunne forvandle seg til andre skapninger. Kråka var også ganske slem å avbrøyt det mest av hva de to vennene sa. Ubbe drepte en bjørn med en pil me d å skytte hull på lungen til bjørnen. Jeg gir tegneserien en 5/6 å kan anbefales il de fleste. Passer fjor folk fra 9-13 år.

 316. Ragnarok 2 skrevet av Odin Helgheim.

  Teksten handler om Ubbe og Thyra som skal på lang reise. De møter en bjørn på veien, Ubbe skyter bjørnen med en pil. Sjangeren er Tegneserie. Boken har detaljerte bilder som viser tegn og bilder av ravnen og menneskene som er i handlingen.

  Jeg likte boka sånn passe så jeg gir boka en 3/6.

 317. Boken «ragnarok 2» var egentlig en veldig bra bok, jeg likte veldig hvordan Loke ble forvandlet til en rar og stygg elg. Den var spennende og morsom, boken passer best til personer rundt 10 år, eller yngre. Den var veldig lett og lese og å forstå. Så for og være helt ærlig med meg selv vil jeg dra til biblioteket og låne den. Boken får solid og fin 9/10

 318. Boken var veldig bra men den var så kort. Jeg har lest hele boka før og da var den mye bedre siden den ikke var så kort. Personene er kule men hvorfor har dem sånn blå maling i fjeset… Men jeg elsker tegneserier, så jeg gir denne en 9/10 du burde prøve å lese den jeg anbefaler den hvis du liker tegneserie, og litt spenning og drama.

 319. Ragnarok 2 er skrevet av Odin Helgheim. Boken var ganske spennende og den handlet om en vikinggutt som har mistet moren sin. Han drar ut på en reise med Loke og stavmesteren Thyra. Plutselig blir de angrepet av en bjørn men vikinggutten Ubbe skyter den. Jeg ville gjerne lese videre. Jeg anbefaler boken til barn mellom 9 og 12 og jeg gir den 8/10. Boken var ikke tung i det hele tatt og man skjønner den ganske lett. Personene i boken er ganske tøffe men rare.

 320. Boeing var veldig bra men den var så kort. Jeg har lest hele boka før og da var den mye bedre siden den ikke var så kort. Men jeg elsker tegneserier, så jeg gir denne en 9/10 du burde prøve å lese den jeg anbefaler den hvis du liker tegneserie, og litt spenning og drama.

 321. Jeg elsket denne delen av boka. Jeg har jo lest eneren så det er kanskje derfor. Jeg likte humoren i boka og jeg likte hvordan tegningene var satt opp. Jeg anbefaler denne boka til de som liker humor og spenning. Jeg gir denne boka 9/10

 322. Boka var ikke min type bok. Boken var litt kjedelig og ikke helt spennende. Hvis du liker tegneserier, action og litt vold, da tror jeg denne boken funker for deg, men dette bare var ikke noe for meg. 3/10

 323. jeg syns at boken var helt grei, den var ikke så spennende men den var ok.
  jeg vill ha mer som skjer i utdraget.

  denne boka får 4/10 av meg.

 324. Jeg synes boka var litt spennende, men også litt kjedelig fordi jeg ikke liker så godt tegneserier.
  Jeg gir boka 5/10

 325. Eg synast at boka var kjekk og litt morosam. Personleg pleiar eg egentlig ikkje å lese tegneseriar, så eg hadde nok ikkje valgt den ut på biblioteket. Men nå som eg har lese litt frå boka fekk eg litt lyst til å gå å låne boka på biblioteket.

 326. Fimbulvinter, Ragnarok 2 er en bok som handler om Ubbe (en vikinggutt) og vennen hans Thyra som drar på et oppdrag for å drepe «Udyret» som tidligere tok Ubbes mors liv.

  Jeg syntes boken var ganske morsom og gøy, men det var vanskelig å henge med i teksten hele tiden, fordi den var litt utydelig til tider.

  Jeg ville gitt boka terningkast 3/6

 327. Boken handlet om to venner som het Ubbe og Tyra. De ble overtalt til å bli med på en farlig reise for å drepe Fenrisulven av guden Loke. Jeg synes boken var bra fordi jeg likte tegnestilen og det var mye spenning og kule farger. Andre bør lese denne boken fordi den er spennende og har mye kule tegninger. 3/5

 328. Jeg synes den var spennende og jeg kunne tenkt meg å lese mer. Jeg likte at det var en blanding av bilder og tekst.

 329. Boken handler om vikinggutten Ubbe, Han mistet moren sin og flere år senere dukker guden Loke opp. Han prøver og skryte om seg selv men så viser det seg at han ikke klarer og drepe en bjørn engang.
  _______________________________________________________________________________________________

  Denne boken var spennende og gøy derfor gir jeg boken 8 / 10.

 330. Jeg synes denne boken var bra fordi jeg liker tegneserier og dette er litt min sjanger. Jeg liker at det er spenning også at det var humor og at vi vite litt om guder. Jeg synes kråken var litt morsom måten har kommer med noen kommentarer. Jeg synes kanskje det kunne vært litt mer tekst men ellers veldig bra bok.

