Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

La skogen leve!

Nora Dåsnes Aschehoug 2022

 

Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller de for opptatt av kjærestegreier? Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne tid til å hjelpe til?

 

 

 

 

 

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn din lærers e-post slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

538 anmeldelser av “La skogen leve!

 1. det er en god bok og elske at den er om elevråde og miliæet og sånn. men det var ltt sån paft utdrag da

 2. Jeg synes boka var bra. Jeg synes det fordi den handler om naturen og sånn og jeg synes de er viktig. Og hun Bao var veldig opptatt av at skogen skulle leve. Og det er bra fordi naturen er viktig. Jeg gir boka terningkast 5.

 3. Jeg synes boka var greit. Jeg er ikke så interessert i bøker som det her. Syntes tegningene var bra da. Terningkast 3. Kunne vært bedre.

 4. Dette utdraget handler om ei Jente som heter Bao. Hun elsker å være i skogen med vennene sine Tuva og Linnea. Men kommunen vil bygge flere parkeringsplasser som betyr at de må hogge ned deler av skogen. Og dette vil selvfølgelig ikke Bao.

  Boka var ganske grei å lese fordi jeg elsker tegneseriebøker! Illustrasjonene var veldig fine og teksten var lett å lese.

  Men det skjedde ikke så mye, og den var litt kjedelig. Men boka er fin fordi den handler om å ta vare på miljøet.

  Jeg vil gi utdraget terningkast 3. Det var fine tegninger men jeg synes ikke det var så interessant.

 5. Jeg likte at det var en tegneseriebok ,men den var ganske kjedelig.
  Det var ikke så mye som skjedde, og utdraget var ganske kort.
  Jeg liker bedre bøker med mer spenning.
  Det var et bra budskap ,men den er ikke for meg.
  Jeg gir den 3 av 10.

 6. Forfatter: Nora Dåsnes. La skogen leve.
  Eg likte boka den var veldig gøy. Og eg synest at den passer og mest for dei som er innteresert om Miljøet. Eg likte og at det var eit tegneserie bok. Det handler og om 3 bestiser, om miljøet og kjæreste ting.

 7. Jeg synes boka var litt kjedelig. Det skjedde ikke så mye i den og det ga ikke helt mening. Jeg vil gi boka 5/10 fordi Bao var veldig interessert i skogen også sånn. Men boka var også litt bra fordi den handlet om at vi må la naturen leve og ikke hogge den ned og sånn. Men denne boka er ikke min favoritt for å si det sånn.

 8. Boken var bra. Den var ikke den beste boken.Jeg likte starten.Det var lite persone i boken da likte jeg ikke den.Jeg gir den terningskast 2/10.

 9. Jeg synes at boka var dårlig. Jeg likte ikke innholdet i boka. Jeg synes at boka var egentlig ganske kjedelig. Det var lite som skjedde og jeg likte ikke boka. Jeg gir den 2/10

 10. Jeg liker ikke tegneseriebøker ,men jeg syntes hovedpersjonen var altfor opptatt av en ting.jeg gir boken 3/10.halla bal

 11. Jeg syntes boka var ganske dårlig, fordi jeg liker ikke tegneserier. Jeg likte hva boka handlet om, boka handlet om å ta vare på naturen. Jeg likte ikke boka, den var SÅ kjedelig, men det er fordi jeg liker spennende bøker. Jeg gir boka 2/10.

 12. Jeg likte ikke boka den var veldig kjedelig. Liker ikke tegneseriebøker så mye.Det er derfor jeg ikke liker den.jeg gir den 2 av 10.Men det er bra at det handler om naturen.

 13. Jeg likte ikke boken. Den var kjedelig. Ikke min type bok. Det var ikke så spennende. Jeg gir den terninkast 1 av 6

 14. Jeg synes boken var litt dårlig. Jeg liker ikke sånne bøker. Jeg gir den en 3 av 10.
  Kunne ha vært mye bedre. Det synes jeg i hvertfall.

 15. jeg likte at boka var en tegneserie boka var kort men bra
  jeg synes at boka var spennende jeg gir boka terningkast 4

 16. Jeg synes La skogen leve var ganske bra. Bra tema om natur og sånn. Ble ganske forvirret av alle navnene da. Jeg synes boka passer best for de mellom 9-14. OG de som er opptatt av natur. Gir boka terningkast 6.

 17. Jeg synes den var veldig bra. Den viser at man må ta vare på skogen og stå på det du vil. Jeg vil gi den terningkast 5,5. I annmeldelsen viser den 3 jenter Bao, Linnea og Tuva. Hoved personen er Bao. Bao er elevrådsleder og vil overtale rektor Fau-voksene og en fra kommunen om og ikke ødelegge skogen ( dette forgår på et møte)

 18. Jeg synes den var veldig bra. Den viser at man må ta vare på skogen og stå på det du vil. Jeg vil gi den terningkast 5,5. I annmeldelsen viser den 3 jenter Bao, Linnea og Tuva. Hoved personen er Bao. Bao er elevrådsleder og vil overtale rektor Fau-voksene og en fra kommunen om og ikke ødelegge skogen ( dette forgår på et møte

 19. Den var veldig bra og skikkelig morsom.
  Jeg absolut elsket side 85!🤣 Den siste siden får meg til å ville lese hele boka.
  Tegningene i bok er supre!
  Jeg har lest hele boka og absolut ELSKER den! Terning kast 6.

 20. Jeg syns at utdraget var ganske bra. Vennegruppen som de hadde virket veldig fin og jeg likte personlighetene deres. De fanget også følelsene til karakterene bra i illustrasjonene.
  Fine farger. Det var et bar utdrag og jeg har litt lyst til å lese boka nå. Kanskje det beste utdraget fram til nå. 8,5/10👍

 21. Jeg syntes at boken var bra, jeg syntes at det er et bra tema for å få barn og unge til å bli mer engasjert i naturen rundt dem. Det var litt morsomt når Linnea irriterte Bao sån at Bao ropte LINNEA! ut høyt i klassen.
  Jeg syntes boken er bra så hvist du er opptatt av naturen annbefaler jeg denne boken:).

 22. Boken starter med at bao og vennene leker i skogen som vanlig . Det er deres eget fristed.
  Men en dag sier kommunen at skogen skal tas ned og at de skal lage flere parkeringsplasser. Bao skal på elevrådsmøte og skal snakke om det med skogen, Hun skal prøve og gjøre at skogen ikke skal legges ned.

  Sjangeren til denne boken er vennskap .
  Jeg likte ikke boken så mye,fordi det er ikke så mange deler der du går gjennom boken og innlever deg , men ellers er boken bra og spennende. Jeg gir boka terningkast 4,Jeg syns boken fortjener ikke og være superfinalist.

 23. Dette utdraget handler om en jente som heter Bao. Hun og vennene hennes elsker å leke i skogen. Bao har funnet ut at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen. Bao sitter i elevrådet og skal prøve å overtale dem til og ikke hogge ned skogen de elsker.
  Denne boka er definitivt sjangeren vennskap, fordi det handler mye om Bao og vennene hennes, og hvordan de forsøker å overtale kommunen til og la skogen være i fred.
  Jeg synes denne boka var bra (i forhold til det jeg leste fra utdraget), fordi det handler mye om miljøet og jeg synes det er gøy å lese om. Det er kult og se hvordan Bao ikke gir opp selv om hvor mange utfordringer det er.
  Det er ganske lett å leve seg inn i dette utdraget fra start til slutt, skal jeg være helt ærlig, det var ikke noe spenning i utdraget, men det var gøy å lese om, så da var det lett og leve seg inn.
  Jeg ser kanskje opp til Bao, siden hun er en person som ikke gir opp og kjemper for det hun står for.
  Andre burde lese denne boka for å vite mer om miljø osv.
  Jeg synes dessverre ikke at denne boka fortjener og være superfinalist fordi, det var andre bøker jeg har lest fra bokslukerprisen 2023 som var bedre enn denne

 24. La skogen leve

  Bao og vennene hennes liker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå sier kommunen at de vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned skogen. Bao sitter i elevrådet og skal prøve å overtale de til å ikke hugge den ned.
  Sjangeren på denne boka er vennskap.

  Jeg likte ikke denne boka så godt fordi det var et litt lite utdrag de hadde og den var ganske kjedelig. Boken har bilder på hver eneste side og lite tekst den var ganske enkel å lese. Teksten var ikke vanskelig å legge fra seg siden den var ganske kjedelig. Jeg gir terningkast 2 fordi den var så kjedelig. Jeg synes ikke denne boka fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen.

 25. La skogen leve
  forfatter:Nora Dåsnes

  Det var veldig kjedelig og rart at de tekstet i timen med ipad som læreren kunne enkelt se!
  Noen som heter Bao prøver å redde skogen.
  Kommunen vil ødelegge skogen for å gjøre skogen til en parkeringsplass. I denne boka er det mye romantikk og jeg gir denne boka terningkast 2/6. Jeg anbefaler folk som liker rolige bøker og de som liker kjærlighet.

 26. Dette er en bok om vennskap. Jeg synes ikke den er god, men det kan du!. Den er FORFERDELIG. Det er ingenting spenning. Siden den er ikke altfor god.

 27. Jeg kan anbefale den til de som liker miljø,kjærlighet,og vennskap. Den passer til de som liker bøker med lite tekst.
  Den var spennende at Bao prøve å stoppe så de ikke skal ødelegge litt av skogen for å lage en ny parkeringsplass.
  Jeg kan gi terningkast 6 av 6.

 28. Jeg kan ikke anbefale boka fordi det var veldig kjedelig når de tekstet hele tiden. Det er nok veldig kjipt for den som har laget denne boka og få høre denne anmeldelsen, men det var det kjedeligste avsnittet jeg har lest jeg noensinne har lest. Jeg gir terningkast 1 av 6. Det jeg ikke likte med boka var at det handlet om Miljø, kjærlighet og vennskap. Så til dem som liker miljø, kjærlighet og vennskaps bøker så synes jeg at det er en bok for dem.

 29. I NATT ER VI USYNLIGE
  av arne svingen
  Denne boken var noe for meg siden det var tekst, krim og spionering.
  Jeg vil anbefale boken til de som liker spenning.
  Jeg likte det når mannen sov med balltreet.
  Jeg vil gi boken en 5.

 30. Jeg likte ikke denne boken fordi det var ingenting som skjedde. Det er litt irriterende at bøkene med mye tekst hadde flere sider enn de med lite tekst. Denne boken handler om at kommunen vil lage flere parkeringsplasser, og Bao som sitter i elevrådet prøver å få dem til å la være. Jeg anbefaler denne boken til de som liker skog og tegneserier. Jeg gir denne terningkast 2.

 31. La skogen leve
  nora båsnes

  Jeg vil anbefale denne boka fordi jeg liker romantikk, spennende bøker og ikke minst morsomt og gøy. Jeg synes det var gøy at hun sto i protest for skogen. Men jeg syntes det var rart at hun holdt på med ai -poden i timen uten å stoppe. 50/50 og terningkast 6 👏

 32. Jeg syntes boka ikke var spennende siden det ikke var noe action og spenning. Boka skulle handle om å redde skogen, men de snakket bare om kjæreste ting som ikke var spennende i det hele tatt.Jeg visste ikke helt hvem som var hvem.Jeg anbefaler boka for de som liker tegneserie med lite skrift og kjæreste snakk.Jeg gir terningkast en.

 33. Denne boken var ikke for meg fordi det var ikke så mye action og bitte litt for litt for lite tekst. Jeg tror du kommer til å like denne boken hvis du liker natur og kjærlighet. Jeg synes det var kjedelig at de snakket så mye på telefonen fordi da kunne de ikke være ute så mye.

 34. Da jeg leste, syntes jeg det var kjedelig og hadde ingen action.
  Jeg skjønte ikke helt hvorfor vennene til Bao var veldig uenig med henne hele tiden. Det var rart at Bao sine venner var så stygge. Det var kult at Bao sa sin mening og ikke var enig med vennene sine. Jeg ble overrasket da Bao skrek som hele klassen hørte det. Jeg anbefaler denne boken til folk som liker natur :). Jeg gir den en terningkast 1.

 35. La skogen leve
  Nora Dåsnes
  Jeg synes boka var helt grei, jeg kunne lest den, men anbefaler den ikke. Det handler om en jente som heter Bao. Hun har to bestevenner, Linnea og Tuva. Det var rart at de fikk lov og ha I-pad i timen. Bao elsker skogen, hun og bestevennene hennes hadde vært veldig mye i skogen i det siste. Bao er i elevrådet og de hadde snakket om å rive skogen og bygge ny parkeringsplass. Jeg anbefaler denne boken.
  Den passer 7-18 år. Jeg gir terningkast 7.

 36. Da jeg leste, syntes jeg det var kjedelig og hadde ingen action.
  Jeg skjønte ikke helt hvorfor vennene til Bao var veldig uenig med henne hele tiden. Det var rart at Bao sine venner var så stygge. Det var kult at Bao sa sin mening og ikke var enig med vennene sine. Jeg ble overrasket da Bao skrek som hele klassen hørte det. Jeg anbefaler denne boken til folk som liker natur :).

 37. Jeg synes utdraget var kort, men boka hørtes bra ut. Vi fikk ikke vite så mye, men jeg ble også litt nysgjerrig.
  – Martine

 38. Jeg synes ikke utdraget var så veldig morsom fordi boka hørtes ikke så veldig interessant ut.
  – Andreas

 39. jeg syntes at boka var litt kjedelig det er ikke en bok jeg ville ha lest.

 40. Denne boken var passe jeg har ikke lest helle da men, den var bra vennene så ut til å være gode venner.

 41. jeg synes den var spennende fordi det var en bok som var enkel og lese og jeg likte at det var tegneserie terningskast 4/6

 42. Jeg likte denne historien. Slutten var veldig bra og den fikk meg til å ha lyst og lese mer fordi jeg syns det var spennende med meldingene. terningkast 4 og en halv hvis det hadde gått ann.

 43. Denne boken handler om en jente som heter Bao, hun elsker miljøet og er i elevrådet. De voksne på skolen har blitt enige om å lage en ny parkeringsplass på skolen og da må de rive en del av skogen. Dette synes ikke Bao noe om, så hun prøver å overbevise dem om å ikke lage en ny parkeringsplass. Når det ikke fungerer demonstrerer hun og noen andre fra trinnet om at de ikke skal rive skogen. Jeg anbefaler denne boken på det høyeste. Slutten var superbra!

 44. Hei. Denne boken var ikke for meg.Jeg anbefaler ikke denne boken.Den var kjedelig, jeg synes dem som liker kjæreste ting kan lese denne. Boken handler om skogen og at det er noen der hvert friminutt. Og det er en tegneseriebok.

 45. Denne boken var ikke for meg.Jeg anbefaler ikke denne boken.Den var kjedelig, jeg synes dem som liker kjæreste ting kan lese denne. Boken handler om skogen og at det er noen der hvert friminutt. Og det er en tegneseriebok.

 46. Jeg likte ikke boka.
  Jeg synes ikke at den var så veldig spennende.
  Boka handler om vennskap og jeg liker ikke bøker som handler om vennskap. Jeg ble overrasket over at læreren ikke merket at de var på mobilen.
  Det så ikke ut som læreren fulgte med i timen.

 47. Jeg synes at boken var gøy,
  siden det er tegneserie og jeg liker tegneserier.

  Jeg synes at boken var litt kjedelig siden
  det handler nesten bare og miljø
  og møter med kommunen.

  Boken handler om tre jenter som heter Linnea,Bao og Tuva.
  De prøver å redde skogen siden kommunen vil rive den
  sånn at de får større parkeringsplass.
  Det vil ikke Linnea,Tuva og Bao så
  de sover i skogen i flere netter sånn at de ikke kan
  rive den.

 48. Den handler om ei jente som vil beskytte en skog. Hun er ute og snakker med vennene i skogen før det ringer inn. De har matematikktime når de kommer inn, sitter og tekster med hverandre. Linnea hadde en kommentar som gjorde at hun skrek høyt. Boka var litt kjedelig. Jeg synes ikke noe om boka.

 49. Det var kult at noen ville redde miljøet.
  Hvis de hadde hatt en test hadde de sikkert ikke klart det fordi de ikke fulgte med i timen.
  Skogen er der de er mest, men de må bare gå fra den, men hvem vil redde skogen de.
  Hvis jeg var en av jentene ville jeg også prøvd og hjelpe skogen.
  Jeg likte ikke at det var tre hovedperson jenter med, men ingen gutter.

 50. La skogen leve
  Forfatter:Nora Dåsnes
  Denne boka handler om Bao som er en miljøoptimist som elsker skogen og at kommunen har bestemt å lage en parkeringsplass.
  Jeg ELSKER denne boka.Det er en veldig gøy bok fordi det handler om miljøet. Og jeg anbefaler denne boka for alle.Boka får 6/6 stjerner.Slutten er fantastisk bra!!!!!

 51. La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Jeg synes boka var helt ok. Det var lite tekst, men den var gøy. Når vi sluttet å lese ville jeg lese mer. Jeg gir boka 6/10. Jeg anbefaler den til dem som liker miljø og skogen.

 52. La skogen leve!
  Nora Dåsnes
  Jeg synes at boka var ok. Det kunne vært litt mer tekst. Det var bra at de likte naturen. Hvorfor tekstet de på telefonen? Jeg vil anbefale boka til de som liker naturen.

 53. Jeg synes denne boka høres veldig gøy ut, jeg har lyst til å lese denne boken. det at denne boken handler om tre jenter som er bestevenner, derfor likte jeg denne boka . Denne boken synes jeg passer til de som liker tegneserie og litt tekst, ikke mye tekst og ikke lite tekst, men ok tekst.
  Denne boken handler om en skog …..
  Jeg gir terningkast 4/6

 54. La skogen leve!

  Forfatteren og illustratøren er Nora Dåsnes.

  Gruppa synes at boken var
  gøy fordi det var tegneserie
  med fine bilder og da
  vet du mer om hva den handler om.

  Jeg synes også den var veldig gøy siden jeg liker tegneserie og bilder.

  Jeg fikk lyst lese den fordi den var veldig gøy og
  litt løye.

  Bildene og forsiden er veldig fine og jeg får vite litt mer om hva de gjør.

  Jeg gir den et terningkast av 6.

 55. La skogen leve
  Forfatter-illustratør :Nora Dåsnes .
  Jeg likte ikke denne boken så godt men jeg vil anbefale denne til noen folk i klassen.Men de var litt kult at
  en i elevrådet vile rede skogen ikke
  drepe den og at de burde så mye om skogen. Og at de gikk i skogen hver dag, de brydde seg veldig mye om skogen . jeg likt å lese mer av denne boka .

 56. Jeg synes boken ikke var så gøy, men det var jo litt kult at en i elevrådet ville redde skogen og ikke drepe skogen, og at hun bryr seg om miljøet. Og jeg hadde blitt irritert hvis jeg brydde meg så mye om miljøet som Bao også hadde vennene mine snakket om kjærlighet, da hadde jeg irritert.

 57. Jeg synes boka er ganske gøy. Jeg holder på å lese hele boka. Jeg vil anbefale denne boka til folk som liker tegneserier og bøker som er lett å lese. Jeg liker veldig godt at det er så mange bilder og at de skriver litt meldinger. Gruppa mi likte ganske godt boka. Hvis du har lest Ti kniver i hjertet så anbefaler jeg denne boka til deg. Jeg gir terningkast 6.

 58. Jeg synes boken var gøy, fordi jeg liker tegneserier fordi jeg skjønner mer da. Jeg likte boken fordi kommunen vil lage flere parkeringsplasser og da må de ødelegge skogen, det vil ikke Tuva, Linnea og Bao. Bao er i elevrådet og skal prøve sånn at skogen skal få leve. Det skal være elevrådsmøte i kveld, hun skal presentere det til rektor, Fau og en fra kommunen. Hun har fått mammaen sin til å lese over Og hun er advokat så hun sier de har en bra sjanse til og få det gjennom.

 59. Jeg synes boka var veldig gøy, fordi boka var tegneserie og jeg liker veldig godt å lese tegneserier.Og jeg likte at sjangeren er vennskap.Hvis du liker tegneserier og litt drama og kjærlighet tror jeg du kommer til å like denne boken.De på gruppa mi likte også boken fordi boka var tegneserie og fordi det var litt drama i boka. Jeg synes det utdraget så vi leste var veldig gøy så jeg ville ha lest hele boka.Terningkast 6!Og denne boka ligner litt på ti kniver i hjertet og den er veldig gøy så hvis du liker den tror jeg at du kommer til å like denne boka.

