Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

La skogen leve!

Nora Dåsnes Aschehoug 2022

 

Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller de for opptatt av kjærestegreier? Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne tid til å hjelpe til?

 

Utdrag og lydfil er nå slettet på grunn av rettigheter.

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 724 anmeldelser av “La skogen leve!

 1. Jeg liker boken fordi det er litt mye som jeg liker og den også har farger rundt ,men den er bra nok till og være en bok jeg liker. Boken er litt interessant fordi den snaker om skogrn og også boken var godt. Jeg likte boken fordi det er boken som jeg ikke leser så ofte men denne boken var skikkelig bra for meg. Det jeg ikke likte med boken var at det var litt for mye farger i boken som jeg ikke liker så mye. Jeg likte at da det falt i vannet og ble sure. Jeg tenker at boken passer til meg og alle andre so også liker det.

 2. Jeg likete boken litt fordi det ar litt mye farger rundt men den er bra nok, boken er litt intresang men boken var godt. Jeg likte boken fordi det er boken som jeg ikke leser så ofte men denne boken var ganske bra. Det jeg ikke likte med boken var at det var litt for mye farger i boken som jeg ikke liker så mye. Jeg likte at da det falt i vannet og ble sure. Jeg tenker at boken passer til alle sammen.

 3. La skogen leve!!
  Forfatter:Nora Dåsnes
  Aschehoug 2022

  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen! Det er deres fristed!…nå vider det at kommunen vil lage flere parkeringsplasser.. rund skolen og hugge ned deler av SKOGEN!?! deres:(. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke og overtale dem til og la være. Får hun med seg vennene sine?, eller er de for opptatt av kjærestegreier…ughh! Hva med mamma, som er advokat? Har hun og de andre voksne tid til og hjelpe til?!

  Del 1: voksne skjønner ikke en dritt!
  Linnéa ble våt i friminuttene og det var hun ikke glad for fordi hun måtte ha våte sokker i timen, Tuva var lei seg fordi hun så at det var melt regn i hele uka 🙁 og vi fikk vite at bao liker en som heter Abdi! 🤭 og bao hadde slutta på korps og linnéa og bao sier at Tuva og mariam er kjærester!…men Tuva sier at de ikke er det, men det må være flaut!..🎲:6//6 ¡ <3 bra for ❾-❶❸

  -A wise girl #Kj #Drama #RemindsMeOfMeanGirls

 4. Denne boken var spennende, men når jeg prøvde å lese hele så var den ikke så gøy likevel.
  Jeg liker veldig godt bok 1, som på en måte er Tuva sin dagbok, å ikke Bao sin.
  Terningkast 4/6.

 5. Bokanmeldelse av: meeeee

  Bokens navn: La skogen leve!

  Forfatter: Nora Dåsnes

  Utgitt av: Aschehoug

  År utgitt: 2022

  Sjanger: vennskap

  Handling: La skogen leve handler om en jente som heter Bao, som elsker skogen. Kommunen vil ha flere parkeringsplasser, rundt skolen og rive ned trær. Bao prøver å overtale elevrådet og la være. Hun vil få hjelp av vennene hennes, men kanskje de er altfor opptatt av kjæreste greier? Kanskje moren til Bao, som er advokat, kan hjelpe henne?

  Min mening:

  Jeg synes denne anmeldelsen er ok, fordi den har bare noen få sider, og den er en tegneserie. Boka er sikkert litt kjedelig, men litt morsom. Du burde lese denne hvis du liker korte bøker.

  Terning kast: 4.

  😛

 6. LA SKOGEN LEVE LA SKOGEN LEVE ALOAOAOAHOHOHOOH den var veldig gøy og spennende terningkast 6 LA SKOGEN LEVE LA SKOGEN LEVE

 7. jeg synes denne boka vær så bra og den var min favoritt,
  og jeg tror at jeg har lyst til og lese den vis jeg finner den for den er så bra.

 8. Jeg syntes boka var super på grunn av den var tegneserie og det syntes jeg er gøy. Men jeg husker ikke så mye men jeg vil anbefale den.

 9. La skogen leve, av Nora Dåsnes, handler om tre jenter som finner ut at kommunen vil lage parkeringsplasser i skogen de liker å leke i. Bao bestemmer seg for å overtale kommunen til å ikke hugge ned trærne for en parkeringsplass, men har problemer med å overtale vennene sine til å være opptatt av skogen og miljøet. Jeg likte ikke utdraget så godt siden den handler mest om jenter og ikke har med gutters perspektiv, med det var bra at det var tegneserie. 3/6

 10. Jeg synes at boka ikke er spennende nok. Den trenger litt mer futt. Ellers er den en ok bok. Det er enklere å forstå boka fordi det er en tegneseriebok. 2/6.

 11. Jeg synes boka var super bra !!! Ønske å lese mer av den for å vite hvordan det gikk med Bao om hun klarte å stoppe kommunen fra å ta bort skogen jeg gir den 10/10 .

 12. Jeg synes at utdraget fra «La Skogen Leve» virket spennende, og jeg fikk lyst til å vite mer om hva som skjer videre. Vil de klare å stoppe kommunen fra å fjerne skogen, eller vil de komme til kort?
  9/10..

 13. Jeg synes boken var bra fordi jeg liker at det er litt tegneserie og litt vanlig tekst, jeg synes også at den kanskje er litt kjedelig fordi det er litt lite innhold. Men ellers synes jeg den var veldig bra.

 14. Jeg synes at utdraget fra «La Skogen Leve» virket spennende, og jeg fikk lyst til å vite mer om hva som skjer videre. Vil de klare å stoppe kommunen fra å fjerne skogen, eller vil de komme til kort?
  9/10…

 15. Jeg synes at utdraget fra «La Skogen Leve» virket spennende, og jeg fikk lyst til å vite mer om hva som skjer videre. Vil de klare å stoppe kommunen fra å fjerne skogen, eller vil de komme til kort?
  9/10…

 16. Jeg synes at utdraget fra «La Skogen Leve» virket spennende, og jeg fikk lyst til å vite mer om hva som skjer videre. Vil de klare å stoppe kommunen fra å fjerne skogen, eller vil de komme til kort?
  9/10..

 17. Jeg synes boken var ganske bra fordi forfatteren hadde brukt litt sånn ungdoms ord, Jeg ville egentlig ha lest hele boken men den har jeg ikke. 🙁

 18. Jeg synes den var litt kjedelig fordi det skjedde liksom ikke noe spennende og det er ikke helt min type bok.

 19. 3 venner BARE gikk på skolen, VAR på skolen å gikk hjem! Ikke noe skjedde! Det ville vært mye mer spennene vis noe faktisk skjedde. Og det var veldig kjedelig.

 20. Jeg synes boka var super bra !!! Ønske å lese mer av den for å vite hvordan det gikk med Bao om hun klarte å stoppe kommunen fra å ta bort skogen jeg gir den 10/10 …..

 21. Jeg synes boka var super bra !!! Jeg ønsker å lese fortsettelsen, for å finne ut hvordan det gikk videre med Bao. Klarte hun å stoppe kommunen fra å gjøre om skogen til parkeringsplass?
  Jeg gir utdraget: 10/10

 22. Jeg synes boka var super bra !!! Ønske å lese mer av den for å vite hvordan det gikk med Bao om hun klarte å stoppe kommunen fra å ta bort skogen jeg gir den 10/10

 23. Jeg syns boken var bra det er mange som liker tegneserier inkludert meg så denne kunne jeg ha lest hvis jeg fikk i tak i denne boken. 9/10

 24. Jeg likte ikke boka fordi det er tegneserie og jeg er ikke så glad i det jeg vil gi den en 4/10

 25. Jeg likte ikke boka fordi det var tegneserie og jeg liker ikke tegneserier. Jeg synes ikke at det skjedde så mye i utdraget og at det var litt kjedelig. Jeg gir den en 3 av 10.

 26. BOKANMELDELSE

  Teksten handler om tre jenter,
  som heter Bao,Linnea og Tuva.
  De er i skogen hver dag før skolen fordi skogen skal rives.
  Kommunen vil at skogen skal bli til en stor parkeringsplass.
  Bao prøver og være så mye som mulig i skogen, men Linnea og Tuva er mer opptatt av andre ting som korps og kjæreste ting.
  Bao er en elevrådsleder og nå skal hun i møte for og overbevise politikerne om og ikke rive skogen.
  Men hva skjer videre?

  Jeg likte veldig godt sjangeren til boka som var vennskap fordi når det er vennskap så er det ofte sånn at vennene liker forskjellige ting, og det synes jeg er bra fordi folk er forskjellige. Det var sånn at Bao var opptatt med natur og sånne ting, Tuva likte korps og Linnea var opptatt av kjæresteting.

  Jeg likte den delen der Bao sa Jesus i timen da det var algebra fordi, det var morsomt, også lurer jeg på hvordan hun ikke fikk noe kjeft🤣

  Jeg likte karakterene fordi de er forskjellige og det kan vise andre barn at de bare kan være seg selv uten og miste gode venner sånn som Bao, Tuva og Linnea, de er også forskjellige, men er fortsatt gode venner.

  Jeg har veldig lyst til å lese mer fordi jeg vil vite om skogen blir revet, om noen blir uvenner eller ikke, og om det kommer noen nye jenter.

  Denne boken synes jeg mange burde lese fordi da får man vite litt hvordan det er og ha et spesielt sted som må rives og demokrati og mye mer, du burde lese denne med en gang!

  Jeg anbefaler denne boka til 7 år og oppover.

  Jeg gir denne boka en sterk fin 6/6 fordi den var så fin og passer veldig godt til barn.

 27. BOKANMELDELSE

  Teksten handler om tre jenter,
  som heter Bao,Linnea og Tuva.
  De er i skogen hver dag før skolen fordi skogen skal rives.
  Kommunen vil at skogen skal bli til en stor parkeringsplass.
  Bao prøver og være så mye som mulig i skogen, men Linnea og Tuva er mer opptatt av andre ting som korps og kjæreste ting.
  Bao er en elevrådsleder og nå skal hun i møte for og overbevise politikerne om og ikke rive skogen.
  Men hva skjer videre?

  Jeg likte veldig godt sjangeren til boka som var vennskap fordi når det er vennskap så er det ofte sånn at vennene liker forskjellige ting, og det synes jeg er bra fordi folk er forskjellige. Det var sånn at Bao var opptatt med natur og sånne ting, Tuva likte korps og Linnea var opptatt av kjæresteting.

  Jeg likte den delen der Bao sa Jesus i timen da det var algebra fordi, det var morsomt, også lurer jeg på hvordan hun ikke fikk noe kjeft🤣

  Jeg likte karakterene fordi de er forskjellige og det kan vise andre barn at de bare kan være seg selv uten og miste gode venner sånn som Bao, Tuva og Linnea, de er også forskjellige, men er fortsatt gode venner.

  Jeg har veldig lyst til å lese mer fordi jeg vil vite om skogen blir revet, om noen blir uvenner eller ikke, og om det kommer noen nye jenter.

  Denne boken synes jeg mange burde lese fordi da får man vite litt hvordan det er og ha et spesielt sted som må rives og demokrati og mye mer, du burde lese denne med en gang!

  Jeg anbefaler denne boka til 7 år og oppover.

  Jeg gir denne boka en sterk fin 6/6 fordi den var så fin og passer veldig godt til barn.

 28. Jeg syntes «la skogen leve» var superbra.
  Jeg syntes den var superbra fordi at skogen ble ikke hogget ned, og at det ikke ble til en parkeringsplass.

 29. Jeg synes boka var veldig bra fordi den handler om naturen å jeg elsker naturen og vennskap jeg vil gjerne lese mer av boka.

 30. Jeg er ikke så glad i tegneserier så det er ikke den beste jeg har lest, men ikke den værste heller. Kunne hatt med litt mer spenning i boka.

 31. Jeg syns boka var bra fordi den hanler om noen som vil gjøre en forskjel og den var teineserie det er gøyere å lese det jeg har hjerne lyst til å lese boka men jeg har den ikke heller ikke skolen min.

 32. Jeg syntes at boka var bra, men det ville ha vært litt bedre hvis det var litt mer i utdraget. Forsto ikke hvem som var hvem heller, unntatt Bao.

 33. Jeg syntes at boka var bra, men ville ha vært litt bedre om det var litt mer som skjedde i utdraget. Forsto ikke helt hvem som var hvem heller, unntatt Bao.

 34. Bokanmeldelse

  Tittel: La skogen leve

  Forfatter: Nora Dåsnes

  Teksten handler om en jente som heter Bao. Bao er veldig opptatt av miljøet. Bao sitter i elevrådet, og prøver å få inn flere miljøtiltak på skolen. Bao har to venner som heter Linnea og Tuva. De går i 7. klasse, og det er under tre måneder til det bytter skole, så Bao synes at de bør leke i skogen nå.

  Sjangeren er tegneserie. Jeg synes at sjangeren var fin fordi jeg elsker tegneserier. Jeg likte tegnene veldig godt fordi tegne passet godt til handlingen. Her er et eksempel på noe jeg likte i utdraget da Linnea skrev en melding der sto det “Kom på at det betyr at jeg blir alene med Tuva og Marian.” meldingen ender med to emojier.

  Temaet er vennskap og natur. Det betyr at det ikke er noe skummelt i boka.

  Jeg likte språket veldig godt fordi det ikke var noen vanskelige ord i boka. Setningene var passe lange, og passer fint til bildene.

  Jeg fikk veldig lyst til å lese hele boken fordi utdraget sluttet så spennende, jeg ville vite mer.

  Jeg vil anbefale denne boken fra 6 år.

  Jeg vil gi boken terningkast 4/6.

 35. Bokanmeldelse

  Forfatter:Nora Dåsnes
  Boka handler om Bao
  Sjangern er tegneserie.
  Tema er vennskap.

  Boken handler om Linnea, Bao,og Tuva og Abdi. Linnea er opptatt av kjæreste greier. Bao er hovedpersonen og bryr seg om natur. Tuva er også litt interessert i kjæreste greier, Abdi liker også naturen.

  Jeg likte ikke:
  Jeg likte ikke slutten fordi det var så få sider, da ga slutten ikke helt mening til å
  være en slutt. Jeg likte ikke da Bao ropte høyt i klasserommet, fordi det er rart.
  Jeg likte ikke når Linnea spurte om Bao var forelsket i Abdi, fordi jeg synes kjæreste
  greier er rart.

  Jeg fikk lyst til og lese resten av boka fordi jeg liker tegneserier.
  Jeg synes boka passer bra til tiåringer fordi det ikke er noen vanskelige ord
  eller dialekt. Jeg klarte å leve meg litt inn i boken. Jeg ville anbefale boken til de som
  liker vennskap.

  Jeg gir boken 4/6

 36. Bokanmeldelse
  tittel: la skogen leve.

  Utdraget handler om en jente som heter Bao som ønsker at
  Tuva, og Linnea altså, vennene skal bry seg litt mer om naturen.
  Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres.
  Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være.
  Får hun med seg vennene sine, eller de er for opptatt av kjærestepar?
  Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne,
  tid til å hjelpe til?

  min mening.
  Sjangeren er tegneserie.
  Jeg liker tegneserier veldig godt, og leser mye av det. I utdraget er det gode tegninger.
  Ansiktsuttrykkene viser hvordan de har det, og jeg skjønner reaksjonene deres. Jeg likte godt at de viste meldingene barna sendte til hverandre. Det er morsomt at de gjør det i timen.

  Temaet er vennskap og natur.
  Det betyr at det ikke er noe skummelt i boken.
  Jeg likte språket veldig godt fordi det ikke var noen
  vanskelige ord i utdraget.
  Setningene var passe lange, og passer fint til bildene.