  Jeg gir den terningkast 5

 331. Jeg syntes at litt spennende og jeg anbefaler den til folk som liker anime og action.
  Jeg syntes den gikk litt sakte, så det blir nok ikke mitt første valg av en bok når jeg skal velge fra bokhyllen.

 332. Jeg liker ikke boken veldig mye pga jeg lever meg ikke inn i boka. Hvis du liker vikinghistorier bør du lese den for min del la vær.

 333. Teksten handler om en vikinggutt og hvordan de skal fange udyret. Jeg liker boken fordi den er spennende og det er masse viking historie i den. Dere bør lese boken hvis dere liker spenning og tegneseier.

 334. Jeg synes boken var passe bra på grunn av de skjøt bjørnen med pil, men jeg liker tegneserier. Og likevel så skjøt man faktisk bjørner i vikingtiden! Og handlingen skulle jo foregå i vikingtiden.

 335. Teksten er både morsom og lett og lese,
  jeg syns teksten passer alle.
  Det var ganske spennende hittill og har gjerne lyst til å lese hele BOKEN.
  Kult med masse forskjellige guder, mange navn hadde jeg aldri hørt før

 336. Jeg likte ikke boken så godt. Jeg likte ikke boken så godt fordi jeg synes den var litt kort og den var bare ikke så spennende. 2/10, Anbefalt for mellom 7 og 10 års alderen.

 337. Boken var super og det var morsomt når Loke prøvde og bli om til et dyr. Det var også gøy og se bjørnen bli truffet gjennom lungene. Boken var super den var gøy og jeg har lyst og kjøpe boken.

 338. Boken handler om to gutter som skal ut på en lang reise med ravnen Loke. De spør ravnen Loke en masse spørsmål om gudene. Ravnen Loke sier at gudene bare er tull. En av guttene tror ikke helt på ravnen Loke og sier at han lyver. Når de snakker så kommer det en bjørn og ravnen Loke forvandler seg til en elg og distreherer den, men så dreper en av guttene bjørnen med pil og bue.

  Jeg synes at boken var litt kjedelig men også litt morsomt. Det var kjedelig å høre de snakke om gudene og det tokk lang tid og lese. Det som var bra var at ravnen kunne forvandle seg til en elg.

 339. jeg syns at boken var kjedelig. Eg syntes at boken var kjedelig fordi den hadde ikke spenning i seg. Eg liker egentlig ikke sånne teikseserier. Så eg gir den 1/10

 340. Jeg Synnes boka er gøy fordi jeg liker tegneserier og denne er jo en tegneserie!😀

  Jeg anbefaler boka fordi den passer alle😏.

  Jeg Synnes den passer for barn, ungdom og voksne.

 341. jeg liker ikke så godt tegne serier men denne var helt grei litt kjedelig, bildene var kule men egt ikke helt min greie. for noen som liker tegne serier hadde jeg ambefalt denne men for noen som ikke liker så godt tegne serier ville jeg ikke ambefalt denne.

 342. Den var bra fordi den var gøy, morsom og lære rik fordi jeg lærte om mange norske guder (tror jeg).

 343. Boken handler om en gutt (Ubbe) Som mast moren sin under en ulykke med en ulv med dødelig spytt. Nå er Ubbe og vennen hans Thyra på vei til og fange ulven. God vei inn i skogen møtte de på en kråke.. jeg mente ravn som er Loke. Han er en gud som kan bli til hvilket som helst dyr men han er litt rusten da.

  Jeg gir boken en terningkast 5 fordi jeg synes den er veldig spennende. Anbefales

 344. Boken var veldig bra.

  Den hadde humor og spenning. Det var en bra historie med fakta om guder fra den tiden.
  Jeg likte hver gang Loke svarte på en morsom måte og når han skulle bytte form. Det som kunne vært bedre var litt mer action og spenning, ellers en bra bok.

 345. Jeg synes Ragnarok 2 var en bok som var litt morsom og lese. Jeg synes det var morsomt når kråken kommenterte masse om gudene.
  Det er ikke den beste boken jeg har lest. Boken var liksom litt kort og ikke så mye sammenheng med et som står før du begynner å lese. Midt i boken kom det plutselig en bjørn som jeg tror forfatteren mente å sette inn for å lage litt spenning, men jeg så ikke på det som et veldig spennende oppdrag. Jeg visste heller ikke om det hadde masse sammenheng med det som kom tidligere eller senere i boken så det er vanskelig å si hvor god boken er bare ut i fra utdraget. I utdraget handlet det kun om gudene og hva guden loke kommenterte om de og at det kom en bjørn som det drepte til slutt. Håper boken har vært og blir gøyere før den delen jeg leste nå. Jeg vil kanskje anbefale boken til barn fra 1-4. Terningkast 3.

 346. Jeg likte ikke boken så godt fordi jeg synes at den var litt kjedelig. Men jeg tror at den passer for barn mellom 8 og 12 års alderen. Jeg gir den terningkast 2.

 347. Utdraget er fra en tegneserie som er skrevet av Odin Helgheim og heter Ragnarok 2.

  Utdraget handlet om en vikingutt som heter Ubbe og en stavmester som heter Thyra som blir med på ravneskikkelse. De sitter på hesten og snakker om hvor oppskrytte gudene er. Plutselig kommer det en bjørn Thyra synes at de skal flykte og Ubbe synes at de skal angripe. men Loke forvandler seg til en rar elg og distraherer bjørnen skyter Ubbe den i lungene.