 60. Forfatter : Nora Dåsnes
  Illustratør : Nora Dåsnes

  Jeg synes at boken var veldig bra,
  fordi jeg liker å lese tegneserier.
  Det jeg liker med tegneserier
  er at det er så mange bilder.
  Det var kult at boka ikke bare
  hadde vanlige tekstbobler,
  men også melding- bobler.
  Jeg ble overrasket av at Bao
  hadde sluttet på korps for å
  være med i elevrådet.
  Hun sa at alt ikke måtte
  gøy for at det skulle være
  verdt å gjøre det bra.

 61. Teksten handler om om ei jente som heiter Bao og hun er i elevråde.
  Dem som bestemmer i kommunen vil lage mere parkeringsplasser.
  Men det vil ødelegge skogen.
  Så Boa og vennene hennes prøver og overtale kommunen til og ikkje bygge dem.

  Sjangeren er vennskap fordi boka handler om 3 venner som kjemper mot global oppvarming.
  Eg synest den er bra fordi eg likte tegneseriestilen og det den handler om.
  Dem som liker tegneserier eller er interessert i global oppvarming kjem sikkert til og like boka.

  Eg trur det er bedre bøker enn den boka som betyr at boka bør ikkje vere ein superfinalist i bokslukerprisen.

  Eg synest den passer for alle.

 62. La skogen leve!
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Illustratør: Nora Dåsnes
  Jeg synes boka var litt gøy siden den var ikke så veldig spennende og jeg liker spennende ting. Men jeg anbefaler boka til de som liker tegneserier.

 63. La skogen leve!

  Teksten handler om Bao og vennene hennes som elsker å leke ute i skogen, det er fristedet deres. Men nå skal kommunen bygge flere parkeringsplasser rundt skogen og hogge ned trærne. Bao er i elevrådet for å forsøke å overtale dem til å la være fra skogen, og derfor sluttet hun på korps fordi hun hadde det ganske travelt i elevrådet. Hennes venner er opptatt med kjæreste greier og moren hennes er advokat.

  Sjangeren til boka er Vennskap og tegneserie.
  Jeg synes boka var enkel å lese og derfor ganske enkel å forstå. Den hadde også korte og tydelige setninger.
  Boken hadde også bilder som var forståelige og handlingen kunne ha skjedd i virkeligheten.
  Jeg synes også det var ganske fint med alle fargene i bildene og det var kanskje litt gøy med noen få engelske ord i noen av setningene.
  Jeg hadde gitt terningkast 4 fordi jeg kanskje hadde ønsket mer tekst, men ellers hadde jeg syntes boka hadde vært en fin bok å kunne lese i.

 64. La skogen leve

  Denne boken handler om Bao, Tuva og Linea. De elsker å være i skogen, det er deres fristed. Når de går til skolen så liker de å gå gjennom skogen. Linea plumpet uti elven og nå må hun gå med en våt sokk på skolen. Når de kommer inn så er det matte. De snakker sammen på en chat de har laget. Når skolen er ferdig så snakker de sammen på telefonen. De snakker om jenteting som alle jenter gjør.

  Sjangere er vennskap. Handlingen er vanskelig å leve seg inn i fordi jeg ikke likte den. Teksten starter litt brått. Jeg synes ikke det er noe spesielt med personene. Boken tar opp et viktig emne og det er at man ikke skal hogge ned så mye skog.
  Teksten slutter litt brått fordi de bare tekster helt på slutten.
  Teksten var ikke vanskelig å legge fra seg fordi det ikke var noe spenning og ingenting gøy. Boken er lett å lese for meg fordi det er tegneserie.

  Det beste ved teksten er når Linea plumper opp i elven og det er litt morsomt.
  Tekstens svakhet er at det ikke er noe spenning og det gjør det kjedelig.
  Jeg synes ikke andre folk burde lese den.
  Boken fortjener ikke å være en superfinalist.

 65. Den var bra, ikke helt hva jeg pleier å lese , men det var en bra kombinasjon av bilder og tekst. Den handlet om noe bra altså miljøet og det er jeg glad for.
  Jeg syns den passer best for 9-12 åringer siden den er lettlest men også en del tekst i og den er ikke så vanskelig å forstå.
  Jeg liker bøker som er mer avansert og for 13-15 åringer, derfor gir jeg den terningkast 4/6

 66. Husker ikke hva jeg skrev på den forige så jeg lager en ny, men denne boka syntes jeg var ganske bra, jeg gir den 5/6 jeg likte mest da de var i klasserommet og meldingene.

 67. Denne boka syntes jeg var ganske bra, jeg gir den 5/6 jeg likte mest da de var i klasserommet og meldingene.

 68. La skogen leve.

  Dette utdraget handler om Bao og vennene hennes de elsker å leke i skogen.De er i skogen men da går en av jentene i vannet, hun sier at det går ikke an jeg plumpa skoene hennes ble bløte.
  Bao er elevrådsleder og skal prøve å overbevise kommunen til å ikke hogge ned skogen som de alltid leker i .
  De skal hugge ned skogen for å lage parkeringsplasser.Bao sier at hun har sluttet korps fordi det ble mye med å være elevrådsleder.

  Jeg syntes boka var helt ok fordi den var litt vanskeligt å skjønne fordi jeg følte at de hoppet veldig med temaet foreksempell.De snakket om skogen og da korps og så elevråd det følte jeg var litt forvirrende.Men jeg følte meg igjenn fordi jeg spiller fløyte i skolekorpset Sola, og er elevrådsleder.

  Illustrasjonene var super fine, de hadde masse detaljer og passet veldig godt til teksten.

  Jeg gir boken terningkast 4 fordi:
  Boken var litt vanskelig å skjønne.
  Jeg synes at det var bra, jeg levde meg inn og følte meg igjen.
  De hadde gode bilder som passet sykt bra til teksten.

  Jeg synes at denne boken fortjener en plass i superfinalen.

 69. La skogen leve!

  La skogen leve handler om 3 jenter: Bao, Linea og Tuva.
  Bao er elevråd og skal prøve å overbevise kommunen til å ikke hogge ned skogen som de alltid leker i til å lage flere parkeringsplasser med skolen.
  Bao tror hun har en bra sjanse til å overbevise dem fordi moren er en advokat og hun har en veldig bra presentasjon/argumenter til hvorfor de må beholde skogen.

  Jeg synes at bokanmeldelsen var sykt bra fordi den var lett å lese, den hadde et spennende tema og jeg syntes at det var gøy at de nevnte korps i bokanmeldelsen fordi jeg går på skolekorpset i sola.

  Bildene var veldig bra illustrert og passe perfekt med innholdet. Jeg synes at denne er favorittboken min til nå i bokslukerprisen. Fordi jeg likte alt i denne boken, kunne ingenting ha vært annerledes og jeg har veldig lyst til å lese hele boken.

  Jeg gir terningkast 6 fordi:

  Det var et spennende innhold så det var gøy til å lese den
  Jeg elsket at de forklarte så bra, så du følte på en måte at du var med i boken.
  Jeg likte den fordi den var veldig enkel å lese.
  Jeg likte det fordi de hadde et oppdrag.

 70. Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen, men nå blir de mer og mer opptatt av andre ting. Bao sitter i elevrådet, og skal gjøre alt hun kan for å få skolen til å bli mer miljøvennlig. Kommer hun til å klare det?
  Sjangeren er vennskap.

  Jeg synes at utdraget var spennende, fordi det er spennende å se om hun greier å overtale rektor og FAU til å bli mer miljøvennlig. Jeg synes også utdraget var litt kult å lese, fordi det var litt kult å lese om en jente som interesserte seg så mye om miljø. Jeg tror kanskje at denne boken ikke er for alle, fordi det blir kanskje litt kjedelig for noen som ikke interesserer seg så mye om miljø. Teksten starter med at Bao og vennene går til skolen. Det overrasker meg hvor mye Bao bryr seg om miljøet. Jeg synes Bao virket veldig tøff, som tørr å stå opp for det hun mener. Noe boken tar opp som er viktig er at det er viktig å ta vare på naturen, og jobbe for det du står for. Teksten slutter med at Bao ikke skal bli med på korpsøvingen, men heller snakke foran rektor og FAU og prøve å få skolen til å bli mer miljøvennlig. Jeg synes utdraget var lett å lese, på grunn av bildene.

  Det beste med teksten er at hovedpersonen, Bao, står for det hun mener, og er villig til å gjøre mye for å få til det hun vil. Tekstens svakhet er at ikke alle er så opptatt av miljø og sånn, og at det kanskje blir litt kjedelig for dem. Jeg synes at andre burde lese den, den hørtes gøy og spennende ut. Det var i hvert fall spennende å se om hun greier å overtale rektor og FAU til å gjøre skolen mer miljøvennlig. Jeg synes at boken fortjener å være superfinalist, fordi det var gøy å lese om interessen til Bao.

 71. La skogen leve

  Forfatter: Nora dåsnes
  Forlag:Aschehoug

  Denne boken handlet om 3 jenter og de ville redde skogen de hadde på skolen, og Bou ville spesielt redde denne skogen. Bou var elevrådsleder og håpet på å redde skogen ved å skrive en søknad. Moren til Bou var advokat og når Bou hadde skrevet teksten ferdig så leste moren gjennom det og syntes det var en bra tekst. Bou hadde sluttet på korps fordi hun syntes det var travelt og prøvde å redde skogen, men hun gikk på korps. Denne boken sluttet med at hun sa at hun skulle ha et møte med rektor, FAU og en som satt i kommunestyret med det og redde skogen. Jeg håper jeg får sjansen til å lese resten av boken sånn at jeg får vite om de klarer å redde skogen.

  Denne boken var en veldig lettlest bok. Det var veldig lett og skjønne hva denne boken handlet om siden det var korte og tydelige setninger. Boken hadde veldig mange bilder i seg som gjør at man nesten ikke trenger å lese teksten for å skjønne hva den handler om. For meg så hadde denne boken blitt en såkalt “kosebok” siden det var en tegneseriebok med lite tekst. Denne boken hadde en handling som lett kunne skjedd i virkeligheten. Så det var en bok som var gøy å lese, og jeg håper jeg kan få lese resten av denne boken en gang! Bildene i boken ble man nesten glad av og se på siden de var så fargerike osv. Boken var litt morsom siden de sa masse morsomme engelske uttrykk. Boken sin sjanger var humor og historie tror jeg.

 72. La skogen leve
  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres
  fristed.Nå viser det seg at kommunen vil lage flere
  parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen
  deres.Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være.
  Jeg synes at denne boken er en god bok.
  Den var godt skrevet og gøy og lese fordi den var spennende og jeg ville lese mer. det var ikke min favoritt siden de snakket veldig mye og ikke mye spenning
  det var en helt ok bok
  terningkast 3

 73. La skogen leve!
  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen nær skolen.
  Kommunen har bestemt seg for å bygge flere parkeringsplasser rundt skolen og trenger derfor å hugge litt trær ned fra skogen.
  Fordi Bao har blitt elevrådsrepresentant vil hun prøve og hindre at dette skjer.
  Vennene hennes har ikke så mye fokus på skogen og bryr seg heller om kjæreste greier.

  Sjangeren til denne boka er tegneserie.

  Jeg synes denne boka var både enkel og gøy å lese. Selv om det ikke skjedde så mye i utdraget.
  Det var enkelt å leve seg inn i denne boka.
  Bildene i denne boka var fine og passende til teksten. Det var ikke mye spenning i boka, men var mer en koselig familie-bok.
  Det jeg ikke likte var at det var litt lite tekst, men det kan være at denne boka ikke burde ha mer tekst på hver side.
  Denne boka passer egentlig fra folk fra alderen 7 år og oppover, det var noen engelske ord inne i blant som det kan være noen ikke forstår.
  Jeg synes denne boka er på pallen på et av de beste til nå.

 74. La skogen leve

  Denne boken handler om at Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen, men kommunen vil ha flere parkeringsplasser og Bao sitter i elevrådet og hun prøver å overbevise kommunen.
  Forfatteren er Nora Dåsnes og Sjangere er vennskap.
  Forlaget er Aschehoug.
  Jeg synes denne boken var veldig lett å lese.
  Denne boken var vanskelig å forstå dessverre.
  Denne boken passet ikke helt for meg, jeg synes det var litt annet tema enn det jeg liker og da ble det litt vanskelig å forstå den.
  Den andre grunnen for at det var vanskelig å forstå var fordi det var så mange navn og jeg følte at de bare skrev nye navn hele tiden så det ble litt vanskelig å holde følge.
  Jeg skulle ønske vi kunne få se litt av debatten eller hva de sier til hverandre.
  Jeg synes ikke denne boken burde bli superfinalist i 2023.
  Jeg gir denne boken terningkast 3 fordi den var vanskelig å forstå og det var ikke helt mitt tema.

 75. La skogen leve.

  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil hugge ned litt av skogen for å bygge nye parkeringsplasser rundt skolen. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller er de for opptatt av kjæreste greier? Og vil de voksne hjelpe til?

  Sjangeren er vennskap og tegneserie.

  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi det er en tegneserie, så det er mange bilder. Utdraget starter med en oppsummering av hva som skjer i boken og så starter historien. Jeg liker at Bao er glad i å leke i skogen, selv om venninnene hennes ikke er like gira for det. Boken forteller på en måte barn at man må jobbe for det man vil få til og at man skal stå for sitt. Boken slutter med at Bao er på vei til elevrådsmøte og den slutter ganske brått.
  Jeg fikk ikke så lyst til å lese mer fordi det var ikke helt den type bok jeg liker. Teksten er lett å lese fordi det ikke er veldig mye tekst, men det er mange bilder.
  Teksten var bra fordi den lærte barn og unge om å stå for sitt og. Teksten var litt kjedelig fordi den var litt blank og ikke så veldig spennende. Jeg synes at boka passer for barn mellom 9 og 12 år.
  Jeg liker at Bao ikke er så veldig engasjert i sånne kjærestegreier og sånt som vennene hennes.

  Det beste ved teksten var lærdommen i den. Det verste med teksten var at den var litt kjedelig og lite innholdsrik.
  Jeg synes at andre folk, spesielt de som liker tegneserier, bør lese den. Jeg synes ikke at boken fortjener å bli nominert til superfinalist i bokslukerprisen.
  Jeg gir boka terningkast 4.

 76. Denne boken handler om noen som bryr seg mye om miljøet.
  Sjangeren er tegneserie.
  Jeg hatet denne boken, den var verre enn betongparken.
  Jeg hadde gitt terningkast 0 hvis jeg kunne.
  Jeg skjønte ingenting på grunn av den dårlige forklaringen.
  Jeg trodde hun med blå jakke het Linnea, men plutselig heter hun Bao, men bao snakket på chatten og da sa linnea at hun ikke kunne fordi skoene hennes var våt, men det var jo hun med blå jakke som trådte i pytten!??
  Veldig lite spennende bok.
  Første boken var sikkert mye bedre enn denne.
  Denne boken fortjener ikke en plass i nærheten av finalen.
  Terningkast 1/6

 77. La skogen leve

  Boken handler om at Bao og vennene hennes elsker å være i skogen, men etterhvert blir vennene lei av skogen så de vil finne på noe annet. Men kommunen vil bygge flere parkeringsplasser ved skolen så de vil rive ned noen deler av skogen. Bao sitter i elevråd og prøver å redde skogen.

  Jeg synes boken var ganske grei så jeg hadde gitt boken terningkast 3/6, Det var Veldig bra tegninger i boken så det var ganske enkelt og leve seg inn i boken. Boken kunne hatt mye mer tekst fordi hvis ikke går det alt får kjapt. Spenningen i teksten gikk stadig oppover. Jeg synes boken passer de som er 8 og oppover fordi det var noen rare ord i teksten som folk under den alderen ikke hadde forstått. Teksten var lett å legge fra seg, Jeg fikk litt lyst til og lese videre, fordi jeg ville høre hva som skjedde med skogen, men jeg var ikke så nysgjerrig. Min favoritt ting med boken var nok tegningene. Og det jeg likte minst med boken var at det var så lite tekst. Jeg synes boken ikke burde vinne Bokslukerprisen 2023.

 78. La skogen leve!
  Denne boken handler om tre jenter som bryr seg skikkelig om miljøet som heter Bau, Linea og Tuva. Jentene chatter i timen og en av jentene ser på værmeldingene videre og sender dem til gruppen, det er bare regn. Så de kan ikke gå til skogen. De vil til skogen siden de går i syvende klasse og når de bytter skole kommer de ikke til å se hverandre lenger.

  Jeg synes denne boken hadde lite handling og lite spenning, så jeg likte den ikke så godt. Sjangeren som passet denne boken var vennskap. Jeg gir denne boken terningkast 2 siden den var enkel å lese, enkel å leve seg inn som tredjeperson. Det som var dårlig var at den hadde lite tekst og lite spenning, jeg synes tegningene var dårlige og jeg likte ikke personlighetene.
  Boken sluttet brått og sluttet dårlig.
  Jeg synes denne boken fortjener ikke å være superfinalist.

 79. La skogen leve
  In text writing about kids who like hiking in the forest their name is Bao Linnea Tuva Mariem. but people will build a park In forest. And Bao, who is elevrådet tries to stop people.

  I think this text is very good because it teaches that we need to save nature. Text over like Lineja go and chatting and talk about that park will building this autumn

 80. eg meiner det var bra at den handla om miljø og klimaendringar og om jorda forrurensnng og natur og flom i fra skala isfra 1-10
  10!!!!!!! :

 81. Jeg synes at boken var veldig bra. Jeg synes at det er veldig synd at skogen skal hugges ned, og jeg håper de skal la skogen stå.

 82. Jeg syntes denne boken var helt ok, i det utdraget jeg leste var det ikke så mye om skogen men jeg tror det er mer om det senere i teksten. 5/10

 83. Jeg syntes boken var helt grei men hadde jeg fått lest mer hadde jeg syntes at den var bedere såå 7/10 så bra hvis du er en god venn

 84. Boka var SUPER! Fantastisk blanding mellom miljø og vennskap! Det var spennende, inntresangt, morsomt og bare HEKT FANTASTISK!!!!! Jeg fikk syyyyyyyyykt lyst til å lese boka nå! 🤩🤩🤩🤩

  Terningkast 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10!!!!

 85. Jeg liker boka passe for jeg pleier ikke og liker ikke så godt å lese sånne bøker, men boka var bra😃👍🏻 Jeg hadde likt hvis det var litt mere tekst, men den var bra. Jeg gir den terningkast 4🫤👍🏻

 86. Jeg synes den boken var veldig bra. Det var gøy og lese om hvor mye de likte den skogen og har den til fristed. Og det har regna så mye at de blir kliss bløte. Det er gøy at hun sitter i elevrådet og prøver og til de voksene at hun ikke vil rive ned skogen. Hun spør moren sin siden hun er advokat at de ikke skal rive ned deler av skogen.