  Jeg vil anbefale boken til over 6 år.
  Fordi det ikke er noe skummelt i boken.
  godt fordi det ikke var noen
  vanskelige ord i utdraget.
  Setningene var passe lange, og passer fint til bildene.

  Jeg fikk litt lyst til å lese hele boken fordi utdraget var så kort.

  jeg gir terningkast 6/6 fordi det handler om miljøet
  fordi det er veldig viktig og ta vare på naturen og at det er tegnet.

 37. Bokanmeldelse

  Boka handler om noen jenter. De heter Bao, Linea og Tuva.
  Men kommunen vil rive ned skogen for å bygge parkeringsplass. Men det vil ikke Bao. Hun vil at skogen skal leve så hun har startet en protest og hun vil ha med flere på å protestere mot de i kommunen og hun skal ta det opp i elevrådet. Hun har spurt moren for å se over og moren er advokat, så Bao har troen på at noen kommer til å protestere og hun tror hun har en god sjanse.
  Boka handler om noen jenter som protesterer. De vil ikke at det skal bygges i skogen. De går i 7. klasse og de har en chat midt i timen. De andre jentene på trinnet bryr seg nesten bare om hvem som er kjærester og hvem som er forelska. De skal ta det opp i elevrådsmøtet og prøve å overtale folk til å bli med å protestere. En av jentene bryr seg nesten bare om miljøvern.

  Det jeg likte best med boka var at de brydde seg om miljøet og at de prøvde å gjøre noe med det. De prøvde å stoppe politikerne fra å bygge en parkeringsplass i skogen. Sjangeren er tegneserie, men temaet er miljøvern og vennskap, jeg likte at sjangeren var tegneserie, men jeg følte at boka var litt dårligere siden tegneserien var blandet med miljøvern og vennskap, så boka var litt kjedelig. Jeg synes at boka hadde veldig bra bilder, så jeg fikk lyst til å lese mer og mer siden jeg ville se flere bilder. Det som kunne vært bedre med boka kunne vært litt mer tekst siden jeg klarer lettere å leve meg inn i det hvis det er mye bilder og mye tekst.
  Jeg syns bildene hang bra sammen med teksten.
  Men det kunne vært litt bedre hvis vi kunne ha blitt fortalt litt mer siden vi ikke fikk vite så mye annet enn at de brydde seg om kjæresteting.
  Mens Bao brydde seg om miljøet.
  Jeg gir boka terningkast 4\6.

 38. Bokanmeldelse
  Utdraget handler om Bao og venninnene hennes som er i syvende, Bao er elevråds sjefen.
  Kommunen prøver å ta ned skogen for å lage flere parkeringsplasser, og de pleier å være i skogen, så Bao vil stoppe dem og gjøre det.
  Moren til Bao er en advokat, så Bao tror hun kan få mamma til og få andre til og være med, så hun klarer det.
  Men venninnene er mer opptatt av kjæreste, greier og sånt, så de bryr seg ikke så mye om skogen.
  Vil hun klare det? Eller vil hun feile?

  sjanger: tegneserie

  Jeg synes sjangeren tegneserie er en veldig fin sjanger for teksten, Det er fordi det hadde vært veldig vanskelig å beskrive ting i teksten hvis teksten ikke var tegneserie. Et eksempel er da en av venninnene ble våt i skoen og på genseren, så kom det vann ut av skoen. Det tror jeg hadde vært litt vanskelig å beskrive. Jeg synes også forfatteren gjorde veldig bra med at han tegnet og skrev teksten veldig, sånn f.eks da en av vennene spurte romantisk noe så tegnet forfatteren også veldig romantisk så jeg synes det gjorde forfatteren veldig bra.

  Tema:vennskap

  Jeg synes at temaet vennskap er litt dårlig for teksten, fordi den er litt mer kjærlighet enn fordi den er veldig drama og kjærestepar og sånt mye mer enn vennskap mellom de som linnea hun vil bare snakke om kjærester eller se på mobilen mye mer enn og snakke med vennene sine, så jeg synes temaet handlet mest om kjærlighet.

  Det jeg likte dårligst er at den kunne ha forklart litt mer om Bao og vennene hennes som f.eks hvor stor er skogen? Eller hvor stor parkeringsplass skal de ha?

  Jeg synes boken passer til de som liker tegneserie og lite tekst, fordi hvis den hadde vært med bare ord så hadde boken vært veldig lang og da synes jeg at de som liker lange bøker hadde likt den, men sånn er det ikke.

  Jeg gir terningkast 4-5 fordi den hadde vært vanskelig og se for seg hvis den ikke hadde vært tegneserie.

 39. Bokanmeldelse av: meeeee

  Bokens navn: La skogen leve!

  Forfatter: Nora Dåsnes

  Utgitt av: Aschehoug

  År utgitt: 2022

  Sjanger: vennskap

  Handling: La skogen leve handler om en jente som heter Bao, som elsker skogen. Kommunen vil ha flere parkeringsplasser, rundt skolen og rive ned trær. Bao prøver å overtale elevrådet og la være. Hun vil få hjelp av vennene hennes, men kanskje de er altfor opptatt av kjæreste greier? Kanskje moren til Bao, som er advokat, kan hjelpe henne?

  Min mening:

  Jeg synes denne anmeldelsen er ok, fordi den har bare noen få sider, og den er en tegneserie. Boka er sikkert litt kjedelig, men litt morsom. Du burde lese denne hvis du liker korte bøker.

  Terning kast: 4.
  (Den er dårlig)

 40. Bokanmeldelse til la skogen leve

  Det handler om tre jenter som leker i skogen.
  De heter Bao,Linnea og Tuva.
  De begynner på ungdomsskolen etter sommerferien og prøver og leke så mye de kan i skogen. Det har regnet så mye at bekken i skogen nesten ikke går an å hoppe over.
  Bao er elevrådsleder og har en sak om og la skogen leve og skal i møte med FAU.

  Sjangeren er tegneserie, tema, vennskap og natur. Jeg liker og lese tegneserier for de er lettleste og du får med deg mer med alle tegningene som er bra. Jeg anbefaler boka 8 og oppover.

  Bao er elevrådsleder og har et møte FAU og en fra kommunen å ikke glemme rektor Om å ikke kutte ned noen deler av skogen for å lage parkeringsplasser. Som Bao er imot og har mye å si at det ikke er bra for naturen.

  Linnea er litt mer forelska, detektiv eller en som prøver og finne ut hvem som er forelska i hverandre. Å prøver å tulle litt med Bao i timen.

  Tuva er litt som Linnea og prøver også å finne ut hvem som er forelska i hverandre. Å hun er kjæreste med Mariam.

  Terningkast, Jeg hadde ikke tatt denne boka som førstevalg men er bra skrevet men ikke noe for meg så 3 av 6.

 41. Bokanmeldelse til la skogen leve

  Teksten handler om tre jenter som leker i skogen
  jentene heter Bao Linea og Tuva.
  De begynner på ungdomsskolen etter sommerferien.

  Bao er elevrådsrepresentant og skal vise kommunen, rektor og FAU at de ikke skal bygge mer i naturen og at de ikke skal bygge flere parkeringsplasser.

  Det handler også om at Linea og Tuva er mer opptatt av kjærestegreier og hvem som er forelska i hvem. Klarer Bao å få med vennene sine på møtet? De prøver å leke i skogen så mye de kan fordi etter sommerferien begynner de på ungdomsskolen lengre unna skogen, men de kan dra dit på fritida.

  Sjangeren er tegneserie.
  Jeg liker tegneserier fordi jeg liker når det ikke er så veldig mye tekst med litt bilder til er det perfekt for meg.

  Jeg likte best da Bao kjempet for naturen. Jeg liker naturen. Naturen er viktig for alle, mens parkeringsplasser er bare viktig for dem med bil. Jeg synes boka passer for 9 år og eldre.

  Jeg ville lest boka ferdig fordi jeg lurer på om de skal bygge flere parkeringsplasser eller ikke.

  Jeg vil gi utdraget terningkast 3

 42. Bokanmeldelse til la skogen leve

  Det handler om tre jenter som leker i skogen.
  De heter Bao,Linnea og Tuva.
  De begynner på ungdomsskolen etter sommerferien og prøver og leke så mye de kan i skogen. Det har regnet så mye at bekken i skogen nesten ikke går an å hoppe over.
  Bao er elevrådsleder og har en sak om og la skogen leve og skal i møte med FAU.

  Sjangeren er tegneserie, tema, vennskap og natur. Jeg liker og lese tegneserier for de er lettleste og du får med deg mer med alle tegningene som er bra. Jeg anbefaler boka 8 og oppover.

  Bao er elevrådsleder og har et møte FAU og en fra kommunen å ikke glemme rektor Om å ikke kutte ned noen deler av skogen for å lage parkeringsplasser. Som Bao er imot og har mye å si at det ikke er bra for naturen.

  Linnea er litt mer forelska, detektiv eller en som prøver og finne ut hvem som er forelska i hverandre. Å prøver å tulle litt med Bao i timen.

  Tuva er litt som Linnea og prøver også å finne ut hvem som er forelska i hverandre. Å hun er kjæreste med Mariam.

  Terningkast, Jeg hadde ikke tatt denne boka som førstevalg men er bra skrevet men ikke noe for meg så 3 av 6.

 43. Bokanmeldelse

  Teksten handler om Bao,Linnea og Tuva.
  Bao prøver å redde skogen så hun prøver å overtale kommunen å ikke bygge en parkeringsplass.
  Alle de andre vennene til Bao er opptatt av kjæreste greier.
  Kommer Bao til å greie å redde skogen, og kommer hun til å overtale vennene sine til å hjelpe?

  Sjangeren er vennskap og tegneserie fordi de har snakkebobler og mange bilder.

  Det som jeg likte best var at det var en tegneserie og at de brukte noen engelske ord som for eksempel:The worst.
  Jeg synes at barn til 9 til 14 kan lese denne boka.
  Det jeg ikke likte er at jeg liker absolutt alt, unntatt kjæreste greier jeg synes det bare er ekkelt.

  Det som kunne vært bedre er at de ikke tekster så mye, jeg ville helst se dem snakke litt mer.

  Jeg anbefaler denne boka til tegneserie fans og vennskap fans.

  Jeg gir denne boka terningkast 6/6 fordi

 44. Utdraget handler om Bao og vennene hennes. De tre vil redde nærskogen istedenfor at det bygges parkeringsplasser der. Bao er irritert på Linnéa, fordi hun er mer opptatt av kjærester enn av å redde skogen. De hater algebra og tekster i timen. Bao er i elevrådet & prøver å verve de andre inn, men greier det ikke. Jeg likte best at det var tegneserie. & så kjente jeg meg veldig igjen i det med våt sokk i mattetimen. Fordi når man får våte ullsokker i timen, greier man ikke å konsentrere seg om matte.Sjangeren er tegneserie. e Terningkast 4 av 6 .

 45. Bokanmeldelse til: La skogen leve!

  Utdraget handler om at Bao har lyst til å redde skogen. Dette er fordi noen voksne har lyst til å hogge ned skogen og bygge parkeringsplasser rundt skolen. Men det regner kjempe mye, så det er vanskelig å redde skogen. Bao prøver å få med vennene sine, men de er mer interessert i forelskelse og kjærester, så det er vanskelig å få dem med. Bao skal nå på møte med elevrådet, så får vi se hvordan det går.

  Det blir vanskelig å redde skogen tror jeg: Ons Tor Fre Lør REGN… Jeg streiker…
  Sjangeren er en tegneserie. Teksten er vennskap.

  Teksten passer veldig bra til bildene de utfyller hverandre, det er enkelt å leve seg inn i teksten. Og det er veldig godt beskrevet. Det var passe lange setninger, noen lange, noen korte. Språket er bra, de prater ikke stygt eller slemt. Språket passer til teksten fordi det er enkelt å forstå språket.

  Jeg synes det var bra at de hadde et utdraget
  med miljø som tema fordi det er veldig viktig for at planeten skal overleve. Så det er viktig at alle er litt positive på miljø.

  Det beste ved utdraget var når Bao fikk meldinger på skjermen sin fordi da var det enkelt å skjønne hva de mente og det var også litt trist fordi hun prøvde å få med seg vennene Linea og Tuva, men de sa på skjermen at de ikke ville være med.

  Jeg vil anbefale denne boka for de som liker vennskap og tegneserie.
  Anbefaler til 6-16 år.
  Jeg vil gi boka terningkast 4 fordi den var veldig bra og det er viktig med miljø.

 46. Tittel: La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes

  Sjanger: Tegneserie
  Tema: Vennskap

  Boa og vennene hennes vil ikke miste skogen deres.
  Kommunen vil bygge en stor parkeringsplass rundt skolen. Derfor kommer de til å hugge ned en del av skogen deres.
  Det vil ikke Bao, Tuva og Linnea. Men får Bao med seg vennene sine på å prøve og bekjempe så skogen deres ikke blir en parkeringsplass.
  De er nemlig veeldig opptatt med kjæreste – greier.
  Bao sitter i elevrådet og vil prøve å overtale dem.
  Klarer Bao å få med vennene sine?
  Klarer Bao å overtale kommunen?
  Hvem vet.
  Det jeg likte best med utdraget var at det var en tegneserie. Jeg liker tegneserier veldig godt. Jeg liker tegneserier fordi det er gøy når det er mye bilder. ( hele boken er bilder ). Jeg likte denne boken godt .Bildene passet veldig bra til teksten!:)Teksten sin sjanger er “VENNSKAP”. Det synes jeg er bra!
  Jeg likte ekstra godt når de tekstet i timen. Fordi da ble det drama. Jeg liker DRAMA.

  Jeg synes det var litt gøy når de tekstet i timen, fordi da ble de litt sure på hverandre. Alle bøker trenger drama og det har denne boken klart!

  Jeg synes boken er “VELDIG BRA».

  Jeg vil gi boken terningkast ⅚!

  Godt jobba Dåsnes!

 47. TEKSTEN
  Det handler om Bao, Linea og Tuva. Det er våren før de begynner på ungdomsskolen. Bao vil bruke tid i skogen før de begynner på ungdomsskolen, mens Linea og Tuva mener at de kan være i skogen i helgene senere også. Bao vil at skogen skal få leve i stedet for å hogges for plass til parkeringsplass. Bao er i elevrådet og prøver å stanse det. Vennene til Bao, Linea og Tuva er ikke like opptatt av skogen som Bao, de er mer opptatt av hva som er gøy. Vil Bao få med seg Linea og Tuva på prosjektet?

  MIN MENING
  Jeg likte best at det var natur, dyr og miljø til tema. Jeg likte det fordi jeg bryr meg mye om skog, natur, dyr og miljø og jeg går i speideren hvor vi er i skogen i blant. Sjangeren er tegneserie. Det er også tema vennskap i teksten fordi man må hjelpe hverandre når andre trenger det. Ord som minner meg om temaet, som er vist i teksten: skog, fristed. Jeg elsket dette utdraget fordi det viser hvor viktig naturen er og at vi ikke kan ødelegge barns lekested og dyr sine hjem. Jeg liker ganske godt tegneserier fordi man kan se hvordan de ser ut blant annet med forskjellige følelser og tekst og bilder utfyller hverandre. Jeg synes denne boka fortjener en 6 er i terningkast fordi man burde ta vare på naturen og ikke ødelegge den for uten natur, ingen mennesker eller dyr.

  Vil du lese boka?

 48. Bokanmeldelse til «La skogen leve!”

  Teksten handler om Bao som ønsker å redde skogen der hun leker med vennene sine. Kommunen har planer om å hogge ned trær for å lage nye parkeringsplasser rundt skolen. Hun prøver å få med seg vennene sine, men hun er redd for om de bare er opptatt av kjærestegreier.
  Kanskje moren som er advokat kan hjelpe til?