  Jeg synes at utdraget var veldig interessant og litt spennende jeg gir den terningkast 6.

 348. Ragnarok 2 forfatter Odin Helgheim

  Ubbe er en vikinggutt Moren hans er død noen år senere dukker guden loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Thyra til å bli med på en lang reise.
  Når de er på reisen så sa Ubbe at ravnen sa at gudene er oppskrytt Thyra har på følelsen at han lyver men ravna mente at det ikke var en løgn Ubbe spør om at ravnen kan fortelle om andre guder han spør om tordenguden Tor, Odin allfar, seidgudinnen, Balder den lysende og vokteren Heimdal. Eter det så kom det en diger Bjørn Thyra mener at vi skal snu men Ubbe sa at han klarer å drepe bjørnen Thyra sa at det går ikke å skyte en så stor bjørn med en pil. Ubbe skjøt og traff det var også en elg som distraherte bjørnen.

  Jeg syntes at anmeldelsen var lit spennende jeg gir trening kast 4
  Jeg anbefaler å lese boken hvis du er sirka 8-10.

 349. fimbulvinter skrevet av odin helgheim.

  Ubbe er en vikinggutt, fenrisulven drepte moren.
  ubbe, loke og thyra er nå på en reise for å drepe ulven

  jeg syntes at utdraget var kjedelig og er ikke for meg,
  lite informasjon om karakterene.

  boken passer for 7—11

 350. Skrevet av Odin Helgheim.
  Jag syntes utdraget var litt kjedelig fordi jeg syntes jeg ikke fikk vite så veldig mye, altså jeg syntes det var litt lite i utdraget. Jeg syntes det var litt vanskelige ord i utdraget, og jeg syntes det var litt tunglest. Jeg syntes det var en kjedelig tegneserie, og det var ikke helt min stil. Jeg syntes boken passer for de som er 8 år til 10 år. Jeg gir boken 1 av 5 poeng. Boken handler om vikinggutten Ubbe som jakter på fenrisulven.

 351. Boken heter Limbulsvinter, Ragnarok 2
  Skrevet av Odin Helgheim

  Boken handler om Vikingegutten Ubbe og Thyra drar ut på en lang reise me Loke forkledt som en ravn. Loke overtalte Ubbe og Thyra til å bli med på reisen for å fange fenrisulven som tok moren til Ubbe noen år tidligere. På reisen møter de en Bjørn som Ubbe skyter slik at han punkterer begge lungene slik at den dør.

  Jeg syntes det var bra illustrert, jeg likte ansiktsuttrykkene veldig mye. Det var litt forvirrende med navnene men jeg fant det ut. Det var ikke min type bok men det var noe jeg kanskje ville lest. Jeg vil si den passer for 8-11år.

 352. Boken heter Fimbulvinter, Ragnarok 2.
  Skrevet av Odin Helgheim.

  Boken handler om Vikinggutten Ubbe og Thyra som har blitt overtalt av Loke å bli med på en lang reise etter fenrisulven som tok Ubbe’s mor med seg for noen år siden. De prater om andre guder og Loke mener at han er den beste.
  På reisen møter de en bjørn. Thyra tror ikke at Ubbe klarer å skyte bjørnen, men Ubbe overrasker og skyter bjørnen i lungene.

  Hva jeg syntes:
  Jeg syntes at boka var bra illustrert. Det tok litt tid før jeg skjønte hvem som var hvem, for det var litt forvirrende med navnene. Hvis man leser hele boka er den sikkert bedre, men jeg syntes utdraget var kjedelig med litt lite action. Det var ikke min type bok for jeg liker ikke så godt Fantasy-tegneserier. Jeg opplevde at man fikk lite informasjon om hva boken egentlig handlet om.

  Passer for 8-11 år. Gir den terningkast 2/6.

 353. Fimbulvinter, Ragnarok 2
  Av Odin Helgheim

  Utdraget handler om vikinggutten Ubbe og stavmesteren Thyra. Den farlige Fenrisulven angrep landsbyen de bodde i, og Ubbe mistet moren sin. Loke dukker opp noen år senere i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og Thyra til å bli med på en lang reise for å fange ulven.
  I utdraget har de begynt på reisen sin. Loke forteller dem om gudene. På måten han forteller om de andre gudene får man inntrykk av at Loke er ganske selvgod og en litt arrogant skikkelse. På veien støter de på en bjørn. Thyra og Loke vil snu, men Ubbe trekker våpen. Pilen punkterer begge lungene på bjørnen.
  Den er dø.

  Jeg likte tegningene veldig godt, spesielt de av gudene fordi de er så detaljert og har fine farger. Det ble bemerket i klassen at de hadde forskjellige ansiktsutrykk for hvert bilde, sånn som i Anime, det likte jeg godt fordi det gjør det mer spennende og artigere å lese.
  Med tanke på norrøn mytologi er boken ganske urealistisk, for eksempel fordi i norrøn mytologi vil Loke at Fenrisulven skal starte Ragnarok, pluss at han i norrøn mytologi er han bundet til en stein mens det drypper gift i fjeset på han.
  Stavmesteren Thyra minner meg litt om De tause Brødrene fra serien Skyggejegerne (Shadowhunters) av Cassandra Clare. Og selve historien minner meg litt om Magnus Chase skrevet av Rick Riordan.
  Jeg syns at for en gangs skyld var utdraget tatt fra en bra plass i boken, selv om det gikk litt trått i starten.
  Det er litt dumt at vi får lese et utdrag fra bok 2, ikke 1.
  Tegneserier er nok ikke helt min stil.