  8/10

 87. Utdraget var bra og det er om et viktig tema. Illustrasjonene og skriften var fin. 7/10🥔🥔

  -Potetergodt-

 88. Jeg synes den var bra fordi jeg liker klima og miljø å det er tegneserie. Den bar morsom og jeg anbefaler å lese den jeg har lest hele boka å den er SKIKELIG BRA så les den. Jeg gir terning kast 5⭐️ Hilsen Emma 6A Nordre Ål Skole

 89. Jeg likte den veldig godt. Den var spennende, interresant, lurer på hva som skjer videre og har lyst og lese mer. Det var fine tegninger og fint tema. Terningkast 4,5

 90. Jeg likte bok anmeldelsen litt men den var ikke helt best.⭐️ Det jeg likte med boka var at den var ganske gøy å høre.👍 Jeg får lyst til å lese mer av boka.🥳 Den får meg til å leve meg litt inn i hvordan Bao har det.😎 Jeg gir boka en 3.5/6 🎲 Hilsen Sverre 6A Nordre Ål skole. Den aller beste.🏫😎

 91. den var bra, fordi den vår litt pangstart.

  jeg gir den terning kast….. vent litt jeg må bare kaste terningen. Det ble 5🇩🇿🇦🇶🇦🇿🇧🇧🇧🇹🇧🇳🇰🇾🇨🇰🇩🇰🇻🇮🇨🇷🇮🇴🇧🇬🇧🇴🇧🇪🇦🇺🇦🇬🇦🇸🇦🇩🇦🇷🇧🇸🇧🇿🇧🇯🇧🇩🇦🇼🇧🇲🇧🇷🇨🇽🇻🇬🇨🇺🇫🇷🇫🇷🎌🇮🇸🇭🇹🇬🇷🇬🇳🇭🇰🇮🇷🇯🇪🇨🇳🇰🇲🇱🇺🇱🇸🇭🇷🇭🇷🇰🇼🇱🇾🇱🇮🇱🇮

 92. jeg likte utdraget men det var ikke det beste utdraget de er ikke en bok for meg så jeg gir den terning kast 4 av 6 jeg likte bedre de andre utdragene

 93. Jeg likte utdraget fordi det handler om naturen.
  Jeg syns den passer best for jenter fordi det handler om kjærlighet og drama.
  Jeg syns den passer for 6 år og oppover fordi det handler om vennskap.
  Jeg gir boka terningkast 6.

 94. jeg likte utdraget når de skriver i klase rom men den var også veldig gøy.
  jeg synes den passer for guter og jenter fordi det var jo guter og jenter si boka.
  jeg gir boka terningkast en 6\6
  jeg synes den passer for 5 og opp til ungdomskole .

 95. Jeg likte utdraget fordi den er gøy og spennende.
  Jeg syns den passet for jenter og gutter
  Jeg syns den passer 10 -17 år fordi det er en veldig gøy bok
  Jeg gir boka terningkast 0 av 6

 96. Jeg likte utdraget fordi den var litt morsom og spennende.
  Jeg synes det passer for jente og gutt fordi alle har en type bok de liker.
  Jeg syns den passer for 5.trinn opp fordi det er baneord.
  Jeg gir boka en terning kast 5 av 6.

 97. Jeg likte utdraget fordi det handler om naturen .
  Jeg synes det passer for jenter fordi det handler om kjærlighet og drama .
  Jeg synes det passer for 6 år og oppover fordi det handler om vennskap .
  Jeg gir boka terningkast 6 .

 98. Jeg likte utdraget fordi prøvde å rede skogen.
  Jeg syns det passet for begge kjønn fordi man lærer noe.
  Jeg syns den passet for 6 og oppøver.
  jeg gir boka terning kast 5

 99. Jeg likte utdraget fordi at det var liksom litt nyere språk.
  Jeg synes at boka passer til jenter fordi at de snakker liksom om puberteten til jenter og litt sånn.
  Den passer til alderen 10 -16 år fordi at de banner i teksten og det er litt vanskelige ord
  Jeg gir boka Terningkast 6\6

 100. Jeg likte utdraget fordi det handlet om natur.
  Jeg synes at den passet for 9 åringer og oppøve.
  Jeg synes at den passet mest for gutter.
  Jeg gir boken en 4,9

 101. Jeg likte utdraget fordi det var gøy med tegneserie og meldingene.
  Jeg syns den passer for alle kjønn.
  Jeg syns boka passer for alder 8-12.
  Jeg gir boka en 8,9/10.

 102. Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen . Det er deres fristed . Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplass rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevråde å skal forsøke å overtale dem til å la være . Får hun med seg vennene sine eller er de for opptatt av kjærestegreier ? Hva med mamma, som er advokat ? Har hun og de andre voksen tid til å hjelpe til ?
  Alt det er i boka (la skogen leve ) .
  Boken er spennende og veldig fint skrevet.
  Det er en av de bøker du får lyst til å lese mer og mer av , bildene er også veldig fine .
  Det er en ganske bra bok .
  Du kan føle deg igjen i boka ganske lett.
  Jeg synes at hvis du er mer enn 8år og mindre en 14år kan du like boken ganske godt .

  Jeg likt boka og den er en av de beste tegneseriene jeg har lest så jeg gir boka terning kas 🎲5,9 /6

 103. Fakta
  Boka er en tegne serie og det handler om vennskap
  Forfatteren er NORA DÅSNES

  Teksten handler om en jente som hetter Bao, hun er i skogen med vennene hennes de leker inni skogen. Linnea sa at hun ble plumpa. Tuva sa at man, kan ikke hoppe forbi elven en gang. Bao sa å nei til Linnea. Så var de i garderoben linnea, sa at hun skal sitte med våte sokker i matte timen. Tuva sa å the er the Worst!!! Bao sa det er jo litt verdt det, da???
  Jeg synes at boka var bar fordi at det er litt korte setninger jeg vet det er en tegne serie, men prøv å ha lit mer tekster det er alt, men viss dere liker den så anbefaler jeg at dere kan kanskje liker boka far Sara Okanovic.
  Det beste med teksten var at Tuva sa ÅÅÅÅÅ The Worst.

  Jeg gir den 3 av 10

 104. INNLEDNING
  Teksten handler om la skogen leve det er miljø bok om skogen noen elever var på tur i en skog Halo det går ikke an å hope over sier Tuva. Det går ikke an jeg plumpa sier Linnea. Å nei sier Bao. Når de komme tilbake til skolen Linnea sier jeg er så våt i sokkene mine. Da sier Bao, men det var lit vært det
  MIN OPPLEVELSE OG VURDERING’
  Da går de inn til klasse rommet vei til klasse rommet sier Linnea men vi kommer til å starte På ungdomskolen da er vi ikke nærme skogen lenger men vi kan uansett gå på helgen til skogen sier Tuva. Linnea sier til Bao er det du gira på å være på skogen fordi Abdi er der i time so chater de Linnea irriterer Bao om Abdi
  AVSLUTNING
  Det beste med teksten var …
  Jeg likte ikke så mye boka fordi teksten var alt for kort.

 105. Teksten handler om en jente som liker å være i skogen. Hovedpersonene heter, Bao, Linnea og Tuva. Det som skjer er at Kommunen skal lage et nyt parkeringsplass på skolen, får å lage den så må de ta bort litt av skogen. Denne bokens sjanger er vennskap.

  Jeg Synnes ikke at handlingen er lett å leve seg inn i fordi den var ikke så spennende. Teksten starter rett in i handlingen. Tekste griper ikke tak i meg med en gang man bygger seg gradvis oppover. Teksten er ganske lett å lese fordi den er bokmål og den har ikke så mange rare ord.

  Styrken til teksten er at den er underholdene, men svakheten er at den ikke så spennende. Jeg Synnes ikke at andre bør lese den. Jeg synes ikke at boken fortjener å være super finalist og ikke vinne bokslukerprisen.

 106. Denne boka handler om at, kommunen skal hugge ned en skog ved skolen deres for flere parkeringsplasser, og hovedkarakteren Bao og vennene hennes prøve å overtale dem til la skogen være i fred. Dette utraget var litt mer spennende en de andre jeg har lest. Jeg likte tegningene og karakterene. Jeg ser ingen problemer. Men det betyr ikke at jeg vill lese den, jeg synes den er bra men jeg har ikke lyst til å lese boka.

 107. Denne boka/tegneserien handler om en jente med navnet Bao og hennes venner, de heter Tuva og Linea. Bao sitter i elevrådet som elevrådsleder og vill at skolen hennes skal bli miljøvennlig, men de voksene tar henne ikke på alvor og dette gjør henne helt forbanna og de vil også gjøre skogen om til en større parkeringsplass. Dette er en bok om vennskap og om lojalitet, og den får fremm et viktig tema, at miljøet vårt endrer seg, et eksempel på dette i boka er at det er nedbørsrekord.

  Jeg må si at dette er en bok som jeg ble enkelt revet inn i fordi den er virkelighets sann, men samtidig underholdende. Dette var en bok som er lett å leve seg inn i og lettlest samtidig! Teksten starter med at Tuva, Linea og Bao skal angripe Abdi og hann sine venner i skogen for å kjempe om den beste basen.

  En ting jeg likte med boken er at den viste fremm den lekene, men også alvorlige siden av et barn, f.eks. når Bao og vennene leker i skogen, og når Bao ikke blir tatt på alvor av de voksene når hun har lyst til å gjøre noe som hunn brenner for. Noe med Bao som overasket meg var når hun knak den pinnen og sparka bilen. Jeg liker også karakterene de er bra skrevet og har mye personlighet, som er noe jeg ser etter i karakterer. Og de har ikke den samme personligheten, Bao er veldig rett på og ikke redd får å si meningene hennes, Linea er litt mer glad i drama en de andre og Tuva er litt tilbaketrukket og sky en de andre.

  Som jeg skrev tidligere så tar boken opp et viktig emnet som er klima og at barn kan hjelpe til. Teksten slutter med at de voksene hjelper barna å demonstrere, de vinner også så rektor og kommunen må skrive ned på en kontrakt som sier at de må la skogen være. Jeg elsket teksten så mye at jeg ikke kunne legge den fra meg før jeg hadde lest den ferdig! Dette er en lettlest bok/tegneserie, men den er bra skrevet.

  Den er også veldig spennende fordi først så kommer gravekranene og begynner nesten å kjære ned trærne! Den er også litt morsom på grunn av at Linea skyter in kommentarer og bare gir en positiv Vibe til resten av gjengen, og erter litt på de andre. Den er også veldig gripende og bare suger deg inn i historien og gjør det UMULIG å legge fra seg boka før du er ferdig å lese!! Boka viser også litt av problemene til barn som er at voksene sier at de hører på barna og vill forstå dem mer, men de hører aldri faktisk etter!!😡😡 noen ganger så er voksene VELDIG irriterende😩

  Det beste med teksten er nokk bilde av faren til Linea i et bilde der hann demonstrerer! Svakheten til teksten er nokk at Abdi er bare bitte litt dårlig skrevet! ALLE burde lese denne boka synes jeg :D. denne boka burde VINNE vis du spør meg!

 108. Tittel: La skogen leve
  Serie: Tuva, Bao og Linnea.
  Side tall: 229
  Forfatter: Nora Dåsnes
  I denne boka møter vi Bao, hun er miljø aktivist. Når skolen sier at de skal rive halve skogen og bygge ny parkerings plass blir Bao sur. Kort sammendrag av utdraget: «Bao og vennene hennes Tuva og Linnea er i skogen i storefri, for å komme seg tilbake til klasserommet deres må de hoppe over bekken, det er så mye vann i den at Linnea plumper. I timen chatter de på en gruppechat som kalles gjengen. Tuva sender været for resten av uka og det skal bare regne. Ingen liker dette. Det viser seg at Bao har sluttet på korps på grunn av at hun er elevråds leder.»

  I denne boken er det ikke brukt vanskelige ord som får det til å være vanskeligere å lese, men det er heller ord som er fine og lette å både lese og si. Handlingen er lett å leve seg inn i fordi det regner veldig mye akkurat som på ekte og det er enkelte ting som får deg til å le litt. Denne boka gikk rett inn på sak uten å nøle, den startet kjapt med at klima endringene har en effekt. Dessuten var personene kule og morsomme, de minner meg egentlig litt om mine egne venner.

  Denne tekstens styrke er at den hadde et viktig tema som blir satt frem.
  Denne boka er like bra som den første boka i serien: ti kniver i hjertet. Jeg har lest hele boka og den er kjempebra! Jeg syntes at andre burde låne og lese denne boka. Jeg anbefaler denne til aldere 8-13. Denne fortjener å bli super finalist. Jeg gir den ternings kast 6.

 109. Boken handler om en jente som heter Bao. Bao og hennes to venner Tuva og Linnea skal protestere, fordi kommunen skal hugge ned skogen ved skolen dems for å bygge større parkeringsplass. Bao er elevrådsleder og skal ha møte med noen fra skolen og en person fra kommunen. Bao har lagd en tale over hvorfor de ikke burde hugge ned skogen for å lage større parkeringsplass.

  Jeg syntes at boken var en ok bok, men jeg er ikke så interessert i miljø og protestering. Jeg syntes at boken er bra for de som liker miljø og protester for skogen, men jeg er ikke interessert i det. Det jeg likte om boken var at den var tegneserie og at den hadde litt spennings i det.

  Jeg gir boken en terningkast 2 fordi jeg likte ikke boken i det heletatt. Det er fordi jeg ikke er interessert i miljø og protestering.

 110. Teksten handler om en jente som heter Bao og huns venner. Bao er i elevrådet, men vennene hennes er bra kjæreste crazy. Men Bao finner ut at skogen skal bli til et parkeringsplasser så Bao prøver til å få de til å ikke gjøre det og dette er et vennskap bok.

  Jeg synes at boka var veldig morsom fordi de teksta i boka og det var spennende. Jeg likte boka mye fordi jeg liker bøker med teninger. Jeg gir den et terningkast av 5 ut av 5.

  Det beste med teksten var bra, og jeg likte når de teksta. Jeg synes at de som er mange bør lese den, men jeg tror denne boken er for 7-12 åringer fordi den er morsom og den har ikke så mye tekst også den har bilder. Jeg tror denne boken skal vinne bokslukerprisen.

 111. Teksten handler om en jente som het Bao og vennene hennes het Tuva og Linnèa. Bao og venene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå Vil kommunen byge flere parkerings plaser og får å få mer plass må de hugge veldig mye av skogen. Bao sitter i elevrådsmøte og prøver overtale dem til å ha skogen. Jeg synes boka var kjedelig på grunn av at den handlet om en skog. Det beste med var at den var en vennskaps bok.

 112. Tittel: La skogen leve!
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Forlag: Aschehoug
  Sjanger: Vennskap
  Boken handler om Bao, Tuva og Linnea
  Bao er en miljøentusiast. Hun er med i elevrådet og jobber for å gjøre skolen mer miljøvennlig. I tillegg så vil kommunen bygge parkeringsplasser der skogen er rundt skolen. Det vil Bao ikke. Det er der hun og venninnene pleier å henge.
  Jeg syntes handlingen var ganske lett å føle seg igjen i. det gjorde at den var lett å leve seg inn i. Teksten starter ganske rett på, men på en måtte som gjør at du fortsatt skjønner handlingen veldig raskt. Ut draget var ganske kort så det var litt vanskelig å skjønne alt, men jeg vil helt klart lese boka. Det er kult å høre hvordan noen på din alder kan gjøre ting for å på virke de voksene. Boken tar opp et viktig emne og fortellerom at vi må ta vare på miljøet og naturen rundt oss. Teksten slutter veldig brått, og jeg vil egentlig bare lese boka. Boka er veldig lett lest.
  Tekstens styrke syntes jeg at er hvor viktig det er å passe på naturen rundt oss.
  Den er veldig lett lest og passer sikkert for alle fra 5.-8. trinn. Jeg syntes boken fortjener å være super finalist.

 113. INNLEDNING
  Jeg har lest en tekst som handler en jente Bao, Bao er opptatt av natur, miljø og klima. Bao er veldig glad i en skog, men venninnene hennes sier at de er lei av a gå skogen iverfall da det regner, men Bao mener at de burde gå i skogen mer nå fordi det er siste året på 7 og etter sommerferien trenger de ikke å gå der lengre, men venninnen til Bao er mer opptatt av kjærester. Tuva spør Bao om hun skal være med på korpset, men Bao har sluttet hun mener at elevrådet er viktigere enn korps imens Tuva og Linnea syns det høres bare veldig kjedelig ut

  Jeg syns boka var gøy fordi det var bilder og jeg syns teksten blir gøyere med bilder enn mye tekst. Jeg skjønner venninnen til Bao, men tror hennes poeng er at henne vil hjelpe naturen. Den var gøy pga bildene for da kan man se hva som skjer imens man leser.

 114. INNLEDNING
  Teksten handler om… en jente som heter Bao og en som heter Linea og Tuva de skulle gjennom en skog også ble de våte også Linea og Tuva ville ikke gå der igjen men det ville Bao også i timen snakka de på pc-en mens lærerne prøver og forklare noe på tavla og da lagde Bao lagde noe i elevrådet som var miljø plakat og hun skulle presentere foran hele skolen og rektor
  INNLEDNING
  Teksten handler om… en jente som heter Bao og en som heter Linea og Tuva de skulle gjennom en skog også ble de våte også Linea og Tuva ville ikke gå der igjen men det ville Bao også i timen snakka de på pc-en mens lærerne prøver og forklare noe på tavla og da lagde Bao lagde noe i elevrådet som var miljø plakat og hun skulle presentere foran hele skolen og rektor .jeg likte boka jeg gir den 10\10 den var bra

 115. Teksten handler om en jente som heter Bao, hun vil redde skogen med vennene hennes.
  Sjangeren til boka er Vennskap fordi alle hjelper hverandre med å støtte skogen.

  Jeg tror ikke du kan leve deg inn i boka fordi den er en tegneserie bok og den har mange bilder.
  Teksten starter rett inn i handlingen der de snakker om at de vil redde skogen.

  Personene i boka var veldig sånn som i virkeligheten de snakker litt engelsk sammen med norsk og de snakker litt om en som heter Abdi som vennene til Bao sier at hun liker.
  Jeg tror boka prøver å si at folk skal ikke ødelegge naturen.
  Teksten slutter litt brått, men det er fordi vi har bare en del av boken.
  Boken var lett å lese fordi den hadde lite tekst, men mange bilder.

  Bokens styrke var at den var en tegneserie.
  Jeg syns boka hadde ikke en svakhet.
  Ja andre bør lese den boka, den kan virke spennende for dem.
  Jeg syns boka fortjener ikke å vinne Bokslukerprisen.

 116. testen handler om tre jenter Bao Linnea og Tuva de går i skogen til skolen også begynner de å snakke om også snakker en gutt som heter Abdi også spør linnea om Bao vil dra til skogen vær dag bare pga Abdi er der
  og Bao sier EH nei jeg blir fortsatt ikke med i forelska-kulten din Linnea

 117. Teksten handler om en jente som heter Bao som prøver og redde en skog utenfor skolen. De skal bygge parkeringsplass i deler av skogen så de skal prøve og ikke la det skje.
  Bao har to venner Linnea og Tuva det er en bok om vennskap. De tre jentene bruker skogen som et hengested og for å gå til skolen.

  Teksten starter at de går til skolen også faller linnea i vannet. Vennene til boa er ikke like opptatt om skogen. Bao er veldig opptatt om elevråd, men det er ikke vennene hennes.

  Teksten er mere bilder en tekst og den er ikke så vanskelig å lese. Boken vår ikke så veldig interesserende fordi den passer ikke sånne bøker som jeg leser.
  Boken har kanskje en mening på at unge folk kan hjelpe i miljøet

  Jeg gir boken terning kast 2 fordi jeg er ikke veldig interessert i miljø og sånne ting, men kan passe for andre folk. Boken kan passe for alder 8 til 14 👦👍📃

 118. Boken handlet om at noen ville hogge ned skogen for og bygge en parkeringsplass. Noen jenter kjempet for og redde skogen. Den var gøy og den passer for alle! men jeg synes den var bra bok og den var spennende! de elsker og være i skogen.

 119. INNLEDNING
  Teksten handler om tre jenter som protesterer for at skogen skal leve.
  Hoven personen heter Bao.

  Boken er en Vennskap bok.

  Boken heter La skogen leve
  Skrivet av Nora dåsnes.

  MIN OPPLEVELSE OG VURDERING

  Boken var dårlig fordi det var ikke noe spennene der.

  Den er kanskje bra for dem som liker miljø.

  Boken er ikke lett å leve inn fordi den var kjedelig ingen ting var spennene.
  Boken fikk meg ikke til å leve den var kjedelig.

  Den starter rett inn.
  AVSLUTNING

  Boken slutta bare med en melding.
  Jeg tror teksten er ganske svak.

  Teksten sin svakhet må være når de snakke engelsk og norsk samtidig.
  Boken fortjener ikke å vinne det er bare Erling Brut Halland

 120. Teksten handler om en jente som heter Bao. Bao er opptatt av miljø og hun er i elevrådet. Bao liker å leke i skogen. Det skal byges en ny parkerings plass i skogen, mange tær må hogges ned. Bao vil ikke at skogen skal rives ned. Sjangeren er tegneserie.

  Jeg synes at boka var bra fordi den handler om miljø og miljø er bra for naturen. Jeg mener at boka var spennende. Jeg skulle ønske at utdraget var litt lenger fordi jeg synes at boka var spennende og jeg vil lese mer av boka.