  Jeg liker at barn er engasjert i nærmiljøet sitt og at de tar vare på naturen. Det er bra at barn tør å kjempe for noe de tror på.

  Det var en veldig bra bok, og jeg likte størrelsen på setningene.
  Jeg likte denne sjangeren, og det passet fint til det jeg leste.

  Jeg likte at det var en tegneserie. Boken er veldig lettlest og passer godt til de som ikke er glad i for mye tekst. Lett å følge med, og fine bilder som illustrerer hva som skjer.
  Boken har en åpen slutt. Vi får høre om kjærestegreier, men vi får ikke vite hva som skjer. Sånne slutter liker jeg ikke. Det hadde vært spennende å få høre hva som skjedde videre. Istedenfor må vi bare tenke oss hva som skjer og lage en egen alternativ slutt i hodet.

  Det var vel ikke så veldig mye mer å si om denne teksten.

  Jeg gir terningkast 5 av 6! Den var bra.

  Sophia W. 🎉

 49. Bokanmeldelse

  Teksten handler om Bao og vennene hennes som elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser
  rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller de er for opptatt av kjærestepar? Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne, tid til å hjelpe til?

  Sjangeren er tegneserie fordi det er snakkebobler.
  Det er også lite tekst og mye bilder på hver side.
  Jeg liker tegneserie ganske godt, så det er det jeg liker best med boken.

  Det er ikke noe de kunne ha gjort bedre, men jeg liker ikke så godt om hva det handler om. Det jeg heller ikke liker, heller ikke kjæresteprat.

  For meg passer teksten til en 7/9-åring, fordi det er ikke noe spenning som ganske mange 10/16-åringer liker så jeg synes 7/9 er bra.

  Temaet i boken er vennskap fordi Bao, Tuva og Linnea liker å leke sammen i skogen.

  Jeg vil gi boken et terningkast 3 av 6,🎲fordi jeg ikke likte så mye hva boken handlet om, men jeg ville ikke ha gitt den en 1 fordi det var tegneserie.

 50. Bokanmeldelse
  Min bokanmeldelse handler om boka “La skogen leve!» Det var en veldig fin og kul bok som handlet om og redde skogen fra og bli en parkeringsplass og hun som prøver å påvirke det heter Bao og vennene hennes er Tuva og Linea, men de syntes at kjæresteting er gøyere.
  Bao har lyst til å redde skogen, men de sier at det ikke er så viktig for dem. Sjangeren er vennskap. Det er en ting som jeg ikke liker så godt og det er at de sluttet boka med bare det er liksom ingen ting som skjer som ingen spenning og det er litt basic. Jeg synes at det som var så fint med boka er at de tekster i klasserommet og at Bao vil redde skogen. Jeg kjenner meg igjen i at jeg liker noe annet enn de andre / pick me girls:(

  Jeg anbefaler boka til folk som liker vennskap bøker og natur. Jeg føler at Linea og Tuva ikke bryr seg om Bao sin interesse og det er som om de vil lage Bao til en kopi av dem. Av og til skjønner barn mer enn voksne…Hallo vil du drepe naturen for mer penger?🙄 Men alt sammen er egentlig super bra 5/6

 51. Teksten handler om Bao,Tuva, og Linnea.

  Problemet er at kommunen har tenkt å bygge en parkeringsplass der som skogen er så de må rive skogen og Bao vil ikke det så hun skal prøve og få stoppet det. Heldigvis er hun elevrådsrepresentant så hun skal i et møte å prøve å overtale de andre. Moren til Bao er advokat så Bao håper at moren kan hjelpe
  dette skjer på skolen.
  Bao prøver også å få vennene med henne, men de er bare opptatt av andre ting.

  Sjangeren er tegneserie
  Jeg liker bildene i teksten, de passer veldig bra, man kunne nesten skjønne litt av hva som skjer fra bildene og de passer bra til teksten.
  Jeg liker også tegneserie veldig godt men denne boken synes ikke jeg var så bra fordi jeg engasjerer meg ikke veldig mye i sånne ting.

  Temaet er vennskap.
  Jeg liker temaet vennskap, men jeg er ikke veldig glad i det og jeg synes det ikke var så veldig mye vennskap i denne boken.

  Det jeg likte best med utdraget var at man kom inn i utdraget kjapt og det er mye bedre og lese hvis du vet hva det handler om fra start.
  Jeg likte også når de tekstet i timen fordi det er ikke så mange som gjør det og det var også litt rart og morsomt.

  Denne boken vil jeg anbefale til de som er 6 til 8 år fordi den er veldig enkel å lese og fordi det er tegneserie.

  Jeg vil gi denne boken 4/6 fordi den er bra skrevet og bildene passer til teksten, men det var for lite tekst og den er for enkel å lese for meg.

 52. Bokanmeldelse til la skogen være.

  Teksten handler om Bao ,Tuva og Lenea

  og at problemet er at kommunen vil lage parkeringer der hvor barna leker i skogen. Det skal de sette en stopper for. Bao er i elevrådet, og skal ha et møte med FAU og prøver å overbevise de andre, hun prøver og få med de andre, men de er mer engasjert i andre ting. moren hennes er advokat som hun håper kan hjelpe til med problemet.

  Sjangeren er en tegneserie. Det var fine tegninger, og lett se det for meg og bra beskrivelser. Jeg liker veldig godt tegneserier, men jeg likte ikke temaet.

  Temaet er vennskap. Jeg engasjerte meg ikke så mye fordi det var om vennskap og kjærester greier.

  Det som overrasket meg i teksten var da det noen jenter som kjemper for naturen og at de gjør alt de kan for å stoppe at kommunen skal lage nye parkeringer i skogen. Og at hun prøver å overbevise de andre på skolen.

  Jeg syns det var gode forklaringer og beskrivelser som at det var lett og se det for meg. Og at det var fine tegninger.

  Det jeg likte best var at man kom rett inn i teamet,
  og at du ikke trenger å vente.

  Jeg vil anbefale den til 7 -10 åringer, fordi det hadde vært fint og lære om hvor viktig naturen er, derfor kjemper de for skogen, som er deres fristed ! 😀

  Jeg vil den en 4/6 fordi det var ikke helt min favoritt sjanger, men den er bra skrevet og bildene passer til teksten, men det var for lett og lese for meg.

 53. jeg er gla i bøker som har bilder men den har hadde dårlig håndskrift jeg sier ikke at jeg har bra men jeg fikk nesten ikke lese fra pc min og jeg synes bare at den her var veldig kjedelig

 54. Jeg synes at boken ikke var så veldig bra fordi den var ikke verken spennende eller morsom. Skjønte ikke som mye og jeg synes egentlig at boken bare var litt kjedelig

 55. Bokanmeldelse til La skogen leve

  Denne teksten handler om en jente som heter Bao. Vennene hennes heter Linnea og Tuva. Bao, Linnea og Tuva elsker å leke i skogen, men kommunen vil lage flere parkeringsplasser så da må kommunen hugge ned deler av skogen. Bao sitter i elevrådet og skal prøve å overtale kommunen til å la være og hugge ned deler av skogen.

  Det beste med utdraget var at det var bilder og se på.
  Når det er bilder og se på, er det lettere å leve seg inn i teksten og forstå den.

  Sjangeren er tegneserie.
  Jeg synes at tegneserie er en bra sjanger.
  Det er fordi det er lettere å forstå, og det er lettere å leve seg inn i utdraget når det er bilder.

  Det jeg likte mindre med utdraget var at de ikke fortalte så mye om Bao og vennene hennes. Jeg kunne også tenke meg at de fortalte litt mer om hvor stor skogen var.

  Jeg vil gi denne boka en 3-4.
  Jeg syntes den var ganske bra, men utdraget var litt kort.

  Jeg vil anbefale denne boken til de som liker tegneserier og bilder.

 56. Jeg synes ikke at boka var så veldig bra. Jeg likte ikke boka fordi det er tegneserie og jeg er ikke noe glad i tegneserie. Den var litt kjedelig og det skjedde egentlig ikke så mye i boken. Det kom liksom aldri at de bygget enn parkeringsplass der eller noe som helst. Hvis den hadde vært på biblioteket så hadde jeg ikke lånt den. Jeg liker bedre spenningsbøker. Jeg gir den 3/10

 57. Boka virket ok liker tegneserier så kunne ha prøvd å lese den men virket ikke som noe for meg egentlig. Så sikkert sån 3 av 6

 58. jeg syntes at det var litt kjedelig og det har egentlig ikke noe sammenheng med selve historien så jeg sjønte ikke så mye.

 59. Jeg har lest boken før, synes egentlig ikke sånne bøker er så spennenes. Jeg liker bedre skumle bøker. Terningkast 3 🙂

 60. Jeg synes at boka var sånn helt grei jeg vet ikke om det er helt min smak eller ikke men den så litt spennende ut så jeg gir boka en terningkast 7 av 10 så jeg kunne tenkt meg og lese den.

 61. Jeg synes den var bra, men ikke så bra fordi det er ikke det jeg synes er så gøy. Og den var ikke så spennende ,men blir vel bedre utover i boka.Rater den 3-10.

 62. Handling
  Det handler om tre jenter som skal begynne på ungdomsskole. Det er en jente som heter Bao som går i elev råde å finner ut at skogen skal rives og da lager hun og vennene protest som heter: La skogen leve!!!!!!!!

  Min mening
  Jeg syntes boken er veldig bra og det er veldig bra at de jentene står opp for hverandre og skogen. Jeg syntes boken er veldig spennende og har veldig lyst å lese videre på den. Jeg håper andre også vil lese denne boken og syntes den er bra og ikke kaster søppel i naturen. Og Nora Dåsnes har gjort en veldig god jobb med denne broket så kort applaus til Nora. Håper folk vil lese denne!

  Terning kast
  Jeg vil gi denne boken en sekser fordi den er veldig veldig bra det utdraget jeg leste gjorde sånn at jeg fikk lyst til å lese videre på den. Håper folk vil lese denne boken.

 63. Jeg syns boka var superb av det jeg har lest og jeg likte illustrasjonene. Jeg syns ikke det var så veldig mye action i boka, men ellers likte jeg boka. Gir boka terningkast 5/6.

 64. Da jeg leste la jeg merke til at teksten handlet om bao og vennene hennes.
  Jeg syntes boken var grei og jeg synes sånne tegneserier er gøy.
  Det gjordet inntryk på meg at bao ikke ville at di skulle hugge ned skogen og lage en parkering der istede.
  Slutten var spennende fordi at de ikke skulle gå på skolen der noe mere fordi de skulle begynne på ungdomskolen og da skulle di ikke være i skogen i skoletid mere.

 65. Jeg likte ikke boken så godt, fordi den var litt kjedelig. Jeg synes det er bra at Bao bryr seg om Naturen. Hvis jeg var Linnea og Tuva ville jeg brydd meg mere om Naturen. Jeg gir terningkast 3 fordi den var litt kjedelig og lite spennende.

 66. Jeg synes den var litt kjedelig. Mye skjedde det ikke. Det var ikke så mye humor og spenning. Jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å lese noe mer av den. Det var ikke noe som interresserte meg. Den passer for folk som liker lite tekst og mye bilder. Terningkast 2/6.

 67. Jeg får inntrykk på meg at Bao er en jente som vil være veldig snill mot jorden og at hun bryr seg veldig mye om skolen.
  Jeg får inntrykk på meg at Tuva og Linnea ikke vil hjelpe til så mye å at de ikke liker skolen.
  Jeg liker at Bao vil redde skogen på skolen.
  Jeg liker ikke at Tuva og Linnea ikke vil hjelpe til så mye.

 68. Jeg elsker denne boken jeg har lest den mange ganger før denne og jeg blir aldri lei boken handler om Linnea, Bao og Tuva som er bestevenner og som elsker og leke i skogen like ved skolen, men en dag får de beskjed om at kommunen vil lage flere parkeringsplasser og må da rive deler av skogen, da blir de helt rystet og blir ikke glad men den som blir ordentlig irritert er Bao.

  Bao sitter i elevrådet og prøver å overtale de til å la være. Hun får med seg mange av vennene hennes og de, de lager en protest og lager leir i skogen og ar de skal bli der helt til de lar vær, men de går ikke så bra fordi flere og flere får beskjed av foreldrene at de må hjem og til slutt er det bare Bao, Tuva og Linnea igjen men da etter vært begynner Linnea og Tuva å gi opp, men da kommer mammaen og flere voksene for og demonstrere med Bao og det går bra til slutt.

  Denne boken passer for de som liker lettleste bøker, jeg gir denne boken en 6/6.
  Legger til dette på grunn av problemer med publisering.

 69. Jeg elsker denne boken jeg har lest den mange ganger før denne og jeg blir aldri lei boken handler om Linnea, Bao og Tuva som er bestevenner og som elsker og leke i skogen like ved skolen, men en dag får de beskjed om at kommunen vil lage flere parkeringsplasser og må da rive deler av skogen, da blir de helt rystet og blir ikke glad men den som blir ordentlig irritert er Bao.

  Bao sitter i elevrådet og prøver å overtale de til å la være. Hun får med seg mange av vennene hennes og de, de lager en protest og lager leir i skogen og ar de skal bli der helt til de lar vær, men de går ikke så bra fordi flere og flere får beskjed av foreldrene at de må hjem og til slutt er det bare Bao, Tuva og Linnea igjen men da etter vært begynner Linnea og Tuva å gi opp, men da kommer mammaen og flere voksene for og demonstrere med Bao og det går bra til slutt.

  Denne boken passer for de som liker lettleste bøker, jeg gir denne boken en 6/6

 70. Jeg har lest denne boken 2 ganger før, jeg liker ikke boken men bildene er kjempe bra! jeg anbefaler denne boken til de som liker Drama og sånn. viss jeg skulle gi boka ett ternings kast hadde det vært 4 av 6,

 71. Jeg synes boken var bra den hadde ikke kjempe mye tekst og var lett og lese. Det var tegneserie som er bra og den var spennende jeg har også lyst til og lese resten av boken men overalt var den bra. Terning kast 12/12🎲

 72. jeg likte ikke boken så mye fordi stemmen til den guten hørtes ikke bra ut og så var det en jente som leste og etter på der igjen så var det en gutt som leste og hørtes litt rar ut

 73. Litt kjedelig bok men samtidig gøy på grunn av bildene. jeg gir den en 6,8/10
  Og det var litt rart fordi dem bare bytta stemme

 74. Anmeldelse
  Navn på bok: La skogen leve
  Navn på forfatter/illustratør: Nora dåsnes

  Handling: Boken handler om Bao og vennene hennes som ikke vil at skoen ved siden av boken skal kuttes ned og hvordan de stopper det

  Min mening: Jeg liker denne boken veldig godt, men du må komme inn i den for å Synes at den er interessant.

  Boken passer for: Boken passer for barn mellom 10 og 13 år

  Terningkast: Jeg vil gi denne boken terningkast 5

 75. Jeg synes boken var veldig bra siden det er en tegneserie og handler om ungdommer.Jeg har lest denne boken to ganger før. Jeg gir den en 9\10.

 76. Jeg synes boken var veldig bra siden det er en tegneserie og handler om ungdommer.Jeg har lest denne boken to ganger før. Jeg gir den en 9\10

 77. Jeg synes la skogen leve er den beste boken fordi jeg liker ungdomsdrama og litt kjærlighet. den er ganske lærerik og, fordi handlingen handler ganske mye om miljøet og.