  Jeg anbefaler boken til de som liker tegneserier, og de som syns det kan være vanskelig og/eller tungt å lese.
  Utdraget får 3/6.

 354. Fimbulvinter Ragnarok 2

  Forfatter Odin Helgheim

  Boken handler om to vikinger som er venner som drar på en reise. Loke dukker opp og han overtaler dem om og bli med på en reise. De blir med mot en belønning. På turen prater Loke om de andre gudene. Etter et stykke ser de en bjørn. Ubbe vikinggutten skyter den med pil og bue, han treffer fulltreffer.

  Jeg likte ikke boken den var kjedelig og manglet action. Jeg liker ikke sånne type bøker. Det eneste som skjedde ar at Ubbe drepte en bjørn og Loke pratet om noen guder. Boken passer for 8-10 åringer. Jeg gir boken 1/5.

 355. Boken heter ragnarok forfatter Odin Helgheim.
  Jeg syntes det var litt lite action men den var ganske bra. Det var ikke helt min smak men den var lettlest. Dette utdraget handler ei jente som heter tyra å en gutt som heter ubbe som skal til Midgard sp skøyt de en bjørn. Den boken passer får 10 til 13 åringer. Jeg rater denne boken 6/10

 356. Odin helgheim. Jeg synes boken var passe bra, det var lit vanskelig å vite hva som skjedde fordi det var litt lite tekst å mye bilder. Boken passer for 6 til 13 år, jeg gir boken 3.5/6🙂

 357. Ragnarok 2
  Skrevet av Odin helgheim.
  Jeg syntes den var kjedelig fordi man fikk lite informasjon av teksten.
  Jeg synger de hermet av anime
  Boken passer for 7-12 åringer

 358. Boken heter Ragnarok og er skrevet av Odin Helgheim. Boken handler om en gutt som heter Ubbe som etter og ha mistet moren sin av den skumle fenrifsulven. Skal han gå og fange udyret med hjelp av sin venn Tyra og ravnen Loke. Jeg synes boken høres spenende ut og jeg kunne godt tenke meg og lese hele selvom utdraget var ganske kjedelig. Jeg syns at boken passer for barn på 9 til 13. boken får en 3 av 6 basert på utdraget.

 359. Boken heter ragnarok.
  Skrevet av Odin helgheim.
  Boken handler om en gutt som heter ubbe som har lyst å drepe fenrisulven fordi den drepte moren til han ubbe.
  En gang bare ut av det blå kom det en ravn som var en hamsifter som het Loke. Loke overtalte ubbe til å bli med på en reise i lag med Tyra vis han ble med ville han få en stor belløning. Han ble med.

  Boken passer til de som er 9 å over.
  3/6

 360. Boka heter Ragnarok og er skrevet av Odin Helgheim.
  Den var kjedelig og vi fikk ganske lite informasjon om teksten. Med det var lite tekst og mye bilder og det er bra. Jeg liker tegneserier, men ikke denne boka. Boka passer for barn fra 7 til 12 år

 361. Boken heter Fimbulvinter i serien Ragnarok. Forfatteren heter Odin Helgheim.
  Boken handler om om to gutter og en ravn som skal drepe fenrisulven som tok moren demmes. På slutten av utdraget kommer det en Bjørn! Da skjøt Ubbe bjørnen.
  Jeg synes boken passer for folk som liker lettleste bøker og alle under 14 og over 7 år.
  Jeg gir boken 3/5.

 362. Jeg synes rangnarok var spennene men var litt trist. Og det var dramatisk og det jeg synes var spesielt med ragnarok var at ubbe hadde en kamp det var spennene. Det jeg ikke liker er at det er mye blod i serien. Og det som var morsomt var at det var en kråke som ble til en elg i mens de skjempet mot en Bjørn.

 363. Boka handler om vikinggutten Ubbe og stavmesteren Thyra. En stor ulv har angripet landsbyen og moren til Ubbe ble drept. En dag kommer guden Loke i ravneskikkelse. Loke vil ha hjelp til å fange den store ulven. De blir med på lang og spennende reise.
  Jeg har lest hele boken både 1 og 2. Jeg anbefaler boken til alle. Det er veldig fine tegninger. Terningkast 6 av 6.

 364. Jeg synes boka er bra fordi den er litt spennende men den burde ha litt mer spenning.
  Det er ikke helt min type fordi jeg er ikke så glad i tegneserie, men det spørs hvilken eller hvordan tegneserie det er. Jeg ville anbefale den til noen som liker guder, magi og viking tider. Jeg ville ikke ha lest hele fordi jeg tror jeg hadde kjedet meg litt. Men den var litt morsom. Jeg gir den 4/10.