  Det beste med teksten var da Bao sa Jeesus. Jeg anbefaler boka til andre. Jeg synes at boka fortjener og vinne Bokslukerprisen. Terningkast 5

 121. Boken synes jeg den var gøy fordi de prøver og la skogen leve det handler mest om 3 jenter som har en prosjekt og de tre jentene er elevråd og hun ene vil ikke at de skal til
  ungdomskolen sånn at de ikke kan gå inni skogen når de skal til ungdomskolen fordi de skal en anen vei en barneskolen men en av de jentene sier at vi kan gå til skogen men den andre jentene kan ikke de om helgene også sier de god helg.

 122. Jeg synes den var gøy og den passer for alle. Den var litt spennende.
  Jeg gir den 7/10. Utdraget handlet om vennskap.

 123. Jeg synes det var litt kjedelig på grunn av det ikke var så spennende, jeg tror denne boken passer for folk som liker lite tekst og mye bilder. Vil gi den 5\10

 124. Boken var gøy og lese. Den passer for alle, den var lett og lese, det var mange bilder.
  Jeg likte boken veldig godt.
  Den handlet om to jenter som gikk gjennom en skog hver dag når de gikk til skolen,
  hun ene ble våt på sokkene.

 125. Boken handlet om at noen ville hogget ned skogen fordi de skulle ha større plass til parkeringsplassen og det ville de andre. Jeg likte boken fordi de ville la skogen leve. Den passer for de som liker naturen veldig godt. Jeg ville lest boken fordi boken var gøy og den var spennende.

 126. Utdraget var gøy! Det handlet om en jente som ville redde skogen.
  Den var gøy fordi den var spennende. Jeg kunne lest hele boken.
  Den 8 år eller eldre.

 127. 1.Dette utdraget handlet om å la skogen leve.
  2.Jeg syntes boka var bra fordi at de ville hjelpe naturen.
  3.Jeg syntes boka passer for 8-10 år.
  4.Ja jeg ville lest hele boka.
  5.Fordi boka var veldig lærerik.

 128. Boken var gøy og lese.👍 Den passer for alle, den var lett og lese, det var mange bilder.👾
  Jeg likte boken veldig godt.❤️❤️
  Den handlet om to jenter som gikk gjennom en skog hver dag når de gikk til skolen,
  hun ene ble våt på sokkene.

 129. Denne boken var litt trist for de måtte bygge en parkering plassen gjennom skogen der barn på skolen lekte. Denne boken passer for de som liker tegneserier.

 130. Den handlet om at kommunen ville ødelegge en skog som noen jenter lekte i.
  Den var helt grei, jeg likte den fordi den var om miljøet. Jeg tror at boken passer for de som liker tegneserie godt. Jeg ville lest hele boken fordi jeg ville hørt hva som skjer med skogen.

 131. Det handlet litt om streiking og regn så denne boken passer for de som liker skole og regn og sån.
  Så denne boken er ikke for meg foe jeg liker skole litt.

 132. Den var veldig bra og gøy.
  Jeg synes den var spennende.
  Jeg synes det er bra at de har tatt med natur og miljø i denne boken.

 133. Boken handler om at Bao å vennene hennes prøver å redde skogen,kommunen skal lage flere parkeringsplasser og kutte ned deler av skogen,Bao sluttet på korps fordi hun startet i elevråd,og hun prøver å få de andre til å hjelpe med å redde skogen,jeg gir den7/10 fordi jeg liker naturen men det var litt lite tekst.

 134. Utdraget handlet om vennskap.
  Det var en veldig god bok.
  Den passer til alle.
  Jeg anbefaler og lese hele boken hvis ikke er den ikke spennende.
  Jeg likte den fordi den var spennende.

 135. Jeg syntes den var gøy å lese det er litt trist men det er bra de kan være i skogen selv om de begynner på ny skole og jeg syntes den passer bra for de som liker og lese om litt triste bøker jeg gir den 7/10.

 136. Det handler om jente som heter Bao og hun har lyst passe på skogen fordi det kommer fra parkeringsplasser på skolen hennes.Eg gi dette her et 8/10

 137. En som skal stoppe skolen fra å ødelegge skogen eller ta vekk litt av skogen. Jeg likte den ikke fordi det var for mye forelsket ting. Den passer for de som liker å snakke om kjæreste greier. Jeg vil ikke lese hele boken vil du vite hvorfor fordi det er for mye kjæreste greier.

 138. Utdraget handler om at noen vil rive skogen, og Bao må redde den.
  Jeg likte utdraget veldig godt, jeg har til og med lest hele boken siden den var så gøy.
  Den passer for de som liker tegneserie og vennskap.

 139. Jeg synes var kjedelig og den passer for folk som liker og lese tegneserier og den handlet om at tre jenter vil at skogen ikke skal bli kuttet ned.

 140. jeg syntes det var litt kjedelig pågrunn a at det ikke var så spendene, jeg tror denne passer for folk som liker lite tekst og mye bilder. Jeg vil gi den 5\10.

 141. Denne boka er bra, men det de viser i utdraget er ALT FOR KORT! Jeg har lest hele boka og det som er i utraget er ikke så veldig likt det som er i ressten av boka. Boka handler mer om miljø og sånt. Denne boka er på en måte del to av «ti kniver i hjertet» for der er hovedpersonen Tuva, men nå er Bao hovedpersonen. Boka anbefales og lese med den er ikke helt lik utraget.

 142. Den var gøy men den var ikke for meg om du liker skogen passer denne for deg.den handlet om at 2/3 jenter som skal redde skogen.jeg ville ikke lets boken for jeg likte den ikke

 143. Boken var ok men hvor er resten av boken. Men jeg tror at den passer perfekt for
  folk som liker miljøe og den var gøy🥳🥳

 144. den er bra. den passer for personer som liker tegneserier og anime .
  jeg likte den forde den var bra🌸

 145. Det handler om at de skal redde skogen. Jeg likte den litt 5/10.Den passer for folk som liker naturen. Men jeg ville ikke lese den igjen Fordi den er ikke altid like gøy.

 146. Jeg syntes at boken var litt morsom og gøy og litt kjipt at de skulle forlate skogen fordi de skulle begynne på ungdomsskolen jeg synes at boken passer for alle. =]

 147. Den handler om en jente som heter Bao og hunn har lyst og redde skogen fordi det kommer parkeringsplasser på skolen hennes jeg sier 7/10 den passer for de som liker naturen

 148. Boka handler om at kommunen skal ødelegge skogen til noen jenter.
  Boka passer for 9 år ca.
  Jeg likte ikke boka så godt fordi det var tegneserie.
  Sjangeren er Vennskap.

 149. Denne bok handler om å redde skogen og om at to venner elsker og leke i skogen der er de ofte. Bao har tenkt til å slutte i korpset fordi hun har begynt i elevrådet. Denne boka passer til de som liker tegneserier med passe tekst og jeg anbefaler denne boka for 8 – 10 år. Jeg synes at boka var passe bra fordi de snakket lit mye om bare en ting.

 150. Boka handler om milijø ,romantikk og myee mer for og være ærlig tor jeg boka passer for 8-14 år. Jeg synes boken var helt grei ikke de beste men jeg liker denne serien jeg har lest en annen bok fra denne serien og den var veldig grei, Når du leser boka så er det veldig enkelt og finne sjangeren VENNSKAP. Så mitt terning kast på alt blir 4/6 😀

 151. Boken handler om klimaet, og om å redde en skog. Den hanlder også om at voksne kanskje ikke forstår hva barn vil.
  Jeg synes boka passer for 5-13 år.
  Jeg synes boka høres kjedelig ut, fordi jeg er ikke intressert i sånne bøker.
  Sjanger: Vennskap

 152. Boka handler om tre unger som ikke vil at kommune skal kutte ned skogen for og lage en parkering plass. Boka passer for barns om er 7 til 11. Jeg likte ikke boka siden den var litt kjedelig for meg. Venskap

 153. Det handler om å rede et skog, boka passer for 5 eller 6 år, Jeg tror boka var dårlig fordi jeg likte han ikke boka så godt fordi det er ikke tema jeg er interessert i , det var vennskap

 154. Boka «la skogen leve» handler om at Linnea, Bao, Tuva og Abdi vil redde skogen ved skolen, Og de ikke at kommunen skal bygge en parkeringsplass som gjør at de ødelegger naturen. Boka passe for barn fra alder 8 til 12 år. Jeg synes boka var kjedelig fordi jeg ikke er så glad i miljøet. Og fordi det ikke skjedde så mye, og fordi det var flaut å høre på når de snakket så mye engelsk. Sjangeren i denne boken er vennskap.

 155. Boka handler om Bao som er i elevrådet og hun har det travelt. Hun prøver å få med vennene sine på elevrådsmøter, men de er for opptatt av kjæresteting. Jeg synes boka passer for 8 – 12 år. Dette var en sånn passe bra bok. Jeg synes forfatteren har vært flink til å skrive nøyaktig slik vi kunne sagt det i virkeligheten, men det burde være litt mer spennende enn en vanlig skoledag. Sjangeren er drama. Jeg gir boken terningkast 2.

 156. Jeg skjønte ikke boken helt. Jeg synes boken var veldig kjedelig for jeg skjønte den ikke. Og den er bare ikke min bok type.

 157. Det handler om noen jenter som vil redde skogen, men boa må gi opp korps bare for å være en god elevrådleder, hun tar å redde skogen sin som sitt høyeste tanke. Det er litt forelskelse og kjærestepar på gang men nekter å bli med på sånt. Passer for 4-10 år. Jeg syntes den var litt kjedelig og vannskelig å forstå. Sjangeren er Vennskap.

 158. Boka handler om noen venner som som vil redde skogen. Boka passer for alle aldre. Jeg synes utdraget var dårlig fordi den var kjedelig og det var ingenting som kjedde. Sjangeren er vennskap.

 159. Boken handler om en jente.
  Boken passer til 100+
  Jeg likte ikke boken fordi den var ikke spennende og den var kjedelig .
  Vet ikke hva sjanger

 160. Det handler om miljø og skogen og vennene til bao trur at Abdi og bao er kjærestepar.det blir regn til fredag og til lørdag.og onsdag og torsdag.jeg synes at det var artig og se bao si nei, om vennnene til bao Trude at bao og abdi var kjærestepar.jeg likte godt da linnea sa jeg plumpa.jeg ble irritert over at det blir regn til fredag til onsdag og torsdag.hvis jeg var bao har jeg spurte abdi om og bli sammen.jeg ble skuffet over at det vart regn. Jeg ble overrasket over at de passer på miljøen.jeg likte boka fordi den er spennende å artig jeg likte boka fordi den er morsom.

 161. La skogen leve!
  Forfatterne av boka er Nora Dåsnes.
  Sjangeren er skjønnlitterær tegneserie, tema som vennskap.

  Utdraget La skogen leve handler om at hovedpersonen Bao og hennes venner liker å leke i en skog som er nærme til skolen dem går på. Men en dag så vises det at kommunen våknet opp en dag og vil fjerne skogen for flere parkeringsplasser rundt skolen. Bao som er hovedpersonen, sitter i elevrådet og prøver å overtale dem til å «la skogen leve». Med Bao som har mammaen sin som er en advokat og sikkert andre som vil bevare skogen, greier hun det eller ikke?

  – Min opplevelse

  Utdraget var ikke det mest imponerende jeg har sett. Den er veldig kort, akkurat som Krypto: Dypfrost men denne inkluderer faktisk innhold fra selveste boken, men noen av innholdet var..tvilsomt. Fordi jeg tror ikke kjærlighet passer så veldig inn i protesteringer av en skog, men jeg lager ikke reglene. Det er forfatteren Nora Dåsnes som lagde boken og gjorde det til hva hun ville.

  Sterkheten med dette utdraget, «La skogen leve!» er illustrasjonene. Illustrasjonene viser relevante ting som passer til utdraget. Og det er ikke å f.eks. vise en illustrasjon av en rød ballong når denne hypotetiske historien handler om en bil kappløp. Men nei, på en av illustrasjonene blir det vist en slags værmelding og rett etter blir det sagt «Det her må jo bli en ny nedbørsrekord.». Så det er flott.

  Svakheten med utdraget er forferdelig mye. Som det første er at hoved greien i utdraget er om denne skogen ved en skole som skal bli fjernet. Vi for ikke vite navnet, hvor stor, hva slags trær, blomster eller noe. Bare at det er en skog. For det andre er det så lite som skjer. Det er nesten som Krypto: Dypfrost utdraget bare at den har litt mer. Men mesteparten er om elever som snakker sammen og har algebra i en mattetime.

  – Avslutting

  Jeg anbefaler denne boken til de som liker å lese i et sakte tempo og miljøaktivister som kan bli inspirert av denne boken? Men helt ærlig, jeg vet ikke fordi jeg er ikke en miljøaktivist eller en særlig svær interesse for klima, i hvert fall ikke her i Norge.

  Terningkastet jeg gir La Skogen Leve er en rett opp 2. Liker godt historien, liker ikke tempoet på utdraget og en særlig svak bok.

 162. Jeg syntes utdraget var greit det var litt morsomt men ikke så. Jeg gir utdraget 5/10

  Brander.

 163. Jeg syntes at den var bra og gir den 10/10 jeg ambefaler den hvis du liker tegneserier👍
  Hilsen elev 6B

 164. Jeg likte boka dor den var spennende. Da jeg leste lå jeg merke til at bao likte skogen.
  Jeg synes at den boka var veldig bra.
  Jeg likte godt da de tulla litt om at noen var sammen.
  Jeg ble irritert over at de ville lage parkerings plass.
  Det gjorde et inntrykk på meg da noen likte skogen å noen gjorde ikke det.
  Hvist jeg var der ville jeg vært men Bao ofte.
  Jeg ble skuffet over hvorfor de ville lage parkerings plass.
  Slutten var spennende jeg ville fortsatt å leste den vist det hadde flere sider.
  Den var bra fordi den var spennende og gøy.

 165. Boken handler om tre jenter som heter Bao, Linnea og Tuva. De liker og leke i skogen, men en dag skulle kommunen plutselig hugge ned litt av skogen for å få flere parkeringsplasser rundt skolen, men Bao skal ikke la det skje.

  Jeg synes at det er bra at de passer på skogen.
  Jeg likte godt da de skriver sånn meldinger til hverandre i timen.
  Hvis jeg var Tuva eller Linnea ville jeg passet på skogen litt mere.
  Jeg ble skuffet over at jeg ikke fikk lese noe mye av boken, det var bare noen sider

  Jeg likte boken fordi:
  1. det var tegneserie, og jeg liker tegneserier,
  2. det var vennskap,
  3. det var bra at Bao ville la skogen leve.

 166. Boken handler om bao,linnea og Tuva som liker å leke i skogen bak skolen men kommunen har lyst til å hogge ned det området som at de kan lage flere parkering plasser og bao vil prøve overtale kommunen til å ikke hogge ned skogen. Jeg gir boka terning kast 4/6 jeg syntes boka var litt kjedelig fordi den hadde ikke mye spenning

 167. Boken handler om en jente som heter Bao og vennene hennes heter Linnea og Tuva.
  Jeg likte boken fordi de bryr seg om skogen. Jeg liker boke fordi den er litt morsom. Jeg liker boken fordi det er en tegneserie. Da jeg leste, la jeg merke til at Bao sitter i elevrådet.
  Jeg synes at det er litt bra at de bryr seg om skogen. Jeg likte godt da Bao sin mor er en advokat. Det gjorde inntrykk på meg at Bao er veldig miljøvennlig. Jeg gir den terningkast 4🎲

 168. Boken handler om en jente som heter Bao som har to venner som heter Linnea og Tuva og de liker å leke i skogen sammen men de skal begynne på ungdom skolen men da er ikke skogen ved skolen lenger. Og kommunen vil lage flere parkeriplasser rundt skolen som betyr at de må hugge ned deler av skogen men Bao som er elevrådsleder skal forsøke å overtale dem til å la være.

  Jeg synes at boken var bra fordi jeg skjønte bedre og fordi jeg liker å lese tegneserier.
  Jeg ble irritert over at de skule ta ned lit av skogen.

  Terningkast 4,7/6
  🎲🎲🎲🩵👍

 169. Jeg synes boken var spennende og morsom.Boken handler om Bao Linnea og Tuva de gikk i 7.klasse og om 3 måneder skal de begynne på ungdomsskolen og de bruker og leke i skogen vedsiden av skolen.

 170. Det er en tegneserie om en jente vil redde skogen.
  Da jeg leste la jeg merke til at det er en tegneserie.
  Jeg likte godt da de sendte meldinger i timen.
  Jeg ble irritert over at Bao var SÅ opptatt av skogen.
  Det gjorde inntrykk på meg at det var en tegneserie.
  Hvis jeg var Bao hadde jeg ikke vært elevrådsleder.
  Jeg ble skuffet over at linnéa hadde våte sokker hele tiden.
  Jeg ble overrasket at moren til Bao var advokat.
  Jeg likte boken fordi det var en tegneserie.

 171. jeg likte den ikke så veldig godt fordi de snakket veldig treigt og var ikke om sport og var ikke så spenndene

 172. Bok navn: La skogen leve
  Sjanger: Vennskap
  Forfatter: Nora Dåsnes

  La skogen leve handler om Bao, Linnea og Tuva som går i 7 klasse. De er veldig glad i å leke i skogen nærme skolen deres. Denne boken er en veldig bra bok fordi den fordyper klimaendringer og barn som vil ta tiltak mot de. Denne boken er super bra og jeg vil anbefale den til både jenter og gutter i alder 10-16. Jeg gir denne boken terningkast 5/6.

 173. boken handler om en jente som heter Bao som har to venner som heter Linnea og Tuva og de liker å leke i skogen sammen. jeg anbefaler denne boka til 6-10 åringene .jeg synes at den var kjedelig . jeg gir den en 1

 174. jeg likte ikke boka fordi nesten ingen ting skjedde på starten og at vennene likte ikke å gjøre det hun likte mye.
  terning kast: 1

 175. boka handler om bao og vennene hennes de er opptatt av miljøet og at de ikke skal ta vekk skogen for parkeringsplasser til skolen. jeg likte e boken veldig fordi det skjedde ikke så mye i utdraget og for meg blir det derfor.
  terningkast 2

 176. Boken handler om en jente som heter Bao som har to venner som heter Linnea og Tuva og de liker å leke i skogen sammen men de skal begynne på ungdom skolen men da er ikke skogen ved skolen lenger. Og kommunen vil lage flere parkeriplasser rundt skolen som betyr at de må hugge ned deler av skogen men Bao som er elevrådsleder skal forsøke å overtale dem til å la være.

  Jeg synes at boken var bra fordi jeg skjønte bedre og fordi jeg liker å lese tegneserier.
  🎲Terning kast:5/6

 177. Tittel: La skogen leve
  Sjanger: vennskap
  Forfatter: Nora Dåsnes

  Boka handler om tre jenter som prøver og redde skole skogen og de heter Bao som har svart hår, Linnea som har lyst hår og Tuva har brunt hår.
  Jeg likte boka fordi den er en tegneserie og den handler om vennskap.
  Jeg synes at det var morsomt da Bao ser på sin egen gruppe og de sier «Eller kan du spare det til abdi» «er det bare global oppvarming eller er det du som er så heit» jeg synes den er god fordi de prøver og redde noe som de synes er spesielt for dem.
  Terning kast 4🎲

 178. Boken handla om en jente som brydde seg skikkelig mye om miljøet. Og en dag hun og 2 andre fra klassen hennes skulle gå til skolen sammen. Og de hetet bao,linnea å Tuva.
  Jeg syntes denne teksten er bra siden den handler om vennskap og miljø.
  Nedsiden er at det er litt lite tekst, å for meg så liker jeg egentlig ikke tekst med bilder så mye, og at teksten var veldig kort.
  Jeg syntes boke her er passe bra å jeg gir den terningkast: 3/6

 179. Boka handler om Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Det er deres fristed. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller de for opptatt av kjærestegreier? Hva med mamma, som er advokat? Har hun, og de andre voksne tid til å hjelpe til?

  Jeg likte boka fordi var latterful.
  Jeg likte boka fordi den handler om miljø.
  Jeg likte boka fordi den handler om vennskap.