 78. Jeg likte boken veldig godt fra det jeg leste, jeg har kjempe lyst å lese mer av den boken.
  jeg likte denne boken siden det er tegne serie og ungdom i boken.
  Jeg gir den 9/10

 79. jeg synes den var bra men den var ikke den beste boken jeg har lest 👍,det hadde hvert bedre viss jeg kunne lest hele boken.📗😁

 80. Jeg synes det skjedde for lite ting i utdraget, det var jo også veldig kort. Jeg synes også at det var for lite spenning. terningkast 3/6

 81. Jeg synes boken var litt kjedelig fordi det var ikke spennende, men samtidig var det litt gøy på grunn av bildene😊

 82. La skogen leve

  Forfatter:Nora Dåsnes
  Utgitt:Aschehoug 2022

  Sammendrag av boken:
  I boken møter vi Bao,Tuva og Linnea.
  Handlingen foregår i skogen og på skolen.
  Det hele starter med at jentene skal gå inn til mattetimen. De chatter på en chat som heter “gjengen”. De snakker om elevrådsprosjektet og om et møte som Bao skal på i kveld. Etter timen får Tuva og Linea vite at Bao sluttet på korps på grunn av elevrådsmøtene.
  Positive ved boken
  Jeg synes at boken er lett å lese og har fine tegninger. Jeg likte også boken fordi den handler om vennskap.
  Negativt ved boken
  Det burde tas et annet utdrag fordi de andre sidene er mer spennende.
  Denne boka passer bra for barn mellom 9 – 13 år fordi da snakker vi mye om naturen.
  Jeg vil gi boken terningkast: 6/6

 83. La skogen leve

  Handling

  Det handler om tre jenter som skal begynne på ungdomsskole. Det er en jente som heter Bao som går i elev råde å finner ut at skogen skal rives og da lager hun og vennene protest som heter : La skogen leve!!!!!!!!

  Min mening

  Jeg syntes boken er veldig bra og det er veldig bra at de jentene står opp for hverandre og skogen. Jeg syntes boken er veldig spennende og har veldig lyst å lese videre på den. Jeg håper andre også vil lese denne boken og syntes den er bra og ikke kaster søppel i naturen. Og Nora Dåsnes har gjort en veldig god jobb med denne broket så kort applaus til Nora. Hoper folk vil lese denne boken.

  Terning kast

  Jeg vil gi denne boken en sekser fordi den er veldig veldig bra det utdraget jeg leste gjorde sånn at jeg fikk lyst til å lese videre på den. Hoper folk vil lese denne boken.

  Hilsen Anna

 84. Jeg synes den var bra fordi, det var gøy at hun likte naturen, og den høres spennende ut. Men kunne hatt litt mer spenning og kanskje vært litt lengre.

 85. LA SKOGEN LEVE

  La skogen leve er en bok om vennskap, som er skrevet av Nora Dåsnes. Hun har både skrevet og illustrert boken. La skogen leve handler om, Bao og vennene hennes som elsker og leke i skogen, både i friminuttene på skolen og på fritiden deres. Men det er nemlig et problem, nå viser det seg at kommunen skal lage en parkeringsplass rundt skolen, og for og gjøre det må de hugge ned store deler av skogen, Bao er med i elevrådet, og skal prøve og gjøre noe med det.

  Jeg synes personlig at man burde like Bao, rett og slett fordi, jeg er redd for og bli cancelled, for å skrive dårlige ting om henne, hun er altfor sjefete og irriterende, (beklager virkelig, men må være ærlig) jeg er absolutt ikke glad i hennes karakter. Jeg er ganske sikker på at Bao er hovedpersonen. Boken er satt i moderne tid, på en skole i Norge, skogen ligger at med skolen, ca. Rett ved siden av skolen.

  Boken handler spesielt om klima og miljø, derfor er dette et veldig viktig emne for meg.

  Jeg synes at boken er veldig lett å leve seg inn i, og jeg koste meg veldig mye når jeg leste boken. Jeg tror at teksten slutter veldig bra, litt krangling med familie og venner, men ellers ender det bra.

  Jeg anbefaler denne boken til mennesker som liker tegneserier, miljø og vennskap. Boken er kanskje til folk fra 9-14 år. Dere burde også lese andre tegneserier av Nora Dåsnes, jeg anbefaler! Jeg koste meg så mye, når jeg leste dem.

 86. boken, la skogen leve er en tegneserie og den handler om en jente som heter Bao og hun og vennene hennes liker og være i skogen, men til neste år skal Bao og vennene hennes begynne på ungdomskolen og da er de ikke ved siden av skogen lenger, og nå må Bao sitte i elevrådet fordi nå driver de og skal rive ned skogen og bygge nye parkeringsplasser men det vill ikke Bao. jeg synes at boken var bra fordi det handler om miljø og det er veldig bra. jeg synes at det er bra at det finnes bøker om at folk vill redde miljøet og dyr i skogen og faktisk bryr seg om miljøet. jeg anbefaler boken til alder 6 til 10 år fordi jeg tenker at de som er over 10 år vet at man ikke skal for søple naturen som egentlig vi skal passe på. jeg gir terning kast 6 fordi det handler om miljøet fordi det er veldig viktig og ta vare på naturen. og jeg vill gjerne vite mer om boka og miljøet.

 87. La skogen leve. Boka handler om en jente. kommunen vil at de skal rive ned skogen for å lage en parkerings plass der.

  Jeg liker at hun og vennene hennes vil ta vare på skogen. det er det jeg liker med boka.
  Jeg syns den skule vørt litt mer tekst. Men boka var bra jeg gjir boka 5\10.

 88. Boken heter la skogen leve. Den handler om tre jenter heter Bao, Tuva og linnea. De elsker skogen. Men, noen vill rive ned litt av skogen får å lage parkeringsplass. Tuva spørrer Bao om hun skal komme til korps men hun sa nei. Jeg liker boka veldig mye. jeg gjær den (5 av 6)

 89. Jeg likte boken fordi den handler om en jente (Bao), som skal stoppe kommunen for å lage parkeringsplasser i skogen der hun og vennene hennes leker i når det regner.
  Jeg synes det er fint at hun ønsker å ta vare på naturen. Parkeringsplasser er kjedelige. Jeg gir den terningkast 6

 90. Boken heter la skogen leve. Boken handler om en jente som heter Bao og liker skogen. jeg likte boken fordi den handler om miljø og natur. jeg synes den var passe bra. Jeg liker bøker om naturen. Jeg gir boken 5 \ 6. Jeg anbefaler boken til alle.

 91. Boken handler om Bao og vennene hennes som skal prøve å redde skogen som dem liker å leke i for noen prøver å rive ned skogen for å lage mere parkeringsplasser.

  det er en vennskaps full bok.

  jeg synes det er et helt ok utrdrag fra boka Fordi det var ikke så mye som kjedde, men det er en tegneserie så den var litt bra.

 92. Bokanmeldelse
  Innledning

  Tittelen på boka er la skogen leve, forfatter er Nora Dåsnes, den som har illustrert boka er Nora Dåsnes, laget i 2022 og ble gitt ut av Nora Dåsnes.

  Hoveddel

  Hovedpersonene er abdi, bao og linnea, Det foregår på skolen og i skogen og jeg vet at det er mars fordi de sa at det er tre måneder til sommerferien.

  Avslutning

  Jeg elsker natur så jeg liker den og det er bitte litt engelsk og det er kult og det er litt drama men jeg er ikke så fan av drama men det er litt drama i boka, Jeg anbefaler den hvis du liker natur eller liker drama og hvis du ikke hater engelsk så anbefaler jeg den.😊 Jeg syntes det passer for barn, ungdommer og små voksne som akkurat har blitt voksne.

 93. Tittel la skogen leve
  forfatter Nora Dåsnes
  Bao og vennene hennes liker og være i skogen,men Bao har begynt og slutte på ting det liker ikke vennene hennes. Men Bao mener at siden mammaen hennes er advokat så kan hun redde skogen. Jeg likte boken veldig godt og tegningene var super jeg synes at utdraget kunne ha vært litt lenger og litt mer tekst.
  Men uansett en veldig god bok jeg gir den terning kast seks.

 94. Hoved personen i denne boka heter Bao
  Bao og vennene hennes mener at voksne er dritt og kjønner ingenting
  De vil streike for at noen ikke skal bygge bygninger i skogen.
  Det var i vår det holdte på og bli sommer dette er en type Vennskapsbok.
  I boka prøver de å streike men det var ikke så lett.

  Boken var ikke altfor spennende men den var ikke kjedelig,fordi jeg var ikke så intrisert i den men det kunne vært en fin bok til noen andre. Den var litt kjedelig pga den hadde ikke så mye ider.
  Boken passer for barn som er glad i tegneserier og natur.

 95. La skogen leve

  La skogen leve skrevet av Nora dåsnes hun skrev og illustrerte boken ble utgitt i 2022.
  Hoved personen Bao hun ønsker at skogen ved skolen hennes skal Bli,så hun protesterer når de ikke vil høre på henne om at skogen bli.

  Jeg synes boken var veldig bra fordi jeg liker sone type bøker.

  Jeg tror boken passer for 4 år til 18.

 96. Min mening om boka er at den bare ble laget på grunn av at folk ville ha mer av, ti kniver i hjerte jeg følte at den bare drøyet ti kniver i hjerte, som handler om vennen hennes. boka passer til 9-12 åringer. Jeg ville anbefalt boka får 9 åringer fordi det er om klima og sånt.
  Jeg mener at den ikke burde være en superfinalist i boksluker. Jeg likte egentlig ikke Bao så godt. Hun var irriterende i den først boka ti kniver i hjerte så det er en av grunnen mine.jeg syntes boken ikke var så vanskelig og lese men den kan være for andre. Bao var sjefete, grinete, og masete. Boka er en sterk terning kast 4

 97. Min mening om boka er at den bare ble laget på grunn av at folk ville ha mer av, ti kniver i hjerte jeg følte at den bare drøyet ti kniver i hjerte, som handler om vennen hennes. boka passer til 9-12 åringer. Jeg ville anbefalt boka får 9 åringer fordi det er om klima og sånt.
  Jeg mener at den ikke burde være en superfinalist i boksluker. Jeg likte egentlig ikke Bao så godt. Hun var irriterende i den først boka ti kniver i hjerte så det er en av grunnen mine.jeg syntes boken ikke var så vanskelig og lese men den kan være for andre. Bao var sjefete, grinete, og masete. Boka er en sterk terning kast 4

 98. Min anmeldelse jeg likte ikke denne boken så mye men jeg likte det litt.
  Fordi at de snakker om skogen og miljøet og de snakker om kjærestepar

 99. Hei, jeg likte bokanmeldensen fordi det handled om natur og miljø. Jeg synes at det var en passe bra bok, fordi den hanldet om natur. Jeg liker bøker om natur og miljø. Jeg anbefaler boken til andre

 100. Den handler om neon jenter som pleide å være i en skog, men så skulle noen bygge parkeringsplass der, og de må rive skogen. Så de demonstrerer. Jeg synes det var bra at det var tegneserie, fordi det er lettere å lese.

 101. Denne boken handler om en vennegjeng som prøver og bli hørt så de demonstrerer til å rive skogen for å bygge parkerings plass.
  8/10

 102. Jeg synes denne boken var fin fordi den var morsom, gøy osv. Men også fordi de prøvde å redde skogen dems.

  Terningkast
  Jeg gir terningkast 6

  Boken passer
  Jeg synes den passer for 5-7

 103. Det var en litt kjedelig og dårlig bok fordi at det var litt dårlig uttalelse og det handlet så vidt om 2 ting i boka.

 104. LA SKOGEN LEVE

  HANDLING
  La skogen leve handler om tre jenter som går i sjuende som heter Tuva, Bao og Linnea. Bao liker å være I skogen hun sier de må være mye I skogen fordi de snart begynner på ungdomsskolen, men Linnea har en annen mening hun tror det er fordi Abdi er der. Etter skolen skal de på korps, men Bao har noe annet å gjøre hun må på et elevrådsmøte fordi de har laget et miljøtiltak de skal framføre.

  MIN MENING
  Min mening er at det var en bra bok og jeg likertegneserie fordi de beste bøkene er i tegneserie så jeg takker Nora Dåsnes som lagde den på den måten hun lagde den på. Jeg har også lest en bok i som heter ti kniver i hjertet som er i samme serie av samme forfatter. Jeg anbefaler la skogen leve for barn 6-12 både fordi den er lett og lese og den har et bra tema om å redde skogen og miljøet

  TERNINGKAST
  Jeg har så lyst til å lese videre jeg skulle ønske den var lengre men jeg gir den så klart en terningkast 6 jeg synes at alle barn i hele Norge burde lese denne boken så kom å sjekk den ut.

 105. Jeg syntes det var ganske bra og det var en kul bok. Jeg har lest hele før og den er kul og handler om noe ganske viktig at man ikke må hugge skogen og bytte ut med bygninger siden det kan være et fredelig sted for andre.

 106. -Da jeg leste la jeg merke til at Bao var veldig opptatt av natur.
  -Jeg synes at la skogen leve var en bra bok 9.3/10.
  -Jeg likte godt da linnea sa «det går ikke an jeg er helt plumpa».
  -Jeg ble irritert over da læreren sa «ok da er det Algebra»
  -Det gjorde inntrykk på meg da de snakket om at Tuva var kjæreste
  med en som het miriam.
  -hvis jeg var der ville jeg vært enig med linnea.
  -jeg ble skuffet fordi hele boka var ikke de.
  -jeg ble overrasket over at Bao trodde hun ikke kunne være i en skog fordi hun begynner på ungdom skole.
  -slutten var litt kjedelig fordi at ingenting skjedde akkurat.
  9.3/10 stjerner.

 107. Anmeldelse
  Navn på bok: La skogen leve.
  Navn på forfatter/illustratør: Nora Dåsnes

  Handling
  Boken handler om noen barn som skal stoppe de voksne fra å kutte ned skogen, så derfor drar de og demonstrerer.

  Min mening
  Min mening om boken, er at den er veldig bra og at de har fått poenget med boken godt frem til de som leser.

  Boken passer for
  Boken synes jeg passer for 5-7 klasse.

  Terningkast
  Jeg gir boken terningkast 5.

 108. Bokanmeldelse av: Dina-Elise Lyngmo

  Bokens navn:LA SKOGEN LEVE!

  Forfatter:Nora Dåsnes

  Utgitt av:Aschehoug 2022

  Sjanger:Vennskap

  HANDLING

  La skogen leve handler om Bao og vennene hennes Tuva og Linnea. Kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen, Og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke og overtale dem ti log la vær. Tuva og Linnea tenker mest på gutter og kjærester. Tuva syns det er barnslig og leke i skogen. Får Bao Linnea med på og redde skogen? Tuva foreslår at de kan dra i helgene, og hva sier de andre om det?

  Mammaen til Bao er advokat. Men klarer de og overtale mammaen til Bao og de andre voksne?

  MIN MENING

  Etter det jeg har lest, må jeg bare si (WOW) for et spennende utdrag. Boken har mye vennskap og mye drama. jeg ble helt fasinert av at det går ant og bry seg mer om utseende , gutter og hva andre syns om deg. Boken viser at man bryr seg mere om hva andre syns om seg selv enn sine egne venner. Denne boken minner meg litt om mitt eget liv, jeg liker og leke i skogen på skolen, men de andre vennene mine liker ikke det nå lenger. Boken er fantastisk fo personer som skiller seg litt ut

 109. Jeg syntes den var skikkelig kjedelig. Jeg syntes at det kunne ha skjedd litt mer og jeg følte at boka ikke hang sammen. Plutselig så var de i klasserommet og så plutselig var de et annet sted. Jeg syntes at boka gidde litt lite mening og det ble brukt kleine ord. Det er ikke min stil/type bok.

 110. Jeg likte boken ganske men ikke så fordi jeg er ikke så engasjert i miljø og sånn. Men jeg synes den var sånn passe selvom jeg ikke er så opptatt av miljø. 3 av 6 passer til 6-10 år!

 111. Synes det var en grei bok, litt morsom og litt drama, den passer bra for folk som engasjerer seg når det gjelder miljø eller vennskap eller 6-12 år. terningkast 4/6 eller 7/10.