 365. Boka handler om en viking gutt som heter Ubbe. Da den farlige Fenrisulven angrep byen han bodde i, mistet han moren sin. Så dukker guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler Ubbe og Thyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret. En bjørn dukker opp, men Loke avleder bjørnen. Sånn at Ubbe kan skyte bjørnen i lungene.

  Jeg synes boka ikke var så bra fordi den ikke var så spennende. Jeg er ikke så glad i tegneserier. Denne boka er ikke for meg. De eneste tegneseriene jeg liker er Donald Duck. Jeg likte at boka var lett å lese. Jeg likte ikke at det var lite tekst.

  Jeg er ikke sikker om jeg anbefaler boka.
  terningkast: 1

 366. Ragnarok❤️. Denne serien er så kul fordi det er action, bilder og spennende! Jeg gir terningkast 6.

 367. boka handlet om en vikingegutt som het Ubbe. Da den farlige Fenrisulven angrep landsbyen deres, mistet Ubbe moren sin. noen år senere dukker guden Loke opp i Ravne skikkelse. han overtaler Ubbe og stav mesteren Tyra til å bli med på en lang reise. Mot en god belønning skal de to vennene fange udyret. på vei til åsgård møtte de en stor bjørn men det var bare en lett sak i forhold til når de skal fange fenerisulven.

  jeg likte boka veldig godt. For de som liker vikingene og historie er dette en bra bok anbefaler denne boka på det sterkeste.
  10/10

 368. Utraget handlet om Thyra, Ubbe og en kråke som heter Loke. De rir rundt omkring i skogen på leting etter Fenrisulven. Plutselig møter de på en stor bjørn. Loke forvandler seg til en slags rar elg for og lokke bjørnen unna mens Ubbe skyter bjørnen rett i longene.
  Terningkast 5
  Jeg likte tegningen, likte at det var tegneserie det passet til boka, likte at det handlet lit om de norrøne gudene, likte at det ikke var alt for mange karakterer.
  Jeg kommer ikke på noe jeg ikke likte
  Jeg anbefaler boken.

 369. Boka handler om at Loke spør Tyra og Ubbe om og bli med på en lang reise der møter de en bjørn. Ubbe prøver å skyte den og treffer den to ganger. De sloss mot både bjørn og ulv. Jeg liker bildene i boka og jeg liker den fordi det er litt vold i den.
  Boka skulle hatt litt mer tekst. Terningkast 2\6 jeg vil anbefale boka til de som liker vikinger.

 370. Ubbe er en viking gut da farlige Fenrisulven angrep lands byen de bodde i, Mistet
  ham moren sin. Noen år senere dukket guden Loke opp i ravneskikkelse. Han overtaler
  Ubbe og stavmesteren Thyta til å bli med på en lang mot god belønning skal de to vennene fange udyret
  Jeg liker denne boken for at den: har mye bilder
  lite tekst: stor skrift.

  Jeg gir denne boken terningkast 6

 371. Ragnarok❤️. Denne serien er så kul fordi det er action, bilder og spennende! Jeg anbefaler denne serien fult og helt til alle! Jeg gir terningkast 6.

 372. Jeg likte boka, den så veldig spennende ut. Det var godt tegnet og farget. Jeg likte at det var tegneserie, og ganske lett å lese. Anbefaler boka, terningkast 6.

 373. Jeg synes den var litt kjedelig fordi det var litt lite handling. Jeg liker at det er magi og guder. Jeg kunne ønske at det var et annet omslag fra boka, da ville jeg likt det mer. Jeg likte da Loke prøvde å bli en elg men feilet

 374. Denne boka handler om en vikinggutt som heter Ubbe. Det var en farlig fenrisulv som angrep landsbyen Ubbe bodde i, da mistet han moren sin. noen år senere kom guden Loke som en ravneskikkelse. han ville at Ubbe og stavmesteren Thyra skulle å bli med på en lang reise. som at det to vennene kunne fange udyret. på veien møtte de en bjørn. Thyra skulle skyte pil på den og at Loke skulle formere seg som at han kunne lokke den.

  Jeg likte denne boka fordi det er tegneserie i den. Jeg likte også tegningene i boka.
  Boka høres veldig spennende ut.

  Jeg anbefaler boka hvis du liker tegneserier.
  Boka får terningkast: 5

 375. Mange liker tegneserier, da de er litt lettere å lese og forstå. Det kunne likevel være vanskelig å følge snakkeboblene til den som snakker noen ganger. Alle var enige om at tegningene var fine, og minnet om japanske tegneserier.
  Utdraget kunne være litt vanskelig å forstå dersom en ikke hadde lest ingressen. Noen syntes det skjedde lite i utdraget som var valgt ut. Tegneserien minnet noen om bokserien «Skyggejegerne» eller «Magnus Chase».
  Det var delte meninger om denne boken. Noen kunne godt tenke seg å lese videre, mens andre helst ville unngå det.

 376. Boka handler om noen folk som leter etter et smykke. Plutselig en dag så kommer det en kråke og rundt halsen til kråka hang det smykke som de folkene lete etter. Jeg liker boka for det er spenning i den og jeg vil gi den terninkast 6. Jeg vil anbefale boka til folk som liker spenning. Plutselig en dag så kommer det en bjørn som prøver å angripe alle folkene, noen av folkene ble skadet og noen klarte og komme seg unna.