  Da jeg leste la jeg merke til at Bao og vennene hennes liker å leke i en skog.
  Jeg synes at det skal ikke bygges en parkeringsplass i skogen.
  Jeg likte godt da den ene jennta plumpa i en sølepytt.
  Jeg ble irritert over at kommunen ville hugge ned skogen.
  Det gjorde inntrykk på meg at hun ene måtte sitte med våte soker i mattetimen.
  Hvis jeg var en i kommunen, ville jeg ikke ha hugge ned skogen.
  Jeg ble skuffet over at det skulle regne helle uka.
  Slutten var at de chattet med hverandre.

 180. La skogen leve

  Boken handler om Bao,Linnea og Tuva.
  De elsker å leke i skogen men nå har kommuen bestemt at de skal ta ned litt av skogen.
  Moren til Bao er advokat, kanskje hun kan hjelpe til? I boken får vi også vite at Bao kankje var litt små forelska i Abdi. Og at kanksje Tuva og Mariam er sammen.
  Da jeg leste lå jeg merke til at Tuva og mariam kankje var kjærester.
  Jeg syntes at boken var bra fordi jeg liker tegneserier.
  Jag likte godt da det chattet i timen siden det var morsomt.
  Jag ble irritert over at de skulle ta bort litt av skogen.
  Hvis jeg var Linnea ville jeg ha skiftet sokker.
  Jeg likte teksten fordi jeg liker tegneserier.
  Jeg ville gitt den terning kast 5🎲.

 181. Jeg synes boken var spennende og morsom.Boken handler om Bao Linnea og Tuva de gikk i 7.klasse og om 3 måneder skal de begynne på ungdomsskolen og de bruker og leke i skogen vedsiden av skolen.

 182. Det va en bok som het, La skogen leve.
  Forfattern Nora dåsnes.
  De het Bao, Linnea, Tuva.
  Det handlet om. Bao å vennene hennes likte å lek i skogen. Det er demers fristed.
  Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres.
  Bao sitter i elevrådet og skal forsøke å overtale dem til å la være. Får hun med seg vennene sine, eller er de for opptatt av kjærestegreier?
  Hva med mamma, som er advokat? Har hun og de andre voksne tid til å hjelpe til?

  Da jeg leste la jeg merke til at Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen.
  Jeg synes at boken var spennende.
  Jeg likte teksten fordi det var kort å les, å artig å les.

 183. Boken handler om 3 jenter som heter bao, linnea og Tuva de prøver og redde skogen atme skolen. Fordi kommunen vil lage flere parkeringsplasser nær skolen. Da jeg leste la jeg merke til at bao sin mamma var advokat. Jeg ble litt irritert over at kommunen skulle hogge ned trærne og lage parkeringsplass, jeg likte godt da de terget/ flirte av hvem dem likte😂. Jeg likte teksten fordi det var lett og lese.

 184. Jeg likte utdraget fordi boka var litt gøy.Det jeg ikke likte så godt var at det var så mange bilder.Jeg synes at den passer for jenter og gutter.Jeg gir boka terningkast 4

 185. Jeg har lest boka før og det handler om at Bao og vennene hennes liker å leke i en skog nærme skole deres, men de i kommunen vil at skogen skal rives ned og område skal bli til et parkeringsplass. Det synes de er dumt så de begynte å ta med camping utstyr og begynte å sove i skogen for at de ikke skal rive den ned jeg skal ikke røpe mer av boka. Jeg likte boka ganske godt siden den var lang,den er en tegneserie og jeg likte delen da Linnea sa er det bare global oppvarming eller er det du som er så heit den delen var ganske morsom. Jeg syns boka passer for både gutt og jente og jeg synes den passer for aldersgruppen åtte til ti år.

 186. Jeg synes boka var helt passe. Det jeg ikke likte så godt var at det var en tegneserie. Jeg synes den passet for gutter og jenter da! Jeg gir boka terningkast 3/6

 187. Jeg likte boka fordi det er en tegneserie. Jeg likte alt om utdraget. Jeg synes at den passer for gutter og jenter, og alle aldere. Jeg gir boka terningkast 6.

 188. 1.Jeg likte utdraget fordi den var veldig gøy den passet veldig for meg:)
  2.Jeg likte egentlig alt:)
  3.Jeg synes den passet for barn og voksne og både gutter og jenter:)
  4.Jeg gir terningkast 6 🙂

 189. ternig kast 6.Jeg syntes at den var ikke så gøy men jeg syntes at den passer til alle kjønn.Det kan passe til alle alder.

 190. Jeg synes boka var gøy og spenne. Det jeg likte best var at det var mange farger og detaljer.Jeg synes at boka passer best til jenter. Kanskje det passer for 12 åringer. jeg gir terningkast 5,7\6

 191. Jeg likte utdraget fordi det var litt drama og det var tegneserie. Jeg likte alt i boka.
  Jeg synes det passer best til jenter. Jeg gir boka terning kast 6.

 192. Jeg likte utdraget ganske godt fordi jeg elsker tegneserier og det var mange bilder. Jeg synes boka passer for 7-12 åringer jeg synes også at den var veldig spennende. Terningkast 5!!! 🙂

 193. La skogen leve

  Jeg valgte denne boka fordi den var veldig spennende.
  Jeg synes at det er så gøy å lese og, på en måte, bli kjent med situasjonen.

  Hovedpersonen heter Bao. Hun har noen venner som hun leker i en skog nesten hver dag. Problemet er at etter sommerferien begynner de på ungdomsskolen og kommunen mener at de vil lage flere parkeringsplasser og fjerne flere deler av skogen. Så Bao og vennene hennes vil demonstrere at den store delen av skogen ikke skal hugges ned.

  Når jeg leste «La skogen leve» så ville jeg bare ha mer, man blir rett og slett avhengig.

  Jeg anbefaler denne boka for 8-år og oppover, terningkast 4,5 hvis det går an å si.

  Denne boka kan på en måte være en inspirasjon for at folk kan kjempe for rettighetene sine.

 194. Bokanmeldelse Bokslukerprisen “La skogen leve!»

  Bao er hovedpersonen og har to venner, Linnea og Tuva. De elsker hun å leke i skogen med. Men, kommunen har lyst å hogge ned deler av skogen for å lage flere parkeringsplasser. Bao er i elevrådet og prøver å overtale dem til å la være.

  “La skogen leve” er i sjangeren “vennskap”.

  MIN MENING
  Jeg synes at utdraget fra boken gjorde at den hørtes spennende ut.
  Og jeg kunne lett se for meg at det kunne vært en ekte situasjon.
  Jeg liker også veldig godt tegneserier, så det var lett for meg og like denne boken. Selv om de fleste i klassen min stemte “veldig bra” og «super», hadde jeg gitt denne boken terningkast 6. Fordi den var veldig spennende og fikk meg til å ville lese mer.

  AVSLUTNING
  Jeg synes den greide å få meg til å følge med veldig godt. I tillegg var den veldig enkel å lese, men dyktige lesere hadde sikkert elsket den også. Bildene var veldig “grunnleggende” men veldig fine samtidig.
  Egentlig så var det ingenting galt med boken for meg. Men hvis jeg måtte si noe om det er det kanskje at det var veldig mye blanding av språk og for folk som ikke kan ord som “mmmkay” (som er skrevet inni boken) og sånne ord kan være vanskelig for noen folk å lese. Det plaget ikke meg, men jeg mener at kanskje noen andre synes det er teit. Men boken er veldig bra og jeg synes at andre folk burde prøve seg på den. Jeg hadde vært veldig glad om boken hadde vunnet “Bokslukerprisen”.

 195. Boka er en tegneserie og den handler om litt 2 ting forelskelse og milgjø den handler om tre jenter som heter Tuva, Linnea og Bao. Da jeg leste la jeg merke til at Bao var forelsket i Abdi og og at hun ble ertet for det. Jeg synes Linnea fortjente å gå i våte sokker. Jeg likte boka fordi den var litt morsom. Jeg liker ikke boka fordi den er om litt forelskelse.

 196. La skogen leve!

  Boka er en tegneserie som handler om miljøet tre jenter som heter Tuva, Linnea og Bao, de skal passe på at de ikke river en skog.

  da jeg leste la jeg merke til at Tuva og Linnea ertet Bao for at hun var sammen med noen.
  Jeg synes at boka var ganske spennende. Jeg likte godt da de ertet hverandre av at de var sammen med noen.

  Jeg likte boka fordi den har et bra tema. Jeg likte boka fordi den var spennende. Jeg likte boka fordi den var lett og lese.

 197. Boken handlet om tre jente venner som het, Bao , Linnea, Tuva.
  Tuva og Linnea ertet Bao om at hun var sammen med Abdi.
  Jeg synes det er slemt at di ertet Bao.
  Jeg likte godt da jeg fant ut at jentene likte skogen.
  Jeg ble irritert over da de tenkte at de skulle ta skogen fra dem.
  De gjorde inntrykk på meg at de kranglet veldig mye.
  Hvis jeg var Linnea ville jeg ikke ha ertet Bao.
  Jeg ble skuffet over at de ertet Bao.
  Slutten var litt irriterende.
  Jeg likte boken siden den handler om miljøet.
  Jeg likte boken siden den handler litt om kjærester.
  Jeg likte ikke boken siden timen di hadde på skolen var algebra.
  Jeg gir boken 9/10.

 198. La skogen leve

  Boken handler om ei jente som heter Bao og hun elsker å være i skogen. Og Bao er i skogen med vennene sine Linnea og Tuva. Jeg synes at boken var bra på grunn av at det handler om miljø og miljø er ganske viktig. Og jeg misliker boken fordi det skjedde ganske lite.

 199. Det handler om 3 jenter, Tuva Linnea og Bao. De prøver og spare skogen. Tuva og linnea erter Bao om at hun er forelska i Abdi. De chatter i timen. De liker også og leke i skogen.Jeg synes det var litt artig på side 85. Jeg likte godt da linnea plumpet nedi bekken. Jeg ble irritert over at de ville ta skogen ned. Jeg ble overrasket over at de sitter og chatter i timen. Hvis jeg var dem ville jeg og blitt sur over at de ville hugge ned skogen. Jeg synes at boken var ok.

 200. Denne boken heter «La skogen leve» Den handler om 3 jenter som heter Bao, Linnea, Tuva. De er en jente gjeng som liker of være i skogen. Linnea erter Bao med at Bao er forelska i Abdi, Ho liker det ikke. Men kanskje litt små forelska. Jeg liker boken fordi den er arti. Jeg liker boken fordi Bao er små forelska i Abdi. Jeg liker boken fordi det handler om miljø og Natur. Super bok

 201. Boken handla om en jente som brydde seg skikkelig mye om miljøet. Og en dag hun og 2 andre fra klassen hennes skulle gå til skolen sammen. Men så hadde en bekk som gikk gjennom skogen blitt enorm, så når de kryssa den bekken ble de veldig bløte, og det er klimaendringene sin feil. Det hadde jo blitt sånn fordi det er alt for mye nedbør. Det jeg synes om boka: Jeg synes at boka var kjedelig. Jeg likte ingenting i boka. Jeg ble irritert over at boka var kjempe kort. Det gjorde ikke inntrykk på meg. Hvis jeg var Tuva og Linea hadde jeg ikke ertet bao. Jeg overrasket at bao ble så sur.

 202. La skogen leve handler om tre jenter dom leiker mye i skogen men nå har kommunen tenkt å bygge parkerings plass der å da vill de begynne og protestere mot saken og mora til hun ene er advokat så da kan de få litt hjelp av hunn. Og sjangeren til boka er vennskap. Jeg Synnes at boken er artig, da jeg leste la jeg Merke til at de tekstet hverandre ganske mye, jeg likte godt da de helt på og falt over elva så sa hunn ene falt dere for Abdi nå. Jeg ble irritert over at vi ikke fikk vite mer om skog saken. Hvis jeg var bao ville jeg har protestert kjempe mye mot saken. Jeg ble skuffet over at de erta hun ene fordi hun var sammen med Abdi. Jeg ble overrasket over at de irritert hun ene med at hun var sammen med Abdi. Jeg liker boken fordi den er bra skrevet, jeg misliker boken fordi vi fikk vite litt lite om skog saken.jeg liker boken fordi den var artig.

 203. Det handler om at tre venner skal redde skogen. Da jeg leste la jeg merke til at dem prøver å redde skogen. Jeg synes at det er en en bra bok. Jeg likte godt da dem var veldig bløte. Jeg ble irritert over at det er engelske ord. Det gjorde inntrykk på meg at dem krangler mye. Hvis jeg var Linnea har jeg ikke got med en rosa jake! Jeg likte ikke boken fordig det var engelske ord.

 204. Boken handla om en jente som brydde seg skikkelig mye om miljøet. Og en dag hun og 2 andre fra klassen hennes skulle gå til skolen sammen. Men så hadde en bekk som gikk gjennom skogen blitt enorm, så når de kryssa den bekken ble de veldig bløte, og det er klimaendringene sin feil. Det hadde jo blitt sånn fordi det er alt for mye nedbør. Da jeg leste la jeg merke til at de ville redde skogen og det synes jeg er fint. Jeg synes at det er bra at de vil redde skogen. Jeg ble irritert over at de ville kappe ned litt av skogen. Jeg likte godt da de hadde matte og en av jentene ropte lineaaaaaa. Det beste med teksten var at det var tegneserie og det liker jeg fordi jeg føler det er mye lettere og følge med og huske hva du har lest og den var også bra fordi det handler om noe lærerikt og du du sikker for bruk for senere i livet. Det verste med teksten ar at den var så kort og jeg kunne godt lest mye mer. Og at det ikke var så lett og få med seg alle detaljer.

 205. La skogen leve var en bra bok dem minte meg om en tegneserie men den hadde lite tekst, men jeg greide og lese det bra. Jeg likte hva boka handler om og den hadde farger.
  Det jeg sintes det var bra at dem valgte å gå mere i skogen vis jeg hadde lagd boka hadde jeg skriva mere tekst.

  Terningkast 4

 206. Boken var bra og hadde med litt for lite text. Jeg syntes at de burde ha flere gutter . Jeg likte at det var tegne serie. Jeg likte også at den handla om mange personer. Den at de snakka på tlf var kult. Og den hadde mye om elevrådet og masse om kommunen. Den hadde mange bilder. De brukte mange slang-ord. Dem snakka også i timen med tlf. Det var i skolen og handla om skogen.

 207. Jeg syns ikke den boken er bra fordi jeg liker bøker men ikke med så mye bilder den er bra men jeg liker ikke tegneserier

 208. JEG SYNES DENNE BOKA VAR HELT SUPER!!!Den var så bra fordi den var veldig nå tiden på en måte liksom det var son meldinger og de snakket litt sånn voksent.det kunne ha vert flere bilder og at det skjedde liksom ingenting kunne ha vert litt mere spennende terning kast 4☺️

 209. Jeg synes den var passe bra ,men den var litt kjedelig det kjede ingen ting spennende🙃den passer bra til de som liker vennskap. 3/6💗

 210. Terning kast 6! Jeg elsker naturen og la skogen leve er om miljø, det er viktig og tenke på miljø å ikke bare ting du vil ha. Der de sier større parkering og rive skogen jo mer større parkering flere biler, flere påkjørt og mer CO2. Jeg liker at bøker har litt sånn meldinger som dere der de irritere hverandre litt. jeg håper dere lager flere bøker om klima!!!

 211. Jeg likte boken veldig godt, terningkast 6/6. fordi jeg liker tegneseriebøker og når folk blir sint på meldinger. Så dette er en bok jeg liker.🐨

 212. La skogen leve
  Tittelen på boka er: la skogen leve
  Forfatteren er: Nora Dåsnes
  Sjangeren er: tegneserie

  Hva handla den om:
  Boken handla om en jente som brydde seg skikkelig mye om miljøet. Og en dag hun og 2 andre fra klassen hennes skulle gå til skolen sammen. Men så hadde en bekk som gikk gjennom skogen blitt enorm, så når de kryssa den bekken ble de veldig bløte, og det er klimaendringene sin feil. Det hadde jo blitt sånn fordi det er alt for mye nedbør. Og når de var på skolen skulle de ha matte og litt senere algebra.

  Hva jeg syntes:
  Jeg syntes fortellingen var helt passe jeg liker jo tegneserie ganske mye, men jeg interessere meg ikke så mye i miljø som jeg kanskje burde så det var ikke så gøy og lese siden jeg ikke interessere meg i det. Men jeg likte heller ikke så godt at utdraget var så kort jeg følte liksom ikke at jeg fikk noe ut av den boka jeg følte liksom at den ikke handla om noe fordi den var så kort, men den er jo selvfølgelig bra også.

  Det beste med teksten:
  Det beste med teksten var at det var tegneserie og det liker jeg fordi jeg føler det er mye lettere og følge med og huske hva du har lest og den var også bra fordi det handler om noe lærerikt og du du sikker for bruk for senere i livet.

  Det verste med teksten:
  Det verste med teksten ar at den var så kort og jeg kunne godt lest mye mer. Og at det ikke var så lett og få med seg alle detaljer.

  Abefaling:
  Jeg anbefaler boka for de som liker og lese om miljø og de som kanskje er litt yngre.

  2/6

 213. Bokslukerprisen
  La skogen leve
  Forfatteren heter Nora dåsen sjangeren er tegneserie. Historien handler om Bao, Linea og Tuva som pleier og leke i skogen. Men så begynner det å regne hele uka. Det har nesten aldri regna så mye før og Bao bestemmer seg for å slutte i korpset og starte i elevrådet for og hjelpe skolen med og bli mer miljøvennlig.

  Avsnitt 2
  jeg syns fortellingen er litt spennende egentlig. fordi man har jo lyst til å vite hva som skal skje videre i boka om de klarer og redde skogen eller ikke. Jeg syns vi burde fått vite litt mer om avsnitte fra boka. Det beste med teksten er at den har gode svar på masse man kanskje lurer på. Det jeg ikke syns var så bra var at det skjedde litt lite.

  Avsnitt3
  Jeg anbefaler å lese boka hvis du liker tegneserier, miljø, skogen og vennskap. Jeg gir boken terningkast 4 🙂

 214. La skogen leve
  Forfatter: Nora Dånsned
  Sjanger: Tegneserie

  «historien handler om en jente som heter Bao. Bao elsker å leke i skogen med de to vennene sine Tuva og Linnea. Men en dag bestemmer borgemesteren at de skal ødelegge skogen. Får Bao med vennene sine på å redde skogen eller må hun gjøre det alene?»
  Jeg likte godt denne boken. Den var bra! Hadde bra historie. Jeg forsto den, fine tegninger. Kjempebra bok!!!!! Men jeg syntes ikke den kom helt til poenget den ble litt stående fast. Så fikk ikke så mye ut av historien.
  Det beste med historien er at den ikke har droppa alt fra eneren. Miriam og Tuva er fortsatt i historien og Linnea er fortsatt en jålete diva.
  Det dårligste var at den var treg og kom ikke helt til poenget.
  Jeg ambfaler folk til å prøve ut denne boken. Den faller sikkert i smak for mange!
  Terningkast 5/6

 215. La skogen Leve

  Informasjon:
  Tittelen på boka er la skogen leve
  Sjangeren på boka er tegneserie

  Hva handler boka om?
  Boka handler om 3 jenter som het Tuva, Linnea og Bao, de pleide og gå på skogen sammen, men Tuva og Linnea ville ikke gå turer i skogen når det hadde eller var regn, men Bao ville det uansett hva slags vær siden det var cirka bare 3 månter til de startet på ungdomsskole og var langt vekke fra sogen. Så Bao sa at de måtte bruke den tiden de hadde før de starter på en ny skole der fikk nye klasser, alt ble nytt og skoen vår langt unna skolen.

  Opplevelser:
  Jeg synes boka var helt ok, ikke helt det temaet jeg liker og lese om men det ar tegneserie, og da ble det litt gøyere og lese boka/utdraget. Og boka var egentlig ganske kort og den hadde vært enda kortere hvis det bare var tekten i tegneserien og ikke alle bildene som var inni.
  De beste men boka er at det var tegneserier og det var lett og lese og at det var litt kjærlighet/kjæreste greier inni boka.
  Dett som var kjedelig med boka var at boka ikke hadde en liten slutt, fordi jeg synes boka sluttet egentlig ganske brått på.