 112. Jeg syns den var ganske kjedelig, ikke min smak. Og jeg liker ikke tegneserier. Jeg rater den 1/10. Hadde og takk for meg.

 113. Navn på bok: La skogen leve
  Navn på forfatter/illustratør: Nora Dåsnes

  Handling: De prøvde å få kommunen til å skifte mening om å fjerne litt av skogen.

  Min mening:Jeg elsket boken den fikk meg bare til og ville lese mer. Og minnet meg om hvor viktig det er å ta vare på naturen.

  Boken passer for: Jeg synes denne boken passer for femteklassinger og opp til åttende.

  Terningkast: Jeg gir terningkast 6/6 fordi den gjorde så mye budskap om og la skogen leve og for at den var gøy.

 114. Jeg synes denne boka var helt grei.Den handler om noen jenter som bruker å leke i skogen i friminuttene på skolen.Men snart skal de bygge parkeringsplassen i skogen.Jentene blir litt irritert på det.Derfor vil de demonstrere og lage en sak om det.Hun ene er i elevrådet og skal ta opp det der.Jeg tror boka passer til 8-11 år.Jeg gir boka 5\10.Terningkast 4.

 115. Denne er sååå godt! Jeg er enig at vi burde ikke hogge ned skog bare for å lage parkeringsplasser..! Jeg håper en dag at jeg får denne boken selv og får vite hva som skjer videre! Så spennende og bildene er bare helt stunning! LA SKOGEN LEVE!! terning kast 6 av 6😊

 116. Hei, hei vi synes boken var veldig bra. Det handlet om at Bao, Linnea og Tuva var bestevenner før men nå er bare Linnea og Tuva for de liker heller å snakke om gutter men Bao liker skogen som før. Vi synes boken var ganske bra og vi håper at vi får den på skolen vår og hvis vi får den på skolen så skal vi være de første som leser den utdraget var veldig spennende. Vi hadde anbefalt den vis du liker tegneserier eller vi s du hater det det er fortsatt gøy. Vis du ikke har lest den så må du bare det fordi den er så gøy og spennende. Vi gir den 9/10 (DU MÅ LESE DEN!!!) 🤩
  😉HADET!!!!!😉

 117. Jeg synes den var helet grei siden det var litt spennende det med elevrådet så jeg anbefaler denne boka til folk som liker naturen 6/10

 118. Jeg synes den var helet grei siden det var litt spennende det med elevrådet så jeg anbefaler denne boka til folk som liker naturen 6/10

 119. Jeg synes den var helet grei siden det var litt spennende det med elevrådet så jeg anbefaler denne boka til folk som liker naturen 6/10

 120. boka var okay. den var ikke bra men den var ikke dårlig heller. det er ikke en av bøkene som jeg hadde lånt.

 121. jeg syntes boka egt var litt kjedelig fordi det var ikke så veldig mye spenndene som skjedde. jeg rater boka 2.7

 122. jeg synes den var spendenne siden dem var i skogen også var det masse regn som skulle komme, og det viste også at dem teksta sammen, jeg synes den var bra 6.6/10

 123. Boka handlet om 3 jenter som ville redde naturen, Boka var fin og spennende har litt lyst og lese hele men vet ikke. 4 av 6

 124. hei jeg heter Milla, jeg syntes boken var veldig bra, det var godt forklart og veldig bra tegnet. det er bra at ungdommer for si sin mening og det forklarte de veldig godt. det var en morsom bok med mye drama. denne boken passer nok aldersgruppen 10-14, jeg gir denne boken 7\10 håper den kommer kommer langt inn til nominasjon. 🙂

 125. Jeg pleier ikke lese så mye om vennskap men boka var ganske bra ikke det verste jeg har lest jeg gir boka terningkast 5,7/6 og synes den burde bli med i finalen:)

 126. Jeg likte boka veldig godt ,fordi de bruker referanser til ord ungdommer bruker nå for eksempel bruh. Den er veldig bra 9/10

 127. Jeg elsker denne boka fordi den er løyen og spennende . Jeg synes at alle skal lese denne boka fordi den er en tegneserie og du kan forstå den lett. Jeg likte mest da Linnea,
  Bao og Tuva snakket på Pc’en/ipad. Hovedpersonen var Bao og hun er morsom.

 128. Jeg elsket denne boka. Den var spennende og løyen. Jeg synes alle burde lese denne boka fordi den er superkul og morsom. Håper alle leser denne boken.😀😍😁

 129. Anmeldelse – La skogen leve – Ingrid, Mathilde og Olivia

  Tittel: La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Vennskap
  Handlingsreferat: Denne boken handler om en jente som heter Bao, hun har to beste venninner som heter Linnea og Tuva. De tre elsker å leke i skogen. Bao sitter i elevrådet og vil gjøre alt hun kan for å stoppe dette. Linnea og Tuva er ikke like glad i skogen som Bao. Nå har kommunen bestemt at de vil lage flere parkerings plasser rundt skolen, og må derfor hugge ned deler av skogen. Får hun med seg vennene sine, og redder skogen?
  Vår mening: Vår mening om boken er at den har et veldig bra tema, og det gjør boken bra! Den er også veldig lærerik, og som barn kan bli inspirert av.
  Av denne boken har vi lært at vi kan gjøre en forskjell.
  Opplevde teksten: Vi synes forfatteren har skrevet bra og at bildene var veldig fine. Det var en god ide og ha boken som tegneserie og vanlige sider, fordi det gjør boken lettere å lese for alle aldersgrupper.
  Begrunnelse/god eller dårlig tekst: Vi synes at handlingen var gjort på en fin måtte som gjør teksten blir mer hel og sammenhengende.
  Anbefaling: Vi anbefaler teksten fordi den kan inspirere og motivere andre barn til å si sin mening.
  Terningkast: Vi gir den terningkast 5/6.

 130. Jeg synes boken er veldig fin fordi den forteller oss at vi har retten til å si hva vi vil. Det er en fin og morsom bok. Det er fint att de bruker ungdommer fordi da kan ungdommer kjøne at selv om du er ungdom kan redde en skog.

 131. Boka hadde litt dårlig forklaring men den var også cringe vi skjønte egentlig ingenting lol.
  terningkast 1/6 og det er det beste vi kan gi så ver glad.

 132. Hallo, jeg synes boka var ganske bra men det var litt vanskelig og lese det. Og da mener jeg at skriften var litt for liten😉 men ellers var den bra!
  men jeg ville likt vis det var litt mer drama inni ellers kan det bli litt kjedelig…
  den handlet jo om at de ville at skogen skulle leve men boken gikk slutt før vi fikk vite så mye men det andre sånn kjede var at en jente var i elevrådet så hun måtte slutte på korps også litt forelskelse da
  jeg vil rate den 8/10

 133. Den var helt grei det var egentlig ikke så spennende og det trenger litt mer drama🤠
  det var også litt vanskelig å lese fordi det var litt lite skrift og man kjønte ikke helt hva det skulle gjøre med skogen😌☹Men den var grei

 134. Den var helt grei det var egentlig ikke så spennende og det trenger litt mer drama🤠
  det var også litt vanskelig å lese fordi det var litt lite skrift og man kjønte ikke helt hva det skulle gjøre med skogen😌☹Men den var grei

 135. Den var helt grei det var egentlig ikke så spennende og det trenger litt mer drama🤠
  det var også litt vanskelig å lese fordi det var litt lite skrift og man kjønte ikke helt hva det skulle gjøre med skogen😌☹Men den var grei

 136. den virket ikke så spenene det er egentlig ikke så mye såm sede bare en krangel egentlig om et eler aent hilsen enonym

 137. Hei, vi elsker boken. Den var SÅ bra😍Vi håper så sykt mye at vi får den på skolen, fordi den er bare best🤩 boken var veldig gøy. Vi håper den vinner bokslukerprisen. Vi hadde annbefalt den hvis du liker😃 eller hater🙄 eller elsker🤩 å lese. det er en tegneserie
  ( favoritten) . Vi har allerede lånt den på bibloteket. Vi har ikke lest den ferdig men til nå er den ganske spennende, så vi tror at den bare kommer til og bli bedere. Vi likte også at hovedkarakteren heter Bao for det er et ganske kult navn. Vi likte også den delen da hun klatret opp på taket😎 vi gir den terningkst 6/6🙃
  HADET!!

 138. Hei, vi elsker boken. Den var SÅ bra😍Vi håper så sykt mye at vi får den på skolen, fordi den er bare best🤩 boken var veldig gøy. Vi håper den vinner bokslukerprisen. Vi hadde annbefalt den hvis du liker😃 eller hater🙄 eller elsker🤩 å lese. det er en tegneserie
  ( favoritten) . Vi har allerede lånt den på bibloteket. Vi har ikke lest den ferdig men til nå er den ganske spennende, så vi tror at den bare kommer til og bli bedere. Vi likte også at hovedkarakteren heter Bao for det er et ganske kult navn. Vi likte også den delen da hun klatret opp på taket😎 vi gir den terningkst 6/6🙃
  HADET!!!

 139. Jeg syntes boken var helt ok, boka handler om Bao, Linnea og Tuva de elsker skogen de er der hele tiden, men skolen har tenkt til å øderlege litt av skogen men Bao er sur og hun vil ikke at de skal gjøre det. Så Bao har tenkt til å snakke om det i elevrådssamtalen hennes til rektor og noen andre. I mattetimen chatter jentene sammen om Abdi og værmeldingen, etter mattetimen spør Tuva skal du komme på korps Bao? så sier Bao jeg har slutta på korps fordi jeg har blitt elevrådsleder og det blir veldig mye for meg og jeg har møte i dag, jeg skal snakke om miljøet til rektoren og noen andre. Tuva og Linnea bryr seg bare om kjærester og gutter. Jeg anbefaler boken til folk som liker skogen og drama. Jeg gir den terningkast 4.

 140. Jeg syntes boken var helt ok, boka handler om Bao, Linnea og Tuva de elsker skogen de er der hele tiden, men skolen har tenkt til å øderlege litt av skogen men Bao og vennene hennes er sure og de vil ikke at de skal gjøre det. Så Bao har tenkt til å snakke om det i elevrådssamtalen hennes til rektor og noen andre. I mattetimen chatter jentene sammen om Abdi og værmeldingen, etter mattetimen spør Tuva skal du komme på korps Bao? så sier Bao jeg har slutta på korps fordi jeg har blitt elevrådsleder og det blir veldig mye for meg og jeg har møte i dag, jeg skal snakke om miljøet til rektoren og noen andre. Jeg anbefaler boken til folk som liker skogen og drama. Jeg gir den terningkast 4.

 141. jeg likte ikke boka så mye siden jeg er ikke så opptatt av natur og sånt men den var ikke så dårlig som jeg hadde trodd jeg likte at de hadde sånne meldinger i illustrasjonene jeg ville ha anbefalt til folk som er opptatt av miljø og sånne greier

 142. Boka handlet om 3 venner som lekte i skogen hver dagen på grunn av de skal jo begynne på ungdom skolen snart
  Enn dag har rektor og kommunen bestemt at de vil lage flere parkerings plasser til skoler og bygninger

  Jeg har lest hele boka og den var veldig fin å lese
  Vennskap,familie og jobbe+ hjelpe hverandre.

  Jeg likte boka fordi de ville redde skogen og de ga ikke opp enda.
  Tegningene var helt ok og boka var ok også

  Terning kast 5.5

 143. Denne boka er veldig kjedelig. Den handler om noen jenter som skal redde miljøet.
  Men bao sine venner bryr seg bare om kjærster.
  o

 144. La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Vennskap

  I utdraget får vi med oss tre gode venner Bao Tuva Linea vi får med oss at Bao er hovedperson. Alle tre av dem liker og være i skogen ved skolen i friminuttene, men nå i det siste har det vært god mengde regn. Når skole dagen er over skal Tuva og Linea på korps og Bao skal til elevrådets møte som handler om miljø får skogen.

  Vi mener at det er en fin og spennende tegneserie bok som tar opp viktige temaer. Det som gjør teksten bra er at den er forstårlig og den har et muntlig språk mellom vennene som gjør teksten artig. Vi mener at andre burde lese boken fordi den er spennende og er lærerik om det å engasjere seg for miljø og klima, samt utfordringer ved vennskap og interesser.

  Vi anbefaler boken ved barn for elever i 8-12 år. Språket er greit og bildene er fine, men noen vanskelige ord kan kreve litt av leseren. Vi opplevde boken som gøy og engasjerende. Terningkast 5. Boken bør være superfinalist fordi den tar om viktige temaer som engasjere leseren. Det at den er en tegneserie gjør at flere har mulighet til å lese den og forstå innholdet.
  La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Vennskap

  I utdraget får vi med oss tre gode venner Bao Tuva Linea vi får med oss at Bao er hovedperson. Alle tre av dem liker og være i skogen ved skolen i friminuttene, men nå i det siste har det vært god mengde regn. Når skole dagen er over skal Tuva og Linea på korps og Bao skal til elevrådets møte som handler om miljø får skogen.

  Vi mener at det er en fin og spennende tegneserie bok som tar opp viktige temaer. Det som gjør teksten bra er at den er forstårlig og den har et muntlig språk mellom vennene som gjør teksten artig. Vi mener at andre burde lese boken fordi den er spennende og er lærerik om det å engasjere seg for miljø og klima, samt utfordringer ved vennskap og interesser.

  Vi anbefaler boken ved barn for elever i 8-12 år. Språket er greit og bildene er fine, men noen vanskelige ord kan kreve litt av leseren. Vi opplevde boken som gøy og engasjerende. Terningkast 5. Boken bør være superfinalist fordi den tar om viktige temaer som engasjere leseren. Det at den er en tegneserie gjør at flere har mulighet til å lese den og forstå innholdet.

 145. Bokslukeprisen
  Ann og Eskil
  Tittel: La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Vennskap
  Bao går i korps og er elevrådsleder. Hun er veldig opptatt i miljøet og elevrådet. Derfor er det vanskelig for Bao å velge hva som er viktigst av venninnene, Linnea og Tuva, eller elevrådet. En dag skulle Bao på elevråds-møte der det ikke gikk som planlagt.
  Vi mener utdraget var veldig bra og lærerikt fordi, det tok opp mye viktig om vennskap. Vi likte at de tre venninnene var forskjellige, men fortsatt kommer gått overens. Etter å ha lest teksten «La skogen leve» har vi kjempelyst til å lese hele boken. Derfor anbefaler vi boken til alle barn og ungdom som er engasjert i miljøet, vennskap, drama og tegneserier.
  Vi opplevde at teksten var interessant og unik, fordi vi møtte på en lesbisk jente. Det var nytt og modig av forfatteren å være så åpen på at det er greit å være skeiv og at det er ingen som dømmer deg for det. Det var ikke lenge siden det ikke var lov å si sin mening eller være skeiv, derfor syntes vi at teksten var unik og fin.
  Det som gjør dette utdraget så bra er at hun skriver om virkeligheten i de morderne verdenen, det syntes vi er en bra ting.
  Den fortjener å være superfinalist. Terningkast 6/6

 146. Tittel: La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Vennskap
  Bao går i korps og er elevrådsleder. Hun er veldig opptatt i miljøet og elevrådet. Derfor er det vanskelig for Bao å velge hva som er viktigst av venninnene, Linnea og Tuva, eller elevrådet. En dag skulle Bao på elevråds-møte der det ikke gikk som planlagt.
  Vi mener utdraget var veldig bra og lærerikt fordi, det tok opp mye viktig om vennskap. Vi likte at de tre venninnene var forskjellige, men fortsatt kommer gått overens. Etter å ha lest teksten «La skogen leve» har vi kjempelyst til å lese hele boken. Derfor anbefaler vi boken til alle barn og ungdom som er engasjert i miljøet, vennskap, drama og tegneserier.
  Vi opplevde at teksten var interessant og unik, fordi vi møtte på en lesbisk jente. Det var nytt og modig av forfatteren å være så åpen på at det er greit å være skeiv og at det er ingen som dømmer deg for det. Det var ikke lenge siden det ikke var lov å si sin mening eller være skeiv, derfor syntes vi at teksten var unik og fin.
  Det som gjør dette utdraget så bra er at hun skriver om virkeligheten i de morderne verdenen, det syntes vi er en bra ting.
  Den fortjener å være superfinalist. Terningkast 6/6

 147. Veldig bra, fin sjanger
  Spennende
  Liker at den er miljøvennlig
  Liker ikke tegneserier

 148. Likte ikke Bao fordi hun var litt irriterende og pick me, de andre var ok, men IKKE Bao. Tegningene var også bra, bare ikke Bao sin da.
  Terningkast 2

 149. Jeg syns denne boken er veldig bra, og en av de beste bøkene jeg har lest! Den er veldig bra fordi den handler om noe kjempeviktig, og jeg lærte til og med noe om global oppvarming, med orkaner og sånn. Den er veldig spennende og jeg får lyst til å lese mer😊 Jeg liker hvordan de hoved jentene tekster og snakker til hverandre🙈🤣

 150. Jeg syntes boken var helt grei men ganske kjedelig også, plutselig var hun spiderman så skjønte ikke så mye av det, også snakket de jo bare om skogen, så ganske kjedelig.
  4/10..