 377. Jeg opplever teksten bra og enkel å lese. Teksten gjør er bra fordi det er enkel og lese. Folk bør lese teksten hvis man liker tegneserie og liker vikinger

 378. Den var bra fordi den var spennende og morsom samtidig.Men jeg leser ikke så mye tegneserier.Jeg ville ikke lånt den. Jeg gir den Terningkast 3.

 379. Jeg synes boken var passe bra fordi den var litt spennende, men ikke en type bok jeg liker å lese. Det er spennende når han skyter bjørnen. Jeg anbefaler denne boka for dem som liker tegneserie. Jeg gir boka 4/10

 380. Den var kul og bra. Jeg likte den godt fordi den var en tegneserie. Og den var om ragnarok . Og jeg liker det innholdet. Jeg liker boka og jeg vil lese den. Jeg rater 1/10 8

 381. Jeg synes utdraget til Rangnarock var bra fordi det var tegnet bra og, var spennende og morsom. Terningkast 5

 382. Jeg likte ikke boka fordi jeg liker ikke tegneserie. Handligene synes jeg var dårlig ,fantasy er ikke min sjanger.

 383. Jeg synes boka var passe bra fordi jeg liker ikke tegneserie og fordi den gir ikke mening. Jeg anbefaler denne boka for folk som liker tegneserie. Jeg gir den 2 i terningkast.

 384. Jeg synes boka var helt passe🥉 men det var helt sykt bra tegninger📔 og lett og lese men det er litt vanskelig og skjønne hva som skjer🎭 og at den personen som snakket til ravnen🦅 ikke trengte og nevne alle de gudende🧖‍♂️ men jeg synes det var ganske kult når man så inni bjørnen.🩻 JEG GIR BOKA ET TERNINGKAST 3/6

 385. Bokanmeldelse

  Innledning
  Ubbe Thyra og ravnen er hovedpersonene. Jeg tror de er 15. En bjørn kommer. Det er på et fjell.

  Opplevelse og vurdering
  Jeg ser en gutt,jente,mann og en ravn. Den ser spennendes ut. Den får meg til og tenke på kamp. Nei fordi den er ikke så gøy. Så det du sier er at gudene er oppskrytte. Den starter mitt i. Den bygger seg gradvis opp synes jeg. Det om en bjørn. Det er ikke viktig tema. Nei det har den ikke. Den er litt kul. Ja det var det fordi den var ikke så gøy. Den er lett å lese fordi det er tegneserie og det var ingen kompliserte ord.

  Avsluttning og oppsumering

  Det var det med bjørnen som var best. Det irriterte meg at ravnen ikke ble formet ordentlig. Nei fordi jeg liker ikke å lese bøker. Kanskje synes jeg.

 386. Jeg synes ikke boka var noe bra fordi jeg liker ikke tegneserier og den gidde ikke mening. Terningkast:2-6

 387. Den var kul og bra. Jeg likte den godt fordi den var en tegneserie. Og den var om ragnarok . Og jeg liker det innholdet. Jeg liker boka og jeg vil lese den.

 388. Jeg liker ikke boka så godt fordi jeg liker ikke så godt tegneserier og greske guder. Terning kas 1/6.

 389. Den var helt OK. Jeg synes det er bra fordi det var tegneserie, men kanskje ikke helt min type bok. Jeg gir den terningkast 4/6!

 390. Utdraget var spennende fordi: det er en gutt som heter Ubbe , og han har en venn. Og de dro på en reise fra landsbyen deres. Terningkast 5/6

 391. Jeg synes boka ikke var min sjanger men den var litt spennene med fortellingene om gudene og sånn, terningkast 2/6

 392. Jeg synes boka var ganske bra fordi det er en spennende handling, og fordi jeg er veldig glad i mytologi. Men det var litt dumt at det var bok nr.2 som var med og ikke den første boka.
  Jeg har lest begge bøkene, så det ga mening for meg, men jeg tror at det kanskje ga litt mindre mening for de som bare har lest dette utdraget. 6/10

 393. Jeg syntes at utdraget var litt kjedelig fordi jeg liker spenning og jeg liker bøker med mere tekst.
  Terningkast: 3/6

 394. Jeg likte ikke boka så bra fordi det var litt lite tekst. Men det var kult at det var med guder. Jeg vil anbefale denne boka til de som liker sånne type bøker. Jeg gir den 2/6.

 395. Jeg syntes boka var ok fordi jeg liker ikke tegneserier så godt. Og fet er ikke min type bok. Terningkast 3/6

 396. Innledning
  Hovedpersonen er en gutt som heter Ubbe og han er 14 år gammel.
  Han har bodd i en landsby der det var et udyr som het fenrisulven som angrep byen og drepte mora til Ubbe.

  Hoveddelen
  Forsiden av boka har mange farger og ser veldig spennende ut. Du kan se en gutt med et skjold og et sverd i henda.

  Jeg synes at handlingen er lett å leve seg inn i, fordi at det er en tegneserie, og den har mange bilder som forklarer hvor de er.
  Den første setningen i boka er slik: Ubbe er en vikinggutt.
  Jeg føler at den første setningen starter med beskrivelser, som gjør at den ikke starter så spennende, en den bygger seg gradvis opp.