  Vurdering:
  Jeg anbefaler boka til cirka 8-10 år som liker tegneserier, elevråd og klima fordi jeg synes denne boka kommer til og falle i smak til barn som er litt yngre enn meg. Jeg gir terningkast 4,5/10

 216. La skogen leve
  Tittelen på boka er la skogen leve.
  Forfatteren på boka er Nora Dåsnes.
  Sjangeren i boka er vennskap og tegneserie.
  Boka handla om at den ene venninnen Bao var veldig opptatt av at Linnea henne og Tuva skulle redde skogen så de kunne leke sammen i skogen hver dag. Men Linnea og Tuva var egentlig ikke så gira på å leke i skogen. De var egentlig mer gira på å snakke om kjærestegreier.

  Jeg ble egentlig litt skuffa over boka. Fordi jeg synes at de snakket veldig lite om å liksom redde skogen. Boka traff liksom ikke meg. Men det var veldig fine tegninger i boka. Det var også fine farger. Jeg synes at det var ganske gøy når de var inni klasserommet også sendte de meldingene. Jeg synes også det var ganske gøy at liksom de hadde veldig forskjellige interesser.
  Det beste med teksten var at det så veldig ryddig og fint ut i boka. Og at det var veldig fine farger å bra tegna. Jeg synes også at det er gøy at de har funnet opp at de liksom skal lage en bok der hvor venninnene har så forskjellige interesser.
  Svakheten med boka er at det går litt treigt at liksom det kan bli litt kjedelig. Og jeg synes egentlig at boka var litt kjedelig. Fordi tema traff ikke helt meg. Det var liksom ikke så gøy tema for meg. Det var liksom ingen spenning eller action. Det skjedde liksom ikke noe store greier. De snakket egentlig bare om skog og kjærlighet.
  Jeg anbefaler boka til folk som er opptatt av skog, og litt kjærlighet prat. Jeg anbefaler også denne boken til folk som liker bilder og farger.
  Terningkast: 3.

 217. Informasjon om boken
  Denne boken ble skrevet av Nora Dåsnes.
  Sjangeren på boken er tegneserie.
  Denne historien handler om 3 jenter som heter Bao, Linnea og Tuva som nesten vært friminutt er i en skog. Linnea begynner å bli lei av den, men Bao syntes at siden de skal flytte til en annen skole og begynne på ungdomskolen snart må de være der mere. Bao er en skikkelig klimaaktivist, og hun sier at hun «Hater» Forelskelse, men Linnea og Tuva mener at Bao liker en person som heter Abdi, men Bao mener at hun ikke liker han.

  Min opplevelse og vurdering
  Jeg syntes utdraget var ganske bra, det var liksom ikke kjedelig. Og jeg liker tegneserie, og utdraget var tegneserie så det var ganske bra. Jeg er ikke en helt klimaperson da, men den hadde jo et bra budskap. Jeg likte at den ikke hadde for mye tekst og sånn fordi da blir jeg alltid litt svimmel.
  Det beste ved teksten er at det var tegneserie syntes jeg.
  Teksten sin svakhet var vell at de pratet om litt rare ting syns jeg.

  Min begrunnelse og terningkast
  Jeg anbefaler denne boken til de som er opptatt av klima og sånt, men andre kan sikkert også syntes den er bar fordi den handler liksom ikke bare om det.
  Jeg gir denne boken terningkast 4 og en halv!

 218. La skogen leve
  Litt informasjon om boka
  Tittelen på boka er: La skogen leve
  Forfatteren av boka er: Nora Dåsnes
  Sjanger er: tegneserie
  Historien handler om at Bao liker og leke i skogen, kommunen vill bygge flere parkerings plasser og må dermed hogge ned store deler av skogen. Bao er elevråds leder og skal forsøke å overtale kommunen til og la vær og hogge ned skogen. Men Bao støter på problemer, blant annet at Bao sine venner ikke liker skogen så mye som Bao, og at vennene til Bao vill mye heller ha Bao med på korps

  Min opplevelse og vurdering
  Jeg synes boken er sånn passe bra, utdraget er ikke sånn veldig langt så jeg får ikke helt det inntrykket av hele boken som jeg lette etter. Boken er sånn passe fordi at situasjonen Bao er i, er veldig lik som den situasjonen mange er i. vennene dine vill ha deg ett sted mens du vill egentlig være et annet sted.
  Det beste med teksten er hvor lik manges hverdag er. Jeg tror nokk at alle her vært i Bao si situasjon en gang, nødvendig hvis ikke om skogen, men kanskje om noe annet.
  Det dårligste med teksten er at den var litte grann vanskelig å lese men kan lett bli litt forvirret om hvor man er i teksten.

  Hvem anbefaler jeg boken til
  Jeg anbefaler denne boken til folk som liker realistiske bøker, boken er veldig realistisk og dette problemet med skogen er et faktisk problem i verden.

  Jeg gir denne boken terningkast 4

 219. La skogen leve!

  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Tegneserie

  Historien handler om en jente som heter Bao som elsker og leke i skogen med venner, men så vill borgemesteren at de skal ha mere parkering rundt skolen og da må de kutte ned trær for å få plass, men det liker ikke Bao så hun vil gå og streike for og la skogen leve.

  Jeg syntes at: fortellingen var bra, men den var så kort og jeg skjønte ikke helt poenget man fikk liksom ikke vite så mye om de eller resten av historie fordi det var ikke noe viktig å vite men jeg syntes at den var bra og litt spennende men ikke så mye informasjon og resten av boka og vi fikk ikke vite så mye om resten.

  Det beste ved teksten: var når Bao og vennene satt og teksta i klasserommet og bråka.
  Tekstens svakhet er: egentlig at den var så kort og at man ikke fikk så mye informasjon og starten handla ikke mye om klima bare at det var mye vann i skogen.

  Jeg anbefaler å lese denne boka: vis du liker en lett tegneserie bok eller om du liker klima så r denne boka for deg det er også en bok for folk som liker og lese om litt drama og litt natur fordi denne boka var ikke så spennende for meg men jeg syntes at den var litt bra.

  Terning kast 4/6

 220. La skogen leve
  Forfatter: Nora Dåsnes
  Sjanger: Vennskap, tegneserie
  Boken handler om en jente som er veldig opptatt av skogen og prøver og redde den.
  Jeg syntes fortellingen var dårlig fordi det var ikke noe action i boken. Og det var ikke noe gøy bok fordi jeg liker ikke skogen like mye som bao.
  Det beste med teksten var at hun prøvde og redde skogen.
  Det dårligste med teksten var at det ikke var action.
  Jeg anbefaler boken til de som liker skogen eller tegneserie.
  Terning kast 2

 221. LA SKOGEN LEVE!
  Av Nora Dåsnes
  Sjanger: vennskap
  Historien handler om tre jenter en av dem liker ikke å være i skogen når det regner en liker det og en elsker det hun som elsker det er Bao og hun som ikke er linnea hun tror Bao bare vill være med Abdi, siden han er der vært friminutt en hun tror Bao liker og de andre jentene er litt lei seg linnea og Tuva siden Bao alltid er på elevrådsmøter i stedet for korps og kaller hun en kjedelig voksen. jeg synes den var veldig bra og veldig bra tegnet og hadde mye detaljer i tegningene veldig bra og den hadde en bra historie også, men jeg synes den hadde litt for lite spenning men jeg skjønner at det er starten og den skal bli spennende i halv biten ,men jeg ville mer ha startet i midten av boka selv om det ville ha vært dårlig teksten sin styrke er at det ikke bare er om skogen men også om kjærlighet og vennskap og jeg synes det er bra at hun stor opp for seg selv og ser opp på moren sin
  Jeg anbefaler denne boken veldig til 8-13 og folk som liker sjangeren vennskap❤
  Jeg gir boka 5/6

 222. La skogen leve
  Anmeldelse
  La skogen leve av Nora Dåses
  Sjanger tegneserie
  En jente som heter Bao og huns venner som går i skogen de går inn og de skriver melinger til varandre i timen og læreren ble litt sur de går ut også snakker de om elevrådet og Bao sier at moren huns er advokat «va en det er» det er ikke met til teksten det var så kort at jeg vet ikke mer

  Jeg vet ikke hva jeg syntes om teksten den er så bbbbbbbbbbbbbbbbbooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggggg jeg vet ikke hva jeg skall skrive
  Det beste ved teksten er at personen falt i vannet
  Teksten svakhet var at den er så korttttttttttttttttttttttttttttt

  Jeg anbefaler teksten til folk som ikke vil ha skogen rivet ned, men hvis du er som meg så anbefaler jeg ikke teksten
  Terningkast 3/6

 223. Utdrag fra: La skogen leve!
  Utdraget handler om Bao og vennene hennes som elsker å leke i skogen. Kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og må hugge ned deler av skogen. Bao er i elevrådet og skal prøve å overtale kommunen til å ikke hugge ned skogen. Vennene hennes er opptatt av andre saker. Dette er en vennskapsbok.

  Jeg synes ikke boken var særlig spennende og det var lite som skjedde. Utdraget hadde ikke mange detaljer eller beskrivelser. Boka hadde lite tekst og uklare setninger som gjorde det litt vanskelig å forstå. Jeg tror det var uklart fordi noen av setningene var blandet med norske og engelske ord. Jeg synes sammenhengen var noe helt annet enn selve utdraget. Jeg anbefaler boka til de som liker tegneserier med få tekst.

  Jeg gir denne boka terningkast 1 fordi den er ikke min type sjanger og den har lite tekst. Den har også et tema som jeg ikke er interessert i. Jeg synes ikke boka fortjener en plass i superfinalen.

 224. La skogen leve

  Bao, Linea og Tuva elsker å leke i skogen, det er deres fristed. Nå vil kommunen lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned trær fra skogen, Bao er elevråd, hun skal forsøke å få kommunen til å la være.

  Får hun vennene med seg, eller er de for opptatt med kjærestepar? Hva med mamma? Hun er advokat.

  Sjangeren er vennskap.

  Jeg likte denne boka, det er en tegneserie med mange bilder som passer bra til teksten. Jeg likte at det var en tegneserie. Jeg har lyst til å lese resten av boken, for å vite om de skal lage parkeringsplasser eller om Bao klarer å overbevise kommunen.

  Jeg likte denne sjangeren, jeg synes den var gøy og lese. Den hadde nok tekst på bildene, og passe stor tekst. Boken passer til de som liker tegneserier, er ca 9-14 år gamle. Jeg vil anbefale denne boken til bokslukerprisen.

 225. La skogen leve!
  Denne boken heter “ La skogen leve!”. Forfatter er Nora Dåsnes.

  Boken handler om en vennegjeng, og der er det en jente som heter Bao. De elsker å leke i skogen. Og plutselig ville kommunen ha flere parkeringsplasser rundt skogen og må dermed hogge ned deler av skogen. Bao sitter i elevrådet og prøver å gjøre som de lar være. Vennene hennes er Linnea og Tuva. Får Bao med vennene sine? eller er de bare opptatt av kjæreste greier? Hva med mammaen til Bao, hun er jo advokat. Kanskje hun og noen andre voksne kan hjelpe til hvis de har tid? Les boken for å få vite hva som skjer med skogen Bao har lyst til å redde.

  Sjangeren av boken “La skogen leve!” er vennskap. Jeg gir denne boken terningkast 4,5. Fordi jeg liker sånne tekster med tegneserie. Jeg likte handlingen. Jeg syns det var kult at de brukte kule ord i teksten. Jeg likte at det var masse fine farger og fint oppsett i boken. Boken kunne jobbe med litt mer om skogen, hva som er der og hvorfor jentene liker å leke der og hvorfor? Jeg kunne likt boken med mer tekst fordi jeg hadde lest den ganske fort.
  Jeg syns barn fra 9 og oppover kan lese denne boken. Teksten i boken var helt grei størrelse, og bildene.

 226. La skogen leve er en fin bok hvis du liker en bok om vennskap om om natur miljø og jeg syntes den er litt morsom og den var veldig enkel å lese jeg syntes det er bra og litt dårlig at den er så kort, det er bra fordi at jeg synes og kanskje noen andre folk synes det kanskje er litt bedre med korte bøker og det som er dårlig er at det kanskje er litt bedre men lange bøker

 227. La skogene leve

  Boken handler om at det er tre jenter som er bestevenner og de heter Tuva,Boa,Linnea.Som liker å være i skogene og kommune vil at de skal gjør parkeringsplasser.Da må de kutte av trer og da blir Tuva,Boa,Linnea sinte.Men etterpå så vistte linnea at Boa liker Abdi.Jeg gir boken terningkast 1⁄6 det var litt action i det.Det kunne ha vært mer action og bedre tegning og mer vennskap og det kunne ha blitt litt morsom i det og bedre infølelse.Jeg synes boken fortjener ikke bokslukerprisen beste bok.Boken er 11 sider.Boken passer folk som er mellom 4-6.Jeg synes boken fortjener den verste boken i bokslukerprisen.

 228. Jeg synes boka var veldig fin og jeg synes den var gøy og vil anbefale denne til di som liker en vri av skole og skog. Jeg synes det er litt dumt at vi ikke kan lese hele boka.

 229. Boken handler om Bao og vennene hennes. De elsker å leke i skogen, det er deres fristed, men nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres.
  Bao sitter i elevrådet og skal prøve å overtale dem til å ikke rive skogen ned.
  Sjangeren til boka er vennskap.

  Jeg synes teksten var gøy å lese og se om de greide å redde skogen.
  Det som kunne vært litt annerledes var at utdraget kanskje kunne vært litt lenger så vi kunne sett litt av elevrådsmøtet.
  Handlingen er lett å leve seg inn i fordi det var bilder og det var bra skrevet.
  Teksten starter med at de er i skogen og et lite sammendrag så vi skal vite hvem de er og hva de vil.
  Teksten slutter med at Bao skal på elevrådsmøte og gjøre sånn at de ikke river ned deler av skogen.
  Boka tar opp et viktig emne som er at hvis du kjemper for noe og aldri gir opp, kan du greie det du ville.
  Jeg får lyst til å lese mer for å se om de greier å redde skogen.
  Teksten var vanskelig å legge fra seg, men de kunne ha tatt med litt mer på utdraget fordi de fikk ikke så mye informasjon ut av utdraget.

  Det beste med teksten er at det er gøy å lese utdraget og se om de greide å redde skogen.
  Det som kunne vært litt annerledes var at de kunne tatt med litt mer på utdraget sånn at vi kunne sett hvordan det gikk med skogen.
  Jeg synes andre burde lese den for de som liker bøker hvor de kjemper for noe.
  Jeg synes boka fortjener å være finalist i Bokslukerprisen.

 230. Jeg syntes 6/10 fordi boka er gøy, men også er det at den handler litt for mye om skogen. Og jeg håper vi kan lese hele så vi får vite slutten.Denne er for de som liker tegneserier anbefaler denne boka.

 231. La skogen leve!

  Boka handler om en jente som heter Bao og skal jobbe for at skolen ikke ødelegger skogen og gjør det til en parkeringsplass. Bao skal i et viktig møte som elevrådsrepresentant og skal sørge for at de ikke hugger ned skogen og måtte slutte på korpset fordi det ikke ble nok tid.

  I denne boka var det fine, detaljerte illustrasjoner. Forfatteren og illustratøren gjør en bra jobb med tekstmeldingene, jeg føler at det er sånn Gen-Z snakker i tillegg til meg.

  Boka får flere barn til å bli oppmerksomme på den globale oppvarmingen, og at det ikke er greit å hugge ned mange skoger bare for at det skal bli flere parkeringsplasser. Jeg har en følelse om at hvis MDG (Miljøpartiet de grønne) hadde vært en person så hadde det vært Bao, siden de vil ha færre parkeringsplasser og bryr seg om miljøet.

  Denne boka lærer barn om miljøet, i tillegg som den er spennende og har gode illustrasjoner. Det krever masse tid å lage tegneserier, så jeg gir boka et poeng for det.

  Jeg syntes det kunne ha vært litt flere spenningstopper i boka og kunne ha litt mer liv i, men i forhold til det gir jeg boka terningkast 4.

 232. Jeg gir den terningkast 4 for den var så kort og jeg syns den burde ha litt mere tekst. Jeg syns dem snakket om litt lite ting så hvis det har vært litt mer ting de skulle ha snakket om. Jeg synes at det var litt lite de gjorde i skogen.

 233. Den var litt bra fordi at den handlet om at de skulle begynne på ungdomsskolen og det var 1 år til, så de brukte den tiden til og leke i skogen, men jeg synes ikke den var så spennendes så jeg gir den en 4/10

 234. Jeg synes ikke den var så bra for jeg er ikke så glad i akkurat sånne type bøker for jeg liker mere bøker som har litt spenning. Det kan hende at den er mye mere morsommere lenger inne i boken, men i det hva jeg leste så virket den ikke så bra. Men jeg kunne ha lest den helt ferdig.

 235. Jeg synes at den var bra frodig den handler om og begynne på en ny skole og om og la skogen leve. Litt spennende og mye fakta, terningkast 4/6🎲

 236. La skogen leve
  Boken handler om tre jenter som heter bao, Tuva og linnea
  Bao er med i elevrådet og elsker å være i skogen.
  Tuva og Linnea liker det ikke like godt og prøver å foreslå noe annet.
  Det skal også komme en parkeringsplass i skogen sånn at de må ta bort noen deler fra skogen, det vil bare stoppe og hun skriver ned noen ting til å si i elevrådet.
  Tuva og Linnea begynner å tro at Bao liker Abdi siden han også alltid er i skogen.
  Sjangeren til boka er Vennskap.

  Det var ikke så mye spenning, men den var litt spennende gjennom hele boken.
  Jeg synes at boken var lett å leve seg inn i siden det var masse tegninger.
  Jeg forventer ikke at boken skulle ende som den gjorde fordi jeg trodde den skulle slutte med noe om skogen eller Elevrådet
  Jeg synes at teksten var lett å forstå fordi det var lette ord i teksten og tegningene som viste hva som skjedde.
  Og det var passe tekst innhold sånn at det ikke ble så tungt å lese.

  Det positive med boken var at det hadde tegningene og at den var lett å forstå.
  Jeg kom heller ikke på noe negativt med boken
  Jeg synes aldersgruppen fra 8 til 13 burde lese denne boken.
  Jeg gir terningkast 5.
  Jeg syntes at denne boken burde bli superfinalist.

 237. La skogen leve

  Denne boka handler om Linea, Bao og Tuva Bao har akkurat blitt med i elevrådet og hun kjemper for og la skogen leve.

  Denne boka likte jeg og dette var fordi det var en tegneserie og med bilder med en gang det er bilder eller tegneserie så blir det mye gøyere å lese. Jeg fikk lyst til å lese mer. Denne boka er nok en komedie med spenning og natur, og ikke minst drama.

  Denne boka passer for alle mellom 10-14 år.
  Jeg gir den en ⅚ fordi jeg fikk lyst og lese mer jeg kommer til og låne denne boka og det var en tegneserie med bilder og\som gjorde det ekstra gøy og lese denne boka var sykt gøy og jeg kommer nok til og låne den.

  Denne boka burde vinne bokslukerprisen 2023.

 238. La skogen leve

  Utdraget handler om at tre venner liker å leke i skogen, men det kan virke som at to av dem begynner å bli litt lei. Bao er i elevrådet og jobber for miljøet. Venninnene liker også å sende meldinger til hverandre i timen.

  Sjangeren til denne boka er vennskap.
  Jeg synes ikke dette utdraget hadde noen særlig spenningstopp.
  Jeg likte hovedpersonene, fordi de virker som en helt vanlig vennegjeng og jeg likte at de er litt forskjellige. Hun ene er i elevrådet og hun andre liker å snakke om kjæresteting og hun tredje liker korps.

  Jeg vil gi denne boka terningkast 4. Jeg kjente meg igjen i utdraget, fordi de tre vennene er nesten akkurat som mine venner og det var veldig realistisk. Jeg likte veldig godt illustrasjonene i utdraget, de var veldig fine og uttrykte godt de følelsene personene hadde. Jeg likte måten de snakket sammen og ertet hverandre litt på, fordi det gjør jeg og mine venner også.
  Noe som kunne vært bedre er at vi kunne ha fått vite litt mer om hovedpersonen som f.eks. hvor gammel Bao er. Vi kunne også fått vite litt mer om f.eks. hvem Abdi er, fordi han ble bare nevnt i utdraget og vi fikk ikke vite hvem han var.