 151. Boken var helt grei, syntes det var veldig morsomt med de mld som de vennene drev å sendte til hverandre, jeg klarte liksom aldri å slutte å lese🫣4/6🎲

 152. Jeg synes boken er ok, realistisk og bra tegnet. Men den var ikke super gøy å lese.
  Tror ikke jeg hadde lånt den.
  Terning kast: 3/6

 153. Jeg syntes boka var veldig bra men kanskje den trenger mer action men jeg likte hvordan de snakka til hverandre da

 154. Jeg syntes boken var helt grei men ganske kjedelig også, plutselig var hun spiderman så skjønte ikke så mye av det, også snakket de jo bare om skogen, så ganske kjedelig.
  4/10

 155. Jeg synes boken er ganske bra, den har også viktige temaer. Den er også litt morsom fordi de har litt morsomme ord ved siden av hva som egentlig skjer. 😀

 156. Dette her er en av de BESTE bøkene jeg har lest! En helt vanlig jente redder en skog, jeg skulle ønske jeg var bao! I denne boka er det veldig mange tips til hva man kan gjøre får miljøet. Jeg så på et av tipsene, å nå prøver jeg å lage en organisasjon🌿 boka var såååååå bra, å jeg likte at hun klarte å stå i mot kraften fra de voksne😁 Nora Dåsnes er en kjempe flink forfatter, og jeg liker at hun får med lhbt og miljøet i bøkene sine! Den var kjempe fin å jeg elsker illustrasjonene👍🏼 jeg anbefaler veldig «La skogen leve» jeg håper flere gjør som bao, og vertfall gjør noe for miljøet🍀terningkast 10/10👍🏼🎲

 157. Jeg syntes boka var helt grei, jeg syntes de kom litt ut av tema med all chattingen og det med den spidermanen.

 158. Litt kjedelig egentlig, de snakker bare om skogen og sånn og jeg syntes ikke det var så interessant, men den var grei.

 159. Jeg synes ikke den var så gøy fordi det var kjedelig når de snakket om kjærester og jeg synes ikke at den handlet så mye om skogen.1

 160. Jeg likte det lille utdraget til la skogen leve. Den gir et bra bud skap til miljøet☺️. Jeg gir den 6/6 på terningkast🎲

 161. Utdraget var litt kort men jeg likte den. Jeg likte tegningene. Jeg har gjerne lyst til å lese resten.

  Terningkast: 6

 162. Den var helt grei.
  Grunnen til det er at den var sånn litt kjedelig men fortsatt om en viktig sak.
  Terningkast 3/6

 163. Boka handlet om 3 venner som lekte i skogen hver dagen på grunn av de skal jo begynne på ungdom skolen snart
  Enn dag har rektor og kommunen bestemt at de vil lage flere parkerings plasser til skoler og bygninger

  Jeg har lest hele boka og den var veldig fin å lese
  Vennskap,familie og jobbe+ hjelpe hverandre.

  Jeg likte boka fordi de ville redde skogen og de ga ikke opp enda.
  Tegningene var helt ok og boka var ok også

  Terning kast 5.5
  7.5/10

 164. Jeg opplevde teksten som ikke den verst men ikke den beste. Etter min mening var boken helt ok.

  Terningkast 3/10. 😒

 165. Jeg syntes at boka var kjedelig og ikke noe jeg hadde lest. jeg syntes boka er for noen som er avhengige av skogen og natur.

 166. Boka var ok det var ikke så spennende det var om en skog at de vill være der jeg gir boka 4/10

 167. Jeg syntes boka var litt spennende, men jeg tror det blir litt romanse i boka som er ikke gøy å lese for meg. men jeg tror folk som er glad i naturen eller romanse kanskje blir glad i å lese boka.

 168. Jeg syntes denne boken er veldig bra, jeg har lest den selv og den var veldig spennende og interrisnag. den handler jo om et viktig tema, fordi karakterene i boken vil jo at skogen ikke skal bli ødelagt. Så man lærer jo ganske mye av å les denne boken, alt i alt vil jeg gi boken 9/10.

 169. Jeg synes den var ganske gøy, og synes det var bra at den hadde litt mye tekst i forhold til at det er en tegneserie. 4/6

 170. Jeg synes boken var bra. Og den fikk deg til å bli mer oppmerksom på klima og miljø. Jeg anbefaler den. 5/6

 171. Jeg synes boken var gøy fordi jeg liker sånne type bøker. Jeg ville anbefalt boken🤩🤩

  Terningkast 6 av 6.

 172. Jeg synes utdraget var litt kjedelig, men jeg vet at boken er bra. Fordi jeg har lest den andre. Terningkast: 5/6

 173. Boken var inspirerende fordi man burde lære om klima. Noe annet som er viktig er at man må ikke noe gøy for at det er verdt det.
  Boken fikk meg til å tenke på at klima er viktig, og jeg håper det var ikke bare jeg som fikk lyst til å hjelpe klimaet. Terningkast 5 og en halv.

 174. jeg syns at boka ikke var så spenene fordi det skjedde ikke så mye. det kan være gøy for de som liker tegneserier men jeg syns at de forklare følelsene litt lite og da er det vanskelig å skjønne om de er glad eller ikke. jeg gir boka : 4,6/10

 175. Jeg synes ikke denne boka var så veldig spennende. Det ikke så mye handling. Men jeg tror fortsatt at boka kan være bra selv om utdraget kanskje ikke er like spennende. Jeg gir den terningkast 3.

 176. Boken var helt ok. Det var ikke akkurat den beste boken jeg har lest, men helt grei. Jeg forstod ikke hele handlingen så da ble den litt kjedeligere.

 177. Jeg synes at boka var helt passe. den var ganske spennende men jeg skjønte ikke helt hva som skjedde og den var ikke helt meg men fin for de som liker sånne bøker. Så jeg synes a boka var helt grei.

 178. Jeg likte ikke boka fordi jeg følte at den ikke var noe for meg den var ikke så spennende så jeg gir den 4/10

 179. Jeg synes at boken var bra men boken var litt vanskelig og forstå fordi det ble bare litt surr. Men ellers synes jeg at boken var bra og fine tegninger.

 180. jeg syntes ikke boka var så ille. Det eneste jeg lot merke til var at teksten var veldig liten, men det er mulig at den ikke er altfor liten så derfor er boka ganske bra.

 181. Jeg syns boken var sikkelig kul og perfekt for meg for den var ikke for kjedelig men ikke kjempe gøy så den var veldig kul syns jeg 🙂

 182. hei jeg syntes denne boken er veldig bra men den var ikke for meg.. jeg sjkønte ikke den helt men det var en god bok og god ide. terningkast 5/10.

 183. Boka er skreven av Nora Dåsnes og handler om Bao og vennene hennes. Kommunen planlegger og hogge ned skogen de elsker å vere i. Så dei prøver å fikse d.Eg gir boken terningkast 4/6 og den passer for mellomtrinnet og nedover.

 184. Denne boken handlet litt om skogen, men mest om Abdi og hun ene jenta. Det var ganske løye og lese de meldingene.

 185. Jeg synes den var passe den var lit rar det skulle vært en dame så leste den men ja det var lit gøy og vis du liker vennskap og naturen så er den for deg men ikke min favoritt i disse bøkene så jeg gir den 5,5/10 🩷

 186. Den var egentlig ikke så gode.. fordi den handlet liksom nesten ingen ting om «skogen»
  Og engelsken deres var helt dårlig, hvis de ville ha det litt morsomt så må de egentlig prøve å gjør det riktig.

 187. Hei dette er min mening om teksten!

  Jeg opplevde teksten som ikke den verst men ikke den beste. Etter min mening var boken helt ok. Det var liksom ikke så mye tekst så vi fikk ikke så mye ut av hva det handla om. Det eneste det handla om var nesten skrivinga.

  Det som gjorde teksten bra var han mannen som snakka og skulle si de engelske orda. Det var morsomt. Men det som og var litt dårlig var at det var en mann som snakka.

  Overalt var boka grei.

  Terningkast: 2/6

 188. Jeg elsket boken! Den var veldig morsom og rar. Ønsket at den handlet mer om miljøet🌍
  Jeg syns at det burde vært en dame som leste teksten. Andre bør lese boka fordi den er veldig morsom🤓

 189. Jeg syntes at boka var okey. Den var litt kjedelig å kort. Den handlet om at Bao og vennene hennes liker å leke i skogen. Det viser seg at de vil lage flere parkerings plasser rundt skolen og hugge ned litt av skogen. Bao sitter i elevrådet og prøver å overtale de til å ikke hugge ned skogen. Men hun prøver å få med vennene sine men de er for opptatt med kjærestegreier. Jeg ble litt irritert over at vi ikke fikk vite slutten.

 190. Boken handlet om tre venninner, Bao, Linnea og Tuva. To av dem er bynt å bli interessert i gutter. De tre har brukt å vært mye i en skog, men nå har de fått høre at litt av skogen skal rives ned på grunn av at de må ha nye parkeringsplasser til skolen. Bao sitter i elevrådet og vil prøve å gjøre noe med dette, men kan hun få med seg vennene sine.

  Jeg synes at boken var helt ok.
  Jeg likte godt at vi fikk se meldingene deres.
  Hvis jeg var Bao ville jeg ha hengt opp plakater på skolen sånn at de som ville kunne bli med å demonstrere.
  Jeg ble irritert over at vi ikke fikk lese litt mer siden det er en tegneserie går det ganske fort å lese.
  Slutten var ganske bra.

  Jeg kunne lest videre i denne boken, ikke favorittboken min, men den var bra.
  Terningskast 4.

 191. jeg likte da boken sluttet
  jeg likte ikke da boken startet
  hvis jeg har vært de har jeg brent skogen og telefon fordi jeg liker ikke skog og de snakker som første klassinger på telefon
  kjedeli 1/10

  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller de for opptatt av kjærestegreier? Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne tid til å hjelpe til?

 192. Jeg syns at boka var bra. Jeg ble overrasket av at de snart begynte på ungdomskolen. Jeg ble litt irritert over at innslaget var så kort. Jeg ble litt skuffet over at vennene til bao var litt slem. Slutten var kjedelig.

 193. Jeg ble irritert over at det var tegneserie, jeg liker ikke tegneserier så godt.
  Jeg ble overrasket over at Bao var så opptatt over elevrådet.
  Jeg syntes at boken var helt grei, foretrekker krim istedenfor, men helt ok.
  Slutten var helt grei, litt for brå slutt for meg.😊
  Hvis jeg var forfatteren ville jeg kanskje ha skrevet litt mer.
  Jeg gir terningkast 3🥰

 194. Den var passe bra men den beste delen hun sa bruh. Hun fikk litt kjeft av å kauka Linnea.
  Og jeg gir den terning kast av 3/6 den var litt dårlig.

 195. hehehehehehe det var en bra bokkkkkkk 😉 hehehehehehehe
  elevrååååd heheheheheh den var bra 😉 hehehehehe vi ente på passe bra 🙂

 196. hun ropte LINNEAAA i klassen og får kjeft plus hun er elevrådsleder og får derfor mye mer kjeft og de skriver BRUHH og det er jo komisk fordi det er ingen som sier det lenger liksom

 197. Boka handlar om Bao, Linnea og tuva som prøver og redda skogen til og bli til ein parkeringplass. Eg likte boka handlar om vennskap og klima. Terningkast 6😁👍

 198. Boka handlar om ei jenta som heiter Bao. I boka prøver Bao og vennene henas og redda skogen som nokon har lyst til og riva og isteden laga ein parkeringsplass.Eg likte bok fordi den handla om klima og skog og venskap.Eg synst boka høyrest gøy ut og eg har lyst til og lesa heile Eg gir boka terningskast 6.💚😙😘☘️🍀🪴🌳🌲🌿🪵

 199. Boka handler om ei jente som heiter Bao. Bao har to venner de heiter Linnea og Tuva. Bao prøver og redde skogen som kanskje skal bli hogd ned.
  Eg likte boka fordi den var kjekk og spenannde.
  Terningkast 5

 200. Eg likte boka .
  Boka var lit kjekk.
  Boka handler om bao.
  Eg likte boka ikkje fordi den er ikkje lik som boka mi.

 201. Boka handlar om ei jenta som heiter Bao og vil at skogen skal ikkje hoggast ned i staden for parkeringsplass.
  Eg likte boka fordi den var gøy.
  Terningkast 5,5

 202. La skogen leve er en god bok som handler om Bao, Linea og Tuva som elsker å leke i skogen og de må være i den nå for neste år begynner de på ungdoms skolen. Boken er skrevet av Nora Dåsnes og er en bok om vennskap. Jeg likte boken fordi den var lett og lese, morsom og spennende og jeg anbefaler den for alle barn. Jeg gir den terningkast 6/6

 203. Jeg synes den var litt kjedelig men jeg tror den passer til folk som liker å lese som da ikke er meg, så jeg likte den ikke

 204. la skogen leve fra nora dåsnes

  jeg liker boken fordi,de var spennende en bra bok med bilder. jeg anbefaler boken til ander jeg gir boken 4,5\6

 205. Jeg likte boken fordi det var en tegneserie og den var spennende. Den handler om skogen og natur. Jeg gir den 5/6 veldig bra

 206. jeg syns den var bra men den var kort eg likte den for di og den hadde bilder som at eg Kune se ka som kjede og eg likte den

 207. Jeg har lest «La Skogen Leve» tegneserie av Nora Dåsnes! det er en bok av tre jenter som vil at kommunen ikke skal kappe ned skogen de henger i. Og kanskje litt Forelskelse😏
  Jeg syntes denne boka var god fordi dette temaet liker jeg! Det er bare så gøy a henge i skoger med vennene dine og de som skreiv boka fikk temaet i skola kjempe bra💀💀

  Alle som liker tegneserier og vennskap burde lese denne boka!

 208. la skogen leve fra nora dåsnes. en vennskap bok

  det var en spennende bok med bilder. men den var kort jeg vilte ha den lenger, jeg anbefaler boken til ander . jeg gir boken 4,5\6

 209. jeg likte denne boken fordi det var en tegneserie og den var spennende og den handlet om natur og skog. Jeg ambefaler denne boken til folk som liker natur og spenning

 210. boken handler om tre jenter som liker å leke i skogen, kummunen vil hogge ned skogen for å lage parkeringsplasser. jeg gir den terningkast 6 fordi jeg liker tegneserier og den er bra skrevet.