  Temaet i boken er at det er et udyr som har drept moren til ubbe, og derfor vil Ubbe ta hevn.
  Jeg synes at ravnen ser ut som en kråke, men den er litt morsom, og irriterende.

  Utdraget av boken er ganske lett å lese, fordi at det er en tegneserie med lite tekst og mange bilder som hjelper deg å forstå boka.
  Jeg synes og at dette utdraget er litt vanskelig å legge fra seg, fordi at den er spennende.

  Avslutning
  Det beste med teksten er forsiden syns jeg.
  Jeg synes at teksten sin svakhet er at det er litt lite tekst.
  Jeg kunne ha tenkt meg å lese hele teksten, fordi at den er veldig gøy å lese.
  Boken burde være superfinalist i bokslukerprisen, og jeg gir den terningkast 5.

 397. Jeg syntes denne boka var veldig kjedelig fordi det ikke var noe spenning i den og ingen mening på starten.
  Terningkast: 2/10🎲

 398. Jeg liker ikke boka fordi jeg lever meg ikke helt inn i boka. Jeg tror de som liker tegneserier liker denne boka 3/10

 399. Ubbe tror jeg er den viktigste personen, og jeg tror han er sånn femten år gammel.
  Handlingen foregår i en landsby som ble angrepet av fenrisulvene og nå ska Ubbe ta hevn for at de drept moren.
  Jeg synes forsiden er sinnsykt kul fordi det er så mange detaljer og det ser veldig kult ut. Jeg synes handlingen er lett å leve seg inn i siden det var en veldig gøy bok å lese.
  Ubbe er en viking gutt.
  Boken starter med en beskrivelse om hvem Ubbe er og litt om han.
  Jeg synes egentlig at det ikke er et så viktig tema fordi det handler om en vikinggutt, men temaet er veldig kult.
  Jeg synes ravnen ser ganske kul ut.
  Jeg synes utdraget var vanskelig og legge fra seg
  Jeg synes den var lett å lese fordi den var ganske gøy.

  Jeg synes tekstens styrke er fantasien i boken.
  Jeg synes boken ikke har en svakhet.
  Jeg synes at boken burde være superfinalist fordi den var gøy å lese, og jeg synes det var en bra bok

 400. Jeg er ikke noe glad fantasy bøker i allefall ikke når det er om guder og sånt. Jeg synes også at boka passer for 8-11 år eller noe. Boka manglet litt for å bli bra, som beskrivelser og litt mer detaljer. Jeg synes også at ting skjedde litt fort så jeg fikk liksom ikke med meg det som skjedde. Jeg gir boka terningkast 2.

 401. Den var bar fordi den var spennende og morsom samtidig.Men jeg leser ikke så mye tegneserier.Jeg ville ikke lånt den. Jeg gir den Terningkast 3.

 402. Jeg syns boken var bra fordi det var spennende og det er så morsomt. Jeg elsker boken og skal lese den. 9/10

 403. Jeg syntes boken var kul å lese fordi den handlet om ting jeg liker å lese/overnaturlige ting. Jeg gir boken 7/10

 404. Jeg syns boka var grei, men jeg er ikke så glad i å lese tegneserier.
  Den var ikke så spennende men den er sikkert mer spennende for de som liker sånne type bøker.
  Jeg er ikke ikke glad i den type sjanger.
  Terningkast 5/10

 405. Jeg syns utdraget er litt kjedelig fordi det var litt mye prating på utdraget. Denne delen passer mye bedre i boka. Jeg syns bøkene er veldig spennende siden det er en fantasy fortelling litt basert på nordisk mytologi. Terningkastet mitt er: 5/6 🎲 på boka og bøkene. På utdraget er det 2/6 🎲

 406. Jeg synes boka var passe bra fordi jeg fikk ikke noe spenning av den og jeg skjønte ikke helt handlingen.

 407. Hovedkarakterene Ubbe er 15 tror jeg. De blir angrepet av en bjørn og gutten skyter med pil og bue mot han, handlingene skjer ute i skogen.

  Forsiden er ok, man får følelser av at dette er en spennende bok. Forsiden er litt overdrevet synes jeg den har blå bakgrunn med hovedkarakteren i midten. Det var ikke lett å leve seg inn i fordi jeg synes at de burde hatt litt større utdrag for vi fikk ikke sett det som skjer mitt i boken. Så da var det ganske lett å legge fra seg. Den første setningen er(Ubbe er en viking gutt.) jeg synes det starter litt kjedelig men det er bittelitt beskrivende, den bygger seg opp ganske sakte. Temaet i boken er viking guder tror jeg, det er ikke så viktig tema for det har ikke så mye med handlingene. Jeg synes ravnen var litt kul. Det var veldig lett å lese fordi det er tegneserie.

  Det beste med tekstener når loke blir til det dyret. Det var litt irriterende at De ikke hadde med noe spennende. Jeg kunne ikke tenke meg å lese hele serien fordi det var litt kjedelig. Jeg synes denne boken ikke burde gå til superfinalist, fordi den var ikke helt så god bok(synes jeg!!!!!!!), så jeg gir den 3 terningkast.

 408. Boken er ganske bra, den er lett å lese. Men jeg ville egentlig ikke fått det hvis jeg så det i biblioteket. Det er heller ikke min type bok. Jeg ville gitt den 4/10 terningkast.