  Denne boka tror jeg passer for de som liker tegneserier.
  Jeg fikk litt lyst til å lese mer av boka, fordi utdraget stoppet midt i en setning og da fikk jeg lyst til å få vite hva som ble sagt.

  Jeg synes ikke denne boka fortjener å være superfinalist i bokslukerprisen.

 239. La skogen leve
  Dette utdraget handler om Bao og vennene hennes, de elsker å leke i skogen. Men, kommunen har tenkt å hogge ned litt av skogen for å lage lekeplasser. Dette er ikke Bao eller vennene hennes glad for å høre.

  Bao er i elevrådet, og skal prøve å protestere mot kommunen sånn at de ikke hogger ned litt av skogen. Kommer hun til å greie å redde skogen?

  Sjanger er vennskap. Jeg synes egentlig boken var ganske kjedelig, fordi den hadde ingen spenning. Boken hadde nesten ingen tekst og var veldig kort.

  Det som var bra med boken var at den var enkel å forstå.
  Jeg synes ikke boken fortjener å være superfinalist.

 240. Jeg synes boka var dårlig.
  Jeg synes den var dårlig fordi jeg ikke liker miljøet.
  Og jeg liker ikke og lese så mye vennskaps bøker.
  Jeg synes forsiden på boka var veldig kjedelig.
  Tegningene var ikke så bra.
  Det var veldig dårlige farger.
  Den forfatteren bør ikke lage flere bøker.
  jentene lekte deilig aldri skriv bruh igjen

 241. anbefales ikke på høyeste nivå.
  kan ikke engang puste holder på og spy
  hvem lagde egentlig boka ole?
  den var kanskje litt bra fordi abdi var der
  ellers hadde den ikke vært så bra
  min menig er at den kunne ha vært om hockey
  kanskje den burde ha vært i søpla?
  er det en fra Sarpsborg som lagde boka fordi den boka her likte jeg ikke.

 242. Den var ikke bra synes jeg. Jeg liker bare ikke sånne type bøker. Den er cringe og rar men den har en positiv side det er at den handlet om Naturen.

 243. Den var veldig morsom og jeg vil lese hele boka men jeg skal si den var bra fordi jeg liker sånne bøker og den var veldig spennende.

 244. jeg synes boken var passe bra fordi den var litt kjedelig. jeg synes den var kjedelig fordi det var om tre jenter og en av dem skulle redde skogen. men jeg syntes den var litt bra fordi den handla om miljøet. det var litt rart atter de snakket så mye om miljøet men ikke var der. men jeg syntes det var bra at de skulle rede skogen. jeg synes det var bra at de lærer at det er viktig og ta vare på miljøet og skogen. jeg synes at de burde være mer i miljøet. men bilde på forsiden var passe bra.

 245. jeg synes boken var dårlig fordi det var ingen gutter. jeg liker ikke vennskaps bøker.
  jeg liker heller ikke miljøet. førsteinntrykket på boka var kjempe dårlig.

 246. LaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeveLaSkogenLeve sier:

  Linnea ikke lag en kult. boken var litt kjedelig, ganske kjedelig. også hva var det med det der «er det global warming, eller er det bare du som er så heit?´´, jeg tror det er global warming. han der fyren er sikkert stygg. jeg likte tegningene da. jeg likte fargene. jeg hater våte sokker. jeg hater matte.

 247. jeg synes boken var dårlig fordi det var ingen gutter. jeg liker ikke vennskaps bøker.
  jeg liker heller ikke miljøet.

 248. Jeg synes den var litt bra på grunn av tegnestilen og hva den handler om. Jeg synes også det er litt artig at de har en gruppechat som de bruker i timen.

 249. Jeg synes boka var passe bra. det er ikke noe jeg ville ha lest. ikke helt min type bok👍. men jeg vil vite hva som skjer i møte.jeg synes det var litt gøy og ha chats i boka👍. jeg synes boka var cringe ikke frekt ment🥰. jeg synes forsiden av boka ikke ser det beste ut. jeg er ikke helt interessert i vennskap bøker for og være ærlig🥰.

 250. jeg tror boka er passe bra. fordi jente var ikke i naturen engang. og at det var ingen gutter i boka engang. de er på telefonen 24/7. det er derfor jeg gir den passe bra. jeg likte ikke front boka. og at det var ikke bare om naturen det var om kjærlighet. det liker jeg ikke.

 251. Boken er grei. Jeg ville ikke lest den, fordi den er litt kjedelig, fordi den er masse om miljø og det er jeg ikke glad i. Jeg vil vite litt om hva som skjer på elevrådsmøte. Jeg synes at alle karakterene likner for en eller annen grunn, som er litt rart.🤔🤔 Fargene er veldig fine.😋 Jeg liker ikke tegneserier så mye, og derfor ikke denne heller. Jeg synes at forsiden kunne vært bedre. Den er en bok som ikke er for meg.😍😍🤩😍😅😆🤣🙂😁😁

 252. Jeg syntes den var kjedelig for det var så lite som skjedde, men det var et ganske godt poeng med det at ikke alt må være morsomt vist det har et godt poeng.

 253. jeg liker denne boka enda mindre enn krypto. det er ikke en bok jeg hadde lest. boka er liksom litt cringe. det bare høres ut som en middle aged women som prøver å passe inn med barnet sitt liksom og prøver å være kul. liksom jeg tror ikke noen kommer til å lese denne. jeg skjønner ikke hvordan den kom seg til boklsukeprisen. hallo hun skrev bruh og the worst….. denne boka er bad no offense. jeg gir den 2/10.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 jeg syntes heller ikke at forsiden er så spennende fordi de bare copy and paste alle ansiktene. alle sammen bare ser skjikkelig deprimert ut.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

 254. jeg synes boka var kjempe dårlig det eneste jeg likte om den var at det var en tegneserie. jeg liker ikke og lese om miljøet jeg bryr meg veldig lite om det. vis jeg skulle lest en bok hadde jeg aldri valgt denne. den kunne ha blitt bedre.
  det var dårlig tegninger og dårlig
  skrift. jeg rett
  og slett likte den ikke i det hele tatt. jeg gir boka 2/10.
  jeg likte ikke stilen til hun jenta. den røde jakken og gule støvlene og den stygge lua.
  jeg synes det var veldig teit og si bruh.

 255. jeg synes boka var VELDIG dårlig.
  jeg synes det fordi jeg bryr meg ikke om miljøet.
  den hadde dårlig og cringe dialoger.
  tegningene var veldig dårlig de var ganske dårlige og stygge.
  jeg håper forfatteren ikke lager en til bok
  jeg gir den Dårlig.
  forsiden var dårlig.
  miljø bøker er ganske dårlig. jentene lekte deilig og forfatteren lagde en veldig dårlig bok han bør ikke lage en til.

 256. Jeg syns boka var dårlig.
  Men den var ikke for dårlig men jeg liker ikke sånn vennskaps bøker.
  Men det var ikke vanskelig bok å lese.
  Boka var ikke var beskrevet.
  Kunne ha vært litt mer spennende.
  Kunne ha kanskje forklart litt mer om boka om at de vil redde en skog.
  kunne ha beskrevet hovedpersonen mer.
  Forsiden var litt kjedelig.
  Boka handla om naturen selvom de var ikke i naturen

 257. Boken var dritt. Personen som lagde boken burde ikke få lov til å lage bøker. De var ikke inne i naturen engang. Det var bare på starten. Jentene er ikke så kule som de tror. De tror at de er best men egentlig de er ikke kule. Jentene leker tett. Jeg gir den 0.0069/10

 258. Boken var dritt. Personen som lagde boken burde ikke få lov til å lage bøker. De var ikke inne i naturen engang. Det var bare på starten. Jentene er ikke så kule som de tror. De tror at de er best men egentlig de er ikke kule. Jentene leker tett. Jeg gir den 0.0069/10

 259. Denne boka var helt grei, ikke helt min type bok. Men det kan være den blir gøyere lengre inni boka.
  Gir terningkast 3/6

 260. jeg fikk den 200 kommentaren😀😭😗🤩😙😌😙😙🤩☺️😙🤩😙😚😙🥲😚😍☺️🥹😚😊🥹😘😊😊🥰😘😊😊☺️😘😍🤣🙂🤩🙃🙃🤩😉🙃🤣😗🤩😙🤣😄😍😚😂🤐🫣🥺🥺🫥😬🤪😬🤪🤤😑😜😶‍🌫️😋😜😐😐🥱😶‍🌫️😐😜🥱😶‍🌫️🤭🫥🫢😱🤐😱🤔🤐😔😱🫡🤐😔😱🫡🤐😱🤐🫡😶‍🌫️😬🤗🫢😶😑🥱🤭😶😐🥱😶‍🌫️😐😡🫤😟😡😲🧐😠😲😒🙁😢😮‍💨😠☹️🙁😤🫤☹️🫤😤😡🙁🫤🤬😠😕🙁🙁😲🤯😯😕😦🤯😧😨😲😰☹️😨😰😢😰😦😞😧😓😒😞😧😓🧐🤨😓😇😇😣🤧👻🤧😇🤒👻🤥🤧🤒👿👿🤡🤕👿🤡🫨🤕😈👿😇🤕😈👻🥶🤕👻🤡😇👻👻😎👻🤮🤠🤓🎃🤑🎃🤠🤢🎃🤮🤠😇🤧🙎🧎🧑‍🦯🙎🧎⛹️💆🧍⛹️💇🧑‍🦯🚶💇🧘🧖🧘🏋️🧘🤸🤷🏋️🧑‍🦯🏋️🏋️🤷🏋️🧘🏋️🛌🧘🏋️🛌🏋️🥷🧚🪂🥷🏄🧚🧗🚣🦹🧚🚣🧌🦹🧜🏊🦸🦹🧜🤽🦹🦹👳🧑‍🌾🧕🧑‍⚕️🧑‍🏫🧑‍⚕️🧕🧑‍🔧🕵️🧑‍🏭👲🧑‍🎨👲🧑‍🏭🧑‍🚒🧑‍🚒👲🧑‍🎓🧑‍🌾🧑‍🚒🧑‍🎓🧑‍🌾🕵️👷🧑‍🎓🧑‍🏫🕵️👮🧑‍🎓🧑‍🏫

 261. den var ok😀😃😄🤣😍😌🥰😌😌☺️🥹🙂🥲😘🙃😗😉🥳😄🥳😍😌😌😌😏🥳🫥😬😑😐🫣🫣😜🤐🫥🤐☹️😞☹️😟😮😮‍💨😮‍💨🙁🙁🫤😕😡🤬😕😮😞😮😢😢😮‍💨😯😢☹️😕☹️🤯😲😕😕😳😧😡😞🙁😨😠😞😲😨😞😓😯🙄🙁😢🫤☹️😡😤🫤🙁🤬😕🥵😇😎🥵🤧😇🥵🤕🥶😷😇🥶👿😷😇👿😷🤠🎃🤡🤠🤧🎃👻🤢😇😖👻🤮🤥😣😩👿😈🤒🤡😈😷😈👿🤡😈🌟🙉🌝👹🙉💦🌝🙉💤🌝👾

 262. Jeg synes boka hva helt grei hvile ikke lest den igjen. Jeg anbefaler den for folk som likke å være ute i naturen og i skogen. Terningskast 2 av 6.

 263. Jeg synes denne boka var litt kjedelig men kan bli gøyere lengre inn i boka. så derfor får den treningkast 3\6. Jeg synes denne boka passer for folk som liker skogen.

 264. Denne boka var helt grei. jeg kunne liksom lest den igjen men det var ikke helt min smak jeg anbefaler denne boken for 3-6 klassinger jeg gir terningkast 4/6

 265. Jeg synes denne boka var litt gøy, men ikke noe for meg. Jeg anbefaler denne boka til de som liker drama, natur og litt spenning.
  Jeg gir terningkast 4.

 266. Denne boka var ikkje min smak. Boka kunne ha vert meir spennande og kunne vert lit meir som kjedde. Eg gir boka terningkast 2. Eg synest boka passer til 3-5 klasse. 🤔

 267. Eg synes denne boka var kjedeleg, fordi den ikkje var så spanande. Eg liker ikkje så godt tegneserier, og det er ikkje sånne bøker eg liker så godt. Gir terningkast 1 fordi den passer sikkert bedre for 3.-6.kl. 😕🙁

 268. Vi liker avsnittet og kunne godt lest hele boka. Vi gir terningkast 4,6 av 6
  Jenter i 6B⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

 269. jeg likte ikke blandingen av engelsk og norske av og til i avsnittet, pluss det prøver får hardt og være morsom, men historien kan inspirere folk, det er ikke den verste, men ikke den beste. på en terning med desimaltall 2,8. kunne anbefalt

 270. Rar tegneserie-ish bok, det var vanskeleg og finne ut hvem som sa hva.
  Morsomt at de brukte ord som «bruh» og «the worst», «can’t» osv., akkurat som vi unge snakker idag, fremmedord altså, ut av 10 gir eg den Ape🐵/10.

 271. Det eg syntest er at boken er litt rar men eg kan godt lese boken fordi eg syntest innhaldet med å redde skogen er ganske viktig og tegningene er ganske bra så på ein skala frå 1 til 10 gir eg den 8/10 og dette er min meining så det kan hende at dy synst noko anna men det er heilt opp til deg om du liker boka eller ikkje.

 272. Boka var bra men jeg skjønte ikke hvem som skrev hva når de snakket på den gruppen, Boka handlet om ein jente som heter Bao som er elevråsrepresentant og hun vil redde ein skog osv. Syntes boka var sånn passe for jeg er ikke så glad i og lese om Natur men det er alltid gøyt med tegneserier så jeg gir den 6/10 (Passer for barn 10-14 fordi den var litt vanskelig og skjønne)

 273. Boka var bra men jeg skjønte ikke hvem som skrev hva når de snakket på den gruppen, Boka handlet om ein jente som heter Bao som er elevråsrepresentant og hun vil redde ein skog osv. Syntes boka var sånn passe for jeg er ikke så glad i og lese om Natur men det er alltid gøyt med tegneserier så jeg gir den 7/10 (Passer for barn 10-14 fordi den var litt vanskelig og skjønne)

 274. eg synest at temaet var fint men kunne treng lit mer spenning og drama.
  Eg liker mer spenning og eventyr og det var litt uklart kvem som sa hva.

 275. Jeg syntes boken var bra og gøy men jeg føler at det virket som om at vennene til Bao ikke likte og være i skogen men det kan hende at det bare var utdraget det ikke sto. Jeg gir den en svak 5. ambefaler den 9 til 13 år.

 276. Jeg syntes den var kjedelig men det er min mening. Du som leser denne likte kansje den men ikke noe for meg. 3/10 siden den var ikke forferdelig

 277. Den var veldig gøy og her er hva den handler om: Det er en jente som heter Bao og hun er elevrådsrepresentant og hun prøver og overtale kommunen til å ikke hugge ned trærene.

 278. Jeg synes ikke boka var så gøy siden jeg liker ikke og lese om naturen og sånn. Men vis folk liker og lese om sånn så anbefaler jeg den.

 279. Hei, jeg mener at boka var bra. men jeg mener at den kunne vært litt mer spendene. men det er kanskje ikke meningen at en miljø bok skal vere så veldig mye spening. jeg synnes boka var helt ok jeg gir den 6/10.

 280. Jeg personlig bryr meg ikke veldig om naturen, men jeg syns det er bra å skrive om det.
  Jeg syns boka var helt grei så jeg gir den en 4`er.

 281. Ikke så spennende, og det ble ikke forklart så mye hva det handlet om. Vanskelig å komme inn i fortellingen.

 282. La skogen leve

  Teksten handler om at det er tre venner som liker å leke i skogen og kommunen bestemmer at skolen må ha flere parkeringsplasser så da må de kutte ned skogen. Sjangeren til boken er vennskap.

  Jeg synes at det er litt vanskelig å leve seg inn i det. Jeg synes at teksten starter rett på.Jeg synes at personene er kule. Jeg synes at boken eller utdraget ikke tar opp et viktig emne. Jeg syns at teksten bare bråstopper.

  Jeg synes at det er litt vanskelig å legge den ifra seg. Jeg synes at det er veldig lett å lese. Det som jeg synes om dens styrke er at det er en tegneserie. Det som er den svakheten er at det ikke er noe spenning. Andre bør lese den. Den fortjener ikke å være superfinalist.

 283. redd naturen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 284. La skogen leve!
  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Der er de hver dag. Kommunen sier at de vil heller lage mer parkeringsplasser. Bao sitter i elevrådet og skal prøve at de ikke hugger ned deler av skogen. Vennene er litt lei av å være i skogen, men Bao prøver å overtale dem å bli med. Moren til Bao er advokat, så hun skal prøve og. Får hun det til? Jeg synes boken ikke var noe for meg. Denne boken er en tegneserie, så hvis du liker det er det noe for deg. Jeg gir den en 2 av 6 siden jeg liker ikke tegneserie.

 285. Jeg rakk ikke å lese så mye av denne boka men det jeg leste likte jeg denne er ambefalt til de som liker miljø

 286. Eh, ville ikke lest den på fritiden heller ikke på skolen. Det er ikke en bok sjanger jeg liker å lese! Selvom den hadde noen litt morsomme deler…derfor gir jeg den 2/5

 287. Boken var helt OK! men jeg er ikke så glad i og lese! men for de som er glad i og lese hadde boken sikkert vert gøy.

 288. Jeg har lest denne boka før men jeg syntes den er veldig bra, men bør lese ti kniver i hjerte først som er den boka som er før denne. dette er veldig bra bøker.

 289. Jeg elsker den! Den handler litt om klima og sånn,og klima er viktig for meg.Det er og en tegneserie det og liker jeg!

 290. Jeg likte boka veldig godt jeg liker tegneserie bøker boka handler om boa som er elevrådsleder og krangler med rektoren hun holder på å miste skogen på skolen.
  Terning kast 10/10.

 291. Denne boken var ganske bra men den var ikke helt min stil. Boken handler om Bao og vennene hennes. Bao er veldig opptatt av miljøet og hun er med i et prosjekt som handler om miljø. Vennene hennes erter henne litt siden hun er forelsket i Abdi. Jeg gir boken terningkast 4.

 292. Eg synes boken var litt gøy fordi eg kunne likt å vite hvordan det gikk med Boa’s prosjekt, og eg liker tegneserier.

 293. Den var grei siden eg syntess ikkje den var så spendane og den handlet om miljøe og eg syntess ikkje at miljøe er så spendande

 294. Jeg syns at denne boken var ganske bra fordi jeg syns at det er litt gøy å lese om hvordan de tre jentene og andre har det i den boka.Jeg hadde anbefalt denne boka til folk som liker å lese om de normale hverdagene til folk.Jeg gir terningkast 4 av 6.

 295. Denne boka handler om tre jenter som er veldig gode venner, i denne boken skjer det og mye drama og kjærlighet. Jeg syntes boka var fin og men utdraget var alt for kort, jeg gir boka terningkast: 5. fordi det var en morsom tegneserie med fine bilder, jeg vil anbefale denne boka for de som liker drama og spenning

 296. La skogen leve

  Bao og vennene sine elsker å leke i skogen. Men nå sier kommunen at de skal lage en parkeringsplass i skogen. Bao sitter i elevrådet og forsøker å redde skogen, hun må få med seg så mange som mulig. Mammaen er advokat og kan ganske hjelpe med å redde skogen, boka er lettlest, har bilder på hver side og lite tekst. Sjangeren er en tegneserie som har et rødt tråd, men det er ikke så mye action eller spenningstopp.

  Jeg gir terningkast 5/6 fordi den var litt gøy og er lett lest masse bilder som forklarer bra om hva som skjer i boka, jeg har lyst til å lese hele boka for å se hva som skjer med skogen. (Jeg synes denne boka fortjener en plass i finaleplassen

  La skogen leve

  Bao og vennene sine elsker å leke i skogen. Men nå sier kommunen at de skal lage en parkeringsplass i skogen. Bao sitter i elevrådet og forsøker å redde skogen, hun må få med seg så mange som mulig. Mammaen er advokat og kan ganske hjelpe med å redde skogen, boka er lettlest, har bilder på hver side og lite tekst. Sjangeren er en tegneserie som har et rødt tråd, men det er ikke så mye action eller spenningstopp.