 211. Jeg likte dene boka velbig godt fotrdi den var tegneserie og handlet om skogen 5/6 den var gøy

 212. Jeg syntes boken var litt kjedelig fordi boka var så kort og ikke så mye å lese men den var litt gøy siden den handlet om hvordan vennskap kan være og kanskje er.

 213. det var ikke så bra fr jeg gir det en 5 av 10 jeg ønsker det var bedre. og jeg forsto hva de mente i boka og det var ganske kort.

 214. Jeg synes at boken var bra. Den kunne vært
  litt lengere, men jeg tror at hvis jeg hadde
  lest hele boken ville den vært litt bedere.

 215. Jeg Likte Ikke Denne Boken Og Er Veldig Enig Med Leham, Det Med At De Prøvde Å Bruke Moderende Språk Endte Opp Med Å Høres Veldig Dumt Ut. Jeg Gir Denne Boken 3 Av 10.
  Anmeldelse Av Oline.

 216. Jeg syns at boken er noe for personer som liker å lese om skog og planter men det var ikke noe for meg fordi jeg liker å lese om andre ting.

 217. Jeg syntes denne boka var litt kort, men den er veldig bra jeg er ganske glad i tegne serie bøker. så jeg gir denne 5/10.

 218. Jeg syes utdraget var ganske skjedlig fordi det handlet bare om å redde en skog å litt krangel. Terningkast 2

  • Jeg tror jeg skrev litt mye men det går bra fordig jeg elsket denne boken og jeg fikk denne i hjemme lekse og jeg kunne skrive mange setninger fordig jeg har lest boke begge bøkene sier:

   Denne boken er en av mine favoritter, jeg elsker at forfatteren har tegnet og skrevet boka.
   hvis du likte dette lille utdraget av la skogen leve så bør du lese hele boken og den andre boken hun har lagt ut jeg husker ikke helt hva den heter men du bør lese begge bøkene de gir veldig gode meninger, som denne for eksempel denne prøver å si at skogen er bra for naturen så de demonstrerer ved og- nei ingen spoilere. 😀

 219. Jeg syns at denne boken var ok
  Jeg likte godt da hun plumpa i vannet
  Jeg ble ikke irritert over noe
  Hvis jeg var linea da ville eg ikke plumpa i vannet
  Jeg ble ikke overrasket på noe.

 220. Jeg syns at boken var sånn passe fordi det var ingen logikk og den var gøy men ikke så spennene. Hvis jeg hadde lest denne boken helt hadde jeg kanskje likt den bedre.Jeg syns den passer til 5-7 klassinger. Jeg vill gi den 3/6

 221. Jeg syns denne boka var helt ok fordi jeg syns de brukte litt for mange moderne ord.
  Men jeg syns også den var bra fordi den hadde mange tegninger.

 222. Jeg syns at denne boken var ok.
  Jeg likte godt da hun plumpa i vannet.
  Jeg ble ikke irritert over noe.
  Hvis jeg var linea da ville eg ikke plumpa i vannet.
  .Jeg ble ikke overrasket på noe.

 223. Boken var kjedelig, ja den hadde en bra mening men de skrev nesten ikke om det. De var mer interessert i hvordan ungdommene skulle være. Jeg synes at boken var kort og kjedelig, den prøvde å være moderne på en dårlig møte og veien de representerte ungdommer i historien var irriterende. Den var kort så det var rart å lese, jeg visste jo ikke hvem noen av folkene var og de fikk ikke en sikling introduksjon :3

  Det var også dumt med måten de prøvde å bruke slang, som «bruh» og «no way»

 224. Jeg synes denne boken brukte mer sån uttrykk som bruh eller i know sånne ord og det likte jeg, jeg synes denne boken var spennene fordi det er jo litt om vennskap og,ja .
  Denne boken handler om en jente som henger med 2 andre venner og de elsker og være i skogen men så må skogens trær bli revet og da blir Bao sur men så er hun miljøleder noe sånt.

 225. La skogen leve.Uke 43.

  Boken var veldig kjedelig fordi det ikke skjedde noe spennende.
  Forfatteren som skrev boken syns jeg prøvde seg litt på og være kul,men det ble bare rart og passet ikke inn.
  Jeg synes boken var ok ,men mest dårlig,det var liksom ikke noe spennende pluss at jeg ikke liker sjangeren så godt.
  Hvis jeg hadde vært forfatter, hadde jeg ikke laget en så u-spennende bok.

  Jeg gir boken terningkast 3 av 6

 226. Jeg synes den var super, fordi den var morsom og det var tegneserie og det liker jeg og derfor er den super. Terning kast 6.

 227. Boken handler om at Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Kommunen vil bygge flere parkerings plasser rundt skolen. Det betyr at kommunen trenger å ta ned skogen å det vil ikke boa og vennene. Og hun vil ha med seg vennene sine men de kan være opptatt med kjærestegreier.

 228. la skogen leve
  Jeg syntes at boken var dårlig
  jeg likte godt da boken sluttet
  Jeg ble irritert da boken startet
  hvis jeg var bao hadde jeg vært cringe
  Jeg ble overasket over at en bok kan bli så dårlig
  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller de for opptatt av kjærestegreier? Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne tid til å hjelpe til?
  jeg valgte dette avsnittet fordi jeg kjedet meg

 229. jeg likte boken fordi den handler om noen barn som vil at skogen ikke skal bli revet ned og de hadde det gøy i skogen og det var lit forelskelse. jeg liker tegneserier

 230. Tittel: La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes

  Handlingsreferat:

  I dette utdraget får me bli med inn i livet til Bao. Vennene hennes Linnea og Tuva er for opptatt med kjærestegreier til å tenke på elevrådet. Bao gjør alt for å redde skogen!
  Får ho reddet skogen? Og ikkje minst får ho Linnea og Tuva med seg?

  Min meing:

  Dette utdraget var heilt okay. Så defor gir eg det ein 3 av 6.
  Personlig så liker eg ikkje tegne seriar, men dette var noko anna! Vis eg kunne ha valg om utdraget kunne blitt superfinalist hadde det blit nei. Ikkje det at den var dårleg, men at det ikkje er det beste så langt! Men eg respekterer at alle ikkje er enig med meg! Du har din eigen menig og eg og!

 231. Jeg synes at boka var bra, men jeg liker best når det er mye spenning i. Denne var det ingen spenning så jeg gir den 4/10.

 232. Tittel: La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Tema: Vennskap
  Forlag: Aschehoug
  Jeg syntes denne boken var veldig lærerik.
  Den handler egentlig litt om klima, jeg gir den terningkast 5 og jeg anbefaler den for barn fra 8-13 år.

 233. Jeg synes at boka var helt grei. Det det var et veldig lite utdrag så jeg vet ikke helt hvor bra den faktisk var, men det handler om en vennegjeng som er veldig glad i skogen fordi den er i veien de går til skolen. Jeg anbefaler for folk som er 10-14. Terningkast 4.

 234. Jeg likte at det var så mange bilder, men jeg likte ikke så godt selve teksten og sånn, men jeg likte at det var tegneserie.

  Terningkast: 2/6

 235. Denne boka er super bra. Jeg likte boka mye det er liten skrift og mye bilder. Jeg anbefaler boka mye. Boka handler om folk som er veldig glad i en skog og skal endre klasse så de får ikke være der lenger. Jeg vil gi boka terningkast 4/6

 236. Jeg synes at boka var helt grei. Det det var et veldig lite utdrag så jeg vet ikke helt hvor bra den faktisk var, men det handler om en vennegjeng som er veldig glad i skogen fordi den er i veien de går til skolen. Jeg anbefaler for folk som er 10-14. Terningkast 4

 237. Utdraget var litt kort så det er litt vanskelig å skrive noe om det men det handlet litt om tre venner som snakket sammen. Jeg synes at boka var kjedelig fordi det var ikke boka for meg. Terningkast 2 av 6.

 238. Denne boka er super bra. Jeg likte boka mye det er liten skrift og mye bilder. Jeg anbefaler boka mye. Boka handler om folk som er veldig glad i en skog og skal endre klasse så de får ikke være der lenger. Jeg vil gi boka terningkast 5/6

 239. Jeg synes boka var helt super fordi jeg har lest den mange ganger og den den er veldig bra! Jeg vil anbefaler denne boka for 7 år og oppover. Jeg gir denne boka 10\10!

 240. Boka var veldig gøy og litt drama. og jeg anbefaler boka for de som liker litt drama og spenning. Terningkast 5.

 241. Jeg synes den boken var bra men ikke helt min type bok. Jeg anbefaler denne boken til de som liker miljø og tegneserier. Jeg synes den var litt kjedelig men er sikkert supert får noen andre jeg kunne gjerne lest hele men jeg liker litt mer action og spenning. Jeg gir boka terningkast 3 av 6 anbefaler den i aldersgruppe 9 til 13

 242. Jeg syntes boka var bra og hørtes spende ut kanskje jeg kommer til og lese den. Det eneste som ikke var bra var at jeg ikke skjønte alt på starten. Terning kast 4

 243. den var bra fordi den hadde tegneserier, lite text for de som ikke vill lese så mye terning kast 4/6 (loddefjord skole 6 trinn)

 244. Jeg synes at denne boken var veldig bra fordi den var veldig spennende og hadde veldig bra engelske ord for eks: bruh jesus og den hadde mase melding tekt som eg liker den hadde også sån natur ogsn lit romaniske ord:) terning kast:) 7-8 av 10

 245. Jeg syntes boken var super fordi det var mer bilder enn tekst og det var litt interessant å lese boken. Jeg ville ha lest mer av boken. 9/10 bok.

 246. Den var ikke veldig bra fordi de brukte ord som bare hørtes rart ut jeg mener at de snakker normalt og jentene spurte hun ene spørsmål hele tiden og emojisene var ubrukelig og den var kjempe kort, og det var litt for mye drama og den var kjedelig.

 247. Boken var bra fordi bildene var søte og fine men boken var ikke helt min type anbefaler for 4. klassinger terning kast 3.

 248. jeg synes ikke den er noe gøy eller morsom så denne boken er ikke for meg men jeg vil anbefale den til folk som er opptatt av miljøet. 2/10

 249. Jeg likte godt at den bl.a. omhandlet miljø, men jeg er ikke fan av tegneserier. I tillegg så traff ikke boken meg grunnet at jeg ikke likte hvordan den var skrevet og den var veldig dagligdags. 1/6

 250. Eg syntes boka var gøy og høre på det var morsomt når det var litt engelsk og det var litt kjærestegreier.

 251. Eg syntes boka var bra den var litt kjedelig men det var litt spennande og høre boka når han rømmte og fikk litt lyst til og lese den.

 252. Eg synest boka var dårlig. Eg liker ikkje teikneserie og eg likte ikkje temaet boka handlet om. Eg har ikkje lyst til å lese videre på den.

 253. Anmeldelse av Julie
  La skogen leve er en drama, komisk tegneserie. La skogen leve handler om tre jenter som går på en skole veldig nærme en skog, Som de pleier og gå til etter skolen. Men de har blitt litt lei. Jeg likte at de brukte lit moderne ord sånn som « Jesus» og «The worst thing ever». Jeg likte at boken ikke hadde så mye skrift men mer bilder. Jeg anbefaler boken til de som liker tegneserier med litt drama og humor. Jeg gir boken terningkast fem. Jeg vil gjerne lese resten av La skogen leve.

 254. Denne boka var gøy og fin jeg ønsker å lese resten.
  Boka handler om 3 jenter som ikke vill at skogen skal bli et parkeringsplasser.
  jeg gir boka 8/10

 255. Boka handler om tre jenter som heter Boa, Linnea og Tuva. Den handler om at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned en del av skogen.
  Jeg synes boka var bra. Jeg gir den 8/10

 256. boka er okay det var en bra historie men noen av delene føles at det skulle ikke være der
  men at det var telefon bobler føler at det tar plass av historien en at det er mye tid brukte på teksten og at det er mer av en bobler men at de liker og går mange ganger til skogen og at de er helle tiden på skolen i teksten little dårlig men jeg gir teksten 6 av 10.

 257. jeg syntes boka var 5/10 fordi jeg er ikke så optatt av naturen men liker tegne serier å
  den hadde passe mengde med text

 258. jeg synes at det er en bra bok med et godt budskap om miljø og at verden er litt i fare.
  utdraget kunne vært litt lenger, men jeg gir boken terning kast 5/6

 259. Jeg synes denne boka var veldig bra
  Det var ganske mye som var spennende
  Jeg falt inn i boka og begynte og lese uten lyden, som er noe bra
  Det var humor
  Det var alvorlige ting
  Det var tegneserie da, det liker jeg ikke.
  Men uansett, den var veldig bra, passer for folk fra 9 til 14 år, mest jenter men kan passe for gutter og.
  Terningkast 5

 260. Jeg syntes boka var veldig bra det er en fin mengde med tekst. Bildene er fine. Jeg gir terningkast 5. Den er fin å lese.

 261. den var ikke så bra det var ikke helt min smak jeg gir den terning kast 3 det var lit lite tekst.🙄🙄🙄🙄🙄😴😴😴😴😴😴😴

 262. den var bra, tegningene var fine og den var lett og lese, men utraget var litt kjedelig, boka er veldig bra, så de burde ha tatt en bedre del til utraget.

 263. Jeg liker boka veldig godt fordi det er ikke så mye tekst, og det er mange fine bilder. Det skjer veldig mye gøy, jeg gir den terningkast 4

 264. jeg gir boka terning kast 3 det er ikke halt sånn jeg liker jeg synes det var litt lite tekst. det var litt mye kjæreste greier den. det var alt for mye om ett tema.

 265. Jeg syntes boka var bra. Den er ikke den type bok jeg liker men den var bra skrevet og lett å forstå. jeg liker at den handler om miljø og klima. All in all var det en bok som jeg ikke vill lest men jeg gir den en solid 3/6

 266. Jeg synes denne boka er bra fordi den var morsom og spennende og den var veldig snill mot naturen. Den var 4/5 stjerner.

 267. Ja jeg er veldig interessert i miljø og sånt. Så det var en passende bok for meg. Kanskje ikke så stor fan av tegneserier, men fortsatt var det gøy. Var også litt gøy å se når de skrev meldinger til hverandre. Litt realistisk også. Likte det har lyst å lese boka. 9/10

 268. Den var helt ok men, ikke helt for meg. den er kanskje for de som liker disse type bøker så jeg gjir den en 6/10 o(* ̄▽ ̄*)ブ

 269. Hei jeg synses boka var kjedelig, men bra at de står opp for skogen, jeg gir den 4/10, fordi den er bra skrevet, men ikke helt for meg.

 270. Jeg er ikke så glad i tegneserier, å jeg syntes ikke denne boka var så spenndene, jeg syntes tegningene var bra jeg gir boka 2/6:)

 271. I’m not that fond of comics, and I didn’t find this book that exciting. I give the book 2/6. Now I have to go play some football, Lionel Messi:)

 272. Boka var bra fordi jeg liker tegneserier og fordi det er litt drama. det var også lite tekst og mye bilder. det var en bra bok og jeg likte temma 6/10

 273. Boka var bra fordi jeg liker tegneserier og fordi det er litt drama. det var også lite tekst og mye bilder. det var en bra bok og jeg likte temma

 274. Hei jeg synes ikke denne boka var så spennene men. Man hvem vet hvis jeg leser boka en gang så kanskje jeg kommer til og elskeden.

 275. Jeg synes det var litt drama i boka så der for gir jeg denne boka terning kast 5/5. plus boka var veldig bra. boka er så bra at den fikk meg til og ville gi den en 1000000/5 men det er det jeg det svære ikke kan og det er så trist at jeg ikke kan det.