 409. Jeg syns utdraget virket kjedelig fordi den ikke var spennende og fordi jeg syns den var dårlig. Det er ikke en bok jeg ville lest.

 410. Jeg likte ikke dette utdraget, fordi jeg liker ikke historier om rare ting. Og det var et litt kjedelig utdrag, fordi de bare gikk rundt i skogen. Personene i boka var litt rare en hadde maling i fjese og en annen var en snakkende kråke og elg med bein ut av ryggen. Terningkast 1/6

 411. Denne boken var veldig spennende. man kan laere om norron mytologi og ting som har skjedd i fortiden 10 utav 10

 412. Jeg syns boken var ganske bra.🌳
  Jeg syns den var bra fordi den var lett å lese og jeg liker mytologi.🌼
  Jeg tror at de som liker mytologi og tegneserier vil like denne boken🙂

 413. Jeg synes boka er terning kast 3 fordi jeg liker tegneserier.
  Boka var ikke spennende nok for meg.
  Det skjer lite i utdraget synes jeg.

 414. Jeg syntes boka var bra den var spennende og morsom. Forordene var bra men selve boka var enda bedre! Det var spesielt spennende når bjørnen kom syntes jeg og når fuglen endret seg til en elg med flere fjes. Og at den mistet gevirene XD jeg vil gi boka en 9/10

 415. Jeg syntes boka var bra den var spennende og morsom. Forordene var bra men selve boka var enda bedre! Det var spesielt spennende når bjørnen kom syntes jeg og når fuglen endret seg til en elg med flere fjes. Og at den mistet gevirene XD jeg vil gi boka en 9/10

 416. Jeg synes utdraget var bra ,men litt for kort. Jeg tror for å få folk til å ville lese den må de vite litt mer om boka.

 417. Jeg likte boka passe bra.Det var en dårlig start på utdraget boka starta liksom rett på.
  Jeg gir boken terningkast 4/6

 418. Jeg syntes boka er bra.🥴🥸🤓 Men ikke den beste jeg gir den terningkast 4/6.😤😶‍🌫️🤯

 419. jeg synnes utdraget var bra fordi de att den var kjempe spenende spesielt når bjørnen kommer og skal angripe og drepe dem tror jeg men det jeg symes var morsomst var da ravnen eller kråka skulle forandre. jeg synnes den var kjempe bra spesielt for barn med lesevansker så er bokka kjempe bra jeg gir den 1000000000000000000/10

 420. Den var ok men den var ganske lignene til masse andre bøker og litt forvirende start og karakterene har en boring kopi av anime og det som jeg hater er at karakterene er lyse i huden! og ingen brune!!!!!!! ha respekt for burne folk:(

 421. jeg syntes boken var veldig bra har lest hele boken 1 og 2 den anbefales: terning kast 5 av 6😁

 422. Jeg synes utdraget var veldig bra fordi den er liksom morsom og spennende og det er sånne bøker jeg liker jeg har også lest boka før. Det jeg ikke likte med boka var at det var litt mye unødvendig prating, men den er veldig morsom da. Jeg anbefaler boka til folk fra 9-12 år. Du burde lese boka! Jeg gir utdraget 7/10✨🙌👌👍💕😊

 423. Jeg synes den var veldig bra fordi Ubbe drepte den bjørnen. jeg anbefaler denne utraget til folk som likte det samme som meg. 8/10

 424. Jeg syns ikke dette utdraget var så bra fordi jeg synes ikke sånne bøker er så gøy
  den mangle litt detaljer synes jeg.
  denne boka kan passe til de fra 8-13 og de som liker den type bøker.🤷‍♀️

 425. jeg synes dette utdraget er lit kjedelig men det er kanskje også forde jeg har lest den flere ganger før, 4-10

 426. Jeg synes den var ganske bra og jeg liker tegneserier, men jeg synes ikke den var så spennende. Jeg gir boka 6/10.

 427. FIMBULVINTER

  Jeg har lest “Fimbulvinter Ragnarok 2“. Den handler om en gutt som heter Ubbe. Han blir overtalt av guden Loke til å gå på jakt etter Fenrisulven. Boka er annerledes fordi handlingen ikke er det jeg hadde forventet. Da jeg så forsiden trodde jeg at den skulle være mer spennende men den var mer morsom. Boka er lett og lese fordi det er en tegneserie. Den er morsom fordi det er mange setninger som var artige. For eksempel -ikke stress meg, sier Loke. Jeg vil anbefale andre å lese denne boka. Jeg vil gi den terningkast 4\6.

 428. Jeg likte ikke dette utdraget så godt siden jeg ikke liker tegneserie bøker så godt og det er ikke helt min type bok

 429. jeg synes boka/utdraget var bra fordi jeg er ikke son super glad i tegneserier å jeg skjønte ikke kjempe godt innholdet! men den var bra så jeg vil gi denne boken 4/10

 430. Jeg synes utdraget var veldig bra og morsom jeg gir boka 5/6.
  Jeg anbefaler boka til 3 trin og oppover.😊

 431. Jeg synes dette utraget var veldig morsom. Jeg am befaler dette utraget til 3.trin og oppover. Jeg gir detne 7/10.😁