  Jeg gir terningkast 5/6 fordi den var litt gøy og er lett lest masse bilder som forklarer bra om hva som skjer i boka, jeg har lyst til å lese hele boka for å se hva som skjer med skogen. (Jeg synes denne boka fortjener en plass i finaleplassen

 297. Jeg likte boka fordi jeg har lest ti kniver i hjerte og den var bra så da ville jeg lese denne å og liker vennskap bøker

 298. La skogen leve

  Boken var litt vanskelig å lese fordi det sto veldig lite. Den handlet om skogen. Det starter med at en jente går i vannet og sokkene hennes blir bløte. De var på tur med skolen. En av jentene elsker skogen mens de andre hater den. Når de kommer tilbake til skolen har de matte. Det var en jente som ble spurt om hun likte abdi og hun sa nei. De snakket også på iPad eller noe. Noen skulle ha et møte om klima eller noe.

  Sjangeren av boka er tegneserie. Jeg likte ikke denne boken fordi den hadde lite tekst. Boka var skikkelig vanskelig å forstå på så få setninger. Det var litt for masse bilder som gjorde det vanskelig å forstå. Det sto noe helt annet i hva boken handlet om enn det som skjedde i boka.

  Jeg anbefaler denne boken til folk som liker tegneserier. Denne boka prøvde å lære oss noe tror jeg. Jeg tror den prøvde å lære oss noe fordi den handlet om klima. Utdraget av boka burde hatt flere sider fra boka. Boken hadde ingen direkte action eller spenning.

  De sa ingen navn i boken om hva den utenom meldingene. Jeg vet ikke helt om boken er i en serie, men den hørtes ut som den var for seg selv. Boken hadde ingen spenningstopper.

  Jeg gir denne boka terningkast 2 fordi det er ikke min sjanger og den handlet om klima. Hvis jeg hadde lest mer, kanskje jeg hadde skjønt litt mer og likt den litt mer. Jeg hadde ikke lest resten av boka.

  Jeg synes ikke denne boken fortjener en plass i superfinalen.

 299. Det er ein bra bok men det er ikke for meg for meg var den Dårlig. Eg er ikke intresant om boken og han var litt sjedlig. Det var ingentig jeg tror er god med bokken. Jeg tror denne bokken passer til noen som liker miljøet.

 300. Jeg synes boken var veldig gøy, siden det var gode tegninger, og jeg likte historien. Det gjorde sånn at jeg ville lese mer. Jeg synes det beste med boken var i begynnelsen, når de var i skogen siden jeg likte veldig godt tegningen i den delen. Jeg tenker at boken passer til 11-14 år. Jeg gir terning kast 5.

 301. Jeg like de tengene VELDING mye de var super kul
  Men den eventyr var ikke sa god
  MEN DEN TENGENE SA GOD 😍
  TENEGENE VAR DEN BESTTTTT    
  Jeg trur de er 4/10 fordi den tegene var velding god jeg elske denne stil.

 302. Jeg syns boken er helt ok. Den var egentlig ganske bra, det var bare det at jeg viste ikke at det var bok nummer to. Jeg liker hva som skjedde og at de prøvde og redde skogen. Kunsten var egentlig ganske bra, den var faktisk litte grann morsom! Det eneste jeg ikke likte så godt var at jeg ikke fikk lese resten av boken. Nå har jeg faktisk litt lyst til å lese Ti Kniver I Hjerte.
  Jeg gir den 7/10.

 303. Boken var ganske gøy og det er sånn jeg liker og lese, det var en tegneserie så jeg anbefaler boka for de som liker tegneserier, jeg likte at det var litt drama og spenning i den, jeg gir boka terningkast 5 fordi den var gøy, håper vi får den på skole biblioteket vårt.

 304. Jeg har lest boka og jeg elsker denne og 10 kniver i hjertet som da er del 1 av boka. jeg gir denne terningkast 6 av 6!

 305. Jeg syntes boken var veldig bra og jeg elsker tegneserier. Jeg gir den terningkast 5. håper skolen får inn boken på biblioteket.

 306. Denne boken var gøy, og det var bra at hun brydde seg om skogen. Jeg gir denne boken 10/10. For den var veldig bra. Men det var kanskje litt for masse banning. Jeg har ikke så masse og si nå. Skrevet av Signe

 307. Boka var veldig spennende og morsom. Den hadde mange morsomme settinger. Boken handlet om tre jenter Tuva, Bao og Linnéa som ville redde skogen før de bynte på ungdomsskolen. Jeg synes boka var spennende fordi, den handlet om å redde skogen og jeg hadde likt å se hvordan de hadde gjort det. Boka var veldig morsom fordi, den hadde mange jokes som jeg likte veldig. Jeg synes at boken var kul fordi, jeg likte hvordan sidene så ut. Jeg gleder meg til å se del 2 og alle de andre. Jeg likte også hvordan emojiene så ut i boken. Jeg bynte å le mye når jeg så dem.

 308. Jeg likte ikke boken så bra den bare var ikke meg likesom. den er ikke jeg hadde lest vis jeg hadde velget. jeg vet ikke noe spennende om boka. Men det som var morsom jeg vet ikke. Jeg fant ikke noe morsom om boka. Boken handler om å redde skogen og vennene dem som krangler litt og de har det gøy sammen. Jeg tar terningkast 2/6.

 309. (La skogen være!)

  Bao elsker å leke og være i skogen.
  Det er favorittstedet hennes. Vennene hennes Linnea og Tuva er ikke like gira som henne når det kommer til skogen. De synes at de har vært der litt vel mye i det siste. De er opptatt med kjærlighetslivet<3.

  Når de kommer tilbake fra skogen så er sokkene til Linnea helt våte. På vei inn i klasserommet klager hun på sokkene sine. I timen når de skal bruke iPadene så chatter Bao med Linnea og Tuva. Linnea tror at kanskje Bao liker noen og skriver noe til Bao om den gutten. Når Bao forteller jentene om at hun har sluttet på korpset så ser de litt lei seg ut og er skuffa. Bao vil heller være i elevrådet Jeg synes at boka var helt ok. Den var ikke grusom, men heller ikke det beste jeg har lest. .

 310. Jeg syntes denne boken hørtes spennende og bra ut. Det var en tegneserie, å det gir et bonus poeng for meg, siden jeg liker tegneserier:). Jeg likte den veldig godt og har lyst å lese boken! Terning kast 6:)

 311. Boka var passe bra. Det var fine tegninger og vi likte den på grunn av at den handler om miljøet og hvor viktig det er å ta vare på det. Synes de voksne burde lese denne, slik at de kan begynne å bry seg mer om miljøet og høre på barna!

 312. Boka var OK ikke så mye spesielt liker ikke denne sjangeren så sikkert ikke mitt favoritt bok fra her. terning kast 1,5/6

 313. La skogen leve!
  Bao, Linnea or Tuva, elsker å leke i skogen, men en dag, vil kommunen kutte skogen til å lage parkerings plass.
  Jeg har lest hele boken, og den var veldig intresserinde, men utdragen var litt skjedelig fordi den sluttet med en ‘cliffhanger’.
  Jeg gir denne bok en tegingskast 4.5/5 🙂

 314. 🦔🌲☀️La skogen leve☀️🌲🦔 Boka er en veldig bra bok. Den handler om skogen å hvordan de skal ødelegge skogen. De skal ødelegge skogen for et ny parkeringsplass🚘

 315. Jeg syntes boka var bra. Jeg er glad i tegneserier så sån set var den veldig bra men jeg er også veldig glad i fantasy så denne boka er ikke mitt førstevalg. Jeg gir boka terningkast 4/6.

 316. Boken var super! Jeg elsker bøker som har litt skole drama og handler om vennskap. Jeg gir den terningkast 5,5/6! De som liker tegneserier burde lese den!

 317. Boken var super! Jeg elsker bøker som har litt skole drama og handler om vennskap. Jeg gir den terningkast 5,5/6! De som liker tegneserier burde lese den!

 318. Bruuuuuuuuuuuuuuuh. Ok, I am just kidding. Faktisk så var den boka bra, men litt for mye kjærestepar greier og meldinger PS: Jeg kommer til å lese den boka hele tiden til 19. november, altså slutten på Bokslukeprisen. Bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh. Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye.

 319. Boka var litt bra med ikke noe for meg. Men jeg kunne ha lest den men det var ikke så bra. Men ikke verste boka jeg har sett. Jeg synnes utdraget var litt kjedelig. Men selve boka kan være bedre.

 320. Boken handler om en jente som heter Bao som elsker å leke med vennen i skogen, men de kommunen vil hugge ned skogen for flere parkeringsplasser. Bao sitter i elevrådet får hun til å stoppe det? Boken er alle aldre med spenning om ho klarer det.

 321. Boka var interessant men liksom eg føler den, var veldig kort selvom den bare varte i 4 min så var den, litt kort for meg men den var spennende da men, eg synest at andre bør lese denne. Eg gjør boka 4 terningkast.

 322. LA SKOGEN LEVE🌲

  Boken handler om en jente som heter Bao bestevennene hennes heter Tuva og Linnea.
  Det som skjer i boken er at vær dag så er Bao Tuva og Linnea i skogen å leker eller bygger hytte. Plutselig får Bao beskjed om at kommunen skal rive ned skogen å lage parkeringsplass.Bao sitter i elevrådet å prøver å stoppe det.Hun lager plakater der det står LA SKOGEN LEVE!

  Jeg gir boka terningkast 6 anbefaler boka til de som liker Miljø eller er opptatt av det

 323. LA SKOGEN LEVE
  Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen utenfor skolen
  Kommunen har tenkt å hogge ned skogen for å lage flere parkeringsplasser rundt skolen deres. Og det skal Bao prøve å stoppe det. Hun er elevrådsleder så da har hun en litt større sjangs.
  Jeg gir boken en solid 4,5. De som liker tegneserier burde lese denne og de burde like miljø og sånt.

  Takk for meg

 324. bokanmeldelse la skogen leve

  Det var litt kjedelig.

  Det handlet om noen venner som likte og gå i skogen.
  Men kommunen ville hogge ned mye av skogen får og bygge nye bygninger.

  Terningkast 2.

 325. 🌲La skogen leve. 🏞️🌲🌳🪵
  Bao og vennene hennes elsker og leke i skogen, men kommunen vi lage flere parkeringsplasser og da må de hogge litt av den fine skogen de likte så godt den skogen, men når de hørte dette … de likte det ikke noe særlig.
  Bao var elevrådsleder. 🕺
  jeg likte denne boken sånn passe men det var litt dumt at mitt i spenningen så var boken slutt. jeg likte tegningene og ordbruket for det morsomme ord som kom ut.

  terningkast 4🤗🌿

 326. La skogen leve.

  Det var en helt grei bok.
  Det var en som het Bao, hun likte å leke i skogen.
  Foreldrene hadde ikke så mye tid til å hjelpe. Bao var med i elevrådet.
  Jeg synes jeg burde ta
  4/6.

 327. LA SKOGEN LEVE
  den var bra men hva skjedde med linnea
  terningkast 4
  linnea skal til møte og redde skogen
  og moren til linnea er advokat og vennene skal hjelpe linnea

 328. La skogen leve
  Linnea, Bao og Tuva elsker å være i skogen. Kommunen planlegger å bygge enda flere parkeringsplasser i området. Dette medfører at de må hogge ned deler av skogen. Dette vil ikke Linnea, Bao og Tuva. Bao er i elevrådet og skal holde en presentasjon om at de må redde skogen. Boka er en tegneserie og har fine illustrasjoner. Jeg gir boka terningkast 5. Den er skrevet på en måte som gjør at den er gøy å lese. De bruker mange ungdomsord i boka. Dette gjør det bare enda gøyere.

 329. La skogen leve

  La skogen leve hadde bra illustrasjon.
  Jeg ville gjerne lest hele denne boken.
  det var en bra bok,terningkast 5.

 330. la skogen leve
  boken handler om noen som ville ødelegge skogen
  og bao skal prøve å redde den, jeg synes denne boken var litt rar, men jeg kunne lest den.
  jeg gir den en 3

 331. La skogen leve

  Boken la skogen leve handler om at Linea, Bao ,Tuva
  diskuterer om de skal fortsette å leke i skogen eller henge i skolegården.
  Jeg likte boken fordi den har fine bilder og god moral, derfor vil jeg anbefale boken til andre.
  Den får terningkast 6 fra meg.

 332. LA SKOGEN LEVE: “La skogen leve» er en bok som skal handle mest om klima og miljø. Den handler om Bao, Tuva og Linnea som liker å leke i en skog nær skolen deres. Så får de vite at det skal bli bygd parkeringsplasser der. Bao er bestemt på å gjøre noe ifølge boken. Linnea og Tuva er opptatt av andre greier og Bao er usikker på om de vil hjelpe henne.

  MIN MENING: Jeg synes dette kan bli en gøy bok men ikke passer helt for meg. Jeg synes at klima og miljø er viktige saker, men jeg er ikke veldig opptatt av det. Alt i alt vil jeg gi boken en 4/6. Jeg likte illustrasjonen og at det var en tegneserie da.

 333. La skogen leve bokanmeldelse

  handler om en jente som liker å leke i skogen, men kommunen vil bygge parkeringsplasser og hogge ned skogen.Hun er i elevrådet og prøver å stoppe det. Men vil vennene hennes hjelpe? Illustrasjonene er bra, så en 4 av 6.

 334. LA SKOGEN LEVE

  La skogen leve handler om 3 jenter, Bao, Linnea og Tuva.
  Det var en skog nær skolen og de var veldig mye i skogen, men kommunen ville bygge mer parkeringsplasser og hugge ned skogen.
  Bao er i elevrådet og hun bryr seg veldig mye om skogen så hun forsøker å overtale kommunen til å ikke hogge ned skogen.
  Jeg synes La skogen leve er en OK bok.
  Jeg skjønner boken ganske godt, hva den handler om og sånn.
  Det er en tegneserie og jeg liker tegneserier.
  Jeg gir denne boken en 4 i terningkast.

 335. Jeg syntes at «la skogen leve» var en veldig fin bok. Jeg likte at det var en tegneserie, med mange fine tegninger og detaljer. Boka var spennende og morsom. Terningkast 6/6 😀

 336. Boka var eigentlig ikkje såååååå bra men den var heilt okå. Den va ikkje særlig spennande så eg gir den ein terningkast 6/10

 337. Eg elskar denne boken og eg har lest den før, eg liker den siden denge er morsom og har er ein teikneserie, eg liker den fordi det er ein teikne serie fordi den har litte tekst då.

 338. Jeg har lest hele denne boka og den er så sykt bra. Jeg elsker den, anbefales veldig hvis du er mellom 9 og 14. jeg gir den terningkast 6.

 339. Den var bra. jeg skjønte ikke helt da. Jeg skjønte bare at hun ble våt og var forelsket og sånn, men det fristet og fortsette

 340. Jeg syntes at boka var veldig bra og jeg liker sånne typer ting. Tilsammen så er det nok 5/6 terningkast. Bra jobba til den som skrev denne boka!

 341. jeg synes det ikke er en bra book på grunn av at jeg ikke liker sånne type ting jeg synes det passer mot jenter og ikke en gutt

  • jeg syntes den ikke var så dårlig men det ble veldig spennende i slutt så nå gleder jeg meg til å lese hele 7/10

 342. jeg syntes ikke at den var no særlig bra fordi den hadde ikke noe spenning og 90% av utraget er meldinger
  anbefaler for jenter ikke gutter

 343. Jeg synes denne boken ikke var så bra. Fordi jeg ikke likker så godt tegneserie bøker. Håper skogen blir borte.

 344. Jeg synes at denne boka var ganske bra fordi det var spennende å høre om de tre vennene,hva de gjorde og litt drama.

 345. Jeg syntes at denne boka var passe bra fordi det var BARE om natur og sånne ting. Denne boka passer for 4 klasse og folk som liker natur. Terningkast: 2/6

 346. Jeg synes denne boken var terning kast 3/6 den var litt kjedelig synes jeg men det kan være fordi jeg ikke har lest hele, denne boken er litt bedre for folk som liker naturen

 347. Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao vil protestere.
  jeg syns den var dårlig fordi jeg bryr meg egentlig ikke om sånne ting. jeg liker bedre å lese om fantasy og krigsbøker.
  Jeg syns den var dårlig fordi jeg ikke fikk vite så mye og vi hoppet rett inn i handlinga.
  Tegningene var fine og det likte jeg.

 348. Bao og vennene hennes elsker å leke i skogen. Nå viser det seg at kommunen vil lage flere parkeringsplasser rundt skolen og hugge ned deler av skogen deres. Bao vil protestere.
  Jeg syns boka var dårlig fordi de skulle hatt mer forklaring. Jeg ville visst mer om plassen de bodde på og mer om skogen. Jeg syns det var kjedelig fordi det gikk for fort og jeg fikk ikke med meg alt som skjedde. Den som leste leste noen ord feil.. Tegningene var fine og det likte jeg.

 349. Jeg likte boka. Det handler om unger som elsker å leke i skogen, men så får de vite at kommunen skulle hugge skogen. Det må de fikse. Jeg likte boka. Tegningene var bra tegnet og jeg likte temaet. Jeg likte at det var tegneserie og lite å lese på hver side. Alt var helt bra bare at stemmen som leser ikke sa alle ord riktig eksempel: bruh. Jeg ble overrasket over boka egentlig demokratiet og naturen i boka. Tegningene var veldig lette å forstå og fine. Dette syns jeg var en veldig fin og bra bok.
  Derfor stemmer jeg: helt super

  5/5

 350. Boka handler om Bao og vennene hennes.
  Hun prøver og overbevise mammaen og de voksne om å ikke lage parkeringsplass. Jeg likte at er litt morsom. Ordbruken var god. Jeg syns boken var bra tegnet. Jeg likte temaet litt.
  Jeg likte ikke boken helt likevel. Ikke min smak av bøker jeg liker best grøssere og fantasy. Jeg synes den var vanskelig å lese.
  2/6

 351. Jeg likte boka det handler om unger som elsker å leke i skogen, men så får de vite at komunen skule skoge skogen. Det må de fikse. Jeg likte boka tegnignene var bra tegnet jeg likte temaet. Jeg likte at det var tegneserie, å lite å lese på ver side. Jeg likte ikke: alt var helt bra bare at stemmen som leser kan ikke si or riktig eksempel: bruh. Jeg ble overasket over boka egentlig demokratiet og naturen i boka. Tegninene var veldig lete å forstå og fine. dette syns jeg var en veldig fin å bra bok.
  derfor stemmer jeg. helt super

  5/5

 352. Jeg likte boka det handler om unger som elsker å leke i skogen, men så får de vite at komunen skule skoge skogen. Det må de fikse. Jeg likte boka tegnignene var bra tegnet jeg likte temaet. Jeg likte at det var tegneserie, å lite å lese på ver side. Jeg likte ikke: alt var helt bra bare at stemmen som leser kan ikke si or riktig eksempel: bruh. Jeg ble overasket over boka egentlig demokratiet og naturen i boka. Tegninene var veldig lete å forstå og fine. dette syns jeg var en veldig fin å bra bok.
  derfor stemmer jeg. helt super

  5/5

 353. Boka handler om en som heter Bao. Hun pleier og leke i skogen men kommunen vil lage parkeringsplass der skogen er og hun og vennene pleier og leke. Men når de hører dette blir de sure og vil protestere. det jeg syns var så dårlig var hvordan de chattet på ipad – det var veldig urealistisk.
  Bra tegning.
  Ingen spenning og kjedelig
  jeg synes bøker med lite spenning er kjedelige og derfor var den kjedelig. Jeg liker ikke bøker som handler om protestering.
  Anbefales ikke
  Terning kast 1/6

 354. Boka handler om en jente som heter Bao. Hun og vennene pleier å leke i skogen, men kommunen vil lage skogen til parkeringsplass rundt skolen. Det vil ikke Bao så hun skal protestere mot det. Det var dårlig at meldingene var blanda med engelsk. Det er ingen som skriver sånt som jeg vet. Bra illustrering. Kjedelig, lite action og ikke spennende. Jeg likte at det handlet om protest, men det var kjedelig likevel. Anbefales ikke, terningkast 1/6.

Til toppen