 276. Jeg syns denne boka var kjedelig fordi det skjedde veldig lite, og jeg liker mer spennings bøker der det skjer mer, men det var ett interessant tema.

 277. Eg synest boka «la skogen leve» var bra fordi den var ikkje alt for vanskelig, men heller ikkje alt for lett. Eg trur ikkje eg hadde lånt den fordi den var ikkje heilt min type bok, men alt i alt var det ein bra bok.

 278. vel…jeg er ikke så intresert i denne boka- jeg ville ikke ha lånt den, men utdraget var passe bra, jeg liker tegneserier litte granne- :/

 279. Den var ikke min greie i det hele tatt. Jeg er opptatt av litt miljø også men ikke helt min greie. jeg vil sånn sett bare gi den 3/10.

 280. Den var ikke min greie i det hele tatt. Jeg er opptatt av litt miljø også men ikke helt min greie. jeg vil sånn sett bare gi den 3/10.

 281. Den var ikke min greie i det hele tatt. Jeg er opptatt av litt miljø også men ikke helt min greie. jeg vil sånn sett bare gi den 3/10.

 282. Denne boka var veldig kjekk og jeg elsket at den var en tegne serie, det hadde vært gøy hvis vi kunne lese lit mer. 10/10

 283. Jeg synes den var lit bra.men jeg synes at den var lit dårlig fordi jeg har lyst på mere bilder i teksten

 284. Bokanmeldelse av: Stella Løberg 6. kl Lavangen skole.

  Bokens navn: la skogen leve.

  Forfatter: Nora Dåsnes

  Utgitt av: Aschehoug 2022

  Sjanger: vennskap

  Handling

  Boken handler om bao og vennene som elsker å leke i skogen. Men nå har kommunen bestemt seg får å bygge flere parkeringsplasser i skogen rundt skogen.

  Min mening

  Etter jeg nå har lest dette utdraget så må jeg bare lese boka. Denne boken har masse tekst selv om det er en tegneserie. Den har gode bilder så det er enkelt å se for seg hvordan det ser ut rundt. Temaet til denne boken er natur og skog, som passer bra fordi jeg er glad i å være i naturen og skogen. Bao er veldig kul og hun er smart som bryr seg om naturen, og vennene liker jo også naturen så de er kul de også.

  Terningkast

  Om jeg skal gi terningkast til denne boken ville jeg gitt den terningkast 5 fordi boken er veldig spennende, det er en av de beste vennskapsbøkene jeg har lest. Jeg tenker at denne boken passer mest fra 7-13 års alderen den kan passe til 6 åringer og men jeg har jo ikke lest hele boken så jeg vet ikke om den er så stor.

 285. Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Vi er SKOG JENTENE!!!!!!!!!! Boken er sykt gøyyyyy. vi håper vi kan lese den snart ( vi har bare lest utdraget) men anywayssss vi er kullllleeeeeeeee 😎 vi gir den 9/10
  BBBBBBBYYYYYYEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!✌

 286. Denne boka virka morosam og gøy. Det var kjekt å høyre litt av boka. Vi vil gjerne låne den og få lese heile.
  5.Klasse

 287. Jeg gir boka en 7/10 fordi den var morsomt men jeg likte ikke boka sånn kjempe mye jeg gir den 7/10 bare på grunn den var morsomt

 288. Jeg synes boken er kul for folk som er opptatt med miljøet og liker skog og sånn. Jeg likte ikke boken så godt fordi jeg liker mer spennende bøker. Jeg gir boken 2,5/10.

 289. Jeg synes utdraget fra boken var veldig bra. Har lest hele boken før og likte den veldig godt, men det var litt lite tekst. Jeg vil gi boken 5/6.

 290. Jeg synes denne boken var bra, men det var ikke noe for meg. Kanskje den passer bedre for de som er opptatt av miljøet og sånt. Jeg syntes det var kult at det var en tegneserie. 4\10

 291. Jeg synes den var veldig morsom. Vis du liker vennskap kjerlighet er du er som katinka fra klassen då burde du lese denne boken. Jeg gir den en 10/11 eller som man kan si terningkast 6,5

 292. Boka handler om tre jenter som heter Boa, Linnea og Tuva. Den handler om at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned en del av skogen.
  Jeg synes boka var bra fordi jeg liker sånne type bøker og fordi jeg liker tegneserier. Jeg gir den 7/10

 293. Boka handlet om en jente med navn Bao og vennene hennes; Tuva og Linnea.
  De elsket å leke i skogen og følte at det var deres fristed. Kommunen ville hugge ned skogen deres, for å lage parkeringsplasser rundt skolen. Bao sitter i elevrådet og skal prøve å redde skogen.
  Jeg likte veldig godt at boken er laget som en tegneserie. Språket var tilpasset barna i boka, og det var gøy at det ble brukt emojis for å treffe barn på min alder.
  Terningkast 4

 294. Den var bra men litt kjedlig og ja den va litt gøy å lese men eg rata den 6/10 eller 5 den handla om jenter som likte å vere i skogen eller noko sånt.

 295. Boka handler om Bao som er opptatt over at skogen rundt skolen deiras ikkje skal bli kutta ned. Bao prøver å få med folk til å være sammen om at skogen skal ikkje li huggast ned, som kan hjelpe hun i elevrådsamtalen. Boka var grei, men det var ikkje masse inhold fordi det var ein teikneserie.
  Terningkast 4
  Terningkast 4

 296. Jeg syns denne boken var litt bra og litt dårlig, men jeg likte at det var mange bilder i denne boken. Men det var ikke for mye skrift heller ikke for lite skrift 5/10

 297. Bra bok, terningkast 6. Liker boka fordi den hadde mye spennende og jeg vil låne den. Det som var spennende var at den handlet om klima endringer.

 298. Jeg synes boken ikke var så bra fordi tittelen er jo la skogen leve og jeg synes de ikke den handlet så mye om det, men jeg likte meldingene og at boken hadde litt drama.

 299. Den var ikke helt min smak de nevnte ikke en gang at de skulle redde skogen de var bare uenige. Jeg gir denne 3\10

 300. Jeg syns at boken var passe bra, fordi utdraget var litt kjedelig og vi fikk ikke vite så mye hva boken handlet om. Boken får 5/10.

 301. Jeg synes boken var passe bra. Jeg synes ikke den handlet så mye om det tittelen var. Det var liksom mest meldinger og de snakket litt om kjærlighet og de sa ikke noe om at det skulle bygges en parkeringsplass eller at det skulle rives ned trær.

 302. Jeg synes boken var bra utdraget var litt kjedelig men jeg har lest hele boken og den var mye mer spendene hvis man leser hele boken. jeg ambefaker denne til 8-11 år og gir terningkast 4

 303. Jeg likte boken pitte litt fordi den handlet om miljø og mijø er veldig viktig på denne tiden for nå kommer det teknologi og sånt og kule bygninger og hvis man skal bygge noe så må vi ødlegge trær, jeg likte ikke boken fordi den var veldig kjedelig og alt var om tekst meldinger og kjærestepar, jeg gir terninkast 2/6

 304. Jeg synes boken var passe bra. Tittelen var jo la skogen leve og de snakket ikke så mye om det synes jeg. Det var liksom ganske mye meldinger og litt sånn kjærlighet. Og de snakket ingen ting om at skogen skulle rives ned.

 305. Dårlig!!!!!!!

  Forferdelig bok! Tittelen heter «La Skogen Leve». Det handler ingenting om det tittelen sier! Det handler bare om noen venner som sender meldinger.

 306. Jeg syes denne boken var dårlig fordi du ikke fikk så mye annet enn teksting i utdraget og at det ikke var noe annet med skogen utenom i starten.

 307. JEG ELSKET DEN!!!!!
  Den var så morsom, den er bare best!!!
  Jeg anbefaler denne boken på høyeste nivå, utraget er kanskje lit kjedelig men boken er bare best jeg synset den kan trenge lit mer drama

  den får 6 av 6

 308. De tre jentene ville gå skogen til skolen. Men de ble våte. Så de skiftet på skolen.
  De ble litt forsinket men det gikk bra. De brukte iPad for å lære noe nytt.
  Boken var spennende fordi det var en stor skog der i fortellingen.

 309. Denne boken var veldig bra den handler om noen jenter som heter Bao, Abdi, Lennea og Tuva denne boken likte eg veldig godt fordi dei fortalte mange spennende også var den morsom eg synest denne boken var tipp topp tommel opp.

  Min mening eg synest den var bra fordi dei sier mye om teksten det liker eg.
  Terningkast: 4.

 310. Boken var veldig bra å jeg synes den var gøy.
  Den var bra fordi jeg liker tegneserier å den var godt skrevet.
  Jeg tror jeg kommer til å lese boken.
  Jeg har lest den andre boka som handler om Tuva.
  Jeg har skrevet et handlingsreferat i lekse.
  Handlingsreferat: Det er tre gode venner Bao, Tuva og linnea.
  De skal begynne på ungdomsskolen om tre måneder.
  Linnea og Tuva vil gjøre noe annet de er lei av å leke i skogen hele tiden.
  Bao vil være i skogen de siste tre månedene før de begynner på skolen.
  Jeg gir den terningkast 4.
  Jeg håper at vi har boka på skolebiblioteket.
  Fordi jeg har veldig lyst å lese den.

 311. Det handler om noen som er veldig gla i skogen. Hun heter Bao, hun er i elevrådet på skolen sin. Bao er i en slags jente gjeng Bao er i elevrådet, Linea er lit mer poppulær og Tuva hun går i korps. En dag det regnet veldig mye så ville ikke Linea ut i skogen det ville ikke Tuva heller, Men det ville Bao, så de blir uenige.

 312. Jeg syns den var interessant fordi vi vet ikke hva de gjør i skogene som får meg til å ha kyst til å forsette å lese og se hva som skjer.

 313. La skogen leve
  Boka handler om Bao, Linnea og Tuva som leiker i skogen. Bao gruer seg til å begynne på ungdomskolen, for da er dei ikkje nær skogen lenger. Dei går inn til timen. Dei har algebra. Dei sender meldingar til kvarandre.
  Min mening: Eg synes den er helt grei. Det var ikkje så mykje som skjer.
  Poeng: 3\5

 314. Jeg synes at det er en fin bok å lese i fordi jeg liker sommer hvert år som går av seg selv.
  Min mening om boka: Den er veldig fin og det går an å lære.

 315. poeng 2/5
  mening
  den var ok på grunn at den hadde ingen action.
  handlingsreferat
  tuva, bao, abdi og linèa er i skogen, så går de inn fra friminuttet. linèa erter bao med at hun er forelska.

 316. uber…………………………….bradlig ehehhehehehehehe nhehehehehe heheheehehehehehehheheheheeheh……….^^ who cares, its not like the murder drones are going to come here ^^ …..aaaa… wait maybe they do!!!!! oh no i hope n dont kill me ;(
  but i hope v do ^^

 317. La skogen leve: det er en jente som heter Bao hun elsker skogen og hun liker og leke.
  jeg gir terning kast 5:10 den passer for 6 til 10

 318. boka handler om at komunnen vil drepe skogen men barna vil la skogen leve.
  NEI! jeg likte ikke boka. fordi at likte bare ikke boka. boka passer for de som liker skogen.
  1/10.

 319. Boka handler om Bao som er veldig glad i skogen. Kommunen skal hugge ned deler av skogen og bygge parkeringsplass men, det vil ikke Bao. Vennene hennes vil ikke hjelpe hun fordi de er bare opptatt av kjæresterier men, det er ikke Bao. Jeg likte boka passe bra fordi jeg syntes av det var veldig brå slutt og jeg ville lese mer jeg gir den terning kast 5/10.

 320. ( ̅ ◡ ̅ ́ ) Boka handler om en jente som er i elevrådet som har lyst til og redde skogen fra og bli huget ned til en parkerings plass. Den er sånn passe bra fordi den kunne være litt lenger, men liker at det er tegneserie. 5/10. Passer får 1-10 klasse!

 321. Jeg synes at boken er viktig og bra bok. Det er vanskelig når noen skal ta ned skogen som betyr mye for seg for og lage parkeringsplass for ett eksempel.
  men jeg synes at boken passer godt for de som liker skog- og de som vil si sine meninger.
  3\6.
  Alderen passende til boken er mellom 6-14.

 322. Boka handler om skogen og Bao som vil redde den. Jeg likte ikke boka så godt fordi det var for mye kjedelig prat. Jeg gir boka terningkast 2/6 og jeg anbefaler boka for 9-12 år.

 323. La skogen leve. Jeg synes la skogen leve var ikke så god. Jeg likte den ikke så godt jeg tror den passer til 7-10år. jeg vil gi den terning kast2\6.

 324. Kommunen vil lage flere parkeringsplasser og skal hugge ned deler av skogen, men det vil ikke Bao. Jeg likte ikke boka så godt, fordi den var litt kjedelig. Boka kan passe for hvem som helst. 9-12 kanskje.

 325. Boka handler om noen som liker å være i skogen. Kommunen har tenkt til å hugge ned skogen for å få mer parkeringsplasser. Jeg syntes at boka var kjedelig. Jeg anbefaler boka for folk som syntes natur og kjærester er veldig gøy. 3/10

 326. Boka handler Bao som vil redde skogen. Jeg synes boka er dårlig fordi jeg synes det handlet litt mye om skogen og litt mye drama. Anbefaler for de som liker skogen. Terningskast 1 av 6.

 327. Boka handler om at skogen skal kuttes ned og Bao skal på elevrådsmøte. jeg likte ikke boka så godt fordi det var litt kjedelig. Boka passer for de som liker litt drama og miljø. Jeg gir den 2/6.

 328. Boka handler om Bao som vil redde skogen.
  Jeg syntes ikke boka var så bra, jeg er ikke så veldig glad i tegneserier også er jeg ikke så interessert i skogen.
  Den passer for barn mellom 9 og 11 år. 2\6

 329. Denne boka handler om Bao som vil redde skogen. Jeg synes den var passe bra fordi det er bra tema men, ikke helt det jeg liker. Jeg tror boka passer for alle

 330. TobiLobiSkobiLobskiKobskimobskijobskihobskibobskitobskigobskifobskisobskirobskinobskicobskixobski🦽🦽🚲🚲😎 sier:

  Denne boka handler om en jente som heter Bao, Linnea og noen andre folk.
  Jeg likte ikke boka så godt for det er litt for mye kjæreste prat.
  Denne boka passer for 5-12 år.
  Terning kast 2/6.

 331. boka handler om noen jenter som liker å være i skogen. jeg likte ikke boka så godt, den var litt kjedelig. boka passer for folk 11-15 år.

 332. Boka handlet om en jente som elsker skogen og ville at de ikke skulle bygge parkeringsplasser ved skogen.
  Jeg likte ikke boka så godt fordi at jeg ikke så interessert i skogen.
  Boka passer for de som liker tegneserier.

 333. Jeg likte litt boken fordi boken handler om et bra tema som er viktig men jeg pleier ikke å lese sånne bøker selv men den handler og om skolen,elevråd og litt kjærlighet.
  Jeg synes boken passer til de som liker bøker om vennskap,miljø og klima å sånt og til det som liker litt spenning.

 334. hei, jeg likte den . Men det jeg ikke likte var at den varte alt for kort, og det skjedde ikke så mye.
  men ellers veldig bra.
  Jeg gir den 4/6 og anbefalt til 4-7 klasse.

 335. Jeg synes boken var bra men kunne hatt litt mer tekst og litt lenger utdrag.Jeg gir denne boken terningkast 3/6.Og anbefaler den for 5-7 klasse.

 336. Jeg gir den 1\5, men det var litt fordi det vi fikke lese var ikke det beste av boka, det hadde vert gøyere om vi kunne hørt lenger inn i boka. Jeg synes boka passer til 5-7 trinn.